ΕΠΑΜ/ΚΑΖΑΚΗΣ απο Αύγουστο 2015

Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Re: ΕΠΑΜ-ΚΑΖΑΚΗΣ 9 (Από Σεπτέμβρη 2015)

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 30 Νοέμ 2015, 08:45

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Κακός οιωνός η… «ιλαροτραγωδία» της συνάντησης πολιτικών αρχηγών

Μετά την… «ιλαροτραγωδία» της δωσιλογικής απαρτίας του περασμένου Σαββάτου (28/11/15) στο προεδρικό μέγαρο, κατέστη πλέον σαφές, ότι το φαύλο πολιτικό σύστημα έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο.

Ο μεν φερόμενος ως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέβαλε απέλπιδα προσπάθεια να… προσελκύσει συνεργούς στο στυγερό έγκλημα σε βάρος της χώρας και των πολιτών, που προοιωνίζεται η «σκληρή διαπραγμάτευση» της κυβέρνησής του με τους θεσμούς. Οι δε λοιποί θιασώτες του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της απύθμενης εθελοδουλίας, που συναπαρτίζουν την αντιπολίτευση… «εικονικής πραγματικότητας», δεν ενέδωσαν ευελπιστώντας ότι η… «σθεναρή» στάση τους θα εκληφθεί ως μεταμέλεια.

Ολο αυτό το απερίγραπτο σκηνικό προδιαγράφει καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, άκρως επικίνδυνες για την Ελλάδα. Είτε με τη μορφή κάποιας οικουμενικής κυβέρνησης, είτε με κάποια άλλη μορφή ακραίου ολοκληρωτισμού, ο κίνδυνος ελλοχεύει!

Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική –όσο ποτέ άλλοτε- η ανάγκη συσπείρωσης και οργάνωσης του ελληνικού λαού, με στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, μέσω μιας γενικής πολιτικής απεργίας!

Αθήνα 29 Νοεμβρίου 2015
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Δευ 30 Νοέμ 2015, 17:41

την λύση της γενικής πολιτικής απεργίας επ`αόριστο την είχα σκεφθεί απο το ξεκίνημα της ιστορίας επί ΓΑΠ
για να τελειώναμε μια και έξω με αυτή την ιστορία
με αίτημα να μας πουν τι χρωσταμε, σε ποιους και γιατι και το να πανε στην καλυτερη για αυτους στα σπιτια τους οι δοσιλογοι και να ξεκινουσαμε τον αγωνα με μια πατριωτική κυβέρνηση
τωρα θα είμασταν σε καρα αναπτυξη παρα τον οικονομικό πολεμο , με εθνικό νόμισμα, εθνικές τράπεζες και ισχυρες συμμαχίες
θέλοντας να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή δεν θα πω ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας ... ας πούμε ότι βρισκόμαστε ακόμα σε πλάνη

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2015, 10:43

Από εδώ http://www.onalert.gr/stories/epithesi- ... ikon/46552

Επίθεση εκτός ορίων κατά των στρατιωτικών εξαπέλυσε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Καζάκης. Οι χαρακτηρισμοί του κατά των στρατιωτικών έχουν προκαλέσει οργή καθώς η λογική των όσων είπε είναι το λιγότερο ισοπεδωτική.

Ο κ.Καζάκης αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της εκπομπής του για να αποδομήσει με τρόπο ακραίο τις Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους. Επικεντρώνοντας σε πιθανές εξαιρέσεις, παρουσίασε μια τελείως στρεβλή εικόνα για τους στρατιωτικούς οι οποίοι κατά τη γνώμη του ενδιαφέρονται μόνο για τα μισθολογικά τους.

Ακούστε τα όσα απίστευτα και απαράδεκτα είπε. Και…ψυχραιμία!

https://www.youtube.com/watch?v=fqBrj1vwosQ

=====

τα συμπεράσματα δικά σας.
Αν ακούσετε το επίμαχο επτάλεπτο, θα με ενδιέφερε η άποψή σας.
Έχει δίκιο ή άδικο?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Παρ 04 Δεκ 2015, 20:54

αν και δεν τον συμπαθω(τον συμπαθουσα παρα πολυ πριν καιρο),με εκνευριζει αφανταστα εδω και καιρο και πιστευω πως ειναι μια ακομα περιπτωση τσιπρα/λεβεντη κλπ κωλοτουμπων (στην πρωτη ευκαιρια),ΟΜΩΣ εδω εχει δικιο(οπως και σε αρκετα θεματα που συμφωνουμε αλλα ειναι λαικιστης,χωρις συζητηση!).

