κατοχικός...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
κατοχικός...
Διάσπαρτα βάζουμε τα μηνύματά του στον ΙΔΕΟτοπο.
Αξίζει να'χουμε ένα τόπικ για τον Stranger. τον Αχιλλέα παλιότερα,
ή απλά τον "κατοχικό" όπως τον λέω εγώ,
(ή Νίκο Γκόνο κατά κόσμον).
Ας ξεκινήσει αυτό το τόπικ με το σημερινό του μήνυμα
και αναμένω αντιδράσεις σας...
Αξίζει να'χουμε ένα τόπικ για τον Stranger. τον Αχιλλέα παλιότερα,
ή απλά τον "κατοχικό" όπως τον λέω εγώ,
(ή Νίκο Γκόνο κατά κόσμον).
Ας ξεκινήσει αυτό το τόπικ με το σημερινό του μήνυμα
και αναμένω αντιδράσεις σας...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Re: κατοχικός...
εγώ δε χρειάζεται να σχολιάσω εδώ.
Σχολιασα στο ίδιο το βίντεο και αυτό αρκεί.
Απλά θα πω ότι συμφωνώ μαζί σου Ήλιε.
Σχολιασα στο ίδιο το βίντεο και αυτό αρκεί.
Απλά θα πω ότι συμφωνώ μαζί σου Ήλιε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Ωραίος ,σταθερή η χροιά του και χωρίς μίσος,χωρίς άγχος,χωρίς φόβο .Απλά αποφασισμένος
Πρέπει να γίνουμε πολλοί με τέτοια χαρακτηριστικά
Πρέπει να γίνουμε πολλοί με τέτοια χαρακτηριστικά
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα τον ενημερώσω για την επόμενη συνάντησή μας.
Αν καταφέρει να έρθει, θα'ναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση,
για όλους μας νομίζω.
Αν καταφέρει να έρθει, θα'ναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση,
για όλους μας νομίζω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Είμαι μαζί του σε ότι λέει σε αυτό το βίντεο και σε άλλα που έχει πει.
Μου τα χαλάει σε εκείνο το θέμα με το χρυσό που έχει ανοίξει γιατί δε μπορώ να δω ως αθώο ότι έχει να κάνει με χρήμα.
Μου τα χαλάει σε εκείνο το θέμα με το χρυσό που έχει ανοίξει γιατί δε μπορώ να δω ως αθώο ότι έχει να κάνει με χρήμα.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Kατα την αποψη μου ο τυπος απλα αναπαράγει οποιο hoax βρει. μπορει να κανω και λάθος αυτη ειναι η αποψη μου
http://www.katohika.gr/2014/02/anatrixi ... apoda.html
http://www.katohika.gr/2014/02/anatrixi ... apoda.html
- firefightergr
Απλά έχει και την εμπορική mainstream πλευρά του που έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενά του και δε μπορώ να αποφασίσω τι μέρος του λόγου είναι.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο Άρης , η Γη , ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν απόψε...
..Ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 778 ημερες , τι το κάνει αυτό το φαινόμενο αξιο λόγου?
Ότι συμβαίνει μια εβδομάδα πριν από τα κόκκινα φεγγάρια !
Το πρώτο από τα 4 κόκκινα φεγγάρια είναι μια εβδομάδα μπροστά μας ,ο χορός αυτός θα λήξει μέχρι στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.
Σε εποχή κόκκινου φεγγαριού στην γη έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα !
Η πρώτη τετράδα από τον Μεσαίωνα , το 1493 , είδε την εκδίωξη των Εβραίων από την Καθολική Ισπανική Ιερά Εξέταση , η οποία συγκλόνισε τη Δυτική Ευρώπη .
Η δεύτερη συνέπεσε με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1949 .
Περιέργως , η τελευταία συνέβη το 1967 - πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν - ακριβώς τη στιγμή που έγινε ο πόλεμος των Έξι Ημερών !
" Το πρώτο από τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος θα έρθει στις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους , κατά τη διάρκεια του Πάσχα . Το δεύτερο θα είναι στις 8 Οκτωβρίου , κατά τη στιγμή της Εορτής των Σκηνών .
« Στις 4 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια του Πάσχα , θα έχουμε άλλο ένα φεγγάρι του αίματος . Στη συνέχεια, τέλος , στις 28 Σεπτεμβρίου , κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους στη Γιορτή της Σκηνοπηγίας , θα είναι το τέταρτο και τελευταίο φεγγάρι αίματος που θα ξημερώσει . "
Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ψάξεις μονός σου.. .
Σου τα έχουν γράψει σαν προφητείες ,ενώ στην πραγματικότητα είναι μελέτη ουρανού ,μελέτη αποκρυφιστικων νόμων και παραδόσεων....γνωρίζοντας ποιος διοικεί ,σε τι πραγματικα πιστευει και τι κάνει σε κάθε εποχή μπορείς να κατανοησεις το μέλλον!
Εδώ τώρα είναι τα δικά μου,,,...σε μια εβδομάδα εγώ και εσύ και όσοι μοιάζουμε από την σπορά της γης θα αρχίσουμε να ενωνόμαστε στο επίπεδο του πεδιου που δεν μπορείς ακόμα να κατανοησεις
Εκεί που δεν σε αφήνει ακόμα ο νους να θυμηθείς ...
Να έχεις την καρδιά ανοικτή ... μαζί θα περάσουμε όλοι το μονοπάτι ...
Να με θυμάσαι στα όνειρα σου...
Stranger...
http://www.katohika.gr/2014/04/o-aris-i ... popse.html
..Ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 778 ημερες , τι το κάνει αυτό το φαινόμενο αξιο λόγου?
Ότι συμβαίνει μια εβδομάδα πριν από τα κόκκινα φεγγάρια !
Το πρώτο από τα 4 κόκκινα φεγγάρια είναι μια εβδομάδα μπροστά μας ,ο χορός αυτός θα λήξει μέχρι στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.
Σε εποχή κόκκινου φεγγαριού στην γη έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα !
Η πρώτη τετράδα από τον Μεσαίωνα , το 1493 , είδε την εκδίωξη των Εβραίων από την Καθολική Ισπανική Ιερά Εξέταση , η οποία συγκλόνισε τη Δυτική Ευρώπη .
Η δεύτερη συνέπεσε με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1949 .
Περιέργως , η τελευταία συνέβη το 1967 - πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν - ακριβώς τη στιγμή που έγινε ο πόλεμος των Έξι Ημερών !
" Το πρώτο από τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος θα έρθει στις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους , κατά τη διάρκεια του Πάσχα . Το δεύτερο θα είναι στις 8 Οκτωβρίου , κατά τη στιγμή της Εορτής των Σκηνών .
« Στις 4 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια του Πάσχα , θα έχουμε άλλο ένα φεγγάρι του αίματος . Στη συνέχεια, τέλος , στις 28 Σεπτεμβρίου , κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους στη Γιορτή της Σκηνοπηγίας , θα είναι το τέταρτο και τελευταίο φεγγάρι αίματος που θα ξημερώσει . "
Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ψάξεις μονός σου.. .
Σου τα έχουν γράψει σαν προφητείες ,ενώ στην πραγματικότητα είναι μελέτη ουρανού ,μελέτη αποκρυφιστικων νόμων και παραδόσεων....γνωρίζοντας ποιος διοικεί ,σε τι πραγματικα πιστευει και τι κάνει σε κάθε εποχή μπορείς να κατανοησεις το μέλλον!
