στον ΟΤΤΟ το ειπαειλικρινά δεν κατάλαβα την ερώτηση.
Ποτέ δεν είπα αυτό που λες, με τον τρόπο που το διατυπώνεις (τον οποίο επαναλαμβάνω ΔΕΝ καταλαβαίνω)
Η Lady Gaga στην Ελλαδα
-
Divine Sinner
Re: Η Lady Gaga στην Ελλαδα
-
Divine Sinner
Συμφωνεις σε τι. Οτι θα πρεπει να κρινουμε το ηθικο για την διατροφη του ανθρωπου με βαση το τι τρωει το λιονταρι; Ε τοτε αν η γυναικα καποιου εχει παιδι απο προηγουμενο γάμο, ο νυν γαμπρος να το θανατωνει για να μην διαιωνιστουν τα γονιδια της πρωην. Οπως θα εκανε και το λιοντάρι βεβαιως βεβαιως.
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
H Gaga είπε λοιπόν ότι η πρώτη της δουλειά ήταν σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην Αστόρια. Επίσης είχε και έναν Έλληνα γκόμενο που της έλεγε να μην σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να φτάσει τ'αστέρια.ArELa έγραψε:άκουσα (σε κάποιο συστεμοκάναλο) ότι το γκα γκα είπε κάτι "σε άψογην ελληνικήν"
Δεν έκατσα όμως να δω δελτίο γι'αυτό το λόγο.
Όποιος ξέρει, ας ενημερώσει κι εμάς τους ανενημέρωτους...
Επειδή λοιπόν είχε τριβή με Έλληνες, πετούσε πολλά Ελληνικά κατα την διάρκεια της συναυλίας. Και μάλιστα πέρα απο τα γνωστά καλησπέρα, ευχαριστώ, γι'αυτό έκανε και τόση εντύπωση σε όλους.
Για τα υπόλοιπα δεν θα αναφερθώ. Πρέπει να την ψάξεις περισσότερο από τα δήθεν συνομωσιολογικά και το φαίνεσθαι. Θα πω οτι το τελευταίο άλμπουμ της δεν μ'αρέσει καθόλου και ότι η καλύτερη της εποχή ήταν επι Fame Monster. Επίσης η αγαπημένη μου εμφάνιση της είναι η παρακάτω:
Υ.Γ: Σοβαρά, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν όσοι κατηγορούν εκείνους που πήγαν στην συναυλία. Αφού γούσταραν, καλά έκαναν και πήγαν.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
συμφωνώ πως όταν μιλάμε για αποδοχή και σεβασμό της φύσης, πρέπει να υπολογίζουμε ότι κι ο άνθρωπος αποτελεί μέρος αυτής της φύσης. Κι ο άνθρωπος (είτε αυτό αρέσει στους νεοεποχίτες βέγκανς είτε όχι), είναι παμφάγο ζώο και όπως όλα τα παμφάγα, θανατώνει κι αυτός κάποια (εκτρεφόμενα κατά κύριο λόγο) ζώα.Το κάνει όμως, για τη διατροφή/επιβίωσή του, κι όχι για το κέφι του ή τον καλωπισμό του. Άρα, πως το να ηθικοποιούμε τη ζωϊκή διατροφή που είναι θέμα βιολογικής επιβίωσης, είναι τόσο άτοπο, όσο και η ηθικοποιηση της φυτικής διατροφής. Δεν μπορεί να μπαίνει ηθικόμετρο και να λέμε πως είναι πιο ανήθικο να τρως κρέας απ'ό,τι το να τρως φυτά, διότι η ηθικοποίηση εστιάζει στο ότι θανατώνεις ζώντες οργανισμούς για να φας, και τα φυτά επίσης είναι ζώντες οργανισμοί που θανατώνονται. Αν προτάξουμε την ηθική, δεν δέχομαι τη λογική που θέλει τη θανάτωση φυτών αποδεκτή, ενώ τη θανάτωση των ζώων απαράδεκτη.Divine Sinner έγραψε:Συμφωνεις σε τι. Οτι θα πρεπει να κρινουμε το ηθικο για την διατροφη του ανθρωπου με βαση το τι τρωει το λιονταρι;
Από την άλλη, σε θέματα καλωπισμού και ένδυσης, είναι δόκιμο να μπει ζήτημα
ηθικού κώδικα. Κανένα πλάσμα στον πλανήτη μας πλην του ανθρώπου,
δεν σκοτώνει ζώο για τον καλωπισμό ή την ένδυσή του.
Ο θάνατος των ζώων για να καλωπιστούμε ή να ντυθούμε, ΔΕΝ είναι απαραίτητος,
αλλά μάλλον καταχρηστικός, στο βαθμπό που μπορούμε και να
καλωπιστούμε και να ενδυθούμε χωρίς να τα σκοτώνουμε.
Γι'αυτό είπα ότι η σύγκριση που κάνεις είναι άτοπη, όπως είναι και αυτή
που έκανες πάλι σ'αυτό το ποστ...
στην προκειμένη συγκρίνεις τον άνθρωπο που έχει (εδώ και χιλιετηρίδες) ηθικό κώδικα, με ένα ζώο που δεν έχει. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι (ή ανθρωπόμορφοι) που δεν έχουν απολύτως κανέναν ηθικό κώδικα. Αν κάποιος διέπεται από αυτή την πλήρη έλλειψη, τότε και μόνο τότε, μπορεί να θεωρήσει δόκιμη τη... λογική (?) που προτάσσεις...Divine Sinner έγραψε:Ε τοτε αν η γυναικα καποιου εχει παιδι απο προηγουμενο γάμο, ο νυν γαμπρος να το θανατωνει για να μην διαιωνιστουν τα γονιδια της πρωην. Οπως θα εκανε και το λιοντάρι βεβαιως βεβαιως.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

να την ψάξω σε ποιο επίπεδο; Ως άνθρωπο; Μου είναι αδιάφορη.seliniasmenos έγραψε:Πρέπει να την ψάξεις περισσότερο από τα δήθεν συνομωσιολογικά και το φαίνεσθαι.
