ΡαδιοΓραφήματα!
- kat_woman
- Site Admin
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Re: ΡαδιοΓραφήματα!
Σας άκουσα! Χαρά στο κουράγιο σας μετά την συνάντηση-υπερπαραγωγή, να το ξενυχτήστε και να μας δώσετε για άλλη μία φορά μία εξαιρετική, άρτια και χορταστική συζήτηση για τόσα θέματα!
Ανατρίχιασα με το ποιήμα σου στο τέλος, Βίκυ (και ξέρεις οτι δεν το παθαίνω εύκολα..). Ίσως γιατί η αντάρα δεν υπάρχει μόνο στα δικά σου αυτιά...Το νου σας!
Ανατρίχιασα με το ποιήμα σου στο τέλος, Βίκυ (και ξέρεις οτι δεν το παθαίνω εύκολα..). Ίσως γιατί η αντάρα δεν υπάρχει μόνο στα δικά σου αυτιά...Το νου σας!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Οπως συχνά συμβαίνει με μένα και τον Ζάχο, είμαστε συντονισμένοι.kat_woman έγραψε:Σας άκουσα! Χαρά στο κουράγιο σας μετά την συνάντηση-υπερπαραγωγή, να το ξενυχτήστε και να μας δώσετε για άλλη μία φορά μία εξαιρετική, άρτια και χορταστική συζήτηση για τόσα θέματα!
Στο Γιάννη δήλωσα ότι τον έχω "παντρευτεί" ιντερνετικά κι ότι παίζει
μια παράξενη διγαμία εδώ.
Συναισθηματικά ήμασταν τόσο φορτισμένοι λοιπόν, και είχαμε τέτοια
υπερένταση, που όταν τον κοίταξα στην καφετέρια (με νόημα) πριν το διαλύσουμε
και του είπα, "απόψε γράφουμε, έτσι" απάντησε άμεσα ΝΑΙ. Ήμασταν σωματικά
πτώματα αμφότεροι, αλλά αμφότεροι είχαμε ταυτόχρονα και την ανάγκη
να κάνουμε αυτή την εγγραφή, για να μπορέσουμε μετά να πάμε
να ξεραθούμε κανονικότατα και ήρεμοι.
Τα θέματα που συζητήσαμε ήταν πολύ λιγότερα από το συναίσθημα και τη
"φιλοσοφία" αν θες, που βγάλαμε σ'αυτή την εγγραφή. Και ναι, μ'άρεσε πολύ
αυτή η εγγραφή κι αν κρίνω από τα μέχρι στιγμής σχόλια, άρεσε και στα
άτομα που ήδη μας άκουσαν...
Τι να πω... να πω κι άλλο "ευχαριστώ" από εδώ? Πραγματικά θα ήταν
πλεονασμός αλλά και κουραστικό.
Απλά σας αγαπάω όλους.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για την χθεσινή εκπομπή σας, πέραν των δεδομένων συγχαρητηρίων.
Σε κάποια φάση, Βίκυ αναφέρθηκες σε ένα εχθρικό μήνυμα κάποιου -προφανώς αριστεριστή- που διαφωνούσε με το περιεχόμενο του βίντεο που ανέβασες με την ισραηλινή ΜΚΟ.
Κατά την γνώμη μου, αυτό ήταν λάθος σου.
Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να απαντάς σε τέτοιους (υπ)ανθρώπους, διότι:
α) Έχεις 0% πιθανότητες να τους πείσεις, διότι είτε είναι λαμόγια που τα κονομάνε οπότε χεστήκανε για τα επιχειρήματά σου, είτε πρόκειται περί καθυστερημένων δογματικών αντιρατσιστών που ότι και να τους πεις πάει στον βρόντο εφόσον δεν συνάδει με τις αφύσικες ιδεοληψίες τους.
β) Ξοδεύεις χρόνο, φαιά ουσία και φθείρεσαι ψυχικά ασχολούμενη μαζί τους. Ακόμα και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιέρωσες στην απάντησή σου, θα μπορούσες να τα αξιοποιήσεις αναφερόμενη σε οποιοδήποτε άλλο ουσιαστικό θέμα της επικαιρότητας. Ο διάλογος με τέτοιους (υπ)άνθρωπους είναι τσάμπα χρόνος και κόπος.
