(λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό εν έτει 2015

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 20 Αύγ 2015, 15:36

Δεν ενοχλουμαι απλα θα συμπληρωσω οτι γι αυτο οταν βλεπουμε ενα ανυπογραφο αρθρο. Ξερω οτι τα ανυπόγραφα είναι ίδια των αντινεοταξιτών και καλα, αλλα θα πρεπει να αναρωτιώμαστε κυρίως απο το ύφος του, το τι σκοπους εχει ο αρθρογράφος. Μηπως θελει να βαλει φυτιλιές ; Μήπως θελει να αποπροσανατολίσει; Μήπως θελει να μισούμε τους ξένους όσο άλλοι θα απεργάζονται στην καταστροφή μας;
Μηπως το ΕχωΑντινεοταξικοΜπλογκ.blogspot.gr ειναι μπλογκ κοινωνικης μηχανικής και διόλου αντινεοταξικό;
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 20 Αύγ 2015, 17:31

doctormarkon έγραψε: Σίγουρα τόσοι πολλοί μετανάστες είναι πρόβλημα ή τους φέρνουν για να δημιουργήσουν .....πρόβλημα.
Αλλά η λύση δεν είναι η ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους μας.
Προσωπικά το εξετάζω από δυο πλευρές. Πρώτον , έχουμε μια στημένη οργάνωση (ISIS) να κάνει τα θελήματα των Αμερικάνων με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης το οποίο έρχεται προς την χώρα μας και στην συνέχεια , όποιος τα καταφέρει, περνάει τα σύνορα για τα Βαλκάνια (πράγμα πολύ δύσκολο χωρίς να σε καθαρίσουν).

Μέσα σε όλους αυτό τον κόσμο , προφανέστατα, κάποιοι θα είναι και εγκληματίες. Κάποιοι θα είναι και Τζιχαντιστές αλλά οι πιο πολλοί είναι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι γεμάτο ανασφάλεια για το αύριο. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό ως εδώ.

Δεύτερον, το κύμα αυτής της μετανάστευσης μάλλον χρησιμοποιείται και έχει πολλούς σκοπούς. Παράδειγμα ποιος είναι ο ρόλος της Τουρκίας; Να κάνει τον μπαμπούλα στην Ελλάδα. Ποιοι την έβαλαν εκεί να κάνει τον μπαμπούλα; Αυτοί που ελέγχουν και τον ISIS. Τι είχε πει ο Τουρκούτ Οζάλ(πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας) στην Λιάνα Κανέλλη ; Ότι δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο με την Ελλάδα. Αρκεί μονάχα να στείλουν μερικά εκατομμύρια μετανάστες και θα έχουν ξεμπερδέψει μια και καλή.

Που έχει την Μεσογειακή πρωτεύουσα του ο ISIS ;;;;; Στην Σύρτη της Λιβύης ! Που βρίσκεται η Σύρτη; Κλικ εδώ : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... B7.svg.png .

Σοβαρεύει το πράγμα έτσι δεν είναι; Και πόσους μετανάστες έχει ήδη η Ελλάδα εκτός από αυτούς που έρχονται μέσα; :D

Καταλαβαίνουμε, θέλω να πιστεύω, λοιπόν πως τα περιστατικά στην Κω πρέπει να κριθούν και λίγο με καθαρό μυαλουδάκι. Τι έλεγαν πριν μέρες για τον αστυνομικό στην Κω που χαστούκισε μετανάστη και κρατούσε μαχαίρι; Του κόσμου τις ηλιθιότητες από τα γνωστά ΜΜΕ ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά.

Απορία: Αυτός ο Αστυνομικός έχει οικογένεια σπίτι του ; Τον ενδιαφέρει ή δεν τον ενδιαφέρει να γυρίσει σώος πίσω και όχι να κρατά έναν μεγάλο αριθμό μεταναστών μαζί με άλλους λίγους αστυνομικούς από το να μην μπουκάρουν και σφάξουν ζωντανούς τους πάντες επειδή μεταξύ των μεταναστών υπάρχουν και κάποια αρχ...κια που έκαναν μαλακιούλες και θα κάνουν με την πρώτη ευκαιρία;

Λίγο λογική δεν έμεινε; Μας έφαγε αυτή η δήθεν ανθρωπιστική ευαισθησία και η καραμέλα για τους κακούς αστυνομικούς. Όλοι κακοί είναι. Αλλά εντάξει τώρα αν μέσα σε αυτόν τον αριθμό μεταναστών είναι και κάποιοι τρελαμένοι οι οποίοι σπάνε,σκοτώνουν,καίνε δεν τρέχει τίποτα. Τα καλά και συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν έχει το ρόλο της η μετανάστευση. Θύματα αυτοί που δεν φταίνε....θύματα οι Έλληνες μακροπρόθεσμα και κερδισμένοι όσοι επενδύουν σε ανθρωπιστικές παπαρίτσες και Εθνικιστικά παραληρήματα .Στο παρασκήνιο κερδισμένοι άλλοι εξυπνότεροι και πιο πονηροί.

