ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:44

Η ΕΕ με τον εναν η τον αλλον τροπο ηταν θεμα χρονου να δημουργηθει. Το θεμα ειναι μεσα στην ΕΕ να επικρατησουν τα κινηματα που θα δωσουν δυναμη στους λαους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:47

Divine Sinner έγραψε:Η ΕΕ με τον εναν η τον αλλον τροπο ηταν θεμα χρονου να δημουργηθει.
φυσικά. Σχεδιαζόταν απ'το 40 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
Divine Sinner έγραψε:Το θεμα ειναι μεσα στην ΕΕ να επικρατησουν τα κινηματα που θα δωσουν δυναμη στους λαους.
Μακάρι. Θα'μαι η πρώτη που θα χαρεί.
Αλλά ακόμα κι εγώ η αιθεροβάμων, δυσκολεύομαι να θρέψω στα σιλικονάτα στήθη μου
τέτοιες αυταπάτες... :P
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:48

Οταν λεω θεμα χρονου εννοω με την εννοια της φυσικης εξελλιξης. οπως φυγαμε απο τις πολεις κρατη πχ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:49

Με την παρούσα κατάσταση, που οι σκοταδιστές μιλάνε για διαφωτισμό,
η ΣΥΡΙΖΟκυβέρνηση είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να περιμένω.
Αν και δεν συμβαδίζω σε πολλές από τις οπτικές τους, θα ομολογήσω πως νιώθω καλυτερα
(μέχρι στιγμής τουλάχιστον) μ'αυτούς επάνω... Ίσως είναι η ανακούφισή μου για την ηττα/αποχώρηση
των προκατόχων τους, ίσως και κάποιες κινήσεις τους που για αρχή βλέπω θετικά.

Ίδομεν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 22:01

Με χαρα διαπιστωνω οτι ακομα και δεξιοι (λαϊκη βαση) που περιμενα απο την αρχη να κανουν κριτικη στον Συριζα, μιλανε για ψυχραιμια.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 22:02

Mπα... ο περισσός τα λέει (όταν και όποτε και όπως τα λέει- εδώ δεν είπε τίποτα) για τα μάτια.
Ο "γκουρού" τα λέει γιατί τα πιστεύει και καλώς κριτικάρει. Αν η κριτική είναι άστοχη, να επισημάνεις
σε ποια σημεία και να το συζητήσουμε. Κανένα πρόβλημα.
Tα επισήμανα.

Το έκρινε απ'την πρώτη ώρα, όχι τώρα...Ένας λόγος που τον στηρίζω είναι αυτός.
Εκρινε δηλαδή ότι η έξοδος από την Ε.Ε είναι μια ρεαλιστική κίνηση που μπορεί να γίνει άμεσα. Δεκτόν. Ο Σύριζα έχει άλλη άποψη. Εχει τονίσει άπειρες φορές ότι είναι υπέρ της παραμονής της χώρας. Και προσωπικά συμφωνώ ότι άμεση έξοδος τώρα από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ θα είναι καταστροφική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αναπτυχθούν οι παραγωγικές δυνάμεις και η αλλαγή στις σχέσεις ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον εθνικό καπιταλισμό, δεν γίνεται, είναι τόσο ανιστόρητο, όσο το να μιλάμε για επιστροφή σε καθεστώς φεουδαρχίας.
δεν είναι θέμα βοήθειας στον πούτιν, είναι θέμα αρχής. Κάτι είπε για "μονομερή μέτρα καταναγκασμού"
που απαγορεύονται ρητά από διεθνείς συνθήκες και διεθνές δίκαιο.
Η ηθική είναι κάτι που διέπει τα άτομα, όχι τα κράτη. Εκεί δεν παίζει ρόλο η ηθική, το σωστό, το δίκαιο, αλλά το συμφέρον και η ισχύς. Αν και εδώ που τα λέμε μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν μπούκαρε στην Ουκρανία και απέσπασε ένα κομματάκι. Η Ελλάδα είτε μας αρέσει, είτε όχι, πρέπει πρώτα απ όλα να κοιτάξει τα δικά της συμφέροντα και όχι το δίκιο του αδικημένου από τη Δύση Πούτιν.
Μου είναι αδιανόητο και αρνούμαι να πιστέψω ότι εσύ ένας γνήσιος αντιφασίστας, θα μπορούσες να τάσσεσαι υπέρ της ναζιστοκρατούμενης ουκρανικής κυβέρνησης και του τσούρμου
των ευρωκρατών που τη σιγοντάρει...
Οχι και φυσικά δεν είμαι. Αλλά δεν είμαι και της λογικής - στην παρούσα φάση τονίζω - του όλα ή, τίποτα και τα κάνω όλα πουτάνα για τον Πούτιν.

