Βrexit

Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Re: Βrexit

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Παρ 24 Ιουν 2016, 21:43

Ρε τι σκαρφίστηκαν πάλι: Ζητούν 2ο δημοψήφισμα στη Βρετανία τα Ευρωλαμόγια - Είστε σίγουροι ότι η Αυτοκρατορία χάνει;

Και 2ο και 3ο και 4ο αν χρειαστεί να αλλάξει η απόφαση του λαού.

Ωστόσο θα τον ζορίζουν όσο δεν πάει άλλο.

Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως κάποιοι θέλουν να σας δείχνουν και θα σας δώσω ένα απλό στοιχείο : ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ / ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Νομίζετε ότι η Ελισάβετ και η κεντρική διοίκηση του CITY OF LONDON θα αφήσει τους Σκωτσέζους να φύγουν έτσι απλά; Καλά για τους Ουαλούς είναι σύγχρονο ανέκδοτο η απόσχιση. Οι άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι πιστοί στο στέμμα.

Νομίζετε ότι η Κεντρική Διοίκηση του Σίτυ θα αφήσει να χάνουν ΔΙΣ από την περιουσία τους για πολύ ακόμα;

Αν συνεχιστεί αυτή η επίθεση σε βάρος της Βρετανίας πέραν της Δευτέρας, από Τρίτη να περιμένετε το νέο επεισόδιο αυτής της σειράς με τίτλο Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ και τότε να δείτε βούλιαγμα τα χρηματιστήρια και οι τράπεζες της και καλά Ενωμένης Ευρώπης ή καλύτερα της υποδουλωμένης Ευρώπης.

Εγώ φιλαράκια μου θα σας δώσω απλά τα νουμεράκια από τα σημερινά χρηματιστήρια και πείτε μου μετά εσείς ποίος έχασε πιο πολύ;

Εικόνα

Τώρα που είδες τον πίνακα, τελικά είσαι τόσο σίγουρος ότι οι Άγγλοι είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι;

Η οικονομική ζωή είναι στυγνά μαθηματικά και στα μαθηματικά τις μεγαλύτερες απώλειες τις έχουν όλοι οι άλλοι...

Τα υπόλοιπα είναι στο σχέδιο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θέλουν να πουλήσουν εκτός Μ. Βρετανίας, γιατί εκεί φίλοι από το πρωί ο κόσμος έχει στήσει πάρτι, γλεντούν και πίνουν μπύρες... Αααα και μην ξεχάσω σήμερα έχει λιακάδα...

Για εμένα οι Άγγλοι έδωσαν το έναυσμα που χρειάζονται οι υπόδουλοι και γερμανοκρατούμενοι λαοί, μεταξύ των οποίων και η δική μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το σύνθημα που κυριαρχεί σήμερα σε Βρετανία και Ισπανία (εκεί έρχονται εκλογές την Κυριακή) είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ...

http://www.e-koutsobola.gr/2016/06/2_24.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 24 Ιουν 2016, 21:53

Θες να προσπαθήσω (στο έκτακτο) να δείξω αυτόν τον πινακα, Ζάχο?
Ή θα τα λες προφορικά?
γιατί όλο αυτο΄που είπες εδώ, πρέπει να το πεις και στο έκτακτο
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 25 Ιουν 2016, 12:54

