(Ρωμανός) Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

(Ρωμανός) Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 02 Δεκ 2014, 22:36

Ακολουθώ -και σ'οποιον αρέσει- την "τακτική" ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως φυλής, παραπτώματος, χαρακτήρα, εμφάνισης ή νομικού πλαισίου που ισχύει την χρονική στιγμή που αυτά παραβιάζονται.

Επίσης ξέρω πολύ καλά πως ότι ισχύει για έναν -όποια παραβίαση επιτραπεί για έναν- θα ισχύσει και για τους υπόλοιπους, αργά ή γρήγορα. Και το λέω συχνά: ότι αφήνουμε να συμβαίνει στους άλλους θα το πάθουμε εμείς και τα παιδιά μας. Αυτό για μένα δεν παίρνει διαπραγμάτευση. Επίσης δε μου χρειάζεται να αυτο-χαρακτηριστώ ως αριστερή, αναρχικιά, ούτε καν προοδευτική.

Τα επιχειρήματα που "προβάλουν" ώστε να αποφύγουν την ουσιαστική στήριξη σε περιπτώσεις σαν του Ρωμανού, γιατί είτε φοβούνται είτε βαριούνται είτε γιατί απλώς είναι μαλάκες, είναι μόνο δικαιολογίες του κώλου. Ο Ρωμανός ξεκίνησε έναν δίκαιο αγώνα, ζήτησε από πολύ συγκεκριμένη ομάδα να τον στηρίξει και να συνεχίσει τον αγώνα του. Μάλιστα αποφάσισε να προτάξει το σώμα του για να διεκδικήσει το μερίδιο της ελευθερίας που του αναλογεί και να δώσει μια μάχη μέσα από το ίδιο το σύστημα που τον έφτασε εδώ που τον έφτασε. Αυτό που συμβαίνει όμως, δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό θέλει μεγάλα κάκαλα και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα το πιτσιρίκι είναι μεγάλος μάγκας. Πολιτικός μάγκας, όχι του κώλου σαν κι εμάς.

Αυτή η μαγκιά σας πονάει και θέλετε να του χώσετε σωληνάκια με το ζόρι, δήθεν για να σωθεί η ζωή του όταν ο ίδιος έχει επιλέξει να ρισκάρει να την χάσει. Και αυτό σας τρομάζει, ανθρωπάκια. Γιατί ένα 20χρονο πολεμάει όσο δεν θα μπορούσατε όλοι εσείς μαζί. Πολεμάει για τον ίδιο, για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, για τη σύνταξη της μάνας σου, για τις σπουδές της κόρης σου, για τον νεκρό φίλο του, για την ελευθερία και την δικαιοσύνη. Και αυτό σε τρομάζει σκουλήκι, τρέμει ο κώλος σου, μην πάει χαμένο όλο το γλύψιμο και οι επικύψεις που έχεις ως τώρα κάνει.

Σου βγάζει όλο το μίσος απέναντι στο ίδιο σου το παιδί, την κόρη σου που βγήκε πιο όμορφη από σένα, τον γιο σου που είναι πιο τσαμπουκαλής απ'οτι ήσουν εσύ ποτέ στον πατέρα σου, τον ανιψιό που έβγαλε καλύτερη γκόμενα και τον συμμαθητή του που αποφάσισε να γίνει κιθαρίστας σε συγκρότημα αντί να πάει στη τράπεζα που σε ανάγκασαν εσένα. Εσύ "ξέρεις καλύτερα απ΄τα παιδιά και θα δούνε κι αυτά άμα μεγαλώσουν" ε βρωμιάρη;
Επιδιώκεις να γίνουν κι αυτά σαν τα μούτρα σου για να μην νιώσεις ότι η ζωή σου ήταν μια φοβισμένη υπαρξιακή κλανιά που πουθενά δεν συνέβαλε στο να καλυτερέψει λίγο αυτός ο κόσμος. Γεννήθηκες και θα πεθάνεις φοβισμένος και θες και τα παιδιά σου ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Για να νιώσεις κι εσύ δικαιωμένος. Σου αξίζει ο φόβος όμως, σου αξίζει και τον επέλεξες. Και εύχομαι, μέσα απ'την καρδιά μου, σ'αυτή τη μάχη με το καλό και το κακό, να πάρεις ακριβώς αυτό που σου αξίζει.

Ο Νίκος Ρωμανός δεν είναι πια παιδί, εδώ και 6 χρόνια. Έχει τις ιδέες του, παλεύει με νύχια και με δόντια για αυτές και πληρώνει με το σώμα του το τίμημα. Το ίδιο κάνουν και οι πρόσφυγες στο Σύνταγμα αλλά πως να το δεις; Ο ένας είναι ληστής κι αναρχικός και περιφρονεί το σύστημα που εσύ εξυπηρετείς. Δεν πήρε τα λεφτά τους, δεν πήγε στον γερο-ξεκούτη να τον "επιβραβεύσει", δεν ζητάει καν τη δική σου βοήθεια. Μα ποιος νομίζει ότι είναι επιτέλους;

Δεν επιτρέπει τέλος να παιχτούν, πάνω στο πτώμα του, τα παιχνιδάκια που σε βολεύουν. Προσπαθείς-δε λέω. Ζητάει όμως απλώς αυτό που δικαιούται και δεν σου αφήνει περιθώριο να "κερδίσεις" απ'αυτό. Όση προσπάθεια και να κάνεις, όσες δικαιολογίες κι αν προτάξεις. Ξέρεις ότι πια δεν είναι υπόθεση μιας συγκεκριμένη ομάδας ανθρώπων. Η εκδικητικότητα του κράτους απέναντί του, είναι υπόθεση περισσότερων. Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και να μην το βλέπεις ηλίθιε, αφορά κι εσένα. Εσύ θα παραμυθιάζεσαι μέχρι τέλους και θα λυσσάς από μίσος και αηδία. Αλλά σε στρίμωξε και σ'αυτή τη μάχη: θα ξέρεις πως ότι και να γίνει θα είσαι και εσύ χαμένος.

Αν πεθάνει ο Ρωμανός θα έχει κερδίσει το κράτος. Θα έχει χαθεί μια ζωή -που τόσο δηλώνεις ότι σε ενδιαφέρει- και θα έχουν καταπατηθεί ανθρώπινα δικαιώματα. Κι εσύ κάποτε άνθρωπος ήσουν, θυμάσαι; Ο Ρωμανός ζητάει τα αυτονόητα με τσαμπουκά κι εσύ, αντί να πολεμάς να του τα δώσεις, πολεμάς να του σπάσεις πρώτα τον τσαμπουκά και μετά -ίσως- αν είναι αρκετά καλό παιδάκι, να τα πάρει κιόλας. Να τον ταϊσεις με το ζόρι. Να τον βασανίσεις όπως μάλλον έκανες και στο παιδί σου όταν δεν ήταν υπάκουο. Όπως έμαθες να σου κάνουν κι εσένα.

Σκέψου λοιπόν τι θες; Τον θες νεκρό; Τον θες ζωντανό; γιατί να μην τον θες καθόλου δεν γίνεται. Υπάρχει και είναι εκεί να σου θυμίζει ότι πρέπει να επιλέξεις Ελληνάρα. Ελευθερία ή θάνατος το λέγανε παλιά. Ελευθερία ή θάνατος.

Κι εγώ προτιμώ την ελευθερία. Ακόμα και από τον δικό σου θάνατο.
Πηγή: http://imikriollandeza.blogspot.gr/2014 ... -post.html
- See more at: http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.k ... Fc9gU.dpuf
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Δεκ 2014, 10:02

1/ ο τίτλος δε μου λέει τίποτα. (μου κάνει άσχετος με το κείμενο)

2/ εξγηγείστε μου τι εστί Ρωμανός, γιατί ακούω τ'όνομα ενίοτε, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει
την ιστορία και δεν γνωρίζω...

