ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (απο Μάϊο 2013)...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (απο Μάϊο 2013)...

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 15:28

Μόλις το είδα κι ετοιμαζόμουν να το φέρω...
(από εδώ http://www.enikos.gr/society/169305,Nek ... lanhs.html )

Ευχαριστώ LD :makia:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 15:31

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τετ 28 Αύγ 2013, 16:41

ArELa έγραψε:Μόλις το είδα κι ετοιμαζόμουν να το φέρω...
(από εδώ http://www.enikos.gr/society/169305,Nek ... lanhs.html )

Ευχαριστώ LD :makia:
:rose: :rose: :rose:
Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν τέσσερις χειρόγραφες σελίδες όπου ο σχεδιαστής είχε γράψει τα τελευταία του λόγια στα ελληνικά και τα γαλλικά – Κατά πληροφορίες αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε

Σε πρόσφατη συνέντευξή του «προανήγγειλε» το θάνατό του Μια συνεργάτιδα του Μιχάλη Ασλάνη ήταν αυτή που βρήκε νεκρό τον διάσημο σχεδιαστή μόδας το μεσημέρι της Τετάρτης. Δίπλα στο άψυχο κορμί του σχεδιαστή υπήρχαν άδεια κουτιά από φάρμακα καθώς και τέσσερις σελίδες στις οποίες ο Ασλάνης είχε αποτυπώσει τις τελευταίες του σκέψεις.

Στο χειρόγραφό του, που είναι γραμμένο στα ελληνικά και στα γαλλικά, κατά πληροφορίες, περιγράφει το προσωπικό του αδιέξοδο μετά το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και εξαιτίας του οποίου υποχρεώθηκε να μεταναστεύσει στη μακρινή Βραζιλία, καθώς και τους προβληματισμούς του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

«Είδε» το θάνατό του Ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη συγκλονίζει όχι μόνο το χώρο της μόδας και της ελληνικής σόου-μπιζ αλλά και όλη την κοινή γνώμη αφού ο σχεδιαστής μόδας ήταν δημοφιλής.

Ο ίδιος ο άτυχος σχεδιαστής είχε δημοσιοποιήσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε εκφράζοντας ακόμα και ανησυχία για τη ζωή του καθώς οι δύο γυναίκες που είχε εμπιστευθεί για την διαχείριση των υποθέσεων τον είχαν «γδύσει». Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο ακόμα και να τον πιέζουν μέσω δικηγόρων για να τις… αποζημιώσει.

Διαβάστε την τελευταία του εξομολόγηση όπως δημοσιεύθηκε και στο protothema.gr στις 21 Αυγούστου.

«Βουτηγμένος» στα χρέη Το τελευταίο διάστημα ο σχεδιαστής αντιμετώπιζε τον δικό του οικονομικό Γολγοθά. Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του το 2010, μετακόμισε στη Βραζιλία όπου προσπάθησε να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Δεν τα κατάφερε, μιας και αναγκάστηκε να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του, παλεύοντας με τα χρέη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» υποστήρξε ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που είχε στη δούλεψή του, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του. Μάλιστα είχε πει πως ανησυχεί ακόμη και για τη ζωή του!

Ο Μιχάλης Ασλάνης εξηγούσε ότι οι δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μία κοπέλα μάλιστα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του.

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ», είχε δηλώσει ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

«Ανησυχώ για τη ζωή μου» Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα δεν είχε κρύψει και τους φόβους του για τη ζωή του: «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με «έγδυσαν», τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω. Οι… κυρίες πήραν μαζί τους και τρεις μοδίστρες τις οποίες είχα ξοφλήσει».

