κατοχικός...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: κατοχικός...

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:21

stranger έγραψε:Τωρα ειδα την εβδομη σελιδα , οπως εχω ξαναπει εχω τεραστιο προβλημα χρονου....

Ακουστε με προσεκτικα , οτι εχω πει ειναι γραμενο στο κατοχικα νεα και στο σχεδιο αχιλλεας , ολα οσα υποστηριζω ειναι ξεκαθαρα σαν πληροφορια αναλυμενη πληρως, τον σκληρο πυρηνα των κινησεων μου τον μαθαινουν μονον τα αδερφια μου.

Δεν ζηταω ουτε πολιτικη εξουσια , ουτε δανεικα , ουτε στηριξη απο κανενα , ...με δικια μου πρωτοβουλια, υλη , ρισκο και θυσια υποστηριζω ολα οσα κανω και οποιος θελει ακολουθει!!!!!!!

Για να κολουθησεις ομως θελει να βρεξεις κολο να αφησεις την επιφανεια και να τα δεις ..εκει ειναι αν εσεις δεν εχεται χρονο να τα διαβασετε μην τρωτε τον δικο μου!

Στυλακια του στυλ μου εκοψε σχολια δεν περνανε τουλαχιστον στην δικη μου ματια της δικαιοσυνης ....οταν πολεμω την επιφανεια πληροφοριας και ερχετε ο καθενας να περασει την ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ του δεν θα το επιτρεψω...

Ο φιλος που το συνεχιζει το θεματακι να μαθει κατι...αν ο ιδιος ειναι ανικανος να διαβασει 50 αρθρα για να κατανοησει τι ειναι το 188 και τι το 818 δεν φταιω εγω...και βεβαια δεν θα του δωσω το δικαιωμα απο τεμπελια η αντινοηση να επηρεασει εστω και ενα συνανθρωπο μου με σχολιο του στυλ.....μιμισε τον188..... σε προσωπικο μηνυμα μου ειπες προχθες οτι εκανες πλακα και δεν το ενοουσες ...σημερα βλεπω οτι το συνεχιζεις ...

Για να εξηγουμαστε λοιπον μια και καλη...σε παρεουλες του σωρρα και στημενα σχολια εχω ξαναβρεθει ... επειδη ατο τον καιρο κανω κατι πολυ πιο σημαντικο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε δεν προκειτε να αφησω κανενα και το εννοω κανενα να παιξει το παιχνιδι της αντινοησης με την Ελληνικη αντισταση ..και το ελληνικο ψηφιακο νομισμα !

Για μενα πειτε οτι γουσταρετε , θα καψετε μονο αυτους που ειστε ικανοι να επηρεαζετε , δυστηχως δεν μπορω να τους βοηθησω το εχω παρει αποφαση !

Αν ξανακουσω οτιδηποτε , υπονοια , πληροφορια που δεν υσχιει για το ελληνικο ψηφιακο νομισμα θα κινηθω με ολα τα νομιμα δικαιωματα μου εναντιων σας !!

Ξαναλεω να μηννομιζετε οτι δεν το εννοω το ελληνικο νομισμα ειναι πιστοποιημενο στο ελληνικο κρατος ...εχω το δικαιωμα ακομα και την χρηση του ονοματος του σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ να ζητησω ηθικη και οικονομικη βλαβη!!

Στην πολυ Καλη μου φιλη βασουλα... Βασουλα προστατεψε σε παρακαλω την φιλια μας και απαγορευσε σε οσους στο παιζουν εδω μεσα αγνοι και φιλικοι να ξαναμιλησουν για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

Κυριοι δεν θα ξανα απντησω σε κανενα απο εσας γιατι μετα το διαβασμα της προηγουμενης σελιδας κατανοησα ποιοι ειστε και τι προσαπθειτε να κανετε, στον δικο μου κοσμο του παιδιου αν ειμασταν στην γειτονια θα σας εριχνα παρα πολυ ξυλο οπου σας εβρισκα .

Παρτε το εγωιστικα παρτε το οπως θελεται , βρισκομαι στο αλιβερη ,καραβο στο λιμανη με ξερουν και οι πετρες οποιος θελει να με γνωρισει απο κοντα τον περιμενω ...οποιος απο την αλλη θιχτηκε ο εγωισμος του τον περιμενω εξισου!!!

Να στε καλα ...και ζητω συγνωμη απο τους λιγους που εδω μεσα βρισκονται απο αγαπη για την αληθεια ...αλλα στην μικρη πορεια μου εναντια στο σκοταδι εμαθα να ειμαι απολυτος οταν αναγνωριζω σκατοψυχους!!
ούτε εγώ χρόνο, απλά :freak: εντελώς όμως.

δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλησες άνθρωπέ μου. τι κι αν συμφωνώ σε μερικά όταν είσαι τόσο ταραγμένος πνευματικά;....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:24

Δε θα μπορούσα να με δω να ανεβάζω σε quote ένα ολόκληρο κατεβατό
για ν'απαντήσω με μια ατάκα... Αλλά οκ, Νικ, εσύ το κάνεις
κι έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις... Όμως...αυτή την
λακωνική (απαντητική??) ατάκα σου...
aftokaitoallo έγραψε:ούτε εγώ χρόνο,απλά :freak: εντελώς όμως.
..δεν την καταλαβαίνω. :dunno:
όταν θα βρεις το χρόνο κι αν το θελήσεις, καν'τη πιο λιανιά για την ξανθιά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:27

ε σόρρυ κάτι λέει αυτός ο άνθρωπος για σκατόψυχους, ε κι εγώ τους δικτατορίστικους τρόπους τυγχάνει να τους συνδυάζω με ταραγμένα πνεύματα να το πω μαλακά. chill out dude..... αυτό θέλω να πω, μας φρίκαρες δεν χρειάζεται. έβαλα σε έντονα ορισμένες φράσεις... από το σεντόνι quote.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:34

Το συμπλήρωσες τελικά...
aftokaitoallo έγραψε:δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλησες άνθρωπέ μου. τι κι αν συμφωνώ σε μερικά όταν είσαι τόσο ταραγμένος πνευματικά;....
δε σου άρεσε ο τρόπος που μίλησε...
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε, δεν έκανες τον κόπο να του πεις.
Ένα χαρακτηρισμό στο πρόσωπό του, επικόλλησες (ως ταμπέλα) μόνο...

εσένα πώς θα σου φαινόταν αν κάποιος σε αποκαλούσε "ταραγμένη πνευματικά"; :freak:
Ούτε εμένα μ'αρέσει ο τρόπος προσέγγισής σου, Νικ. Λυπάμαι, αλλά έτσι νιώθω.

========

Δεν σε προλαβαίνω κι όλας... Πριν ανεβάσω αυτά που είπα πιο πάνω,
σε βλέπω να λες κι άλλα...
aftokaitoallo έγραψε:ε σόρρυ κάτι λέει αυτός ο άνθρωπος για σκατόψυχους, ε κι εγώ τους δικτατορίστικους τρόπους τυγχάνει να τους συνδυάζω με ταραγμένα πνεύματα να το πω μαλακά. chill out dude..... αυτό θέλω να πω, μας φρίκαρες δεν χρειάζεται. έβαλα σε έντονα ορισμένες φράσεις... από το σεντόνι quote.
Όντως έκανε κι εκείνος χαρακτηρισμούς που κι εμένα δε με ξετρέλαναν.
Δε στάθηκα όμως τόσο σ'αυτούς, διότι ουδείς αλάθητος και ειδικά όταν γράφει
φορτισμένος και νιώθει πως αδικείται.
Τουλάχιστον, δεν τους εξαπέλυσε προσωπικά σε συγκεκριμένο άτομο, όπως έκανες εσύ όταν τον είπες ευθέως "ταραγμένο πνευματικά".

Μια λέξη, ή και μια φράση, δεν είναι ικανή να δώσει τέτοιες "διαγνώσεις"
κατά τη γνώμη μου. Αν κοιτούσαμε συνολικά τι λέει κάποιος αντί
να στεκόμαστε ειδικά σε μια φράση που μας "χάλασε", τα συμπεράσματα
ίσως να ήταν πιο αντικειμενικά και πιο ολοκληρωμένα..
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 16 Ιούλ 2014, 11:38

ολίγη ηρεμία δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
όποιος ασχολείται με πεδία χωρίς να κάνει διαλογισμό από ζαζέν και πάνω ή να κάνει τους Χαιρετισμούς να προσέχει τα κατάλοιπα..... γιατί είναι σαν τσιμπούρια και θέλουν βγάλσιμο μετά. θα μου πείτε που τα ξέρω; γιατί εξηγεί κανείς άλλος που τα ξέρει; κι αν πρέπει να το ψάξω που τα είπε θα το κάνω αφού ψάξει όσα είπα. μάλλον.

