Εκλογές ΗΠΑ-Πρόεδρος ο Τραμπ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Εκλογές ΗΠΑ-Πρόεδρος ο Τραμπ
Αν ο Τράμπας δεν ήταν σε κάποια αδερφότητα δεν θα ήταν πρόεδρος.
Και επι πλέον δεν θα ήταν πλούσιος και μεγιστάνας.
Το θέμα είναι αν όλες αυτές οι αδερφότητες είναι συμπαγείς ή είναι αντιμαχόμενες και αλληλοσυγκρουόμενες.
Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ούτε χειρότερα ούτε καλύτερα.
Που θα καταλήξουν όλα αυτά άγνωστον.
Θα έχουμε εκπλήξεις πόσο ευχάριστες ή δυσάρεστες και πάλι άγνωστο.
Το μαλλί του Τράμπ μοιάζει με φύλλο καταϊφι.
Κουνεφέ δηλαδή.
Πως να μην τα πηγαίνει καλά με την Τουρκία ένας τύπος με κουνεφέ στο κεφάλι?
Και επι πλέον δεν θα ήταν πλούσιος και μεγιστάνας.
Το θέμα είναι αν όλες αυτές οι αδερφότητες είναι συμπαγείς ή είναι αντιμαχόμενες και αλληλοσυγκρουόμενες.
Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ούτε χειρότερα ούτε καλύτερα.
Που θα καταλήξουν όλα αυτά άγνωστον.
Θα έχουμε εκπλήξεις πόσο ευχάριστες ή δυσάρεστες και πάλι άγνωστο.
Το μαλλί του Τράμπ μοιάζει με φύλλο καταϊφι.
Κουνεφέ δηλαδή.
Πως να μην τα πηγαίνει καλά με την Τουρκία ένας τύπος με κουνεφέ στο κεφάλι?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και μία θαυμάσια συνταγή με γαρίδες τυλιγμένες στο μαλλί του Τραμπ.
http://www.fimes.gr/2015/01/syntagi-gar ... z4Ph4eHHA3
Γαρίδες αλά Τραμπ.
Ο Τράμπ είναι έμπνευση.
Στα Λούνα Παρκ τα παρακμιακά τα παλιά έφτιαχναν το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων Της γριάς το μαλλί.
Τώρα το μαλλί του Τραμπ προσφέρεται για πολλές σπεσιαλιτέ.
Αν είχα λεφτά θα άνοιγα εστιατόριο με όνομα Το μαλλί του Ντόναλντ.
Θα είχα σπεσιαλιτέ σχετικές με φύλλο καταϊφι αλμυρές και γλυκές.
http://www.fimes.gr/2015/01/syntagi-gar ... z4Ph4eHHA3
Γαρίδες αλά Τραμπ.
Ο Τράμπ είναι έμπνευση.
Στα Λούνα Παρκ τα παρακμιακά τα παλιά έφτιαχναν το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων Της γριάς το μαλλί.
Τώρα το μαλλί του Τραμπ προσφέρεται για πολλές σπεσιαλιτέ.
Αν είχα λεφτά θα άνοιγα εστιατόριο με όνομα Το μαλλί του Ντόναλντ.
Θα είχα σπεσιαλιτέ σχετικές με φύλλο καταϊφι αλμυρές και γλυκές.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πεινάω και μου τρέχουνε τα σάλια ονειρεύομαι καταϊφι ξεροψημένο σαν το μαλλί του Τραμπ. Μου άνοιξε την όρεξη και θα πάρω κιλά όπως φαίνεται.
Συγνώμη για την πλάκα αλλά ο κόσμος δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά.
Αν τον πάρεις στα σοβαρά τρελάθηκες και πας τρέχοντας στο Δαφνί.
Συγνώμη για την πλάκα αλλά ο κόσμος δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά.
Αν τον πάρεις στα σοβαρά τρελάθηκες και πας τρέχοντας στο Δαφνί.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μας έχεις τρελάνει στο τρολάρισμα δόκτορ και μάλιστα με απανωτά ποστς
οπότε, αναγκάζομαι να ξαναφέρω την απάντησή μου στον Αντώνυμο (και στον ΟΤΤΟ)
γιατί γυρνάς και σελίδες, πανάθεμά σε.
οπότε, αναγκάζομαι να ξαναφέρω την απάντησή μου στον Αντώνυμο (και στον ΟΤΤΟ)
γιατί γυρνάς και σελίδες, πανάθεμά σε.
ArELa έγραψε:ξαναδίνω τα λινκς που μάλλον δεν τα είδες, αλλά είναι σημαντικότατα για να δεις ποσους και ποιουςAnonymosEreynhths έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Επειδή ο τράμπας προφανώς υποστηρίζεται από διάφορους συμβούλους μεταξύ αυτών και ένας πωρωμένος Εθνικιστής Εβραίος παίζουν άλλα από πίσω.