Αλλά εντάξει εδώ έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα. Έχουμε τις ροκιές οι οποίες μπαίνουν στο μάτι του Divine (δουλειά δεν είχε ο διάολος...) , έχουμε το blog των αντινεοταξιτών το οποίο αποτελεί μπλογκ κοινωνικής μηχανής (καλό το ανέκδοτο...αλλά αναρωτιέμαι τι ρόλο βαράνε τα άλλα μπλογκ που μας γεμίζουν κατεβατά υπεράσπισης μεταναστών , γιατί αμφιβάλλω αν κάποιους απ όλους αυτούς που γράφουν υπερ τους ολη μερα πήραν καμια οικογένεια σπίτι τους να τους προσφέρουν τα βασικά)..σε λίγο θα μας βομβαρδίζουν και θα λέμε βροχή είναι ας συνεχίσουμε την προπαγάνδα ελεύθερα υπέρ ή κατά των μεταναστών.

Όποιος δεν βλέπει τι εξυπηρετεί η μετανάστευση ή καλύτερα πως χρησιμοποιείται ή είναι τελείως αφελής ή κάτι άλλο χειρότερο (και πιο επικίνδυνο για όλους).
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 20 Αύγ 2015, 18:18

Το ΙΣΙΣ φτιάχτηκε για να παράγει πρόσφυγες στη γύρω περιοχή.
Όσοι έρχονται εδώ δεν είναι ISIS.

Οι πρόσφυγες από Συρία και από Λιβύη (πάνε στην Ιταλία οι Λίβυοι) είναι άνθρωποι που κάποτε ζούσαν πολύ καλά στη χώρα τους και ποτέ δεν θα ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα.
Πρίν λίγα χρόνια δεν υπήρχαν Λίβυοι μετανάστες ούτε Σύριοι.

Όσοι χειροκροτούσαν την Αραβική Άνοιξη ενάντια .......στους.........δικτάτορες........δεν μπορούν να γκρινιάζουν για τους πρόσφυγες.
Όλα πάνε πακέτο.

Κάθε αλληλεγγύη προς αυτούς δεν είναι από οίκτο ή από ανθρωπισμό αλλά επειδή μπορεί μια μέρα να βρεθούμε στη θέση τους.
Κάνείς δεν θα είναι σίγουρος ότι δεν θα είναι μία μέρα πρόσφυγας.
Ήδη έχουν αρχίσει τα όργανα.

Αποκαλούσαν βουτυρόπαιδα και μαμόθρεφτα τους νέους στην Ελλάδα που δεν θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό να βρουν την τύχη τους.

Η βιτρίνα είναι εκείνοι που πρόκοψαν.

Αλλά υπάρχει και άλλη πλευρά η σκοτεινή.
http://www.pentapostagma.gr/2013/11/ell ... tozoa.html

Δεν μπορείς να ζητάς π.χ να βουλιάζουν τα καράβια και να πηγαίνουν στον πάτο όλοι και από την άλλη να προτρέπεις τους Έλληνες να φύγουν μετανάστες άρον άρον.

Αυτή τη σχιζοφρένεια δεν την καταλαβαίνω.

Πολύ διαφημίζεται η μετανάστευση των Ελλήνων.
Που ξέρω αν και στο Πακιστάν αποκαλούν μπούληδες αυτούς που δεν παίρνουν το δισάκι στον ώμο και να φύγουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 20 Αύγ 2015, 18:28

Να δούμε και λίγο τι λένε οι Έλληνες που ζουν στη Γερμανία Ή όπου αλλού και πήγαν μετανάστες.
http://www.huffingtonpost.gr/2015/03/21 ... 09784.html

Θα μου πείτε δεν είναι λαθρο.

Από το λάθρο μέχρι το νόμιμο η απόσταση είναι πολύ μικρή.
Ξαφνικά σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια και γίνεσαι λάθρο στη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Αύγ 2015, 20:14

AnonymosEreynhths έγραψε:Όποιος δεν βλέπει τι εξυπηρετεί η μετανάστευση ή καλύτερα πως χρησιμοποιείται ή είναι τελείως αφελής ή κάτι άλλο χειρότερο (και πιο επικίνδυνο για όλους).
Ετσι ακριβώς είναι. Σωστή η ανάλυσή σου και πιάνει πολλές παραμέτρους.
Επιμένω πως αντί να στεκόμαστε με μεμψιμοιρία και μίσος απέναντι στους μετανάστες συλλήβδην
(μέσα στους οποίους υπάρχουν κατά κύριο λόγο ταλαίπωροι) πρέπει κάποτε να εστιάσουμε στα σοβαρά
σ'αυτούς που α/ δημιουργούν-οργανώνουν αυτήν την κατάσταση, και β/ σ'αυτούς (κυβέρνηση)
που επιτρέπουν να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 21 Αύγ 2015, 00:27

ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ η ΚΩΣ και η ΛΕΣΒΟΣ

Εκτός ελέγχου φαίνεται να οδηγείται η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες να συνοστίζονται στα λιμάνια κι έξω από τα αστυνομικά τμήματα προκειμένου για να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα προσωρινής παραμονής στη χώρα.

Η κατάσταση κυρίως σε Κω και Μυτιλήνη είναι τραγική.

Πλέον σκηνές βίας και άγριων επεισοδίων διαδραματίζονται καθημερινά κυρίως ανάμεσα σε μετανάστες διαφορετικών εθνικοτήτων ενώ αρκετές φορές έχουν μπει στο στόχαστρο εθνικά σύμβολα όπως η σημαία στην Κάλυμνο.

Σήμερα άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών προκλήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μπροστά στο γραφείο του Λιμενικού Σώματος.