Κατά την γνώμη μου, θα μπορούσες απλά να διαγράφεις τέτοιου είδους σχόλια.
Καμμία συζήτηση και καμμία ανοχή.
Η διαγραφη σχολίων δεν σημαίνει ότι φοβάσαι τον διάλογο. Σε καμμία περίπτωση. Άλλωστε το λαθρομεταναστευτικό έχει αναλυθεί διεξοδικά εδώ και πάρα πολλλά χρόνια, και η μόνιμη επωδός των αντιρατσιστών είναι ότι "όσοι δεν γουστάρουν τους δύσμοιρους πρόσφυγες είναι φασίστες". Ε λοιπόν, με τέτοιους γκάου δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος, και δεν πρέπει να γίνεται διάλογος.
Τι να συζητήσεις άλλωστε; Το αν είναι καλύτεροι εποικιστές οι Αφγανοί ή οι Σύριοι λιποτάκτες ή ισλαμιστές; Ή το αν θα μπούνε 2 ή 3 εκατομμύρια λάθρο;
Ή το πόσα τζαμιά θα χτιστούν στο ελλαδιστάν;
Σε λίγο θα συζητάμε για το μήκος της μπούρκας ή για την αναγκαιότητα επιβολής της Σαρία στα πλαίσια της "πολυπολιτισμικότητας".
Σε κάποια φάση, Βίκυ αναφέρθηκες σε ένα εχθρικό μήνυμα κάποιου -προφανώς αριστεριστή- που διαφωνούσε με το περιεχόμενο του βίντεο που ανέβασες με την ισραηλινή ΜΚΟ.
α) Έχεις 0% πιθανότητες να τους πείσεις, διότι είτε είναι λαμόγια που τα κονομάνε οπότε χεστήκανε για τα επιχειρήματά σου, είτε πρόκειται περί καθυστερημένων δογματικών αντιρατσιστών που ότι και να τους πεις πάει στον βρόντο εφόσον δεν συνάδει με τις αφύσικες ιδεοληψίες τους.
β) Ξοδεύεις χρόνο, φαιά ουσία και φθείρεσαι ψυχικά ασχολούμενη μαζί τους. Ακόμα και αυτά τα λίγα λεπτά που αφιέρωσες στην απάντησή σου, θα μπορούσες να τα αξιοποιήσεις αναφερόμενη σε οποιοδήποτε άλλο ουσιαστικό θέμα της επικαιρότητας. Ο διάλογος με τέτοιους (υπ)άνθρωπους είναι τσάμπα χρόνος και κόπος.
Η διαγραφη σχολίων δεν σημαίνει ότι φοβάσαι τον διάλογο. Σε καμμία περίπτωση. Άλλωστε το λαθρομεταναστευτικό έχει αναλυθεί διεξοδικά εδώ και πάρα πολλλά χρόνια, και η μόνιμη επωδός των αντιρατσιστών είναι ότι "όσοι δεν γουστάρουν τους δύσμοιρους πρόσφυγες είναι φασίστες". Ε λοιπόν, με τέτοιους γκάου δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος, και δεν πρέπει να γίνεται διάλογος.
Τι να συζητήσεις άλλωστε; Το αν είναι καλύτεροι εποικιστές οι Αφγανοί ή οι Σύριοι λιποτάκτες ή ισλαμιστές; Ή το αν θα μπούνε 2 ή 3 εκατομμύρια λάθρο;
Σε λίγο θα συζητάμε για το μήκος της μπούρκας ή για την αναγκαιότητα επιβολής της Σαρία στα πλαίσια της "πολυπολιτισμικότητας".
