Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Re: Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;
Γνωρίζοντας οτι θα στεναχωρήσω αρκετούς , εχω διαπιστώσει πλέον, οτι η ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ και ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, καθώς και ο οποιοσδήποτε υποτυπώδης ΔΙΑΛΟΓΟΣ, από το όποιο φάσμα της ΕΝΤ και των υποστηρικτών της, χρήζουν την παρακολούθηση του επιστημονικού / ιατρικού χώρου....
Τέλος ._
Τέλος ._
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
1) Το καθετί μισό είναι πάντα σε συνάρτηση με κάποιο ολόκληρο. Με αυτή τη λογική κι εσύ που το απομαγνητοφώνησες παρέθεσες όχι το μισό αλλά ένα μικρό κλάσμα όλης της ομιλίας.ION 4ever έγραψε:αλλά για άλλη μια φορά, οττο, άκουσες τι ειπώθηκε
άλλα το μετέφερες μισό και εντελώς παραφρασμένο.
Συνεπώς το αν είναι μισό ή όχι έχει να κάνει με το νόημα του πράγματος στο οποίο εστίαζε το δεδομένο χρονικό διάστημα της ομιλίας. Το νόημα το μετέφερα μια χαρά, συνεπώς δεν είναι μισό, αλλά ολόκληρο.
2) Το αν είναι παραφρασμένο θα μου το πουν άτομα που κρατάνε πισινές με τον Σώρρα.
Όσοι μας διαβάζουν θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους σχετικά με το γιατί το ίδιο κείμενο το κατανοώ διαφορετικά εγώ και διαφορετικά εσύ.ION 4ever έγραψε:δεν ξέρω οττονα μου εσύ τι καταλαβαίνεις
εγώ πάντως καταλαβαινω ότι (...)
Εξαιρετικά! Η απομαγνητοφώνησή σου επιβεβαιώνει όλα όσα προανέφερα στα τελευταία μου ποστ.ION 4ever έγραψε:Καλά μεχρι εδώ οττο?
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Dread έγραψε:Γνωρίζοντας οτι θα στεναχωρήσω αρκετούς , εχω διαπιστώσει πλέον, οτι η ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ και ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, καθώς και ο οποιοσδήποτε υποτυπώδης ΔΙΑΛΟΓΟΣ, από το όποιο φάσμα της ΕΝΤ και των υποστηρικτών της, χρήζουν την παρακολούθηση του επιστημονικού / ιατρικού χώρου....
Τέλος ._
Κακέ άνθρωπε!
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Χθες στο περιβόλι,νότια Κέρκυρα στις 19 : 30 ...
Που λέτε χθες,κατέβηκαν εκπρόσωποι της Εντ σ'ένα χωριό εδώ δίπλα στο cafe Dir La..Που να ήξεραν τα παλικάρια όμως,πως σ'εκείνο το χωριό είναι χωριό που καλλιεργεί ινδική κάνναβη,όλοι οι θαμώνες,γύρω στα 30 άτομα ήταν dir 'la !!!
Που λέτε χθες,κατέβηκαν εκπρόσωποι της Εντ σ'ένα χωριό εδώ δίπλα στο cafe Dir La..Που να ήξεραν τα παλικάρια όμως,πως σ'εκείνο το χωριό είναι χωριό που καλλιεργεί ινδική κάνναβη,όλοι οι θαμώνες,γύρω στα 30 άτομα ήταν dir 'la !!!
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Φυσικά ξέρουμε ότι το χρέος είναι μούφα.
Το θέμα δεν είναι πως θα πάρουμε τα όποια λεφτά που δεν θα πάρουμε αλλά πως δεν θα πληρώσουμε αυτά που μας φόρτωσαν.
Σκάει μύτη και ο Βελλόπουλος με ένα καινούργιο βιβλίο με εξώδικα προς τις τράπεζες.
Οι τράπεζες ξεπληρώθηκαν με την ανακεφαλαιοποίηση.
Όμως ξέρουμε ότι με τα εξώδικα και τα δικαστήρια δεν γίνεται τίποτα γιατί οι δικαστές επίσης εκβιάζονται και χρηματίζονται και είναι επίσης πουλημένοι όπως και οι πολιτικοί.
Το μόνο θετικό είναι ότι οι "μικροί" δικαστές δεν εκβιάζονται.
Γι αυτό και παραμένουν "μικροί".
Ο μισθός τους είναι 1400 καθαρά ίσως και παρακάτω.
Όχι και τόσο μεγάλος αφού ότι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και κάνουν όλη την καριέρα τους στην επαρχία και μάλιστα σε μέρη μακρυά από τον τόπο καταγωγής τους.
Έτσι βλέπουμε να βγάζουν αντισυνταγματικά τα χαράτσια και να βγάζουν αποφάσεις υπέρ των πολιτών σε τοπικά δικαστήρια και ειρηνοδικεία.
Όταν όμως η υπόθεση πάει παραπάνω.......Τσάμπα οι χαρές που κάναμε.
Το θέμα δεν είναι πως θα πάρουμε τα όποια λεφτά που δεν θα πάρουμε αλλά πως δεν θα πληρώσουμε αυτά που μας φόρτωσαν.
Σκάει μύτη και ο Βελλόπουλος με ένα καινούργιο βιβλίο με εξώδικα προς τις τράπεζες.
Οι τράπεζες ξεπληρώθηκαν με την ανακεφαλαιοποίηση.
Όμως ξέρουμε ότι με τα εξώδικα και τα δικαστήρια δεν γίνεται τίποτα γιατί οι δικαστές επίσης εκβιάζονται και χρηματίζονται και είναι επίσης πουλημένοι όπως και οι πολιτικοί.
Το μόνο θετικό είναι ότι οι "μικροί" δικαστές δεν εκβιάζονται.
Γι αυτό και παραμένουν "μικροί".
Ο μισθός τους είναι 1400 καθαρά ίσως και παρακάτω.
Όχι και τόσο μεγάλος αφού ότι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και κάνουν όλη την καριέρα τους στην επαρχία και μάλιστα σε μέρη μακρυά από τον τόπο καταγωγής τους.
Έτσι βλέπουμε να βγάζουν αντισυνταγματικά τα χαράτσια και να βγάζουν αποφάσεις υπέρ των πολιτών σε τοπικά δικαστήρια και ειρηνοδικεία.
Όταν όμως η υπόθεση πάει παραπάνω.......Τσάμπα οι χαρές που κάναμε.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Όσες φορές έχω μιλήσει υπέρ της ΕΝΤ ήταν επειδή με κάποιον τρόπο θα μπορούσαν να ταράξουν τα νερά και όχι επειδή έχουν λεφτά ή όχι.
Από την άλλη κάθε κίνδυνος για νέα σκλαβιά που λένε βρίσκεται πολύ μακρυά και ούτε καν σκάει μύτη στον ορίζοντα
Από την άλλη κάθε κίνδυνος για νέα σκλαβιά που λένε βρίσκεται πολύ μακρυά και ούτε καν σκάει μύτη στον ορίζοντα
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΩΡΡΑ" ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Πάμε κατ΄ευθείαν στο ΘΕΜΑ μας.
Είμαστε όλοι (και όταν λέω ΟΛΟΙ το εννοώ) όσοι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, παράμετροι στο ίδιο τόξο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Χώρας από τα αρπακτικά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Άρα, οι διαξιφισμοί είναι επιτρεπτοί μέχρι ενός σημείου, πλην όμως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι και η ΑΜΥΝΑ μας συμπαγής και αδιάσπαστη.
Εγώ αρχικά υποστήριξα με θέρμη την πρόταση ΣΩΡΡΑ και το γνωρίζετε αυτό, με πλήθος δημοσιευμάτων και συναντήσεων με τον κ. Σώρρα σε προσωπικό επίπεδο. Στην πορεία είδα κάποιες σημαντικές και αδιόρατες στους πολλούς λεπτομέρειες που έκρινα ότι δεν συνάδουν με το γενικό πλάνο. Δεν "δένουν" με το όλο σκεπτικό του.
1.Τα ομόλογα είναι του απατεώνα του Wosny.
2 Χειρίστηκε για ίδιον όφελος το θέμα των μετοχών της Τ.τ.Α, αποκλείοντας εμάς τους υπόλοιπους νόμιμους κατόχους των μετοχών, στοχεύοντας σε μία "ιδιωτική" συναλλαγή με την Εθνική Τράπεζα, που σαφώς τη μπλοκάραμε με ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κερδίσαμε.
3. Ενώ κατηγορούσε την Εθνική Τράπεζα ως εβραιοκρατούμενη και ιδιοκτησία των Ρόθτσιλντ (σωστό), εν τούτοις έκανε πρόταση να συμμετέχει ως κεφαλαιούχος για απόκτηση του 10/% των μετοχών της ΕΤΕ!!!
4. Όταν τον Ιούνιο του 2013 στη Ν. Σμύρνη έγινε συνέλευση πολλών αγωνιστών και μιλήσαμε για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων ανεξάρτητη από τα κελεύσματα και την πρόταση του Σώρρα (θα εξετάζαμε αν ήταν ή όχι συμφέρουσα) ο κ. Σώρρας έθεσε αρχηγικό "βέτο" και διεμήνυσε ότι "θα ενωθείτε κάτω από μένα"!!!
5.Ενώ απαιτεί ένωση "κάτω από αυτόν" ουδέποτε ενώθηκε ο ίδιος (ή έδειξε να έχει ενωτική και συνεργατική τάση) με αγωνιστικά σχήματα και τάσεις κι άλλων πατριωτικών ομάδων όπως η κίνηση Κρητικοπούλου, του εισαγγελέα Γιάννη Σακκά, της κ. Γεριτσίδου, της κίνησης Μαραθώνα, του Δημοβουλίου πολιτών του Κόκκα και πολλών άλλων αγωνιστών, κι εδώ θα αναφέρω και το ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που αφορά κι εμένα, που αποδεδειγμένα παλεύαμε χρόνια πριν, από το 2008, τότε που εκδηλώθηκε η κρίση, ενώ ο κ Σώρρας δεν υπήρχε τότε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!. (Αλήθεια, αναρωτιέμαι που ήταν;)
Στην πορεία όλους εμάς που αρνήθηκε να συμπράξει μαζί μας σε μία γενικότερη και ευρύτερη ΕΝΩΣΗ, με περισσότερο εύρος, μήκος και πλάτος, μας βάφτισε ο κ. Σώρρας "μασόνους" για να δικαιολογήσει την άρνησή του.
Όσοι πλησιάσαμε "κοντά", πέρα από την άμεση απομάκρυνση του Καθηγητή και Οικονομολόγου κ. Καρυώτη, πρώτος ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος που έβγαλε και το θέμα στην τηλεόραση, ο κ. Μπεξής, εγώ και πολλοί άλλοι, φύγαμε με χίλια και πήραμε μεγάλες αποστάσεις από το θέμα "ΣΩΡΡΑ". Δεν σας προβληματίζει αυτό; Εμένα θα με προβλημάτιζε σοβαρά.
Προσωπικά τώρα και σε ότι με αφορά: Διαχωρίζω τη θέση μου από την πρόταση Σώρρα και την πρόταση της END. Ανέφερα πέντε σημαντικούς (φανερούς) λόγους που πήρα αυτή την υπεύθυνη και προσωπική απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι τόσοι «προσωπικοί» αν το θέλετε και μη ανακοινώσιμοι λόγοι που εμμένω στην απόφασή μου αυτή. Τι σημαίνει αυτό;
Σίγουρα δεν μεταπήδησα σε κανένα αντίπαλο δέος, σε καμία «μασονική στοά» όπως βιάστηκαν να πουν ορισμένοι και ούτε έπαψα να αγωνίζομαι για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας μας.
Όσοι νομίζετε ότι με το να βάλετε απλά την υπογραφή σας στο χαρτί του κ. Σώρρα, έχετε κάμει το χρέος σας προς την Πατρίδα ή είστε περισσότερο έλληνες από μένα ή τον κάθε πατριώτη, κάνετε τραγικό λάθος! Θα το πω απλά και ξεκάθαρα! Η Πατρίδα μας «χάθηκε», πουλήθηκε, χρεοκόπησε και δεν παίρνεται πίσω με υπογραφές. Η μακραίωνη Ελληνική Ιστορία ανά τους Αιώνες διδάσκει ότι κάθε φορά που η Πατρίδα σκλαβώνονταν, την ΠΑΙΡΝΑΜΕ πίσω με ΑΙΜΑ και με ΑΓΩΝΕΣ. Να είστε ΟΛΟΙ αποφασισμένοι και σίγουροι, ότι έτσι θα την πάρουμε και τώρα! Όχι με μια υπογραφούλα από το σπιτάκι μας και να παρακολουθήσουμε «ζωντανά» τη διάσωσή της από την τηλεόραση του ΜΕGA και του ΑΝΤΕΝΑ.
Η «υπογραφή», ο εφησυχασμός και η άρνηση συστηματικής και οργανωμένης αντίστασης και δράσης, βάζει το μυαλό του κάθε υποψιασμένου σε «άλλα» μονοπάτια. Η εξουσία και η άρχουσα Τάξη, χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, έχει πιασμένα ΟΛΑ τα περάσματα και έχει στήσει όλα τα δόκανα, σε όλο το πολιτικό εύρος, από τα άκρα δεξιά, μέχρι τα άκρα αριστερά, ακόμη και την περίπτωση του φρεσκοσερβιρισμένου «απολιτίκ» σχήματος «όχι κόμμα», όχι δόγμα» του κ. Σώρρα. Ποιοι είναι αυτοί που οι ίδιοι αποδυνάμωσαν τα κόμματα; Νομίζετε ότι δεν είχαν προβλέψει την αντιπάθεια αυτή του έλληνα ψηφοφόρου; Nομίζετε ότι δεν έχουν καταστρώσει πολλά και εναλλακτικά σχέδια για να μας οδηγήσουν δεμένους χειροπόδαρα και με δική μας μάλιστα υπογραφή σε μια ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ σε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ;
Εγώ δεν το νομίζω απλά!
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πλέον!
Γι΄αυτό είμαι επιφυλακτικός. Γι΄αυτό πήρα τις αποστάσεις μου από το θέμα Σώρρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
Μέχρι τότε όμως συνιστώ απόλυτη ψυχραιμία, επαγρύπνηση, ομαδικό και αγωνιστικό πνεύμα απ΄όλους, όσους αγωνιζόμαστε εναντίον των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!
Δεν είναι κανείς περισσότερο πατριώτης από τον άλλον!
Απλά αγωνιζόμαστε στην ίδια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλευρά, από διαφορετικό μετερίζι.