χρηματοδοτεί ο παγκοσμιος δρακουμέλ οπως τον λες
εδώ οι οργανώσεις αριστεριστών που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΕΣ το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Σορος
http://www.discoverthenetworks.org/view ... sp?id=1237
κσι το κίνημα SJW (αριστεριστές ολκής) που επισης χρηματοδοτεί ο Σόρος
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-0 ... -live-feed
Ενα κάρο πόλεις ήδη ξεσηκώθηκαν και κάνουν διαδηλώσεις εναντίον του τραμπ ακόμα δε βγήκε.
Θεωρείς φυσιολογικό να σηκωθούν και οι πέτρες την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία
τον ψήφισε? Δεν το θεωρείς αυτό εσκεμμένη, υπολογισμένη, συντονισμένη και οργανωμένη
προσπάθεια του δράκου να αποσταθεροποιήσει ανεπανόρθωτα τις ΗΠΑ σε μια ροζουλί-πεθαμενομωβουλί- σκατουλί "επανάσταση"? Δεν έχει λογική αυτή η σκέψη μου?
ΔΕΝ είμαι υπέρ του Τραμπ, ποτέ δεν ήμουν γιατί ξέρω οτι ειδικά στις ΗΠΑ δε θα δοθεί ποτέ το χρίσμα
της υποψηφιότητας για την προεδρία σε κάποιον αν δεν ανήκει με τον έναν ή τον άλλον τροπο
στη μαφία των χαζάρων..Κι ο Κουντούρης ΟΤΤΟ έχει δίκιο σ'αυτά που λέει για τον Τραμπ,
αλλά το θέμα εδώ είναι η χίλαρι τι θα έλεγε και τι θα έκανε για την Ελλάδα σαν πρόεδρος,
όταν σαν υπουργός εξωτερικών ήδη τη λάβωσε σκληρά μαζί με τον γαμπρό της.
Τουλάχιστον ο Τραμπ λέγοντας ότι ανήκουμε στη σφαίρα επιρροής της ρωσίας, έδειξε πως
θα δεχόταν αν συμπορευομασταν μ'αυτήν... η Χίλαρι δε θα διεκδικούσε την Ελλάδα ως
ΔΙΚΟ ΤΗΣ γεωστρατηγικό σημείο και προτεκτοράτο, αφανίζοντας τον πληθυσμο
μια ώρα αρχίτερα? Δηλαδή ξεχάσαμε κιόλας τι θα έκανε αυτή και βγάζουμε τον τραμπ
ως απόλυτο σατανά? Μπορεί να είναι μεγάλος καθήκης, αλλά τη χίλαρι δεν την ξεπερνάει κανείς.
Ολοι ποιοι? Υποστηρικτές της Κλίντον που κλαίνε σαν θλιμμένες χήρες σε ολα τα χαζαρομαφιόζικα ΜΜΕ?AnonymosEreynhths έγραψε:Όλοι γράφουν στην Ελλάδα πως την κάτσαμε τώρα που βγήκε ο τράμπας γιατί τα έχει καλά με τους Τούρκους.
Σιγά το νέο. Εδώ όλοι οι ευρωπαιοι ηγεταράδες συμπεριλαμβανομένου και του δικου μας, έδειξαν
σαφέστατα τη δυσαρέσκειά τους με αυτή την εκλογή. Γιατί άραγε, αφού είναι "δικός τους"???
συμφωνωAnonymosEreynhths έγραψε:Είμαστε όμως στην αρχή ακόμη. Να δούμε τι θα κάνει...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Στεκόμενη στις επισημάνσεις του Στέφανου Μυτιληναίου εδώ
http://katohika.gr/diethni/ki-omos-o-tr ... eutoume/2/
μπορώ να προσυπογράψω, παρά το γεγονός οτι δεν είμαι καν θαυμάστρια του Τραμπ.
Είναι πολλά τα αφανη που δεν βλέπει και δε λέγονται γενικότερα, αλλά στα εμφανή
ο άνθρωπος έχει δίκιο.