ηρεμία

πάντως όπως με την εντ έτσι τώρα και με τα κατοχικά είναι η τελευταία φορά που ασχολείται η σκέψις μου.
κάτι μου λέει να φύγω μακριά από το θέμα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 16 Ιούλ 2014, 13:10

ArELa έγραψε:Το συμπλήρωσες τελικά...
aftokaitoallo έγραψε:δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλησες άνθρωπέ μου. τι κι αν συμφωνώ σε μερικά όταν είσαι τόσο ταραγμένος πνευματικά;....
δε σου άρεσε ο τρόπος που μίλησε...
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε, δεν έκανες τον κόπο να του πεις.
Ένα χαρακτηρισμό στο πρόσωπό του, επικόλλησες (ως ταμπέλα) μόνο...

εσένα πώς θα σου φαινόταν αν κάποιος σε αποκαλούσε "ταραγμένη πνευματικά"; :freak:
Ούτε εμένα μ'αρέσει ο τρόπος προσέγγισής σου, Νικ. Λυπάμαι, αλλά έτσι νιώθω.

========

Δεν σε προλαβαίνω κι όλας... Πριν ανεβάσω αυτά που είπα πιο πάνω,
σε βλέπω να λες κι άλλα...
aftokaitoallo έγραψε:ε σόρρυ κάτι λέει αυτός ο άνθρωπος για σκατόψυχους, ε κι εγώ τους δικτατορίστικους τρόπους τυγχάνει να τους συνδυάζω με ταραγμένα πνεύματα να το πω μαλακά. chill out dude..... αυτό θέλω να πω, μας φρίκαρες δεν χρειάζεται. έβαλα σε έντονα ορισμένες φράσεις... από το σεντόνι quote.
Όντως έκανε κι εκείνος χαρακτηρισμούς που κι εμένα δε με ξετρέλαναν.
Δε στάθηκα όμως τόσο σ'αυτούς, διότι ουδείς αλάθητος και ειδικά όταν γράφει
φορτισμένος και νιώθει πως αδικείται.
Τουλάχιστον, δεν τους εξαπέλυσε προσωπικά σε συγκεκριμένο άτομο, όπως έκανες εσύ όταν τον είπες ευθέως "ταραγμένο πνευματικά".

Μια λέξη, ή και μια φράση, δεν είναι ικανή να δώσει τέτοιες "διαγνώσεις"
κατά τη γνώμη μου. Αν κοιτούσαμε συνολικά τι λέει κάποιος αντί
να στεκόμαστε ειδικά σε μια φράση που μας "χάλασε", τα συμπεράσματα
ίσως να ήταν πιο αντικειμενικά και πιο ολοκληρωμένα..
Βίκυ ολοι ταραγμένοι είμαστε, απλά μην το σπρώχνουμε παραέξω. στην τελική δικό μας πρόβλημα, ταμπέλα δεν του κόλλησα κι απο που κι ως που ένας άνθρωπος που κυριολεκτικά απαξίωσε να μιλήσει για κάτι που δεν είχε σχέση με χρήματα γιατί μερικοί μιλήσαμε αλλιώς και κόλλησε της ταμπέλας το κιγκλίδωμα δεν του αξίζει μία τόση δα φρικουλο εμοτικον ετικεττούλα; στο απυρόβλητο ουδείς και ουδέποτε! λέγω... φυσικά και συμπεριλαμβάνομαι αρκεί στο μαστίγωμα να φέρω το μαδέρι μου. :freak: :freak: :freak: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 16 Ιούλ 2014, 13:13

επίσης ας είμαστε όλοι φίλοι

ας προσπεράσουμε τους χρυσούς τους σώρρες τους προσωπικούς και κοινούς στόχους

ας δώσουμε τα χέρια και ας μην βγάζουμε αρνητισμό

ας μην βγάζουμε ταραχή! καλύτερα να το ρίξουμε στο χιούμορ. ήρεμα ρε παιδιά χαλαρά..... αυτά κι αντίο από αυτό το τοπικ!

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιούλ 2014, 13:46

aftokaitoallo έγραψε:επίσης ας είμαστε όλοι φίλοι
στην τελευταία παράγραφο του ποστ μου εδώ, το ίδιο
λέω με τον δικό μου τρόπο.