Κάποιοι μετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους που περίμενανστη σειρά τους. Οι δεύτεροι αντέδρασαν έντονα, σημειώθηκαν εκτεταμένες συμπλοκές, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.

Από την οργή των λαθρομεταναστών δε γλύτωσαν ούτε οι λιμενικοί οι οποίοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την καθυστέρηση της καταγραφής τους προκαλώντας τους με άσεμνες χειρονομίες.

Ακολουθεί το βίντεο του lesvosnews.gr

https://www.youtube.com/watch?v=vkGRjwoGevI

http://www.freepen.gr/2015/08/blog-post_4490.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 21 Αύγ 2015, 06:57

Που έχει την Μεσογειακή πρωτεύουσα του ο ISIS ;;;;; Στην Σύρτη της Λιβύης ! Που βρίσκεται η Σύρτη; Κλικ εδώ : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... B7.svg.png .
Από τη Σύρτη έφτιαξαν πρατήρια σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπως π.χ στο Καψής στη Θεσσαλονίκη.

Ποιοί έφεραν Λίβυους δήθεν τραυματίες (αυτοί που είδα μια χαρά ήταν) και ΄ποιοί πλήρωσαν τα έξοδα για να μένουν επί 6 μήνες σε πολυτελή ξενοδοχεία να τρώνε και να πίνουν.
Ποιοί πλήρωσαν για νοσηλεία σε πανάκριβα νοσοκομεία?

Κάτι ακούστηκε για την κυβέρνηση του Κατάρ αλλά δεν το πιστεύω.

Έτσι Αντώνη οι ισλαμοφασίστες δεν είναι από αυτούς που έρχονται με τα καράβια μισοπνιγμένοι αλλά κάποιοι άλλοι που δεν ονομάζονται "λαθρομετανάστες" γιατι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θεωρούνται νόμιμοι.

Το πρόβλημα των τελευταίων μηνών είναι πολύ έντονο και υπάρχει δάκτυλος από πίσω.

Ενάντια στην Ελλάδα ή ετοιμάζεται κανένα μπαμ πολύ δυνατό στην Τουρκία στη Συρία και στη γύρω περιοχή και όπου φύγει φύγει.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 22 Αύγ 2015, 07:50

Ο κατοχικός έχει ένα πολύ ωραίο βίντεο
http://katohika.gr/diethni/auta-den-einai-mirmigkia/

Αυτά δεν είναι μυρμήγκια είναι ο τίτλος.
Μετανάστες από το Μεξικό προς ΗΠΑ.
Παγκόσμιο φαινόμενο.
Φεύγουν από μία παρακατιανή χώρα για να ζητήσουν την τύχη τους σε πιο ......πολιτισμένη χώρα που ευημερεί :jerk: Που λεει ο λόγος δηλαδή.

Ε δεν είναι τώρα. Τα τελευταία χρόνια συνέχεια φεύγουν από Λατινική Αμερική για ΗΠΑ και κυρίως από Μεξικό που είναι κοντά.

Για όσους βλέπουν σαπουνόπερες μεξικάνικες Εγώ βλέπω και δεν ντρέπομαι γι αυτό, το κοινό θέμα είναι ένα πέρασμα συνόρων από λαθρο-μεξικάνους μαφίες και λαμόγια που φτιάχνουν ψεύτικα χαρτιά αστυνομία που κυνηγάει, ρατσισμός περιφρόνηση στους Λάτιν αλλά στο τέλος η αγάπη θριαμβέυει.
Η πραγματικότητα στις ΗΠΑ στην Ελλάδα και αλλού είναι φυσικά διαφορετική και δεν έχει καλό τέλος
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 22 Αύγ 2015, 08:16

Οργή λαού κατά την άφιξη Καμμένου στην Κω. Τον υποδέχθηκαν με αυγά & μπουκάλια.

http://katohika.gr/ellada/orgi-laou-kat ... i-kamenou/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Κυρ 23 Αύγ 2015, 08:51

χαμος θα γινει εαν ξαναβγει ο τσιπρας στην εξουσια(που μαλλον αυτο θα γινει)..
οι ανθρωποι ειναι εντελως στα χαμενα και δεν μπορουν να αντιμετωπισουν σοβαρα αυτο το πολυ σημαντικο προβλημα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Σεπ 2015, 16:04

70 οι νεκροί μεταναστες στο φορτηγό της Αυστρίας – 7 συλληψεις

http://olympia.gr/2015/08/28/70-%CE%BF% ... %B7%CF%82/

τι φρίκη Θεέ μου... :(

και παράλληλα...

Λέσβος ΣΟΣ!

http://katohika.gr/gn-blog/lesvos-limani-mitilini-sos/

Το νησί έχει κατακλυστεί από μετανάστες...

https://www.youtube.com/watch?v=jxwamsMgNU0

Αυτή η κατάσταση είναι τρομερή... Η πατρίδα δέχεται επίθεση από πολλά μέτωπα.
Αν ξαναβγει ο Τσίπρας που έδειξε ήδη πόσο εντεταλμένος και υποδουλωμένος είναι,
θα ψάχνουμε τα σύνορά μας στη Λαμία. Η χώρα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ξέφραγο αμπέλι.
Ελπίζω οι ψηφοφόροι να μην είναι εντελώς ανεγκέφαλοι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 01 Σεπ 2015, 16:38

Είπα να γράψω κάτι. ...αλλά μάλλον το σάλιο μου θα χαλάσω. .... (ή στην προκειμένη τα κλικ μου).

