EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από Ιούνιο 2014)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από Ιούνιο 2014)

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Ιούλ 2014, 11:08

Αχινέ, κάνε δουλειά σου. Εγώ κοιτώ αυτό που μου'στειλες και θα δώσω (κάποια στιγμή) μια περίληψη του Κλιφ...

Η παρακάτω είδηση είναι ενδεικτική των προθέσεων, όχι μόνο των αμέσως προηγούμενων, αλλά και της σημερινής κυβέρνησης...

Οργη για την παραπληγικη που πεθανε επειδη της εκοψαν το ρευμα

ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία 56χρονη γυναίκα στα Χανιά έχασε το χθες το μεσημέρι την ζωή της, επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα. Η άτυχη γυναίκα εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική...
και υποστηριζόταν μηχανικά. Όταν της έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι της εξαιτίας χρεών, τα μηχανήματα που την στήριζαν στην ζωή σταμάτησαν να δουλεύουν με αποτέλεσμα λίγο μετά να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι, καταγγέλλουν ότι «η ΔΕΗ το ήξερε από το 2007». Φορτισμένος ο γιος της λέει στην κάμερα: Ήξεραν!. Όταν γινόταν διακοπή ρεύματος μας έφερναν γεννήτρια. Θέλω να μάθω ποιος έδωσε την εντολή. Θα κινηθούμε νομικά και θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι δυνατόν να μην υπήρξε, έστω και μια ημέρα πριν, κάποια ειδοποίηση;».
Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, τονίζει ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής «ουδέποτε δηλώθηκε και συνεπώς ουδέποτε υπήρξε ενταγμένος στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης» για τους οποίους όπως επισημαίνεται «η Επιχείρηση, δεν προβαίνει σε διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους λόγω οφειλής, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνον κατά τους μήνες που προστάζουν οι σχετικοί κώδικες της πολιτείας».
«Ως εκ τούτου, η Επιχείρηση δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος καταναλώτης ήταν μηχανικά υποστηριζόμενος, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα», σημειώνει ακόμα.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΕΗ:
«Σχετικά με τις σημερινές αναφορές σε διαδικτυακές σελίδες για διακοπή ηλεκτροδότησης οικίας καταναλωτή στα Χανιά Κρήτης λόγω οφειλής, κατόπιν σχετικής εντολής της ΔΕΗ ΑΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα κάτωθι:
Ύστερα από σχετικό έλεγχο των στοιχείων του καταναλωτή που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό μας σύστημα, διαπιστώθηκε ότι ουδέποτε δηλώθηκε και συνεπώς ουδέποτε υπήρξε ενταγμένος στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, για τους οποίους η Επιχείρηση, δεν προβαίνει σε διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους λόγω οφειλής, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνον κατά τους μήνες που προστάζουν οι σχετικοί κώδικες της πολιτείας.
Ως εκ τούτου, η Επιχείρηση δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος καταναλώτης ήταν μηχανικά υποστηριζόμενος, ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευπαθών καταναλωτών, για την ένταξη στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών απαιτείται μια απλή αίτηση, η οποία μπορεί να υποβληθεί και τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ, 11770».
Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου του 2014, η 56χρονη είχε κάνει δημόσια έκκληση σε τοπική εφημερίδα των Χανίων, αφού ο ΟΓΑ της είχε κόψει την σύνταξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει για τη θεραπεία της...