Αν "σου την είπα" λιγάκι, είναι γιατί θεώρησα (και θεωρώ) προσωπικό χαρακτηρισμό
το "πνευματικά ταραγμένος", και μάλιστα (έτσι όπως το εισπράττω), λίαν προσβλητικό. Και με ξέρεις όταν βλέπω (εισπράττω) τέτοια εδώ μέσα, πώς αντιδρώ...
Κι εκείνος (σωστά είπες) έβγαλε χαρακτηρισμούς αν και όχι προσωπικά σε κάποιον,
αλλά συνυπολογίζει κανείς ότι γράφει α/βιαστικά, β/ φορτισμένα, γ/με δόση απογοήτευσης, λόγω παρανοήσεων ένθεν κα κείθεν...
Από εσένα ειδικά, που ΣΩΣΤΑ παροτρύνεις ηρεμία, και στο βαθμό που έγραφες διαθέτοντάς την, περίμενα καλύτερο τρόπο προσέγγισης.
Αυτό λέω. Είπες πως δεν σου άρεσε ο τρόπος που εκφράστηκε (και δικαίως),
αλλά θεωρώ πως εσύ μπορούσες να θέσεις τις ενστάσεις σου με πολύ καλύτερο τρόπο. Αυτό.

Δεν αξίζει τον κόπο να το τραβήξουμε άλλο νομίζω.
Αρκετά είπαμε κι αρκετές διευκρινίσεις κάναμε επ'αυτού. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 16 Ιούλ 2014, 14:11

Του έστειλα μήνυμα του stranger,αλλά θέλω να το μεταφέρω και δημόσια....

" Αν έχω κάνει λάθος..συγγνώμη.Και δεν ντρέπομαι να το πω"
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 16 Ιούλ 2014, 14:48

Έχω καταλάβει τι θέλει να πετύχει ο stranger,αλλά με τον τρόπο του που είναι κάπως,δε ξέρω αν το κάνει σκόπιμα για να φιλτράρει τους ανθρώπους ή άθελά του τους διώχνει.
Πάντως για να το πετύχει πρέπει να συμμετέχουν όσο περισσότεροι γίνεται.
Ελπίζω να γνωρίζει τι κάνει.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιούλ 2014, 16:23

alkinoos έγραψε:" Αν έχω κάνει λάθος..συγγνώμη.Και δεν ντρέπομαι να το πω"
ψυχάρα μου εσύ! :makia: :respect:
firefightergr έγραψε:Ελπίζω να γνωρίζει τι κάνει.
κι εγώ.
Αν πάλι κάνει κάτι που φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα
απ'αυτά που επιδιώκει, δε θέλω να πιστεύω ότι το κάνει εσκεμμένα.
Έχοντας προσωπικά βιώσει επιθέσεις, (και όχι μόνο στο ΥΤ)
καταλαβαίνω πόσο εύκολα μπορεί κανείς να φορτώσει
και να αντιδράσει σπασμωδικά. Ένας Θεός ξέρει πόσες
φορές το'χω κάνει η ίδια.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 413 φορές
Έλαβε Likes: 317 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 16 Ιούλ 2014, 22:43

Δύο σχόλια, μια ερώτηση:

1) Τον streinger (ασχέτως αν έχω κάποιες διαφωνίες) τον εκτιμώ για διάφορους λόγους που αφορούν κυρίως την αφύπνιση του κόσμου και τον πόλεμο ενάντια στο κατεστημένο.

2) Οφείλω να καταθέσω την άποψή μου πως το να λύνουμε τις διαφορές μας με τις μπουνιές, είναι μια - λίαν επιεικώς - πανάθλια (+ βάρβαρη) τακτική. Επειδή ΤΥΓΧΑΝΕΙ (αν τυγχάνει) να έχει κάποιος σωματικά προσόντα (μυική δύναμη κλπ), αυτό δεν συνεπάγεται πως θα τα εκμεταλλευτεί σε βάρος όποιου τον κοντράρει, εκτός κι αν απειλεί τη ζωή τη δικιά του ή κάποιου συνανθρώπου του ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. Μόνο τότε, καθώς τότε δεν υπάρχει επιλογή. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.

3) Το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα αν κατάλαβα καλά έχει αρκετές ομοιότητες με το bitcoin (πχ θέλει ψηφιακή εξόρυξη). Σωστά;

