κατοχικός...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: κατοχικός...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 22 Νοέμ 2014, 10:35

doctormarkon έγραψε:Όχι πως δεν υπάρχουν αεροψεκασμοί.
Υπάρχουν αλλά κατά την άποψή μου είναι για "άλλες" δουλειές και για άλλους σκοπούς.
Για τη χειραγώγηση του καιρού, μέθοδος γνωστή από το 61, για πρόκληση σεισμών, τυφώνων ή ακόμα και για τη χειραγώγηση του χρόνου.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 10#p247510

.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 25 Νοέμ 2014, 09:36

stranger έγραψε:Μα αδερφε γιατι το φταξαμε για να παιζουμε τυφλομυγα, ακου πως παει ...εσυ ,εγω , οσοι περισσοτεροι μπορουμε σε ολο τον κοσμο με τον ηλεκτρονικο μας υπολογιστη κοβουμε (νομισματοκοπειο κανονικο) ο καθενας νομισμα ... εχουμε ενα ηλεκτρονικο πορτοφολι και εκει μεσα μαζευονται τα νομισματα μας... τωρα οποιος εχει μαγαζι μπορει να πει οτι εγω δεχομαι πληρωμες σε hellascoin ε ας και τους λες ενα καρπουζι ποσο εχει...1000 νομισματα ...παρτα του λες αν εχεις κινητο με συνδεση ιντερνετ αν οχι του τα στελνεις απο τον υπολογιστη σου....τωρα οσ e-shop το δεχτουν σαν νομισμα συναλλαγης τοτε αυτοματα κανεις αγορες....αλλλα ...περιμενε αλλα ..ετσι και αλλιως το νομισαμ μονο με την υπαρξει του και εμας πολλους να κοβουν μπορεις σε ειδικα ανταλακτηρια να το ανταλλαξεις με κανονικο νομισμα ...ευρω δολαριο κοκ...αρα οσο ποιο πολυ το σηκωσουμε τοσο ποιο πολλα χρεη θα σβησεις ... κοπρεντε;~

Απαντώ σχετικά με το "νομισματοκοπείο" εδώ http://forum.grcoin.gr/viewtopic.php?f=8&p=2697#p2697

αλλά επειδή είναι ορατο μόνο σε μέλη το μεταφέρω ολόκληρο.

Ενώ το νόμισμα δημιουργήθηκε για καλό σκοπό και η αρχική ιδέα ήταν να ελευθερώσει τον Έλληνα από το ελεγχόμενο χρήμα και το τραπεζικό σύστημα το όλο εγχείρημα βρίσκει εμπόδιο το ότι το νόμισμα δε μπορεί να γίνει (δωρεάν όπως διαφημίζει στην επίσημη ιστοσελίδα) διαθέσιμο σε μεγάλο αριθμό ατόμων ώστε να μπορέσει να πετύχει το στόχο του.
Αυτή τη στιγμή είμαστε μια χούφτα ανθρώπων που συμμετέχουμε στη παραγωγή,εγώ προσωπικά με μικρές δυνατότητες.
Όπως ξαναέγραψα σε άλλο τόπικ ξεκίνησα με υπολογιστή σύμφωνα με τις οδηγίες των δημιουργών,πράγμα που αποδείχτηκε αναποτελεσματικό και αφελές.
Τώρα ακόμη και με ένα μικρό μηχανάκι asic δεν παράγω πολλά νομίσματα.
Τι ήθελαν τελικά οι δημιουργοί να το παράγει μόνος του ο κάθε Έλληνας ή να το αγοράσει με ευρώ από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να το παράγουν;

Το ξαναφέρνω από την επίσημη ιστοσελίδα και λέω ότι είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.

Παραγωγη Νομισματων

"Το Hellas Coin παράγεται από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Απλά συνδέστε στο δίκτυο μέσω της εφαρμογής μας και ο υπολογιστής σας παράγει αυτόματα."

Με υπολογιστή για καθημερινή χρήση δε παράγεις τίποτα και με υπολογιστή τούμπανο κόστους χιλίων και άνω ευρώ παράγεις ελάχιστα το μήνα με μεγάλο κόστος σε ηλεκτρικό.