Αν η πρόταση Σώρρα είναι και αποδειχτεί ΣΩΣΤΗ ο ελληνικός λαός θα την αγκαλιάσει, θα την τιμήσει και θα την ενστερνιστεί, ενώ κανείς, ούτε εγώ ούτε άλλος με αντρίκια και δημόσια γνώμη όπως τούτη εδώ, θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο.
Αν πάλι η πρόταση του κ. Σώρρα δεν είναι και δεν αποδειχτεί σωστή (ήδη έχω επισημάνει σε ποια σημεία ΔΕΝ συμφωνώ προσωπικά), τότε άσχετα με το τι θα πω εγώ ή άλλος ΚΑΝΕΙΣ, ο ελληνικός λαός με το αλάνθαστο ένστικτό του στην τελική, θα τη ρίξει στο καλάθι των αχρήστων.
Προς τι λοιπόν αυτή η επικίνδυνη και αδελφοκτόνα διελκυστίνδα;
Μέχρι να συμβούν όσα επαγγέλλομαι, να είστε ΟΛΟΙ γεροί και Δυνατοί, με αγωνιστικό φρόνημα, με τα μάτια της ψυχής σας άγρυπνα και ανοιχτά.
Οι αποφάσεις σας να είναι μεστές γνώσεως και Φωτός, δίκαιες τόσο για σας όσο και για τους άλλους, αφού αυτές είναι που, ή θα βυθίσουν την Πατρίδα σε άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς ή θα τη σηκώσουν από το νεκροκρέβατο που την ξάπλωσαν άμεσα οι Βενιζελοσαμαράδες με την άθλια διακυβέρνησή τους και με τη δική μας συναινετική ψήφο και στάση.
Καλές αποφάσεις Έλληνες!!!
Δημήτριος Μαντές
11/12/2013
ΠΗΓΗ
Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Πάμε κατ΄ευθείαν στο ΘΕΜΑ μας.
Είμαστε όλοι (και όταν λέω ΟΛΟΙ το εννοώ) όσοι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, παράμετροι στο ίδιο τόξο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Χώρας από τα αρπακτικά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Άρα, οι διαξιφισμοί είναι επιτρεπτοί μέχρι ενός σημείου, πλην όμως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι και η ΑΜΥΝΑ μας συμπαγής και αδιάσπαστη.
Εγώ αρχικά υποστήριξα με θέρμη την πρόταση ΣΩΡΡΑ και το γνωρίζετε αυτό, με πλήθος δημοσιευμάτων και συναντήσεων με τον κ. Σώρρα σε προσωπικό επίπεδο. Στην πορεία είδα κάποιες σημαντικές και αδιόρατες στους πολλούς λεπτομέρειες που έκρινα ότι δεν συνάδουν με το γενικό πλάνο. Δεν "δένουν" με το όλο σκεπτικό του.
1.Τα ομόλογα είναι του απατεώνα του Wosny.
2 Χειρίστηκε για ίδιον όφελος το θέμα των μετοχών της Τ.τ.Α, αποκλείοντας εμάς τους υπόλοιπους νόμιμους κατόχους των μετοχών, στοχεύοντας σε μία "ιδιωτική" συναλλαγή με την Εθνική Τράπεζα, που σαφώς τη μπλοκάραμε με ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κερδίσαμε.
3. Ενώ κατηγορούσε την Εθνική Τράπεζα ως εβραιοκρατούμενη και ιδιοκτησία των Ρόθτσιλντ (σωστό), εν τούτοις έκανε πρόταση να συμμετέχει ως κεφαλαιούχος για απόκτηση του 10/% των μετοχών της ΕΤΕ!!!
4. Όταν τον Ιούνιο του 2013 στη Ν. Σμύρνη έγινε συνέλευση πολλών αγωνιστών και μιλήσαμε για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων ανεξάρτητη από τα κελεύσματα και την πρόταση του Σώρρα (θα εξετάζαμε αν ήταν ή όχι συμφέρουσα) ο κ. Σώρρας έθεσε αρχηγικό "βέτο" και διεμήνυσε ότι "θα ενωθείτε κάτω από μένα"!!!
5.Ενώ απαιτεί ένωση "κάτω από αυτόν" ουδέποτε ενώθηκε ο ίδιος (ή έδειξε να έχει ενωτική και συνεργατική τάση) με αγωνιστικά σχήματα και τάσεις κι άλλων πατριωτικών ομάδων όπως η κίνηση Κρητικοπούλου, του εισαγγελέα Γιάννη Σακκά, της κ. Γεριτσίδου, της κίνησης Μαραθώνα, του Δημοβουλίου πολιτών του Κόκκα και πολλών άλλων αγωνιστών, κι εδώ θα αναφέρω και το ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που αφορά κι εμένα, που αποδεδειγμένα παλεύαμε χρόνια πριν, από το 2008, τότε που εκδηλώθηκε η κρίση, ενώ ο κ Σώρρας δεν υπήρχε τότε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!. (Αλήθεια, αναρωτιέμαι που ήταν;)
Στην πορεία όλους εμάς που αρνήθηκε να συμπράξει μαζί μας σε μία γενικότερη και ευρύτερη ΕΝΩΣΗ, με περισσότερο εύρος, μήκος και πλάτος, μας βάφτισε ο κ. Σώρρας "μασόνους" για να δικαιολογήσει την άρνησή του.
Όσοι πλησιάσαμε "κοντά", πέρα από την άμεση απομάκρυνση του Καθηγητή και Οικονομολόγου κ. Καρυώτη, πρώτος ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος που έβγαλε και το θέμα στην τηλεόραση, ο κ. Μπεξής, εγώ και πολλοί άλλοι, φύγαμε με χίλια και πήραμε μεγάλες αποστάσεις από το θέμα "ΣΩΡΡΑ". Δεν σας προβληματίζει αυτό; Εμένα θα με προβλημάτιζε σοβαρά.
Προσωπικά τώρα και σε ότι με αφορά: Διαχωρίζω τη θέση μου από την πρόταση Σώρρα και την πρόταση της END. Ανέφερα πέντε σημαντικούς (φανερούς) λόγους που πήρα αυτή την υπεύθυνη και προσωπική απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι τόσοι «προσωπικοί» αν το θέλετε και μη ανακοινώσιμοι λόγοι που εμμένω στην απόφασή μου αυτή. Τι σημαίνει αυτό;
Σίγουρα δεν μεταπήδησα σε κανένα αντίπαλο δέος, σε καμία «μασονική στοά» όπως βιάστηκαν να πουν ορισμένοι και ούτε έπαψα να αγωνίζομαι για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας μας.
Όσοι νομίζετε ότι με το να βάλετε απλά την υπογραφή σας στο χαρτί του κ. Σώρρα, έχετε κάμει το χρέος σας προς την Πατρίδα ή είστε περισσότερο έλληνες από μένα ή τον κάθε πατριώτη, κάνετε τραγικό λάθος! Θα το πω απλά και ξεκάθαρα! Η Πατρίδα μας «χάθηκε», πουλήθηκε, χρεοκόπησε και δεν παίρνεται πίσω με υπογραφές. Η μακραίωνη Ελληνική Ιστορία ανά τους Αιώνες διδάσκει ότι κάθε φορά που η Πατρίδα σκλαβώνονταν, την ΠΑΙΡΝΑΜΕ πίσω με ΑΙΜΑ και με ΑΓΩΝΕΣ. Να είστε ΟΛΟΙ αποφασισμένοι και σίγουροι, ότι έτσι θα την πάρουμε και τώρα! Όχι με μια υπογραφούλα από το σπιτάκι μας και να παρακολουθήσουμε «ζωντανά» τη διάσωσή της από την τηλεόραση του ΜΕGA και του ΑΝΤΕΝΑ.
Η «υπογραφή», ο εφησυχασμός και η άρνηση συστηματικής και οργανωμένης αντίστασης και δράσης, βάζει το μυαλό του κάθε υποψιασμένου σε «άλλα» μονοπάτια. Η εξουσία και η άρχουσα Τάξη, χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, έχει πιασμένα ΟΛΑ τα περάσματα και έχει στήσει όλα τα δόκανα, σε όλο το πολιτικό εύρος, από τα άκρα δεξιά, μέχρι τα άκρα αριστερά, ακόμη και την περίπτωση του φρεσκοσερβιρισμένου «απολιτίκ» σχήματος «όχι κόμμα», όχι δόγμα» του κ. Σώρρα. Ποιοι είναι αυτοί που οι ίδιοι αποδυνάμωσαν τα κόμματα; Νομίζετε ότι δεν είχαν προβλέψει την αντιπάθεια αυτή του έλληνα ψηφοφόρου; Nομίζετε ότι δεν έχουν καταστρώσει πολλά και εναλλακτικά σχέδια για να μας οδηγήσουν δεμένους χειροπόδαρα και με δική μας μάλιστα υπογραφή σε μια ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ σε μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ;
Εγώ δεν το νομίζω απλά!
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πλέον!
Γι΄αυτό είμαι επιφυλακτικός. Γι΄αυτό πήρα τις αποστάσεις μου από το θέμα Σώρρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
Μέχρι τότε όμως συνιστώ απόλυτη ψυχραιμία, επαγρύπνηση, ομαδικό και αγωνιστικό πνεύμα απ΄όλους, όσους αγωνιζόμαστε εναντίον των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!
Δεν είναι κανείς περισσότερο πατριώτης από τον άλλον!
Απλά αγωνιζόμαστε στην ίδια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλευρά, από διαφορετικό μετερίζι.
Αν η πρόταση Σώρρα είναι και αποδειχτεί ΣΩΣΤΗ ο ελληνικός λαός θα την αγκαλιάσει, θα την τιμήσει και θα την ενστερνιστεί, ενώ κανείς, ούτε εγώ ούτε άλλος με αντρίκια και δημόσια γνώμη όπως τούτη εδώ, θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο.
Αν πάλι η πρόταση του κ. Σώρρα δεν είναι και δεν αποδειχτεί σωστή (ήδη έχω επισημάνει σε ποια σημεία ΔΕΝ συμφωνώ προσωπικά), τότε άσχετα με το τι θα πω εγώ ή άλλος ΚΑΝΕΙΣ, ο ελληνικός λαός με το αλάνθαστο ένστικτό του στην τελική, θα τη ρίξει στο καλάθι των αχρήστων.
Προς τι λοιπόν αυτή η επικίνδυνη και αδελφοκτόνα διελκυστίνδα;
Μέχρι να συμβούν όσα επαγγέλλομαι, να είστε ΟΛΟΙ γεροί και Δυνατοί, με αγωνιστικό φρόνημα, με τα μάτια της ψυχής σας άγρυπνα και ανοιχτά.
Οι αποφάσεις σας να είναι μεστές γνώσεως και Φωτός, δίκαιες τόσο για σας όσο και για τους άλλους, αφού αυτές είναι που, ή θα βυθίσουν την Πατρίδα σε άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς ή θα τη σηκώσουν από το νεκροκρέβατο που την ξάπλωσαν άμεσα οι Βενιζελοσαμαράδες με την άθλια διακυβέρνησή τους και με τη δική μας συναινετική ψήφο και στάση.
Καλές αποφάσεις Έλληνες!!!
Δημήτριος Μαντές
11/12/2013
ΠΗΓΗ
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ξέρει κανείς περισσότερα για το Μαντέ?
Είναι πολύ σημαντικός.
Είναι εκείνος που μιλά σε κάποια βίντεο και λέει σημαντικά πράγματα.
Ποιά η σχέση του με την ΕΝΤ?
Ποια ήταν και ποιά είναι τώρα?
Ελπίζω να μην τον πουν και αυτόν μασώνο.
Ο άνθρωπος δεν έβρισε ούτε μίλησε άσχημα για την ΕΝΤ.
Απλώς κάνει μία διαπίστωση που κάνει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.
Όχι χρώμα δόγμα κόμμα αλλά όλοι ακολουθήστε εμένα.
Είναι πολύ σημαντικός.
Είναι εκείνος που μιλά σε κάποια βίντεο και λέει σημαντικά πράγματα.
Ποιά η σχέση του με την ΕΝΤ?
Ποια ήταν και ποιά είναι τώρα?
Ελπίζω να μην τον πουν και αυτόν μασώνο.
Ο άνθρωπος δεν έβρισε ούτε μίλησε άσχημα για την ΕΝΤ.
Απλώς κάνει μία διαπίστωση που κάνει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.
Όχι χρώμα δόγμα κόμμα αλλά όλοι ακολουθήστε εμένα.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Συνέντευξη του Μανώλη Λαμπράκη στις 20 Δεκεμβρίου 2013.
(Ίσως μαζί με την προηγούμενη που κατά κάποιο τρόπο είναι συνέχεια της )
είναι μέσα στις καλύτερες 5 που έχει δώσει.)
Μασόνοι, Ιλουμινάτι, Καλλέργης Εβραίοι, Ατλαντίδα, Βενετία.
Μια ερμηνεία της βαθύτερης αιτίας του μεταναστευτικού θέματος.
Γιαχβέ, Ιχθυοσαυρικοι, Αίγυπτος.
Ιησουίτες, οβελίσκοι, φαλλοκράτες.
Ουρανός Κρόνος Δίας
Όσιρις Ίσιδα
Καζάροι, Οι "Οικογένειες", Ρώμη.
πρωτόκολλα της σιων.
torah και talmud. Το κράτος χωρίς σύνορα.
οι δέκα φυλές του Ισραήλ.
το dna και οι 12 άλυσοι
το δένδρο της ζωής της kabbalah και ο ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα.
Ιχυθοσαυρικο dna, David Rothschild,
Αριστοφάνης και ορισμός της Λογικής.
"Λόγος εστί φωνή σημαντική, από διανοίας εκπεμπομένη.
αρεταί δε λόγου πέντε.
1. Ελληνισμός
2. σαφήνεια
3. πρέπον και
4. αποσκευή
Το ελληνικό Ε.
τα αντίστροφα Ε της Κνωσού
Η κίνηση είναι πάντα κυκλική στο σύμπαν
Αναφορά στον "ηλίου" που εμφανίστηκε στην Χίο της τελευταίες ήμερες του Νοεμβρίου.
υβρίδιον= ύβρις Διός= η καταστρατήγησις του θεϊκού σχεδίου.
Σε ένα 1γρ μπορουν να αποθηκευτούν 498εκατομυρια gigabytes
Θείον = Όλον φως = Α-ρρητον= γενεσιουργός αιτίας του σύμπαντος.
Δράση - αντίδραση - ροπή
Το χρήμα, η Ύλη, δεν είναι ο σκοπός του ελληνισμού.
Ο χώρος που δημιουργεί ο Έλληνας είναι ο Λόγος η Λογική.
Ο Λόγος και η Λογική γινεται εν σχόλη
και όχι όταν είσαι αναγκασμένος να παράγεις.
Ο φόβος και το ένστικτο.
Οικονομία. χρηματιστική.
