Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με την END και το Σώρρα;

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 12:58

ΙΟΝ, επαναληπτικά μονότονο το ερώτημα
ION 4ever έγραψε:δηλαδή να καταλάβω ...
Έχεις πάρει Αρελα ως θέσφατο και αποδεικτικό της "απατεωνιάς"
του σωρρα ενα άρθρο που ισχυρίζεται, πρόσεξε δεν αναφέρει απλώς, ισχυρίζεται,
ότι η Ελλάδα είναι ελεύθερη τα τελευταία 6 χρόνια?
ελεύθερη από δεσμα που σύντομα θα κλειδώσουν πάνω μας, ναι

έχεις κολλήσει ή φρακάρει, ενώ προχωράει το νήμα και εξακολουθείς να μην πραγμτεύεσαι καν αυτά που ήδη παρατέθηκαν στο εναρκτήριο άρθρο, αλλά ούτε και στο μόλις προηγούμενο που ανέβασα... οκ, δικό σου θέμα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να παίζω mind games εδώ.

Η απάντηση που μόλις σου έδωσα έχει ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ με αυτό που ήδη σου είπα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 85#p225885 και το οποίο ΑΚΟΜΑ δεν συνυπολόγισες (και φοβάμαι πως δεν πρόκειται να συνυπολογίσεις)
αν είδες τι είπα εκεί σε συνάρτηση με αυτό που συμπληρωματικά απάντησα τώρα, και πάλι δεν καλύπτεσαι, είναι γιατί δεν έχεις διαβάσει όλο το άρθρο για να καταλάβεις τι εννοώ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό. :?

Κι εμένα με τη σειρά μου δε με καλύπτει η μυωπική προσήλωσή σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο όταν έχεις χάσει (ή αγνοείς ή δε θέλεις να εστιάσεις σε...) ΟΛΑ τα υπόλοιπα (παρατεθέντα στο άρθρο του αγνώστου) που καταλήγουν σ'αυτο το σημείο που τόσο σε ξενίζει...

εγώ όντως (και όχι αβάσιμα) θεωρώ πως όταν μιλάμε για την END, μιλάμε
για απάτη ολκής ενώ για σένα είναι σωτηρία

σ'αυτό το νήμα πραγματεύομαι και αναλύω (προσπαθώ τουλάχιστον) όσο μου επιτρέπει ο εγκέφαλος μου, ένα άρθρο που είναι άξιο προσοχής και λόγου κατά την ταπεινή μου γνώμη, κι εσύ ΔΕΝ στέκεσαι στο περιεχόμενο του άρθρου, επιλέγεις μόνο ένα σημείο, σε μια προσπάθεια να το γκρεμίσεις/απαξιώσεις... Α, ναι, εστίασες και στο στο "ποιος είναι" ο γράφων, κι αφού δεν έχεις απαντήσεις επ'αυτού, τον ορίζεις με απόλυτη βεβαιοτητα (που δε δέχεται αμφισβητήσεις κιόλας) ως "άγνωστο αποστολέα με διατεταγμένη υπηρεσία."

με αυτά σα δεδομένα, είναι λογικό και ευνόητο πως δε γίνεται να κάνουμε οι δυο μας τουλάχιστον διάλογο επ'αυτού.

μη με αδικήσεις που θα το ξαναπώ...
άστο να πάει άστο...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 13:17

Δεν εχω ούτε κολλήσει ούτε φρακάρει.
το άρθρο δεν αναφέρει ούτε καταλήγει
ισχυρίζεται και βασίζεται σε αυτό
για να αποτρέψει την κίνηση END.
Αυτό που λέει ο άγνωστος παρτιωτης
αυτός και ο πάγκαλος το έχουν ισχυριστεί.
Ο πάγκαλος με άλλα λόγια. Ότι είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί.

ArELa έγραψε:ελεύθερη από δεσμα που σύντομα θα κλειδώσουν πάνω μας, ναι
επειδή βαριέμαι να γράφω απλώς κουαταρω.
και δεν περιμένω απάντηση.
ION 4ever έγραψε: από την πολύ ελευθερία τρελαθήκαμε και αυτοκτονούμε
από την πολύ ελευθερία είμαστε άνεργοι και άφραγκοι
από την πολύ ελευθερία παραχωρούμε γη και ύδωρ με σκληρά μνημόνια
από την πολύ ελευθερία τελικά
έχουμε χάσει και το μέτρο αλλά και την ορθή διάκριση και κρίση.[/b]
ArELa έγραψε: Κι ας θυμηθούμε λίγο και τον πόλεμο της Τροίας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».
Από ομιλία του Λαμπράκη αναφορικά με τους Δαναούς.
Ποιοι ήταν οι Δαναοί και ποιοι οι Έλληνες.
το γιατί ο Όμηρος μόνο μια φορά
αναφέρεται σε ολόκληρη την Ιλιάδα στους Έλληνες ως Δαναούς
καλά θα κάνει να μας προβληματίσει.
ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ

Σον Τρωικό πόλεμο το 1.100 ή το 1.050
ο Όμηρος λέει στο μοναδικό σημείο της Ιλιάδας που αναφέρει τους Έλληνες ως Δαναούς σε ένα σημείο μόνο όταν μπήκε ο Δούρειος Ίππος μέσα στην Τροία.
Ενώ ο Όμηρος πάντα ονόμαζε τους Έλληνες «Έλληνες» εκεί πως απήντησαν οι Τρώες;
Οι οποίοι ήσαν και αυτοί Έλληνες, δεν είπαν «φοβού τους Έλληνες»
είπαν «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».

Οι Δαναοί ήσαν απόγονοι του 9ου γιού του Ιακώβ ο οποίος ήταν ο Δαν.
Από τότε έχουμε μίξη των Δαναών με τον Ελληνισμό.
Εκεί περίπου το 1.100 με 1.200 ήταν που επέστρεψαν ο Ισραηλινοί
από την Αίγυπτο στη Γη της Επαγγελίας.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 13:23

Ναι οκ, όπως αγαπάς.

Όταν ή μάλλον ΑΝ ποτε διαβάσεις το άρθρο, τότε μπορεί και να το συζητήσουμε.

Εξ ορισμού δεν καταλαβαίνεις τι λέω, γιατί δεν γνωρίζεις (και προφανώς δε θες να γνωρίσεις)
τι προτάσσεται.

Για την ώρα μπορείς να εμμένεις στα λιβανίσματα της ΕΝΤ με πρώτο και κύριο επιχείρημα τις σοφιστείες που σου πασάρουν με το δήθεν ελληνόψυχο πάθος τους, αλλά σόρι που δεν μπορώ να τα ενστερνιστώ όλα αυτά. Οι σοφιστείες είναι προσφιλεις σ'αυτούς που όντως αναζητούν αλήθειες...αλλά οι προθέσεις και τα κίνητρα δεν είναι τόσο αγαθά όσο οι αλήθειες που ήδη γνωρίζουμε όσοι την ψάχνουμε.

Άλλο ουδέν.
Έτσι είναι αφού έτσι νομίζεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 16:10

Δε χρειάζεται να εκφραστώ εντονότερα για τη δράση του Σώρρας,αλλά θα έπρεπε η αγαπητή ΙΟΝ να διευκρινήσει ΠΟΙΟΝ τσούζει γιατί εδώ στα ιδεό δε νομίζω να υπάρχουν εχθροί της πατρίδας και του έθνους.
Οπότε το τσούζει να το απευθύνει στους αποδέκτες του.
Θα επαναλάβω ότι δεν αποδέχομαι το χρέος και ως εκ τούτου δε μου χρειάζεται ο Σώρρας γιατί δε θέλω να αντικαταστήσω τον ένα δανειστή με έναν άλλο.
Οι ευρωπαίοι παραδέχτηκαν ότι το έλλειμα που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση μαγειρεύτηκε και εμείς συζητάμε σήμερα για χρέος το οποίο είναι αμαγείρευτο.
Για να μην ανα φέρω και το κατοχικό δάνειο που είναι ότι πιό χειροπιαστό.
Αντε στο διάολο δανειστές και σωτήρες.
Δε χρωστάμε μας χρωστάτε.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 16:17

ArELa έγραψε: Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

δεν ισχυει τετοιο πραγμα.
Το Lease hold μπορει να ειναι και 999 χρονια. Επισης μπορεις να ζητησεις το Freehold μετα απο 2 χρονια περιπου πληρωνοντας 14 μηνιατικα του ground rent και να εχεις την πληρη ιδιοκτησια.

αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ολη η ιστορια με τον Σωρρα δεν ειναι μια τεραστια μουφα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος atimi_ksenitia την Κυρ 17 Νοέμ 2013, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 16:30

firefightergr έγραψε:Δε χρειάζεται να εκφραστώ εντονότερα για τη δράση του Σώρρας,αλλά θα έπρεπε η αγαπητή ΙΟΝ να διευκρινήσει ΠΟΙΟΝ τσούζει γιατί εδώ στα ιδεό δε νομίζω να υπάρχουν εχθροί της πατρίδας και του έθνους.
Το τζούζει πάει σε οποίον τραβάει ζόρι με τον σωρρα και γράφει τέτοια κείμενα.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 16:44

Όλοι αμφισβητούνται...για το έργο τους και τις προθέσεις τους.Το τζούζει και το ζόρυ,δεν με ενοχλεί καθόλου,μα καθόλου.Είμαι σε Κενό,και τον κάθε Σωτήρα ..από γενιές δεκατέσσερις :loco:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 17:01

ION 4ever έγραψε:
firefightergr έγραψε:Δε χρειάζεται να εκφραστώ εντονότερα για τη δράση του Σώρρας,αλλά θα έπρεπε η αγαπητή ΙΟΝ να διευκρινήσει ΠΟΙΟΝ τσούζει γιατί εδώ στα ιδεό δε νομίζω να υπάρχουν εχθροί της πατρίδας και του έθνους.
Το τζούζει πάει σε οποίον τραβάει ζόρι με τον σωρρα και γράφει τέτοια κείμενα.
Τι εννοείς "ζόρι".
Εγώ ούτε τα μούτρα του γουστάρω ούτε τη λύση που μας φέρνει.
Τραβάω ζόρι πιστεύεις;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 17:07

firefightergr έγραψε: Τι εννοείς "ζόρι".
Εγώ ούτε τα μούτρα του γουστάρω ούτε τη λύση που μας φέρνει.
Τραβάω ζόρι πιστεύεις;
Δεν έχει σημασία το πως το εννοεί ...Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να μάθω.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 17:21

atimi_ksenitia έγραψε:δεν ισχυει τετοιο πραγμα.
Το Lease hold μπορει να ειναι και 999 χρονια. Επισης μπορεις να ζητησεις το Freehold μετα απο 2 χρονια περιπου πληρωνοντας 14 μηνιατικα του ground rent και να εχεις την πληρη ιδιοκτησια.
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως δεν ισχύει.
Δε μιλάμε για κτίρια εδώ, μιλάμε για χώρα ολόκληρη με τους κατοίκους της.
Το παράδειγμα του Χονγκ Κονγκ είναι αδιάψευστο.
firefightergr έγραψε:Θα επαναλάβω ότι δεν αποδέχομαι το χρέος και ως εκ τούτου δε μου χρειάζεται ο Σώρρας γιατί δε θέλω να αντικαταστήσω τον ένα δανειστή με έναν άλλο.
firefightergr έγραψε:Αντε στο διάολο δανειστές και σωτήρες.
Δε χρωστάμε μας χρωστάτε.
:respect: :clap:

και για να μην ξεχνιόμαστε, κάθε που αλλάζει η σελίδα, εγώ το βιολί μου

[box=]Τὸ παρακάτω ἔλαβα ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη αποστολέα ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα.
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται.
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης) ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη…. Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

Φιλονόη

Λοιπόν.