«Είμαι 63 ετών και αντί να ξεκουράζομαι ή να έχω κάποια σύνταξη, περνάω πολύ δύσκολα και ταλαιπωρούμαι. Δεν μπορώ να διανοηθώ το μέγεθος της απατεωνιάς. Με την κρίση άρχισα ένα-ένα να τα μαθαίνω. Μου έλεγαν όλοι «πρόσεχε τους αλλοδαπούς», αλλά κι εγώ είμαι Μικρασιάτης, από οικογένεια προσφύγων, δεν έδινα σημασία κι έλεγα «γιατί να μη βοηθήσω;» Αλλά πού να το φανταζόμουν…» έλεγε πριν λίγο καιρό ο ίδιος.

«Για τους μόνους που λυπάμαι είναι για την οικογένειά μου. Οι δικοί μου άνθρωποι θα στενοχωρηθούν όταν διαβάσουν αυτά. Θέλω να τους ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη, γιατί θα πικραθούν. Πάντα με στηρίζουν και είναι δίπλα μου. Εγώ φταίω για τις επιλογές μου και δεν είχα μυαλό να δω τα λάθη μου» ήταν τα τελευταία του λόγια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%C ... z2dGrOKM00
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook
Κριμα και παλι κριμα οταν χανονται ετσι ζωες...
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Πέμ 29 Αύγ 2013, 00:36

ΕΠΕΙΓΟΝ! Δεν υπάρχει καμία βοήθεια! Όποιος μπορεί και έχει γνώσεις νοσηλευτικής, ας προσέλθει επειγόντως στο νοσοκομείο Λειβαδιάς, για να παρέχει εθελοντική βοήθεια. Όσοι έχετε γνωστούς στη Λειβαδιά, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους ότι η φωτιά πλησιάζει την πόλη, και να προφυλάξουν τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα. Σε λίγη ώρα το μέτωπο πλησιάζει στο νοσοκομείο (βρίσκεται στα 3 χλμ), το οποίο είναι ήδη σε υψηλή πληρότητα! Εκκενώνεται ο οίκος ευγηρίας στο Πέρα Χωριό.... Τα δύο μέτωπα είναι ανεξέλεγκτα και δεν υπάρχει επαρκής πυρόσβεση και η φωτιά μπαίνει στην πόλη της Λειβαδιάς!
Κοινοποιήστε ΤΟ ΣΤΟ Facebook!
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 29 Αύγ 2013, 01:01

O Illuminus είναι εκεί....

Έχει κάποιο νέο ? :dunno:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Παρ 30 Αύγ 2013, 22:29

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Αύγ 2013, 22:56

H σφαγή συνεχίζεται...
και θα συνεχίζεται μέχρι να τσακιστούν όλοι
ή μέχρι να τσακιστούν αυτοί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Παρ 30 Αύγ 2013, 23:15

ArELa έγραψε:H σφαγή συνεχίζεται...
και θα συνεχίζεται μέχρι να τσακιστούν όλοι
ή μέχρι να τσακιστούν αυτοί.
Μπαααα Βικακι δεν βλεπω φως....Δεν τους ειδες ΟΛΟΥΣ σημερα στις ουρες να πληρωσουν εις τας εφοριας;

Δικαιωμα τους δεν λεω αλλά....... :bye:\

Για να μην αρχισω με τις @@ριες τις 24ωρες που εχουν κανονιστει για τελος Σεπτεβριου....Δεν θελουμε να καταλαβουμε οτι με πρακτικες του περασμενου αιωνα(συνδικαλιστικες και μη) δεν προκειται να δουμε γιατρεια

Τελος το off topic
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Σάβ 31 Αύγ 2013, 16:21

Dread έγραψε:O Illuminus είναι εκεί....

Έχει κάποιο νέο ? :dunno:
Η φωτιά έφτασε μέχρι ένα λόφο απένατι από την πόλη και σε ένα σημείο μέχρι σε κάτι σπίτια στο Πέρα Χωριό (σαν οικισμός-προάστιο είναι, δεξιά του Περιφερειακού/της Εθνικής προς Παρνασσό απένατι από την πόλη). Το μεσημέρι ο αέρας την έσπρωχνε στην πίσω μεριά του λόφου (ανατολικά/παράλληλα με την πόλη-Εθνική) αλλά το βράδυ ο αέρας εξασθένησε και άλλαξε κάπως διεύθυνση και έστι ξαναγύρισε προς τα πίσω, εκεί που δεν την άφηνε ο αέρας το μεσημέρι και ήρθε μέχρι τη μέση περίπου της από μέσα πλευράς.