3/ δεν ξέρω ποιος τη λέει αυτή την ατάκα...
Ακολουθώ -και σ'οποιον αρέσει- την "τακτική" ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως φυλής, παραπτώματος, χαρακτήρα, εμφάνισης ή νομικού πλαισίου που ισχύει την χρονική στιγμή που αυτά παραβιάζονται.
αλλά παρ'όλο που είναι πάνσωστη, δεν πρέπει να ζει σ'αυτόν τον πλανήτη... Κάπου αλλού
ισχύει αυτό, όχι εδώ πάντως.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Δεκ 2014, 10:09

4/ αν και (επαναλαμβάνω) δε γνωρίζω την υπόθεση (δεν έκανε κανείς τον κόπο να τη φέρει εδώ και ως γνωστόν δεν παρακολουθώ παρά ελάχιστα τα ΜΜΕ) η τοποθέτηση του Κασταμονίτη μου κάνει σωστή
και της πάτησα το αρεστό :thumb:
754f13b11fddf56ca4f2159e116a67b6.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 03 Δεκ 2014, 10:50

Αυτα που λεει ο Κασταμονιτης τα εχει εξηγησει ο ιδιος ο Ρωμανος στην επιστολη του πριν αρχισει την απεργια πεινας.
Μπορει απο την σκοπια του αναρχικου ο νομος να μην ισχυει, αλλα απο την σκοπια του κρατους ο αναρχικος υποκειται στον νομο και δεν εχει λιγοτερα δικαιωματα απο τον μη-αναρχικο. Ειναι λογικο λοιπον ο αναρχικος αυτο να το εκμεταλευτει για την επιτευξη του στρατηγικου σκοπού του.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Δεκ 2014, 11:34

Όπως προείπα δεν το ξέρω το θέμα, (και δεν κάνεις τον κόπο να μας το αναπτύξεις εσύ που φαινεται πως το ξέρεις), αλλά αυτά που λέει ο Κασταμονίτης μου κάνουν βάσιμα και δόκιμα γι'αυτό
και έφερα εδώ την τοποθέτησή του. Η "δικαιολογίες" που προτάσσεις, δεν αναιρούν την τοποθέτησή του, ούτε καν την μειώνουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 03 Δεκ 2014, 11:57

Παραθέτω την επιστολή και μαυρίζω το σημειο που θεωρω οτι απανταει προκαταβολικα στον Κασταμονιτη.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

Ασφυξία για μια ανάσα ελευθερίας.

Την περασμένη άνοιξη έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τη φυλακή και πέρασα σε μια πανεπιστημιακή σχολή στην Αθήνα. Με βάση τους δικούς τους νόμους, λοιπόν, από τον Σεπτέμβρη δικαιούμαι να αρχίσω να παίρνω εκπαιδευτικές άδειες από τη φυλακή για να παρακολουθώ το πρόγραμμα της σχολής.

Όπως είναι λογικό, οι αιτήσεις που έχω κάνει έχουν καταλήξει στα αζήτητα, γεγονός που με οδηγεί να διεκδικήσω αυτό το αίτημα με οδόφραγμα το σώμα μου.

Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσω το πολιτικό μου σκεπτικό ώστε να μπει ένα πλαίσιο γύρω από την επιλογή που πραγματοποιώ.

Οι νόμοι, εκτός από εργαλεία ελέγχου και καταστολής, αποτελούν ταυτόχρονα και μια διατήρηση ισορροπιών ή αλλιώς αυτό που επιγραμματικά ονομάζουμε κοινωνικά συμβόλαια, αντανακλούν κοινωνικοπολιτικούς συσχετισμούς και διαμορφώνουν τμηματικά ορισμένες θέσεις διεξαγωγής του κοινωνικού πολέμου.

Γι’ αυτό και η επιλογή που κάνω θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη: δεν υπερασπίζομαι τη νομιμότητά τους· αντίθετα, απευθύνω έναν πολιτικό εκβιασμό ώστε να κερδίσω ανάσες ελευθερίας από την ισοπεδωτική συνθήκη του εγκλεισμού.

Σε αυτό το σημείο ανοίγει ένα ζήτημα που αφορά τις διεκδικήσεις μας σε καθεστώς αιχμαλωσίας. Είναι δεδομένο πως αντιφάσεις πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν σε τέτοιες συνθήκες. Εμείς, για παράδειγμα, συμμετείχαμε στη μαζική απεργία πείνας των κρατουμένων ενάντια στο νέο νομοσχέδιο ενώ είμαστε φανατικοί εχθροί όλων των νόμων· αντίστοιχα πολλοί σύντροφοι έχουν διαπραγματευτεί με οδόφραγμα το σώμα τους τους όρους του εγκλεισμού τους («παράνομες» προφυλακίσεις, άρνηση σωματικού ελέγχου, παραμονή σε μία φυλακή), και πολύ καλά έκαναν.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι, από τη συνθήκη που βρισκόμαστε, πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να μπούμε σε ένα στρατηγικό πόλεμο θέσεων που είναι αναγκαίο κακό εδώ που βρισκόμαστε.

Με αυτή μου την επιλογή, τα πολιτικά χαρακτηριστικά της οποίας συγκεκριμενοποιούνται στον ίδιο τον τίτλο του κειμένου, δίνεται η δυνατότητα να ανοίξει ένα μέτωπο αγώνα σε μια χρονική συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για όλους μας.

«Ακριβώς, η ποίηση είναι η τέχνη του ατόφιου. Είναι αυτή που παραμένει ανυπότακτη, όταν η τάξη του διαφανούς έχει υποτάξει όλα τα άλλα είδη του λόγου. Όταν οι λέξεις έχουν προσεκτικά απολυμανθεί και στολιστεί σα μαρκησίες της αυλής, αφού θα καταλήξουν στο κρεβάτι του πρίγκιπα, όσο κι αν αυτό τις τρομάζει, και θα παραστήσουν τις σεμνές, θα υποκριθούν ότι έχουν αρετές που έχουν χάσει από καιρό στο βούρκο του συμβιβασμού και της εκπόρνευσης. Η ποίηση ή είναι ασυμβίβαστη ή δεν είναι τίποτα». (Ζαν-Μαρκ Ρουγιάν)

Συντρόφισσες και σύντροφοι, εδώ και καιρό μας εγκλωβίζουν. Από τα αστυνομικά μπλόκα και τα αντιτρομοκρατικά πογκρόμ, στα συμβούλια των οικονομολόγων που εξοντώνουν όσους δε χωράνε στις στατιστικές τους. Από τους έλληνες βιομηχάνους που αντιστέκονται στην επέλαση των πολυεθνικών κολοσσών στηρίζοντας τον όψιμο σοσιαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ, στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης, με πολιτικούς που προβάρουν το κοστούμι του υπερ-πατριώτη πάντα δουλικού για το καλό του τόπου, από τους μπάτσους και το στρατό που εξοπλίζονται με όπλα τελευταίας τεχνολογίας για την καταστολή εξεγέρσεων, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ας πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους: αν κάτι εκμεταλλεύεται το κράτος, αυτό δεν είναι άλλο από την αδράνεια που πλέον έχει μονιμοποιηθεί ως μια φυσιολογική συνθήκη.

Σε λίγο θα είναι πια αργά, και η εξουσία με το μαγικό ραβδί της θα δίνει έλεος μόνο σε όσους γονατίζουν υποτακτικά μπροστά στην παντοδυναμία της.

Το σύστημα οραματίζεται ένα μέλλον όπου οι επαναστάτες θα θάβονται ζωντανοί σε «καταστήματα κράτησης εντατικού σωφρονισμού», μέσα στα οποία θα επιχειρείται η σωματική, ψυχική και ηθική καταστροφή τους.

Ένα πρωτότυπο μουσείο ανθρώπινης φρίκης όπου τα ζωντανά εκθέματα θα έχουν κρεμασμένη πάνω τους την ταμπέλα «παραδείγματα προς αποφυγή», ανθρώπινα πειραματόζωα πάνω στα οποία θα δοκιμαστούν όλες οι σαδιστικές προθέσεις της εξουσίας.

Ο καθένας απαντάει στα διλήμματα και κάνει τις επιλογές του. Ή θεατές σε απομονωμένες πολυθρόνες μιας ευνουχισμένης ζωής ή δράστες των γεγονότων που διαμορφώνουν την εξέλιξη της ιστορίας.

*

Εκείνο το βράδυ με το βλέμμα καρφωμένο στον ορίζοντα είδαμε πολλά αστέρια να πέφτουν διαγράφοντας τις δικές τους χαοτικές διαδρομές. Κι εμείς μετρούσαμε και ξαναμετρούσαμε, κάναμε ευχές, υπολογίζαμε τις πιθανότητες. Το ξέραμε ότι η επιθυμία μας για μια ελεύθερη ζωή έπρεπε να περάσει πάνω από όλα όσα μας καταπιέζουν, μας δολοφονούν, μας καταστρέφουν, γι’ αυτό βουτήξαμε στο κενό, όπως ακριβώς τα αστέρια που βλέπαμε να πέφτουν.

