ΕΠΑΜ/ΚΑΖΑΚΗΣ απο Αύγουστο 2015
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΕΠΑΜ-ΚΑΖΑΚΗΣ 9 (Από Σεπτέμβρη 2015)
Ζαχαρία εδώ που είναι και πρόσφατο (χθεσινό αν δεν κάνω λάθος)
https://www.youtube.com/watch?v=3RnJLM-xw4A
αναλύει διάφορα, ξεκινώντας απ'το μεταναστο-προσφυγικό κλπ και καταλήγοντας
τελικά στο οικονομικό γενικότερα. Από το 20:30 περίπου και μετά, αναπτύσσει
και για τα του διπλού νομίσματος και για ισοτιμίες και για διάφορα που ρώτησες.
Αν βρεις το χρόνο να το ακούσεις (κατά προτίμηση όλο), θα με ενδιέφεραν
ειλικρινά οι παρατηρήσεις και τυχόν ενστάσεις σου στο σύνολο των τοποθετήσεων,
καθότι εκτιμώ ιδιαίτερα τη γνώμη σου, φίλε. Ειδικά τα του οικονομικού
με βρίσκουν σύμφωνη, αλλά είμαι ξανθιά και άσχετη σε επίπεδα οικονομικών γνώσεων,
οπότε οι επιπλέον απόψεις, με βοηθούν να καταλάβω αν σωστά συμφωνώ ή όχι.
https://www.youtube.com/watch?v=3RnJLM-xw4A
αναλύει διάφορα, ξεκινώντας απ'το μεταναστο-προσφυγικό κλπ και καταλήγοντας
τελικά στο οικονομικό γενικότερα. Από το 20:30 περίπου και μετά, αναπτύσσει
και για τα του διπλού νομίσματος και για ισοτιμίες και για διάφορα που ρώτησες.
Αν βρεις το χρόνο να το ακούσεις (κατά προτίμηση όλο), θα με ενδιέφεραν
ειλικρινά οι παρατηρήσεις και τυχόν ενστάσεις σου στο σύνολο των τοποθετήσεων,
καθότι εκτιμώ ιδιαίτερα τη γνώμη σου, φίλε. Ειδικά τα του οικονομικού
με βρίσκουν σύμφωνη, αλλά είμαι ξανθιά και άσχετη σε επίπεδα οικονομικών γνώσεων,
οπότε οι επιπλέον απόψεις, με βοηθούν να καταλάβω αν σωστά συμφωνώ ή όχι.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 8 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
- Επικοινωνία:
Λοιπόν άκουσα όλη την συνέντευξη.
Έχω εντάσεις μόνο σε δύο - τρια σημεία.
Το πρώτο αφορά τον εξωτερικό δανεισμό. Ο εξωτερικός δανεισμός εκτός από τις φάσεις οικονομικού προβλήματος γίνεται κυρίως για λόγους εξωτερικής πολιτικής. Ουσιαστικά είναι η μοναδική δέσμευση των κρατών μεταξύ τους για την τήρηση των υπολοίπων συμφωνιών. Φυσικά αυτό δεν έγινε στην Ελλάδα. Αν κάποτε η χώρα ελευθερωθεί τότε όντως θα δανείζεται τεχνητά (όπως έκανε ο Παπαδόπουλο στο τέλος της επταετίας) για να διατηρεί τις ισορροπίες.
Το δεύτερο αφορά στην ορισμό του χρέους ως επαχθούς. Εδώ υπάρχουν τρελά θέματα. Φυσικά και ο Καζάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέμα αυτό έχουν δίκιο. Και το πολιτικό σύστημα ήξερα ότι έχουν δίκιο γι΄αυτό έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι την μεγαλύτερη προδοτική τρίπλα από καταβολής του ελληνικού έθνους. Ψήφισε το 3ο μνημόνιο με 222 ψήφους. Αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο. Ουσιαστικά αποτελεί την νομική αναγνώριση του χρέους εσαεί. Ανατροπή του δεν μπορεί να γίνει με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον τρόπο εκτός απο δημοψηφισμα, και που αυτό έχει προβλήματα γιατί δεν υπάρχει νομικό υπόβαθρο στο εγχώριο δίκαιο. Ουσιαστικά για να μπορέσει να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα. Για να αλλάξει το σύνταγμα χρειάζονται περίπου 8-12 χρόνια. Εκτός και αν η αλλαγή γίνει βίαια...
Τρίτη διαφωνία είναι ως προς την διασύνδεση και τα συναλλακτική διαθέσιμα. Γνωρίζω ότι τα συναλλαγματικά διαθέσιμα είναι 90+ δις ευρώ (κοντά 105 δις δολάρια). Το πρόβλημα μας όμως είναι ότι είναι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ. Εκτός από 45 δις του νομισματοκοπείου τα υπόλοιπα δύσκολα θα αποκτήσουμε πρόσβαση. Ομοίως ισχύει και για την τεράστια ποσότητα χρυσού που ο σκατόψυχος Ανδρέας με τον αρχιερέα της διαπλοκής φρόντισαν να τον τριχοτομήσουν και να τον μοιράσουν σε κράτη που εφαρμόζετε το αγγλικό δίκαιο.
