ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
Ἄρχισαν ἀπό χθές τούς ὕμνους ἀναφέροντας τίς λαμπρές σπουδές καί τήν καριέρα τοῦ εὐπατρίδη γόνου τοῦ Δεινόσαυρου ὀργανωτῆ τῆς Ἀποστασίας, πρίν κἄν ἐκλεγεῖ καλά -καλά.
Σάν νά ἀκούω νά ἐπαναλαμβάνουν τούς ὕμνους γιά τόν "περισπούδαστο σοβαρό καθηγητή" Σημίτη ἤ γιά τά διδακτορικά τῆς Νατάσας ἤ τόν Νίκο Κοτζιά, μέ τό βιογραφικό-ἀπάτη.
Ποῦ τά βρίσκουμε ὅλα αὐτά τά σούργελα, πού μᾶς τό παίζουν κάποιοι;
http://www.enikos.gr/politics/363521,Ne ... akhs-.html
Σάν νά ἀκούω νά ἐπαναλαμβάνουν τούς ὕμνους γιά τόν "περισπούδαστο σοβαρό καθηγητή" Σημίτη ἤ γιά τά διδακτορικά τῆς Νατάσας ἤ τόν Νίκο Κοτζιά, μέ τό βιογραφικό-ἀπάτη.
Ποῦ τά βρίσκουμε ὅλα αὐτά τά σούργελα, πού μᾶς τό παίζουν κάποιοι;
http://www.enikos.gr/politics/363521,Ne ... akhs-.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος promitheas14 την Δευ 11 Ιαν 2016, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016
Τα μάθατε; Δεν αρκεί η δόση "Ευρώπης" που μας έχουν χορηγήσει. Χρειάζεται μια νέα ακόμη πιο ισχυρή δόση. Σ' αυτό συμφώνησαν οι Τσίπρας, Βαλς και Σόιμπλε στα πλαίσια συζήτησης στο Νταβός.
Ένα σημαντικό μέρος της αλληλεγγύης στην Ευρώπη, οι ομιλητές συμφωνούν, κρατά την ένωση άθικτη. Δεν πρέπει να επιτραπεί στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο να φύγει, λέει Βαλς. "Θα είναι ένα ιστορικό μοιραίο λάθος για την Ευρώπη να αφήσει την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη. Αν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την Ευρώπη θα ήταν μια τραγωδία. Και το λέω αυτό ως Γάλλος. Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή της Βρετανίας."
Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε. «Για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση για τα προβλήματα της Ευρώπης, χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη», λέει. «Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για εξόδους - είτε πρόκειται για Brexit ή Grexit. Δεν υπάρχει πλέον η διαφοροποίηση. Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης.»
Αν λοιπόν νομίζατε ότι το να χάνει κανείς τη σύνταξη, τη δουλειά του, ακόμη και τη ζωή του γιατί δεν υπάρχουν νοσοκομεία, φάρμακα, εισοδήματα, ή έστω θέρμανση τον χειμώνα, προκειμένου οι δανειστές να απομυζήσουν ότι ζωτικό υπάρχει σε μια ολόκληρη οικονομία, συνιστά - αν μη τι άλλο - μια άδικη και καταστροφική πρακτική, τότε κάνετε λάθος. Αυτό που βιώνουμε εμείς στην Ελλάδα, αλλά και οι άλλοι λαοί στην ΕΕ, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, αποκαλείται "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη".
Αλληλεγγύη είναι να μην μπορεί να επιβιώσει στοιχειωδώς το 40% και πλέον του πληθυσμού στην Ελλάδα. Αλληλεγγύη είναι να βυθίζεται στη φτώχεια άνω του 45% των ηλικιών 0-17 ετών στη χώρα μας. Σε τέτοια αλληλεγγύη είμαστε τρίτοι στη σειρά μετά τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία σε απόσταση αναπνοής.
Είναι αλληλεγγύη να σου κλέβουν την επικουρική, που εσύ ο ίδιος για δεκαετίες πλήρωνες ανελλιπώς. Αλληλεγγύη επίσης είναι να πληρώνεις τον ΟΑΕΕ για δεκαετίες κι επειδή αδυνατείς να τον πληρώνεις λόγω αναδουλειάς, να σου κλέβουν αυτά που ήδη έχεις πληρώσει. Κι από πάνω να σου βάζουν πανωτόκια σ' ότι χρωστάς, για να μην μπορείς να ξεχρεώσεις ποτέ.
Είναι αλληλεγγύη να σου λένε ότι θα πάρεις σύνταξη όταν υπάρξει "ανάπτυξη" στην Ελλάδα, όταν δηλαδή οι γιαγιάδες μας θα βγάλουν καρούλια και γίνουν πατίνια. Είναι αλληλεγγύη να οδηγείς στην ανεργία και την αεργία γύρω στο 62% της απασχόλησης και έπειτα να επιβάλλεις έως και διπλάσιες εισφορές και φόρους σε όποιον δύστυχο έχει.
