ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 24 Φεβ 2016, 10:48

promitheas14 έγραψε:Οἱ τοῖχοι τῶν σπιτιῶν μας ἐξυπηρετοῦν τήν ἀνάγκη προφύλαξης ἀπό τίς καιρικές συνθῆκες.
οχι μόνο. εξυπηρετούν και την ανάγκη να έχει κανείς τον ατομικό/ιδιωτικό του χώρο,
στον οποίο θα στεγάσει την οικογένειά του... τον κόσμο του...
promitheas14 έγραψε:Οἱ τοῖχοι τῶν κρατῶν (κατά τήν γνώμη μου) εξυπηρετοῦν (ἀνέκαθεν) στήν ἀνάγκη τοῦ κάθε ἡγεμόνα νά περιφρουρίσει τήν περιουσία του (κινητή καί ἀκίνητη). [Στήν περιουσία συμπεριλαμβάνονται καί οἱ ὑπήκοοι].
Δεν θα συμμετάσχω σε αυτή τη συζήτηση, σε όποια ενότητα κι αν ξεκινήσει.
Φυσικά αυτό δεν έχει σημασία, υπάρχουν κι άλλοι στο χώρο που μπορεί να θέλουν
να το συζητήσουν. Εγώ δε θέλω, γιατί κάποια (λίγα, αλλά υπάρχουν) ζητήματα
δεν θέλω να τα διαπραγματεύομαι, ούτε καν σε θεωρητικό επίπεδο.

Αρκεί απλά να πω ότι διαφωνώ με την οπτική. Το να συζητάω κάτι το οποίο
με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετη δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν.
(Φαντάσου, είμαι από τις λίγες που δεν ξετρελάθηκα ποτέ με το imagine του Λένον,
διότι το θεωρούσα επικίνδυνα ουτοπικό, και να που επαληθεύτηκα 40+ χρόνια μετά,
με τις διαδρομάρες των παγκοσμιοποιητών που επικαλούνται το συγκεκριμένο άσμα
συχνά στην προπαγανδιστική παρλάτα τους)

Αν ο στόχος μιας τέτοιας συζήτησης θα ήταν να μεταπεισθεί ο ένας από τους δυο μας,
πάλι δεν έχει νόημα, γιατί δεν θα εξυπηρετηθεί ένας τέτοιος στόχος. Ούτε εσύ θα πειθόσουν
με τη δική μου οπτική, ούτε φυσικά εγώ με τη δική σου.

Έχεις δίκιο. Τέτοια συζήτηση δεν αρμόζει στην επικαιρότητα. Σταματώ λοιπόν εδώ.
Καλημέρες :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 24 Φεβ 2016, 22:02

ArELa έγραψε:
promitheas14 έγραψε:Οἱ τοῖχοι τῶν κρατῶν (κατά τήν γνώμη μου) εξυπηρετοῦν (ἀνέκαθεν) στήν ἀνάγκη τοῦ κάθε ἡγεμόνα νά περιφρουρίσει τήν περιουσία του (κινητή καί ἀκίνητη). [Στήν περιουσία συμπεριλαμβάνονται καί οἱ ὑπήκοοι].
Δεν θα συμμετάσχω σε αυτή τη συζήτηση, σε όποια ενότητα κι αν ξεκινήσει.

...κάποια (λίγα, αλλά υπάρχουν) ζητήματα
δεν θέλω να τα διαπραγματεύομαι, ούτε καν σε θεωρητικό επίπεδο.

Αρκεί απλά να πω ότι διαφωνώ με την οπτική.

