Γιατί έχουμε γίνει τόσο απόλυτοι και ισχυρογνώμονες ?
Γιατί έχουμε γίνει τόσο απόλυτοι και ισχυρογνώμονες ?
καλημερα και καλη χρονια σε ολες/ους..
Ηθελα ημερες να ανοιξω αυτο το θεμα,το οποιο δεν αφορα τα μελη του φορουμ μας αλλα την ελληνικη κοινωνια.
Μεγαλώνοντας η ανθρωπιστικη κριση στη χωρα μας,διαπιστωνω πως μεγαλωνει και η απολυτοτητα και η ισχυρογνωμοσύνη στους συνανθρώπους μας..
Παντου.
Σε ολες τις κοινωνικες ομαδες,ταξεις..
Θες να συζητησεις πχ ενα τεχνολογικο θεμα.Αν το Α μηχανημα είναι ισχυρότερο του Β μηχανηματος.Ο Ελληνας θα εχει διαμορφωμενη την αποψη πως το Α μηχανημα ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Οχι απλα το καλυτερο τωρα αλλα ισως και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Με επιχειρηματα του δειχνεις πως αυτο το μηχανημα οχι απλα δεν ειναι το καλυτερο ολων των εποχων αλλα δεν ειναι ουτε καν το τριτοτεταρτο καλυτερο μηχανημα αυτης της εποχης.
Οσα επιχειρηματα και να του παραθεσεις,ΘΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ!Δεν θα τα ακουσει καν.Θα τα ξεπερασει λες και δεν τα ειπες ποτε!
Και αυτο συμβαινει ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.Στα ΠΑΝΤΑ!
σε συζητησεις για πολιτικα,για σχεσεις,για κοινωνικα,για αθλητικα..
Γιατι ο Ελληνας δεν ακουει πια?Γιατι εχει γινει τοσο απολυτος και τοσο ισχυρογνωμονας?
Γιατι κολλαει απλα μια ταμπελα στον αλλον(πχ γραφικος,τρελος,συνωμοσιολογος κοκ) και τον ξεπερναει ΔΙΧΩΣ να δινει εστω και 5 δευτερολεπτα απο τη ζωη του για να ΑΚΟΥΣΕΙ και μετα ΣΚΕΦΤΕΙ αυτο που του λεει ο αλλος?
Ηθελα ημερες να ανοιξω αυτο το θεμα,το οποιο δεν αφορα τα μελη του φορουμ μας αλλα την ελληνικη κοινωνια.
Μεγαλώνοντας η ανθρωπιστικη κριση στη χωρα μας,διαπιστωνω πως μεγαλωνει και η απολυτοτητα και η ισχυρογνωμοσύνη στους συνανθρώπους μας..
Παντου.
Σε ολες τις κοινωνικες ομαδες,ταξεις..
Θες να συζητησεις πχ ενα τεχνολογικο θεμα.Αν το Α μηχανημα είναι ισχυρότερο του Β μηχανηματος.Ο Ελληνας θα εχει διαμορφωμενη την αποψη πως το Α μηχανημα ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Οχι απλα το καλυτερο τωρα αλλα ισως και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Με επιχειρηματα του δειχνεις πως αυτο το μηχανημα οχι απλα δεν ειναι το καλυτερο ολων των εποχων αλλα δεν ειναι ουτε καν το τριτοτεταρτο καλυτερο μηχανημα αυτης της εποχης.
Οσα επιχειρηματα και να του παραθεσεις,ΘΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ!Δεν θα τα ακουσει καν.Θα τα ξεπερασει λες και δεν τα ειπες ποτε!
Και αυτο συμβαινει ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.Στα ΠΑΝΤΑ!
σε συζητησεις για πολιτικα,για σχεσεις,για κοινωνικα,για αθλητικα..
Γιατι ο Ελληνας δεν ακουει πια?Γιατι εχει γινει τοσο απολυτος και τοσο ισχυρογνωμονας?
Γιατι κολλαει απλα μια ταμπελα στον αλλον(πχ γραφικος,τρελος,συνωμοσιολογος κοκ) και τον ξεπερναει ΔΙΧΩΣ να δινει εστω και 5 δευτερολεπτα απο τη ζωη του για να ΑΚΟΥΣΕΙ και μετα ΣΚΕΦΤΕΙ αυτο που του λεει ο αλλος?
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Γιατί έχουμε γίνει τόσο απόλυτοι και ισχυρογνώμονες ?
Κάθε θέμα έχει τα υπέρ και τα κατά.
Όταν μιλάμε για ένα θέμα για να έχουμε σφαιρική άποψη πρέπει να εξετάζουμε τα υπερ και τα κατά.
Όταν λέει κάποιος ότι το μηχάνημα π.χ είναι το καλύτερο όλων των εποχών να τον ρωτήσεις ΓΙΑΤΙ θεωρεί το δικό του το καλύτερο όλων των εποχών.
Και δεν ισχύει μόνο για τα μηχανήματα αλλά με όλα τα πράγματα.
Μπορεί κάτι ότι και να είναι αυτό να είναι για μένα ότι καλύτερο αλλά για τον άλλον να μην είναι.
Ένα εστιατόριο π.χ που είναι για μένα το καλύτερο και έχει γίνει στέκι μου μπορεί για έναν άνθρωπο που έχει κάποιο κινητικό πρόβλημα να είναι ακατάλληλο γιατί να έχει σκάλες π.χ.
Δεν είναι μόνο να ακούει κάποιος αλλά και να εξετάζει και το ΓΙΑΤΙ ο άλλος θεωρεί κάτι το καλύτερο.
Ένα γιατί κάνει τη διαφορά.
Τα ΜΜΕ διαμορφώνουν τέτοιες απόψεις και το ίντερνετ δεν αποτελεί εξαίρεση.
Ίσως είναι ένα είδος ταλιμπανισμού και φανατισμού.