Όταν ξεκίνησα δεν είχα ιδέα από ψηφιακά νομίσματα όπως και περισσότερος κόσμος και δυστυχώς δε μπόρεσα να μιλήσω για το HELLASCOIN σε κανένα γνωστό μου γιατί όσον αφορά το τρόπο απόκτησής του νομίσματος δε μπορούσα να λέω μπούρδες.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 422 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 25 Νοέμ 2014, 16:59

Σόρυ, μην με παρεξηγήσει κανείς, αλλά μήπως δικαιώνεις την προ μηνών (τεκμηριωμένη) καχυποψία που είχα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 26 Νοέμ 2014, 06:53

Δεν είσαι καχύποπτος.
Απλώς δεν τσιμπάς.
Στην αρχή τσίμπησα.
Αλλά πολλές από αυτές τις πατέντες έχουν μεγαλύτερο κόστος απ ότι κέρδος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Νοέμ 2014, 10:46

ΟΤΤΟ δικαιώνεσαι όντως, αλλά η ουσία (για μένα) δεν είναι ποιος δικαιώνεται τη σήμερον ημέρα,
αλλά ποιος μπορεί να δει ξεκάθαρα αυτό που παίζεται γύρω μας και στη ζωή μας, και ποιος
μπορεί ν'αλλάξει αυτή την πραγματικότητα...

Εγώ δεν τσίμπησα διότι πολύ απλά είμαι πολύ ξανθιά για να καταλάβω πώς λειτουργεί ακόμα και το bit coin, πόσο μάλλον αυτό το καινουργιο... άσε που δε με παίρνει να διαλύσω ό,τι απέμεινε απ'το λαπτόπι μου ή να πληρώνω παραπανίσιο ρεύμα.

Αυτό στο οποίο "τσίμπησα" απ'τον κατοχικό, είναι αυτό που έφερα πιο πάνω...
κι αυτό διότι τυχαίνει να το αντιλαμβάνομαι κι εγώ κάπως έτσι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 26 Νοέμ 2014, 11:35

κατοχικός έγραψε:.

Ο άνθρωπος όπως μπορεί να υλοποίηση με τον φόβο συγκεκριμένη πύλη και έλευση μπορεί και με την ανδρεία -θυσία -ηρωισμό να κάνει άλλες θεότητες να υλοποιηθούν!
Αν και ...ολίγον ανορθόγραφο, το ρηθέν άνωθεν λέει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ! :thumb:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Δεκ 2014, 01:44

(Για το ναυάγιο-πλοίο που -εξακολουθεί να- φλέγεται τώρα:)

Σου λέω κατεβάζει πολλά ΑΛΦΑ το πεδίο....

ΑΝΕΛ...βουλευτής καταγγελει προσπάθεια δωροδοκίας...

ΑΝΕΚ ..πλοίο που φλέγεται .... ( Η Πειραιώς έχει αποκτήσει τις περισσότερες μετοχές το τελευταίο 20ημερο) Το πλοίο λέγεται NORMAN ATLANTIC..

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ εταιρία που θα αποζημιώσει το ναυάγιο.... μελλοντικό θέμα !

ASIAN AIRLINES Το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε σήμερα ,..

Λείπουν και άλλα ΑΛΦΑ ...

ΑΥΡΙΟ .... ΑΑΑντωνης ΣΑμΑρΑς !!!!

Συμπτωματικα στην συνεντευξη του ο Σαμαρας ειπε"Εγω θελω να δω το πλοιο να δενει με ασφαλεια στο λιμανι το ηρεμο"
(σχολιο αναγνωστη μας)

Αναμένουμε ακόμα το κούνημα ..λίγες ώρες ακόμα διορία... ίσως το ΑΛΦΑ να μας γλυτώσει η να μας δώσει το στίγμα του!

Μην ξεχνάς οτι όλα είναι σε εξέλιξη και ότι οι αρχαίοι πρόγονοι του πολιτισμού της χεστρας έκαναν πάντα θυσίες για να εξευμενίσουν το ηφαίστειο-σεισμό !!

Μην ξεχνάς ότι παντα σωνόμαστε αν στην Ιταλία κάνει κούνημα ώστε να περιοριστεί η ενέργεια....στην Ιταλία σήμερα συγκρούστηκαν δυο πλοία και είχαμε δυο νεκρούς!

Αποφάσισαν να πάνε στο Πριντεζι 50 μίλια μακριά παρα στην Αλβανία 10 μίλια μακριά ..με κόντρα τον καιρό και ένα πλοιο μπανταρισμενο που καιγεται!!

Ο μέγα σεισμός που αναμένεται παγκόσμια είναι δύσκολο να εξευμενιστεί με λίγους νεκρούς σαν θυσία ...αν είναι θυσία!

