Είχα δει το βίντεο της Δαβίτη, αλλά πριν πω λίγα πράγματα σχετικά με αυτό, ήθελα να το ξαναδώ. Δεν έχω χρόνο τελικά, οπότε θα σχολιάσω ό,τι θυμάμαι.
Πρόκειται για μία γυναίκα που υπήρξε ΦΑΝΑΤΙΚΗ υποστηρίκτρια του Σώρρα και της ΤΕΛΟΣ. (μ'αρέσει ρε Βίκυ ο τρόπος σου με το όνομα της ομάδας τους!)
Δεν την ενδιέφερε ούτε που τα βρήκε τα λεφτά ο Σώρρας, ούτε γιατί η συμπεριφορά του ήταν τόσο... "άκομψη", ούτε πολλά άλλα, γιατί όπως ομολόγησε... ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ. (κοινό χαρακτηριστικό όλων των οπαδών τους)
Άρα, δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσει, αν δεν της τύχαινε ένα γερό ΣΟΚ. Να όμως που ο Σώρρας έκανε το λάθος του, και την ξύπνησε, με το να της συμπεριφερθεί πολύ άσχημα και χωρίς λογικό λόγο.
Και όχι μόνο άρχισε να της συμπεριφέρεται άσχημα, αλλά τουλάχιστον στην αρχή (αν θυμάμαι σωστά), άλλα ζητούσε ο Σώρρας από αυτήν, κι άλλα οι συνεργάτες του. Δηλαδή δεν τους είχε ενημερώσει στο ότι δεν την ήθελε πια, κι αυτοί την καλούσαν, αυτός την έδιωχνε.
Έφτασαν στο σημείο να ειπωθούν άσχημες κουβέντες. Κάτι που πολλοί το βίωσαν, πολλοί το αντιλήφθηκαν, κι απλά η γυναίκα έρχεται να μας φέρει άλλη μια επιβεβαίωση. Ότι η γλώσσα του... ευεργέτη βγάζει μεγάλη μπόχα. Το λεξιλόγιό του είναι απίθανο! Σε χαρακτηρίζει κατάμουτρα με τις πιο βρομερές λέξεις!
Είναι δυνατόν τέτοιος ψυχάκιας να θέλει να προσφέρει στους συνανθρώπους του;;; Όχι φυσικά.
Η επίθεση εναντίον της, αφού δεν την ήθελαν ξανά σε ομιλίες, ολοκληρώθηκε με το να πει ο Σώρρας ότι αυτή ούτε δημοσιογράφος είναι, ούτε τίποτα, και ότι χάρη σε αυτόν έγινε αυτό που είναι. Κι όμως η γυναίκα δουλεύει ως δημοσιογράφος δεκαετίες... Εκτός αν κριτήριο του Σώρρα είναι να δουλεύεις σε κάποιο... μεγάλο κανάλι, από εκείνα που χαρακτηρίζει μασονικά. Πώς μπορεί να εκμηδενίζει την ιδιότητά της; Αυτός μεγάλωσε τα παιδιά της τόσα χρόνια;
Αφού λοιπόν ξύπνησε η κυρία Δαβίτη, άρχισε να ψάχνει κι να αντιλαμβάνεται κι άλλα πράγματα. Πράγματα σχετικά με το αν είναι αυθεντικά τα ομολογα ή όχι. Πράγματα σχετικά με το κατά πόσο ο Σώρρας θέλει να εμψυχώνει τον κόσμο (ή μήπως τον θέλει παθητικό;)
Τους έθεσε αν θυμάμαι καλά 3 ερωτήματα. Ακόμα απάντηση δεν πήρε. Θεωρώ αυταπόδεικτο, πως αν είσαι σωστός και δίκαιος, απαντάς σε κάθε ερώτημα, δεν λακίζεις. Κι ως τώρα, ο Σώρρας λακίζει στα ερωτήματα της Δαβίτη.
Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά, θα έπρεπε να το ξαναδώ το βίντεο...
Συμπερασμα: Περιμένετε όλοι σας να σας βρίσει στα καλά καθούμενα ο Σώρρας για να ξυπνήσετε;;; Αν ναι, εύχομαι να έχετε της δύναμη της Δαβίτη, να το αντέξετε.
Από δω και πέρα, αυτό που οφείλει να κάνει η Δαβίτη είναι να μελετήσει το πλήθος των στοιχείων που ενοχοποιούν τον Σώρρα και να τα διαδόσει. Να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, από την πιο φανατική υποστηρίκτρια/δημοσιογράφο τους.