Ή σχολαστικισμού και υποχονδρίας.
Ας πάρουμε παράδειγμα το άρθρο για τη γλουτένη.
Είναι από τα πολλά που κυκλοφορούν με παραλλαγές και από αυτά που ο Λαμπράκης του Ψώρρα διάβασε και το έκανε ευαγγέλιο και μιλούσε 2 ώρες συνεχώς γι αυτό.
Κάποια πράγματα έχουν βάση αλλά η κάποια βάση από το απόλυτο έχει διαφορά.
Όντως στην κοινωνία μας υπάρχει το άσπρο μαύρο και όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία.
Ας μην ξεχνάμε τον Μπους που έλεγε Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εχθρός μου.
Το "απόλυτο" το θεωρώ σαν έλλειψη μόρφωσης και πραγματικής παιδείας αλλά και σαν μέσο χειραγώγησης και διαχωρισμού.
Αποκλείει κάθε πραγματική συζήτηση και κολλάει ταμπέλες.
Αποκλείει τη γνώση γιατί ο δρόμος για τη γνώση περνά μέσα από την αμφισβήτηση της αυθεντίας.
Για κάθε ζήτημα υπάρχουν πολλές λύσεις και εναλλακτικές.
Η μία και απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απλώς η αλήθεια του ΕΝΟΣ που χαρακτηρίζεται αυθεντία.
Όταν μιλάμε για ένα θέμα για να έχουμε σφαιρική άποψη πρέπει να εξετάζουμε τα υπερ και τα κατά.
Όταν λέει κάποιος ότι το μηχάνημα π.χ είναι το καλύτερο όλων των εποχών να τον ρωτήσεις ΓΙΑΤΙ θεωρεί το δικό του το καλύτερο όλων των εποχών.
Και δεν ισχύει μόνο για τα μηχανήματα αλλά με όλα τα πράγματα.
Μπορεί κάτι ότι και να είναι αυτό να είναι για μένα ότι καλύτερο αλλά για τον άλλον να μην είναι.
Ένα εστιατόριο π.χ που είναι για μένα το καλύτερο και έχει γίνει στέκι μου μπορεί για έναν άνθρωπο που έχει κάποιο κινητικό πρόβλημα να είναι ακατάλληλο γιατί να έχει σκάλες π.χ.
Δεν είναι μόνο να ακούει κάποιος αλλά και να εξετάζει και το ΓΙΑΤΙ ο άλλος θεωρεί κάτι το καλύτερο.
Ένα γιατί κάνει τη διαφορά.
Τα ΜΜΕ διαμορφώνουν τέτοιες απόψεις και το ίντερνετ δεν αποτελεί εξαίρεση.
Ίσως είναι ένα είδος ταλιμπανισμού και φανατισμού.
Ή σχολαστικισμού και υποχονδρίας.
Ας πάρουμε παράδειγμα το άρθρο για τη γλουτένη.
Είναι από τα πολλά που κυκλοφορούν με παραλλαγές και από αυτά που ο Λαμπράκης του Ψώρρα διάβασε και το έκανε ευαγγέλιο και μιλούσε 2 ώρες συνεχώς γι αυτό.
Κάποια πράγματα έχουν βάση αλλά η κάποια βάση από το απόλυτο έχει διαφορά.
Όντως στην κοινωνία μας υπάρχει το άσπρο μαύρο και όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία.
Ας μην ξεχνάμε τον Μπους που έλεγε Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εχθρός μου.
Το "απόλυτο" το θεωρώ σαν έλλειψη μόρφωσης και πραγματικής παιδείας αλλά και σαν μέσο χειραγώγησης και διαχωρισμού.
Αποκλείει κάθε πραγματική συζήτηση και κολλάει ταμπέλες.
Αποκλείει τη γνώση γιατί ο δρόμος για τη γνώση περνά μέσα από την αμφισβήτηση της αυθεντίας.
Για κάθε ζήτημα υπάρχουν πολλές λύσεις και εναλλακτικές.
Η μία και απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απλώς η αλήθεια του ΕΝΟΣ που χαρακτηρίζεται αυθεντία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
doctormarkon καλημερα.
σε ευχαριστω για την απαντηση..
τα ιδια σκεφτομαι και εγω..
απλα με ενοχλει που οσο περναει ο καιρος,τοσο λιγοτεροι ειναι οι ανθρωποι που κανουν διαλογο,ΑΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα επιχειρηματα σου,ειναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ στο να δεχθουν μια διαφορετικη αποψη και αναγνωριζουν πως ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ελαχιστοι ελληνες πλεον το κανουν!οι περισσοτεροι εχουν το εξης στυλ: ή δεχεσαι την άποψη τους ή δεν θελουν καμια συζητηση επι του αντικειμενου της διαφωνιας σας.
οποτε τι κανουμε?κλεινομαστε στο καβουκι μας για να αποφυγουμε ολους αυτους?
εγω προσωπικα,πλεον δεν αντεχω να κανω τοξικες συζητησεις.
Πλεον με κουραζουν αφανταστα,νιωθω πως μου απορροφούν ολη την ενεργεια.
Αλλα γαμωτο,ετσι αναγκαστικα απομονωνεσαι σε ενα κλειστο κυκλο ανθρωπων που εσυ επιλεγεις και ουσιαστικα σταματας καθε συζητηση με τους ψυχωσικους που ¨εχουν παντα δικιο¨...
σε ευχαριστω για την απαντηση..
τα ιδια σκεφτομαι και εγω..
απλα με ενοχλει που οσο περναει ο καιρος,τοσο λιγοτεροι ειναι οι ανθρωποι που κανουν διαλογο,ΑΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα επιχειρηματα σου,ειναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ στο να δεχθουν μια διαφορετικη αποψη και αναγνωριζουν πως ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ελαχιστοι ελληνες πλεον το κανουν!οι περισσοτεροι εχουν το εξης στυλ: ή δεχεσαι την άποψη τους ή δεν θελουν καμια συζητηση επι του αντικειμενου της διαφωνιας σας.