Αν ο στόχος μιας τέτοιας συζήτησης θα ήταν να μεταπεισθεί ο ένας από τους δυο μας,
πάλι δεν έχει νόημα, γιατί δεν θα εξυπηρετηθεί ένας τέτοιος στόχος. Ούτε εσύ θα πειθόσουν
με τη δική μου οπτική, ούτε φυσικά εγώ με τη δική σου.
Εἶχα τήν πεποίθηση (καί ὄχι μόνο τήν ἐντύπωση) ὅτι συμφωνεῖς μέ τήν θέση μου πού ὑπάρχει ἐδῶ (στό παραπάνω quote) ὅτι δηλαδή ἡ ἀνθρωπότητα δέν εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό μία προβατοτροφία πού ἀσκεῖται σέ διάφορα "μαντριά", ὅπου γιά πρόβατο μετάφραζε "ἄνθρωπος" καί γιά κάθε μαντρί (μετάφραζε) κράτος.

Σέ μία συζήτηση δέν εἶναι στόχος νά πείσει ὁ ἕνας τόν ἄλλο, ἀλλά τά πιό ἰσχυρά ἐπιχειρήματα νά ὁδηγήσουν στήν ἀλήθεια. :rose:
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 01 Μαρ 2016, 13:43

Ο ανιστόρητος Ξυδάκης πέταξε την σημερινή προοδευτική μ@λ@κία περί ενισχύσεως του δημογραφικού με... μουσουλμάνους. Κάτι είπε και για γονιμοποίηση, παίρνοντας παράδειγμα από τον ανεκδιήγητο Πάκη που παριστάνει τον Πρόεδρο της ελληνικής προοδευτικοκρατίας. Δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα οι αστοιχείωτοι για την επεκτατικότητα του ισλάμ και την κατάρρευση του πολυπολιτισμικού μύθου, με πάταγο, στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Είναι επικίνδυνοι για την χώρα (την οποία κατήντησαν χώρο) και θα πρέπει να πέσουν...χθες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μαρ 2016, 14:17

Dhmellhn έγραψε:Δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα οι αστοιχείωτοι
αυτό μαζί με το "ανίκανοι" που ακούω συχνά πυκνά ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ.

Αστοιχείωτοι σε πολλά επίπεδα μπορεί να είναι, αλλά όχι ότι δεν αντιλαμβάνονται
τις επιπτώσεις και τα απότοκα των πολιτικών ή ΜΗ πολιτικών που ασκούν.
Ανικανότητα δεν είναι... ΑΡΝΗΣΗ να φροντίσουν τον λαό τους και να κοιτάξουν
τα συμφέροντα της χώρας που κυβερνούν είναι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 01 Μαρ 2016, 14:59

Συμφωνώ και σε αυτό. Βασικά, ισχύουν και τα δύο. Αν θυμηθείς τις δηλώσεις τσίπρα για Λέσβο και Μυτιλήνη ως διαφορετικά νησιά (ένα μόνον παράδειγμα) θα καταλάβεις τι εννοώ.

Αυτή η "άρνηση" που αναφέρεις πηγάζει από τον αεθνισμό τους. Αυτοί οι τύποι δεν αισθάνονται Έλληνες, ουδέποτε ήσαν. Κατά δήλωση, δε, ορισμένων είναι Ελληνόφωνοι. Αυτά τα ελληνόφωνα αριστερά σκουλήκια είχαν πάντοτε στο μυαλό τους τον 4ο γύρο, δηλαδή της ρεβάνς, και πόνταραν στην κατάπτωση της χώρας από το μνημόνιο ώστε να αρπάξουν την εξουσία με δόλιο τρόπο. Εκτός από πολιτικοί απατεώνες είναι και συνειδητοί προδότες και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο μέλλον. Πρόκειται για μία ακόμη διαχρονική μου τοποθέτηση, στην οποία, δυστυχώς, δικαιώνομαι.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 01 Μαρ 2016, 15:16

Πολυς κόσμος αναρωτιέται "γιατί δεν μένουν να πολεμήσουν στην χώρα τους";

Η απάντηση νομίζω πως είναι απλή. Πηγαίνουν στη νέα χώρα τους. Θέλουν να κατακτήσουν την ευρώπη. Πιθανότατα να μην τους ενδιαφέρει να κατακτήσουν κάποια χώρα μέσα σε ένα ή δέκα χρόνια, αλλά σίγουρα μέσα σε δεκαετίες, μέσω του να αραδειάζουν πολλά παιδιά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μαρ 2016, 15:30

