Από Skyrunner
Fabius Maximus έγραψε: Συμφωνώ αγαπητέ Τέρι ότι ο καθένας μπορεί να είναι ελεύθερος να πιστεύει όποιον θέο θέλει. Αλλοι να επιλέγουν τους Εθνικούς Θεούς των Ελλήνων, άλλοι τον θεοποιημένο ξυλουργό από την Γαλλιλαία, τον γιο της Μαρίας και άλλοι σε άγνωστους θεούς ήρωες της ανατολής. Σκέψου, όμως, πως ενδέχεται και εσύ να βρεθείς σε τρομερά δύσκολη θέση, δηλαδή αντί να συναντήσεις τον άγιο Πέτρο και τον αρχάγγελο Γαβριήλ, να εμφανιστούν ο Ραδαμάνθυς, ο Μίνωας και ο Αιακός.![]()
Και να σε ρωτήσουν γιατί Terri Varna απαρνήθηκες την λατρεία των Θεών της Ελλάδος; Τότε τι θα πεις; Δεν ήξερα, δεν γνώριζα;![]()
![]()
![]()
Αντίθετα αν υποθέσουμε πως όντως εσύ έχεις δίκιο, τότε έχω εγώ γερό υπερασπιστικό χαρτί. Θα του πω...«για κάτσε ρε Θεέ εσύ δεν είπες πως οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός σου και σε αυτούς δεν εμφανιζόσουν μόνιμα; Στους Εβραίους δεν έστειλες τον γιό σου και αγνοήσες όλους τους άλλους λαούς; Αν ήμουν Εβραίος θα ήταν δίκιο να με τιμωρήσεις, αλλά τώρα είναι άδικο».![]()
![]()
Επίσης ρε Τέρι ο Θεός σου είναι τόσο εκδικητικός, που αν κάποιος είναι αμαρτωλός σε αυτή την εφήμερη ζωή θα πρέπει να τον τιμωρεί αιώνια;![]()
Ασε που για να σου πω και την αλήθεια προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές τα καζάνια της κόλασης μαζί με τους αρχαίους Ελληνες, παρά τον χριστιανικό παράδεισο με τους εβραιολάτρες αγίους σας. :twisted:
Τέλος πάντων για να σοβαρευτούμε.
O EPILOGOS SOY MOY ARESE KAIROS NA KANEIS AYTHN THN ARXH ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΗΣΕΣ
OSO EIDA APO TA KEIMENA SOY ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
ΕΙΔΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ....
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ!! ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΣΟΥ, ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ..........
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΟΛΕΜΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ
ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΡΕ ΞΑΔΕΡΦΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ.....
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ε8ΝΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.........
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΕΟΛΑΤΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ??? ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥN ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ : Σκέψου, όμως, πως ενδέχεται και εσύ να βρεθείς σε τρομερά δύσκολη θέση, δηλαδή αντί να συναντήσεις τον άγιο Πέτρο και τον αρχάγγελο Γαβριήλ, να εμφανιστούν ο Ραδαμάνθυς, ο Μίνωας και ο Αιακός.
POY AYTOYS OYTE H ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΟΙ.... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ 8Α ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ DELARISMA ΑΠΛΩΣ 8Α ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ......
ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...............
ΥΓ: ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑΝ ΚΑΡΔΙΑΝ
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ????
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