οποτε τι κανουμε?κλεινομαστε στο καβουκι μας για να αποφυγουμε ολους αυτους?
εγω προσωπικα,πλεον δεν αντεχω να κανω τοξικες συζητησεις.
Πλεον με κουραζουν αφανταστα,νιωθω πως μου απορροφούν ολη την ενεργεια.
Αλλα γαμωτο,ετσι αναγκαστικα απομονωνεσαι σε ενα κλειστο κυκλο ανθρωπων που εσυ επιλεγεις και ουσιαστικα σταματας καθε συζητηση με τους ψυχωσικους που ¨εχουν παντα δικιο¨...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και γι αυτό ρωτάω πάντα ΓΙΑΤΙ θεωρείς αυτό σωστό?
Μετά συζητάω τα επι μέρους ΓΙΑΤΙ και ΔΙΟΤΙ.
Γιατί αυτός ο δάσκαλος είναι καλός κατά την άποψή σου? (σκηνή από τα παιδικά μας χρόνια και ακόμα πάρα πέρα)
Γιατί είναι αυστηρός τραβάει αυτιά και επιβάλλει πειθαρχία.
Γιατί βάζει χαμηλούς βαθμούς.
Γιατί δεν αφήνει να ακουστεί κιχ και επιβάλλει τιμωρίες.
Συγνώμη θα πεις αλλά αυτός που για σένα είναι καλός δάσκαλος για μένα είναι ψυχάκιας και κομπλεξικός ή φασίστας.
Συνεχίζει η συζήτηση περί καλών και κακών δασκάλων περί πειθαρχίας περί τιμωριών και διαπαιδαγώγησης.
Το καλό και το κακό δεν έχει κανένα νόημα κατά την άποψή μου.
Το ίδιο και για τους γιατρούς.
Καλός γιατρός αυτός που σε βάζει χειρουργείο αμέσως για να προλάβει το ...."κακό"
Κακός αυτός που δεν σε ταλαιπωρεί αν δεν είναι απαραίτητο και επισημαίνει τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής.
Για μένα είναι το αντίθετο.
Ιδιωτικό νοσοκομείο vs δημόσιο
Γιατί προτιμάς το ιδιωτικό? ρωτάς Θέλω να μάθω.
Γιατί έχουμε λεφτά και δεν θέλω να είμαι μαζί με τον καθένα.
Οι γιατροί είναι καλύτεροι στο ιδιωτικό.
Πήγα στο δημόσιο και μου είπαν δεν έχεις τίποτα Πήγα στον "γιατρό μου" στο ιδιωτικό και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως.
Η δική μου άποψη είναι ότι ακόμα και αν είχα τα λεφτά του Ωνάση σε δημόσιο θα πήγαινα.
Θα απαντούσα στον παραπάνω (υποθετικό πρόσωπο) Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε
Ας είχα όλα τα λεφτά του κόσμου.
Ξέρω πως λειτουργεί αυτό το σύστημα. Και δεν είναι πάντα προς το συμφέρον των επί μέρους πλουσίων με την έννοια είσαι πλούσιος σε κανακεύουμε είσαι φτωχούλης σε φτύνουμε και σε κλωτσάμε.
Ούτε αυτό είναι απόλυτο!!!!!!!!!
Αν βρεθείς σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή το σύστημα θα λειτουργήσει εις βάρος σου και ας είσαι πλούσιος.
Και μάλλον χειρότερα απ ότι στο φτωχαδάκι.
Μετά συζητάω τα επι μέρους ΓΙΑΤΙ και ΔΙΟΤΙ.
Γιατί αυτός ο δάσκαλος είναι καλός κατά την άποψή σου? (σκηνή από τα παιδικά μας χρόνια και ακόμα πάρα πέρα)
Γιατί είναι αυστηρός τραβάει αυτιά και επιβάλλει πειθαρχία.
Γιατί βάζει χαμηλούς βαθμούς.
Γιατί δεν αφήνει να ακουστεί κιχ και επιβάλλει τιμωρίες.
Συγνώμη θα πεις αλλά αυτός που για σένα είναι καλός δάσκαλος για μένα είναι ψυχάκιας και κομπλεξικός ή φασίστας.
Συνεχίζει η συζήτηση περί καλών και κακών δασκάλων περί πειθαρχίας περί τιμωριών και διαπαιδαγώγησης.
Το καλό και το κακό δεν έχει κανένα νόημα κατά την άποψή μου.
Το ίδιο και για τους γιατρούς.
Καλός γιατρός αυτός που σε βάζει χειρουργείο αμέσως για να προλάβει το ...."κακό"
Κακός αυτός που δεν σε ταλαιπωρεί αν δεν είναι απαραίτητο και επισημαίνει τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής.
Για μένα είναι το αντίθετο.
Ιδιωτικό νοσοκομείο vs δημόσιο
Γιατί προτιμάς το ιδιωτικό? ρωτάς Θέλω να μάθω.
Γιατί έχουμε λεφτά και δεν θέλω να είμαι μαζί με τον καθένα.
Οι γιατροί είναι καλύτεροι στο ιδιωτικό.
Πήγα στο δημόσιο και μου είπαν δεν έχεις τίποτα Πήγα στον "γιατρό μου" στο ιδιωτικό και μου είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως.
Η δική μου άποψη είναι ότι ακόμα και αν είχα τα λεφτά του Ωνάση σε δημόσιο θα πήγαινα.
Θα απαντούσα στον παραπάνω (υποθετικό πρόσωπο) Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε
Ας είχα όλα τα λεφτά του κόσμου.
Ξέρω πως λειτουργεί αυτό το σύστημα. Και δεν είναι πάντα προς το συμφέρον των επί μέρους πλουσίων με την έννοια είσαι πλούσιος σε κανακεύουμε είσαι φτωχούλης σε φτύνουμε και σε κλωτσάμε.