Από τότε άπειρα αστέρια πέσαν, μπορεί να ήρθε η ώρα να πέσει και το δικό μας, ποιος ξέρει; Αν είχαμε έτοιμες τις απαντήσεις δε θα γινόμασταν αυτό που είμαστε αλλά ιδιοτελή καθάρματα που θα διδάσκαμε στους ανθρώπους τρόπους να γίνουν τρωκτικά που τρώγονται μεταξύ τους όπως κάνουν σήμερα.

Τουλάχιστον εμείς παραμένουμε ακόμα απόλυτοι και πεισματάρηδες όπως οι άνθρωποι της πάστας μας. Και όσοι από εμάς με έναν πόνο έκλεισαν τα μάτια τους και ταξίδεψαν μακριά, παραμένουν με το βλέμμα κολλημένο σε εκείνον το βραδινό ουρανό που κοιτάζαμε και εμείς. Και μας βλέπουν να πέφτουμε, αστέρια όμορφα και λαμπερά. Τώρα ήρθε η σειρά μας. Τώρα πέφτουμε χωρίς δισταγμό.

Από τη Δευτέρα 10/11 ξεκινάω απεργία πείνας χωρίς να κάνω βήμα πίσω, με την αναρχία πάντα στην καρδιά μου.

Υπεύθυνο για κάθε μέρα απεργίας πείνας, και ό,τι συμβεί από εδώ και μπρος, είναι το συμβούλιο της φυλακής που αποτελείται από τον εισαγγελέα Νικόλαο Ποιμενίδη, τη διευθύντρια Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη, καθώς και την κοινωνική λειτουργό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΥΓ. Προς όλους τους «αγωνιστές» των σαλονιών, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές, τις «ευαίσθητες» προσωπικότητες της διανόησης και του πνεύματος: προκαταβολικά στα τσακίδια.

Νίκος Ρωμανός
Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού,
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 03 Δεκ 2014, 12:06

2/ εξγηγείστε μου τι εστί Ρωμανός, γιατί ακούω τ'όνομα ενίοτε, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει
την ιστορία και δεν γνωρίζω...
Ο Νικος Ρωμανος ήταν κολητος του γρηγορόπουλου και μαρτυρας στην δικη του κορκονεα. Ο Γρηγοροπουλος πεθανε στα χέρια του.
Αργοτερα συνεληφθη για ληστεια με ομηρους. Αφησε τους ομηρους ελευθερους και παραδοθηκε μαζι με αλλους.
Ειναι αναρχικος και κατηγορηθηκε για σχεσεις με την τρομοκρατια. Στην δικη για την τρομοκρατια αθωωθηκε και κρατειται ως ληστής.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 03 Δεκ 2014, 12:20

Σκόπιμα όλα αυτά και θύμα ο Ρωμανός για να ξανακαεί η Αθήνα...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Πέμ 04 Δεκ 2014, 01:26

Προσπαθώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί τα τελευταία υπολείμματα συγκροτημένης σκέψης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος της εκπαιδευτικής άδειας.
Από τις πρώτες μέρες της απεργίας είχα πει στην παρέμβασή μου στη συνέλευση αλληλεγγύης που είχε γίνει στο Πολυτεχνείο ότι η απορριπτική απάντηση του Νικόπουλου ο οποίος τόσο καιρό δήλωνε αναρμόδιος είναι η αρχή μιας κρατικής στρατηγικής με στόχο την εξόντωσή μου. Αυτή η πολιτική εκτίμηση επιβεβαιώθηκε απολύτως. Αρχικά με την εντολή της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού Ευαγγελίας Μαρσιώνη για αναγκαστική μου σίτιση, πράξη που συνιστά πραγματικό βιασμό και έχει οδηγήσει στο θάνατο μεταξύ άλλων τόσο του Xολγκερ Μαϊνς στην Γερμανία όσο και μελών της GRAPO στην Ισπανία. Προς τιμήν τους οι ιατροί του νοσοκομείου πέταξαν στα σκουπίδια την εισαγγελική εντολή και αρνήθηκαν να διαπράξουν ένα τέτοιο κρατικό έγκλημα.
Εν συνεχεία η προσφυγή μου σε δικαστικό συμβούλιο εκτός φυλακής, (μια νομική κίνηση που επιλέγουν πολλοί κρατούμενοι, όταν το συμβούλιο της φυλακής απορρίπτει τις αιτήσεις τους) απορρίφθηκε με τη δικαιολογία ότι τους δεσμεύει η απόφαση του Νικόπουλου, ίδια ακριβώς απόφαση πάνω στην οποία είχε γίνει προσφυγή.
Για όσους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη από πολιτική η παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μια μέρα πριν συνεδριάσει το συμβούλιο ήταν μια ξεκάθαρη εντολή για την απόρριψη του αιτήματος και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει τεχνηέντως ότι ο Αθανασίου δεν είναι αρμόδιος για να προσθέσει παρακάτω: «Η εκπαιδευτικές άδειες χορηγούνται αποκλειστικά από το αρμόδιο συμβούλιο (της φυλακής), στο οποίο προΐσταται ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ για τους υπόδικους απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του δικαστικού οργάνου που διέταξε την προσωρινή κράτηση».
Με λίγα λόγια η εγκυρότητα της προσφυγής ακυρώνεται δια στόματος υπουργού απλά και ξεκάθαρα. Όλο αυτό ντυμένο με την ανυπόστατη πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης αντί αδειών, η οποία δεν ευσταθεί λόγω των εργαστηρίων που έχουν αναγκαστική παρουσία, ενώ ανοίγει και τον δρόμο στα συμβούλια των φυλακών να τις καταργήσουν εντελώς, αφού είναι γνωστή η ευθυνοφοβία τους και η λύση της τηλεδιάσκεψης θα ισχύσει για όλους τους κρατούμενους.
Με την ίδια ακριβώς λογική σε λίγο καιρό τα επισκεπτήρια με τις οικογένειές μας θα γίνονται μέσα από οθόνες για λόγους ασφαλείας όπως και τα δικαστήριά μας. Η τεχνολογία στην υπηρεσία «του σωφρονισμού» και της δικαιοσύνης. Ανθρώπινη πρόοδος ή εκφασισμός… η ιστορία θα κρίνει.
Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφέρω και τον ρόλο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την απεργία πείνας έχει πάρει σαφείς πολιτικές εντολές από τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γι’ αυτό άλλωστε και όλοι ρίχνουν την ευθύνη σε αυτόν. Αντάλλαγμα για αυτό του το λειτούργημα θα είναι η προαγωγή του στον Άρειο Πάγο, όπως άλλωστε συνέβη και με τον προκάτοχό του Δημήτρη Μόκα, που είχε πρωτοστατήσει σε δεκάδες αντιαναρχικές, κατασταλτικές εκστρατείες. Τώρα απολαμβάνει τον παχυλό μισθό της δικαστικής ελίτ του Αρείου Πάγου. Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
Εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω, προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους.
Κλείνοντας θέλω να στείλω την συνενοχή μου και την φιλία μου σε όσους στέκονται δίπλα μου με όλα τα μέσα.
Τέλος δύο λόγια για τα αδέρφια μου, τον Γιάννη που βρίσκεται και αυτός στο νοσοκομείο, τον Αντρέα, τον Δημήτρη και αρκετούς ακόμα.
Ο αγώνας κυοφορεί και απώλειες αφού στα μονοπάτια προς μια αξιοπρεπή ζωή πρέπει να πάρουμε από το χέρι τον θάνατο, ρισκάροντας να τα χάσουμε όλα για να κερδίσουμε τα πάντα. Ο αγώνας συνεχίζεται με Γροθιά στο μαχαίρι, ξανά και ξανά.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ !
6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.
ΥΣ: Προφανώς και δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται. Πάντως όσοι Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν εμφανισθεί έχουν φάει πόρτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ενώ ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνηση μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού.
Νίκος Ρωμανός

Πηγή: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%C ... E%B5%CF%82

Ναι Κατερινάκι σκόπιμα όλ' αυτά, και βολεύουν αρκετούς....
Από εκεί και πέρα, τραγικό το γεγονός που τόσο απροκάλυπτα αφήνουν κάποιον να πεθάνει....
Θα μου πεις, κάτι σας είπα τώρα.... Αλλά αλήθεια, έχω σιχαθεί τόσο πολύ....
Το παραπάνω το ανέβασα και στο φβ... Το σχόλιο κάτω από το άρθρο ειλικρινά με έστειλε...