Ο άνθρωπος εν κατακλείδι ΠΟΛΥ σωστά τα λέει, αλλά νομίζω είναι σε άκρως θεωρητικό επίπεδο και δεν έχει συμπεριλάβει το επιθετικό σενάριο (κυρίως της Γερμανίας, αλλά και άλλων κρατών που θα δουν τους προϋπολογισμούς τους να διαλύονται).
Έχω εντάσεις μόνο σε δύο - τρια σημεία.
Το πρώτο αφορά τον εξωτερικό δανεισμό. Ο εξωτερικός δανεισμός εκτός από τις φάσεις οικονομικού προβλήματος γίνεται κυρίως για λόγους εξωτερικής πολιτικής. Ουσιαστικά είναι η μοναδική δέσμευση των κρατών μεταξύ τους για την τήρηση των υπολοίπων συμφωνιών. Φυσικά αυτό δεν έγινε στην Ελλάδα. Αν κάποτε η χώρα ελευθερωθεί τότε όντως θα δανείζεται τεχνητά (όπως έκανε ο Παπαδόπουλο στο τέλος της επταετίας) για να διατηρεί τις ισορροπίες.
Το δεύτερο αφορά στην ορισμό του χρέους ως επαχθούς. Εδώ υπάρχουν τρελά θέματα. Φυσικά και ο Καζάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέμα αυτό έχουν δίκιο. Και το πολιτικό σύστημα ήξερα ότι έχουν δίκιο γι΄αυτό έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι την μεγαλύτερη προδοτική τρίπλα από καταβολής του ελληνικού έθνους. Ψήφισε το 3ο μνημόνιο με 222 ψήφους. Αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο. Ουσιαστικά αποτελεί την νομική αναγνώριση του χρέους εσαεί. Ανατροπή του δεν μπορεί να γίνει με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον τρόπο εκτός απο δημοψηφισμα, και που αυτό έχει προβλήματα γιατί δεν υπάρχει νομικό υπόβαθρο στο εγχώριο δίκαιο. Ουσιαστικά για να μπορέσει να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα. Για να αλλάξει το σύνταγμα χρειάζονται περίπου 8-12 χρόνια. Εκτός και αν η αλλαγή γίνει βίαια...
Τρίτη διαφωνία είναι ως προς την διασύνδεση και τα συναλλακτική διαθέσιμα. Γνωρίζω ότι τα συναλλαγματικά διαθέσιμα είναι 90+ δις ευρώ (κοντά 105 δις δολάρια). Το πρόβλημα μας όμως είναι ότι είναι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ. Εκτός από 45 δις του νομισματοκοπείου τα υπόλοιπα δύσκολα θα αποκτήσουμε πρόσβαση. Ομοίως ισχύει και για την τεράστια ποσότητα χρυσού που ο σκατόψυχος Ανδρέας με τον αρχιερέα της διαπλοκής φρόντισαν να τον τριχοτομήσουν και να τον μοιράσουν σε κράτη που εφαρμόζετε το αγγλικό δίκαιο.
Ο άνθρωπος εν κατακλείδι ΠΟΛΥ σωστά τα λέει, αλλά νομίζω είναι σε άκρως θεωρητικό επίπεδο και δεν έχει συμπεριλάβει το επιθετικό σενάριο (κυρίως της Γερμανίας, αλλά και άλλων κρατών που θα δουν τους προϋπολογισμούς τους να διαλύονται).
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ξέρω πώς εννοείς το "βίαια". Ανατροπή του παρόντος πολιτικού συστήματος έχει γίνει και στο παρελθόν και όχι απαραίτητα βίαια. Η αλλαγή γίνεται άμεσα (και επίσης οχι βίαια) με Συντακτική Εθνοσυνέλευση όπως αναπτύσσει σε αυτό το τρίλεπτοzaxarias mytilinios έγραψε:Ουσιαστικά για να μπορέσει να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα. Για να αλλάξει το σύνταγμα χρειάζονται περίπου 8-12 χρόνια. Εκτός και αν η αλλαγή γίνει βίαια...
https://www.youtube.com/watch?v=b1KHWtVVOzA
για τα υπόλοιπα που λες θα επανακάμψω αν χρειαστεί.
Ευχαριστώ πάντως για τη συγκροτημένη απάντησή σου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Βίκυ δυστυχώς στο ρημάδι που λέγεται Σύνταγμα 1975/1986 ΔΕΝ προβλέπεται ΣΥΝΤΑΓΜΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Για την ακρίβεια εκεί που ως συνταγματική εθνοσυνέλευση μέχρι το 1975 προβλεπόταν η καθ΄ολοκληρίας συμμετοχή του λαού για την εκ του μηδενός δημιουργεία Συντάγματος και ριζικές αλλαγές του πολιτεύματος, έχει αντικατασταθεί από τον όρο Συντακτική Βουλή.
Που σημαίνει απλά ότι μόνο οι βουλευτές μπορούν να αλλάζουν και όχι ο λαός.
Συντακτική Βουλή: (ή συντακτική εθνοσυνέλευση) ονομάζεται η Βουλή που καλείται να δημιουργήσει και να ψηφίσει νέο Σύνταγμα ενός κράτους εγκαθιστώντας έτσι ένα νέο πολίτευμα. Η Συντακτική βουλή διακρίνεται από την αναθεωρητική βουλή, η οποία καλείται να αναθεωρήσει απλώς διατάξεις του ήδη ισχύοντος Συντάγµατος με βάση τους κανόνες που προβλέπει το ίδιο το εν ισχύ Σύνταγμα για την τροποποίησή του. Η διαφορά έγκειται στο ότι η Συντακτική βουλή ψηφίζει από το μηδέν νέο σύνταγμα, ενώ η αναθεωρητική απλώς μεταβάλλει το υπάρχον.