Ούτε αυτό είναι απόλυτο!!!!!!!!!
Αν βρεθείς σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή το σύστημα θα λειτουργήσει εις βάρος σου και ας είσαι πλούσιος.
Και μάλλον χειρότερα απ ότι στο φτωχαδάκι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο απόλυτος συνήθως αρπάζεται και εκνευρίζεται αν ακούσει άλλη άποψη.
Η συζήτηση με αυτόν είναι μάλλον αδύνατη.
Στήνει ο ίδιος τείχος και αυτό μπορεί να είναι εις βάρος του.
Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι χειραγωγημένοι ώστε να επιλέγουν την πιο επώδυνη λύση.
Ότι αυτός που προτείνει την επώδυνη λύση είναι και ο ειλικρινής και ο "καλός"
Έτσι ο καλός δάσκαλος είναι αυτός που τραβάει αυτιά, καλός εργοδότης είναι αυτός που προσβάλλει καλός γιατρός αυτός που θα σου κάνει εγχειρήσεις σπινθηρογραφήματα και πολλές δόσεις προληπτικών χημειοθεραπειών.
Έτσι και το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει και όλοι είμασταν τεμπέληδες και θα μας βάλουν οι ξένοι σε σειρά και θα μας κάνουν οι ευρωπέοι ανθρώπους και δεν συμμαζεύεται.
Θα το ονόμαζα Ιδεολογία του Δούλου ή σύνδρομο του ραγιά ή μαζοχισμό σε μοντέρνα εκδοχή
Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι χειραγωγημένοι ώστε να επιλέγουν την πιο επώδυνη λύση.
Έτσι ο καλός δάσκαλος είναι αυτός που τραβάει αυτιά, καλός εργοδότης είναι αυτός που προσβάλλει καλός γιατρός αυτός που θα σου κάνει εγχειρήσεις σπινθηρογραφήματα και πολλές δόσεις προληπτικών χημειοθεραπειών.
Έτσι και το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει και όλοι είμασταν τεμπέληδες και θα μας βάλουν οι ξένοι σε σειρά και θα μας κάνουν οι ευρωπέοι ανθρώπους και δεν συμμαζεύεται.
Θα το ονόμαζα Ιδεολογία του Δούλου ή σύνδρομο του ραγιά ή μαζοχισμό σε μοντέρνα εκδοχή
doctormarkon έγραψε:Ο απόλυτος συνήθως αρπάζεται και εκνευρίζεται αν ακούσει άλλη άποψη.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Χαίρομαι που το άνοιξες, και έχω να πω κι εγώ τα λογακια μου πάνω σ'αυτό, αλλά θα το κάνω αργότερα που θα'μαι έξω απ'τον κυκαιώνα της ίωσης και του τρεχαλητού που με περιμένει.aims έγραψε:Ηθελα ημερες να ανοιξω αυτο το θεμα,το οποιο δεν αφορα τα μελη του φορουμ μας αλλα την ελληνικη κοινωνια.
Για την ώρα απλά ήθελα να επισημάνω ότι μπορεί κάλλιστα να αφορά και εμάς εδώ, αφού θέλω να πιστεύω ότι αποτελούμε έναν καθρέφτη της κοινωνίας μας... ίσως ενός λίγο διαφορετικού μέρους της κοινωνίας (στις διαδρομές και στις αναζητήσεις μας εννοώ) , αλλά ενσωματωμένου σ'αυτήν, με πολλά ελαττώματα κι εμείς...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Για το "συνομοσιολογος" είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και κάποιοι άνθρωποι έχουν κοινά μοτίβα στην ρητορική και δεν τεκμηριώνουν. Είναι σαν μέλη σέκτας. Έτσι όταν στην ροή μου βλέπω άρθρο με τίτλο που περιέχει το ντπ, το προσπερνω , μιας και ξέρω Απο τα προηγούμενα 500 ότι θα χάσω τον χρόνο μου και ότι θα εμπεριέχει προσωπικές θέσεις ότι φταίει η ντπ για το πρόβλημα που εξετάζει χωρίς πρώτα να έχει αποκλείσει βάσιμα πιθανότερες εκδοχές που έχουν να κάνουν με οικονομικούς και κοινωνιολογικους λόγους. Είναι δηλαδή σαν μανιφέστο της ανταρσυα ή κάποιας παραθρησκευτικης οργάνωσης. Με άλλο περιεχόμενο αλλά ίδια χαρακτηριστικά.
-
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Πχ βάσει της αρβανιτισας του κατοχικού, σήμερα είναι νόμιμη η παιδεραστία στην Ελλάδα.
Βέβαια τώρα ξέρουμε ότι δεν ισχύει γιατί παιδεραστές ακόμα φυλακίζονται, αλλά τι σημάσια έχει. Ο συνομοσιολογος θα ξεχάσει την προηγούμενη παπαρια της αρβανιτισας και θα την θεωρήσει εγκυρη στο επόμενο άρθρο της
Ε πως να πάρω σοβαρά κάτι τέτοια;'
Βέβαια τώρα ξέρουμε ότι δεν ισχύει γιατί παιδεραστές ακόμα φυλακίζονται, αλλά τι σημάσια έχει. Ο συνομοσιολογος θα ξεχάσει την προηγούμενη παπαρια της αρβανιτισας και θα την θεωρήσει εγκυρη στο επόμενο άρθρο της
Ε πως να πάρω σοβαρά κάτι τέτοια;'
-
- doctormarkon
- Επίτιμος
H ισχυρογνωμοσύνη είναι ένα είδος κοινωνικής και διανοητικής "δυσκοιλιότητας".
Η δυσκοιλιότητα με κάθε έννοια και με τη στενή και με την ευρεία είναι μάστιγα της εποχής.