Εδώ τώρα είναι τα δικά μου,,,...σε μια εβδομάδα εγώ και εσύ και όσοι μοιάζουμε από την σπορά της γης θα αρχίσουμε να ενωνόμαστε στο επίπεδο του πεδιου που δεν μπορείς ακόμα να κατανοησεις
Εκεί που δεν σε αφήνει ακόμα ο νους να θυμηθείς ...
Να έχεις την καρδιά ανοικτή ... μαζί θα περάσουμε όλοι το μονοπάτι ...
Να με θυμάσαι στα όνειρα σου...
Stranger...
http://www.katohika.gr/2014/04/o-aris-i ... popse.html
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Όταν επιμένεις να μην θες να δεις είναι σαν να επιμένεις να ονειρεύεσαι τον ίδιο εφιάλτη!
Εδώ και τέσσερα χρόνια ανέπτυξα μια φιλοσοφία για το πεδίο , στην αρχή όλοι ήσασταν αρνητικοί στην πορεία η επιτυχίες στης επαναληψιμοτητας και τις συγχρονικοτητας κατάφεραν να κάνουν πολλούς απο εσάς να δουν τα πράγματα με αλλo μάτι!
Όσοι ποιο πολλοι αλλάξουν αυτό το μάτι τόσο ποιο δύσκολα ποια οι ενέργειες που έχουν ρίξει πάνω μας δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν!
Στην πορεία αυτή είχα την τύχη να συναντήσω συνεργάτες με μεγάλα κακκαλα , ανθρώπους που το μυαλό τους ήδη δούλευε στο πεδίο και έδινε καθημερινές μάχες !
Φωνάζω μην αφήσετε την επιφάνεια που δημιουργεί η υπεροντοτητα πληροφορίας να σας κοιμίσει η να σας αποσυντονίσει!
Κάθε μέρα καταμετρώ , κάθε μέρα περιμένω τον επόμενο που θα κατανοήσει και θα απαντήσει σε ένα σχόλιο ότι είδε το κρυφό μήνυμα....κρυφό από το μάτι...φανερό στην συνείδηση!
Δεν θέλω να ξαναλέω για το κουτί που το κοιτά το μάτι και μέσα εκεί προσπαθεί κάποιος να δραπέτευση...είναι όλα εδώ πήγαινε πίσω και βρες τα!
Σε όλη αυτή την καθημερινή μάχη πολλές φορές απογοητεύομαι οταν ξεκάθαρη πληροφορία περνά απαρατήρητη και όταν σκουπίδια της υπεροντοτητας κερδίζουν συνέχεια το ενδιαφέρον !
Σήμερα 48 ώρες πριν τα κόκκινα φεγγάρια κούνησε σε συγκεκριμένο σημείο με κωδικοποιημένο όνομα! Κανείς δεν έχω δει να έχει μιλήσει για κάτι που και εγώ σας το αναρτησα άλλα και ο δημιουργός του ο Αρης ιχθύς Συνωμοσιολογος !
Σήμερα θα βγάλω το άχτι μου μιας και για τα δικά μου δεν μπορώ να μιλήσω ....σήμερα όμως που ο φίλος ΑΡης έριξε κλωτσιά στο πεδίο θα βγάλω το άχτι μου...και ιδίως προς τους αντινοους που φωνάζουν χλευάζοντας ...Ασε μας ρε προφήτη!!
Ε λοιπόν γατάκια τι έγινε ; Έσκασε και άλλος προφήτης τώρα; ..Η όσα σας λέμε για το πεδιό είναι εφικτά;
Σου δίνω λοιπόν να ξαναδιαβάσεις δυο άρθρα...ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ...(αναρωτησσου ρε άνθρωπε γιατί πρέπει να είναι αλληγορικά ) ..μήπως έτσι σπάει ο κώδικας του προγράμματος ;
Αν και τώρα δεν μπορείς να δεις ότι ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ με τον κώδικα μας σου λέμε τι θα συμβεί....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
- Ένα όνειρο ήταν και πέρασε , ηρέμησε Μερίντιαν ... Να !!! Πάρε πιες ένα ποτήρι νερό...
- Δεν το θέλω το νερό , όχι , όχι τώρα ! Μας ξεγελάσαν μ'ακούς ;
- Τι θέλεις να μου πεις , Τι θέλεις να κάνω ;
- Να ακούσεις καλά και να το πείς σε όλους ...
Φαινόντουσαν νευρικοί , ο ένας από αυτούς ίδρωνε και χτυπούσε το στυλό του με μανία στον χάρτη, ενώ από τους υπόλοιπους 13, άλλοι κρατούσαν το κεφάλι τους και άλλοι σκούπιζαν με μαντήλι τα μάτια τους ...
This MUST happen , so This WILL happen - Φώναξε θυμωμένος ...
- 130 της Ανατολής και 110 της Δύσης είναι καλά κύριε ; Ρώτησε κάποιος με τρεμάμενη φωνή ...
- Καλά είναι !!! Απάντησαν πλέον ήσυχα τα νέγρικα χείλη του ...
Όταν θα έχεις τα μάτια σου στον πάγο , όταν θα έχεις δημιουργήσει την ψευδή σκεπτομορφή που σου επέβαλαν, τότε Κρότος αβύσου θα ακουστεί και η ακίδα θα φτάσει μπορεί και μέχρι το 9.
Ο χρόνος θα είναι εχθρός και θα το ξέρουν και έτσι δεν θα πούνε τίποτα και θα περιμενουν .
Θέλουν να παίξουν μαζί σου χωρίς να γνωρίζεις τους όρους. Η παρτίδα παίζεται και κρατά για έναν μήνα .
Πρόλαβα και διάβασα τον πίνακα τους ... 10 του ενός μέχρι 10 του άλλου έλεγε...
Θέλουν να το φορτώσουν στην φύση μάκούς ; Να μην τους πιστέψεις να το πεις και στους άλλους να ξέρουν !!!
Να πείς στους Μαριανούς να αντέξουν , μπορούν και πρέπει να αντέξουν , αλλιώς δεν ξέρω τι ακολουθεί... Θα έχουν βοήθεια απο την μιά μεριά την Κουκ τον Σολομώντα και τους Αλεούτες και από την άλλη τον Χέκελ και τον Βαρθολομαίο...
Δεν πρέπει να πετύχει η δοκιμή τους ... Αν γίνεται να μην φτάσουν κάν εκεί θα ήταν ευτήχημα ...
Μπορείς να τα καταφέρεις ;
- Θα προσπαθήσω
- Ω !!! Ο Φερδινάνδος θα ήταν περήφανος για εσένα
- Ηρέμησε τώρα ένα όνειρο ήταν μόνο
- Έχεις δίκιο ένα όνειρο ήταν ...
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
-Είσαι εδώ ;
-Ναι πάντοτε εδώ , σε περίμενα ...
-Αποφάσισαν να χτυπήσουν την τελευταία μέρα του χρονοδιαγράμματος ...
Ο Χέκελ και και ο Βαρθολομαίος άντεξαν νομίζω πως τελείωσε...
-Δεν τελείωσε τίποτα ... να τους στείλεις τα εύσημα αλλά να μήν καθησυχαστούν. Η σειρά τους πέρασε και άντεξαν όμως πρέπει να κάνουν το ίδιο και ο Κουκ , ο Σολομώντας και τους Αλεούτες ...
