κατοχικός...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: κατοχικός...

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 12:41

ArELa έγραψε: Πάντως, στάθηκες σε μεμονωμένες φράσεις που σε ενόχλησαν και (καλώς έκανες και) τις στηλίτευσες. Την ουσία, ή το συνολικό νόημα αυτού που είπε όμως, το κατανόησες;
Κι αν ναι, μπορείς να μου το πεις;
Πιάνεται στα τελευταία ,όμως αυτό που αναφέρει συμβαίνει εδώ και χιλιάδες περιστροφές και δεν υπάρχει Ν.Τ.Π,και θα εξακολουθήσει να υπάρχει για χιλιάδες χρόνια επίσης.Δεν είμαι απαισιόδοξος,αλλά ανέκαθεν έτσι είναι.Το παζλ διαφέρει,όπως διαφέρει και η ουσία και το νόημα από άνθρωπο σε άνθρωπο.Μορφές χειραγώγησης υπάρχουν πολλές,γεννιούνται άλλες τόσες ανά περιόδους.Δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες ο άνθρωπος,πόσο μάλλον να αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφορά.Αν κάποιοι μιλούσαν για αυτογνωσία και αγάπη,αυτός μιλά για βία.Και αυτή είναι η ουσία ,το νόημα του Γκόνου.Και δικαίωμα του να εκφράζεται όπως αυτός επιθυμεί.Απλά διαφωνώ...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 12:44

ArELa έγραψε:Ορίστε, βρήκα.

Βγάζει μια κίτρινη λωρίδα κάτω απ'το βίντεο και πριν τα σχόλια,
που σου λέει να κοιτάξεις τα σχόλια (review comments)
review.png
έκανα κλικ μέσα, βρήκα το σχόλιο που βλέπεις
που το θεώρησε spam, και το ενέκρινα
Mesa.png

Μπορεί να μην έχει δει τη λωρίδα, ή αν την είδε να μην ξέρει
τη χρησιμότητά της. Τώρα τελευταία το'κανε αυτό το κόλπο
το ΥΤ. Κι εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω όλα μου τα βίντεο,
οπότε αναπόφευκτα, μένουν κάποια σχόλια "κρυμμένα"
αλλά χωρίς να έχω πρόθεση να τα κρύψω.
Πάντως δεν πιστεύω πως το'σβησε, αλλιώς θα'σβηνε
και τα βρισίδια που τρώει στα "κατοχικά"

Δεν το γνώριζα μιας και σπάνια γράφω σε κανάλια.Ευχαριστώ :thumb: :makia:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 12:56

alkinoos έγραψε:Δεν το γνώριζα μιας και σπάνια γράφω σε κανάλια.Ευχαριστώ :thumb: :makia:
Aυτό μάτια μου για να το γνωρίζεις, πρέπει να ανεβάζεις βίντεο
και να παρακολουθείς τους σχολιασμούς.
Είναι "καινούργιο φρούτο"... :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 16:18

ArELa έγραψε: Μπορεί να μην έχει δει τη λωρίδα, ή αν την είδε να μην ξέρει
τη χρησιμότητά της. Τώρα τελευταία το'κανε αυτό το κόλπο
το ΥΤ. Κι εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω όλα μου τα βίντεο,
οπότε αναπόφευκτα, μένουν κάποια σχόλια "κρυμμένα"
αλλά χωρίς να έχω πρόθεση να τα κρύψω.
Πάντως δεν πιστεύω πως το'σβησε, αλλιώς θα'σβηνε
και τα βρισίδια που τρώει στα "κατοχικά"
Θεωρώ πως όταν ανεβάζει κάποιος χρήστης ένα βίντεο,ε,θα κοιτάξει,δεν θα κοιτάξει,τις θεάσεις, τα σχόλια μετά από 24 ώρες ..
Έτσι από περιέργεια το ξανά έβαλα το σχόλιο.Για να δούμε.Το δικό μου σχόλιο δεν είναι βρισίδι,υπάρχει διαφορά.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 17:28