Η δυσκοιλιότητα με την ευρύτερη έννοια είναι και αυτή ένα είδος χειραγώγησης.
Όταν κάποιος εθίζεται από πολύ μικρή ηλικία σε ένα συγκεκριμένο δυσκοίλιο τρόπο σκέψης μονοδιάστατο είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί και να χειραγωγηθεί.
Δεν έχει σημασία αν είναι δεξιός ή αριστερός.
Δεν έχει σημασία αν είναι προοδευτικός ή συντηρητικός.
Του δίνουν ότι θέλουν και του πουλάνε ότι θέλουν αρκεί να τα βαφτίσουν προοδευτικά ή αριστερά ή ότι άλλο.
Τα ίδια με μικρές παραλλαγές τα βαφτίζουν συντηρητικά και τα πουλάνε στους άλλους.
Έτσι φτιάχνουν το "πλαισιο"
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όποιος μιλά πολύ εκνευρίζει.
Όποιος ρωτά πολλά φεύγει έξω από την πόρτα.
Αν ξέρεις πολλά λένε πως θα πεθάνεις.
Όποιος είναι έξω από το κοπάδι τον τρώει ο λύκος.
Όποιος είναι μέσα τον σφάζει ο βοσκός
Αλλά αν είσαι μέσα στο κοπάδι δεν πρέπει να είσαι απλώς πρόβατο αλλά να διαφημίζεις τον τσοπάνη και να τον προσκυνάς.
Να παίζεις και το ρόλο του Ανθυποτσοπάνη.
Ο κόσμος δεν είναι να τον παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά.
Τελικά έχει πολύ πλάκα.
Η δυσκοιλιότητα με κάθε έννοια και με τη στενή και με την ευρεία είναι μάστιγα της εποχής.
Η δυσκοιλιότητα με την ευρύτερη έννοια είναι και αυτή ένα είδος χειραγώγησης.
Όταν κάποιος εθίζεται από πολύ μικρή ηλικία σε ένα συγκεκριμένο δυσκοίλιο τρόπο σκέψης μονοδιάστατο είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί και να χειραγωγηθεί.
Δεν έχει σημασία αν είναι δεξιός ή αριστερός.
Δεν έχει σημασία αν είναι προοδευτικός ή συντηρητικός.
Του δίνουν ότι θέλουν και του πουλάνε ότι θέλουν αρκεί να τα βαφτίσουν προοδευτικά ή αριστερά ή ότι άλλο.
Τα ίδια με μικρές παραλλαγές τα βαφτίζουν συντηρητικά και τα πουλάνε στους άλλους.
Έτσι φτιάχνουν το "πλαισιο"
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όποιος μιλά πολύ εκνευρίζει.
Όποιος ρωτά πολλά φεύγει έξω από την πόρτα.
Αν ξέρεις πολλά λένε πως θα πεθάνεις.
Όποιος είναι έξω από το κοπάδι τον τρώει ο λύκος.
Όποιος είναι μέσα τον σφάζει ο βοσκός
Αλλά αν είσαι μέσα στο κοπάδι δεν πρέπει να είσαι απλώς πρόβατο αλλά να διαφημίζεις τον τσοπάνη και να τον προσκυνάς.
Να παίζεις και το ρόλο του Ανθυποτσοπάνη.
Ο κόσμος δεν είναι να τον παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά.
Τελικά έχει πολύ πλάκα.
Ωραια τα παραπανω σχολια..
Εγω θα επικεντρωθω στο ¨πλαισιο¨ που εγραψε η doctormarkon..
Θεωρω απο ολους τους μηχανισμούς ελεγχου των μαζων,εχουν τελειοποιησει τις ¨Αγκυρες¨ που υπαρχουν στο νευρογλωσσικο προγραμματισμο και μας τις εχουν σερβιρει με μαιντανο μεσω της tv.
Και ουσιαστικα μας εχουν μετατρεψει σε τελειες μαριονετες,διχως περιθωρια απαγκιστρωσης..
Καχυποπτοι,πονηροι,ανθρωποι διχως ευελιξια σκεψης..
Βλεπεις εναν γιατρο και ειναι απολυτος σε θεμα που εχει παντελη αγνοια..Ας πουμε για αθλητισμο.Θα εχει εναν γραμμικο τροπο σκεψης."Ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης αιωνιος και τους γαργαλαει ολους.ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ."
Βλεπεις επισης εναν αγραμματο αγροτη να ειναι το ιδιο απολυτος,επισης σε θεμα που εχει παντελη αγνοια.Θα εχει επισης γραμμικο τροπο σκεψης.πχ για ΔΝΤ-ΝΤΠ "Ελα μωρε τωρα,τι συνωμοσίες μου λες τωρα?Δεν γινονται αυτα τα πραγματα"
Και οι δυο ειναι δημιουργηματα της κοινωνιας που ειχε στο σαλονι της (σε περιοπτη θεση μαλιστα) την τηλεοραση.
Ολη η οικογενεια μπροστα απο την τηλεοραση.
Ερχοταν ο ξενος και επισης εβλεπε τηλεοραση.
Και παρακολουθουσαν ολοι μαζι τα ιδια θεματα..
Την κατακτηση του διαστηματος,τη δολοφονια Κενεντι,την ταδε σειρα,την ταδε ταινια..
Και μεσα στο προγραμμα υπηρχαν τα μηνυματα ιδια προς ολους..
Η μηχανη του κιμά ήταν η τηλεοραση.Και πλεον ειναι και το ιντερνετ.
Κατι σαν την ταινια THEY LIVE
Και αυτο ηταν το λιγοτερο κακο.Οι αγκυρες που εριχναν και μας εκαναν ετσι απολυτους και βλακες,ηταν το λιγοτερο...
Δεν μπορει οι παππουδες μας(ναι,αυτοι οι αγραμματοι και κακοζωισμενοι ανθρωποι) να ειχαν μεγαλυτερη ευελιξια σκεψης απο οτι εχουμε εμεις σημερα.