Αλληλεγγύη είναι να μην χρωστάς τίποτε στην εφορία κι επειδή μένεις άνεργος, ή δεν μπορείς να βρεις δουλειά να οδηγήσει στην αυτοκτονία χάρις στην τεκμαρτή φορολόγηση. Είναι η φορολογική αλληλεγγύη που δίδαξε ο μεσαίωνας, όταν οι φόροι ήταν κεφαλικοί και χαράτσια.
Αλληλεγγύη είναι να οδηγούνται τα μισά και πλέον νοικοκυριά σε ακραία υλική στέρηση και κοινωνικό αποκλεισμό. Αλληλεγγύη είναι να οδηγείς μια ολόκληρη κοινωνία στο μαρασμό και στη γενοκτονία με τους θανάτους κάθε χρόνο όλο και να πλησιάζουν το ύψος των θανάτων από τις κοινωνικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της παλιάς ναζιστικής κατοχής. Είναι η ίδια αλληλεγγύη που έδειχναν οι ναζί κατακτητές στα πλαίσια της Ενωμένης Ευρώπης του τρίτου Ράιχ.
Και φυσικά είναι αλληλεγγύη να χάνεις ακόμη και τυπικά το δικαίωμα να έχεις λόγο για το τί γίνεται στη χώρα σου. Η Ευρώπη κι αυτοί που την διαφεντεύουν ξέρουν καλύτερα από σένα. Δεν γνωρίζεις πώς μεγαλούργησαν οι Ευρωπαική Ειρήνη από πολύ παλιά στην Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία, την Αμερική, αλλά και στην ίδια την Ευρώπη; Δεν γνωρίζεις πώς έφερε τον πολιτισμό σε βάρβαρες φυλές σαν κι εσένα; Ποιός είσαι εσύ που ζεις στο παρελθόν, τότε που οι Έλληνες και οι άλλοι λαοί πέθαιναν - όποτε χρειαζόταν - για ελευθερία, εθνική αυτοδιάθεση και δημοκρατία; Τώρα έχουμε Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη.
Κι όπως είπε το γεράκι του Βερολίνου, κ. Σόιμπλε, μιλώντας για τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών, «υπάρχουν συμφωνίες, αλλά δεν γίνονται σεβαστές». Και συνέχισε με μία φράση που προκάλεσε αίσθηση: "Είναι η προσαρμογή, ηλίθιε", είπε, παραφράζοντας την φράση του Μπιλ Κλίντον, "it's the economy stupid". Εννοώντας φυσικά για τον τραγικό απολογισμό από τις εκατόμβες που θυσιάζονται στο βωμό των "συμφωνιών".
Κι έχει δίκιο! Εμείς να δούμε πότε θα το καταλάβουμε για να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σ' όλα αυτά. Είναι η ευρωπαική αλληλεγγύη, ηλίθιε! Κι όσο την ανέχεσαι, τόσο θα προχωρούν σε όλο και πιο θανατηφόρες δόσεις Ευρώπης, μέχρις ότου ξεκληριστούμε οριστικά κι αμετάκλητα.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016 ... st_22.html
Είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ηλίθιε!
Τα μάθατε; Δεν αρκεί η δόση "Ευρώπης" που μας έχουν χορηγήσει. Χρειάζεται μια νέα ακόμη πιο ισχυρή δόση. Σ' αυτό συμφώνησαν οι Τσίπρας, Βαλς και Σόιμπλε στα πλαίσια συζήτησης στο Νταβός.
Ένα σημαντικό μέρος της αλληλεγγύης στην Ευρώπη, οι ομιλητές συμφωνούν, κρατά την ένωση άθικτη. Δεν πρέπει να επιτραπεί στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο να φύγει, λέει Βαλς. "Θα είναι ένα ιστορικό μοιραίο λάθος για την Ευρώπη να αφήσει την Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη. Αν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την Ευρώπη θα ήταν μια τραγωδία. Και το λέω αυτό ως Γάλλος. Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή της Βρετανίας."
Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε. «Για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση για τα προβλήματα της Ευρώπης, χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη», λέει. «Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για εξόδους - είτε πρόκειται για Brexit ή Grexit. Δεν υπάρχει πλέον η διαφοροποίηση. Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης.»