Οικονομία= Νομή του οίκου
χρηματιστική= συλλογή της ύλης για την αίσθηση της σιγουριάς.
χαρακτηριστικό και παγίδα των αποστατών.
Το μάτι στην κορυφή της πυραμίδας.
Η διοίκησις του παρασκηνίου.
Ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής (φεντ)
23 Δεκεμβρίου
1908-1913
2 Ευρωπαίοι τραπεζίτες καζάροι (?)
23 Δεκεμβρίου 1913-2013
απουσία φόρου εισοδήματος απο το 1779 έως το 1913
στην αμερικανική ομοσπονδία.
σήμερα το 60% του φόρου των Αμερικανών καταλήγουν στους Ιησουίτες.
και το 40% στο αγγλικό στέμμα. Δηλαδή στο city του Λονδίνου.
παγκόσμια καταπιστεύματα.
Που και πως γινεται ο δανεισμός των λαών μέσω των καζάρων.
Ο σχεδιασμός των Καζάρων
Πούτιν και η νίκη του στην Συρία.
Η μεγάλη διαμάχη της Μεσογείου με επίκεντρο την Ελλάδα
Οι 4 μεγάλες δυνάμεις και οι σχετικοί συσχετισμοί
Κίνα = λιμάνια της Ελλάδας με πρόσβαση στη ευρώπη
Ρωσία= περιπολεί στο αιγαίο και έχει καταφέρει ελλιμενισμό στα ελληνικά λιμάνια
Γερμανία= κατάληψη όλου του οικονομικού χώρου
Αμερική= γεωπολιτικό κουμάντο
Η απώλεια του Ελληνισμού της Ιωνίας ήταν σχέδιο των Καζάρων
και εκτελέστηκε από τον Ελ. Βενιζέλο.
Βενιζελος και κις
Πόσο τυχαίο είναι οτι
το 1917 επικρατεί ο μπολσεβίκος στην ρωσια
και περιπου το ίδιο διάστημα γινεται η εκστρατεία στην μικρά Ασία
Πόσο τυχαίο είναι ότι
ο ζαχαρωφ παύει την τροφοδότηση στον Ελληνικό στρατό οταν
ο βενιζελος δεν κερδίζει τις εκλογές του 20
Πόσο τυχαίο είναι ότι
ότι οι αγγλογαλλοι αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη με τον κεμαλ αττα τουρκ
και να αποσύρουν τα στρατεύματα τους από την νότιο μ. ασια και να παραδώσουν
τον οπλισμό τους στον κεμαλ αττατουρκ.
το σχέδιο της εξολόθρευσης του ελληνισμού της Σμύρνης.
Ο πλούτος της μεσογείου εκείνης της εποχής διακινείται
από τους Έλληνες εμπόρους.
Αλεξάνδρεια, Σμύρνη Κων/πολη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη...
το μεγάλο κόλπο της τράπεζας της ανατολής.
Η ιωνία μετά από συνεχή ελληνική επικράτεια για 3 χιλιάδες χρόνια
χάνεται με το σχέδιο των καζάρων και του βενιζέλου.
4 από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας μεγαλούργησαν στην Ιωνία.
σε σχετικό ερώτημα για την
φεντ και 23-12-13.
το πρόβλημα με την τράπεζα έχει διευθετηθεί ήδη.
οι αλλαγές έχουν γίνει. δεν θα γίνουν αισθητές από τον πολύ λαό.
Κατά την γνώμη του Λαμπράκη η συμφωνία η οποία έχει γίνει είναι οτι θα υπάρξει
μια συνδιοίκηση της φεντ, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα,
ούτως ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην νέα ιδιοκτησία
ετσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα από τα κεκτημένα της ανθρωποτητος.
Να μην αλλάξει η ροή των οικονομιών της ανθρώπινης κοινωνίας.
Ευδαιμονία σε όλους.
(Ίσως μαζί με την προηγούμενη που κατά κάποιο τρόπο είναι συνέχεια της )
είναι μέσα στις καλύτερες 5 που έχει δώσει.)
Μασόνοι, Ιλουμινάτι, Καλλέργης Εβραίοι, Ατλαντίδα, Βενετία.
Μια ερμηνεία της βαθύτερης αιτίας του μεταναστευτικού θέματος.
Γιαχβέ, Ιχθυοσαυρικοι, Αίγυπτος.
Ιησουίτες, οβελίσκοι, φαλλοκράτες.
Ουρανός Κρόνος Δίας
Όσιρις Ίσιδα
Καζάροι, Οι "Οικογένειες", Ρώμη.
πρωτόκολλα της σιων.
torah και talmud. Το κράτος χωρίς σύνορα.
οι δέκα φυλές του Ισραήλ.
το dna και οι 12 άλυσοι
το δένδρο της ζωής της kabbalah και ο ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα.
Ιχυθοσαυρικο dna, David Rothschild,
Αριστοφάνης και ορισμός της Λογικής.
"Λόγος εστί φωνή σημαντική, από διανοίας εκπεμπομένη.
αρεταί δε λόγου πέντε.
1. Ελληνισμός
2. σαφήνεια
3. πρέπον και
4. αποσκευή
Το ελληνικό Ε.
τα αντίστροφα Ε της Κνωσού
Η κίνηση είναι πάντα κυκλική στο σύμπαν
Αναφορά στον "ηλίου" που εμφανίστηκε στην Χίο της τελευταίες ήμερες του Νοεμβρίου.
υβρίδιον= ύβρις Διός= η καταστρατήγησις του θεϊκού σχεδίου.
Σε ένα 1γρ μπορουν να αποθηκευτούν 498εκατομυρια gigabytes
Θείον = Όλον φως = Α-ρρητον= γενεσιουργός αιτίας του σύμπαντος.
Δράση - αντίδραση - ροπή
Το χρήμα, η Ύλη, δεν είναι ο σκοπός του ελληνισμού.
Ο χώρος που δημιουργεί ο Έλληνας είναι ο Λόγος η Λογική.
Ο Λόγος και η Λογική γινεται εν σχόλη
και όχι όταν είσαι αναγκασμένος να παράγεις.
Ο φόβος και το ένστικτο.
Οικονομία. χρηματιστική.
Οικονομία= Νομή του οίκου
χρηματιστική= συλλογή της ύλης για την αίσθηση της σιγουριάς.
χαρακτηριστικό και παγίδα των αποστατών.
Το μάτι στην κορυφή της πυραμίδας.
Η διοίκησις του παρασκηνίου.
Ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής (φεντ)
23 Δεκεμβρίου
1908-1913
2 Ευρωπαίοι τραπεζίτες καζάροι (?)
23 Δεκεμβρίου 1913-2013
απουσία φόρου εισοδήματος απο το 1779 έως το 1913
στην αμερικανική ομοσπονδία.
σήμερα το 60% του φόρου των Αμερικανών καταλήγουν στους Ιησουίτες.
και το 40% στο αγγλικό στέμμα. Δηλαδή στο city του Λονδίνου.
παγκόσμια καταπιστεύματα.
Που και πως γινεται ο δανεισμός των λαών μέσω των καζάρων.
Ο σχεδιασμός των Καζάρων
Πούτιν και η νίκη του στην Συρία.
Η μεγάλη διαμάχη της Μεσογείου με επίκεντρο την Ελλάδα
Οι 4 μεγάλες δυνάμεις και οι σχετικοί συσχετισμοί
Κίνα = λιμάνια της Ελλάδας με πρόσβαση στη ευρώπη
Ρωσία= περιπολεί στο αιγαίο και έχει καταφέρει ελλιμενισμό στα ελληνικά λιμάνια
Γερμανία= κατάληψη όλου του οικονομικού χώρου
Αμερική= γεωπολιτικό κουμάντο
Η απώλεια του Ελληνισμού της Ιωνίας ήταν σχέδιο των Καζάρων
και εκτελέστηκε από τον Ελ. Βενιζέλο.
Βενιζελος και κις
Πόσο τυχαίο είναι οτι
το 1917 επικρατεί ο μπολσεβίκος στην ρωσια
και περιπου το ίδιο διάστημα γινεται η εκστρατεία στην μικρά Ασία
Πόσο τυχαίο είναι ότι
ο ζαχαρωφ παύει την τροφοδότηση στον Ελληνικό στρατό οταν
ο βενιζελος δεν κερδίζει τις εκλογές του 20
Πόσο τυχαίο είναι ότι
ότι οι αγγλογαλλοι αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη με τον κεμαλ αττα τουρκ
και να αποσύρουν τα στρατεύματα τους από την νότιο μ. ασια και να παραδώσουν
τον οπλισμό τους στον κεμαλ αττατουρκ.
το σχέδιο της εξολόθρευσης του ελληνισμού της Σμύρνης.
Ο πλούτος της μεσογείου εκείνης της εποχής διακινείται
από τους Έλληνες εμπόρους.
Αλεξάνδρεια, Σμύρνη Κων/πολη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη...
το μεγάλο κόλπο της τράπεζας της ανατολής.
Η ιωνία μετά από συνεχή ελληνική επικράτεια για 3 χιλιάδες χρόνια
χάνεται με το σχέδιο των καζάρων και του βενιζέλου.
4 από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας μεγαλούργησαν στην Ιωνία.
σε σχετικό ερώτημα για την
φεντ και 23-12-13.
το πρόβλημα με την τράπεζα έχει διευθετηθεί ήδη.
οι αλλαγές έχουν γίνει. δεν θα γίνουν αισθητές από τον πολύ λαό.
Κατά την γνώμη του Λαμπράκη η συμφωνία η οποία έχει γίνει είναι οτι θα υπάρξει
μια συνδιοίκηση της φεντ, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα,
ούτως ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην νέα ιδιοκτησία
ετσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα από τα κεκτημένα της ανθρωποτητος.
Να μην αλλάξει η ροή των οικονομιών της ανθρώπινης κοινωνίας.
Ευδαιμονία σε όλους.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Το πώς θεωρούν κάποιοι ως αδιάψευστο - δεδομένο
ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί σήμερα
με μόνο το τέσσερα ή πέντε τοις εκατό των δυνατοτήτων του
δεν το έχω καταλάβει. Μα τέτοια βεβαιότητα?
ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί σήμερα
με μόνο το τέσσερα ή πέντε τοις εκατό των δυνατοτήτων του
δεν το έχω καταλάβει. Μα τέτοια βεβαιότητα?
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Παρουσιάζω και άλλη μια τοποθέτηση για την END που μου κοινοποιήθηκε
από το facebook
Μόνο το αρχικό κομμάτι θα βάλω εδώ, γιατί το κείμενο είναι μακροσκελές
"ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ... Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ END !!!
October 4, 2012 at 8:04am
ΥΠΟΘΕΣΗ ... END !!!
----------------------------
Μήπως καλύτερα ... η μεγάλη των απατεώνων σχολή !!!
ΑΝΑΣΚΟΠΟΗΣΗ …
(Για την καλύτερη ενημέρωση σας, … σας συνιστώ πριν συνεχίσετε εδώ, να έχετε δει όλα τα σχετικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί μέχρι αυτή την στιγμή … καθώς και το δίωρο βίντεο της παρουσίασης που εμπεριέχεται σε αυτά τα σχόλια …
Σύνδεσμος: https://www.facebook.com/groups/4683637 ... 906316246/ )
Συμπεριλαμβάνω μερικά πολύ χρήσιμα ή «καυστικά» σχόλια από την παραπάνω συζήτηση …
(Όπου IRI WOLF είναι ο αρθρογράφος του παρόντος … και όπου ΧΧΧΧΧ είναι κάποιος άλλος συμμετέχων)
Iri Wolf Παραδείγματος Χάριν ... Χθες πήγα σε μια συγκέντρωση τους στο President και απαίτησα προσωπικά από τον Σωρρα να βγει δημόσια και να δηλώσει ότι οι END θα υποστηρίξουν ΚΑΘΕ (προσέξτε ΚΑΘΕ και όχι κατ' επιλογήν ΚΑΠΟΙΟΝ ... ) Ελληνα πατριώτη που θα προσπαθήσει να σώσει την χώρα ... !!! Αντί να κάνει αυτό, ... αυτός έφυγε συνοδευόμενος από την αίθουσα ... !!! Τα συμπεράσματα δικά σας !!!
Iri Wolf Όταν έρθει η ώρα θα τους τα σερβίρω στην μούρη !!! Άντε, να σας δώσω και άλλο ένα στοιχείο εδώ ... Ο τραπεζίτης Anthony Diamond … που μίλαγε στην συγκέντρωση από τον Καναδά μέσω Skype, παραδόξως δεν ήξερε καλά Ελληνικά ... μα ... και Αγγλικά (π.χ. το Custodian το έλεγε Castodial … !!!)???? Εικόνα του ΔΕΝ είχαμε !!!
Iri Wolf Επίσης πως είναι δυνατόν ... αυτοί οι "καλοί" ομογενείς που ήρθαν ... για μερικές μέρες στην Ελλάδα και είναι ΤΑΧΑ πολέμιοι της νέας τάξης πραγμάτων ... ΔΕΝ είχαν ΚΑΜΙΑ φύλαξη μέχρι που μπήκαν στην αίθουσα ... !!! Εκεί και μόνον εκεί είχαν "φουσκωτούς" που το "έπαιξαν" τηλεοπτικό συνεργείο ... το οποίο συγκεκριμένο όμως ... δεν "τράβαγε" ... !!! Απορώ, λοιπόν, πως ΔΕΝ φοβόντουσαν εκτός αιθούσης ... και ΤΙ φοβόντουσαν ΕΝΤΟΣ αιθούσης ... !!! Μήπως ... λέω μήπως ... έχουμε να κάνουμε με μια άλλη όψη - χειρότερη - του ίδιου "νομίσματος" της νέας τάξης πραγμάτων ... ??? (Με την μορφή "σωτήρων" αγωνιστών ... !!!)
Iri Wolf Όταν, άρχισαν να φυγαδεύουν τον Σωρρα, τους ακολούθησα στο ασανσέρ φωνάζοντας ότι δεν είπε ο Σωρρας ότι θα υποστηρίξει ΚΑΘΕ Έλληνα πατριώτη, ... γιατί ??? Και τότε μερικοί "φουσκωτοί" μου έκλεισαν τον δρόμο και μου είπαν να μιλήσω με τους δικηγόρους του Σωρρα ... Τότε και εγώ, απευθυνόμενος στον Σωρρα που είχε μαζευτεί παρακάτω σαν την "κότα", του είπα: "Αρτέμη, θες να σου αγοράσω μέσω Ebay ... μερικές μετοχές της τράπεζας της Ανατολής ή ομόλογα τραίνου του Αμερικανικού δημοσίου ... έναντι του 1 ευρώ έκαστο ... !!!" Και τότε, οι "φουσκωτοί", μου την "έπεσαν" λέγοντας μου ποιος είμαι και αμφισβητώ τον "ευεργέτη" ... !!! Λοιπόν, "κύριοι" είμαι κάποιος που ΔΕΝ ανέχομαι κοροϊδίες, είμαι Έλληνας και είμαι Πατριώτης !!!