Και αυτοι ειχαν κακουχιες και εμποδια στη ζωη τους(και πολυ μεγαλυτερα) αλλα αυτο τους εκανε πιο επιμονους ανθρωπους και πιο ευελικτους στη σκεψη.Προσαρμοζονταν στις συνθηκες..
Εγω θα επικεντρωθω στο ¨πλαισιο¨ που εγραψε η doctormarkon..
Θεωρω απο ολους τους μηχανισμούς ελεγχου των μαζων,εχουν τελειοποιησει τις ¨Αγκυρες¨ που υπαρχουν στο νευρογλωσσικο προγραμματισμο και μας τις εχουν σερβιρει με μαιντανο μεσω της tv.
Και ουσιαστικα μας εχουν μετατρεψει σε τελειες μαριονετες,διχως περιθωρια απαγκιστρωσης..
Καχυποπτοι,πονηροι,ανθρωποι διχως ευελιξια σκεψης..
Βλεπεις εναν γιατρο και ειναι απολυτος σε θεμα που εχει παντελη αγνοια..Ας πουμε για αθλητισμο.Θα εχει εναν γραμμικο τροπο σκεψης."Ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης αιωνιος και τους γαργαλαει ολους.ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ."
Βλεπεις επισης εναν αγραμματο αγροτη να ειναι το ιδιο απολυτος,επισης σε θεμα που εχει παντελη αγνοια.Θα εχει επισης γραμμικο τροπο σκεψης.πχ για ΔΝΤ-ΝΤΠ "Ελα μωρε τωρα,τι συνωμοσίες μου λες τωρα?Δεν γινονται αυτα τα πραγματα"
Και οι δυο ειναι δημιουργηματα της κοινωνιας που ειχε στο σαλονι της (σε περιοπτη θεση μαλιστα) την τηλεοραση.
Ολη η οικογενεια μπροστα απο την τηλεοραση.
Ερχοταν ο ξενος και επισης εβλεπε τηλεοραση.
Και παρακολουθουσαν ολοι μαζι τα ιδια θεματα..
Την κατακτηση του διαστηματος,τη δολοφονια Κενεντι,την ταδε σειρα,την ταδε ταινια..
Και μεσα στο προγραμμα υπηρχαν τα μηνυματα ιδια προς ολους..
Η μηχανη του κιμά ήταν η τηλεοραση.Και πλεον ειναι και το ιντερνετ.
Κατι σαν την ταινια THEY LIVE
Και αυτο ηταν το λιγοτερο κακο.Οι αγκυρες που εριχναν και μας εκαναν ετσι απολυτους και βλακες,ηταν το λιγοτερο...
Δεν μπορει οι παππουδες μας(ναι,αυτοι οι αγραμματοι και κακοζωισμενοι ανθρωποι) να ειχαν μεγαλυτερη ευελιξια σκεψης απο οτι εχουμε εμεις σημερα.
Και αυτοι ειχαν κακουχιες και εμποδια στη ζωη τους(και πολυ μεγαλυτερα) αλλα αυτο τους εκανε πιο επιμονους ανθρωπους και πιο ευελικτους στη σκεψη.Προσαρμοζονταν στις συνθηκες..
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Ἡ ἰσχυρογνωμοσύνη εἶναι ἕνα ἀπό τό κύρια ἐλαττώματα τῶν ἀνθρώπων πού ἡ νοητική τους συγκρότηση ἤ ἡ προσωπικότητά τους διέπεται ἀπό τήν πρώτη ἀκτίνα τῆς θέλησης-δύναμης, σύμφωνα μέ τήν Ἐσωτερική Ψυχολογία, τῆς Μπέϊλυ. Ἄν φανταστεῖτε τήν προσωπικότητα του Χίτλερ, θά ἔχετε ἕνα ἀντιπροσωπευτικό παράδειγμα τῶν θετικῶν καί ἀρνητικῶν ποιοτήτων πού χαρακτηρίζουν τήν ἀκτίνα αὐτή. Πολλοί ἔχουμε ἰσχυρογνωμοσύνη. Τό ζήτημα εἶναι νά τό διακρίνουμε καί νά ἐργαζόμαστε πρός τήν ἐξάλειψή της.
Ἴσως, σέ κοινωνικό ἐπίπεδο, ἐπειδή καμμία κοινωνία, καμμία ἀνθρώπινη μάζα δέν ἐπιθυμεῖ τίς ἀλλαγές, ἡ ἰισχυρογνωμοσύνη ποιύ παρατηροῦμε νά εἶναι τό ἀσυνείδητο ἀποτέλεσμα-ἀντίδραση στίς θυελλώδεις ἀλλαγές πού συντελοῦνται (δυστυχῶς χωρίς θετική στόχευση ὑπέρ τῆς κοινωνίας).
Ἴσως, σέ κοινωνικό ἐπίπεδο, ἐπειδή καμμία κοινωνία, καμμία ἀνθρώπινη μάζα δέν ἐπιθυμεῖ τίς ἀλλαγές, ἡ ἰισχυρογνωμοσύνη ποιύ παρατηροῦμε νά εἶναι τό ἀσυνείδητο ἀποτέλεσμα-ἀντίδραση στίς θυελλώδεις ἀλλαγές πού συντελοῦνται (δυστυχῶς χωρίς θετική στόχευση ὑπέρ τῆς κοινωνίας).
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ενα συμπερασμα που ηθελα να γραψω καιρο αλλα παντα το αφηνα...
Οι πιο κολλημενοι,οι πιο φανατισμενοι,ΜΑΚΡΑΝ απο τον δευτερο ειναι ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ειναι : Οι ελληνες αυτοαποκαλουμενοι ΄ζωοφιλοι΄ που βολοδερνουν ολη την ημερα στο ιντερνετ...