Αυτό που δεν κατάλαβα με το bitcoin (για το ελληνικό δεν μπορώ να εκφράσω ακόμα άποψη) είναι το εξής: Πώς γίνεται να κάνεις εξόρυξη χρήματος; Δηλαδή, στην φύση που ζούμε, τα πάντα έχουν κάποιο κόστος. Θα ιδρώσεις για να παράξεις τροφή, ακόμα κι αν την παράγεις στον μπαξέ σου. Πώς παράγεις χρήμα στον υπολογιστή; Ξοδεύοντας ρεύμα; Τότε είναι σαν να πουλάς το ρεύμα που αγοράζεις. Ή μήπως κάποια εταιρεία στον κόσμο χρειάζεται υπολογιστική ισχύ για κάποιο δικό της project, κι εσύ "πληρώνεσαι" για να της δώσεις όσο μπορείς υπολογιστική ισχύ; Αν ισχύει αυτό (υποθέτω), τότε ποιος είναι ο πραγματικά κερδισμένος, αυτός που πληρώνεται με bitcoin, ή η εταιρεία που χρησιμοποιεί τους υπολογιστές όσων συμμετέχουν για να κάνει τα project της με τηνς υπολογιστική τους ισχύ;

Χωρίς παρεξήγηση, μιλώ για το bitcoin. Δεν διάβασα ακόμα τη διαφορά του Ελληνικού.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:00

OTTO έγραψε:Πώς γίνεται να κάνεις εξόρυξη χρήματος; Δηλαδή, στην φύση που ζούμε, τα πάντα έχουν κάποιο κόστος. Θα ιδρώσεις για να παράξεις τροφή, ακόμα κι αν την παράγεις στον μπαξέ σου. Πώς παράγεις χρήμα στον υπολογιστή;
με τον ίδιο τρόπο (αν όχι πιο κοπιαστικό) απ'αυτόν που χρησιμοποιούν για να παράξουν χρήμα-αέρα-φούμαρο σήμερα, μ'ένα απλό κλικ στον υπολογιστή επίσης-απο συγκεκριμένες τράπεζες (Fed στις ΗΠΑ, EKT στην ΕΕ) πίσω απ'τις οποίες βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα. Αυτές οι τράπεζες και τα πρόσωπα πίσω απ'αυτές μάλιστα, έχουν το μονοπώλειο του χρήματος που κυκλοφορεί στον κόσμο, δηλαδή έχουν το μόχθο και την ενέργειά μας στα χέρια τους, για να την απομυζούν. Κι αν εσύ το απλό ανθρωπάκι προσπαθήσεις να παράξεις το ίδιο χρήμα-φούσκα-αέρα κοπανιστό, για να καλύψεις βασικές ή όχι και τόσο άμεσες και βασικές ανάγκες βρε αδερφέ, για να πλουτίσεις έστω, (που κανένας δε θα μπορούσε να πλουτίσει όσο αυτοί οι κύριοι ακόμα και με εκτύπωση χρήματος)
σου βάζουν σιδερένια βραχιολάκια και σε χώνουν στη στενή για το μεγάλο έγκλημα της παραχάραξης... Διότι στον κόσμο που ζούμε, είναι μέγα και ειδεχθές έγκλημα, το να διανοηθείς να δημιουργήσεις μόνος σου, αυτό που αυτοί φτιάχνουν όποτε τους καπνίσει, για να κουμαντάρουν την ζωή σου.

Πριν ρωτήσεις λοιπόν τι παράγει κανείς όταν φτιάχνει χρήμα στον υπολογιστή,
αναρωτήσου πρώτα τι παράγουν αυτοί εκτός από σκατά όμοια με τα δικά μας, που όμως έχουν "εκ Θεού" (??) δοθέν δικαίωμα να το παράγουν με ένα κλικ στον υπολογιστή. Το ότι από τη μέρα που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή του θανάτου μας, θεωρούμε (χωρίς να το καλοσκεφτούμε ποτέ ) αυτή την παραγωγή χρήματος νόμιμη και "καθώς πρέπει", είναι ήδη ένα έγκλημα ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και της λογικής ακόμα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:20

Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση και κατέβασα πορτοφόλι.
Πάει μισή ώρα και τίποτα ακόμα.

Αν κατάλαβα καλά η λειτουργία του είναι κάτι σαν Torrents.
Περιμένεις περιμένεις αλλά τελικά κατεβαίνει κάτι.

Όταν κατέβει κάτι, θα δούμε πως θα το χρησιμοποιούμε.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 413 φορές
Έλαβε Likes: 317 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:38

ArELa έγραψε:με τον ίδιο τρόπο (αν όχι πιο κοπιαστικό) απ'αυτόν που χρησιμοποιούν για να παράξουν χρήμα-αέρα-φούμαρο σήμερα, μ'ένα απλό κλικ στον υπολογιστή επίσης- απο συγκεκριμένες τράπεζες (Fed στις ΗΠΑ, EKT στην ΕΕ) πίσω απ'τις οποίες βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα.
Αυτοί με ένα κλίκ φτιάχνουν χρήμα. Δεν πηγαίνει η CPU του στο φουλ. Εμένα γιατί να πάει η CPU μου στο φούλ;