Ο βασικός στόχος του δημοψηφίσματος ήταν να κοντύνει η Γερμανία η οποία υπερέβη τον ρόλο που της ανετέθη. Οι φαντασμένοι Ουννοτεύτονες θεώρησαν ότι είχαν το ελεύθερο να αλωνίζουν στην Ευρώπη, ενώ στην πραγματικότητα τους εδόθη μόνον ο ρόλος του δεσμοφύλακα της ΕΕ. Στο νήμα περί "Γεωπολιτικής" στις 15 Ιουνίου παρέθεσα το βίντεο που ανέλυε ότι το Brexit αποτελεί την κόκκινη κάρτα των Αγγλοσαξώνων στην Γερμανία, η οποία υπερέβη τα εσκαμμένα στο παγκόσμιο παιχνίδι ρόλων. Η οικονομία αποτελεί απλώς ένα μέρος και όχι το όλον για τις αποφάσεις των ισχυρών. Το "όλον" είναι η Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική με άξονα την Γεωγραφία. Ο Ναπολέων, ο οποίος απετέλεσε θανάσιμη απειλή για τους Αγγλοσάξωνες, έλεγε: "Δείξε μου στον χάρτη την χώρα σου να σου πω πόσο σημαντική είναι". Το πετρέλαιο, οι υδρογονάνθρακες, τα κοιτάσματα του υπεδάφους κάποτε τελειώνουν. Η στρατηγική σημασία όμως της Γεωγραφίας είναι διαχρονική.

Εδώ το βίντεο:

Η πραγματικότητα, τώρα, είναι ότι χτίζουν μία τεράστια συμμαχία με βάση την συμφωνία ΤΤΙΡ (Διατλαντική σχέση εμπορίου), μέρος της οποίας θα είναι και η Βρετανία και η Ε.Ε:

http://www.naftemporiki.gr/story/109923 ... a-tin-ttip

Άρα, πολύ κακό για το τίποτα, τόσο από τους υποστηρικτές του BREXIT όσο και από εκείνους του BREMAIN.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 25 Ιουν 2016, 13:16

Dhmellhn έγραψε:Άρα, πολύ κακό για το τίποτα, τόσο από τους υποστηρικτές του BREXIT όσο και από εκείνους του BREMAIN.
Πολύ κακό για το "τίποτα" σίγουρα δεν είναι, αφ'ενός γιατί όπως σωστά είπες κι εσύ,
η Γερμανία χρειαζόταν ένα τσαλάκωμα, κι όπως επίσης σωστά είπε κι ο Ζαχαρίας
στο Εκτακτο που κάναμε (ΡαδιοΓραφήματα), το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα ένα πλήγμα
στην Γερμανο-Αμερικανική ηγεμονία.

Το "πολύ κακό" (ή ο κακός χαμός όπως θα το έλεγα εγώ) συνεχιζεται με ένα
κάρο τσιράκια του ευρωσφαγείου, να ζητάνε τώρα νέο δημοψήφισμα σύμφωνα με το (έγκυρο) άρθρο εδώ

http://www.iefimerida.gr/news/274360/pa ... nexartisia

και ο (εξ αραβο-ισλαμικού κόσμου) Δήμαρχος του Λονδίνου να ζητά ανεξαρτητοποίηση και ένταξη του Λονδίνου στην ΕΕ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 25 Ιουν 2016, 14:17

Ωραια εκπομπη. και συμφωνει μαζι μου ότι οι Ρώσοι ποτέ δεν ήταν φίλοι της Ελλάδος
-
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Σάβ 25 Ιουν 2016, 23:54

Two-Spirited έγραψε:Ωραια εκπομπη. και συμφωνει μαζι μου ότι οι Ρώσοι ποτέ δεν ήταν φίλοι της Ελλάδος
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήταν φίλος. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ έχουν και κινούνται και κινούν τα νήματα σύμφωνα με αυτά.

Ζούμε την νέα εποχή, όπου εφαρμόζονται τα παλιά τερπίπια (Γαλλικό, Αγγλικό, Ρωσικό κόμμα) μόνο που τώρα έχει προστεθεί και ο πόλος Αμερική.
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Κυρ 26 Ιουν 2016, 11:07

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των BREMAIN που είχαν στηρίξει ΟΛΑ τα ευρωλαμόγια είχε όλα και όλα 50 άτομα

Εικόνα

Τα υπόλοιπα εδώ :

http://www.e-koutsobola.gr/2016/06/50-bremain.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 26 Ιουν 2016, 15:15

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα,
στο βαθμό που η ευρω-β.Ατλαντική ηγεμονία, δέχθηκε μια γερή
γροθιά στο στομάχι.