Κάτι λείπει από την συνχρονικοτητα που θα παρουσιαστεί άμεσα ... το 818 έχει φανεί... θα υπάρξει συνέχεια !

Και ξαναδιαβασε αυτό σε παρακαλώ θα σε βοηθήσει ... Απλα μαθηματικα ..

Stranger

http://www.katohika.gr/2014/12/sou-leo- ... pedio.html

.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 29 Δεκ 2014, 09:52

Ο άνθρωπος όπως μπορεί να υλοποίηση με τον φόβο συγκεκριμένη πύλη και έλευση μπορεί και με την ανδρεία -θυσία -ηρωισμό να κάνει άλλες θεότητες να υλοποιηθούν!

Κρατάω αυτό από τον κατοχικό και όσα λέει για το χρόνο.
Είτε την πιστεύω είτε όχι με γοητεύει αυτή η θεωρία.
Βρίσκεται στον αντίποδα του "μοιραίου" του "κισμέτ" του γραφτού.

Το τι πιστεύουμε ή όχι είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με ότι πραγματικά ισχύει.

Ίσως θα έπρεπε να ανοίξω ένα νέο τόπικ.
Τίτλος Υπάρχει μοιραίο? γραφτό κισμέτ?

Η ερώτηση δεν απαντιέται με ένα ναι ή με ένα όχι.
Δεν υπάρχει απόλυτο ναι και απόλυτο όχι.

Ανάμεσα στο απόλυτο ΝΑΙ και το απόλυτο ΟΧΙ υπάρχει άπειρος αριθμός απαντήσεων.
Αν πίστευα ότι ο άνθρωπος είναι δέσμιος της μοίρας θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει.

Το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας αλλά με υλικά που κληρονομήσαμε από το παρελθόν και με δεδομένα που έχουμε σαν εργαλεία στο παρόν.

Ο κατοχικός λέει ότι φτιάχνουμε και την πραγματικότητα που ζούμε.
Αλλο ένα από τα ενδιαφέροντα που έχει πει και γράψει.

Να τα κάνει λιανά και να αναπτύξει όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που λέει.
Και όχι να τα πετάει έτσι σκόρπια σαν πυροτεχνήματα.

Τα άλλα που λέει να φυλάξουμε τρόφιμα δεν τα διαβάζω πλέον.
Είναι η Τρίτη φορά που μαμούνιασε το αλεύρι από το 2010
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 29 Δεκ 2014, 10:23

Η συγχρονικότητα με γράμματα και αριθμούς μόνο, δεν είναι αξιόπιστη.
Γιατί πρόκειται για πολύπλοκο φαινόμενο που δεν μπορεί να κλειστεί στο αλφάβητο ή σε αριθμούς επαναλαμβανόμενους.
Υπάρχουν και άλλα στοιχεία όπως σύμβολα, αρχέτυπα.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 29 Δεκ 2014, 10:32

Μήπως το έχουν παρακάνει οι προφήτες και βλέπουν σκιές ακόμα και άνευ ήλιου :dunno: .Λέω μήπως :loco:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 29 Δεκ 2014, 11:01

Ο μέγα σεισμός που αναμένεται παγκόσμια είναι δύσκολο να εξευμενιστεί με λίγους νεκρούς σαν θυσία ...αν είναι θυσία!

Stranger

http://www.katohika.gr/2014/12/sou-leo- ... pedio.html
Απ'ότι έχω καταλάβει και όσο καιρό παρακολουθώ την ηλιακή δραστηριότητα από το κανάλι του Ben ,ο κύριος υπεύθυνος για τους μεγάλους σεισμούς είναι ο ήλιος και τα CME's,διότι η Γη ως πλανήτης είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν βομβαρδίζεται με τόση ενέργεια είναι λογικό να υπάρξει αντίδραση από τη Γη.Με σεισμούς
Αν ο ήλος θέλει θυσίες...πάω πάσο :loco:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Δεκ 2014, 11:32

alkinoos έγραψε:ο κύριος υπεύθυνος για τους μεγάλους σεισμούς είναι ο ήλιος και τα CME's,
Συμφωνώ. (όχι ότι δε βάζουν και τα καλόπαιδα το χεράκι τους με το HAARP...)
alkinoos έγραψε:Αν ο ήλος θέλει θυσίες...πάω πάσο :loco:
Εμείς ως Ελληνόρατσα πιστεύαμε στις θυσίες μόνο στην αρχαιότητα.
Σήμερα και εμείς και η πλατειά μάζα των πληθυσμών στον πλανήτη,
θεωρούμε τις θυσίες, εγκλήματα.

