Καζάκης-ΕΠΑΜ 6
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Καζάκης-ΕΠΑΜ 6
Υπάρχει κάτι νεότερο για τη Χρυσή Αυγή και τις δολοφονίες?
Ο Καζάκης στο θέμα αυτό είναι πολύ εύστοχος.
Ο Καζάκης στο θέμα αυτό είναι πολύ εύστοχος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ο Καζάκης κλήθηκε από τον Καραμέρο στο δελτίο του Ε.
Το κανάλι του ΕΠΑΜ δεν το ανέβασε ακόμα.
Εκεί να δεις τι εύστοχος ήταν...
Το κανάλι του ΕΠΑΜ δεν το ανέβασε ακόμα.
Εκεί να δεις τι εύστοχος ήταν...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
0:00-3:20 > Εισαγωγή, Αεροψεκασμοί
3:20-18:39 > Συνάντηση Νυρεμβέργης (Δήμαρχοι - Τελευταία νέα σχετικά με το θέμα: http://www.europarl.gr/el/News-Events/e ... voct4.html - "South For Growth", "Youth Guarantee", Πρόγραμμα "Mendi"...), Συμφωνία Παπανδρέου-Μέρκελ [5:30], Φούχτελ & Γερμανικοί Δήμοι [8:58], Ελληνικοί Δήμοι/Έλληνες Δήμαρχοι [12:00]
18:39-39:43 > Παρούσα Κατάσταση (Σχόλια), Τράπεζες/Δάνεια [21:34], Προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ [23:40], Πολιτικές Κινήσεις & Προοπτικές [26:00], Τράπεζες-Βιομηχανίες [28:50], Πολιτικός Χαρακτήρας Ανάκαμψης & Συνταγματικές δικλείδες [30:00], Βουλευτές [32:10], Χρηματοδότηση κομμάτων [33:28], Χρυσή Αυγή [35:00], Κυβέρνηση & Συμβάσεις [36:00], Μέλλον [37:20], Μνημόνιο [38:10]
Mp3: http://www.4shared.com/mp3/yBoSQDnE/31- ... NEAPO.html
Back-up: http://www.youtube.com/watch?v=qgTj6QoS5Us, Μέσα από το στούντιο: http://www.youtube.com/watch?v=R1Ao_6BRKGI
0:00-1:40 > Συναισθηματική Γριά (Παπούλιας/Πολιτικοί)
2:00-24:30 > Εισαγωγή, ΕΡΤ [2:20], Ομίλια στο παν/μιο Πάτρας [4:16], Επικαιρότητα [5:26], Έλλειμμα & Μέτρα [7:00], Στουρνάρας/Ταμεία [8:10], Λαός & Κινητοποίηση [9:00], Λοβέρδος/"Νέα Ελλάδα"/Παράδοση χώρας [10:40], Χρηματοδοτικό Κενό & Χρέος [12:45], Μέτρα για πληρωμές χρέους (Συντάξεις) [14:18], Άποψη ΕΠΑΜ για συντάξεις/Ιστορία ΙΚΑ [16:34], Εθνικό νόμισμα/Ευρώ - Στάση ΚΚΕ περί ΕΕ - Δημοκρατία [18:40], Στάση Λαού [21:00], Ληστοσυμμορία/Τράπεζες/Φορολογία/Βιομηχανία [23:00]
24:30- > Ερωτήσεις: (Σε Υπο-ενότητες)
- Ερώτηση για δάνεια προς εξυπηρέτηση χρέους & ΕΠΑΜ (Εκλογές) [24:30] - Κινήσεις αποδέσμευσης [26:40],
- Ερώτηση για έκφραση Κινήματος [27:25] & ΤΑΙΠΕΔ/ΕΜΣ [28:18], Ενδιάμεσο σχόλιο: Εκκλησία & έλλειψη ανταποδοτικότητας, Παρέμβαση για αυτοκτονίες κτλ. [31:38], Ξανά περί Εκκλησίας/Offshore/Έλλειψη επίσημης αντίδρασης/Επιστολή του Μεσογαίας [33:41],
- Ερώτηση για Δραχμή και Ζητήματα με γειτονικές χώρες (Περί εισβολών) [35:16], Τουρκία/Γερμανο-τουρκική έρευνα στο Αν. Αιγαίο [36:00], Ίδρυση Κουρδιστάν [37:00],
- Ερώτηση για Δεν Πληρώνω/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΕΠΑΜ και εσωτερικά του ΕΠΑΜ [38:28], Παρέμβαση περί τρόμου στην σκέψη της Δραχμής [40:18] - Ευρώ χειρότερα από υποθετική Δραχμή [42:40], Νόμισμα [43:50], Παρέμβαση για ανατροπή/ανυπακοή & πολιτικά μορφώματα/συνεργασία με ΚΚΕ [44:50], Συνεργασίες Γενικά [48:00],
- Ερώτηση περί ΕΡΤ/Δραχμής/Ατιμωρησίας-Διακρίσεων στην τιμωρία [50:30],
- Ερώτηση για εθνικοποιήσεις στρατηγικών τομέων, Νεοφιλελεύθερων Οικονομικών, Καταχέσεις Γης/Περιουσίας, ΚΚΕ [53:50] - Δημόσιες επενδύσεις [57:00] - Έλεγχος χρήματος [58:30],
- Ερώτηση για Φορολογία και Τράπεζες [59:40] - Ισλανδία και Ευθύνη κυβερνήσεων να θέσουν πρώτα τα εθνικά/λαϊκά συμφέροντα [1:01:30], Φόροι/Χαράτσια/Ενοίκια στην ιδιοκτησία [1:03:00], Καταστολή εισπρακτικών μηχανισμών [1:04:00],
- Παρέμβαση περί επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων και αμεσότητας αντίδρασης [1:04:44], Περί σωτήρων και προτάσεων [1:06:00], Περί ενότητας [1:07:00], Ερώτηση για Αγωγή ΕΠΑΜ ενάντια στα χαράτσια [1:08:10], Παρέμβαση για πορείες και αρχηγούς [1:08:46], Προσωπικό Καθήκον [1:10:54[], Ενότητα στις Απεργίες [1:11:20], Δήλωση Καζάκη [1:12:20],
- Ερώτηση για Εκλογές & Παραίτηση Αντιπολίτευσης [1:13:20], Συλλογικότητα, Παραίτηση & Ένωση με το λαό [1:16:00], Απογοήτευση κόσμου και αρνητική χρήση προηγούμενης αποτυχίας [1:17:20],
- Ερώτηση για ΣΥΡΙΖΑ [1:18:36],
- Ερώτηση για το ρόλο της Τράπεζα της Ελλάδος [1:22:10] (Τ3>Τ10, Προβόπουλος, Κάλυψη εξαγωγής κεφαλαίων/τιτλοποιήσεων δανείων, Έκθεση Blackrock, Έλλειψη στοιχείων για τράπεζες [1:25:10], Κούρεμα Καταθέσεων [1:25:49])
Πολύ καλές συνεντεύξεις
Αν μπορείς Ιλούμινε, θα σου είμαι ευγνωμων...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
0:00-1:45 > Τρόικα, Χρήση δολοφονίας Χρυσαυγιτών από ΜΜΕ
1:45-2:39 > Κρίση, Αποπληθωρισμός
2:40-5:20 > Γλέζος/ΣΥΡΙΖΑ/ΕΕ-Ευρώ
5:20-8:50 > Υποτίμηση νομίσματος/Ευρώ, Τράπεζες/Παραγωγικές Μονάδες [6:50], Προστατευτισμός, Απουσία ανάπτυξης/ανταγωνισμού στο ευρώ
8:50-11:30 > Ανεργία σε Βορρά και Νότο & Ευρωζώνη και ΕΕ, Οικονομικός Κανιβαλισμός (Γερμανία)
11:30-14:00 > Εργασία στην Παγκόσμια Οικονομία (Εσωτερικοί όροι και διεθνείς συναλλαγές/Αγορές), Κίνα [13:18], Καταστροφή Εθνικών Οικονομιών
14:00-15:50 > Παρείσακτοι εργαζόμενοι/Άνθρωποι, Foxconn, Τεχνητές Συνθήκες Ζήτησης (Πόλεμοι, Καταστροφές)
15:50-17:40 > Οικονομική Αυτοδυναμία
17:40-20:05 > Μέρκελ-Σαμαράς, Γερμανία, ΗΠΑ, Κυβέρνηση
20:05-22:11 > Βαρδινογιάννης-ΧΩΝΙ (Αντιδικτατορική δράση)
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- ArELa
- Founder-Administrator
Αρχή > Για το Wi-Fi που είπε ο Σαμαράς... Και άλλα για τον Σαμαρά...