OTTO έγραψε:Πολυς κόσμος αναρωτιέται "γιατί δεν μένουν να πολεμήσουν στην χώρα τους";
πρώτον υπάρχουν πολλοί που πολεμούν στην χώρα τους (Συρία εννοώ).
Ερχεται κυρίως άμαχος πληθυσμός κι αυτοί που δεν είναι άμαχοι ή νέοι άντρες,
στη συντριπτική τους πλειονότητα ή δεν είναι απο Συρία, ή είναι της ΙΣΙΣ ή Αφγανοί, αφρικανοί και δε συμμαζεύεται.
Δεύτερον σε ό,τι αφορά πάλι την Συρία, η ΙΣΙΣ με τις ενισχύσεις ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ, έχουν ισοπεδώσει στην κυριολεξία πολλές περιοχές. Η μάχη που μαίνεται είναι μεταξί δαβίδ και γολιάθ, όπου εδώ όμως, δε νικάει ο δαβίδ, και ο άμαχος πληθυσμός είναι αδύνατον να αντιπαλέψει αυτή τη λαίλαπα, παρά το γεγονός ότι
κι η ρωσία έχει προστρέξει προς βοήθεια της Συρίας.

Να συνειδητοποιούμε λίγο ρεαλιστικά αυτό που βέβαια δεν βιώνουμε, αλλιώς τα βλέπουμε
όπως μας γουστάρει και όχι όπως ΕΙΝΑΙ.

Για μένα, μόνο οι Σύροι κι οι Ιρακινοί (που έχουν κυριολεκτικά φάει τη γενοκτονία της αρκούδας από τους Μπουσαίους με πάνω από 1.000.000 σφαγιασθέντες) μπορούν να λέγονται πρόσφυγες.
Κι η προσφυγιά για μένα τουλάχιστον είνα ιπράγμα ιερό και υποχρέωσή μας να τη βοηθήσουμε όσο γίνεται.

Οι άλλοι είναι μετανάστες, που ναι, η πατρίδα τους έχει διαλυθεί, αλλά δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους
από διαρκείς πολεμικές συρράξεις... Απλά ζουν εξαθλιωμένοι και φυσικό είναι να θέλουν
μια καλύτερη ζωή. Κι αυτοί θα πρέπει να βοηθηθούν, αλλά το φορτίο πέφτει πολύ βαρύ
για την Ελλάδα μόνη της... Το πιθανότερο είναι να τους αποκλείουν όλους εδώ, όχι μόνο
για να "προστατέψουν" τα δικά τους κράτη, αλλά για να γίνει η σφαγή του τύπου "ο θάνατός σου η ζωή μου"
εδώ που ζούμε...

Να'ναι καλά τα κουστουμαρισμένα καλόπαιδα του "ανθρωπισμού" και της "δημοκρατίας" που
οργανωμένα, μεθοδευμένα και πολύ κακόβουλα ΠΡΟΩΘΟΥΝ όλο αυτό το πλήθος να εισρεύσει στην Ευρώπη (και όχι μόνον) και συνειδητά φροντίζουν να πληγεί η Ελλάδα με βάρη πολύ μεγαλύτερα από αυτά που αντέχει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 01 Μαρ 2016, 15:39

Το Ισλάμ είναι, φύσει, επεκτατική θρησκεία. Έχω γράψει, επανειλλημένως, για την τεράστια μ@λ@κί@ της δύσης να ανατρέψει τα αραβικά καθεστώτα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα αφυπνίσεως της γνήσιας φύσεως του ισλάμ που είναι αυτή η κτηνώδης που βλέπουμε. Μόλις κατάλαβαν την Μ@λ@κί@ τους έκλεισαν τα σύνορα και εγκλώβισαν (συνεχίζοντας να εγκλωβίζονται) στρατιές μουσουλμάνων. Τα γυναικόπαιδα που βλέπετε με δακρύβρεχτα ρεπορτάζ των διαπλεκομένων βοθροκάναλων είναι μικρό ποσοστό. Το 80% και πλέον είναι νέοι άντρες και φανατισμένοι σουνίτες.

