Εξωγήινοι: (υπάρχουν; μας επισκέφτηκαν ;)

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
Michael
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Alexander
Φύλο: Άνδρας

Re: Εξωγήινοι: (υπάρχουν; μας επισκέφτηκαν ;)

Δημοσίευση από Michael » Δευ 03 Οκτ 2016, 04:01

Η ΙΒΜ και η Intel απέκτησαν τεχνογνωσία το 1968 με τον μικρότερο επεξεργαστή Ιntel 8080 εκείνης της εποχής και ο Bill Gates έγραψε κώδικα που ονομάστηκε IBM DOS και μετέπειτα Μs Dos. Εκείνη την εποχή έγινε συμφωνία ανταλλαγής εξωγήινης τεχνολογίας με αντάλλαγμα την κάλυψη έως σήμερα από τους κυβερνητικούς σε θέματα προσέγγισης εξωγήινων σκαφών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλο το διάστημα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 03 Οκτ 2016, 04:21

Η συμφωνία για εξωγήινη τεχνολογία έκλεισε με τους αμερικάνους το '54.
Με τους Γερμανούς από το 30... μέχρι και τα πολύ απλά όπως τα φερμουάρ είναι από αυτούς.
Συμφωνα με τους ερευνητές πάντα. Λέω ό,τι ακούω σχεδόν απ'όλους τους ερευνητές
16 χρόνια τώρα. Κι αν ορισμένοι εχουν διαστάσεις απόψεων μεταξύ τους σε ορισμένα
σημεία, σ'αυτά που λέω, συγκλίνουν και λένε όλοι τα ίδια. Ο,τι ξέρετε ξέρω... άντε
να ξέρω και πέντε πραγματάκια παραπάνω επειδή ακούω πάρα πολλούς...

Ηλιε με τα δικά μας δεδομένα (ή μ'αυτά που θέλουν να γνωρίζουμε) έτσι είναι όπως τα λες.
Με τα συμπαντικά δεδομένα, νομίζω πως όχι έμβρυα, ούτε καν ωάρια δεν είμαστε...
(το μόνο σωστό που είπε ο καραγκιόζης της ΝΑΣΑ)
Ο ήλιος ειναι σχεδον σίγουρα μια πύλη.
Ηλιοι και σκουληκότρυπες μηδενίζουν αποστασεις... κι αν έχουμε πάρει τεχνολογίες
από "πρωτόγονους" σε σχέση με τα συμπαντικά δεδομένα, αποστάσεις και βαρύτητες
και αστρικά ταξίδια απέχουν μακράν απ'αυτά που αντιλαμβανόμαστε εμείς.

Η θεωρία πολλών θέλει να είμαστε σε καραντίνα, να μη μπορούν οι θετικοί να έρθουν
να βοηθήσουν την ανθρωπότητα για την ώρα τουλάχιστον.

Στο Ήλιο μας πάντως, γίνεται της τρελής. Μποτιλιάρισμα κανονικό.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 17:49

Στο βίντεο που έφερα πιο πάνω (που ξεπέρασε ήδη τις 15.000 θεάσεις) είδα μια τοποθέτηση
που βρήκα ενδιαφέρουσα και αξιόλογη και την μεταφέρω:

Anti- Illuminati

Στο παρελθόν πριν την επιβολή της εβραιο-χριστιανικής θρησκείας από τους Βυζαντινούς στην Ελλάδα,υπήρχαν (και υπάρχουν σχεδόν τελειωμένοι) ναοί λατρείας που η γεωγραφική τους θέση αντιστοιχούσε σε κάποιον αστερισμό,όπως και οι πυραμίδες στο τρίγωνο των Βερμούδων,της Αιγύπτου και όλων των άλλων λαών που είναι αυτόχθονες και υπάρχουν ως σήμερα ως συνολική βιολογική σύνθεση! Εκείνω που θέλω να επισημάνω είναι ότι σε όλες τις αρχαίες θρησκείες οι άνθρωποι δεν μάθαιναν απλά να πιστεύουν σε μια θρησκειά,αλλά να ερευνούν,να μαθαίνουν και να βιώνουν τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει πριν οι ψυχές τους ενσαρκωθούν ξανά στον υλικό κόσμο της Γαίας και ξεχάσουν τις αναμνήσεις τους! Στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχει η επίφυση, η οποία μέσω της μύησης και του διαλογισμού μας επιτρέπει να έχουμε γνώθι σ'αυτόν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχαίοι ημών γνώριζαν πράγματα που σήμερα τυχαίνει να τα διαβάσουμε ή να τα ακούσουμε από αυτούς που κρατούν την γνώση φυλακισμένη και την ψυχή μας διαρκώς τρομοκρατημένη! Η μύηση είναι η ένταξη του πολίτη σε μια ομάδα θρησκευτική επιστημονική ή άλλη που του αποκαλύπτονται πληροφορίες και φυσικά τις περισσότερες από αυτές τις συναντάει μόνος του, πάνω στον πνευματικό τρόπο ζωής, σε θέματα που αφορούν την ισορροπία,την αρμονία και τον σκοπό του! Είναι μια διαδικασία που αναβαθμίζει πνευματικά τον άνθρωπο και που ο ίδιος δίνει όρκο να μην αποκαλύψει και να υπηρετήσει την σιωπή και την αλήθεια μέχρι τελευταίας ρανίδος. Έτσι,λοιπόν όλοι οι μύστες επικοινωνούσαν μέσω συναισθμάτων και οραμάτων όχι μόνο τον ίδιο τον δημιουργό,αλλά και τις οντότητες που έχει η κάθε θρησκεία και εμείς οι απλοί θνητοί,τα δικά τους κομμάτια τους αποκαλούμε θεούς! Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν πιστεύουν τίποτα άλλο εκτός από αυτό που μπορούν να δουν με τα υλικά τους μάτια και αυτό είναι λυπηρό...οι εξωγήινοι δεν είναι μια απλή προπαγάνδα που έχει στηθεί απλά και μόνο για να σπέρνει τον πανικό...είναι μια υπόθεση μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου,μια κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου όπου εκατομμύρια πολιτισμοί που εποικούν σε διάφορους πλανήτες στο σύμπαν επικοινωνούν με τον δημιουργό και τους προστάτες του οι οποίοι και είναι υπεύθυνοι για την ομαλή και ισορροπημένη κατάσταση σε αυτό! Ο δικός μας πλανήτης λόγω της μεγιστοποίησης της ανθρώπινης παράνοιας είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κατάσταση αυτοκαταστροφής του!
Οι προαναφερθείσες οντότητες έχουν σταλθεί και είναι αόρατες σε θυγατρικά σκάφη,τα οποία και κάνουν αισθητή την παρουσία τους ορισμένες φορές και τα ακούμε είτε από φίλους και γνωστούς είτε από το διαδίκτυο. Αποστολή τους είναι η εξάλειψη της απίστευτα τεράστιας αρνητικής ενέργειας που διακατέχει την ανθρωπότητα μέσω πυροδότησης του αναλίσκοντος πυρός που φυσικά και αυτό δεν είναι αισθητό από το μάτι λόγω του διαφορετικού φάσματος και συχνότητας! Ο ανθρώπινος πολιτισμός της Γαίας βρίσκεται πνευματικά πολύ πολύ πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους πολιτισμούς και έτσι αν δεν καταφέρει να ξεφύγει από αυτή την ατέρμων κατάσταση(μέσω φυσικά του εξανθρωπισμού του ελλάνιου πολιτισμού) θα αφανιστεί από μόνος του και θα γυρίσει για ακόμη μια φορά στην πρωτογονική κατάσταση που ήταν πριν εκατομμύρια χρόνια. Ο τελευταίος χρησμός των Δελφών ήταν ότι όταν το σιδηρούν(δικό μας γένος,5 είναι όλα) γένος φτάσει στην απόλυτη παρακμή πνευματικά και ηθικά τότε ο Φοίβος Απόλλων (με ελληνική ονομασία) θα διατάξει το Χάος να επιβληθεί και να αφανιστεί ούτως ώστε να αρχίσει και πάλι από την αρχή ο κύκλος των γενών(το χρυσό), το οποίο είναι το γένος των Θεών-οντοτήτων!!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 06 Οκτ 2016, 18:49

Η αυτοπεποίθηση του για την εγκυρότητα όσων λέει δεν με αφήνει άναυδο. Είναι συνηθισμένη.
Πρέπει να έχει κι αυτός σοβαρές πηγές από Ανδρομέδα ή Σείριο να υποθέσω;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 19:06

Το πώς το γράφει (με πεποίθηση αυτοπεποίθηση ή οχι) είναι το λιγότερο σημαντικό.
Το ίδιο κι οι πηγές του.
Θα περιμενα σχόλια επί της ουσίας αυτών που λέει...
Δεν κατάλαβα αν σε βρίσκει σύμφωνο (έστω και σε κάποια σημεία) ή κάθετα διαφωνούντα...

Δεν ξέρω από πού έχει πηγές... Ξέρω πως όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) έχουμε συστήματα πεποιθήσεων.
΄Αλλοι αφήνουν ανοιχτά παραθύρια για να τα τροποποιήσουν σε κάποια σημεία ή ολόκληρα
αν χρειαστεί, άλλοι στέκονται σ'αυτά βρέξει χιονίσει και δεν είναι διατεθειμένοι να κουνήσουν
ρούπι από αυτά παρά το τι μπορεί να τους προταθεί στο δρόμο που διανύουν.
Οι πρώτοι δεν θα σοκαριστούν και θα αποδεχτούν πιο ψύχραιμα τις όποιες ανατροπές
σ'αυτά που σήμερα η πλειονότητα θεωρεί ως απολυτες αλήθειες και δεδομένα, οι δεύτεροι
θα πάθουν το σοκ της αρκούδας με πολλές φθοροποιές καταστάσεις στον ψυχισμό τους
(ψυχοτραύματα τα λέω) και πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά τους προς το χειρότερο.

Προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία κι αυτό μέσα από την αντίληψη πως τα πάντα είναι ρευστά
στον κόσμο μας, και πως ό,τι θεωρούμε σήμερα δεδομένο, αύριο μπορεί να ανατραπεί
θέλουμε δε θέλουμε.

Δε θα πω ότι ενστερνίζομαι απόλυτα τις δικές του οπτικές, με την ίδια λογική που δεν μπορώ
να πω ότι έχω βρει την πάσα αλήθεια... Αυτή η αναζήτηση (της αλήθειας ή των αληθειών)
είναι και θα είναι για μένα αέναη και διαρκής, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.

Έχω μάθει να μη γελάω ακομα και με αυτά που μου κάνουν ανυπόστατα ή αδύνατα.
Στην διαδρομή του συγκεκριμένου, υπάρχουν κάποιες πτυχές του μου αρέσουν.
Την έφερα εδώ γι'αυτό και διότι είναι από τις τοποθετήσεις που δεν βλέπουμε
συχνά είτε εδώ είτε σε άλλα στέκια σαν το δικό μας.
Δεν ήθελα να πάει "χαμένη" σε ένα πεδίο σχολιασμών κάποιου βίντεο
όπως είπα και στον ίδιο το χρήστη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 19:10

εγινε edit στην αρχή. Κάντε refresh

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 09#p274709
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 06 Οκτ 2016, 19:17

Πολυ σωστή τοποθέτηση, Βικυ. Ηρθε σαν απαντηση σε αυτα που σκεφτόμουν όσο διάβαζα την μακροσκελή ανάλυση του άγνωστου φίλου. Αρχική μου σκεψη ήταν : " και πώς αποδεικνύονται όλα αυτα;"
Μετά όμως σκεφτηκα πως με ανοικτό μυαλό και σκέψη, τίποτα δεν αποκλείεται.... :wink:
Τα υπόλοιπα τα είπες αντι να τα πω εγω! :rose:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 19:48

kat_woman έγραψε:Αρχική μου σκεψη ήταν : " και πώς αποδεικνύονται όλα αυτα;"
είδες; με βάζεις πάλι σε λογικές αμπελοφιλοσοφίας... (το ζητάει το κορμάκι σου το σεντονάκι ε?)
κλασικό τοξοτάκι των εκλογικεύσεων για να μη μιλήσω για τις ζυγαριές :lol:
σ'αυτό το ερώτημα, μπορώ να σου απαντήσω, πως όσα δε βιώνουμε, ή δε βλέπουμε
με τα μάτια μας, ουσιαστικά ΔΕΝ αποδεικνύονται...

Δηλαδή θα πίστευες και θα θεωρούσες αποδεδειγμένο γεγονός την αλλαγή στη μοριακή
δομή του νερού ανάλογα με τα συναισθήματα που του "επικοινωνείς",
αν δεν το καταδείκνυε με εικόνες ο Dr. Masaru Emoto για να το δεις
με τις ματάρες σου? δε νομίζω.

Το πρόβλημα είναι τι θεωρούμε αξιόπιστο και τι όχι...
Δηλαδή η επιστήμη λέει ότι ο ήλιος είναι μια διαρκής πυρηνική έκρηξη
και το καταπίνουμε... οι περισσότεροι, γιατί εγώ καταπίνω περισσότερο
το ότι είναι ηλεκτρική η ιστορία που παίζει με τον ήλιο.
ΑΜΦΟΤΕΡΑ όμως δεν αποδεικνύονται. Θα αποδεικνύονταν ΜΟΝΟΝ αν βρισκόμασταν
με κάποιο θαυματουργό τρόπο ή με διαστημόπλοιο αρκετά κοντά του ώστε να
κάνουμε τις διαπιστώσεις μας ιδίοις όμμασι...
Ο δαρβίνος είπε ότι καταγόμαστε απ'τον πίθηκο, αυτό ΔΕΝ αποδεικνύεται
με την καμία, αλλά επειδή η επιστήμη το έκανε αξίωμα, πάρα πολλοί
το θεωρούν και τετελεσμένο αποδεδειγμένο γεγονός...
Οπότε κι αυτό το "αποδεικνύεται" και παίζεται χοντρά και είναι κάργα ρευστό...