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
- Έδωσε Likes: 8 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
- Επικοινωνία:
Ανέβηκαν Κατοχικά και Λαλητρίς:
http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_339.html
http://katohika.gr/ellada/ektakta-radio ... -erntogan/
http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_339.html
http://katohika.gr/ellada/ektakta-radio ... -erntogan/
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Ο Βελόπουλος έλεγε ότι ο Ερντογαν θα καλλιεργησει εντονο αντι-αμερικανισμο στην τουρκια (πραγμα που εκανε με τις δηλωσεις του για το πραξικοπημα) και οτι μετα θα προσπαθησει να αποσπασει την προσοχη αλλου (Ελλάδα ως δαχτυλος της Αμερικης) ωστε να γινει "Σουλτάνος". Νομιζω πως το "για εσωτερικη" καταναλωση δεν αναιρειται απο την υποστηριξη της αντιπολίτευσης αλλά αντιθέτως ενισχύεται. δηλαδη αν εχεις μαζι σου την αντιπολίτευση, ποιος ειναι εναντίον σου;
-
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Με τον Ερντογάν όλα είναι πιθανά. Πόσο μάλλον όταν η "αντιπολίτευση" βρίσκεται σε άλλη χώρα (Γκιουλέν--->Αμερική).Two-Spirited έγραψε:Ο Βελόπουλος έλεγε ότι ο Ερντογαν θα καλλιεργησει εντονο αντι-αμερικανισμο στην τουρκια (πραγμα που εκανε με τις δηλωσεις του για το πραξικοπημα) και οτι μετα θα προσπαθησει να αποσπασει την προσοχη αλλου (Ελλάδα ως δαχτυλος της Αμερικης) ωστε να γινει "Σουλτάνος". Νομιζω πως το "για εσωτερικη" καταναλωση δεν αναιρειται απο την υποστηριξη της αντιπολίτευσης αλλά αντιθέτως ενισχύεται. δηλαδη αν εχεις μαζι σου την αντιπολίτευση, ποιος ειναι εναντίον σου;
- ArELa
- Founder-Administrator
Κατ'αρχάς να πω ότι χαίρομαι που τα ΡαδιοΓραφήματα "πετάνε". Κοντεύουμε τις 3000 και στα χθεσινά έκτακτα.
Και να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και από εδώ, τον Ζάχο για την εξαιρετική
συνεργασία του σ'αυτές τις εκπομπές, οι οποίες δε θα'χαν ούτε τη μισή αξία αν δεν συνεισέφερε
ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ εκείνος! 'Οχι, δεν κάνω τεμενάδες, λέω αυτά
που ΠΡΕΠΕΙ να τα λέμε, και αποδίδω τα εύσημα, πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω.
Απαντώ τώρα στην τοποθέτηση του Κώστα.
και όσα είπες, τα είπες με την πρόθεση να πάει καλύτερα, πράγμα που φυσικά δεν παραβλέπω
και εκτιμώ.
Πρέπει να διευκρινίσω όμως, κάτι που θεωρώ σημαντικό και θέλω πολύ να γίνει κατανοητό.
Αν με βλέπετε ενίοτε να απαντώ σε χρήστες, ΔΕΝ είναι διότι στεναχωρέθηκα ή εθίγην.
(έχει μέθοδο η τρέλα μου )
Είναι χιλιάδες οι χρήστες που σχολιάζουν στα βίντεό μου. Έχω πει πολλές φορές πως θα
διαγράφω απρεπή και δισεβή σχόλια, και το κάνω. Σ'αυτά όντως δεν δείχνω καμία ανοχή.
Το επίπεδο το απαιτώ διότι το προσφέρω και αν κρίνω από την συντριπτική πλειονότητα
των προσεγγίσεων που είναι ευπρεπέστατες ακόμα και όταν διαφωνούν, το έχω κερδίσει αυτό.
Αν απαντώ λοιπόν σε κάποιους χρήστες, υπάρχει λόγος. Και ο λόγος ΔΕΝ είναι για να
βγω από πάνω ή να φέρω σε πέρας μία κόντρα. Είναι για να αντικρούσω αυτά που
θεωρώ απαράδεκτα, ή ανοησίες, ή ξεφτιλίκια, και να τα αντικρούσω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
Γιατί; Διότι φίλε Κώστα, βλέπω τα analytics σε κάθε βίντεό μου, και ανάμεσα στα άλλα,
αυτές οι "αναλύσεις" μου δείχνουν και τα ηλικιακά γκρουπ που με παρακολουθούν.