Η διαδικασία που προβλέπει το σύνταγμα είναι τρομερά χρονοβόρα και αυτό για να αποτραπεί η "βίαια" και κατά το δοκούν αλλαγή του συντάγματος.
Για την ακρίβεια εκεί που ως συνταγματική εθνοσυνέλευση μέχρι το 1975 προβλεπόταν η καθ΄ολοκληρίας συμμετοχή του λαού για την εκ του μηδενός δημιουργεία Συντάγματος και ριζικές αλλαγές του πολιτεύματος, έχει αντικατασταθεί από τον όρο Συντακτική Βουλή.
Συντακτική Βουλή: (ή συντακτική εθνοσυνέλευση) ονομάζεται η Βουλή που καλείται να δημιουργήσει και να ψηφίσει νέο Σύνταγμα ενός κράτους εγκαθιστώντας έτσι ένα νέο πολίτευμα. Η Συντακτική βουλή διακρίνεται από την αναθεωρητική βουλή, η οποία καλείται να αναθεωρήσει απλώς διατάξεις του ήδη ισχύοντος Συντάγµατος με βάση τους κανόνες που προβλέπει το ίδιο το εν ισχύ Σύνταγμα για την τροποποίησή του. Η διαφορά έγκειται στο ότι η Συντακτική βουλή ψηφίζει από το μηδέν νέο σύνταγμα, ενώ η αναθεωρητική απλώς μεταβάλλει το υπάρχον.
Η διαδικασία που προβλέπει το σύνταγμα είναι τρομερά χρονοβόρα και αυτό για να αποτραπεί η "βίαια" και κατά το δοκούν αλλαγή του συντάγματος.
- GeorgeGreekTrucker
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
zaxarias mytilinios έγραψε:Βίκυ δυστυχώς στο ρημάδι που λέγεται Σύνταγμα 1975/1986 ΔΕΝ προβλέπεται ΣΥΝΤΑΓΜΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Ζητώ συγνώμη και από σένα Ζαχαρία και από τη Βίκυ που απαντάω αλλά
αμάν ρε παληκάρι .. τέτοιο κακό δεν το βλέπω κάθε μέρα.
Όπως τα λες σε φαντάζομαι στην έρημο να πεθαίνεις από τη δίψα και να
προσπερνάς τη πηγή γιατί δεν έχεις γραπτή άδεια να πιείς ... έλεος ..
Απόγονοι του Αθανάσιου Διάκου να περιμένουν από τους κακούργους
λήσταρχους συμμορίτες προδότες κομματάνθρωπους πότε θα αποφασίσουν
να τους κάνουν δώρο λίγη αξιοπρέπεια.
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Βασικά Γιώργο αν με γνώριζες καλύτερα θα ήξερες ότι είμαι υπερ της βίαιης αλλαγής των πραγμάτων (όχι κατ΄ανάγκη τύπου στρατιωτικού πραξικοπήματος).
Απλά σχολιάζω ότι ο Καζάκης (που κατά τα άλλα τα λεει πολύ σωστά) θεωρεί ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε "καλά" μέσα από νόμιμη οδό. Το θέμα μου είναι ότι ενώ είναι εκπληκτικός οικονομολόγος είναι ελάχιστα ενημερωμένος ως προς το συνταγματικό και νομοθετικό πλαίσιο.
Επίσης κανείς δεν τολμά να αναφέρει ότι αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν αλλάζει (ψήφιση μνημονίου 3 με 222 βουλευτές - απόλυτη δλδ πλειοψηφία) παρά μόνον με ολοκληρωτική αλλαγή πολιτεύματος ή όπως είπε ο εβραίος Τόμας Τζόουνς με αλλαγή ονόματος της χώρας... (δεν το επικροτώ αλλά φοβάμαι ότι νομικίστικα έστω έχει δίκιο).
Απλά σχολιάζω ότι ο Καζάκης (που κατά τα άλλα τα λεει πολύ σωστά) θεωρεί ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε "καλά" μέσα από νόμιμη οδό. Το θέμα μου είναι ότι ενώ είναι εκπληκτικός οικονομολόγος είναι ελάχιστα ενημερωμένος ως προς το συνταγματικό και νομοθετικό πλαίσιο.
Επίσης κανείς δεν τολμά να αναφέρει ότι αυτό που έγινε το καλοκαίρι δεν αλλάζει (ψήφιση μνημονίου 3 με 222 βουλευτές - απόλυτη δλδ πλειοψηφία) παρά μόνον με ολοκληρωτική αλλαγή πολιτεύματος ή όπως είπε ο εβραίος Τόμας Τζόουνς με αλλαγή ονόματος της χώρας... (δεν το επικροτώ αλλά φοβάμαι ότι νομικίστικα έστω έχει δίκιο).
- ArELa
- Founder-Administrator
Χθες τον έβγαλε ο Λιάτσος...
https://www.youtube.com/watch?v=hrCUxk5P98s
'οπως είπα και στο φατσοβιβλίο:
Επισημαίνω 2 επαναλαμβανόμενες μανιέρες του Λιάτσου.