Iri Wolf http://www.ebay.ca/itm/BANQUE-DORIENT-A ... 500wt_1156
Iri Wolf Άντε ... και εάν είστε από τους "νεόπλουτους" ... αγοράζετε από εδώ ... λίγο πιο ακριβά !!! http://www.ebay.co.uk/itm/GREECE-Banque ... 9916165323
Iri Wolf Αγοράστε τώρα αυτά τα Αμερικανικά ομόλογα ... πολλών Δις ... πριν προλάβει να τα αγοράσει και αυτά ο Σωρρας ... !!! Ξέρεις, τι θέλει αυτός ??? Μια ΜΥΝΗΣΑΡΑ ... να υποχρεωθεί να τα βγάλει ΟΛΑ στο φως ... και μετά θα γελάει και το "παρδαλό" κατσίκι ... !!! http://www.ebay.ca/itm/1943-Ad-American ... 641wt_1393
Iri Wolf Έλα ... κόσμε ... Το "αφεντικό" τρελάθηκε και τα δίνει όλα τσάμπα !!! http://www.glabarre.com/item/American_S ... /7745/c114
Iri Wolf http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
XXXXX http://filologos10.wordpress.com/2012/0 ... %B1%CF%83/
XXXXX http://www.nbg.gr/wps/portal/%21ut/p/c0 ... s+anatolis
XXXXX ****Λαμπράκης: ”δεν ψάχνουμε για χρήματα, χρήματα έχουν συλλεχθεί, είναι ήδη διαθέσιμα”
Δημοσιογράφος: “Κύριε Λαμπράκη, να τα πάρουμε με τη σειρά. Υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα; Πόσα; και από ποιους;”
Λαμπράκης: “Η οργάνωση η δική μας, είναι εκείνη που διαχειρίζεται τα κεφάλαια. Και τα κεφάλαια που διαχειριζόμεθα είναι αρκετά, για να αποπληρωθεί όλο το Ελληνικό χρέος. Η απόφαση μας να κινητοποιηθούμε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι σημαντική, γιατί γνωρίζουμε, μέσω των ειδικών μας πηγών, ότι επίκεινται πολλά δεινά για την πατρίδα για τις επόμενες 60 ημέρες και όπως αντιλαμβάνεστε, και θα έχετε αντιληφθεί ήδη και εσείς, όλοι γνωρίζουν τις κινήσεις μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο κυβερνήσεων, κρατών και τα λοιπά, μυστικών υπηρεσιών,”
Μα αν έχουν τις μετοχές της Ανατολής από που έχουν συλλεχτεί;;;;;;
XXXXX Επίσης:
Δημοσιογράφος: “Για τι ποσά μιλάμε ότι έχετε στην κατοχή σας;”
Λαμπράκης: “Πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεται η Ελλάδα”.
Παρακάτω, ο κ. Λαμπράκης, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωση του θα ανταλλάξει Αμερικάνικα ομόλογα, με ομόλογα Ελληνικού δημοσίου για να έρθει το χρέος στην κατοχή Ελλήνων ώστε να μην έχουμε την κακιά τρόϊκα και τους ευρωπαίους να μας λένε τεμπέληδες.
Πέραν του πατριωτικού λογιδρίου, ο κ. Λαμπράκης μας λέει ότι θα εξαγοράσει και το χρέος της Αλαμπάμα, της Ισπανίας (είδε με θετικό μάτι το δανεισμό της Ισπανίας με 200 δις!) καθώς και της Κύπρου (χρέος 35 δις!)
Αυτά τα βλέπετε εσείς λογικά και αληθινά;;;;;
Iri Wolf Εκτός ... εάν είναι οι γνωστοί "τυπογράφοι" της νέας τάξης πραγμάτων ... του φιλεύσπλαχνου και ελεήμονος ... Rothchild !!!
Iri Wolf Το σχετικό Link από τους "αγανακτισμένους" ... ΕΝΑ και χρόνο πριν για το ίδιο θέμα ... Αξίζει να δείτε την απάντηση των END και την ανύπαρκτη απάντηση του Τριανταφυλλόπουλου, στις επίσημα κατατεθειμένες ερωτήσεις μου ... Τα συμπεράσματα ... πάντα δικά σας !!! http://www.real-democracy.gr/forum/bret ... osei-xreos
ΧΧΧΧΧ http://www.diamondbank.com/ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Α+ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΠΑΣΗ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 17% ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ REAL ESTATE ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ASSET ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ -19%ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 17 +19% =36% ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΜΕΙΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΒΒ+ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΤΛ) ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 440 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ
Iri Wolf Εγώ, λοιπόν, πάντα ακούω όλες τις γνώμες, ακόμη και τις αντίθετες, ... έτσι ανωτέρω αναδημοσιεύω το Post του ΧΧΧΧΧ, αλλά τον ενημερώνω, ότι κατά πρώτον ... η τράπεζα αυτή μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά που φαίνεται το χαρτοφυλάκιο των END ??? Και κατά δεύτερον, ερευνώ τα οικονομικά στοιχεία αυτής της "τράπεζας", μέσω πολύ σοβαρών Ανθρώπων, διότι και εγώ ζω πολύ στο εξωτερικό και πιστεύω ότι ... σύντομα ... θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις ... !!! Μην ξεχνάς φίλε μου, ότι με το σημερινό χρηματοοικονομικό σύστημα, το τόσο διαβρωμένο ... μπορείς να γίνεις ... ότι δηλώσεις !!!
Iri Wolf Α ... ΝΑΙ ... Και κάτι ΠΟΛΥ ... ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ... Φίλε μου από που ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ότι η Diamond Bank είναι η εταιρεία ... Diamond and Diamond Merchant Banking Group ... στην οποία ο Σωρρας έχει παρκάρει το "χρήμα" ??? Επίσης, ... εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τράπεζα στο Λάγκος, ούτε το rating αυτής !!!
Iri Wolf Και ... αυτό που είπε ο ΧΧΧΧΧ ανωτέρω ... από άλλη πηγή ... Ελληνο-Αμερικανική !!! ... http://www.ramnousia.com/2012/09/ta-650 ... GoiyU0xpRx
Iri Wolf http://troktiko.eu/2012/09/apokleistiko ... ko-chreos/
Iri Wolf Όσο επικίνδυνη είναι η νεο-ταξιτες (πιστεύουν στην νέα τάξη πραγμάτων και στον Εωσφόρο , τόσο επικίνδυνοι είναι και οι νεο-εποχιτες (πιστεύουν ότι όλα πρέπει να γίνουν βάση των γραφών και πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν ... για να έρθει η συντέλεια) ... !!! Και τα δυο ... μυαλά ... κουκούτσια !!! Εδώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με νεο-εποχιτες ... γιαυτό και το συγκεκριμένο κίνημα των END έχει εμφανώς ... την υποστήριξη του κλήρου !!! (Λυπάμαι ... αλλά δυστυχώς ... έτσι είναι ... ) Δείτε το βίντεο της τελευταίας ομιλίας των END και δείτε την εμφανή ΤΑΧΑ ... συμπαράσταση του κλήρου και τις συκιέ ερωταπαντήσεις ... αφού έφυγε ο Σωρρας ... !!! Δείτε, επίσης το κείμενο του βίντεο, καθώς και ποιος το αναρτεί !!! Έξυπνα παιδιά είστε ... θα καταλάβετε του λόγου το αληθές ... που σχολίασα ανωτέρω ... !!! ... http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... r_embedded
Iri Wolf Εδώ ακριβώς βγαίνει ο Κλήρος ... στο 47:20 ακριβώς ... !!! http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... ge#t=2807s
Iri Wolf Λοιπόν, στο 1.28 με 1.30, τα "χώνω" στον Σωρρα προσωπικά για το θέμα του εάν προτίθεται να υποστηρίξει ΚΑΘΕ Έλληνα πατριώτη και να το δηλώσει δημοσίως ... επικρατεί πανδαιμόνιο και αυτός φοβούμενος τον Λάο στη αίθουσα ... ΑΠΟΧΩΡΕΙ ...!!! Εγώ, μετά τον κυνηγάω μέχρι τον ανελκυστήρα ... για απαντήσεις ... !!! Σαν λαγός έφυγε, αλλά από το 1.28 έως το 1.30 ... το πλάνο "κολλάει" στην κάμερα 2 που είναι εστιασμένη στον προτζεκτορα ... και εγώ ΔΕΝ φαίνομαι που πλησιάζω και τα "χώνω" εξ' επαφής στον Σωρρα ... !!! ... ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ... http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... ge#t=5277s
ΧΧΧΧΧ http://www.greeknewsonline.com/?p=22205
ΧΧΧΧΧ http://www.greeknewsonline.com/?cat=1
Στην παρουσίαση των END στο ξενοδοχείο President παρουσιαστήκαν δυο τάχα «αποδεικτικά» για την κατάθεση των END υπέρ της Ελλάδος και υπέρ της Κύπρου … Τα «αποδεικτικά» αυτά μπορείτε να τα δείτε, εδώ:
η συνέχεια εδώ
https://www.facebook.com/notes/iri-wolf ... 1449379843
από το facebook
Μόνο το αρχικό κομμάτι θα βάλω εδώ, γιατί το κείμενο είναι μακροσκελές
"ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ... Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ END !!!
October 4, 2012 at 8:04am
ΥΠΟΘΕΣΗ ... END !!!
----------------------------
Μήπως καλύτερα ... η μεγάλη των απατεώνων σχολή !!!
ΑΝΑΣΚΟΠΟΗΣΗ …
(Για την καλύτερη ενημέρωση σας, … σας συνιστώ πριν συνεχίσετε εδώ, να έχετε δει όλα τα σχετικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί μέχρι αυτή την στιγμή … καθώς και το δίωρο βίντεο της παρουσίασης που εμπεριέχεται σε αυτά τα σχόλια …
Σύνδεσμος: https://www.facebook.com/groups/4683637 ... 906316246/ )
Συμπεριλαμβάνω μερικά πολύ χρήσιμα ή «καυστικά» σχόλια από την παραπάνω συζήτηση …
(Όπου IRI WOLF είναι ο αρθρογράφος του παρόντος … και όπου ΧΧΧΧΧ είναι κάποιος άλλος συμμετέχων)
Iri Wolf Παραδείγματος Χάριν ... Χθες πήγα σε μια συγκέντρωση τους στο President και απαίτησα προσωπικά από τον Σωρρα να βγει δημόσια και να δηλώσει ότι οι END θα υποστηρίξουν ΚΑΘΕ (προσέξτε ΚΑΘΕ και όχι κατ' επιλογήν ΚΑΠΟΙΟΝ ... ) Ελληνα πατριώτη που θα προσπαθήσει να σώσει την χώρα ... !!! Αντί να κάνει αυτό, ... αυτός έφυγε συνοδευόμενος από την αίθουσα ... !!! Τα συμπεράσματα δικά σας !!!
Iri Wolf Όταν έρθει η ώρα θα τους τα σερβίρω στην μούρη !!! Άντε, να σας δώσω και άλλο ένα στοιχείο εδώ ... Ο τραπεζίτης Anthony Diamond … που μίλαγε στην συγκέντρωση από τον Καναδά μέσω Skype, παραδόξως δεν ήξερε καλά Ελληνικά ... μα ... και Αγγλικά (π.χ. το Custodian το έλεγε Castodial … !!!)???? Εικόνα του ΔΕΝ είχαμε !!!
Iri Wolf Επίσης πως είναι δυνατόν ... αυτοί οι "καλοί" ομογενείς που ήρθαν ... για μερικές μέρες στην Ελλάδα και είναι ΤΑΧΑ πολέμιοι της νέας τάξης πραγμάτων ... ΔΕΝ είχαν ΚΑΜΙΑ φύλαξη μέχρι που μπήκαν στην αίθουσα ... !!! Εκεί και μόνον εκεί είχαν "φουσκωτούς" που το "έπαιξαν" τηλεοπτικό συνεργείο ... το οποίο συγκεκριμένο όμως ... δεν "τράβαγε" ... !!! Απορώ, λοιπόν, πως ΔΕΝ φοβόντουσαν εκτός αιθούσης ... και ΤΙ φοβόντουσαν ΕΝΤΟΣ αιθούσης ... !!! Μήπως ... λέω μήπως ... έχουμε να κάνουμε με μια άλλη όψη - χειρότερη - του ίδιου "νομίσματος" της νέας τάξης πραγμάτων ... ??? (Με την μορφή "σωτήρων" αγωνιστών ... !!!)
Iri Wolf Όταν, άρχισαν να φυγαδεύουν τον Σωρρα, τους ακολούθησα στο ασανσέρ φωνάζοντας ότι δεν είπε ο Σωρρας ότι θα υποστηρίξει ΚΑΘΕ Έλληνα πατριώτη, ... γιατί ??? Και τότε μερικοί "φουσκωτοί" μου έκλεισαν τον δρόμο και μου είπαν να μιλήσω με τους δικηγόρους του Σωρρα ... Τότε και εγώ, απευθυνόμενος στον Σωρρα που είχε μαζευτεί παρακάτω σαν την "κότα", του είπα: "Αρτέμη, θες να σου αγοράσω μέσω Ebay ... μερικές μετοχές της τράπεζας της Ανατολής ή ομόλογα τραίνου του Αμερικανικού δημοσίου ... έναντι του 1 ευρώ έκαστο ... !!!" Και τότε, οι "φουσκωτοί", μου την "έπεσαν" λέγοντας μου ποιος είμαι και αμφισβητώ τον "ευεργέτη" ... !!! Λοιπόν, "κύριοι" είμαι κάποιος που ΔΕΝ ανέχομαι κοροϊδίες, είμαι Έλληνας και είμαι Πατριώτης !!!
