Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Re: Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Δημοσίευση από Illuminus » Τρί 27 Αύγ 2013, 03:15

(Παλιότερα για εθνικό νόμισμα επειδή είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολούν και μάλλον με αυτό θα ασχοληθεί η επόμενη εκπομπή)

http://www.youtube.com/watch?v=HmDuTubli2Q
http://www.youtube.com/watch?v=fHjk0Gh_Cvs
http://www.youtube.com/watch?v=Hhu1j5qMdjY
http://www.youtube.com/watch?v=PQ5HFdAuaU0

http://www.youtube.com/user/zinobios/se ... E%BC%CE%B1

(Όρεξη και ώρα να 'χετε...)
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Τρί 27 Αύγ 2013, 03:32

Αυριο σκεφτομαι να τους προτεινω η επομενη εκπομπη με το Δημητρη και οποιους αλλους οικονομολογους να γινει με κοινο....

Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αλλά θα ηταν χρησιμο...
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Αύγ 2013, 15:56

Kαλή ιδέα. Μακάρι να την υλοποιήσουν.
Φοβερή και η παραπάνω εκπομπή στην ΕΡΤ.
Είναι κρίμα που δεν έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει πανελλαδικά.
Ήταν πραγματκά ξεστραβωτική...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 27 Αύγ 2013, 17:21

Μόλις τελείωσα κι εγώ το παραπάνω βίντεο από την ΕΡΤ.

Για μια ακόμη φορά, εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες αναλύσεις απ' όλους τους παρεβρισκομένους... :thumb:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Τετ 28 Αύγ 2013, 14:20

People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τετ 28 Αύγ 2013, 14:42

Ο Δημ. Καζάκης έγραψε πριν λίγο, στην σελίδα του στο facebook :