Επίσης σε παρακαλώ, μην με αποπροσανατολίζεις. Ο στόχος μου είναι αυτό το βρωμερό Ποτάμι, μην μου πετάς τον Καζάκη.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 22:05

Ε καλα και ο πουτιν φασιστας ειναι. Εκλεισε φυλακη ενα λεσβιακο συγκροτημα. απαγορευσε την "προπαγάνδα" κατα των μη παραδοσιακων σχεσεων, εβγαλε τις τρανς ανικανες να οδηγουν. Ε δεν θελει πολυ για να επαναφερει τα ροζ τριγωνακια του χίτλερ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 23:45

Clash έγραψε:Η ηθική είναι κάτι που διέπει τα άτομα, όχι τα κράτη. Εκεί δεν παίζει ρόλο η ηθική, το σωστό, το δίκαιο, αλλά το συμφέρον και η ισχύς. Αν και εδώ που τα λέμε μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν μπούκαρε στην Ουκρανία και απέσπασε ένα κομματάκι. Η Ελλάδα είτε μας αρέσει, είτε όχι, πρέπει πρώτα απ όλα να κοιτάξει τα δικά της συμφέροντα και όχι το δίκιο του αδικημένου από τη Δύση Πούτιν.
1/ νομίζω πως δεν απέσπασε κανένα κομματάκι. Έγινε δημοψήφισμα και προσαρτήθηκε στη Ρωσία
ένα κομμάτι - ο λαός του οποίου ΗΘΕΛΕ αυτόν τον επαναπατρισμό...
Αν τώρα συμφωνείς με τους νεοταξίτες δυτικούς ότι το δημοψήφισμα αυτό ήταν "παράνομο",
πάω πάσο... για μένα κανένα δημοψήφισμα δεν μπορεί να νοηθεί ως "παράνομο".