Iri Wolf http://www.ebay.ca/itm/BANQUE-DORIENT-A ... 500wt_1156
Iri Wolf Άντε ... και εάν είστε από τους "νεόπλουτους" ... αγοράζετε από εδώ ... λίγο πιο ακριβά !!! http://www.ebay.co.uk/itm/GREECE-Banque ... 9916165323
Iri Wolf Αγοράστε τώρα αυτά τα Αμερικανικά ομόλογα ... πολλών Δις ... πριν προλάβει να τα αγοράσει και αυτά ο Σωρρας ... !!! Ξέρεις, τι θέλει αυτός ??? Μια ΜΥΝΗΣΑΡΑ ... να υποχρεωθεί να τα βγάλει ΟΛΑ στο φως ... και μετά θα γελάει και το "παρδαλό" κατσίκι ... !!! http://www.ebay.ca/itm/1943-Ad-American ... 641wt_1393
Iri Wolf Έλα ... κόσμε ... Το "αφεντικό" τρελάθηκε και τα δίνει όλα τσάμπα !!! http://www.glabarre.com/item/American_S ... /7745/c114
Iri Wolf http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
XXXXX http://filologos10.wordpress.com/2012/0 ... %B1%CF%83/
XXXXX http://www.nbg.gr/wps/portal/%21ut/p/c0 ... s+anatolis
XXXXX ****Λαμπράκης: ”δεν ψάχνουμε για χρήματα, χρήματα έχουν συλλεχθεί, είναι ήδη διαθέσιμα”
Δημοσιογράφος: “Κύριε Λαμπράκη, να τα πάρουμε με τη σειρά. Υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα; Πόσα; και από ποιους;”
Λαμπράκης: “Η οργάνωση η δική μας, είναι εκείνη που διαχειρίζεται τα κεφάλαια. Και τα κεφάλαια που διαχειριζόμεθα είναι αρκετά, για να αποπληρωθεί όλο το Ελληνικό χρέος. Η απόφαση μας να κινητοποιηθούμε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι σημαντική, γιατί γνωρίζουμε, μέσω των ειδικών μας πηγών, ότι επίκεινται πολλά δεινά για την πατρίδα για τις επόμενες 60 ημέρες και όπως αντιλαμβάνεστε, και θα έχετε αντιληφθεί ήδη και εσείς, όλοι γνωρίζουν τις κινήσεις μας, ιδιαίτερα σε επίπεδο κυβερνήσεων, κρατών και τα λοιπά, μυστικών υπηρεσιών,”
Μα αν έχουν τις μετοχές της Ανατολής από που έχουν συλλεχτεί;;;;;;
XXXXX Επίσης:
Δημοσιογράφος: “Για τι ποσά μιλάμε ότι έχετε στην κατοχή σας;”
Λαμπράκης: “Πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεται η Ελλάδα”.
Παρακάτω, ο κ. Λαμπράκης, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωση του θα ανταλλάξει Αμερικάνικα ομόλογα, με ομόλογα Ελληνικού δημοσίου για να έρθει το χρέος στην κατοχή Ελλήνων ώστε να μην έχουμε την κακιά τρόϊκα και τους ευρωπαίους να μας λένε τεμπέληδες.
Πέραν του πατριωτικού λογιδρίου, ο κ. Λαμπράκης μας λέει ότι θα εξαγοράσει και το χρέος της Αλαμπάμα, της Ισπανίας (είδε με θετικό μάτι το δανεισμό της Ισπανίας με 200 δις!) καθώς και της Κύπρου (χρέος 35 δις!)
Αυτά τα βλέπετε εσείς λογικά και αληθινά;;;;;
Iri Wolf Εκτός ... εάν είναι οι γνωστοί "τυπογράφοι" της νέας τάξης πραγμάτων ... του φιλεύσπλαχνου και ελεήμονος ... Rothchild !!!
Iri Wolf Το σχετικό Link από τους "αγανακτισμένους" ... ΕΝΑ και χρόνο πριν για το ίδιο θέμα ... Αξίζει να δείτε την απάντηση των END και την ανύπαρκτη απάντηση του Τριανταφυλλόπουλου, στις επίσημα κατατεθειμένες ερωτήσεις μου ... Τα συμπεράσματα ... πάντα δικά σας !!! http://www.real-democracy.gr/forum/bret ... osei-xreos
ΧΧΧΧΧ http://www.diamondbank.com/ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Α+ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΠΑΣΗ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 17% ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ REAL ESTATE ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ASSET ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ -19%ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 17 +19% =36% ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΜΕΙΩΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΒΒ+ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΤΛ) ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 440 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ
Iri Wolf Εγώ, λοιπόν, πάντα ακούω όλες τις γνώμες, ακόμη και τις αντίθετες, ... έτσι ανωτέρω αναδημοσιεύω το Post του ΧΧΧΧΧ, αλλά τον ενημερώνω, ότι κατά πρώτον ... η τράπεζα αυτή μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά που φαίνεται το χαρτοφυλάκιο των END ??? Και κατά δεύτερον, ερευνώ τα οικονομικά στοιχεία αυτής της "τράπεζας", μέσω πολύ σοβαρών Ανθρώπων, διότι και εγώ ζω πολύ στο εξωτερικό και πιστεύω ότι ... σύντομα ... θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις ... !!! Μην ξεχνάς φίλε μου, ότι με το σημερινό χρηματοοικονομικό σύστημα, το τόσο διαβρωμένο ... μπορείς να γίνεις ... ότι δηλώσεις !!!
Iri Wolf Α ... ΝΑΙ ... Και κάτι ΠΟΛΥ ... ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ... Φίλε μου από που ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ότι η Diamond Bank είναι η εταιρεία ... Diamond and Diamond Merchant Banking Group ... στην οποία ο Σωρρας έχει παρκάρει το "χρήμα" ??? Επίσης, ... εγώ δεν θα εμπιστευόμουν τράπεζα στο Λάγκος, ούτε το rating αυτής !!!
Iri Wolf Και ... αυτό που είπε ο ΧΧΧΧΧ ανωτέρω ... από άλλη πηγή ... Ελληνο-Αμερικανική !!! ... http://www.ramnousia.com/2012/09/ta-650 ... GoiyU0xpRx
Iri Wolf http://troktiko.eu/2012/09/apokleistiko ... ko-chreos/
Iri Wolf Όσο επικίνδυνη είναι η νεο-ταξιτες (πιστεύουν στην νέα τάξη πραγμάτων και στον Εωσφόρο , τόσο επικίνδυνοι είναι και οι νεο-εποχιτες (πιστεύουν ότι όλα πρέπει να γίνουν βάση των γραφών και πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν ... για να έρθει η συντέλεια) ... !!! Και τα δυο ... μυαλά ... κουκούτσια !!! Εδώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με νεο-εποχιτες ... γιαυτό και το συγκεκριμένο κίνημα των END έχει εμφανώς ... την υποστήριξη του κλήρου !!! (Λυπάμαι ... αλλά δυστυχώς ... έτσι είναι ... ) Δείτε το βίντεο της τελευταίας ομιλίας των END και δείτε την εμφανή ΤΑΧΑ ... συμπαράσταση του κλήρου και τις συκιέ ερωταπαντήσεις ... αφού έφυγε ο Σωρρας ... !!! Δείτε, επίσης το κείμενο του βίντεο, καθώς και ποιος το αναρτεί !!! Έξυπνα παιδιά είστε ... θα καταλάβετε του λόγου το αληθές ... που σχολίασα ανωτέρω ... !!! ... http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... r_embedded
Iri Wolf Εδώ ακριβώς βγαίνει ο Κλήρος ... στο 47:20 ακριβώς ... !!! http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... ge#t=2807s
Iri Wolf Λοιπόν, στο 1.28 με 1.30, τα "χώνω" στον Σωρρα προσωπικά για το θέμα του εάν προτίθεται να υποστηρίξει ΚΑΘΕ Έλληνα πατριώτη και να το δηλώσει δημοσίως ... επικρατεί πανδαιμόνιο και αυτός φοβούμενος τον Λάο στη αίθουσα ... ΑΠΟΧΩΡΕΙ ...!!! Εγώ, μετά τον κυνηγάω μέχρι τον ανελκυστήρα ... για απαντήσεις ... !!! Σαν λαγός έφυγε, αλλά από το 1.28 έως το 1.30 ... το πλάνο "κολλάει" στην κάμερα 2 που είναι εστιασμένη στον προτζεκτορα ... και εγώ ΔΕΝ φαίνομαι που πλησιάζω και τα "χώνω" εξ' επαφής στον Σωρρα ... !!! ... ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ... http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0 ... ge#t=5277s
ΧΧΧΧΧ http://www.greeknewsonline.com/?p=22205
ΧΧΧΧΧ http://www.greeknewsonline.com/?cat=1
Στην παρουσίαση των END στο ξενοδοχείο President παρουσιαστήκαν δυο τάχα «αποδεικτικά» για την κατάθεση των END υπέρ της Ελλάδος και υπέρ της Κύπρου … Τα «αποδεικτικά» αυτά μπορείτε να τα δείτε, εδώ:
η συνέχεια εδώ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Πιο πάνω, (μεταξύ άλλων) είπα:
επειδή δεν έχουν όλοι λογαριασμό στο facebook,
θα μεταφερθεί όλη η παρουσίαση εδώ σιγά σιγά.
Συνεχίζω λοιπόν...
...
«Αποδεικτικό» Ελλάδος … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
«Αποδεικτικό» Κύπρου … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Όσο άφορα αυτά τα δυο παραστατικά … Βλέπετε πουθενά ποσό ??? Την λέξη "instrument" την βλέπετε ??? Ξέρετε τι είναι αυτό ??? Ξέρετε εάν έχει πραγματικό αντίκρισμα ??? Εάν ΟΧΙ … σε λίγο, θα σας λυθούν οι απορίες !!!
Στην ομιλία των END παρίσταντο και κλήρος, αλλά και πολλοί Έλληνες που πιστεύουν στους ΕΛ … Οι Άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ακράδαντα στον Ελληνισμό και υπάρχουν διάφορες ομάδες … Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν και στο Δωδεκάθεο … Στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί που έφεραν το έμβλημα των ΕΛ, αν και οι πιο «γνήσιοι» και «παραδοσιακοί» ΕΛ … δεν κυκλοφορούν με εμβλήματα …
Για περισσότερη πληροφόρηση για τους ΕΛ, δείτε εδώ … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Άρα, στην ομιλία υπήρχαν και κλήρος αλλά και ΕΛ (πολλοί περισσότεροι)!!! Την «θετική» αντίδραση του κλήρου την είδαμε σε σχόλιο ανωτέρω … Αυτό, όμως που δεν σχολίασα ανωτέρω … ήταν ότι οι END στην ομιλία τους … ανάφεραν πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας των ΕΛ, δηλαδή … κάτι σαν κρυφός κώδικας … όσοι είναι μυημένοι στην νοοτροπία των ΕΛ, με καταλαβαίνουν απολύτως, καθώς και σε ποια ακριβώς σημεία της ομιλίας αναφέρομαι … Οι END δεν αποκάλυψαν βαθιά μυστικά των ΕΛ, αλλά … με αυτόν τον κώδικα … ενημέρωσαν τους ΕΛ, της αίθουσας ότι είναι καλά «διαβασμένοι» … !!! Προσέξτε, φίλοι ΕΛ !!! Σκεφτείτε ότι σήμερα … υπάρχει και κάτι που λέγετε marketing … !!! Το να είναι κανείς … «καλά» διαβασμένος … επουδενή να μην το θεωρήσετε ότι είναι σαν εσάς … !!! Σας συνιστώ, να το ψάξετε μέσα σας περισσότερο … Ξέρω, ότι είστε Έλληνες με «Ε» κεφαλαίο !!! Μην δεχτείτε αθελά σας να γίνετε τα όργανα καταστροφής της χώρας σας … !!! Εύχομαι το Ιχώρ μέσα σας να σας καθοδηγήσει σωστά στην αναζήτηση σας … Αναρωτηθείτε σοβαρά που κατευθύνεται η ενέργεια σας μέσω των END …
O ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΡΟΜΟΣ» ΤΩΝ END … ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ???
Τέλος, θέλω να σταθούμε με πολύ-πολύ προσοχή, σε αυτό που είπαν οι END … ότι τα χρήματα (προσέξτε … μίλησαν για «ζεστά» χρήματα 650 Δις … και όχι για “instruments”) είναι ήδη κατατεθειμένα στην Diamond and Diamond Merchant Banking Group (άγνωστη σε όλους, αλλά όχι σε εμένα … όπως θα διαπιστώσετε κατωτέρω !!!) … μέσω του τραπεζίτη Anthony Diamond (το πρόσωπο του οποίου ΔΕΝ είδαμε ποτέ … στην επικοινωνία μέσω Skype των END με τον Καναδά … και δεν μίλαγε καλά τα Ελληνικά, … αλλά και τα Αγγλικά) !!! Κάποιος, αναγνώστης … ανέφερε και μια τράπεζα την Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), οπότε είπα να ΤΑ ΕΛΕΝΞΩ ΟΛΑ και ιδού το σοκαριστηκό αποτέλεσμα …
Πριν όμως προχωρήσουμε, ας καταλάβουμε κάτι ΑΠΛΟ !!! … Εάν, ΔΕΝ υπάρχουν αυτές οι τράπεζες … ή εάν το όποιο χρήμα είναι άχρηστο … ΤΟΤΕ ΔΕΝ υπάρχει και το Σωρρο-χρήμα !!! ΠΑΘΑΤΕ ΣΟΚ … ??? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!
ΑΝΑΛΥΣΗ …
Ας αρχίσουμε πρώτα από τα γνωστά … που αναφέρθηκαν σε άλλα σχόλια …
Ένας φίλος ανέφερε: «Το μόνο δημόσιο στοιχείο που βλέπω να υπάρχει για τον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group βρίσκεται σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) ( http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings ... sporex.htm ), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009)»
Ένας άλλος έγραψε: «Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος !!! http://troktiko.eu/2012/09/apokleistiko ... ko-chreos/ »
έλος, ένας blogger ανέφερε ειρωνικά: «Ο κ. Λαμπράκης γνωρίζει τον βαθύπλουτο πατρινό κ. Σώρρα, ο οποίος εκτός των μετοχών της τράπεζας της ανατολής, είναι κάτοχος αμύθητης περιουσίας την οποία έχει δωρίσει εξ ολοκλήρου για τη διάσωση του ελληνικού έθνους. Ο κ. Σώρρας, είναι τόσο ευπρεπής και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που παρά την αμύθητη περιουσία του (είναι πλουσιότερος και από τον Bill Gates που σύμφωνα με το Forbes έχει περιουσία μόνον 61δις δολάρια - http://www.forbes.com/billionaires/list/ ) και τις αγνές πατριωτικές του προθέσεις, κανένα μέσο δεν υπάρχει στον Ελληνικό ή τον ξένο τύπο για το πρόσωπο του, κανείς δεν τον γνωρίζει στην Πάτρα, ενώ παρά την αμύθητη περιουσία του δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
Ο κύριος Σώρρας, δώρισε αμύθητα ποσά στην Αμερικανική END, τέτοια που μαζί με τις δωρεές των υπολοίπων Ελλήνων ομογενών, μπορούν να εξαγοράσουν το χρέος τουλάχιστον της Αλαμπάμα, της Ισπανίας, της Κύπρου και της Ελλάδας μαζί !!!»
