ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 21:30

Και συνεχίζω με τον βρωμοποταμάκη. Εβγαλε λέει ανακοίνωση και κατήγγειλε ότι είναι λαϊκισμός η κατάργηση του 5αεύρω για το εισιτήριο στα νοσοκομεία και εισέπραξε τα εύσημα του Αδώνιδος Γεωργιάδου. Σοβαρά μωρή χαβούζα; Το γεροντάκι που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ το ρώτησες; Τον άνεργο; Τον εξαθλιωμένο που του έχουν κόψει το ηλεκτρικό; Αλλά που να τα ξέρεις αυτά, εσύ και τα γκόλντεν μπόις από τη Μύκονο που έχεις μαζέψει. Βέβαια τι να περιμένει κανείς από άνθρωπο που είπε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ότι δεν θα δίνει μισθούς μεγαλύτερους από 500 ευρώ γιατί θα αγοράσουν τρόφιμα. Απορώ, πάντως, που δεν το πλάκωσε στο ξύλο το κοινό της εκπομπής και δεν του είπε κανείς «τι λες ρε καραγκιόζη». Και βέβαια, δεν απορώ που τα ΜΜΕ έθαψαν αυτήν την αποψάρα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 00:52

Clash έγραψε:αλλά δεν περίμενα από τον γκουρού να μου ανοίξει τα μάτια για το ΚΚΕ.
μα αγόρι μου δε με διαβάζεις καλά... το είπα πριν από σένα:
ArELa έγραψε:όχι πως δεν τα ξέρεις... στην ιστορία σου'χω βάλει 10' εδώ και χρόνια
τα δικά μου γκαβάδια άνοιξε, (όχι τα δικά σου) κι επειδή μπορεί κι άλλα γκαβούλικα να'ναι κλειστά,
το ρίχνω για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί. Μια αξιολόγηση από σένα, δε με χάλασε επίσης. :wink:
(ακριβώς επειδή πιστεύω στις ιστορικές σου γνώσεις... που ατυχώς δεν έκανες συχνά τον κόπο να μοιραστείς μαζί μας, παρά μόνο όταν τις πρότασσες σαν όπλα στους αντιλόγους σου με Κάσσανδρο ή και Ιωνα παλιότερα)

Clash έγραψε:Αυτός είναι ο Ποταμάκης. Ο τύπος που έχει το θράσος να μας πουλάει αντιφασισμό και φυσικά δεν ντρέπεται. Γιατί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί με άλλους αριστερούς και αναρχικούς στους δρόμους ενάντια στους φασίστες, ο Θεοδωράκης έπαιρνε συνεντεύξεις από τον Μιχαλολιάκο και του πρόσφερε τηλεοπτικό χρόνο για την προπαγάνδα του.
παρέλειψες και τη θέση/στάση του στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας.
Πρέπει να'ταν ο μοναδικός Ελληνας που στήριζε την πρακτική βομβαρδισμών του Κλίντον τότε.
Και πάλι δεν ντρεπόταν.
Clash έγραψε:Και συνεχίζω με τον βρωμοποταμάκη.
σου'χει κάτσει κάπως εμμονικά ο τύπος, έτσι? :lol: Δεν σε αδικώ βασικά...
Clash έγραψε:Εβγαλε λέει ανακοίνωση και κατήγγειλε ότι είναι λαϊκισμός η κατάργηση του 5αεύρω για το εισιτήριο στα νοσοκομεία και εισέπραξε τα εύσημα του Αδώνιδος Γεωργιάδου.
Από εκεί να καταλάβεις... πήρε εύσημα απ'τον Άδωνι... Μόνο αυτό αρκεί. Τι άλλο να πεις μετά απ'αυτό;
Οταν αρχίζει ν'αποδίδει τιμές και εύσημα ο Άδωνις, πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά τον δέκτη των ευσήμων αυτών... Βλέπε εύσημα που απέδωσε στην Παπαρήγα, με θερμά συγχαρητήρια, που αποποιείται την αξία του ΕΑΜ (αντίθετα με το παλιό προ παπαρηγικής εποχής ΚΚΕ που το τιμούσε), γιατί δεν είναι ώρα για τέτοια βέβαια... δεν πρέπει ο λαός να εμπνέεται από ένα κίνημα εθνικής αντίστασης...
Clash έγραψε:Βέβαια τι να περιμένει κανείς από άνθρωπο που είπε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ότι δεν θα δίνει μισθούς μεγαλύτερους από 500 ευρώ γιατί θα αγοράσουν τρόφιμα. Απορώ, πάντως, που δεν το πλάκωσε στο ξύλο το κοινό της εκπομπής και δεν του είπε κανείς «τι λες ρε καραγκιόζη». Και βέβαια, δεν απορώ που τα ΜΜΕ έθαψαν αυτήν την αποψάρα.
δεν απορώ που κανείς δεν αντέδρασε στο στούντιο. Φροντίζουν μετά απο γερό screening να βάζουν απονευρωμένους ή ραγιαδοποιημένους πολιτες ως "κοινό", (οι οποίοι κατά τα άλλα εκφράζουν το λαό)

ούτε για το θάψιμο της αποψάρας απορώ.

Θα απορούσα για το ποσοστό που πήρε και μπήκε βουλή, όπως θα απορούσα και για το γεγονός ότι
ο Άδωνις εξελέγη ΠΑΛΙ, αλλά ας είναι καλά η singular...αυτή είναι που με κάνει να μην απορώ...

γιατί ναι, υπάρχουν άνθρωποι κοιμίσηδες, υπάρχουν άνθρωποι άσχετοι, αστοιχείωτοι, κολλημένοι στα κομματικά μαντριά κλπ., αλλά τόσοι ψυχοπαθείς ωστε να ψηφίσουν και να κλεγεί ο Αδωνις,
ή τόσοι εντελώς γκαγκά ώστε να ψηφίσουν παραποτάμια τσουκνίδα, απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 01:13

Οποιαδήποτε συζήτηση για το ΚΚΕ είναι απλα επανάληψη της ίδιας γνωστής ιστορίας. Εχουν μια φιλοσοφία που δεν εξελλίχθηκε τα τελευταία 50 χρόνια. Δέχονται κάποια γραπτα ως ευαγγέλιο και δεν ακολουθούν τις εξελίξεις. Ενα παράδειγμα είναι οι θέσεις τους για την ομοφυλοφιλία ότι είναι παρενέργια του καπιταλισμού. Δεν μας είπαν όμως γιατί δεν καταφέραν να την θεραπεύσουν στην ΕΣΣΔ.
Φυσικα η επιστήμη έβγαλε άλλα πορίσματα για το θέμα.
Στο μόνο που είναι σωστό το κκε είναι στα όσα αποδέχεται και ειχε πει ο Μαρξ για την υπερσυσώρευση του κεφαλαίου. Αλλα δεν χρειάζεται να είσαι μαρξιστής για να το αντιληφθεις αυτό. Είναι ενα γνωστό πρόβλημα που το αντιλαμβάνονται και κάργα καπιταλιστές. Οποτε πιστεύω ότι το ΚΚΕ ειναι απλα ενα φάντασμα που δεν εχει να προσθέσει τίποτα θετικό στην εξέλλιξη της κοινωνίας .
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 10:40

