ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Ιαν 2015, 18:25

:xara: :xara: :xara: :xara: :xara:
Καταργήθηκαν οι νεοταξικές ονομασίες στα υπουργεία που μου έφερναν ναυτία και είχαν άμεση σχέση με ατζέντα 21
Όπως Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
Κλιματικής Αλλάγής
Ελπίζω να καταργηθεί και η ονομασία Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και κοινωνικής συνοχής :emetos:
παραπέμπει στις μασωνόπετρες της Τζόρτζια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Ιαν 2015, 18:37

Περί όρκου.

Γιατί τραβάνε τόσο ζόρι με τον πολιτικό όρκο?

Αν ήταν μάγκες οι προηγούμενοι γιατί δεν ζήτησαν να ορκιστούν στον Μπαφομέτ?
Ο καθένας με τη θρησκεία του!!!!!!!!!!!

Γιατί οι μνημονιακοί προδότες ορκίζονταν σε μια θρησκεία που δεν είναι δική τους και όχι στη δική τους στο μέγα αρχιτέκτονα του Σύμπαντος? Να έβαζαν τις ποδίτσες τους τα σπαθάκια τους τα σέα τους τα μέα τους
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Ιαν 2015, 20:55

Και να που άρχισαν τα όργανα.
Κάτι είπε ο Βαρουφάκης για λιτό βίο.
Και για το τι γυρεύουν τόσες Πόρσε στην Αθήνα.

Αυτό με τις πόρσε κάτι μου θυμίζει και μυρίζει άσχημα........!!!!!!

Και ο ΓΑΠ κάτι για πόρσε έλεγε αλλά ότι πρέπει να πληρώσουν για τις πόρσε των άλλων αυτοί που δεν έχουν ούτε για πατίνι.

Σε λίγο θα ακούμε για πόρσε και θα ουρλιάζουμε.

Είτε πατίνι, είτε δύο πεζό, είτε 3 πεζό με μπαστούνι όταν μιλάνε για τόσες πόρσε σημαίνει ότι έρχεται λιτότητα άγρια. Αριστερή ή δεξιά λιτότητα είναι. Και αυτή η λέξη χωράει πολλά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:01

doctormarkon έγραψε:Και να που άρχισαν τα όργανα.
Κάτι είπε ο Βαρουφάκης για λιτό βίο.
Και για το τι γυρεύουν τόσες Πόρσε στην Αθήνα.

Αυτό με τις πόρσε κάτι μου θυμίζει και μυρίζει άσχημα........!!!!!!
αν και δεν τρέφω ουδεμία εκτίμηση στον Baroufakis, (με τονισμένο το b αγγλιστί), η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν μου μύρισε...
Κι αυτό γιατί άκουσα όλη την τοποθέτηση (δεν ξέρω αν την ακουσες εσύ)
Με καλύπτει αυτό που είπε ότι το να ζεις λιτά δε σημαίνει πυραμιδική λιτότητα (την οποια τρώμε στη μάπα 5 χρόνια τώρα). Είπε επίσης ότι ο Ελληνας μπορεί να γίνει δημιουργικός και παραγωγικός όταν τα έξοδά του είναι λιγότερα απ'τα έξοδά του, και ότι κάποτε ήταν πιο περήφανος (ο Ελληνας) που δεν είχε πιστωτικές κάρτες ή χρέη δανείων κλπ. Αυτά είναι όντως μερικά απ'τα "καλά" του φιλελευθερισμού και του "τραπεζισμού" που μας φάγανε, γιατί ενδώσαμε πολλοί σ'αυτά απ'τη δεκαετία του '90...

Θετικά επίσης είδα τη δήλωση του Barouf για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών.

Για τον πολιτικό όρκο δεν έχω κανένα θέμα, εφ'όσον ο ΣΥΡΙΖΑ σεβεται το θρήσκευμα του καθενός (αφού έγινε και πολιτικός και θρησκευτικός όρκος για τους υπουργούς)
Ο ίδιος (ο Τσίπρας) θα ήταν υποκριτής αν ορκιζόταν με παπά έχοντας δηλώσει προ πολλού άθεος.
Σε ό,τι με αφορά (προσωπικά) μου είναι πιο ευχάριστο να μην εμπλέκεται το ιερατείο πλέον.
Να τελειώνουμε με τα ιερατεία. Αρχής γενομένης απ'το θρησκευτικό, να πάμε και στο πολιτικό όπως το ιερατείο των ευρωκρατών. Να μείνουν οι θρησκείες ατόφιες χωρίς παπαδαριά για όποιον θέλει να'ναι θρησκευάμενος και να βιώνει μέσα του τη θρησκεία του, όχι έξω του. Σε πολιτικό επίπεδο να μείνουν και οι ιδεολογίες ατόφιες, κι όχι να στρεβλώνονται αισχρά με τους εκάστοτε κομματικούς ιεράρχες.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:13