- Μα πως ! Τι θα πει δεν τελείωσε τίποτα Μερίντιαν ; Το είδαν όλοι ... Ούτε που πλησίασε το 7 !!!
-Δεν τελείωσε τίποτα , να με πιστέψεις ... τώρα θα προσπαθήσουν πιότερο από πριν ... θα ανεβάσουν κι άλλο το ποντεσιόμετρο ...
Είναι 3 τώρα και όχι 2 , άν όλα πάνε καλά θα κρατήσουν κι αυτοί ... αν όχι ... δεν θέλω να το σκεφτώ...
Να θυμάσαι ... θα θέλουν να το φορτώσουν στην φύση...
Ο νέγρος είναι έξαλλος ... Πιέζεται από μέσα και από έξω ... και οι 13 το ίδιο ... θα το κάνει ... αν δεν το κάνει τότε απειλείται με πόλεμο που γνωρίζει πως θα χάσει ... Κλείνω ...
-Στάσου περίμενε ... δώσε μου παράθυρο στον χρόνο να γνωρίζω να ετοιμαστώ ...
-Δεν χρειάζεσαι παράθυρο ... θα το δείς ... αν αντέξουν καλώς ...
Stranger...
http://www.katohika.gr/2014/04/otan-epi ... a-dis.html
Εδώ και τέσσερα χρόνια ανέπτυξα μια φιλοσοφία για το πεδίο , στην αρχή όλοι ήσασταν αρνητικοί στην πορεία η επιτυχίες στης επαναληψιμοτητας και τις συγχρονικοτητας κατάφεραν να κάνουν πολλούς απο εσάς να δουν τα πράγματα με αλλo μάτι!
Όσοι ποιο πολλοι αλλάξουν αυτό το μάτι τόσο ποιο δύσκολα ποια οι ενέργειες που έχουν ρίξει πάνω μας δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν!
Στην πορεία αυτή είχα την τύχη να συναντήσω συνεργάτες με μεγάλα κακκαλα , ανθρώπους που το μυαλό τους ήδη δούλευε στο πεδίο και έδινε καθημερινές μάχες !
Φωνάζω μην αφήσετε την επιφάνεια που δημιουργεί η υπεροντοτητα πληροφορίας να σας κοιμίσει η να σας αποσυντονίσει!
Κάθε μέρα καταμετρώ , κάθε μέρα περιμένω τον επόμενο που θα κατανοήσει και θα απαντήσει σε ένα σχόλιο ότι είδε το κρυφό μήνυμα....κρυφό από το μάτι...φανερό στην συνείδηση!
Δεν θέλω να ξαναλέω για το κουτί που το κοιτά το μάτι και μέσα εκεί προσπαθεί κάποιος να δραπέτευση...είναι όλα εδώ πήγαινε πίσω και βρες τα!
Σε όλη αυτή την καθημερινή μάχη πολλές φορές απογοητεύομαι οταν ξεκάθαρη πληροφορία περνά απαρατήρητη και όταν σκουπίδια της υπεροντοτητας κερδίζουν συνέχεια το ενδιαφέρον !
Σήμερα 48 ώρες πριν τα κόκκινα φεγγάρια κούνησε σε συγκεκριμένο σημείο με κωδικοποιημένο όνομα! Κανείς δεν έχω δει να έχει μιλήσει για κάτι που και εγώ σας το αναρτησα άλλα και ο δημιουργός του ο Αρης ιχθύς Συνωμοσιολογος !
Σήμερα θα βγάλω το άχτι μου μιας και για τα δικά μου δεν μπορώ να μιλήσω ....σήμερα όμως που ο φίλος ΑΡης έριξε κλωτσιά στο πεδίο θα βγάλω το άχτι μου...και ιδίως προς τους αντινοους που φωνάζουν χλευάζοντας ...Ασε μας ρε προφήτη!!
Ε λοιπόν γατάκια τι έγινε ; Έσκασε και άλλος προφήτης τώρα; ..Η όσα σας λέμε για το πεδιό είναι εφικτά;
Σου δίνω λοιπόν να ξαναδιαβάσεις δυο άρθρα...ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ...(αναρωτησσου ρε άνθρωπε γιατί πρέπει να είναι αλληγορικά ) ..μήπως έτσι σπάει ο κώδικας του προγράμματος ;
Αν και τώρα δεν μπορείς να δεις ότι ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ με τον κώδικα μας σου λέμε τι θα συμβεί....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
- Ένα όνειρο ήταν και πέρασε , ηρέμησε Μερίντιαν ... Να !!! Πάρε πιες ένα ποτήρι νερό...
- Δεν το θέλω το νερό , όχι , όχι τώρα ! Μας ξεγελάσαν μ'ακούς ;
- Τι θέλεις να μου πεις , Τι θέλεις να κάνω ;
- Να ακούσεις καλά και να το πείς σε όλους ...
Φαινόντουσαν νευρικοί , ο ένας από αυτούς ίδρωνε και χτυπούσε το στυλό του με μανία στον χάρτη, ενώ από τους υπόλοιπους 13, άλλοι κρατούσαν το κεφάλι τους και άλλοι σκούπιζαν με μαντήλι τα μάτια τους ...
This MUST happen , so This WILL happen - Φώναξε θυμωμένος ...
- 130 της Ανατολής και 110 της Δύσης είναι καλά κύριε ; Ρώτησε κάποιος με τρεμάμενη φωνή ...
- Καλά είναι !!! Απάντησαν πλέον ήσυχα τα νέγρικα χείλη του ...
Όταν θα έχεις τα μάτια σου στον πάγο , όταν θα έχεις δημιουργήσει την ψευδή σκεπτομορφή που σου επέβαλαν, τότε Κρότος αβύσου θα ακουστεί και η ακίδα θα φτάσει μπορεί και μέχρι το 9.
Ο χρόνος θα είναι εχθρός και θα το ξέρουν και έτσι δεν θα πούνε τίποτα και θα περιμενουν .
Θέλουν να παίξουν μαζί σου χωρίς να γνωρίζεις τους όρους. Η παρτίδα παίζεται και κρατά για έναν μήνα .
Πρόλαβα και διάβασα τον πίνακα τους ... 10 του ενός μέχρι 10 του άλλου έλεγε...
Θέλουν να το φορτώσουν στην φύση μάκούς ; Να μην τους πιστέψεις να το πεις και στους άλλους να ξέρουν !!!
Να πείς στους Μαριανούς να αντέξουν , μπορούν και πρέπει να αντέξουν , αλλιώς δεν ξέρω τι ακολουθεί... Θα έχουν βοήθεια απο την μιά μεριά την Κουκ τον Σολομώντα και τους Αλεούτες και από την άλλη τον Χέκελ και τον Βαρθολομαίο...
Δεν πρέπει να πετύχει η δοκιμή τους ... Αν γίνεται να μην φτάσουν κάν εκεί θα ήταν ευτήχημα ...
Μπορείς να τα καταφέρεις ;
- Θα προσπαθήσω
- Ω !!! Ο Φερδινάνδος θα ήταν περήφανος για εσένα
- Ηρέμησε τώρα ένα όνειρο ήταν μόνο
- Έχεις δίκιο ένα όνειρο ήταν ...
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
-Είσαι εδώ ;
-Ναι πάντοτε εδώ , σε περίμενα ...
-Αποφάσισαν να χτυπήσουν την τελευταία μέρα του χρονοδιαγράμματος ...
Ο Χέκελ και και ο Βαρθολομαίος άντεξαν νομίζω πως τελείωσε...