Καιρός να στήσουμε αυτί μακρυά απ'τα ανηλεή σε βομβαρδισμούς ΜΜΕ.
Να ακούσουμε μια άλλη φωνή 4 λεπτών, απέναντι στις ευρωλιγούρικες αφηγηματικές
και εκφοβιστικής προπαγάνδας αμέτρητων λεπτών!

https://www.youtube.com/watch?v=SUmXHBVK_D8

Στην περιγραφή μου

Η άλλη φωνή...αυτή που δεν ακούγεται με τίποτα από τα ευρωλιγούρικα και απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΠ ( Μέσα Μαζικής Πειθούς) εν Ελλάδι... Πειθούς αυτών που περιμένουν από αυτά νοητική καθοδήγηση και καθορισμό της πραγματικότητάς τους.
Είναι στο χέρι όσων δε δέχονται την ψεύτικη αφηγηματική να δημιουργήσουν μια νεα πραγματικότητα, αυτή που αξίζει στην Ελλάδα και στον λαό της. Κι αφού ο κ. Καμμένος θέλει το 5% να ζητάει δημοψήφισμα για να διενεργηθεί, υπογράψτε εδώ
https://secure.avaaz.org/el/petition/GR ... T/?cewSUfb

(ναι έχω ξεσκιστεί να ανεβάζω βίντεο και μάλλον δεν προβλέπεται
να σταματήσει αυτό το momentum. :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Κυρ 26 Ιουν 2016, 17:26

Αν και δεν ειμαι υπέρ του Grexit. Επειδη ο Καμμένος είπε κάτι πάει να πει οτι θα γινει;
Μας έχει συνηθίσει στο να κρατάει τον λόγο του δηλαδή και δεν θα χαλάσει το σερι; :lol:
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 26 Ιουν 2016, 22:46

03:17 :lol: :skaw:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 26 Ιουν 2016, 22:59

OTTO έγραψε:03:17 :lol: :skaw:
ναι κι εγώ το μετέφραζα και γελούσα πολύ μ'αυτό :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 27 Ιουν 2016, 14:48

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06 ... e-than-39/

Ψιλοβαριέμαι να μεταφράζω από τα αγγλικά (είναι και μεσημεράκι με ζέστη... :) ), κρατάω όμως το ζουμί που συνοψίζεται σε μία φράση:
πλαστό ένα μεγάλο μέρος των υπογραφών που μαζεύτηκαν και καλά για να επαναληφθεί το δημοψήφισμα στην Βρετανία...
77.000 και έπεται, λογικά, και συνέχεια...Στοίχημα οτι αυτό δεν θα το ακούσουμε σε κα-νε-να ειδησεογραφικό καναλοσάιτ στην ημεδαπή? Είπα και εγώ, τρία εκατομμύρια υπογραφές για να ξαναψηφίσουν? Τοοοοοσο σχιζοφρενείς οι άγγλοι πιά?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 27 Ιουν 2016, 14:55

kat_woman έγραψε:Στοίχημα οτι αυτό δεν θα το ακούσουμε σε κα-νε-να ειδησεογραφικό καναλοσάιτ στην ημεδαπή? Είπα και εγώ, τρία εκατομμύρια υπογραφές για να ξαναψηφίσουν? Τοοοοοσο σχιζοφρενείς οι άγγλοι πιά?
Δε θα το ακούσουμε γιατί ΘΕΛΟΥΝ να ισχύουν και οι μούφα τζίφρες.
Δε θα το ακούσουμε γιατί ειναι και ΖΩΑ, όπως το ΖΩΟ που δεν ήξερε καν
ότι η Αγγλία ουδέποτε έφυγε απ'τη Στερλίνα...
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 67#p270567
Το ΑΙΣΧΟΣ σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια!
Αυτό το σούργελο επέκρινε και τον Φάρατζ ότι "γαύγιζε"...
η "επί παντός του επιστητού" ΑΣΧΕΤΗ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 27 Ιουν 2016, 15:48

kat_woman έγραψε:http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06 ... e-than-39/