Εδώ είναι η εκπομπή της 9-10-2011 του Channel 9 «Μυστικά περάσματα,» με τον Σώρρα.

Μερικές σκέψεις τώρα, από σημεία που θα παρατηρήσετε να λέγονται στο βίντεο αρκετές φορές, αλλά όχι η φράση μου περί αγγλικού δικαίου που θα εξηγήσω παρακάτω.

Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου. Ότι αν ΔΕΝ τα δεχτεί η τράπεζα θα πρέπει να τα επιστρέψει, και μάλιστα με αιτιολογία του «γιατί δεν τα δέχεται». Αυτό δείχνει πρόθεση για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ή δημιουργία χρήματος εκ του μηδενός, ότι ίσως τα λεφτά να μην υπάρχουν αλλά μονάχα χαρτιά. Αν η τράπεζα τα επιστρέψει, με αιτιολογία, αυτόματα αποκτά οντότητα κάτι το μη υπάρχον. Κι εγεννήθη νομίμως παράνομο και ανύπαρκτο χρήμα, εκ του πουθενά. Αυτοί το παίρνουν, κάνουν την ζωούλα τους και μας γράφουν στα παπάρια τους. Ή…. παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι των αιώνων πίσω από αυτό κι αν ο Έλληνας το πάρει χαμπάρι, δεν θα δουν τις κρεμάλες μόνο οι σημερινοί κυβερνώντες. (Και ΠΑΙΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι. Θα το δούμε παρακάτω.)

Πριν από αυτό, είπε ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο Σώρρας είναι επενδυτής. Αν θυμάστε, κάποτε είπανε ότι τα λεφτά για την εξαγορά του χρέους πρέπει να είναι μόνο από Έλληνα, έτσι λέει είναι ο νόμος. Τί εξαγορά; με τί χρήματα; Ποιές είναι οι παλιότερες επενδύσεις του Σώρρα; Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας;

Κι εδώ έρχομαι να φέρω στο προαύλιο της σκέψης σας, την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ των αιώνων !!!!!

Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.

Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια) – (Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι κάποια ημερομηνία του Οκτωβρίου 2012 να πληρώσει ένα χρέος σε κάποιον φορέα ή ιδιώτη, ύψους 31 δις ευρώ; Απέφυγαν επανειλημμένως να μας αναφέρουν το όνομα του ιδιώτη. Καιρός να μάθετε επιτέλους το όνομα αυτού του ΙΔΙΩΤΗ, για να μη σας πιάνουν κορόιδα άλλη φορά. Επειδή η κάθε φορά διαρκεί μονάχα…. 99 χρόνια.

Και το όνομα αυτού: Rothschild.

(H αγία οικογένεια των τραπεζιτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα 99Χ2=198 χρόνια. Τα παλιά επιτόκια των δανείων;;;;)

Ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό δίκαιο που γράφω παραπάνω και θα κάνετε την διαπίστωση:

«τί 99 χρόνια, τί 100». Σκεφτείτε και τους Ρότσιλντ (Rothschild) που το 1843 με την πτώχευση της Ελλάδας μας δάνεισαν χρήματα κι από τότε είμαστε υποχείρια και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Έλληνα αποτελεί «ΑΔΙΚΗΜΑ» και τιμωρείται από τον νόμο κρυφά, επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή. Αφού ακόμη κι ο νόμος ανήκει στον διαχειριστή του κράτους μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ διαχειριστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά αυτός που προανέφερα.

Επειδή το χρέος τελείωνε, έπρεπε να βρουν ένα άλλο για να συνεχίσουν, φτιαχτό, ανύπαρκτο για να μην μπορέσει ο Έλληνας ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Έναν ροζ ελέφαντα ή μία ζέβρα με βούλες. Και τον έφεραν τον ανύπαρκτο ροζ ελέφαντα, με τον θρυλικό πράσινο κλόουν «ΓΑΠ» της γνωστής οικογενείας των αμερικανολάγνων, που είπε το ανεπανάληπτο: «Λεφτά Υπάρχουν» που μετά δεν υπήρχαν. Σε λίγες μέρες τα πράγματα πήραν την σειρά τους. Δάνεια επί δανείων, δήθεν αρνήσεις από τους δανειστές, μετά παρακλήσεις από τους δανειστές για να μας δανείσουν, κι άλλα πολλά ευτράπελα. Σκέτο Θέατρο του παραλόγου. Το είδε αυτό το σκηνικό η Αμερική και είπε να φάει την πίτα μόνη της και να εξαφανίσει τον σκύλο. Δεν ήθελε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ήθελε την εξόντωση του σκύλου που αν και χορτάτος ίσως σκεφτόταν να τσιμπήσει και ένα μικρό κομματάκι πίτας.

Έτσι, στήθηκε μία ολόκληρη οργάνωση βασισμένη εκεί πάνω που πονάει ο Έλληνας. Στον…. Χμμμμ….. Ελληνισμό του και στον Ελληναραδισμό του. Μέχρι και σαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να σώσουν τον Ελληνισμό παρουσιάστηκαν. (12μελής είναι η…. σπείρα)

Αλλά δεν το είπαν με λόγια, το άφησαν να εννοηθεί. Μέχρι και σαν Προμηθείς Λυόμενοι ήρθαν. Και τί δεν άκουσαν τα αυτιά μας, μέχρι και αρχαία τεχνολογία λένε πούλησαν για νάχουν αυτά τα λεφτά. Τα μάτια μας όμως;;;; Τα μάτια μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο κακά καλοστημένες θεατρικές παραστάσεις σε στυλ συνέντευξης, να μας λένε αμέτρητες φορές: «Ροζ ελέφαντες υπάρχουν, Ροζ Ελέφαντες υπάρχουν, περιμένετε λίγο, έχουν πάει για κατούρημα κι επιστρέφουν». (μαζί με την Πουά Ζέβρα ή άνευ αυτής;;;)

Τα ΟΜΟΛΟΓΑ που λένε ότι κατέχουν, ή έστω ότι τα κατέχει μόνο ο ένας, ο γνωστός, είναι…. λέει…. Αμερικάνικου δημοσίου. ΠΡΟΣΟΧΗ, λέξεις κλειδιά: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».

Ας γελάσω Αμερικάνικα !!! Yeh Hohohoho Vaaaaahhhhh !!!!!!

Ξεκαθαρίζουμε, μια για πάντα. Λεφτά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Αμερικάνικου Δημοσίου, που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους επειδή ούτε αυτή είχε γεννηθεί. Απλά χαρτάκια που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο επειδή γρατζουνάνε, χαρτάκια με υπογραφές μεν, αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντίκρισμα. Ακόμη και με δήθεν χρυσόβουλη σφραγίδα, ΨΕΥΤΙΚΑ είναι. Αρκεί να έχει στηθεί από κρατικούς παράγοντες και όλα θα σας λένε πως είναι αληθινά επειδή έχουν κρατική σφραγίδα.

Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους, αλλά ας μην σταθούμε εδώ και χάσουμε μέρος του νοήματος. Συνεχίζω.

Έχει ΛΗΞΕΙ η ΣΚΛΑΒΙΑ μας προς άλλους, εδώ κι ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια.

Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)

Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ήταν τότε που όλα άρχισαν να παίρνουν την ΠΑΝΩ βόλτα, και μιλάω αντικειμενικά, ποτέ δεν κομματίστηκα, αλλά επειδή δεν με γνωρίζετε για να έχετε άποψη περί εμού, δεν με ενδιαφέρει κι αν με κατονομάσετε ακόμη και κομματόσκυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Αγανακτισμένοι, που μας αποδείξατε εμπράκτως πως αγανακτήσατε επειδή σας γαμούσε την ζωή μόνο ΕΝΑΣ και γουστάρατε να σας την γαμούν ΤΡΕΙΣ !!!

Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει. Αυτή την φορά, οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονταν, ήταν ΟΧΙ με τις χώρες που συμμετείχαν στην κρυφή σκλαβιά της χώρας μας και το ξεπούλημά της σε διαχειριστές. Το είδαν αυτό οι παλιοί μας διαχειριστές, είδαν τα κέρδη τους να χάνονται μέσα από τα χέρια τους και απείλησαν τον πρωθυπουργό με δολοφονία του και κακοποίηση της οικογενείας του εάν δεν συμμορφωνόταν. Το 2007 επειδή ο πρωθυπουργός δεν δήλωνε παραίτηση, ξεκίνησε η προπαγάνδα και συκοφαντία για ανικανότητα της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιές σε όλη την Ελλάδα (Τούρκοι και Αλβανοί ήταν οι εμπρηστές όπως αποκαλύφτηκε αργότερα) και ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση.

Το 2008 έγινε πάλι το ίδιο. Και μόλις η κυβέρνηση το 2009 μετά από τόση συκοφαντία από όλα τα μέτωπα έχασε τις εκλογές από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πράσινο Κλόουν, ξαφνικά ως δια θαύματος…. οι φωτιές σταμάτησαν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Τέλος στις φωτιές των Ελληνικών δασών, ας βάλουμε φωτιά και στις Ελληνικές τσέπες».

Φτάνουμε λοιπόν αισίως στο επίμαχο θέμα.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Και λέω «χώρα ΣΑΣ» και όχι «χώρα ΜΟΥ», επειδή εμένα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι «χώρα ΜΟΥ». Να σκοτωθώ όμως έχοντας μαζί μου συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι λοβοτομημένους που απλά φωνάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ότι είναι Ελληναράδες. Αν πάω σκοτωθώ γνωρίζοντας ότι αξίζετε, να είστε σίγουροι ότι θα…. ζήσω για πάντα κι εσείς μαζί μου.

Κι εδώ δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για Έλληνες εναντίον εθνοπροδοτών.