Ως καλλιτέχνιδα; Με απωθούν γενικότερα (και έξω απ'τα συνωμοσιολογικά)
οι κακόγουστες εκκεντρικότητές της, που φαίνονται πως γίνονται για να καλύψει την άχρωμη άοσμη και άγευστη εμφάνιση ΚΑΙ (το άχρωμο άοσμο και αγευστο) τάλαντο που θα της απέδιδαν, χωρίς αυτές τις εκκεντρικότητες, και άρα το πρώτο απολύτως λογικό (και όχι συνωμοσιολογικό) συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι κάνει όλες αυτές τις ανούσιες ηλιθιότητες για να γίνει αντικείμενο προσοχής και... εντυπωσιασμού.
Το συνωμοσιολογικό συμπέρασμα, (όπως ήδη είπα και το τήρησα) δεν το συμπεριλαμβάνω καν στις τοποθετήσεις μου εδώ. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει τέτοιο συμπέρασμα και πως δεν έχει βάση. Σημαίνει πως δεν αναλώνω ενέργεια στα πλήκτρα μου για να καταγράψω πράγματα που δεν ενδιαφέρουν/αφορούν το συγκεκριμένο τόπικ, το δημιουργό του τόπικ, και (πιθανότατα) τους παρακολουθούντες και συμμετέχοντες σ'αυτό.
Όσο για την απορία που έθεσα πιο πάνω...
Τα καταπληκτικά "ενημερωτικά" ΜΜΕ, φρόντισαν να με ενημερώσουν πρωινιάτικα για τις... "άπταιστες" ελληνικούρες" απίστευτης διαδρομάρας που πέταξε, όπως "ευχαριστώ", "μωρό μου", "άντε βρε".... Φυσικά αυτές οι αναφορές συνοδεύτηκαν και με θαυμάσια κοσμητικά επίθετα όπως "συγκινητική", "υπέροχη", "εντυπωσιακή" κλπ κλπ...
Τι να σας πω... με συγκίνησε βαθύτατα το γκα γκα...
Και το γεγονός οτι ένα τέτοιο γκα γκα γέμισε ένα ολόκληρο στάδιο, δείχνει και
την ψυχονοητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας... (και οι Ελληνες φυσικά). Μαγκιά της που τα τσέπωσε χοντρά
με τις απύθμενες αηδίες που πρόσφερε, και από τη χώρα που από τη μια σπαράσσεται, σφαδάζει και διαλύεται, και από την άλλη αποζητά τέτοιου είδους..."άρτον και θεάματα" (χωρίς τον άρτον)
Η παγκόσμια γκαγκαδοποίηση (ελέω γκα γκα και όχι μόνον) καλά κρατεί λοιπον,
πράγμα που σίγουρα ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτούς που την επιδιώκουν...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Αυτο που λες ειναι αδοκιμο για τους εξης λογους.ArELa έγραψε:συμφωνώ πως όταν μιλάμε για αποδοχή και σεβασμό της φύσης, πρέπει να υπολογίζουμε ότι κι ο άνθρωπος αποτελεί μέρος αυτής της φύσης. Κι ο άνθρωπος (είτε αυτό αρέσει στους νεοεποχίτες βέγκανς είτε όχι), είναι παμφάγο ζώο και όπως όλα τα παμφάγα, θανατώνει κι αυτός κάποια (εκτρεφόμενα κατά κύριο λόγο) ζώα.Το κάνει όμως, για τη διατροφή/επιβίωσή του, κι όχι για το κέφι του ή τον καλωπισμό του. Άρα, πως το να ηθικοποιούμε τη ζωϊκή διατροφή που είναι θέμα βιολογικής επιβίωσης, είναι τόσο άτοπο, όσο και η ηθικοποιηση της φυτικής διατροφής. Δεν μπορεί να μπαίνει ηθικόμετρο και να λέμε πως είναι πιο ανήθικο να τρως κρέας απ'ό,τι το να τρως φυτά, διότι η ηθικοποίηση εστιάζει στο ότι θανατώνεις ζώντες οργανισμούς για να φας, και τα φυτά επίσης είναι ζώντες οργανισμοί που θανατώνονται. Αν προτάξουμε την ηθική, δεν δέχομαι τη λογική που θέλει τη θανάτωση φυτών αποδεκτή, ενώ τη θανάτωση των ζώων απαράδεκτη.Divine Sinner έγραψε:Συμφωνεις σε τι. Οτι θα πρεπει να κρινουμε το ηθικο για την διατροφη του ανθρωπου με βαση το τι τρωει το λιονταρι;
Από την άλλη, σε θέματα καλωπισμού και ένδυσης, είναι δόκιμο να μπει ζήτημα
ηθικού κώδικα. Κανένα πλάσμα στον πλανήτη μας πλην του ανθρώπου,
δεν σκοτώνει ζώο για τον καλωπισμό ή την ένδυσή του.
Ο θάνατος των ζώων για να καλωπιστούμε ή να ντυθούμε, ΔΕΝ είναι απαραίτητος,
αλλά μάλλον καταχρηστικός, στο βαθμπό που μπορούμε και να
καλωπιστούμε και να ενδυθούμε χωρίς να τα σκοτώνουμε.
