κατοχικός...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Re: κατοχικός...

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τετ 21 Μάιος 2014, 01:09

Πάντα...υπάρχει η ''εξαίρεση στον κανόνα":

Η γιαγιά που αναστάτωσε εκλογικό Τμήμα «ψηφίζοντας» στα …σκουπίδια

Η … «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» λένε και στην περίπτωση της ηλικιωμένης σε εκλογικό Τμήμα στο Λογγά Τρικάλων, η παραπάνω ρήση, βρήκε την πλήρη εφαρμογή της…

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η ηλικιωμένη προσήλθε χθες στο Εκλογικό Τμήμα να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και με εμφανή τα σημάδια αδυναμίας να το πράξει, υπήρξε προθυμία από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο να την βοηθήσει αλλά μόνο …ξύλο δεν του έδωσε η ηλικιωμένη.

«Εγώ ψηφίζω όχι εσύ» αποπήρε τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο η ηλικιωμένη που πήρε τα ψηφοδέλτια και μπήκε στο παραβάν.

Λίγο αργότερα εξέρχονταν από αυτό χωρίς να κρατά τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο και στην ερώτηση που δέχθηκε «που είναι ο φάκελος, δεν θα ψηφίσεις;», απάντησε …αφοπλιστικά «πάλι; Τόση ώρα τι έκανα;»…

Η ηλικιωμένη είχε «ψηφίσει» ρίχνοντας το φάκελο στην σακούλα με τα σκουπίδια που υπήρχε εντός του παραβάν και ξεκίνησε αγώνας να εντοπιστεί ο φάκελος για να γίνει η …ρίψη του στην κάλπη…

Δεν ήξερε η ηλικιωμένη πως ψηφίζει ή μήπως ήθελε να στείλει …μήνυμα για τις …πολιτικές της πεποιθήσεις σχετικά με την «αξία» της ψήφου έτσι όπως την κατάντησαν οι πολιτικοί;

Πηγή: http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_po ... pidia.html

H Γιαγιά τα έχει 400 και είναι μια φανερή εξαίρεση σε σχέση με τους υπόλοιπους εδώ πάνω στα κατσάβραχα.
Ετών...89...μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτή.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Μάιος 2014, 01:27

:clap: :clap: :clap:

Χα χαχαχα Καλά έκανε η γιαγιά.

Πάντα έτσι γινόταν με τις γιαγιάδες αλλά τώρα γίνεται φόκους πάνω στα καμώματα γιαγιάδων. Ότι πασάρουν τα κανάλια σαν ιδέα κάτι πονηρό κρύβει.

Φώτη τα σέβη μου.
Βλέπω ότι έχεις μάθει πολύ καλά να δουλεύεις με το μηχανισμό.

Τα κόλπα και τα τερτίπια του Ματριξ.

Δεν τους δίνουμε κανένα όπλο.
Δεν έχουμε ανάγκη από κανένα Κράτος "Νταντά" που θα βάζει ακόμα περισσότερους περιορισμούς και θα απαγορεύει το ένα ή το άλλο.

Από τη στιγμή που έχεις επίγνωση ότι η υφιστάμενη εξουσία είναι εχθρική και εκμεταλλευτική δεν ζητάς να σε προστατέψει. Όταν ζητάς από την εξουσία να βάλει κανόνες σε κάτι που μπορείς να διαχειριστείς μόνος σαν ενήλικο άτομο παραχωρείς τα ψήγματα ελευθερίας που σου έμειναν. Όχι στο κράτος νταντά έστω και αν αυτό σημαίνει λιγότερη ασφάλεια. Έτσι κι αλλιώς το μόνο που φοβάμαι πλέον είναι αυτό το κράτος νταντά που μετατρέπεται σε νταβατζής.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Δευ 16 Ιουν 2014, 13:07

L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Ιουν 2014, 15:40

Δυνατό στα σημεία.
Σε πολλά που αναφέρει, μέσα από κάποια τρελή συγχρονικότητα
έχω αναφερθεί κι εδώ μέσα, και πρόσφατα αλλά και παλιότερα.
Αυτά που είπε για το χρήμα πχ, για το πώς μας απομυζούν κλπ κλπ