Γι'αυτό, μέχρι να αποδειχθούν κάποια πράγματα είτε με παρατήρηση
είτε με βίωμα, πρέπει να βασιζόμαστε στη φωνή του ενστίκτου ή της διαίσθησης
που μας υποδεικνύει αν αυτό αξίζει να το προσλάβουμε και να το επεξεργαστούμε
πριν το απορρίψουμε ασυζητητί, ή μας λέει πως είναι μούφα, εσκεμμένη παραπληροφόρηση
και τότε ναι, το απορρίπτουμε, αλλά το κάνουμε συνειδητά.

kat_woman έγραψε:Τα υπόλοιπα τα είπες αντι να τα πω εγω! :rose:
έεεεεεεεεεεεεελααααααααα :loco:
Τέτοιο πράγμα εμείς; Περίεργο... :lol:

(άντε σεμεδάκι άπλωσα μόνο )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 06 Οκτ 2016, 19:52

Βρε καλά έκανες και το έφερες μόνο και μόνο γι αυτές τις πτυχές που λες.
Απλά όταν κάποιος στα σοβαρά αναζητά προσεγγίσεις γι αυτά τα διαχρονικά θέματα που καίνε
δεν θα σταθεί σε τέτοιου είδους μυθιστορηματικές εμπνεύσεις.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 06 Οκτ 2016, 20:19

Να κάνω και μια αναφορά στο φαινόμενο των δυο κατηγοριών που ανέφερες,
την μια με τα ανοιχτά παράθυρα και οι άλλη με τα κλειστά όρια.
Η πρώτη κατηγορία είναι που εξετάζοντας τα δεδομένα είναι ανοικτοί στις ανατροπές.
Και εγώ σε αυτή την κατηγορία ανήκω.
Στην δεύτερη περίπτωση ανήκουν όσοι αναμασούν παραμύθια
και δεν θέλουν να κοιτάξουν τα δεδομένα πέραν της στενά οριοθετημένης φαντασίας τους.
Τα επιστημονικά δεδομένα ξεπερνούν κατά πολύ τις παρωχημένες ιστορίες τους.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 06 Οκτ 2016, 21:06

I want to believe.
...όπως θα έλεγε και ο Mulder :wink:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 22:59

-Η γνώμη είναι το ενδιάμεσο ανάμεσα στη γνώση και την άγνοια.

-Η γνώση είναι αληθινή άποψη.

-Η επιστήμη δεν είναι τίποτα παραπάνω από αντίληψη.

Πλάτων
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Οκτ 2016, 23:08

το παληκάρι προφανώς είδε τι συζητήθηκε εξ αφορμής του ποστ του, και απάντησε:

Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα εμπράκτως και τα σχόλια επί του σχολίου μου τα δικαιολογω απολύτως γιατί γραπτώς φαίνεται το ύφος του λόγου μου σαν να είμαι ο ίδιος ο υιός του θεού. Στην πραγματικότητα όμως δεν είμαι ούτε καν το 10 επί τοις εκατό απο αυτο,είμαι πολυ νέος και άνθρωπος ενάρετος και δίκαιος.Ως Ελλην ιθαγενής και αυτοχθων , έχω υιοθετήσει την συγκεκριμένη άποψη όχι απλα επειδή είχα την τύχη να την διαβάσω άλλα και επειδή μέσα μου με άγγιξε συναισθηματικά και την αντιλήφθηκα ως λογική διότι σε όλα αυτά τα υποθετικά λόγια υπάρχει μια εξήγηση για κάθε τι που μας απασχολεί. Όλοι μας γεννιόμαστε στην γη με έναν σκοπό....την στιγμή που ενσαρκωνομαστε και αρχίσει πάλι ο κύκλος της ζωής στην γη η ψυχή πρέπει μέσω της επιφυσης να ενθυμηθει το γνώθι σ'αυτόν! Όλοι οι αγνοί Έλληνες πατριώτες φέροντες του γονιδίου Ε νιώθουν την ανάγκη να ανακαλύψουν το παρελθόν τους αλλά και ποιοι είναι και τι έργο έχουν να επιτελέσουν! Η ελληνική γλώσσα είναι ζωντανή, κάθε φθόγγος της όταν προφέρεται δημιουργεί κραδασμούς και συχνότητες που οι πορφυρες απεσταλμενες οντότητες τις ακούουν και φωτίζουν ακόμη περισσότερο τις ψυχές τους. Οι προσευχές και οι ύμνοι δεν.φτιάχτηκαν τυχαία...Είναι το μέσο επικοινωνίας με το θείο όπως είναι και ο δια -λογισμός ! Τα όνειρα,οι σκέψεις και τα οραματα που γίνονται στο μυαλό μας εικόνες είναι γιατί το πνεύμα μας τα υλοποιεί για να μας μεταφέρει κάτι! Υπάρχουν στιγμές που ακούς την φωνή της συνείδησης σου όταν έχει ησυχία και σκέφτεσαι χωρίς να αντιλαμβάνεσαι στον χώρο σου κάτι άλλο! Ο Ελληνισμός προσέφερε αγάπη με την λατρεία όλων αυτών των επιτευγμάτων της μύησης και δεν επιβλήθηκε ποτέ σε κανέναν! αντιθέτως όλοι οι Έλληνες αναζητούσαν την γνώση...Γιατί όχι μονο την μάθαιναν αλλά την ένιωθαν κιόλας! Σε οποια μεριά της γης να πας βρίσκεις κατ9 ελληνικό....δεν.βρίσκεις όμως ούτε έναν κάτοικο εκεί που θα πας και να.σου πει πιστεύω στους Έλληνες θεούς λόγω της ιστορίας που ήρθαν οι Έλληνες και μας κατέκτησαν...ΠΟΤΕ! Διότι στο σύμπαν τα πάντα είναι επιλογή...τα πάντα εκτός απο τις εντολές του Δημιουργού! Δεν θα βοηθήσουν ποτέ αμέσως την Γαία οι οντότητες που είναι σε αποστολή και βρίσκονται η κάθε μια σε μια συγκεκριμένη διοικητική ιεραρχία! Δεν θα τους δεις με τα μάτια δεν θα τους αγγίξεις δεν θα τους αντιληφθεις ποτέ με τις γήινες αίσθησις! Θα σου μιλήσουν στην συνείδηση,θα σου πουν ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις το σκοπο που η ψυχή σου επέλεξε να ξαναγεννηθεις! Με την προϋπόθεση φυσικά ότι υπηρετείς την αλήθεια και ότι θα σαι ολιγολογος! Οτιδήποτε σου αποκαλυφθεί είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσεις για εσένα...Αυτά είναι τα μυστήρια! Τα μυστήρια που οι δημιουργοί μας ήθελαν να κρατήσουν απόρρητα για τους επιτήδειους επιδειξιομανεις και κακοπροαιρετους!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 07 Οκτ 2016, 01:39

