Συγνώμη βρε παιδιά...
![sorry :sorry:](./images/smilies/Sorry.gif)
![crybaby :crybaby:](./images/smilies/crybaby.gif)
B★RS έγραψε:
Εξαιρετικό βίντεο, τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους δυο σας! Η ενημέρωση ήταν παραπάνω από πλήρης και ιδιαίτερα διαφωτιστική! Να πω μόνο, ότι η Ελλάδα μας εδώ και κάποια χρόνια, πάσχει από το σύνδρομο της ελευθερίας.
Ακούγετε ίσως τραγελαφικό, αλλά μοιάζει να είναι έτσι, μιας και ο παρανοϊκός μας φόβος για την απώλεια των υλικών αγαθών-αναγκών που πλέον θεωρούμε απαραίτητα (γιατί όχι δεδομένα) μας οδηγεί να βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ, οποιαδήποτε στιγμή νομίζουμε ότι ήρθε το “τέλος”.
Αλήθεια, ποιο είναι το “τέλος,” πως μπορούμε να μην το βλέπουμε, αφού συμβαίνει τώρα, σήμερα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα που περνά, αφού στερούν από εμάς το ΕΝΑ αγαθό, το οποίο στην δική μου καθημερινότητα, κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται, να σκέπτεται, ίσως να οραματίζετε η να αναπολεί, και δεν είναι άλλη, από την κοινωνική, προσωπική μας ελευθερία.
Ο λόγος που το αναφέρω, δεν είναι άλλος από το σημείο που ο Κύριος Ζαχαρίας, εστίασε στο τι συνέβη στο FB και στην αγωνία εκείνων των 50 ανθρώπων να προμηθευτούν τρόφιμα, χρήματα, για την διαβίωση η επιβίωση τους. Μοιάζει τραγικό να νοιαζόμαστε τόσο για αυτά, και όχι για ότι σηματοδότησε τους αγώνες μας, την αντίσταση μας, το δικαίωμα στο να μπορούμε να υπάρχουμε, ελεύθεροι, σε μια χώρα στην οποία, η άρνηση στον οποιοδήποτε κατακτητή για λίγη-ο από την πολύτιμη γη και ύδωρ μας ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ..
Αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει τώρα; Αντιλαμβανόμαστε ότι γεμίζουμε με ντροπή, ανθρώπους, που στο στόμα τους, η λέξη Ελλάδα, ήταν ΨΩΜΙ και ΕΛΙΑ, πως η ελευθερία δεν ήταν ποτέ αγαθό, αλλά τρόπος έκφρασης, τρόπος ζωής! Τι είδους αστείο είναι αυτό; Τι είδους αλλαγή έχουμε υποστεί; Πως μεταμορφωθήκαμε από λιοντάρια, σε άκακα γατάκια, παρακαλώντας χαρωπά για λίγο νερό και φαγητό, ανθρώπους, που αποφασίζουν αν και πότε η ως πότε, θα μπορούν να είναι διαθέσιμα σε εμάς.
Πως φτάσαμε, να μην μπορούμε να έχουμε το δικαίωμα να τα κερδίσουμε, δείχνοντας από το τι είναι φτιαγμένοι οι πραγματικοί Έλληνες, οι Έλληνες που ξέρουν να πολεμούν, να διεκδικούν, να κερδίζουν. Οι Έλληνες που πότε δεν υποχωρούν, γονατίζουν, παραχωρούν, οι Έλληνες που γράφτηκαν στην παγκόσμια ιστορία ΩΣ ΗΡΩΕΣ!
Η σκηνή αυτή είναι γνωστή από το Τσερνομπιλ και έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε.Ο λόγος που το αναφέρω, δεν είναι άλλος από το σημείο που ο Κύριος Ζαχαρίας, εστίασε στο τι συνέβη στο FB και στην αγωνία εκείνων των 50 ανθρώπων να προμηθευτούν τρόφιμα, χρήματα, για την διαβίωση η επιβίωση τους. Μοιάζει τραγικό να νοιαζόμαστε τόσο για αυτά, και όχι για ότι σηματοδότησε τους αγώνες μας, την αντίσταση μας, το δικαίωμα στο να μπορούμε να υπάρχουμε, ελεύθεροι, σε μια χώρα στην οποία, η άρνηση στον οποιοδήποτε κατακτητή για λίγη-ο από την πολύτιμη γη και ύδωρ μας ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ..
Το αλάτι και η ζάχαρη είναι τα κύρια μέσα συντήρησης τροφίμων,doctormarkon έγραψε:Γιατί το γλυκό είναι απολύτως απαραίτητο>?
Ξέρω ότι είναι απαραίτητη η ζάχαρη και το αλάτι ακόμα και για κείνους που δεν τρώνε ζάχαρη και αλάτι.
Γιατί συντηρούν τρόφιμα εκτός ψυγείου.
Αλλά γιατί το γλυκό είναι απαραίτητο?
Γενικά μία καβατζούλα είναι καλή είτε για χρήματα εκτός τράπεζας και στην άκρη για μία εβδομάδα είτε για τρόφιμα εκτός ψυγείου εννοείται.
Θα έλεγα και για κάποια ψυχολογική προετοιμασία ότι από στιγμή σε στιγμή θα αλλάξουν όλα.
Και δε μιλάω για φλας του ήλιου ή άλλα του Λιακόπουλου.
Για απλά πράγματα που θα συμβούν ξαφνικά και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβούν.
Γεγονότα που δημιουργούν ουρές στα σούπερ μάρκετ
Το είδαμε πέρσι τέτοιο καιρό.
Ουρές στα ΑΤΜ
Μάλλον θα το ξαναδούμε το έργο με κάποιες παραλλαγές.
Γιατί δίνει μεγάλη ενέργεια στο σώμα και στον εγκέφαλο.doctormarkon έγραψε:Αλλά γιατί το γλυκό είναι απαραίτητο?
Όταν θα με γνωρίσεις καλύτερα θα δεις ότι η συνωμοσιολογία μου είναι αστείρευτη...Dreamworks έγραψε:Χειμαρρώδης για άλλη μια φορά, αγαπητή Βίκυ!
Μου άρεσε πολύ η συνωμοσιολογία (!) του Ζαχαρία.. Ζάχο, το 'χεις...και δεν σου το 'χα