Το σχόλιό μου το άφησα στο ίδιο το βίντεο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 17 Ιουν 2014, 10:35

Ο κατοχικός προτρέπει σε ανυπακοή και αγώνα,να θυσιάσουμε τις ζωές των οικογενειών μας χωρίς ο ίδιος να μας λέει ποιές θυσίες έκανε ο ίδιος ή πως βγάζει τα προς το ζειν.
Προτείνει οι "βολεμένοι" αν κανείς όπως εγώ μπορώ να χαρακτηριστώ βολεμένος με τα χρέη που έχω επειδή κατέχω μιά θέση στο δημόσιο να παραιτηθούμε από τη δουλειά μας και να μη πληρώνουμε φόρους.
Ποιός είμαι εγώ που θα αποφασίσω για τη μοίρα της οικογένειάς μου;
Θα τη συντηρεί αυτός μήπως όταν εγώ θα είμαι άνεργος ή στη φυλακή για χρέη;
Κατά τη γνώμη του αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να ελευθερωθούμε.
Ναι αλλά ας κάνει αυτός την αρχή,ας δώσει το παράδειγμα.
Ας θυσιάσει αυτός την οικογένειά του και τη ζωή του πρώτος.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 17 Ιουν 2014, 13:45

Κατα την άποψη μου ο κατοχικός ανεβάζει ότι βρίσκει στο ίντερνετ χωρίς να τα φιλτράρει.
Τουλάχιστον ο κόκκινος ουρανός με όλες τις π...ριες που ανεβάζει κι αυτος . είχε μια συνοχή ως Έλληνας Red Neck. Ο κατοχικός μια σούπα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Ιουν 2014, 14:56

Φώτη, προτείνω να τον ακούσεις σ'αυτό το βίντεο, γιατί δεν είναι ακριβώς κακαβιά που θέλει να φάμε όταν ανεβάζει τα διάφορα...
Σε κάθε περίπτωση, απ'αυτά που θίγει σ'αυτό το βίντεο, έχω την αίσθηση
πως έχει αφυπνιστεί και έχει προχωρήσει αρεκτά σε κάποια σημεία.

Πυρο, ειδικά σ'αυτό το βίντεο, δεν κατάλαβα να έκανε τόσο τέτοιες προτροπές...
Έδωσε ένα άλλου είδους στίγμα, και ειδικά τους χειρισμούς στο ονειρικό
(που εμένα τουλάχιστον μ'ενδιαφέρουν πολύ)
Αυτές τις προτροπές που λες, τις κάνει κυρίως σ'αυτό που έβαλα
στην επικαιρότητα σήμερα..
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 10#p237910
δεν τον παρακολουθώ ιδιαίτερα σ'αυτά. Ο καθένας ορίζει την πορεία του
μόνος του, και για τη ζωή του έχει πρώτα αυτός την ευθύνη και τις επιλογές.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 17 Ιουν 2014, 15:21

Πως γίνεται όμως η αφύπνησή του να μη συνάδει με τις προτροπές του (εκτός των όσων ανέφερα,συμμετοχή σε αγορά χρυσού,δημιουργία ψηφιακού νομίσματος-ενώ ήδη υπάρχει το bitcoin) αυτά τα βρίσκω αν όχι αλληλοσυγκρουόμενα,αταίριαστα πάντως είναι.
Από τη μία τον βρίσκω σωστό από την άλλη με χαλάει.
Παρουσιάζεται ως δάσκαλος ή σωτήρας αλλά δε δίνει το παράδειγμα κάνοντας αυτός πρώτα πράξη τις διδαχές του.
Από τη στιγμή που τον βρίσκω λάθος έστω και σε ένα θέμα τον απορρίπτω,απορώ πως έχει τόση απήχηση.
Εγώ συγκρίνοντας εσένα Βίκυ με αυτόν μπορώ να πω ότι μπροστά σου είναι απομίμηση αφυπνισμένου,ο αφυπνισμένος δε θεωρεί άπαντες τους εργαζόμενους του δημοσίου ως γρανάζια του συστήματος και εχθρούς.
Αυτά τα γράφω γιατί τον παρακολουθούσα παλαιότερα και σχολίαζα και τις αναρτήσεις του και φυσικά το πιό δυνατό μου σχόλιο-κράξιμο που του έριξα το διέγραψε.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Ιουν 2014, 15:43