'' .. Γειά σας κύριε Δημήτρη Καζάκη ονομάζομαι Δημήτρης Τουλαδέλλης διαβάζο αυτά που γράφετε και θέλω να σας παραθέσω έναν προβληματισμό. Είμαστε ξενοδοχειακή μονάδα στο Νυδρί Λευκάδος και φιλοξενούμε πρώην κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έβγαλε τον Σαμαρά. Για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητά μου.το οποίο με έντονο κυνισμό δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι στο χείλος εμφυλίου πολέμου αστον οποίον θα βγούν και ομάδες μουσουλμάνων. Ο εν λόγω κύριπος που το παίζει δυσαρεστημένος έχει 5 δουλείες είναι αντιπρόεδρος συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΗ όταν του είπα για την ιάλυση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα αντέτεινε ότι μια χώρα μπορεί να επιβιώσει με τον τουρισμό. Δεν βλέπετε την Δομινικανή Δημοκρατία πως ξεχειλίζει στα πλούτη? Ισχυρι΄ζεται ως αν τα βάλουμ με τους πλούσιους που έβγαλαν τα μερίσμαα στο εξωτερικό και φοροδιέφυγαν θα διαλύσουμε την Ελλάδα. Και του αντέτεινα. Ενώ τ΄ρα είμαστε Ελβετία? Είπε ότι έχει δωθεί εντολή να αφήσουν πίσω τους καμμένη γη. Με το υπάρχων καθεστός που δεν θίγονται οι πλούσιοι θα έχουμε καμμένη γη. άρα με το να τα βάλουμε με τους πλούσιους κάτι θα αλλάξει. Κοινή λογική. Ως τόσο επιλέγουν την λογική της στάχτης. Επίσης όταν του ανφέραμε να μιλήσει μαζί σας, είπε μόνο δημόσια. Λέω γιατι? Για να έχετε δικούς σας δημοσιογράφους και ειδικά επιλεγμένες ερωτήσεις που θα στρέψουν την συζήτηση εκεί που θέλουν? Λέει εγώ δεν μιλάω ιδιωτικά με αυτό τον μαινταν'ο τον πράκτορα που τα παίρνει. Ετσι σας αποκαλεί. Ποιός. Κάποιος που ενώ τα έχει βάλει με το σύστημα τρώει απο το σύστημα. Τι πράξεις έκανε για να δείξει ότι είναι καλύτερος? Την συμβολή του στην Νέα Δημοκρατία στο να δημοπρατηθεί η Ελλάδα μια ώρα αρχείτερα? Μας δήλωσε κυνικά και ειρωνικά ότι έχει πάρει και δίκανο και είναι έτοιμος για τις ταραχές που θα ακολουθήσουν. Θεωρεί λογικό να να μην πειράξουν τα καιφάλαι που φέρανε οι Έλληνες απο έξω αφού θέλουν να τηρήσουν τη νομιμότητα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Το μνημόνιο που δεν εγκρίθηκε απο την ολομέλεια της βουλής? Η καθημερινή εξαθλίωση του έλληνα και το πλαστό χρέος? Αυτά είναι νόμιμα αφου τα ενέκριναν τα παιδιά της Ρηγίλης. Επίσης είπε ότι σε μεταξύ σας διάλογο θα σα σβήσει σε 5 λεπτά. Αυτά τι έχετε να πείτε?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Τι να πω; Μπορώ να αντιτείνω κάτι; Πάντως για την Δομινικανή Δημοκρατία που έχει αμύθητα πλούτη, να ξέρετε ότι το 60% ζει με μπανανόφλουδες που βράζει και τρώει την σούπα τους για να μην πεθάνει της πείνας. Έστω κι αν δουλεύει 16 ώρες το 24ωρο στις μεγάλες εξνοδοχειακές μονάδες. Όσο για το ποιος θα σβήσει τον άλλο, προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοου είδους διαγωνισμούς. Έχω ενηλικιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες για να έχω τέτοιες ανασφάλειες ξεμωραμένου. Ούτε θεωρώ αντάξιό μου έναν ρεμπεσκέ και κοπρόσκυλο του κόμματος που δεν ξέρει τι σημαίνει δουλειά, μεροκάματο. Πάντως πείτε του ότι πολλοί και μάλιστα επαγγελματίες του είδους προσπάθησαν να με γελειοποιήσουν, να με σβήσουν, κοκ, αλλά εγώ εδώ είμαι, συνεχίζω να επιβεβαιόνομαι και να με αντιγράφουν στις αναλύσεις μου σχεδόν όλοι.

Όσο για την ώρα της Αποκάλυψης είναι πολύ κοντά. Επειδή αυτά τα κοπρόσκυλα είναι εντελώς αμόρφωτα, δεν ξέρουν από ιστορία, ούτε έχουν κοινωνική εμπειρία για να γνωρίζουν πώς αντιδρά ένας λαός που οδηγείται στην κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο δικός μας, νομίζουν ότι θα γλυτώσουν. Αν ήξεραν, τότε θα έτρεμαν από φόβο. Δεν υπήρξε καμιά περίοδος της ιστορίας όπου οι φυσικοί αυτουργοί να γλύτωσαν το λυντσάρισμα του κόσμου είτε σε συνθήκες τυφλού μίσους, είτε σε συνθήκες εξέγερσης. Και τότε να δούμε αν το δίκανο που έχει προμηθευτεί θα τον σώσει, ή θα τον οδηγήσει πιο γρήγορα στον τάφο.

Ένας αστυνομικός διευθυντής μας έλεγε πρόσφατα ότι κυκλοφορούν ελεύθερα στην χώρα κοντά στα 6 εκατομμύρια πολεμικά όπλα. Ξέρω πολλούς που έχουν οπλιστεί με τέτοια και περιμένουν την ώρα για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους με τύπους σαν κι αυτόν που περιγράφετε. Να εύχεται άνθρωποι σαν κι εμένα και οργανώσεις σαν το ΕΠΑΜ να κατορθώσουν να επιβληθούν στην τυφλή οργή του λαού όταν ξεσπάσει κι έτσι να μην έχουμε ανεξέλεγκτο μακέλεμα.