Αν λοιπόν νομίζατε ότι το να χάνει κανείς τη σύνταξη, τη δουλειά του, ακόμη και τη ζωή του γιατί δεν υπάρχουν νοσοκομεία, φάρμακα, εισοδήματα, ή έστω θέρμανση τον χειμώνα, προκειμένου οι δανειστές να απομυζήσουν ότι ζωτικό υπάρχει σε μια ολόκληρη οικονομία, συνιστά - αν μη τι άλλο - μια άδικη και καταστροφική πρακτική, τότε κάνετε λάθος. Αυτό που βιώνουμε εμείς στην Ελλάδα, αλλά και οι άλλοι λαοί στην ΕΕ, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, αποκαλείται "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη".
Αλληλεγγύη είναι να μην μπορεί να επιβιώσει στοιχειωδώς το 40% και πλέον του πληθυσμού στην Ελλάδα. Αλληλεγγύη είναι να βυθίζεται στη φτώχεια άνω του 45% των ηλικιών 0-17 ετών στη χώρα μας. Σε τέτοια αλληλεγγύη είμαστε τρίτοι στη σειρά μετά τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία σε απόσταση αναπνοής.
Είναι αλληλεγγύη να σου κλέβουν την επικουρική, που εσύ ο ίδιος για δεκαετίες πλήρωνες ανελλιπώς. Αλληλεγγύη επίσης είναι να πληρώνεις τον ΟΑΕΕ για δεκαετίες κι επειδή αδυνατείς να τον πληρώνεις λόγω αναδουλειάς, να σου κλέβουν αυτά που ήδη έχεις πληρώσει. Κι από πάνω να σου βάζουν πανωτόκια σ' ότι χρωστάς, για να μην μπορείς να ξεχρεώσεις ποτέ.
Είναι αλληλεγγύη να σου λένε ότι θα πάρεις σύνταξη όταν υπάρξει "ανάπτυξη" στην Ελλάδα, όταν δηλαδή οι γιαγιάδες μας θα βγάλουν καρούλια και γίνουν πατίνια. Είναι αλληλεγγύη να οδηγείς στην ανεργία και την αεργία γύρω στο 62% της απασχόλησης και έπειτα να επιβάλλεις έως και διπλάσιες εισφορές και φόρους σε όποιον δύστυχο έχει.
Αλληλεγγύη είναι να μην χρωστάς τίποτε στην εφορία κι επειδή μένεις άνεργος, ή δεν μπορείς να βρεις δουλειά να οδηγήσει στην αυτοκτονία χάρις στην τεκμαρτή φορολόγηση. Είναι η φορολογική αλληλεγγύη που δίδαξε ο μεσαίωνας, όταν οι φόροι ήταν κεφαλικοί και χαράτσια.
Αλληλεγγύη είναι να οδηγούνται τα μισά και πλέον νοικοκυριά σε ακραία υλική στέρηση και κοινωνικό αποκλεισμό. Αλληλεγγύη είναι να οδηγείς μια ολόκληρη κοινωνία στο μαρασμό και στη γενοκτονία με τους θανάτους κάθε χρόνο όλο και να πλησιάζουν το ύψος των θανάτων από τις κοινωνικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της παλιάς ναζιστικής κατοχής. Είναι η ίδια αλληλεγγύη που έδειχναν οι ναζί κατακτητές στα πλαίσια της Ενωμένης Ευρώπης του τρίτου Ράιχ.
Και φυσικά είναι αλληλεγγύη να χάνεις ακόμη και τυπικά το δικαίωμα να έχεις λόγο για το τί γίνεται στη χώρα σου. Η Ευρώπη κι αυτοί που την διαφεντεύουν ξέρουν καλύτερα από σένα. Δεν γνωρίζεις πώς μεγαλούργησαν οι Ευρωπαική Ειρήνη από πολύ παλιά στην Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία, την Αμερική, αλλά και στην ίδια την Ευρώπη; Δεν γνωρίζεις πώς έφερε τον πολιτισμό σε βάρβαρες φυλές σαν κι εσένα; Ποιός είσαι εσύ που ζεις στο παρελθόν, τότε που οι Έλληνες και οι άλλοι λαοί πέθαιναν - όποτε χρειαζόταν - για ελευθερία, εθνική αυτοδιάθεση και δημοκρατία; Τώρα έχουμε Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη.
Κι όπως είπε το γεράκι του Βερολίνου, κ. Σόιμπλε, μιλώντας για τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών, «υπάρχουν συμφωνίες, αλλά δεν γίνονται σεβαστές». Και συνέχισε με μία φράση που προκάλεσε αίσθηση: "Είναι η προσαρμογή, ηλίθιε", είπε, παραφράζοντας την φράση του Μπιλ Κλίντον, "it's the economy stupid". Εννοώντας φυσικά για τον τραγικό απολογισμό από τις εκατόμβες που θυσιάζονται στο βωμό των "συμφωνιών".