firefightergr έγραψε:Πως γίνεται όμως η αφύπνησή του να μη συνάδει με τις προτροπές του (εκτός των όσων ανέφερα,συμμετοχή σε αγορά χρυσού,δημιουργία ψηφιακού νομίσματος-ενώ ήδη υπάρχει το bitcoin) αυτά τα βρίσκω αν όχι αλληλοσυγκρουόμενα,αταίριαστα πάντως είναι.
όπως προείπα, σ'αυτά δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, οπότε δεν μπορώ
να κρίνω αν όντως οι προθέσεις του είναι για το καλό όλων, ή μόνο για
ίδιον όφελος...
firefightergr έγραψε:Παρουσιάζεται ως δάσκαλος ή σωτήρας αλλά δε δίνει το παράδειγμα κάνοντας αυτός πρώτα πράξη τις διδαχές του.
Από τη στιγμή που τον βρίσκω λάθος έστω και σε ένα θέμα τον απορρίπτω,απορώ πως έχει τόση απήχηση.
Δε θα συμφωνήσω πως παρουσιάζεται ως δάσκαλος, επειδή έχει τα παπάρια να εκφράσει τις απόψεις του δημόσια. Ο κάθε ακροατής έχει το ελεύθερο να δεχτεί αυτά που λέει συνολικά ή να τα απορρίψει συνολικά, ή να κρατήσει κάποια απ'αυτά που θέτει, προς εσωτερική διεργασία... (για μένα το τελευταίο πιο σωστό)

Όσο για το δεύτερο σκέλος αυτού που λες εδώ, θα πω απλά ότι ουδείς τέλειος στο γήινο πεδίο και ουδείς αλάθητος. Αυτό ισχύει για όλους μας κι ο κατοχικός δεν αποτελεί εξαίρεση. Κι εμένα μπορεί να με "χαλάσει" σε πολλά, ή να απορρίπτω κάποιες απ'τις διαδρομές του, αλλά αυτό δε με κάνει να τον απορρίπτω συνολικά, διότι πολύ απλά, δεν έχω την απαίτηση να είναι άμπεμπτος, άσπηλος, άμωμος (αλάθητος). Κάνει κι αυτός λάθη όπως όλοι μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 17 Ιουν 2014, 23:04

Σε αυτό το βίντεο είναι τελείως διαφορετικός.

Αλλά για τη χειραγώγηση του χρόνου που με ενδιαφέρει περισσότερο απ όλα και πάλι δεν τα έκανε λιανά.
Η χειραγώγηση του χρόνου είναι αυτό το καινούργιο που λέει και σαν καινούργιο με εξιτάρει ιδιαίτερα.

Τι έψαξε τι βρήκε ή πως κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό.

Ανέβασα ξεχωριστό νήμα για το Σουμάχερ όχι για τον ίδιο τον οδηγό αλλά για τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα ο Κατοχικός.
Δηλαδή αν ο Σουμάχερ πέθαινε ακαριαία στο ατύχημα τι θα άλλαζε στον κόσμο και τι θα πετύχαιναν με το θάνατο αυτό?

Γιατί ήθελαν να σκοτώσουν το Σουμάχερ? Τι σχέση είχε ο πάγος επειδή μίλησε για παγο (στα χιόνια)

Κάτι πάει να πει αλλά δεν φαίνεται να τα έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ούτε ο ίδιος.
Ας μας τα κάνει πιό λιανά να ερευνούμε και εμείς.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 17 Ιουν 2014, 23:28

Του έκανα σχόλιο.
doctormarkon2Πριν από 1 δευτερόλεπτο

Παρακολουθώ τα Κατοχικά και κάτι έλεγε ο Στρειντζερ για χειραγώγηση του χρόνου αλλά δεν το έχω καταλάβει πολύ καλά. Πρόκειται για κάτι καινούργιο που ανακάλυψε. Τι σχέση είχε η χειραγώγηση του χρόνου με το ατύχημα του Σουμάχερ? Αν ο Σουμάχερ πέθαινε ακαριαία τι θα άλλαζε στον κόσμο με βάση τη θεωρία? Γιατί ο Σουμάχερ και όχι κάποιος άλλος? Επειδή τον λένε Μιχάλη ή επειδή ήταν οδηγός αγώνων? Ποια η σχέση ενός οδηγού αγώνων με τη χειραγώγηση του χρόνου από μία κλίκα?
Κι άλλο σχόλιο.
doctormarkon2Πριν από 1 δευτερόλεπτο