ο άνθρωπος έχει δίκιο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- ArELa
- Founder-Administrator
Ναι, το predictive programming δίνει και παίρνει όταν μιλάμε για ιλουμινατέικο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
θα πρέπει να κοιτάξουμε και τι ποσοστό του εκλογικού σώματος πήγε να ψηφίσει. Και εμενα αν μου εδιναν μονο 4 (repuplicans, lp, Green party και ενας ανεξάρτητους) επιλογές, θα σκεφτόμουν να μην ψηφισω, αυτο δεν σημαινει οτι θα ήθελα τον τραμπ αλλα ότι δνε θα θεωρουσα κανεναν αξιο να βγει. Επισης πολλοι αναρχικοι κλπ δεν ψηφιζουν για να μην "νομιμοποιουν" το συστημα. βεβαια σε αυτο διαφωνώ, γιατί εφόσον ζεις στην πολή, εχεις Iphone Κλπ, συμφωνα με αυτην την λογική το νομιμοποιείς. Συμφωνα με την δικια μου λογικη, κανεις απλα το αναγκαιο να καλυτερευσεις την θεση σου. Δεν ξερω βεβαια ποιο θα καλυτερευε την θεση μου. Αν ηταν ομπαμα-τραμπ, σαντερς-τραμπ θα ψηφιζα με τα χιλια ομπαμα ή σάντερς.Ενα κάρο πόλεις ήδη ξεσηκώθηκαν και κάνουν διαδηλώσεις εναντίον του τραμπ ακόμα δε βγήκε.
Θεωρείς φυσιολογικό να σηκωθούν και οι πέτρες την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία
τον ψήφισε? Δεν το θεωρείς αυτό εσκεμμένη, υπολογισμένη, συντονισμένη και οργανωμένη
προσπάθεια του δράκου να αποσταθεροποιήσει ανεπανόρθωτα τις ΗΠΑ σε μια ροζουλί-πεθαμενομωβουλί- σκατουλί "επανάσταση"? Δεν έχει λογική αυτή η σκέψη μου?
Τωρα με την χιλαρυ που το παίζει εκπροσωπος των γυναικων και το μονο γυναικειο που εχει πάνω της ειναι το μ..νι της και τα πεσμένα βυ..α της ενω στην ψυχή της δεν εχει ίχνος θηλυκής ενέργειας (δεν μπορει να εχει ενα άτομο που χοροπηδουσε λες και ητνα πανω σε ψ..λη όταν σκοτωναν αργά και βασανιστικά τον Καντάφι), εεε δεν ξερω τι θα διάλεγα. Και τα δυο μου φαίνονται πολυ έξω απο αυτά που πιστεύω ως άνθρωπος. Ισως να το έριχνα στο LP ή τους πράσινους που δεν τους έχω μελετήσει.
-
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Κι όμως! Ο Τραμπ συμφωνεί με τα ελληνικά συμφέροντα – Μπορούμε επιτέλους να σοβαρευτούμε;
Ενοχλεί τη Συρία, ενοχλεί το Ιράκ, ενοχλεί την Αρμενία. Λοιπόν, ας μη γελιόμαστε. Ησυχία σε αυτή τη γωνία του κόσμου δεν θα βρούμε ποτέ όσο υπάρχει απέναντί μας αυτή η Τουρκία.
Η Τουρκία πρέπει να γίνει τρία κομμάτια για να ησυχάσουμε όλοι τριγύρω που έχουμε την ατυχία να είμαστε γείτονές της..........
Ενοχλεί τη Συρία, ενοχλεί το Ιράκ, ενοχλεί την Αρμενία. Λοιπόν, ας μη γελιόμαστε. Ησυχία σε αυτή τη γωνία του κόσμου δεν θα βρούμε ποτέ όσο υπάρχει απέναντί μας αυτή η Τουρκία.
Η Τουρκία πρέπει να γίνει τρία κομμάτια για να ησυχάσουμε όλοι τριγύρω που έχουμε την ατυχία να είμαστε γείτονές της..........
- ArELa
- Founder-Administrator
πήγε πάνω από το 1/3 των αμερικανών. Ιστορικο ρεκόρ προσέλευσης και συμμετοχής.Two-Spirited έγραψε: θα πρέπει να κοιτάξουμε και τι ποσοστό του εκλογικού σώματος πήγε να ψηφίσει.
http://www.electproject.org/home/voter- ... rnout-data
σε κάθε περίπτωση, ξύλινη πήλινη, η νίκη είναι σαρωτική... εξ ίσου σαρωτικη
όμως και η αντίδραση του τύπου "ο τραμπ δεν ειναι ο πρόεδρός μου"
Αυτό (η μη αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος και το να μη σέβονται τα αποτελέσματα αυτά)
είναι ΕΠΙΣΗΣ κάτι που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στην Αμερική. Τυχαίο κι αυτό?
Είναι δεδομένο (για μένα τουλάχιστον) οτι ο σόρος υποκινεί αυτή την κατάσταση ρίχνοντας
δισεκατομμύρια για να την χρηματοδοτησει...με στόχο όχι τα δικαιώματα (αυτά είπαμε είναι ο φερετζές ΤΟΥ)
αλλά την αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ.