τα οσα λεει ειναι σωστα(με μια υπερβολη εκει που λεει πως οι στρατιωτικοι ειναι ικανοι σε καποια κριση,να ζητησουν ασυλο αλλου).
το προσωπο που τα λεει ειναι ενα αλλο θεμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2015, 23:54

Εμένα το μόνο που με εκνεύριζε τελευταία, είναι ότι αναλώνει ώρες επι ωρών στην εκπομπή του, ανατρέχοντας στο παρελθόν (του '40- εμφυλίους-εαμ-πολιτική κατάσταση τότε κλπ), ενώ ο :ass: μας καίγεται ΤΩΡΑ με τα τωρινά. Δηλαδή εντάξει, τα μαθήματα ιστορίας καλά, και έχω μάθει ομολογουμένως πολλά που στην ιστορία (σχολική) δε γράφτηκαν, αλλά έλεος χριστιανοί, δεν είναι ώρα τώρα για εκτεταμένα μαθήματα πατριδογνωσίας, ιστορίας κλπ.

Η λέξη "λαϊκισμός" εμφανίστηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο απ'το '90 και μετά, όταν οι Ελληναράδες πολιτικοι μας το ξεπατήκωσαν απ'τους ευρωκράτες, που το έλεγαν απαξιωτικά για τις λαϊκές εκείνες ομάδες που από τότε απαιτούσαν δημοκρατία γιατί έβλεπαν οτι χανόταν. Τους έλεγαν populists (λαϊκιστές) και όχι δημοκράτες φυσικά, διότι ό,τι έχει να κάνει με την έννοια της δημοκρατίας,
τους έφερνε και τους φέρνει μια αναγούλα. Ίσως γι'αυτό η συγκεκριμένη λέξη κάνει ένα ζντιιιιιιιιιν
στο μυαλό μου και κάτι παθαίνω όταν ακούω ή διαβάζω αυτήν (ή τα παράγωγά της) σε παρέα ή στο νετ.

Όταν άρχισαν να τη χρησιμοποιούν κι εδώ οι πολιτικάντηδες, την "αρπάξαμε" κι εμείς, (μη χάσουμε)
και τη χρησιμοποιούμε συχνά, οπως τη χρησιμοποίησες κι εσύ εδώ, φίλε μου.

Έλα που εγώ, έχω θέμα κατανόησης με την "εισαγόμενη" αυτή λέξη και την έννοια που περικλείει.
Δηλαδή, η ρίζα της είναι ο "λαός". Μπορεί οι πολιτικάντηδες να τον απαξιώνουν μαζι με το λόγο του
(που τον λένε "λαϊκιστικο") αλλά εγώ αδυνατώ να απαξιώσω οποιονδήποτε λαό, πολλώ δε μάλλον
τον δικό μου, καθότι αν τον απαξίωνα, θα απαξίωνα κι εμένα την ίδια που είμαι κομμάτι του.
Συνεπώς, ειλικρινά και χωρίς πλάκα, δυσκολεύομαι πολυ να κατανοήσω πότε ένας συνέλληνας θεωρεί
κάποιον λαϊκιστή και ποια ακριβώς φρασεολογία, διαδρομή και θέση του είναι "λαϊκιστική".
Τι κάνει ή τι λέει κανείς δηλαδή, που τον κάνει λαϊκιστή...
Αν σου είναι εύκολο, δώσε μου παραδείγματα για τον συγκεκριμένο. Πού/πώς και σε ποια σημεία "λαϊκίζει" ακριβώς? Αν μου δοθεί παράδειγμα κι είναι όντως βάσιμο, ασφαλώς και θα συμφωνήσω, γιατί
το θέμα μου δεν είναι να τον υποστηρίξω αβλεπί και πάση θυσία.
Εγώ η ίδια έχω επικρίνει τον τρόπο που εκφράζεται ενίοτε, αλλά δεν έχω την υπερευαισθησία
που έχουν πολλοί οταν ακούνε κάποια επίθετα που σούρνει σε ορισμένους...(όταν οι ορισμένοι
ειναι εξ ορισμού λαμογια)

Σε κάθε περίπτωση, σε ό,τι αφορά τα της πατρίδας ειδικά, προτιμώ χίλιες φορές τον "λαϊκισμό" του Καζάκη, από τον... "ρεαλισμό" :banghead: των πολιτικάντηδων που σήμερα έχουμε στη βουλή
και είναι όλοι μιλημένοι-συνεννοημένοι και συμφωνημένοι να μας πάνε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, εξαϋλώνοντας πατρίδα, εθνική κυριαρχία, σύνταγμα, δημοκρατία, δικαιώματα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
και τελικά κι εμάς τους ίδιους.