Ψιλοβαριέμαι να μεταφράζω από τα αγγλικά (είναι και μεσημεράκι με ζέστη... :) ), κρατάω όμως το ζουμί που συνοψίζεται σε μία φράση:
πλαστό ένα μεγάλο μέρος των υπογραφών που μαζεύτηκαν και καλά για να επαναληφθεί το δημοψήφισμα στην Βρετανία...
77.000 και έπεται, λογικά, και συνέχεια...Στοίχημα οτι αυτό δεν θα το ακούσουμε σε κα-νε-να ειδησεογραφικό καναλοσάιτ στην ημεδαπή? Είπα και εγώ, τρία εκατομμύρια υπογραφές για να ξαναψηφίσουν? Τοοοοοσο σχιζοφρενείς οι άγγλοι πιά?

Έκανα μια προσπάθεια για μετάφραση /πλαγιαρισμα

http://www.e-koutsobola.gr/2016/06/77000.html
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 27 Ιουν 2016, 17:02

zaxarias mytilinios έγραψε:
kat_woman έγραψε:http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06 ... e-than-39/

Έκανα μια προσπάθεια για μετάφραση /πλαγιαρισμα

http://www.e-koutsobola.gr/2016/06/77000.html
Ωραίος! :thumb:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Τετ 29 Ιουν 2016, 00:41

http://www.newsit.gr/kosmos/Brexit-LIVE ... ysk/631462

Όλες οι εξελίξεις για το brexit στο παραπάνω λινκ. :cool:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Παρ 01 Ιούλ 2016, 22:32

Μπεδρεύτηκα λίγο :dunno:

https://www.youtube.com/watch?v=uRqZ9ysjCws
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 02 Ιούλ 2016, 15:10

Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη. Η αγγλοσαξωνική αλεπού έριξε προειδοποιητική βολή κατά της φαντασμένης Γερμανίας. Δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ισχύς με απουσία στρατιωτικής και ναυτικής. Εσχάτως, δε, το Δ.Ν.Τ ανακοίνωσε και τα προβλήματα της επιπλάστου γερμανικής οικονομικής ισχύως, σχολιάζοντας τα ανοίγματα τρισεκατομμυρίων της Deutsche Bank. Ούτε το Λονδίνο πρόκειται να αποσχιστεί, ούτε οι Σκοτζέζoι loosers, ούτε οι Ιρλανδοί, ούτε κανείς άλλος. Πιο πιθανόν είναι να αποσχιστεί η Βαυαρία (και αυτό κρατείστε το, δεδομένου ότι είναι το πιο πλούσιο, μακράν, γερμανικό ομόσπονδο κράτος, το οποίο τρέφει και άλλα, εκτός του ότι είναι καθολικοί, παραδοσιακοί και απεχθάνονται τους μουσουλμάνους).

Γενικά, όλο το παιχνίδι παίζεται από τους ισχυρούς παίκτες με βάση την ενέργεια:

Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 02 Ιούλ 2016, 19:00

https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/ ... 7324_o.jpg

brexit και μετά άνοδος του χρηματιστηρίου...
Βοηθάν τα Αμερικανάκια.

http://www.hl.co.uk/shares/stock-market ... y/ftse-100
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 11 Ιούλ 2016, 22:27

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ;
Τα αφεντικά (οι δανειστές) ποτέ δεν κοιμούνται, οι λαοί κοιμούνται ύπνο βαθύ.