05:12 > Για την εκδήλωση-ομιλία στο Πολυτεχνείο που θα γίνει στις 11/11 και για το κάλεσμα του ΕΠΑΜ για ευρεία συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων, απέναντι στο συνταγματικό τόξο. Διοργανώθηκε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ - σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΙ, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το Αριστερό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση είναι ανοιχτή και θα μπορεί να πάρει το λόγο ο καθένας.
10:08 > Ποιοι από την πολιτική ηγεσία δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση-ομιλία-συσπείρωση ενάντια στο "συνταγματικό" τόξο. (καυτηριάζει ιδιαίτερα τον καμμένο πρώτα και το κκε δεύτερα)
Εγώ σ'αυτή την εκδήλωση θα πάω - όποιος αποφασίσει πως θέλει να πάει, παρακαλώ να συνεννοηθεί μαζί μου, να πάμε μαζί.
16:13 > Για την πλήρη κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, για ευχάριστες εκπλήξεις που μας περιμένουν από το δημοκρατικό τόξο, για τα ποσοστά των τωρινών κομμάτων - για το ποιοι θα μπουν βουλή σε περίπτωση ελεύθερων εκλογών (το υπερτονίζει αυτό) για τη βεβαιότητα πως δεν θα επιβιώσει κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα - πράγμα που εξηγεί την ανάγκη τους να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές. Για το πόσο εύκολο είναι να ξεμπερδέψουμε από τη ληστοσυμμορία.
19:40 > Για το πολιτικό σύστημα: Δε θέλει εκλογές (όπως προείπαν) αλλά θέλει αυτή την εξαθλίωση και την απώλεια κάθε ελπίδας στη σκέψη του λαού, την κατάρρευση, τα πλήγματα της κοινωνίας... Για τη δήθεν απεργία των συνδικαλισταράδων σήμερα... Απαξιώνει την όλη οργάνωση...
[Σημείωση δική μου εδώ: Αν φοβόντουσαν μαζική παρουσία επ' ευκαιρία αυτής της απεργίας, τώρα είναι ήσυχοι, διότι... τι σύμπτωση... η καιρική κατάσταση (βροχάρα, καταιγίδα) δεν το επιτρέπει... Τα ψεκαστικά, σε διατεταγμένη υπηρεσία.]
23:31-41:00 (Μέχρι το τέλος ουσιαστικά...) > Για την ομιλία Τσίπρα στο Τέξας (μεγάλο γέλιο).
Τον κοσκινίζει άγρια... Απίστευτο κομμάτι, ο Καζάκης κορυφαίος! Ακούστε το.
51:00 > Απάντηση-Δήλωση Καζάκη
57:00 > Ερώτηση περί αντιμετώπισης των 'αντιφρονούντων' & Πουλημένη/Μεταμφιεσμένη Αριστερά
59:40 > Κουρής
1:01:00 > Βιβλίο Καζάκη & Πληροφόρηση
1:03:00 > Ηγεσίες και κληρονομιά ΠΑΣΟΚ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Touché! Έτσι, χύμα... Τα έκανε κουρέλια τα άδεια κουστούμια. Καύλα, απόλαυση, ηδονή. Μπας και ξαναβρούμε τη σύνδεση με την πραγματικότητα.ArELa έγραψε: 23:31 για την ομιλία τσίπρα στο τέξας (μεγάλο γέλιο)
τον κοσκινίζει άγρια... απίστευτο κομμάτι, ο καζάκης κορυφαίος! ακουστε το.
- ArELa
- Founder-Administrator
όντως! Τα'χει πάρει άσχημα και δε χαμπαριάζει πια. Η οργή του ξεχειλίζει και η αποφασιστικότητά του είναι εντυπωσιακή. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο άγριο τον ακούω.Illuminus έγραψε:Touché! Έτσι, χύμα... Τα έκανε κουρέλια τα άδεια κουστούμια. Καύλα, απόλαυση, ηδονή. Μπας και ξαναβρούμε τη σύνδεση με την πραγματικότητα.
Για τον Τσίπρα, έγινε πιο θηρίο ανήμερο, απ'ό,τι με τον Σαμαρά ένα πράμα... Και άδικο δεν έχει.
Ευχαριστώ που το συνέχισες, και που διόρθωσες με τα τέλεια χρονικά μικρολινκς που κάνεις και δεν ξέρω η ξανθιά να κάνω..
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Συμφωνώ για τα όσα λέει για τον Τσίπρα.
Αλλά έχει καλή γνώμη και συνεργάζεται μαζί με κάποιον άλλο από το Τσίριζα.
Το Γιάννη Τόλιο.
Αν υπάρχει κάποιος από τους τσιριζαίους που αξίζει είναι ο Τόλιος.
Αλλά τι γυρεύει στο Τσίριζα ο Τόλιος.
Ο Τόλιος έχει γράψει ένα βιβλίο για τη διαπλοκή στην Ελλάδα με.......όλα τα ονόματα.
Και με την ιστορία κάθε ομίλου με ονόματα και λεπτομέρειες και πως τα μεγάλα αφεντικά παντρεύονται με άτομα της πολιτικής σκηνής. Και αν δεν έχουν παντρευτεί με ποιές άλλες σχέσεις διαπλοκής είναι συνδεδεμένοι.
Ο Καμένος π.χ πριν παντρευτεί την Ικαριώτισα ήταν παντρεμένος με την κόρη του Φιλίππου της ΕΒΓΑ ο οποίος Φιλίππου ήταν χορηγός της αρχαιολογικής συλλογής της Μαρίκας Μητσοτάκη για να σωθεί όταν έκανε ματσαραγκιά με τη ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. Από το βιβλίο του Τόλιου ένα μικρό δείγμα.
Αλλά έχει καλή γνώμη και συνεργάζεται μαζί με κάποιον άλλο από το Τσίριζα.
Το Γιάννη Τόλιο.
Αν υπάρχει κάποιος από τους τσιριζαίους που αξίζει είναι ο Τόλιος.
Αλλά τι γυρεύει στο Τσίριζα ο Τόλιος.
Ο Τόλιος έχει γράψει ένα βιβλίο για τη διαπλοκή στην Ελλάδα με.......όλα τα ονόματα.
Και με την ιστορία κάθε ομίλου με ονόματα και λεπτομέρειες και πως τα μεγάλα αφεντικά παντρεύονται με άτομα της πολιτικής σκηνής. Και αν δεν έχουν παντρευτεί με ποιές άλλες σχέσεις διαπλοκής είναι συνδεδεμένοι.
Ο Καμένος π.χ πριν παντρευτεί την Ικαριώτισα ήταν παντρεμένος με την κόρη του Φιλίππου της ΕΒΓΑ ο οποίος Φιλίππου ήταν χορηγός της αρχαιολογικής συλλογής της Μαρίκας Μητσοτάκη για να σωθεί όταν έκανε ματσαραγκιά με τη ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. Από το βιβλίο του Τόλιου ένα μικρό δείγμα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Τσίπρας σε ότι λέει θυμίζει Σαμαρά και Ζάππειο 1,2,3,4.
Ο Σαμαράς ήταν πιο πειστικός.
Ο Σαμαράς ήταν πιο πειστικός.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Οι κατηγόριες για τον Ψύριζα είναι 100% τεκμηριωμένες και μιλάει για γεγονότα που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη ο κοπαδός του Ψύριζα.
Δε συμφωνώ με αυτό που λέει ότι δεν θα γίνουν εκλογές.
Θα γίνουν και μάλιστα σύντομα.
Τα όσα λέει για τον Ψύριζα με τα όσα λέει ότι δεν θα γίνουν εκλογές έχουν αντίφαση.
Θα γίνουν εκλογές για να κάνει ο Ψύριζα τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορεί να κάνει ο Σαμαράς.
Τις πολύ βρώμικες δουλειές τις κάνουν τα κατ όνομα αριστερά λαϊκά κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
Ο Σαμαράς απλώς συνεχίζει μια κατάσταση που βρήκε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καινούργιο.
Το καινούργιο είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Καζάκης Φασιστική εκτροπή.
Αλλά και αυτό που λέει ο Λαμπράκης διαμελισμός της χώρας.