Αν και ο Σουμάχερ δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, ο τρόπος που προσέγγισε το θέμα ο Στρειντζερ με προβλημάτισε. Αν λεγόταν George Γιώργος τι θα άλλαζε? Και αν δεν ήταν οδηγός αγώνων αλλά ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής τι θα άλλαζε? Απ ότι κατάλαβα το ότι ήταν οδηγός αγώνων συμβολίζει το χρόνο που τρέχει Ατύχημα στο χιόνι=πάγωμα του χρόνου. Ο Μιχάλης δεν ξέρω που κολλάει. Και πάλι ίσως να μην το κατάλαβα καλά. Κάτι πάει να πει και το κόβει απότομα 
Ελπίζω να τα κάνει πιό λιανά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 17 Ιουν 2014, 23:30

Eίναι αλήθεια ότι πετάει πράγματα, τα ψιλο πραγματεύεται (επιδερμικά) και
εκεί που πάει να "ζεστάνει" το πράγμα, σε αφήνει στο κενό. Αυτό δείχνει ότι μάλλον δεν έχει εντρυφήσει σε βάθος (τουλάχιστον όχι για όλα όσα αναφέρει), αλλά το θετικό είναι ότι δίνει το έναυσμα σε όσους το'χουν (το ανήσυχο πνευμα)
να την ψάξουν πιο σοβαρά τη δουλειά, ίσως και να ερευνήσουν βαθύτερα αυτά που τους ενδιαφέρουν πολύ...

Έχοντας συναντήσει αυτά τα πράγματα (που αναφέρει) η ίδια στο αγγλόφωνο νετ κατά κόρον, ξέρω ότι υπάρχει βάση σε πολλά απ'τα λεγόμενά του. Δεν ξέρω αν ο κατοχικός είναι σε θέση να εντρυφήσει ή αν όντως έχει εκτενή και άρτια γνώση για
κάθε τι που αναφέρει... (αμφιβάλλω πάντως ...)
Κι εγώ έχω δει/ακούσει διαβάσει πολλά, αλλά είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εντρυφήσω σε όλα, να τα μελετήσω όλα σε βάθος, να κρατήσω συμπαγή στοιχεία για όλα. Αυτό το κάνω για θέματα που με απασχολούν επίμονα και ιδιαίτερα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 18 Ιουν 2014, 01:06

:xara: :xara: :xara: Βρήκα ζουμί σε αγγλόφωνα. Τέλεια.

Με το θέμα έχω κολλήσει.

Συμφωνώ με τον πυροσβέστη για όσα λέει κατά καιρούς να παραιρηθούμε από τις δουλειές μας και άλλες παπαριές.

Αλλά αυτό που πέταξε για τη χειραγώγηση του χρόνου είναι λαβή για ψάξιμο.

Βρήκα και σε πορτογαλόφωνα και αναφέρονται στο HAARP σαν μηχανή χειραγώγησης της βαρύτητας και του χρόνου.

Έχει ζουμί το θέμα. Θα ανοίξω νέο νήμα.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 338 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 18 Ιουν 2014, 10:31

Για μένα ο κατοχικός είναι μυστήριο τρένο.
Θεωρώ οτι δύο τινά συμβαίνουν:
Ή πετά γενικά μία πληροφορία (ή "πληροφορία") και την αφήνει μισή για να αιωρείται το μυστήριο γύρω από το όνομά του και να λέει ο κοσμάκης " πω πω αυτός ξέρει πολλά, αλλά για να μην τον καταλαβαίνω θα πεί οτι κάτι σημαντικό κρύβει" , ενώ στην ουσία δεν λέει τίποτα.
Ή επίτηδες τα λέει μισά για να κάνει ο καθένας την έρευνά του και να φτάσει κάποιος μόνος του στα συμπεράσματα που πρέπει.
Δυστυχώς τείνω προς το πρώτο, αλλά δίνω περιθώρια και για το δεύτερο. Στον κόσμο που ζούμε όλα είναι πιθανά και τα πάντα ανατρέπονται.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 18 Ιουν 2014, 11:05