Το Brexit προφανώς τους ξέφυγε. Οι δημοσκοπήσεις είχαν αρχίσει να δείχνουν μεγάλη διαφορά υπέρ του Brexit και φυσικά ανησύχησαν, αλλά ξαφνικά ήρθε την τελευταία εβδομάδα η “εξ ουρανού” λύση με τη δολοφονία της βρετανίδας βουλευτού και το σκηνικό άλλαξε απότομα. Ο κόσμος φοβήθηκε ότι ανεβαίνει η άκρα δεξιά και δήλωνε στις δημοσκοπήσεις ότι άλλαξε γνώμη και θα ψήφιζε τελικά υπέρ της παραμονής της Μ. Βρετανίας στην ΕΕ. Έτσι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν 52%-48% υπέρ της παραμονής.

Τα αφεντικά χαλάρωσαν, δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για τέτοιες σεισμικές ανοησίες ! Αισθάνθηκαν ότι κρατούσαν ακόμα τα γκέμια των ά-λογων όντων της γης.
Και ξαφνικά τα πράγματα τους ήρθαν ανάποδα. Η Μ. Βρετανία ψήφισε να βγει από το σύστημα και ζήτησε την εθνική της ανεξαρτησία!

Η σύγχυση που δημιουργήθηκε ήταν κατακλυσμιαία και για τούτο, οι αντιδράσεις των κατά τόπους τοποτηρητών της παγκόσμιας “εξουσίας” σχεδόν παρανοϊκές. Οι άμεσες απειλές για εξοντωτικές κυρώσεις και συνέπειες έπεσαν βροχή, τα ΜΜΕ φρένιασαν, φωνάζοντας σε όλους τους τόνους ότι αυτό θα φέρει:

Ολοκληρωτική Οικονομική κατάρρευση,
Απόσχιση της Σκωτίας και πιθανόν της Ιρλανδίας
Απόσχιση του City του Λονδίνου

και όλα αυτά να προβάλλονται στα ΜΜΕ σαν σχεδόν γεγονότα.
Και τότε συνέβη το αδιανόητο. Οι δύο αρχηγοί που πρωτοστάτησαν στην έξοδο της Μ. Βρετανίας, ο Φάρατζ και ο Τζόνσον παραιτήθηκαν! Τυχαίο; Που ξανακούστηκε να κερδίζεις τη μάχη και να αποχωρείς πριν κατοχυρώσεις τα κέρδη της νίκης;

Ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στο μυαλό και την ψυχή αυτών των δύο πρωτεργατών που αποχώρησαν τόσο γρήγορα. Ήταν ο φόβος να αναλάβουν τις συνέπειες και τις ευθύνες από το αποτέλεσμα; Ήταν ο φόβος για τη ζωή τους; Τρεις φορές προσπάθησαν να εκτελέσουν τον Φάρατζ στο παρελθόν. Ήταν άλλοι λόγοι που δεν μπορούμε να φαντασθούμε; Κανείς δημοσιογράφος δεν τόλμησε να το ψάξει μέχρι σήμερα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στις προθέσεις της παγκοσμιοποίησης. Μέχρι τώρα, μόνο το Ισραήλ έχει κατορθώσει να κρατήσει την εθνική του ανεξαρτησία και τούτο για ιδιαίτερους λόγους που σχετίζονται με τους λαούς που το περιτριγυρίζουν. Τώρα ξαφνικά εμφανίζεται και η Μ. Βρετανία να έχει εθνικιστικές τάσεις ! Αδιανόητο για τους αφέντες.

Είναι φανερό από τις αντιδράσεις τους, ότι η απόσχιση τους κατατρόμαξε. Θα πρέπει να αναρωτήθηκαν ξαφνικά, αν είναι πιθανό να αρχίσουν το ένα μετά το άλλο τα κράτη, να φεύγουν απο τον συνασπισμό και την πολτομηχανή και να αναζητούν την χαμένη τους εθνική ταυτότητα;
Πρέπει όμως να ειπωθεί ότι κάτι τέτοιο σήμερα φαίνεται να είναι πιθανό, όσο τρομακτικό κι αν φαίνεται στους λάτρεις της παγκοσμιοποίησης.
Είναι δυνατόν να μην το είχανε ήδη λάβει υπ’ όψιν τους;
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τα αφεντικά έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς τους ενάντια σε ένα τόσο σοβαρό ενδεχόμενο.