Οι απόψεις Καζάκη Λαμπράκη συγκλίνουν και αλληλοσυμπληρώνονται.
Κυρίως σε ότι έχει σχέση με τον Ψύριζα.
Ο Καζάκης μιλάει και για τα σημάδια που τον οδηγούν να βγάλει για τον Τσιποκο τα συμπεράσματα.
Εγώ το πρώτο σημάδι το είδα λόγω της θέσης που πήρε στο θέμα της Λιβύης. Μετά λόγω της θέσης για τη Συρία.
Ο προοδευτισμός του Ψύριζα εξαντλείται στη αυτοδιάθεση του πισινού του κάθε ομοφυλόφιλου σε ότι έχει σχέση με σεξ και στην στήριξη κάτι χαζών θεατρικών όπως αυτό που ο Αθανάσιος Διάκος ζωντάνεψε και ήταν ιδιοκτήτης χασαποτεβέρνας.
Τα υπόλοιπα τα λέει ο Καζάκης.
Ο Τσίπρας μιλάει αγγλικά.
Το πως τα μιλάει δεν μας ενδιαφέρει γιατί τα δικά μου δεν είναι ξκαλύτερα.
Αλλά ως πολιτικός αρχηγός μιλάει αγγλικά όταν όλοι οι άλλοι ηγέτες μιλούν στη γλώσσα τους.
Το ίδιο έκανε και ο ΓΑΠ αλλά αυτός ήταν Αμερικάνος.
Ο Τσιριπόκο πάει να μιμηθεί το ΓΑΠ μιλώντας αγγλικά έστω τσατρα πάτρα και όχι ελληνικά.
Πρόκειται για ένδειξη υποταγής καταμπινάτη.
Δική μου άποψη: Κακό σημάδι που πρεμάζεψε όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ τίγκα στη διαπλοκή.
Στεγαστρο Καλατράβα κατάντησε.
Οι ίδιες φάτσες + κάτι ανεκδιήγητοι Τατσόπουλοι που ξερνάς μόνο που τους βλέπεις
Δε συμφωνώ με αυτό που λέει ότι δεν θα γίνουν εκλογές.
Τα όσα λέει για τον Ψύριζα με τα όσα λέει ότι δεν θα γίνουν εκλογές έχουν αντίφαση.
Θα γίνουν εκλογές για να κάνει ο Ψύριζα τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορεί να κάνει ο Σαμαράς.
Τις πολύ βρώμικες δουλειές τις κάνουν τα κατ όνομα αριστερά λαϊκά κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
Ο Σαμαράς απλώς συνεχίζει μια κατάσταση που βρήκε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καινούργιο.
Το καινούργιο είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Καζάκης Φασιστική εκτροπή.
Αλλά και αυτό που λέει ο Λαμπράκης διαμελισμός της χώρας.
Οι απόψεις Καζάκη Λαμπράκη συγκλίνουν και αλληλοσυμπληρώνονται.
Κυρίως σε ότι έχει σχέση με τον Ψύριζα.
Ο Καζάκης μιλάει και για τα σημάδια που τον οδηγούν να βγάλει για τον Τσιποκο τα συμπεράσματα.
Εγώ το πρώτο σημάδι το είδα λόγω της θέσης που πήρε στο θέμα της Λιβύης. Μετά λόγω της θέσης για τη Συρία.
Ο προοδευτισμός του Ψύριζα εξαντλείται στη αυτοδιάθεση του πισινού του κάθε ομοφυλόφιλου σε ότι έχει σχέση με σεξ και στην στήριξη κάτι χαζών θεατρικών όπως αυτό που ο Αθανάσιος Διάκος ζωντάνεψε και ήταν ιδιοκτήτης χασαποτεβέρνας.
Τα υπόλοιπα τα λέει ο Καζάκης.
Ο Τσίπρας μιλάει αγγλικά.
Το πως τα μιλάει δεν μας ενδιαφέρει γιατί τα δικά μου δεν είναι ξκαλύτερα.
Αλλά ως πολιτικός αρχηγός μιλάει αγγλικά όταν όλοι οι άλλοι ηγέτες μιλούν στη γλώσσα τους.
Το ίδιο έκανε και ο ΓΑΠ αλλά αυτός ήταν Αμερικάνος.
Ο Τσιριπόκο πάει να μιμηθεί το ΓΑΠ μιλώντας αγγλικά έστω τσατρα πάτρα και όχι ελληνικά.
Δική μου άποψη: Κακό σημάδι που πρεμάζεψε όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ τίγκα στη διαπλοκή.
Στεγαστρο Καλατράβα κατάντησε.
Οι ίδιες φάτσες + κάτι ανεκδιήγητοι Τατσόπουλοι που ξερνάς μόνο που τους βλέπεις
- ArELa
- Founder-Administrator
ευρωεκλογές θα γίνουν σίγουρα.doctormarkon έγραψε:Δε συμφωνώ με αυτό που λέει ότι δεν θα γίνουν εκλογές.
Δεν άκουσα να λέει πως δε θα γίνουν βουλευτικές εκλογές.
Μου διέφυγε, ή δεν άκουσες εσύ καλά;
Τον άκουσα να λέει πως δε θέλουν ΑΥΤΟΙ με τίποτα τις εθνικές εκλογές
και πως θ'αλλάξουν καταστάσεις πριν γίνουν (ελπίζει/φιλοδοξεί)
doctormarkon έγραψε:Ο προοδευτισμός του Ψύριζα εξαντλείται στη αυτοδιάθεση του πισινού του κάθε ομοφυλόφιλου σε ότι έχει σχέση με σεξ και στην στήριξη κάτι χαζών θεατρικών όπως αυτό που ο Αθανάσιος Διάκος ζωντάνεψε και ήταν ιδιοκτήτης χασαποτεβέρνας.
το ότι ο καζάκης στέκεται στα εθνικά θέματα και στηλιτεύει τον τσίπρα που τα'χει χεσμένα,
είναι άλλο δείγμα της στόφας του αριστερού όπως τον γνώρισα (και εκτίμησα) εγώ παλιότερα (μιλάω για τους αγνούς αριστερούς στη δεκαετία του '80), του αριστερού που ήταν έντιμος και ειλικρινής στον αγώνα του και ήταν φυσικά και πατριώτης. Το είδος δηλαδή του αριστερού που τώρα είναι είδος υπό εξαφάνιση.
άκουσα ότι ο Σόρος χρηματοδότησε και οργάνωσε το ταξίδι του στο τέξας.doctormarkon έγραψε:Ο Τσιριπόκο πάει να μιμηθεί το ΓΑΠ μιλώντας αγγλικά έστω τσατρα πάτρα και όχι ελληνικά.
Αν ισχύει αυτό, δε χρειάζεται νομίζω να πούμε τίποτ'άλλο...
Το αν μιμείται η όχι τον ΓΑΠ λίγη σημασία έχει.
Αυτο που έχει σημασία, είναι πως έχουν τα ίδια αφεντικά και υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ε τότε τα ερπετά τον θέλουν σαν τρελοί τον τσιριπόκο.
Η προβολή που του κάνουν το δείχνει αυτό.
Ο Ψύριζα έκανε αμάν να μπει στη βουλή και τώρα εκτοξεύτηκε για να πάρει κυβέρνηση.
Θα βγει και θα γκρεμίσει ότι έμεινε όρθιο από τα όσα παίρνει ο Άδωνης.
Θα μας πάρει και τα σώβρακα.
Αλλά μάλλον δεν θα προλάβει.
Αν βγει αληθινή η προφητεία μου στείλτε μου κανένα πελατάκι.
Σκέφτομαι να γίνω καφετζού ή χαρτορίχτρα.
Η προβολή που του κάνουν το δείχνει αυτό.
Ο Ψύριζα έκανε αμάν να μπει στη βουλή και τώρα εκτοξεύτηκε για να πάρει κυβέρνηση.
Θα βγει και θα γκρεμίσει ότι έμεινε όρθιο από τα όσα παίρνει ο Άδωνης.
Θα μας πάρει και τα σώβρακα.
Αλλά μάλλον δεν θα προλάβει.
Αν βγει αληθινή η προφητεία μου στείλτε μου κανένα πελατάκι.