Μόλις συνειδητοποιήσουν πλήρως ότι θα παραμείνουν αποκλεισμένοι εδώ, και με δεδομένης της αδυναμίας προσφοράς επαρκούς σιτίσεως και διαμονής, θα ξεκινήσουν τις επιδρομές, τις λεηλασίες και τις αντεγκλήσεις με τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μία νέα Συρία. Αλλά και να αποφευχθεί αυτό σε πρώτη φάση, μεσομακροπρόθεσμα θα κυριαρχήσουν στην χώρα, μετατρέποντάς την σε ισλαμικό βόθρο. Τα έχω γράψει και αναλύσει πολλάκις στο παρελθόν.

Αυτά για να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας για το τι θα συμβεί στο μέλλον εάν δεν τους διώξουμε. Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για τους φαντασμένους που ζουν το matrix τους.

Ο κόσμος είναι αυτό που είναι και όχι αυτό που θέλουν να είναι στο μυαλό τους οι εκστασιαζόμενοι ιδεοληπτικοί.

Είτε ανικανότητα, είτε αφέλεια, είτε σκοπιμότητα είναι το ίδιο επικίνδυνες για τον τόπο. :cool:
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 01 Μαρ 2016, 15:41

Όταν τα κανάλια τους παρουσιάζουν ΟΛΟΥΣ ως Σύρους, τότε φυσικό είναι να αναρωτιέμαι ποιος έμεινε να πολεμήσει.

Επίσης, το να ψάχνει άλλος μια καλύτερη ζωή, δεν θα το φορτωθούμε εμείς, που ήδη περνάμε τόσα και τόσα. Άλλο να ψάχνει ζωή, και άλλο να ψάχνει καλύτερη ζωη. Άσπρο - μαύρο.

Αλήθεια, προς ανατολάς δεν υπάρχει μέρος να πάνε; Γιατί δεν πάνε Ινδία; Κίνα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Μαρ 2016, 15:44

OTTO έγραψε:Όταν τα κανάλια τους παρουσιάζουν ΟΛΟΥΣ ως Σύρους
και όλους ως προσφυγες... :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 01 Μαρ 2016, 21:25

Το 2016 θα ολοκληρωθεί το έγκλημα του λαθρομεταναστευτικού που ξεκίνησε από το 1990.

Στην αρχή ήρθαν σωρηδόν εκείνα τα βρωμοαλβανά που ήταν παρίες στην ίδια τους την χώρα.

Έπειτα άρχισαν να συρρέουν από το πρώην ανατολικό μπλοκ ότι λογής φρούτα υπήρχαν.

Μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων το 1997 έφεραν και το απαραίτητο "εργατικό δυναμικό" και άρχισαν έρχονται και από Αφρική και Ασία.

Το 2010 περνάμε στην επόμενη φάση της ιθαγενοποιήσεως των λαθρομεταναστών. Από εκείνη την χρονιά και μετά παρατηρούμε ένα αντίστροφο ρεύμα επιστροφής πολλών, κυρίως των οικογενειών, στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία κ.λ.π) και στην Αλβανία (γύρω στους 80 με 90.000 μόνον Αλβανοί επέστρεψαν). Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων παρέμειναν είναι τα κατακάθια.

Το 2012 ήταν σωστό ως σκέψη το μέτρο με τον εγκλεισμό αυτών στα κλειστά κέντρα, πλην όμως στους 10 που έπιαναν, τον 1 ή τους 2 έστελναν στην Αμυγδαλέζα γιατί οι περισσότεροι (αν και λάθρο) ήταν εφοδιασμένοι με κωλόχαρτα προσωρινής παραμονής. Οι λαθρομεταναστευτικές ροές συνέχισαν αλλά δεν υπήρχε το χάλι του 2015. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο φράχτης στον Έβρο.

