Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 16 Φεβ 2014, 08:13

Η φιλανθρωπία για τον πλούσιο χρησιμεύει για να κρατά μεγάλο ποσοστό πληθυσμού ναρκωμένο και αυτοί που τρώνε σε συσσίτια ευγνωμονούν αυτόν που τους ταϊζει και ταυτόχρονα αισθάνονται "άχρηστοι". Είναι κάτι σαν mind control όταν κάνεις κάποιους ανθρώπους να πιστεύουν ότι χωρίς τη φιλανθρωπία θα ήταν χαμένοι και θα είχαν πεθάνει από την πείνα. Αυτό το ρόλο έπαιξε και ο διορισμός στο δημόσιο με μέσον. Κάνει αυτούς που διορίστηκαν να πιστεύουν ότι θα ήταν έρμαια της μοίρας αν δεν βρισκόταν εκείνος ο καλός άνθρωπος να τους βολέψει.

Βέβαια αν είναι κάποιος τόσο πλούσιος μπορεί να κάνει κληροδότημα για υποτροφίες και σπουδές ώστε αυτός που θα ευεργετηθεί να πάει ένα βήμα μπροστά και να του δίνει ευκαιρίες.

Έχουμε λοιπόν τη δωρεά που κρατάει ανθρώπους εξαρτημένους ισόβια και δωρεά που ανοίγει πόρτες και δίνει ευκαιρίες.

Όσο για το θέμα Σώρρα δε με ενδιαφέρει αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι.

Αν υπάρχουν και σε όποια μορφή και αν υπάρχουν πιθανόν να επιδιώκεται κάποια εξάρτηση από τις Η.Π.Α.
Η Αμερική χάνει την κηδεμονία στην Ελλάδα και ίσως θέλει να την ξανακερδίσει.

Στους κύκλους της παγκόσμιας πλουτοκρατίας δεν υπάρχει απόλυτη σύμπνοια αλλά έντονες συγκρούσεις.
Αν υπάρχουν χρήματα τότε η ΕΝΤ έχει σχέση με αυτές τις συγκρούσεις.

Όπως ο Σύριζα βρίσκεται πιό κοντά στην Αμερική και προωθείται από αμερικανικά κέντρα εξουσίας.

Δεν είναι έκπληξη αν μετά από λίγα χρόνια υπάρχει πόλεμος μεταξύ Αμερικής και Ε.Ε.
Το βρίσκω πολύ πιθανό.

Αγγλία (βλέπε σουλάτσο Γλύξμπουργκ και μόνιμη εγκατάσταση στο καστρί), Αμερική και Ε.Ε μάχονται για να περάσει η Ελλάδα στη σφαίρα επιρροής τους.
Ή διεκδικούν ένα βαθμό επιρροής.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 16 Φεβ 2014, 08:22

Ενας που ηταν καθηγητής μου και παράλληλα διευθυντης πωλήσεων σε μεγάλη εταιρία ηλεκτρικών συσκευών (ονόματα δεν λέμε). μου είχε πει οτι μόλις τελειωσε το φανταρικό του (Εφεδρος ηταν) πηγε να δουλέψει στην εταιρια κάποιων συγγενών του (χαμάλης).
Εβλεπε εκεί κάτι τύπους με κουστουμια και βαλιτσάκια και έμαθε ότι αυτοι είναι οι πωλητές. εξέφρασε την επιθυμια στον θείο του να γίνει πωλητής. Τον σπουδάσανε σε μια Ελληνοαμερικάνικη σχολή (νομίζω στην εποχή του ήταν και η μοναδική στην χώρα).
Δούλεψε χρόνια γι αυτους εκτοτε ως πωλητής . και εκανε χρόνια να βρει την δυναμη να πει στον θείο του ότι θα ψάξει αλλού να βρεί δουλεια. Η ευγνωμοσύνη ακομα και οταν υπάρχει ευκαιρία σε κάνει σκλαβο.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 16 Φεβ 2014, 08:29

Αν δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή τα πράγματα είναι απλά και εύκολα.