kat_woman έγραψε:Δυστυχώς τείνω προς το πρώτο, αλλά δίνω περιθώρια και για το δεύτερο. Στον κόσμο που ζούμε όλα είναι πιθανά και τα πάντα ανατρέπονται.
όπως προείπα, τείνω προς το δεύτερο... ή μάλλον ΘΕΛΩ να τείνω προς το δεύτερο.
doctormarkon έγραψε:Αλλά αυτό που πέταξε για τη χειραγώγηση του χρόνου είναι λαβή για ψάξιμο.
είναι όντως... αλλά τη χάνω τη μπάλα μ'αυτό το θέμα, (μάλλον επειδή "κολλάω" πολύ στον γραμμικό χρόνο ακόμα) ενώ ξέρω πως κάτι κάνουν τα λαμόγια... οπότε, δεν μπορώ να το ψάξω σε βάθος.

Αυτό που εμένα με ιντριγκάρει πιο άμεσα αυτόν τον καιρό, είναι το lucid dreaming ή ελληνιστί συνειδητό ονείρεμα. Δηλαδή να καταφέρουμε να συνειδητοποιούμε ότι ονειρευόμαστε, ενώ είμαστε μέσα στο όνειρο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 18 Ιουν 2014, 11:35

Έχω εδώ και χρόνια ξεπεράσει την αντίληψη του γραμμικού χρόνου και είναι το μοναδικό ίσως θέμα από τον κόσμο του παράξενου που με εξιτάρει να ψάξω περισσότερο.

Όλα τα άλλα περί ερπετών, κούφιας γης, ζωής μετά θάνατον, κλπ με ενδιαφέρουν μόνο ως εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Είναι ίσως ένα πολύ δύσκολο θέμα.
Πιστεύω ότι κάτι έχει βρει κάτι υποψιάζεται ή κάτι ξέρει αλλά δεν το έχει κατανοήσει ούτε ο ίδιος και πειραματίζεται.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 18 Ιουν 2014, 11:49

Το συνειδητό ονείρεμα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Είχα την εμπειρία στην προσχολική ηλικία.
Όλα ξεκίνησαν από μία "μπούρδα" του κατά πολύ μεγαλύτερου αδερφού μου.

Του είπα ότι ονειρεύτηκα ένα ωραίο αυτοκινητάκι που άνοιγαν οι πόρτες (παιχνίδι). Μου λέει "Πούν το για δείξε μου το"
-Μα στο όνειρο το είδα.
-Έ και? Και γιατί δεν άπλωσες το χέρι σου να το βουτήξεις να το φέρεις στον ξύπνιο σου.
-Μα αφού αυτό δεν γίνεται του λέω.
-Γίνεται μου λέει αυτό το στυλό από όνειρο το βούτηξα.
-Κοιμήσου τώρα μήπως ονειρευτείς κανένα ωραίο πράγμα να το βουτήξεις.

Ήθελε να με ξεφορτωθεί για να κοιμάμαι νωρίς.
Αλλά απ ότι θυμάμαι το είχα κομποδέσει.
Ονειρευόμουν παιχνίδια που τα κυνηγούσα άπλωνα το χέρι να τα αρπάξω να τα μεταφέρω στον ξύπνιο μου. Όλη αυτή η διαδικασία κράτησε πολλούς μήνες ίσως και χρόνο.

Έκτοτε δεν ξεναείχα την εμπειρία συνειδητού ονείρου.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 18 Ιουν 2014, 14:44

doctormarkon έγραψε: Αλλά αυτό που πέταξε για τη χειραγώγηση του χρόνου είναι λαβή για ψάξιμο.