Γι'αυτό είπα ότι η σύγκριση που κάνεις είναι άτοπη, όπως είναι και αυτή
που έκανες πάλι σ'αυτό το ποστ...
στην προκειμένη συγκρίνεις τον άνθρωπο που έχει (εδώ και χιλιετηρίδες) ηθικό κώδικα, με ένα ζώο που δεν έχει. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι (ή ανθρωπόμορφοι) που δεν έχουν απολύτως κανέναν ηθικό κώδικα. Αν κάποιος διέπεται από αυτή την πλήρη έλλειψη, τότε και μόνο τότε, μπορεί να θεωρήσει δόκιμη τη... λογική (?) που προτάσσεις...Divine Sinner έγραψε:Ε τοτε αν η γυναικα καποιου εχει παιδι απο προηγουμενο γάμο, ο νυν γαμπρος να το θανατωνει για να μην διαιωνιστουν τα γονιδια της πρωην. Οπως θα εκανε και το λιοντάρι βεβαιως βεβαιως.
Α) ο ανθρωπος εισηγαγε το κρεας στην διατροφη του την εποχη των παγετωνων. Ο λογος οτι τοτε πραγματικα υπηρχε θεμα επιβιωσης λογω ψυχους και επειδη ειχαν καλυφθει τα φυτα με παγους και ετσι δεν υπηρχε αρκετη βλαστιση για να συντηρησει το ανθρωπινο ειδος
Β) το μεγαλυτερο μερος της οργανωμενης γεωργιας ειναι για να παραγονται ζωοτροφες. Αν κανεις μας δεν ετρωγε κρεας θα ειχαμε λυσει το θεμα της πεινας στον πλανητη
Γ) χρειαζεται να ξοδεψεις μερικες χιλιαδες λιτρα νερου παραπανω για να παρεις ενα κιλο μοσχαρισιο κρεας απο οτι ενα κιλο απο οποιο βρωσιμο φυτό σου αρέσει.
Δ) χιλιαδες επιφανεις προσωπικοτητες αλλα και χιλιαδες βιγκαν που ζουν αναμεσα μας κανουν αυτη τη διατροφη εδω και δεκαετιες χωρις να μας μιλαν απο τον τάφο. Μια μαλιστα ειναι και στο προφιλ μου και ειναι γυμνάστρια και διατροφολογος και μαλιστα καταξιωμενη. Προφανως δεν θα ακολουθουσε μια διατροφη που ενδεχεται να την σκοτωσει (η διατροφολογος).
Ε) υπαρχουν ολοκληρες φυλες που παραδοσιακα δεν τρωνε κρέας.
ζ) σου εφερα βιντεο μιας εβδομηνταρας βιγκαν που μοιαζει με 40.
η) μερικοι βιγκαν γιατροι πυ δεν μας μιλανε απο τον νταφο
Οποτε μιας και καταληξαμε οτι το στομαχακι μας δεν χρειαζεται απαραιτητα κρεας αλλα μας αρεσει. Ας ειμαστε λιγο χαλαροι με την γκαγκα που ξαφνικα κατι παθαμε που φορεσε οπλες αλογου. Ενω ολοι τρωμε κρεας και η οικονομια της καστοριας στηριζεται σε γουνες. Κι αυτες αναγκαιες θα ειναι.
- ArELa
- Founder-Administrator

αδόκιμο για σένα, επειδή σύμφωνα με το δικό σου κριτήριο που δεν είναι απαραίτητα αλάθητο ή αντικειμενικό στον απόλυτο βαθμό, πιστεύεις πως ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και χωρίς κρέας, και αυτό ακριβώς προήγαγες εδώ, πράγμα που έπρεπε να κάνεις σε άλλο τόπικ που ήδη υπάρχει στο χώρο (για να μη σου πω δύο ή τρία τόπικς για το αν πρέπει να τρώμε φυτά ή ζωϊκά ή και τα δυο).Divine Sinner έγραψε:Αυτο που λες ειναι αδοκιμο για τους εξης λογους.
δηλαδή, επειδή δεν έχουμε παγετώνες ΄και δε ζούμε σε σπηλιές, κακώς τρώμε κρέας.Divine Sinner έγραψε:Α) ο ανθρωπος εισηγαγε το κρεας στην διατροφη του την εποχη των παγετωνων. Ο λογος οτι τοτε πραγματικα υπηρχε θεμα επιβιωσης λογω ψυχους και επειδη ειχαν καλυφθει τα φυτα με παγους και ετσι δεν υπηρχε αρκετη βλαστιση για να συντηρησει το ανθρωπινο ειδος
Οκ, για κάποιους έτσι είναι, και δε θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα στο τόπικ του γκα γκα (αν θες πήγαινέ το στο τόπικ που έχουμε στην "υγεία διατροφή") αλλά και πάλι (όπως συνηθίζεις) ξέφυγες τελείως απ'αυτό που λέγαμε..
Ξαναδές το ποστ μου που κατά τα άλλα παρέθεσες με quotes, για να δεις το πνεύμα
και την ουσία του, που δεν είναι αν και κατά πόσο πρέπει να τρώμε ζωικά ή όχι. Είναι το γεγονός πως η κρεοφαγία, είναι μια πραγματικότητα (ακόμα) στον πλανήτη, είτε σ'αρέσει είτε όχι, και το να ηθικοποιεί κανείς τη διατροφή είναι η μεγαλύτερη υποκρισία που έχω δει πάνω σε τέτοια ζητήματα, διότι παίζουν δύο μέτρα, δυο σταθμά. Ανήθικο να τρως κρέας (γιατί σκοτώνεις ζωντανά), αλλά ηθικότατο να τρως φυτά (άσχετα αν τα σκοτώνεις και αυτά).