Αν υπάρχουν κάποιες προσβάσεις σε κεφάλαια τα οποία θα δοθούν στη χώρα τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Η αν υπάρχουν κάποιοι μηχανισμοί αντίστοιχοι της Τρόϊκας που θα τύλιγαν τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο χρέους.

Στα βίντεο μιλάνε πολύ.
Αλλά λένε τα ίδια και τα ίδια.
Κάποια κενά παραμένουν και τα κομμάτια δεν κουμπώνουν.

Περιμένω να μάθω ποιοί δήμοι υπέγραψαν και τι θα συμβεί.
Υπέγραψαν 5 λένε.

Ποιοι είναι αυτοί οι πέντε και πότε θα τους έρθει το χρήμα?
Αλλά δεν το λένε.
Ξαφνικά οι σκοτεινές δυνάμεις παρεμβαίνουν και πιέζουν τους δημάρχους κλπ κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 16 Φεβ 2014, 08:45

Φώτη στην περίπτωση που αναφέρεις η ευεργεσία είναι....."προσωπική"
Και στο δημόσιο με ρουσφέτι δεν βολεύεται όποιος μπαίνει ούτε ξύνεται.
Ούτε βάζουν άχρηστους και χαζούς όπως λέγεται.
Απλώς η ευεργεσία είναι "προσωπική" αντίθετα με το ΑΣΕΠ και την ΕΣΔΔ που είναι κάτι "απρόσωπο"

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κληροδοτημάτων είναι οι υποτροφίες ΙΚΥ.
Αν κάποιος περάσει τις εξετάσεις και πάρει πρωτιά παίρνει υποτροφία αλλά δεν ξέρει με ποιού κληροδότημα σπουδάζει και αν ξέρει το όνομα δεν ξέρει τίποτα γι αυτόν. Επομένως δεν χρωστάει σε κάποιον ευγνωμοσύνη ώστε να γίνει "σκλάβος"

Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις αλλά δεν έχουν προσωπικό χαρακτήρα.
Όπως π.χ να δουλέψει για 15 χρόνια αν είναι Δ.Υ και να μην πάρει σύνταξη ακόμα και αν έχει τις προϋποθέσεις, ούτε να παραιτηθεί αν βρει στον ιδιωτικό τομέα καλύτερη δουλειά με περισσότερα λεφτά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επιστρέψει την υποτροφία.

Λογικές οι δεσμεύσεις και τις ξέρεις από πριν.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 16 Φεβ 2014, 09:01

To AΣΕΠ δεν το θεωρω ευεργεσια. ηταν ισως το μονο σωστο του πασοκ.
Λεει λοιπον το ΑΣΕΠ. θελω τοσους γι αυτον τον κλάδο και παιρνω αυτους που πληρουν τα ταδε αντικειμενικα και κοινωνικα κριτήρια (Αυτους που ταιριαζουν περισστοτερο).
Δεν το θεωρω ρουσφέτι ουτε ευεργεσία. Η μονη ευεργεσια σε αυτο ειναι αν προκυρηττανε περισσοτερες θεσεις απο οσες χρειάζονταν για να φανουν καλοι.
Το προβλημα εγινε πριν το ασεπ. που ο καθε βουλευτης εβαζε προσωπικα τους δικους του. ηταν προσωπικη η ευεργεσια όταν έγινε το κακο.
Ασχετα αν μπηκαν πολλοι με ρουσφέτι. ο καθένας τους ξερει σε ποιο πρόσωπο χρωστάει.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 16 Φεβ 2014, 10:16

Το ρουσφέτι είναι προσωπική χάρη που δημιουργεί υποχρέωση και ταυτόχρονα ένα αίσθημα αδυναμίας.
Το ΑΣΕΠ και η ΕΣΔΔ είναι απλά θεσμοί και καμία σχέση δεν έχουν με χάρη.
Πριν από αυτά υπήρχαν εκτακτοι διαγωνισμοί με εξετάσεις που ούτε και αυτοί είχαν σχέση με "χάρες"
Τα ανέφερα επειδή έχουν απρόσωπο χαρακτήρα.