alkinoos έγραψε:Έτσι από περιέργεια το ξανά έβαλα το σχόλιο.Για να δούμε.Το δικό μου σχόλιο δεν είναι βρισίδι,υπάρχει διαφορά.
γιατί αυτό που σου'δωσα λογοκριμένο πιο πάνω, είχε βρισίδι; μπα...
το ηλίθιο δεν ξέρει να ξεχωρίζει τα βρισίδια.
Μου είχε βάλει ως σπαμ, στο βίντεο της ηλιθεραπείας, 25 σχόλια
καθόλα αξιοπρεπή. Να ενέκρινα βέβαια και τα'βγαλα προς τα έξω.
Απεναντίας, κάποια σκυλοβρισίδια που πέφτουν στο βίντεο με τον πούτιν,
ούτε που τα κρύβει. Κάποια στιγμή θα τα σβήσω εγώ γιατί είναι αηδιαστικά,
απλά τα αφήνω λίγο ακόμα για να δω πού το πάνε...

Τώρα αν νομίζεις πως ο κατοχικός έσβησε το δικό σου, πάσο.
Ό,τι είχα να πω το είπα πάνω σ'αυτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 22:59

Το θέμα λύθηκε :D Αποχώρησα από το κανάλι και από τη σελίδα του στο fb.Όλα καλά :loco: :wink:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 23:21

Αν έτσι ένιωθες πως έπρεπε να κάνεις, καλώς έπραξες.
Αλλά πρέπει να πω ότι εγώ δεν τον βλέπω αρνητικά τον κατοχικό.

Βέβαια, δεν κάνω σκόντα σ'αυτά που θεωρώ σημαντικά
και καλά κάνεις, που δεν τα κάνεις κι εσύ. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Ιούλ 2014, 18:55

8 Ιουλίου 2014 Η μεγάλη μάχη του πεδίου !

Κάπου ανάμεσα στις αμήχανες στιγμές , μεταξύ μιας συχνότητας που κάνει τον νου να ξέχνα τι σκεφτόταν , κάπου εκεί ξεκινώ το ταξίδι....

Το πεδίο μπροστά μου κατακόκκινο με τις σκιές του μαύρου να χορεύουν μέσα του....

Μπροστά μου πίσω από το βορινό καθρέφτη η φιγούρα του Κάρλος ....

Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όταν είσαι στο πεδίο μέσα από καθρέφτη , το μόνο που μένει είναι τα μάτια , βλοσυρός με σκληρό βλέμμα με κοιτά κατάματα ... έχουμε διαβάσει όλοι τα μάτια ώστε να μπορούμε να κατανοούμε το παραμικρό σε στιγμές δύσκολες...

Αριστερά μου σε απόσταση περίπου 153 μέτρων ο μαύρος καβάλα στο άλογο του που ξεφυσα μανιασμένα ... τα μάτια του μέσα στο σκοτάδι που νιώθεις να κοιτάνε το θάνατο σου!

Πίσω του εκατομμύρια δαίμονες , μια στρατιά ολόκληρη που περιμένει αιώνες την επόμενη ευκαιρία , λιμασμένοι να πετύχουν τον αιώνιο σκοπό!

Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος ότι και αν βλέπω , πρέπει να μην με επηρεάσει καμία μορφή ενέργειας!

Κοιτώ ξανά τον Κάρλος και αντιλαμβάνομαι στο βλέμμα του συγκατάβαση , άδεια επιλογής πράξης !

Δεξιά μέσα στο χάος η πηγή των εξελίξεων , δαίμονες κρατούν την κολόνα της γης , αλυσοδεμένοι γύρω της και με αναμονή εντολής !

Προσπαθώ να μην αφαιθω εκεί και να προχωρήσω όσο μπορώ απερίσπαστος ...μέσα από ένα τούνελ , μια σήραγγα θα προσπαθούν οι άνθρωποι να ανέβουν .... θα βιάζονται να ανέβουν τις σκάλες ...σαν τρελοί μέσα στον πανικό τους !