2/ δεν μιλησα για ηθική. Μίλησα για παραβίαση διεθνών συνθηκών και κανόνες του διεθνούς δικαίου.
Κανόνες που (υποτίθεται πως) έχει και η ΕΕ. Άλλωστε ούτε ο ίδιος δεν στάθηκε στον πούτιν λες κι ήταν της γούνας του μανίκι:
Καζάκης έγραψε:Ο Πούτιν παίζει τα παιχνίδια του πάνω στα ερείπια και τα πτώματα της Α. Ουκρανίας. Το σημαντικό είναι είναι ένα και μόνο: τι λέει το διεθνές δίκαιο. Το οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε για να μην το βρούμε μπροστά μας. Ο ενδοτισμός και η υποτέλεια δεν έχει δικαιολογία.
Αυτό για μένα έχει λογική γι'αυτό και συμφωνώ, όχι γιατί το λέει ο Καζάκης.
Εσύ μπορεί να διαφωνείς (αναφαίρετο δικαίωμά σου να διαφωνήσεις και σεβαστό),
αλλά σ'αυτή την περίπτωση απλά διαφωνούμε. Δεν ειν'κακό :P
Clash έγραψε:Ο Σύριζα έχει άλλη άποψη. Εχει τονίσει άπειρες φορές ότι είναι υπέρ της παραμονής της χώρας.
όταν ήταν στο 3-4% δεν είχε καθόλου άλλη άποψη και το ξέρεις. Αυτή η τούμπα προέκυψε
όταν ανέβηκε το ποσοστό του.
Όταν βέβαια πλησιάζει κανείς στη βρύση και είναι έτοιμος να πιει απ'το νερό της εξουσίας,
αλλάζει άρδην οπτικές...
Clash έγραψε:Και προσωπικά συμφωνώ ότι άμεση έξοδος τώρα από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ θα είναι καταστροφική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αναπτυχθούν οι παραγωγικές δυνάμεις και η αλλαγή στις σχέσεις ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής
το κακό είναι πως όσο θα είμαστε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ (στα οποία ο Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο πλέον ότι ανήκουμε) δεν υπάρχει περίπτωση να αναπτύξουμε τις παραγωγικές μας δυνάμεις
και να παράξουμε το ο,τιδήποτε, γιατί απλούστατα ο έλεγχος που ασκεί η ΕΕ σε κάθε έκφανση
της παραγωγικής μας διαδικασίας, δε θα μας επιτρέψει ποτέ αυτάρκεια και αυτονομία.
Οπότε μ'αυτή τη λογική που παραθέτεις, όχι μόνο για άμεση έξοδο δε μπορούμε να μιλήσουμε
(όσο θα'μαστε μέσα στην ΕΕ), αλλά ούτε και για έξοδο σε βάθος χρόνου...
Clash έγραψε:Αλλά δεν είμαι και της λογικής - στην παρούσα φάση τονίζω - του όλα ή, τίποτα και τα κάνω όλα πουτάνα για τον Πούτιν.
ούτε κι εγώ είμαι του όλα ή τίποτα... έτσι όπως καταντήσαμε δε μας παίρνει πλέον...
Γι'αυτό και βλέπεις την αντικειμενική και διαλλακτική στάση μου απέναντι στην κυβέρνηση,
και σ'ένα κόμμα που στο παρελθόν δεν μπορούσα να προσεγγίσω σε κανένα επίπεδο.
Απο την άλλη, έχω καρασιχαθεί και το φοβικό σύνδρομο αλλά και το ραγιαδισμό που
μας διακατέχει εθνικά. Νιώθω πως έγινε μια καλή αρχή να ξεφύγουμε έστω και λίγο
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απ'αυτά τα καταρρακωτικά στοιχεία που φρόντισαν οι εθνοπατέρες της συμφοράς να "φυτέψουν" στον ψυχισμό μας μεθοδευμένα, αργά, σταθερά, και να τα ριζώσουν για τα καλά.
Clash έγραψε:Επίσης σε παρακαλώ, μην με αποπροσανατολίζεις. Ο στόχος μου είναι αυτό το βρωμερό Ποτάμι, μην μου πετάς τον Καζάκη.
Ειλικρινά δεν πετάω τον συγκεκριμένο επειδή έχω κάποιο κόλλημα. Είναι κάποια πράγματα που γράφει και βρίσκω άξια σχολιασμού, γι'αυτό τα φέρνω. Το ίδιο θα'κανα αν σεργιανώντας σε άλλους ιστότοπους/μπλογκς/σάιτς, είχα δει και οπτικές άλλων που θα θεωρούσα επίσης άξιες προσοχής.
(όταν βρω το χρόνο να κοιτάξω και σ'άλλους τόπους θα φέρω τοποθετήσεις και άλλων πέραν του Κάζακα)
Θα το κόψω για λίγο όμως, γιατί δε με χαλάς καθόλου όταν στολίζεις την παραποτάμια τσουκνίδα! :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 31 Ιαν 2015, 00:14

Γιατί ο τζιτζιφιόγκος με τις μπούκλες ήθελε να κάνει ο Σύριζα συγκυβέρνηση με τον Κηφισό? (=βρωμερό ποτάμι)

Καμία σχέση!!!!!! Όλοι οι νεοφιλελεύθεροι τα μνημούνια μαζεύτηκαν εκεί.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 31 Ιαν 2015, 00:19

Αν γίνει και αυτό θα είναι θαύμα
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... id_30.html

Τέρμα οι τσάμπα τηλεοπτικές άδειες........!!!!!!!!

Βλέπω ξεκάθαρη επίθεση στα διαπλεκόμενα.
Θα έχει ενδιαφέρον από δω και μπρος
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 31 Ιαν 2015, 00:19