Το ΙΚΥ είναι κληροδοτήματα αλλά ευεργετούνται από αυτά όσοι έρθουν πρώτοι ή δεύτεροι το πολύ σε κάποια κατάταξη με εξετάσεις. Και αυτό έχει απρόσωπο χαρακτήρα.

Όλα τα κληροδοτήματα δεν δίνονται πάντα με εξετάσεις.

Αν ένας τόσο πλούσιος όπως ο Σώρρας ήθελε και είχε τα χρήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει θεσμούς στους οποίους να ευεργετούνται κάποια άτομα που δεν έχουν ευκαιρία ή δυνατότητα. Για παράδειγμα μία μουσική ακαδημία, ένα ερευνητικό ινστιτούτο που δεν υπάρχει σήμερα αντίστοιχο, να χρηματοδοτήσει έρευνα πάνω σε κάποιο επιστημονικό πεδίο από το οποίο θα ευεργετηθεί η κοινωνία. Έρευνες για καλλιέργειες μη μεταλλαγμένων και βιολογικών
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθηθεί ένας λαός και να αποκτήσουν κάποιοι ευκαιρίες για δουλειά ή να επωφεληθούν από τα αποτελέσματα ενός θεσμού ή μίας έρευνας. Π.χ έρευνες για εναλλακτικές ή άγνωστες συμβατικές θεραπείες οι οποίες βρίσκονται στο χρονοντούλαπο γιατί δεν βγάζουν κέρδος και κανείς δεν θέλει να τις χρηματοδοτήσει ή σχολείο για παιδιά του δρόμου που δεν μπορούν να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό σύστημα με μεθόδους διδασκαλίας κατάλληλες για τέτοια άτομα. Μπορεί να χρηματοδοτήσει ή να ιδρύσει έναν εκδοτικό οίκο για βιβλία αγνώστων συγγραφέων που δεν έχουν χρήματα να εκδώσουν ένα βιβλίο. Να βοηθήσουν μη διάσημους αλλά ταλαντούχους ηθοποιούς τραγουδιστές ζωγράφους σκηνοθέτες σεναριογράφους να εξασκήσουν την τέχνη τους και να αναπτυχθεί ένα άλλο είδος κουλτούρας πέρα από τα σκουπίδια που σερβίρει το σύστημα που τόσο κατηγορούν.
Η ακόμα καλύτερα ένα θεσμό που θα ασχολείται με έρευνα γύρω από την αρχαία Ελλάδα όπως μελέτη αρχαίων κειμένων, αρχαία ελληνικά, έρευνα για τη μουσική των αρχαίων Ελλήνων την κουλτούρα τους πέρα από τα γνωστά την τεχνολογία" τους είτε είναι απολλώνεια είτε του Ερμή είτε του Ηφαίστου.
Υπάρχουν χιλιάδες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν αν ήθελαν πράγματι να πάει ο λαός ένα βήμα παραπέρα.

Ο ακροατής διατύπωσε άσχημα την ερώτηση αναφερόμενος σε συσσίτια.
Θα έπρεπε να τη διατυπώσει πιό γενικά ώστε να συμπεριλαμβάνει και δραστηριότητες που δίνουν ευκαιρίες αλλά δεν δεσμεύουν.

Δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο ούτε και το συζητάνε καν.