Κι έχει δίκιο! Εμείς να δούμε πότε θα το καταλάβουμε για να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σ' όλα αυτά. Είναι η ευρωπαική αλληλεγγύη, ηλίθιε! Κι όσο την ανέχεσαι, τόσο θα προχωρούν σε όλο και πιο θανατηφόρες δόσεις Ευρώπης, μέχρις ότου ξεκληριστούμε οριστικά κι αμετάκλητα.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016 ... st_22.html
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Καποτε μου λεγαν "γιατι δεν κοροϊδευεις το Ισλαμ και κοροϊδευεις τον χριστιανισμο" και απαντουσα "γιατι δεν απειλει το ισλαμ την χωρα μου", λυπαμαι που πλησιαζει ο καιρος που θα πρεπει να κανω το ιδιο για το ισλαμ. Το ισλαμ απειλει την Ευρωπη μου...
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Θεωρῶ τήν πιό πάνω θέση ἐσφλμένη, παραπλανητική καί τελικά ἐπικίνδυνη.Two-Spirited έγραψε:λυπαμαι που πλησιαζει ο καιρος που θα πρεπει να κανω το ιδιο για το ισλαμ. Το ισλαμ απειλει την Ευρωπη μου...
Αὐτό πού ἀπειλεῖ τήν Εὐρώπη "μας" εἶναι μία κάστα πανέξυπνων καί ἀδίστακτων, πού χρησιμοποιεῖ ἕνα δικό της μόρφωμα-κατασκεύασμα, τό ὁποῖο χρησιμοποιεῖ τήν ἰσλαμική ἰδεολογία γιά νά ἀνακατέψει τόν κόσμο ὁλόκληρο.
Νά μάθουμε νά διακρίνουμε, ἐπί τέλους, πίσω ἀπό τίς μορφές, σκοπούς καί αἰτίες, ἀλλιῶς θά καταπιοῦμε πολλά "ἀγκίστρια" στό μέλλον...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
Η σημερινή Ευρώπη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι η Ευρώπη ΜΟΥ. Είναι η Ευρώπη ΤΟΥΣ. Πέρσι άρχισα
να την αποκαλώ Γερμανώπη.
Οι σημερινές συνθήκες με το μεταναστευτικό είναι σαφέστατα το ξετύλιγμα ενός προσχεδιασμένου
προγράμματος, που στοχεύει μ'ένα σμπάρο σε δυο τριγώνια..
α/ στη διάλυση του ευρωπαϊκού κοινωνικού ιστού και
β/την εξάλειψη των εθνικών ταυτοτήτων που ευτυχώς ( και προς μεγάλη απελπισία των σιωνιστών),
εξακολουθούν να κρατούν καλά ως βασικός και πραγματικός παράγοντας στις ευρωπαϊκές χώρες.
Όποιος δεν το βλέπει ΑΚΟΜΑ αυτό, δεν πάσχει από έλλειψη νοημοσύνης, αλλά από
cognitive dissonance ή όπως λέμε πολύ απλά στα ελληνικά, άρνηση να αναγνωριστεί
μια πραγματικότητα γι'αυτό που είναι.
να την αποκαλώ Γερμανώπη.
Οι σημερινές συνθήκες με το μεταναστευτικό είναι σαφέστατα το ξετύλιγμα ενός προσχεδιασμένου
προγράμματος, που στοχεύει μ'ένα σμπάρο σε δυο τριγώνια..
α/ στη διάλυση του ευρωπαϊκού κοινωνικού ιστού και
β/την εξάλειψη των εθνικών ταυτοτήτων που ευτυχώς ( και προς μεγάλη απελπισία των σιωνιστών),
εξακολουθούν να κρατούν καλά ως βασικός και πραγματικός παράγοντας στις ευρωπαϊκές χώρες.
Όποιος δεν το βλέπει ΑΚΟΜΑ αυτό, δεν πάσχει από έλλειψη νοημοσύνης, αλλά από
cognitive dissonance ή όπως λέμε πολύ απλά στα ελληνικά, άρνηση να αναγνωριστεί
μια πραγματικότητα γι'αυτό που είναι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
ΕΚΤΑΚΤΟ!
Δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι Αγρότες σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές οι Εθνικές Οδοί στα παρακάτω σημεία :
Κόμβος Μεγάρων (Αττική)
Κόμβος Μικροθηβών (Μαγνησία)
Κόμβος Νίκαιας (Λάρισα)
Τέμπτη (Λάρισα)
Κερδύλλια (Θεσσαλονίκη)
Χρυσούπολη (Καβάλα)
Κάτω Αχαΐα
Ηλεία (Κουρτέσι και Μαραθιά)
Αιτωλία (Κεφαλόβρυσο)
Ακαρνανία (Βόνιτσα)
Αταλάντη
Κάστρο Βοιωτίας
90χλμ ΠΑΘΕ – Θήβα
Οι πληροφορίες είναι απο το συντονιστικό των αγροτών.