-Δεν τελείωσε τίποτα ... να τους στείλεις τα εύσημα αλλά να μήν καθησυχαστούν. Η σειρά τους πέρασε και άντεξαν όμως πρέπει να κάνουν το ίδιο και ο Κουκ , ο Σολομώντας και τους Αλεούτες ...
- Μα πως ! Τι θα πει δεν τελείωσε τίποτα Μερίντιαν ; Το είδαν όλοι ... Ούτε που πλησίασε το 7 !!!
-Δεν τελείωσε τίποτα , να με πιστέψεις ... τώρα θα προσπαθήσουν πιότερο από πριν ... θα ανεβάσουν κι άλλο το ποντεσιόμετρο ...
Είναι 3 τώρα και όχι 2 , άν όλα πάνε καλά θα κρατήσουν κι αυτοί ... αν όχι ... δεν θέλω να το σκεφτώ...
Να θυμάσαι ... θα θέλουν να το φορτώσουν στην φύση...
Ο νέγρος είναι έξαλλος ... Πιέζεται από μέσα και από έξω ... και οι 13 το ίδιο ... θα το κάνει ... αν δεν το κάνει τότε απειλείται με πόλεμο που γνωρίζει πως θα χάσει ... Κλείνω ...
-Στάσου περίμενε ... δώσε μου παράθυρο στον χρόνο να γνωρίζω να ετοιμαστώ ...
-Δεν χρειάζεσαι παράθυρο ... θα το δείς ... αν αντέξουν καλώς ...
Stranger...
http://www.katohika.gr/2014/04/otan-epi ... a-dis.html
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
πάντως 130 ανατολικός κάθετος περνάει πάνω από νησιά Σολομώντα και 110 δυτικός περνάει πάνω από Yellowstone.κατοχικός έγραψε:- 130 της Ανατολής και 110 της Δύσης είναι καλά κύριε ; Ρώτησε κάποιος με τρεμάμενη φωνή ...
L'état, c'est moi
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
http://www.katohika.gr/2014/04/to-oplo- ... ieite.html
http://www.katohika.gr/2014/04/to-oplo- ... ieite.html
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
http://www.katohika.gr/2014/04/diksolo- ... eksis.html
Ἕναν συσχετισμό πού κάνω εἶναι ὁ ἀστερισμός τοῦ Κυνός πού κάποιοι λένε ὅτι προερχόμαστε, καί πρός στόν ὁποῖο, Κύνα, ὑπῆρχε ὅρκος στήν ἀρχαία Ἑλλάδα. (Μά τόν Κύνα, ἔλεγε ὁ Σωκράτης). Φανταστεῖτε πόσο ἐξελιγμένο πρέπει νά εἶναι τό ἀστρικό σύστημα αὐτό ἀφοῦ μέσω τοῦ σκυλιοῦ μᾶς ὑπενθυμίζει καθημερινά τήν φιλία του - συγγένειά του μέ ἐμᾶς καί τονίζει τήν ὕπαρξή του.
Ἕναν συσχετισμό πού κάνω εἶναι ὁ ἀστερισμός τοῦ Κυνός πού κάποιοι λένε ὅτι προερχόμαστε, καί πρός στόν ὁποῖο, Κύνα, ὑπῆρχε ὅρκος στήν ἀρχαία Ἑλλάδα. (Μά τόν Κύνα, ἔλεγε ὁ Σωκράτης). Φανταστεῖτε πόσο ἐξελιγμένο πρέπει νά εἶναι τό ἀστρικό σύστημα αὐτό ἀφοῦ μέσω τοῦ σκυλιοῦ μᾶς ὑπενθυμίζει καθημερινά τήν φιλία του - συγγένειά του μέ ἐμᾶς καί τονίζει τήν ὕπαρξή του.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Λένε πως οι σκύλοι εκπέμπουν θετική ενέργεια
και οι γάτες απορροφούν την αρνητική. Και τα δυο
συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο περιβάλλον μας.
και οι γάτες απορροφούν την αρνητική. Και τα δυο
συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο περιβάλλον μας.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Ο Κατοχικός έχει ένα από τα καλύτερα μπλογκ αλλά ώρες ώρες μας τα χαλάει.
Αυτό το άρθρο με εξόργισε:
http://www.katohika.gr/2014/05/na-apago ... .html#more
Το ανάφερα στους αεροψεκασμούς και Σόρρυ για το air bahal αλλά το έφερε η κουβέντα. Γι αυτό και το συνεχίζω εδώ.
Πρόκειται για το ρατσισμό προς τους γέρους. Τι χωρίς ρατσισμό και πράσινα άλογα? Ρατσισμός μεγατόνων!!!!!! Και κυρίως με εξόργισε μία πρόταση:
Αυτό το άρθρο με εξόργισε:
http://www.katohika.gr/2014/05/na-apago ... .html#more
Το ανάφερα στους αεροψεκασμούς και Σόρρυ για το air bahal αλλά το έφερε η κουβέντα. Γι αυτό και το συνεχίζω εδώ.
Πρόκειται για το ρατσισμό προς τους γέρους. Τι χωρίς ρατσισμό και πράσινα άλογα? Ρατσισμός μεγατόνων!!!!!! Και κυρίως με εξόργισε μία πρόταση:
Όπως υπάρχει το όριο των 18 ετών , πρέπει να υπάρχει και το όριο των 70 ! Η απόσυρση απο την ενεργό δράση πρέπει να είναι σε όλους τους τομείς !
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
δεν είχα αμφιβολία ότι θα το συνέχιζες. (λύσσαξες πια )doctormarkon έγραψε:Σόρρυ για το air bahal αλλά το έφερε η κουβέντα. Γι αυτό και το συνεχίζω εδώ.
Στο τόπικ των ψεκασμών δε θα σου απαντούσα στο αιρ μπαχάλ με την καμία.
Τώρα που'ρθες και το'βαλες στο σωστό μέρος, θα τα ακούσεις.
Συγχωρα με που το λέω και σε σένα, αλλά έχοντας ζήσει ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ τον πραγματικό ρατσισμό για 20 συναπτά μέσα στη μέκκα του ρατσισμού, ώρες ώρες νιώθω πως δεν ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα τι σημαίνει ρατσισμός, γι'αυτό και τον επικαλούμαστε με το παραμικρό.doctormarkon έγραψε:Πρόκειται για το ρατσισμό προς τους γέρους.
Ρατσισμός στους γέρους, θα ήταν να θέλει κάποιος να τους πετάξει στον καιάδα επειδή γέρασαν και αποτελούν "βάρος" στον κορβανά των ασφαλιστικών ταμείων. Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για την ψήφο, είτε σε γέρους, είτε και σε νεότερους με ψυχολογικά νοσήματα, δεν είναι ρατσισμός.
Όπως για να πάρεις αναπηρική περνάς από γιατρό να βεβαιώσει πως όντως έχεις την τάδε αναπηρία, έτσι κι ο υπερήλικας θα μπορούσε να περνάει από μια επιτροπή (γιατρών, ψυχολόγων, κοινωνιολόγων κλπ) που θα έκρινε αν είναι ικανός και σε θέση να ψηφίσει από μόνος του και με πλήρη επίγνωση του τι ψηφίζει, χωρίς να του χώνουν στο χέρι το ψηφοδέλτιο τα παιδιά του (όπως έκαναν για χρόνια στην πεθερά μου τα παιδιά της).
Το συγκεκριμένο που προτάσσει ο κατοχικός λοιπόν, δεν το θεωρώ ρατσιστικό.