καλέ αυτό έφερα εδώRoyPanos έγραψε:Κι όμως! Ο Τραμπ συμφωνεί με τα ελληνικά συμφέροντα – Μπορούμε επιτέλους να σοβαρευτούμε;
ArELa έγραψε:Στεκόμενη στις επισημάνσεις του Στέφανου Μυτιληναίου εδώ
ο άνθρωπος έχει δίκιο.
ααααααχ, δε με προσέχειιιιιιιιιιιις
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Αν πηγε το 1/3 τα 2/3 ακομα μπορουν να διαδηλώνουν. Δεν πήγαν είτε απο κόλημα, είτε απο ιδεολογία αλλα δεν ειναι απαραίτητα ολοι οπαδοι του τραμπ. Δεν ξερω τα περι υποκινησεων. Εχει τις μυστικες υπηρεσιες και τον μεγαλυτερο στρατο του πλανητη στην διαθεση του. Ας μας το αποδειξει.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Two-Spirited έγραψε:Αν πηγε το 1/3 τα 2/3 ακομα μπορουν να διαδηλώνουν. Δεν πήγαν είτε απο κόλημα, είτε απο ιδεολογία αλλα δεν ειναι απαραίτητα ολοι οπαδοι του τραμπ. Δεν ξερω τα περι υποκινησεων. Εχει τις μυστικες υπηρεσιες και τον μεγαλυτερο στρατο του πλανητη στην διαθεση του. Ας μας το αποδειξει.
Δες ότι η προσέλευση ήταν η μεγαλύητερη ΕΒΕΡ
η αποχή ήταν ανέκαθεν μεγάλη στις ΗΠΑ... μόνο φέτος ήταν μεγάλη η συμμετοχή
γιατί τους μανούριασαν με το δίπολο και γιατί αισθάνονταν πως ήταν κρίσιμες
αυτές οι εκλογές...
η φετεινή αποχή ήταν με αυτά τα δεδομένα σχεδόν μηδαμινή...
μιλάω πάντα για το 1/3 του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ πληθυσμού, στον οποίο παραπάνω από το 1/3 είναι παιδιά
που δεν ψηφίζουν και μετανάστες που (υποτίθεται) ότι δεν ψηφίζουν ... οπότε μένει ένα πενιχρό και ποολύ λιγότερο από το 1/3 που δεν πήγε να ψηφίσει... από αυτό το ποσοστο΄που πήγε και ψήφισε (ιστορικά μεγάλο λέμε) η νίκη ήταν σαρωτική. Τι δεν καταλαβαίνεις?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Τα παιδια 16-17 χρονων δεν εχουν δικαιωμα ψηφου αλλα μπορουν ανετα να διαδηλωσουν. Οπως και οι μετανάστες. Ναι ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο προσελευσης εβερ αλλα και το μεγαλυτερο ποσοστο πόλωσης εβερ. Οποτε λογικο ειναι αυτοι που χάσανε. να διαδηλωνουν.
Eπισης τα ποσοστα της Χιλαρυ δεν ηταν και τοσο μικροτερα του τραμπ ωστε να πεις οτι οι οπαδοι της δεν μπορουν να διαδηλωσουν. Mην ξεχνας οτι τα αποτελεσματα δεν βγαινουν βάση των ανθρώπων που ψηφισαν αλλα τι ψηφισε η καθε πολιτεια. Αν η πολιτεια με 4 000 000 κόσμο βγάλει χίλαρυ και η πολιτεια με 2 000 000 βγάλει τράμπ. Αυτο δεν μετραει σαν 4 000 000 προς 2 000 000 αλλα ως 1:1. Αν η χιλαρυ παρει μια πολιτεια με 8 εκ κόσμο και ο τραμπ δυο πολιτειες με 2 εκατομμυρια κόσμο τότε ο τραμπ προηγείται.
Eπισης τα ποσοστα της Χιλαρυ δεν ηταν και τοσο μικροτερα του τραμπ ωστε να πεις οτι οι οπαδοι της δεν μπορουν να διαδηλωσουν. Mην ξεχνας οτι τα αποτελεσματα δεν βγαινουν βάση των ανθρώπων που ψηφισαν αλλα τι ψηφισε η καθε πολιτεια. Αν η πολιτεια με 4 000 000 κόσμο βγάλει χίλαρυ και η πολιτεια με 2 000 000 βγάλει τράμπ. Αυτο δεν μετραει σαν 4 000 000 προς 2 000 000 αλλα ως 1:1. Αν η χιλαρυ παρει μια πολιτεια με 8 εκ κόσμο και ο τραμπ δυο πολιτειες με 2 εκατομμυρια κόσμο τότε ο τραμπ προηγείται.