Τελικά ακόμα και αν υπάρχουν χρήματα στην υλική τους μορφή δεν μας είπαν με πιό τρόπο θα επωφεληθεί το κοινωνικό σύνολο άμεσα ή έμεσα από αυτή τη χρηματοδότηση.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 16 Φεβ 2014, 15:34

Δόκτωρ, δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Αν κάποιος πεθαίνει από την πείνα ή απο΄το κρύο επειδή του πήραν το σπίτι, τότε ο λεφτάς πρέπει να του δώσει την πρώτη μέρα φαΐ κια στέγη. Τις επόμενες μέρες να του δώσει θέση εργασίας (μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα που υποτίθεται πως έχει ο λεφτάς) ώστε να μη ζητιανεύει, αλλά να ζήσει και να αναπτυχθεί.

Σιγά μην έκανε κάτι τέτοιο ο Σώρρας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 16 Φεβ 2014, 16:07

Αυτό περιλαμβάνεται στις δραστηριότητες που περιέγραψα παραπάνω.
Τα συσσίτια είναι υποκρισία.
Αλλά υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να πάψουν οι φτωχοί να είναι φτωχοί και περιθωριοποιημένοι.

Αυτό μπορούν να το κάνουν χωρίς να περιμένουν άδεια από το Κράτος είτε σε μορφή ΜΚΟ είτε σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.
Αφού έχουν 600 δις ένα έργο που θα στοίχιζε λίγα εκατομμύρια θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα πολλών ανθρώπων.
Με την προϋπόθεση ότι θα συμμετείχαν και οι άνθρωποι που ευεργετούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (π.χ ως δάσκαλοι, νηπιαγωγοί δικηγόροι ή ότι άλλο ξέρουν να κάνουν.
Κάτι σαν την Μαριναλέντα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 19 Φεβ 2014, 21:22

Παρασκευή απόγευμα φίλοι και γνωστοί θα έρθουν να μιλήσουν στο καφενείο του χωριού για τα 600 του Σώρρα :loco:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 19 Φεβ 2014, 22:15

:clap: :clap: :clap:
Θέλω ρεπορτάζ από "πρώτο χέρι" με τις κρίσεις και τα σχόλια σου.
Αν δεν πας πες μας πως σχολιάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί και ποιές είναι οι απόψεις τους
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 19 Φεβ 2014, 22:51

alkinoos έγραψε:Παρασκευή απόγευμα φίλοι και γνωστοί θα έρθουν να μιλήσουν στο καφενείο του χωριού για τα 600 του Σώρρα :loco:
Θα υπάρχει κάποιος αντίλογος με επιχειρήματα ή λογικές ερωτήσεις / απορίες , ή θα είναι μόνοι τους ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:09

doctormarkon έγραψε: Θέλω ρεπορτάζ από "πρώτο χέρι" με τις κρίσεις και τα σχόλια σου.
Αν δεν πας πες μας πως σχολιάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί και ποιές είναι οι απόψεις τους
Εκεί θα με βρουν :D ..μιας και είναι η κύρια πηγή σύνδεσης μου :loco: :D Ενημέρωση θα κάνουν για το ποιος είναι ο Σώρρας και θα μαζέψουν υπογραφές.Το μεσημέρι πριν πάω για προπόνηση βρήκα έναν φίλο που τρέχει για τον Σώρρα και μου είπε πως έχουν μαζέψει 3.700.000 υπογραφές
Dread έγραψε: Θα υπάρχει κάποιος αντίλογος με επιχειρήματα ή λογικές ερωτήσεις / απορίες , ή θα είναι μόνοι τους ?
Μόλις μπήκα στο καφενείο ο φίλος έφευγε για να πάει να κολλήσει αφίσες,στη συζήτηση λεπτού που είχαμε,ναι, θα υπάρξουν.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:17

Και εκεί αφίσες?
Ωχ ωχ ωχ ωχ ωωωωωχ.

