Ο ηλεκτρισμός είναι διάχυτος και ΤΖΑΜΠΑ παντού... και στη Γη και στο σύμπαν.
Το ότι ο Τέσλα έφερε στην σύγχρονη εποχή τον τρόπο παραγωγής άπλετης ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ενέργειας,
δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είχε συμβεί στο παρελθόν. Άλλωστε είχα ακούσει ότι κάπου στην Περσία? (θα σας γελάσω, είναι και αργά και μόλις τελείωσα άλλη μια εκπομπή στο Άστρα, οπότε ειμαι λιγο off τώρα) Τέλος πάντων, στην αρχαιότητα, κάπου παρήγαγαν ρεύμα και φως μέσω του ρεύματος... και ποιος ξέρει τι άλλα.
Η κρυμμένη γνώση που υπάρχει σε όλους τους τομείς (ιστορία, βιολογία, γεωλογία, ανθρωπολογία, κλπ κλπ)
και που ακόμα δεν παραδόθηκε επίσημα στον κόσμο, αλλά ανακαλύπτουν κάποιοι με ιδρώτα, αίμα και πολύ κόπο ψήγματα αληθειών που τα κρατούσαν καλά κρυμμένα, είναι ένα καλό ερέθισμα για να δούμε τα πράγματα λίγο πέραν της πεπατημένης, και όχι στατικά. Μπορεί αυτά τα γλυπτά να είναι κάτι άλλο, αλλά προσωπικά
δεν μπορώ ούτε και θέλω να αποκλείσω την πιθανότητα να ήταν και προηγμένης τεχνολογίας... παρμένη από εξωγήινους, η παρουσία των οποίων στην αρχαιότητα ήταν τρανταχτή και συχνή, κι αυτό έχει πια αποδειχθεί...
Ας σκεφτούμε και τον υπολογιστή των αντικηθυρων...
και τους πιθανούς προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς...
εδώ υπήρχαν αρκάδες που λέγονταν Προσέληνες ή προσελήνιοι... πριν εμφανιστεί η σελήνη
σαν δορυφόρος της Γης δηλαδή...
Είναι ανόητο να πιστεύουμε πως ξέρουμε τα πάντα για το παρελθόν...
κατά τη γνώμη μου, αν γνωρίζουμε ένα 5%, τυχεροί είμαστε...
Πέραν αυτού...
Transhuman14 έγραψε:100 πχ νομιζω ειναι ρωμαϊκη εποχη. Και απο που τεκμέρεται οτι ειναι λάπτοπ;
δεν υποστήριξα με καμία βεβαιότητα πως είναι λαπ τοπ.
Βασικά μετέφερα το άρθρο από αλλού.
Και αν πρόσεξες, στον τίτλο έβαλα και ερωτηματικά, οπότε δεν καταλαβαίνω
το "από πού τεκμαίρεται..." Δεν τεκμηρίωσε κανείς τίποτα.
Κουβέντα κάνουμε. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι είναι.
Μπορεί να είναι ξύλινες πλάκες που έγραφαν, όπως υποστηρίζουν κάποιοι,
επειδή ο πάπυρος ηταν ακριβός...