Πάρτε μερικές φωτογραφίες που έβγαλα:
http://www.mediafire.com/view/m95ioep15 ... 67061,grid

~~~~

3.500 ευρώ το χρόνο για... δωρεάν παιδεία
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Σάβ 31 Αύγ 2013, 17:30

Καπου εχει πιασει φωτια γιατι εδω Αγια Παρασκευη εχει βρωμισει ο τοπος.....

edit: ακυρο....εδω διπλα ενα διαμερισμα πηγε να μπουρλοτιασει αλλά το σωσανε
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 31 Αύγ 2013, 23:26

Εχθές η Ρωσία συμφώνησε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της Κύπρου και σήμερα το πρωί ο υπεξ της Κύπρου Ιωάννης Κατσουλίδης δήλωσε πως η Κύπρος δε θα χρησιμοποιηθεί για επιθέσεις κατά της Συρίας.

http://www.zerohedge.com/news/2013-08-3 ... ikes-syria
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Κυρ 01 Σεπ 2013, 03:53

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 01 Σεπ 2013, 11:16

Αντίθετα με την Ελλάδα, (εννοώ την κυβέρνησή της)
που αν διαπραγματεύεται κάτι, (που φτάνει ως την ξεφτίλα της ικεσίας)
είναι μόνο το πώς θα παραμείνει μέσα στην κόλαση....

Πρωί, γύρω στις 7, πήγαινα στη καθημερινή μου διαδρομή προς μετρό. Σταμάτησα στο περίπτερο και καθώς περίμενα τα ρέστα, άκουγα μια φωνή να έρχεται από κάπου. Μια φωνή που ήταν σαν κλάμα...
Προχωρώντας η φωνή γινόταν δυνατότερη μέχρι που σταμάτησα κάτω από μια πολυκατοικία ν΄ακούσω τι ήταν.

"Δεν μπορώ άλλο" φώναζε κάποιος, με ένα τρόπο συνεχόμενο, κάτι σαν κλάμα, που απλωνόταν παντού. Συνέχεια ανά μισό λεπτό κάποιος επαναλάμβανε ξανά και ξανά την ίδια φράση "δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ άλλο" Ηταν τόσο σπαρακτική η χροιά αυτής της φωνής που ένοιωσα πανικό. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρω ο δρόμος ήταν άδειος. Κοίταζα να δω κάποιον, να καταλάβω αν άκουγε κι εκείνος, μη τυχόν κι ήταν η φαντασία μου. Κοίταζα στα μπαλκόνια.. κανείς. Η φωνή συνέχιζε να φωνάζει όλο και πιο δυνατά.
Μια σκέψη φρίκης πέρασε στο μυαλό μου. Είδα, μέσα στο μυαλό μου μια σκηνή τρόμου. Κάποιον να πέφτει ξαφνικά μπροστά στα πόδια μου από κάπου, βάζοντας τέρμα στην επαναλαμβανόμενη φωνή απελπισίας... Εμεινα ακίνητη χωρίς να ξέρω τι να κάνω. Ν΄αρχίσω να χτυπάω κουδούνια, να φωνάξω.. τι..

Ενας κύριος φάνηκε να έρχεται από την άλλη μεριά του δρόμου. Πλησιάζοντας τον κοίταξα γεμάτη απορία, έντονα να καταλάβει ότι τον ρωτούσα, αν ξέρει. Η φωνή είχε γίνει ξεκάθαρη πλέον "δεν μπορώ άλλο" Μόλις έφτασε δίπλα μου ρώτησα "το ακούτε?" Ο άνθρωπος σταμάτησε, άκουσε και μου είπε. Μην ανησυχείτε είναι ένας φουκαριάρης, ξέρετε, μάλλον τα έχει χάσει, έτσι κάνει κάθε μέρα.... και με προσπέρασε.

Δεν ξέρω τι εννοούσε με τη λέξη "φουκαριάρης". Πολύ περισσότερο δεν κατάλαβα τι εννοούσε λέγοντας "μην ανησυχείτε" Πως γίνεται να μην ανησυχεί κάποιος, ακούγοντας αυτή τη κραυγή... Πως γίνεται να μην ανησυχούμε με όλες τις φωνές που αρχίζουν και να βγαίνουν σιγά σιγά από τους τοίχους και μας προειδοποιούν πως έχουν ανοίξει οι πόρτες της κόλασης. Ο συγκεκριμένος φουκαριάρης μπορεί να ήταν τρελός, μπορεί να ήταν απλά κάποιος που είχε σταματήσει τη ζωή του σ΄αυτό ακριβώς που έλεγε "δεν μπορώ άλλο"...

Δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αυτή τη στιγμή, λένε το ίδιο πίσω από τους τοίχους τους, ακόμα κι αν δεν τους ακούμε. Πόσες φορές το φωνάζουμε εμείς οι ίδιοι, χωρίς να μας ακούει κανείς. Θα μπορούσε να είναι το κεντρικό σύνθημα σε οποιαδήποτε συγκέντρωση... Το αναρτημένο πανώ στη πρώτη σειρά μιας πορείας. Το σημείωμα που μπορούμε να καρφώσουμε πάνω στο χάρτη της χώρας που οδηγείται στο πάτο χωρίς ελπίδα να κρατηθεί από πουθενά. Ανθρώπους απελπισμένους που η Πολιτεία τους καλεί να κοιτάνε στο βάθος του τούνελ μήπως διακρίνουν κάποιο φωτάκι και βλέπουν πως αυτό το φωτάκι ναι έρχεται. Αλλά δεν είναι φως, είναι φλόγα. Φλόγα από πεδίο πολέμου..

"Δεν μπορώ άλλο". Επαναλαμβανόμενο. Ασταμάτητα. Μέχρι κάποιος ν΄ακούσει. Μέχρι ν΄ακούσουμε. Να χτυπήσουμε το κουδούνι να προλάβουμε πριν πέσει κι άλλος ένας κάτω από το μπαλκόνι, μήπως και το καταλάβουμε καλύτερα. Πίσω από τις ατέλειωτες ηλίθιες συζητήσεις των επώνυμων τηλεμαϊντανών, πίσω από τις θρασύτατες δηλώσεις των κυβερνώντων, το δάχτυλο που κουνιέται αυστηρά μπροστά στο μάτι μας, απειλητικό πως θα μας το βγάλει, αν δεν...

Υπάρχει η πλέον απλή ανάλυση των γεγονότων..

"Δεν μπορώ άλλο". Αυτή η μικρή κραυγή από τη κόλαση, είναι μετέωρη γιατί δεν έχει βρει τη κατάληξή της ακόμα....

Δεν μπορώ άλλο, γι΄αυτό θα κάνω αυτό... Και το αυτό να μην είναι ένα τραγικό σταμάτημα αλλά μια κατευθυνόμενη οργή, στους κατάλληλους αποδέκτες. Με κάθε τρόπο.

http://synithisypoptos.gr/blog/item/181 ... F%83%CE%B7
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 01 Σεπ 2013, 15:20

Και όμως πρέπει να αντέξουμε αν και μας ανάγκασαν να ζούμε όπως ζούσαμε το 1980 ,θέλουν να μας κάνουν να έχουμε το επίπεδο αφρικανικής χώρας αλλά δε θα προλάβουν.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 01 Σεπ 2013, 21:35

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 03 Σεπ 2013, 11:49

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται για συσκότιση-πτώση της παροχής ηλεκτρισμού...

http://www.davidicke.com/headlines/9009 ... d-shutdown

Όταν αρχίσει το πανηγύρι, το ένα τρελό θα διαδέχεται
το άλλο, μου φαίνεται...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τρί 03 Σεπ 2013, 13:14

ArELa έγραψε:Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται για συσκότιση-πτώση της παροχής ηλεκτρισμού...

http://www.davidicke.com/headlines/9009 ... d-shutdown

Όταν αρχίσει το πανηγύρι, το ένα τρελό θα διαδέχεται
το άλλο, μου φαίνεται...
Για επιχείρηση false flag γίνεται λόγος.
http://www.fromthetrenchesworldreport.c ... 2013/56058
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 04 Σεπ 2013, 08:58

Υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος επιβεβαιώνει μυστική μεταφορά πυρηνικών κεφαλών στην ανατολική ακτή.

http://www.infowars.com/exclusive-high- ... ast-coast/
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 05 Σεπ 2013, 01:48

Τι ειναι ρε παιδιά αυτό???????????????

Όσοι άκουσαν τον Λαμπράκη στην ομιλία στην End Χανίων
αλλά και πολλοί άλλοι που δεν την άκουσαν αλλά γνωρίζουν
από άλλες πηγές για τα ονόματα μας και για του νόμους που διέπουν
τις ταυτότητες μας και τα πιστοποιητικά γεννήσεως θα μπορέσουν
να καταλάβουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της είδησης.
Όμως εδώ λέει για χρέη και οικονομικά και λοιπά και το κείμενο είνα μεγάλο
και είναι στα Αγγλικά και τελειώνει και με εκείνην την Κυρία που η Αρελα
θέλει να ανεβάσει υποτιτλισμένο και έχω χαζέψει.
Ενημερώστε με!!!!!!!!!!! το κεφάλι μου είναι κουδούνι και θέλω ελληνικά
pleeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!

The End of Economic Slavery Has Arrived.Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Our world continues its inexorable march towards total and complete freedom.

As we had anticipated, humanity is throwing off the chains of slavery
and finding itself being liberated at a truly astonishing rate.
A miraculous process continues to unfold where we are seeing very tangible
results coming forward into the public consciousness,
despite a massive mainstream news media blackout.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!...http://www.miraclesandinspiration.com/n ... rived.html
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Σεπ 2013, 01:59

Σε άλλη εποχή ίσως πριν 2-3 χρόνια, θα πετούσα ήδη απ'τη χαρά μου.
Σ'αυτή τη φάση, και μετά από τόσες συντριβές που έχουμε φάει σα λαός
αλλά και γενικότερα τα αίσχη που παίζουν σ'όλη την οικουμένη...

όχι, it is TOO good to be true.
Και όχι, ούτε εγώ δεν πετάω τόσο στα σύννεφα.

Sorry, αλλά δεν το πιστεύω.
Πρέπει να το ακούσω με τα αυτιά μου και να το δω με τα μάτια μου
για να το πιστέψω αυτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 05 Σεπ 2013, 02:05

θυμάσαι τότε που συζητούσαμε για το λαϊκό δικαστήριο που καταδίκασε τον καναδό πρωθυπουργό την βασίλισσα και τον πρώην Πάπα και
σου έλεγα οτι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει άμεσα τουλάχιστον γιατί
κανεις δεν θα πάει να συλλάβει την βασίλισσα η τον Παπά
ΑΛΛΑ
αυτό θα είναι και θα αποτελέσει ενα προ δεδικασμένο
για να συμπληρωθεί το παζλ αργότερα?

Ε!!! Λοιπόν νομίζω ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουά ματ.
Τρώνε πόρτα τα ρεμάλια και καλά θα κανουμε να το πιστέψουμε. :kabana: :kabana: :kabana:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Σεπ 2013, 02:28

Aπό το στόμα σου και Σ'ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το αυτί!
Κάπως έτσι τα λέει και η Κάρεν...

Πάντως απόψε την έβαλα λίγο πίσω για να κάνω ένα άλλο ρουά-ματ