Η Κριμέα ήταν περιοχή της Ουκρανίας, με σύνορα που είχαν οριστεί και είχαν γίνει δεκτά από όλο τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για την Θράκη. Αν στη Θράκη γίνει δημοψήφισμα και αποφασίσουν οι μουσουλμάνοι να ενωθούν με την Τουρκία θα το δεχτείς ως νόμιμο; Αν το κάνουν το ίδιο οι τουρκοκύπριοι και ενωθεί το βόρειο κομμάτι με την Τουρκία θα το δεχτείς; Βλέπεις μπορεί και από την ανάποδη πλευρά να το βρούμε μπροστά μας.
όταν ήταν στο 3-4% δεν είχε καθόλου άλλη άποψη και το ξέρεις. Αυτή η τούμπα προέκυψε
όταν ανέβηκε το ποσοστό του.
Όταν βέβαια πλησιάζει κανείς στη βρύση και είναι έτοιμος να πιει απ'το νερό της εξουσίας,
αλλάζει άρδην οπτικές...
Σου υπενθυμίζω ότι όχι μόνο έλεγε τα ίδια, αλλά ως Συνασπισμός το 92 είχε ψηφίσει επί της αρχής την συνθήκη του Μάαστριχ. Για τα υπόλοιπα είπα την γνώμη μου, είπες την γνώμη σου. Δεν με πείθεις, δεν σε πείθω. Συνεχίζουμε.

Και άσε με, με τον Καζάκη επιτέλους :lol: :lol: :lol: :lol: Εδώ κοντεύει να μας πνίξει το βοθροπόταμο και εσύ με βάζεις με τον Καζάκη να ασχολούμε.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 31 Ιαν 2015, 01:23

Clash έγραψε:Ο στόχος μου είναι αυτό το βρωμερό Ποτάμι
Φα ΄τους, κι εγώ μαζί σου! :D :D
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Ιαν 2015, 09:59

.

Handelsblatt: Καταστρέψτε την Ελλάδα, για παραδειγματισμό!

Εικόνα

Άρθρο – σοκ της «σοβαρής» οικονομικής εφημεριδας Handelsblatt, αποκαλεί τους λαούς της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για παραδειγματισμό! «Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της», γράφει με νόημα η εφημεριδα στο ναζιστικό της παραλήρημα...
Συμπέρασμα; Μόλις η Ελλάδα σήκωσε κεφάλι, το κτήνος πέταξε το προσωπείο του!

Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στηλιτεύει τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία -όπως αναφέρει ο αρθρογράφος- λιγότερες από 48 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της αιφνιδίασε τους εταίρους της με την απόφασή της να ματαιώσει «σημαντικά τμήματα» του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας και «εξασθένησε» με τη στάση της το «έως τώρα κοινό μέτωπο της ΕΕ κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία».

Όπως εκτιμά ο αρθρογράφος, «αν οι Έλληνες επιβάλουν αυτήν τη γραμμή, θα μπορούσε να μετατραπεί η ΕΕ από μία πολιτική κοινότητα σε μία αυτοκαταστροφική αγέλη εθνικών κρατών. Γιαυτό οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην επιτρέψουν να τους εμπλέξει ο Τσίπρας σε ένα σπιράλ εκατέρωθεν απειλών. Εν τέλει οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο έχουν καλύτερα "χαρτιά": Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της, ούτε μπορεί ο Τσίπρας να δανειστεί χρήματα από τις κεφαλαιαγορές για τις ακριβές προεκλογικές του υποσχέσεις. Ούτε οι έλληνες ψηφοφόροι του έδωσαν την εντολή να μετατρέψει τη γενέτειρα της δημοκρατίας σε υποτελή του αυταρχικού Πούτιν. Η προσπάθειά του να εκβιάσει, εφόσον την εννοεί πραγματικά, είναι επομένως μία μεγάλη μπλόφα».

http://kostasxan.blogspot.gr/2015/01/ha ... 70x379.jpg
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 31 Ιαν 2015, 11:41

Καλημέρα, καλημέρα. Πως πάει;