Η άλλη ουσία ήταν ότι ο καλωπισμός/ένδυση είναι άλλο, και άλλο η διατροφή. Το πρώτο είναι ανάγκη πολυτέλειας, και μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτήν, το δεύτερο είναι ζωτικότερη ανάγκη (είτε το εγκρίνεις ως ανάγκη εσύ κι οι βέγκανς και οι "επιφανείς" είτε όχι) κι αν είναι να ηθικοποιηθεί κάτι, είναι το πρώτο κι όχι το δεύτερο. Εσύ ηθικοποίησες και τα δυο, τα'κανες κουλουβάχατα, έκανες συγκρίσεις εμπλέκοντάς τα, (δηλαδή εγώ μιλούσα για την ένδυση/καλωπισμό κι εσύ για το διατροφικό) και ΑΥΤΟ είναι που επισήμανα εγώ ως αδόκιμο.
Οι συγκρίσεις αν γίνονται, πρέπει να γίνονται με δύο όμοια (της ίδιας συνωμοταξίας)πράγματα ή καταστάσεις, όχι τα μήλα με τα πορτοκάλια.
Divine Sinner έγραψε:Οποτε μιας και καταληξαμε οτι το στομαχακι μας δεν χρειαζεται απαραιτητα κρεας αλλα μας αρεσει.
όχι μεγάλε, κατέληΞΕΣ ή καταλήΞΑΤΕ, δεν καταλήγουμε όλοι σ'αυτό.
Εγώ όταν ήμουν (μονίμως) σε αιματοκρίτη ΚΑΤΩ του 29, ΜΟΝΙΜΩΣ όμως,
αν δεν έπαιρνα ζωική τροφή (κρέας- κυρίως συκώτι- και αυγά) θα'πρεπε να'μαι μια φορά τη βδομάδα σε νοσοκομείο για να κάνω μετάγγιση αίματος (η οποία κρίνεται απαραίτητη όταν πέσεις στα 24, κι εγώ αν δεν έπαιρνα ζωική τροφή, ΕΠΕΦΤΑ στα 24, μακάρι να'κανα και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ φυτική διατροφή).
Οπότε καλό θα είναι να μην εμμένεις σε θεωρίες που στην πράξη δεν δουλεύουν ακριβώς έτσι. Ξαναλέω, είναι άλλο η διατροφική ανάγκη (που για κάποιους είναι ΥΠΑΡΚΤΗ, ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ) και άλλο η καλωπιστική (που δεν είναι υπαρκτή,αναφισβήτητη, και απαραίτητη για επιβίωση, για ΚΑΝΕΝΑΝ).
Φιλική συμβουλή:
Τελείωνε με τα διατροφικά διότι μόνος σου μπαχαλεύεις το δικό σου τόπικ,
κύριο αντικείμενο του οποίου, είναι το γκα γκα, κι όχι τα διατροφικά.
Το γκαγκά, που παρά την... "οικολογική του συνείδηση" και τη... "φιλοζωϊα του",
δεν έχει κανένα πρόβλημα (μην πω πως ηδονίζεται κι όλας) να μετατρέπει τις οπλές αλόγου σε παπούτσια, προκειμένου να εντυπωσιάσει (αηδιαστικά) τα άλλα γκαγκά (αυτά που εντυπωσιάζονται) για άλλη μια φορά...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Ναι τις δικες μου αποψεις λεω οχι τις δικες σου. αυτο νομιζω εξυπακουεται. Το αδοκιμο που λες ειναι βαση της δικης μου οπτικης δεν ειμαι εδω να σε κρινω ουτε ειμαι κατι ανωτερο απο σενα.
Απο το Α) πηγες στον επιλογο. Αν θες φταστο μεχρι το η)
Και αντε να δεχτω οτι εσυ χρειαζεσαι κρεας.
Ολοι πια θεμα αιματοκριτη εχουμε και το χλαπακιαζουμε;
Τα διατροφικα ειναι μια παρενθεση για να σου δειξω πως κανουμε τους κριτές με δυο μετρα και δυο σταθμα. Δεν ειναι για την διατροφη αυτη καθ αυτη. Αλλα εχουμε στησει εναν πολιτισμο επανω στην εκμεταλευση των ζωων και οταν αυτο δεν γινεται κρυφα. Οταν αυτο που βλεπουμε μπροστα μας θυμιζει το ιδιο το ζωο μας κακοφαίνεται.
Δεν λεω η γουνα ειναι πιο βολικη και η συσκευαμενη μπριζολα ακομα καλυτερη. αν την κανουμε και τετραγωνη θα ειναι χιλιες φορες καλυτερη για να μην μας θυμιζει απο που προηλθε.
Γενικα ως κοινωνια οχι εσυ ως Αρελα. Γενικα μιλαω.
Απο το Α) πηγες στον επιλογο. Αν θες φταστο μεχρι το η)
Και αντε να δεχτω οτι εσυ χρειαζεσαι κρεας.
Τα διατροφικα ειναι μια παρενθεση για να σου δειξω πως κανουμε τους κριτές με δυο μετρα και δυο σταθμα. Δεν ειναι για την διατροφη αυτη καθ αυτη. Αλλα εχουμε στησει εναν πολιτισμο επανω στην εκμεταλευση των ζωων και οταν αυτο δεν γινεται κρυφα. Οταν αυτο που βλεπουμε μπροστα μας θυμιζει το ιδιο το ζωο μας κακοφαίνεται.