Καλημέρα, καλημέρα όπως λένε και ποταμάκηδες. Ηρθε χθες στην Ελλάδα ο αξιότιμος κύριος Σουλτς, ο οποίος υποτίθεται είναι και σοσιαλιστής για την πρώτη του συνάντηση με τη νέα κυβέρνηση. Στη συνέχεια είδε τον Τρελαντώνη, τον Ποταμάκη και τον Μπένυ, όπου τους μετέφερε εντυπώσεις. Με όλους συναντήθηκε, αλλά μόνο στον Βενιζέλο αποκάλυψε ότι με τον Τσίπρα ειπώθηκαν ανακρίβειες και ψευδαισθήσεις. Ετσι μας είπε ο Μπενίτο, αλλά οκ τον κατανοούμε. Δεν έπαθε μικρό στραπάτσο. Λίγο το έχετε που υποχρεώθηκε να γυρίσει την θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ για να την βγάλει στο σφυρί ο Κατρούγκαλος; Μας είπε και το άλλο ωραίο ο κύριος Σουλτς, πως θα προτιμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τον Ποταμάκη παρά με τους ΑΝΕΛ. Σώωωωωωπα, τι κρίμα που ο Τσίπρας δεν του έκανε το χατήρι; Μα γι' αυτό ακριβώς έμεινε στην απ' έξω ο εκλεκτός σου κύριε Σουλτς, επειδή αυτόν θέλατε.
παρέλειψες και τη θέση/στάση του στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας.
Πρέπει να'ταν ο μοναδικός Ελληνας που στήριζε την πρακτική βομβαρδισμών του Κλίντον τότε.
Και πάλι δεν ντρεπόταν.
Ολα θα τα πούμε για τον κύριο Ποταμάκη. Και όχι δεν ήταν ο μοναδικός Ελληνας τότε, ήταν και κάτι φρούτα όπως ο Τάκης Μίχας, ο οποίος είναι μόνιμος συνεργάτης του και αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του protagon. Οσον αφορά τον Αδώνιδα, ο άνθρωπος δεν κρύφτηκε, αυτός ήταν, αυτά πιστεύει και με αυτά πολιτεύεται. Οι άλλοι που δηλώνουν ότι πρεσβεύουν διαφορετικά πράγματα θα πρέπει να προβληματιστούν όταν συμπλέουν οι απόψεις τους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 11:31

Clash έγραψε:Στη συνέχεια είδε τον Τρελαντώνη, τον Ποταμάκη και τον Μπένυ, όπου τους μετέφερε εντυπώσεις. Με όλους συναντήθηκε, αλλά μόνο στον Βενιζέλο αποκάλυψε ότι με τον Τσίπρα ειπώθηκαν ανακρίβειες και ψευδαισθήσεις.
:lol: :lol: :lol: Με πεθαίνεις, το'χεις καταλάβει, έτσι?
Βέβαια δεν κατάλαβα γιατί είδε την παραποτάμια τσουκνίδα, μέχρι που με φώτισες:
Clash έγραψε:το άλλο ωραίο ο κύριος Σουλτς, πως θα προτιμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τον Ποταμάκη παρά με τους ΑΝΕΛ. Σώωωωωωπα, τι κρίμα που ο Τσίπρας δεν του έκανε το χατήρι; Μα γι' αυτό ακριβώς έμεινε στην απ' έξω ο εκλεκτός σου κύριε Σουλτς, επειδή αυτόν θέλατε.
ξυδάκι θα του'λεγα, αλλά δεν ξέρουν από ξύδια οι Γερμανοί. Είναι ξύδια από μόνοι τους,
οπότε το καλύτερο είναι να τους πει κανείς "τον ήπιατε" :loco:
Clash έγραψε:αλλά μόνο στον Βενιζέλο αποκάλυψε ότι με τον Τσίπρα ειπώθηκαν ανακρίβειες και ψευδαισθήσεις. Ετσι μας είπε ο Μπενίτο, αλλά οκ τον κατανοούμε. Δεν έπαθε μικρό στραπάτσο. Λίγο το έχετε που υποχρεώθηκε να γυρίσει την θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ για να την βγάλει στο σφυρί ο Κατρούγκαλος;
η ωραιότερη και χρησιμοτερη πληροφορία της ημέρας! :xara: Επιτέλους! :urock:

Clash έγραψε:Ολα θα τα πούμε για τον κύριο Ποταμάκη. Και όχι δεν ήταν ο μοναδικός Ελληνας τότε, ήταν και κάτι φρούτα όπως ο Τάκης Μίχας, ο οποίος είναι μόνιμος συνεργάτης του και αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του protagon.
Να τα πούμε να τα πούμε, γιατί είναι προφανές πως έχω χάσει επεισόδια. Στέκομαι διορθούμενη
στο "μοναδικός Ελληνας", αφού προφανώς υπάρχουν κιάλλα καλόπαιδα... Απλά αυτός μου είχε μπει
άσχημα στο ρουθούνι το πάλαι ποτέ, γιατί είχε τύχει να ακούσω τις τοποθετησάρες ολκής που έκανε τότε...
Clash έγραψε:Οσον αφορά τον Αδώνιδα, ο άνθρωπος δεν κρύφτηκε, αυτός ήταν, αυτά πιστεύει και με αυτά πολιτεύεται. Οι άλλοι που δηλώνουν ότι πρεσβεύουν διαφορετικά πράγματα θα πρέπει να προβληματιστούν όταν συμπλέουν οι απόψεις τους.
Τι διαφορετικό να πρεσβεύουν άραγε οι του ίδιου (κομματικοϊδεολογικού) φυράματος;
Έχω καταλήξει ότι αυτά τα άτομα ανήκουν σε εντελώς ξέχωρη συνωμοταξία του λαού μας.
Σ'αυτή των απολύτως νοητικά χειραγωγούμενων λόγω ελλειμματικότατης νοημοσύνης...
(και το λέω μετά πόνου και πίκρας αυτό, καθότι και πολύ "δικοί" μου -εξ αίματος-άνθρωποι
ανήκουν στην ίδια συνωμοταξία...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 12:04