Όταν λοιπόν στο συγκεκριμένο βίντεο (για την Ισραηλινή ΜΚΟ) το 30^% ήταν παιδιά
από 17 ως 24 ετών, πολλά εκ των οποίων (λέω εγώ τώρα) μπερδεύονται με τον ορυμαγδό
πληροφορίας, παραπληροφορίας, και σύγχυσης στο νετ, οπότε δεν έχουν κατασταλάξει
στις οπτικές και αντιλήψεις τους, και εντυπωσιάζονται εύκολα χωρίς να ασκήσουν ιδιαίτερη
κριτική σε κάποιες τοποθετήσεις, αισθάνομαι πως ΟΦΕΙΛΩ να δώσω και την άλλη άποψη,
την αντίπερα όχθη. Όχι για να τους πείσω με αυτήν απαραίτητα, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ
κι αυτήν και να κάνουν τις ατομικές τους διεργασίες, να καταλήξουν σε συμπεράσματα,
συνυπολογίζοντας ΚΑΙ την άλλη οπτική.
Το κάνω στα πλαίσια της ευθύνης που νιώθω ότι έχω επωμιστεί,
και όχι για μανούρες ή για να'χουμε να λέμε.
Όπως θα άκουσες, δεν τον έβρισα... τον ψιλοαπαξίωσα, αλλά δε σήκωσα τόνους.
Αυτό που έκανα ΚΥΡΙΩΣ ήταν να δώσω αντεπιχείρημα στις μπούρδες που μας πασάριζε.
Το να έσβηνα το σχόλιο του κυρίου/ή της κυρίας, δεν είναι λύση, γιατί ενίοτε αργώ
να δω τα σχόλια, και μπορεί να το έχουν δει ήδη πολλά πιτσιρίκια.
Από εκεί και πέρα, έχοντας απαντήσει στο άτομο, είμαι καλυμμένη.
Το τι θα σκεφτούν από εκεί και πέρα οι ακροατές, είναι
καθαρά δικό τους θέμα, δική τους κρίση και δική τους επιλογή.
Και να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και από εδώ, τον Ζάχο για την εξαιρετική
συνεργασία του σ'αυτές τις εκπομπές, οι οποίες δε θα'χαν ούτε τη μισή αξία αν δεν συνεισέφερε
ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ εκείνος! 'Οχι, δεν κάνω τεμενάδες, λέω αυτά
που ΠΡΕΠΕΙ να τα λέμε, και αποδίδω τα εύσημα, πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω.
Απαντώ τώρα στην τοποθέτηση του Κώστα.
Κατ'αρχάς σ'ευχαριστώ για τις θέσεις σου. Μου δείχνεις πως νοιάζεσαι γι'αυτήν την εκπομπηKASSANDROS έγραψε:Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για την χθεσινή εκπομπή σας, πέραν των δεδομένων συγχαρητηρίων.
και όσα είπες, τα είπες με την πρόθεση να πάει καλύτερα, πράγμα που φυσικά δεν παραβλέπω
και εκτιμώ.
Πρέπει να διευκρινίσω όμως, κάτι που θεωρώ σημαντικό και θέλω πολύ να γίνει κατανοητό.
Αν με βλέπετε ενίοτε να απαντώ σε χρήστες, ΔΕΝ είναι διότι στεναχωρέθηκα ή εθίγην.
(έχει μέθοδο η τρέλα μου )
Είναι χιλιάδες οι χρήστες που σχολιάζουν στα βίντεό μου. Έχω πει πολλές φορές πως θα
διαγράφω απρεπή και δισεβή σχόλια, και το κάνω. Σ'αυτά όντως δεν δείχνω καμία ανοχή.
Το επίπεδο το απαιτώ διότι το προσφέρω και αν κρίνω από την συντριπτική πλειονότητα
των προσεγγίσεων που είναι ευπρεπέστατες ακόμα και όταν διαφωνούν, το έχω κερδίσει αυτό.
Αν απαντώ λοιπόν σε κάποιους χρήστες, υπάρχει λόγος. Και ο λόγος ΔΕΝ είναι για να
βγω από πάνω ή να φέρω σε πέρας μία κόντρα. Είναι για να αντικρούσω αυτά που
θεωρώ απαράδεκτα, ή ανοησίες, ή ξεφτιλίκια, και να τα αντικρούσω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
Γιατί; Διότι φίλε Κώστα, βλέπω τα analytics σε κάθε βίντεό μου, και ανάμεσα στα άλλα,
αυτές οι "αναλύσεις" μου δείχνουν και τα ηλικιακά γκρουπ που με παρακολουθούν.