Η 1η: Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σας, αλλά πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές. Δε συμφωνεί δε συμφωνεί, αλλά δεν πρόταξε ούτε μια διαφωνία σε όσα τοποθέτησε ο Καζάκης. Αν κάποιος που θα δει το παρόν δεν συμφωνεί, ας μας πει που γιατί έχω βαρεθεί ν'ακούω "δε συμφωνώ" αλλά να μην ακούω ποτέ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ διαφωνεί...
Η 2η: Έλεγε και ξανάλεγε στον Καζάκη, "Οι αιρετικές απόψεις σας"... Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ΛΟΓΙΚΗ αποκαλείται σήμερα "αιρετική"
άκουσα ότι άρχισε μια συνεργασία με τον όμιλο Κουρή
και θα αρθροργραφεί στην εφημερίδα Κόντρα
https://www.youtube.com/watch?v=hrCUxk5P98s
'οπως είπα και στο φατσοβιβλίο:
Επισημαίνω 2 επαναλαμβανόμενες μανιέρες του Λιάτσου.
Η 1η: Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σας, αλλά πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές. Δε συμφωνεί δε συμφωνεί, αλλά δεν πρόταξε ούτε μια διαφωνία σε όσα τοποθέτησε ο Καζάκης. Αν κάποιος που θα δει το παρόν δεν συμφωνεί, ας μας πει που γιατί έχω βαρεθεί ν'ακούω "δε συμφωνώ" αλλά να μην ακούω ποτέ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ διαφωνεί...
Η 2η: Έλεγε και ξανάλεγε στον Καζάκη, "Οι αιρετικές απόψεις σας"... Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ΛΟΓΙΚΗ αποκαλείται σήμερα "αιρετική"
άκουσα ότι άρχισε μια συνεργασία με τον όμιλο Κουρή
και θα αρθροργραφεί στην εφημερίδα Κόντρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- GeorgeGreekTrucker
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Η επιστροφή στον μεσαίωνα δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομική.
Οι αρνητές, οι αιρετικοί και ότι άλλο χαριτωμένο προσάπτουν σε όσους
δεν συμφωνούν με την φαρσοκωμωδία που μας επιβάλλουν να αποκαλούμε δημοκρατία,
είναι οι νέοι εχθροί του κράτους. Μετά τους κομμουνιστές και τους τρομοκράτες ήρθε η
σειρά των ανυπάκουων. Αν η ιστορία εχει κάτι να μας διδάξει είναι πως με το καλό ή με το
κακό οι προσταγές των κακοποιών που νέμονται την εξουσία με τις πλάτες των κατακτητών
θα εφαρμοστούν. Εκτός βέβαια και ξυπνήσουν τα ζόμπις και τους στείλουν στο διάβολο κι'ακόμα πάρα πέρα.
είναι οι νέοι εχθροί του κράτους. Μετά τους κομμουνιστές και τους τρομοκράτες ήρθε η
σειρά των ανυπάκουων. Αν η ιστορία εχει κάτι να μας διδάξει είναι πως με το καλό ή με το
κακό οι προσταγές των κακοποιών που νέμονται την εξουσία με τις πλάτες των κατακτητών
θα εφαρμοστούν. Εκτός βέβαια και ξυπνήσουν τα ζόμπις και τους στείλουν στο διάβολο κι'ακόμα πάρα πέρα.
- ArELa
- Founder-Administrator
το παλεύει σίγουρα μέσω των κατεκτημένων νομίμων, είτε στη χάρτα του ΟΗΕ, είτεzaxarias mytilinios έγραψε:Απλά σχολιάζω ότι ο Καζάκης (που κατά τα άλλα τα λεει πολύ σωστά) θεωρεί ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε "καλά" μέσα από νόμιμη οδό.
σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕ είτε σύμφωνα με το σύνταγμά μας,
αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι υπέρ της ανατροπής, με λαϊκό ξεσηκωμό.
ΑΥΤΟ προάγει κάθε φορά που απευθύνεται στους συνέλληνες, όχι σαν αργηγός, αλλά σαν απλός
Ελληνας πολίτης, που τιμά και σέβεται τα πάτρια και ιερά και που δε θεωρεί
τα λήμματα "πατρίδα" και "πατριωτισμός", βρισιές ή άμεσα συσχετιζόμενα
με το φασισμό όπως προάγουν λυσσαλέα οι φαυλοκράτες.
GeorgeGreekTrucker έγραψε:Η επιστροφή στον μεσαίωνα δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομική.
Γιώργο...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Όλοι στους δρόμους και τις πλατείες!
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, ώρα 6:00 μ.μ.
προσυγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας και πορεία προς την πλ. Συντάγματος
Δεν θα φύγουμε μέχρι να φύγουν!
Έξι χρόνια είναι πολλά
Από το 2010 μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται ένα παγκόσμιο πείραμα υποδούλωσης και κατάκτησης της χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.
Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα!