Δεν θα γραψω τα γνωστα:δηλαδη για το ΜΙΣΟΣ τους προς τον ανθρωπο και τις ανθρωπινες σχεσεις..
Θα γραψω για τις συμμοριες(κανονικες συμμοριες) που δρουν σε διαφορα φορουμ και οπου προωθουν συγκεκριμενους εκτροφεις..
Υπαρχουν δυο ειδων 'ζωοφιλοι΄..
1.Οι βλακες που σε βριζουν αν θες συγκεκριμενη ρατσα σκυλου.Σε βριζουν λες και τους σκοτωσες τη μανα επειδη πχ θες σκυλο φυλακα και δεν θες να υιοθετησεις ενα αδεσποτο
και
2. Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που γυριζουν σε ολα τα φορουμ,μπλογκς,σαιτς και ΒΡΙΖΟΥΝ οποιον ψωνιζει απο petshop ή απο μεμονωμένο πωλητη σκυλου και παραλληλα προωθουν συγκεκριμενα εκτροφεια..
Αυτα τα αποβρασματα,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οτι κάλλιστα μπορεις να αγαπας ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η αγαπη προς το ζωο,δεν προυποθετει ΜΙΣΟΣ προς τον ανθρωπο.
Επισης καποια στιγμη ΕΛΠΙΖΩ,η αστυνομια να μαντρωσει ολους αυτους που βριζουν χυδαια για να προωθησουν συγκεκριμενους εκτροφεις.
πχ αν εγω γραψω καπου πως θα αγορασω σκυλακι απο τη Βικυ μας.Επειδη θελω εναν εξυπνο φυλακα που να ΓΝΩΡΙΖΩ τους γονεις του.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα θα ερθουν απο κατω οι ΄ζωοφιλοι σχολιαστες' να με βρισουν επειδη ΄τολμαω να μην ψωνισω απο εκτροφεα΄..
Ολο αυτο θα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη!
Οι πιο κολλημενοι,οι πιο φανατισμενοι,ΜΑΚΡΑΝ απο τον δευτερο ειναι ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ειναι : Οι ελληνες αυτοαποκαλουμενοι ΄ζωοφιλοι΄ που βολοδερνουν ολη την ημερα στο ιντερνετ...
Δεν θα γραψω τα γνωστα:δηλαδη για το ΜΙΣΟΣ τους προς τον ανθρωπο και τις ανθρωπινες σχεσεις..
Θα γραψω για τις συμμοριες(κανονικες συμμοριες) που δρουν σε διαφορα φορουμ και οπου προωθουν συγκεκριμενους εκτροφεις..
Υπαρχουν δυο ειδων 'ζωοφιλοι΄..
1.Οι βλακες που σε βριζουν αν θες συγκεκριμενη ρατσα σκυλου.Σε βριζουν λες και τους σκοτωσες τη μανα επειδη πχ θες σκυλο φυλακα και δεν θες να υιοθετησεις ενα αδεσποτο
και
2. Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που γυριζουν σε ολα τα φορουμ,μπλογκς,σαιτς και ΒΡΙΖΟΥΝ οποιον ψωνιζει απο petshop ή απο μεμονωμένο πωλητη σκυλου και παραλληλα προωθουν συγκεκριμενα εκτροφεια..
Αυτα τα αποβρασματα,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οτι κάλλιστα μπορεις να αγαπας ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η αγαπη προς το ζωο,δεν προυποθετει ΜΙΣΟΣ προς τον ανθρωπο.
Επισης καποια στιγμη ΕΛΠΙΖΩ,η αστυνομια να μαντρωσει ολους αυτους που βριζουν χυδαια για να προωθησουν συγκεκριμενους εκτροφεις.
πχ αν εγω γραψω καπου πως θα αγορασω σκυλακι απο τη Βικυ μας.Επειδη θελω εναν εξυπνο φυλακα που να ΓΝΩΡΙΖΩ τους γονεις του.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα θα ερθουν απο κατω οι ΄ζωοφιλοι σχολιαστες' να με βρισουν επειδη ΄τολμαω να μην ψωνισω απο εκτροφεα΄..
Ολο αυτο θα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη!
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Υπαρχουν αυτοι αλλα υπαρχουν και ισοροπημένοι φιλόζωοι. Φυσικα οταν υπαρχουν τοσα αδεσποτα θεωρω λαθος να παρει καποιος σκυλι απο πετ σοπ. Εκτος αν το θεωρει αντικειμενο για παραδειγμα. Εγκλημα δεν το λεω αλλα οσο να πεις δεν ειναι και οτι πιο κοινωνικο. Για μενα τα περισσοτερα πετ σοπ θα επρεπε να εχουν κλεισει. Επισης υποστηριζω αυστηρες ποινες για οσους δεν στειρωνουν, εμβολιαζουν,τσιπαρουν τα ζωα. και ακομα και αν ερθει προσωπικος φιλος ή μελος του φορουμ να πει, εγω δεν στειρωνω θα πω "ετερον εκατερον, σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να πληρωσεις μεγαλο προστιμο".
-
υπαρχουν και αυτοι που θελουν συγκεκριμενη ρατσα/φυλη διοτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για αλλη ρατσα..Two-Spirited έγραψε:Υπαρχουν αυτοι αλλα υπαρχουν και ισοροπημένοι φιλόζωοι. Φυσικα οταν υπαρχουν τοσα αδεσποτα θεωρω λαθος να παρει καποιος σκυλι απο πετ σοπ. Εκτος αν το θεωρει αντικειμενο για παραδειγμα. Εγκλημα δεν το λεω αλλα οσο να πεις δεν ειναι και οτι πιο κοινωνικο. Για μενα τα περισσοτερα πετ σοπ θα επρεπε να εχουν κλεισει. Επισης υποστηριζω αυστηρες ποινες για οσους δεν στειρωνουν, εμβολιαζουν,τσιπαρουν τα ζωα. και ακομα και αν ερθει προσωπικος φιλος ή μελος του φορουμ να πει, εγω δεν στειρωνω θα πω "ετερον εκατερον, σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να πληρωσεις μεγαλο προστιμο".
