https://www.youtube.com/watch?v=kZu9bunpz1U
οσοι δεν παρακολουθείτε τα θηρία ανήμερα (κι όχι ενήμερα), ακούστε τι λένε!
![banghead :banghead:](./images/smilies/bangheadmy7.gif)
![swear :swear:](./images/smilies/swear.gif)
Πάντα για σύριους πρόσφυγες μιλάμε...οι υπόλοιποι βρήκαν ευκαιρία και έρχονται πακέτο για άλλους λόγους.(Βλ. σόρος ΜΚΟ κ.ά καλοθελητές εκ των συμμάχων μας)KASSANDROS έγραψε:Ακούω διάφορα παπατζιλίκια για "Σύριους πρόσφυγες"...
Στην θεωρία έτσι είναι δεν θα διαφωνήσω, αλλάΡε παίδες, όταν η πατρίδα σου δέχεται εισβολή από έναν συρφετό μισθοφόρων, ψυχοπαθών, φανατικών, ξενοκίνητων, ρεζίληδων (γιατί αυτοί είναι οι ισλαμιστές εχθροί του Άσαντ), εσύ τι κάνεις;
Σηκώνεσαι και φεύγεις;
Ε συγνώμη, αλλά δεν είσαι πρόσφυγας. Είσαι ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Γιατί εκεί θα σε στείλουν πάλι πίσω στην χώρα σου ή χειρότερα θα σε σφάξουν ή τα κορίτσια θα γίνουν σκλάβες και τα αγόρια κάτι άλλο χειρότερο...Και καλά, την κοπανάς και φεύγεις γιατί είσαι χέστης, λιποτάκτης και γύρευε τι άλλο..
Γιατί δεν πας σε μία γειτονική μουσουλμανική χώρα όπου και η πρόσβαση είναι ευκολότερη, και ασφαλέστερη και φτηνότερη;
Αυτό είχαν στο μυαλό τους αλλά τα μπουρδέλα στην Γερμανία έχουν γεμίσει Σύριες....και Σύριους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε Γερμανίδες και Γερμανούς με ιδιαίτερες...ανησυχίες...Ήρθαν για καλύτερα και πολλοί έπεσαν σε κυκλώματα , στην καλύτερη, τράφικινγκ....Διότι θες να πας στην Ευρώπη, επειδή εκεί θα έχεις περισσότερα δικαιώματα (και καμμία υποχρέωση, οι υποχρεώσεις είναι μόνο για τους ντόπιους Ευρωπαίους) και φυσικά θα έχεις πρόσβαση στα υψηλά προνοιακά επιδόματα απ΄το κοινωνικό κράτος της Γερμανίας ή της Σουηδίας π.χ..
Όχι παράσιτο. Θύματα ενός πολέμου που τον ξεκίνησαν χρόνια πριν οι Αμερικάνοι και τώρα θερίζουν ότι έσπειραν.....και εμείς τα λουζόμαστε ως συνήθως.Ε, συγνώμη, αλλά τότε δεν είσαι πρόσφυγας. Είσαι παράσιτο.
Γιατί στην Τουρκία και στη Βουλγαρία τους περιμένουν πως και πως κυκλώματα πάσης φύσεως, στην Ελλάδα είμαστε ότι να ναι αλλά δεν υπάρχει αυτό το κακό.Γιατί δεν πας απ'την Τουρκία μέσω Βουλγαρίας στην Ευρώπη
Παίζουν ζάρια οι Σόρος,Σιωνιστές και πάσης φύσεως πάμπλουτοι στις πλάτες όλων μας. Οι Πρόσφυγες είτε φταίνε είτε όχι εξυπηρετούν κάποιον σκοπό , προφανώς.Και ότι έχει απομείνει από την ''Χριστιανική" Δύση πρέπει να καταστραφεί. Γιατί το Ισραήλ δεν δέχεται τον αριθμό των προσφύγων που δέχονται οι υπόλοιπες χώρες ενώ την ίδια στιγμή φωνάζουν για δικαιώματα και έχουν Μ.Κ.Ο να τους βοηθούν να περνούν στην Ελλάδα και αλλού;Ε συγνώμη, αλλά τότε κάτι παίζει..
Μέσα στους τόσους πρόσφυγες όπως αποδείχθηκε υπήρξαν Ισλαμιστές και πέρασαν από Ελλάδα...και θα συνεχίσουν να έρχονται από εδώ....! Όλοι δεν είναι isis προφανώς...Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο αγαπημένε μου "πρόσφυγα", να είσαι απλά μάχιμος ισλαμιστής και να πέταξες τα όπλα τώρα που το πράγμα ζόρισε, και να το παίζεις "πρόσφυγας" για να σε λυπηθούν οι καθυστερημένοι αντιρατσιστές Ευρωπαίοι.