Επειδή τα πάντα δονούνται και όλα περικλείονται από ενέργεια αυτό που έκαναν είναι να έβαλαν "χέρι" στη δόνηση και στη συχνότητα της.Όσο για την έννοια "χρόνος" ,είναι και αυτός ενέργεια,γι'αυτό θεωρώ πως είναι λάθος κατ'εμέ να λέμε τι είναι "χρόνος",ενώ θα έπρεπε να αναρωτηθούμε ,ως τι(;), αντιλαμβανόμαστε αυτή την έννοια.Με το σύστημα HAARP χειραγωγούν/αλλοιώνουν/παραμορφώνουν την ενέργεια και την συχνότητα της,άρα και τον λεγόμενο "χρόνο".
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 02 Ιούλ 2014, 16:26

Μια φευγαλέα σκέψη μου θύμισε Νίτσε...Ζαρατούστρα.
Η επόμενη σκέψη, ότι δεν λύνεται..κόβεται :loco:

Τι να θέλει να πει ο ποιητής/stranger με τη παρακάτω φράση στο 05:45 ;
" Σταματήστε να είστε ο εαυτός σας" :loco: :lol: :lol:

Υ.γ Έχω την αίσθηση,όσες φορές τον έχω ακούσει ή να γράφει στα Κατοχικά,
πως δεν ξέρει και αυτός το που θέλει να καταλήξουν οι σκέψεις του.
Ο επίλογος του δεν με εκφράζει καθόλου..γενικά δεν με εκφράζει ο stranger
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Ιούλ 2014, 16:58

alkinoos έγραψε:Τι να θέλει να πει ο ποιητής/stranger με τη παρακάτω φράση στο 05:45 ;
" Σταματήστε να είστε ο εαυτός σας" :loco: :lol: :lol:
Δεν τον άκουσα ακόμα, υποθέτω πως εννοεί να σταματήσουμε
να ακολουθούμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι ο εαυτός μας αλλά
στην πραγματικότητα είναι ο προγραμματισμός μας.
alkinoos έγραψε:Ο επίλογος του δεν με εκφράζει καθόλου..γενικά δεν με εκφράζει ο stranger
Σεβαστό. Στόχος κατά τη γνώμη μου δεν είναι να μας εκφράζουν οι πάντες στα πάντα. Στις 99,9 φορές (από τις 100) εντοπίζω συγκεκριμένα πράγματα/διαδρομές του άλλου που με εκφράζουν. Καθ'ολοκληρίαν, πολύ σπάνια.
Κι αν είμαστε της λογικής ν'αναζητούμε το θετικό στον άλλον, κρατάμε αυτό
που επικοινώνησε και μας αντήχησε σωστά, αφήνουμε πίσω τα άλλα που δε μας λένε τίποτα, και προχωράμε παρακάτω.

Άλλα προς ώρας τουλάχιστον δεν έχω να πω.
Αν ακούγοντάς τον έχω να προσθέσω κάτι, θα το κάνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 02 Ιούλ 2014, 20:05

ArELa έγραψε: Στόχος κατά τη γνώμη μου δεν είναι να μας εκφράζουν οι πάντες στα πάντα. Στις 99,9 φορές (από τις 100) εντοπίζω συγκεκριμένα πράγματα/διαδρομές του άλλου που με εκφράζουν. Καθ'ολοκληρίαν, πολύ σπάνια.
Κι αν είμαστε της λογικής ν'αναζητούμε το θετικό στον άλλον, κρατάμε αυτό
που επικοινώνησε και μας αντήχησε σωστά, αφήνουμε πίσω τα άλλα που δε μας λένε τίποτα, και προχωράμε παρακάτω.

Στόχος και σκοπός είναι η ενημέρωση με ορθό Λόγο..και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει.
Η συμπεριφορά του,ειδικά στον επίλογο, είναι απαράδεκτη.Δεν τρομοκρατείς,βαπτίζεις τον άλλον
με ένα κάρο κοσμικά επίθετα και του λες ή μαζί μου ή εχθρός μου.
Την ίδια συμπεριφορά και γραφή είχε και το μπλοκ της μιας στάλας.