Στο θεμα του ιερατειου των ευρωκρατων το οτι δεν υποστηριξε τους σιωνοναζι της ουκρανιας σε αντιθεση με οτι εκανε η υπολοιπη ΕΕ (καθως και οι σαμαροβενιζελοι) ειναι ενα καλο σημαδι
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:15

Oπωσδήποτε ΚΑΙ αυτό Φώτη, ναι. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:18

Ναι αν το δούμε καλοπροαίρετα και δεν είχαμε καεί στο χυλό σωστά είναι.
Αλλά η λέξη Πόρσε μου βρώμισε γιατί για πόρσε είχε πει και ο ΓΑΠαρος.
Γιατί δεν βρήκε κάποια άλλη μάρκα όπως π.χ Μερσεντές που είναι πιο παρθένα και την είχε γ@μήσει ο ΓΑΠ?

Τα κυριολεκτικά και κατά λέξη είναι καλά. Ανάμεσα στις γραμμές μπορεί να λέει κάτι άλλο!!!!!
Αυτό το καταραμένο ανάμεσα στις γραμμές................Η γλώσσα της συνωμοσιολογίας ή συνωμοσιολογικά όπως αγγλικά γαλλικά κλπ.

Στη γλώσσα αυτή που ξέρω άπταιστα μπορεί η Πόρσε να ήταν τυχαία κουβέντα.
Τα ονόματα των υπουργείων άλλαξαν και έφυγαν τα κλιματικής αλλαγής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Να μας κάνει πιο λιανά ο Βαρουφάκης τι εννοεί με τον όρο Πυραμιδική λιτότητα που είχαμε μέχρι σήμερα.

Η λιτότητα έχει πολλά ποδάρια και μεταφράζεται πολλαπλά.

Τι εννοεί ο ποιητής?

Όσοι έχουν κάρτες από παλιά τι θα γίνει με αυτούς?
Τι θα πει πάλι?
Ας πρόσεχες?

Τόσα χρόνια χάσαμε την αίσθηση του χρόνου.
Τιμωρείσαι αναδρομικά για κάτι που έκανες στο παρελθόν και ήταν τότε νόμιμο και θεμιτό.

Είναι πολύ νωρίς ακομα για συμπεράσματα.

Επισημαίνω κάποια σημεία........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά και καευθύνσεις
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:20

Και εγώ συμφωνώ με το Φώτη σε αυτό.

Ήταν ένα πολύ θετικό βήμα.
Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί?
Ή μέχρι να τραβήζουν το αυτί?
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Ιαν 2015, 21:22

Πυραμιδικη νομιζω ειναι απλο. οσο ανεβαινες οικονομικη ταξη τοσο λιγοτερο επιβαρυνοσουν
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τετ 28 Ιαν 2015, 22:26

Το κόστος ζωής των φτωχών είναι σημαντικά μεγαλύτερο από των πλουσίων.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 11:30

Γαμώτο τόσα χρόνια κυκλοφορούσα με Πόρσε και Φεράρι και ήρθε τώρα ο Γιάνι Μπαρουφάκι να μου τις πάρει. Προσδοκώ, όμως, στο κίνημα της λαϊκής εξουσίας του ΚΚΕ της Λιάνας Κανέλλη να μου τις ξαναδώσει. Και μια που είπα Κανέλλη, μα καλά εκεί στον Περισσό δεν βλέπουν ότι θα τους θάψει; Δηλαδή είναι ευχαριστημένοι που αποτελεί το τρίτο μέρος του Τρίο Στούτζες με τον Βορίδη και τον Ψαριανό και συναγωνίζεται στα πάνελ του Mega και του ANT1 ποιος θα πει τις μεγαλύτερη αντισύριζα εξυπνάδα; Πάντως, ότι και να κάνει, όσο και να ξεφτιλίζεται δεν θα με κάνει να πω να αγιάσει το χέρι του Κασιδιάρη. Δεν θα γίνω φασίστας για χάρη της, πάει πολύ.