Τι διαφορετικό να πρεσβεύουν άραγε οι του ίδιου (κομματικοϊδεολογικού) φυράματος;
Nα σου πω. Για μένα ο Αδωνις είναι ένας τίμιος μαλάκας. Ο Ποταμάκης, όμως, είναι ένας άτιμος μαλάκας. Και ο άτιμος είναι πολύ πιο επικίνδυνος, πιο ύπουλος, πιο σιχαμένος.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 13:47

Μου αρεσουν διαφορα meme που εχουν βγει με τον καμμενο. που κανει ερωτησεις για να μαθει την αριστερη ορολογια του τυπου.
"πειτε μου λιγο ποια η διαφορα αναμεσα σε ΚΚΕ (μλ) και (μλ)ΚΚΕ"
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 14:16

Zoύμε μαγικές στιγμές. Με τους εθνομηδενιστές και απάτριδες αναρχομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο υπουργός εθνικής άμυνας σύντροφος Καμμένος πέταξε πάνω από τα Ιμια για να τιμήσει την μνήμη των πιλότων που είχαν σκοτωθεί το 1996. Κάτι τέτοιο δεν είχαν διανοηθεί να το πράξουν οι μεγάλοι πατριώτες της ΝΔ, που τόσα χρόνια πουλούσαν πατριδολαγνεία. Ο Αδωνιδας θα έχει σκάσει από το κακό του. Βέβαια, είχαμε και μια εικονική αερομαχία με ελληνικά και τουρκικά αεροπλάνα, αλλά εντάξει.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο άλλος μεγάλος πατριώτης ο Γιώργος ο οφσόρος, ο Καρατζαφέρης κατεβάζει ρολά στο ΛΑΟΣ; Ολες οι ιστοσελίδες γράφουν ότι αύριο στη σύσκεψη των στελεχών του θα τους ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας του κόμματος του.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 14:32

Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μοντάζ να είναι μπροστά στη θωρακισμένη BMW ο Βαρουφάκης και ο Βενιζέλος και να λέει ο Βαρουφάκης ...«χοντρούλη δεν πιστεύω να έχεις πειράξει τα χιλιόμετρα».

Επίσης πως έχω μια αίσθηση ότι ζω στη Γερμανία; Παρακολουθώ τα κανάλια και τα βλέπω να παραληρούν από χαρά όταν έχουμε σκληρές δηλώσεις από τας Ευρώπας για την Ελλάδα. Βέβαια, κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είπε χθες και ο Τρελαντώνης αλλά και ο Ποτάμης στον Σουλτς. «Μην κάνετε ούτε βήμα πίσω. Μείνετε σταθεροί στα όσα λέτε, ώστε να πέσει ο Τσίπρας και να έρθω εγώ να σας λέω ναι σε όλα«.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 14:38

Ηρθε ο Ντάισεμπλουμ και είδε να μην τον περιμένει στα σκαλιά στου Μαξίμου ο πρωθυπουργός όπως είχε συνηθίσει, αλλά όπως προβλέπεται θεσμικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Σημειολογικό μεν, αλλά στέλνει το μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 15:01

Μήνυμα που προσωπικά μ'αρέσει.
Όπως μου άρεσε και η στάση της κυβέρνησης στο θέμα της Ρωσίας.. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 15:07

'Οσο γι'αυτά...
Clash έγραψε:Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μοντάζ να είναι μπροστά στη θωρακισμένη BMW ο Βαρουφάκης και ο Βενιζέλος και να λέει ο Βαρουφάκης ...«χοντρούλη δεν πιστεύω να έχεις πειράξει τα χιλιόμετρα».

Επίσης πως έχω μια αίσθηση ότι ζω στη Γερμανία; Παρακολουθώ τα κανάλια και τα βλέπω να παραληρούν από χαρά όταν έχουμε σκληρές δηλώσεις από τας Ευρώπας για την Ελλάδα. Βέβαια, κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είπε χθες και ο Τρελαντώνης αλλά και ο Ποτάμης στον Σουλτς. «Μην κάνετε ούτε βήμα πίσω. Μείνετε σταθεροί στα όσα λέτε, ώστε να πέσει ο Τσίπρας και να έρθω εγώ να σας λέω ναι σε όλα«.
κι αυτά...
Clash έγραψε:Zoύμε μαγικές στιγμές. Με τους εθνομηδενιστές και απάτριδες αναρχομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο υπουργός εθνικής άμυνας σύντροφος Καμμένος πέταξε πάνω από τα Ιμια για να τιμήσει την μνήμη των πιλότων που είχαν σκοτωθεί το 1996. Κάτι τέτοιο δεν είχαν διανοηθεί να το πράξουν οι μεγάλοι πατριώτες της ΝΔ, που τόσα χρόνια πουλούσαν πατριδολαγνεία. Ο Αδωνιδας θα έχει σκάσει από το κακό του. Βέβαια, είχαμε και μια εικονική αερομαχία με ελληνικά και τουρκικά αεροπλάνα, αλλά εντάξει.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο άλλος μεγάλος πατριώτης ο Γιώργος ο οφσόρος, ο Καρατζαφέρης κατεβάζει ρολά στο ΛΑΟΣ; Ολες οι ιστοσελίδες γράφουν ότι αύριο στη σύσκεψη των στελεχών του θα τους ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας του κόμματος του.

τύφλα να'χει το Reuters μεγάλε! :urock:
Άσε που έχω λιώσει στο γέλιο. :skaw:
Μπορεί να μανουριάζει λίγο το προσφάτως χειρουργηθέν γκαβάδι μου,
αλλα ο γέλωτας κάνει καλό στην υγεία και δεν τον χαλαλίζω! Να'σαι καλά παληκάρι μου! :makia:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 15:14

Αν οι Γερμανοι δεν μας θελουν στην Ευρωζώνη μπορούν να αποχωρήσουν. Δεν τους κρατάει κανένας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 18:28

ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Eνας ροκάς μηχανόβιος που παριστάνει τον υπουργό οικονομικών, ένας Γιάνι Μπαρουφάκι, μίλησε άσχημα στον κύριο Ντάισεμπλουμ και του είπε ότι δεν θα ξανάρθει η τρόικα στην Ελλάδα. Επεσε από τα σύννεφα ο άνθρωπος γιατί είχε συνηθίσει στην Ελλάδα οι κυβερνώντες άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετά. Που να το περίμενε ότι κάποιοι κάνουν τα όσα είπαν;

Ωστόσο γρήγορα με προσγείωσε το ΚΚΕ της Κανέλλης με την ανακοίνωση του, την οποία εξέδωσε πριν ακόμη μπει στο ασανσέρ ο Ντάισεμπλουμ να φύγει. «Κι ο λαός θα συνεχίζει να ματώνει, ανεξάρτητα αν η κυβέρνηση αυτά θα τα συζητήσει με τους επικεφαλής της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ ή με τους υπαλλήλους τους». Μάλιστα κύριες - κύριοι. Είτε στήνεις κώλο και λες να ναι σε όλα σαν τους σαμαροβενιζέλους, είτε τους λες αυτά τέλειωσαν και θα εφαρμόζεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο, είναι το ίδιο και το αυτό.

Στην αντιπέρα όχθη, την καραδεξιά του Ποταμάκη, σοκαρίστηκαν. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και του επικεφαλής του Εurogroup προκύπτει ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει την σύγκρουση με την Ευρωζώνη και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς». «Η κατάσταση τείνει να εξελιχθεί από ανησυχητική σε επικίνδυνη». Και φυσικά καταλήγει...«Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ.Τσίπρα να επιδιώξει την συνεννόηση των κομμάτων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας έτσι ώστε να εκπονηθεί άμεσα ένα πατριωτικό σχέδιο δράσης». Οχι ρε αλήτη Ποταμάκη, στην απ' έξω θα είσαι. Τι να σε κάνει ο Τσίπρας; Εσύ είσαι ικανός μπροστά στη κάψα σου να μετέχεις στις διαπραγματεύσεις να πας στην ίδια πλευρά του τραπεζιού με τον Σόιμπλε, τον Ντάισεμπλουμ και το λοιπό σκυλολόι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 19:16

Tον ήπιε ο Ντάισελμπλουμ, τον ήπιε και ο ποταμίσιος, κι ο κατσικίσιος, κι ο βαρελίσιος...
Ας συνεχίσουν έτσι. Καλά το πάνε. Αν είναι να πέσουμε, τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά ρε αδερφέ.
Ο σκάι λύσσαξε με τις μεμψιμοιρίες, (θα πάθω οπτική δηλητηρίαση με τόσο τηλεόραση που βλέπω Θεέ μου... :freak: ) με τίτλους όπως "Γερμανία: είμαστε σε σύγκρουση με την Ελλάδα".
Καλά κάνουμε. Καιρός ήταν.

Για το ΚΚΕ, το άμεμπτο, αλώβητο κι αμόλυντο, τίποτα δεν είν'καλό. Μόνο η δική τους αδράνεια,
με δράση του δήθεν που μένει μόνο στα λόγια. Ο αυτισμός δεν πάει παραπέρα. Μετά έχουμε κώμα στο κόμμα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 19:19

Βέβαια υπάρχει κι η άλλη πλευρά του νομίσματος που κάποιοι στον ενθουσιασμό και την ανάτασή τους μπορεί να θεωρήσουν μεμψίμοιρη, αλλά οφείλουμε να τη δουμε κι αυτήν...

Μεγάλη νίκη της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης πήρε τηλέφωνο τον πρωθυπουργό της Ελλάδας tie-less, δηλαδή αγραβάτωτος, για να αισθάνεται o Τσίπρας "ίσος" με τον Μπιλ Ντεμπλάζιο, της γνωστής φαμίλιας του κόσμου και υποκόσμου της Νέας Υόρκης. Μεγάλη αναβάθμιση της μπανανίας επ' ονόματι Ελλάδα. Ο δήμαρχος ισότιμος με τον πρωθυπουργό. Ποιός να τ' ακούσει και να μην κλάψει ψάλλοντας το God Bless America! Πάντα με το χέρι διαγωνίως στο στήθος στο μέρος της καρδιάς. Όπως όλοι οι πιστοί αμερικάνοι και αμερικανόδουλοι.

Το χρειαζόμασταν αυτό το χαρμόσυνο νέο, για να μην μείνουμε με την πικρή γεύση που άφησε η άτακτη υποχώρηση του Ν. Κοτζιά και της Αθήνας. Μετά τη θετική αντίδραση της Αθήνας στην κινήση της ΕΕ να κλιμακώσει την αναμέτρηση με την Ρωσία με αφορμή την Ουκρανία, ο νέος ΥΠΕΞ φρόντισε να αποδεχθεί την επιθετική πολιτική των Βρυξελλών, χρησιμοποιώντας ως φύλλο συκής δικολαβίστικες παρεμβάσεις στο τελικό κείμενο.

Ποιό ήταν το διακύβευμα; Η διαδικασία που δεν τηρήθηκε με το δήθεν κοινό ανακοινωθέν των χωρών της ΕΕ; Ή η επιβολή κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας παραβιάζοντας τον σκληρό πυρήνα του διεθνούς δικαίου; Η λογική απάντηση είναι και τα δυο. Όμως, ο νέος ΥΠΕΞ έδωσε απτό δείγμα της πολιτικής του παιδείας και της εξωτερικής πολιτικής που θα ακολουθήσει. Δεν τόλμησε όχι μόνο να θέσει βέτο εναντίον των κυρώσεων, αλλά ούτε καν "αστερίσκο", όπως έκανε συχνά ο Α. Παπανδρέου στη δεκαετία του '80, για να διαχωρίσει τη θέση της Ελλάδας στα συμβούλια του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ.

Δείτε τι είπε ο ίδιος ο Κοτζιάς: "Το κυριότερο που εμείς θέλαμε να αφαιρεθεί και για το οποίο δόθηκε δίωρη μάχη - το ήμισυ του χρονικού διαστήματος που ήμασταν στο Συμβούλιο αφορούσε αυτό το θέμα - ήταν η πρόταση για νέες κυρώσεις. Εκεί, ασφαλώς υπήρξε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Ασυνήθιστο για Συμβούλιο Υπουργών, πολλοί Υπουργοί μίλησαν δυο, τρεις ή και τέσσερις φορές. Η φράση που προέβλεπε νέες κυρώσεις για τη Ρωσία αφαιρέθηκε. Εμείς εξηγήσαμε, με την παρέμβασή μου, ότι οι κυρώσεις δεν έχουν αποτελέσματα, καθώς οι κυρώσεις - όπως έχει φανεί σε μια σειρά από χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Κούβα, καθώς και στην περίπτωση των πρόσφατων κυρώσεων κατά της Ρωσίας - δεν έχουν αποτρέψει αυτό που υποτίθεται ότι θέλουν να αποτρέψουν... Αυτό που προβλέπεται, είναι η επέκταση των κυρώσεων που έχουν ληφθεί στο παρελθόν, οι οποίες όμως, αντί να παραταθούν ως το τέλος του χρόνου, θα εξεταστούν το Σεπτέμβρη."

Με άλλα λόγια, το πρόβλημα του Κοτζιά και της Αθήνας δεν είναι οι κυρώσεις αυτές καθαυτές εναντίον της Ρωσίας, αλλά ότι κρίνονται αναποτελεσματικές. Το γεγονός ότι οι κυρώσεις αυτές εντάσσονται στα "μονομερή μέτρα καταναγκασμού", τα οποία απαγορεύονται ρητά από τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο, ούτε που απασχόλησε τον νέο ΥΠΕΞ και την Αθήνα.

Τι είναι αυτά τα "μονομερή μέτρα καταναγκασμού"; O ορισμός τους αφορά σε "μέτρα που εφαρμόζονται από κράτη, ομάδες κρατών, ή περιφερειακών οργανισμών χωρίς άδεια ή πέραν του Συμβουλίου Ασφαλείας εναντίον άλλων κρατών, ατόμων ή φορέων, προκειμένου να αλλάξει η πολιτική ή η συμπεριφορά του άμεσα ή έμμεσα στοχοποιημένου κράτους... " (http://daccess-dds-ny.un.org/doc/UNDOC/ ... penElement)

Μάλιστα, το έτος 2013 σηματοδότησε την εικοστή επέτειο της Διακήρυξης της Βιέννης και το Πρόγραμμα Δράσης του ΟΗΕ, το οποίο κάλεσε τα κράτη "να απέχουν από κάθε μονομερές μέτρο που δεν είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο και το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο δημιουργεί εμπόδια στις εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη και παρεμποδίζει την πλήρη υλοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ορίζονται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τις διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα δικαιώματα του καθενός σε ένα βιοτικό επίπεδο κατάλληλο για την υγεία του και την ευημερία, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και την ιατρική περίθαλψη, τη στέγαση και τις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες."

Η κήρυξη των "μονομερών μέτρων καταναγκασμού" ως παράνομων με βάση τις αρχές του ΟΗΕ και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελεί μια από τις βασικότερες αρχές εκδημοκρατισμού του σκληρού πυρήνα των διεθνών σχέσεων. Κάθε χρόνο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ επιβεβαιώνει την ανάγκη συμμόρφωσης όλων των κρατών μελών μ' αυτή την αρχή. Για παράδειγμα το ψήφισμα του σώματος της Γενικής Συνέλευσης του 2012 (A/HRC/RES/19/32) αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Καλεί όλα τα κράτη να σταματήσουν τη θέσπιση ή την εφαρμογή μονομερών μέτρων καταναγκασμού που δεν είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, τους κανόνες και τις αρχές που διέπουν τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των μελών, ιδίως εκείνων με χαρακτήρα καταναγκασμού και με αποτελέσματα εξωεδαφικά, που δημιουργούν εμπόδια στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των μελών, εμποδίζοντας έτσι την πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων που ορίζονται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και σε άλλες διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως το δικαίωμα των ατόμων και των λαών στην ανάπτυξη.

2. Διαμαρτύρεται έντονα για την εξωεδαφική φύση αυτών των μέτρων τα οποία, επιπλέον, απειλούν την κυριαρχία των κρατών και, στο πλαίσιο αυτό, καλεί όλα τα κράτη μέλη να μην αναγνωρίσουν τα μέτρα αυτά, ούτε να τα εφαρμόσουν, και να λάβουν αποτελεσματικά διοικητικά, ή νομοθετικά μέτρα , ανάλογα με την περίπτωση, για την αντιμετώπιση των εξωεδαφικών επιπτώσεων, ή τα αποτελέσματα των μονομερών μέτρων καταναγκασμού.

3. Καταδικάζει τη συνεχιζόμενη μονομερή εφαρμογή και την επιβολή από ορισμένες δυνάμεις των μέτρων αυτών ως εργαλεία πολιτικής ή οικονομικής πίεσης εναντίον οποιασδήποτε χώρας, ιδιαίτερα κατά των αναπτυσσόμενων χωρών, με σκοπό να εμποδίσουν τις χώρες αυτές από την άσκηση του δικαιώματός τους να αποφασίζουν, με τη δική τους ελεύθερη βούληση, τα δικά τους πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά συστήματα.

4. Επαναλαμβάνει την έκκλησή της προς τα κράτη μέλη που έχουν δρομολογήσει τέτοιου είδους μέτρα, να συμμορφωθούν με τις αρχές του διεθνούς δικαίου, του Χάρτη, τις δηλώσεις των Ηνωμένων Εθνών και της Παγκόσμιας Διάσκεψης και των σχετικών ψηφισμάτων, και να δεσμευτούν για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους που απορρέουν από τις διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις οποίες είναι συμβαλλόμενα μέρη προχωρώντας στον άμεσο τερματισμό των μέτρων αυτών.

5. Επαναλαμβάνει, στο πλαίσιο αυτό, το δικαίωμα όλων των λαών στην αυτοδιάθεση, δυνάμει της οποίας καθορίζουν ελεύθερα το πολιτικό καθεστώς τους και εξασφαλίζουν ελεύθερα την δική τους οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

6. Επιβεβαιώνει επίσης την αντίθεσή της σε κάθε προσπάθεια με στόχο την μερική ή ολική διαταραχή της εθνικής ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας ενός κράτους, κάτι το οποίο δεν είναι συμβατό με τον Χάρτη.

7. Υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με τη Διακήρυξη των Αρχών του Διεθνούς Δικαίου σχετικά με σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των μελών σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και με τις σχετικές αρχές και διατάξεις που περιέχονται στον Χάρτη των οικονομικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών, διακηρύχθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το ψήφισμα του 3281 (XXIX) της 12ης Δεκεμβρίου 1974 και ιδίως το άρθρο 32 αυτής, ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να ενθαρύνει τη χρήση οικονομικών, πολιτικών ή οποιοδήποτε άλλου είδος μέτρου για τον εξαναγκασμό ενός άλλου μέλους προκειμένου να αποσπάσει από αυτό την υποταγή της άσκησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων του και να εξασφαλίσει πλεονεκτήματα οποιοδήποτε είδους.

Ακόμη και η ΕΕ που γενικά κρατούσε στάση αποχής από τα ψηφίσματα αυτά, ενώ οι ΗΠΑ καταψήφιζαν συστηματικά, το 2005 είχε καταθέσει την εξής άποψη για να δικαιολογήσει την αποχή της: "Η Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί ότι δεν πρέπει να λαμβάνονται μονομερή μέτρα καταναγκασμού εναντίον οποιουδήποτε μέλους της διεθνούς κοινότητας. Τα μέτρα αυτά δεν είναι παραδεκτά. Λυπούμαστε που το ψήφισμα έχει σχεδόν αποκλειστικά επικεντρωθεί στην λήψη αυτών των μέτρων κατά των αναπτυσσόμενων χωρών." (2/12/2005)

Βεβαίως, κι όταν η Γενική Συνέλευση τροποποίησε τα ψηφίσματά της εναντίον των μονομερών μέτρων καταναγκασμού να αφορά όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας, τότε η ΕΕ από την αποχή πέρασε στην ψήφο κατά. 'Ετσι, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2013 ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος IX για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα μονομερή μέτρα καταναγκασμού με ονομαστική ψηφοφορία από 128 υπέρ, 54 κατά, 4 αποχές (Τσαντ, Παραγουάη, Τόγκο, Νότιο Σουδάν).

Με τον τρόπο αυτό, τόνισε ότι η υιοθέτηση μονομερών μέτρων καταναγκασμού και νομοθεσίας είναι αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο, το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και τις αρχές που διέπουν τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των κρατών. Τα κράτη καλούνται με έντονο τρόπο να απέχουν από την εφαρμογή και προώθηση τυχόν μονομερών οικονομικών, χρηματοπιστωτικών, ή εμπορικών μέτρων που δεν είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το Χάρτη. Καταδίκασε επίσης τη συνεχιζόμενη μονομερή επιβολή εκ μέρους συγκριμένων Δυνάμεων (βλέπε ΗΠΑ και ΕΕ) των μονομερών μέτρων καταναγκασμού εναντίον άλλων χωρών.

Το 2012, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΣΑΔ), εξέτασε τον αντίκτυπο των μονομερών αναγκαστικών μέτρων στα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην έκθεσή του, υπ’ αριθμ. A/HRC/19/33, μονομερή μέτρα καταναγκασμού ορίζονται ως «τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται από ένα κράτος για να επιβάλει μια αλλαγή στην πολιτική του άλλου κράτους». Οι πιο διαδεδομένες μορφές των οικονομικών πιέσεων είναι εμπορικές κυρώσεις με τη μορφή του εμπάργκο, μποϊκοτάζ και η διακοπή των χρηματοδοτικών και επενδυτικών ροών προς τις χώρες-στόχους. Ενώ το εμπάργκο συχνά γίνεται αντιληπτό ως εμπορικές κυρώσεις με στόχο την παρεμπόδιση των εξαγωγών σε μια χώρα-στόχο, μποϋκοτάζ είναι μέτρα που επιδιώκουν να χτυπήσουν τις εισαγωγές από μία χώρα-στόχο.

Με ψήφισμά της λοιπόν η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καταδίκασε την εφαρμογή των μονομερών μέτρων εξαναγκασμού με εξωεδαφικές συνέπειες, θεωρώντας τα ένα όργανο πολιτικής ή οικονομικής πίεσης εναντίον οποιασδήποτε χώρας. Εγκρίθηκε με 128 ψήφους υπέρ και 54 κατά με 4 αποχές. Θέλει συζήτηση τι ψήφισε η Ελλάδα; Μα φυσικά κατά του συγκεκριμένου ψηφίσματος μαζί με το γνωστό μπλοκ των ψήφων που φαίνεται να ελέγχονται απόλυτα από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Οι κυρώσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας είναι καθ' όλα παράνομες. Εντάσσονται στις μονομερείς ενέργειες καταναγκασμού που καταδικάζονται συστηματικά από το διεθνές δίκαιο και τη διεθνή κοινότητα. Επιβάλλονται μόνο και μόνο με βάση το δίκαιο της πυγμής και του ισχυρού.
Τι κατόρθωσε λοιπόν ο κ. Κοτζιάς και η νέα κυβέρνηση; Να αρνηθεί την υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και να προσυπογράψει το δίκαιο του ισχυρού και της πυγμή που έχουν υιοθετήσει Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον. "Η διαφορά δεν ήταν για κυρώσεις, ή όχι κυρώσεις. Ήταν για το δικαίωμα μιας μικρής χώρας που βρίσκεται σε βαθιά κρίση να έχει τη δική της λέξη... έχουμε τα ίδια δικαιώματα, ακόμη και αν είμαστε μια χώρα σε κρίση", είπε ο κ. Κοτζιάς (euobserver, 29/1).

Με τον τρόπο αυτό ο νέος ΥΠΕΞ επανάφερε τη θεωρία της ψωροκώσταινας για την Ελλάδα, που παρακαλά να της αναγνωρίσουν τα δικαιώματά της οι ισχυροί. Τώρα πώς είναι δυνατόν να κατοχυρώσει κανείς τα δικαιώματά του σαν κυρίαρχο κράτος, όταν αρνείται να υπερασπιστεί βασικές αρχές και διατάξεις του διεθνούς δικαίου, αυτό μόνο ο Κοτζιάς και η παρέα του το ξέρουν. Και θα ήθελα να ξέρα πώς θα μπορέσει η χώρα μας να επικαλεστεί το διεθνές δίκαιο στα δικά της ανοιχτά κυριαρχικά προβλήματα, όταν τόσο εύκολα αποδέχεται την βάρβαρη καταπάτησή του εναντίον άλλου κράτους;

Χαρές και πανυγήρια στην ΕΕ. Το Reuters (29/1) επικαλούμενο τους υπουργούς Εξωτερικών που συμμετείχαν στην συνεδρίαση, σχολιάζει ότι ο κ. Κοτζιάς πολύ γρήγορα διέλυσε κάθε ανησυχία ότι θα τορπίλιζε κάθε προσπάθεια για την επιβολή κυρώσεων. Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών που επικαλείται το Reuters, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε στους συναδέλφους του: «Δεν είμαι μαριονέτα της Ρωσίας». Το αν έγινε μαριονέτα των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον, δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Ο κ. Κοτζιάς έδειξε ποιός είναι και ποιά εξωτερική πολιτική υπηρετεί. Δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε καν στο ύψος των "αστερίσκων" του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν είναι παρά συνεχιστής της εξωτερικής πολιτικής του Πάγκαλου, που, όταν ήταν σύμβουλός του, τον αποκαλούσε το "απόλυτο πολιτικό ον" και του Γιωργάκη Παπανδρέου που ακολούθησε ως σύμβουλος κατά πόδας μέχρι την ανάδειξή του σε πρωθυπουργό. Αυτό που φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει από τις κομματικές ισορροπίες του ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, δηλαδή το υπουργείο εξωτερικών, το κέρδισε τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για ποιο λόγο; Μα για να εφαρμόσει την εξωτερική πολιτική στην οποία εκπαιδεύτηκε και υπηρέτησε από την εποχή των Ιμίων. Ετοιμαστείτε για νέες εθνικές περιπέτειες.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015 ... .html#more
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 20:04

Εγινε παράρτημα του Περισσού ο Καζάκης; Του ξίνισε επειδή ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα. Και τι να έκανε ο Τσίπρας να του το έκλεινε; Να έβαζε τον Δραγασάκη να του κάνει πλάκα ότι σε τρεις ώρες θα πέσουν μπόινγκ στο Μανχάταν; Τρομερό επιχείρημα από τον μεγάλο γκουρού. Στα υπόλοιπα. Ο Καζάκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κοτζιάς έγινε μαριονέτα των Βρυξελλών και των ΗΠΑ επειδή δεν έβαλε βέτο για τα μέτρα ενάντια στη Ρωσίας; Ε, βέβαια έχουμε λύσει όλα τα δικά μας θέματα, οπότε ας βοηθήσουμε και τον αδύνατο φίλο μας τον Πούτιν, ακόμη και αν χρειαστεί για χάρη του να τραβήξουμε ΄μέχρι τέλος το σχοινί. Εκτός αν ο Καζάκης όπως το ΚΚΕ κρίνει ότι είναι ώριμες συνθήκες να αποχωρήσουμε σήμερα κι όλας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Επί της ουσίας τώρα. Το συμβούλιο υπουργών εξωτερικών συγκλήθηκε για να αποφασιστούν νέα επιπλέον μέτρα επί της Ρωσίας. Η Μεγ. Βρετανία, μάλιστα, απείλησε ότι θα βάλει βέτο αν δεν υπήρξε αυτή η διατύπωση. Σκεφτείτε ότι τελικά δεν το έκανε ένα μέγεθος όπως η Αγγλία και ο Καζάκης είχε την απαίτηση να το κάνει ο Κοτζιάς. Μόνη της η Ελλάδα σε ένα τέτοιο πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όσο και να το ήθελε. Ομως, εντός της Ε.Ε υπάρχουν ανταγωνισμοί και συγκρούσεις και η Ελλάδα συντάχθηκε με άλλες χώρες όπως η Ιταλία, η Κύπρος, η Ουγγαρία, η Γαλλία που επειδή έχουν οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία δεν ήθελαν νέες κυρώσεις. Τελικά επήλθε συμβιβασμός ότι δεν υπάρχουν νέα μέτρα και ότι τα υπάρχοντα που είχαν ψηφιστεί παλαιότερα θα ισχύσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κατά τον Καζάκη και το ΚΚΕ αυτό δεν έχει καμιά διαφορά. Αποψη τους, αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 20:34

Εχω τον καζακη. Θέλει να κάνει παρέμβαση επειδή διάβασε τα όσα λεει ο Νίκος
Δ.Κ: Ναι αλλα για την Μαρφίν δεν λεει τίποτα ο Τσίπρας :p
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 30 Ιαν 2015, 20:35

Οταν έλεγα ότι ο Ποταμάκης είναι ο άτιμος μαλάκας, δεν περίμενα ότι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο. Ο τομεάρχης υγείας του Ποταμιού δεν δίστασε να πάρει ανοιχτά φόρα παρτίδα το μέρος του Ντάισεμπλουμ στις διαπραγματεύσεις με την ελληνικά. Θαυμάστε τον τι έγραψε στο facebook.

https://www.facebook.com/lliaropoulos?fref=ts

"Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Ελλην νόμιζε ότι με εξυπνάδες και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό. Ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής..."

Kαι νωρίτερα παρότρυνε τον φίλο του, τον Ντάισενμπλουμ να μην μασήσει...

«Γερούν ...γερά!. Σπάστου τον τσαμπουκά!! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!»

Το δεύτερο μήνυμα του, ο ξεφτίλας, ο ποταμάκιας το έσβησε. Πολύ αργά, όμως, γιατί ήδη διαδόθηκε. Στην διαπραγμάτευση της Ελλάδας με την Ε.Ε, παίρνουν το μέρος της Ε.Ε και την καλούν να μην μασήσει. Αυτοί είναι οι τρισάθλιοι ποταμάκηδες. Ετσι σκέφτονται. Και για αυτό τους ήθελε στην κυβέρνηση ο Σουλτς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:24

Clash έγραψε:Εγινε παράρτημα του Περισσού ο Καζάκης;
Mπα... ο περισσός τα λέει (όταν και όποτε και όπως τα λέει- εδώ δεν είπε τίποτα) για τα μάτια.
Ο "γκουρού" τα λέει γιατί τα πιστεύει και καλώς κριτικάρει. Αν η κριτική είναι άστοχη, να επισημάνεις
σε ποια σημεία και να το συζητήσουμε. Κανένα πρόβλημα.
Clash έγραψε:Στα υπόλοιπα. Ο Καζάκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κοτζιάς έγινε μαριονέτα των Βρυξελλών και των ΗΠΑ επειδή δεν έβαλε βέτο για τα μέτρα ενάντια στη Ρωσίας; Ε, βέβαια έχουμε λύσει όλα τα δικά μας θέματα, οπότε ας βοηθήσουμε και τον αδύνατο φίλο μας τον Πούτιν,
δεν είναι θέμα βοήθειας στον πούτιν, είναι θέμα αρχής. Κάτι είπε για "μονομερή μέτρα καταναγκασμού"
που απαγορεύονται ρητά από διεθνείς συνθήκες και διεθνές δίκαιο. Αυτά τα παραβλέπεις; Κι αν ναι, γιατί? Μου είναι αδιανόητο και αρνούμαι να πιστέψω ότι εσύ ένας γνήσιος αντιφασίστας, θα μπορούσες να τάσσεσαι υπέρ της ναζιστοκρατούμενης ουκρανικής κυβέρνησης και του τσούρμου
των ευρωκρατών που τη σιγοντάρει...
Clash έγραψε:και ο Καζάκης είχε την απαίτηση να το κάνει ο Κοτζιάς.
εντάξει, το ξέρω ότι εμείς οι αντιευρωκράτες ή ευρωσκεπτικιστές ζητάμε πολλά...
Clash έγραψε:Εκτός αν ο Καζάκης όπως το ΚΚΕ κρίνει ότι είναι ώριμες συνθήκες να αποχωρήσουμε σήμερα κι όλας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Το έκρινε απ'την πρώτη ώρα, όχι τώρα...Ένας λόγος που τον στηρίζω είναι αυτός.
Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθούμε σα λαός (δε λέω για τους πολιτικούς, πρόσεξε...)
να ανεχόμαστε αυτό το φασιστοειδές και απεχθές μόρφωμα αυτή την "ευρώπη των λαγών"
(και τύρρανο των λαών) να ορίζει τα του οίκου μας και να ηδονίζεται με την εξαθλίωση/αφανισμό μας...

Όσο για το ΚΚΕ, τα λόγια από τις πράξεις του απέχουν μακράν αφ'ενός... Ενίοτε λέει και πράττει τα ίδια (υπέρ του ευρωτσουρμου) αφ'ετέρου... Συνεπώς ο κάζακας δεν έχει καμία σχέση και συνάφεια με τους ιμιτασιόν "αγωνιστές" για τα δίκια του λαγού και των καπιταλοεργατών που δήθεν μου τάχα μου αντιπαλεύει... :P (τους έχει σούρει τόσα, τους έχει ξεσκεπάσει για τόσα, που ακόμα κι εσύ -αν τ'άκουγες- θα του το αναγνώριζες αυτό)

μια στιχομυθία (με τον ίδιο τον Καζάκη) ενός χρήστη/σχολιαστή στο άρθρο, έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον...
Ganesha Mahesvari30 Ιανουαρίου 2015 - 1:44 μ.μ.

η άποψη σας είναι όι δεν βλέπεται καμιά αλλαγή στο δόγμα της εξωτερικής πολιτικής από τον προηγούμενο ΥΠΕΞ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ30 Ιανουαρίου 2015 - 1:54 μ.μ.

Ειλικρινά, διαβάσατε το κείμενο; Πολύ αμφιβάλω, αν κρίνω από την ταχύτητα που αναρτήσατε το σχόλιό σας. Πάντως, αυτό καταλάβατε;

Ganesha Mahesvari30 Ιανουαρίου 2015 - 2:08 μ.μ.

διάβασα το κείμενο σας και συμφωνώ ως προς τις αρχές του.
Το ερώτημα είναι όμως για την προσωπική σας άποψη όσο αφορά τον νέο ΥΠΕΞ.

υ.γ.
Δυστυχώς ο ΟΗΕ έχει χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα, έχει αποτύχει στον λόγο ύπαρξης του και προφανώς είχε και έχει πολύ σοβαρές δομικές αδυναμίες από συστάσεως του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ30 Ιανουαρίου 2015 - 4:50 μ.μ.

Η άποψή μου για τον κ. Κοτζιά είναι η χειρότερη. Έφυγε από το ΚΚΕ κατηγορώντας το για δεξιά στροφή. Το 1992 προσλαμβάνεται ως σύμβουλος στο ΥΠΕΞ από Μητσοτάκη. Ακολουθεί τον Πάγκαλο και μετά τον Γ. Παπανδρέου. Έγραψε βιβλίο με τίτλο Ελλάδα αποικία του χρέους με τίτλο και επιχειρήματα κλεμμένα από μένα και ύστερα εμφανιζόταν πώς ως συγγραφέας ο δικός του τίτλος "αποικία χρέους" βρήκε μεγάλη διάδωση. Τι άλλο να πω; Πίστευα ότι ήταν ικανός να αποτινάξει τις κακές επιρροές, αλλά τελικά είναι μια παραλλαγή Πάγκαλου.

Αντώνης30 Ιανουαρίου 2015 - 4:45 μ.μ.

Μετά από την τόσο εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση του Δημήτρη, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του. Παρασύρθηκα από την «αχτίδα» εθνικής αξιοπρέπειας που είδα την τελευταία εβδομάδα από την κυβέρνηση. Δεν μηδενίζω την στάση τους και την προσπάθειά, αλλά, όπως περιγράφει ο δάσκαλος, απέχει παρασάγγας από την καθαρή πατριωτική στάση. Ευτυχώς έχουμε τον Δημήτρη να δείχνει ως πυξίδα τον βορά ώστε να γνωρίζουμε το δίκαιο και το ορθό. Να είσαι καλά Δημήτρη και ας μου «μαραίνεις» τις ελπίδες μου. Σ' ευχαριστώ πολύ.

ολομοναχος30 Ιανουαρίου 2015 - 6:33 μ.μ.

τις δηλωσεις των ρωσων τις εχετε λαβει υπ οποψην σας......νομιζω πως αλλα δειχνουν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ30 Ιανουαρίου 2015 - 7:08 μ.μ.

Ο Πούτιν παίζει τα παιχνίδια του πάνω στα ερείπια και τα πτώματα της Α. Ουκρανίας. Το σημαντικό είναι είναι ένα και μόνο: τι λέει το διεθνές δίκαιο. Το οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε για να μην το βρούμε μπροστά μας. Ο ενδοτισμός και η υποτέλεια δεν έχει δικαιολογία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:29

«Γερούν ...γερά!. Σπάστου τον τσαμπουκά!! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!»
Μετά παρεξηγούνται όταν τους αποκαλούμε γερμανοτσολιάδες. Αφού οι ίδιοι τους μέσω των πράξεών τους μας λένε ότι είναι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:34

ArELa έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθούμε σα λαός (δε λέω για τους πολιτικούς, πρόσεξε...)
να ανεχόμαστε αυτό το φασιστοειδές και απεχθές μόρφωμα αυτή την "ευρώπη των λαγών"
Ίσως κάποιοι κάποτες, καλώς ή κακώς, να πίστεψαν σε μια ευρώπη ας πούμε καλή, δίκαια κλπ, και ενώ γνωρίζουν όπως εσύ πως τώρα δεν είναι, ίσως να πιστεύουν σε κάποιο όνειρο ότι μπορούν να διώξουν τους άθλιους και να αναδείξουν τους σωστούς ώστε να υπάρξει το παλιό όνειρο της καλής και δίκαιας ευρώπης.

Δεν υποστηρίζω. Απλώς εικάζω.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:40

OTTO έγραψε:σως κάποιοι κάποτες, καλώς ή κακώς, να πίστεψαν σε μια ευρώπη ας πούμε καλή, δίκαια κλπ, και ενώ γνωρίζουν όπως εσύ πως τώρα δεν είναι, ίσως να πιστεύουν σε κάποιο όνειρο ότι μπορούν να διώξουν τους άθλιους και να αναδείξουν τους σωστούς ώστε να υπάρξει το παλιό όνειρο της καλής και δίκαιας ευρώπης.
20 ++ χρόνια "καλής και δίκαιας" ευρώπης είναι αρκετά για να εμπεδώσει
ο κάθε πικραμένος εγκέφαλος...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:41

Aν δειτε τον υπολοιπο χαρτη εξω απο την ευρωπη των λαων θα καταλαβετε γιατι αυτη ειναι απαραιτητη. Επισης ειτε το θελουμε ειτε οχι υπαρχουν κοινοι πολιτιστικοι δεσμοι αναμεσα στους ευρωπαϊκους λαους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2015, 21:42

Δε μιλάω για τους λαούς, Φώτη. Ασφαλώς και υπάρχουν δεσμοί.
Αυτούς ακριβώς εκμεταλλευτηκαν οι ευρωκράτες για να σχηματίσουν την ΕΕ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”