Δεν λεω η γουνα ειναι πιο βολικη και η συσκευαμενη μπριζολα ακομα καλυτερη. αν την κανουμε και τετραγωνη θα ειναι χιλιες φορες καλυτερη για να μην μας θυμιζει απο που προηλθε.
Γενικα ως κοινωνια οχι εσυ ως Αρελα. Γενικα μιλαω.
-
Divine Sinner
Kαι τωρα η μεγαλη αποκαλυψη για να δεις ποσο ευκολα βγαινουν τα συμπερασματα
http://www.dailymail.co.uk/femail/artic ... loves.html
One foot in the grave: The bizarre shoes made from dead animals that Lady Gaga loves
The 45-year-old designer, from Berlin, Germany, collects carcasses from her local butcher which are discarded after the meat is used for sausages.
She spends a week stripping out any remaining meat and bones from the animal's feet and the skin is sent to a tanner to be treated for preservation
Κοιτα να δεις που καπου τρώνε αυτο το υπέροχο ζωο
ΔΕΝ θανατώθηκε τίποτα για την Γκάγκα. Εγιναν απο απομεινάρια του ζώου που παει σε στομαχάκια.
ArELa έγραψε:όσο για το ντύσιμο...firefightergr έγραψε:Η GAGA κουβαλάει ένα κάρο συμβολισμούς ξεκινώντας από το όνομα (έχω γράψει σχετικά με τους ανουνάκι) εως το ντύσιμο και τα video clips.
ιδού κάποια ...πατούμενα... από τη συλλογή που έχει, με μποτάκια φτιαγμένα από οπλές αλόγων, που θανατώθηκαν για να φοράει η... "κυρία" τα πόδια τους!
One foot in the grave: The bizarre shoes made from dead animals that Lady Gaga loves
The 45-year-old designer, from Berlin, Germany, collects carcasses from her local butcher which are discarded after the meat is used for sausages.
She spends a week stripping out any remaining meat and bones from the animal's feet and the skin is sent to a tanner to be treated for preservation
Κοιτα να δεις που καπου τρώνε αυτο το υπέροχο ζωο
ΔΕΝ θανατώθηκε τίποτα για την Γκάγκα. Εγιναν απο απομεινάρια του ζώου που παει σε στομαχάκια.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
θυμάμαι μία ξαδέλφη κάναμε αρκετή παρέα πριν πάνω από 15 χρονια, έκανα τα στραβά μάτια για τον υλισμό της και την εμμονή της με τη μόδα τα ακριβά πράγματα και τον πλούσιο γκόμενο μέλλοντα συζυγό της.. μια μέρα κοιταζα τα μποτάκια της τα νέα, φαινόντουσαν πανάκριβο δώρο κι αυτά της λέω ωραία είναι, και με την πανηλιθιότητα του φάσιον βικτιμ κοκορεύτηκε πως ήταν από δέρμα πόνυ
γυρίζω την κοιτάζω στα μάτια και εκεί είδα ένα χάος τα μάτια μου έδειχναν πόσο πλέον είχε βυθιστεί στον υλισμό
εγώ τότε ήμουν χορτοφάγος ήδη (στα 21 έγινα στα 33 ξανάρχισα και πέρσι το σταμάτησα πάλι το κρέας αυτή τη φορά για πάντα)
όσον αφορά το αίμα, έκανα εξετάσεις πρόσφατα, ήταν ίδιες με τις προηγούμενες και ίδιες με αυτές που έκανα όταν ήμουν χορτοφάγος, φυσικά και είχα λιγότερο σίδηρο και έλλειψη β12, είχα κι όταν έτρωγα κρέας και όταν δεν έτρωγα. πιστεύω πως είναι μύθος και πως ορισμένοι οργανισμοί γεννιούνται με τέτοιες τάσεις.
η παθολόγος αμέσως να συνταγογραφήσει ενέσεις και συμπληρώματα β12 που όμως προέρχονται από ζώα, φυσικά και δεν τις έκανα ούτε πήρα τα συμπληρώματα. η β12 ούτως ή άλλως με τα γεράματα μειώνεται στον οργανισμό.
για ένα διάστημα κι εγώ πίστευα ότι το κρέας μάλλον ήταν απαραίτητο για μένα γιατί είχα ένα πρόβλημα στα νεφρά που είναι και το πρώτο πράγμα που χτυπά η χορτοφαγία σε ευαίσθητους. τόσο τότε που ήμουν χορτοφάγο άτομο όσο και τώρα που είμαι ένα χρόνο χωρίς κρέας πάλι οι υπέρηχοι έδειξαν κανονικά νεφρά οπότε το πρόβλημά μου ουδέποτε ήταν τα νεφρά.
γυρίζω την κοιτάζω στα μάτια και εκεί είδα ένα χάος τα μάτια μου έδειχναν πόσο πλέον είχε βυθιστεί στον υλισμό
εγώ τότε ήμουν χορτοφάγος ήδη (στα 21 έγινα στα 33 ξανάρχισα και πέρσι το σταμάτησα πάλι το κρέας αυτή τη φορά για πάντα)
όσον αφορά το αίμα, έκανα εξετάσεις πρόσφατα, ήταν ίδιες με τις προηγούμενες και ίδιες με αυτές που έκανα όταν ήμουν χορτοφάγος, φυσικά και είχα λιγότερο σίδηρο και έλλειψη β12, είχα κι όταν έτρωγα κρέας και όταν δεν έτρωγα. πιστεύω πως είναι μύθος και πως ορισμένοι οργανισμοί γεννιούνται με τέτοιες τάσεις.