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 07:51

Ουτε εμένα δεν με εκφράζει ο stranger αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον διαβάζω ή δεν τον ακούω.
Αν πιστεύει αυτά που λέει και δεν πετάει πυροτεχνήματα ας τα κάνει πιο λιανά να τα καταλάβουμε.
Βάζει θέματα που δεν τα πιάνει κανείς.
Αν τα γνωρίζει και τα κατέχει ή τα έχει "δουλέψει" τότε είναι πολύ μάγκας.
Αν όμως δεν τα έχει δουλέψει τότε να τα δουλέψουμε εμείς γιατί μπορεί να είμαστε πιο μάγκες
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 11:38

alkinoos έγραψε:
Στόχος και σκοπός είναι η ενημέρωση με ορθό Λόγο..και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει.
Η συμπεριφορά του,ειδικά στον επίλογο, είναι απαράδεκτη.Δεν τρομοκρατείς,βαπτίζεις τον άλλον
με ένα κάρο κοσμικά επίθετα και του λες ή μαζί μου ή εχθρός μου.
Την ίδια συμπεριφορά και γραφή είχε και το μπλοκ της μιας στάλας.

χθες ,του απάντησα στο βίντεο με το κείμενο αυτό.Δεν του άρεσε,του έθιξα τον εγωϊσμό και το διέγραψε :lol: :loco:
Δεν πειράζει όμως,θα το μεταφέρω και θα του ξανά θίξω τον εγωϊσμό και στα Κατοχικά και όσο κρατήσει :loco: :D

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 11:46

alkinoos έγραψε:χθες ,του απάντησα στο βίντεο με το κείμενο αυτό.Δεν του άρεσε,του έθιξα τον εγωϊσμό και το διέγραψε :lol: :loco:
Αν δεις τα τόπικς στο "κατοχικά νέα", του σούρνουν οι χρήστες τα μύρια όσα
σε πολλά θέματα, και τα εγκρίνει (εμφανίζει) όλα.
Στο ΥΤ από την άλλη, έχει φτιάξει μια παπαριά το νέο σύστημα, όπου κατά το δοκούν (το ίδιο το σύστημα) βάζει σε "αόρατο" χώρο κάποια ποστς που θεωρεί σπαμ, και πρέπει ο ίδιος ο αναρτήσας να πάει να τα εγκρίνει. Αν δεν πάει στο βίντεο, (γιατί μόνο εκεί φαίνεται η ένδειξη "ποστς που περιμένουν έγκριση ή απόρριψή σας")
κι αν δεν εγκρίνει το ποστ, αυτό δεν εμφανίζεται σαν σχόλιο κάτω απ'το βίντεο.
Πιστεύω πως ή δεν έχει δει αυτό το πεδίο με τα "προς έγκριση ποστς",
ή δεν έχει πάει να δει το βίντεο ΜΕΣΑ στο ΥΤ. (Αν το δει μέσα απ'το μπλογκ,
σίγουρα δε φαίνεται το πεδίο που σου λέω).

Αν βρω τέτοιο σε κάποιο βίντεό μου (γιατί στα πρόσφατα τα έχω εγκρίνει όλα)
θα κάνω ένα screenshot για να καταλάβεις τι λέω...

Πάντως, στάθηκες σε μεμονωμένες φράσεις που σε ενόχλησαν και (καλώς έκανες και) τις στηλίτευσες. Την ουσία, ή το συνολικό νόημα αυτού που είπε όμως, το κατανόησες;
Κι αν ναι, μπορείς να μου το πεις;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 11:55

Ορίστε, βρήκα.

Βγάζει μια κίτρινη λωρίδα κάτω απ'το βίντεο και πριν τα σχόλια,
που σου λέει να κοιτάξεις τα σχόλια (review comments)
review.png
έκανα κλικ μέσα, βρήκα το σχόλιο που βλέπεις
που το θεώρησε spam, και το ενέκρινα
Mesa.png

Μπορεί να μην έχει δει τη λωρίδα, ή αν την είδε να μην ξέρει
τη χρησιμότητά της. Τώρα τελευταία το'κανε αυτό το κόλπο
το ΥΤ. Κι εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω όλα μου τα βίντεο,
οπότε αναπόφευκτα, μένουν κάποια σχόλια "κρυμμένα"
αλλά χωρίς να έχω πρόθεση να τα κρύψω.
Πάντως δεν πιστεύω πως το'σβησε, αλλιώς θα'σβηνε
και τα βρισίδια που τρώει στα "κατοχικά"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”