Επιχειρείται με πρόσχημα και πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος, η πλήρης μετατροπή της σε αποικία, σε δουλοπαροικία του χρέους. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βιώνει στο πετσί της τον οικονομικό αφανισμό, την εργασιακή έρημο, την υφαρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας και της αγροτικής γης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την εξάλειψη των αγαθών της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και του εκμαυλισμού της, την πολιτιστική αποχαύνωση, τη διαχρονική καταστροφή της διατροφικής επάρκειας, τη διάλυση των δομών της εθνικής μας άμυνας και την χρεοκοπία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.
Τα ψέματα όμως τέλειωσαν.
Σήμερα είναι σε όλους σαφές, ότι δεν διακυβεύεται απλά η εργασία, η μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν αρκεί η απλή διαμαρτυρία για τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση του ίδιου του λαού, η σωτηρία της πατρίδας.
Στις 14 και 15 Μαΐου
το ΕΠΑΜ καλεί σε κάθε πλατεία πόλης ή χωριού σε όλη τη χώρα σε παλλαϊκή κινητοποίηση με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής στην χώρα και συνέχιση μέχρι την τελική Νίκη.
Ή αυτοί, ή Εμείς!
Παλεύουμε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που επιβλήθηκε από τους ξένους δανειστές, με την αρωγή, τον δωσιλογισμό και την υποτέλεια όλου του πολιτικού προσωπικού, ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τους ανέργους, τους συνταξιούχους, του ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργάτες της γης και τους κτηνοτρόφους, τον επιστημονικό κόσμο, τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, να κατέβουν στο Σύνταγμα και να διεκδικήσουν τα κλειδιά της χώρας από την ντόπια φαυλοκρατία και τα ξένα αφεντικά της. Καλεί για παλλαϊκό μαζικό ξεσηκωμό, με άξονα την κοινωνική χειραφέτηση, διεκδικώντας τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία, την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας.
Στις 14 και 15 Μαΐου του 2016, παίρνουμε πίσω την πατρίδα που εξολοθρεύουν, υπερασπιζόμαστε την αξιοσύνη όσων πάλεψαν με την ζωή τους στους αγώνες για δημοκρατία και λευτεριά, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παραλάβουν οι επόμενες γενιές το μέλλον που δικαιούνται.
Εμπρός λοιπόν για τον μεγάλο ξεσηκωμό!
Σάββατο, 14 Μαΐου, ΞΕΚΙΝΑΜΕ…
Κυριακή, 15 Μαΐου, συντονίζουμε τις δυνάμεις μας με το πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο
Δευτέρα, 16 Μαΐου έως….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μέχρι τη δικαίωση
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, ώρα 6:00 μ.μ.
προσυγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας και πορεία προς την πλ. Συντάγματος
Δεν θα φύγουμε μέχρι να φύγουν!
Έξι χρόνια είναι πολλά
Από το 2010 μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται ένα παγκόσμιο πείραμα υποδούλωσης και κατάκτησης της χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.
Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα!
Επιχειρείται με πρόσχημα και πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος, η πλήρης μετατροπή της σε αποικία, σε δουλοπαροικία του χρέους. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βιώνει στο πετσί της τον οικονομικό αφανισμό, την εργασιακή έρημο, την υφαρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας και της αγροτικής γης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την εξάλειψη των αγαθών της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και του εκμαυλισμού της, την πολιτιστική αποχαύνωση, τη διαχρονική καταστροφή της διατροφικής επάρκειας, τη διάλυση των δομών της εθνικής μας άμυνας και την χρεοκοπία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.
Τα ψέματα όμως τέλειωσαν.
Σήμερα είναι σε όλους σαφές, ότι δεν διακυβεύεται απλά η εργασία, η μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν αρκεί η απλή διαμαρτυρία για τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση του ίδιου του λαού, η σωτηρία της πατρίδας.
Στις 14 και 15 Μαΐου
το ΕΠΑΜ καλεί σε κάθε πλατεία πόλης ή χωριού σε όλη τη χώρα σε παλλαϊκή κινητοποίηση με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής στην χώρα και συνέχιση μέχρι την τελική Νίκη.
Ή αυτοί, ή Εμείς!
Παλεύουμε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που επιβλήθηκε από τους ξένους δανειστές, με την αρωγή, τον δωσιλογισμό και την υποτέλεια όλου του πολιτικού προσωπικού, ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τους ανέργους, τους συνταξιούχους, του ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργάτες της γης και τους κτηνοτρόφους, τον επιστημονικό κόσμο, τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, να κατέβουν στο Σύνταγμα και να διεκδικήσουν τα κλειδιά της χώρας από την ντόπια φαυλοκρατία και τα ξένα αφεντικά της. Καλεί για παλλαϊκό μαζικό ξεσηκωμό, με άξονα την κοινωνική χειραφέτηση, διεκδικώντας τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία, την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής δημοκρατίας στον τόπο μας.
Στις 14 και 15 Μαΐου του 2016, παίρνουμε πίσω την πατρίδα που εξολοθρεύουν, υπερασπιζόμαστε την αξιοσύνη όσων πάλεψαν με την ζωή τους στους αγώνες για δημοκρατία και λευτεριά, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να παραλάβουν οι επόμενες γενιές το μέλλον που δικαιούνται.
Εμπρός λοιπόν για τον μεγάλο ξεσηκωμό!