Φυσικά με βρίσκει σύμφωνη η τοποθέτησή του, με τις όποιες υπερβολές, όπως με βρήκε σύμφωνη
το γεγονός ότι συμπλήρωσε εμφατικά το "όχι όλοι". Τους πρώην συντρόφους του (στο ΚΚΕ),
μπορεί να μην τους βρίσκει σύμφωνους, γιατί όπως του είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ (όταν προσεκλήθη για πιθανή συνεργασία) "παραείναι πατριώτης"... (και τελικά δεν μπορούν να συνεργαστούν γι'αυτόν ακριβώς το λόγο)

Αν υποστηρίζω την όποια προσπάθεια και αγώνα του συγκεκριμένου, είναι γιατί πιστεύω
ότι ειναι έντιμος (αγώνας) και τον κάνει με όποιον τρόπο ξέρει και μπορεί και διότι
είναι ακριβώς αυτή η αναμφισβήτητη για μένα αγάπη του για την πατρίδα που τον
ωθεί στο να τον κάνει.

Όσο για τα ελαττώματα, οκ, όποιος μου βρει έναν απλο κοινό άνθρωπο (όχι στυλιζαρισμένο πολιτικάντη που
μας τιγκάρει στο ψέμα μονίμως) που δεν έχει, να μου τον δείξει κι εμένα, γιατί εγώ στα χίλια χρόνια
που κυκλοφορώ σ'αυτον τον πλανήτη, δεν έχω βρει κανέναν.. Δεν θα περίμενα από έναν καζάκη να'ναι
ο Χριστός επί γης σήμερα. Ωστόσο καταλαβαίνω το γεγονος ότι για τους δικους σου λόγους,
σαν άνθρωπο τον αντιπάθησες. Έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις όπως νιώθεις.
Δεν μπορούμε να γουστάρουμε τους πάντες. Όταν όμως πρόκειται για τη ζωή μας, το τελευταίο
που θα πρέπει να κοιτάμε, είναι αν θα γουστάραμε να πιούμε κρασιά ή καφέδες μαζί του...
Άλλα έχουν σημασία... όχι το αν μας γουστάρει σαν περσόνα ή αν μας αρέσει εμφανισιακά ξέρω 'γω...

Στο προκειμενο:
Απ'αυτά που είπε, δεν άκουσα τίποτα που θα μπορούσε να "σταθεί" ως κατηγορητήριο σε ένα οποιοδήποτε
ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΔΙΚΑΙΟ δικαστήριο, και άρα δεν μπορώ να δω με ποια πρόφαση θα τον πάνε
οι απόστρατοι στα δικαστήρια. Βέβαια, το να πιστεύουμε οτι στην Ελλάδα του σήμερα, λειτουργούν
δίκαια τα δικαστήρια, είναι αυταπάτη που όποιος την έχει, μάλλον χρήζει νευρολόγου, ψυχιάτρου
ή παθολόγου , κάποιον τέλος πάντων που σιγουρα θα διαγνώσει ΚΑΠΟΙΟ (σοβαρό) πρόβλημα στην
εγκεφαλική του λειτουργία. Οπότε, αν αποφάσισαν να τον βγάλουν απ'τη μέση (χωρίς να τον
σκοτώσουν γιατί αυτο θα τον ηρωοποιούσε και μόνο αυτό δε θέλουν), είναι πολυ πιθανό με αυτή
την αφορμη, να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να τον στείλουν σε φυλακομπουντρούμι
για να ησυχάζουνε με δαύτον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Σάβ 05 Δεκ 2015, 09:41

Βικυ μαλλον θελεις μελη στο φορουμ σου που θα συμφωνουν απολυτα μαζι σου.
Μολις γραψω κατι για τον Καζακη(σε λιγο καιρο,δεν θα ειναι προσφιλής σου.Θα το δεις),αμεσως το υφος σου ειναι διαφορετικο..
Καταλαβε πως οπως εσυ δεν εισαι υποχρεωμενη να συμφωνεις μαζι μας,ετσι και εμεις μαζι σου.

Οσο για τη δικαιοσυνη,δεν ειναι οπως τα γραφεις.Επειδη εχω περασει πολυ χρονο εκει μεσα και απεναντι σε σοβαρους αντιπαλους.Πιστεψε με:λειτουργει μια χαρα.

Απειρα παραδειγματα θα μπορουσα να δωσω για λαικισμο.Και στο εχω ξαναγραψει:ψαξε γιατι καρατομησε μεσα σε μια νυχτα,σοβαρους δικηγορους που ειχε στο κομμα του και οι οποιοι αφιλοκερδως εσωζαν σπιτια απο μελη του ΕΠΑΜ.
Εχουν γραψει και οι ιδιοι ανοιχτα τους λογους.Δεν θα γραψω δημοσιως τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Δεκ 2015, 11:33

aims έγραψε:Βικυ μαλλον θελεις μελη στο φορουμ σου που θα συμφωνουν απολυτα μαζι σου.
Μολις γραψω κατι για τον Καζακη(σε λιγο καιρο,δεν θα ειναι προσφιλής σου.Θα το δεις),αμεσως το υφος σου ειναι διαφορετικο..
Καταλαβε πως οπως εσυ δεν εισαι υποχρεωμενη να συμφωνεις μαζι μας,ετσι και εμεις μαζι σου.
Πραγματικά με παρεξήγησες αφ'ενός, με αδίκησες αφ'ετέρου... :crybaby:

Θα'θελα να μου υποδειξεις έστω και με λίγα quotes, που είδες
α/ να αλλάζω ύφος
β/ να δείχνω έστω και στο παραμικρό ότι στράβωσα επειδή δε συμφωνείς μαζί μου.
Απεναντίας, εγώ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου!

Ειλικρινά δεν μπορώ να δω από πού ορμώμενος το είπες αυτό... και πώς ακριβώς
σου έδωσα αυτή την εντύπωση...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν αναπτύχθηκα λίγο περισσότερο, το έκανα γιατί μου έδωσες καλή πάσα!
Αλλά ΠΟΥ διαφώνησα ρε συ? ειλικρινά θέλω να μου το υποδείξεις, γιατί έγραφα αργά χθες βράδυ
και μπορεί κάποιες διατυπώσεις μου να σου'δωσαν εσφαλμένη εντύπωση...

Μήπως επειδή αναφέρθηκα στο λαϊκισμό? Γιατί δεν βλέπω πού αλλού μπορεί να σε γρατζούνισα...
Μα ρε παιδί μου, δεν το λέω πρώτη φορά αυτό εδώ στο νήμα αυτό, ουτε το απηύθυνα ειδικά
σε σένα. ΠΑΝΤΑ το λέω... (πάρε ένα δείγμα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 69#p233969 ) και ασφαλώς δεν σε επέκρινα γι'αυτό.
Αν επικρίνω κάποιους, είναι τους πολιτικούς...
Όλη αυτή την "εισαγωγή" περί λαϊκισμού την έκανα, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω
πότε οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν κάτι ως λαϊκισμό και ειλικρινά (αν θες το πιστεύεις τέλος πάντων, πάντως αυτή είναι η αλήθεια μου) το μόνο που έκανα απέναντί σου, ειναι μια απλή ερώτηση...
τι αντιλαμβάνεσαι ως λαϊκισμο απο΄τις θέσεις του... ειλικρινής ερώτηση και όχι επιθετική,
πράγμα που επιβεβαιώνεται αν στεκόσουν και σ'αυτό που είπα παρακάτω:
ArELa έγραψε:Αν μου δοθεί παράδειγμα κι είναι όντως βάσιμο, ασφαλώς και θα συμφωνήσω, γιατί
το θέμα μου δεν είναι να τον υποστηρίξω αβλεπί και πάση θυσία.
Με άλλα λόγια, ήθελα να δω κάτι που μπορεί να μη βλέπω!!! Τη βοήθειά σου ζητούσα
πάνω σ'αυτό, όχι τη μήνη σου, γιατί δεν σου πήγα καν κόντρα!!!

Κλείνοντας θα σε καλέσω να σταθείς σ'αυτό
ArELa έγραψε:Ωστόσο καταλαβαίνω το γεγονος ότι για τους δικους σου λόγους,
σαν άνθρωπο τον αντιπάθησες. Έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις όπως νιώθεις.
Δεν μπορούμε να γουστάρουμε τους πάντες.
Και το καταλαβαίνω αγαπητέ, διότι πολύ απλά ούτε εγώ καιγομαι ή έχω καμιά πρεμούρα
να έχω κοινωνικές ή προσωπικές επαφές με τον συγκεκριμένο.

Από εκεί και πέρα, δε νιώθω πως έχω κάτι για να απολογηθώ.
Αν έχω, με την απάντησή σου δεν μου το υπέδειξες... απλά κατηγόρησες...

Νιώθω πως απλά πρέπει να το βουλώνω ενίοτε, για να μην θεωρούν κάποιοι άνθρωποι
πως θέλω ντε και καλά να συμφωνούν μαζί μου. Είναι μια κατηγορία στο πρόσωπό μου,
που δε θα μπορουσε να απέχει περισσότερο απ'την αλήθεια! Είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που με αφορά,
και θεωρώ πως αδικούμαι όταν μου το προσάπτουν. (λίγοι το έχουν κάνει μεν, αλλά άτομα που κατά
τα άλλα εκτιμώ, γι'αυτο και θλίβομαι όταν συμβαίνει). Και καλά να παρεξηγηθώ όταν έχω ενστάσεις
και απαντάω με κάποια ένταση... εδώ προέκυψε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!! :banghead:

Τέλος πάντων, κάτι/κάπου κάνω λάθος στις διατυπώσεις μου, αλλιώς δε θα εισέπρατες
τέτοια εντύπωση. Απλά δε βλέπω πού...και δε βοήθησες να το εντοπίσω,
Το μόνο που κάνετε (όσοι μου το προσάπτετε αυτό το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) είναι αντεπίθεση...
Στην προκειμένη είναι κρίμα, γιατί δεν είδες πως δεν υπήρχε καν επίθεση για να λάβεις
θέση μάχης-αντεπίθεσης....
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Σάβ 05 Δεκ 2015, 11:40

Βικυ,ας το αφησουμε εδω.
Ναι,για το λαικισμο λεω και αυτος ο τυπος(κατα την αποψη μου) ειναι ο ορισμος του λαικιστη.Και αυτο αποδεικνύουν ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ(εγραψα συγκεκριμενο παραδειγμα).

Δεχομαι τη τελευταια σου απαντηση,δεν ειναι θεμα αξιο περαιτέρω αναλυσης..
Σε ενα φορουμ υπαρχουν αυτα.
Μην το αναπτυξουμε και κουρασουμε τους υπολοιπους με αυτο το θεμα.

Υ.Γ. Κανενας δεν θελει να τον "βγαλει απο τη μεση¨ όσον αφορα τους στρατιωτικους.Θεωρουν πως θιγονται απο τα λεγομενα του.Αν του υποβαλουν μηνυση και απαντησει με στιβαρο απολογητικό υπομνημα,η οποια εγκληση θα μπει στο αρχειο,οπως τοσες και τοσες.Δεν χτυπαει με τετοιο τροπο το συστημα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Δεκ 2015, 11:55

aims έγραψε:Βικυ,ας το αφησουμε εδω.
Είπα ό,τι ειχα να πω. Δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτή τη φορά,
αλλά αφού θες να το αφήσουμε εδώ, σεβαστό.

Κάτι που ξέχασα να διευκρινίσω, θα το κάνω τώρα όμως.
aims έγραψε:(σε λιγο καιρο,δεν θα ειναι προσφιλής σου.Θα το δεις)
Αν και στο προκειμενο δεν υπήρξε καν διαφωνία από πλευράς μου
σ'αυτά που είπες αρχικά, ακόμα και να διαφωνήσουμε οριζοντίως, διαγωνίως
και καθέτως, αυτό δεν παίζει με τίποτα. Παίζει μόνο όταν διαπιστώνω εσκεμμένη
κακεντρέχεια και κακή προαίρεση από ανθρώπους, είτε απέναντί μου, είτε απέναντι σε άλλους.
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο σε σένα και δε νομίζω πως θα διαπιστώσω ποτέ.
Οι διαφωνίες είναι για τους ανθρώπους. Καλό είναι να κοιτάξεις κι ένα
πολύ παλιό προσωπικό μου νήμα, στο οποίο το έχω διευκρινίσει αυτό πριν από 8 χρόνια...
Εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 3537#p3537

Σε αυτό:
aims έγραψε:Οσο για τη δικαιοσυνη,δεν ειναι οπως τα γραφεις.Επειδη εχω περασει πολυ χρονο εκει μεσα και απεναντι σε σοβαρους αντιπαλους.Πιστεψε με:λειτουργει μια χαρα.
δηλώνω διαφωνία. Θα ανοίξω ξέχωρο νήμα, παραθέτοντας μέσα σε quotes αυτή την τοποθέτησή σου
και θα καταθέσω τους λόγους που με κάνουν να διαφωνώ. Το αν θα αποφασίσεις να συζητήσεις
αυτό το ξέχωρο θέμα, είναι δική σου απόφαση και δική σου επιλογή.

Καλημέρα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Σάβ 05 Δεκ 2015, 13:56

ArELa έγραψε:
aims έγραψε:(σε λιγο καιρο,δεν θα ειναι προσφιλής σου.Θα το δεις)
Αν και στο προκειμενο δεν υπήρξε καν διαφωνία από πλευράς μου
σ'αυτά που είπες αρχικά, ακόμα και να διαφωνήσουμε οριζοντίως, διαγωνίως
και καθέτως, αυτό δεν παίζει με τίποτα. Παίζει μόνο όταν διαπιστώνω εσκεμμένη
κακεντρέχεια και κακή προαίρεση από ανθρώπους, είτε απέναντί μου, είτε απέναντι σε άλλους.
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο σε σένα και δε νομίζω πως θα διαπιστώσω ποτέ.
Οι διαφωνίες είναι για τους ανθρώπους. Καλό είναι να κοιτάξεις κι ένα
πολύ παλιό προσωπικό μου νήμα, στο οποίο το έχω διευκρινίσει αυτό πριν από 8 χρόνια...
Εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 3537#p3537
Βικυ μου,αναφερομουν στον Καζακη..
Πως σε λιγο καιρο δεν θα ειναι προσφιλης διοτι το συστημα θα τον εκμεταλλευτει και αυτον.
Θα δεις,ο χρονος δινει παντα απαντησεις.
Πριν λιγο καιρο καποιοι θα σκοτωναν αν τους ελεγες πως ο...Τσιπρας θα γινει ενα ακομα δεκανικι του συστηματος.
Γιατι οχι και ο Καζακης?