By the way..... ο Κοεμτζόπουλος εξαφανίστηκε από προσώπου γης ? (ηλεκτρονικής εννοώ :cool: )

Δεν υπάρχει καμία αναφορά, πουθενά..... και οι σελίδες που είχε έχουν εξαφανιστεί....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 07 Οκτ 2016, 13:32

..Τα μυστήρια που οι δημιουργοί μας ήθελαν να κρατήσουν απόρρητα για τους επιτήδειους επιδειξιομανεις και κακοπροαιρετους![/i][/b]

ανώνυμος / Anti- Illuminati
Πάντα θα " παίζει" ,διότι πουλάει,διότι το έχουν τόσο ανάγκη οι άνθρωποι,η ιστορία περί Δημιουργού ή Δημιουργών για την ανθρώπινη καταγωγή.Ποικιλία να καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις πεποιθήσεις.. :thumbsdown: :thumbsdown:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 07 Οκτ 2016, 13:59

Dread έγραψε:By the way..... ο Κοεμτζόπουλος εξαφανίστηκε από προσώπου γης ? (ηλεκτρονικής εννοώ :cool: )

Δεν υπάρχει καμία αναφορά, πουθενά..... και οι σελίδες που είχε έχουν εξαφανιστεί....
!! Με αιφνιδίασες...Δεν το ήξερα..!! :shock: .
ή απομυθοποίησε την όλη κατάσταση (στην οποία πίστευε ακράδαντα)
ή... έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο. Ελπίζω το πρώτο φυσικά.

Βέβαια μου κάνει πολύ περίεργο να κλείσει μια σελίδα, στην οποία
είχε παραθέσει και τόσα έργα του (πίνακες ζωγραφικής)...

Θα ψάξω στα κοιτάπια μου μήπως βρω το τηλέφωνό του,
να τον πάρω να δω τι γίνεται...
Ο άνθρωπος με βοήθησε δίνοντάς μου μεταφράσεις, τότε που είχα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 08 Οκτ 2016, 12:43

Να είναι καλά ο φίλος σχολιαστής για την τοποθέτηση του. Με αφορμή όλο αυτό,
προτείνω όλοι μας να διατηρούμε μια κριτική ματιά απέναντι σε ό,τι διαβάζουμε.
Μακάρι όλοι μας να διοχετεύουμε την ενέργεια και το ενδιαφέρον μας με μέθοδο
που να μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε και όχι να απομακρυνόμαστε από το στόχο.
Αν τύχει και το παρακάτω βίντεο μας προβληματίσει έστω και λίγο για τον τρόπο που
ενεργούμε ως σήμερα, είναι κατά την γνώμη μου ένα θετικό σημάδι στην εξέλιξη μας.

https://www.youtube.com/watch?v=KVsTA4vHH24
https://www.youtube.com/watch?v=OfXzDuR ... 239.189208
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 09 Οκτ 2016, 21:03

Δεν ξέρω για εσάς πως νιώθετε..η καταγωγή μου είναι Ουράνια,παρ,ότι στη Γη γεννήθηκα :xara: Αρα,με ρίζες εξωγήινες :loco: :lol: Όπως είπε και ο Θωθ ή αλλιώς ως Ερμής ο Τρισμέγιστος
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 10 Οκτ 2016, 19:40

Ο φίλος πάλι έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι, συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν πρόλαβα λόγω υποχρεώσεων να μπω καθόλου στον υπολογιστή. Διάβασα και τις τελευταίες τοποθετήσεις των αγαπητών φίλων της σελίδος. Έχω ελάχιστα βιώματα για να μπορώ να υποστηρίξω σε βάθος την άποψή μου όμως γνωρίζω Έλληνες που έχουν νιώσει εμπειρίες και μόνο οι ίδιοι μπορούν να σας μιλήσουν για αυτές. Από μικρή ηλικία χωρίς καν να γνωρίζω πολλά πράγματα για την ιστορία και την καταγωγή μας, ένιωθα πάντα ότι δεν ταιριάζω με αυτό τον κόσμο για έναν και μόνο λόγο. Επειδή έβγαζα μια καθαρή και αγνή αγάπη σε έναν κόσμο μολυσμένο από ανηθικότητα και διαφθορά. Αναρωτιόμουν γιατί ήμουν διαφορετικός και γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι όπως οι άλλοι, οπότε και κλείστηκα στον εαυτό μου και τα άτομα με τα οποία κάνω παρέα είναι λίγα. Το διαδίκτυο και τα βιβλία με βοήθησαν να προσανατολιστώ και πέρυσι γνώρισα τον δάσκαλο και καθοδηγητή μου στην μύηση. Μου έχει πει ότι σαν νέος που είμαι φυσικά και πρέπει να δίνω προτεραιότητες αλλού , ότι προς το παρών τα πράγματα που μπορώ να κάνω είναι απλά και δεν χρειάζεται να κάνω μεγάλα και απότομα βήματα. Όμως αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι ότι πλέον μπορώ να ελπίζω χάρη σε αυτόν γιατί ποτέ του δεν μου είπε π.χ. αυτοί είναι οι θεοί,κανένας άλλος, πρέπει να κάνεις αυτό για να μην τιμωρηθείς κτλ...όλα ήταν δική μου επιλογή να τα ακολουθήσω και να προσπαθώ να ανέβω τα σκαλοπάτια της μύησης για να μου αποκαλυφθούν οι προηγούμενες εμπειρίες μου,το προηγούμενο όνομα μου και η αποστολή που μου έχει ανατεθεί. Στον ουρανό έχω δει πολλές φορές τα θυγατρικά σκάφη που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον οποιονδήποτε, βρίσκονται εδώ οι Ελλάνιοι πατέρες μας και με αυτά που σας είπα σε προηγούμενα ποστ βοηθούν εμάς ούτως ώστε να μην καταφέρουν οι κρόνιοι αποστάτες και οι δούλοι τους(σιωνιστές,πεφωτισμένοι και πολιτικοί της νέας τάξης) να εξαφανίσουν τον ελληνισμό και την Γαία με τις αλόγιστες καταχρήσεις πυρηνικών όπλων,αεροψεκασμών και πολλών άλλων ενεργειών που θα αφανίσουν σε λιγότερο από 100 χρόνια τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Ελλάς είναι ο διαστελωμένος κόσμος και κόσμος είναι η συστελώμενη Ελλάς. Θα ήθελα να ακούσω και την δική σου άποψη αυτών των γεγονότων και έπειτα θα σκεφθώ αν θα γραφτώ στην αξιόλογη σελίδα σου.

Θα τοποθετηθώ εκφράζοντας την άποψή μου (όπως ζητάς) σε επόμενο ποστ μου.
Πάντως θέλω να αποσαφηνίσω από τώρα ότι προσωπικά δεν παίρνω τίποτα από αυτά που τοποθετείς φίλε,
στο χαβαλέ... :wink: :rose: Σε κάμποσα δε, συγκλίνω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 10 Οκτ 2016, 20:01

Διαβάζοντάς σε, το ένστικτό μου με διαβαβαιώνει ότι α/ είσαι "παλιά ψυχή", β/ ότι είσαι εξ ορισμού φωτεινή
ψυχή που εκπέμπει και διαχέει θετικό φως (γιατί υπάρχει και το αρνητικό)...
παλεύεις περισσότερο ενστικτωδώς και λιγότερο με γνώση (αν και υπάρχει διαισθητική επίγνωση)
να μη "μολυνθείς" και πολύ καλά κάνεις. Όμως ο κόσμος μας όπως είναι σήμερα, είναι εξ ορισμού
μολυσμένος. Είναι αδύνατον να μη μας αγγίξουν οι δονήσεις και οι συχνότητες αυτής της "μόλυνσης".
Το καλό με πολλούς από μας, είναι ότι μέσα από τις επιγνώσεις και τη διαίσθηση, αναπτύσσουμε
γερά "αντισώματα" που δεν επιτρέπουν στη "μόλυνση" να διεισδύσει στο εσώτερο είναι μας και να
επικρατήσει... Όσοι το παλεύουν συνειδητά αυτό και έχουν εξ ορισμού θετική δομή, το πετυχαίνουν.