Σωστά … όλα αυτά !!! Από εδώ όμως και κάτω … αυτά που θα ακούσετε ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ και για να τα επιβεβαιώσει κανείς πρέπει να είναι η Central European Bank ή το Federal Reserve ή μια κρατική κεντρική τράπεζα … !!! Ελπίζω, να έχετε όλοι καταλάβει εδώ, ότι κάθε τι άλλο από «τυχαίος» είμαι … και βάση των Παγκόσμιων διασυνδέσεων μου … που θα τις ζήλευαν πολλά κράτη … σας ανακοινώνω επίσημα τα ακόλουθα με απολυτά προσωπική ευθύνη των λεγόμενων μου, όσο αφορά τις δυο προαναφερθέντες «τράπεζες» …
ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ … ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ … !!!
Η «τράπεζα» Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), ανήκει ελεγκτικά στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς του Chicago Federal Reserve ( http://www.chicagofed.org/webpages/rese ... elease.cfm ) ... Εάν είχατε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της ανωτέρω επιτροπής κεφαλαιαγοράς … θα διαπιστώνατε ότι για αυτήν την «περίφημη» τράπεζα, η αρχή δηλώνει επί λέξη … «It is an Unauthorized Internet Bank … DO NOT DO business with them … !!!» Άρα, σε απλά Ελληνικά είναι μια ιντερνετική «τράπεζα» μούφα !!! Η διεύθυνση και μόνον της «τράπεζας» αυτής τα λέει όλα … ΛΑΓΚΟΣ !!! Εάν αυτοί πατούσαν πόδι στην Αμερική … το «μαγαζί» θα έκλεινε αυτόματα … !!! Φυσικά, όσο αφορά το Rating και τα υπόλοιπα στοιχεία … ΔΕΝ προέρχονται από αξιόπιστες πηγές … μια που η αρμόδια επιτροπή κεφαλαιαγοράς συνιστά … μακριά από αυτούς !!! Επίσης, οι πηγές χρήματος … δεν μπορούν να ελεγχτούν και συνεπώς, το χρήμα … το όποιο χρήμα έχει αυτή η «τράπεζα», μπορεί να προέρχεται και από εγκληματικές ενέργειες, … πράγμα που το καθιστά ΑΧΡΗΣΤΟ (παντελώς μη αποδεκτό) για πληρωμή δημοσίων χρεών … !!!
Diamond Bank PLC Plot 1261, Adeola Hopewell Street, P. O. Box 70381, Victoria Island, Lagos Telephone: +234-1-2701500, +234-1-2620740 - 9, + 234 -1- 6283892
Fax: +234-1-2619728
Diamond Bank PLC (Head Office Annex) Plot 4, Block 5 BIS Way, off Lekki-Epe Expressway Lekki, Lagos Telephone: +234-01-4489830
Πάμε, τώρα στο περίφημο και επίμαχο φάντασμα της Diamond and Diamond Merchant Banking Group του Καναδά, στο οποίο είναι κατά δήλωση των END κατατεθειμένα τα 650 Δις … σε «ζεστό» μετρητό … και περιμένουν την παραίτηση των κυβερνώντων … !!!
Λοιπόν, εδώ η ελεγκτική αρχή κεφαλαιαγοράς του Καναδά είναι η http://www.osfi-bsif.gc.ca/osfi/index_e ... rticleID=3
Και πάλι, εάν είχατε πρόσβαση … θα διαπιστώνατε έκπληκτοι ότι αυτή η «τράπεζα» όχι μόνον δεν υπάρχει, όχι μόνον διώκεται για οικονομικό έγκλημα … ΑΛΛΑ και έχει γίνει σαφές από την επιτροπή, που τους «κατέβασε» τα ρολά … ότι στην περίπτωση που τα ρολά «σηκωθούν» ποτέ … τότε υπάρχει εντολή για «seize and desist», δηλαδή … στην απλή Ελληνική καθομιλουμένη … κλείνουν αμέσως και πάνε ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!
Πιο, συγκεκριμένα, έκαναν αίτηση για να πάρουν αδεία το 2002 και έκτοτε τους απαγορεύτηκε … να λειτουργούν !!! Ποτέ δεν έγιναν τράπεζα … παρόλο που στις λαμογιές που έκαναν … την εμφάνιζαν σαν τράπεζα … και δικάζονταν έτσι … !!!
Φυσικά … και το έγγραφο που έρχεται από τον Καναδά … πρέπει να σας βάλει σε σοβαρές υποψίες για την αξιοπιστία των «κύριων» αυτών … !!! Πως, έρχεται τέτοιο χαρτί από χώρα που τους έχει καταδικάσει ??? Μόνον, με ένα τρόπο (βλέπω εγώ) … από το Λάγκος … μέσω Καναδά === ΑΧΡΗΣΤΟ χαρτί , εάν δεν αποδειχτεί τελικά και … πλαστογραφημένο !!!
(...συνεχίζεται)
ArELa έγραψε:Μόνο το αρχικό κομμάτι θα βάλω εδώ, γιατί το κείμενο είναι μακροσκελές
ArELa έγραψε:η συνέχεια εδώ
επειδή δεν έχουν όλοι λογαριασμό στο facebook,
θα μεταφερθεί όλη η παρουσίαση εδώ σιγά σιγά.
Συνεχίζω λοιπόν...
...
«Αποδεικτικό» Ελλάδος … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
«Αποδεικτικό» Κύπρου … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Όσο άφορα αυτά τα δυο παραστατικά … Βλέπετε πουθενά ποσό ??? Την λέξη "instrument" την βλέπετε ??? Ξέρετε τι είναι αυτό ??? Ξέρετε εάν έχει πραγματικό αντίκρισμα ??? Εάν ΟΧΙ … σε λίγο, θα σας λυθούν οι απορίες !!!
Στην ομιλία των END παρίσταντο και κλήρος, αλλά και πολλοί Έλληνες που πιστεύουν στους ΕΛ … Οι Άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ακράδαντα στον Ελληνισμό και υπάρχουν διάφορες ομάδες … Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν και στο Δωδεκάθεο … Στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί που έφεραν το έμβλημα των ΕΛ, αν και οι πιο «γνήσιοι» και «παραδοσιακοί» ΕΛ … δεν κυκλοφορούν με εμβλήματα …
Για περισσότερη πληροφόρηση για τους ΕΛ, δείτε εδώ … https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Άρα, στην ομιλία υπήρχαν και κλήρος αλλά και ΕΛ (πολλοί περισσότεροι)!!! Την «θετική» αντίδραση του κλήρου την είδαμε σε σχόλιο ανωτέρω … Αυτό, όμως που δεν σχολίασα ανωτέρω … ήταν ότι οι END στην ομιλία τους … ανάφεραν πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας των ΕΛ, δηλαδή … κάτι σαν κρυφός κώδικας … όσοι είναι μυημένοι στην νοοτροπία των ΕΛ, με καταλαβαίνουν απολύτως, καθώς και σε ποια ακριβώς σημεία της ομιλίας αναφέρομαι … Οι END δεν αποκάλυψαν βαθιά μυστικά των ΕΛ, αλλά … με αυτόν τον κώδικα … ενημέρωσαν τους ΕΛ, της αίθουσας ότι είναι καλά «διαβασμένοι» … !!! Προσέξτε, φίλοι ΕΛ !!! Σκεφτείτε ότι σήμερα … υπάρχει και κάτι που λέγετε marketing … !!! Το να είναι κανείς … «καλά» διαβασμένος … επουδενή να μην το θεωρήσετε ότι είναι σαν εσάς … !!! Σας συνιστώ, να το ψάξετε μέσα σας περισσότερο … Ξέρω, ότι είστε Έλληνες με «Ε» κεφαλαίο !!! Μην δεχτείτε αθελά σας να γίνετε τα όργανα καταστροφής της χώρας σας … !!! Εύχομαι το Ιχώρ μέσα σας να σας καθοδηγήσει σωστά στην αναζήτηση σας … Αναρωτηθείτε σοβαρά που κατευθύνεται η ενέργεια σας μέσω των END …
O ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΡΟΜΟΣ» ΤΩΝ END … ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ???
Τέλος, θέλω να σταθούμε με πολύ-πολύ προσοχή, σε αυτό που είπαν οι END … ότι τα χρήματα (προσέξτε … μίλησαν για «ζεστά» χρήματα 650 Δις … και όχι για “instruments”) είναι ήδη κατατεθειμένα στην Diamond and Diamond Merchant Banking Group (άγνωστη σε όλους, αλλά όχι σε εμένα … όπως θα διαπιστώσετε κατωτέρω !!!) … μέσω του τραπεζίτη Anthony Diamond (το πρόσωπο του οποίου ΔΕΝ είδαμε ποτέ … στην επικοινωνία μέσω Skype των END με τον Καναδά … και δεν μίλαγε καλά τα Ελληνικά, … αλλά και τα Αγγλικά) !!! Κάποιος, αναγνώστης … ανέφερε και μια τράπεζα την Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), οπότε είπα να ΤΑ ΕΛΕΝΞΩ ΟΛΑ και ιδού το σοκαριστηκό αποτέλεσμα …
Πριν όμως προχωρήσουμε, ας καταλάβουμε κάτι ΑΠΛΟ !!! … Εάν, ΔΕΝ υπάρχουν αυτές οι τράπεζες … ή εάν το όποιο χρήμα είναι άχρηστο … ΤΟΤΕ ΔΕΝ υπάρχει και το Σωρρο-χρήμα !!! ΠΑΘΑΤΕ ΣΟΚ … ??? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!
ΑΝΑΛΥΣΗ …
Ας αρχίσουμε πρώτα από τα γνωστά … που αναφέρθηκαν σε άλλα σχόλια …
Ένας φίλος ανέφερε: «Το μόνο δημόσιο στοιχείο που βλέπω να υπάρχει για τον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group βρίσκεται σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) ( http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings ... sporex.htm ), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009)»
Ένας άλλος έγραψε: «Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος !!! http://troktiko.eu/2012/09/apokleistiko ... ko-chreos/ »
έλος, ένας blogger ανέφερε ειρωνικά: «Ο κ. Λαμπράκης γνωρίζει τον βαθύπλουτο πατρινό κ. Σώρρα, ο οποίος εκτός των μετοχών της τράπεζας της ανατολής, είναι κάτοχος αμύθητης περιουσίας την οποία έχει δωρίσει εξ ολοκλήρου για τη διάσωση του ελληνικού έθνους. Ο κ. Σώρρας, είναι τόσο ευπρεπής και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που παρά την αμύθητη περιουσία του (είναι πλουσιότερος και από τον Bill Gates που σύμφωνα με το Forbes έχει περιουσία μόνον 61δις δολάρια - http://www.forbes.com/billionaires/list/ ) και τις αγνές πατριωτικές του προθέσεις, κανένα μέσο δεν υπάρχει στον Ελληνικό ή τον ξένο τύπο για το πρόσωπο του, κανείς δεν τον γνωρίζει στην Πάτρα, ενώ παρά την αμύθητη περιουσία του δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
Ο κύριος Σώρρας, δώρισε αμύθητα ποσά στην Αμερικανική END, τέτοια που μαζί με τις δωρεές των υπολοίπων Ελλήνων ομογενών, μπορούν να εξαγοράσουν το χρέος τουλάχιστον της Αλαμπάμα, της Ισπανίας, της Κύπρου και της Ελλάδας μαζί !!!»
Σωστά … όλα αυτά !!! Από εδώ όμως και κάτω … αυτά που θα ακούσετε ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ και για να τα επιβεβαιώσει κανείς πρέπει να είναι η Central European Bank ή το Federal Reserve ή μια κρατική κεντρική τράπεζα … !!! Ελπίζω, να έχετε όλοι καταλάβει εδώ, ότι κάθε τι άλλο από «τυχαίος» είμαι … και βάση των Παγκόσμιων διασυνδέσεων μου … που θα τις ζήλευαν πολλά κράτη … σας ανακοινώνω επίσημα τα ακόλουθα με απολυτά προσωπική ευθύνη των λεγόμενων μου, όσο αφορά τις δυο προαναφερθέντες «τράπεζες» …
ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ … ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ … !!!
Η «τράπεζα» Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), ανήκει ελεγκτικά στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς του Chicago Federal Reserve ( http://www.chicagofed.org/webpages/rese ... elease.cfm ) ... Εάν είχατε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της ανωτέρω επιτροπής κεφαλαιαγοράς … θα διαπιστώνατε ότι για αυτήν την «περίφημη» τράπεζα, η αρχή δηλώνει επί λέξη … «It is an Unauthorized Internet Bank … DO NOT DO business with them … !!!» Άρα, σε απλά Ελληνικά είναι μια ιντερνετική «τράπεζα» μούφα !!! Η διεύθυνση και μόνον της «τράπεζας» αυτής τα λέει όλα … ΛΑΓΚΟΣ !!! Εάν αυτοί πατούσαν πόδι στην Αμερική … το «μαγαζί» θα έκλεινε αυτόματα … !!! Φυσικά, όσο αφορά το Rating και τα υπόλοιπα στοιχεία … ΔΕΝ προέρχονται από αξιόπιστες πηγές … μια που η αρμόδια επιτροπή κεφαλαιαγοράς συνιστά … μακριά από αυτούς !!! Επίσης, οι πηγές χρήματος … δεν μπορούν να ελεγχτούν και συνεπώς, το χρήμα … το όποιο χρήμα έχει αυτή η «τράπεζα», μπορεί να προέρχεται και από εγκληματικές ενέργειες, … πράγμα που το καθιστά ΑΧΡΗΣΤΟ (παντελώς μη αποδεκτό) για πληρωμή δημοσίων χρεών … !!!
Diamond Bank PLC Plot 1261, Adeola Hopewell Street, P. O. Box 70381, Victoria Island, Lagos Telephone: +234-1-2701500, +234-1-2620740 - 9, + 234 -1- 6283892
Fax: +234-1-2619728
Diamond Bank PLC (Head Office Annex) Plot 4, Block 5 BIS Way, off Lekki-Epe Expressway Lekki, Lagos Telephone: +234-01-4489830
Πάμε, τώρα στο περίφημο και επίμαχο φάντασμα της Diamond and Diamond Merchant Banking Group του Καναδά, στο οποίο είναι κατά δήλωση των END κατατεθειμένα τα 650 Δις … σε «ζεστό» μετρητό … και περιμένουν την παραίτηση των κυβερνώντων … !!!
Λοιπόν, εδώ η ελεγκτική αρχή κεφαλαιαγοράς του Καναδά είναι η http://www.osfi-bsif.gc.ca/osfi/index_e ... rticleID=3
Και πάλι, εάν είχατε πρόσβαση … θα διαπιστώνατε έκπληκτοι ότι αυτή η «τράπεζα» όχι μόνον δεν υπάρχει, όχι μόνον διώκεται για οικονομικό έγκλημα … ΑΛΛΑ και έχει γίνει σαφές από την επιτροπή, που τους «κατέβασε» τα ρολά … ότι στην περίπτωση που τα ρολά «σηκωθούν» ποτέ … τότε υπάρχει εντολή για «seize and desist», δηλαδή … στην απλή Ελληνική καθομιλουμένη … κλείνουν αμέσως και πάνε ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!