Και για να περάσω στα υπόλοιπα ωραία. Σκύλιασε ο Ποταμάκιας που έφαγε πόρτα από τον Τσίπρα και άρχισε να λέει σαν άλλος Βαγγέλας Γιαννόπουλος για ανίερες συμμαχίας της αριστεράς με την ακροδεξιά. Μάλιστα. Ο Ποταμάκιας που προεκλογικά έλεγε ότι ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με τη ΝΔ του Βορίδη, του Αδωνι, του Λαζαρίδη, του Κρανιδιώτη, μας είπε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την Κουντουρά, τον Χαϊκάλη, τον Τέρενς Κουϊκ, γιατί είναι ακροδεξιοί. Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί του, αλλά εντάξει κάπου τον καταλαβαίνω. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Και εδώ που τα λέμε λίγο το έχετε; Δύο αποστολές του ανέθεσαν τα αφεντικά του. Η πρώτη ήταν να αποτελέσει τον έταιρο σύμμαχο της ΝΔ στη θέση της ΔΗΜΑΡ σε συγκυβέρνηση κόβοντας ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά έκοψε ψήφους από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Η δεύτερη ήταν, σε τυχόν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμαχήσει μαζί του, ώστε να αποτελέσει το όργανό τους και να μπλοκάρει τυχόν κινήσεις που απειλούν τα συμφέροντα τους (άδειες καναλιών, δάνεια, οφειλές στο ΙΚΑ, δημόσια έργα κ.α). Ε, και στα δύο απέτυχε και του φταίει η ακροδεξιά Κουντουρά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιαν 2015, 11:40

Clash έγραψε:Γαμώτο τόσα χρόνια κυκλοφορούσα με Πόρσε και Φεράρι και ήρθε τώρα ο Γιάνι Μπαρουφάκι να μου τις πάρει.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 82#p249582
Clash έγραψε:Προσδοκώ, όμως, στο κίνημα της λαϊκής εξουσίας του ΚΚΕ της Λιάνας Κανέλλη να μου τις ξαναδώσει. Και μια που είπα Κανέλλη, μα καλά εκεί στον Περισσό δεν βλέπουν ότι θα τους θάψει;
ελπίζω να'ναι ρητορικό το ερώτημα... :loco:
Clash έγραψε:Και για να περάσω στα υπόλοιπα ωραία. Σκύλιασε ο Ποταμάκιας που έφαγε πόρτα από τον Τσίπρα και άρχισε να λέει σαν άλλος Βαγγέλας Γιαννόπουλος για ανίερες συμμαχίας της αριστεράς με την ακροδεξιά. Μάλιστα.
Το στυλάκι της ψεκασμένης παραποτάμιας βρούβας, ακολούθησε (πιστή στον ποταμίσιο βόρβορο) και η Τσαπανίδου πρωινιάτικα, λέγοντας "δε μου'ρχεται να πω συγκυβέρνησης... απέχουν παρασάγγας..."
Το γιατί της "ερχόταν" να μιλάει για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ/ΝΔ χωρίς να σηκώνει φρύδι, είναι ένα θεματάκι για το οποίο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... :P

Clash έγραψε:Ο Ποταμάκιας που προεκλογικά έλεγε ότι ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με τη ΝΔ του Βορίδη, του Αδωνι, του Λαζαρίδη, του Κρανιδιώτη, μας είπε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την Κουντουρά, τον Χαϊκάλη, τον Τέρενς Κουϊκ, γιατί είναι ακροδεξιοί. Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί του, αλλά εντάξει κάπου τον καταλαβαίνω. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Και εδώ που τα λέμε λίγο το έχετε; Δύο αποστολές του ανέθεσαν τα αφεντικά του. Η πρώτη ήταν να αποτελέσει τον έταιρο σύμμαχο της ΝΔ στη θέση της ΔΗΜΑΡ σε συγκυβέρνηση κόβοντας ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά έκοψε ψήφους από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Η δεύτερη ήταν, σε τυχόν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμαχήσει μαζί του, ώστε να αποτελέσει το όργανό τους και να μπλοκάρει τυχόν κινήσεις που απειλούν τα συμφέροντα τους (άδειες καναλιών, δάνεια, οφειλές στο ΙΚΑ, δημόσια έργα κ.α). Ε, και στα δύο απέτυχε και του φταίει η ακροδεξιά Κουντουρά.
εδώ απλά γελάω αυθορμήτως (χαρ χαρ χαρ που λέει κι ο κατοχικός :Ρ) :clap: :clap: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιαν 2015, 11:57