Μέσα στις επόμενες ώρα θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.
Κλειστοί παραμένουν και σχεδόν όλοι οι μεθωριακοί σταθμοί.
http://katohika.gr/ellada/agrotes-klein ... in-ellada/
Ακούω ότι άρχισαν και οι αυτοκινητιστές (φορτηγατζήδες) να στέκονται στο πλάι
των αγροτών. Αυτό είναι ένα δείγμα αποστροφής του κοινωνικού αυτοματισμού
που στρέφει τη μία ομάδα ενάντια στην άλλη. Εύγε στους αυτοκινητιστές που
κάνουν ένα βήμα μπροστά ώστε να ενωθούμε όλοι στον κοινό στόχο!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Mην μπερδευουμε την Ευρωπη με την Ευρωπαϊκη ενωση. Η ευρωπαϊκη ενωση ειναι η σημερινη Ομοσπονδιακη κρατικη οντοτητα που καταλαμβανει ενα μερος της Ευρωπης. Η Ευρωπη ειναι ενας διαχρονικος πολιτισμος που ξεκιναει απο την αρχαια Ελλαδα, τους Ρωμαιους, τους Κέλτες, τους Βικινγκς και φτανει μεχρι τον μεσαιωνα τον διαφωτισμο και το σημερα. Μην μπερδευουμε αυτα τα δυο. Το οτι ειμαι υπερ και της ΕΕ για πολιτικους λογους δεν σημαινει οτι στα ματια μου ΕΕ=Ευρωπη.
-
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Ο Bernie Sanders (αντιπαλος της Χιλαρυ για το χρήσμα των δημοκρατικων), για την Ελληνική κρίση
-
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Καλά τα λέει ο Sanders, όπως και άλλα πολλά που δεν αγκιζει καν η Hillary. ....
Αλλά βλέπω να τον τρώει η μαρμάγκα. ......
Αν βγει. ..θα είναι η έκπληξη του αιώνα. ...
Αλλά βλέπω να τον τρώει η μαρμάγκα. ......
Αν βγει. ..θα είναι η έκπληξη του αιώνα. ...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
Η αυριανή κινητοποίηση – Γενική Απεργία –
ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Μου είναι ευχάριστο που σήμερα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που πίνω τον πρωινό μου καφέ με ενημέρωσε ότι αύριο το μαγαζί θα κατεβάσει ρολά.
20 χρόνια στην Αθήνα, τα 17 πίνω τον πρωινό καφέ στο ίδιο καφενείο και αυτό γίνεται πρώτη φορά…
Ίσως τελικά αύριο να υπάρχει ελπίδα να δούμε 500.000 ανθρώπους στο δρόμο.
Εγώ θα είμαι και πάλι εκεί…
Τα λέμε στο δρόμο.. αδέλφια…
Θεωρώ ότι πιθανόν αυτή θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία…
Καλόν αγώνα…
Σε όλες τις πόλεις θα υπάρχουν συγκεντρώσεις… Να συμμετάσχουμε όλοι… Να δώσουμε δυναμικό παρόν…
Όχι άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς…
Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, πρωί, παντού, σε όλη την Ελλάδα… Να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ούτε σεντς στα ταμεία αύριο…
Τα λέμε στο δρόμο.. αδέλφια…
http://katohika.gr/ellada/i-auriani-kin ... gia-olous/
Ποιοι απεργούν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου;
ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 24ωρη απεργία.
Λεωφορεία, κινούνται από τις 9:00 έως τις 21:00 το βράδυ
Τρόλεϊ, 24ωρη απεργία.
Μετρο, Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) & Τράμ, κινούνται 10:00 έως 15:00
Προαστιακός & ΟΣΕ, 24ωρη.
ΤΑΞΙ, 24ωρη απεργία.
ΠΝΟ (Πλοία), 48ωρη απεργία (Πέμπτη & Παρασκευή). .
Γιατροί, Φαρμακεία & Εμπορικά καταστήματα 24ωρη.
ΥΠΑ (Πτήσεις), (Πτυχιούχων Τηλεπ. Υπάλληλοι) 08:00 έως 12:00 ακυρ. πτήσεων σε Olympic Air
Προσoχή: Το Μετρό δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.
http://katohika.gr/ellada/poioi-apergou ... vrouariou/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Διόρθωση: Ο ηλεκτρικός έχει και αυτός 24ωρη. Το ανακοίνωσαν πριν λίγο.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Απο οσο βλεπω τις ανακοινωσεις των κλαδων θλιβομαι. Ειδα τους εργαζομενους στις συγκοινωνιες. Για μενα μεγαλυτεροι ρουφιανοι δεν υπαρχουν. Διαβασα τα αιτηματα τους, Δεν ειχε κανενα αιτημα να μειωθουν τα κομιστρα (η εστω να μην αυξηθουν) ουτε να υπαρξουν μετρα για τους οικονομικα αδυνατους.