η παθολόγος αμέσως να συνταγογραφήσει ενέσεις και συμπληρώματα β12 που όμως προέρχονται από ζώα, φυσικά και δεν τις έκανα ούτε πήρα τα συμπληρώματα. η β12 ούτως ή άλλως με τα γεράματα μειώνεται στον οργανισμό.
για ένα διάστημα κι εγώ πίστευα ότι το κρέας μάλλον ήταν απαραίτητο για μένα γιατί είχα ένα πρόβλημα στα νεφρά που είναι και το πρώτο πράγμα που χτυπά η χορτοφαγία σε ευαίσθητους. τόσο τότε που ήμουν χορτοφάγο άτομο όσο και τώρα που είμαι ένα χρόνο χωρίς κρέας πάλι οι υπέρηχοι έδειξαν κανονικά νεφρά οπότε το πρόβλημά μου ουδέποτε ήταν τα νεφρά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ό,τι και να είναι Σίννερ, θα μπορούσε να είναι ιμιτασιόν, όχι αληθινά απομεινάρια. όπως οι ψεύτικες γούνες. μην την δικαιολογείς. είναι τρελλή (για τα λεφτά και τη φήμη) η γκαγκα και φαίνεται.Divine Sinner έγραψε:Kαι τωρα η μεγαλη αποκαλυψη για να δεις ποσο ευκολα βγαινουν τα συμπερασματα
ArELa έγραψε:όσο για το ντύσιμο...firefightergr έγραψε:Η GAGA κουβαλάει ένα κάρο συμβολισμούς ξεκινώντας από το όνομα (έχω γράψει σχετικά με τους ανουνάκι) εως το ντύσιμο και τα video clips.
ιδού κάποια ...πατούμενα... από τη συλλογή που έχει, με μποτάκια φτιαγμένα από οπλές αλόγων, που θανατώθηκαν για να φοράει η... "κυρία" τα πόδια τους!
Κοιτα να δεις που καπου τρώνε αυτο το υπέροχο ζωο![]()
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator

Divine Sinner έγραψε:Και αντε να δεχτω οτι εσυ χρειαζεσαι κρεας.
Συγνώμη που ενοχλείσαι κι όλας... Αλλά όπως προείπα (πάλι διαβάζεις επιλεκτικά)
είπα πως η ζωική διατροφή είναι μια πραγματικότητα στον πλανήτη ακόμα,
είτε σ'αρέσει εσένα και των βέγκανς αυτό, είτε όχι. Μια διατροφή που μπορεί να κρίνεται από απόψεως υγείας κλπ, αλλά όχι με γνώμονα την ηθική.
Αυτά που κάνει το γκα γκα όμως, αφ'ενός δεν είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα σ'όλον τον πλανήτη (γι'αυτό και τα κάνει), δεν καλύπτουν
οποιαδήποτε ανάγκη ζωτικής φύσεως, παρά μόνο ανάγκες ματαιοδοξίας (και ενίοτε διαστροφικές), και δικαιούμαι να κρίνω τέτοιου είδους πράξεις και διαδρομάρες, και ειδικά όταν εσύ κρίνεις διατροφικές συνήθειες/ανάγκες, με γενικεύσεις, νεοεποχίτικες θεωρίες, και νεολογισμούς των "πρέπει", για πράγματα πάνω στα οποία δεν έχεις εμπειρική άποψη, παρά μόνο θεωρητική.
Εξακολουθείς να γεμίζεις το τόπικ με αχρείαστα ποστς.
Μου λες για παράδειγμα
όχι δε θέλω. Δεν είπα δεν μπορώ, είπα ότι δε θέλω.Divine Sinner έγραψε:Απο το Α) πηγες στον επιλογο. Αν θες φταστο μεχρι το η)
Αν εσύ εστιάζεις επιλεκτικά σε αράδες ενός ποστ μου, τις βγάζεις εκτός πλαισίου, βγαίνεις κι ο ίδιος εκτός θέματος λόγω αυτής της πρακτικής, είσαι ο λιγότερο κατάλληλος νομίζω, να κρίνεις ή να υποδεικνύεις πού εστιάζω και σε ποιες ακριβώς τοποθετήσεις σου απαντώ εγώ.
Πχ. Είπα (και το παρέθεσες κανονικά με quote)
όταν μου είπεςστην προκειμένη συγκρίνεις τον άνθρωπο που έχει (εδώ και χιλιετηρίδες) ηθικό κώδικα, με ένα ζώο που δεν έχει. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι (ή ανθρωπόμορφοι) που δεν έχουν απολύτως κανέναν ηθικό κώδικα. Αν κάποιος διέπεται από αυτή την πλήρη έλλειψη, τότε και μόνο τότε, μπορεί να θεωρήσει δόκιμη τη... λογική (?) που προτάσσεις...
ΠΟΙΟ απ'αυτά που λέω εννοούσες; Γιατί είπα πολλά (ΚΑΙ αυτό που ξαναπαρέθεσα λίγο πιο πάνω). Και αν υποθέσουμε ότι θεωρείς και αυτό (που παρέθεσα) αδόκιμο, έπρεπε (σύμφωνα με την υπόδειξη που εσύ έκανες) να είχες απαντήσει και πού ακριβώς βρίσκεις αδόκιμη αυτή τη συγκεκριμένη τοποθέτησή μου.Divine Sinner έγραψε:Αυτο που λες ειναι αδοκιμο για τους εξης λογους.