Κι όποιος αστυνομικός με κράνος και ασπίδα τους υποστηρίξει, θα είναι απέναντί μας. Αυτή την φορά ή θα πρέπει να δώσει αξία στην μάνα που τον γέννησε, ή αυτή να του καταριέται την στιγμή που τον γέννησε επειδή χτυπάει και πυροβολάει ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάνε για την πατρίδα τους και μάχονται και για τους ίδιους που τους πυροβολούν.

Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡH. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Βρείτε τρόπο, κάντε κάτι, αλλά ΜΗΝ δεχτείτε άλλα δάνεια από κανέναν, ακόμη κι αν σας πει ότι είναι ο θεός επί γης και με χαρτιά ληξιαρχείου του παραδείσου.

Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τρώτε ότι σκατό σας σερβίρουν τα ΜΜΕ για μελομακάρονο. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει φράγκο από την END κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έλαβαν, δεν έχουν λάβει τίποτα, είναι πληρωμένοι συνεργάτες. Είναι ηθοποιοί σε ένα καλά μελετημένο θεατρικό έργο. Είναι συμμορία, είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
Αφήστε τις θρησκειολαγνείες και τους κομματισμούς κι επιτέλους ενωθείτε μια φορά μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια.

Υπάρχει Δούρειος Ίππος. Δεν τον βλέπετε; Στημένος έξω και μέσα στο σπίτι σας κι εσείς συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε; Ψεύτικος είναι, ξύλινος. Δεν χλιμιντρίζει για να σας δείξει την ύπαρξή του. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε την ματιά αλλού και θα τον δείτε μπροστά σας. Δούρειος Ίππος είναι, μας μελέτησαν καλά. Θυμηθείτε και την φράση του βασιλιά των Περσών μετά από την πανωλεθρία που τους έκαναν οι Έλληνες όταν τόλμησαν να πάρουν την χώρα μας: «Δέσποτα, μέμνησο τους Αθηναίους» ήταν η φράση που διέταξε ο βασιλιάς τον υπηρέτη του να του θυμίζει καθημερινά. Και η ώρα έφτασε. Αυτή την φορά κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς πόλεμο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Το έκαναν αυτό με τα εκατομμύρια εξ επίτηδες φερμένων (από το κρυφό κράτος) λαθρομεταναστών που δήθεν τους ξερνούσαν τα πέλαγα, σώνοντάς τους, για να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΩΝ για να ζήσουμε. Στείλτε τους όλους πίσω στην θάλασσα. Αν έχουν το όπλο, μην τους χαρίζετε τις σφαίρες. Χωρίς αυτές, το όπλο τους είναι άχρηστο. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (μετά από τον πόλεμο με τους Πέρσες στον Μαραθώνα και Θερμοπύλες) ο κόσμος ολόκληρος, η Ευρώπη ολόκληρη περιμένει από ΕΜΑΣ να κάνουμε το βήμα. ΕΜΕΙΣ κρατάμε στα χέρια μας την οικονομία της Ευρώπης. Με μία αποχώρησή μας από το ευρώ, καταρρέει ολόκληρο το ψεύτικο οικοδόμημα που κατασκεύασαν οι απανταχού τραπεζίτες. Με την δραχμή δεν πείνασε και δεν θα πεινάσει ποτέ κανείς μας. Την ζήσαμε τόσα χρόνια, είναι δοκιμασμένη. Αλλά και με το ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα, ΔΕΝ θα μας αφήσουν να βγούμε από το ευρώ, ΔΕΝ τους συμφέρει. Θα μας τα χαρίσουν ΟΛΑ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος μας το πληρώσαμε, την σκλαβιά μας την πληρώσαμε, η κρυφή 99χρονη σκλαβιά μας ήταν το χρέος μας κι αυτό έχει ήδη ΛΗΞΕΙ. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Δεν το βλέπετε;;; ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Δεν το βλέπετε;;; Αφήστε για λίγο τον φραπέ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ των τελευταίων 200 ετών !!!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ με κάθε τρόπο όποιον κυβερνητικό τολμήσει να δεχτεί ή να ζητήσει δάνειο από την ΕΟΚ. Η χώρα μας ΑΝΗΚΕΙ και κανείς δεν μπορεί να δανειστεί χωρίς την έγκρισή μας. Είμαστε τα αφεντικά κι ο κάθε εκλεγμένος είναι ο εργάτης μας εφόσον ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε. Χωρίς πληθυσμό, ποιός θα τον πληρώσει; Άρα είμαστε αναγκαίοι για εκείνον. Εκτός κι αν αυταπατάστε, ότι ο ρόλος του αφεντικού είναι να σκύψει το κεφάλι και να κάνει ότι του πει ο εργάτης. Κι εμείς σαν αφεντικά που θέλουμε το μαγαζί μας να πάει μπροστά, δεν χρειαζόμαστε έναν απλό εργάτη, αλλά έναν ΕΞΥΠΝΟ εργάτη. Αυτούς που ήδη έχουμε είναι ΚΑΙ αυθάδεις Και βλάκες ΚΑΙ κηφήνες.

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Σε ποιά γλώσσα θέλετε να σας το πούμε για να το νοιώσετε στο πετσί σας; Μην αυταπατάστε, μην πιάνεστε κορόιδα, μην πιστεύετε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας σε στημένες εκπομπές των ΜΜΕ. Όλοι τους θέλουν να σας αυθυποβάλλουν, να σας υπνωτίσουν να κάνετε αυτό που σας πασάρουν εκείνοι για σωστό. Ναι μεν «Ηθοποιός σημαίνει Φως,» αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο ίδιος που δημιουργεί το φως μπορεί να δημιουργήσει και το ΣΚΟΤΟΣ. Βγείτε αμέσως από αυτό το MATRIX που σας ανάγκασαν και φτιάξατε μόνοι σας.

ΚΟΠΑΝΟΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!! Και ΜΗΝ δανείζεστε από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Έχουμε δικό μας νόμισμα και δικά μας ΑΡΧΙΔΙΑ για να ξαναφτιάξουμε την «χώρα» μας που την κατάντησαν ερείπιο από την υπερβολική κι ασύστολη χωρίς σεβασμό χρήση. Δεν ήταν βλέπετε η δική τους χώρα, γι’ αυτό και την ξεζούμισαν και μετά την έκαναν ερείπιο.

Τέρμα. Οι πληρωμένοι και προδότες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Μαζί τους και οι νεο-Εθνοσωτήρες.

Αυτοί μαζί με τους άλλους, απλώς μιλούν Ελληνικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στην ψυχή τους Έλληνες.

Ότι είναι να κάνετε, να το κάνετε γρήγορα γιατί οι αλυσίδες είναι έτοιμες. Οι εθνικοί μας προδότες που για θεό έχουν μόνο το χρήμα, ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για την επαναπώλησή σας.

ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τότε, θα μας βρείτε κι εμάς δίπλα σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Επισκεφτείτε κι αυτόν τον σύνδεσμο, θα δείτε κι άλλα περί δανείων για να φρίξετε:
Ὅλα τὰ δάνεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1821!

http://filonoi.gr/2012/11/11/f-nea-sklabia-me-thn-end/[/box]

[box=]Σώζοντας μόνος μου τὸ ἑαυτόν μου, μοῦ ἔρχεται φθηνότερα!
15 Νοεμβρίου 2012

«ΝΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ»
Σήμερα διάβασα ένα ποστάρισμα για την END στο Blog της Φιλονόης που με άφησε άναυδο όχι μόνο με το περιεχόμενό του αλλά και με την φαγωμάρα που υπήρχε μέσα στους αναγνώστες που συνομιλούσαν. Με έκανε να θυμηθώ τον φίλο μου τον Επίχαρμο που είπε εκείνο το υπέροχο: «Νήφε και μέμνησο απιστείν». Δηλαδή, να παραμένεις νηφάλιος και να θυμάσαι να δυσπιστείς. Μου θύμισε και το πιο αγαπημένο μου μέρος από κείνη την κατάπτυστη ιστορία των Εβραίων, τον άπιστο Θωμά της Καινής διαθήκης, ο οποίος παρ’ όλο που είχε ολόκληρο…. θεό μπροστά στα μάτια του και έζησε μαζί του τόσο καιρό, είδε τόσα θαύματα, είδε…. της παναγίας τα μάτια που λέμε, δεν τον πίστευε και ζητούσε αποδείξεις.

σώζοντας.png
Όσον αφορά εμένα στο θέμα της END, έχω δηλώσει από την αρχή πως με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν χρωστάω ούτε δράμι, μάλλον μου χρωστάνε κιόλας, η Ελλάς δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν, όπως γνωρίζω και ότι δεν μου κάνει κέφι να δανείζομαι προσωπικά από κανέναν. Αν μου χαρίσουν κάτι, το παίρνω. Αν με δανείσουν δεν το αγγίζω. Κι ας πεθάνω από την πείνα. Το θηρίο όμως θα πεθάνει κι αυτό μαζί μου εφόσον δεν θα το έχω ταΐσει. Το τελευταίο του φαγητό θα είναι το πτώμα μου. Αντί να βρίσω κι εγώ όπως έκαναν όλοι οι άλλοι, άρχισα να σκέπτομαι με μυστήριο τρόπο που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Λες να έχει δίκιο ο γράφων; Θέλω να ελπίζω πως όχι, αλλά οι υπολογισμοί που έκανα και τους βλέπετε στην εικόνα δεν μου αφήνουν περιθώρια για ελπίδες. Έχω αφήσει στην άκρη όλα αυτά που μπορούν να θεωρηθούν παραφιλολογία, για αγγλικά δίκαια, 99 χρόνια σκλαβιάς και ότι συνεπάγεται και κράτησα μονάχα το βασικό. Τα 100 χρόνια που δανείζει ο Σώρρας το ποσόν των 6 δις ευρώ με επιτόκιο «μόνο» 0,5%.
Ο θεός να μας σώσει. Κι ας θυμηθούμε λίγο και τον πόλεμο της Τροίας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Διαδώστε παντού αυτό το πινακάκι, σίγουρα είναι ένα καλό έναυσμα για σκέψη όσων υπερασπίζονται πράγματα που δεν έχουν δει και δεν ξέρουν, με βάση μόνο την ελπίδα. Αυτό, δεν είναι προτέρημα του Έλληνα.
Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;
Κι εδώ ένα καλό ιντερνετικό Calculator που χωράει άφθονα μηδενικά, για να κάνετε τους μαθηματικούς σας υπολογισμούς πάνω σε τόκους κι οτιδήποτε και μετά να πάρετε τα χάπια σας:
http://web2.0calc.com/
Γιάννης Φραγκούλης

http://filonoi.gr/2012/11/15/f-sozontas ... fthnotera/[/box]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 19:02

ION 4ever έγραψε:Για το άρθρο της φιλονόης θα απαντήσω εμπεριστατωμένα αργότερα.
Αυτό που εχω να πω τώρα,
είναι ότι ΤΣΟΥΖΕΙ
Μόλις διάβασα το ΤΣΟΥΖΕΙ λύθηκα στα γέλια. Όχι για το όλο θέμα ούτε για να μειώσω σε κάτι την ΙΟΝ.

Θυμάστε την διαφήμιση που διαφημίζουν τοστ στο χωρίο;

Κάνει όλη την περιγραφή στην αρχή κλπ κλπ και φτάνει στο σημείο που ρωτάει - Τι παραδοσιακό θα μας φτιάξετε σήμερα;

ΤΟΣΤ. Ο Τρόπος που το λέει :lol: :lol: :lol: :lol:

Βλέπει και η ION ένα κατεβατό ολόκληρο με θεωρίες κατά της END... και το πρώτο πράγμα το οποίο λέει : ΤΣΟΥΖΕΙ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Όπως φαντάστηκα και μόνο την ομοιότητα στον τρόπο που το λένε.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 20:19

Το θέμα αυτό έχει πολλά υπέρ και πολλά κατά.

Δεν παίρνω θέση απλώς παρακολουθώ.

Ετοιμαζόμουν να κάνω paste το άρθρο από τα κατοχικά που μόλις είχα ψαρέψει πρωί πρωί.

Και είδα να έχει ανοίξει η Βασούλα νέο νήμα ακριβώς με αυτό που της ήρθε σαν e-mail.

Αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα όμοιο άρθρο πιθανόν από τον ίδιο αρθρογράφο.
Τι παίζει τελικά με τα 99 χρόνια?

Το μόνο που έπεσε μέσα ο αρθρογράφος είναι στις συμπτώσεις με τον Καραμανλή.
Δίπλα σε αυτά έρχονται και άλλες συμπτώσεις με τις συμβάσεις που θα έληγαν.
Δεν ξέρω τι παίζει με τα 99 χρόνια αλλά ξέρω ότι έπαιξε η λήξη της Κούπερ με την είσοδο του ΔΝΤ.

Τα τελευταία χρόνια με πιάνει μία αναγούλα με τα........................"Λεφτά των άλλων"
Ο Σάρτρ έλεγε η "Κόλαση είναι οι άλλοι"
Η doctormarkon λέει η κόλαση είναι τα "λεφτά των άλλων"

Σιχάθηκα την επιστήμη που σπούδασα σαν πρώτο πτυχίο δηλαδή Οικονομικό.
Όταν βλέπω να μιλάνε για λεφτά στην τηλεόραση μου γυρίζουνε τα άντερα.

Τα λεφτά των άλλων δε με αφορούν.
Προτιμώ να μη σκέφτομαι λεφτά.

Όσο το δυνατόν να μη σκέφτομαι λεφτά.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 20:21

Όταν σκέφτομαι λεφτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα δημιουργικό.

Και προπαντός τα "λεφτά των.......άλλων"

Έξοδος από την κόλαση είναι έξοδος από τα λεφτά των άλλων.

Δεν ισχύει για το Σώρρα αλλά για όλους.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 20:57

Ποιος είναι ο Γιάννης Φραγκούλης που προσφέρει δωρεάν ψηφιακά κομπιουτεράκια?

Σιχαίνομαι τα λεφτά των "άλλων" γιατί μοιάζουν με τα σκατά των άλλων.
Και όπως έλεγε η γιαγιά μου αν δεις στον ύπνο σου σκατά λεφτά θα πάρεις αλλά για να διασκεδάσουμε τη σιχαμάρα προφέρω δωρεάν κομπιουτεράκι.

http://senna.globo.com/senninha/calculadoras.asp

Τα κοριτσάκια θα κάνουν κλικ στο ροζ και τα αγοράκια στο γαλάζιο και το κομπιουτεράκι θα κατέβει αυτόματα. 1ΜΒ μόνο.

Κάνει τους λογαριασμούς για τους τόκους που θα έχουν τα 600 δις σε 100 χρόνια που δεν θα υπάρχει ούτε το κοκαλάκι μας.
Αν ο πληθυσμός της γης γίνει 100 εκατομμύρια όπως λένε οι μασωνόπετρες δεν υπάρχουν ούτε τα παιδιά μας ούτε τα εγγόνια μας ούτε τα δισέγγονα μας. Τα εγγόνια μας δεν θα γεννηθούν γιατί τα παιδιά μας δεν θα παντρευτούν.
Η σκλαβιά υπάρχει και τη ζούμε και όπως φαίνεται αν συνεχιστεί δεν θα ζούμε καν σε λίγα χρόνια.

Πάρτε το κομπιουτεράκι και κάντε λογαριασμούς πόσα λεφτά πλήρωσε ο ελληνικός λαός τα τελευταία 30 χρόνια και ήταν πάνω από 600 δις χωρίς να έχει πάρει αέρα κοπανιστό και μετά έρχονται και του λένε ότι χρωστάει άλλα τόσα. Τα έλεγε ο Μπογιόπουλος και έπιανε όλους τεταρταίος πυρετός.

Πληρώσαμε αυτά τα 4 χρόνια πολλά δις και έρχονται και λένε ότι χρωστάμε άλλα τόσα.

Και έρχεται ο τύπος με τα κομπιουτεράκια και λέει πόσος θα είναι ο τόκος μετά από 100 χρόνια. Μετά συγχωρήσεως ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!

Και μη μου πει κανείς ότι δεν αγαπάω τη χώρα μου.
Γιατί μπορεί να μην υπάρχει η χώρα μου μετά από 100 χρόνια.
Δεν σκέφτομαι τις γενιές που θα έρθουν τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ή τα δισέγγονά μου!!!!!!!!

Μα δεν θα είναι τα δικά μας εγγόνια αλλά τα εγγόνια των........."άλλων" αυτών που έχουν τα λεφτά. Οπότε και πάλι δεν έχω καμιά σκασίλα.
Ούτε για το περιβάλλον αφού σε αυτό το καθαρό περιβάλλον που μας βάζουν να ονειρευόμαστε δεν θα είμαστε μέσα.

Η μείωση του πληθυσμού που μας ετοιμάζουν αν γίνει συνείδηση έχει και τα θετικά της. Ζαμαν Φου για το τι θα γίνει μετά από 100 χρόνια.
Ας τα πληρώσουν τα δισέγγονα του Μητσοτάκη και του Πάγκαλου και του Σαμαρά και των άλλων μογγολοχάζαρων αφού μόνο αυτά θα ζούνε
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 21:22

Justme έγραψε:Βλέπει και η ION ένα κατεβατό ολόκληρο με θεωρίες κατά της END... και το πρώτο πράγμα το οποίο λέει : ΤΣΟΥΖΕΙ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
ελεύθερα justme δεν παρεξηγιέμαι. εχω ακούσει άλλωστε τόσα εδώ μέσα
στα ιδεο, εξαιτίας του σωρρα, που δύσκολα ταράζομαι.
Όταν διάβασα το άρθρο το πρωτο πράμα που σκέφτηκα ήταν ότι τους τσούζει.
Τους τσούζει πολύ η υπόθεση σωρρα. Και δεν εννοώ βέβαια τους απλούς Έλληνες πολίτες που έχουν τους όποιους ενδοιασμούς, αναστολές και φοβίες.
Εννοώ όλους τους άλλους που με κανένα τρόπο δεν θέλουν τον Σωρρα και την end και την αντιμάχονται με όποιο τρόπο μπορουν,
για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας.

Τους τσούζει γιατί μεγαλώνει αυτή η ιστορία.
δεν μπορουν να την χτυπήσουν πουθενά.
Έχουν πάρει το φτυάρι και θάβουν.
Δεν πειράζει.
Το χώμα κάνει καλό στον σπόρο. Τον βοηθάει να δυναμώσει.
Και τα σκατά είναι λίπασμα. όποτε σε όλα τα καλόπαιδα λέω be my quest
όσο πιο πολύ ρίχνεται τόσο δυναμώνει το ποτάμι και φτιάχνει γερές όχθες.

αυτό το τσούζει δε, μου θύμισε και ένα ωραίο τραγουδάκι του καρβελα
το οποίο είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στην φιλονόη και το άγνωστο πατριώτη.

όσο για το παραπάνω ποστ της ντοκτορεσσας.... προσυπογράφω.
Μια χαρά τα λέει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 22:42

doctormarkon έγραψε:Και είδα να έχει ανοίξει η Βασούλα νέο νήμα ακριβώς με αυτό που της ήρθε σαν e-mail.

Μαρία με κούφανες... Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα σε μαλώσω βρε. :ksylo:

Eμένα μου'ρθε σαν εμαιλ? :shock:
Πότε το ειπα αυτό;
Μήπως το είπε η Φιλονόη;
Φιλονόη έγραψε:Τὸ παρακάτω ἔλαβα ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη αποστολέα ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα.
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται.
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης) ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη…. Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

Φιλονόη

Επίσης στο ποστ μου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p225874 σου είπα:
δοκτορέσσα... ναι, αρχικά το είδα στα κατοχικά, μετά πήγα στην πηγή...
όπου η πηγή βεβαίως βεβαίως (από όπου το πήρε και ο κατοχικός) ήταν το μπλογκ της Φιλονόης,
και η ίδια η Φιλονόη ήταν που έγραψε την εισαγωγή πριν το κυρίως άρθρο, όχι εγώ.
ΕΚΕΙΝΗ έλαβε το μέιλ...
Εγώ απλά έφερα εδώ, το άρθρο που αναρτήθηκε από τη Φιλονόη, στο μπλογκ της Φιλονόης.

Δηλαδή αν ούτε αυτό το απλό, που εμφανίζτεαι στην αρχή του εναρκτήριου ποστ
δεν έγινε κατανοητό, ειναι μάλλον ουτοπία να πιστεύω ότι το ίδιο το άρθρο διαβάστηκε
και κατανοήθηκε πλήρως. :?

doctormarkon έγραψε:Αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα όμοιο άρθρο πιθανόν από τον ίδιο αρθρογράφο.
Τι παίζει τελικά με τα 99 χρόνια?
τι να πω τώρα...
αν πραγματικά σ'ενδιαφέρει να καταλάβεις, σε παραπέμπω στο άρθρο,
με την παρότρυνση να το διαβάσεις κανονικά.
Κάθε σελίδα το'χει για να μην ανατρέχεις στην αρχή.
Αν πάλι τα λες αυτά για να'χουμε να λέμε... πάσο.

doctormarkon έγραψε:Ποιος είναι ο Γιάννης Φραγκούλης που προσφέρει δωρεάν ψηφιακά κομπιουτεράκια?
Καλά, υπογράφει ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, κι ακόμα "ποιος είναι"? Ήθελες και φωτο του, διεύθυνση κατοικίας κλπ; Και...το μόνο που κατάλαβες απ'αυτό που έγραψε είναι πως προσφέρει δωρεάν ψηφιακά κομπιουτεράκια; :shock: :banghead:
doctormarkon έγραψε:Κάνει τους λογαριασμούς για τους τόκους που θα έχουν τα 600 δις σε 100 χρόνια που δεν θα υπάρχει ούτε το κοκαλάκι μας.
Θα υπάρχει όμως των παιδιών και των εγγονών μας.
Το θέμα δεν είναι όμως μόνο για τους μελλοντικούς απογόνους μας...
Είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ τι σημαίνουν ρε Μαρία... Το πνεύμα και η ΟΥΣΙΑ του τι παίζει εδώ.
ακούει κανείς ένα 0,5 % και λέει έλα μωρέ, ψίχουλα... καθόλου ψίχουλα...
Το σχεδιάκι είναι καλά εκπονημένο.