Για μενα ο μεγαλυτερος διχασσμος (που φερνει με την σειρα του κοινωνικο αυτοματισμο) ειναι ο καθε κλαδος να κοιταζει τον πισινο του και να πανε να καουν οι αλλοι. Εγω παρ ολα αυτα υποστηριζω. Γιατι η χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων πρεπει να πεσει. Τι μετα; δεν ξερω. Ειμαι οικονομικα και πολιτικα φιλελευθερος. μακαρι να βγει καποιος που να κοιταζει πραγματικα προς αυτηντην κατευθυνση ,και οχι στον κορπορατισμο με τον μανδυα του Φιλελευθερισμου (γκουχ γκουζ ζιμενς αλερτ)
Για μενα ο μεγαλυτερος διχασσμος (που φερνει με την σειρα του κοινωνικο αυτοματισμο) ειναι ο καθε κλαδος να κοιταζει τον πισινο του και να πανε να καουν οι αλλοι. Εγω παρ ολα αυτα υποστηριζω. Γιατι η χειροτερη κυβερνηση ολων των εποχων πρεπει να πεσει. Τι μετα; δεν ξερω. Ειμαι οικονομικα και πολιτικα φιλελευθερος. μακαρι να βγει καποιος που να κοιταζει πραγματικα προς αυτηντην κατευθυνση ,και οχι στον κορπορατισμο με τον μανδυα του Φιλελευθερισμου (γκουχ γκουζ ζιμενς αλερτ)
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ἐμένα πάλι γιατί μοῦ φαίνεται ὅτι ἡ αὐριανή (μονοήμερη) ἀπεργία γίνεται γιά νά ΚΗΔΕΥΣΟΥΜΕ τό ἀσφαλιστικό;ArELa έγραψε:Η αυριανή κινητοποίηση – Γενική Απεργία –
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Σήμερον κηδεύουμε τήν Ασφάλιση.
Τό ΙΚΑ
Τό ΤΕΒΕ
Η ΑΔΕΔΥ
Οι λοιποί συγγενεῖς
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σήμερα, μέ την MOΝΟΗΜΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ γιά τό Ἀσφαλιστικό στήν οὐσία ἐνταφιάζουμε τήν Κοινωνική Ἀσφάλιση, ἔχοντας τήν συνείδησή μας ἥσυχη ὅτι ἀγωνισθήκαμε περί τοῦ ἀντιθέτου! Ὅ,τι πέτυχε ἡ Ἑλληνική κοινωνία καί ἡ Δύση μέ ἀγῶνες καί αἷμα τούς τελευταίους αἰῶνες, ΑΙΡΕΤΑΙ μέ συνοπτικές διαδικασίες. Ἀπό ποιούς; Ἀπό ἐκείνους πού ἀνέβηκαν στήν ἐξουσία γιά νά ὑπερασπιστοῦν τά λαϊκά συμφέροντα, τό ὁποῖα βάλλονταν ἐπί πέντε (5) χρόνια, ἀπό τούς Μνημονιακούς Νόμους.
Ἀναρρωτιέμαι πόσο ἄχυρο πρέπει νά ἔχει στό μυαλό του ἕνας ἄνθρωπος πού παραμένει (ἀκόμη) στέλεχος ἤ ὁπαδός τοῦ ΣΥΡΙΖΑ. Ἑνός κόμματος τό ὁποῖο ἦλθε στήν ἐξουσία μέ σκοπό νά ξεπλύνει καί νά ἀποκαταστήσει τίς ἁμαρτίες τῶν προηγουμένων (ΓΑΠ, ΣαμαροΚουβελοΒενιζέλων κτλ), καί ἔχει μετατραπεῖ στό μεγαλύτερο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ τῶν πράξεων ἐκείνων καί στόν μεγαλύτερο ΔΗΜΙΟ τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ μέ τήν ὑπερψήφιση ὅλων τῶν προαπαιτούμενων ἐφαρμοστικῶν νόμων τοῦ Μνημονίου 3 ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΤΌΝ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Τί ἄλλο χρειάζεται ὥστε νά ἀντιληφθοῦμε ὅτι ὁ Τσίπρας, προσωπικά, εἶναι ἡ μεγαλύτερη δημαγωγική πολιτική μαριονέττα πού ἔχει ἀναδείξει μεταπολιτευτικά αὐτός ὁ τόπος, μεγαλύτερη ἀπό ἕναν Ἀνδρέα καί τόν υἱό του;
Ἡ γελοιότητα τοῦ ἀνδρός καί τῆς κατάστασης συνολικά, μόνο μέ τό παρακάτω ἆσμα θά μποροῦσε νά ἀποδοθεῖ:
https://www.youtube.com/watch?v=1-jDFbql45E
Ἀλλά μήν πτοεῖσθε, ἀγαπητοί μου! Τό Σύστημα ἔχει φροντίσει ἤδη γιά τόν ἀντικαταστάτη του, καθώς ὁ Τσίπρας, μοιραῖα θά ἀπαξιωθεῖ, βάσει τῶν πεπραγμένων του, στήν συνείδηση τοῦ λαοῦ. Τό ὄνομα αὐτοῦ Μητσοτάκης ὁ νεώτερος, γνωστός ὡς Κούλης. Ἄξιος γόνος οἰκογενείας πολιτικῶν ἀπατεώνων καί προδοτῶν, ὀργάνων τοῦ οἰκονομικοῦ κατεστημένου.