Όταν λοιπόν στο συγκεκριμένο βίντεο (για την Ισραηλινή ΜΚΟ) το 30^% ήταν παιδιά
από 17 ως 24 ετών, πολλά εκ των οποίων (λέω εγώ τώρα) μπερδεύονται με τον ορυμαγδό
πληροφορίας, παραπληροφορίας, και σύγχυσης στο νετ, οπότε δεν έχουν κατασταλάξει
στις οπτικές και αντιλήψεις τους, και εντυπωσιάζονται εύκολα χωρίς να ασκήσουν ιδιαίτερη
κριτική σε κάποιες τοποθετήσεις, αισθάνομαι πως ΟΦΕΙΛΩ να δώσω και την άλλη άποψη,
την αντίπερα όχθη. Όχι για να τους πείσω με αυτήν απαραίτητα, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ
κι αυτήν και να κάνουν τις ατομικές τους διεργασίες, να καταλήξουν σε συμπεράσματα,
συνυπολογίζοντας ΚΑΙ την άλλη οπτική.
Το κάνω στα πλαίσια της ευθύνης που νιώθω ότι έχω επωμιστεί,
και όχι για μανούρες ή για να'χουμε να λέμε.
Όπως θα άκουσες, δεν τον έβρισα... τον ψιλοαπαξίωσα, αλλά δε σήκωσα τόνους.
Αυτό που έκανα ΚΥΡΙΩΣ ήταν να δώσω αντεπιχείρημα στις μπούρδες που μας πασάριζε.
Το να έσβηνα το σχόλιο του κυρίου/ή της κυρίας, δεν είναι λύση, γιατί ενίοτε αργώ
να δω τα σχόλια, και μπορεί να το έχουν δει ήδη πολλά πιτσιρίκια.
Από εκεί και πέρα, έχοντας απαντήσει στο άτομο, είμαι καλυμμένη.
Το τι θα σκεφτούν από εκεί και πέρα οι ακροατές, είναι
καθαρά δικό τους θέμα, δική τους κρίση και δική τους επιλογή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Βίκυ, όπως σου έχω πει και κατ΄ιδίαν ότι κάνω/κάνεις/κάνουμε είναι γιατί μας συνδέει ο κοινός μας πρώτος έρωτας, η Ελλάδα.
Και ο πρώτος έρωτας, όσο και να σε προδώσει, δεν τον ξεχνάς ΠΟΤΕ!
Εγώ σε ευχαριστώ γιατί πρώτον κατάφερες να με πείσεις να πιάσω το μικρόφωνο και δεύτερον γιατί τόσο εσύ όσο και η φίλη Σέβη ήρθατε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα και να ακολουθήσω το δρόμο των 400.000+ συμπατριωτών μας. Η παρέμβαση σας όμως, το νέο άνοιγμα μου έδωσε μια άλλη πνοή, γνώρισα ανθρώπους που πραγματικά πιστεύω ότι έχουν ανοιχτό μυαλό (μιλάω για το σύνολο των μελών των Ιδεογραφημάτων που έχω γνωρίσει στις δύο συναντήσεις μας και που πλέον προσδοκώ να γίνουν συχνότερες και γιατί όχι πολυπληθέστερες και ίσως και πιο οργανωμένες), ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν το βάρος της ιστορίας της πατρίδας μας.
Βγαίνοντας από το καβούκι μου, που ηθελημένα είχα κλειστεί 6 χρόνια τώρα, είδα και έναν άλλον κόσμο και από το καλοκαίρι έχω συναντήσει δεκάδες ομάδες, συλλόγους, συλλογικότητες, με τα ίδια ή παρεμφερή ενδιαφέροντα, κοινές ανησυχίες και κυρίως κοινό ΕΡΩΤΑ!
Αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να τα έβλεπα... και όπως είπα θα είχα πάρει και εγώ το δρόμο της ξενιτιάς.
Καλό μήνα σε όλους μας, καλήν υπομονή, καλή δύναμη και κυρίως ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!!!
Και ο πρώτος έρωτας, όσο και να σε προδώσει, δεν τον ξεχνάς ΠΟΤΕ!