-
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Τα έχω διαβάσει όλα αυτά που έχεις φέρει μην τα βάζεις βρε ξανά και ξανά σε όλες τις σελίδεςArELa έγραψε: ξαναδίνω τα λινκς που μάλλον δεν τα είδες, αλλά είναι σημαντικότατα για να δεις ποσους και ποιους
χρηματοδοτεί ο παγκοσμιος δρακουμέλ οπως τον λες
εδώ οι οργανώσεις αριστεριστών που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΕΣ το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Σορος
http://www.discoverthenetworks.org/view ... sp?id=1237
κσι το κίνημα SJW (αριστεριστές ολκής) που επισης χρηματοδοτεί ο Σόρος
http://www.zerohedge.com/news/2016-11-0 ... -live-feed
Ενα κάρο πόλεις ήδη ξεσηκώθηκαν και κάνουν διαδηλώσεις εναντίον του τραμπ ακόμα δε βγήκε.
Δεν θεωρώ λάθος τα όσα γράφεις αλλά διαφωνώ πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη μια παρδαλή επανάσταση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία διήρκεσε αρκετό χρονικό διάστημα. Δεν έγινε σε μια-δυο μερες ή μια εβδομάδα διαμαρτυριών. Με σιγουριά λοιπόν θα μπορούμε να πούμε ότι ο σόρος έχει βάλει το χεράκι του όταν οι διαμαρτυρίες αυτές κρατήσουν μήνες ολόκληρους. Σε διαφορετική περίπτωση αν αυτές οι διαμαρτυρίες ''σβήσουν'' σε λίγο καιρό πάει να πει πως ήταν απλά μια απλή διαμαρτυρία και τίποτε παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει τι από τα δυο παίζει. Εγώ πιστεύω πως δεν παίζει ο δρακουμέλ μπάλα προς το παρόν.....! Αν το plan b του είναι μια παρδαλή επανάσταση θα το δούμε στην πορεία...γιατί θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του τράμπα σε όλα αυτά. Και θα παίξει καταλυτικό ρόλο το πως θα τους αντιμετωπίσει εφόσον συνεχιστεί για πάνω από 1 μήνα η κατάσταση αυτή...
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας στα παραπάνω αλλά να λαμβάνουμε όλα τα σενάρια υπόψιν. Η Χίλαρι θα έκανε τα γνωστά της παιχνίδια. Ο τράμπας λίγο πολύ θα πράξει ότι ορίζει το Αμερικάνικο λόμπι που κυβερνά πίσω από όλες τις κυβερνήσεις. Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει ριζικά η πολιτική της Αμερικής στα εξωτερικά θέματα λόγω τράμπα.ΔΕΝ είμαι υπέρ του Τραμπ, ποτέ δεν ήμουν γιατί ξέρω οτι ειδικά στις ΗΠΑ δε θα δοθεί ποτέ το χρίσμα
της υποψηφιότητας για την προεδρία σε κάποιον αν δεν ανήκει με τον έναν ή τον άλλον τροπο
στη μαφία των χαζάρων..Κι ο Κουντούρης ΟΤΤΟ έχει δίκιο σ'αυτά που λέει για τον Τραμπ,
αλλά το θέμα εδώ είναι η χίλαρι τι θα έλεγε και τι θα έκανε για την Ελλάδα σαν πρόεδρος,
όταν σαν υπουργός εξωτερικών ήδη τη λάβωσε σκληρά μαζί με τον γαμπρό της.
Τουλάχιστον ο Τραμπ λέγοντας ότι ανήκουμε στη σφαίρα επιρροής της ρωσίας, έδειξε πως
θα δεχόταν αν συμπορευομασταν μ'αυτήν... η Χίλαρι δε θα διεκδικούσε την Ελλάδα ως
ΔΙΚΟ ΤΗΣ γεωστρατηγικό σημείο και προτεκτοράτο, αφανίζοντας τον πληθυσμο
μια ώρα αρχίτερα? Δηλαδή ξεχάσαμε κιόλας τι θα έκανε αυτή και βγάζουμε τον τραμπ
ως απόλυτο σατανά? Μπορεί να είναι μεγάλος καθήκης, αλλά τη χίλαρι δεν την ξεπερνάει κανείς.
Χέσε τα ΜΜΕ. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη περίπτωση εδώ :Ολοι ποιοι? Υποστηρικτές της Κλίντον που κλαίνε σαν θλιμμένες χήρες σε ολα τα χαζαρομαφιόζικα ΜΜΕ?
Σιγά το νέο. Εδώ όλοι οι ευρωπαιοι ηγεταράδες συμπεριλαμβανομένου και του δικου μας, έδειξαν
σαφέστατα τη δυσαρέσκειά τους με αυτή την εκλογή. Γιατί άραγε, αφού είναι "δικός τους"???