Σκέφτομαι να γίνω καφετζού ή χαρτορίχτρα.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Εσείς που ακούτε τον καζάκη συστηματικά τι είπε πάλι τώρα τελευταία για τον Σωρρα
και έχει δημιουργεί θέμα ? δεν προλαβαίνω να κάνω αναρτήσεις σχετικά αλλά έχει προκύψει κάποιο θέμα. Ξέρει κανείς κάτι?
και έχει δημιουργεί θέμα ? δεν προλαβαίνω να κάνω αναρτήσεις σχετικά αλλά έχει προκύψει κάποιο θέμα. Ξέρει κανείς κάτι?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
τα παραπάνω βίντεο έχουν περιλήψεις.
Αν δεν ακούς κανένα σημείο (πιθανού ενδιαφέροντός σου), νομίζω βλέπεις
τις περιλήψεις -ειδικά του Ιλούμινου που έκανε εξαιρετική δουλειά...
Δέν ξέρω τι θέμα προέκυψε, αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά στον Σώρρα μετά τα τελευταία (τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη)
που είχα υποδείξει. (αν είχε αναφερθεί θα ήταν στις περιλήψεις)
Τον/μας καίνε άλλα που αφορούν άμεσα τη ζωή μας.
ευκαιρία να βάλουμε και την ανοιχτή συζήτηση που έγινε στο Public Χαλανδρίου
στην παρουσιαση του βιβλίου του, το οποίο προλόγισε και η Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ
Ούτε εδώ έκανε συγκεκριμένη αναφορά στο Σώρρα...
(περίληψη όταν βρω χρόνο ή αν τη βάλει ο Ιλούμινος)
Αν δεν ακούς κανένα σημείο (πιθανού ενδιαφέροντός σου), νομίζω βλέπεις
τις περιλήψεις -ειδικά του Ιλούμινου που έκανε εξαιρετική δουλειά...
Δέν ξέρω τι θέμα προέκυψε, αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά στον Σώρρα μετά τα τελευταία (τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη)
που είχα υποδείξει. (αν είχε αναφερθεί θα ήταν στις περιλήψεις)
Τον/μας καίνε άλλα που αφορούν άμεσα τη ζωή μας.
ευκαιρία να βάλουμε και την ανοιχτή συζήτηση που έγινε στο Public Χαλανδρίου
στην παρουσιαση του βιβλίου του, το οποίο προλόγισε και η Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ
Ούτε εδώ έκανε συγκεκριμένη αναφορά στο Σώρρα...
(περίληψη όταν βρω χρόνο ή αν τη βάλει ο Ιλούμινος)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
0:00 > Εισαγωγικά
2:10 / 3:20-19:30 > ΕΡΤ (ΜΑΤ, Κριτική [3:20-6:00], ΕΡΤ & Πανεπιστημιακοί [7:00], Γενικά περί ΕΡΤ [8:00], Περί ΠΟΣΠΕΡΤ [10:10], Πραιτωριανοί [12:20], Βουλευτές στην ΕΡΤ [12:50], Περατζάδες στην ΕΡΤ [14:30], Δημόσια Τηλεόραση στην Ευρώπη/Ισπανία [16:10] & Ενιαίο και Ιδιωτικό Σύστημα [18:00])
19:30-22:30 > Ομοσπονδιοποίηση & Ευρωεκλογές (Ευρωκοινοβούλιο, Σκάνδαλα, Έλλειψη εποπτευόντων Αρχών) [22:30/35:50-38:00 - Σχόλιο Α. Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής των Καννών το 1995]
23:38-35:40 > Πρόταση Μομφής (Αντιπολίτευση, Παραίτηση, Παρακράτος, Κυβέρνηση, Παραμύθιασμα Αντίδρασης Πολιτικών [23:38-32:00]), Αποπροσανατολισμός/Νομή Εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ [33:00], Συσπείρωση Συμμορίας/Εκλογικό μαντρί [34:00]
39:00-43:00 > Για τη συζήτηση της Δευτέρας 11/11/13 (Ένωση δυνάμεων για το κοινό καλό)
43:00-47:30 > Σχόλιο για παρουσία Λαφαζάνη στον Παπαδάκη (Κομματισμός) & Πρωτοβουλία του ΕΠΑΜ για την ενημέρωση
47:30-54:00 > Αμορφωσιά των σύγχρονων "Αριστερών" (Με αφορμή τον Τσίπρα στο Τέξας)/Ιστορική Αναδρομή (Ευρωπαϊκή Ενότητα & Δύναμη Λαών [49:00]), "Ηθικός Σοσιαλισμός" (Φασίζουσες [παρα]λογικές) [51:00], Σύνδεση με το νεότευκτο φασισμό της Ενωμένης Ευρώπης [53:15] (Ίδιες λογικές/Κατάλυση Εθνών-Κρατών/Διάλυση κυριαρχικού χώρου των Λαών)
54:50-55:40 > Ιστορική Αντίληψη (Συνέχεια)
56:00 > Υποσιτισμός παιδιών στην Ελλάδα (Συσσίτια στις ΗΠΑ & Τρολλιά Τσίπρα για το κοινωνικό κράτος των ΗΠΑ)
57:40-1:02:00 > Ενοικίαση εργαζομένων από το Δημόσιο (Θυμηθείτε και αυτά που λέγαμε για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με τους εργολάβους, ΔΕΗ, Δήμους κτλ.), Ατομικές Συμβάσεις, Κατάργηση έννοιας εργαζομένου/ανθρώπου/πολίτη, Σχόλιο για Τσίπρα/Κατάλυση κράτους [1:01:00], Επενδύσεις [1:02:30] (Έρημος με κοράκια)
1:04:00 > Πάλι για τη συζήτηση της 11/11/13 (Συμμετοχές και σημασία τους, Σχέδιο Β/ΑΝΤΑΡΣΥΑ [1:05:32], Αποφάσεις & Δικαιολογίες [1:07:00])
1:08:20-1:10:00 > Η τιμή της συνεισφοράς στη γνώση (ιστορικά) [Αυτό ισχύει για 'μένα τουλάχιστον, γιατί ο τίτλος "δάσκαλος" μου βγήκε αυθόρμητα κάποια στιγμή γαι τον Καζάκη και εξαπλάγην ευχάριστα όταν άκουσα ότι τον αποκαλούσαν κι άλλοι έτσι και που έμεινε τελικά σαν "τίτλος"), "Όρνια" [1:10:00]
- ArELa
- Founder-Administrator
έτοιμη ήμουν ν'αρχίσω να βάζω μερικά, αλλά με πρόλαβες (όπως πάντα) Ιλούμινε
Αυτός ο ήχος τους είναι τραγικός.
Κάποιοι λένε ότι θέλει άλλο σκηνικό. Χέστηκα για το σκηνικό.
ΗΧΟΛΗΠΤΗ θέλουν.
Δεν ακούω τιποτα χωρίς ακουστικά, και με αυτά είναι τραγική η κατάσταση (τουλάχιστον τώρα στην αρχή)
μπάι δε γουέι, για να μην ξεχνιόμαστε, το ξαναβάζω επειδή γυρίσαμε σελίδα...
Uploaded with ImageShack.us
όποιος σκοπευει να πάει, ας μου στείλει ΡΜ παρακαλώ
Αυτός ο ήχος τους είναι τραγικός.
Κάποιοι λένε ότι θέλει άλλο σκηνικό. Χέστηκα για το σκηνικό.
ΗΧΟΛΗΠΤΗ θέλουν.
Δεν ακούω τιποτα χωρίς ακουστικά, και με αυτά είναι τραγική η κατάσταση (τουλάχιστον τώρα στην αρχή)
μπάι δε γουέι, για να μην ξεχνιόμαστε, το ξαναβάζω επειδή γυρίσαμε σελίδα...
Uploaded with ImageShack.us
όποιος σκοπευει να πάει, ας μου στείλει ΡΜ παρακαλώ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Στο 14:30 όπως υπέδειξε στις επικεφαλίδες του ο Ιλούμινος, αναφέρει το κλίσιμο τηλεόρασης στην Ισπανία, σε περιφέρεια στην οποία η κεντρική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει στα τοπικά, όμως το έκανε, κατόπιν εντολής της μερκελογερμανοσιωνίας, και έγινε στο μοντελάκι που πρακτικά εφήρμοσε πρώτος ο Σαμαράς... διαδίδονται τα καλούδια στην Ευρώπη...