Λίγο σκληρό ίσως, και δη για ορισμένους από μας που βλέπουμε τα 70 απ'το παράθυρο
και όχι τόσο μακρυνά, αλλά έχει επιχειρήματα. Ο πραγματικός ρατσισμός εμπεριέχει φυλετικό (ή ηλικιακό, ή ταξικό ή κοινωνικού τύπου τέλος πάντων) μίσος που φτάνει στην εμπάθεια, (δηλαδή τυφλό/ανύπαρκτο κριτήριο) και ΑΝ προβάλλει κάποιος ρατσιστής επιχειρήματα, αυτά είναι έωλα, ανυπόστατα και δομημένα κατά τα συμφέροντα και το δοκούν των όποιων ρατσιστών.
Εδώ προτάσσει τα εξής: (και τα σχόλιά μου σε παρένθεση)
1/Το 45% είναι με κινητικά προβλήματα...
(μέσα σ'αυτά κι η μάνα μου η οποία δεν πήγε να ψηφίσει)
2/Το 40% πάσχει απο Alzheimer...
(η κουμπάρα μου πήγε το '12 την αλτσχαιμερική μητέρα της για ψήφο, δίνοντάς της το ψηφοδέλτιο)
To 10% έχει πρόβλημα όρασης...
(γεγονός, που σημαίνει πως και πλήρη διαύγεια να'χει, μπορεί να ρίξει
στην κάλπη άλλο από αυτό που επιλέγει)
Το 3% έχει πρόβλημα ακοής...
(ΓΕΓΟΝΟΣ- πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν μπορούσε να σχηματίσει μία
στοιχειωδώς σωστή άποψη απ'τα μέσα μαζικής εξημέρωσης/αποχαύνωσης/προπαγάνδας,
δεν μπορεί να ακούσει το Χρυστό του, πράγμα που τον απομονώνει από τα δρώμενα, τα τεκταινόμενα κλπ κλπ. )
και το 2% στα πρόθυρα όλων αυτών...
(καλά αυτό δεν είναι θέσφατο, αλλά δεν απέχει και πολύ απ'την πραγματικότητα, με δεδομένες τις επιθέσεις που δεχόμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εδώ και μια 20ετία στο σώμα μας, το οποίο σίγουρα στα 70 έχει καταπονηθεί τα μέγιστα...)
Και σε ρωτώ ρε συ Μαρία. Με τι κριτήριο πάνε να ψηφίσουν με τα παραπάνω δεδομένα;
Με ποια λογική και με ποιο μυαλό; Κι ακόμα κι αν δεν έχουν τα παραπάνω, ακόμα κι αν δεν έχουν ξεμωραθεί τελείως, δεν είναι οι περισσότεροι απόλυτα στεγανοποιημένοι και "κολλημένοι" εκεί που "ανήκουν"; θα μου πεις και νεότεροι είναι. Ναι, το βλέπω και σε 40ρηδες ακόμα δυστυχώς. "Είμαι ταγμένος εκεί" λένε, και ατυχώς θα είναι, ακόμα κι αν βλέπουν πως ΕΠΕΙΔΗ δε λένε να αλλάξουν λογική, αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος της ζωής τους όπως τη γνώριζα, ή κυριολεκτικά το τέλος της ζωής τους. Έχουμε αρκετούς νέους με τέτοια κολλήματα. Να'χουμε και τους υπερήλικες να μας χαντακώνουν κανονικά;
Θα μου πεις τα λαμόγια σ'αυτούς τους "κολλημένους" βασίζονται για να ολοκληρώσουν την ατζέντα που τους ανατέθηκε, οπότε τι να συζητάμε; Μπορεί ο κατοχικός (και άλλοι, ίσως κι εγώ - με προϋποθέσεις) να θέλει να γίνει μια τροποποίηση στο θέμα "φηφος", αλλά δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, οπότε αν διαφωνείς και θες τα πράγματα να μείνουν ως έχουν, μην ανησυχείς, όσο είναι αυτοί επάνω, έτσι θα μείνουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Συμφωνώ ότι για βιολογικούς και ψυχολογικούς λόγους όπως υπάρχει το όριο των 18 ετών θα πρέπει να υπάρχει και ένα όριο προς τα πάνω.
Για άλλα κριτήρια που δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία έχουμε συζητήσει σε παλαιότερες εκλογές.
Δυστυχώς ψηφίζουμε με τον ίδιο τρόπο που οδηγούμε.
Κανονικά θα έπρεπε η ψήφος να είναι φανερή και να απαγορεύεται να ψηφίζει κανείς το ίδιο κόμμα 3 συνεχόμενες φορές,ως δικλείδα ασφαλείας.
Η μυστική ψηφοφορία μας δίνει την επιλογή να κρυβόμαστε και να μη φαίνεται η ευθύνη μας για την επιλογή μας.
Ο καθένας βάζει ένα σταυρό και την επομένη των εκλογών βρίζει τους πάντες.
Για άλλα κριτήρια που δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία έχουμε συζητήσει σε παλαιότερες εκλογές.
Δυστυχώς ψηφίζουμε με τον ίδιο τρόπο που οδηγούμε.
Κανονικά θα έπρεπε η ψήφος να είναι φανερή και να απαγορεύεται να ψηφίζει κανείς το ίδιο κόμμα 3 συνεχόμενες φορές,ως δικλείδα ασφαλείας.
Η μυστική ψηφοφορία μας δίνει την επιλογή να κρυβόμαστε και να μη φαίνεται η ευθύνη μας για την επιλογή μας.
Ο καθένας βάζει ένα σταυρό και την επομένη των εκλογών βρίζει τους πάντες.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Βασούλα Εσύ είσαι η πρώτη που δεν θέλεις να μιλάμε για "γενιές" και έχεις απόλυτο δίκιο γιατί εκεί χάνεται η μπάλα. Η γενιά μου, η γενιά σου η νέα γενιά κλπ.
Γράψε λάθος στη λέξη ρατσισμός και βάλε στη θέση της τη λέξη ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ όπως και αν το πούμε η απόσυρση σε όλους τους τομείς είναι ένα νέο φαινόμενο και δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Σε παλαιότερες κοινωνίες ο γέρος ήταν ο σοφός της φυλής και όχι σαράβαλο στη γωνία που περιμένει να πεθάνει.
Η μητέρα μου δεν ψηφίζει γιατί δεν θέλει και βαριέται. Είναι 86 χρονών και κάθε πρωί ανοίγει τον υπολογιστή στα "κατοχικά νέα" και στο Σίβυλλα. Κι όμως χειρίζεται υπολογιστή αν και δεν έχει καν απολυτήριο δημοτικού. Αν δεν βαριόταν θα ψήφιζε Σύριζα ή Καζάκη και σε καμία περίπτωση ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.
Της είπα να ψηφίσει και να την πάω. Μου απαντάει. "Θα με δουν κάπως γριά και θα νομίζουν ότι θα το ρίξω σε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ άσε που μπορεί να φάω ξύλο" Την επομένη των εκλογών με παίρνει τηλέφωνο και λέει: Ασε σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν φτωχοί πάλι δεξιούς δημάρχους βγάλανε.
Και δεν είναι μοναδική περίπτωση η μαμά μου. Και άλλοι ηλικιωμένοι τα έχουν 400 ο πεθερός 88 χρονών κάνει τα ψώνια όλης της οικογένειας, πληρώνει τους λογαριασμούς και στέκει στις ουρές και καταλήγει στο καφενείο για πολιτική συζήτηση. Και αυτός Ψύριζα ψηφίζει αλλά όχι επειδή κάποιος τον έπεισε γι αυτό.