Λένε πολλοί ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε "καραντίνα" κι είναι αποκλεισμένος ουσιαστικά
από τους θετικούς που θέλουν πραγματικά να μας βοηθήσουν. Θα'θελα να μην ισχύει
αυτό, να μπορούν με κάποιον τρόπο να έχουν πρόσβαση στον κόσμο μας...Όχι μόνο
για την προστασία μας, αλλά κυρίως για την ενδυνάμωσή μας, ώστε να μπορούμε
να δώσουμε τις μάχες που πρέπει για να ανατραπεί το μαύρο φως που περιλούζει
τη Γη...

Έχουμε ένα κοινό... απ΄παιδί ούτε κι εγώ ένιωθα πως "ανήκα" εδώ... Αλλά είναι
πάρα πολλοί που είναι παιδιά των άστρων, και ήρθαν από άλλο σύμπαν...
Το "δεν ανήκω" που νιώθουμε, είναι νομίζω η ανάγκη μας να μη "μολυνθούμε"
και ο τρόπος που αντιπαλεύουμε τη μόλυνση... Γιατί παράλληλα νιώθουμε
(τουλάχιστον εγώ νιώθω) την αγάπη για όλα τα έμβια και κυρίως για τον άνθρωπο,
παρά το γεγονός οτι σε τεράστιο ποσοστό, οι άνθρωποι έχουν "μολυνθεί"
και έχουν χάσει (ή ξεχάσει) τον πραγματικό τους εαυτό. Δεν είναι τυχαίο
το γνώθι σαυτόν των αρχαίων πατέρων μας... Είναι από τα σπουδαιότερα
παραγγέλματα γιατί αν δεν έρθουμε σ'επαφή μαζί του, είναι πολύ δύσκολο
έως και ακατόρθωτο να αντιπαλέψουμε τη "νόσο" των σκοτεινών εισβολέων
που παρεισφρύουν σε κάθε κύτταρο αν το επιτρέψουμε...

Το ότι "είδες" αυτά που δε μπορώ να δω εγώ (σκάφη) με παρηγορεί...
Με κάνει να θέλω να ελπίζω πως δεν ανήκουν ολα στους σκοτεινούς
και ότι κάποια στιγμή θ'ανατραπεί αυτή η φρικτή εγκληματικότητα
που μας επιβάλλεται και μαστίζει τους πάντες και τα πάντα...

Αν τελικά αποφασίσεις να γραφτείς, ακόμα κι αν κανένας άλλος φίλος εδώ
δεν σε κατανοήσει ή δεν αλληλεπιδράσει μαζί σου όπως θα ήθελες και με τρόπους
που θα σου άνοιγαν νέα μονοπάτια για να προχωρήσεις στην όμορφη πορεία
που βαδίζεις, εγώ τουλάχιστον θα το προσπαθήσω...

Θα ήθελα να γνώριζα ποιος είναι ο δάσκαλός σου και για ποια μύηση μιλάς...
Ποιος είναι, όχι με την έννοια των προσωπικών του στοιχείων, αλλά
με την έννοια του τι ακριβώς σου μεταδίδει...

Μου προέκυπταν (παλιότερα που ήμουν στα τρυφερά σου νιάτα) παρόμοια
βιώματα... η διαφορά μας είναι ότι δεν μου επέτρεψα να κλειστώ στον εαυτό μου.
Μιλούσα ανοιχτά λέγοντας την αλήθεια μου, χωρίς να φοβάμαι την χλεύη ή και
άλλες επιθέσεις... κι ακόμα έτσι είμαι...
είναι μικρό το τίμημα της χλεύης, αν αυτό που επικοινωνείς μπορεί να το
"προσλάβει" έστω και ένα ανθρώπινο πλάσμα, και να βοηθηθεί με κάποιον
τρόπο από αυτό.

Αυτά από μένα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
anti-illuminati
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από anti-illuminati » Κυρ 16 Οκτ 2016, 22:24