Στο 19 λέει ότι αυτές οι ευρωεκλογές θα'ναι οι τελευταίες, και τον πιστεύω. Λέει πως θα φτάσουμε στο σημείο, αυτή η "ευρώπη των λαών" να μην επιτρέπει ούτε καν εθνικές εκλογές, αφού η έννοια της δημοκρατίας όπως την ξέρουμε, έγινε φτου κακά και στρεβλώθηκε φρικτά και άρρωστα...
και φυσικά, στόχος επίσης είναι να απεκδυθούν οι χώρες απο τα εθνικά τους σύμβολα, ιδανικά, και δίκια... να τα ξεχάσουν οι λαοί αυτά. Είμαστε μάζα, αχταρμάς, χυλόσουπα...
Την προχωράνε την ατζεντούλα με φρενήρεις ρυθμούς, με βιασύνη τρομερή...
Δείτε τις αποφάσεις της ευρωπάρας, να ελέγχει τα δημοσιονομικά ΚΑΘΕ χώρας μέλους, είτε είναι στην ευρωζώνη είτε όχι...
Χθες είδατε να αναφέρεται κανένα "δημοκρατικό" και... "ελληνικό" κανάλι, στη γιορτή της αεροπορίας;
Για θυμηθείτε τι γινόταν παλιότερα τέτοια μέρα.. χθες ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝ!
Στο 19 λέει ότι αυτές οι ευρωεκλογές θα'ναι οι τελευταίες, και τον πιστεύω. Λέει πως θα φτάσουμε στο σημείο, αυτή η "ευρώπη των λαών" να μην επιτρέπει ούτε καν εθνικές εκλογές, αφού η έννοια της δημοκρατίας όπως την ξέρουμε, έγινε φτου κακά και στρεβλώθηκε φρικτά και άρρωστα...
και φυσικά, στόχος επίσης είναι να απεκδυθούν οι χώρες απο τα εθνικά τους σύμβολα, ιδανικά, και δίκια... να τα ξεχάσουν οι λαοί αυτά. Είμαστε μάζα, αχταρμάς, χυλόσουπα...
Την προχωράνε την ατζεντούλα με φρενήρεις ρυθμούς, με βιασύνη τρομερή...
Δείτε τις αποφάσεις της ευρωπάρας, να ελέγχει τα δημοσιονομικά ΚΑΘΕ χώρας μέλους, είτε είναι στην ευρωζώνη είτε όχι...
Χθες είδατε να αναφέρεται κανένα "δημοκρατικό" και... "ελληνικό" κανάλι, στη γιορτή της αεροπορίας;
Για θυμηθείτε τι γινόταν παλιότερα τέτοια μέρα.. χθες ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Τουλάχιστον ο Καζάκης μιλάει για το φασισμό της κυβέρνησης. Έχω αηδιάσει με τους αντιφασίστες που το μόνο που τους ενοχλεί είναι ο φασισμός της Χ.Α., λες και η Χ.Α. κλέβει τον ιδρώτα μας και τα όνειρά μας.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ION 4ever
Ειχαμε επισης καπου, δεν το βρισκω τωρα αναρωτηθείArELa έγραψε:ION 4ever έγραψε: 15/ μιλάει για ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον σώρρα στα βόρεια προάστεια...
Δεν ξέρω αν είναι πυροτέχνημα άκομψης ψευτιάς αυτό, ή αν είναι αλήθεια.
Σ'αυτό πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο καζάκης.
αν ο Γεωργαντζας, ο Αντιπρόεδρος της End ήταν μέλος του επαμ.
εδώ είναι μια τοποθέτηση του Γεωργαντζα που διευκρινίζει κάπως τα πράγματα.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11 ... ainei.html
Δεν έχω καμμία απολύτως διάθεσι να ασχολούμαι με παραπληροφορημένους ελληνόφωνες. ΄Ενας από το είδος τους όμως έχει αρχίσει να κάνει συχνή χρήσι του ονόματός μου, υποχρεώνοντάς με να το πράξω.
Βρέθηκα στην Αθήνα γιά μία ημέρα, κατά την διάρκεια της επιστροφής μου στην Νέα Υόρκη, μετά από μία αποστολή του συμβουλευτικού οργανισμού ΕΙ·ΕΝD στην Κύπρο. Τηλεφώνησα του Δημήτρη Καζάκη στο όνομα της συνένωσης του ελληνικού μας λαού, γιά να προσκαλέσω τον ίδιο, όπως και άλλα μέλη του ΕΠΑΜ, σε μία συνάντησι του οργανισμού ΕΙ·ΕΝD, που είχε προγραμματιστεί στην Λακωνική Αγωγή, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Στο παρελθόν είχαμε επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Καζάκη, τηλεφωνικά, αλλά και μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Διά ζώσης όμως, τον Καζάκη τον έχω συναντήσει μία μόνον φορά, ήταν νομίζω Αύγουστος του 2011, σε μία συνάντησί μας, μαζί με τους συνάδελφους μου, Δρ. Κώστα Κυριακίδη και Δρ. Νίκο Λυγερό.
Προσκάλεσα λοιπόν τον ίδιο τον Καζάκη και του ζήτησα επίσης να παρευρεθούν μαζί του στην Λακωνική Αγωγή, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, τα μέλη του ΕΠΑΜ, Λεωνίδας Αποσκίτης και Δημήτρης Κυπριώτης. Τον Αποσκίτη και τον Κυπριώτη τους είχα γνωρίσει σε άλλες συναντήσεις Ελληνίδων και Ελλήνων που, μέσα στο αρμονικό πλαίσιο της Ελευθερίας, του Πολιτικού ΄Ερωτα και της Δικαιοσύνης, μας ενώνει το πρόταγμα της απελευθέρωσης της πατρίδας μας, από το ξενόφερτο καθεστώς, της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, η οποία δεν είναι μόνον ανθελληνική, αλλά και άρδην ελληνοφοβική.
― «Καλά, θα τους το πω, θα τους το πω...», μου υποσχέθηκε ο Δημήτρης Καζάκης.
Η σύντομη τηλεφωνική συζήτησί μας γρήγορα στράφηκε στην συνάντησι του Καζάκη με τον Αρτέμη Σώρρα. Από ό,τι γνωρίζω, από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα, εκείνη η συνάντησι πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μάκη Ευθυμίου Τριανταφυλλοπούλου, δημοσιογράφου και εκδότη.
΄Ηταν σε εκείνο ακριβώς το σημείο της σύντομης τηλεφωνικής μας συνδιάλεξης, που ο Καζάκης άρχισε να μου λέει γιά την εντύπωσι που του έκανε ο Αρτέμης Σώρας. Τον παρομοίασε με... «νταλικιέρη» και, στο όνομα της συνένωσης του ελληνικού μας λαού, του απάντησα:
― «Ναι, και εγώ άκουσα να τον παρομοιάζουν είτε με νταλικέρη ή με club bouncer, δηλαδή με μπράβο λέσχης. Έχω δει όμως με τα μάτια μου και έχω πιάσει στα χέρια μου, τα πιστοποιητικά αποδείξεων καταθέσεως ή certificate of deposit receipts, τα αποκαλούμενα 'CDRs', γιά τα ομόλογα των US$600 δις. των ΗΠΑ, που καταθέσαμε σε θυρίδα τράπεζας του Καναδά, μέλη του οργανισμού ΕΙ·ΕΝD, γιά τον Αρτέμη Σώρρα, σε ειδικό λογαριασμό, υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας. Είναι αληθινά!»
― «Καλά... γιά μένα δεν ξέρω, αλλά θα το πω στους άλλους», μου υποσχέθηκε ξανά ο Καζάκης.
Τον Αύγουστο του 2013 είχα την ευκαιρία να ξανασυναντήσω διά ζώσης, τον Λεωνίδα Αποσκίτη. Τον ρώτησα λοιπόν εάν ο Καζάκης του είχε μιλήσει ποτέ γιά την συνάντησι του οργανισμού ΕΙ·ΕΝD, στην Λακωνική Αγωγή, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.
― «Όχι, ποτέ!», ήταν η λακωνική απάντησι του Λεωνίδα.
΄Οπως πολύ χαρακτηριστικά και επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Αντώνης Φιλοκλής Βαλσαμάκης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΙ·ΕΝD, καλώς ή κακώς, ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει, ούτε ποτέ είχε στην κατοχή του τέτοιου είδους άδειες ασκήσεως επαγγέλματος. Όσο γιά τα περί «μπουρδέλου στην Νέα Υόρκη» του Καζάκη, μάλλον δημιούργημα της φαντασίας του είναι, μιάς και η λειτουργία οίκων ανοχής απαγορέυεται αυστηρώς και διά ροπάλου στην Νέα Υόρκη.