Όχι δόγματα κόμματα χρώματα αλλά οι αγγαρείες στην ημερήσια διάταξη.
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:35

alkinoos έγραψε:Το μεσημέρι πριν πάω για προπόνηση βρήκα έναν φίλο που τρέχει για τον Σώρρα και μου είπε πως έχουν μαζέψει 3.700.000 υπογραφές
37.000.000 είναι...... έχουν κάνει λάθος..... :dlol:

Άλλωστε....ότι δηλώσεις είσαι.... σάμπως θα τις δει ποτέ κανείς ?
Εννοώ μία - μία, κατατεθημένες και δημοσιευμένες σε κάποιο επίσημο site/φορέα ?

Θα λένε "έχουμε μαζέψει 6.000.000" υπογραφές, και αν τους ρωτήσεις "που μπορώ να τις δω", θα αρχίσουν τα σου,ξου,μου....

Να μια καλή ερώτηση για μεθαύριο :wink: .
"Που μπορώ να επιβεβαιώσω το πλήθος των υπογραφών που έχετε μαζέψει, και πως μπορώ να ελέγξω τα ονόματα ?". Άλλωστε δεν είναι κάτι απόρρητο.
"Που μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω το πλήθος των δήμων που έχουν συμφωνήσει, με ποιες υπογραφές, και σε ποια δημοτικά συμβούλια έγινε η υπερψήφιση?"

Υ.Γ. Σταματάω εδώ, γιατί άμα αρχίσω , δεν θα τελειώσω..... :loco:
χώρια που άμα πιάσουμε τα περί χρημάτων, θα γεμίσουμε σελίδες από ερωτήσεις.....
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:37

Αν και το βλέπω....να χαρακτηρίζεσαι "μασονοπρακτοράκος" και "αντίνοος", και να κλείνει το θέμα εκεί.....

Ανθέλληνα.....ε ανθέλληνα..... :lol:
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:56

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει γραμμή Σώρρα για τις εκλογές.Μου είναι παράδοξο και αδιανόητο υποστηρικτές του Σώρρα να πάνε να ψηφίσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.Όσο για το αν θα υπάρξει διάλογος,θεωρώ πως θα παίξει κασέτα. Αν παίξει,τότε δεν υπάρχει λόγος να συμμετάσχω,απλά θα πίνω τον καφέ μου και θα ακούω :loco:

Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 20 Φεβ 2014, 00:06

alkinoos έγραψε:Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει γραμμή Σώρρα για τις εκλογές.Μου είναι παράδοξο και αδιανόητο υποστηρικτές του Σώρρα να πάνε να ψηφίσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.
Αυτό δεν το 'χα σκεφτεί..... :?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 20 Φεβ 2014, 00:54

alkinoos έγραψε:Μου είναι παράδοξο και αδιανόητο υποστηρικτές του Σώρρα να πάνε να ψηφίσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.
Αν θεωρείς πως ΌΛΑ τα (μικρά )κόμματα μας έχουν φέρει σ'αυτή την κατάσταση, και ότι η μόνη επιλογή είναι να ψηφιστούν τα μεγάλα ή πρώιην μεγάλα, θα διαφωνήσω.
. Δε θα πω για το ΕΠΑΜ, θα δώσω άλλο παράδειγμα..
Το χριστιανοδημοκρατικό του Νικολόπουλου. Μπορεί να μην έχω την ιδεολογική καταγωγή του
και να διίσταμαι στην κοσμοθεωρία του, αλλά δεν θα παραβλέψω κι όλας ότι ο τύπος αποχώρησε και ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΝΔ χωρίς να ψηφίσει κανένα μνημόνιο. Αν μη τι αλλο, αυτό δείχνει εντιμότητα και δυσανεξία στην κομματοδουλεία.

Dread έγραψε:Υ.Γ. Σταματάω εδώ, γιατί άμα αρχίσω , δεν θα τελειώσω..... :loco:
κρίμα και θα απολάμβανα κατεβατό από το... μασονοπρακτοράκι :giggle:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 20 Φεβ 2014, 06:58

:clap: Συμφωνώ απόλυτα. Το 4Χ4 τα....σπάει.