Δε θέλω να απαντήσεις, απλά ΛΕΩ... τα δύο μέτρα δυο σταθμά, τα παίζεις κι εσύ μια χαρά και είναι λίγο άχαρο να τα αποδίδεις μόνο στους συνομιλητές σου.
Έχεις να αντικρούσεις κάτι συγκεκριμένο που λέω για το γκα γκα? (γι'αυτό το πράμα άνοιξες το τόπικ). Αν ναι, καν'το. Τα της διατροφής, και τα περί ηθικισμών/ψευτοηθικισμών, 2 μέτρων 2 σταθμών κλπ κλπ, άστα καλύτερα.
ΥΓ: Προς Divine: επειδή όταν πήγαινα να ανεβάσω το ποστ είδα κι άλλα...βαθυστόχαστα, το λέω εδώ: Δε θα ασχοληθώ άλλο, δε θα επεκταθώ, δε θα ανταπαντήσω και δε θα μπω γενικότερα στα τριπάκια που επιδιώκεις να με βάλεις Ντιβίνο μας, όχι διότι δεν μπορώ, αλλά διότι ΔΕ ΘΕΛΩ) Άντε γεια (σ'αυτό το τόπικ)
Θες να επεκταθείς κι άλλο για να "βγεις νικηιτής"? Συνέχισε μόνος σου να το απολαύσεις. Προσωπικά χέστηκα για τη "νίκη", ειδικά σε τέτοιο θέμα.
Σ'όποιον αρέσει το γκα γκα, με γεια του με χαρά του.
YΓ2: Νικ, και ιμιτασιόν να'ταν, για μένα έχει υπόβαθρο διαστροφής και συγκεκριμένου (υποσυνείδητου) μηνύματος που θέλει να "περάσει".
Το ότι ΔΕΝ είναι ιμιτασιόν, το κάνει ακόμα χειρότερο όλο αυτό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Αφου δεν σκοτωθηκε κανενα ζωο για την Γκαγκα. Τσαμπα το συζηταμε.
Για τα υποσυνειδητα δεν θα σχολιασω γιατι δεν υπαρχει κοινη βαση κουβεντας μιας και δεν εχει υπαρξει ποτε σοβαρη ερευνα πανω στο θεμα.
Οποτε θα πω απλα οτι δεν γνωριζω και δεν πολυπιστευω.
Δεν ειναι ιμιτασιον ειναι απλα ηδη νεκρο ζωο που σφαχτηκε για αλλο λογο ασχετο με την γκάγκα.YΓ2: Νικ, και ιμιτασιόν να'ταν, για μένα έχει υπόβαθρο διαστροφής και συγκεκριμένου (υποσυνείδητου) μηνύματος που θέλει να "περάσει".
Για τα υποσυνειδητα δεν θα σχολιασω γιατι δεν υπαρχει κοινη βαση κουβεντας μιας και δεν εχει υπαρξει ποτε σοβαρη ερευνα πανω στο θεμα.
Οποτε θα πω απλα οτι δεν γνωριζω και δεν πολυπιστευω.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
συμφωνώ, και τα άνιμαλ πριντ ρουχαλάκια κι αυτά έχουν τέτοιο υπόβαθρο, έχω ένα τιγρέ πουκαμισάκι καλό μεταξωτό δεν το έχω βάλει ποτέ, και αποφεύγω να βάζω κάτι που θυμίζει τη γούνα ζώου ή τα χαρακτηριστικά του.YΓ2: Νικ, και ιμιτασιόν να'ταν, για μένα έχει υπόβαθρο διαστροφής και συγκεκριμένου (υποσυνείδητου) μηνύματος που θέλει να "περάσει".
- seliniasmenos

Ερωτήσεις για να ικανοποιησω την διψα σου για ψάξιμο.ArELa έγραψε:
να την ψάξω σε ποιο επίπεδο;
Η παγκόσμια γκαγκαδοποίηση (ελέω γκα γκα και όχι μόνον) καλά κρατεί λοιπον,
πράγμα που σίγουρα ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτούς που την επιδιώκουν...
1. Ποιανού είναι η δισκογραφική εταιρεία που ανήκει?
2. Ποιός της έκανε το πρώτο συμβόλαιο?
3. Ποιος λέγεται οτι κρύβεται πισω της που θεωρείται πεθαμενος αλλα κάποιοι τον θεωρούν ζωντανό?
Προφανώς είναι το ίδιο πρόσωπο, και για να σε βοηθήσω, το συμπαθείς παρα πολυ
- ArELa
- Founder-Administrator

O Tζάκσον μήπως; Αν είναι αυτός, δεν τον συμπαθώ απλά. Τον λάτρεψα.seliniasmenos έγραψε:Προφανώς είναι το ίδιο πρόσωπο, και για να σε βοηθήσω, το συμπαθείς παρα πολυ
και αν μου πεις ότι η κυρία έχει οποιαδήποτε (καλλιτεχνική) σχέση με το άτομο
θα τραβήξω τις κοτσίδες μου (θα τις έτρωγα κι όλας αν δεν ήταν συνθετικές
Αν ισχύει πως παίζει κι ο Μιχαλάκης σ'αυτό το έκτρωμα (στο οποίο οκατέληξε η γκα γκα), θα πω το κλασικό και πολύ αληθινό της Αγγέλας (όχι της Μέρκελ βέβαια, αλλά της προσφιλούς αοιδού), ότι "ουδείς άσφαλτος"
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

αυτό είναι καλός ισχυρισμός, αλλά ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟΣ.Divine Sinner έγραψε:Δεν ειναι ιμιτασιον ειναι απλα ηδη νεκρο ζωο που σφαχτηκε για αλλο λογο ασχετο με την γκάγκα.