Επίσης, περιμένουμε να πετάξουν (εργαζόμενοι στην ΕΛΣΤΑΤ και κυβέρνηση) τον Γεωργίου έξω
(από την ΕΛΣΤΑΤ) με τις κλωτσιές... (για να μην πω να του ασκηθεί και ποινική δίωξη)

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 29 Ιαν 2015, 12:29

Επειδή η ειρωνεία με την πόρσε ήταν για μένα.
Δεν έχω πόρσε και δεν φταίω για τις Πόρσε των άλλων.

Είχαμε καεί από το 10 όταν με πόρσε άρχισαν και κατέληξαν στους διαβητικούς που είναι πολυτέλεια να έχουν πόδια και καλύτερα τα τους τα κόψουν να τελειώνουνε.

Κόλαση είναι οι πόρσε των άλλων γιατί ολόκληρες κουρελούδες πλέχτηκαν και θέατρα παραλόγου.

Ελπίζω να μη μας δουλεύουν.
Μέχρι στιγμής δεν έδειξαν τέτοια πρόθεση αλλά δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες.

Και τις δύο πρώτες μέρες ακόμα και βδομάδες και ο ΓΑΠ έμοιαζε αγγελούδι.
Τα κέρατα και η ουρά φυτρώνουν από τον τρίτο μήνα και μετά.
Ετσι συμβαίνει με αυτά τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 12:44

Για το άρθρο του μεγάλου γκουρού επί των οικονομικών Δημητρίου Καζάκη δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Σωστά αυτά που γράφει, όμως, όπως προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει, άλλο πράγμα είναι οι πράξεις και άλλο τα λόγια. Οι συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ δεν αποσκοπούν σε κάτι άλλο, παρά να δημιουργήσουν θετικό κλίμα και πολύ περισσότερο όταν έχεις απέναντι ένα εχθρικό περιβάλλον. Μην ξεχνάμε ότι οι λαοί της Ευρώπης, εδώ και πέντε - έξι χρόνια, έχουν γαλουχηθεί από τις κυβερνήσεις τους και τα ΜΜΕ των χωρών τους, ότι πληρώνουν τους τεμπέληδες τους Ελληνες. Εκεί θα χρειαστεί διπλωματία και κρίνω ότι ο Γιάνι Μπαρουφάκι αυτό έκανε. Αλλωστε εμείς οι άρχοντες της προπαγάνδας, οι πράκτορες της Μοσάντ - όπως κάποτε εκεί με είχες στείλει Βίκη :lol: - ξέρουμε πως για να πιάσει τόπο το μήνυμα σου, δεν θα επιχειρήσεις να γκρεμίσεις με μιας τα όσα πιστεύει ο άλλος, γιατί πολύ απλά δεν θα σε ακούσει.

Και μια που είπες για ψεκασμένους να πω και δύο λόγια για τον σύντροφο Πάνο Καμένο :P . Πρώτα από όλα ερώτηση στη βουλή για τους ψεκασμούς δεν έχει κάνει ο σύντροφος κομισάριος εεε...υπουργός εθνικής άμυνας, αλλά ο Κουβέλης και ο Βορίδης. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που λένε ψεκασμένους τους ΑΝΕΛ, να λένε το ίδιο για την ΔΗΜΑΡ και τη ΝΔ. Ο Καμένος, πάντως, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Εδώ και 3 χρόνια τον πολεμούσαν με όλους τους τρόπους. Τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ τον έβριζαν και τον χλεύαζαν, τους βουλευτές του τους εξαγόραζαν, στις δημοσκοπήσεις τον έθαβαν. Παρόλα αυτά έκανε μακράν την πιο επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία, έδωσε ρόλο στο κόμμα του, πέρασε το μήνυμα του στο κόσμο και πήρε σώβρακα και φανέλες. Αντε γεια γατάκια, τους είπε σαν άλλος Τσουκαλάς. Επίσης σε όσους ξινίζει η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ας φρόντιζαν να ψήφιζαν και να του έδιναν αυτοδυναμία.