Εγω σταματαω εδω τη συζητηση για τον Καζακη γιατι ειμαστε σε δημοσιο φορουμ και δεν θελω να επεκταθω παραπανω.
Θα ξαναγραψω ομως πως το αδειασμα(και ο τροπος κυριως) πολυτιμων συνεργατων του(πριν μισο χρονο περιπου,αν θυμαμαι καλα) ειναι δειγμα απο τη ποιοτητα της σκεψης του συγκεκριμενου ανθρωπου.

Για τη δικαιοσυνη θα γραψουμε στο νεο θρεντ..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Δεκ 2015, 15:52

aims έγραψε:Βικυ μου,αναφερομουν στον Καζακη..
Πως σε λιγο καιρο δεν θα ειναι προσφιλης διοτι το συστημα θα τον εκμεταλλευτει και αυτον.
Θα δεις,ο χρονος δινει παντα απαντησεις.
Πριν λιγο καιρο καποιοι θα σκοτωναν αν τους ελεγες πως ο...Τσιπρας θα γινει ενα ακομα δεκανικι του συστηματος.
Γιατι οχι και ο Καζακης?
Δεν αποκλείω τίποτα. Κανείς δεν είναι άσπηλος άμωμος κι αμόλυντος, κανέναν δεν πιστευω τυφλά.
Ο χρόνος ΣΙΓΟΥΡΑ δίνει απαντήσεις.
Οφείλω όμως να επισημάνω πως τον τσίπρα ουδέποτε τον ειδα σαν κάτι άλλο εκτός από δεκανίκι,
κι αυτό αποδεικνύεται απ'τα γραφόμενά μου γι'αυτόν πολύ πριν ξεπεράσει το 3%... Μετά δε την ομιλία του στο Τέξας (το 2013) με τίποτα δεν θα άλλαζα αυτη την οπτική μου.

Ο καζάκης μέχρι στιγμης στέκεται ενάντια στο σύστημα και με έρεισμα για κάθε εναντίωσή του,
που τι να κάνουμε, τυγχάνει να στέκομαι κι εγώ με τον ίδιο τρόπο.
Αν το γυρίσει στο τσάμικο, ασφαλώς και θα πάψει να αντιπροσωπεύει στη σκέψη μου
αυτά που αντιπροσωπεύει τώρα.
aims έγραψε:Θα ξαναγραψω ομως πως το αδειασμα(και ο τροπος κυριως) πολυτιμων συνεργατων του(πριν μισο χρονο περιπου,αν θυμαμαι καλα) ειναι δειγμα απο τη ποιοτητα της σκεψης του συγκεκριμενου ανθρωπου.
επειδή δεν γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ απ'αυτά, αναμένω με ενδιαφέρον τις μελλοντικές τοποθετήσεις σου.
Όσο περισσότερη πληροφορία και γνώση προστίθεται στη σκέψη μας για κάτι/κάποιον,
τόσο ακριβέστερο/σωστότερο και το κριτήριο. Και θέλω να'χω όλες τις πλευρές στη σκέψη,
για να κρίνω σωστότερα.

Τέλος, ίσως θα έχεις παρατηρήσει ότι έπαψα να φέρνω εδώ κάθε εκπομπή του.
Δεν είναι από αμέλεια. Είναι διότι πολλά απ'όσα λέει μ'έχουν κουράσει (όπως προείπα)
και απ'την άλλη, περιμένω σε μια καθημερινή εκπομπή, ανελέητο και διαρκή πολιτικό σχολιασμό
για τα όσα εμφανίζονται στην επικαιρότητα καθημερινά. Δεν το κάνει αυτό, αφήνει να το κάνουν
μόνο οι δημοσιοκάφροι, οπότε μου αφήνει κενά και χάνω τη διάθεση να τον παρακολουθώ καθημερινά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 06 Δεκ 2015, 15:23

Αυτό που με απογοητεύει με τον Καζάκη είναι ότι δεν βλέπω να έχει το πάθος που θα περίμενα να έχει για να μπει στη βουλή. Θα περίμενα να λυσσάξει να μπει στη βουλή. Τώρα δηλαδή τι καταφέρνει; Πώς πολεμάει αποτελεσματικά το σύστημα; Περιμένοντας το θαύμα κάπου κάπως κάποτε να τον ψηφίσουν περισσότεροι;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
eptarion
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: επταριων