Νά δεῖτε πόσο "γλυκά" θά χτιστεῖ τό image τοῦ "ἀνδρός", ἀπό τά ΜΜΕ! Ὀ ἐργατικός, ὁ ταλαντοῦχος, ἡ φέρελπις νεωτεριστής!
Συμφορά σου, λαέ, ὅσο δέν ἀντιλαμβάνεσαι τήν λογική τοῦ Συστήματος "ΦΥΓΕ ΣΥ, ΕΛΑ ΣΥ", καί "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" (ἀριστεροί δεξιοί, φασίστες ἀντιφασίστες κτλ)
Τέλος, νά τονίσω μέ φόβο ὅτι τό μόνο πολιτικό χαρτί πού δέν ἔχει παίξει/ἐκμεταλλευθεῖ τό Σύστημα, εἶναι ἐκεῖνο τῆς Χρυσῆς αὐγῆς, πού μέ ἀφορμή τό προσφυγικό μπορεῖ νά τό ἐνεργοποιήσουν... Εἶναι καί μαχαιροβγάλτες τά "καλόπαιδα". Προσοχή λοιπόν!
Υ.Γ.
Ὄσοι προσπαθεῖτε, διαβάζοντας τό σχόλιο, νά συμπεράνετε "ποῦ ΑΝΗΚΩ" πολιτικά, σᾶς παρακαλῶ μήν κουράζεσθε, διότι ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ οὔτε ἐξυπηρετῶ συμφέροντα ἤ πολιτικές φατρίες.
Ἀναρρωτιέμαι πόσο ἄχυρο πρέπει νά ἔχει στό μυαλό του ἕνας ἄνθρωπος πού παραμένει (ἀκόμη) στέλεχος ἤ ὁπαδός τοῦ ΣΥΡΙΖΑ. Ἑνός κόμματος τό ὁποῖο ἦλθε στήν ἐξουσία μέ σκοπό νά ξεπλύνει καί νά ἀποκαταστήσει τίς ἁμαρτίες τῶν προηγουμένων (ΓΑΠ, ΣαμαροΚουβελοΒενιζέλων κτλ), καί ἔχει μετατραπεῖ στό μεγαλύτερο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ τῶν πράξεων ἐκείνων καί στόν μεγαλύτερο ΔΗΜΙΟ τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ μέ τήν ὑπερψήφιση ὅλων τῶν προαπαιτούμενων ἐφαρμοστικῶν νόμων τοῦ Μνημονίου 3 ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ ΤΌΝ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Τί ἄλλο χρειάζεται ὥστε νά ἀντιληφθοῦμε ὅτι ὁ Τσίπρας, προσωπικά, εἶναι ἡ μεγαλύτερη δημαγωγική πολιτική μαριονέττα πού ἔχει ἀναδείξει μεταπολιτευτικά αὐτός ὁ τόπος, μεγαλύτερη ἀπό ἕναν Ἀνδρέα καί τόν υἱό του;
Ἡ γελοιότητα τοῦ ἀνδρός καί τῆς κατάστασης συνολικά, μόνο μέ τό παρακάτω ἆσμα θά μποροῦσε νά ἀποδοθεῖ:
https://www.youtube.com/watch?v=1-jDFbql45E
Ἀλλά μήν πτοεῖσθε, ἀγαπητοί μου! Τό Σύστημα ἔχει φροντίσει ἤδη γιά τόν ἀντικαταστάτη του, καθώς ὁ Τσίπρας, μοιραῖα θά ἀπαξιωθεῖ, βάσει τῶν πεπραγμένων του, στήν συνείδηση τοῦ λαοῦ. Τό ὄνομα αὐτοῦ Μητσοτάκης ὁ νεώτερος, γνωστός ὡς Κούλης. Ἄξιος γόνος οἰκογενείας πολιτικῶν ἀπατεώνων καί προδοτῶν, ὀργάνων τοῦ οἰκονομικοῦ κατεστημένου.