Η μόνη πολιτεία των ΗΠΑ, όπου όχι μόνον επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται η λειτουργία οίκων ανοχής είναι η Νεβάδα. Όταν όμως κάποιος είναι παραπληροφορημένος, τότε... «άστα να πάνε».
Ούτε έχει καταλάβει ο Καζάκης, πως η ελληνική δικαιοσύνη επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς, ότι τα ομόλογα των US$600 δις. των ΗΠΑ είναι αληθινά; Ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης αθωώθηκαν, σχετικά με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με απόφαση ελληνικού δικαστηρίου (αριθμός απόφασης 67650/13), την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.
Δυστυχώς όμως, δεν φαίνεται να είναι παραπληροφορημένος μόνον γιά τους οίκους ανοχής στις ΗΠΑ ο Καζάκης. Πράττει καθεστωτικό εισοδισμό, κάθε φορά που λαλεί γιά ανατροπή του πολιτικού συστήματος.
Ο εισοδισμός του έγκειται στο ότι δήθεν δεν καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ του τι είναι ένα πολιτικό σύστημα ή πολίτευμα και του τι το ξενόφερτο, της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας καθεστώς, που δεν είναι μόνον ανθελληνικό, αλλά και άρδην ελληνοφοβικό. Ούτε καταλαβαίνει, αν και περιφέρεται ως ένας οικονομικός αναλυτής, ποίοι ακριβώς εκδίδουν, και με τι κόστος γιά τους ανθρώπους, τα χαρτονομίσματα δολλαρίου των ΗΠΑ.
Δυστυχώς γιά τον Δημήτρη Καζάκη, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε αρχίσει να βλέπoυμε τα ψεύδη της καθεστωτικής προπαγάνδας, καθιστώντας την πλέον αδρανή. Μήπως είναι καιρός ο Καζάκης και το συνάφι του, που κατάντησαν την Ελλάδα και την Κύπρο μας σε προτεκτοράτα ξένων συμφερόντων, να πάψουν τον ανελέητο καθεστωτικό εισοδισμό τους;
Στον αντίποδα αυτής της καθεστωτικής τους προπαγάνδας ορθώνεται η ηθική, που οδηγεί στην τεράστια κοινωνική αξία των δικαίων συναλλαγών. Η ηθική έχει σημαντικές συνέπειες γιά τηνκοινωνική μας συνοχή, όπως και γιά την λειτουργία και την ανάπτυξι της οικονομίας των κλασικών χρόνων του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.
Πολλά λοιπόν λέει ο Δημήτρης Καζάκης, αλλά λίγα φαίνεται πως καταλαβαίνει. ΄Ισως αυτός είναι ο λόγος που έχει μετατρέψει το ΕΠΑΜ σε ένα «προσωποπαγές γκρουπούσκουλο», όπως το αποκαλούν μερικά τέως μέλη του, ενώ τώρα τρέχουν, προσπαθώντας να ξεριζώσουν και την σκιά τους ακόμη, από το εν λόγω καθεστωτικό πλέον... κόμμα.
Μήπως όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη θύμα της καθεστωτικής προπαγάνδας και ο ίδιος ο Δημήτρης Καζάκης; Καθόσον εξακολουθεί, π.χ., να επιμένει στις καθεστωτικές κομμουνιστικές του καταβολές.
Λες και το ΚΚΕ δεν είναι ο αριστερός μπακλαβάς-γωνία του ξενόφερτου καθεστώτος της κομματοκρατίας. Ποιό απο τα κόμματα, είτε μέσα ή έξω από το αγγλοσαξωνικού τύπου κΥνοβούλιο, με 'Υ' λόγω κλέους, δεν είναι παρά ένα ακόμη στιβαρά ανθελληνικό και άρδην ελληνοφοβικό μέρος του καθεστώτος;
Ακόμη και ο Καρλ Μαρξ ακούμπησε στον κλασικό ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό, γιά την διδακτορική του διατριβή. Η διατριβή του Μαρξ αφορούσε στην σύγκριση των απόψεων δύο από τους στοχαστές της κλασικής Ελλάδος, του Δημοκρίτου και του Επικούρου.
Τελικά η διατριβή κατατέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Ιένας το 1841, όπου και έγινε δεκτή. Έχει ποτέ μελετήσει την διδακτορική αυτή διατριβή του Καρλ Μαρξ, ο εν λόγω δήθεν κομμουνιστής και περιφερόμενος ως οικονομικός αναλυτής;
Σχετικά με τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές ιδέες των στοχαστών της κλασικής Ελλάδος, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων και βιβλίων της νεωτερικότητας περιορίζονται στις σκέψεις των σωκρατικών φιλοσόφων. Πρωταγωνιστούν οι: Ξενοφών, Πλάτων και Αριστοτέλης, αν και αρκετές αναφορές γίνονται στους: Ησίοδο, Αριστοφάνη και Θουκυδίδη.
Πέραν όμως του Καρλ Μαρξ, οι λίγες αναφορές της νεωτερικότητας στο Δημόκριτο παρουσιάζονται συμπυκνωμένα και επιγραμματικά, χωρίς μία πραγματική αξιολόγησι των στοχασμών του. Αν και άλλοι ΄Ελληνες στοχαστές υιοθέτησαν κάποιες από τις απόψεις του, ίσως λόγω της διατριβής του Μαρξ, ο Δημόκριτος εξακολουθεί να παραμένει γνωστός κυρίως ως ο πατέρας της ατομικής θεωρίας.
Οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές όμως θεωρίες του Δημοκρίτου είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ίσως όμως οι νεο-μετα-μοντέρνοι της νεωτερικότητος τις αποφεύγουν, μιάς και οι ιδέες του εξελίσσονται ως ένα τμήμα της καθαρά ελληνικής ηθικής και φιλοσοφικής του διδασκαλίας.
Η ανάγκη της ενασχόλησης όμως των νεο-μετα-μοντέρνων της νεωτερικότητος με τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές θεωρίες του Δημοκρίτου δικαιολογείται απόλυτα, καθόσον με αυτές συνδιάζει τον πρωτοποριακά ελληνικό στοχαμό του. Ο ίδιος ο Αριστοτέλεις πιστοποιεί πως ο Αβδηρίτης «πένταθλος» φιλόσοφος είχε μελετήσει τα πάντα (Παπαδόπουλος Θ. Δημόκριτος: ο φιλόσοφος και ο φυσιοδίφης, ο θεωρητικός της δημοκρατίας, Gutenberg:Αθήναι, Ελλάς, 1979, σ. Cool.
Ο Θράσυλλος ταξινόμησε τα έργα του Δημοκρίτου σε τετραλογίες ηθικής, φυσικής, μαθηματικών και μουσικής, κάτω από 5 (πέντε) κατηγορίες, που συμπεριλαμβάνουν λογοτεχνικά αλλά και τεχνικά έργα, όπως επίσης και έργα γιά την ορθότητα της γλώσσας.
Ο Δημόκριτος ακολουθεί και επεκτείνει την κοσμοθεωρία του Λευκίππου, που είχε ως πυρήνα την αρχή: οτιδήποτε υπάρχει αποτελείται από άτομα και κενό. Μέσω της εμπειρικής μεθόδου, ο Δημόκριτος επεκτείνει την ελληνική φιλοσοφική παράδοδοσι των υλιστών φιλοσόφων.
Με την συμβολή του Δημοκρίτου, στην κλασική του εποχή, ο ελληνικός μας κόσμος πέτυχε να ενσωματώσει την δικαιοσύνη στην οικονομική του συμπεριφορά και τις δραστηριότητές του. Το έπραξε δε τούτο υιοθετώντας την κριτική σκέψι και τον ορθολογισμό, που θεμελίωσαν οι ΄Ελληνες στοχαστές, στις ελληνίδες πόλεις της Ιωνίας.
Δεν υιοθέτησε δηλαδή την ηθική λόγω του φόβου μιας αναμενομένης επιδοκιμασίας ή τιμωρίας. Απεναντίας, ο ελληνικός μας κόσμος επεδίωκε να μεγιστοποιήσει τα συλλογικά οφέλη, δηλαδή την συλλογική ευδαιμονία, και την συλλογική οικονομική ευμάρεια της ελληνικής πολιτικής κοινωνίας, γιά όλους τους πολίτες.
Αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγους που, όχι ελληνόφωνες, αλλά ξένοι συγγραφείς, σήμερα αναγνωρίζουν την υπεροχή της κλασικής-ελληνικής γραμμής σκέψεως. Απροκάλυπτα πλέον τοποθετούνται υπέρ της επιστροφής των θέσεων των στοχαστών της κλασικής Ελλάδος.
Πότε θα το κατανοήσουν αυτό και οι παραπληροφορημένοι ελληνόφωνες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που πολλά μεν λένε, αλλά λίγα καταλαβαίνουν; Πότε;
΄Αμιλλαν αμιλλώμενα γιά κόμματα, χαζά παιδιά, χαρά γεμάτα, γνωρίζετε περί όφεως μαύρου και κολοβού; Ποίες είναι ακριβώς οι λέξεις, που δεν κατανοείτε, από το πρόταγμα του οργανισμού ΕΙ·ΕΝD: «χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα»;
Ειδικά γιά τον Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος επίσης πολλά λέει, αλλά λίγα καταλαβαίνει, όποια και αν είναι η εντύπωσι του νταλικιέρη ή πορτιέρη, που του έκανε ο Αρτέμης Σώρας, ο πριν και πάνω απ' όλα ΄Ελληνας πατριώτης, Αρτέμης Σώρρας, είναι αυτός που πρέπει, την ώρα που πρέπει, γιά να πράξει αυτό που πρέπει, υπέρ του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. Είτε σου αρέσει ή όχι, είτε παρομοιάζεις τον Αρτέμη Σώρρα με νταλικέρη ή με πορτιέρη, άμεσα πρέπει να σταματήσεις τις άστοχες και δολίως σκόπιμες επιθέσεις σου εναντίον του, όπως και εναντίον των μελών του οργανισμού ΕΙ·ΕΝD.
΄Αλλως πως, γρήγορα θα πρέπει και εσύ να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου, μαζί με τις άλλες και τους άλλους παραπληροφορημένους ελληνόφωνες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Διότι γιά άλλη γη και άλλα μέρη πρέπει να σαλπάρετε, χαζά παιδιά, χαρά και με τα καθεστωτικά σας κόμματα γεμάτα ...
Εκεί λοιπόν, υπό την προστασία κάποιου άλλου, επίσης άρδην ανθελληνικού και ελληνοφοβικού καθεστώτος, ίσως αρχίσετε να διαλογίζεστε ομαδικά. Και εάν το φαντασιακό σας αρχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει, τότε μόνον ίσως αρχίσετε να κατανοείτε την αυθεντικά ελληνική διορατικότητα και οξυδέρκεια, όπως και το ορμητικό ελληνικό πάθος περί δικαίου, που διακατέχουν τον πριν και πάνω απ' όλα ΄Ελληνα πατριώτη, Αρτέμη Σώρρα!
Ζήτω το ελληνικό μας έθος και έθνος!
Νίκος Γεωργαντζάς
Συνδήκτωρ, ΕΙ·ΕΝD
- ArELa
- Founder-Administrator
Το ανασκάλεμα για θέμα που έχει ήδη συζητηθεί προ καιρού και απαντήθηκε,
το βρίσκω εντελώς άκαιρο.
Τι εννοώ ανασκάλεμα; Το πρώτο quote (από μένα) που έβαλες...
θα'θελα να μου δείξεις από ποιο σημείο πήρες με λινκ...
Διότι αν θυμάμαι καλά, παρακάτω διευκρινίζεται ότι η συνάντηση Σώρρα-Καζάκη έγινε στου τριανταφυλλόπουλου, πράγμα που προσπερνάς ή δεν πρόσεξες καθόλου.
Επίσης...
Δε νομιζω οτι σ'αυτή τη φάση αφορά κανέναν πλέον τι είναι ο Γεωργαντζάς, πού ήταν κλπ..
Το θέμα είναι το τι θα γίνει, ΑΝ θα γίνει κάτι για τη ζωή μας ολάκερη,
και την ανατροπή αυτής της παράνοιας που παίζει με τις τύχες μας...
Προσωπικά περιμένω να δω τι έγινε στην ανοιχτή συζήτηση στο πολυτεχνείο απόψε,
διότι δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω.
το βρίσκω εντελώς άκαιρο.
Τι εννοώ ανασκάλεμα; Το πρώτο quote (από μένα) που έβαλες...
θα'θελα να μου δείξεις από ποιο σημείο πήρες με λινκ...
Διότι αν θυμάμαι καλά, παρακάτω διευκρινίζεται ότι η συνάντηση Σώρρα-Καζάκη έγινε στου τριανταφυλλόπουλου, πράγμα που προσπερνάς ή δεν πρόσεξες καθόλου.
Επίσης...
προσωπικά δε μ'ενδιαφέρει αν ήταν ή δεν ήταν...ION 4ever έγραψε:Ειχαμε επισης καπου, δεν το βρισκω τωρα αναρωτηθεί
αν ο Γεωργαντζας, ο Αντιπρόεδρος της End ήταν μέλος του επαμ.
Δε νομιζω οτι σ'αυτή τη φάση αφορά κανέναν πλέον τι είναι ο Γεωργαντζάς, πού ήταν κλπ..
Το θέμα είναι το τι θα γίνει, ΑΝ θα γίνει κάτι για τη ζωή μας ολάκερη,
Προσωπικά περιμένω να δω τι έγινε στην ανοιχτή συζήτηση στο πολυτεχνείο απόψε,
διότι δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
Δεν το ξεχνώ καθόλου. εγώ ήμουν άλλωστε αυτή που το είχε αναφέρει.ArELa έγραψε:ιότι αν θυμάμαι καλά, παρακάτω διευκρινίζεται ότι η συνάντηση Σώρρα-Καζάκη έγινε στου τριανταφυλλόπουλου, πράγμα που προσπερνάς ή δεν πρόσεξες καθόλου.
Δεν είναι καθόλου άκαιρο καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως και καλό είναι
να καταγράφονται.
Ίσως να χρησιμοποίησα δικό σου quote
αλλά υπάρχουν και άλλοι που τους ενδιαφέρει.
Αν θυμάμαι καλά η ντοκτορεσα είχε αναρωτηθεί αν ο Γεωργαντζας
ήταν και μέλος στο ΕΠΑΜ.
Με αυτό το μήνυμα ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα αλλά σε όλους όποιους
θα τους ενδιέφερε να μάθουν τι είχε και έχει γίνει.
το θέμα Αρέλα μου είναι τι κάνει ο κάθε ένας από εμάςArELa έγραψε:Το θέμα είναι το τι θα γίνει, ΑΝ θα γίνει κάτι για τη ζωή μας ολάκερη,
χωρίς να περιμένει να κάνουν οι άλλοι κάτι.
Και αυτό που λέω δεν ειναι καρφί προς εσένα
γιατί γνωρίζω ότι αυτό που δύνασαι το κάνεις και με το παραπάνω.