Τον έβγαλα έτσι γιατί ο λόγος που αποχώρησε από τη νουδούλα και παραιτήθηκε από υπουργός εργασίας ήταν επειδή είπε ο Σαμαρας να κάτσουν οι υπουργοί στα τέσσερα στην τρόϊκα.

Εκείνος αρνήθηκε και το είπε δημόσια ότι ο καλός θεούλης τον έπλασε να στέκει στα δύο πόδια και αρνήθηκε να πέσει στα τέσσερα.
Στα τέσσερα πέφτει λέει μόνο στην εκκλησία σε μία ιδιαίτερη μέρα της γονατοκλησιάς (δεν θυμάμαι πότε είναι δεν είμαι καλή χριστιανή).

Έχει και χιούμορ. Είπε να παραγγείλουν μάσκες. Ποιόν θέλετε Το Γεωργιάδη? το Σαμαρά το Βενιζέλο?

Θα κάνει συγκέντωση με μάσκες την άλλη Κυριακή στο Σύνταγμα :lol:

Ο Νικολόπουλος δεν είναι κάθετα αρνητικός στο Σώρρα.

Πάντως στην ΕΝΤ είναι καλύτερα να πηγαίνει κανείς "πάσο" παρά "κόντρα".
Γιατί?

Γιατί αν παει κανείς κόντρα μετά θα πουν ότι αυτοί είχαν τα 600 δις ζεστά και αχνιστά αλλά οι αντίνοοι, οι ανθέλληνες που παίρνουν εντολές από τη στοά τους δεν τους άφησαν να τα δώσουν. Και πέταξε το πουλάκι τσίου

Αν όμως κάποιος τους πει δώσε αφού τα έχεις τότε θα δούμε τι θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 20 Φεβ 2014, 16:10

Dread έγραψε:
alkinoos έγραψε:Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει γραμμή Σώρρα για τις εκλογές.Μου είναι παράδοξο και αδιανόητο υποστηρικτές του Σώρρα να πάνε να ψηφίσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.
Αυτό δεν το 'χα σκεφτεί..... :?

Άσε και ' μας να σκεφτούμε τίποτα βρε Dread :lol:
Φευγαλέα χθεσινή σκέψη ήταν :loco:

ArELa έγραψε:
alkinoos έγραψε:Μου είναι παράδοξο και αδιανόητο υποστηρικτές του Σώρρα να πάνε να ψηφίσουν τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.
Αν θεωρείς πως ΌΛΑ τα (μικρά )κόμματα μας έχουν φέρει σ'αυτή την κατάσταση, και ότι η μόνη επιλογή είναι να ψηφιστούν τα μεγάλα ή πρώιην μεγάλα, θα διαφωνήσω.
Με τη φράση αυτή εννοείται πως εξαιρώ τα κόμματα που δεν ψήφισαν μνημόνια και σε όσα δεν συμμετείχαν προ μνημονίων σε ψηφίσματα που ήταν κατά του Έλληνα πολίτη
doctormarkon έγραψε: Το 4Χ4 τα....σπάει.

Τον έβγαλα έτσι γιατί ο λόγος πουαποχώρησε από τη νουδούλα και παραιτήθηκε από υπουργός εργασίας ήταν επειδή είπε ο Σαμαρας να κάτσουν οι υπουργοί στα τέσσερα στην τρόϊκα.

Εκείνος αρνήθηκε και το είπε δημόσια ότι ο καλός θεούλης τον έπλασε να στέκει στα δύο πόδια και αρνήθηκε να πέσει στα τέσσερα.
Στα τέσσερα πέφτει λέει μόνο στην εκκλησία σε μία ιδιαίτερη μέρα της γονατοκλησιάς (δεν θυμάμαι πότε είναι δεν είμαι καλή χριστιανή).