Πιο, συγκεκριμένα, έκαναν αίτηση για να πάρουν αδεία το 2002 και έκτοτε τους απαγορεύτηκε … να λειτουργούν !!! Ποτέ δεν έγιναν τράπεζα … παρόλο που στις λαμογιές που έκαναν … την εμφάνιζαν σαν τράπεζα … και δικάζονταν έτσι … !!!
Φυσικά … και το έγγραφο που έρχεται από τον Καναδά … πρέπει να σας βάλει σε σοβαρές υποψίες για την αξιοπιστία των «κύριων» αυτών … !!! Πως, έρχεται τέτοιο χαρτί από χώρα που τους έχει καταδικάσει ??? Μόνον, με ένα τρόπο (βλέπω εγώ) … από το Λάγκος … μέσω Καναδά === ΑΧΡΗΣΤΟ χαρτί , εάν δεν αποδειχτεί τελικά και … πλαστογραφημένο !!!
(...συνεχίζεται)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
απο κατοχικό http://www.katohika.gr/2014/02/lei-psem ... eutis.html
Καλά αυτό που έβγαλε το υπουργείο τι είναι ; Λέει ψέματα ο Μάκης ;
...Α Δ Υ ΝΑ Τ Ο Ν ...Απόλλων και ψεύτης; ...Ο μοΝ νΤιε ..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Βλέπω την εκπομπή.Έχει και Σώρρα.Συμπεριφορά,άσχετα αν τα έχει ή όχι τα λεφτά, βαρβάρου.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Εχθές, μετά από πολύ καιρό, άκουσα πάλι πρόσφατο Σωρειακό βιντεάκι.
Μαζί με τους βορειοελλαδίτες που...έχουν ελάχιστο ελληνικό DNA, προστέθηκαν και οι Κερκυραίοι.
Αλκίνοε, ακούς???
Μαζί με τους βορειοελλαδίτες που...έχουν ελάχιστο ελληνικό DNA, προστέθηκαν και οι Κερκυραίοι.
Αλκίνοε, ακούς???
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- alkinoos
- Επίτιμος
Η καταγωγή του χωριού μου βασικά είναι από την Κρήτη,από το νομό Λασιθίου που ήρθαν πριν 8 αιώνες Κέρκυρα.Αλλά οκ,είμαστε και Κερκυραίοι.Και κουζουλοί και βουρλισμένοι.Τι μίξη και αυτή Πάντως ηρέμησα μετά τη δήλωση αυτή του Σώρρα,σε αναμμένα κάρβουνα ήμουνkat_woman έγραψε:Εχθές, μετά από πολύ καιρό, άκουσα πάλι πρόσφατο Σωρειακό βιντεάκι.
Αλκίνοε, ακούς???
- ArELa
- Founder-Administrator
ευχαριστώ πολύ που το'φερες αυτό. Είναι ένα συνοπτικό και αυτών που λέει ο Τόμπρας και του παραπάνω που έφερα από το fb. Kάποια στιγμή βέβαια θα το συνεχίσω, αλλά γι'αυτούς που δεν αντέχουν να διαβάζουν σεντόνια, το δικο΄σου ποστ δίνει μια καλή γενική άποψη.Justme έγραψε:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ
kat_woman έγραψε:Μαζί με τους βορειοελλαδίτες που...έχουν ελάχιστο ελληνικό DNA, προστέθηκαν και οι Κερκυραίοι.
Αλκίνοε, ακούς???
Ευτυχώς που κάποιοι ηρέμησαν, γιατί εμείς τα απότοκα της σαβούρας των βαρβάρων,alkinoos έγραψε:Πάντως ηρέμησα μετά τη δήλωση αυτή του Σώρρα,σε αναμμένα κάρβουνα ήμουν
πλέουμε σε πελάγη απελπισίας. Δε μοιάζω και καθόλου του Σώρρα, (αυτού του καθαρού απολλώνιου Έλληνα) να παρηγορηθώ βρε παιδί μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
πως είναι δυνατόν να αναμοχλεύονται τα ίδια και τα ίδια.ArELa έγραψε:απο κατοχικό http://www.katohika.gr/2014/02/lei-psem ... eutis.html
τι εγινε δεν έχουν τα παιδιά καινούργια όπλα αντιμετώπισης?
η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών που το "Πατριωτικό" μπλογκ κατοχικά
δημοσιεύει είναι από το 2012.(4-10-12) δηλαδή 1 με 2 μήνες άμα τη εμφανίσει της end
και των 600δις
έκτοτε έχουν συμβεί πάρα πολλά τα οποία τα γνωρίζετε όλοι πολύ καλά.
υπάρχει και μία δικαστική απόφαση την οποία αγνοείται επιδεικτικά
άλλα εμπιστεύεστε μια βεβιασμένη απόφαση ενός υπουργείου
το οποίο και τότε και τώρα διοικείται αποδεδειγμένα
από προδότες και ανθρώπους που έχουν ψηφίσει όλα τα μνημόνια και είναι αποδεδειγμένα προδότες και υπηρέτες ενός προδοτικού και τυραννικού καθεστώτος.
Η απόφαση της δικαιοσύνης δεν σας κάνει.
Γιατί άραγε?
έχετε ισχυρισθεί στο παρελθόν οτι δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι η δικαιοσύνη είναι έντιμη.
Έχει αμφισβητηθεί δηλαδή ευθέως ο θεσμικός ρόλος της δικαιοσύνης.
Αυτό δεν σας εμποδίζει βέβαια να φέρετε την ανακοίνωση
του υπουργείου οικονομικών ως φερέγγυα.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ναι ρε γμτ, δεν έχω αυτήν την απολλώνεια αρχαιοελληνική ομορφιά του.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
OTTO έγραψε:Ναι ρε γμτ, δεν έχω αυτήν την απολλώνεια αρχαιοελληνική ομορφιά του.
Κλαίω.....
- Τάλως
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Εγω στο παρελθον παντως καποιες φορες που ειχα τολμησει να κανω χρηση αποφασης του κρατουςION 4ever έγραψε: έχετε ισχυρισθεί στο παρελθόν οτι δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι η δικαιοσύνη είναι έντιμη.
Αυτό δεν σας εμποδίζει βέβαια να φέρετε την ανακοίνωση
του υπουργείου οικονομικών ως φερέγγυα.
μου ελεγαν οτι αναμασαω λεει αυτα που μας δινει να μασαμε το συστημα
ποσο δικιο εχεις σε αυτο που λες!!!
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαλημέρα, ΙΟΝ.
Πέραν του πονήματος Τόμπρα που όντως αναμοχλεύω κατά καιρούς δίνοντας το σχετικό λινκ
( http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End )
έχουμε κι άλλα όπως αυτό που ξεκίνησα και σταμάτησα (προσωρινως) εδώ αλλά κι αυτό από iefimerida.gr που έφερε ο Αντώνυμος εδώ.
Θα μου πεις, έχουν όλα αυτά κοινή διαδρομή και κοινές λογικές...και άρα μπορούν
κατά μία έννοια, να ενταχθούν στα "ίδια και τα ίδια" όπως λες.
Σ'αυτή την περίπτωση θα σου πω ότι η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ...
Ίσως αν πραγματευόσουν με άλλη ματιά (όχι τόσο μονομερή) τα... "αναμοχλευόμενα",
να μάθαινες κι εσύ πέντε πραγματάκια, ( ουδείς παντογνώστης) πέραν αυτών που ξέρεις
και πιστεύεις ως απολύτως αληθή...
αλλά για ενημερωτικό ανακοινωθέν.
2/ μέσα σ'αυτά τα "πολλά" που έχουν συμβεί, υπάρχει κάποιο έγγραφο τραπέζης (εδώ, στα μέρη μας, όχι στον καναδά) ή οποιοδήποτε ανακοινωθέν ή έντυπο επίσημου οργανισμού, πιστωτικού ιδρύματος ή φορέα, που να επιβεβαιώνει τα κατατεθέντα (σε ζεστό ρευστό όχι πλαστά ομόλογα και δε συμμαζεύεται); Αν υπάρχει, αν παρουσιαστεί και αν επαληθευτεί η αυθεντικότητά του, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και να το δεχτούμε κιόλας. Κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό ,από τους αφορισμούς και της δαιμονοποιήσεις αυτών που έχουν προτάξει ένα σωρό στοιχεία και επιχειρήματα καταδεικνύοντας το εωλο, ύποπτο και ανέντιμο της συγκεκριμένης οργάνωσης.
3/ δεν θα διαφωνήσω με την γνωστή και κλισέ πλέον περιγραφή των κρατούντων. Όμως, το ότι το καράβι που λέγεται Ελλάδα πλοηγείται από ανθρώπους που διεκπεραιώνουν συγκεκριμένες εντολές, και έχουν συγκεκριμένη ατζέντα, δεν καθιστά λιγότερο προδοτικούς ή περισσότερο έντιμους, ή όψιμους σωτήρες, όσους εμφανίζονται ως αντίπαλοι ή πολέμιοί τους.
Έτσι ακριβώς εμφανίζονται και οι αρχηγοί (και τα στελέχη) των πάμπολλων μικροκομμάτων-αποκομμάτων που ξάφνου προέκυψαν στο πολιτικό προσκήνιο. Κι αυτοί για πολλούς μοιάζουν
αγγέλοι, αλλά απ'αυτούς ποιος αλήθεια στο λόγο και στην πράξη τους, δεν εξυπηρετεί
και δεν υπηρετεί την ίδια ατζέντα που υπηρετούν οι κρατούντες; Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ΚΑΝΕΙΣ -πλην ελαχίστων κινηματικών ομάδων, η δράση(πράξεις) των οποίων, μέχρι στιγμής στέκεται σε επάξια αρμονία με το λόγο τους.
Ποιες πράξεις και ποια δράση της εν λόγω "τελειωμένης" (end) ομάδας, στέκονται
σε αρμονία/συμφωνία και σε αντιστοιχία με το λόγο της; Ποιους "έσωσαν" ή έστω, πόσους
βοήθησαν; Ακόμα κι ένα κόμμα την ιδεολογία του οποίου απορρίπτω, έχει κάνει περισσότερα
προς αυτή την κατεύθυνση...
Όπως και η ίδια επισήμανες, αυτή η ανακοίνωση που κατέδειξε ο κατοχικός,
εκδόθηκε από το υπουργείο πριν 2 χρόνια.
Έκτοτε, τσιμουδιά, μούγγα στη στρούγγα. Καμία αντίδραση μπροστά στους... πολέμιούς της (?)
που υπάγονται στην ομάδα end. Πόσο πιθανό θεωρείς πως είναι, να υπάρχει ομάδα
που ΠΡΑΓΜΑΤΙ τους δυσκολεύει τη ζωή, τους χαλά τα σχέδια, εμποδίζει την ατζέντα
που πρέπει να διεκπεραιώσουν, και να μην κάνουν καμία κίνηση να την αντιπαλέψουν
και τελικά να την αφανίσουν , ΑΚΟΜΑ και μέσω δικαιοσύνης;
οι θεσμοί έχουν "αναπροσαρμοστεί" για να εξυπηρετούν τους επίσημους "σωτήρες", οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δίνουν και παίρνουν σε μια πολιτεία στην οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι λαμβάνονται αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες στη βουλή, και φυσικά έχουν προκύψει τροποποιήσεις στη νομολογία (και νέα νομοσχέδια) που δένουν τη δικαιοσύνη πισθάγκωνα, αναγκάζοντάς την να βγάζει αποφάσεις που είναι είναι νόμιμες μεν, αμφιβόλου ηθικής ή καθόλου ηθικές δε. Και αυτό όχι διότι φταίνε οι δικαστές... το πισθάγκωνο δέσιμο και το κεφαλοκλείδωμα που τους έχει γίνει, δίνει ελάχιστα περιθώρια κανονικής... ανάσας. Μόνο τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ενδείξεις νομίμων αλλά και ηθικών αποφάσεων από κάποιους δικαστές, αλλά αυτό το φως στο τούνελ είναι τόσο αμυδρό, που δεν έχει (ακόμα) την δυνατότητα να ρίξει άπλετο φως σε πολλά σκοτάδια που κυκλώνουν και ασφυκτιούν τον θεσμικό ρόλο της δικαιοσύνης...
Έχω βάσιμους λογους να πιστεύω (και επίτρεψέ μου να το πιστεύω) ότι η απόφαση στην εκδίκαση της end, ήταν νόμιμη μεν, όχι ηθική δε. Αυτά για να τελειώνουμε με το παραπάνω επιχείρημα που το προτάσσεις για πολλοστή φορά.
και μ'αυτό κλείνω την απάντησή μου στο ποστ σου.
Σε μια πιο προσωπική νότα, το βρίσκω εκπληκτικό που επανεμφανίζεσαι ύστερα από πολύ καιρό στο συγκεκριμένο τόπικ και θα εξηγήσω γιατί. Το τόπικ αυτό, ήταν η αφορμή για να προκληθεί μεταξύ μας (προσωπικώς) ένταση (και πίκρα από μεριάς μου) τότε που ήμουν εγώ (κι οχι η δικαιοσύνη) αυτή που είχε φάει ένα κεφαλοκλείδωμα. Το ότι μου προέκυψε άλλο ένα (κεφαλοκλείδωμα) αυτές τις μέρες (το οποίο δεν έχω μοιραστεί με την ιδεοπαρέα- ακόμα τουλάχιστον) και παράλληλα - μέσα από κάποια τρελή συγχρονικότητα επανεμφανίστηκες
στο ίδιο τόπικ, μου προκαλεί ένα είδος ανατριχίλας, το ομολογώ.
Παρ'όλα αυτά, χαίρομαι που επανέκαμψες, ΔΕΝ διατηρώ έχθρες ή εμπάθειες και φυσικά ούτε μανούρες σε προσωπικό επίπεδο μαζί σου (δε θα μου επέτρεπα να νιώσω έτσι για χάρη τρίτου όσο κι αν τον εκτιμώ), κι ελπίζω αυτό να είναι εμφανές και στην απάντηση που σου έδωσα παραπάνω. Η απάντηση είναι στα πλαίσια της διαλεκτικής, με τις διαφωνίες της ίσως, αλλά σε λογικές διαλόγου, και όχι προσωπικής κόντρας
να'σαι καλά και καλή συνέχεια...
(ελπίζω με πιο συχνή την παρουσία σου στα ΙΔΕΟ και όχι μόνο σ'αυτο΄το τόπικ )
Δεν έχεις δίκιο ότι αναμοχλεύονται τα ιδια και τα ίδια.ION 4ever έγραψε:πως είναι δυνατόν να αναμοχλεύονται τα ίδια και τα ίδια.