Η επιστολή της γυναίκας
"Είμαι άτομο με τετραπληγία 20 χρόνια και είμαι στο κρεβάτι κι έχω μηχανική υποστήριξη από τον Ιανουάριο του 2003. Τον υπολογιστή τον χειρίζομαι με μια κάμερα υπέρυθρων.
Εχω μια αρρώστια που λέγεται Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (A.L.S.). Γεννήθηκα 30 Οκτωβρίου 1958.
Ολη τη ζωή μου ασχολούμουν με τη γεωργία, έκτος από 1,5 χρόνο που άνοιξα ένα ανθοπωλείο για να πουλάω τα φυτά που καλλιεργούσα μόνη μου για να μην τα παίρνουν οι έμποροι για κομμάτι ψωμί. Είχα βλέπετε 3 αγόρια να μεγαλώσω.
Βρήκα ένα μαγαζάκι 15 τ.μ. και έναν λογιστή. Του έδωσα την ταυτότητά μου και του ανέθεσα να μου βγάλει την άδεια γιατί εγώ ήμουν άσχετη πού έπρεπε να πάω και τι να κάνω. Κάποια στιγμή μου λέει χρειάζομαι 10.000 δραχμές για να βγει η άδεια. Μιλάμε για το Ιούνιο του 1992. Δεν μου είπε ότι ήταν απαραίτητο να γραφτώ στο Ταμείο Εμπόρων. Ανοιξα το ανθοπωλείο, νόμιζα ότι ήμουν εντάξει με τις υποχρεώσεις μου με το κράτος. Εκοβα αποδείξεις, 8% Φ.Π.Α. και 3% υπέρ Ο.Γ.Α. στο παραγωγικό τιμολόγιο και μετά στην ταμειακή μηχανή 8% Φ.Π.Α. Δεν με ενόχλησε κανείς.
Τον Νοέμβριο του 1993 άρχισα να χάνω την ισορροπία μου και να πέφτω κάτω αδικαιολόγητα. Τον Δεκέμβριο του 1993 νοσηλεύτηκα στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Στο ανθοπωλείο ήταν ο μεγάλος μου γιος, τότε 17 χρόνων παιδί και συντηρούσε τα δύο μικρά και έμενα. Τότε μου έφτιαξαν τα χαρτιά οι γιατροί “να τα καταθέσουν στο ταμείο σου” μου είπαν». Η γυναίκα, μην γνωρίζοντας τον τρόπο αδειοδότησης ενός καταστήματος και τον τρόπο με τον οποίο κλείνει, ανέθεσε την εργασία στον λογιστή της που όμως πέθανε μετά από λίγο αφήνοντας, όπως φάνηκε, πολλά θέματα ανοικτά, όπως εξηγεί και στη συνέχεια της επιστολής της.

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Γιώργου Σταθάκη
Το ζήτημα έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, αφού εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την οικογένεια της 56χρονης, δήλωσε σε έντονο ύφος πως θεωρεί "αυτονόητη την εισαγγελική παρέμβαση".
Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή του αναφέρει: "Σήμερα στα Χανιά θρηνούμε το χαμό μιας συμπολίτισσας μας, που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και με τη στήριξη της οικογένειάς της για να τα ξεπεράσει. "Αδικαιολόγητη, απαράδεκτη κι απάνθρωπη η απόφαση της ιδιωτικοποιούμενης ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα" Απέναντί της είχε να αντιπαλέψει όχι μόνο την αδιαφορία και τη γραφειοκρατία φορέων όπως η ΔΕΗ ή ο ΟΓΑ, αλλά κυρίως την ανάλγητη αντίληψη ότι οι ζωές όλων μας είναι ασήμαντες και αναλώσιμες μπροστά στους στόχους ενός παράλογου, αναποτελεσματικού και τελικά καταστροφικού οικονομικού προγράμματος.
Δυστυχώς, με μια αδικαιολόγητη κι εντελώς απαράδεκτη και απάνθρωπη απόφαση η ιδιωτικοποιούμενη ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση του σπιτιού της και συνακόλουθα τη μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή.
Θεωρώντας την εισαγγελική παρέμβαση αυτονόητη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας.”

http://www.inewsgr.com/89/orgi-gia-tin- ... -revma.htm
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Ιούλ 2014, 11:37

Βούλτεψη: Άλλο πράγμα τα μέτρα κατά της χρεοκοπίας και άλλο η Χούντα

Αθήνα
Στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ασκώντας κριτική σε όσους ταυτίζουν τα μέτρα για τη σωτηρία μιας χώρας από τη χρεοκοπία με τη Χούντα.

«Να καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύει μια χώρα από χρεοκοπία και να λαμβάνει μέτρα και άλλο πράγμα η Χούντα, διότι τότε δικαιολογούνται τα φαινόμενα της ΧΑ» σημείωσε.

Με αφορμή τη δήλωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι αυτό το οποίο υποχώρησε δεν είναι η Δημοκρατία, είναι η αντίληψη για τη Δημοκρατία.

«Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η Δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο.

» Χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη, χούντα είναι να μην έχεις ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων, απεργιών, διαδηλώσεων» συνέχισε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε σε όσους προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη «ότι οι Χουντικοί είχαν καθαρά χέρια, ότι μπορεί να μας ανέστειλαν τις ελευθερίες αλλά δεν έκλεψαν», λέγοντας:

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: πιο φαύλο καθεστώς, πελατειακό και νεποτικό από τη χούντα δεν υπήρχε. Ήταν οι πρώτοι που διπλασίασαν τους μισθούς του πρωθυπουργού και των υπουργών, ήταν αυτοί που πρώτοι εμπνεύστηκαν και έφτιαξαν το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ήταν αυτοί που έκαναν τις πρώτες λογιστικές αλχημείες, ήταν οι μεγαλύτεροι κλέφτες του πλούτου του ελληνικού λαού και των ελευθεριών του.»

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231336789

α, ναι... γιορτάσαμε και την επέτειο της... "αποκατάστασης της δημοκρατίας" χθες...
το ξέχασα...
(αυτή την... "αποκατάσταση" ΔΕ θα τη σχολιάσω, γιατί αν το κάνω, θα'ρχεστε
στη φυλακή να μου φέρνετε τσιγάρα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Ιούλ 2014, 14:01

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στη λίμνη Παμβώτιδα

http://www.katohika.gr/2014/07/xiliades ... otida.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 03 Αύγ 2014, 16:57

Ψυχρός Πόλεμος! Το NATO αλλάζει τα σχέδια του για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία!

Ο Ψυχρός Πόλεμος επιστρέφει και σε στρατιωτικό επίπεδο. Ο Γενικός Γραμματέας του NATO το ανακοίνωσε με συνέντευξή του .

Ο Άντερς Φον Ράσμουσεν δήλωσε ότι «η ρωσική επίθεση» εναντίον της Ουκρανίας δικαιολογεί την προετοιμασία «νέων αμυντικών σχεδίων», σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη γαλλική εφημερίδα Midi Libre.

«Θα ενισχύσουμε τα στρατιωτικά μας γυμνάσια και θα καταρτίσουμε νέα αμυντικά σχέδια. Η ρωσική επίθεση ήταν ένας κώδωνας κινδύνου και δημιούργησε μια νέα κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη» δήλωσε ο Άσμουσεν.

«Είναι ανησυχητικό γιατί πιστεύω ότι φιλοδοξία του (ρώσου) προέδρου (Βλαντίμιρ) Πούτιν είναι να δημιουργήσει μια σφαίρα επιρροής στην περιοχή. Θέλω να ενθαρρύνω τις χώρες του ΝΑΤΟ να αυξήσουν τις επενδύσεις τους στην άμυνα. Τα πέντε τελευταία χρόνια η Ρωσία αύξησε τις αμυντικές της δαπάνες κατά 50%, οι χώρες του ΝΑΤΟ τις μείωσαν κατά 20% κατά μέσο όρο. Πρέπει να αντιστραφεί η τάση αυτή» υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας.

«Η Ρωσία θεωρεί το ΝΑΤΟ αντίπαλό της» σημείωσε ο ίδιος και εκτίμησε: «Λυπάμαι για αυτό, διότι πρέπει να αναπτύξουμε μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας. Όμως, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα κατάσταση».

Οι δηλώσεις του Ράσμουσεν απηχούν αυτές του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος, σε μια επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και τους ηγέτες των υπόλοιπων 27 χωρών μελών της ΕΕ η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Σάββατο, επεσήμανε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να επανεξετάσει «τη μακροπρόθεσμη σχέση του» με τη Ρωσία και να ενισχύσει τις ικανότητές του να αντιδρά άμεσα σε οποιαδήποτε απειλή.
http://www.onalert.gr/stories/psyxros-p ... sxedia-tou

(Πως τα κατάφερε και χώρεσε τόσες μπούρδες μέσα σε λίγες αράδες,είναι άξιο θαυμασμού)
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 04 Αύγ 2014, 00:07

"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 10 Αύγ 2014, 00:32

Το διπλο ουρανιο τοξο το εχω δει 5-6 φορες,νομιζω ειναι ενα απολυτα φυσικο φαινομενο.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 10 Αύγ 2014, 00:35

Πώς το δημόσιο θα δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων για χρέη άνω των 500 ευρώ . Το κόλπο για να άρουν το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Όσοι νομίζουν ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι μια απλή υπόθεση πλανώνται πλάνη οικτρά.