Σάββατο, 14 Μαΐου, ΞΕΚΙΝΑΜΕ…
Κυριακή, 15 Μαΐου, συντονίζουμε τις δυνάμεις μας με το πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο
Δευτέρα, 16 Μαΐου έως….. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μέχρι τη δικαίωση
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ
- ArELa
- Founder-Administrator
Πάμε, Ζάχο? Αν είναι να σε βρω εκεί, θα'ρθω και με τα πόδια αν χρειαστεί,
παρόλο που η ιωσάρα μ'εχει κάνει σκατά αυτές τις μέρες....
Αν έρθεις, μίλα μου στο σκάιπ να συνεννοηθούμε, και πάρε και κανά κινητό
της προκοπής μαζί σου να γράψουμε ό,τι γράψουμε να τ'ανεβάσω στο ΥΤ,
γιατί εγώ από κινητό... άστα να πάνε. Παμπάλαιο της νόκια...
παρόλο που η ιωσάρα μ'εχει κάνει σκατά αυτές τις μέρες....
Αν έρθεις, μίλα μου στο σκάιπ να συνεννοηθούμε, και πάρε και κανά κινητό
της προκοπής μαζί σου να γράψουμε ό,τι γράψουμε να τ'ανεβάσω στο ΥΤ,
γιατί εγώ από κινητό... άστα να πάνε. Παμπάλαιο της νόκια...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Βασικά έχω πολύ καιρό να ακούσω τον Καζάκη και είναι λάθος μου. Ναι διαφωνώ
με την θέση του στο μεταναστευτικό, καθότι δεν δέχομαι να μιλάει για προσφυγιά, όταν
αναφέρεται σ'αυτή την εισβολή που δεχομαστε. Πέραν αυτού όμως, οι επισημάνσεις
του είναι καίριες και σωστές σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,
σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο.
Βέβαια, τώρα που μπήκα στο μπλογκ του (στο οποίο έχω επίσης πολύ καιρό να μπω)
βλέπω πως άλλαξε τροπάρι και για το μεταναστευτικό. Αν μη τι άλλο, βάζει εισαγωγικά
στη λέξη πρόσφυγες... όπως στα άρθρα του:
Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση να μεταφερθούν "πρόσφυγες" στην Κρήτη
Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων".
Κάποιοι μου έριξαν το "ανάθεμα" επειδή στηρίζω την προσπάθεια του ΕΠΑΜ στην
παρεμπόδιση των πλειστηριασμών, μια προσπάθεια που ξεκίνησε μεν αυτό το κίνημα/κόμμα,
αλλά στην οποία συμμετέχουν και άλλα κινήματα ή ομάδες, όπως το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".
Ενα είναι βέβαιο. Δεν ψαρώνω με τέτοια αναθέματα, ούτε θα απολογηθώ επειδή στήριξα μια κινητοποίηση.
Διότι πολύ απλά, στηρίζω κάθε άνθρωπο και κάθε κίνημα που κάνει τον όποιο αγώνα
για την Ελλάδα και το λαό μας, και αυτό το κάνω έξω από κομματικοϊδεολογικά κριτήρια.
Ξέρω, το τελευταίο που υπογραμμίζω είναι δυσνόητο και ανέφικτο ίσως για πολλούς,
αλλά για μένα και λογικό είναι και κατανοητό και εφικτότατο.
Τα κομματικοϊδεολογικά πατομπούκαλα, θολώνουν την οπτική και
δυστυχώς περιχαρακώνουν πολλούς. Μια τέτοια διχαστική περιχαράκωση
είναι λάθος για μένα, ειδικά σήμερα που μιλάμε για καταστάσεις του τύπου "ένα βήμα
πριν από το θάνατο" της εθνικής μας οντότητας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.
Ενημερώνω το νημα και όσους ενδιαφέρονται, γι'αυτό που είδα στο μπλογκ του Καζάκη σήμερα:
Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 22.00 στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon TV, ο Δ. Καζάκης καλεσμένος στην νέα τηλεοπτική εκπομπή " Τα εν Δήμω" του δημοσιογράφου Μάριου Γκότζια.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016 ... on-tv.html
Αξιόλογα πρόσφατα άρθρα του τα:
Μια πόλη μεγέθους Πάτρας χάθηκε τα τελευταία 6 χρόνια χάρις στα μνημόνια...
Το ευρώ καταρρέει μαζί με τις μεγάλες τράπεζες της ευρωζώνης.
Ποιόν εκπροσώπησε ο κ. Τσίπρας στον ΟΗΕ;
(προς φρεσκαδούρες: κλικ πάνω στους τίτλους για να μεταβείτε στα σχετικά άρθρα)
Δηλαδή να μην αναφερθούμε καν σε όσα τίθενται σ'αυτά τα άρθρα, επειδή
τα λέει ο Καζάκης, για να μη θεωρήσει κάποια χρήστρια που μας παρακολουθεί
ότι είμαστε επαμικοί; Ε, δεν είμαστε καλά...
με την θέση του στο μεταναστευτικό, καθότι δεν δέχομαι να μιλάει για προσφυγιά, όταν
αναφέρεται σ'αυτή την εισβολή που δεχομαστε. Πέραν αυτού όμως, οι επισημάνσεις
του είναι καίριες και σωστές σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,
σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο.
