doctormarkon έγραψε:Γίνεται λόγος για φύτρο σιταριού.
Χωρίς να το αφήσουμε να γίνει σιταρόχορτο.
Τι γνώμη έχεις γι αυτό Κωστάκη?
Την καλύτερη. Αν και όπως είχα πει και στο παρελθόν, προσωπικά δεν καταναλώνω φύτρα. Δεν μου είναι εύκολα στην χόνεψη. Το φύτρο σταριού όντως είναι νόστιμο. Και σκέτο μουλιασμένο μπορείς να φας σαν πρωινό με μέλι και καρύδια. Και βρασμένο εξαιρετικο επίσης, το λεγόμενο κολυβόζουμο που λέμε αλλά χωρίς ζάχαρη κλπ.
doctormarkon έγραψε:Aφού η χλωροφύλλη δεν είναι καλή τότε δεν πρέπει να τρώμε ούτε σπανάκι?
Ούτε ρόκα ούτε μαϊντανό ούτε μπρόκολο.
Αυτά όλα είναι τα αγαπημένα μου και δεν θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου.
Και αν τα βγάλουμε τι να τρώμε τελικά?
Παρεξήγησες τα λεγόμενα μου. Δεν είπα ότι είναι βλαπτική, είπα ότι δεν είναι αυτό που την παρουσιάζουν, δηλαδη ως πανάκεια. Απο το σπανάκι κλπ παίρνουμε χίλια καλά πράγματα, δεν είναι το θέμας η χλωροφύλλη. Η φλωροφύλλη είναι ουδέτερη για τον άνθρωπο.