Πρόκειται επι της ουσίας για ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο όπου το δημόσιο θα παίξει το ρόλο του κατασχέτη για λογαριασμό των τραπεζών αίροντας επί της ουσίας το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Η κυβέρνηση με απίστευτη «μαεστρία» αποκρύβει από τους πολίτες ότι ο συγκεκριμένος φόρος δεν επιβάλλεται επί του ακινήτου, αλλά επί του δικαιώματος της ιδιοκτησίας με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Και βεβαίως αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες ούτε πως απέκτησες τον ακίνητό σου, ούτε αν σου αποδίδει κάποιο εισόδημα.

Ακόμα κι αν δεν έχεις κανένα έσοδο, ακόμα κι αν έχτισες ένα μικρό οίκημα επενδύοντας τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής θα φορολογηθείς με τους πιο σκληρούς όρους.

Και θα πληρώνεις κάθε χρόνο, έχεις δεν έχεις. Θα πληρώνεις κάθε χρόνο το κράτος – ανάλογα με τις ανάγκες του υπουργείου Οικονομικών - για να έχεις ένα μικρό σπίτι.

Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν δεν έχεις να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ και τούτο διότι το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας δεν ισχύει για το δημόσιο, αντίθετα, ενεργοποιείται θεωρητικά και για οφειλές πάνω από 500 ευρώ!!!

Αν λοιπόν ένας πολίτης χρωστάει δόσεις από στεγαστικό δάνειο και χρωστάει και τον ΕΝΦΙΑ, τότε επί της ουσίας το δημόσιο θα αναλαμβάνει το ρόλο της βρώμικης δουλειάς των τραπεζών και θα βγάζει τα ακίνητα στον πλειστηριασμό.

Με τον τρόπο αυτό το δημόσιο θα παίρνει τα χρήματα που του οφείλονται και ότι περισσεύει θα πηγαίνει στις τράπεζες.

Όπως αντιλαμβάνεστε το «κόλπο» είναι στημένο με αξιοζήλευτη τοκογλυφική «μαεστρία».

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/08/500.html
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 11 Αύγ 2014, 14:56

Το επόμενο πρόβλημα της ΕΚΤ: Η διάσωση της Ιταλίας

Το δημόσιο χρέος έφτασε στο 130% του ΑΕΠ,η αποπληρωμή χρεών προς ιδιώτες ύψους 75 δις αντί για τον Ιούλιο μετατέθηκε στο τέλος του έτους,εξαιτίας αυτού 100άδες εταιρίες κάνουν απολύσεις.

http://www.theguardian.com/business/eco ... ving-italy
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 13 Αύγ 2014, 19:37

Η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά των τελευταίων 40 ετών στη Σουηδία.
Η θερμοκρασία σε κοντινή πόλη άγγιξε τους 34.7C στις 5 Αυγούστου όταν η μέση θερμοκρασία είναι 21C.

http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=84155
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 16 Αύγ 2014, 16:17

"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 16 Αύγ 2014, 18:55

Στην Ελλάδα δεν ακούσαμε για πυρκαγιές φέτος, παρά τα καυσωνάκια
και τις άπνοιες. Όχι ότι χαλιέμαι, δόξα τω Θεώ λέω.
Αλλά δεν είναι ολίγον αλλόκοτο; Το '07 κάηκε το σύμπαν,
τις μετέπειτα χρονιές είχαμε κάμποσα καψίματα.
Τώρα τελευταία, nada... Χάθηκαν κι αυτές, όπως οι αναρχικοί.
Χμ... ενδιαφέρον...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Αύγ 2014, 19:03

Μεγαλύτερο ρίσκο νέας καταπάτησης (λογω google earth), πλεον και μεγαλυτερος αριθμος συλληψεων εμπρηστών και εμπλοκη ευπ και αντιτρομοκρατικης σε ερευνες για πυρκαγιες οσο να το πεις ειναι αποτρεπτικος παραγοντας
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 16 Αύγ 2014, 22:33

Δεν πληρώνουν πλέον τους εμπρηστές. & εκεί λιτότητα.
Πάλι καλά βέβαια!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 16 Αύγ 2014, 23:04