Αλλωστε, ποια άλλη επιλογή είχε ο ΣΥΡΙΖΑ? Να κάνει συγκυβέρνηση με τον Ποταμάκια; Για να επιστρέψει στο 4%. Πρώτος εγώ έλεγα πως σε τέτοιο ενδεχόμενο στις επόμενες εκλογές θα ψηφίζω τον αρχηγό της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Γιώργο Παπανδρέου. Το τιμημένο ΚΚΕ της Κανέλλης το είχε ξεκαθαρίσει, καμιά ανοχή, καμιά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και μετεκλογικά. Κάλεσε ο Τσίπρας τον Κουτσούμπα να συζητήσουν και η απάντηση ήταν ΟΧΙ. Πήγαινε ρε σύντροφε ΓΓ και πες σε αυτά θα σε στηρίξω, σε αυτά όχι ή, ακόμη - ακόμη δεν συμφωνώ σε τίποτα. Πήγαινε, όμως, δεν θα πάθεις τίποτα, δεν θα σε κολλήσει ρεβιζιονίτιδα. Και στο φινάλε ο Τσίπρας σε κάλεσε όχι ο Μιχαλολιάκος. Βέβαια, αυτή η στάση του δεν είναι έκπληξη. Το ΚΚΕ είναι μόνιμα αντίθετο σε οτιδήποτε δεν μπορεί να ελέγχει 100%. Τι να θυμηθώ? ΟΧΙ στους αγανακτισμένους, ΟΧΙ στα κοινωνικά κινήματα, ΟΧΙ στις κοινές αντιφασιστικές δράσεις, ΟΧΙ στις κοινές διαδηλώσεις, ΟΧΙ στους εξεγερμένους του Δεκεμβρίου του 2008, ΟΧΙ στους εργάτες της ΒΙΟΜΕΞ, απών από τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, απών από την Κερατέα. Ε, με τέτοια μυαλά απορώ πως ακόμη, δεν έχει ζωντάψει το άγαλμα του Λένιν που έχουν έξω από τα γραφεία τους και δεν τους έχει σβουρίξει μερικές σφαλιάρες για να συνέλθουν.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 29 Ιαν 2015, 13:33

Μακάρι να φανεί σύντομα στην τσέπη μας ή στον τρόπο ζωής μας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αλλά για κάνε μια ερμηνεία και εσύ Νίκο τι σημαίνει πυραμιδική λιτότητα και πως ερμηνεύεις το λιτό βίο του Βαρουφάκη.

Ανέφερε έναν όρο. Πυραμιδική λιτότητα. Και ότι αυτό είχαμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 29 Ιαν 2015, 15:11

Η νέα κυβέρνηση μπήκε στο μαξίμου και βρήκε το ηλεκτρικό κομμένο,χωρίς πρόσβαση internet (δε γνώριζαν το κωδικό του wifi),και χωρίς σαπούνι στο wc.

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-2 ... -and-no-to
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 17:14

Οπως ο ίδιος εξήγησε λιτός βίος σημαίνει πως ξοδεύεις ότι έχεις. Δεν παίρνεις διακοποδάνεια για να πας στις Σεϋχέλες, δεν παίζεις χρηματιστήριο και άμα σε πιάσουν κορόιδο τα κοράκια όπως επί Σημίτη αρχίζεις τις κλάψες και τα ζητάς πίσω από το κράτος, δεν έχεις χρεωμένες πέντε - έξι πιστωτικές κάρτες, δεν μπορεί να είσαι εργάτης στον Σκαμαραγκά και να παίρνεις στεγαστικό δάνειο για να χτίσεις βίλα στη Μύκονο και όχι ένα νορμάλ σπίτι στο Περιστέρι, στο Παγκράτι, στα Πετράλωνα, δεν μπορεί να είσαι υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ και να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο για να αγοράσεις Πόρσε και να πετάς 1000 ευρώ σε λουλούδια στον Παντελίδη. Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι να σηκωθούν στα πόδια τους οι πιο αδύνατοι. Οταν έχεις 1,5 εκ. άνεργους και 20.000 άστεγους μόνο στην Αθήνα, θα κοιτάξεις πως να στηρίξεις αυτούς τους ανθρώπους και όχι το ψώνιο του κάθε μπουζουκόβιου.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 29 Ιαν 2015, 17:44