Μπορείτε να πάτε στον Πειραιά που έρχόνται περίπου 4000 από την Μυτιλήνη και να τους πετάξετε στη θάλασσα. .....
Ή μάλλον να βυθίσετε και το πλοίο για να μην ξαναφέρει κι άλλους .......

Η λύση της ναρκοθετησης στα θαλάσσια σύνορα πως σας φαίνεται. ....?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 01 Σεπ 2015, 16:43

ArELa έγραψε:Λέσβος ΣΟΣ!

http://katohika.gr/gn-blog/lesvos-limani-mitilini-sos/

Ελπίζω οι ψηφοφόροι να μην είναι εντελώς ανεγκέφαλοι...
Αααααα ......και οι ψηφοφόροι πρέπει να ξαναβαλουν τον εγκέφαλο πίσω στη θέση του (sic), και να ψηφίσουν αυτούς που θα ξεβρωμίσουν το τόπο από τους οχτρούς. .....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Σεπ 2015, 19:09

Dread έγραψε:Είπα να γράψω κάτι. ...αλλά μάλλον το σάλιο μου θα χαλάσω. .... (ή στην προκειμένη τα κλικ μου).

Μπορείτε να πάτε στον Πειραιά που έρχόνται περίπου 4000 από την Μυτιλήνη και να τους πετάξετε στη θάλασσα. .....
Ή μάλλον να βυθίσετε και το πλοίο για να μην ξαναφέρει κι άλλους .......

Η λύση της ναρκοθετησης στα θαλάσσια σύνορα πως σας φαίνεται. ....?
Εγώ πάλι Γιώργο, που δεν τσιγκουνεύομαι ούτε σάλια ούτε πλήκτρα ούτε κλικ,
θα σου εφιστούσα την προσοχή στην υπερβολή της "πολιτικής ορθότητας" που "βγάζεις" αδιακρίτως,
γιατί σε παρασέρνει σε στρεβλώσεις που δεν σου πρέπουν.

Θα έλεγα πως "δε μίλησε κανείς.." μπλα μπλα, αλλά επειδή για δεύτερη φορά
εστιάζεις και εξαπολύεις ειρωνείες, απαξίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σ'εμένα,
(κι ας τσουβάλιασες τους πάντες μιλώντας στον πληθυντικό εδώ...)
θα σε παρότρυνα κατ'αρχάς να "ξαναβάλεις πίσω τον εγκέφαλο" όπως είπες ο ίδιος, τόσο όσο
τουλάχιστον, για να μην αυταπατάσαι πως απευθύνεσαι σε καμιά σκληροπυρηνική χρυσαυγουλίτικη εθνικίστρια της μονομέρειας που τσιμπάει στ- και ΠΡΟΑΓΕΙ το "διαίρει και βασίλευε", γιατί αν έτσι με αντιλαμβάνεσαι, ή μ'έχεις μπερδέψει άγρια με κάποιο άλλο άτομο, ή κάπου λασκάρησε όντως ο εγκέφαλος, αν όχι σε εκλογικό επίπεδο, σίγουρα σε μνημονικό.

Ποτέ δεν έχω καταφερθεί με κραυγαλέο φανατικό μίσος απέναντι στους μετανάστες (τέτοια υπήρξα και η ίδια άλλωστε για μια ολόκληρη 25ετία) και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
επίσης δεν καταφέρθηκα πουθενά εναντίον τους.

Αυτό βέβαια θα το αντιλαμβανόσουν και θα το γνώριζες, αν είχες κάνει τον κόπο
να διαβάσεις έστω τι έγραψα λίιιιιιιιιγο πιο πάνω , ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ νήμα, (και συγκεκριμένα στις 20/8/15) με την οποία (ανάρτηση) επικοινωνούσα τα εξής:
ArELa έγραψε:Επιμένω πως αντί να στεκόμαστε με μεμψιμοιρία και μίσος απέναντι στους μετανάστες συλλήβδην (μέσα στους οποίους υπάρχουν κατά κύριο λόγο ταλαίπωροι) πρέπει κάποτε να εστιάσουμε στα σοβαρά σ'αυτούς που α/ δημιουργούν-οργανώνουν αυτήν την κατάσταση, και β/ σ'αυτούς (κυβέρνηση) που επιτρέπουν να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ποτέ λοιπόν δεν εκφράστηκα με τρόπο που να υπονοεί μίσος απέναντι στους ανθρώπους- τονίζω-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- που μπαίνουν πανικόβλητοι και απελπισμένοι στην Ελλάδα, ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟΙ από μια κατάσταση (αδιανόητου ακόμα για μας εφιάλτη) στον τόπο τους, από την οποία θα'θελε και θα επιδίωκε να φύγει για να σώσει εαυτόν και οικογένεια, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας.