Έχω φτάσει στο 7 ... και μια τρομερή δύναμη με εμποδίζει να συνεχίσω .... Γυρίζω προς τον Κάρλος ο οποίος με την μάτια του μου δείχνει τον Μαύρο να έρχεται με λύσσα προς τα πάνω μου ....πρέπει να φύγω από εκεί .... άμεσα!

Ο Νότιος καθρέφτης είναι η προστασία μου .... αλλάζω συνείδηση ... πόσα ψέματα μας έχουν πει ...πόσα πολλά μας κρύβουν!

Όλα δεμένα στο εφτά ... μια μεγάλη σύναξη στο εφτά ..όλο το σύμπαν συνωμοτεί πάνω στο εφτά...!!

Δεν ξέρω πως να το εμποδίσω , ίσως πια να μην έχει σημασία , ίσως το σχέδιο να πρέπει να αφεθεί .... όσο όμως σκέφτομαι ότι οι συνάνθρωποι θα μου μιλούν για σχέδιο Θεού ..πεισμώνω ...πόσο πολύ μας έχουν υπνωτισει;

Έχω λίγες μόνο στιγμές να πάρω απόφαση ... η μέσα ξανά και άγνωστο το τέλος .... η μόνο το εγώ και η ασφάλεια...

Πόσες κατάρες θα αντέξω στο έξω πεδίο ; Θα με αφήσουν να νικήσω ; ....

Όλοι εμείς οι άνθρωποι είμαστε ήρωες μόνο και μόνο που διαλέξαμε αυτή την Ζωή ,αυτή την συνείδηση , είμαστε πολλή περισσότερα πράγματα από ότι μας έχουν υπνωτίσει να πιστεύουμε ... αν χαθεί αυτή η μάχη δεν θα υπάρξει ευκαιρία να το μάθουμε ποτέ.... αν απλά μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε όλα όσα μας έδωσε ο εχθρός ...όλα όσα νομίζουμε ότι έχουμε ανάγκη ...απλά να εγκαταλείπαμε ....θα βρισκόμασταν αμέσως σε ένα νέο κόσμο!

Οι στιγμές περνούν... η τώρα η ποτέ...η φόβος της κρίσης από ένα υπνωτισμενο κοπάδι που μπορεινα με τραυματίζει ....η μια ακόμα μάχη που πρέπει να κερδηθεί....

Όσο θα είμαι στο πεδίο η κρίση σου , η ενέργεια σου ..μπορεί να με μαχαιρώσει πισώπλατα .... επιλέγω πάλι να ξαναμπώ μετά από καιρό ...

.. Ο Μαύρος είναι πάντα εκεί...το μόνιμο κυνηγητό της γάτας και του ποντικιού ... δεν πρέπει να αφήσω το 7 να περάσει σαν εκκίνηση ...

..Είναι πολλοί πάρα πολλοί ... είναι εκατομμύρια .... κρατήσου άνθρωπε ... μάθε ποιος είσαι ... ξυπνα μέσα στο όνειρο ... και βοήθησε με ΤΩΡΑ ....πριν χάσω την μάχη !

Αυτό μάλλον πρέπει να γράψω σαν γραμμα ... αυτό είναι ίσως η άγκυρα χρόνου μου ...τώρα που κλείνω στον παρόντα χρόνο ... πρέπει να σου πω να καταλάβεις ....

Δεν έχω ανάγκη να παίζω με την τύχη μου , ούτε να ρισκάρω την υστεροφημία μου , έχω ανάγκη πραγματικά να σταματήσω αυτό που πραγματικά συμβαίνει και όχι αυτό που νομίζεις ότι συμβαίνει .... όλοι το έχουμε ανάγκη αυτό.... !!