Καλά, ούτε αυτόν τον χριστιανό δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις;...
Γιατί δεν είναι δυνατόν να τον διάβασες ΠΛΗΡΩΣ κι αυτόν και το μόνο που κατάλαβες
να ήταν τα δωρεάν κομπιουτεράκια...

Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά δε θέλω να παίζω και τις κουμπάρες ή να παίζω με τις λέξεις. Αν το θέμα δεν απασχολεί και θέλετε να χαβαλεδιάσετε, οκ, αλλά πείτε το και σε μένα να μην τραβάω τα μαλλιά μου μ'αυτά που διαβάζω. Αν πάλι υπάρχει πρόθεση για σοβαρό διάλογο, ένα μπορώ να πω: Αν δε θέλει ή βαριέται ή απλά δε γουστάρει κανείς να διαβάζει ΠΛΗΡΩΣ κάτι που παρουσιάζεται , είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερο να μην εκφέρει άποψη, γιατί εμφανίζεται σα να μην ξέρει τι λέει.

Κι έτσι όπως τα έθεσες Μαριώ μου, συγχώρα με, αλλά ειλικρινά, αδυνατώ να σε παρακολουθήσω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 23:15

ArELa έγραψε:
atimi_ksenitia έγραψε:δεν ισχυει τετοιο πραγμα.
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως δεν ισχύει.
Δε μιλάμε για κτίρια εδώ, μιλάμε για χώρα ολόκληρη με τους κατοίκους της.
Το παράδειγμα του Χονγκ Κονγκ είναι αδιάψευστο.

δεν ισχυει οτι υπαρχει τετοιο πραγμα στο αγγλικο δικαιο. Το τι εγινε στο Χονγκ Κονγκ ηταν αποτελεσμα διακρατικης συμφωνιας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Convention ... _Territory

Υπηρχε γνωστο Hoax παλαιοτερα οτι δηθεν δεν μπορεις να εχεις δικη σου ακινητη περιουσια για πανω απο 99 χρονια με βαση το αγγλικο δικαιο, κατι το οποιο δεν ισχυει.
Γενικως ολη αυτη η ιστορια με Σωρρα και τα παρακλαδια αυτης δεν ειναι για να την παρει κανεις σοβαρα.
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 23:49

Μόλις μπήκα στη σελίδα της φιλονόης για πρώτη φορά.
Δεν την ήξερα πριν.
Τα περί Σώρρα τα διάβασα το πρωί στα κατοχικά.
Το διάβασα κανονικά και όχι διαγώνια.

Αλλά ότι διαβάζω το συνδέω με τις δικές μου γνώσεις και κρίση για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Αυτό με τους λογαριασμούς για μετά από 100 χρόνια μου φαίνεται χαζό.

Γιατί στη διάρκειά της ζωής μας όπως την ξέρουμε ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει πολύ περισσότερα.

Αν τα λεφτά δεν υπάρχουν πως μπορεί ο Σώρρας να δώσει αέρα κοπανιστό και να σκλαβώσει τον ελληνικό λαό για 100 χρόνια?
Το πρόβλημα θα είναι αν τα χρήματα υπάρχουν πράγματι και ο Σώρρας είναι πράκτορας. Τι θα δώσει πότε θα το δώσει ποιός θα κάνει κουμάντο και πότε θα τα ζητήσει και τι όρους θα βάλει.

Τα χρήματα από το αγγλικό δάνειο το 1924 ήταν ψεύτικα.
Από αυτά η χώρα πήρε ένα ελάχιστο ποσό και τα υπόλοιπα ήταν εγγυήσεις έξοδα φακέλου κλπ.

Απ ότι ξέρω μόνο δίνουμε και δεν πήραμε ποτέ τίποτα σα λαός.
Και τώρα ζητάνε και τα σπίτια μας.

Η μάλλον ζητάνε να τους αδειάσουμε τη γωνιά.

Κι όμως έτσι όπως πάει δεν θα έχουμε εγγόνια.
Θέλουν μείωση πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια και στην Ελλάδα θα μείνει μόνο μια κλίκα πλουσίων. Γι αυτό λέω δε με νοιάζει τι θα γίνει μετά από 100 χρόνια.

Μου θυμίζει την κοπέλα που πήγε στο κελάρι και είδε ένα τσεκούρι να κρέμεται στο ταβάνι και είπε αν κάνω ένα γιό και τον βγάλω Κωστάκη και πάει στο κελάρι και πέσει το τσεκούρι και τον σκοτώσει Αχ γιέ μου Κωστάκη αδικοσκοτωμένε σκερπανοσκοτωμένε.

Εδώ έχουμε πληρώσει πάνω από αυτό το ποσόν και μάλιστα μέσα σε 30 χρόνια και έρχονται και μας λένε ότι χρωστάμε άλλα τόσα.

Και όπως είπα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά των άλλων και όταν ακούω τέτοια ποσά με πιάνει μια αναγούλα αφού στην τσέπη μου έχω πενταροδεκάρες και αποφεύγω να ανοίξω πορτοφόλι. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς.

Θα μίλαγα για λαϊκή εξουσία με διαγραφή χρέους και κοινωνικοποίηση μονοπωλίων.
Στον καπιταλισμό δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε γίνεται ανθρώπινος ο Καπιταλισμός.
Κάθε σωτήρας μέσα σε αυτό το σύστημα πάει για να κερδίσει κάτι και κανείς δεν πάει πατριωτικά
Το ότι δίνουν λεφτά για το καλό της πατρίδας δεν το πιστεύω. Θα προτιμούσα να έλεγαν για πετρέλαια και φυσικό αέριο. Προκειμένου να σας τα φάνε άλλοι και να είστε και κερατάδες και δαρμένοι και να χρωστάτε ερχόμαστε να σας βοηθήσουμε για να τα πάρουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Κυρ 17 Νοέμ 2013, 23:59

doctormarkon έγραψε: Εδώ έχουμε πληρώσει πάνω από αυτό το ποσόν και μάλιστα μέσα σε 30 χρόνια και έρχονται και μας λένε ότι χρωστάμε άλλα τόσα.

.

συγγνωμη αλλα πως ειναι δυνατον να εχουμε πληρωσει αφου παντοτε σχεδον ειχαμε Πρωτογεννες ελλειμα.
Ολα τα δανεια καλυπταν αλλα δανεια αλλα ΚΑΙ τις αναγκες για τα εξοδα του κρατους. Αυτο που λες θα ειχε νοημα αν ειχε η χωρα πρωτογενες πλεονασμα και απο το πλεονασμα πληρωνε τοκους. Αλλα κατι τετοιο δεν εγινε.
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Νοέμ 2013, 10:02

κάποια ενδιαφέροντα αποσπάσματα
(για όσους δε λένε να διαβάσουν ολοκληρωμένα)

άγνωστος έγραψε:Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.
άγνωστος έγραψε:Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Άρα έχουμε περάσει από ΔΥΟ διαχειριστές που πολλές φορές μας πούλαγαν σε άλλους ή έπαιρναν ποσοστά νοικιάζοντάς μας, νοικιάζοντας τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε άλλους, αλλά ας μην σταθούμε εδώ και χάσουμε μέρος του νοήματος. Συνεχίζω.

(άσχετα αν οι εντεταλμένοι μας κάνουν να νιώθουμε ΤΩΡΑ πιο σκλαβωμένοι... κι εκεί ακριβώς πάει το...)
άγνωστος έγραψε:Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡH. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
άγνωστος έγραψε:Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, ανΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Φραγκούλης έγραψε:«ΝΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ»
Σήμερα διάβασα ένα ποστάρισμα για την END στο Blog της Φιλονόης που με άφησε άναυδο όχι μόνο με το περιεχόμενό του αλλά και με την φαγωμάρα που υπήρχε μέσα στους αναγνώστες που συνομιλούσαν. Με έκανε να θυμηθώ τον φίλο μου τον Επίχαρμο που είπε εκείνο το υπέροχο: «Νήφε και μέμνησο απιστείν». Δηλαδή, να παραμένεις νηφάλιος και να θυμάσαι να δυσπιστείς.
Φραγκούλης έγραψε:Αν μου χαρίσουν κάτι, το παίρνω. Αν με δανείσουν δεν το αγγίζω. Κι ας πεθάνω από την πείνα. Το θηρίο όμως θα πεθάνει κι αυτό μαζί μου εφόσον δεν θα το έχω ταΐσει. Το τελευταίο του φαγητό θα είναι το πτώμα μου. Αντί να βρίσω κι εγώ όπως έκαναν όλοι οι άλλοι, άρχισα να σκέπτομαι με μυστήριο τρόπο που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Λες να έχει δίκιο ο γράφων; Θέλω να ελπίζω πως όχι, αλλά οι υπολογισμοί που έκανα και τους βλέπετε στην εικόνα δεν μου αφήνουν περιθώρια για ελπίδες. Έχω αφήσει στην άκρη όλα αυτά που μπορούν να θεωρηθούν παραφιλολογία, για αγγλικά δίκαια, 99 χρόνια σκλαβιάς και ότι συνεπάγεται και κράτησα μονάχα το βασικό. Τα 100 χρόνια που δανείζει ο Σώρρας το ποσόν των 6 δις ευρώ με επιτόκιο «μόνο» 0,5%.
Ο θεός να μας σώσει. Κι ας θυμηθούμε λίγο και τον πόλεμο της Τροίας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»

καλημέρες
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 18 Νοέμ 2013, 11:57

ION 4ever έγραψε:
Justme έγραψε:Βλέπει και η ION ένα κατεβατό ολόκληρο με θεωρίες κατά της END... και το πρώτο πράγμα το οποίο λέει : ΤΣΟΥΖΕΙ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
ελεύθερα justme δεν παρεξηγιέμαι. εχω ακούσει άλλωστε τόσα εδώ μέσα
στα ιδεο, εξαιτίας του σωρρα, που δύσκολα ταράζομαι.
Όταν διάβασα το άρθρο το πρωτο πράμα που σκέφτηκα ήταν ότι τους τσούζει.
Τους τσούζει πολύ η υπόθεση σωρρα. Και δεν εννοώ βέβαια τους απλούς Έλληνες πολίτες που έχουν τους όποιους ενδοιασμούς, αναστολές και φοβίες.
Εννοώ όλους τους άλλους που με κανένα τρόπο δεν θέλουν τον Σωρρα και την end και την αντιμάχονται με όποιο τρόπο μπορουν,
για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας.

Τους τσούζει γιατί μεγαλώνει αυτή η ιστορία.
δεν μπορουν να την χτυπήσουν πουθενά.
Έχουν πάρει το φτυάρι και θάβουν.
Δεν πειράζει.
Το χώμα κάνει καλό στον σπόρο. Τον βοηθάει να δυναμώσει.
Και τα σκατά είναι λίπασμα. όποτε σε όλα τα καλόπαιδα λέω be my quest
όσο πιο πολύ ρίχνεται τόσο δυναμώνει το ποτάμι και φτιάχνει γερές όχθες.

αυτό το τσούζει δε, μου θύμισε και ένα ωραίο τραγουδάκι του καρβελα
το οποίο είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στην φιλονόη και το άγνωστο πατριώτη.

όσο για το παραπάνω ποστ της ντοκτορεσσας.... προσυπογράφω.
Μια χαρά τα λέει.
Πέρα απ το ποιος έχει άδικο ή δίκιο σε τέτοιες περιπτώσεις αυτά τα κείμενα τα οποία είναι τεράστια συνήθως στοχεύουν στο να κάνουν τον δέκτη του μηνύματος να βαρεθεί να τα αντικρούσει καθώς θέτει πολλά ζητήματα τα οποία είναι αδύνατον να μην προκαλέσουν σύγχυση. Για το γλύψιμο στους συστημικούς της Ν.Δ ουδέν σχόλιο καταλαβαίνει κανείς τι σόι άρθρο είναι και τι αποδείξεις χρησιμοποίει για να πείσει. Πολλές φορές υπάρχει και η αρνητική προπαγάνδα η οποία βολεύει...αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Νοέμ 2013, 13:44

Justme έγραψε:Για το γλύψιμο στους συστημικούς της Ν.Δ ουδέν σχόλιο καταλαβαίνει κανείς τι σόι άρθρο είναι και τι αποδείξεις χρησιμοποίει για να πείσει.
Επειδή παραείμαι ξανθιά φαίνεται και δεν είδα αυτά που είδες,
περιμένω συγκεκριμένες επισημάνσεις (απ'το ίδιο το κείμενο) που να αποδεικνύουν
πέραν πάσης αμφιβολίας "γλύψιμο στους συστεμικούς" (γιατί εγώ είπαμε, δεν το βλέπω- κι αυτά που αντελήφθην σε επισήμανση της Εβαλού, τα είπα εδώ κι αν διαφωνείς με τη συλλογιστική μου, πες μου πού).

Περιμένω επίσης να μου πεις επακριβώς και με δικά σου λόγια τι "σόι άρθρο είναι",
αλλά με τα λόγια του γράφοντα να μου υποδείξεις κι εμένα"τι αποδείξεις χρησιμοποιεί για να πείσει"- και πού το σαθρό των αποδείξεων δηλαδή. (ξανθιά λέμε, δεν καταλαβαίνω)

Τα περιμένω όλα αυτά χωρίς γενικόλογες παραφιλολογίες ή υποκειμενισμούς
επειδή μπορεί να σε τσίγκλησε αρνητικά ο γράφων.
Θα ήθελα δηλαδή, την κατά το δυνατόν χρήση του δεξιού κομματιού του εγκεφάλου σου
που θα σημάνει πρόταξη ορθολογικών επιχειρημάτων.

φυσικά για να γίνει αυτό που ζητάω εδώ, πρέπει να'χεις διαβάσει το ΟΛΟ κείμενο
(μάλλιασαν τα πλήκτρα μου να το γράφω), και με δεδομένο ότι δε θέλω να παιδεύεστε, ξαναφέρνω το επίμαχο κείμενο, μαζί με το άλλο του Φραγκούλη,
για να κάνεις και τυχόν συνδυασμούς αν θες.

[box=]Λοιπόν.

Εδώ είναι η εκπομπή της 9-10-2011 του Channel 9 «Μυστικά περάσματα,» με τον Σώρρα.

Μερικές σκέψεις τώρα, από σημεία που θα παρατηρήσετε να λέγονται στο βίντεο αρκετές φορές, αλλά όχι η φράση μου περί αγγλικού δικαίου που θα εξηγήσω παρακάτω.

Βάσει του «Αγγλικού Δικαίου» στο οποίο δυστυχώς υπαγόμεθα και το οποίο αν δεν απατώμαι λέει (ή κάπως έτσι) ότι η μέγιστη σε χρονικό διάστημα εκμετάλλευση/ενοικίαση γης μαζί με τους κατοίκους της, ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, (δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία) που γίνονται υποχείρια των διαχειριστών τους καθώς και η όποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τους, ανήκει αποκλειστικά στους ενοικιαστές/διαχειριστές, μπορεί να είναι ΜΟΝΟ για 99 χρόνια. Μετά παύει η ενοικίαση/διαχείρηση/εκμετάλλευση. Θυμάστε το Χονγκ Κονγκ πόσο καιρό τόχανε οι Άγγλοι; Κι όμως, εκεί είναι Κίνα, δεν είναι Αγγλία. Και περνάω στα του βίντεο.

Ο Σώρρας έπεσε μόνος του σε παγίδα που δεν τούβαλε κανείς. Είπε ότι έχει καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες Ελλάδας και Κύπρου. Ότι αν ΔΕΝ τα δεχτεί η τράπεζα θα πρέπει να τα επιστρέψει, και μάλιστα με αιτιολογία του «γιατί δεν τα δέχεται». Αυτό δείχνει πρόθεση για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ή δημιουργία χρήματος εκ του μηδενός, ότι ίσως τα λεφτά να μην υπάρχουν αλλά μονάχα χαρτιά. Αν η τράπεζα τα επιστρέψει, με αιτιολογία, αυτόματα αποκτά οντότητα κάτι το μη υπάρχον. Κι εγεννήθη νομίμως παράνομο και ανύπαρκτο χρήμα, εκ του πουθενά. Αυτοί το παίρνουν, κάνουν την ζωούλα τους και μας γράφουν στα παπάρια τους. Ή…. παίζεται το πιο βρώμικο παιχνίδι των αιώνων πίσω από αυτό κι αν ο Έλληνας το πάρει χαμπάρι, δεν θα δουν τις κρεμάλες μόνο οι σημερινοί κυβερνώντες. (Και ΠΑΙΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι. Θα το δούμε παρακάτω.)

Πριν από αυτό, είπε ο νομικός τους σύμβουλος ότι ο Σώρρας είναι επενδυτής. Αν θυμάστε, κάποτε είπανε ότι τα λεφτά για την εξαγορά του χρέους πρέπει να είναι μόνο από Έλληνα, έτσι λέει είναι ο νόμος. Τί εξαγορά; με τί χρήματα; Ποιές είναι οι παλιότερες επενδύσεις του Σώρρα; Πώς μπορεί να εξαγοράσει τα χρέη άλλων χωρών όπως είπε, αφού οι εξαγορές χρεών των χωρών πρέπει να γίνονται μόνο από πολίτες της ίδιας χώρας;

Κι εδώ έρχομαι να φέρω στο προαύλιο της σκέψης σας, την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ των αιώνων !!!!!

Γιατί δεν τον ενοχλεί κανείς μα κανείς; Επειδή είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των Αμερικάνων. ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΥΤΟ!!! Όλοι τους. (Τί χρειάζεται ένας κατάσκοπος για να είναι άψογος σε όλα του; Να φαίνεται «καθαρός» στα χαρτιά του.) Ούτως ή άλλως, στις Η.Π.Α. πηγαινο-έρχεται συνέχεια, όχι στην Τζαμάικα. Και ποιός ο ρόλος του; Ας το δούμε παρακάτω αφού αφήσουμε το νήμα να κυλήσει. Μην ξεχάσετε στο βίντεο που θα δείτε, να παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες με τις ΕΠΑΦΕΣ που έχουν αυτά τα άτομα για να καταλάβετε ποιοι είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ, δώστε ΒΑΣΗ, μην αφήσετε λέξη ή φράση να σας ξεφύγει. Και να ετοιμάζετε και το σκοινί. Όσο έχετε ακόμη χρήματα, προλαβαίνετε να αγοράσετε 2-3 μέτρα. Είναι αρκετό για πολλά κεφάλια.

Λέει ότι το δάνειο των χρημάτων που θα μας δώσει, θα ξεπληρωθεί από την Ελλάδα σε 100 χρόνια, με ένα ελάχιστο επιτόκιο των 0,5% αν θυμάμαι καλά. (Ξέρετε πόσο θα είναι το ποσόν που θα συσσωρευτεί από τα επιτόκια 100 χρονών; Άσε μην το αναφέρω γιατί υπάρχουν και τα καρδιακά επεισόδια) – (Θυμάστε που μας έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε μέχρι κάποια ημερομηνία του Οκτωβρίου 2012 να πληρώσει ένα χρέος σε κάποιον φορέα ή ιδιώτη, ύψους 31 δις ευρώ; Απέφυγαν επανειλημμένως να μας αναφέρουν το όνομα του ιδιώτη. Καιρός να μάθετε επιτέλους το όνομα αυτού του ΙΔΙΩΤΗ, για να μη σας πιάνουν κορόιδα άλλη φορά. Επειδή η κάθε φορά διαρκεί μονάχα…. 99 χρόνια.

Και το όνομα αυτού: Rothschild.

(H αγία οικογένεια των τραπεζιτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα 99Χ2=198 χρόνια. Τα παλιά επιτόκια των δανείων;;;;)

Ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό δίκαιο που γράφω παραπάνω και θα κάνετε την διαπίστωση:

«τί 99 χρόνια, τί 100». Σκεφτείτε και τους Ρότσιλντ (Rothschild) που το 1843 με την πτώχευση της Ελλάδας μας δάνεισαν χρήματα κι από τότε είμαστε υποχείρια και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στον Έλληνα αποτελεί «ΑΔΙΚΗΜΑ» και τιμωρείται από τον νόμο κρυφά, επειδή ο Έλληνας είναι και πάλι κρυφά, ΔΟΥΛΟΣ του διαχειριστή κι ότι ιδέα έχει, ανήκει στον διαχειριστή. Αφού ακόμη κι ο νόμος ανήκει στον διαχειριστή του κράτους μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ διαχειριστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά αυτός που προανέφερα.