Η όποια μήνη μπορεί να δει κάποιος (πλην εσού βέβαια) από μεριάς μου,
εστιάζει αποκλειστικά και μόνο σε κάποιους συγκεκριμένους τύπους,
που πρόσφυγες ή μετανάστες δεν τους λες.
Ποιοι είναι αυτοί οι "κάποιοι";
Υποδιαιρούνται σε δύο ομάδες: α/ Αυτοί που κρύβονται πίσω απ'αυτή
την κατάσταση (που δε μαστίζει μόνο την Ελλάδα) και την έχουν οργανώσει μεθοδευμένα.
Και β/ οι της τωρινής ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ κυβέρνησης της Ελλάδος (?) που
ξαναλέω, αφήνουν τη χώρα κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι.
Υπάρχει και μια υποκατηγορία, ας την πούμε γ/ η οποία είναι τα τσιράκια της κατηγορίας
α'. που μπαίνουν ανάκατοι με τους πραγματικούς πρόσφυγες/μετανάστες, για να εκτελέσουν
συγκεκριμένες εντολές των κυρίων της α/.

Από εκεί και πέρα, έχω την αίσθηση (για να μην πω βεβαιότητα) πως αν ζούσες σε κάποιο
από τα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου που βάλλονται αυτή την ώρα, δε θα'σουν ούτε τόσο cool
και μπλαζέ, ούτε ειρωνικός.

Σε κάθε περίπτωση και σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον, όταν αναφέρομαι σ'αυτούς (των κατηγοριών α/ & β/ και της υποκατηγορίας γ/) δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους, γιατί ΑΥΤΟΙ δεν είναι άνθρωποι. Ανήκουν σε άλλη συνωμοταξία θηλαστικών, που δεν έχει καμία σχέση με το ανθρώπινο είδος. (παρά μόνο εξ όψεως, κι αυτό καθαρά συμπτωματικό)

Ελπίζω να έγινα σαφής. Αν δεν έγινα, λυπάμαι, αλλά δε θα κλάψω κιόλας,
γιατί αυτό το είδος απαξίας και ειρωνίας που είδα...
Dread έγραψε: Αααααα ......και οι ψηφοφόροι πρέπει να ξαναβαλουν τον εγκέφαλο πίσω στη θέση του (sic), και να ψηφίσουν αυτούς που θα ξεβρωμίσουν το τόπο από τους οχτρούς. .....
δεν μου αξίζει , και δεν την εκτιμώ καθόλου. :thumbsdown:

Όχι γιατί "με θίγει", - δε μπορεί να με θίξει κάποιος που δεν ξέρει ή δεν καταλαβαίνει τι λέω.
Εσύ μπορεί να την απηύθυνες σ'εμένα αυτή την ατακάρα, αλλά ουσιαστικά δεν πάει σε μένα.
Πάει σε αυτούς που όντως εκφράζονται (όπως ήδη είπα) με υπερεθνικιστικούς, φανατικούς,
ανεγκέφαλους, χρυσαυγουλίτικους τόνους. Για κάποιο περίεργο λόγο εσύ αυτούς τους τόνους,
τους "ακούς" από μένα. Κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι δικό μου.
(φιλική παρότρυνση να το κοιτάξεις)

Επειδή λοιπόν θεωρώ τελείως άτοπο να απευθύνεται σ'εμένα τη βίκη αυτό το πράμα,
θα μου επιτραπεί να σου το επιστρέψω αναπάντητο.
Το εικονίδιο που ήδη έβαλα πιο πάνω :thumbsdown: αρκεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 01 Σεπ 2015, 19:56

Αυτό είναι το θέμα :
ArELa έγραψε:
AnonymosEreynhths έγραψε:Όποιος δεν βλέπει τι εξυπηρετεί η μετανάστευση ή καλύτερα πως χρησιμοποιείται ή είναι τελείως αφελής ή κάτι άλλο χειρότερο (και πιο επικίνδυνο για όλους).
Ετσι ακριβώς είναι. Σωστή η ανάλυσή σου και πιάνει πολλές παραμέτρους.
Επιμένω πως αντί να στεκόμαστε με μεμψιμοιρία και μίσος απέναντι στους μετανάστες συλλήβδην
(μέσα στους οποίους υπάρχουν κατά κύριο λόγο ταλαίπωροι) πρέπει κάποτε να εστιάσουμε στα σοβαρά σ'αυτούς που α/ δημιουργούν-οργανώνουν αυτήν την κατάσταση, και β/ σ'αυτούς (κυβέρνηση) που επιτρέπουν να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
+1
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 01 Σεπ 2015, 20:34

Νταξ'......
Ότι πεις......
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Σεπ 2015, 21:32

Dread έγραψε:Νταξ'......
Ότι πεις......

Μία από δύο εκδοχές παίζουν εδώ: Ή δε διάβασες αυτό που σου παρέθεσα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p258816
(πού καιρός και διάθεση τώρα για μακρυνάρια)
ή αν το διάβασες, δεν έχεις επιχείρημα να αντιπροτάξεις.

Με τις τρεις λέξεις που κατάφερες να ψελίσεις, είναι μάλλον ασφαλές
να συμπεράνει κανείς, πως δεν αναγνωρίζεις ότι λάθεψες
(παρά το κατά κανόνα όντως σωστό σου κριτήριο)
και πέταξες άτοπη παπαριά....

Νταξ... ό,τι πεις. :?

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 20#p258820
(το ΥΓ. του συγκεκριμένου ποστ, μπορεί να πει κανείς ότι αφορά και τον "διάλογο"-παρωδία
σ'αυτό το νήμα. )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 01 Σεπ 2015, 22:11

Ότι πεις......
Νταξ....

Αφού συμφωνείς....

Τι άλλο να πούμε....