γουάτ :dunno: :lol: :loco:Τέτοιους ανθρώπους δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά

Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Πέμ 20 Φεβ 2014, 17:40

Εγώ έχω πάει σε μια τέτοια συγκέντρωση στη περιοχή μου.
Δεν πήρα είδηση τίποτα σχετικά με κάποιον εκλογικό στόχο ή πολιτική.
Θα πήγαινα και στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες, γιατί θα συναντούσα εκεί ένα φίλο από παλιά.
Αυτό που προσέλαβα εγώ προσωπικά..., ήταν ένας εντυπωσιασμός.
Και δεν θα επεκταθώ περισσότερο, μην εκτεθώ! :lol:
Αλλά και ανερχόμενο ενδιαφέρον από το κοινό.
Α, ναι. Και έστειλα ένα φίλο μου αδιάβαστο,
όταν μου άρχισε τις σχετικές παπαρολογίες για τα "γονίδια".
Είναι εκείνο που λένε:..όλα τα αντέχω, αλλά τις.. :)
Θα ήθελα όμως να ακούσω τι θα εισπράξει και ο Αλκίνοος.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 20 Φεβ 2014, 19:10

skion έγραψε:Εγώ έχω πάει σε μια τέτοια συγκέντρωση στη περιοχή μου.
Δεν πήρα είδηση τίποτα σχετικά με κάποιον εκλογικό στόχο ή πολιτική.
Επειδή στην περιοχή μου είναι πολλοί που έχουν στραφεί στον Σύριζα,την έπαθα και τον ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές επειδή κατέβηκε ένας παλιός δάσκαλος μου,και γενικά σχεδόν όλοι ψηφίζουν Ν.Δ,ΠΑ.ΣΟ.Κ ,ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και ΔΗ.ΜΑΡ ,το ΚΚΕ δεν το βάζω διότι δεν ψήφισε μνημόνιο και δεν βάζω β' πληθυντικό διότι δεν έχω σκοπό να ξαναψηφίσω,σκέφτομαι και είναι λογικό κάποιοι που υποστηρίζουν τον Σώρρα να ψηφίσουν ένα από αυτά τα κόμματα .Προσωπική μου άποψη ,αν συμβεί κάτι τέτοιο το θεωρώ μέγα λάθος.Βασικά θα πρέπει να ψηφίσουν κάτι άλλο ,αν ψηφίσουν.
skion έγραψε: Αυτό που προσέλαβα εγώ προσωπικά..., ήταν ένας εντυπωσιασμός.
Και δεν θα επεκταθώ περισσότερο, μην εκτεθώ! :lol:
Αλλά και ανερχόμενο ενδιαφέρον από το κοινό.
Α, ναι. Και έστειλα ένα φίλο μου αδιάβαστο,
όταν μου άρχισε τις σχετικές παπαρολογίες για τα "γονίδια".
Είναι εκείνο που λένε:..όλα τα αντέχω, αλλά τις.. :)
Θα ήθελα όμως να ακούσω τι θα εισπράξει και ο Αλκίνοος.
Εντυπωσιασμό και υπογραφές σε τούτο το χωριό δεν πρόκειται να δουν :loco: :lol: Δεν έχω σκοπό να έρθω σε ρήξη,ειδικά σε δημόσιο χώρο,εδώ δεν έρχομαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω,πόσο μάλλον να έρθω με ανθρώπους που πίνω και ένα καφέ μαζί τους,η Ελένη ας πούμε είναι φίλη εδώ και μια 20 ετία και η ψυχοθεραπεύτρια μου,ο δε Κώστας,ο φίλος της,παλιός φίλος από τα μπαρ του Κάβου.Με τ' άλλα παιδιά γνωριζόμαστε πάνω από δεκαετία.Μπορεί να κάνω μια δυο ερωτήσεις,μέχρι εκεί.Πάνω κάτω ξέρω πως θα πάει η κουβέντα,ακόμα και μια φράση υπερβολής ,όπως λες φίλε skion,δεν θα με χαλάσει.