Back-up: http://www.youtube.com/watch?v=6RHZiIzJKT8
0:00 > Πώς θα αλλάξει χέρια η χώρα, Χρηματιστήριο, Οικονομία, Υποτίμηση/Αποπληθωρισμός, Κερδοσκοπικά παιχνίδια
1:58 > Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, Κεντρικό Κρατικό Μόρφωμα/Υπερκρατικό Απολυταρχικό Καθεστώς, Κατάργηση Εκλογών/Ευρωεκλογές, Πολιτική Ρευστότητα, Τραπεζικό Καρτέλ
3:41 > Οικόπεδο Ελλάδα, Δούλοι, Μετανάστες ("Ελεύθερη Εργασία"), Άνοιγμα συνόρων/Όλοι μετανάστες, Εξαφάνιση Εθνικο-Απελευθερωτικών Κινημάτων, Αποικιοκρατία/Διάλυση (Εθνικών) Κρατών, Ραγιαδισμός
6:10 > Διάσωση μέσω Λαοκρατίας, Μια Νέα Ελλάδα
7:00 > Πραξικόπημα 2010, Ενωτικός Εθνικοαπελευθερωτικός Πόλος, Διαγραφή χρέους, Τιμωρία ενόχων, Διαμόρφωση πολιτικών εξελίξεων, Δημοκρατία [8:30], Ενότητα Λαού
9:05 > Εθνική Ενότητα, Φασιστικές λογικές, Ελεύθερη Πτώση [10:10], Αποφάσεις για ριζική ανατροπή
~~~
11:08 > Επιτυχία της εκδήλωσης σχετικά με το πολιτικό/κινηματικό φάσμα της, Ένωση για το συμφέρον του λαού, Καθήκον για συνεργασία και μετάδοση της ιδέας [13:00], Κατάλυση Πολιτείας [14:30], Θέμα με μετανάστευση στην Αυστραλία/Ναυτεργάτες (Χαρτιά από Πρεσβεία Βερολίνου) [15:20], Ανάκαμψη σε ένα νέο περιβάλλον [16:18]
17:00 > "Περιπατητική Πολιτική"/Πίστη στην ανατροπή, Πρωτοπόροι στον αγώνα/Επίγνωση και προσωπικού συμφέροντος/Εξασφάλιση Μέλλοντος/Αγώνας για Απελευθέρωση [18:00], Μολών λαβέ [20:51], Ενότητα Λαού/Δυνάμεις μίσους
22:20 > Επί Σκοπώ Γενοκτονία, Δυνατότητα Ανατροπής/Αποφασιστικότητα/Αφοσίωση στο σκοπό [23:00], Εναντίωση στον Εμφυλιοπολεμικό Σπαραγμό [24:00], Δικαίωση η έκβαση της καθημερινότητας, Θύματα πολέμου/Δικαίωμα στον έλεγχο/Ανατροπή ληστοσυμμορίας [25:00]
26:30 > Η καρδιά του Εθνικο-Απελευθερωτικού αγώνα, Δέσμευση στον Αγώνα, Ανάγκη ανταπόκρισης στις ανάγκες της κοινωνίας [28:00], Ιστορική ολοκλήρωση ανατροπής [28:54]
- ArELa
- Founder-Administrator
Από τις καλύτερες, δυναμικότερες, συνοπτικότερες, μεστότερες και ΑΛΗΘΙΝΟΤΕΡΕΣ
ομιλίες του που έχω ακούσει.
Λυπάμαι που δεν κατάφερα να πάω...
Ευχαριστώ πολύ για τις επικεφαλίδες, Ιλούμινε!
ομιλίες του που έχω ακούσει.
Λυπάμαι που δεν κατάφερα να πάω...
Ευχαριστώ πολύ για τις επικεφαλίδες, Ιλούμινε!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
1:50 > Για τη συνάντηση στο Πολυτεχνείο/Η μόνη ενωτική διαδικασία που ξεκινάει από τη βάση (λαό) - Ήταν κι ο Λαφαζάνης και άλλοι εκεί. Μεγάλη η συγκέντρωση, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
10:30 > Γιατί δεν πήγε ο κόσμος στο Σύνταγμα... Άγρια κριτική σε όσους καλούν τον κόσμο λες και είναι κοπάδι προβάτων και μετά εκφράζουν και μεμψιμοιρία απέναντί του... Δεν φταίει ο κοσμος (επέμενε), δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς (όσοι κάνουν καλέσματα) στραβά αρμενίζουμε.
13:30 > Με δεδομένο τον προβληματισμό του "Πού είναι η νεολαία;", ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό ότι προχθές στο αμφιθέατρο βρισκόταν πολύς νέος κόσμος.
15:20 > Όσοι έφυγαν από εκεί, έφυγαν με την αίσθηση κάποιου καθήκοντος. Η ενότητα ο κύριος και βασικός παράγων. Το ΕΠΑΜ απέδειξε έμπρακτα αυτά που λέει περί ενότητας - δεν έμεινε στα λόγια.
Κλήθηκαν οι πάντες. Το κάλεσμα στον Καμένο απέτυχε παταγωδώς (και δε σχολιάζει περισσότερο). Ο Λαφαζάνης ήρθε και ο ερχομός του ίιναι απάντηση στην πολιτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά το Τέξας... Κλήθηκε και ο Αλαβάνος αλλά δεν έγινε τίποτα. Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης τίποτα. Κάποιοι συνδικαλιστές όπως ο Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παρευρέθηκαν...
20:30 > Η διάλυση-αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος είναι υπέρ του λαού και η συνένωση δημοκρατικών/αντιφασιστικών/αντιμνημονιακών δυνάμεων θα γίνει και πιο εύκολα. Τι πρέπει να κάνουμε...
Ο κόσμος αδιαφορεί παντελώς για τη Βουλή και τα καλέσματά της. Γεννάται το ερώτημα, τι το θέλουμε αυτό το κοινοβούλιο.
23:58 > Ο Καζάκης απαντάει σε ερώτημα ακροατή για τους Δήμους (Να τους πάρουμε μαζί μας εκλογικά για να πέσει η φαύλη κυβέρνηση)
27.50 > Ο παλμός στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικός. Ο Καζάκης περιγράφει πράγματα που τον ανέβασαν, τον εμψύχωσαν και τον ενέπνευσαν να κάνει άλλου είδους ομιλία και όχι την παραδοσιακή... Εξυμνεί το επίπεδο του κόσμου, ο οποίος ήξερε πολύ καλά πού ειχε έρθει και γιατί, κλπ. 'Εσπασε η βαριά αλυσίδα της λογικής του κομματόσκυλου και των κομματικών μηχανισμών.
34:05 > Απαντά δυναμικά (συντρίβοντας το επιχείρημα) σε παρατήρηση (αρνητική) ακροάτριας, πως δεν ήρθαν αυτοί που είχε σκυλοβρίσει, ότι δεν έχει δει εμπράκτως κινήσεις και δράση του κινήματος πλην της αγωγής για το χαράτσι, κλπ., κλπ. Επιπροσθέτως, απαντά σ'αυτούς που ήρθαν να κάνουν φασαρία (σταλμένοι από κάποιους...) αλλά το θέμα τελείωσε γρήγορα και αναίμακτα λόγω της καλής περιφρούρησης... Λέει ότι καλά κάνουν και τον φοβούνται... Δεν είναι αβάσιμος ο φόβος τους.
39:13 > Απαντά (με σημαντικότατες επισημάνσεις) σε παρατήρηση ακροατή περί εκλογών... στις οποίες πολύς κόσμος κολλάει ως μόνη λύση... και σε άλλη μία, που προτείνει κίνηση διαμαρτυρίας εναντίον ΚΚΕ και ΑΝ.ΕΛ. που δεν παραιτούνται για την ανατροπή της κυβέρνησης και για πραγματική συμμαχία με το λαό
41:00 > Φασίζοντες Αντικαπιταλιστές
44:46 > Τα αποτελέσματα που είχε η Πρόταση Μομφής και η συζήτηση που εξελίχθηκε στη Βουλή το τελευταίο τριήμερο... (Φασισταριά, Ρέιντζερς & Κένταυροι, Φασιστικές Οργανώσεις, Πολιτικά εγγόνια [Έβερτ, Μεϊμαράκης...]), Μεγαλο-δημοσιογράφοι και Αθωώσεις με βουλεύματα [49:00], Βιαιότητα στην ΕΡΤ/Συμπεριφορά φασισταριών/Χαμηλό επίπεδο Βουλής [51:00], Ανυπαρξία Αντιπολίτευσης [53:00], Συνέχεια περί συμπεριφοράς (Φασιστοειδή) [55:00], Επιτροπές δρόμου και εκλογές [57:00], Περιορισμός δικαιωμάτων από αστυνομικά όργανα/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ [58:30], Συσχετισμοί συστημικών πολιτικών δυμάμεων [1:01:00]
1:05:00 > Στημένα δημοσιεύματα, Εσωτερικές εκκαθαρίσεις συστημικών [1:07:23], ΣΥΡΙΖΑ και εξαγορές δημοσιογράφων και έλλειψη ενεργών υποστηρικτών [1:10:00], Συμπεράσματα ιδίοις όμμασι, Ενημέρωση και Προσωπικά συμπεράσματα [1:11:30], Στο στόχαστρο η ανατροπή της εσωτερικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ/Ξεκαθάρισμα μεταξύ δουλοπάροικων της κομαμτικής ηγεσίας και ανεξάρτητων, τίμιων προσωπικοτήτων [1:13:00]
1:16:40 > Σχόλιο για καλεσμένους εκπροσώπους που δεν πήγαν στη συγκέντρωση αλλά πήγε ο κόσμος τους (ΑΝ.ΕΛ., ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και το "ασήμαντο" αντίπαλο δέος + Αναρχικοί και συντηρητικοί, Εκπλήξεις
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble