TO METAL ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Slipkn0t
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας

TO METAL ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δημοσίευση από Slipkn0t » Σάβ 16 Ιουν 2007, 02:37

ΤΟ ΜΕΤΑL ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΡΕΛΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΣ FΑN.
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑL ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΡΩ ΜΕΤΑL ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΦΡΙΚΑ << ΕΕΕ ΤΟ ΜΕΤΑL ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΡΙΛΑ :P>>
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΙΜΕΝΑ ΣΤΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ <<CLASSIC>> HEAVY METAL TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :urock: "METALLICA-SCORPIONS-IRON MAIDEN-ICED EARTH"

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΥΛ ΜΕΤΑL ΜΕΡΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!
Υ.Γ (1) ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
(2)ΟΚ ΑΡΕΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM
fuck it all fuck this world fuck everything that you stand for dont belong dont exist dont give a shit dont you ever fucking judge me
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: TO METAL ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιουν 2007, 02:58

Υ.Γ (1) ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
(2)ΟΚ ΑΡΕΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM
Kαι πολύ σε γουστάρω ΚΑΙ εδώ :thumb:
Προβλέπεται να φας το γλυκό κολλημα των ΙΔΕΟ και να γίνεις απ'τα καλύτερα αστεράκια μας. :D

Προσυπογράφω τη σκέψη σου κι όλας!

Είμαι σίγουρη πως ξεφυλλίζοντας τις γωνιές μας, θα βρεις πολλά στα οποία θα βάλεις το λιαθράκι σου κι εσύ!
Συνέχισε! :ups:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
c0r
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: c0r

Δημοσίευση από c0r » Σάβ 16 Ιουν 2007, 03:10

Έτσι τα μέταλλα να μη συμμαζεύονται!

Θα παραλείψω να σημειώσω πως κατά τη γνώμη μου οι Iced Earth ουδεμία σχέση έχουν με το Κλασσικό Metal (τους κατατάσσω προσωπικά στο speed-power), και ότι οι Scorpions πιό πολύ ταιριάζουν μουσικά στο Κλασσικό Rock παρά στο Metal (μήπως όμως τελικά παρέλειψα να παραλείψω τη σημείωση;;; :loco: ), και θα πώ απλά πως χαίρομαι που διαβάζω τέτοια μυνήματα!

:urock:

Metal never dies! \m/

Stay Thrashin' Mad dude!
"Οι άνθρωποι δεν πρέπει να ορίζουν τη λογική με βάση την παράδωση, αλλά αντιθέτως, πρέπει να ορίζουν την παράδωση με βάση τη λογική" -Lev Tolstoy
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Ιουν 2007, 04:17

και ότι οι Scorpions πιό πολύ ταιριάζουν μουσικά στο Κλασσικό Rock παρά στο Metal
Οι Σκορπιοί ήταν από τους πρωτοπόρους μεταλάδες. Θέλω να πω, έδωσαν το έναυσμα. Αν και εστίασαν- καλλιέργησαν την μπαλαντοροκιά, είχαν μια μεταλλική γρατζουνιά, ένα σαγρέ και έναν τσαμπουκά θα έλεγα, που άνοιξε αυτά τα μονοπάτια, όπως κι άλλοι σύγχρονοί τους.

Σίγουρα δεν ταυτίζονται πια με το σημερινό μέταλ, αλλά μην ξεχνάς ότι τα αρχικά, βασικά και σταθερά βήματα προς τη μέταλ έγιναν από τα μέσα της δεκαετίας του '70 και μετά. Η σημερινή μέταλ μπορεί να έχει ξεφύγει και να'χει δώσει νέες διαστάσεις στον ήχο, αλλά η ρίζα και η βάση της είναι εκεί. :ohyeah:

Η ροκιά φυσικά είναι ο κεντρικός πυρήνας. Για μένα η μέταλ είναι μια άλλη πιο αγριεμένη/θυμωμένη/δυναμική διάστασή της. :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Σάβ 16 Ιουν 2007, 23:31

Οι Σκορπιοί ήταν από τους πρωτοπόρους μεταλάδες. Θέλω να πω, έδωσαν το έναυσμα. Αν και εστίασαν- καλλιέργησαν την μπαλαντοροκιά, είχαν μια μεταλλική γρατζουνιά, ένα σαγρέ και έναν τσαμπουκά θα έλεγα, που άνοιξε αυτά τα μονοπάτια, όπως κι άλλοι σύγχρονοί τους.
Οι Scorpions όντως ειδικά στο ξεκίνημά τους είχαν αρκετά σκληρό ήχο, απλά γίνανε ευρέως γνωστοί μέσα από τις μπαλάντες τους. Τη δευτέρα θα είναι στη χώρα μας στο Καραισκάκη. Αρέλα με Joe Cocker . Αρχίζω και ψήνομαι.....