Σε μερικές μέρες θα είμαι εκεί .... το εκεί είναι αυτό που σου περιγράφω παραπάνω .... στόχος να μην περάσει το 7 σαν μια εκκίνηση ... στόχος να μην είναι διαφορετικό το 8 ..η ημέρα του 8 που έρχεται απλά να είναι άλλη μια τυπική μέρα μέσα στο σπήλαιο.... ο λόγος είναι απλός για μένα ... δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ... χρειαζόμαστε χρόνο ... Και αυτό πρέπει να το σεβαστεις εσύ μεγάλε άρχοντα ... Εσείς μεγάλοι κυρίαρχοι ... Εσύ Ήλιε ..και Εσύ ο μεγάλος Λόγος πρέπει να με στηρίξεις σε αυτό ....

Πάντα ταπεινός ...αλλά πάντα με την Ελευθερία της επιλογής μου ως Έλληνας !

Stranger....

http://www.katohika.gr/2014/07/8-2014-i ... ediou.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 413 φορές
Έλαβε Likes: 317 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 04 Ιούλ 2014, 19:58

Αν και καθυστερημένo το σχόλιό μου, πράγματι το youtube έχει αναλάβει και το ρόλο του προσωπικού μας anti-spammer. Όπως το έδειξε η Βίκυ με το screenshot. Και μετά μπορεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Ιούλ 2014, 00:37

OTTO έγραψε:Αν και καθυστερημένo το σχόλιό μου, πράγματι το youtube έχει αναλάβει και το ρόλο του προσωπικού μας anti-spammer.
λες και του το ζητήσαμε... κατάλαβες;
OTTO έγραψε:Και μετά μπορεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Όχι μπορεί, σίγουρα δημιουργούνται. Κάμποσοι χρήστες (φίλοι μου) παρεξηγήθηκαν
νομίζοντας πως έσβησα το σχόλιό τους. Ένας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:
"εσύ ποτέ δεν έσβηνες ποστς... τι έγινε; μεταλλάχθηκες σε φασιστάκι τώρα;"

Ορισμένοι "κρύωσαν" παρά τις προσπάθειές μου να τους εξηγήσω τι συμβαίνει...
αφού συνέχισαν να πιστεύουν ότι διέγραψα ποστ τους...
Όμως είναι αδύνατον να παρακολουθώ ανελλειπώς
τις αντι-σπαμ "αποκρύψέις" μηνυμάτων σε όλα μου τα βίντεο γμτ
(είναι πάνω από 320 )... Κι έτσι... δε μπορώ να κάνω και πολλά. :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 05 Ιούλ 2014, 08:35

Από το βίντεο και κείμενο Μάχη του πεδίου δεν κατάλαβα τίποτα.
Μπορεί να είμαι ολίγον γκα γκα :banghead:

Η αυτός μου πήρε το κύπελλο του πανελλαδικού air bahal captain.

Με ξεπέρασε στην σουρεαλιστική σκέψη πραγμάτων και υποκλίνομαι :worship:
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Ιούλ 2014, 13:17

doctormarkon έγραψε:Από το βίντεο και κείμενο Μάχη του πεδίου δεν κατάλαβα τίποτα.
από το βίντεο κατάλαβα αρκετά, αλλά θέλει αποκωδικοποίηση.
σίγουρα κατάλαβα πως εστιάζει στα σημάδια που του λένε ξεκάθαρα
ότι η ΝΤΠ είναι στην τελική ευθεία του αποδεκατισμού μας,
κι ότι οφείλουμε ένωση και από κοινού πάλη
διαφορετικά θα χαθούμε. Γι'αυτό καταφέρεται σχεδόν εχθρικά
απέναντι σ'αυτούς που αδρανούν ή βρίσκονται σε "άλλο κόσμο"
στο σκεπτικό τους. Eγώ συμπορεύομαι με αυτά που λέει στο βίντεο.

Για τη μάχη του πεδίου δεν κατάλαβα πολλά, αλλά θα τον ρωτήσω
όταν τον δω στο σκάιπ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 05 Ιούλ 2014, 15:26

Όλα δεμένα στο εφτά ... μια μεγάλη σύναξη στο εφτά ..όλο το σύμπαν συνωμοτεί πάνω στο εφτά...!!