"Αν εγκρίνουν σε αυτόν άδεια σπουδών, τότε θα πρέπει να εγκρίνουν άδειες σπουδών και σε όοοοοοολους
τους υπόλοιπους φυλακισμένους, οι οποίοι φυσικά θα σπεύσουν να γραφούν σε κάποιο ΙΕΚ ή σε κάποιο σχολείο."

Όπως είπα και στον λογαριασμό μου εκεί, όσοι κρατούμενοι επιθυμούν να τελειώσουν ενδεχομένως το σχολείο,
μαθήματα γίνονται εντός φυλακών.... Ακόμα και σε ναρκομανείς υπάρχουν προγράμματα από το ΚΕΘΕΑ. Όσο για
τα ΙΕΚ, ως γνωστόν έχουν δίδακτρα (που για όσους ξέρουν, το ποσό δεν το λες σε καμία περίπτωση ευτελές, ακόμα
και στα δημόσια ΙΕΚ).... Επομένως θεωρώ λάθος αυτή την οπτική....

Τέλος, ο καλύτερος σωφρονισμός κατ' εμέ, είναι η μόρφωση, η γνώση και η παιδεία.... Όταν και αν τελικά αυτή έρθει...
Αν πραγματικός στόχος ήταν ο σωφρονισμός του Ρωμανού, θα έπαιρνε τις άδειες που ζητάει.... Και έλεος δηλαδή, στη
ληστεία που συμμετείχε διέθεταν ικανό οπλισμό για να προκαλέσουν κακό αν ήθελαν, και δεν πείραξαν ούτε ομήρους
ούτε αστυνομικούς, με την κατάληξη της παράδοσης.... ΔΕΝ είναι επικίνδυνος γιατί σκοπεύει να κάνει κακό σε κάποιον
από εμάς... Είναι επικίνδυνος γιατί δεν κάνει πίσω, και μαζί του τραβάει κι άλλους... Και αυτό τσούζει πολλούς...

Η Αθήνα θα ξανακαεί από τους ελάχιστους που θα την έκαιγαν και για ψύλλου πήδημα.... Οι υπόλοιπες χιλιάδες που
αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα καθώς και πανελλαδικά, δεν θα κάψουν τίποτα....

Θα τα πούμε το Σάββατο....
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Δεκ 2014, 02:14

Irene3006 έγραψε:Από εκεί και πέρα, τραγικό το γεγονός που τόσο απροκάλυπτα αφήνουν κάποιον να πεθάνει....
Μέσα κι απ'τη δική μου σιχαμάρα, και όπως το αντιλαμβάνομαι σφαιρικά το πράγμα (όχι μόνο
ειδικά για τον Ρωμανό εννοώ), είναι αναμενόμενη η απροκάλυπτη (όπως σωστά λες) στάση τους...
Δεν με εκπλήσσει η στάση τους, απ'τη στιγμή που ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ απροκάλυπτα την αυτοκτονία 5.000plus ανθρώπων ως τώρα...
(για να μην πούμε για τα εμφράγματα και άλλα θανατηφόρα από το στρες νοσήματα που επίσης προκάλεσαν συνειδητά και εσκεμμένα- και προσωπικά δεν αμφιβάλλω πως ορισμένοι τρίβουν τα χέρια
τους, και πάντως θλίψη, ή συμπόνια δεν υπάρχει περίπτωση να ένιωσε κανείς από αυτούς)
Irene3006 έγραψε:Τέλος, ο καλύτερος σωφρονισμός κατ' εμέ, είναι η μόρφωση, η γνώση και η παιδεία.... Όταν και αν τελικά αυτή έρθει...
Συμφωνώ απολύτως επ'αυτού... Όμως η γνώση κι η παιδεία, δεν είναι πράγματα που μπορείς να
αποκομίσεις ΜΟΝΟ από σχολεία ή σχολές... (στις μέρες μας, μάλλον αναχαιτίζεται και η γνώση και
κυρίως η παιδεία μέσα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία)

Κι αν τελικά νιώθεις πως η μόνη οδός προς αυτό το σκοπό είναι μια σχολή, και για κάποιο λόγο
δεν μπορείς να την παρακολουθήσεις (συμβαίνει σε πολλούς), η λύση (και ο αγώνας αν θες)
δεν είναι να φωνασκείς για να αποδείξεις αυτή την ανάγκη/επιθυμία του στον περίγυρο.

Αν πραγματικά το θέλει, θα βρει τρόπους (μέσα από βιβλία και όχι μόνο) να αποκτήσει
τη γνώση που χρειάζεται, ακόμα και μέσα σε μία φυλακή.
Irene3006 έγραψε:Αν πραγματικός στόχος ήταν ο σωφρονισμός του Ρωμανού, θα έπαιρνε τις άδειες που ζητάει....
Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο στόχος... κι αν κάποιος είχε αμφιβολίες επ'αυτού,
η αντίδραση (άρνηση) της πολιτείας στο αίτημά του, καταδεικνύει πως υπάρχει άλλος στόχος...

Πέραν της στάσης της πολιτείας, ομως, (που όπως είπα δεν μπορεί να εκπλήσσει κανέναν)
υπάρχει και η στάση του ίδιου του αιτούντα.. και σ'αυτήν θα ήθελα να σταθώ λιγάκι,
εστιάζοντας στον επίλογο της επιστολής του που έφερες:
Ρωμανός έγραψε:ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
"ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ" λέει... μέχρι εδώ ωραίος.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ λέει... Εδώ σκαλώνω, διότι αν κατάλαβα κάτι στα χρόνια που είμαι
στην Ελλάδα, αυτό είναι πως μιλάνε πολλοί για αναρχία αλλά λίγοι ξέρουν τι εννοούν
μ'αυτό τον όρο.

Σύμφωνα με τους εν πλήρη συνειδήσει αναρχικούς, η Αναρχία, είναι μια (πολιτική) στάση ζωής που υποτίθεται πως εναντιώνεται στις Αρχές (του κράτους) και κατ'επέκτασιν και στο σύστημα που αυτές (οι Αρχές) στηρίζουν, προστατεύουν, και διατηρούν σε λειτουργία.

Ένας πραγματικά αναρχικός λοιπόν, δεν καίγεται να γραφτεί σε μια σχολή που δημιούργησε
αυτό το φαύλο (κατά τους αναρχικούς) σύστημα, και να παρακολουθήσει τα μαθήματά της.

Άρα δύο τα τινά. Αν έκανε το αίτημα διότι ήθελε πραγματικά να παρακολουθήσει μια συστημική σχολή, δεν είναι αναρχικός , ή είναι αναρχικός και το αίτημά του δεν έγινε από μια πραγματική/ατόφια ανάγκη "επιμόρφωσης". (δηλαδή πέραν των γνωστών στόχων της πολιτείας
στην προκειμένη περίπτωση, οφείλουμε να εξετάσουμε και τους στόχους του αιτούντα, σωστά?¨)

"ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ" λέει. Εξιδανικευμένη και ρομαντική φράση που αγγίζει άμεσα
το θυμικό. Αν θα μπορούσα να του μιλήσω κοιτάζοντάς τον στα μάτια, θα του έθετα ένα ερώτημα
με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς καμία πρόθεση να τον παγιδεύσω: "Τι ονειρεύεσαι στ'αλήθεια?"