Divine Sinner έγραψε:Μεγαλύτερο ρίσκο νέας καταπάτησης (λογω google earth), πλεον και μεγαλυτερος αριθμος συλληψεων εμπρηστών και εμπλοκη ευπ και αντιτρομοκρατικης σε ερευνες για πυρκαγιες οσο να το πεις ειναι αποτρεπτικος παραγοντας
Θεωρώ απίθανο τα εργαλεία που λες να "δούλεψαν" μόνο φέτος. Τόσα χρόνια υπάρχουν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 17 Αύγ 2014, 00:17

Τα εργαλεια υπάρχουν αλλα το δημοσιο ειναι στην εποχη του κλουζω. αλλα απο οσο θυμαμαι μετα τις περσινες πυρκαγιες ειχαμε συλληψεις και ειχε εξαγγελθει η χρηση του google earth για καταπατηση καθως και η εμπλοκη αντιτρομοκρατικης σε ερευνες για εμπρησμους. οπως και πρεπει δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Αύγ 2014, 00:18

OTTO έγραψε:Θεωρώ απίθανο τα εργαλεία που λες να "δούλεψαν" μόνο φέτος. Τόσα χρόνια υπάρχουν.
Ναι αλλά οι φορολογία οικοπέδων (ακόμα και κακοτράχαλων μέσα στα κοτρώνια)
τώρα επιβλήθηκε! Οπότε τα κίνητρα για καταπάτηση γης, μειώθηκαν σημαντικά.
delfini05 έγραψε:Δεν πληρώνουν πλέον τους εμπρηστές. & εκεί λιτότητα.
Πάλι καλά βέβαια!
κι αυτό σωστό.
Διότι είχαμε στο payroll αναρχικούς-δήθεν μου τάχα μου αντιεξουσιαστές
που τώρα χώθηκαν στις τρύπες τους όπως τα φίδια. Δε θα'χαμε και
ομάδα εμπρηστών στο payroll, έτσι για την Ελλάδα ρε γαμώτο?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 17 Αύγ 2014, 00:20

Ισως το πηραν και πιο ζεστα οι κυβερνητικοι λογω ξεπουληματος. μην τα φανε οι καταπατητες εκει που μπορει να γινει ενα καζινο.
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 17 Αύγ 2014, 08:35

Εμενα παντως μου κανει εντυπωση,οχι μόνο οτι δεν εχουμε πυρκαγιες,αλλά και το οτι δεν εχουμε διαδηλωσεις,αντιδρασεις κλπ απο τους εν λογω ''αναρχικους'' που αν θυμαστε παλιοτερα για ψυλλου πηδημα,βγαιναν απο τις τρυπες τους με τα μπουκαλακια και τα γκαζακια στο χερι!!!
Και αν θεωρησουμε οτι ο λαος για να βγει στους δρομους θελει καποιος φορεας να τον οργανωσει,να τον παροτρυνει κλπ αυτο δεν ισχυει για τους αναρχικους,που λειτουργουν απο μονοι τους ως φορεας.
Συμπερασμα,ο πυρηνας τουλαχιστον των αναρχικων στην Ελλαδα,αγεται και φερεται απο υποπτα κεντρα εξουσιας!!!
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 17 Αύγ 2014, 23:02

Η πόλη Φέργκιουσον
στις ΗΠΑ, σε
κατάσταση εκτάκτου
ανάγκης, αιτία
ταραχές μετά την
δολοφονία από
αστυνομικούς, ενός
αφροαμερικανού

http://www.exedra.gr/i-poli-fergkiouson ... merikanou/

http://www.zerohedge.com/news/2014-08-1 ... d-ferguson
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 18 Αύγ 2014, 15:04

Divine Sinner έγραψε:Τα εργαλεια υπάρχουν αλλα το δημοσιο ειναι στην εποχη του κλουζω. αλλα απο οσο θυμαμαι μετα τις περσινες πυρκαγιες ειχαμε συλληψεις και ειχε εξαγγελθει η χρηση του google earth για καταπατηση καθως και η εμπλοκη αντιτρομοκρατικης σε ερευνες για εμπρησμους. οπως και πρεπει δηλαδη.
To google earth κάνει περισσότερα από όσα γνωρίζουμε; Από όσο ξέρω, ό,τι βλέπεις είναι αποτέλεσμα φωτογραφιών που τραβήχτηκαν πριν καιρό, και ανανεώνονται ανά αραιά χρονικά διαστήματα. Οπότε σε τι βοηθάει τις αστυνομικές αρχές;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 18 Αύγ 2014, 15:37

