Απο τον Μάιο ο φίλος μου και εγώ αποφασίσαμε να αλλάξουμε -επιτέλους!- τις διατροφικές μας συνήθειες, οι οποίες, πέρα από τη δεδομένη ζημιά που κάνουν στην υγεία, μας ειχαν αφήσει και μπόλικα περιττά κιλά..Χωρίς λοιπόν να ακολουθήσουμε καμμιά συγκεκριμένη δίαιτα χάσαμε κιλά κάνοντας μόνον τα εξής:
α/ κόψαμε όλες τις μαλακιούλες που σαβουριάζαμε τόσο καιρό (και μάλιστα τα βράδια!), όπως πίτσες, χάμπουργκερ και λοιπές αηδίες...Από εκεί που ήμασταν η χαρά του ντελιβερά, όλοι αυτοί μας έχασαν για τα καλά! Άσε που αυτό δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καλό έκανε στην τσέπη μας...

β/ μικρίναμε τις μερίδες του κανονικού μας φαγητού, όχι όμως και σε βαθμό να πεινάμε..
γ/ κόψαμε τα ψωμιά
δ/ μαχαίρι και στα γλυκά (βέβαια, στις διακοπές έγιναν και μερικές παρασπονδίες, όπως ολίγον παγωτό και καμμιά βάφλα, αλλά όλα καλά! Βλέπετε, οταν γενικά τρέφεσαι σωστά, αλλάζει και ο μεταβολισμός σου και οι καύσεις επίσης..)
ε/ το βράδυ, συνήθως, φρούτα. Το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για φρούτα, γιατί και ποικιλία υπάρχει και δροσίζεσαι..
Αποτελέσματα? Μέχρι στιγμής εντυπωσιακά, κυρίως όσο αφορά στο boyfriend: από 118 κιλά, έπεσε στα 95 και κατεβαίνει...Αλλος άνθρωπος σας λέω,΄έχει μείνει ο μισός!

Εγώ ήθελα να χάσω γύρω στα 7 κιλά, έχασα τα 5 και μου μένουν άλλα δύο

Δεν σας κρύβω οτι εγώ -μιας και δεν με ενδιαφέρει να χάσω και πολύ πράμα- το βραδάκι τώρα πιά ψιλοτσιμπάω. Έχω φτιάξει δε, ωραιότατα πιάτα, με λίγες θερμίδες καθώς και σαλατες, αλλά...επειδή τα φτιάχνω από την κεφάλα μου, μετά τα ξεχνάω!

Σας υποσχομαι, οτι οταν θα ξαναφτιάξω κάτι καλό και επιτυχημένο, θα το ποστάρω!