Επειδή το χρέος τελείωνε, έπρεπε να βρουν ένα άλλο για να συνεχίσουν, φτιαχτό, ανύπαρκτο για να μην μπορέσει ο Έλληνας ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Έναν ροζ ελέφαντα ή μία ζέβρα με βούλες. Και τον έφεραν τον ανύπαρκτο ροζ ελέφαντα, με τον θρυλικό πράσινο κλόουν «ΓΑΠ» της γνωστής οικογενείας των αμερικανολάγνων, που είπε το ανεπανάληπτο: «Λεφτά Υπάρχουν» που μετά δεν υπήρχαν. Σε λίγες μέρες τα πράγματα πήραν την σειρά τους. Δάνεια επί δανείων, δήθεν αρνήσεις από τους δανειστές, μετά παρακλήσεις από τους δανειστές για να μας δανείσουν, κι άλλα πολλά ευτράπελα. Σκέτο Θέατρο του παραλόγου. Το είδε αυτό το σκηνικό η Αμερική και είπε να φάει την πίτα μόνη της και να εξαφανίσει τον σκύλο. Δεν ήθελε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, ήθελε την εξόντωση του σκύλου που αν και χορτάτος ίσως σκεφτόταν να τσιμπήσει και ένα μικρό κομματάκι πίτας.

Έτσι, στήθηκε μία ολόκληρη οργάνωση βασισμένη εκεί πάνω που πονάει ο Έλληνας. Στον…. Χμμμμ….. Ελληνισμό του και στον Ελληναραδισμό του. Μέχρι και σαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να σώσουν τον Ελληνισμό παρουσιάστηκαν. (12μελής είναι η…. σπείρα)

Αλλά δεν το είπαν με λόγια, το άφησαν να εννοηθεί. Μέχρι και σαν Προμηθείς Λυόμενοι ήρθαν. Και τί δεν άκουσαν τα αυτιά μας, μέχρι και αρχαία τεχνολογία λένε πούλησαν για νάχουν αυτά τα λεφτά. Τα μάτια μας όμως;;;; Τα μάτια μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο κακά καλοστημένες θεατρικές παραστάσεις σε στυλ συνέντευξης, να μας λένε αμέτρητες φορές: «Ροζ ελέφαντες υπάρχουν, Ροζ Ελέφαντες υπάρχουν, περιμένετε λίγο, έχουν πάει για κατούρημα κι επιστρέφουν». (μαζί με την Πουά Ζέβρα ή άνευ αυτής;;;)

Τα ΟΜΟΛΟΓΑ που λένε ότι κατέχουν, ή έστω ότι τα κατέχει μόνο ο ένας, ο γνωστός, είναι…. λέει…. Αμερικάνικου δημοσίου. ΠΡΟΣΟΧΗ, λέξεις κλειδιά: «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ».

Ας γελάσω Αμερικάνικα !!! Yeh Hohohoho Vaaaaahhhhh !!!!!!

Ξεκαθαρίζουμε, μια για πάντα. Λεφτά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, Αμερικάνικου Δημοσίου, που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους επειδή ούτε αυτή είχε γεννηθεί. Απλά χαρτάκια που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο επειδή γρατζουνάνε, χαρτάκια με υπογραφές μεν, αλλά με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντίκρισμα. Ακόμη και με δήθεν χρυσόβουλη σφραγίδα, ΨΕΥΤΙΚΑ είναι. Αρκεί να έχει στηθεί από κρατικούς παράγοντες και όλα θα σας λένε πως είναι αληθινά επειδή έχουν κρατική σφραγίδα.

Προσοχή στις χρονολογίες: 1821 Ελληνική επανάστασις, 2012 άλλη Ελληνική επανάσταση διαφορετική, φασαρίες κλπ. 2012 μείον 1821 = 191 χρόνια. Ας βάλουμε τώρα 2 φορές το 99 που είναι τα χρόνια (99) που νομικά μπορεί κάποιο κράτος να έχει την διαχείριση σε κάποιο άλλο. 99 Χ 2 = 198 χρόνια.

Έληξε το 2006. (2012 μείον 6 = 2006)

Θυμάστε ποιος ήταν κυβέρνηση τότε; Ήταν η ΝΔ η οποία ανέλαβε το 2004 στις 7 Μαρτίου. Ακόμη και 2011 να πούμε, μας βγαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάλι η χρονολογία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ήταν τότε που όλα άρχισαν να παίρνουν την ΠΑΝΩ βόλτα, και μιλάω αντικειμενικά, ποτέ δεν κομματίστηκα, αλλά επειδή δεν με γνωρίζετε για να έχετε άποψη περί εμού, δεν με ενδιαφέρει κι αν με κατονομάσετε ακόμη και κομματόσκυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ !!!! Αγανακτισμένοι, που μας αποδείξατε εμπράκτως πως αγανακτήσατε επειδή σας γαμούσε την ζωή μόνο ΕΝΑΣ και γουστάρατε να σας την γαμούν ΤΡΕΙΣ !!!

Τα πράγματα λοιπόν επί ΝΔ (δηλαδή επί Κώστα Καραμανλή) πήγαιναν προς τα πάνω, οι δουλειές άνοιξαν, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αποτελούσε πια κρυφό παράπτωμα και δεν επέκειτο καμία τιμωρία στον δημιουργό όταν δημιουργούσε κάτι για να βγάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ χρήματα. Χρήματα που δεν θα είχαν ξένο διαχειριστή, αλλά μονάχα τον ίδιο. Η οικονομία άρχισε να ανεβαίνει αργά αλλά σταδιακά, η χώρα άρχιζε να ανήκει και πάλι στους Έλληνες, η Ελληνική οικογένεια άρχισε να αναπνέει. Αυτή την φορά, οι εμπορικές συμφωνίες που κλείνονταν, ήταν ΟΧΙ με τις χώρες που συμμετείχαν στην κρυφή σκλαβιά της χώρας μας και το ξεπούλημά της σε διαχειριστές. Το είδαν αυτό οι παλιοί μας διαχειριστές, είδαν τα κέρδη τους να χάνονται μέσα από τα χέρια τους και απείλησαν τον πρωθυπουργό με δολοφονία του και κακοποίηση της οικογενείας του εάν δεν συμμορφωνόταν. Το 2007 επειδή ο πρωθυπουργός δεν δήλωνε παραίτηση, ξεκίνησε η προπαγάνδα και συκοφαντία για ανικανότητα της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιές σε όλη την Ελλάδα (Τούρκοι και Αλβανοί ήταν οι εμπρηστές όπως αποκαλύφτηκε αργότερα) και ρίχνοντας το φταίξιμο στην κυβέρνηση.

Το 2008 έγινε πάλι το ίδιο. Και μόλις η κυβέρνηση το 2009 μετά από τόση συκοφαντία από όλα τα μέτωπα έχασε τις εκλογές από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πράσινο Κλόουν, ξαφνικά ως δια θαύματος…. οι φωτιές σταμάτησαν. Ο στόχος είχε επιτευχθεί. «Τέλος στις φωτιές των Ελληνικών δασών, ας βάλουμε φωτιά και στις Ελληνικές τσέπες».

Φτάνουμε λοιπόν αισίως στο επίμαχο θέμα.

Η γυναίκα γίνεται πιο επιθυμητή αν δεν σου ανοίξει τα πόδια από την πρώτη φορά, αλλά μετά την πέμπτη-έκτη. Η κυβέρνηση των τριών αναγνωρισμένων νέων ζιγκολό της Ελλάδος, κάποια στιγμή θα ΔΕΧΤΕΙ να πάρει τα 600 δις ευρώ που της δίνει η END. Από την στιγμή που θα τα πάρει, ξαναρχίζει η σκλαβιά για άλλα 99 χρόνια. Επειδή τα ομόλογα αυτά, που είναι ανύπαρκτα αλλά θα τα δημιουργήσει αυτός ο ροζ ελέφαντας που είπαμε, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει: Rothschild και θα συνεχίσει να σημαίνει Rothschild για όσες φορές το 99 χρειαστεί, αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. Οι μάχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Και λέω «χώρα ΣΑΣ» και όχι «χώρα ΜΟΥ», επειδή εμένα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι «χώρα ΜΟΥ». Να σκοτωθώ όμως έχοντας μαζί μου συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι λοβοτομημένους που απλά φωνάζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ότι είναι Ελληναράδες. Αν πάω σκοτωθώ γνωρίζοντας ότι αξίζετε, να είστε σίγουροι ότι θα…. ζήσω για πάντα κι εσείς μαζί μου.

Κι εδώ δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για Έλληνες εναντίον εθνοπροδοτών.

Κι όποιος αστυνομικός με κράνος και ασπίδα τους υποστηρίξει, θα είναι απέναντί μας. Αυτή την φορά ή θα πρέπει να δώσει αξία στην μάνα που τον γέννησε, ή αυτή να του καταριέται την στιγμή που τον γέννησε επειδή χτυπάει και πυροβολάει ΕΛΛΗΝΕΣ που πονάνε για την πατρίδα τους και μάχονται και για τους ίδιους που τους πυροβολούν.

Αυτή την στιγμή, η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡH. Μη σας φαίνεται αστείο και μην γελάτε. Είμαστε ελεύθεροι. Δεν την ξανασκλάβωσαν ακόμη, απλά είναι στην προετοιμασία των αλυσίδων που θα μας φορέσουν επειδή η νέα κρυφή 99χρονη σκλαβιά είναι ήδη στις υπογραφές. Μην βάλετε την δική σας. Τώρα ΔΕΝ έχετε δικαιολογία, επειδή τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Βρείτε τρόπο, κάντε κάτι, αλλά ΜΗΝ δεχτείτε άλλα δάνεια από κανέναν, ακόμη κι αν σας πει ότι είναι ο θεός επί γης και με χαρτιά ληξιαρχείου του παραδείσου.

Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Πάρτε την χώρα σας στα χέρια σας ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τρώτε ότι σκατό σας σερβίρουν τα ΜΜΕ για μελομακάρονο. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει φράγκο από την END κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έλαβαν, δεν έχουν λάβει τίποτα, είναι πληρωμένοι συνεργάτες. Είναι ηθοποιοί σε ένα καλά μελετημένο θεατρικό έργο. Είναι συμμορία, είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
Αφήστε τις θρησκειολαγνείες και τους κομματισμούς κι επιτέλους ενωθείτε μια φορά μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια.