Stranger....
doctormarkon έγραψε:Από το βίντεο και κείμενο Μάχη του πεδίου δεν κατάλαβα τίποτα.
Μπορεί να είμαι ολίγον γκα γκα :banghead:

ArELa έγραψε: Για τη μάχη του πεδίου δεν κατάλαβα πολλά, αλλά θα τον ρωτήσω
όταν τον δω στο σκάιπ.

Προφανώς ,αν δεν κάνω λάθος δηλαδή, αναφέρεται σε Ιερό και Συμπαντικό αριθμό.Στο 7

Για τον αριθμό επτά δείτε εδώ : http://eptakleidia.wordpress.com/2010/08/08/iero7/

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 07 Ιούλ 2014, 21:48

Δεν ξέρω το πως το εννοεί ή το πως το αντιλαμβάνεται ο Νίκος το (7).Φιλοσοφική έννοια,μαθηματική έννοια του "χρόνου",της ενέργειας κατ'εμέ δηλαδή,και τρίχες κατσαρές :loco: :lol: :lol:

.... τα πάντα δονούνται και όλα περικλείονται από ενέργεια.Η ενέργεια μετουσιώνεται και ερμηνεύεται ως μονάδα μέτρησης..τον γνωστό άγνωστο "χρόνο" .Η συχνότητα της ενεργειακής δόνησης αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο,και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει ,όχι μόνο στις σκέψεις του,αλλά και στο σώμα του.Ε,όταν κάποιος ή κάποια δείχνει για 10 με 15 χρόνια μικρότερος -η έχει κάνει,μη εθελημένα πολλές φορές,ενεργειακά κολπάκια :DΥπάρχει κανείς άλλους στα ΙΔΕΟ εκτός του λόγου μου που κάνει κολπάκια ;!!! :D :loco: Όμως πολλές διαφορετικές συχνότητες,πολλοί και οι "χρόνοι῾.Μιας και δεν είμαι συντονισμένος ενεργειακά με τον Νίκο,λογικό είναι να μην αντιλαμβάνομαι τον "κόσμο" και τις αντιλήψεις του.Άρα αυτό που εννοεί δεν ισχύει για μένα.

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 07 Ιούλ 2014, 22:50

ένας κούκος θα φέρει την άνοιξη, και στο πέταγμά του θα αφήσει τουλάχιστον επτά φτερά για να μην είναι μόνος. αλλά δεν έχει σημασία το πόσα θα αφήσει. σημασία έχει πως ο κούκος πίστεψε.
το άτομο θα φέρει την λύση.
να πιστεύετε στον εαυτό σας κι αυτός θα σώσει τον κόσμο.

μην πιστεύετε σε σωτήρες. ούτε σε συνενώσεις δυνάμεων.

αν δεν το πιστέψει το άτομο ο τελικός πόλεμος δεν θα γίνει.

με άτομο θα τα βάλουν αυτοί που θα δουν πως θα έφερνε την άνοιξη.

προσπαθείστε να είστε αυτό το άτομο όλοι.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Ιούλ 2014, 00:34

αυτό που έφερες Νικ, το έγραψε/είπε ο stranger? (γιατί λινκ δεν έδωσες)

Ένα άλλο που έγραψε ο κατοχικος:

Δεν ξέρω αν ειχες ποτε εμπειρία με κάποιο παππού που είναι από ξένη χώρα και ενώ γνωρίζει ότι δεν γνωρίζεις την γλώσσα του δεν σταματά να σου μιλα και να προσπαθεί να συνεννοηθεί μαζί σου....!!

Σαν τα μωρα που σου μιλάνε μωρουδιστικα και κάνουν όλες αυτές της γκριμάτσες και συ κάνεις ότι καταλαβαίνεις και μιλάς με ακαταλαβίστικους μικρούς βρυχηθμούς!

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος από ασυνεννοησία , μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμα και άνθρωποι που μιλούν μεταξύ τους την ίδια γλώσσα κατά 67% δεν κατανοούν τι θέλει να πει ο ένας στον άλλο!

