DIHNEKHS έγραψε:πάλι με quote απαντώ και ό,τι θέλεις πες μου... και ναι, βαριέμαι να βλέπω συνέχεια τα βίντεο, για να κάνω το σωστό... Άλλωστε, μια ζωή δεν μπορώ να "καλουποθώ" και να "οδηγηθώ".
πάλι με quote απάντησες μεν, αλλά επειδή δεν βάζεις αυτό το ρημαδιασμένο --->
[/quote]
εκεί που τελειώνουν αυτά που λέω εγώ, ο άλλος που δεν ξέρει ποιος γράφει τι καλό μου ακαλούπιαστο,
δεν ξέρει τι είπα εγώ και τι λες εσύ, γιατί όλα φαίνονται σαν εννιαίο ποστ δικό μου!
Αυτη τη φορά δεν το διόρθωσα για να δεις και μόνη σου ότι δεν ξεχωρίζουν αυτα που είπα
εγώ από αυτά που λες εσύ....
δε μιλάμε λοιπόν για καλούπια, αλλά είσαι δασκάλα και ξέρεις ότι ενίοτε πρέπει τα παιδιά
να καταλάβουν πέντε βασικές οδηγιούλες, για να κάνουν είτε αριθμητικές πράξεις, είτε ένα
κείμενο που να διαβάζεται... Όταν βρεις το χρόνο και τη διάθεση δες τα. Τα έκανα σε βίντεο
ενω υπάρχουν και σε γραπτές οδηγίες, για να τα βλέπει κανείς αντί να τα διαβάζει (πράγμα ακομα πιο βαρετό)
DIHNEKHS έγραψε:Το μύριο το έπιασες!!!!
Το μύριο είναι το 10.000!!! "Η κάθοδος των μυρίων" του Ξενοφώντος ήταν η κάθοδος των 10.000 Ελλήνων!!! ...και προς Θεού δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, απλά να μοιράζομαι αυτά που γνωρίζω, θέλω...
Σαφώς και δεν κάνεις την έξυπνη κοπελάρα μου, ΕΙΣΑΙ έξυπνη και κατάλαβα τις προθέσεις σου
και πολυ καλά μου έκανες μπας και μου προκύψει η εγκεφαλική επαναφορά.
μ'αυτή τη μαλάκω την αΜίτα
με τις ψευτομαγκιώρικες εκφράσεις του
ξέχασα
και τα σωστά ελληνικά μου, κατάλαβες; Να τι έπαθε ο εγκέφαλός μου τότε που έβλεπα
βλαμμενοκούτι και χρυσά κουφέτα τρομάρα μου. 'Εβλεπα "μύριο" και νόμιζα ότι είσαι η αΜίτα
και εννοείς εκατομμύριο! Αχ Θεούλη μου, κοίτα λίγο χαμηλάαααα να δεις μερικά παιδιά σου
ένα βήμα πριν την εγκεφαλική νέκρωση!
DIHNEKHS έγραψε:Στο δεύτερο "τριβέλισμα" της μις Κιττυ, δεν θα απαντούσα καλύτερα, αν και θα χρησιμοποιούσα πιο ήπια γλώσσα, λόγω χαρακτήρα... Θυμήσου: Είμαι περισσότερο "χάνος", παρά "γλώσσα"!
Εξάντλησα όλη την ηπιότητα του λόγου μου στον κύριο Ψσσσσσσσώωρα...(ενημέρωσα σχετικά
εδώ για να μην ψάχνεις
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 09#p274809 )
δεν έπαιζε άλλη ηπιότητα όταν διάβασα την Κίττυ, γι'αυτό και έγινα ροφός...
Βασικά τον Ψσσσώρα τον έσφαξα με το βαμβάκι επειδή τον απαξιώνω και με αφήνει
παγερά αδιάφορη, ενώ την Κίττυ την εκτιμώ και ενοχλήθηκα, γι'αυτό και έδειξα τον εκνευρισμό
και την απογοήτευσή μου στις λογικές της...
Αλλά ας πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο...
Ο Ζάχος ανέβασε πριν απο λίγο τα τελευταία ΡΓ στα Κατοχικά,
http://katohika.gr/ellada/radiografimat ... uliomaste/
και είδα μόνο 2 σχόλια μέχρι στιγμής. Αμφότερα όμορφα και θετικά, αλλά το πρώτο μ'εκανε και γέλασα ηχηρά. Το βρήκα πολύ πετυχημένο το φωτο-ταμπελάκι που μας έδωσε