Clash, βάσει των όσων έγραψες σήμερα, σου δίνω αρκετά :thumb:

Γιατί έτσι νιώθω. :D

Ωραίος!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 29 Ιαν 2015, 18:27

Αίντε...καιρός να λέγονται και αυτά :loco:

https://www.youtube.com/watch?v=uheI0qvTEvA#t=104
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιαν 2015, 18:45

Clash έγραψε:Για το άρθρο του μεγάλου γκουρού επί των οικονομικών Δημητρίου Καζάκη δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Σωστά αυτά που γράφει,
E πώς δεν έχεις να πεις τίποτα ιδιαίτερο... Είπες ότι είναι σωστά αυτά που γράφει. Λίγο είναι? :P
Clash έγραψε:όμως, όπως προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει, άλλο πράγμα είναι οι πράξεις και άλλο τα λόγια. Οι συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ δεν αποσκοπούν σε κάτι άλλο, παρά να δημιουργήσουν θετικό κλίμα και πολύ περισσότερο όταν έχεις απέναντι ένα εχθρικό περιβάλλον. Μην ξεχνάμε ότι οι λαοί της Ευρώπης, εδώ και πέντε - έξι χρόνια, έχουν γαλουχηθεί από τις κυβερνήσεις τους και τα ΜΜΕ των χωρών τους, ότι πληρώνουν τους τεμπέληδες τους Ελληνες. Εκεί θα χρειαστεί διπλωματία και κρίνω ότι ο Γιάνι Μπαρουφάκι αυτό έκανε. Αλλωστε εμείς οι άρχοντες της προπαγάνδας, οι πράκτορες της Μοσάντ - όπως κάποτε εκεί με είχες στείλει Βίκη :lol: - ξέρουμε πως για να πιάσει τόπο το μήνυμα σου, δεν θα επιχειρήσεις να γκρεμίσεις με μιας τα όσα πιστεύει ο άλλος, γιατί πολύ απλά δεν θα σε ακούσει.
εγώ να δεχτώ φίλε μου ότι γι'αυτούς τους λόγους που παραθέτεις είπε όσα είπε ο Μπαρουφ στο BBC.
To ερώτημα που τίθεται εδώ, είναι γιατί δεν εμφάνισαν τα ΜΜΕ αυτές τις δηλωσάρες...(και σου το λέω μετά λόγου γνώσης αυτό..ούτε κιχ... είδαν τόσο ΜΜΕ τα ματάκια μου αυτές τις μέρες, που πόνεσαν άσχημα- όχι ελέω επέμβασης για την αφαίρεση του καταρράκτη μου μόνον! :lol: )
Ούτε μια μικρή υπόνοια δεν έδωσαν... Αν δεν είχα διαβάσει τον "γκουρού", δεν θα ήξερα ούτε εγώ την... σοφία που εξέπεμψε στα ξένα ερτζιανά ο τσάρος Μπαρουφ... Προς τι η σιωπή των αχαμνών?
Clash έγραψε:Και μια που είπες για ψεκασμένους να πω και δύο λόγια για τον σύντροφο Πάνο Καμένο :P . Πρώτα από όλα ερώτηση στη βουλή για τους ψεκασμούς δεν έχει κάνει ο σύντροφος κομισάριος εεε...υπουργός εθνικής άμυνας, αλλά ο Κουβέλης και ο Βορίδης
σωστά τα λες. Και δυστυχώς, αυτό (το μόνο σωστό που έκαναν) πήγε άπατο και μετατέθηκε αλλού.
Ο Πανούλης σε σχέση με τους ψεκασμούς...

έστριψε διά του αρραβώνος... κάτι ψιλά είπε για το σιωνισμό, αλλά ποιος τα χέζει...
Clash έγραψε:Ο Καμένος, πάντως, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Εδώ και 3 χρόνια τον πολεμούσαν με όλους τους τρόπους. Τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ τον έβριζαν και τον χλεύαζαν, τους βουλευτές του τους εξαγόραζαν, στις δημοσκοπήσεις τον έθαβαν. Παρόλα αυτά έκανε μακράν την πιο επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία, έδωσε ρόλο στο κόμμα του, πέρασε το μήνυμα του στο κόσμο και πήρε σώβρακα και φανέλες. Αντε γεια γατάκια, τους είπε σαν άλλος Τσουκαλάς. Επίσης σε όσους ξινίζει η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ας φρόντιζαν να ψήφιζαν και να του έδιναν αυτοδυναμία.
κι εδώ σωστό σε βρίσκω. Αν και οι "ακροδεξιές" του θέσεις, είναι ένας μύθος για να τρώνε
τα αριστερά μωρά το φαϊ τους.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015 ... st_55.html