'Exοντας μελετήσει καλύτερα αυτή την ιστορία (γιατί όπως είπα κι απ'την αρχή, πιάστηκα αδιάβαστη στο θέμα), θα εμμείνω (ειδικά τώρα πλέον) στην προσυπογραφή που έβαλα στο ποστ του Κασταμονίτη, όπως το έφερα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 83#p247783
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Πέμ 04 Δεκ 2014, 02:46

Κι επειδή οι αϋπνίες βαράνε κόκκινο κι έχω και όρεξη για κουβεντούλα... Για πάμε... :)
ArELa έγραψε:
Irene3006 έγραψε:Από εκεί και πέρα, τραγικό το γεγονός που τόσο απροκάλυπτα αφήνουν κάποιον να πεθάνει....
Μέσα κι απ'τη δική μου σιχαμάρα, και όπως το αντιλαμβάνομαι σφαιρικά το πράγμα (όχι μόνο
ειδικά για τον Ρωμανό εννοώ), είναι αναμενόμενη η απροκάλυπτη (όπως σωστά λες) στάση τους...
Δεν με εκπλήσσει η στάση τους, απ'τη στιγμή που ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ απροκάλυπτα την αυτοκτονία 5.000plus ανθρώπων ως τώρα...
(για να μην πούμε για τα εμφράγματα και άλλα θανατηφόρα από το στρες νοσήματα που επίσης προκάλεσαν συνειδητά και εσκεμμένα- και προσωπικά δεν αμφιβάλλω πως ορισμένοι τρίβουν τα χέρια
τους, και πάντως θλίψη, ή συμπόνια δεν υπάρχει περίπτωση να ένιωσε κανείς από αυτούς)
Δεν διαφωνώ, ούτε "υποβιβάζω" τις αυτοκτονίες Βικάκι.... Κάθε μία ψυχή που δολοφόνησε αυτό το κράτος, και χάθηκε άδικα,
με κάνει πραγματικά να σιχαίνομαι... Η περίπτωση του Ρωμανού όμως, είναι λίγο διαφορετική... Θα μπορούσε να αυτοκτονήσει,
όμως έχει τη δύναμη και το θάρρος, να μην τους το κάνει εύκολο.... Και εγώ αυτό το παραδέχομαι ως ένα σημαντικό βαθμό...
ArELa έγραψε:
Irene3006 έγραψε:Τέλος, ο καλύτερος σωφρονισμός κατ' εμέ, είναι η μόρφωση, η γνώση και η παιδεία.... Όταν και αν τελικά αυτή έρθει...
Συμφωνώ απολύτως επ'αυτού... Όμως η γνώση κι η παιδεία, δεν είναι πράγματα που μπορείς να
αποκομίσεις ΜΟΝΟ από σχολεία ή σχολές... (στις μέρες μας, μάλλον αναχαιτίζεται και η γνώση και
κυρίως η παιδεία μέσα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία)

Κι αν τελικά νιώθεις πως η μόνη οδός προς αυτό το σκοπό είναι μια σχολή, και για κάποιο λόγο
δεν μπορείς να την παρακολουθήσεις (συμβαίνει σε πολλούς), η λύση (και ο αγώνας αν θες)
δεν είναι να φωνασκείς για να αποδείξεις αυτή την ανάγκη/επιθυμία του στον περίγυρο.

Αν πραγματικά το θέλει, θα βρει τρόπους (μέσα από βιβλία και όχι μόνο) να αποκτήσει
τη γνώση που χρειάζεται, ακόμα και μέσα σε μία φυλακή.
Βίκυ, σ' αυτό το φόρουμ έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου περί γνώσης και παιδείας.... Έχω πει πως θεωρώ ότι υπάρχουν
άνθρωποι που δεν έχουν καν απολυτήριο Δημοτικού και η παιδεία που δείχνουν και η αντιμετώπισή τους σε πολλά θέματα και ιδέες,
είναι αξιοθαύμαστη... Παρ' όλ' αυτά, η προσωπική μου πείρα μετά από 2 χρόνια στην τριτοβάθμια, λέει ότι, ακόμα κι αν κάποια από
αυτά που μας λένε δεν είναι ακριβώς έτσι, η αντίληψη μεγαλώνει, το μυαλό εξελίσσεται και οι γνώσεις πληθαίνουν.... ΠΑΝΤΑ υπάρχει
τρόπος να μάθεις κάτι παραπάνω, και οι πηγές είναι άπειρες, σε αυτό δεν θα διαφωνήσω....
ArELa έγραψε:
Irene3006 έγραψε:Αν πραγματικός στόχος ήταν ο σωφρονισμός του Ρωμανού, θα έπαιρνε τις άδειες που ζητάει....
Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο στόχος... κι αν κάποιος είχε αμφιβολίες επ'αυτού,
η αντίδραση (άρνηση) της πολιτείας στο αίτημά του, καταδεικνύει πως υπάρχει άλλος στόχος...
Συμφωνώ.
ArELa έγραψε:Πέραν της στάσης της πολιτείας, ομως, (που όπως είπα δεν μπορεί να εκπλήσσει κανέναν)
υπάρχει και η στάση του ίδιου του αιτούντα.. και σ'αυτήν θα ήθελα να σταθώ λιγάκι,
εστιάζοντας στον επίλογο της επιστολής του που έφερες:
Ρωμανός έγραψε:ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ !
"ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ" λέει... μέχρι εδώ ωραίος.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ λέει... Εδώ σκαλώνω, διότι αν κατάλαβα κάτι στα χρόνια που είμαι
στην Ελλάδα, αυτό είναι πως μιλάνε πολλοί για αναρχία αλλά λίγοι ξέρουν τι εννοούν
μ'αυτό τον όρο.

Σύμφωνα με τους εν πλήρη συνειδήσει αναρχικούς, η Αναρχία, είναι μια (πολιτική) στάση ζωής που υποτίθεται πως εναντιώνεται στις Αρχές (του κράτους) και κατ'επέκτασιν και στο σύστημα που αυτές (οι Αρχές) στηρίζουν, προστατεύουν, και διατηρούν σε λειτουργία.

Ένας πραγματικά αναρχικός λοιπόν, δεν καίγεται να γραφτεί σε μια σχολή που δημιούργησε
αυτό το φαύλο (κατά τους αναρχικούς) σύστημα, και να παρακολουθήσει τα μαθήματά της.

Άρα δύο τα τινά. Αν έκανε το αίτημα διότι ήθελε πραγματικά να παρακολουθήσει μια συστημική σχολή, δεν είναι αναρχικός , ή είναι αναρχικός και το αίτημά του δεν έγινε από μια πραγματική/ατόφια ανάγκη "επιμόρφωσης". (δηλαδή πέραν των γνωστών στόχων της πολιτείας
στην προκειμένη περίπτωση, οφείλουμε να εξετάσουμε και τους στόχους του αιτούντα, σωστά?¨)

"ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ" λέει. Εξιδανικευμένη και ρομαντική φράση που αγγίζει άμεσα
το θυμικό. Αν θα μπορούσα να του μιλήσω κοιτάζοντάς τον στα μάτια, θα του έθετα ένα ερώτημα
με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς καμία πρόθεση να τον παγιδεύσω: "Τι ονειρεύεσαι στ'αλήθεια?"
Κλίνω προς το δεύτερο.... Θεωρώ ότι περισσότερο θέλει να πιέσει το σύστημα, παρά ότι έχει μεγάλη σκοτούρα για τη σχολή.... Όπως και
νά 'χει διεκδικεί και απαιτεί αυτά που πιστεύει ότι του ανήκουν... Στην τελική αυτό δεν λέμε τόσο καιρό; Να σηκωθούμε από καναπέδες, να
κλείσουμε τηλεοράσεις και να διεκδικήσουμε όσα μας πήραν (δεν θα πω με το έτσι θέλω, γιατί μάλλον θέλαμε κι εμείς λιγάκι);

Πράγματι, θα ήταν ενδιαφέρον να απαντούσε σε αυτή την ερώτηση....

Αυτό που θα ήθελα να ακούσω από εκείνον, θα ήταν πως θέλει, όπως και ο κάθε νοήμων πολίτης του ελληνικού κράτους, να αλλάξει αυτή η εμετική
κατάσταση που υφίσταται καιρό τώρα.... Είτε αυτό έχει να κάνει με πολιτικούς, είτε με αστυνομικούς, είτε με διεφθαρμένους ρασοφορεμένους,
είτε είτε είτε....

Πραγματικά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι μια φούσκα, που θα την σκάσουν αυτοί που θέλουν, όταν εκείνους τους βολεύει... Με λυπεί που προκειμένου να
αποπροσανατολίσουν, εκμεταλλεύονται πρόσωπα και καταστάσεις.... Εύχομαι, να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό....