Εγώ σε ευχαριστώ γιατί πρώτον κατάφερες να με πείσεις να πιάσω το μικρόφωνο και δεύτερον γιατί τόσο εσύ όσο και η φίλη Σέβη ήρθατε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα και να ακολουθήσω το δρόμο των 400.000+ συμπατριωτών μας. Η παρέμβαση σας όμως, το νέο άνοιγμα μου έδωσε μια άλλη πνοή, γνώρισα ανθρώπους που πραγματικά πιστεύω ότι έχουν ανοιχτό μυαλό (μιλάω για το σύνολο των μελών των Ιδεογραφημάτων που έχω γνωρίσει στις δύο συναντήσεις μας και που πλέον προσδοκώ να γίνουν συχνότερες και γιατί όχι πολυπληθέστερες και ίσως και πιο οργανωμένες), ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν το βάρος της ιστορίας της πατρίδας μας.
Βγαίνοντας από το καβούκι μου, που ηθελημένα είχα κλειστεί 6 χρόνια τώρα, είδα και έναν άλλον κόσμο και από το καλοκαίρι έχω συναντήσει δεκάδες ομάδες, συλλόγους, συλλογικότητες, με τα ίδια ή παρεμφερή ενδιαφέροντα, κοινές ανησυχίες και κυρίως κοινό ΕΡΩΤΑ!
Αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να τα έβλεπα... και όπως είπα θα είχα πάρει και εγώ το δρόμο της ξενιτιάς.
Καλό μήνα σε όλους μας, καλήν υπομονή, καλή δύναμη και κυρίως ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!!!
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Συμφωνώ απόλυτα!ArELa έγραψε:30^% ήταν παιδιά
Να σχολιάσω κι ένα σχόλιο του Ζαχαρία. Χαρακτήρισε κάπως αρνητικά κάποιους οι οποίοι στην ιδέα του πολέμου ζητοκραυγάζουν και λένε "πάμε για την πόλη". Μπράβο Ζαχαρία που τους τα'χωσες. Οι τυπάδες είναι τόσο ανίκανοι πνευματικά, που καθίστανται επικίνδυνοι και για τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά και για τον εαυτό τους. Μιλάμε για μπουκωμένα πολεμοχαρή άτομα, που το παίζουν και χριστιανοί ορθόδοξοι τρομάρα τους.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
zaxarias mytilinios έγραψε:Βίκυ, όπως σου έχω πει και κατ΄ιδίαν ότι κάνω/κάνεις/κάνουμε είναι γιατί μας συνδέει ο κοινός μας πρώτος έρωτας, η Ελλάδα.
Έτσι είναι Μεγάλο για να μην πω το ΜΕΓΙΣΤΟ σημείο που μας ενώνει,
μας κάνει αδέρφια, μας κάνει όμοιους μας κάνει ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ. Τα (όποια) άλλα
είναι επί μέρους και μπροστά σ'αυτό, ασήμαντα.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως θα τα παρατούσες... Αν έχω "πιάσει" έστω κι ένα μικρό μέρος του παλμούzaxarias mytilinios έγραψε:Εγώ σε ευχαριστώ γιατί πρώτον κατάφερες να με πείσεις να πιάσω το μικρόφωνο και δεύτερον γιατί τόσο εσύ όσο και η φίλη Σέβη ήρθατε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα και να ακολουθήσω το δρόμο των 400.000+ συμπατριωτών μας.
της ψυχής σου, αυτό δε θα γινόταν ποτέ, γιατί είσαι γεννημένος μαχητής και στην
πεμπτουσία σου ΕΛΛΗΝ με την αρχέγονη έννοια... με το αρχαίο το πνεύμα το αθάνατο
που μεταφέρεις μέσα στο dna σου...
Είσαι από μόνος σου μια προσωποποίηση της Ελλάδας...
Μόνο λίγο καιρό θα ξαπόσταινες και μετά προς τις μάχες θα τραβούσες ξανά...
ίσως πιο μοναχικά, αλλά θα συνέχιζες... Κι οι δυνατότεροι από μας λένε
κάποια στιγμή "φτάνει, δεν αντέχω άλλο", αλλά μετά συνεχίζουν...
Ρώτα τα παιδιά πόσες φορές μ'έχουν ακούσει να το λέω...