Υ.γ Έχω μια ένσταση όσο αφορά το χωριό.Οι άνθρωποι του χωριού την ειρωνεία και το πείραγμα τα έχουν για μεζέ .Οκ,και 'γω την χρησιμοποιώ,αλλά την Σωκρατική, και πάντα εκεί που πρέπει :loco:

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 21 Φεβ 2014, 21:44

Μιλάνε ,μιλάνε μιλάνε,βίντεο στο βίντεο..σε άλλα βίντεο :shock: Είμαστε μιάμιση ώρα μούγκα στη στρούγκα,νεκροταφείο λέμε.Απίστευτο ! Δεν περίμενα τόση ησυχία :loco: :lol: :lol:

Αλλά με το που άρχισαν οι ερωτήσεις... :lol:

Η συζήτηση ήταν στο πως και από ποιους θα κυβερνηθεί η χώρα σε περίπτωση
που τα ομόλογα του Σώρρα μετατραπούν σε ρευστό και αξιοποιηθούν.
Εμείς οι πολίτες ήταν η απάντηση τους.Και στο ποιος θα αντικαταστήσει τον Σώρρα μετά θάνατον.
Αν θα είναι φυσικό πρόσωπο,κράτος,οργανισμός,τράπεζα.Τα παιδιά εδώ λένε πως θα πάει σε φυσικό πρόσωπο.
Και θυμήθηκα την ιστορία με τον Μόργκαν στην Αμερική που ήταν ο πλουσιότερος όλων εκεί.
Αμ δε,άλλος όταν άνοιξε η διαθήκη του

Γενικό συμπέρασμα στις ερωτήσεις απαντήσεις ένα χάος
..ένας ρωτούσε τρεις απαντούσαν.Ένα μπάχαλο
Μετά από δυο ώρες στην υπομονή
έκανα μια ερώτηση όσο αφορά το επιτόκιο.
Είπαν πως είναι ετήσιο.Αληθεύει αυτό;

Ήμουν ήσυχο παιδί :D

Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 21 Φεβ 2014, 23:18

alkinoos έγραψε:Μετά από δυο ώρες στην υπομονή
έκανα μια ερώτηση όσο αφορά το επιτόκιο.
Είπαν πως είναι ετήσιο.Αληθεύει αυτό;
Φαντάζομαι να γνωρίζετε πόσο είναι το 0,5% επιτόκιο κάθε έτος...στα $600 δις......

3.000.000.000 € τον πρώτο χρόνο μόνο....

Κι αυτά, χωρίς ανατοκισμό.....για την εκατονταετία....

Και σε ποια τράπεζα, σε ποιον λογαριασμό, ποιανού δικαιούχου θα πηγαίνουν τα δισεκατομμύρια των τόκων ?

Η μαλακία πάει σύννεφο.... :jerk:

Οι άλλοι ακροατές πως αντέδρασαν Αλκίνοε ?
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 22 Φεβ 2014, 00:00

Έπρεπε να ρωτήσεις αν είναι με ανατοκισμό.

Γιατί άλλο απλός τόκος και άλλο ανατοκισμός.

Θυμάμαι ένα κουίζ στο σχολείο.

Πες πως έρχεται λέει ένας καλός άνθρωπος και σου δίνει 10 εκατομμύρια και σου λέει δε θέλω τίποτα άλλο παρά μόνο να μου δίνεις την πρώτη μέρα μία ένα πενηνταράκι την άλλη μέρα μια δραχμή την τρίτη μέρα δύο δραχμούλες κλπ κλπ επί ένα μήνα Ότι μείνει δικό σου.
Το κάναμε στον πίνακα και την 30 μέρα βγήκε ένα ποσό τέρας.

Ο ανατοκισμός όπως έλεγε ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος κατέστρεψε τα πάντα στην Ελλάδα και είχε καθιερωθεί το 1980.
Αυτή ήταν η αιτία της καταστροφής των επιχειρήσεων. Ούτε οι απεργίες ούτε η Ζωζώ Σαπουτζάκη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”