τελείες ...... τσσσσ.........
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 01 Σεπ 2015, 22:22

AnonymosEreynhths έγραψε:πρέπει κάποτε να εστιάσουμε στα σοβαρά σ'αυτούς που α/ δημιουργούν-οργανώνουν αυτήν την κατάσταση, και β/ σ'αυτούς (κυβέρνηση) που επιτρέπουν να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Έχω μια υποψία πως όσοι έχουν μπάξει μέσα στην Ελλάδα,τα πρακτοράκια περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία , μια σπίθα ενδεχόμενος, για να κάνουν ότι τους έχουν διατάξει να κάνουν.

Δεν μπορεί όλως τυχαίως να μας έχει αφήσει το Ισλαμικό Κράτος (και οι χειριστές τους) εκτός σχεδίου. Αλήθεια υπάρχει θέμα για τον ISIS στο φόρουμ γιατί δεν θυμάμαι.

Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα για την βάση τους στην Σύρτη της Λιβύης. Σήμερα έμαθα πως έχουν εγκαταστήσει βάση 200 χλμ βόρεια των δικών μας συνόρων!!!!!

Δείτε στον χάρτη:
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesyste ... 555966.JPG

Και μόλις πριν λίγες ώρες οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού εισέβαλαν σε πλοίο,λίγο πιο νότια της Κρήτης, με σημαία Βολιβίας το οποίο μετέφερε οπλισμό και εκρηκτικά στον ISIS !

..... (τελείες)

τσσσσσ ......
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 01 Σεπ 2015, 22:54

ArELa έγραψε:
Ότι πεις......

Μία από δύο εκδοχές παίζουν εδώ: Ή δε διάβασες αυτό που σου παρέθεσα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p258816
(πού καιρός και διάθεση τώρα για μακρυνάρια)
ή αν το διάβασες, δεν έχεις επιχείρημα να αντιπροτάξεις.

Με τις τρεις λέξεις που κατάφερες να ψελίσεις, είναι μάλλον ασφαλές
να συμπεράνει κανείς, πως δεν αναγνωρίζεις ότι λάθεψες
(παρά το κατά κανόνα όντως σωστό σου κριτήριο)
και πέταξες άτοπη παπαριά....

Νταξ... ό,τι πεις. :?

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 20#p258820
(το ΥΓ. του συγκεκριμένου ποστ, μπορεί να πει κανείς ότι αφορά και τον "διάλογο"-παρωδία
σ'αυτό το νήμα. )
Ειπα και πριν....τα κλικ μου δεν τα χαλαω....

Σαφως και υποστηριζω την αποψη μου, αλλιως δεν θα την εγραφα.
Με το δικο μου κριτηριο (δεν με ενδιαφερει αν το κρινει καποιος κατα κανονα σωστο), σαφως και δεν λαθεψα.
Θεωρω πως την γλωσσα την χειριζομαι αρκετα καλα, ωστε να χρησιμοποιω τις καταλληλες λεξεις και εκφρασεις.

Καθεις εφ ω εταχθη.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Σεπ 2015, 23:21

AnonymosEreynhths έγραψε:Έχω μια υποψία πως όσοι έχουν μπάξει μέσα στην Ελλάδα,τα πρακτοράκια περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία , μια σπίθα ενδεχόμενος, για να κάνουν ότι τους έχουν διατάξει να κάνουν.
o κόσμος το'χει τουμπανο κι εμείς... χμ... είμαστε μισητές των αλλοεθνών που το επισημαίνουμε :ouf:

κι ο Σελέντε φαίνεται, κρυφοχρυσαυγίτης είναι που το επισημαίνει στο πρώτο δεκάλεπτο εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=1Tm_I27VzZU

και όχι, εμάς δεν πρέπει να μας απασχολούν τα νησιά του ανατ. Αιγαίου που έχουν βουλιάξει
κι οι ντόπιοι έχουν σαλτάρει και έχουν κατατρομοκρατηθεί... Αν μας απασχολεί αυτό,
είμαστε φασισόμουτρα του κερατά, που μισούμε τους μετανάστες...
Αλλά τι ανησυχούμε, πήγαν και οι ΜΚΟ τώρα στα νησιά (έτσι αποκαλούνται τα νεοταξίτικα
λαμόγια που πληρώνονται για να μας αποτελειώσουν, με τα δικά μας τα λεφτά! :banghead: )

Τα χρηματιστήρια των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου καταρρέουν, οι αμερικάνοι
χτυπάνε τη Συρία αλύπητα στέλνοντας τους διαλυμμένους στην Ευρώπη, και όχι, δε βλέπουμε
πού πάει η δουλειά. Το μόνο που μας νοιάζει είναι μη μας πουν εθνικιστές. ΓΑΜΩ τα σιωνιστικά
προγραμματάκια, που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχνάει και οικογένεια, και λαό, και πατρίδα.
AnonymosEreynhths έγραψε:Δεν μπορεί όλως τυχαίως να μας έχει αφήσει το Ισλαμικό Κράτος (και οι χειριστές τους) εκτός σχεδίου. Αλήθεια υπάρχει θέμα για τον ISIS στο φόρουμ γιατί δεν θυμάμαι.
Φυσικά υπάρχει θέμα, εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 49#p244349
αλλά μη δίνεις σημασία, κάτι αλλοπαρμένοι εθνικιστο-συνωμοσιολόγοι της πλάκας έβαλαν
στοιχεία του κώλου εκεί πέρα...