Τώρα να μην πω για 85 ρηδες που οδηγούν μηχανάκι και αυτοκίνητο και μάλιστα παρκάρους αμάξι με ακρίβεια χιλιοστού γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα.
Το θέμα είναι πλατύ και χρειάζεται άνοιγμα νέου τόπικ γιατί σηκώνει συζήτηση.
Αν ήταν κάτι να προτείνω είναι φανερή ψηφοφορία.
Τα μέτρα που θα επιβάλλει η κυβέρνηση να πιάνουν μόνο όσους τους ψήφισαν. Και τότε να δούμε ποιοι ψηφίζουν ότι ψηφίζουν και αν είναι γέροι ή νέοι.
Γράψε λάθος στη λέξη ρατσισμός και βάλε στη θέση της τη λέξη ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ όπως και αν το πούμε η απόσυρση σε όλους τους τομείς είναι ένα νέο φαινόμενο και δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Σε παλαιότερες κοινωνίες ο γέρος ήταν ο σοφός της φυλής και όχι σαράβαλο στη γωνία που περιμένει να πεθάνει.
Η μητέρα μου δεν ψηφίζει γιατί δεν θέλει και βαριέται. Είναι 86 χρονών και κάθε πρωί ανοίγει τον υπολογιστή στα "κατοχικά νέα" και στο Σίβυλλα. Κι όμως χειρίζεται υπολογιστή αν και δεν έχει καν απολυτήριο δημοτικού. Αν δεν βαριόταν θα ψήφιζε Σύριζα ή Καζάκη και σε καμία περίπτωση ΠΑΣΟΚ η ΝΔ.
Της είπα να ψηφίσει και να την πάω. Μου απαντάει. "Θα με δουν κάπως γριά και θα νομίζουν ότι θα το ρίξω σε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ άσε που μπορεί να φάω ξύλο" Την επομένη των εκλογών με παίρνει τηλέφωνο και λέει: Ασε σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν φτωχοί πάλι δεξιούς δημάρχους βγάλανε.
Και δεν είναι μοναδική περίπτωση η μαμά μου. Και άλλοι ηλικιωμένοι τα έχουν 400 ο πεθερός 88 χρονών κάνει τα ψώνια όλης της οικογένειας, πληρώνει τους λογαριασμούς και στέκει στις ουρές και καταλήγει στο καφενείο για πολιτική συζήτηση. Και αυτός Ψύριζα ψηφίζει αλλά όχι επειδή κάποιος τον έπεισε γι αυτό.
Τώρα να μην πω για 85 ρηδες που οδηγούν μηχανάκι και αυτοκίνητο και μάλιστα παρκάρους αμάξι με ακρίβεια χιλιοστού γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα.
Το θέμα είναι πλατύ και χρειάζεται άνοιγμα νέου τόπικ γιατί σηκώνει συζήτηση.
Αν ήταν κάτι να προτείνω είναι φανερή ψηφοφορία.
Τα μέτρα που θα επιβάλλει η κυβέρνηση να πιάνουν μόνο όσους τους ψήφισαν. Και τότε να δούμε ποιοι ψηφίζουν ότι ψηφίζουν και αν είναι γέροι ή νέοι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και πάλι αρχίζω και ξεφεύγω και ομολογώ ότι όντως λύσσαξαδεν είχα αμφιβολία ότι θα το συνέχιζες. (λύσσαξες πια )
Στο τόπικ των ψεκασμών δε θα σου απαντούσα στο αιρ μπαχάλ με την καμία.
Τώρα που'ρθες και το'βαλες στο σωστό μέρος, θα τα ακούσεις.
Περί γέρων και αντιμετώπιση ηλικιωμένων χρειάζεται να ανοίξω άλλο τόπικ και εδώ σχολιάζουμε ότι σχετίζεται με το αν οι ηλικιωμένοι πρέπει να ψηφίζουν ή αν πρέπει να υπάρχει όριο προς τα πάνω. Κατά την άποψή μου ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ
- ArELa
- Founder-Administrator
Μαρία, προτάσσεις πράγματα στα οποία δεν έχω καμία αντίρρηση.
Εγώ όμως πρόταξα άλλα τα οποία προσπέρασες συλλήβδην (όλα δηλαδή).
Αν διαφωνείς επ'αυτών που πρόταξα εγώ, θα είχε ενδιαφέρον
για μένα να δω σε ποιο σημείο/ποια σημεία. Διαφορετικά, δεν μπορεί
να ανοιχτεί το θέμα και να συζητηθεί ευρύτερα όπως λες.
Εγώ όμως πρόταξα άλλα τα οποία προσπέρασες συλλήβδην (όλα δηλαδή).
Αν διαφωνείς επ'αυτών που πρόταξα εγώ, θα είχε ενδιαφέρον
για μένα να δω σε ποιο σημείο/ποια σημεία. Διαφορετικά, δεν μπορεί
να ανοιχτεί το θέμα και να συζητηθεί ευρύτερα όπως λες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Να μαι πάλι.!!!!!!!!!
Δεν σε προσπέρασα. Τώρα μπορώ να απαντήσω.
Δεν ακυρώνω τον κατοχικό.........Μακάρι να μπει και να διαβάσει τι γράφουμε και να απαντήσει και ο ίδιος.
Πέρα από την πλάκα......Το δεδομένο είναι ότι δεν ζούμε σε μία ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ αλλά σε ένα κράτος λαμογιάρικο και μια κοινωνία ελέγχου. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να ζητάς νέα πακέτα ελέγχου.
Αν συμβεί αυτό που λες να περνάνε οι υπερήλικες από ειδική επιτροπή δεν θα είναι ποτέ για καλό.
Όσο για την πλήρη επίγνωση του τι ψηφίζουν δεν την έχουν ούτε νέοι.
Αυτοί που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν δεν ήταν γέροι. Είχε δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα εκείνη την εποχή που έπειθε ακόμα και τον πιό δύσπιστο ότι έρχονται καλύτερες μέρες,.........!!!!!!!
Ακόμα και ήταν να είμαι εγώ στην επιτροπή με καλό μισθό δεν θα το δεχόμουν ή αν το δεχόμουν θα τους έβγαζα όλους τσακάλια. Αν του χώνουν το ψηφοδέλτιο στην τσέπη τα παιδιά κακώς το κάνουν αλλά δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Αν ήταν κάτι να πολεμήσουμε στις εκλογές αυτό είναι το πελατειακό κράτος το οποίο δεν εξαντλείται στους διορισμούς στο δημόσιο όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί αλλά επεκτείνεται παντού. Ο πάτρωνας γίνεται φύλακας άγγελος του ψηφοφόρου και είναι το υπ αριθμ 1 κίνητρο που κάνει τα παιδιά να βάζουν στην τσέπη του υπερήλικα παππού το ψηφοδέλτιο. Ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Εσύ ποιοι νομίζεις ότι μπορεί να είναι. Σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε καλύτερο κόσμο ας πάρουμε εμείς την ευθύνη.
Όταν περνάς από γιατρό ή από επιτροπή για να πάρεις αναπηρική ακόμα και αν είσαι σαν το Στήβεν Χόκιν θα σε βγάλουν Ταρζάν..........!!!!!!!!! Εκτός αν έχεις μέσον οπότε πας Ταρζάν και βγαίνεις Στήβεν Χόκιν.