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 45#p276470
Ο άνθρωπος είναι τέρμα φιλοτουρκικός και θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας. Τα δικά μας χαϊβάνια είχαν στανταράκι πως θα βγει η θεία και αντί να τρέξουν για διπλωματικές σχέσεις με τον τράμπα άφησαν τον πασά Ερντογάν ο οποίος είναι πολύ ποιο πονηρός να δημιουργήσει για την χώρα του ότι καλύτερο μπορεί...!
Και το ότι περιβάλλεται ο τράμπας από Ελληνικά στελέχη οκ. Δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο εδώ στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τι να ασχοληθούμε. Έλληνες ομογενείς οι οποίοι την Ελλάδα την έχουν καραχεσμένη. Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. (και εύχομαι να κάνω λάθος να αποδείξουν οι Έλληνες εκεί ότι ενδιαφέρονται για την χώρα μας αλλά πολύ χλωμό το βλέπω , πάρα πολύ...)
Αν θέλουμε εμείς να τους προβάλλουμε ως ήρωες που θα μας σώσουν επειδή ασκούν επιρροή στον τράμπα..θα απογοητευτούμε πάρα πολύ σύντομα. Στην πράξη τι γίνεται, στα λόγια όλοι καλοί είναι.Μυαλό όμως δεν λέμε να βάλουμε τόσα χρόνια.
Ξεχάσατε όλοι τι έχουμε πάθει από ''συμμάχους'' και ''φιλέλληνες'';;;;
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Ωραία, και που είναι το κακό;Arela έγραψε:
γιατί το φοβάμαι? Δηλαδή πώς κατέληξες στο συμπέρασμα, οτι ο ρημαδοχαμός
ΚΑΙ στην Αμερική, μια δυτικότατη και μεγάλη χώρα, "δε θα'ταν μια κακή εξέλιξη"???
Καλή θα ήταν? Για παρ'το αλλιώς, γιατί βρήκες.
Ήδη έχουμε φάει την εισβολή με την "προσφυγική κρίση" σε ολη την Ευρώπη
πράγμα που αποδυναμώνει όλες τις χώρες...
(και στην Αμερική που αν βγαλει κανείς άχνα γι'αυτό βρήκανε το κόλπο να
τον ταμπελώνουν ρατσιστή και φασίστα) αν παίξουν και ροζουλί σκατουλί επαναστάσεις
σε στυλ ντόμινο και στις υπόλοιπες χώρες της δύσης, μήπως από μπουρδέλο
θα μετατραπούμε σε κανονική φλεγόμενη κόλαση? Λέω εγώ τώρα...
Αφού ούτως ή άλλως το μπουρδέλο που λέγεται δυτικός κόσμος πάει κατα διαόλου.
Αντιδράσεις τύπου BREXIT και Τραμπ είναι πολύ ευχάριστες και δίνουν μία νότα αισιοδοξίας, αλλά η πραγματικότητα παραμένει ότι το τιμόνι του δυτικού κόσμου βρίσκεται σε λάθος χέρια.
Μακάρι να γίνει της πουτάνας και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ακόμα και αν αυτή η αναταραχή είναι θεωρητικά μέσα στα σχέδια των περιούσιων παγκοσμιοποιητών, είναι σίγουρο πως και οι ίδιοι ξέρουν ότι παίζουν με την φωτιά.
Απ΄την στιγμή που αρχίζει να χύνεται αίμα, τότε οι εξελίξεις είναι μη-προβλέψιμες.
Κανείς δεν ξέρει π.χ. πως θα είναι οι ΗΠΑ μετά από έναν πιθανό εσωτερικό πόλεμο (και όχι κυριολεκτικώς εμφύλιο, διότι πρόκειται περί πολυφυλετικού κράτους).
Δεν είναι διόλου υποχρεωτικό ότι θα επικρατήσει μία νεοταξίτικη δικτατορία. Μπορεί π.χ. οι ΗΠΑ να σπάσουν σε 2 ή 3 κομμάτια. Κανείς δεν το ξέρει.
Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουν ήδη εκτεθεί. Δεν δρουν πια ούτε στο σκοτάδι, ούτε συνωμοτικά. Είναι αλαζόνες και προκλητικοί. Τα πράγματα είναι εξόφθαλμα. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ. Όχι γενικώς και αορίστως, αλλά πολύ συγκεκριμένα και με ονοματεπώνυμα.
Τελειώνοντας, σκεφτείτε λίγο αυτό:
Όλοι οι αντισυμβατικοί πρέπει πάντα να ξέρουν ότι η σταθερότητα είναι κατάρα διότι διαιωνίζει την ύπαρξη του παρόντος κατεστημένου, ενώ η αποσταθεροποίηση είναι ευλογία διότι μόνο μέσω αυτής και των σκληρών συνεπειών της μπορεί να αλλάξει άρδην η ισχύουσα κατάσταση.