Το πείραμα της Ελλάδας, που την έσπρωξαν στα άκρα για να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις αντιδράσεις της, ήταν μία καλή εμπειρία γι’ αυτούς και τους δίδαξε πολλά.
Εάν οι Έλληνες που θεωρούνται ο πιο «επαναστατικός» λαός της Ευρώπης δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πολτοποίηση, μέχρι που σχεδόν ο λαός κατέρρευσε ολοκληρωτικά και δέχθηκε τα πάντα, τότε το πείραμα μπορεί να συνεχισθεί με όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Ποιο είναι το νέο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης;
Η νέα ιδέα που θα προκύψει είναι: Κάτω η παγκοσμιοποίηση, ζήτω τα έθνη-κράτη !

Θα εμφανίσουν, για το θεαθήναι, ότι τα κράτη μπορούν να ανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία, όταν βέβαια θα έχουν εγκαταστήσει σε αυτά μαριονέτες-puppets σε ολόκληρη την ιεραρχία άσκησης εξουσίας,
στις κυβερνήσεις,
στην αντιπολίτευση
στα ΜΜΕ,
στο δικαστικό σώμα
και τελικά σε ένα μέρος της επιστημονικής και της καλλιτεχνικής διανόησης.

Με αυτά τα μέσα θα έχουν ουσιαστικά καταργήσει τα ανεξάρτητα έθνη-κράτη και μάλιστα με… δημοκρατικό τρόπο. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει αλλά όταν συμφέρει τους δανειστές, η ψήφος του πάει στα αζήτητα και το ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ με το «έτσι θέλω και όποτε θέλω».

Η βασική ιδέα της παγκοσμιοποίησης που στηρίζονταν στην ανάμειξη των πληθυσμών από διάφορα κράτη, έτσι ώστε να χάσουν οι πάντες την καταγωγή τους και την εθνική τους ταυτότητα, θα πάει συντομα στο περιθώριο. Ένας άλλος λόγος φαίνεται να είναι ότι τρόμαξαν από την απότομη μαζική εισβολή των εκατομμυρίων από την Ασία και την Αφρική, που τείνουν να καταλάβουν κυριολεκτικά τα ήδη εκφυλισμένα κράτη της Ευρώπης. Τα αφεντικά είδαν ότι αυτή η πολυπολιτισμικότητα (έτσι λένε την πολτοποίηση των λαών), θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία εντελώς ανεξέλεκτη κατάσταση, με σκηνές βίας και τρομοκρατίας που θα άλλαζε άρδην τον τρόπο ζωής των Ευρωπαίων.

Έχουν καταλάβει πλέον πόσο εύκολο είναι να εξαγοράζουν και να εκμαυλίζουν συνειδήσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζονται το λαό ούτε την ετυμηγορία του και μπορούν πια να αγνοούν και αυτούς που ακόμα αντιστέκονται. Χρειάζονται μόνο ένα μικρό μέρος της μεσαίας τάξης που θα αμείβεται πλουσιοπάροχα ενώ όλοι οι “εκλεκτοί” που θα έχουν προσεκτικά επιλεγεί για τις κυβερνητικές θέσεις, μαζί με το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τους που θα αναγκασθούν να πραγματοποιήσουν, θα μπορούν να ξεπουλάνε επίσης εύκολα τις δικές τους συνειδήσεις.