Έτσι και τώρα σε ένα πελατειακό κράτος θα μπορούσαν να βγάλουν ανίκανο για ψήφο όποιον δεν θα τους ψήφιζε. Και ικανή το πιο UFO γριά.
Δεν σε προσπέρασα. Τώρα μπορώ να απαντήσω.
Δεν ακυρώνω τον κατοχικό.........Μακάρι να μπει και να διαβάσει τι γράφουμε και να απαντήσει και ο ίδιος.
Το κοινωνιολόγων μου άρεσε ως ντοκτορέσα κοινωνιολόγος θα ήταν ευκαιρία για έξτρα φράγκα........ Επιτροπές???? ωχ ο παράδεισος του κομματόσκυλου!!!!!!!Όπως για να πάρεις αναπηρική περνάς από γιατρό να βεβαιώσει πως όντως έχεις την τάδε αναπηρία, έτσι κι ο υπερήλικας θα μπορούσε να περνάει από μια επιτροπή (γιατρών, ψυχολόγων, κοινωνιολόγων κλπ) που θα έκρινε αν είναι ικανός και σε θέση να ψηφίσει από μόνος του και με πλήρη επίγνωση του τι ψηφίζει, χωρίς να του χώνουν στο χέρι το ψηφοδέλτιο τα παιδιά του (όπως έκαναν για χρόνια στην πεθερά μου τα παιδιά της).
Πέρα από την πλάκα......Το δεδομένο είναι ότι δεν ζούμε σε μία ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ αλλά σε ένα κράτος λαμογιάρικο και μια κοινωνία ελέγχου. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να ζητάς νέα πακέτα ελέγχου.
Αν συμβεί αυτό που λες να περνάνε οι υπερήλικες από ειδική επιτροπή δεν θα είναι ποτέ για καλό.
Όσο για την πλήρη επίγνωση του τι ψηφίζουν δεν την έχουν ούτε νέοι.
Αυτοί που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν δεν ήταν γέροι. Είχε δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα εκείνη την εποχή που έπειθε ακόμα και τον πιό δύσπιστο ότι έρχονται καλύτερες μέρες,.........!!!!!!!
Ακόμα και ήταν να είμαι εγώ στην επιτροπή με καλό μισθό δεν θα το δεχόμουν ή αν το δεχόμουν θα τους έβγαζα όλους τσακάλια. Αν του χώνουν το ψηφοδέλτιο στην τσέπη τα παιδιά κακώς το κάνουν αλλά δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Αν ήταν κάτι να πολεμήσουμε στις εκλογές αυτό είναι το πελατειακό κράτος το οποίο δεν εξαντλείται στους διορισμούς στο δημόσιο όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί αλλά επεκτείνεται παντού. Ο πάτρωνας γίνεται φύλακας άγγελος του ψηφοφόρου και είναι το υπ αριθμ 1 κίνητρο που κάνει τα παιδιά να βάζουν στην τσέπη του υπερήλικα παππού το ψηφοδέλτιο. Ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Εσύ ποιοι νομίζεις ότι μπορεί να είναι. Σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε καλύτερο κόσμο ας πάρουμε εμείς την ευθύνη.
Όταν περνάς από γιατρό ή από επιτροπή για να πάρεις αναπηρική ακόμα και αν είσαι σαν το Στήβεν Χόκιν θα σε βγάλουν Ταρζάν..........!!!!!!!!! Εκτός αν έχεις μέσον οπότε πας Ταρζάν και βγαίνεις Στήβεν Χόκιν.
Έτσι και τώρα σε ένα πελατειακό κράτος θα μπορούσαν να βγάλουν ανίκανο για ψήφο όποιον δεν θα τους ψήφιζε. Και ικανή το πιο UFO γριά.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Με τι κριτήριο? Με αυτό το ίδιο που ψηφίζουν και οι σαραντάρηδες. Με το ίδιο που οι συνάδελφοι στο Υπουργείο ψήφισαν ΔΑΚΕ κι ας ξέρουν ότι αυτό θα είναι εις βάρος τους. Η βλακεία δεν έχει ηλικία.Και σε ρωτώ ρε συ Μαρία. Με τι κριτήριο πάνε να ψηφίσουν με τα παραπάνω δεδομένα;
Με ποια λογική και με ποιο μυαλό; Κι ακόμα κι αν δεν έχουν τα παραπάνω, ακόμα κι αν δεν έχουν ξεμωραθεί τελείως, δεν είναι οι περισσότεροι απόλυτα στεγανοποιημένοι και "κολλημένοι" εκεί που "ανήκουν"; θα μου πεις και νεότεροι είναι. Ναι, το βλέπω και σε 40ρηδες ακόμα δυστυχώς. "Είμαι ταγμένος εκεί" λένε, και ατυχώς θα είναι, ακόμα κι αν βλέπουν πως ΕΠΕΙΔΗ δε λένε να αλλάξουν λογική, αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος της ζωής τους όπως τη γνώριζα, ή κυριολεκτικά το τέλος της ζωής τους. Έχουμε αρκετούς νέους με τέτοια κολλήματα. Να'χουμε και τους υπερήλικες να μας χαντακώνουν κανονικά;
Θα μου πεις τα λαμόγια σ'αυτούς τους "κολλημένους" βασίζονται για να ολοκληρώσουν την ατζέντα που τους ανατέθηκε, οπότε τι να συζητάμε; Μπορεί ο κατοχικός (και άλλοι, ίσως κι εγώ - με προϋποθέσεις) να θέλει να γίνει μια τροποποίηση στο θέμα "ψήφος", αλλά δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, οπότε αν διαφωνείς και θες τα πράγματα να μείνουν ως έχουν, μην ανησυχείς, όσο είναι αυτοί επάνω, έτσι θα μείνουν.
Και που ξέρουμε ότι όλοι οι γέροι ψηφίζουν συγκεκριμένο κόμμα αφού η ψήφος είναι μυστική?
Όλη η μανούρα για τους γέρους ξεκίνησε από το δημοσιοκάφρο Χίο που έλεγε ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ.
Και τι πρεσβεύει ο Χίος? Προμοτάρει τη Χρυσή Αυγή!!!!!!!!!!!
Και οι νέοι που γίνονται χρυσαύγουλα? Τι κριτήριο έχουν??????
Και για να ξαναγυρίσω στο θέμα ρατσισμός ή αν το θες καλύτερα διάκριση -προκατάληψη.
Υπάρχουν στερεότυπα σχετικά με τις ηλικίες.
Όταν ακούγεται έτος γέννησης 1924, 1926, 1927,1928, 1929.......κ.ο.κ τι έρχεται στο νου? Ένα ανθρώπινο κουφάρι που από τη μια τρώει και από την άλλη χέζει και τον ξεσκατίζουνε? Αμ δεν είναι έτσι!!!!!!!!!!
Έχουμε και το επώνυμο παράδειγμα το Γλέζο. Γιατί δεν είναι ικανός για να εκλέγεται? Είναι λιγότερο ικανός από το Βενιζέλο τον Πάγκαλο και τον πολύ νεώτερο Αδωνη ή Βορίδη ή Πλεύρη γιο?
Τώρα που κοιτάζω: "γεννήθηκε το 1925 στην Παροικιά της Πάρου από Ναξιώτες γονείς" Ο μόνος που βάζει θέμα ότι είναι γέρος είναι ο Πάγκαλος.