Όταν οι δήθεν ισλαμιστές (που όχι μόνο δε χτυπάνε το ισραήλ αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ κι ολας μαζί του)
έρθουν έξω απ'την πόρτα των...πολιτικώς ορθών (γιατί τώρα μπήκαν μόνο στα νησιά και κάνουμε
πως δεν υπάρχουν) , τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος!
Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στους μετανάστες/πρόσφυγες, παρεισφρύουν κι αυτά
τα μπουμπούκια, ΓΙΑ ΝΑ λιανίσει αυτό το ισλαμικό κράτος της ΣΙΑ, ολάκερη την Ευρωπη στην τελική, που αγρόν ηγόραζε, και αφήνει όχι μόνο εμάς (ως κράτη μέλη- ρίξε γέλια εδώ) εκτεθειμένους και απροστατευτους, αλλά και το ίδιο το μαλακό της υπογάστριο.
Το απώγειο του γέλιου θα πέσει όταν αποδειχθεί ότι η τωρινή κυβέρνηση παίρνει χοντρό χρήμα
ανά κεφάλι (ειδικά των μπουμπουκιών της ΙΣΙΣ) για να κάνει την πάπια. Και το μπικικίνι αυτό
φυσικά, δεν πάει στη χώρα, στην τσέπη τους πάει!

Αλλά εδώ στην Ελλάδα, κολλήσαμε στις ταμπελες και τις σιωνιστικές πατέντες,
κι όλη η φύσις ησυχάζει...

Αν ήταν το πουλί βιολί, ακόμα και στραντιβάριους να ήταν, θα ακούγαμε φρικτές "μελωδίες"... :freak:
Ευτυχώς γλυτώσαμε απ'αυτό τουλάχιστον, γιατί το πουλί παραμένει πουλί και παίζεται αλλιώς :jerk:

Dread έγραψε:Σαφως και υποστηριζω την αποψη μου, αλλιως δεν θα την εγραφα.
Με το δικο μου κριτηριο (δεν με ενδιαφερει αν το κρινει καποιος κατα κανονα σωστο), σαφως και δεν λαθεψα.
Θεωρω πως την γλωσσα την χειριζομαι αρκετα καλα, ωστε να χρησιμοποιω τις καταλληλες λεξεις και εκφρασεις.
Αυτό είναι απάντηση στο ποστ μου εδώ? http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p258816 νταξ' ό,τι πεις...

κι άλλοι χειρίζονται τη γλώσσα καλά, tο κακό είναι ότι βλέπεις-ακούς και μένεις μόνο στη δική σου
και απαξιείς ν'ακούσεις και τον άλλον. (μονόλογος και μονομέρεια λέγεται αυτό)
Η διαφύλαξη του "εγώ" βλέπεις, είναι προφανώς ισχυρότερη ανάγκη, από την ανάγκη να κρίνουμε αντικειμενικά και δίκαια, ενόψει επιχειρημάτων (όχι αλαλαγμών ή ασυνάρτητων κορώνων) που τέθηκαν στο τραπέζι και αδυνατείς να αντικρούσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι δε μπορείς (scripta manent is a bitch :P ... ).
Με αυτό σαν δεδομένο, λίγη σημασία έχει τι κρίνεις εσύ σωστό αφού δεν έχεις τη δυνατοτητα
να στηρίξεις (επιχειρηματολογώντας κι όχι απαξιώνοντας τυφλά και αστήρικτα)
το πώς κρίνεις ότι δε λάθεψες.
Dread έγραψε:ειπα και πριν τα κλικ μου δεν τα χαλάω...
καλά κάνεις. έτσι κι αλλιώς και να κλικάριζες στο προσωπικό μου νήμα,
όντως θα χάλαγες κλικ, αφού δε θα καταλάβαινες
παρά μόνο αυτό που θέλεις εσύ.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Καθεις εφ ω εταχθη.....

αυτό είναι το μόνο βέβαιο σ'αυτή τη... διαλεκτική (?)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Σεπ 2015, 00:57

Αλλος ....φασίστας πάλι κι αυτός ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός που γράφει στα κατοχικά για την κατάσταση
στη Μυτιλήνη...
http://katohika.gr/gn-blog/oute-tin-epo ... plirotita/

αυτός πια ο κατοχικός, δεν είναι απλά φασίστας, είναι και ξεδιάντροπος!
Ακούς εκεί να λέει ότι η Λέσβος είναι γυμνή...

http://katohika.gr/stranger-voice/i-lesvos-einai-gimni/

Κανάς δημοκράτης πουθενά? τους πάτησε όλους το τρένο?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 02 Σεπ 2015, 09:16

Μα δεν χρειάζεται να έχεις και πολύ μυαλό ή πολιτική σκέψη ή συνομωσιολογική κοσμοθεώρηση για να διαπιστώσεις (ή και να αναρωτηθείς) τα εξής:
1. Οι μετανάστες δεν είναι μονο well-to-do Σύριοι που έφυγαν με το Γκούτσι γυαλί και με το σμάρτφόουν για να γλυτώσουν από τον πόλεμο. Ανάμεσά τους (σε τι ποσοστό άραγε?) υπάρχουν πολλοί από ισλαμικές χώρες και ινδονησία...
2. Απόρροια του 1, η πιθανότητα (για κάποιους, βεβαιότητα για μένα) οτι ανάμεσά τους υπάρχουν και τζιχαντιστές.
3. Στην καθημερινότητά μας θα μπουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα, αργά ή γρήγορα.
4. Δεν είναι αυτό μιά χρυσή ευκαιρία για τρελή αστυνόμευση, στα πάντα, με τις οδηγίες, μάλιστα, και της Ευρώπης?
5. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να ανακόψουν την εισροή μεταναστών κράτη οργανωμένα, όπως η Γερμανία?
6. Τους πήρε ξαφνικά ο πόνος για τα θύματα πολέμου?