Σε ένα κόσμο που το ψέμα είναι στο τιμόνι και η υποκρισία η μόνιμη θεατρική μας πράξη ... το να μιλάς μια κωδική γλώσσα δεν σε κάνει άπλα αλλo ένα σχιζοφρενή άλλα κάποιον ο οποίος αποφάσισε να μην συμμετέχει αλλo στο θέατρο αυτό..!

Αν κοιτάξεις θα δεις ότι πλέον άκουσες για τα 6μιλια , θα δεις δηλαδή ότι μια από τις αρχετυπικες εντολές υλοποιήσεις πεδίου μόλις πατήθηκε σαν σκανδάλη , σαν αντίμετρο στο πεδίο ταυτόχρονα έκανε την εμφάνιση του σήμερα το 818 .....σήμερα στης 8 ...γεννήθηκε το 818 ..!

Με απλότητα σαν Ιταλός ηλικιωμένος σου μιλώ μια γλώσσα που δεν κατανοείς άλλα πρέπει να με ακούσεις από ευγένεια ...

Στον επόμενο τόνο του πεδίου η πραγματικότητα θα γεννήσει ένα ηφαίστειο που εκρηγνυται!

Αυτά ...είδες δεν σε κούρασα ...κανε τώρα γκριματσουλες και μιλα μου και εσύ με βρυχηθμούς!

Stranger...

http://www.katohika.gr/2014/07/simera-a ... ouses.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 09 Ιούλ 2014, 00:50

ποιό 8 και 818;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Ιούλ 2014, 01:35

firefightergr έγραψε:ποιό 8 και 818;
δεν έχω ιδέα... :dunno:

το μόνο που ξέρω είναι πως πριν από λίγο ήταν 8 του μηνός.

όσο γι'αυτό...
Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος από ασυνεννοησία , μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμα και άνθρωποι που μιλούν μεταξύ τους την ίδια γλώσσα κατά 67% δεν κατανοούν τι θέλει να πει ο ένας στον άλλο!
δε χρειαζόταν μελέτη για να με πείσει.
Έχω ιδίαν πείραν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 09 Ιούλ 2014, 06:53

Το έχει αναφέρει και παλαιότερα το 818
http://www.katohika.gr/2014/05/kokkini- ... o-sou.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 09 Ιούλ 2014, 12:32

...ναι,που ενδέχεται να τα έχει πάρει,για να μην πω σίγουρα, από τον God Code Μatrix 188 :lol: :lol:

https://www.facebook.com/pages/God-Code ... 48?fref=ts

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 09 Ιούλ 2014, 16:57

Είπα να δώσω τόπο στην οργή και να ξανά γίνω μέλος στα Κατοχικά και στο κανάλι,μήπως και είχα κάνει εγώ λάθος.Αλλά μία από τα ίδια,γίδια !!! Ο Νίκος έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας,κουτοπονηριά δηλαδή

Του έγραψα πως αντιγράφει ,έχωσα τη σελίδα του God Gode Matrix 188 απ'όπου πήρε τον αριθμό και τον έκανε 818 ..Αντί να μου γράψει ,κάτσε ρε μεγάλε,δεν είναι έτσι,άλλο εννοώ,και δεν αντιγράφω.Ένα επιχείρημα τέλος πάντων.

Μπαααααααα.Διαγραφή :lol: :lol: :lol:

Να και το κανάλι του God Code Matrix 188 που αναφέρεται για τον αριθμό 188

https://www.youtube.com/user/elnine11/v ... shelf_id=1

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 09 Ιούλ 2014, 21:21

Εν τω μεταξύ μου αφαίρεσε τη δυνατότητα να σχολιάζω και να κάνω like !!! Μόνο να κάνω κοινοποιήσεις άρθρων.Ας μου αφαιρούσε και αυτή τη δυνατότητα .Τι,περιμένει να κάνω κοινοποιήσεις μετά από αυτά :loco: :bye: Καλά είπα,πως έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας :jerk: :lol: :lol:

Γεια σου Νικόλαε,έχεις πλάκα εσύ :worship: :urock: :clap: :thumb:

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 09 Ιούλ 2014, 23:48

όχι δεν είναι, γι' αυτό δεν έβαλα λινκ. δεν ισχυρίζομαι όμως πως είμαι διορατική επαφική δασκάλα που αφυπνίζει, αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να λέω κι εγώ αυτό που νομίζω στο πεδίο ή τα πεδία. είναι δικαίωμά τους είτε να ισχυρίζονται ότι είναι όλα αυτά είτε να δέχονται τον κόσμο να τους θεωρεί τέτοιους και τέτοιες. το άτομο θα φέρει την λύση και θα κατατροπώσει τα επιβλαβή πεδία τρόπον τινά (αφού αυτή η ορολογία χρησιμοποιείται στα κατοχικά). και αυτό το άτομο μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. σημασία έχει μία πραγματικότητα ενός ατόμου να σπάσει τα μούτρα των κακιασμένων. μην περιμένει κανείς σωτήρα. είναι μάταιο.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 10 Ιούλ 2014, 01:06

alkinoos έγραψε:Εν τω μεταξύ μου αφαίρεσε τη δυνατότητα να σχολιάζω και να κάνω like !!! Μόνο να κάνω κοινοποιήσεις άρθρων.Ας μου αφαιρούσε και αυτή τη δυνατότητα .Τι,περιμένει να κάνω κοινοποιήσεις μετά από αυτά :loco: :bye: Καλά είπα,πως έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας :jerk: :lol: :lol:

Γεια σου Νικόλαε,έχεις πλάκα εσύ :worship: :urock: :clap: :thumb:
Μην χαλιέσαι φίλε.
Ο ήλιος είναι ψηλά και βλέπει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Ιούλ 2014, 01:39

aftokaitoallo έγραψε:όχι δεν είναι, γι' αυτό δεν έβαλα λινκ. δεν ισχυρίζομαι όμως πως είμαι διορατική επαφική δασκάλα που αφυπνίζει, αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να λέω κι εγώ αυτό που νομίζω στο πεδίο ή τα πεδία.
Αρκούσε να πεις ότι είναι δικό σου, για ξανθιές σαν του λόγου μου,
που δεν το κατάλαβαν. :punch: Και σ'αυτή την περίπτωση
ασφαλώς δεν χρειάζεται λινκ, ούτε χρειάζεται να "απολογείσαι" φυσικά.
Εννοείται πως δικαιούσε να λες τη γνώμη σου.
Δε σου αφαίρεσε κανείς αυτό το δικαίωμα.

alkinoos έγραψε:Εν τω μεταξύ μου αφαίρεσε τη δυνατότητα να σχολιάζω και να κάνω like !!! Μόνο να κάνω κοινοποιήσεις άρθρων.Ας μου αφαιρούσε και αυτή τη δυνατότητα .
Από πού; Από τα βίντεό του, ή απ'τα κατοχικά;
Γιατί στα κατοχικά δεν μπορεί να σ'εμποδίσει να σχολιάσεις.
Μπορεί απλά να μην εγκρίνει ποτέ το σχόλιό σου.
Αν πάλι μιλάς για το κανάλι, τι εννοείς "κοινοποιήσεις άρθρων"?
Αν όντως μιλάς για το κανάλι, δεν έχουμε δυνατότητα να αφαιρούμε άλλα και άλλα να αφήνουμε. Απλά σ'έκανε ban. Μόνο αυτό μπορούν να κάνουν όσοι έχουν
κανάλι και ανεβάζουν βίντεο. Μετά το ban σίγουρα δε μπορεί να σχολιάσει
κανείς σε βίντεο, και μάλλον δεν μπορεί να αξιολογήσει. Αλλά την κοινοποίηση
δε μπορεί να την αφαιρέσει ο καναλάρχης, ακόμα και αν θα το ήθελε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”