Δημοσίευση από eptarion » Κυρ 06 Δεκ 2015, 16:42

OTTO έγραψε:Αυτό που με απογοητεύει με τον Καζάκη είναι ότι δεν βλέπω να έχει το πάθος που θα περίμενα να έχει για να μπει στη βουλή. Θα περίμενα να λυσσάξει να μπει στη βουλή. Τώρα δηλαδή τι καταφέρνει; Πώς πολεμάει αποτελεσματικά το σύστημα; Περιμένοντας το θαύμα κάπου κάπως κάποτε να τον ψηφίσουν περισσότεροι;
στο θεμα της υπερθέρμανσης τα εχεις μπλεξει ασχημα κατά τη γνωμη μου,
αλλα εδώ σωστο σε βρισκω :thumb:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Δεκ 2015, 02:17

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 08 Δεκ 2015, 22:52

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Δεκ 2015, 11:56

https://www.youtube.com/watch?v=vlakbOeIths

Σημεία στα οποία αξίζει να σταθεί κανείς (και να τα συζητήσουμε κι όλας)

Στο 29:40 περίπου για τους στρατιωτικούς...

Στο 49:17 απαντάει σε ένα ερώτημα ακροατή, το οποίο κάνουν πολλοί (και εγώ)

Στο 1.21.30 (περίπου) συζητάει με ακροατή, και γίνονται αξιόλογες
επισημάνσεις (για εκβιασμούς της ΕΕ και του Αβραμόπουλου παρακαλώ για το προσφυγικό
τη συνθήκη Σένκεν κλπ- φοβερά πράγματα που δε γνώριζα προσωπικά)

Στο 1.25.15 για το Λεβέντη και μετά στο 1.24.50 αναφέρθηκαν στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη,
τη στήριξη του οποίου στον επαίσχυντο κ. Ρίχτερ είδαμε και στο άρθρο εδώ
http://ellinilatris.blogspot.gr/2015/12 ... st_39.html
ή και εδώ http://www.efenpress.gr/2015/12/blog-post_19.html
ένα απόσπασμα του άρθρου...
Το κόμμα του Κρητικού (!!!) Σταύρου Θεοδωράκη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τάσσεται αναφανδόν στο πλευρό του Γερμανού καθηγητή, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση πρωτίστως στους συμπατριώτες του στο «νησί των γενναίων».
και ο Ενικος τα λέει εδώ http://www.enikos.gr/politics/356510,Dh ... oyla-.html τονίζοντας ότι το ΠΟΤΑΜΙ καταρρέει...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Δεκ 2015, 12:54

Πολύ καλή η παρουσία και παρουσίασή του στην εκπομπή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ στο κανάλι Blue Sky

https://www.youtube.com/watch?v=5CPM6jUAd48

Αντικειμενικά και όχι κοπαδιστικά, τον βρήκα αρκετά άρτιο σ'αυτά που έθεσε
για άλλη μια φορά. Αλλά ακριβώς επειδή το βλέπω αντικειμενικά,
οφείλω να παραθέσω και ένα κενό που μου άφησε η απάντησή του, στις επισημάνσεις
ενός τηλεθεατή (από τηλεφώνου, στο 01.00.30 περίπου του βίντεο )
όταν τον εγκάλεσε για το λόγο που δεν αναφέρεται στο ΚΙΣ, στο σιωνιστικό
λόμπι στην Ελλάδα που ελέγχει τα πάντα, κλπ κλπ.
Εκεί τον βρήκα ανεπαρκή (για να το πω κομψά) και υπεκφεύγοντα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιαν 2016, 10:48

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Τρί 05 Ιαν 2016, 12:54

Εγω θα ξαναγραψω εδω για να μη χαθει..
Ο Μ.Μ. ειναι ενας δυναμικος ανερχομενος δικηγορος.
Ηταν πρωτοκλασσατο στελεχος του ΕΠΑΜ.
Εβαζε και βαζει τα στηθη του μπροστα για να μην χαθει η περιουσια των άπορων ελληνων.

Ψαξτε(Δεν ειναι κρυφο,μπειτε ας πουμε στις ανοιξιατικες αναρτησεις του στο fb)γιατι εφυγε απο το ΕΠΑΜ και τι καταγγελιες εκανε καθως και βρειτε τη σταση του Καζακη εκεινες τις ημερες...

Ολα τα αλλα ειναι....ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιαν 2016, 13:59

Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το κουράγιο να ψάξω, διότι α/δεν έχω ιδέα τι έπαιξε
και β/ δεν γνωρίζω καν το όνομα του δικηγορου. Οταν/αν θελήσεις, μπορείς να φέρεις
το θέμα κανονικά εδώ, με τις καταγγελίες του ανδρός και όλα τα σχετικά, για να υπάρχουν όλες οι απόψεις.