Και ερχόμαστε στο 2015 με την απόφαση των αεθνιστών προδοτών να ανοίξουν τα σύνορα, να κλείσουν τα κλειστά κέντρα και να υποσχεθούν 6μηνη παραμονή. Ακολούθησε ο κατάπτυστος νόμος της βλαμμένης τασίας του Δρομοκαϊτίου για την απονομή Ιθαγενείας. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα τοποθετήθηκε από την πρώην σταλινική Καγκελάριο της Γερμανίας με την επίσημη πρόσκλησή της στους Σύρους. Στόχος ήταν ο προσεταιρισμός της εύπορης μεσαίας τάξης των Σύρων και οι καταθέσεις των στις γερμανικές τράπεζες. Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιούργησε το λαθρομεταναστευτικό τσουνάμι που μας ταλανίζει σήμερα. Να σημειώσω, δε, ότι σε όλους αυτούς προσετέθησαν όλοι όσοι ήθελαν να τρυπώσουν στην Ευρώπη και ήρθαν να περάσουν από την πόρτα του ελληνικού κωλοχανείου. Έτσι, Μαροκινοί, Αλγερινοί, Τυνήσιοι, Λίβυοι, Σομαλοί, Νιγηριανοί, Πακιστάνια, Αφγάνια, Μπαγκαλντέσια και μία ντουζίνα άλλες εθνικότητες έφθασαν στην χώρα μας και, όπως ήταν φυσικό απεκλείσθησαν στην Ελλάδα, αφού οι "φίλοι" και "εταίροι" (αφού πρώτα διάλεξαν εκείνους που ήθελαν) μας έκλεισαν τα σύνορά τους γι' αυτούς αφήνοντας τους να βγάλουν τα μάτια τους μαζί μας. Και, οσονούπω, θα επανενεργοποιήσουν το Δουβλίνο ΙΙ και θα μας επιστρέψουν μερικές ακόμη δεκάδες χιλιάδες πλεονάζοντες. Βεβαίως, η Γερμανία είναι που κρύβεται πίσω και από τα Σκόπια αλλά και την Αυστρία.

Κακώς εχόντων των πραγμάτων, τους επόμενους μήνες του 2016 θα ξετυλιχθεί η νέα τραγωδία (ισάξια ή και χειρότερη της Μικρασιατικής) του ελληνισμού, με αποτέλεσμα η χώρα να μετατραπεί σε χώρο και σε μερικά χρόνια σε ισλαμικό απόπατο.

Διότι οι συριζαίοι στις μοναδικές εξαγγελίες που παρέμειναν πιστοί ήταν για το λαθρομεταναστευτικό και για τα δικαιώματα των γκέι.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 02 Μαρ 2016, 13:52

"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 02 Μαρ 2016, 15:00

Τι είπε ρε ο Λυγερός! :worship:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Μαρ 2016, 16:10

Eπιτέλους, υπάρχει ΕΝΑΣ (έστω) στρατιωτικός με @@ που κάνει το αυτονόητο,
διότι δεν ανέχεται το αίσχος...

Εξώδικο από Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού στον Πάνο Καμμένο
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 02 Μαρ 2016, 17:59

OTTO έγραψε:Πολυς κόσμος αναρωτιέται "γιατί δεν μένουν να πολεμήσουν στην χώρα τους";