τι εγινε δεν έχουν τα παιδιά καινούργια όπλα αντιμετώπισης?
Πέραν του πονήματος Τόμπρα που όντως αναμοχλεύω κατά καιρούς δίνοντας το σχετικό λινκ
( http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End )
έχουμε κι άλλα όπως αυτό που ξεκίνησα και σταμάτησα (προσωρινως) εδώ αλλά κι αυτό από iefimerida.gr που έφερε ο Αντώνυμος εδώ.
Θα μου πεις, έχουν όλα αυτά κοινή διαδρομή και κοινές λογικές...και άρα μπορούν
κατά μία έννοια, να ενταχθούν στα "ίδια και τα ίδια" όπως λες.
Σ'αυτή την περίπτωση θα σου πω ότι η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ...
Ίσως αν πραγματευόσουν με άλλη ματιά (όχι τόσο μονομερή) τα... "αναμοχλευόμενα",
να μάθαινες κι εσύ πέντε πραγματάκια, ( ουδείς παντογνώστης) πέραν αυτών που ξέρεις
και πιστεύεις ως απολύτως αληθή...
1/ αν αναφέρεσαι σ'αυτό που κατέδειξε ο κατοχικός, δεν πρόκειται για "βεβιασμένη απόφαση",ION 4ever έγραψε:η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών που το "Πατριωτικό" μπλογκ κατοχικά
δημοσιεύει είναι από το 2012.(4-10-12) δηλαδή 1 με 2 μήνες άμα τη εμφανίσει της end
και των 600δις
έκτοτε έχουν συμβεί πάρα πολλά τα οποία τα γνωρίζετε όλοι πολύ καλά.
υπάρχει και μία δικαστική απόφαση την οποία αγνοείται επιδεικτικά
άλλα εμπιστεύεστε μια βεβιασμένη απόφαση ενός υπουργείου
το οποίο και τότε και τώρα διοικείται αποδεδειγμένα
από προδότες και ανθρώπους που έχουν ψηφίσει όλα τα μνημόνια και είναι αποδεδειγμένα προδότες και υπηρέτες ενός προδοτικού και τυραννικού καθεστώτος.
αλλά για ενημερωτικό ανακοινωθέν.
2/ μέσα σ'αυτά τα "πολλά" που έχουν συμβεί, υπάρχει κάποιο έγγραφο τραπέζης (εδώ, στα μέρη μας, όχι στον καναδά) ή οποιοδήποτε ανακοινωθέν ή έντυπο επίσημου οργανισμού, πιστωτικού ιδρύματος ή φορέα, που να επιβεβαιώνει τα κατατεθέντα (σε ζεστό ρευστό όχι πλαστά ομόλογα και δε συμμαζεύεται); Αν υπάρχει, αν παρουσιαστεί και αν επαληθευτεί η αυθεντικότητά του, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και να το δεχτούμε κιόλας. Κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό ,από τους αφορισμούς και της δαιμονοποιήσεις αυτών που έχουν προτάξει ένα σωρό στοιχεία και επιχειρήματα καταδεικνύοντας το εωλο, ύποπτο και ανέντιμο της συγκεκριμένης οργάνωσης.
3/ δεν θα διαφωνήσω με την γνωστή και κλισέ πλέον περιγραφή των κρατούντων. Όμως, το ότι το καράβι που λέγεται Ελλάδα πλοηγείται από ανθρώπους που διεκπεραιώνουν συγκεκριμένες εντολές, και έχουν συγκεκριμένη ατζέντα, δεν καθιστά λιγότερο προδοτικούς ή περισσότερο έντιμους, ή όψιμους σωτήρες, όσους εμφανίζονται ως αντίπαλοι ή πολέμιοί τους.
Έτσι ακριβώς εμφανίζονται και οι αρχηγοί (και τα στελέχη) των πάμπολλων μικροκομμάτων-αποκομμάτων που ξάφνου προέκυψαν στο πολιτικό προσκήνιο. Κι αυτοί για πολλούς μοιάζουν
αγγέλοι, αλλά απ'αυτούς ποιος αλήθεια στο λόγο και στην πράξη τους, δεν εξυπηρετεί
και δεν υπηρετεί την ίδια ατζέντα που υπηρετούν οι κρατούντες; Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ΚΑΝΕΙΣ -πλην ελαχίστων κινηματικών ομάδων, η δράση(πράξεις) των οποίων, μέχρι στιγμής στέκεται σε επάξια αρμονία με το λόγο τους.
Ποιες πράξεις και ποια δράση της εν λόγω "τελειωμένης" (end) ομάδας, στέκονται
σε αρμονία/συμφωνία και σε αντιστοιχία με το λόγο της; Ποιους "έσωσαν" ή έστω, πόσους
βοήθησαν; Ακόμα κι ένα κόμμα την ιδεολογία του οποίου απορρίπτω, έχει κάνει περισσότερα
προς αυτή την κατεύθυνση...
Διότι είναι γνωστό ακόμα και σ'όσους διαμορφώνουν άποψη από τα συστεμικά κανάλια και τους παπαγάλους που "κουρνιάζουν" εκεί, ότι η δικαιοσύνη χειραγωγείται και ελέγχεται σχεδόν απόλυτα από τους εξουσιαστές.ION 4ever έγραψε:Η απόφαση της δικαιοσύνης δεν σας κάνει.
Γιατί άραγε?
Όπως και η ίδια επισήμανες, αυτή η ανακοίνωση που κατέδειξε ο κατοχικός,
εκδόθηκε από το υπουργείο πριν 2 χρόνια.
Έκτοτε, τσιμουδιά, μούγγα στη στρούγγα. Καμία αντίδραση μπροστά στους... πολέμιούς της (?)
που υπάγονται στην ομάδα end. Πόσο πιθανό θεωρείς πως είναι, να υπάρχει ομάδα
που ΠΡΑΓΜΑΤΙ τους δυσκολεύει τη ζωή, τους χαλά τα σχέδια, εμποδίζει την ατζέντα
που πρέπει να διεκπεραιώσουν, και να μην κάνουν καμία κίνηση να την αντιπαλέψουν
και τελικά να την αφανίσουν , ΑΚΟΜΑ και μέσω δικαιοσύνης;
Πολλοί και εγώ μέσα σ'αυτούς, ισχυριζόμαστε ευθέως πως το σύνταγμα έχει κατακρεουργηθεί,ION 4ever έγραψε:έχετε ισχυρισθεί στο παρελθόν οτι δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι η δικαιοσύνη είναι έντιμη.
οι θεσμοί έχουν "αναπροσαρμοστεί" για να εξυπηρετούν τους επίσημους "σωτήρες", οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δίνουν και παίρνουν σε μια πολιτεία στην οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι λαμβάνονται αποφάσεις με δημοκρατικές διαδικασίες στη βουλή, και φυσικά έχουν προκύψει τροποποιήσεις στη νομολογία (και νέα νομοσχέδια) που δένουν τη δικαιοσύνη πισθάγκωνα, αναγκάζοντάς την να βγάζει αποφάσεις που είναι είναι νόμιμες μεν, αμφιβόλου ηθικής ή καθόλου ηθικές δε. Και αυτό όχι διότι φταίνε οι δικαστές... το πισθάγκωνο δέσιμο και το κεφαλοκλείδωμα που τους έχει γίνει, δίνει ελάχιστα περιθώρια κανονικής... ανάσας. Μόνο τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ενδείξεις νομίμων αλλά και ηθικών αποφάσεων από κάποιους δικαστές, αλλά αυτό το φως στο τούνελ είναι τόσο αμυδρό, που δεν έχει (ακόμα) την δυνατότητα να ρίξει άπλετο φως σε πολλά σκοτάδια που κυκλώνουν και ασφυκτιούν τον θεσμικό ρόλο της δικαιοσύνης...
Έχω βάσιμους λογους να πιστεύω (και επίτρεψέ μου να το πιστεύω) ότι η απόφαση στην εκδίκαση της end, ήταν νόμιμη μεν, όχι ηθική δε. Αυτά για να τελειώνουμε με το παραπάνω επιχείρημα που το προτάσσεις για πολλοστή φορά.
και μ'αυτό κλείνω την απάντησή μου στο ποστ σου.
Σε μια πιο προσωπική νότα, το βρίσκω εκπληκτικό που επανεμφανίζεσαι ύστερα από πολύ καιρό στο συγκεκριμένο τόπικ και θα εξηγήσω γιατί. Το τόπικ αυτό, ήταν η αφορμή για να προκληθεί μεταξύ μας (προσωπικώς) ένταση (και πίκρα από μεριάς μου) τότε που ήμουν εγώ (κι οχι η δικαιοσύνη) αυτή που είχε φάει ένα κεφαλοκλείδωμα. Το ότι μου προέκυψε άλλο ένα (κεφαλοκλείδωμα) αυτές τις μέρες (το οποίο δεν έχω μοιραστεί με την ιδεοπαρέα- ακόμα τουλάχιστον) και παράλληλα - μέσα από κάποια τρελή συγχρονικότητα επανεμφανίστηκες
στο ίδιο τόπικ, μου προκαλεί ένα είδος ανατριχίλας, το ομολογώ.
Παρ'όλα αυτά, χαίρομαι που επανέκαμψες, ΔΕΝ διατηρώ έχθρες ή εμπάθειες και φυσικά ούτε μανούρες σε προσωπικό επίπεδο μαζί σου (δε θα μου επέτρεπα να νιώσω έτσι για χάρη τρίτου όσο κι αν τον εκτιμώ), κι ελπίζω αυτό να είναι εμφανές και στην απάντηση που σου έδωσα παραπάνω. Η απάντηση είναι στα πλαίσια της διαλεκτικής, με τις διαφωνίες της ίσως, αλλά σε λογικές διαλόγου, και όχι προσωπικής κόντρας
να'σαι καλά και καλή συνέχεια...
(ελπίζω με πιο συχνή την παρουσία σου στα ΙΔΕΟ και όχι μόνο σ'αυτο΄το τόπικ )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Εμένα πάντως μου έχεις λείψει ΙΟΝ.Και θάθελα αυτό που λέει η Βίκυ:
ελπίζω με πιο συχνή την παρουσία σου στα ΙΔΕΟ και όχι μόνο σ'αυτο΄το τόπικ
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ION 4ever
Από την άλλη, υπάρχει καμιά δήλωση του Σωρρα η της end γενικότεραArELa έγραψε:2/ μέσα σ'αυτά τα "πολλά" που έχουν συμβεί, υπάρχει κάποιο έγγραφο τραπέζης (εδώ, στα μέρη μας, όχι στον καναδά) ή οποιοδήποτε ανακοινωθέν ή έντυπο επίσημου οργανισμού, πιστωτικού ιδρύματος ή φορέα, που να επιβεβαιώνει τα κατατεθέντα (σε ζεστό ρευστό όχι πλαστά ομόλογα και δε συμμαζεύεται); Αν υπάρχει, αν παρουσιαστεί και αν επαληθευτεί η αυθεντικότητά του, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και να το δεχτούμε κιόλας. Κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό ,από τους αφορισμούς και της δαιμονοποιήσεις αυτών που έχουν προτάξει ένα σωρό στοιχεία και επιχειρήματα καταδεικνύοντας το εωλο, ύποπτο και ανέντιμο της συγκεκριμένης οργάνωσης.
που να μιλάει για ρευστό ζεστό χρήμα όπως λες?
Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο.
Έχουν ισχυριστεί οτι έχουν:
1)μετοχές της ανατολής. με την στάμπα της βουλής και φορολογημένες
οπου αρνούνται να πάρουν το φόρο 27δις που το ίδιο το κράτος έχει βγάλει.
2) 600δις σε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, όπου όταν τα έφεραν βραβεύτηκαν
για την κίνηση αυτή αλλά μετά ξε-βραβεύτηκαν όταν άκουσαν ότι υπάρχουν και όροι.
Πέραν της δήλωσης στουρναρα οτι εχω μεταφέρει το θεμα στα ανάλογα υπουργεία
και θα σας απαντήσουμε σύντομα ... αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί από επίσημα χείλη.
έχουν περάσει 15 μήνες. γιατί δεν λένε επιτελούς ότι είναι πλαστά να τελειώνουμε.
3) ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα για τους δήμους με χρηματοδότηση από τα παγκόσμια καταπιστεύματα που η Ελλάδα νόμιμα δικαιούται.
ενώ λοιπόν δεν έχει βγει κανένας από εκείνους στους οποίους απευθυνθήκαν
να δώσει μια απάντηση, βγαίνει ο κάθε πικραμένος πρακτορομασωνάκος
και λέει ότι του κατεβεί, αστήριχτα και με υποθέσεις.
Και όλοι αυτοί που παρουσιάζεις και εδώ στο φόρουμ τις τελευταίες ήμερες
ως δια μαγείας επανδραστηριοποιήθηκαν μόλις εγινε ανακοίνωση
για την μεγάλη συγκέντρωση των Ελλήνων στην θεσσαλονίκη.
τυχαίο? δεν νομίζω Αρελα.
Είναι αλήθεια ότι δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία αν και πήρα χαμπάρι
τα περί οττον και ταλως (και αρρώστησα για άλλη μια φορά ) αλλά τα απόλαυσα
αραχτή στο καναπέ παίζοντας με το κομπολόι.
ένας λόγος συναισθηματικός κυρίως λόγος είναι όλα αυτή η επιθετικότητα
που μου έριξες στην μούρη στα τελευταία μεταξύ μας.
Λυπάμαι που με συνδυάζεις με κεφαλοκλειδώματα αλλά ούτε τα προκαλώ
ούτε χαιρομαι που σου συμβαίνουν.
Βεβαίως και παρακολουθώ τι γινεται και λέγεται για τον Σωρρα
αν και εχω σταματήσει να κάνω αναρτησεις εφόσον κατάλαβα
την εχθρική στάση απέναντι στην end.
με το ζορι δεν έχει και πολύ νόημα.
Άλλωστε μετά από 5 νήματα σχετικά,
όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν
και όσοι θέλουν να ψαχτούν εχω δώσει
στα ανάλογα νήματα πολλά στοιχεία προς έρευνα.
ΟΜΩΣ οφείλω να υπερασπιστώ έστω και τυπικά κάτι που θεωρώ
Έντιμο Δίκαιο και Ορθό.
Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τις άλλες λάσπες γιατί είναι αλήθεια
δεν με αφορουν πλέον.Με κουράζουν.
Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις.
οποίος έχει στοιχεία επίσημα η αποδεικτέα ας τα φέρει.
Επίσης
οι απόψεις του κάθε ενός είναι σεβαστές άλλα δεν αποτελούν αποδείξεις.