Να προσεύχεται στον μαμωνά που είναι ο μόνος θεός στον οποίο πιστεύει να είμαστε σε θέση να επιβάλουμε λογική δικαιοσύνης στο μίσος και στην οργή του λαού. Πάντως το σκαμνί δεν θα το γλυτώσει.

Όσο για τους ένοπλους μουσουλμάνους αυτός και οι δικοί του θα το ήθελαν πολύ να συμβεί στη χώρα. Νομίζει ότι είναι το ίδιο εύκολο να το κάνουν, όπως το κάνουν οι ομογάλακτοί του στην Αίγυπτο, αλλά αυταπατάται. Η δράση ένοπλων μουσουλμάνων στην Ελλάδα ήταν και παραμένει σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών εξ εσπερίας που το κρατούν στο συρτάρι γιατί φοβούνται μην και προκαλέσουν επέμβαση του στρατού. Και τον στρατό δεν τον ελέγχουν σήμερα. Το ξέρουν πολύ καλά γι' αυτό και προσπαθούν να τον διαλύσουν.

Όσο για την καμένη γη είναι όντως το σχέδιό τους. Θέλουν την Ελλάδα οικόπεδο. Δεν τους ενδιαφέρουν εμείς οι ιθαγενείς, ούτε οι περιουσίες μας. Γι' αυτό και εφαρμόζουν την τακτική του οδοστρωτήρα, της κατεδάφισης των πάντων. Να δείτε, στον τουρισμό. Σκόπιμα οδηγούν στην καταστροφή ακόμη και τις μεγάλες τουριστικές μονάδες, μόνο και μόνο για να πουληθούν μπιρ παρά. Σε ποιον; Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους Τούρκους των παραλίων για τα τουριστικά νησιά του Αιγαίου. Να το ξέρετε. Αν δεν κάνουμε κάτι, αν δεν πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση, αν δεν αρχισουμε να τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες σαν τον εν λόγω κύριο όπου τους πετυχαίνουμε, θα μας ισοπεδώσουν κυριολεκτικά και θα πουλήσουν τη γή μας για οικόπεδο ... ''

*** ΕΠΑΜ www.facebook.com/metopo ***
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τετ 28 Αύγ 2013, 19:19

Ανακοίνωση της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ. για την επικείμενη ιμπεριαλιστική εισβολή στη Συρία

Για μια ακόμη φορά οι λαοί παραμένουν θεατές στο ίδιο έργο.

Το κλίμα έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται. Οι λεπτομέρειες απομένουν να ρυθμισθούν και αυτές επικοινωνιακού κυρίως χαραχτήρα, για να ξεκινήσει η πολυσυζητημένη στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στη Συρία.

Ο τυχοδιωκτικός επεκτατισμός των νέο(παλαιο)-αποικιοκρατικών δυνάμεων, των Η.Π.Α. και των συνοδοιπόρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, που δεν αναμένουν έστω και τυπικά να ακουστεί η θέση του ΟΗΕ, ξεδιπλώνεται απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.