Η απάντηση νομίζω πως είναι απλή. Πηγαίνουν στη νέα χώρα τους. Θέλουν να κατακτήσουν την ευρώπη. Πιθανότατα να μην τους ενδιαφέρει να κατακτήσουν κάποια χώρα μέσα σε ένα ή δέκα χρόνια, αλλά σίγουρα μέσα σε δεκαετίες, μέσω του να αραδειάζουν πολλά παιδιά.
Ἔχετε δεῖ πολλούς καθημερινούς ἀνθρώπους (ἐργαζόμενους, μεροκαματιάρηδες, χαροκαμμένους, ταλαιπωρημένους), νά χαράσσουν πολιτική καί οἱ σκοποί τους νά εἶναι κάτι πέραν τοῦ βιοπορισμοῦ; Ἡ λογική τους εἶναι αὐτή τοῦ Ἕλληνα τῆς δεκαετίας τοῦ 30 καί τοῦ 60 ὅταν πήγαινε καί ξενιτευόταν στήν Ἀμερική. Δέν πήγαινε γιά νά τήν κατακτήσει, ἀλλά γιά νά βγάλει τό ψωμί του, κάτι πού στήν "ψωροκώσταινα" ἦταν ἀδύνατον.
Ἐπί τέλους, ἄς πρυτανεύσει ἡ λογική καί ὄχι οἱ κορῶνες.
Αὐτοί πού τούς φέρνουν ἔχουν, βεβαίως ὡς πολιτική, τό ἀνακάτεμα τῶν λαῶν, ἀλλά εἶναι ἐπικίνδυνο (ὅσο καί ἀστήρικτο) νά λέμε ὅτι ἔρχονται γιά νά κατακτήσουν τήν Εὐρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος promitheas14 την Τετ 02 Μαρ 2016, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τετ 02 Μαρ 2016, 18:01

Το πρόβλημα είναι στο ότι ανάμεσα τους κρύβονται τζιχαντιστές αποδεδειγμένα. Η Τουρκία το γνωρίζει αλλά τους στέλνει σωριδόν εδώ για να εξυπηρετήσει την δική της ατζέντα. Δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν τόσος κόσμος όταν δεν υπάρχει καμία απολύτως οργάνωση στο κράτος.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 02 Μαρ 2016, 18:21

promitheas14 έγραψε:Ἔχετε δεῖ πολλούς καθημερινούς ἀνθρώπους (ἐργαζόμενους, μεροκαματιάρηδες, χαροκαμμένους, ταλαιπωρημένους), νά χαράσσουν πολιτική καί οἱ σκοποί τους νά εἶναι κάτι πέραν τοῦ βιοπορισμοῦ; Ἡ λογική τους εἶναι αὐτή τοῦ Ἕλληνα τῆς δεκαετίας τοῦ 30 καί τοῦ 60 ὅταν πήγαινε καί ξενιτευόταν στήν Ἀμερική. Δέν πήγαινε γιά νά τήν κατακτήσει, ἀλλά γιά νά βγάλει τό ψωμί του, κάτι πού στήν "ψωροκώσταινα" ἦταν ἀδύνατον.

Ἐπί τέλους, ἄς πρυτανεύσει ἡ λογική καί ὄχι οἱ κορῶνες.
Αὐτοί πού τούς φέρνουν ἔχουν, βεβαίως ὡς πολιτική, τό ἀνακάτεμα τῶν λαῶν, ἀλλά εἶναι ἐπικίνδυνο (ὅσο καί ἀστήρικτο) νά λέμε ὅτι ἔρχονται γιά νά κατακτήσουν τήν Εὐρώπη.
Βασικά η "απλή" απάντησή μου είχε ως δεδομένο ότι τα ΜΜΕ μας λένε (τάχα μου) την αλήθεια όταν λένε ότι όλοι αυτοί που έρχονται είναι πρόσφυγες. Το οποίο βεβαίως δεν ισχύει.