Βέβαια, τώρα που μπήκα στο μπλογκ του (στο οποίο έχω επίσης πολύ καιρό να μπω)
βλέπω πως άλλαξε τροπάρι και για το μεταναστευτικό. Αν μη τι άλλο, βάζει εισαγωγικά
στη λέξη πρόσφυγες... όπως στα άρθρα του:
Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση να μεταφερθούν "πρόσφυγες" στην Κρήτη
Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων".
Κάποιοι μου έριξαν το "ανάθεμα" επειδή στηρίζω την προσπάθεια του ΕΠΑΜ στην
παρεμπόδιση των πλειστηριασμών, μια προσπάθεια που ξεκίνησε μεν αυτό το κίνημα/κόμμα,
αλλά στην οποία συμμετέχουν και άλλα κινήματα ή ομάδες, όπως το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".
Ενα είναι βέβαιο. Δεν ψαρώνω με τέτοια αναθέματα, ούτε θα απολογηθώ επειδή στήριξα μια κινητοποίηση.
Διότι πολύ απλά, στηρίζω κάθε άνθρωπο και κάθε κίνημα που κάνει τον όποιο αγώνα
για την Ελλάδα και το λαό μας, και αυτό το κάνω έξω από κομματικοϊδεολογικά κριτήρια.
Ξέρω, το τελευταίο που υπογραμμίζω είναι δυσνόητο και ανέφικτο ίσως για πολλούς,
αλλά για μένα και λογικό είναι και κατανοητό και εφικτότατο.
Τα κομματικοϊδεολογικά πατομπούκαλα, θολώνουν την οπτική και
δυστυχώς περιχαρακώνουν πολλούς. Μια τέτοια διχαστική περιχαράκωση
είναι λάθος για μένα, ειδικά σήμερα που μιλάμε για καταστάσεις του τύπου "ένα βήμα
πριν από το θάνατο" της εθνικής μας οντότητας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.
Ενημερώνω το νημα και όσους ενδιαφέρονται, γι'αυτό που είδα στο μπλογκ του Καζάκη σήμερα:
Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 22.00 στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon TV, ο Δ. Καζάκης καλεσμένος στην νέα τηλεοπτική εκπομπή " Τα εν Δήμω" του δημοσιογράφου Μάριου Γκότζια.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016 ... on-tv.html
Αξιόλογα πρόσφατα άρθρα του τα:
Μια πόλη μεγέθους Πάτρας χάθηκε τα τελευταία 6 χρόνια χάρις στα μνημόνια...
Το ευρώ καταρρέει μαζί με τις μεγάλες τράπεζες της ευρωζώνης.
Ποιόν εκπροσώπησε ο κ. Τσίπρας στον ΟΗΕ;
(προς φρεσκαδούρες: κλικ πάνω στους τίτλους για να μεταβείτε στα σχετικά άρθρα)
Δηλαδή να μην αναφερθούμε καν σε όσα τίθενται σ'αυτά τα άρθρα, επειδή
τα λέει ο Καζάκης, για να μη θεωρήσει κάποια χρήστρια που μας παρακολουθεί
ότι είμαστε επαμικοί; Ε, δεν είμαστε καλά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Μαλακίες... επηρεάζουν οι ψεκασμοί πολύ άσχημα.
Ανακοίνωσε εμφάνισή του στο ΕΨΙΛΟΝ στις 10, και τελικά εμφανίστηκε στο ΕΞΤΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=nIL3oAMJ95U
Ανακοίνωσε εμφάνισή του στο ΕΨΙΛΟΝ στις 10, και τελικά εμφανίστηκε στο ΕΞΤΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=nIL3oAMJ95U
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Ενώ οι θέσεις του κατά κανόνα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι ότι αντί να τον βλέπω να με κυνηγάει, εγώ πρέπει να τον κυνηγάω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ώρες ώρες νιώθω ότι δεν θέλει να τον μάθει ο κόσμος. Ότι δεν κάνει την υπέρβαση ώστε να μαζέψει κόσμο.
Κι αυτό γίνεται χρόνια τώρα και με έχει κουράσει.
Κι αυτό γίνεται χρόνια τώρα και με έχει κουράσει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Το μισό απο΄το ντόρο που κάνει ο ψώρρας να έκανε, θα έπαιρνε σημαντικό ποσοστό στις εκλογές.
Χθες άνοιξα το βλαμμενοκούτι το'βαλα στο Ε, είδα ότι δεν παίζει η εκπομπή που ανακοίνωσε
το'κλεισα και συνέχισα να δουλεύω μεταφράσεις. Δηλαδή έλεος... και λάθος ανακοίνωση;
Χθες άνοιξα το βλαμμενοκούτι το'βαλα στο Ε, είδα ότι δεν παίζει η εκπομπή που ανακοίνωσε
το'κλεισα και συνέχισα να δουλεύω μεταφράσεις. Δηλαδή έλεος... και λάθος ανακοίνωση;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Πόσο μαρέσει να ακούω αυτό τον άνθρωπο.... τον έχω ακούσει κι απο κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης..
το θέμα με τον Έλληνα είναι όμως , πως μέσα του υπάρχει το μικρόβιο του Φόβου κι αυτο τον κρατά μαντρωμένο
Δραχμή ρε!! Αυτό το νόμισμα που το δέχονται ακόμη και στον άλλο κόσμο!!