Καληνύχτα ΙΔΕΟ.... :rose:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Δεκ 2014, 03:25

Δεν το κανει γι αυτο. Αρνηθηκε την τηλε-εκπαιδευση.
Το κανει για τις ανασες ελευθεριας που του εξασφαλιζει το νομικο πλαισιο.
Εκμεταλευεται το γεγονος οτι στο αστικο κρατος οι νομοι και τα ευεργετηματα τους ισχυουν για ολους και καταδεικνυει πως το κρατος παραβιαζει τους ιδιους τους κανονες που θέτει και πως ειναι ικανο να εξοντωσει εναν ανθρωπο.
αν αυτο ακομα δεν μας ξυπναει τοτε προφανως αδικος ο κοπος του.
οπως και να χει για μενα ειναι ηρωας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Δεκ 2014, 04:33

Chatzistefanou Panagiotis
·
Για μια ακόμα φορά, και μόνο η εξ αποστάσεως ενασχόληση με την πραγματικότητα της Πρώην Ελλάδας οδηγεί σε ακραία απελπισία και βαριά ματαίωση, καθώς το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο: πρόκειται περί μάταιης προσπάθειας, η χώρα αυτή, και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της είναι άνθρωποι είτε ασυνείδητα πολύ επικίνδυνοι λόγω της ακραίας αμορφωσιάς τους, είτε συνειδητά μισθοφόροι φονιάδες και συνεργοί ενός αποικιοκρατικού καθεστώτος, μιας δουλοπαροικίας.

Και απ'όσα ελάχιστα έχω διαβάσει περί ιστορίας του νεώτερου "Ελληνικού" "κράτους", έτσι ήταν ανέκαθεν και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε, όπως ακριβώς και σε αντίστοιχα "κράτη" που δημιουργήθηκαν σε τεχνητές συνθήκες εργαστηρίου, κατά τα συμφέροντα των ισχυρών που τα κατασκεύασαν.

Σε αυτό το κλίμα οι περιστάσεις ακολουθούν προδιαγεγραμμένη τροχιά.

Τις τελευταίες μέρες, με επίκεντρο τον Ρωμανό, παρακολουθεί κανείς έναν όχλο ερεθισμένο για αίμα να διαπραγματεύεται με ό,τι πιο σκοτεινό μπορεί να υπάρξει σε μια κοινωνία. Φιλήσυχοι πολίτες πατάνε επί πτωμάτων, χαιρέκακα και ουρλιάζοντας σαν ύαινες σε οίστρο, επικαλούμενοι και συμμαχώντας με την διεφθαρμένη δικαιοσύνη, την αστυνομική βία, την στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την απαγόρευση της πρόσβασης στην παιδεία.

Συμμαχούν, μετά χαράς, με το σκοτάδι, με την τυραννία, με την φρίκη, με τους δολοφόνους. Δεν ντρέπονται, δεν έχουν εξ' άλλου καμία αξιοπρέπεια ούτως ή άλλως, είναι απόλυτα ενταγμένοι στον βόθρο της Ναζιστικής κόλασης, δεν έχουν τίποτε να κερδίσουν από το να διαχωρίσουν την θέση τους

Εν κατακλείδι, το θέαμα ελλείψει άρτου πρόκειται περί μιας ενορχηστρωμένης δολοφονίας ενός αντιστασιακού, αφού ο Ρωμανός, προς τιμήν του, πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους που πήραν τα όπλα απέναντι σε ένα καθεστώς που μόνο όσοι κερδοσκοπούν από αυτό αναγνωρίζουν ως οτιδήποτε άλλο εκτός από Ναζιστικό.

Μέχρι αυτού του σημείου η αφήγηση είναι προβλεπόμενη και ακολουθεί πιστά την προδιαγεγραμμένη τροχιά ενός οποιουδήποτε πνευματικά, ηθικά και συνειδησιακά εξοντωμένου λαού, ενός λαού που έχει σκύψει προ αιώνων το κεφάλι και που πλέον είναι πρόθυμος να ταυτιστεί με το σκοτάδι που διέπει κάθε λεπτομέρεια κάθε συναλλαγής σε ένα (οποιοδήποτε) έκνομο και έκφυλο καθεστώς.

Από εδώ και πέρα όμως είναι που αρχίζει η αναπάντεχα τρομακτική τροπή το θέμα της Πρώην Ελλάδας και το πόσο διεστραμμένα Μακιαβελικό είναι το καθεστώς εκεί πέρα, αλλά και όσοι το υπηρετούν.

Εν τω μέσω των εξελίξεων, και ενώ ο Ρωμανός βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, σαν να μην έφταναν οι κοινωνιοπαθείς που ηδονίζονται με αντικείμενο την εξόντωση του, τα ΜΜΕ επιλέγουν να τοποθετήσουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης στο επίκεντρο της προσοχής.

Ποια είναι η αφορμή που βρίσκεται ο Αθανασίου στο επίκεντρο ξαφνικά? Όχι φυσικά ο Ρωμανός, και εννοείται καμία άλλη παράβαση της δικαιοσύνης στην Πρώην Ελλάδα. Οι φυλακές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι βασανισμοί κρατουμένων, οι αντεργατικές και αντιλαϊκές νομοθεσίες, το απίστευτο σκάνδαλο της Wind και τόσα άλλα, το γενικότερο κλίμα ατιμωρησίας, διαφθοράς, αστυνονομοκρατίας - τίποτε από όλα αυτά δεν αφορούν τους δημοσιογράφους.

Όχι, η αφορμή βάσει της οποίας γράφονται άρθρα για τον Αθανασίου, στην Πρώην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, π.χ. στην Guardian, είναι οι φαιδρές, προκλητικές και εν τέλει ξεκάθαρα Ναζιστικές δηλώσεις του περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

Για μια ακόμα φορά δηλαδή επιλέγονται οι ομοφυλόφιλοι ως αποπροσανατολιστικό τέχνασμα και δεξαμενή παραγωγής προπαγάνδας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, εγγυημένα να αποσπάσουν την προσοχή των ηλιθίων από το γενικότερο ζήτημα της κατάλυσης της δημοκρατίας στην Πρώην Ελλάδα.

Ο τρόμος συνεχίζει και τρώει τα σωθικά διαβάζοντας δηλώσεις διάφορων "ακτιβιστών" της GLBTQI* "κοινότητας" οι οποίοι ενθουσιασμένοι κάνουν δηλώσεις, αυτάρεσκα δικαιολογώντας την ύπαρξη τους, αντί να εγκαλέσουν τους δημοσιογράφους σε ηθική τάξη και να τοποθετήσουν την αφήγηση περί καταπάτησης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στο ευρύτερο πλαίσιο της πραγματικότητας ενός δολοφονικού Ναζιστικού καθεστώτος.

Θα είχε κάποιο νόημα να υπενθυμίσει κανείς σε αυτούς τους "ακτιβιστές" - ότι δεν συμβαίνει τίποτε άλλο παρά καπηλεία των ομοφυλόφιλων για διαχείριση, αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Θα είχε κάποιο νόημα να τους υποδείξει κανείς ότι ο οποιοσδήποτε αγώνας για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν μπορεί να νοηθεί ως ξεχωριστός, αδιάφορος ή ουδέτερος προς τον οποιονδήποτε αγώνα οποιουδήποτε άλλου για την ελευθερία και την δημοκρατία.

Θα είχε νόημα να τους επισημάνει ότι αποτελεί ένδειξη συνεργασίας το να σου πετάνε ένα κοκαλάκι και να πηδάς όσο πιο ψηλά μπορείς για να το φτάσεις.

Θα είχε κάποιο νόημα αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν όντως αυτό που φέρονται πως είναι.

Θα είχε κάποιο νόημα αν δεν γνώριζα πολύ καλά για τι κρατικοδίαιτα καθάρματα πρόκειται, εγκάθετες λέρες με βρομερές διασυνδέσεις σε ό,τι πιο ακατονόμαστο μπορεί να διανοηθεί κανείς, εντολοδόχοι της διαχείρισης ψήφου της συγκεκριμένης μειονότητας αλλά και γενικότερα προπαγανδιστικοί πράκτορες με συγκεκριμένη ατζέντα.

Κυρίες και κύριοι, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς. Πόσο μάλλον τον ψευδο-απελευθερωτή που συνεργάζεται με τον τύραννο.

*GLBTQI = Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender, Queer, Intersex / Οι λέξεις "κοινότητα" και "ακτιβιστές" είναι σε εισαγωγικά επειδή οι έννοιες τους είναι το λιγότερο συμβιβασμένες, αν όχι πλέον εντελώς ψευδεπίγραφες κατά την εφαρμογή τους στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατάστασης.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Δεκ 2014, 10:26

Όπως πάντα καυστικός, εύστοχος και εκφραστής φρικτών (δυστυχώς) αληθειών, ο Χατζηστεφάνου. :clap:

τιγκάρησε από φίλους στο φάτσα μπουκ, και μπήκα στους απλούς "ακολουθούς" του ως... follower...