Το ξέρω ότι οι περισσότεροι -και κυρίως οι γυναίκες- τρομάζουν όταν ακούν την λέξη αποσταθεροποίηση. Δεν θα 'πρεπε όμως.
Οι ωδίνες του τοκετού πάντα προκαλούν πόνο, αλλά στο τέλος αυτή που πονά ανταμείβεται με το παραπάνω αγκαλιάζοντας το νεογέννητό της...
Ο παραλληλισμός είναι προφανής και ελπίζω κατανοητός.
- ArELa
- Founder-Administrator
ακούστε για τον Παπαδημητρίου, για τον Τραμπ και άλλα σχετικά που μας αφορούν
https://www.youtube.com/watch?v=tyWZohfEKBY
https://www.youtube.com/watch?v=tyWZohfEKBY
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Ξεκίνησαν οι γελοιότητες :
ΗΠΑ: «Χρειαζόμαστε τον Χριστό περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Mike Pence
Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τραμπ μου είχε προτείνει να γίνω αντιπρόεδρος»
Πηγή: http://www.freepen.gr/2016/11/blog-post ... l?spref=fb
Κάτι ποιο σοβαρό:Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί
Η γυναίκα που όλοι όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της, η Μπάμπα Βάνγκα, ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, έχει κάνει πρόβλεψη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Έχει πει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Όπως έχει πει ο 44ος Πρόεδρος θα είναι αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος. Είπε ακόμα ότι όσο ο Ομπάμα θα είναι Πρόεδρος θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο», είχε πει η Μπάμπα Βάνγκα. «Θα βυθίσει την χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο».
Η Μπάμπα Βάνγκα έχει πει και άλλα ανησυχητικά πράγματα. Ότι θα υπάρξει πόλεμος στην Συρία και ότι θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση Χαλιφάτου στη Ρώμη. Εχει πει ακόμα ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει έρημη γη.
Οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, ενω το 1989 είχε λένε προβλέψει την 11η Σεπτεβρίου.
Η Βάνγκα είχε γεννηθεί στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ηταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…
Πηγή: http://www.newsit.gr/kosmos/Mpampa-Vang ... tei/676175
ΗΠΑ: «Χρειαζόμαστε τον Χριστό περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Mike Pence
Και για να γελάσουμε και λίγο :«Η αλήθεια είναι ότι η δύναμη του έθνους μας έχει βγει από τις θρησκευτικές μας κοινότητες. Σε όλη την ιστορία μας, ήταν οι φωνές της πίστης αυτές που οδήγησαν το έθνος μας σε μια πιο τέλεια ένωση», είπε.
«Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να κάνετε κάτι ακόμα. Και αυτό είναι να κύψετε τα κεφάλια σας και να γονατίσετε κατά τις ημέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές. Προσευχηθείτε για τη χώρα μας. Προσευχηθείτε, όχι ο Θεός να είναι στο πλευρό μας, αλλά εμείς να είμαστε στο πλευρό Του», είπε.
«Πιστεύω πραγματικά μέσα στα βάθη της καρδιάς μου, ότι αυτό που ήταν αλήθεια για χιλιετίες εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα. Ότι αν ο λαός Του, ο οποίος καλείται με το όνομά Του, ταπεινώσουν τους εαυτούς τους και προσευχηθούν, Εκείνος θα κάνει και πάλι ό,τι έκανε πάντα και θα ακούσει από τον ουρανό, και θα θεραπεύσει τη γη μας (Είναι χωρίο από το βιβλίο Παραλειπομένων ή Χρονικών Β΄ της Αγίας Γραφής). Αυτό το ένα έθνος, κάτω από το Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».
«Το μόνο που ξέρω σήμερα» κατέληξε, «είναι ότι Τον χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ. Είναι το κέντρο της ζωής μου και της οικογένειάς μου»....
Ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://redskywarning.blogspot.gr/2016/1 ... pence.html
Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τραμπ μου είχε προτείνει να γίνω αντιπρόεδρος»
Πηγή: http://www.freepen.gr/2016/11/blog-post ... l?spref=fb
- ArELa
- Founder-Administrator
Με το τελευταίο με πεθανες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πολύ ωραίο και αυτό με το Λεβέντη.
Μπορεί να βγει αληθινή και η Βάγκα.
Και επειδή τα σενάρια δεν είναι αισιόδοξα, ως συνήθως είπα να γελάσουμε και λίγο.
Αν και όντως με έχει πιάσει τρελή όρεξη για καταϊφι.