Και έτσι να'ναι, δεν αλλάζει αυτό που είπα για τους λόγους που το κάνει.
(ας μου επιτραπεί να θεωρώ πως δεν ισχύει ο ισχυρισμός)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Η Ελένη Λουκά ξαναχτυπά και «στολίζει» την ντίβα της ποπ
Την επανεμφάνισή της έκανε η Ελένη Λουκά, που για αρκετό καιρό είχαμε χάσει. Αυτή τη φορά βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο που μένει η Lady Gaga στο τέλος της Αθήνας και «στόλισε» τη γνωστή τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας ότι «ο Σατανάς της λέει να γυμνώνεται»!
«Έρχεται το τέλος, είσαι το όργανο του Διαβόλου, το όργανο του Σατανά, ο πατέρας σου είναι ο Σατανάς, υπάρχει Θεός. Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Θα σου κάνω παγκόσμια μήνυση (!)», βροντοφώναξε η Ελένη Λουκά έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου.
Μάλιστα φρόντισε να τα πει και στα αγγλικά για να την ακούσει – και να την καταλάβει – η ντίβα της ποπ: «Lady Gaga out of Greece. devil Satan person. Your end is coming»
ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Η Ελένη Λουκά ξαναχτυπά και «στολίζει» την ντίβα της ποπ http://periergaa.blogspot.com/2014/09/b ... z3E2R0I7uu
Follow us: PERIERGAA on Facebook
=================================

Την επανεμφάνισή της έκανε η Ελένη Λουκά, που για αρκετό καιρό είχαμε χάσει. Αυτή τη φορά βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο που μένει η Lady Gaga στο τέλος της Αθήνας και «στόλισε» τη γνωστή τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας ότι «ο Σατανάς της λέει να γυμνώνεται»!
«Έρχεται το τέλος, είσαι το όργανο του Διαβόλου, το όργανο του Σατανά, ο πατέρας σου είναι ο Σατανάς, υπάρχει Θεός. Λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Θα σου κάνω παγκόσμια μήνυση (!)», βροντοφώναξε η Ελένη Λουκά έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου.
Μάλιστα φρόντισε να τα πει και στα αγγλικά για να την ακούσει – και να την καταλάβει – η ντίβα της ποπ: «Lady Gaga out of Greece. devil Satan person. Your end is coming»
ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Η Ελένη Λουκά ξαναχτυπά και «στολίζει» την ντίβα της ποπ http://periergaa.blogspot.com/2014/09/b ... z3E2R0I7uu
Follow us: PERIERGAA on Facebook
=================================
-
Divine Sinner
Κατα τεκμηριον αθωωτητα.ArELa έγραψε:αυτό είναι καλός ισχυρισμός, αλλά ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟΣ.Divine Sinner έγραψε:Δεν ειναι ιμιτασιον ειναι απλα ηδη νεκρο ζωο που σφαχτηκε για αλλο λογο ασχετο με την γκάγκα.
Και έτσι να'ναι, δεν αλλάζει αυτό που είπα για τους λόγους που το κάνει.
(ας μου επιτραπεί να θεωρώ πως δεν ισχύει ο ισχυρισμός)
Οταν κατηγορεις καποιον οφειλεις να αποδεικνυεις την ενοχη του και οχι οι αλλοι την αθωοτητα του.
Κοινως εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι η γκαγκα φορεσε φονευμενο ζωο για παρτυ της και οχι εγω το αντιθετο.
Ειναι απλοι κανονες της διαλεκτικης αυτοι. Δεν τους καθιερωσα εγω αλλα ειναι κοινως αποδεκτοι. Αλλιως θα μπορουσε κι εγω να πω οτι εισαι κυνηγος και κανεις σατανιστικες τελετες στον ελευθερο χρονο σου και θα επρεπε να αποδειξεις εσυ οτι δεν το κανεις. Προφανως ομως το βαρος της αποδειξης πεφτει σε μενα που το ισχυριζομαι.
- ArELa
- Founder-Administrator

η "ενοχή" της είναι το πατούμενο που φοράει λέμε. Είτε από ζωντανό που θανατώνεται γι'αυτό το λόγο, είτε από απομεινάρι του, είτε και ιμιτασιόν ακόμα.Divine Sinner έγραψε:Οταν κατηγορεις καποιος οφειλεις να αποδεικνυεις την ενοχη του και οχι οι αλλη την αθωοτητα του.
τι δεν καταλαβαίνεις?
Δεν ξέρω αν μπορείς να πεις ότι "κατηγορώ", πάντως σίγουρα απαξιώνω
(έως και απεχθάνομαι) και ελπίζω να μου επιτρέπεις να το εκφράζω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
εχω απαντησει και σε σχεση με τον συμβολισμο.
ναι ρε παιδι μου επιτρεπεται σε εσενα να την απαξιωνεις και σε μενα το αντιθετο. κουβεντα κανουμε.
ναι ρε παιδι μου επιτρεπεται σε εσενα να την απαξιωνεις και σε μενα το αντιθετο. κουβεντα κανουμε.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ε ναι, κουβέντα, αλλά όταν με βάζεις να επαναλαμβάνομαι, δεν είναι κουβέντα
είναι επαναλαμβανόμενοι μονόλογοι που κρατούν το νήμα στάσιμο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
ArELa έγραψε:Ε ναι, κουβέντα, αλλά όταν με βάζεις να επαναλαμβάνομαι, δεν είναι κουβέντα
- seliniasmenos

Αγαπημένο τραγούδι!
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
αηδία, βατράχι σκέτο. μπλιαχ