Υπάρχει Δούρειος Ίππος. Δεν τον βλέπετε; Στημένος έξω και μέσα στο σπίτι σας κι εσείς συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε; Ψεύτικος είναι, ξύλινος. Δεν χλιμιντρίζει για να σας δείξει την ύπαρξή του. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε την ματιά αλλού και θα τον δείτε μπροστά σας. Δούρειος Ίππος είναι, μας μελέτησαν καλά. Θυμηθείτε και την φράση του βασιλιά των Περσών μετά από την πανωλεθρία που τους έκαναν οι Έλληνες όταν τόλμησαν να πάρουν την χώρα μας: «Δέσποτα, μέμνησο τους Αθηναίους» ήταν η φράση που διέταξε ο βασιλιάς τον υπηρέτη του να του θυμίζει καθημερινά. Και η ώρα έφτασε. Αυτή την φορά κατέλαβαν την χώρα μας χωρίς πόλεμο, χωρίς να ανοίξει μύτη. Το έκαναν αυτό με τα εκατομμύρια εξ επίτηδες φερμένων (από το κρυφό κράτος) λαθρομεταναστών που δήθεν τους ξερνούσαν τα πέλαγα, σώνοντάς τους, για να μας αποδυναμώσουν οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΩΝ για να ζήσουμε. Στείλτε τους όλους πίσω στην θάλασσα. Αν έχουν το όπλο, μην τους χαρίζετε τις σφαίρες. Χωρίς αυτές, το όπλο τους είναι άχρηστο. ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ !!! Για πρώτη φορά στα χρονικά, (μετά από τον πόλεμο με τους Πέρσες στον Μαραθώνα και Θερμοπύλες) ο κόσμος ολόκληρος, η Ευρώπη ολόκληρη περιμένει από ΕΜΑΣ να κάνουμε το βήμα. ΕΜΕΙΣ κρατάμε στα χέρια μας την οικονομία της Ευρώπης. Με μία αποχώρησή μας από το ευρώ, καταρρέει ολόκληρο το ψεύτικο οικοδόμημα που κατασκεύασαν οι απανταχού τραπεζίτες. Με την δραχμή δεν πείνασε και δεν θα πεινάσει ποτέ κανείς μας. Την ζήσαμε τόσα χρόνια, είναι δοκιμασμένη. Αλλά και με το ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα, ΔΕΝ θα μας αφήσουν να βγούμε από το ευρώ, ΔΕΝ τους συμφέρει. Θα μας τα χαρίσουν ΟΛΑ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος μας το πληρώσαμε, την σκλαβιά μας την πληρώσαμε, η κρυφή 99χρονη σκλαβιά μας ήταν το χρέος μας κι αυτό έχει ήδη ΛΗΞΕΙ. Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Δεν το βλέπετε;;; ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Δεν το βλέπετε;;; Αφήστε για λίγο τον φραπέ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ των τελευταίων 200 ετών !!!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ με κάθε τρόπο όποιον κυβερνητικό τολμήσει να δεχτεί ή να ζητήσει δάνειο από την ΕΟΚ. Η χώρα μας ΑΝΗΚΕΙ και κανείς δεν μπορεί να δανειστεί χωρίς την έγκρισή μας. Είμαστε τα αφεντικά κι ο κάθε εκλεγμένος είναι ο εργάτης μας εφόσον ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε. Χωρίς πληθυσμό, ποιός θα τον πληρώσει; Άρα είμαστε αναγκαίοι για εκείνον. Εκτός κι αν αυταπατάστε, ότι ο ρόλος του αφεντικού είναι να σκύψει το κεφάλι και να κάνει ότι του πει ο εργάτης. Κι εμείς σαν αφεντικά που θέλουμε το μαγαζί μας να πάει μπροστά, δεν χρειαζόμαστε έναν απλό εργάτη, αλλά έναν ΕΞΥΠΝΟ εργάτη. Αυτούς που ήδη έχουμε είναι ΚΑΙ αυθάδεις Και βλάκες ΚΑΙ κηφήνες.

Αν στην Αμερική υπήρχαν 600 δις ευρώ σε ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου, η Αμερική θα ήταν η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο μετά την Κίνα και δεν θα υπήρχε ανεργία.

Η END είναι φτιαχτή, είναι ψεύτικη, δεν υπάρχει μία, δεν υπάρχει φράγκο, No Money, No Dinero, είναι η διαχρονική γνωστή Εβραϊκή τραπεζιτική μαφία σε άλλη έκδοση, πιο προσιτή στον…. σκλάβο.

Σε ποιά γλώσσα θέλετε να σας το πούμε για να το νοιώσετε στο πετσί σας; Μην αυταπατάστε, μην πιάνεστε κορόιδα, μην πιστεύετε αυτά που βλέπουν τα μάτια σας σε στημένες εκπομπές των ΜΜΕ. Όλοι τους θέλουν να σας αυθυποβάλλουν, να σας υπνωτίσουν να κάνετε αυτό που σας πασάρουν εκείνοι για σωστό. Ναι μεν «Ηθοποιός σημαίνει Φως,» αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηθοποιού. Ο ίδιος που δημιουργεί το φως μπορεί να δημιουργήσει και το ΣΚΟΤΟΣ. Βγείτε αμέσως από αυτό το MATRIX που σας ανάγκασαν και φτιάξατε μόνοι σας.

ΚΟΠΑΝΟΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!! Και ΜΗΝ δανείζεστε από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Έχουμε δικό μας νόμισμα και δικά μας ΑΡΧΙΔΙΑ για να ξαναφτιάξουμε την «χώρα» μας που την κατάντησαν ερείπιο από την υπερβολική κι ασύστολη χωρίς σεβασμό χρήση. Δεν ήταν βλέπετε η δική τους χώρα, γι’ αυτό και την ξεζούμισαν και μετά την έκαναν ερείπιο.

Τέρμα. Οι πληρωμένοι και προδότες, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. Μαζί τους και οι νεο-Εθνοσωτήρες.

Αυτοί μαζί με τους άλλους, απλώς μιλούν Ελληνικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν στην ψυχή τους Έλληνες.

Ότι είναι να κάνετε, να το κάνετε γρήγορα γιατί οι αλυσίδες είναι έτοιμες. Οι εθνικοί μας προδότες που για θεό έχουν μόνο το χρήμα, ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους για την επαναπώλησή σας.

ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τότε, θα μας βρείτε κι εμάς δίπλα σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Επισκεφτείτε κι αυτόν τον σύνδεσμο, θα δείτε κι άλλα περί δανείων για να φρίξετε:
Ὅλα τὰ δάνεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1821!

http://filonoi.gr/2012/11/11/f-nea-sklabia-me-thn-end/[/box]

[box=]Σώζοντας μόνος μου τὸ ἑαυτόν μου, μοῦ ἔρχεται φθηνότερα!
15 Νοεμβρίου 2012

«ΝΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ»
Σήμερα διάβασα ένα ποστάρισμα για την END στο Blog της Φιλονόης που με άφησε άναυδο όχι μόνο με το περιεχόμενό του αλλά και με την φαγωμάρα που υπήρχε μέσα στους αναγνώστες που συνομιλούσαν. Με έκανε να θυμηθώ τον φίλο μου τον Επίχαρμο που είπε εκείνο το υπέροχο: «Νήφε και μέμνησο απιστείν». Δηλαδή, να παραμένεις νηφάλιος και να θυμάσαι να δυσπιστείς. Μου θύμισε και το πιο αγαπημένο μου μέρος από κείνη την κατάπτυστη ιστορία των Εβραίων, τον άπιστο Θωμά της Καινής διαθήκης, ο οποίος παρ’ όλο που είχε ολόκληρο…. θεό μπροστά στα μάτια του και έζησε μαζί του τόσο καιρό, είδε τόσα θαύματα, είδε…. της παναγίας τα μάτια που λέμε, δεν τον πίστευε και ζητούσε αποδείξεις.

Εικόνα

Όσον αφορά εμένα στο θέμα της END, έχω δηλώσει από την αρχή πως με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεν χρωστάω ούτε δράμι, μάλλον μου χρωστάνε κιόλας, η Ελλάς δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν, όπως γνωρίζω και ότι δεν μου κάνει κέφι να δανείζομαι προσωπικά από κανέναν. Αν μου χαρίσουν κάτι, το παίρνω. Αν με δανείσουν δεν το αγγίζω. Κι ας πεθάνω από την πείνα. Το θηρίο όμως θα πεθάνει κι αυτό μαζί μου εφόσον δεν θα το έχω ταΐσει. Το τελευταίο του φαγητό θα είναι το πτώμα μου. Αντί να βρίσω κι εγώ όπως έκαναν όλοι οι άλλοι, άρχισα να σκέπτομαι με μυστήριο τρόπο που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Λες να έχει δίκιο ο γράφων; Θέλω να ελπίζω πως όχι, αλλά οι υπολογισμοί που έκανα και τους βλέπετε στην εικόνα δεν μου αφήνουν περιθώρια για ελπίδες. Έχω αφήσει στην άκρη όλα αυτά που μπορούν να θεωρηθούν παραφιλολογία, για αγγλικά δίκαια, 99 χρόνια σκλαβιάς και ότι συνεπάγεται και κράτησα μονάχα το βασικό. Τα 100 χρόνια που δανείζει ο Σώρρας το ποσόν των 6 δις ευρώ με επιτόκιο «μόνο» 0,5%.
Ο θεός να μας σώσει. Κι ας θυμηθούμε λίγο και τον πόλεμο της Τροίας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Διαδώστε παντού αυτό το πινακάκι, σίγουρα είναι ένα καλό έναυσμα για σκέψη όσων υπερασπίζονται πράγματα που δεν έχουν δει και δεν ξέρουν, με βάση μόνο την ελπίδα. Αυτό, δεν είναι προτέρημα του Έλληνα.
Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;
Κι εδώ ένα καλό ιντερνετικό Calculator που χωράει άφθονα μηδενικά, για να κάνετε τους μαθηματικούς σας υπολογισμούς πάνω σε τόκους κι οτιδήποτε και μετά να πάρετε τα χάπια σας:
http://web2.0calc.com/
Γιάννης Φραγκούλης

http://filonoi.gr/2012/11/15/f-sozontas ... fthnotera/[/box][/quote]
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 18 Νοέμ 2013, 18:04

Δεν υπάρχει βίντεο
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Δευ 18 Νοέμ 2013, 18:45

Δεν ξεκινά καμία σκλαβιά.Η απελευθέρωση έρχεται και ο έλεγχος χρέους και προσώπων.Τα 600 δεν θα φαγωθούν ολα για το χρέος.Τα 50 περίπου και τα άλλα στα ταμεία.Όσοι δεν πιστεύουν οτι η χωρα θα κυβερνηθεί ,απο Έλληνες πατριωτες,κάνουν λάθος.Στον πόλεμο αυτό,της νέας εποχής το μόνο που μας μένει,είναι η αλλαγή στο αξιοκρατικό μας ,μοντέλο και στον τροπο διακυβέρνησης μας.Όλα τα άλλα ειναι, φύκια και κορδέλες.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 18 Νοέμ 2013, 18:52

Αν δηλαδή αυτοί οι ''πατριώτες'' κυβερνήσουν αύριο...αυτούς που διαφωνούν με την END τι θα τους κάνουν ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”