Η μόνη μισή-αλήθεια που με χαλάει στο άρθρο του, είναι αυτή της "πρώην Ελλάδας" όπως κατονομάζει τη χώρα. Αλήθεια μεν, διότι όντως οι κυβερνώντες έχουν καταντήσει τον τόπο μας "πρώην", (χωρίς να παραβλέπω και τη δική μας μεγάλη ευθύνη που δεν αντιδράσαμε/αντιπαλέψαμε/αντισταθήκαμε ποτέ σ'αυτό), μισή αλήθεια δε, στο βαθμο που οι κάτοικοι αυτού του πολύπαθου και κατακρεουργημένου
τόπου, (που απαρτίζουν την Ελλάδα σήμερα) λογίζονται (ή θέλουν τέλος πάντων να λογίζονται) ως Ελληνες ακόμα...

Οδυνηρό το γεγονός ότι ακόμα κι εκείνος, πέφτει (ή σπρώχνεται βίαια) στην παγίδα να συνταυτίσει την Ελλάδα (πατρίδα μας/του δηλαδή) με τους εξουσιαστές της. Δεν συνέβη μόνο σ'εκείνον βέβαια.
Το έκαναν οι ομολογιούχοι, και άλλοι εξαθλιωμένοι, κι αυτός που πρωτοείπε "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της", κι εγώ ακόμα σε στιγμές βαθύτατης απογοήτευσης και μεγάλης οργής...

Όμως όχι, δεν είναι οι εξουσιάζοντες η Ελλάδα... δεν είναι αυτοί πατρίδα μου.
Δεν έχουν καμία άλλη σχέση με αυτήν, παρά μόνο τη σχέση που έχει ο σφαγέας με το θύμα του...

Δεν είναι η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της. Είναι τα παιδιά της (ή τέλος πάντων κάποια απ'αυτά
τα ανθρωπόμορφα, που καταγράφτηκαν στα χαρτιά ως παιδιά της) που την κατακρεουργούν,
και παρά το γεγονός οτι για κάποιο λόγο η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ αλλά μονίμως ψυχορραγεί,
είναι αυτοί που δίνουν το δικαίωμα και στους... "πολιτισμένους" άρπαγες διεθνώς, να τη θεωρούν
νεκρό κουφάρι και να χώνουν τα ράμφη τους στα σωθικά, τα σπλάχνα, το μεδούλι και το μυαλό της,
με τη φρενίτιδα του πεινασμένου αρπακτικού, που καταβροχθίζει ό,τι του προσφέρεται σαν πτώμα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 04 Δεκ 2014, 20:39

Πραγματικά με έχει εκνευρίσει όλο αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες. Και ο λόγος είναι ότι τα ΜΜΕ το έχουν αναδείξει σε τόσο τεράστιο θέμα, την στιγμή που ένα ακόμα μνημόνιο ετοιμάζεται στα σκαριά. Θα προσπαθήσω να αναλύσω όλη την σκέψη μου.
Συμφωνώ κατ'αρχάς ότι έχουν όλοι δικαίωμα στην παιδεία. Και όχι μόνο ο Ρωμανός. Προ καιρού έβλεπα μια συνέντευξη ενός πρώην κρατούμενου που του αρνήθηκαν να σπουδάσει ψυχολογία. Και ποιο ήταν το έγκλημα του; Χρήστης ναρκωτικών. Που ξέρουμε πόσο σκλάβος μπορείς να γίνεις αν πέσεις στα ναρκωτικά. (Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή, αλλά είναι άλλο το θέμα αυτό). Κατά τα άλλα, κανείς δεν είδα να συγκινείται πριν μήνες γι'αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να σπουδάσει.
Και έρχεται λοιπόν ο Ρωμανός να θέλει να σπουδάσει. Μαζί του. Αν διψάει για παιδεία, δώστε του. ΑΛΛΑ. Θεωρώ οτι πρέπει να σπουδάζουν όλοι εξ αποστάσεως. Εφ'όσον την αρνήθηκε, για μένα τελείωσε το θέμα εκεί. Αν ήθελε να είναι 5 μέρες την εβδομάδα έξω να σπουδάσει, καλό θα ήταν να το σκεφτόσουν όταν έκανες ληστεία. Το θέμα είναι όμως οτι ο ίδιος είπε οτι το κάνει για πολιτικό εκβιασμό. Κοινώς, είναι σαν να μας λέει οτι δεν τον ενδιαφέρουν οι σπουδές. Οπότε; Προς τι τόσος χαμός; Ας κάνει ο,τι νομίζει.

Και ξαφνικά βλέπω αντιδράσεις από παντού για τον Ρωμανό. Απο διάσημους και άσημους. Τάχα καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Τι μας λέτε; Απο πότε ο πολιτικός εκβιασμός έγινε καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων;
Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν ο τύπος που ήθελε να σπουδάσει όντως και δεν τον αφήσανε. Καταπάτηση δικαιωμάτων είναι όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε ανάπηρους ανθρώπους. Χθες έγινε και δεν είπε άνθρωπος κουβέντα. Το όλο θέμα είναι ο Ρωμανός.
Αλήθεια, έχετε πάει στα ΚΕΠΑ να δείτε τι γίνεται; Άνθρωποι ανάπηροι που δεν τους δίνει το κράτος μία;

Αντί λοιπόν να γίνεται τόση αντίδραση για κάποιον που στην ουσία θέλει να παίξει και όχι να σπουδάσει, θέλω να τους δω να ευαισθητοποιηθούν όλοι τόσο μαζικά και για τους ανάπηρους. Αυτοί που δεν λήστεψαν, δεν παραβίασαν τους νόμους, και η πολιτεία τους έχει καταδικάσει σε πείνα. Οχι απεργία πείνας εθελοντική, αλλά πείνα γιατί έτσι τους κατάντησαν. Θα ήθελα να δω αυτή την μαζικότητα σε ουσιαστικά πράγματα που μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Δεκ 2014, 20:55

seliniasmenos έγραψε:Πραγματικά με έχει εκνευρίσει όλο αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες. Και ο λόγος είναι ότι τα ΜΜΕ το έχουν αναδείξει σε τόσο τεράστιο θέμα, την στιγμή που ένα ακόμα μνημόνιο ετοιμάζεται στα σκαριά. Θα προσπαθήσω να αναλύσω όλη την σκέψη μου.
Συμφωνώ κατ'αρχάς ότι έχουν όλοι δικαίωμα στην παιδεία. Και όχι μόνο ο Ρωμανός. Προ καιρού έβλεπα μια συνέντευξη ενός πρώην κρατούμενου που του αρνήθηκαν να σπουδάσει ψυχολογία. Και ποιο ήταν το έγκλημα του; Χρήστης ναρκωτικών. Που ξέρουμε πόσο σκλάβος μπορείς να γίνεις αν πέσεις στα ναρκωτικά. (Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή, αλλά είναι άλλο το θέμα αυτό). Κατά τα άλλα, κανείς δεν είδα να συγκινείται πριν μήνες γι'αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να σπουδάσει.
Και έρχεται λοιπόν ο Ρωμανός να θέλει να σπουδάσει. Μαζί του. Αν διψάει για παιδεία, δώστε του. ΑΛΛΑ. Θεωρώ οτι πρέπει να σπουδάζουν όλοι εξ αποστάσεως. Εφ'όσον την αρνήθηκε, για μένα τελείωσε το θέμα εκεί. Αν ήθελε να είναι 5 μέρες την εβδομάδα έξω να σπουδάσει, καλό θα ήταν να το σκεφτόσουν όταν έκανες ληστεία. Το θέμα είναι όμως οτι ο ίδιος είπε οτι το κάνει για πολιτικό εκβιασμό. Κοινώς, είναι σαν να μας λέει οτι δεν τον ενδιαφέρουν οι σπουδές. Οπότε; Προς τι τόσος χαμός; Ας κάνει ο,τι νομίζει.