πχ ενας υπαλληλος γραφειου,που σχολαει στις 10 το βραδυ και δουλευει και ΣΚ,ειναι δυνατον να επιλεξει ενα ενεργητικο σκυλι φυλακα?δεν κανει για αυτη την ρατσα..
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Ας παρουν τα αδεσποτα οι αεργοι που εχουν 10 στρεμματα οικοπεδο και μπορουν να τα μαζεψουν.
Αλλα ειναι απαραδεκτο να σε επικρινει ο αλλος γιατι θες συγκεκριμενη ρατσα επειδη μετα απο ψαξιμο πιστευεις πως ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ταιριαζουν τα χνώτα σας.
Μετα απο πολυ μελετη θα πρεπει να επιλεγουμε σκυλακια γιατι οταν δεν συμβαινει αυτο,εχουμε φαινομενα οπου καγκουρες μαζευουν πιτμπουλ,tosa inu,ροτβαιλερ κλπ επικινδυνα σκυλια και πηγαινουν για χαλβαδιασμα στην πλατεια με αποτελεσμα να αποτελουν δημοσιο κινδυνο...
απο εκει και περα,σιγουρα τα πετ σοπ εχουν συγκεκριμενες μεθοδους.αλλα δεν μπορουμε να πουμε πως οοοολοι οσοι εχουν πετ σοπ και πουλανε σκυλια,οτι τα κακομεταχειριζονται,τα στοιβάζουν σε ενα κλουβι ολα μαζι κλπ.
και εννοειται πως εχεις δικιο για στειρωση,τσιπαρισμα κλπ...
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
οι φιλόζωοι όταν βγάζουν τα ζώα τους βόλτα να μαζεύουν και τα σκ... τους διαφορετικά θα τους τα δώσω να τα φάνε. τσακώθηκα με ένα βλήμα τις προάλλες στην Αθήνα που έχεζε ο σκύλος του στο πεζοδρόμιο και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
φιλε ξερεις με ποσους εχω τσακωθει για το συγκεκριμενο θεμα?AnonymosEreynhths έγραψε:οι φιλόζωοι όταν βγάζουν τα ζώα τους βόλτα να μαζεύουν και τα σκ... τους διαφορετικά θα τους τα δώσω να τα φάνε. τσακώθηκα με ένα βλήμα τις προάλλες στην Αθήνα που έχεζε ο σκύλος του στο πεζοδρόμιο και έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
και ειναι και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ!
τους λες ευγενικα το σωστο,αυτο που κανεις και εσυ σαν κατοχος σκυλου ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ αντι να πουν ενα 'εχεις δικιο φιλε' και τελος!
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οποιος δεν εχει σακουλακι και γαντια μαζι του, δεν μπορει να θεωρηθει φιλοζωος. Ειναι απλα ενας βλαχος ιδιοκτητης σκυλου.
-
Two-Spirited έγραψε:Οποιος δεν εχει σακουλακι και γαντια μαζι του, δεν μπορει να θεωρηθει φιλοζωος. Ειναι απλα ενας βλαχος ιδιοκτητης σκυλου.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν αποκλείεται οι ίδιοι να αρχίσουν να προσβάλλουν κάποιον που πετάει το εισιτήριο κάτω που στο κάτω κάτω έχει αξία για κάποιο χρόνο και επομένως δεν είναι σκουπίδι.
Όσο για τα σκατά των σκύλων υπάρχει λύση και δεν ξέρω γιατί κανείς δεν την σκέφτηκε.
Βρακί.
Ένας φίλος που έχει θηλυκιά σκυλίτσα μου έλεγε ότι θα πάρει από το τζάμπο βρακιά για την περίοδο.
Ο πατέρας μου όταν είχαμε τη βιοτεχνία πήρε μια παραγγελία για βρακιά σκύλων.
Ήταν για θηλυκά σκυλιά όταν είχαν περίοδο.
Θέση για την ουρά και κουμπάκι να κουμπώνει πάνω από την ουρά ή αυτοκόλλητο κριτς κρατς.
Θα μπορούσαμε να προωθήσουμε το προιόν αλλά όταν έχεις μικρή βιοτεχνία δεν μπορείς να ρισκάρεις ύφασμα και κόστος για κάτι τόσο εξειδικευμένο. Η καμπύλη για την ουρά είναι και το πιο δύσκολο του προϊόντος.
Όσο για τα σκατά των σκύλων υπάρχει λύση και δεν ξέρω γιατί κανείς δεν την σκέφτηκε.
Βρακί.
Ένας φίλος που έχει θηλυκιά σκυλίτσα μου έλεγε ότι θα πάρει από το τζάμπο βρακιά για την περίοδο.
Θέση για την ουρά και κουμπάκι να κουμπώνει πάνω από την ουρά ή αυτοκόλλητο κριτς κρατς.
Θα μπορούσαμε να προωθήσουμε το προιόν αλλά όταν έχεις μικρή βιοτεχνία δεν μπορείς να ρισκάρεις ύφασμα και κόστος για κάτι τόσο εξειδικευμένο. Η καμπύλη για την ουρά είναι και το πιο δύσκολο του προϊόντος.
καποιοι κουβαλανε πανες και τα βαζουν εκει να κανουν την αναγκη τους..doctormarkon έγραψε:Δεν αποκλείεται οι ίδιοι να αρχίσουν να προσβάλλουν κάποιον που πετάει το εισιτήριο κάτω που στο κάτω κάτω έχει αξία για κάποιο χρόνο και επομένως δεν είναι σκουπίδι.
Βρακί.
και μετα μαζευουν τη πανα και τη ριχνουν στον καδο των σκουπιδιων..
δηλαδη τα εχουν μαθει να τα κανουν πανω στη πανα!!!