Και δεν είσαι μόνος... έχεις και οικογένεια πίσω σου... και παίρνεις τα ρίσκα
που παίρνουμε όλοι όταν βγαίνουμε δημόσια και πάμε κόντρα στο σύστημα,
στους δυνάστες και στους φαύλους... Και το γεγονός οτι γνωρίζεις τα ρίσκα
και συνεχίζεις να παλεύεις, δείχνει στη σκέψη μου τη στόφα του μαχητή
που όντως έχει πάνω απ'όλα την πατρίδα...
zaxarias mytilinios έγραψε:Καλό μήνα σε όλους μας, καλήν υπομονή, καλή δύναμη και κυρίως ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ!!!
OTTO έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα!ArELa έγραψε:30^% ήταν παιδιά
Να σχολιάσω κι ένα σχόλιο του Ζαχαρία. Χαρακτήρισε κάπως αρνητικά κάποιους οι οποίοι στην ιδέα του πολέμου ζητοκραυγάζουν και λένε "πάμε για την πόλη". Μπράβο Ζαχαρία που τους τα'χωσες. Οι τυπάδες είναι τόσο ανίκανοι πνευματικά, που καθίστανται επικίνδυνοι και για τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά και για τον εαυτό τους. Μιλάμε για μπουκωμένα πολεμοχαρή άτομα, που το παίζουν και χριστιανοί ορθόδοξοι τρομάρα τους.
Εύστοχος σε όλα. Ευχαριστώ που παρακολουθείς την εκπομπή.
κι επειδή γυρίσαμε σελίδα, παραπέμπω τον Κάσσαδρο στο ποστ με το οποίο
απάντησα σ'εκείνον. Βρίσκεται εδώ Κώστα http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 82#p274482
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Διάβασα την απάντησή σου Βάσω και κατάλαβα απολύτως το σκεπτικό σου. Όπως το αναλύεις, έχεις δίκιο.
Ερώτηση άσχετου (όπως εγώ): Στο ΥΤ δεν μπορεί να υπάρξει προέγκριση σχολίων πρωτού δημοσιευτούν;
Μην βιαστούν κάποιοι να με χαρακτηρίσουν οπαδό της λογοκρισίας. Δείτε το απλά σαν μέθοδο αποτροπής της εξάπλωσης του κρετινισμού...
Ερώτηση άσχετου (όπως εγώ): Στο ΥΤ δεν μπορεί να υπάρξει προέγκριση σχολίων πρωτού δημοσιευτούν;
Μην βιαστούν κάποιοι να με χαρακτηρίσουν οπαδό της λογοκρισίας. Δείτε το απλά σαν μέθοδο αποτροπής της εξάπλωσης του κρετινισμού...
- ArELa
- Founder-Administrator
Το έψαξα και ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είναι μια καλή λύση.KASSANDROS έγραψε:Ερώτηση άσχετου (όπως εγώ): Στο ΥΤ δεν μπορεί να υπάρξει προέγκριση σχολίων πρωτού δημοσιευτούν;
Θα τη δοκιμάσω στα επόμενα ΡΓ.
Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβολή σου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Άλλος για την βάρκα μας;;;!!! (Μανταλένα και αξέχαστες στιγμές...)Hlios έγραψε:Έχει πιάσει το νόημα ο βαρκάρης!
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Σας λένε κουμμούνια?
Μήπως επειδή κάνετε κακές παρέες?
Με μένα δηλαδή που είμαι κουμμούνι καραμπινάτο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Είναι αυτό που γινόταν παλιά.
Όλοι σε γκέτο και σε χωριστά καφενεία.
Δεν τσιμπάμε όμως.
Όλοι σε γκέτο και σε χωριστά καφενεία.
Δεν τσιμπάμε όμως.
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
Σας καταλάβαμε όλοι. Αυτοπροσδιοριστήκατε τελικά : ΔΕ.Π. ΑΝ.
ΕΙΣΤΕ!!!ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ή ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ)
ΕΙΣΤΕ!!!ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ή ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τους αγίους του λένε με τα μικρά τους ονόματα?
σε λίγο θα τους λένε με κυρ...........μπάρμπα.......μάστρο......
Όπως Μπαρμπα Χαράλαμπος.....μάστρο Λουκάς κυρ Μήτσος (Αγ Δημήτριος)
Θα το δούμε και αυτό στην επόμενη έκδοση βιβλίων.