Είναι γνωστό πως για να δουλεύει η CPU σημαίνει ότι κάνει υπολογισμούς. Ε, τί στο καλό υπολογίζει;;;

Κι αν απλά "φτιάχνει" το χρήμα, δηλαδή για να το φτιάξει, κάνει όλες αυτές τις πράξεις ανά δευτερόλεπτο για ώρες ή μέρες, τότε τι στο καλό είναι το ψηφιακό χρήμα; Προγράμματα; Κώδικας; Που λέει τι; Ποιο το νόημά του; Κι αν το νόημά του είναι ότι είναι αέρας κοπανιστός, τότε γιατί αυτό να μην το κάνουμε με ένα κλικ, αλλά μας τρώει τον επεξεργαστη επί ώρες;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:45

Για το χρημα,εχει δικιο η Βικυ,οχι μόνο αερας κοπανιστος,γιατι και ο αερας ''κατι'' ειναι,αλλά κενό,το ΑΠΟΛΥΤΟ κενο,αυτο παραγουν οι συγκεκριμενες τραπεζες-5-10 οικογενειες!!!
Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω,δεν μπορω να τοποθετηθω.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:51

Ο επεξεργαστής δείχνει κόκκινη ένδειξη που σημαίνει ότι δουλεύει στο φουλ.
Μήπως υπάρχει κίνδυνος βλάβης για τον υπολογιστή?
Και τι προδιαγραφές πρέπει να έχει ο υπολογιστής για να κάνει εξόρυξη χωρίς να κινδυνεύει να πάθει βλάβη?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Τετ 16 Ιούλ 2014, 23:55

Απο την λειτουργια του;Οχι,απλα σε καθυστερει στο οτιδηποτε άλλο θελεις να κανεις,παντως δεν μπορει να παθει βλαβη. Μιλω ΚΑΘΑΡΑ και μόνο για την συνεχη απασχοληση του.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
stranger
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από stranger » Πέμ 17 Ιούλ 2014, 11:44

Το προσωπικο mining με πορτοφολι το ξεκινησαμε σαν διαδικασια εκπαιδευσης , ειναι δυσκολο να εξορυξεις νομισματα με πορτοφολι ιδως οταν δεν εχεις ενα πολυ δυνατο pc. Ετσι ομως κατεφερνουμε να δειχνουμε σιγα σιγα μεσω του φορουμ του νομισματος αυτην την τεχνολογια και να απαντουμε ολες τις ερωτησεις ωστε να οδηγηθουμε σε κατανοηση!

Συντομα ισως σημερα η αυριο ξεκινουν τα ελληνικα pools που εκει ολοι μαζι με το pc μας θα μπορουμε να βγαζουμε πολυ πιο ευκολα νομισματα.Το ιδρυμα του νομισματος εχει πει οτι στην πορεια και με σχετικη αιτηση θα βοηθησει οσους δεν εχουν την δυνατοτητα να εχουν καλη υπολογιστικη ισχυ !

Εχουμε ακομα πολυ δρομο μπροστα μας , εχουμε τον δυσκολο δρομο των επενδυτων Ελλαδας και εξωτερικου ωστε να κλειδωσουμε καλη τιμη εκκινησης , τον δρομο τον συνεργασιων με εταιριες και e-shop , τον δρομο τις εισαγωγης μας στα διεθνη ανταλλακτηρια ωστε αμεσα το νομισμα μας να μετατρεπεται σε "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ" ζωγραφιστα χαρτακια!

Το θεμα ειναι να κατανοησουν ολοι οτι την τεχνολογια την εχουμε στα χερια μας ολοι οι Ελληνες , οτι μπορουμε πια να ΚΟΒΟΥΜΕ σαν νομισματοκοπειο το δικο μας νομισμα ο καθενας ξεχωριστα! Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να εξηγησω εδω το τι ειναι το χρηματοπιστωτικο συστημα του πολιτισμου της χεστρας και πως λειτουργει!

Το μονο που θελω να θυμισω ειναι οτι οσοι ειχαν την ευκαιρια να εχουν διαβασει οσα λεμε, να εχουν διαβασει το σχεδιο αχιλλεας θα εχουν δει οτι τα τελευταια 4 χρονια οτι ειπαμε το εχουμε κανει πραξη , γνωριζουμε τον εχθρο και γνωριζουμε πως να νικησουμε ...οσο και περιεργο και μεγαλο αν σας ακουγεται !