Και ξαφνικά βλέπω αντιδράσεις από παντού για τον Ρωμανό. Απο διάσημους και άσημους. Τάχα καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Τι μας λέτε; Απο πότε ο πολιτικός εκβιασμός έγινε καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων;
Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν ο τύπος που ήθελε να σπουδάσει όντως και δεν τον αφήσανε. Καταπάτηση δικαιωμάτων είναι όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε ανάπηρους ανθρώπους. Χθες έγινε και δεν είπε άνθρωπος κουβέντα. Το όλο θέμα είναι ο Ρωμανός.
Αλήθεια, έχετε πάει στα ΚΕΠΑ να δείτε τι γίνεται; Άνθρωποι ανάπηροι που δεν τους δίνει το κράτος μία;

Αντί λοιπόν να γίνεται τόση αντίδραση για κάποιον που στην ουσία θέλει να παίξει και όχι να σπουδάσει, θέλω να τους δω να ευαισθητοποιηθούν όλοι τόσο μαζικά και για τους ανάπηρους. Αυτοί που δεν λήστεψαν, δεν παραβίασαν τους νόμους, και η πολιτεία τους έχει καταδικάσει σε πείνα. Οχι απεργία πείνας εθελοντική, αλλά πείνα γιατί έτσι τους κατάντησαν. Θα ήθελα να δω αυτή την μαζικότητα σε ουσιαστικά πράγματα που μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές.

Σελ... :urock:

(και ναι, έχω πάει προσφάτως και ΤΕΒΕ και ΚΕΠΑ και μου'χει βγει η ανάσταση)

το θέμα είναι να μπορέσουμε να δούμε τι γίνεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ κι όχι μεμονωμένα, επειδή
τα ρημαδο ΜΜΕ στρέφουν την προσοχή μόνο σε ένα ζήτημα κάθε φορά, για λόγους
σκοπιμότητας...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Δεκ 2014, 23:51

H τηλεδιασκεψη δεν ειναι λυση κατ αρχην γιατι εχει και εργαστηρια και κατα δευτερον γιατι ανοιγει κερκοπορτες για να εφαρμοστει σε ολους του ποινικους που αυτη τη στιγμη παιρνουν αδειες για να σπουδασουν. να σκεφτομαστε και εξω απο το κυτίο μιας και ειμαστε ΙΔΕΟ εδω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Δεκ 2014, 23:59

ας δώσω και λίγο παρακμιακό χιούμορ, δεν πειράζει.
Νομίζω πως πάει ταμαμ μετά το ποστ του Φώτη :P
9547909045aa8250f2c4ef4508758db4.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 05 Δεκ 2014, 01:13

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού είπε ότι η κατάσταση της υγείας του γιου του επιδεινώνεται. "Χειροτερεύει σοβαρά η κατάσταση της υγείας του. Πριν από λίγο λιποθύμησε, έπεσε κάτω. Είναι τώρα οι γιατροί μέσα και προσπαθούν να τον συνεφέρουν" είπε χαρακτηριστικά.
http://www.megatv.com/megagegonota/arti ... d=34229764

Στο Μέγκα τα είπε όλα αυτά; Μάλιστα...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Δεκ 2014, 05:40

Σήμερα μιλούσα με μια καλή μου φίλη, δικηγόρο που είναι σκεπτόμενο πολιτικά άτομο και μέσα στα κοινωνικά κινήματα.
Το λέω αυτό γιατί είναι απο τις λίγες φορές που βρήκα ευκαιρία να πάω με άνθρωπο για καφέ και να συζητήσω μαζί του σε φιλοσοφική-πολιτική-ιδεολογική βάση.
Το επίπεδο είναι δυσεύρετο σήμερα.
Με την όλη αλληλεπίδραση φτάσαμε σε μια διαπίστωση, που δεν μπορώ να ανακαλέσω ποιος από τους δύο μας τις έκανε.
Η διαπίστωση είναι πως παλιά η κοινωνία δεν ήταν έτσι. Οταν λέμε παλιά εννοούμε πχ τα 90ς.
Υπήρχε ο ραγιαδισμός και η κλεψιά. Αλλά δεν πιστεύω πολλοί εκείνοι την εποχή να λέγαν ανοιχτά "ας ψοφήσει το κωλόπαιδο".
Ακόμα και η νδ λειτουργούσε σε ενα πλαίσιο "λαϊκης" δεξιάς αλλά ήταν πολύ μακρυά απο αυτό που είναι σήμερα.
Ο καρατζαφέρης που τότε ήταν ο ακροδεξιός, είναι πολυ πιο κεντρώος απο τον σημερινό Σαμαρά για παράδειγμα (τουλάχιστον όσον αφορά τον ανθρωπισμό και τα οικονομικά).
Το κομμάτι της κοινωνίας που τότε κρύβονταν, και αν έλεγε αυτά που λέει σήμερα, οι υπόλοιποι θα τους παίρναμε με τις πέτρες, βρήκε πολιτικο πατρωνάρισμα στο πρόσωπο του Βορίδη, του μπουμπούκου, του παγκαλου, του λοβέρδου και λοιπων φιλελευθερων σκουλικιών και φυσικά της χρυσής αυγής.
Το θέμα του Ρωμανού λοιπόν ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για να αναδειχθεί το πόσο έχει προχωρήσει η αποκτήνωση της κοινωνίας, αλλά και πόσο έχει κυνικοποιηθεί ο πολιτικός πολιτισμός.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Ρωμανός

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Δεκ 2014, 13:54

Divine Sinner έγραψε:Το θέμα του Ρωμανού λοιπόν ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για να αναδειχθεί το πόσο έχει προχωρήσει η αποκτήνωση της κοινωνίας, αλλά και πόσο έχει κυνικοποιηθεί ο πολιτικός πολιτισμός.
:thumb:
Είναι μία πολύ σοβαρή παράμετρος αυτής της ιστορίας...
Ζήλεψα τη συνάντηση σας.. θα'θελα να ήμουν εκεί.

Επιτέλους, άλλαξε τον τίτλο ρε παιδί μου... Βάλε σκέτο "Ρωμανός' ή κάτι σχετικά μ'αυτόν..
Είναι φορές που θέλω να το δείξω στο fb, και με αναχαιτίζει αυτός ο κουλός τίτλος.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: (Ρωμανός) Ποιανού παιδί είναι αυτός ο άντρας;

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Δεκ 2014, 16:32

Δεν έγινε ακριβώς...
(σκασίλα μου ποιανού παιδί είναι)

αλλά τέλος πάντων...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Δεκ 2014, 18:01

Chatzistefanou Panagiotis

Λοιπόν, το βρήκα. Ανέκαθεν προσπαθούσα να θυμηθώ που έχω ξαναδεί αντίστοιχο θράσος, προκλητικότητα και ακραία σκατοψυχία όσο αυτή που συναντάς στους νεοφιλελεύθερους Ναζιστές. Ειδικά αυτές τις μέρες, με το θέμα του Ρωμανού και την σκατίλα που έχει ξεβράσει από τα δίποδα φίδια στο Ελληνικό διαδίκτυο με βασάνιζε ιδιαίτερα αυτό το συναίσθημα που σου προκαλεί κάτι που σου φαίνεται γνώριμο αλλά δεν μπορείς να ορίσεις γιατί.

Ε, το βρήκα λοιπόν. Θυμίζουν εκείνους τους άρρωστους ψυχάκηδες της Westboro Baptist Church, που πηγαίνουν σε κηδείες ομοφυλόφιλων και κρατάνε πλακάτ που γράφουν "God Hates Fags". Αυτή η ψυχοπαθητική σκατοψυχία, αυτή η καθαρά εγκληματική προαίρεση, αυτός ο απάνθρωπος, άνευ ορίων σαδισμός και κακοήθης ναρκισσισμός είναι το πρόσωπο του μέσου Έλληνα τηλεψηφοφόρου/υποστηρικτή του νεοφιλελεύθερου Ναζισμού.

Υ.Γ. Όποιος εστιάσει στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και δεν καταλάβει ότι ο παραλληλισμός αφορά μόνο την κακοήθεια, τι να πω, ελπίζω να υπάρχει κάποιος να τον προσέχει γιατί έχει πρόβλημα σοβαρό ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Σάβ 06 Δεκ 2014, 20:08

Πολυ θα ηθελα να μου εξηγησει ο ιδιος ο Ρωμανος πως θα γινεται η μεταβαση του απο τις φυλακες στην σχολη κι αντιστροφα, οπως και πως θα τον φυλασσουν τις ωρες των μαθηματων. Διοτι μιλαμε για ενοπλο ληστη, οχι για φοροφυγα.
Δυο διμοιριες ΜΑΤ συνοδεια στο αμφιθεατρο εχει ξαναδει; Κατα τα λοιπα...μαζι του!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”