![Embar :embar:](./images/smilies/icon_redface.gif)
καλή πορεία στον κατοχικό -
γενικά θα πρότεινα να μην πιστεύετε την θεωρία των πολλών λένε ναι μεν ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά λένε επίσης
κι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει ε;
![Cool :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)
....για τα κατοχικά νέα αναφερόμουν,όταν είπα πως μου αφαίρεσε τη δυνατότητα σχολιασμού και likeArELa έγραψε:Από πού; Από τα βίντεό του, ή απ'τα κατοχικά;alkinoos έγραψε:Εν τω μεταξύ μου αφαίρεσε τη δυνατότητα να σχολιάζω και να κάνω like !!! Μόνο να κάνω κοινοποιήσεις άρθρων.Ας μου αφαιρούσε και αυτή τη δυνατότητα .
Γιατί στα κατοχικά δεν μπορεί να σ'εμποδίσει να σχολιάσεις.
ΉλιεHlios έγραψε:Πιστεύω πως είναι αχρείαστη η συναισθηματική μας εμπλοκή
στις περιπτώσεις όπου συναντούμε αλλοιωμένες πληροφορίες
ή αντίθετες προς τις δικές μας οπτικές.
Αναγνωρίζω την χρησιμότητα όλων αυτών
όπου για τους αντίστοιχα συντονισμένους σε ταυτόσημες ενέργειες
μπορεί να λειτουργούν ακόμα και ωφέλιμα.
Για τους άλλους, είναι απλά σημάδι των καιρών
και παράδειγμα προς αποφυγή παρόμοιων λαθών από πλευράς τους
και ευκαιρίας περεταίρω εξέλιξης.
Όσοι συμπεριφέρονται ως άνθρωποι ΝαιHlios έγραψε:Αγαπούμε όλους.
Ok, από μπλογκς δεν ξέρω πολλά, απόδειξη οι ανύπαρκτες ρυθμίσεις στο δικό μου.alkinoos έγραψε:....για τα κατοχικά νέα αναφερόμουν,όταν είπα πως μου αφαίρεσε τη δυνατότητα σχολιασμού και like
Και όμως μπορείΔεν ξέρω αν φαίνεται από το λινκ αυτό.Μόνο κοινοποιήστε γράφει.
stranger έγραψε:Απαντηση στον φιλο που εχει ανακαλυψει τον κατοχικο απατεωνα ...χεχεχεχε
Ειναι λιγο παραλογο να σε μπερδευει το οτι ο ενας χρισημοποιει 188 μερες κυκλου και που εχω δεκαδες αρθρα του με λινκ μεσα ωστε να τον δουν ολοι ...και μαλιστα σε λιστα για το πεδιο τον εχω δωσει σαν must για να κατανοησουν οι χρηστες καποια πραγματα για το τι παιζει ...και απο την αλλη να θες να νομιζει οτι το 818 εχει σχεση με τους κυκλους και τις γραμμες του code .... ...
Θεωρω πια οτι δεν εισαι στημενος να σβησεις πληροφορια (αν και ειλικρινα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος)
Ο 188 code εχει να λυσει την θεωρια ...εγω εχω δειξει μονο τα αποτελεσματα της δικιας μου...και δεν εχει να κανει με σεισμους αλλα με παρεμβασεις σε πολλα επιπεδα... αν θελεις να εισαι δικαιος προς τους συνευρισκομενους σου στα ιδεογραφηματα ψαξε μεσα στο κατοχικα stranger voice για αρθρα που ξεκαθαρα λεω..αν και ο 188 code λεει αυτο ...εγω λεω αυτο και με τοτε ημερομηνια κοκ...
Μην μπερδευεις λοιπον τους φιλους σου ,αλλο το πεδιο αλλο οι γραμμες...εγω ομως δεν δαιτιθεμαι ιντερνετικα να το βγαλω..απο την αλλη εχω συναντηθει με 100δες ανθρωπους οπου κατεληξα με καποιους να εχω συνεχισει την ερευνα μου!
Τωρα ξαναλεω ...αν θες να ειμαι ο κατοχικος κλεφτης θα ειμαι..σου απαντησα σε μηνυματα για τους τροπους αποφυγής της επιφανειας...μην νομιζεις και που απανταω εδω οτι σωθηκε κατι..καποιοι πια με εχουν ευκολα λυσει τον γριφο..ο stranger ειναι απατεωνας που κλεβει τον 188....αδικο πολυ για μενα μιας και ειμαι αυτος που εκανε γνωστο τον 188 με το κατοχικα...αλλα τι να κανεις .... ειπαμε οταν κατι σε αγχωνει προτιμας το ευκολο...την ευκολη λυση ...αυτα...σου χρεωνω 1 ωρα ... που δεν στην χρωσταγα ,,,και ας φανω κακος ...ξερω τι λεω!