Χρειαζεται ομως υπομονη και καρδια , χριεαζεται να εχουμε την δυνατοτητα να αποφυγουμε τις σειρηνες τους και να παραμενουμε με εμπιστοσυνη στον ελληνα και στην ελλαδα .Ολοι μαζι μπορουμε , η ενωση εχει πλεον και στοχο και σχεδιο αλλα και οπλα!

ΟΛα θα γινουν οπως πρεπει και αυτο ειναι η υποσχεση μας απο την αρχη ..γιατι εμεις ξανα λεω ενθυμιζουμε πως εγινε δεν αναρωτιομαστε για το μελλον !

Ενα θεμα μονο μεσα στην καρδια μας ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 17 Ιούλ 2014, 12:13

stranger έγραψε:Το μονο που θελω να θυμισω ειναι οτι οσοι ειχαν την ευκαιρια να εχουν διαβασει οσα λεμε, να εχουν διαβασει το σχεδιο αχιλλεας θα εχουν δει οτι τα τελευταια 4 χρονια οτι ειπαμε το εχουμε κανει πραξη , γνωριζουμε τον εχθρο και γνωριζουμε πως να νικησουμε ...οσο και περιεργο και μεγαλο αν σας ακουγεται !
όποτε βρεις το χρόνο κι αν δε σου κάνει κόπο, παρακαλώ να φέρεις
κάποια σχετικά λινκς, (για όποια αναρτήματα κρίνεις εσύ πως πρέπει
να διαβαστούν) γιατί είναι βέβαιο πως πολλοί δεν έχουν διαβάσει
σχέδια και σημεία κλειδιά γενικότερα αυτής της προσπάθειας.

stranger έγραψε:Ενα θεμα μονο μεσα στην καρδια μας ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
Χαίρομαι που επανέκαμψες για να ανεβάσεις ένα μήνυμα αμιγώς θετικό.
Και εγώ τουλάχιστον, ΜΑΖΙ ΣΟΥ σ'αυτό! :urock: :respect: :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 17 Ιούλ 2014, 12:25

stranger έγραψε: Το θεμα ειναι να κατανοησουν ολοι οτι την τεχνολογια την εχουμε στα χερια μας ολοι οι Ελληνες
Ψηφιακά αναλφάβητοι το ένα τρίτο των Ελλήνων

1 στους 3 Έλληνες δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή
Πηγή:
http://www.lifo.gr/now/greece/50315
Να διδαχτούν πρώτα και μετά να κατανοήσουν τι γίνεται , τι δύναμη υπάρχει κλπ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.
Άβαταρ μέλους
stranger
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: Aεροψεκασμών συνέχεια... (από 4/6/14)

Δημοσίευση από stranger » Παρ 18 Ιούλ 2014, 02:01

Πολυ θα ηθελα μια απαντηση απο τον φιλο που με κατηγορησε οτι αντιγραφω τον 188 code...μηπως και το εφταρια μεσα σε εφταρια το αρθρο μου ηταν και αυτο κλοπη; Η μηπως ο 188 code το ειχε δει και δεν μας το ειπε; ...Ευχαριστω !!
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: Aεροψεκασμών συνέχεια... (από 4/6/14)

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 18 Ιούλ 2014, 06:59

stranger έγραψε:Πολυ θα ηθελα μια απαντηση απο τον φιλο που με κατηγορησε οτι αντιγραφω τον 188 code...μηπως και το εφταρια μεσα σε εφταρια το αρθρο μου ηταν και αυτο κλοπη; Η μηπως ο 188 code το ειχε δει και δεν μας το ειπε; ...Ευχαριστω !!
Σου έστειλα μήνυμα στο fb ,το έγραψα και εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 32#p239332 .Δεν είμαι και δεν έχω το αλάθητο...

Αναφέρθηκα στους αριθμούς και μόνο..όχι στα υπόλοιπα άρθρα/κείμενα.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Ιούλ 2014, 21:54

ΟΤΤΟ/Πυρο, νομίζω πως αν είναι να συνεχιστεί η κουβέντα για το HLC
πρέπει να γίνει ξέχωρο τόπικ. ΟΤΤΟ, αν το αποφασίσετε αυτό,
παρακαλώ να διασπάσεις τα ποστς, (τα τελευταία τουλάχιστον)
να τα κάνεις νέο τόπικ. (ή εσύ ή ο Ήλιος παρακαλώ
δεν αντέχω άλλες διασπάσεις σήμερα)

Προχωρώ σε ένα άλλο που έβαλε ο stranger σήμερα, το οποίο δεν το
κατανοώ σχεδόν καθόλου, αλλά μου δίνει την αίσθηση πως κάτι
άσχημο επίκειται...