όσο για το metal είναι από τα αγαπημένα μου είδη μουσικής. Ετοιμάζομαι για rockwave, metallica (εστω και....πουλημένοι), sabbath με DIO, ICED EARTH, DREAM THEATER....ΗΔΟΝΗ!!!
Δυστυχως παντως, η κρίση που περνάει γενικά η rock μουσική παγκόσμια, έχει επηρεάσει και το μεταλ, με αποτέλεσμα να βγαίνουν ίσως καποια καλα καινουρια συγκροτήματα, αλλα όχι κατι που θα προκαλει πανζουρλισμο, που θα μας τρελαινει, οπως συνεβαινε τη δεκαετία του 80 ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clairvoyant την Σάβ 16 Ιουν 2007, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Lionheart » Σάβ 16 Ιουν 2007, 23:36

Εμένα μου αρέσουν οι Σκορπιοί.
Αλλά τους προτειμώ σε στούντιο. Όχι ζωντανά...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Σάβ 16 Ιουν 2007, 23:53

THIS IS METAL!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Ιουν 2007, 13:37

:rofl: δεν παίζεσαι ρε τσιλάτε.

και ουδεμία αντίρρησις από την πάρτη μου :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Δευ 18 Ιουν 2007, 13:47

Και επειδη οι Slipknot είναι απο τις top 5 μπαντες μου..

παρτε να γουστάρετε όλοι και ειδικά το μεταλλικό μέλος μας που ροκάρει ασύστολα!

“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Δευ 18 Ιουν 2007, 18:31

Πολυ καλοί οι Slipknot ωραίο βίντεο chill.Εγω κανονικά απο το 2000 ίσως και πιο πριν,μεχρι και σημερα το αγαπημένο μου είδος ειναι το black metal.Για το οποίο ετοιμάζω ενα αφιέρωμα που συμπεριλαμβάνει όλη την ιστορία,απο που άρχισε,πότε άρχισε,απο ποιούς και γενικά τα πάντα για αυτο το είδος.Μόλις το ολοκληρώσω θα το βάλω σε κάποια απο αυτες τις ενότητες περι μουσικής.Φυσικα ομως δεν ειμαι κανενας κολλημένος.Και το thrash το γουστάρω και το power και το death ακομα και το nu-metal.Ακούω μουσική με την καρδιά όχι με το μυαλό.Ανάλογα τα συναισθήματά μου.Όταν ειμαι χαρούμενος θα ακούσω κατι χαρούμενο απο power metal.Όταν ειμαι θυμωμένος θα ακούσω κατι θυμωμένο απο black metal κυρίως.Πάντα με τα συναισθήματα και όχι οπως να ναι όποτε να ναι.Το heavy metal οπως οι Iron Maiden πχ μπορώ να πώ οτι ηταν το πρώτο είδος μεταλ που άκουσα αλλα σημερα το μισώ και ειναι το μοναδικό είδος που δεν ακούω.Και αυτο γιατι έχει γίνει υπερβολικά της μόδας και αυτο το είδος το ακούει μέχρι και η γιαγιά μου που λέει ο λόγος.Όχι οτι το power ή το nu-metal πάνε πίσω αλλα η μόδα έχει τραβήξει περισσότερο το heavy πιστεύω γιατι ειναι το πιό εύκολο άκουσμα για τις μάζες.Ειδικά μπαλάντες οπως των Metallica ή των Iron Maiden ειναι ακομα και σημερα εμπορικές.Τα άλλα είδη μεταλ ομως ειναι για αυτους που εχουν εξασκίσει το αυτί τους,ειναι για πιό ψαγμένα αυτιά και πιό ανοιχτά σε νέα ακούσματα.Αυτο ακριβώς κάνει το μέταλ ανώτερο απο την μοδάτη μουσική οπως τα λα'ι'κά τραγούδια,τα μπουζούκια και το καθε ευκολοάκουστο πράγμα.Και αφου μιλάμε για μουσική ενάντια στην μόδα ας βάλω και εγω ενα video πραγματικά βαρβάτο μεταλικό.Ένα video των Slayer!!!To τραγούδι Angel of Death απο την συναυλία στο ozzfest του 96.Μιλάμε για πολύ χτύπημα.

Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Κυρ 23 Σεπ 2007, 16:37

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sottis την Κυρ 23 Σεπ 2007, 18:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: ;)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
beyond the unknown
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από beyond the unknown » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 20:09

μια επιτυχια των metallica με αντιπολεμικο μυνημα.
http://www.youtube.com/watch?v=kcB6SgkG4AE
they always live and move in the cave
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”