Υπάρχει όμως και μια κάστα ψυχοπαθών, που το βλέπει αλλιώτικα από εμάς το θέμα.
Το "πάσο" σου λοιπόν σ'αυτούς, όχι σ'εμάς.
Γιατί δεν είναι ο απλός κοσμάκης, (ούτε ο Ήλιος ασφαλώς) που απαιτεί θυσίες.
Άλλοι έχουν αυτές τις... βιοτσίζικες απαιτήσεις...Το να τους ξεχνάμε μονίμως ή να μην τους βάζουμε
καν στο κάδρο της συλλογιστικής μας, επειδή είναι αφανείς ή διαπράττουν εγκλήματα αφανώς,
είναι μάλλον αφελές και πάντως σε καμία περίπτωση σοφό/συνετό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 29 Δεκ 2014, 18:00

Για την εταιρία ,την ANEK,έμαθα πως ήταν χρεωμένη του κερατά και οι εργάτες είχαν να πληρωθούν πολλούς μήνες.Εσκεμμένο ατύχημα.Ωνάση τακτική ένα πράμα για αποζημίωση...για ποιες θυσίες μιλάμε ?!!!

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Δεκ 2014, 20:56

alkinoos έγραψε:για ποιες θυσίες μιλάμε ?!!!
μόνος σου το είπες ρε μάτια μου:

alkinoos έγραψε:Εσκεμμένο ατύχημα
που σημαίνει, συνειδητή πρόκληση τραγωδίας, αφού η ανθρώπινη ζωή γι'αυτούς
είναι (το λιγότερο) αναλώσιμη... και όχι μόνο για τα φαινομενικά (χρεοκοπίες, ασφάλειες κλπ)

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Ή θες να ρίχνουν ανθρώπους πάνω σε βωμούς, να τους πετσοκόβουν
και να τους πίνουν το αίμα, για να το ορίζεις ως "θυσία"?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 29 Δεκ 2014, 22:47

Αναφέρομαι στα όσα λέει το άρθρο του κατοχικού με τα πολλά ΑΑΑΑΑΑ και για το "πεδίο"του,ενώ με τη περίπτωση του πλοίου θεωρώ πως υπάρχει λανθασμένη σχέση ,παρ'ότι βέβαια τους θανάτους...

Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Πέμ 01 Ιαν 2015, 17:10

alkinoos έγραψε:Μήπως το έχουν παρακάνει οι προφήτες και βλέπουν σκιές ακόμα και άνευ ήλιου :dunno: .Λέω μήπως :loco:
ετσι ακριβως!
παραγινε το κακο..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 01 Ιαν 2015, 17:39

Θα ήταν απλό να κάνω ευχές με καλοσύνη και αγάπη αλλά θα ήταν άτοπο ιστορικά!

Αυτό που θα χρειαστούμε απόλυτα το νέο χρόνο είναι η αφοβία η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε συνετές αποφάσεις για την επιβίωση μας!

Την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς βρίσκεται κάπου ζεστά κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν τον τρόπο να ζεσταθούν!

Ο λόγος δεν είναι η κρίση αλλά ο φόβος όλων μας να αναλάβουμε την ευθύνη προστασίας της Ζωής και της αξιοπρέπειας!

Κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν φαγητό στο τραπέζι τους τώρα την παραμονή , εμείς είμαστε οι φορείς της ιστορίας , εμείς τις επιτρέπουμε να γράφει για εμάς !

Το τι θα συνεχίσει να γράφει είναι απόλυτα δική μας ευθύνη!

Προσωπική άποψη είναι ότι μπροστά μας υπάρχουν δυο δρόμοι , ο δρόμος της ένωσης και αλληλοβοήθειας μέσα από την κατανόηση και την αφυπνισμενη συνείδηση και ο δρόμος της ένωσης και αλληλοβοήθειας μεταξύ μας μέσα από τον φόβο !

Είναι μακράν καλύτερο να γραφτεί στην ιστορία ότι ο Έλληνας κατανόησε τον εχθρό και έπραξε όλα όσα ο εχθρός δεν έχει σαν δομή και πληροφορία για αυτόν παρα να γραφτεί ότι η μάζα λόγο ανάγκης προσπάθησε να επιβιώσει !