το θέμα με τον Έλληνα είναι όμως , πως μέσα του υπάρχει το μικρόβιο του Φόβου κι αυτο τον κρατά μαντρωμένο
Δραχμή ρε!! Αυτό το νόμισμα που το δέχονται ακόμη και στον άλλο κόσμο!!
Υπάρχουν σημάδια στο δρόμο σου και σημάδια στην ψυχή σου.
Τα πρώτα σε καθοδηγούν που να πας. Τα δεύτερα, σου υπενθυμίζουν
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- ArELa
- Founder-Administrator
στην περίπτωση του συγκεκριμένου δεν τίθεται θέμα φόβου, αν και θα'χε χίλιους λογους να φοβάταιGiwtaM έγραψε:πως μέσα του υπάρχει το μικρόβιο του Φόβου κι αυτο τον κρατά μαντρωμένο
με δεδομένο ότι κάνει κατά μέτωπο επίθεση στο κατεστημένο (όντας οικογενειάρχης με 4 παιδιά).
Το μάντρωμα κι η περιχαράκωσή του (σε ορισμένα μόνο σημεία ευτυχώς) εκπορεύεται από τις
ΚΚΕδίστικες καταβολές του, όπως η εξιδανίκευση του (εβραίου) Μαρξ και του (ζάπλουτου) Έγκελς
στο σιωνιστικό μανιφέστο, ή όπως το γεγονός πως ενώ βλέπει να επαληθεύονται ΕΝΑ ΕΝΑ όλα τα άρθρα
στα πρωτόκολλα των ζαβών της σιών, επιμένει πως αυτά δεν έχουν ιστορικη εγκυρότητα και είναι
αποκυήματα του τότε τσάρου... και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Αυτά φυσικά δεν έχουν τη βαρύτητα που έχει η διάσωση της πατρίδας μας από τα γαμψά
νύχια των αρπακτικών και σε ό,τι αφορά τις λογικές του σε αυτά ειδικά τα σημεία, προσυπογράφω.
Σε ό,τι αφορά αυτά που είπε στον Παυλόπουλο:
Για την εκλογή τραμπ, όπως τα σχολίασε εδώ, έχει δίκια στα βασικά, αλλά δεν έχει
επαρκή γνώση της κατάστασης, όταν λέει πως οι ταραχές στην αμερική δεν είναι τόσο εκτεταμένες
όσο θέλουν να δείχνουν...
Κατά τα λοιπά, φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι στην επιχειρηματολογία του (οικονομικά και κατάσταση
και λύσεις) δεν μπορεί κανείς να τον αντικρούσει, όσο κι αν το παλεύει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Συμφωνώ και επαυξάνω .. για τον Έλληνα πολίτη πήγαινε όμως ο φόβος ... εννοώντας τον φόβο που έχει άν γυρίσει στη Δραχμή ,
όχι για τον Καζακη.
όχι για τον Καζακη.
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- ArELa
- Founder-Administrator
εννοείται πως το κατάλαβα, γι'αυτό και είπαGiwtaM έγραψε:για τον Έλληνα πολίτη πήγαινε όμως ο φόβος
ArELa έγραψε:στην περίπτωση του συγκεκριμένου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ααα οκ τότε εγώ δεν κατάλαβα ..)) σόρρυ αλλά η διγλωσσία με μπερδεύει πάντα.
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- ArELa
- Founder-Administrator
διγλωσσία???
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ναι όταν μπερδεύονται δυο γλώσσες στον εγκέφαλο Ελληνικά και Γερμανικά... κολλάω..
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
απο που έρχεσαι.
Γ.Ρίτσος
- ArELa
- Founder-Administrator
Εδώ ο ορισμός της διγλωσσίας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%AF%CE%B1
συνήθως τη χρησιμοποιούμε όπως καταδεικνύει η τελευταία παράγραφος
Κι οι δυο είμαστε δίγλωσσες, αλλά όχι δεν ενδιδουμε σε διγλωσσία.
Το δίγλωσσο είναι τελείως διαφορετικό από τη διγλωσσία.
ουφ! νόμιζα ότι κατηγορήθηκα για κάτι.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%AF%CE%B1
συνήθως τη χρησιμοποιούμε όπως καταδεικνύει η τελευταία παράγραφος
αυτό που εννοούσες εσύ είναι το αμφίγλωσσο ή δίγλωσσο(bilungualism)Η λέξη διγλωσσία έχει και ένα ακόμα νόημα: την πρακτική του να παρουσιάζει κάποιος μία θέση την μία φορά και διαφορετική την άλλη. Μιλάμε, για παράδειγμα, για "Διγλωσσία στην Κυβέρνηση" υπονοώντας είτε την έλλειψη συντονισμού (ακούσια διγλωσσία) είτε την σκόπιμη προσπάθεια παραπλάνησης.
Κι οι δυο είμαστε δίγλωσσες, αλλά όχι δεν ενδιδουμε σε διγλωσσία.
Το δίγλωσσο είναι τελείως διαφορετικό από τη διγλωσσία.
ουφ! νόμιζα ότι κατηγορήθηκα για κάτι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Αν δεν αποβάλλει τις μαρξιστικές του εμμονές και τις θέσεις του για το λαθρομεταναστευτικό δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει τίποτε παραπάνω. Το ΕΠΑΜ έχει πιάσει ταβάνι εδώ και χρόνια.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)