Τα “βίρτσουαλ” Εθνη
Με άλλα λόγια θα δημιουργήσουν “βίρτσουαλ” έθνη όπου οι αποφάσεις θα υπαγορεύονται απόλυτα από τους δανειστές, ακριβώς όπως αυτό συμβαίνει σήμερα με την Ελλάδα. Κάθε συζήτηση για παγκοσμιοποίηση θα ατονήσει, δεν τους χρειάζεται πλέον αυτή η ιδέα της πολυπολιτισμικότητας. Η απάντησή τους θα είναι: Εάν δεν σας αρέσει η παγκοσμιοποίηση, πάρτε μια μερίδα αυταρχισμού με επικάλυψη δημοκρατίας. Προβλέπω ότι το σαράκι του εκμαυλισμού από τους επικυρίαρχους, θα έχει υποσκάψει στα επόμενα είκοσι χρόνια όλα τα έθνη του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.

Έχουν συμπεράνει ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποχαυνωθούν οι λαοί με “λίγο” φαγητό και πολύ θέαμα, με την σχεδόν ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, με εκτεταμένη πορνεία, με την ανοχή απο τις κοινωνίες κάθε είδους διαφθοράς, με την απαξίωση κάθε έννοιας δημοκρατίας, με την απαξίωση κάθε έννοιας ηθικής, εντιμότητας και δικαιοσύνης. Τους λιγοστούς έντιμους πολίτες θα τους βάλουν στην άκρη, ώστε να μην εμφανίζονται πουθενά και επομένως να μην τους ενοχλούν.
Όλα αυτά θα προωθούνται από τους δικούς τους πράκτορες, που μέσα στη γενική πτώση των αξιών, θα τους επιτρέπουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Για κάποιους ισχυρούς και πεισματάρηδες, έντιμους αρχηγούς κρατών, που θα τους είναι τροχοπέδη, θα φροντίσουν να τους εξουδετερώσουν με ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες που θα υποδαυλίζουν τις αντιθέσεις ανάμεσα στα κράτη τους ή θα βάζουν άλλους λαούς να τους επιτίθενται. Όλοι γνωρίζουμε ποιος και για ποιο λόγο δημιούργησε τον ISIS με μια φούχτα πράκτορες. Οι υπόλοιποι οπαδοί τους που τους ακολουθούν είναι τα πραγματικά θύματα που εκτελούν τις αποστολές τρομοκρατίας, όχι προς κάποιο συγκεκριμένο εχθρό αλλά σε αθώα θύματα.

Οι πράκτορες αυτοί έχουν την αποστολή να υποδαυλίζουν τις διαφορές και τις αντιθέσεις κυρίως -θρησκευτικές και πολιτικές- ανάμεσα στους λαούς ή ακόμα και ανάμεσα σε έναν λαό και τη δημιουργία τοπικών συγκρούσεων ή πολέμων.
Για να παραδειγματίζονται οι υπόλοιποι που πιθανόν σκέφτονται την επανάσταση, προωθούν στα ΜΜΕ την άκρατη, την απάνθρωπη βία, με δημόσιους αποκεφαλισμούς, βιασμούς και λεηλασίες των άτυχων λαών που επιλέγονται να σφαγιασθούν. Όλα αυτά ξεκινούν με λίγους πράκτορες και με συγκεκριμένο πρόγραμμα που εντέλονται να εφαρμόσουν, ώστε να κατατρομοκρατηθεί το σύμπαν, με σκοπό να κόψουν οποιαδήποτε διάθεση για αντίδραση εκ μέρους των λαών.

Αυτό είναι το σενάριο για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Βεβαίως τα πράγματα πολλές φορές ξεφεύγουν από τους προγραμματισμούς, όπως συνέβη με το πείραμα με τον ISIS. Ενώ οργανώθηκε ώστε να βάλει τους ισλαμιστές να τσακώνονται-συγκρούονται μεταξύ τους -σουνίτες εναντίον σιιτών- και επίσης εναντίον των χριστιανών που κατοικούσαν στις ισλαμικές χώρες, είχε σαν παράπλευρη συνέπεια να δημιουργήσει ενα ολόκληρο κίνημα εκατομμυρίων μεταναστευτικών ορδών που επιχειρεί τώρα να καταλάβει την Ευρώπη.