Εύχομαι λοιπόν για το 2015 να αναλάβουμε τις ευθύνες μας , να ξεπεράσουμε τον φόβο τις προσφοράς , να ανακαλύψουμε την δύναμη του άγνωστου συναισθήματος τις ανιδιοτέλειας !

Μπορούμε να τους αφήσουμε άφωνους παγκόσμια και να δείξουμε τον δρόμο προς την έξοδο από το μαντρί μόνο και μόνο αν καταφέρουμε και βγάλουμε από μέσα μας το προσωπικό συμφέρον και αγκαλιάσουμε το συλλογικό συμφέρον!

Ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα όταν είσαι φοβισμένος, μόνο για σένα ,μόνο για το αίμα σου , στο ματριξ που ζούμε υπάρχουν ενέργειες και κώδικες που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά θαύματα μόνο και μόνο αν τολμήσουμε και του δώσουμε νέα δόνηση , νέα ενέργεια και εντολή!

Αναρωτησου κάτι λοιπόν τωρα που έκλεισε το 2014 , φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κοιτώντας μόνο το προσωπικό συμφέρον ...τι περιμένεις να αλλάξει το 2015 αν συνεχίζεις την ίδια δόνηση;

Τόλμησε να αλλάξεις , τόλμησε να πεις στο πεδίο είμαι εδώ και δεν ανήκω σε όλα όσα πιστεύεις για μένα τον άνθρωπο, είμαι εδώ για να αλλάξω τα πάντα , είμαι εδώ για να γράψω ιστορία, είμαι εδώ για να προστατέψω την Ζωή !

Να είστε όλοι καλα! Καλό άφοβο 2015!

Υ.Γ Για εσάς που παρατηρείται την πληροφορία με άλλο μάτι, γνωρίζω ότι ο χρόνος δεν αλλάζει σήμερα και ότι έχετε άλλο ημερολόγιο δικό σας που δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο γήινης καταμέτρησης χρόνου ! Η τελική αναμέτρηση είναι αναπόφευκτη !

http://www.katohika.gr/2015/01/euxome-s ... fovos.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 02 Ιαν 2015, 12:54

Λοιπόν να η καλύτερη ευχή για το 2015.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ και όλα τα άλλα τα καλά έρχονται.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΚΑΛΑ ΞΥΜΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Ιαν 2015, 22:18

Ο διαδικτυακός απατεώνας Stranger, απαντά στις μεγάλες αποκαλύψεις

http://www.katohika.gr/2015/01/o-diadik ... ipsis.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 04 Ιαν 2015, 22:36

Το διάβασα. Απορώ πραγματικά γιατί τόσο πολεμική στο να μην ακουστεί οποιαδήποτε φωνή η οποία δεν ανήκει ή δεν υπακούει στο υφιστάμενο <<status quo>>.

Τραβάνε ζόρι με τα όσα αναρτά ο Κατοχικός ; Να τον αντιμετωπίσουν στα ίσια, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά μωρέ.

Γενικά όποια φωνή όμως ξεφεύγει και μπορεί να τους κάνει ζημιά ή θα φιμωθεί ή θα συκοφαντηθεί. Το έχουμε ξαναζήσει το παραμύθι κάποιοι από διάφορους <<δημοκράτες>>. (youtube,blog κλπ)

Αλλά απ την άλλη είναι δυνατόν όταν επιλέξεις να πας κόντρα σε μια κατάσταση , ας την ορίσουμε γενικά ως νέα τάξη πραγμάτων, να μην περιμένεις αντίποινα από τον κάθε χρήσιμο ηλίθιο;
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 05 Ιαν 2015, 14:39

Ο κατοχικός όσο σωστός και να είναι χάνει το δίκιο του γιατί δε δέχεται καμμία κριτική,απαντά πάντα με τη λέξη αντινόηση λες και επειδή έχουμε μυαλό που λειτουργεί και παράγει προβληματισμούς θα πρέπει να έχουμε ενοχές για αυτό.
Δίνει την εντύπωση "καβαλημένου" και αυθεντίας.
Ζήτησα στο φόρουμ του νομίσματος να μου δώσουν επιχειρήματα για να πείσω γνωστούς και φίλους να συμμετέχουν στη προσπάθεια και η απάντηση ήταν ότι μου κάνει χάρη που δε με βρίζει και ότι είμαι η αντινόηση.
Θα πρέπει να ακολουθούμε τυφλά τον κύριο και μην εκφράζουμε τις αμφιβολίες και προβληματισμούς μας ώστε να μη χαρακτηριστούμε αντίνοοι.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 05 Ιαν 2015, 15:00

firefightergr έγραψε: Ζήτησα στο φόρουμ του νομίσματος να μου δώσουν επιχειρήματα για να πείσω γνωστούς και φίλους να συμμετέχουν στη προσπάθεια και η απάντηση ήταν ότι μου κάνει χάρη που δε με βρίζει και ότι είμαι η αντινόηση.
Θα πρέπει να ακολουθούμε τυφλά τον κύριο και μην εκφράζουμε τις αμφιβολίες και προβληματισμούς μας ώστε να μη χαρακτηριστούμε αντίνοοι.