που θα ανέβει σε λίγο. Αναμείνατε και το νου σας στο τόπικ της Συρίας...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 06 Σεπ 2013, 09:34

ION 4ever έγραψε:Τι ειναι ρε παιδιά αυτό???????????????

Όσοι άκουσαν τον Λαμπράκη στην ομιλία στην End Χανίων
αλλά και πολλοί άλλοι που δεν την άκουσαν αλλά γνωρίζουν
από άλλες πηγές για τα ονόματα μας και για του νόμους που διέπουν
τις ταυτότητες μας και τα πιστοποιητικά γεννήσεως θα μπορέσουν
να καταλάβουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της είδησης.
Όμως εδώ λέει για χρέη και οικονομικά και λοιπά και το κείμενο είνα μεγάλο
και είναι στα Αγγλικά και τελειώνει και με εκείνην την Κυρία που η Αρελα
θέλει να ανεβάσει υποτιτλισμένο και έχω χαζέψει.
Ενημερώστε με!!!!!!!!!!! το κεφάλι μου είναι κουδούνι και θέλω ελληνικά
pleeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!

The End of Economic Slavery Has Arrived.Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Our world continues its inexorable march towards total and complete freedom.

As we had anticipated, humanity is throwing off the chains of slavery
and finding itself being liberated at a truly astonishing rate.
A miraculous process continues to unfold where we are seeing very tangible
results coming forward into the public consciousness,
despite a massive mainstream news media blackout.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!...http://www.miraclesandinspiration.com/n ... rived.html

Έχουμε κανένα νεότερο????????????
ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...
6/9/2013 0:27

Έφτασε ο τέλος της οικονομικής δουλείας

Ο κόσμος μας συνεχίζει την αδυσώπητη πορεία του προς την πλήρη και απόλυτη ελευθερία.
Όπως είχαμε προβλέψει, η ανθρωπότητα αποτινάσσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και απελευθερώνεται με έναν πραγματικά εκπληκτικό ρυθμό. Μια θαυματουργή διαδικασία συνεχίζει να ξετυλίγεται όταν βλέπουμε πολύ απτά αποτελέσματα να γνωστοποιούνται στη συνείδηση του κοινού, παρά τη μαζική απόκρυψη της αλήθειας από τα ΜΜΕ.

Σχεδόν κάθε μέρα κάποια νέα, καταπληκτική εξέλιξη εμφανίζεται να επιβεβαιώσει θετικά το γεγονός πως μεγάλες και δραματικές αλλαγές είναι όσο ποτέ άλλοτε προ των πυλών. Η δυναμική αυτών των διαδοχικών γεγονότων βαίνει προς μία κορύφωση, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι μια μεγάλη αλλαγή του προτύπου του οποίου καλούμε πραγματικότητά μας. Αυτή η αλλαγή είναι απολύτως αναπόφευκτη τώρα.

Αυτό που βλέπουμε τώρα να διαδραματίζεται στον κόσμο μας είναι η επανάκτηση της προσωπικής δύναμης μέσα σε κάθε έναν από εμάς. Αυτή η δύναμη προέρχεται από την συνειδητοποίηση και την αναγνώριση πως είμαστε απολύτως κυρίαρχα όντα θεϊκής προέλευσης με αναφαίρετα δικαιώματα που κανένας άνθρωπος, κυβέρνηση ή εταιρεία μπορεί να διασπάσει. Αυτά τα αναφαίρετα δικαιώματα είναι "Η ζωή, η ελευθερία και η αναζήτηση της ευτυχίας», όπως ορίζει η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Δυστυχώς, αυτά τα θεόσταλτα δικαιώματα έχουν δεχθεί επίθεση από τότε που οι πατέρες μας συνέστησαν το μεγάλο έθνος μας. Μέσα από μια αργή και μεθοδική εκστρατεία από το Στέμμα της Αγγλίας (το City του Λονδίνου), το διεθνές τραπεζικό καρτέλ και το Βατικανό, γίναμε μάρτυρες μιας ανατροπής σε τέτοιο σημείο όπου η Αμερική έχει γίνει ένα εικονικό αστυνομικό κράτος και τα δικαιώματά μας ισοπεδώθηκαν.