Τι έγινε λέει; Σκέφτεται ο Καρατζαφέρης τη ΝΔ;

Μα παλι τα ίδια; Κατηγορούσε ΝΔ, Νέα τάξη και bilderberg, μετά τα βρήκε με ΝΔ και είπε πως η bilderberg δεν έχει κάτι το κακό, μετά, αφού έφυγε από τη συγκυβέρνηση κατηγορούσε ΝΔ, πριν λίγο καιρό κατήγγειλε biderberg, και τώρα πάλι πάει ΝΔ;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Αύγ 2014, 13:04

Δείτε live το βόρειο Σέλας

http://www.katohika.gr/2014/08/deite-li ... selas.html

Ζωντανή εικόνα από Γροιλανδία και Ισλανδία

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα πιο απίστευτα θεάματα της φύσης - το Βόρειο Σέλας.

Όμως, από το Σάββατο 23 Αύγουστου, οι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν μέσω διαδικτύου το μοναδικό φυσικό φαινόμενο του Aurora Borealis - εάν οι καιρικές συνθήκες φυσικά το επιτρέψουν.

Μια επιστημονική-πολιτιστική αποστολή θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από τη Γροιλανδία και την Ισλανδία, από 23 μέχρι 28 Αυγούστου.

Πρόκειται για το πρότζεκτ Gloria, μια συνεργασία των ρομποτικών τηλεσκοπίων στον κόσμο, και της Shelios, μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που επιδιώκει να προωθήσει και να διαδώσει επιστημονικές αποστολές.

https://www.youtube.com/watch?v=h0yqjozNbNI
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Σάβ 23 Αύγ 2014, 13:52

Ειδα αυτην την ειδηση στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ http://attikanea.blogspot.gr/2014/08/blog-post_92.html (Ο στρατός του ΝΑΤΟ αναλαμβάνει την φύλαξη της Βουλγαρίας!) και θυμηθηκα μια προφητεια (σημερα ψαχνοντας εμαθα οτι ειναι του Ιωσηφ του Βατοπαιδινου) γραμμενη σε μορφη στιχων,που ελεγε κραυγη πολεμου ερχεται απο την Βουλγαρια!!!

Την ειχαμε αναρτησει (οχι ολοκληρη) και εδω μεσα,παλιοτερα.

Ας την διαβασουμε ολοκληρη http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/04 ... _6695.html εχει μεγαλο ενδιαφερον.

Την επικολλω εδω για μεγαλυτερη διευκοληνση.

Η αναρτηση ειναι απο τον Απριλιο του 2014,αλλα η προφητεια ειναι πολυ παλιοτερη αφου κοιμηθηκε στις 1/7/2009.

«Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης
και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσεις.
Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα
να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα.

Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη
από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη.
Για να προσφύγει στον Θεόν και να μετανοήσει
αν θέλει για να σωθεί και ευτυχής να ζήσει.

Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία
κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.

Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία
και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.
Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη
Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη.
Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη
ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.

Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Άρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία
που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα.
Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση
τα περιβόητα Στενά (Σουέζ) στο τέλος θ” απηυδήσει.

Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία
εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία
και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία
ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία
και τότε είναι αδύνατον να κρατηθεί η Ρωσία
και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία.

Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην
όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι.
Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία
γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία.
Γιατί αφού καταβληθεί όλη από τη Ρωσία
Θα συμμαχήσει μετ’αυτής και με την Βουλγαρία.

Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη
και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι.
Γιατί η Πόλις θα καή και ουδείς θα απομείνει
κάτοικος ζων εντός αυτής.

Μον΄ ο Ναός θα μείνει
ο οίκος ούτος και Ναός της του Θεού Σοφίας
όστις θα μείνει αείφωτος φάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας
εξ ού το φως θα ξαπλωθεί σ΄ όλη την Οικουμένη
της Βασιλείας του Χριστού που ο κόσμος αναμένει.

Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου
τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου;
κι πάλιν νέος πόλεμος θ΄ αρχίσει να ξεσπάσει
αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάσει.

Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση
κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύσει.
Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη
και ανάπτουν εις τα αυθωρεί τα μίση και τα πάθη.

Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν
τότε θα γίνη πόλεμος, που ουδέποτε έχει γίνει,
αλλοιμονον στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνει.

Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη
το δίκαιο της θα ζητεί και έτοιμη θα αναμένει
χωρίς ν” αναμιχθεί.
Και τότε θα μιλήσει όταν η σάλπιγξ του Θεού
εκ του ουρανού σαλπίσει για να δικαιωθεί.

Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζωνται αγρίως
στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως.
Τότε θα πλεύση και πνιγεί στο αίμα το μοσχάρι
τότε θα εκκαθαρισθεί η ήρα απ” το σιτάρι.

Στη θάλασσα όπου βρεθεί πλοίο δεν θ΄ απομείνει
και από το αίμα η θάλασσα κοκκινωπή θα γίνει.
Η Πόλις θα κατακαυσθεί κι ίχνος δεν θα υπάρξει
πλέον ανθρώπου υλιστή γιατί πολλά έχει πράξει.
Μόνος θα μείνει ο Ναός της του Θεού Σοφίας
το στόλισμα της Νύμφης του Αγίας του Εκκλησίας.

Τρία ημερονύκτια θα διαρκέσει η μάχη
όποιος εξέλθει ζωντανός μεγάλη τύχη θάχει.
Κράτη ομού δέκα οκτώ με πείσμα αγριεμένα
θα σφάζονται αλλόφρονα στο αίμα βουτηγμένα.

Την τρίτη ημέρα ακριβώς όσοι εξηντλημένοι
από την μάχη οσ΄ αποζούν θα δούνε ξαφνιασμένοι
εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη
να λάμπει υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.

Και από τ” αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός ν’αστράπτει
πύρινος κατακόκκινος κι’έκπληκτα τα Κράτη
ακούσουνε εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη
αγγέλου απροσδόκητον που θα σταθούν στο πόδι.

Τα όπλα θα πετάξουμε στη γη και τρομαγμένοι
τ” αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι.
Σταθήτε θ” ακουσθεί φωνή. Σταθήτε επί τόπου
Γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου.

Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη
το τόξο ακολουθήστε που βγαίνει από το αστέρι.
Κι εκεί θα βρήτε άνθρωπον άγιον δικόν μου.
Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν μου.
Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνη
τα πρόβατα μου, που γυρνούν έρημα δίχως στάνη.

Νύκτα θ΄ ακουσθεί η φωνή μου και ο κόσμος τρομαγμένος
εκ της φωνής της σάλπιγγος θα μείνει σαστισμένος.
Κι ευθύς το τόξον θα στραφεί προς νότον στην Ελλάδα
που απ΄ τό φως τό ουράνιον θα φέγγη σάν λαμπάδα.

Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα
ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα.
Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της
να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της.
Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη
που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.

Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντες
θα τρέξουνε στα μέρη τους σαν αετοί πετώντας.
Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου
εις πάντα θάναι άριστος και επί της υφηλίου
θα άρχει και θα διοικεί μετά δικαιοσύνης
και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.

Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία
και άροτρα γεωργικά κι ειρήνη και ευτυχία.
Θα Βασιλεύσει πανταχού κι ως αδελφοί να ζώσι
οι άνθρωποι επί της γης και δεν θα ερωτώσι
ο εις τον άλλον άνθρωπον μήπως και είναι ξένος
αλλά θα λέγεται αδελφός και εκ του Αδάμ το γένος.

Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια
μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι παραμύθια.
Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει
το σύμπαν αναταράσεται και σας δεν σας τρομάζει:
Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη
και εκ της γης αλύπητα να τους αξαφανίση.

Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε
αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να σωθήτε
όλοι μετανοήσατε, στραφήτε προς τα θεία
γιατί ουδεμία απ΄ αυτήν υπάρχει σωτηρία.

Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει
τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν θα γένει ειρήνη.
Εάν δεν εκκαθαρισθεί η ήρα από το σιτάρι
και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξηρό χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Σάβ 23 Αύγ 2014, 15:15

Οι Jedi knights θα έρθουν πριν ή μετά ? :loco:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Αύγ 2014, 15:29

Η Βουλγαρία θα είναι ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα ανάφλεξης της ανατολικής Ευρώπης; Ολα δείχνουν ότι το βουλγαρικό "ηφαίστειο" είναι έτοιμο να εκραγεί, καθώς η σύγκρουση ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο της ΕΕ με την Ρωσική Ομοσπονδίας αρχίζει και κλιμακώνεται.

Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που η Βουλγαρία μπήκε στο ΝΑΤΟ το ισχυρό βουλγαρικό εθνικιστικό κόμμα "Ατάκα" έθεσε θέμα για την άσκηση "Θρακικός Αετός 2014" και την άφιξη 12 μαχητικών της USAFE σε βουλγαρικές αεροπορικές βάσεις και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του Πλάμεν Ορεσάρσκι ανατράπηκε, όταν οι Βούλγαροι αρνήθηκαν να εφαρμόσουν τις αμερικανικές απαιτήσεις για ανάπτυξη των δυνάμεων τους που εκφράσθηκαν από τον γερουσιαστή Μακέιν κατά την επίσκεψή του στη Βουλγαρία!

Η καταγγελία είναι σίγουρα "βαριά" και σίφουρα δεν είναι άσχετη με την περιρέσουσα κατάσταση.

Η Βουλγαρία είναι ο "αδύναμος κρίκος" της ΕΕ, ο λαός της έχει σλαβική-φιννική καταγωγή και σήμερα είναι το μοναδικό κράτος του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, που βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από το 1990 όταν τελείωσε ο "ψυχρός πόλεμος".

Σήμερα ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος "Ατάκα", Βόλεν Σιντέροφ, δήλωσε ότι "Η απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης (σ.σ.: υπηρεσιακή) του Γκεόργκι Μπλιζνάσκι να επιτρέψει την ανάπτυξη αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών είναι επικίνδυνη για τους Βουλγάρους".

«Η βουλγαρική κυβέρνηση επέτρεψε την παρουσία δώδεκα αμερικανικών μαχητικών F-15 και 250 στρατιωτικών σε στρατόπεδα της Βουλγαρίας. Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν στη Βουλγαρία όπως η επέκταση του διαδρόμου απο/προσγείωσης στην αεροπορική βάση Μπέζμερ, κοντά στο Σίλβεν, γίνεται σαφές ότι από τη Βουλγαρία πρόκειται να κάνουν μια βάση σε έναν πόλεμο που σχετίζεται με την Ουκρανία.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Γκεόργκι Μπλιζνάσκι πήρε την απόφαση αυτή μετά από πίεση από την αμερικανική πρεσβεία στη Σόφια. Και αυτό είναι ακόμη ένα βήμα μιας σειράς από στοχευμένες δράσεις των ΗΠΑ σε συνεργασία με τα τοπικά ενεργούμενά τους για τη συμμετοχή της Βουλγαρίας σε πόλεμο», δήλωσε ο Βόλεν Σιντέροφ.

Ο ηγέτης του «Ατάκα» υπενθύμισε ότι "Από το 2006, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί χρησιμοποιούν χωρίς κανένα αντάλλαγμα των στρατιωτικών βάσεων στη Βουλγαρία για τις δικές τους ανάγκες και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μάθει τι εξοπλισμό έχουν στις βουλγαρικές βάσεις. Και η προηγούμενη κυβέρνηση του Πλάμεν Ορεσάρσκι ανατράπηκε, όταν οι Βούλγαροι αρνήθηκαν να εφαρμόσουν τις αμερικανικές προτάσεις που εκφράσθηκαν από τον γερουσιαστή Μακέιν κατά την επίσκεψή του στη Βουλγαρία".

Ποια ήταν τα "προαπαιτούμενα" των ΗΠΑ:

-Να έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες το δικαίωμα να χρησιμοποιούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια για τις Ενοπλες Δυνάμεις τους, με τις ανάλογες υλικοτεχνικές και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την κατάσταση στην Ουκρανία και να παράσχουν στρατιωτική υποστήριξη σε εχθροπραξίες στην Ουκρανία προς την πλευρά των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και

-Να προωθήσουν την καλλιέρχεια, να επεξεργαστούν και να πωλούν γενετικά τροποποιημένα αγροτικά προϊόντα.

Και ο Βόλεν Σιντέροφ κατέληξε: "Οι Βούλγαροι πρέπει να ξυπνήσουν και να συνειδητοποιήσουν που οδηγούν τη χώρα αυτές οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Οι λύσεις αυτές είναι επικίνδυνες για τους Βουλγάρους και θα φέρουν τη χώρα σε πόλεμο".

defencenet
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”