Στην περίπτωση αυτή, απλά ποντάρεις στην ανθρώπινη ηλιθιότητα.. Και καλά κάνεις
Ανώνυμε Ερευνητή έθιξες ένα πολύ ωραίο θέμα.Όπως έφυγαν και οι δικοί μας από την Σμύρνη....όσοι κατάφεραν και έφυγαν. Ξέρεις τι υποδοχή είχαν από εμάς εδώ , ε; προδότες, λιποτάκτες και τέτοιες μαλακίες.
Ξέρεις τι έπαθαν και οι Πόντιοι από τον Καραμανλή ε; Τους λιάνισε κανονικά....δεν τους ήθελαν ούτε τους Πόντιους.KASSANDROS έγραψε: Αντιθέτως οι Πόντιοι είχαν να επιδείξουν έναν θαυμάσιο αντάρτικο αγώνα (κυρίως οι εκ Σαμψούντας ορμώμενοι), γι'αυτό και είναι άξιοι σεβασμού. Και όχι δεν φέρω καμμία καταγωγή εκ Πόντου...
Τα βίντεο που έδωσα πιο πριν, δεν τα'δωσα για πλάκα, ούτε τα έκανα για να'χουμε να λέμε.Clash έγραψε:Καλά και εσύ Βίκη υπερβολική είσαι. Επί της ουσίας, πρόσφυγες είναι
από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στο νετ, θα το εκλάβω αυτό ως κλασικό δικού σουClash έγραψε:Αγαπητή Βασιλική εδώ επάνω στα βουνά που είμαι τα νέα δεν κυκλοφορούν όπως εκεί κάτω στην Αθήνα.
ωραία και λογικώς "τακτοποιημένα" μας τα λες μεν, παραβλέπεις δε ότιClash έγραψε:Ωστόσο από ότι γνωρίζω πόλεμος γίνεται στη Σομαλία, στην Ερυθραία, στη Νιγηρία, στο Ιράκ, στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν και βέβαια στη Συρία. Ομως και σε άλλες χώρες της Αφρικής και της Ασίας που δεν γίνεται πόλεμος δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να επιβιώσεις,
...δεν είναι καθόλου λογικό. Είναι σκέτη παράνοια, η οποία ασφαλώς ξεκινάει από το γεγονόςClash έγραψε:οπότε λογικό είναι να υπάρχει μετανάστευση προς την Ευρώπη αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.
δεν αντιλέγω επ'αυτών, αλλά η σχεδιάρα εμπεριέχει πολλά περισσότερα απ'την κερδοσκοπίαClash έγραψε:Και επειδή τα πάντα στην εποχή μας είναι εμπόρευμα, έτσι και η μετανάστευση είναι ένας χώρος για τους αετονύχηδες μικρούς και μεγάλους να βγάλουν χρήμα. Αλλοι γίνονται δουλέμποροι, άλλοι κατασκευάζουν σωσίβια, άλλοι βάρκες μιας χρήσεως, άλλοι στήνουν ΜΚΟ για να εισπράττουν σοβαρά κονδύλια, άλλοι στήνουν κόμματα και οργανώσεις υπέρ των μεταναστών και άλλοι εναντίον. Και κυκλοφορεί χρήμα, πολύ χρήμα. Οπότε δεν μου προκαλεί καμιά έκπληξη αν ο Σόρος ή, ο οποιοδήποτε Σόρος έχει στήσει το μαγαζάκι του. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, μπίζνες κάνει, το κέρδος κυνηγάει.
... το έχω πει αλλά επειδή λείπεις δε βλάπτει να το ξαναπώ.Clash έγραψε:Τώρα βέβαια, για σχέδια σιωνιστών να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη συγνώμη αλλά αυτά τα ακούω για παραμύθια.
δε χρειάζεται να έχεις εντρυφήσει πουθενά για να δεις τα οφθαλμοφανή...Clash έγραψε: Βέβαια, εγώ δεν έχω εντρυφήσει τόσο πολύ στο χώρο του «μυστηρίου» ας πούμε, ώστε να είμαι σε θέση να γνωρίζω τέτοια πράγματα.
θανάσιμοι εχθροί των εβραίων οι ισλαμιστές ε; χμ... περίεργη έχθρα βρε παιδί μου...τόση έχθρα,Clash έγραψε:Ομως ρε παιδί μου, εδώ και 70 χρόνια οι πιο θανάσιμοι εχθροί των σιωνιστών είναι οι μουσουλμάνοι και ο πιο πιστός σύμμαχος τους είναι η χριστιανική Δύση. Οπότε σύμφωνα με την απλή λογική δεν κολλάει το σενάριο.
εχουν αποκεφαλίσει άγγλους γάλλους πορτογάλους (που λέμε) και αμερικάνους...Two-Spirited έγραψε:Βασικα δεν νομιζω κανεις να ηθελε να μπλεξει με μια υπερδυναμη η οποια δεν χαριζει καστανα. αυτο ειναι θεμα ισχυος οχι συνεργασιας.