Καλησπέρα και συγνώμη και πάλι για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Πριν λίγο είχα γράψει ένα τεράστιο ποστ με όλα όσα ήθελα να απαντήσω τόσο σε εσένα όσο και στους αγαπητούς φίλους του φόρουμ σου αλλά για κάποιο λόγο όταν πάτηση ''υποβολή'' μου ξαναζήτησε στοιχεία και όταν επανασυνδέθηκε δεν είχε ποσταρηθεί το μήνυμα. Γύρω στην μία ώρα και κάτι το έγραφα και ήταν μια ''συνοπτική'' απογοήτευση. Δυστυχώς όμως δεν μου περισεύει για απόψε άλλος χρόνος για να ξαναρχίσω από την αρχή,θα προσπαθήσω πάλι αύριο ή μεθαύριο. Μέχρι τότε σε χαιρετώ συνπαρατηρήτρια καλόψυχη Βάσω, εύχομαι να συνεχίσεις και συ την προετοιμασία της αποστολής μας,έχω δει αρκετά βίντεό σου και σου είμαι ευγνώμων για την προάσπιση της αλήθειας που μεταδίδεις. Μακάρι να σε γνώριζα από κοντά και να'χα έστω μια συζήτηση μαζί σου για όλα αυτά. Τέλος,επίτρεψέ μου να αυτοσυστηθώ μιας και το προφίλ μου είναι ψεύτικο για ευνόητους λόγους. Το όνομά μου είναι Δημήτρης είμαι μόλις 20 ετών και φοιτώ στο τμήμα Διοίκησης και Επιχειρήσεων. Σε ένα φόρουμ σαν και αυτό δεν έχω λόγο να κρύβω την ταυτότητά μου δεν έχω να φοβηθώ από τίποτε και από κανέναν,ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα! Η θεά Νυξ να σε συντροφεύει. Η δύναμις μεθ'υμών. Ερρώσο!
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 17 Οκτ 2016, 00:40

Καλησπέρα φίλε. Αν πήγαινες "πίσω" στον φυλλομετρητή σου, ίσως να σου ξανάβγαζε το κείμενό σου. Τις περισσότερες φορές το κρατάει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Οκτ 2016, 12:55

OTTO έγραψε:Καλησπέρα φίλε. Αν πήγαινες "πίσω" στον φυλλομετρητή σου, ίσως να σου ξανάβγαζε το κείμενό σου. Τις περισσότερες φορές το κρατάει.
ακριβώς. Μόλις δεις ότι δεν είσαι λογκαρισμένος, πατάς το βελάκι προς τα πίσω
αυτό εδώ το βελάκι εννοώ...
βελακι.png
αν το πατήσεις, χωρίς να έχεις κλείσει το παράθυρο στο οποίο έγραφες,
θα σε πάει πίσω στο κείμενό σου.
Το κάνεις copy, μετά ανοίγεις ένα άλλο παράθυρο, κάνεις λογκ ιν, αλλά
τικάροντας αυτή τη φορά, το κουτάκι που δείχνω
λογκ ιν.png
έρχεσαι πάλι σ'αυτό το τόπικ στην προκειμένη, και κάνεις paste.
και μετά πατάς υποβολή ή submit και ανέβηκε το ποστ!

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ φίλε Δημήτρη, διότι θέλω πολύ να δω την τοποθέτησή σου.
Αν σε κουράζει όλο αυτό που υποδείξαμε, απλά γράψε το ποστ σου σε ένα
word ή notepad , κάνε το αντιγραφή και επικόλληση (copy-paste) στο πεδίο
κειμένου, πάτα υποβολή, κι αν πάλι σου ζητήσει λογκ ιν, κάνεις λογκ ιν
όπως είπαμε, και ξαναρίχνεις το κείμενο.
Μόνο προσοχή. Αν γράφεις από νετ καφέ, εφ'όσον θα έχεις τικάρει
το κουτάκι που σου υπέδειξα, πρέπει οπωσδήοτε να κάνεις log out πριν
φύγεις από το νετ καφέ, γιατί θα μπορεί οποισδήποτε να μπει στα ΙΔΕΟ
(αν το επιχειρήσει) με λογκαρισμένο το δικό σου λογαριασμό.

Είσαι μικρούλης, μικρότερος (ηλικιακά) κι απ'τα βιολογικά παιδιά μου,
αλλά "παλιά ψυχή" και ίσως και μεγαλύτερος από μένα
στα ψυχικά πεδία... διαφορετικά, σε αυτή τη (βιολογική) ηλικία
της τωρινής σου ενσάρκωσης, δε θα έκανες τέτοια "ταξίδια συνειδητότητας"... :)

Καλώς μας ήρθες! Χαίρομαι που σ'έχουμε κοντά μας :rose:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dihnekhs
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
Έλαβε Likes: 7 φορές

Δημοσίευση από Dihnekhs » Τρί 18 Οκτ 2016, 19:56

«Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
Δείτε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας:

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 23 Οκτ 2016, 17:49

https://www.youtube.com/watch?v=n5wbhmj ... ploademail

https://www.youtube.com/watch?v=1F2z7Es ... ploademail

DIHNEKHS έγραψε:«Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;
Δείτε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας:

https://www.youtube.com/watch?v=CHcltv9wjmM
Για τις " ανωμαλίες" του πλανήτη Άρη,για όσα δεν έτυχε να δεις, και για τους λοιπούς του συστήματος μας ρίξε μια ματιά στο νήμα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 22#p241922

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”