Νά δεῖτε πόσο "γλυκά" θά χτιστεῖ τό image τοῦ "ἀνδρός", ἀπό τά ΜΜΕ! Ὀ ἐργατικός, ὁ ταλαντοῦχος, ἡ φέρελπις νεωτεριστής!
Συμφορά σου, λαέ, ὅσο δέν ἀντιλαμβάνεσαι τήν λογική τοῦ Συστήματος "ΦΥΓΕ ΣΥ, ΕΛΑ ΣΥ", καί "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" (ἀριστεροί δεξιοί, φασίστες ἀντιφασίστες κτλ)
Τέλος, νά τονίσω μέ φόβο ὅτι τό μόνο πολιτικό χαρτί πού δέν ἔχει παίξει/ἐκμεταλλευθεῖ τό Σύστημα, εἶναι ἐκεῖνο τῆς Χρυσῆς αὐγῆς, πού μέ ἀφορμή τό προσφυγικό μπορεῖ νά τό ἐνεργοποιήσουν... Εἶναι καί μαχαιροβγάλτες τά "καλόπαιδα". Προσοχή λοιπόν!
Υ.Γ.
Ὄσοι προσπαθεῖτε, διαβάζοντας τό σχόλιο, νά συμπεράνετε "ποῦ ΑΝΗΚΩ" πολιτικά, σᾶς παρακαλῶ μήν κουράζεσθε, διότι ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ οὔτε ἐξυπηρετῶ συμφέροντα ἤ πολιτικές φατρίες.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Ενας ειναι ο τροπος να πεσει η κυβερνηση. η σταση εργασιας να συνεχιστει επ αόριστον και να μην πληρωσει κανεις φορο
-
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ἄν θυμᾶμαι καλά, ὑποστήριζες τόν ΣΥΡΙΖΑ ἤ κάνω λάθος;Two-Spirited έγραψε:Ενας ειναι ο τροπος να πεσει η κυβερνηση. η σταση εργασιας να συνεχιστει επ αόριστον και να μην πληρωσει κανεις φορο
Ὅλοι, βεβαίως ἔχουμε δικαίωμα στό νά σφάλλουμε, ἀλλά δυστυχῶς μέ πολύ βαρύ (πολιτικῶς) τίμημα...
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
promitheas14 έγραψε: Υ.Γ.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Δεν κανεις λαθος.promitheas14 έγραψε:Ἄν θυμᾶμαι καλά, ὑποστήριζες τόν ΣΥΡΙΖΑ ἤ κάνω λάθος;Two-Spirited έγραψε:Ενας ειναι ο τροπος να πεσει η κυβερνηση. η σταση εργασιας να συνεχιστει επ αόριστον και να μην πληρωσει κανεις φορο
Ὅλοι, βεβαίως ἔχουμε δικαίωμα στό νά σφάλλουμε, ἀλλά δυστυχῶς μέ πολύ βαρύ (πολιτικῶς) τίμημα...
-
- ArELa
- Founder-Administrator
ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ
ΜΑΖΕΨΑΝ τα κινητά από τους στρατιώτες μας!!
ΜΑΖΕΨΑΝ τα κινητά από τους στρατιώτες μας!!
http://katohika.gr/ellada/kati-perimeno ... iotes-mas/
χαμός στην Κω....
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό που έβαλαν στο πρόγραμμα να γίνει στην Κω είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Μπράβο στους κατοίκους που αντιδρούν και αντιστέκονται.
Καταστρέφεται ένα πετράδι του Αιγαίου, αρχαιολογικός θησαυρός
με τεράστια ιστορία...
Μπράβο στους κατοίκους που αντιδρούν και αντιστέκονται.
Καταστρέφεται ένα πετράδι του Αιγαίου, αρχαιολογικός θησαυρός
με τεράστια ιστορία...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
"Τρέχει" η επικαιρότητα...
Ο Καμμένος πριν από λίγο δήλωσε πως τον λόγο θα έχει ο λαός εννοώντας εκλογές.
Άσχημα τα πράγμα όποιο και αν είναι τι αποτέλεσμα.
Οι εκλογές θα μας ρίξουν σε χειρότερη μοίρα.
Ο Καμμένος πριν από λίγο δήλωσε πως τον λόγο θα έχει ο λαός εννοώντας εκλογές.
Άσχημα τα πράγμα όποιο και αν είναι τι αποτέλεσμα.
Οι εκλογές θα μας ρίξουν σε χειρότερη μοίρα.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Την Κυριακή έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κάρτα του πολίτη στην Αθήνα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~