χαχαχαχαχα,μου θύμισες την απάντηση του Σώρρα σε ερώτηση που του έγινε από πολίτη,που βρήκε τα λεφτά ,και αυτός τον αποκάλεσε βλάκα :loco:

Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 05 Ιαν 2015, 16:00

Αντε μη χέσω που την έχει δει ο πιό αντισυστημικός και αντινεοταξίτης από όλους μας,ναι τον πίστεψα και χρεώθηκα 400 ευρώ,το λέω και όπως θέλετε να με χαρακτηρίστε εμένα και αυτόν.
Τα επένδυσα για χάρη της ελευθερίας και επειδή εξέφρασα όσα σκέφτομαι μου έκανε χάρη που δε με έβρισε.
Αν το γνώριζε η γυναίκα μου θα είχα μεγαλύτερα προβλήματα από τα οικονομικά.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 05 Ιαν 2015, 17:58

Μάλιστα... :sick: Για την εμπειρία σου και για τα όσα κατάλαβα εν πορεία, μόνο αφυπνιστής δεν είναι :loco:

Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 05 Ιαν 2015, 19:30

Παραθέτω τη τελευταία μου ανάρτηση και την απάντηση του stranger

"Δώσε μου τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσω για να πείσω τους γνωστούς μου.

Να τους πουλήσω φούμαρα ότι θα το παράγουν από το πισί τους;

Να τους βάλω να ψωνίσουν κάποια ακριβή κάρτα γραφικών;

Μετά θα τους ενημερώσω για τα miners που είναι πιό αποδοτικά,θα ξοδευτούν ξανά αγοράζοντας miner.
Θα διαπιστώσουν ότι η δυσκολία είναι μεγάλη και τσάμπα καίνε ρεύμα.

Μετά θα τους πω ξέρεις συμφέρει να αγοράσεις από το ανταλλακτήριο.
Το ξύλο δε το γλυτώνω με τίποτα και θα χαρακτηριστώ και ως απατεώνας και ηλίθιος στη κλειστή κοινωνία που ζω.

Έτσι έπαθα εγώ λόγω της απαράδεκτης ενημέρωσης και το κακό τρόπο προώθησης από τους δημιοργούς του νομίσματος.

Ποιός θα με αποζημιώσει για κάρτα γραφικών που αγόρασα αρχικά και για τα 2 μινεράκια;

Σύντομα θα βγω από το pool και να είστε πάντα καλά,για την ώρα είμαι κατά 400 ευρώ φτωχότερος από αυτή τη προσπάθεια.

Καλές γιορτές!"

kanenasdesu

"Οσοι ειναι απαγοιτευμενοι μπορουν καλιστα να αποχωρησουν ... το να γραφετε αηδειες ημιμαθειας και λασπης δεν νομιζω να σας κανει να κερδιζετε κατι ..οσο για ονειρα και ελπιδες ...θα δουμε στο τελος ποιος ειχε τις κοχονες να αξιζει να εχει ονειρα και ελπιδες ... Αυτα ..κανονικα θα εβριζα αλλα εχω βαρεθει λιγο ..και συνηθησα την αντινοηση... Για αλλους που εχουν ακομα λογικη και μπορουν να κατανοησουν υψος κοστους εργασιας και χιλιαδων αλλων θεματων που εγιναν ΔΩΡΟ σε ανθρωπους που παραπονιουνται....κρατατε υψηλο ηθικο ... και διαβαστε λιγο ιστορια κρυπτονομισματων...ειμαστε ακομα βρεφοι ...ηρθαμε και οχι θα μεινουμε αλλα θα γραψουμε και ιστορια ..

stranger

Με χρήση λογικής γράφω όσα γράφω αλλά δεν παίρνω τις απαντήσεις που θέλω,αν ήθελα απαντήσεις μεταφυσικής ίσως να ήμουνα ικανοποιημένος.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”