Υπάρχει εναλλακτική λύση ;

Μόνο εάν στη βιασύνη τους να εγκαταστήσουν την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, κάνουν το μοιραίο λάθος να σπρώξουν τα πράγματα προς μία τελική φάση πριν την ώρα της.
Προτού οι λαοί, δηλαδή, να έχουν απόλυτα αποχαυνωθεί.
Αν αυτό συμβεί, εάν δηλαδή πιεσθούν οι λαοί πρόωρα, μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσει απότομα και απρόσμενα κάποιος από τους λαούς και να επαναστατήσει. Τότε αρκετοί άλλοι θα ακολουθήσουν, με τον κίνδυνο βέβαια να προκύψει ένα ολοκαύτωμα που όμοιό του δεν θα έχει υπάρξει.

Μετά από αυτό οι άνθρωποι της γης που θα απομείνουν, θα καταλάβουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση παρά ο σεβασμός της ζωής και της ευημερίας του συνανθρώπου τους. Θα καταλάβουν επιτέλους ότι μόνο με ειρήνη και συνεννόηση μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο γήινος κόσμος.

Εάν αυτόν τον απλό συλλογισμό τον αντιλαμβάνονταν οι δανειστές εδώ και τώρα και το θολωμένο μυαλό τους έκανε ξαφνικά ένα κλικ προς την σωστή κατεύθυνση, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να αλλάξουν τη μορφή του κόσμου. Έχοντας στα χέρια τους όλον αυτόν τον πλούτο και την οικονομική δύναμη θα μπορούσαν να στηρίξουν τις οικονομίες των λαών -τους οποίους δάνεισαν- αντί να τις αφαιμάζουν, εφόσον οι ίδιοι απέκτησαν παράνομα και πέρα από κάθε ηθική, αμύθητα πλούτη, αρπάζοντας, με ένα σωρό κόλπα «δημιουργικής» λογιστικής, τον πλούτο των λαών. Ίσως τότε να εξιλεώνονταν και συγχρόνως να έσωζαν την ανθρωπότητα από μία σίγουρα επερχόμενη παγκόσμια τραγωδία.

Δεν χρειάζεται δηλαδή να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να στηρίξουν την ανάπτυξη της κάθε χώρας, χωρίς να απαιτούν άνομο και ανήθικο κέρδος.

Η άλλη απίθανη εξέλιξη του παγκοσμίου δράματος των κατοίκων του πλανήτη μας θα είναι, όταν οι δανειστές που σήμερα κατέχουν ένα μυθικό ποσό -γιατί ποτέ δεν πλήρωσαν φόρους που τους αναλογούσαν σε κανένα κράτος-, θα αναγκασθούν να δράσουν όπως κάνουν συνήθως οι μεγάλοι «ευεργέτες» : αφού μαζέψουν έναν τεράστιο, παράνομο πλούτο, για να εξιλεωθούν, λίγο πριν πεθάνουν, κάνουν μία μεγάλη δωρεά στο κράτος από το οποίο έκλεψαν τα περισσότερα.

Πηγή: ithesis.gr
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Παρ 14 Οκτ 2016, 11:55

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Οκτ 2016, 13:49

Δεν εκπλήσσομαι βεβαίως βεβαίως...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Παρ 14 Οκτ 2016, 14:50

ArELa έγραψε:Δεν εκπλήσσομαι βεβαίως βεβαίως...
Ούτε εγώ...από τις χειρότερες πολυεθνικές τροφίμων η uniliver(αν και όλες σκατα είναι)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Σάβ 15 Οκτ 2016, 00:24

Εικόνα
Άβαταρ μέλους