Γι'αυτό και ταιριάξανε και συμπεθεριάσανε...
Clash έγραψε:Τι να θυμηθώ? ΟΧΙ στους αγανακτισμένους, ΟΧΙ στα κοινωνικά κινήματα, ΟΧΙ στις κοινές αντιφασιστικές δράσεις, ΟΧΙ στις κοινές διαδηλώσεις, ΟΧΙ στους εξεγερμένους του Δεκεμβρίου του 2008, ΟΧΙ στους εργάτες της ΒΙΟΜΕΞ, απών από τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, απών από την Κερατέα. Ε, με τέτοια μυαλά απορώ πως ακόμη, δεν έχει ζωντάψει το άγαλμα του Λένιν που έχουν έξω από τα γραφεία τους και δεν τους έχει σβουρίξει μερικές σφαλιάρες για να συνέλθουν.
άκου κι αυτό το τρίλεπτο του... "γκουρού" :P για singular, ANΕΛ και ΚΚΕ

http://www.tubechop.com/watch/4529743

πού ξέρεις, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα το γεγονός ότι θα συμφωνήσεις και επ'αυτών... :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 29 Ιαν 2015, 18:48

Σωστά με την πρώτη ματιά.
Ο χρόνος θα δείξει τι εννοούν.

Ο χρόνος θα δείξει όταν αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ όχι μόνο στο καθαρά οικονομικό πεδίο αλλά στα πάντα.
Οι κυβερνήσεις της τελευταίας 5ετίας μιλούσαν μία "πούστικη" γλώσσα.

Είχαν πει περίπου τα ίδια.
Αλλά για αναδρομική τιμωρία.

Ναι κάποιος πήρε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού με δάνειο πέρασαν 7 χρόνια και το ξόφλησε.
Έρχεται η κυβέρνηση και λέει γιατί πήρες και το ξοφλησες πριν 10 χρόνια?
Πλήρωνε τώρα για να μάθεις και να πρόσεχες δεν ήξερες δε ρώταγες.

Συμπέρασμα Κράτος που δουλεύει τον πολίτη και συμπεριφέρεται πούστικα.
Αυτά που λές και λέει ο Βαρουφάκης είναι σωστά όταν αναφέρονται στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ή στο από ΤΩΡΑ και στο εξής.

Όταν αναφέρονται για μια δεκαετία πριν δεν ήξερες δεν ρώταγες είναι πουστιά.
Περσινά ξινά σταφύλια.

Πιστεύω καλοπροαίρετα πως αναφέρεται στο από ΤΩΡΑ και στο ΕΞΗΣ.

Που σημαίνει ότι κάτι πρέπει να κάνει αυτή η κυβέρνηση για τις κάρτες.
Τα τελευταία χρόνια είδα πολλούς να ψωνίζουν με κάρτα στο Σούπερ Μάρκετ για να φάνε.
Ηλίθια κίνηση αλλά κανείς δεν ξέρει τι κουπί τραβάει ο καθένας.
Οπότε δεν ήταν για τις Σευχέλες οι κάρτες.
Ανεξάρτητα για το τι έκαναν οι άνθρωποι 10-15 χρόνια πριν και την πάτησαν. Κάτι πρέπει να γίνει από τώρα και στο εξής
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 19:10

Βίκη νομίζω ότι έπαιξαν και στα ελληνικά ΜΜΕ. Ομως αν δεν έπαιξαν, νομίζω ότι ο πιο αρμόδιος για να σου απαντήσει είναι ο εκπρόσωπος των ολιγαρχών που βρίσκονται από πίσω, ο Ποταμάκης.