Τι ετοιμάζουν λοιπόν?
Αυτό:
ArELa έγραψε:Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στους μετανάστες/πρόσφυγες, παρεισφρύουν κι αυτά
τα μπουμπούκια, ΓΙΑ ΝΑ λιανίσει αυτό το ισλαμικό κράτος της ΣΙΑ, ολάκερη την Ευρωπη στην τελική, που αγρόν ηγόραζε, και αφήνει όχι μόνο εμάς (ως κράτη μέλη- ρίξε γέλια εδώ) εκτεθειμένους και απροστατευτους, αλλά και το ίδιο το μαλακό της υπογάστριο.
Δηλαδή δεν πρεπει να αναρωτιεσαι για αυτα τα πρωτάκουστα που γίνονται μπροστα στα μούτρα μας, μπας και κατηγορηθεις για χρυσαυγίτης??
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Σεπ 2015, 09:52

kat_woman έγραψε:5. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να ανακόψουν την εισροή μεταναστών κράτη οργανωμένα, όπως η Γερμανία?
Και πού να δεις το τρελό μπλοκάρισμα της κίνησης στη Μάγχη, όπου εκατοντάδες περνάνε
απ'τη Γαλλία στη Βρετανία

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... unnel.html

https://www.youtube.com/watch?v=30h-ztZRSw4

βέβαια άλλο εκατοντάδες κι άλλο χιλιάδες που περνάνε σ'εμάς...

ακόμα και το BBC που αναρωτιέται γιατί περνάει τέτοιο λούκι η Ευρώπη
με τους μετανάστες

http://www.bbc.com/news/world-europe-24583286

δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν
οι Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία...

Μιλάει ήδη για πέρασμα άνω των 350.000 μεταναστών στην Ευρώπη...
και μπορεί να είναι και μετριοπαθές το νούμερο...
kat_woman έγραψε:6. Τους πήρε ξαφνικά ο πόνος για τα θύματα πολέμου?
ο πόνος για θύματα πολέμου που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι (οι μεγάλοι) σε συνεργασία
με τις ΗΠΑ? Να σε κάψω Γιάννη, να σ'αλείψω λάδι...
kat_woman έγραψε:Τι ετοιμάζουν λοιπόν?
το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας έχει τεθεί σε εφαρμογή απ'το 2009...
εκνευρίζει κάποια κέντρα η ανικανότητα των ελληνικών κυβερνητικών σωτήρων
να μας αποτελειώσουν και στέλνουν ενισχύσεις οι άνθρωποι, ενώ παράλληλα
επισπεύδεται η υλοποίηση της άλλης σιωνιστικής σχεδιάρας περί "ομογενοποίησης"
της Ευρώπης, μέσω μιας... εισαγόμενης "πολυπολιτισμικότητας"
και επιτέλους, πρέπει να στηθούν και στην Ευρώπη τα τρομοκρατικά false flags
με χτυπήματα της ΙΣΙΔΑΣ... Δε μπορεί να στήνονται τέτοιες επιθέσεις μόνο στην Αμερική,
πρέπει να δούμε κι εμείς από κοντά και από πρώτο χέρι αυτό το έργο...
kat_woman έγραψε:Δηλαδή δεν πρεπει να αναρωτιεσαι για αυτα τα πρωτάκουστα που γίνονται μπροστα στα μούτρα μας, μπας και κατηγορηθεις για χρυσαυγίτης??
Τι δεν κατάλαβες, καλό μου?
Αν αναρωτηθείς και ειδικά αν κάνεις το μέγα αμάρτημα να επισημάνεις κάποια
πράγματα (όπως έκανες κι εσύ εδώ), είσαι αυτομάτως συνδυασμός χρυσαυγίτη και ψυχοπαθάκια
νεοταξίτη μισανθρώπου (2 σε 1 ένα πράμα) που θέλει διακαώς να πετάξει στη θάλασσα όλους τους ταλαίπωρους για να πνιγούν... βέεεεεβαια...

ΥΓ: Μεγάλη φασιστίλα τελικα αυτός ο Μυτιληνιός, γράφει και για το περιστατικό στη Σύμη...
Και γενικότερα για τον πόλεμο που έχει κηρυχθεί άτυπα στη χώρα...

http://katohika.gr/gn-blog/anatropi-sto ... -sti-simi/

ο δε στρέιντζερ, το'χει ξεφτιλίσει μιλώντας για το καράβι που παρκάρησε στο Ηράκλειο
http://katohika.gr/stranger-voice/auto- ... -to-parei/

τσ τσ τσ... τι φασιστίλα είναι αυτή βρε παιδί μου...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Σεπ 2015, 12:27

Η τραγωδία δεν έχει τέλος...

11 νεκροί μετανάστες στ'ανοιχτά της Κω

http://katohika.gr/gn-blog/11-nekoi-anoixta-tis-ko/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”