Μόλις τσάκισα 2 από τα κλασσικά τα παραδοσιακά.
Μπορεί να βγει αληθινή και η Βάγκα.
Και επειδή τα σενάρια δεν είναι αισιόδοξα, ως συνήθως είπα να γελάσουμε και λίγο.
Αν και όντως με έχει πιάσει τρελή όρεξη για καταϊφι.
Μόλις τσάκισα 2 από τα κλασσικά τα παραδοσιακά.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πέρα από την πλάκα όμως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.
Αν είναι αλήθεια αυτό
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/116.html
Περίεργα πράγματα! Γιατί ο Ομπάμα ζητά 11,6 δις δολάρια επιπλέον για πολεμικές δαπάνες; Αφού είναι απερχόμενος. Περιμένει κάτι;;;
Γιατί έρχεται ο Μπάμιας στην Αθήνα την άλλη Τετάρτη?
Αφού είναι απερχόμενος.
Μήπως τρέχει και κάτι άλλο πέρα από Σκύλαρι και Χάρυβδη?
Ξέραμε ότι η Σκύλαρι αν έβγαινε με καθετήρες και παράφύσιν έδρα και σακουλάκια να κρέμονται και σωληνάκια, να καταρρέει κάθε τρεις και λίγο δεν είχε πολλά ψωμιά. Έτσι κάτι άλλο θα φανερωνόταν στον ορίζοντα.
Ο Κοκινομάγουλος με το καταϊφι αν και συνομήλικος φαίνεται υγιέστατος αλλά κάτι μπορεί να συμβεί - ότι και στη Σκύλαρι αν τα τίναζε και μάλλον δεν θα πολυκαιρίσει ούτε αυτός.
Περίεργα σενάρια θα παιχτούν πίσω από την κουρτίνα
Αν είναι αλήθεια αυτό
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/116.html
Περίεργα πράγματα! Γιατί ο Ομπάμα ζητά 11,6 δις δολάρια επιπλέον για πολεμικές δαπάνες; Αφού είναι απερχόμενος. Περιμένει κάτι;;;
Γιατί έρχεται ο Μπάμιας στην Αθήνα την άλλη Τετάρτη?
Αφού είναι απερχόμενος.
Μήπως τρέχει και κάτι άλλο πέρα από Σκύλαρι και Χάρυβδη?
Ξέραμε ότι η Σκύλαρι αν έβγαινε με καθετήρες και παράφύσιν έδρα και σακουλάκια να κρέμονται και σωληνάκια, να καταρρέει κάθε τρεις και λίγο δεν είχε πολλά ψωμιά. Έτσι κάτι άλλο θα φανερωνόταν στον ορίζοντα.
Ο Κοκινομάγουλος με το καταϊφι αν και συνομήλικος φαίνεται υγιέστατος αλλά κάτι μπορεί να συμβεί - ότι και στη Σκύλαρι αν τα τίναζε και μάλλον δεν θα πολυκαιρίσει ούτε αυτός.
Περίεργα σενάρια θα παιχτούν πίσω από την κουρτίνα
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Τρίτο σοκ σε Α.Τσίπρα από ΗΠΑ! - Νέος Αμερικανός αντιπρόεδρος: «Θα επιστρέψουμε το παλιό μεγαλείο της στην Τουρκία»
http://www.pronews.gr/portal/20161111/w ... amerikanos
http://www.pronews.gr/portal/20161111/w ... amerikanos
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!
Το μεγάλο περιοδικό Newsweek: Έχει ακόμη μια ευκαιρία να κερδίσει η Χίλαρι…
Ο Τζόν Ποντέστα την νύχτα των εκλογών: Μην στεναχωριέστε παιδιά, έχουμε και…PLAN B, το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων!
Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ!!!
http://greeknewsondemand.com/2016/11/11 ... 83-%ce%b5/
Το μεγάλο περιοδικό Newsweek: Έχει ακόμη μια ευκαιρία να κερδίσει η Χίλαρι…
Ο Τζόν Ποντέστα την νύχτα των εκλογών: Μην στεναχωριέστε παιδιά, έχουμε και…PLAN B, το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων!
Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ!!!
http://greeknewsondemand.com/2016/11/11 ... 83-%ce%b5/
- ArELa
- Founder-Administrator
Οταν λέω ότι θα γινει το έλα να δεις...
κάποιο τριβόλι μου χώνει σκέψεις στο κεφάλι.
κάποιο τριβόλι μου χώνει σκέψεις στο κεφάλι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Tα τριβέλια βάζουν ιδέες, όχι τα τριβόλια..
(τα τριβόλια κολλάνε στις κάλτσες και στα ρούχα)
(τα τριβόλια κολλάνε στις κάλτσες και στα ρούχα)