Σκύλιασαν και έσκασαν χθες τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Η τρομοϋστερία τους έφτασε σε τέτοιο σημείο με πρώτο βιολί το γνωστό μνημονιακό παπαγάλι Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να πάρει τη Δευτέρα τις καταθέσεις του από τις τράπεζες. Εντάξει κάπου τους καταλαβαίνω. Τα αφεντικά τους είχαν συνηθίσει να μην πληρώνουν 25 χρόνια για τις τηλεοπτικές συχνότητες και τώρα ήρθε αυτός ο παλιοσύριζα να τους τα πάρει χοντρά. Θυμάμαι πως τα ίδια αυτά κανάλια έψαχναν την κάθε δήλωση, κάθε ανάρτηση, οποιουδήποτε υποψήφιου νομαρχιακού σύμβουλου του ΣΥΡΙΖΑ, για να κουνήσουν το δάκτυλο και να λένε την παπάτζα τους. Τις αναρτήσεις, όμως, του ποταμοτσολιά Λιαρόπουλου που προέτρεπε τον Ντάισενμπλουμ να μην μασήσει στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, τις έθαψαν κανονικά. Δεν είδα κανέναν να ρωτάει τους ποταμάκηδες, τι έχουν να πουν για αυτά, με ποιον είναι με την Ελλάδα ή, τους δανειστές; Σκεφτείτε να είχε κάνει τέτοια ανάρτηση κάποιος δημοτικός σύμβουλος της Πέρα Παναγιάς του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια επαφών του Σαμαρά με την Μέρκελ, τι θα είχαμε ακούσει. Πάντως, όπως είπε και ένας φίλος, άλλες δύο - τρεις συναντήσεις να κάνει ο Βαρουφάκης με αυτόν τον Ντάισενμπλουμ θα μάθουμε και το πρόγραμμα του Ποταμιού.

Ζήτησε η Βαλαβάνη τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ. Ετσι....για να μην λένε οι δεξιοί και οι ποταμάκηδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να διώξει τους διεφθαρμένους από το δημόσιο. Επίσης, μην ξεχνάμε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις δικές του αποκρατικοποιήσεις. Πουλάει σε ιδιώτες τα αυτοκίνητα του δημοσίου που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη την BMW του Βενιζέλου. Αναμένουμε ανακοίνωση του Ποταμάκη που θα καταγγείλει το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. :P

Je Juis Daisenbloum. Το νέο σύνθημα = σλόγκαν που εκφράζει βαθύτατα τους Ποταμάκηδες και όχι μόνο. Συμπάσχουν και δηλώνουν την συμπαράσταση στον άτυχο Ολλανδό, που έπεσε θύμα bulling από έναν μηχανόβιο τραμπούκο υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης. :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Ιαν 2015, 12:07

Clash έγραψε:Η τρομοϋστερία τους έφτασε σε τέτοιο σημείο με πρώτο βιολί το γνωστό μνημονιακό παπαγάλι Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να πάρει τη Δευτέρα τις καταθέσεις του από τις τράπεζες.
Βabishhhhhh παρακαλώ, όχι λαϊκίστικα "Μπάμπης"... άκου Μπάμπης...
Να δεις ο Πορδοσάλτε τι έχει πάθει...
Να δω κι εγώ το ΣΥΡΙΖΑ να λιανίσει (σαν ψιλοκομμένο πατσά) όλα τα χαφιεδοκάναλα του τρομοπορνό στην Ελλάδα, και τι στον κόσμο!
Θα τον ψηφίζω διά βίου, (που λέει ο λόγος... :P )
Clash έγραψε: Πουλάει σε ιδιώτες τα αυτοκίνητα του δημοσίου που χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη την BMW του Βενιζέλου. Α
Μουσική στ'αυτιά μου σου λέω! :D
Clash έγραψε:που έπεσε θύμα bulling από έναν μηχανόβιο τραμπούκο υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης. :lol:
κατά πρώτον, διορθώνω. bullying θα γράφεις, γιατί αν το γράφεις σκέτο χωρίς το y,
σημαίνει "ταυρισμός" :lol: (εκ του bull που σημαίνει ταύρος- bully είναι ο νταής)

κατά δεύτερον, έχω κάτι ραμματάκια (δικά μου όχι του κάζακα) για τον
"μηχανόβιο τραμπούκο", που θα τα γράψω παρακάτω. Ανάμενε :P
(και καλημερούδια)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Η Βαρουφάκειος διαδρομή...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Ιαν 2015, 12:12

.

....Συνεχίζω με τα Μπαρουφάκεια, όπως υποσχέθηκα πιο πάνω...

Aπό το άρθρο εδώ http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231381281 λέει...
ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στον εαυτό του ως «ελευθερόφρονα κομουνιστή» (libertarian communist) και εκμυστηρεύτηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό.
:punch:
"φιλελεύθερος", κατακαημένε ελλειμματικέ μεταφραστή είναι ο libretarian,
όχι "ελευθερόφρων"... ή έτσι βολεύει να τον πεις για να ακούγεται ΚΑΠΩΣ λογικό;

Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τη στοιχειώδη γνώση (ή εντιμότητα)
να αποδώσουν τον όρο όπως πρέπει:

από http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... mounistis/
Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στον εαυτό του ως «φιλελεύθερο κομουνιστή» (libertarian communist) και εκμυστηρεύτηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό. Είπε ότι έχει επηρεαστεί σαφώς από τον Μαρξ και είναι Μαρξιστής.
:shock:

Ο κατά δική του ομολογία "κατά λάθος οικονομολόγος"κ. Βαρουφάκης λοιπόν, που μαζί με τον αναρχικό Μπακούνιν και τον φιλελεύθερο John Maynard Keynes διατείνεται ότι έχει διαβάσει και Μαρξ, (εδώ https://roides.wordpress.com/2012/03/06/6mar12b/ ) κάνει εμένα (την ουσιαστικά "αγνωστικίστρια" των διαδρομών του Μαρξ) να αναρωτιέμαι αν όντως έχει διαβάσει τον τελευταίο, και αν τους έχει διαβάσει (εκτενώς) και τους τρεις, τι σόι "σούπα" έχει εξάγει απ'τα αναγνώσματά του...

Μια γεύση αυτής της "σούπας" ρουφάμε και καίγεται ο εγκέφαλός μας (αντί της γλώσσας μας που καρακαίγεται στο ρούφηγμα καυτής σούπας) όταν αυτοπροσδιορίζεται ως "φιλελεύθερος κομμουνιστής". :nuts:
Μπορούν αυτοι οι δυο επιθετικοί προσδιορισμοί να συνυπάρχουν? Κι αν μπόρεσε να τα βάλει σε
αλλόκοτη συνύπαρξη ο κ. Βαρουφάκης, μπορεί στα σοβαρά να ισχυρίζεται πως έχει διαβάσει Μαρξ;
Ο "φιλελεύθερος κομμουνιστής", ισοδυναμεί με τον αυτοπροσδιορισμό του στρέιτ ομοφυλόφιλου,
του ενάρετου απατεώνα, του ηθικού αήθους κλπ κλπ. Όσο μπορούν να συνυπάρξουν αυτοί
οι επιθετικοί προσδιορισμοί, άλλο τόσο μπορεί να συνυπάρξει κι ο φιλελευθερισμός
με τον κομμουνισμό. (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα)...

Και κάτι άλλο ρε παιδιά...
Είπε πως θ'απολύσει ένα κάρο συμβούλους στο υπουργείο του.
(καλά και μαγκιά ως εδώ) ... είπε επίσης ότι θα επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες...
Ερωτώ:
στη θέση των συμβούλων; Ή στην οργανική τους θέση;
Γιατί είμαι σίγουρη πως μετά την "απόλυση" (διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς το'λεγαν
οι σκατοπροηγούμενοι) των καθαριστριών, το κτίριο δεν έπαψε να καθαρίζεται
και δη από κάποιο ΙΔΙΩΤΙΚΟ συνεργείο.
Μην το λέει λοιπόν λες και τους κάνει χάρη. Στην τσέπη του κράτους θα κάνει χάρη,
αφού είναι παραπάνω από βέβαιο ότι στους ιδιώτες τα ακουμπάνε πολύ πιο χοντρά
απ'τα πενιχρά ψίχουλα που έδιναν στις καθαρίστριες...

(αυτά για την ώρα)

.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 31 Ιαν 2015, 12:34

Και βέβαια, μπορεί να έχει διαβάσει Κέινς και Μαρξ και Μπακούνιν και Λένιν και Ανταμ Σμιθ. Τι σημαίνει αυτό; Πως ότι διαβάζω το εγκρίνω ή, ότι δεν μπορώ να κρατήσω αυτά που θεωρώ θετικά από τον μεν και δε; Αλλωστε και ο ίδιος ο Μαρξ δεν ήταν αυτόφωτος. Κι αυτός από τον Ανταμ Σμιθ και τον Ρικαρντό είχε επηρεαστεί και διαμόρφωσε τη δική του θεωρία πέρα από αυτούς. Τώρα βέβαια ο όρος φιλελεύθερος κομμουνιστής έχει μια αντίφαση, αλλά σε αυτό θα μείνουμε; Την δουλειά να κάνει και ας αυτοπροσδιορίζεται Σταλινικός τροτσκιστής.Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουμε ακούσει τους πιο κουφούς, αντιφατικούς και κενού περιεχόμενου όρους, όπως π.χ. πατριωτικός παρεμβατισμός.

Τώρα για τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες. Σύμφωνα νμε τον προϋπολογισμό προβλεπότανε η πρόσληψη 15.000 συμβούλων. Ο Βαρουφάκης είπε ότι δεν θέλει στρατιά νέων συμβούλων, αλλά στηριχτεί στο υπάρχον δυναμικό των υπουργείων, οπότε δεν θα γίνουν αυτές οι προσλήψεις και αντί γι αυτούς θα επιστρέψουν οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες. Και εννοείται στις θέσεις που ήτανε. Τι δηλαδή, θα δίνουν συμβουλές για τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.? Και βέβαια, με την επιστροφή των καθαριστριών τελειώνει και η σύμβαση με το ιδιωτικό συνεργείο που έφερε ο Μητσοτάκης.

Bullying ε? Ημουν σίγουρος ότι είχα κάνει κάποιο λάθος, γιατί αρχικά νόμιζα ότι γραφότανε ως bullyng, αλλά δεν μου κόλλαγε. Επίσης και στο όνομα αυτού του Ολλανδού πρέπει να έχω κάνει λάθος. Βλέπεις δεν είμαι ποταμάκης για να τα ξέρω αυτά.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 31 Ιαν 2015, 12:42

θα μπορουσε να πει. κεντροαριστερος ή σοσιαλδημοκράτης. τι τον ηθελε τον αντιφατικο ορο (τον ιδιο ορο ειχε χρησιμοποιήσει και ο Ανδρουλάκης).
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Ιαν 2015, 16:48

Δεν έχω να προτάξω διαφωνία σ'αυτά που θέτεις, Νίκο. Απεναντίας...
Clash έγραψε:αλλά σε αυτό θα μείνουμε;
όχι δεν κολλάω σ'αυτό. Απλές επισημάνσεις κάνω...
Όπως είπα απ'την ώρα που εξελέγη αυτή η κυβέρνηση, θα παίξω περισσότερο
το ρόλο του παρατηρητή, παρά του επικριτή. Εννοούσα βέβαια πως δεν θα μπω
στα παπούτσια του αντιδραστικού μηδενιστικού και εκ προοιμίου αρνητικού επικριτή.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα επισημαίνω και κάποια αρνητικά, ή κάποια που δε μου κάθονται καλά
στο στομάχι... Για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω στο ρητό που θέλει την καλή μέρα απ'το πρωί να φαίνεται, παρά το γεγονός πως δεν ισχύει πλέον αυτό στην εποχή μας (ελέω ψεκασμών :P )

Clash έγραψε:Και εννοείται στις θέσεις που ήτανε. Τι δηλαδή, θα δίνουν συμβουλές για τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.?
M'αρέσει που απαντάς κιόλας... :ouf:
Καλέ, λείπεις τόσο, ποου ξέχασες και το κρύο (μπούζι λέμε :cold: ) χιούμορ μου.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έκανα πλάκα κι ότι η η ερώτησή μου ήταν ρητορική με δόση ειρωνείας...

Clash έγραψε:πίσης και στο όνομα αυτού του Ολλανδού πρέπει να έχω κάνει λάθος. Βλέπεις δεν είμαι ποταμάκης για να τα ξέρω αυτά.
όχι, ούτε θέλω να είσαι! :D Κάλλιο να κάνεις και μερικά λαθάκια, (όπως κάνουμε όλοι μας πλην του αλάθητου ποταμοπάπα) παρά να είσαι σαν κι αυτόν...
μπρρρρρρ... Θεούλη μου! :freak:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 31 Ιαν 2015, 17:11

'Ασχετο με τα τρέχοντα (νέα κυβέρνηση κλπ), αλλά είναι στα πλαίσια της διαρκούς
ξεφτίλας στην Ελλάδα...

Δε χορτάσαμε ξεφτίλα, θέλει κι άλλη ο λαός.

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Έδιναν λεφτά στον Ερυθρό Σταυρό, κι αυτά πήγαιναν στην Μπακογιάννη!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 31 Ιαν 2015, 18:49

Και κάτι άλλο ρε παιδιά...
Είπε πως θ'απολύσει ένα κάρο συμβούλους στο υπουργείο του.
(καλά και μαγκιά ως εδώ) ... είπε επίσης ότι θα επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες...
Ερωτώ:
στη θέση των συμβούλων; Ή στην οργανική τους θέση;
Γιατί είμαι σίγουρη πως μετά την "απόλυση" (διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς το'λεγαν
οι σκατοπροηγούμενοι) των καθαριστριών, το κτίριο δεν έπαψε να καθαρίζεται
και δη από κάποιο ΙΔΙΩΤΙΚΟ συνεργείο.
Οι σύμβουλοι είναι μετακλητοί.
Έρχονται απ έξω και δεν ανήκουν στη δημοσιοϋπαλληλία.
Άκουσα τι έλεγε ο Βαρούφακας ότι το νοικοκύρεμα θα αρχίσει από το ίδιο μας το σπίτι.

Δεν είπε ότι θα απολύσει τους μετακλητούς αλλά ότι δεν θα πάρει μετακλητούς απ έξω.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μετακλητοί γιατί π.χ στο Υπ Οικονομικών είχε ο Χαρδούβελης και φεύγοντας ο Χαρδούβελης έφυγαν και αυτοί.
Ο Τσίπρας στο προεκλογικό του πρόγραμμα είπε ότι κανείς υπουργός δεν θα έχει μετακλητούς αλλά θα πάρει από μέσα από τη δημοσιοϋπαλληλία.
Συνηθιζόταν να παίρνουν και μόνιμους και να φέρνουν και μετακλητούς απ έξω.
Τώρα αν τηρήσει τις υποσχέσεις θα έχει μόνο μόνιμους ο κάθε υπουργός.
Ο μόνιμος που χρησιμοποιείται σαν διευθυντής γραφείου υπουργού ή σαν βοηθητικός παίρνει κανονικά το μισθό του συν κάτι υπερωρίες αν κάνουν υπερωρίες.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 31 Ιαν 2015, 18:56

Το κτίριο καθαρίζεται από συνεργεία.

Τα οποία συνεργεία ανήκουν σε ημετέρους.
Τα οποία συνεργεία δεν πληρώνουν τις καθαρίστριες.
Τα οποία συνεργεία έχουν ξένες από Βουλγαρία αλλά και μαυρούλες από Αιθιοπία. Και δεν τις πληρώνουν ή τις πληρώνουν όταν εκείνες κάνουν απεργία.

Μια φορά είχαν απεργία 15 μέρες.

Κάποιες πρόθυμες συνάδελφοι είπαν να βάλουμε εμείς ένα χεράκι.
Σιγά να μη μαζεύω κωλόχαρτα.
Να τσακιστούν να τις πληρώσουν τους είπα.

Αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα να βρωμίσει ο τόπος δεν θα τις πλήρωναν.

Η ιστορία της Κούνεβα είναι χαρακτηριστική.
Και εκείνη σε συνεργείο δούλευε.
Οι συνθήκες δουλειάς είναι άθλιες εκεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 31 Ιαν 2015, 18:57

Eιμαι της αποψης πως οταν αλλαζει η κυβερνηση καποιοι θα πρεπει να μενουν για να κατατοπιζουν τον επομενο υπουργο. ετσι γινεται και στο εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 31 Ιαν 2015, 19:02

Αυτό γίνεται από τη μόνιμη δημοσιοϋπαλληλία.

Όπως είπαμε έχουν και μόνιμους στα γραφεία.
Αλλά οι μόνιμοι υπάλληλοι όταν αλλάζει η κυβέρνηση κάνουν ένα είδος "απογραφής"
Τι εκκρεμότητες έχουν ποιά θέματα υπάρχουν και εξετάζονται.
Ο κάθε υπάλληλος δίνει αναφορά στον προϊστάμενο και εκείνος στο διευθυντή ο οποίος δίνει αναφορά στο νέο υπουργό.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 31 Ιαν 2015, 19:18

Δεν ξέρω τι θα καταφέρει με την οικονομία, σίγουρα όμως ξέρει και μπορεί να στέκεται και να μιλάει σαν άνθρωπος (και όχι σαν "πολιτικοςστημενοςστηνκαμερατουBBC!!"), και να είναι εξαιρετικά ευγενικός ακόμα και όταν ταπώνει..
Έως και ποιητικός...the wild beauty of Democracy..

http://www.iefimerida.gr/news/189482/va ... ergasia-me
L'état, c'est moi
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”