Σχετικά με τη σύγκριση με τον Έλληνα του '30, ο Έλληνας τότε έφευγε μεν, αλλά δεν είχε αφήσει την πατρίδα άδεια. Ήξερε ότι φεύγει ως μειοψηφία, όχι ότι έμεινε πίσω η μειοψηφία. Αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 02 Μαρ 2016, 19:09

Κάποιοι έρχονται για ένα καλύτερο βίο, κάποιοι άλλοι έρχονται ως μισθοφόροι να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. Το θέμα είναι πως έρχονται πολλοί και δεν μπορούν να ελεχθούν. Δεν έρχονται από στεριά,μήτε υπάρχουν φράκτες και τειχοι, όπως κάνουν οι Μεξικανοί που θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ,αλλά απο θάλασσα.Το θέμα είναι λεπτεπίλεπτο. ...και η κυβέρνηση αδυνατεί ή εσκεμμένα πράττει..
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Τετ 02 Μαρ 2016, 19:18

alkinoos έγραψε:Το θέμα είναι λεπτεπίλεπτο. ...και η κυβέρνηση αδυνατεί ή εσκεμμένα πράττει..
Πιστεύω πώς πράττει ἐσκεμμένα, φίλε.
Ἦρθε γιά νά βγάλει, ὅπως φαίνεται, δύο βρώμικες δουλειές: Τά μνημόνια καί τήν ἀποσταθεροποίηση τῆς κοινωνίας.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Μαρ 2016, 00:32

Πριν λίγε ημέρες έμαθα για το σχέδιο αυτό,δεν έτυχε να το δω και στο φόρουμ...δεν το γνώριζα,δεν έτυχε να δω άρθρο για το σχέδιο Καλλέργη.Έψαξα και βρήκα.Φέρνω μερικά αποσπάσματα.Το άρθρο είναι ενδιαφέρον.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

"Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης"
(..)
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών.

http://olympia.gr/2015/08/08/%CF%84%CE% ... %B7%CF%83/

Υ.γ 1.Σαν να είμαστε μέσα στο μάτι του κυκλώνα.Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να πραγματοποιηθεί το σχέδιο Καλλέργη.Από αυτά που κατάλαβα είναι πως γενικά και ειδικά έχουμε μέγα πρόβλημα.Και ως χώρα και ως Ευρώπη.Καλά ,ως Ευρώπη λίγο μας ενδιαφέρει νομίζω.Κοιτάμε τα του οίκου μας αυτή τη χρονική στιγμή ,διότιη κατάσταση μοιάζει με μπαρουταποθήκη.Οπότε,το τι γινόταν και το τι έλεγαν οι αρχαίοι ημών,λίγη σημασία έχει...άλλες εποχές.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2016, 13:13

'Ενα τετράλεπτο "επίκαιρο" που ανέβασα, για να τεντώσω νεύρα...

https://www.youtube.com/watch?v=nJEjAXCVXmQ

ΥΓ: ανέβηκε και στα κατοχικά
http://katohika.gr/sinomosia/ellada-pre ... ia-tin-ee/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Μαρ 2016, 23:42

Ο διάλογος μεταξύ Δημέλληνα και Προμηθέα διασπάστηκε από το παρόν,
καθότι είναι διάλογος που αξίζει να στέκεται σε ξέχωρο νήμα από μόνος του
κι όχι στο στίκι της επικαιρότηας.

Το νέο νήμα εδώ

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 41#p266541
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 04 Μαρ 2016, 13:23

alkinoos έγραψε:Πριν λίγε ημέρες έμαθα για το σχέδιο αυτό,δεν έτυχε να το δω και στο φόρουμ...δεν το γνώριζα,
δεν έτυχε να δω άρθρο για το σχέδιο Καλλέργη.Έψαξα και βρήκα.Φέρνω μερικά αποσπάσματα.Το άρθρο είναι ενδιαφέρον.
Το άρθρο είχε αναρτηθεί ξανά στα ΙΔΕΟ λίγες μέρες νωρίτερα εδώ
μαζί και με το σχετικό βιβλίο προς ανάγνωση σε μορφή pdf για οποίον θέλει.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 04 Μαρ 2016, 14:22

Δεν είχα περάσει από αυτό το νήμα.Ευχαριστώ ήλιε :thumb:

Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 05 Μαρ 2016, 14:00

Κόβονται επιδόματα των Ελλήνων για να έχουν χρήματα για τους λαθρεποίκους. Και εις κατώτερα στην "ελληνική" κυβέρνηση. :thumbsdown:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”