Μία μητέρα με παιδί δημοτικού τράβαγε τις κοτσίδες όταν άκουσε ότι ο Χριστός πάει για καφέ με τη Ριάνα και άλλα μαργαριτάρια. Αυτή τη μαλακία θα τη γράφουν στα βιβλία Θρησκευτικών.
Και με την παπαγαλία που είναι στο κόκκινο και προωθείται με 1000 θα πρέπει να τα μαθαίνουν και απ έξω. Και να παίρνουν κακό βαθμό αν δεν γράψουν ότι ο Χριστός πάει για καφέ με τη Ριάνα
σε λίγο θα τους λένε με κυρ...........μπάρμπα.......μάστρο......
Όπως Μπαρμπα Χαράλαμπος.....μάστρο Λουκάς κυρ Μήτσος (Αγ Δημήτριος)
Θα το δούμε και αυτό στην επόμενη έκδοση βιβλίων.
Μία μητέρα με παιδί δημοτικού τράβαγε τις κοτσίδες όταν άκουσε ότι ο Χριστός πάει για καφέ με τη Ριάνα και άλλα μαργαριτάρια. Αυτή τη μαλακία θα τη γράφουν στα βιβλία Θρησκευτικών.
Και με την παπαγαλία που είναι στο κόκκινο και προωθείται με 1000 θα πρέπει να τα μαθαίνουν και απ έξω. Και να παίρνουν κακό βαθμό αν δεν γράψουν ότι ο Χριστός πάει για καφέ με τη Ριάνα
- ArELa
- Founder-Administrator
Σίγουρα... αλλά έτσι μου'ρχεται να πω στο Ζάχο να το ξαναδιαβάσει,Hlios έγραψε:Έχει πιάσει το νόημα ο βαρκάρης!
μόνο και μόνο για να κάνω κάτι τρελές αναλυσάρες στα "γιατί" έτσι για να μαθαίνουν τα μικρά...
βλέπω να αυξάνεται το ποσοστό των πιτσιρικάδων (παιδιά που πάνε ακομα σχολείο μιλάμε)
και αυτο μου φορτώνει επιπρόσθετη ευθύνη... θα σας πω και για ένα μηνυμα που πηρα...
Καλά με πέθανες στο γέλιο μ'αυτό στα σχόλια Ρόη μας!DIHNEKHS έγραψε:Σας καταλάβαμε όλοι. Αυτοπροσδιοριστήκατε τελικά : ΔΕ.Π. ΑΝ.
ΕΙΣΤΕ!!! ΔΕΞΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ή ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ)
doctormarkon έγραψε:Σας λένε κουμμούνια?
ειδες τι μου κάνουν οι κακές παρέες;
Δεν θα τις άλλαζα με τίποτα όμως, γιατί είσαι όλα τα λεφτά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ο Ζαχαρίας ανέφερε πως το συγκεκριμένο το έχει ανεβάσει το blog του.ArELa έγραψε:Σίγουρα... αλλά έτσι μου'ρχεται να πω στο Ζάχο να το ξαναδιαβάσει,Hlios έγραψε:Έχει πιάσει το νόημα ο βαρκάρης!
μόνο και μόνο για να κάνω κάτι τρελές αναλυσάρες στα "γιατί" έτσι για να μαθαίνουν τα μικρά...
Έψαξα να το βρω αλλά δεν τα κατάφερα ανάμεσα στις τόσες δημοσιεύσεις.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
γουατ δε φακ???doctormarkon έγραψε:
Πλάκα κάνεις, ε;
- BRS
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: B★RS
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνει πλάκα, ίσως γιατί αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι, ότι από το δημοτικό, αυτά τα αθώα πλάσματα αναγκάζονται να δέχονται μαθήματα περί του σεξουαλικού προσανατολισμού, πόσο δε ορολογίες, που δεν νοείται σε μια τέτοια τρυφερή ηλικία, το οποιοδήποτε παιδί να γίνετε δέκτης.. Δυστυχώς, όπως πολύ σωστά ανέφερε η Βασούλα μας, οι πλειοψηφία των γονέων, θα πρέπει, αν δεν έχει αρχίσει ήδη να αντιδρά, να αναλαμβάνει τον ρόλο του δασκάλου, ώστε η επομένη γενιά των Ελλήνων να γνωρίζουν αν όχι κάποια, τουλάχιστον τα βασικά, για την υπερπλούσια ιστορία της Ελλάδας μας!