Πέραν αυτού, η παρουσία του Δ.Κ. στον Λιάτσο, μου άρεσε.
Αν μη τι άλλο, δίδεται ΚΑΠΟΙΑ δυνατότητα για να ακουστεί και μια άλλη φωνή
στα ΜΜΕ, και είναι προς τιμην του Λιάτσου που δίνει βήμα σ'αυτή την άλλη φωνή.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Τρί 05 Ιαν 2016, 14:05

ArELa έγραψε:Δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το κουράγιο να ψάξω, διότι α/δεν έχω ιδέα τι έπαιξε
και β/ δεν γνωρίζω καν το όνομα του δικηγορου. Οταν/αν θελήσεις, μπορείς να φέρεις
το θέμα κανονικά εδώ, με τις καταγγελίες του ανδρός και όλα τα σχετικά, για να υπάρχουν όλες οι απόψεις.
Βικυ,αυτο ειναι το πιο ευκολο για εμενα.
Αλλα καταλαβαινεις πως υπαρχει κινδυνος τοσο για εμενα,οσο για το φορουμ εαν αναπαραγω εδω μεσα τα οσα γραφει(μπορει ο Καζακης να μας μηνυσει πως αναπαραγουμε τις συκοφαντικες αναρτησεις του Μ.Μ.).
Εξαλλου ειναι ξενο χωραφι αυτες οι καταγγελιες και δεν θελω ανάμειξη.
Παντως με τα αρχικα του, τον φωτογραφιζω για οσους εχουν σχεση με το ΕΠΑΜ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιαν 2016, 14:40

aims έγραψε:Παντως με τα αρχικα του, τον φωτογραφιζω για οσους εχουν σχεση με το ΕΠΑΜ.
Προφανώς δεν έχω τη σχέση που ίσως πολλοί να νομίζουν πως έχω με το ΕΠΑΜ,
διότι πραγματικα δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Κατανοώ και εκτιμώ τους λόγους που δεν θέλεις να αναφερθείς συγκεκριμένα,
αλλά εφ'όσον εκ των πραγμάτων δε γνωρίζω τι έχει προκύψει και τι καταγγέλλει ο άνδρας,
δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη και να κρίνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Ιαν 2016, 15:02

https://www.youtube.com/watch?v=CH5kqRP0wtI

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, αξιόλογη με ικανή γνώση (απόφοιτος της Νομικής)
και καίριες ερωτήσεις. :thumb:
Η συζήτηση πολύ καλή. Περιέλαβε και τηλεφωνήματα θεατών, μέσα στα οποια ακούστηκε
κι ο δικός μας Τζον Κουλούρης που πήρε απο Καναδά ( τον είχα ανεβάσει πρόσφατα εδώ)

βγήκε κι ένας άλλος που έσταζε κυριολεκτικά εμπάθεια και εξυπνακισμο, λέγοντας επανειλημένα
ότι ο καζάκης "λέει ψέματα", μόνο που δεν διευκρίνισε ποτέ ποια ακριβώς ψέματα είπε.... :P

Τέλος, συμμετείχε και ένας εξαιρετικός οικονομικος αναλυτής, ονόματι Καρούσος,
που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Ανέβηκε και ένα ξέχωρο (9λεπτο) κομμάτι, με αυτά που είπε στην εκπομπή
για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα οποία θεωρώ απολυτως σωστά.
θα το ακούσετε εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=V88TBLV331s

:thumb: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 22 Ιαν 2016, 20:05

https://www.youtube.com/watch?v=Cki_XjyreIU

πρώτη φορά τον άκουσα τόσο αισιόδοξο.
Στο 11:57 περίπου, συνδέθηκε το στούντιο με τον Τάσο Κώνστα (της επιτροπής νομικής αλληλεγγύης του ΕΠΑΜ)
που ήταν στην πορεία χθες. Ήταν ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ (κι ας τη λένε τα χαφιεδοκάναλα "κίνημα της γραβάτας" απαξιωτικά). Μετέδωσε κι αυτός και άλλοι τον παλμό αυτής της πορείας και πραγματικά αναθάρρησα κι εγώ.

Παρεμπιπτόντως στο μπλογκ του ο Καζάκης ενημερώνει:

ΣΗΜΕΡΑ στις 23:30 στο Blue Sky TV στην εκπομπή Δούρειος Ίππος, ο Θέμης Συμβουλόπουλος και ο Δημήτρης Καζάκης.

Όποιος δεν το πιάνει στον τηλεοπτικό του δέκτη, και θέλει να το δει ζωντανά, υπάρχει και το web tv.
Διαφορετικά, θα ανέβει (υποθέτω) σε βίντεο αυριο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2016, 14:59

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”