Ὁμολογῶ πώς δέν τό καταλαβαίνω!ArELa έγραψε:
Οὔγκ, οὔγκ, θά ἐξηγήσει κάποιος σέ μένα τόν Νεάτερνταλ, τί ἐννοεῖ;
(Ἔχουμε εἰκονίδιο γιά τόν ἠλίθιο;)
Ὁμολογῶ πώς δέν τό καταλαβαίνω!ArELa έγραψε:
Δέν μποροῦσα νά καταλάβω τί σημαίνει τό "προφίλ"!ArELa έγραψε:Όλοι δεν έβαλαν σημαία της Γαλλιας στο προφίλ τους?
Ε, τώρα παροτρύνει εκ προοιμίου για την Τουρκία...
clif @clif_high 3 ώρεςΠριν από 3 ώρες
Ack! New Russian weapons 2b 'exposed' in battle (nxt wk - IM data) 2 shock global militarys as 'stick' is shown 2b 'magic'! Obama shits!
clif @clif_high 3 ώρεςΠριν από 3 ώρες
Ack! Bibi and Israeli Military is Freaking! Along with USA DOD! New russian weapon dominate! IM data shows next up is 2nd new 'exposure'!
Εμένα καθόλου, πάντως. Όπως προείπα (και οχι μονο μια φορά)zaxarias mytilinios έγραψε:Να ξέρετε θα σας στεναχωρήσω πολύ...
Κάποια απ'αυτά που παραθέτεις, ξέρω πως ισχύουν όπως η αναγνώριση των Σκοπίων,ArELa έγραψε:προσωπικά λάτρης του δεν είμαι
εγώ θα του αποδώσω και άλλο ένα καλό, τη βοήθεια που παρέχει στη Συρία (σίγουρα όχι από τηνzaxarias mytilinios έγραψε:Το μόνο καλό που έχει ο Πούτιν είναι ότι εξυπηρετεί άριστα τις προφητείες!
Αυτό το κομμάτι (παραπάνω) δε μου φάνηκε παράλογο.aims έγραψε:Το παραπανω ηταν μονο ενα κομματι απο τα οσα ειπε ο Πουτιν.
Ο Πούτιν?Ο τυπος ειναι παραφρονας και κινδυνος για τον πλανητη..
μπορείς να μας δώσεις σχετικό λινκ να τα δούμε ολοκληρωμένα?Εκτος των αλλων ειπε σημερα πως παρα αυτο που εγινε,ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ και πως επισης(κρατηθειτε) θα επρεπε να απονεμηθει νομπελ ειρηνης στον..Μπλατερ!!!
Λοιπον,ο τυπος ή ειναι το μεγαλυτερο τρολ του πλανήτη ή απλα...ΒΛΑΚΑΣ.
καλά, βλαμμένο δεν θα τον έλεγα...aims έγραψε:Απορω με τους ελληνες που περιμενουν να τους σωσει αυτος ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.
ή χρονοταξιδιώτης... λένε τα ΜΜΕ... κι όταν τα λένε αυτά τα ΜΜΕ (που το'βγαλαν με το πουdoctormarkon έγραψε:Τελικά είναι ο Χαϊλάϊντερ ο Αθάνατος και ζει πάνω από 100 χρόνια?
όπως σου είπα κι εχθές, την ώρα που τα'γραφες αυτά, εγώ ετοίμαζα ένα βίντεο...aims έγραψε:Απορω με τους ελληνες που περιμενουν να τους σωσει
Πώς; χτυπώντας τον ΙΣΙΣ οπως δεν τον χτύπησαν ποτέ οι "συμμαχοι" που δηθεν μου τάχα μου τον καταδίκαζαν;aims έγραψε:πο εκει και περα,επιμενω:ο Πουτιν ΑΝΟΙΓΕΙ δρομο για τον ΕΠΟΜΕΝΟ παραφρονα.
Βικυ μου,εννοουσα πως σε καποια πραγματα¨Στρωνει το χαλι " στον διαδοχο του.ArELa έγραψε:Πώς; χτυπώντας τον ΙΣΙΣ οπως δεν τον χτύπησαν ποτέ οι "συμμαχοι" που δηθεν μου τάχα μου τον καταδίκαζαν;aims έγραψε:πο εκει και περα,επιμενω:ο Πουτιν ΑΝΟΙΓΕΙ δρομο για τον ΕΠΟΜΕΝΟ παραφρονα.
Δεν αποκλείω τίποτα μεν, ούτε παραβλέπω αυτό που τόσο επίμονα πιστεύεις, απλά ακόμα δεν έχω δει
ενδείξεις στην πράξη...
Αν ισχύει αυτό που είπε ο Πολ Κραιγκ Ρόμπερτς (στο 7:55 του βίντεο) που δεν είναι συνωμοσιολόγος, αλλά αμερικανόπουλο
αναντάμ μπαμπαντάμ, και δεν έχω λόγο να πιστεύω περίεργα γι'αυτόν,
αν δηλαδή ο Ρώσος έχει τεχνολογία που παραλύει τον απέναντι όποτε γουστάρει,
τότε αλλάζει καταλυτικά το παιχνίδι στη γεωπολιτική σκακιέρα.
Υποψιάζομαι πως το έχει, γι'αυτό οι αμερικΛάνοι κάνουν (μέσω τουρκων) σπασμωδικές κινήσεις.
Το να χάσουν την ηγεμονία τους στη Μ. Ανατολή (αλλά και στην Ευρώπη) τους τρελαίνει.
καλη πρωτοχρονια Βικυ μου!ArELa έγραψε: Καλή πρωτοχρονιά να'χουμε κι εμείς που γιορτάζουμε μαζί