Αν και πολλοί υποθέτουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια "ελεύθερη" χώρα, οι ενέργειες της κυβέρνησής μας, της πολιτικής ελίτ, των πλούσιων αριστοκρατών και των πολυεθνικών εταιρειών κατά τα τελευταία 140 χρόνια διαψεύδουν τα ιδανικά της ελευθερίας, που αποτελούσαν το όραμα κατά την γέννηση του έθνους μας. Η διατύπωση του γερμανού πολιτικού και συγγραφέα, Johan Wolfgang von Goethe ποτέ δεν ήχησε πιο αληθινή: «Κανείς δεν είναι πιο απελπιστικά υπόδουλος από αυτόν που πιστεύει ότι είναι ελεύθερος."

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ολόκληρος ο κόσμος εξακολουθούν να ελέγχονται από ένα πολύ βασικό εργαλείο υποδούλωσης - τη διαθεσιμότητα των χρημάτων. Και σχεδόν όλα τα χρήματα στον κόσμο σήμερα έχουν υποβαθμιστεί σε απλό άχρηστο χαρτί, ή απατηλούς αριθμούς στην οθόνη του υπολογιστή της τράπεζας.

Για το σκοπό αυτό, η παγκόσμια οικονομία και πολλά νομίσματα της έχουν συστηματικά τεθεί υπό ομηρία και είναι πλέον βασισμένα στην ύπαρξη του χρέους. Στην πραγματικότητα, το χρέος είναι η μηχανή που κινεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μας και χωρίς τη σχέση χρέους / πίστωσης, η παγκόσμια οικονομία, όπως σήμερα έχει συσταθεί θα έπαυε να υφίσταται.

Έτσι έχουμε φτάσει στο κρισιμότερο σημείο στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, όπου μία οικονομία βασισμένη στο χρέος και τα σχετικά νομίσματα απλά πρέπει να εκλείψουν. Ούτε μπορούν να συντηρηθούν πια ούτε εξυπηρετούν επαρκώς τις ανάγκες μιας ταχέως εξελισσόμενης ανθρώπινης φυλής. Στη θέση τους θα πρέπει να έρθει ένα εντελώς νέο σύστημα που θα βασίζεται στη διαχρονική αξία, τη βιωσιμότητα και τη δικαιοσύνη για όλους.

Και αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Μια πολύ αποφασιστική προσπάθεια είναι η εξής: ομάδες γενναίων, ευγενών ανθρώπων και συμμαχιών εργάζονται πυρετωδώς παρασκηνιακά προκειμένου να μετατρέψουν την παγκόσμια οικονομία προς το καλύτερο.

Συνεχίζεται ....
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 06 Σεπ 2013, 10:07

Στον πάπα χρώσταγε όλη η ανθρωπότητα δηλαδή;
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 06 Σεπ 2013, 10:17

firefightergr έγραψε:Στον πάπα χρώσταγε όλη η ανθρωπότητα δηλαδή;
Δεν ξέρω αν χρωστάει η ανθρωπότητα στον Πάπα
αλλά καταλαβαίνω ότι η ομπρέλα του Πάπα κάλυπτε όλες τις ατασθαλίες
και τις απατεωνιές και τα εγκλήματα όλων των ειδών εναντίον της ανθρωπότητας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”