Dr. νομίζω ότι τα ξέχασες. Εδώ, όμως, είμαι εγώ
Διακοποδάνειο € 6000 από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησε την χορήγηση του Διακοποδανείου της από την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2003. Αξιοποιώντας την απελευθέρωση της Καταναλωτικής Πίστης, η Τράπεζα χορηγεί Διακοποδάνειο μέχρι € 6.000, με προνομιακό επιτόκιο 6% για τους 2 πρώτους μήνες και επιτόκιο 9,75% για την υπόλοιπη διάρκεια. Η μέγιστη διάρκεια του δανείου είναι 48 μήνες. Έτσι εύκολα και οικονομικά ο καταναλωτής μπορεί τώρα να λάβει μεγαλύτερο κεφάλαιο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου.
http://www.piraeusbankgroup.com/el/pres ... raeus-bank
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιαν 2015, 19:15

Νίκο, πάρε και την αρθράκλα
Τι σημαίνει για το κίνημα, το λαό και την πατρίδα η πολιτική του Περισσού;

κάτι μου λέει ότι θα το γουστάρεις (όχι πως δεν τα ξέρεις... στην ιστορία σου'χω βάλει 10' εδώ και χρόνια)

όσο γι'αυτό που λες
Βίκη νομίζω ότι έπαιξαν και στα ελληνικά ΜΜΕ. Ομως αν δεν έπαιξαν, νομίζω ότι ο πιο αρμόδιος για να σου απαντήσει είναι ο εκπρόσωπος των ολιγαρχών που βρίσκονται από πίσω, ο Ποταμάκης.

Dr. νομίζω ότι τα ξέχασες. Εδώ, όμως, είμαι εγώ
είπα πως είδα τόσο ΜΜΕ αυτές τις μέρες (από Σάββατο ως σήμερα) που έπαθα τοξαιμία
και πονόματο. Πολύ αμφιβάλλω να το είπαν και να μου διέφυγε...
Όσο για την παραποτάμια βρούβα, πολλή αξία της δώσαμε... Μη γίνουμε κι εμείς ΜΜΕ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 29 Ιαν 2015, 21:07

Μια χαρά τα έγραψε ο Καζάκης, παρά τις ορισμένες υπερβολές όπως απόγονοι του Τύριμου, αλλά δεν περίμενα από τον γκουρού να μου ανοίξει τα μάτια για το ΚΚΕ. Αυτά τα έλεγα από την εποχή που ο Καζάκης ήταν μέλος του κόμματος. Και πριν από μένα τα έχουν πει χιλιάδες άλλοι. Οσον αφορά τον Ποταμάκη, μην τον υποτιμάτε και μην τον παίρνετε στο χαβαλέ. Για μένα είναι ότι πιο ελεεινό και ότι πιο ύπουλο έχει εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Τον θεωρώ νούμερο 1 ιδεολογικό αντίπαλο. Γιατί πίσω από το δήθεν απολιτίκ στυλάκι, που παραπέμπει στα νούμερα που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στο δελτίο του Star να φωνάζουν ...«Μύκονοοοοοος», κρύβετε το όλο σύστημα της διαπλοκής και συμφερόντων που βάλτωσαν αυτόν τον τόπο. Μεταφέρω από το facebook το μήνυμα του Μανόλη Πολέντα, το οποίο είναι χαρακτηριστικό.
Έχω δει και ακούσει πολλά νούμερα στη ζωή μου! Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσεγγίζει τον "πρωταγωνιστή" μεταξύ αυτών. Λόγω τιμής δηλαδή! Τι μπουγάτσας που είναι ο άνθρωπος. Θεωρεί ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο Νίκος Ξυδάκης, όλο αυτό το λαμπρό επιτελείο που κοσμεί την κοινωνία μου επιτέλους, είναι λέει "ανεπαρκείς κομματικοί υπάλληλοι". Ρε άκου ποιος μιλάει. Ο υπαλληλάκος των υπαλληλάκων, η λαϊκούρα αυτή η αμόρφωτη, το γιαπάκι που έπιασε δυο φράγκα και έγινε μάγκας. Ποιος ξέρει τη διεύθυνσή του να του στείλω μερικά πούρα Αβάνας, ρε συ!! Τι εμετικό λαδικό!! Φτου!! Πάω να κάνω ζεστό μπάνιο. Πωωω
Αυτός είναι ο Ποταμάκης. Ο τύπος που έχει το θράσος να μας πουλάει αντιφασισμό και φυσικά δεν ντρέπεται. Γιατί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί με άλλους αριστερούς και αναρχικούς στους δρόμους ενάντια στους φασίστες, ο Θεοδωράκης έπαιρνε συνεντεύξεις από τον Μιχαλολιάκο και του πρόσφερε τηλεοπτικό χρόνο για την προπαγάνδα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”