Εμείς τώρα που είμαστε μέσης ηλικίας ανάμεσα στα παιδιά μας νέους και εφήβους και στους γονείς μας που είναι ηλικιωμένοι είμαστε και εκείνοι που χειριζόμαστε καταστάσεις και ο τρόπος που τις χειριζόμαστε όσον αφορά τα παιδιά και τους γονείς επηρεάζουν τη ζωή και το μέλλον μας.
Όσοι είναι μέσης ηλικίας αντί να νταντεύουν τους ηλικιωμένους γονείς για να το παίξουν εξουσία ας τους πάρουν ένα λαπ τοπ. Αντί να τους συμπεριφέρονται σαν μωρά ας τους ξυπνήσουν. Κι όμως ξυπνάνε και έχουν πολύ καλύτερο κριτήριο από τους νεότερους.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Η κριτική που κάνω στο άρθρο του κατοχικού δεν αλλάζει τη γνώμη μου για τον κατοχικό. Τα "κατοχικά νέα" εξακολουθούν να βρίσκονται στο δεύτερο κλικ μετά τα ιδεογραφήματα. Τα αγαπημένα μπλογκάκια βρίσκονται ΄στο στόχαστρο της κριτικής και όχι αυτά που δεν ανοίγω καν ή ανοίγω μια φορά το χρόνο.
Αν βλέπει ιδεο ο Στρειντερ ας μπει να σχολιάσει και ο ίδιος.
Να ξέρει ότι η κριτική μου είναι πάντα καλοπροαίρετη.
Στη δική μου πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο περιβάλλον μου οι ηλικιωμένοι είναι αλλιώς. Ίσως με το μυαλό μας φτιάχνουμε την πραγματικότητα μας.
Αυτό το έχει αναλύσει ο Στρέιντζερ και οι αναλύσεις του δεν συμφωνούν με το άρθρο που σχολίασα. Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι πάτησε μπανανόφλουδα. Κι εγώ πατάω μπανανόφλουδες και όχι μόνο......!!!!!!
Πριν κάνω την κριτική μου έχω κάνει πολλές φορές την αυτοκριτική μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ομολογώ ότι πάτησα την μπανανόφλουδα πολλές φορές.
Πάνω που έκανα ανάλογες σκέψεις για τους άνω των -.......όντα να σου και συνάντησα τον Αργύρη Τσακαλία στην Ικαρία. Με έβγαλε φούσκα σε μια ανηφόρα μαζί με δύο συνομηλίκους του μου τα έχωσε και μου έφυγε η μαγκιά........Ήταν η εποχή που έκανα τζούντο και crossfit τρομάρα μου και παινευόμουν που έκανα κατακόρυφο και έβλεπα τον κόσμο ανάποδα. Ο Τσακαλίας και η παρέα του με έκαναν να αισθάνομαι................. ψοφίμι
Το θέμα "γέροι" έχει πολύ ζουμί και χρειάζεται ένα νέο τόπικ. Εδώ επικεντρωθήκαμε κυρίως στις εκλογές και αν πρέπει να μπαίνουν όρια ηλικία προς τα πάνω.
Αν βλέπει ιδεο ο Στρειντερ ας μπει να σχολιάσει και ο ίδιος.
Να ξέρει ότι η κριτική μου είναι πάντα καλοπροαίρετη.
Στη δική μου πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο περιβάλλον μου οι ηλικιωμένοι είναι αλλιώς. Ίσως με το μυαλό μας φτιάχνουμε την πραγματικότητα μας.
Αυτό το έχει αναλύσει ο Στρέιντζερ και οι αναλύσεις του δεν συμφωνούν με το άρθρο που σχολίασα. Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι πάτησε μπανανόφλουδα. Κι εγώ πατάω μπανανόφλουδες και όχι μόνο......!!!!!!
Πριν κάνω την κριτική μου έχω κάνει πολλές φορές την αυτοκριτική μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ομολογώ ότι πάτησα την μπανανόφλουδα πολλές φορές.
Πάνω που έκανα ανάλογες σκέψεις για τους άνω των -.......όντα να σου και συνάντησα τον Αργύρη Τσακαλία στην Ικαρία. Με έβγαλε φούσκα σε μια ανηφόρα μαζί με δύο συνομηλίκους του μου τα έχωσε και μου έφυγε η μαγκιά........Ήταν η εποχή που έκανα τζούντο και crossfit τρομάρα μου και παινευόμουν που έκανα κατακόρυφο και έβλεπα τον κόσμο ανάποδα. Ο Τσακαλίας και η παρέα του με έκαναν να αισθάνομαι................. ψοφίμι
Το θέμα "γέροι" έχει πολύ ζουμί και χρειάζεται ένα νέο τόπικ. Εδώ επικεντρωθήκαμε κυρίως στις εκλογές και αν πρέπει να μπαίνουν όρια ηλικία προς τα πάνω.
Δοκτορεσα καποτε ο γέρος ήταν ο σοφός της φυλής ναι. τώρα όμως οσες φορές ετυχε να μιλήσω με γέρο συνάντησα κλειστόμυαλα άτομα. δυστηχώς είναι πίσω απο την εποχή τους και ψηφίζουν με τα κριτήρια που ψήφιζαν και τότε και ας βλέπουν την σύνταξη τους να κανει φτερά και να τους έχουν για τον καιάδα οι πολιτικοι τους οποιους ομως θα ξαναψηφίσουν. στους δεκα ειναι ζητημα αν ενας ειναι ορθολογιστής και ανοιχτομυαλος.
Τωρα για το αν πρεπει να περνανε επιτρόπες. Επειδη το βλεπω μακροσκοπικα όπως και εσυ. θα πω όχι απο ολες τις πλευρες.
Σε μια ιδανικη πολιτεια δεν θα τους καταντουσαμε τοσο κλειστομυαλους. θα ηταν οντως οι σοφοι της ιστοριας.
Σε μια εχθρικη πολιτεια οπως αυτην στην οποια υπάρχουμε λεω οχι γιατι δεν δινεις όπλα στον εχθρό. Ανοιγουμε κερκοπορτες που θα αρχισουν απο μια επιτροπη και θα φτασουν μεχρι και την ευθανασια.
γιατι εσυ και ο κατοχικος βικυ που τα προτεινετε δεν μισειτε τους γέρους και δεν ειστε ρατσιστες. ο Λοβερδος και ο μπενυ ομως θα γουσταραν πολυ να τους στειλουν στους μαρμάρινους σταυρούς.
Τωρα για το αν πρεπει να περνανε επιτρόπες. Επειδη το βλεπω μακροσκοπικα όπως και εσυ. θα πω όχι απο ολες τις πλευρες.
Σε μια ιδανικη πολιτεια δεν θα τους καταντουσαμε τοσο κλειστομυαλους. θα ηταν οντως οι σοφοι της ιστοριας.
Σε μια εχθρικη πολιτεια οπως αυτην στην οποια υπάρχουμε λεω οχι γιατι δεν δινεις όπλα στον εχθρό. Ανοιγουμε κερκοπορτες που θα αρχισουν απο μια επιτροπη και θα φτασουν μεχρι και την ευθανασια.
γιατι εσυ και ο κατοχικος βικυ που τα προτεινετε δεν μισειτε τους γέρους και δεν ειστε ρατσιστες. ο Λοβερδος και ο μπενυ ομως θα γουσταραν πολυ να τους στειλουν στους μαρμάρινους σταυρούς.