Λυπάμαι άλλα πρέπει να το γράψω όπως ήρθε...

Έχω κουραστεί να προσπαθώ να ακολουθήσω το πολιτικος ορθό του πολιτισμού της χεστρας και των νόμων τους , να προσπαθώ να σπάσω ένα κώδικα και στην συνέχεια να εφευρίσκω τρόπους που θα με προστατέψουν για να στο μεταδώσω !

Και επειδή όταν είμαι φορτισμένος επιλέγω να μην γράφω μιας και γνωρίζω ότι είμαι απομακρυσμένος από την πηγή θα το αφήσω ξερό να υπάρχει ..μέχρι αν το λύσω που θα πω περισσότερα!

Για πρώτη φορά στο πεδίο κατέβηκε όνομα!! Δεν γνωρίζω όμως τίποτα άλλο εκτός από το όνομα μιας και το σοκ της νέας επίγνωσης ήταν πολύ δυνατό!

Φαντάσου τόσο καιρό που προσπαθώ με αλληγορισμο να σου δείξω ότι κάτι δεν παει καλά πόσο ρίσκο παίρνω !

Κύριε Ιωσηφιδη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου αυτό που θέλετε είναι ασφαλές με μένα !

ΣΑς ευχαριστώ..και ζητώ συγνώμη για τον τρόπο επικοινωνίας που διαλέγω και τους παράδοξους μοχλούς που επιλέγω να γνωρίζω τις πληροφορίες !

Είμαι σίγουρος ότι στην νέα εποχή όλα όσα σήμερα είναι επιμελώς κρυμμένα θα είναι κτήμα όλων των ανθρώπων!\

Να είστε καλά ...

Stranger ..

Υ.Γ Ο Μαυροψυχης που διοικεί τον κόσμο τούτο δεν έχει χορτάσει ακόμα από ψυχές ...τα κεφάλια ψηλά και η ματιά αετίσια!

http://www.katohika.gr/2014/07/lipamai- ... irthe.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 00:00

Η μικρή κουκκίδα σκόνης που μεταφέρει την Ζωή μέσα στις εσχατιές του σύμπαντος μόλις εισήλθε στο μονοπάτι του μαυροψυχη!

Η γειτονιά εδώ ειναι άσχημη και σκοτεινή ...το φως που έρχεται εδώ δεν ειναι από την Πηγή άλλα τεχνικό!

Εδώ δεν ζει πια η συνείδηση και τίποτα θείο δεν εισέρχεται !

Ο Ήλιος έχει προβλέψει και έχει αφήσει σπίθες συνείδησις σε τυχαίους ανθρώπους ώστε να μπορέσουν στα δύσκολα οι άνθρωποι να δουν μέσα από το πνευματικό σκοτάδι !

Σε 40 μέρες ξανά θα βγούμε στην πορεία που θα περνά σιγά σιγά στο αληθινο φως !

Θέλει προσοχή η περίοδος αυτή όχι τόσο στα γεγονότα που θα εντείνουν την παρουσία τους στο να διοικήσουν με τον φόβο όσο στο επίπεδο που λειτουργεί μέσα μας σαν αντίληψη ,πεποίθηση,πίστη ,ιδέα και πληροφορία !

Ο μαυροψυχης θέλει την άποψη σου , θέλει την γνώμη σου , την ψήφο σου , την απόφαση σου!

Τώρα παρα ποτέ ο πόλεμος στο πεδίο θα είναι ο σκληρότερος όλων και θα παραμείνουν μόνο αυτοί που θα είναι ικανοί για το μεγάλο κάλεσμα και την μεγάλη μάχη!

Όλοι εσείς που μέσα σας γνωρίζεται είσαστε συμμέτοχοι σε έναν αγώνα άνισο , σε έναν αγώνα που ο σκοπός σας είναι να μην χαθεί η ανθρώπινη συνείδηση , να μην χαθεί η ουσία του πνεύματος και της ζωής! Πρέπει να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι σαν ανθρωπότητα από αυτή την σκοτεινή και γεμάτη νοητικούς ιούς περίοδο !

Εισερχόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι της ανθρωπότητας !!!!

Κεφάλια ψηλά, μάτια με φωτιά, καρδια γεμάτη αγάπη!

Να προσέχετε όλοι...

Stranger....

http://www.katohika.gr/2014/07/se-40-me ... otita.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”