Με πρόσχημα την αμφιλεγόμενη χρήση χημικών όπλων από την πλευρά του καθεστώτος Άσαντ και με δεδομένη την αδυναμία των «αντικαθεστωτικών» παρά την συστηματική υποστήριξη από τα αραβικά καθεστώτα του Κόλπου και των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, προετοιμάζουν μια νέα βρώμικη επίθεση με στόχο τον επανασχεδιασμό του χάρτη στην ευαίσθητη «ζώνη των πετρελαίων» και την ανακατανομή ισχύος στην ευρύτερη περιοχή με ποδηγέτηση έως την πλήρη εξουδετέρωση του λαϊκού παράγοντα, αλλά και κάθε παράγοντα που θα μπορούσε δυνητικά να σταθεί εμπόδιο στις ιμπεριαλιστικές τους επιδιώξεις. Υπενθυμίζουμε τα ψεύδη που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Μπους για να εισβάλλει στο Ιράκ τον Μάρτιο του 2003 (ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής), ή τα ψεύδη του ΝΑΤΟ για να βομβαρδίσει τη Σερβία (π.χ. την πολύνεκρη επίθεση στην αγορά του Σαράγιεβο που τελικά έγινε από τους Μουσουλμάνους όπως πρόσφατα αποδείχτηκε) και έτσι δεν είναι παρά προσχηματική η δικαιολογία που χρησιμοποιείται σήμερα από τις ΗΠΑ ότι δήθεν η κυβέρνηση της Συρίας έκανε χρήση χημικών όπλων.

Η Ελλάδα καλείται να διαδραματίσει κρίσιμο υποστηρικτικό ρόλο λόγω της γεωπολιτικής της θέσης. Αποδυναμωμένη η πολιτική της «ηγεσία» και εκλιπαρούσα για περαιτέρω πολιτική και οικονομική στήριξη από τις ίδιες αυτές επιτιθέμενες δυνάμεις, για να κερδίσει έστω λίγους ακόμα μήνες παραμονής στην εξουσία, δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα και δεν πρόκειται να αρνηθεί την οποιαδήποτε έμμεση, ή άμεση εμπλοκή της χώρας μας στην επικείμενη σύγκρουση, μολονότι δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να το κάνει.

Θα ήταν λοιπόν μάταιο, από την πλευρά μας, να ζητήσουμε από το κατοχικό καθεστώς να μην μας εμπλέξει σε πράξεις που οδηγούν σε περαιτέρω εξολόθρευση του Συριακού λαού και μαζί εντελώς ουτοπικό να περιμένουμε το αίτημα αυτό να βρει στοιχειώδη ανταπόκριση. Θα μας εμπλέξει και θα το κάνει με δουλικότητα και μεγάλη προθυμία, με το χειρότερο, μάλιστα, δυνατό τρόπο.

Το Ε.Πα.Μ. απευθυνόμενο στον ελληνικό λαό, ενημερώνει και προειδοποιεί για μια ακόμα φορά, ότι όλα αυτά δεν προοιωνίζουν τίποτε καλό για την πατρίδα μας. Αντίθετα μάλιστα. Η θρησκευτική προσήλωση του καθεστώτος στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επικυρίαρχων απομονώνει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, την καθιστά περαιτέρω ευάλωτη στις αρπακτικές διαθέσεις «φίλων» και εχθρών και φέρνει ακόμα πιο κοντά την επικείμενη εθνική καταστροφή, που γίνεται ολοένα και πιο φανερό, ότι δεν θα είναι μόνο οικονομική.

Η μόνη λύση είναι η Ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, η αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Μόνο μια ισχυρή και πραγματικά δημοκρατική Ελλάδα με το λαό της ενωμένο μπορεί να παίξει τον ιστορικό της ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και να καταστεί άτρωτη απέναντι σε κάθε είδους επιβουλές.

Γι’ αυτό και καλούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να κλείσει τα αυτιά στις εμφυλιοπολεμικές σειρήνες των «προθύμων» ένθεν κακείθεν, που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν το Λαό σε ξεπερασμένα σχήματα και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, διαιωνίζοντας καταστροφικές διαμάχες που επάνω τους, κατά κύριο λόγο, προσπαθεί σήμερα να στηριχθεί το καθεστώς. Το «διαίρει και βασίλευε» δεν πρέπει αυτή τη φορά να το αφήσουμε να επικρατήσει. Ένα είναι το μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε κάθε σημείο της χώρας. Ενότητα και Αγώνας για την Ανατροπή.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Αθήνα 28 Αυγούστου 2013

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 19:24

:clap: :clap: :clap:

(πολύ συστεμικό αυτό το ΕΠΑΜ κι ο ΓΓ του, ρε παιδί μου...
βγαίνει η συστεμικότητα απ'τα αυτιά τους... :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τετ 28 Αύγ 2013, 19:47

ArELa έγραψε:(πολύ συστεμικό αυτό το ΕΠΑΜ κι ο ΓΓ του, ρε παιδί μου...
βγαίνει η συστεμικότητα απ'τα αυτιά τους... )
:think: :giggle: :whistle:
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Πέμ 29 Αύγ 2013, 10:25

Από πότε είναι έτσι αυτό; Τώρα το είδα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Αύγ 2013, 10:37

Από καιρό... Κάθε φορά που το βλέπω, κάτι με γρατζουνάει.... :shock: :?

Εσύ καλά; Ακούσαμε για τις φωτιές κι ανησυχήσαμε...
Γράψε στην επικαιρότητα (αν δεν το'κανες ήδη) τα σχετικά
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Πέμ 29 Αύγ 2013, 12:38

ArELa έγραψε:Από καιρό... Κάθε φορά που το βλέπω, κάτι με γρατζουνάει.... :shock: :?
Μάλλον δεν το είδα τώρα. Το έχω δει σε κάτι τηλεοπτικά μηνύματα που βάζουν αλλά δεν εστίαζα σε λεπομέρειες. Τώρα που το έψαχνα συνειδητά και το είδα, το "τσίμπησα" αμέσως.
ArELa έγραψε:Εσύ καλά; Ακούσαμε για τις φωτιές κι ανησυχήσαμε...
Ναι, αν και πήξαμε στον καπνό. :(
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Πέμ 29 Αύγ 2013, 20:00

Το ράδιο-ντοκυμαντέρ ''Κερδοσκόποι'' των Καζάκη-Κακλαμάνου

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HiY7wt_HGo
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:20

Illuminus έγραψε:Από πότε είναι έτσι αυτό; Τώρα το είδα.
Ουσιαστικά...και το Ε.ΠΑ.Μ. έχει...τρίγωνο...
και έχει επισημανθεί φυσικά,από κάποιους..."επιτιθέμενους"...
Η απάντηση του Καζάκη,εκτός του προφανέστερου συνειρμού με Δημοκρατία
συμβολίζει ταυτόχρονα και το τρίπτυχο...Ελευθερία-Δικαιοσύνη-Αλληλεγγύη
το οποίο επίσης αναγράφεται περιμετρικά του...Φρυγικού σκούφου
στα πρότυπα του ανάλογου τρίπτυχου της...Γαλλικής Επανάστασης.

Εγκυκλοπαιδικώς...επ' ευκαιρία...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:32

εντάξει, ο φρυγικός σκούφος δεν είναι ακριβώς τρίγωνο,
αλλά παραπέμπει σε άλλους συνειρμούς, επίσης όχι τόσο ευχάριστους...
αν είχε το "ελευθερία ή θάνατος" της ελληνικής σημαίας,
θα είχαν αποφευχθεί αυτά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:34

Πλανήτης Γη ή καταχρεωμένος πλανήτης - Οι άνθρωποι μπορούν να είναι ήσυχοι !!!! – Το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος φθάνει τα 223 τρισεκ. δολ. και δεν θα αποπληρωθεί ποτέ – Στην Ελλάδα δημόσιο και ιδιωτικό χρέος στα 552 δισεκ. ευρώ

http://www.bankingnews.gr/bank-insider/ ... F%84%CE%B9
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:42

ArELa έγραψε::clap: :clap: :clap:

(πολύ συστεμικό αυτό το ΕΠΑΜ κι ο ΓΓ του, ρε παιδί μου...
βγαίνει η συστεμικότητα απ'τα αυτιά τους... :loco: )
...μεν...

Πλουραλισμός...πολυφωνία & αντιπολίτευση...
Δημοκρατικά...ολούθε...δε...

O OΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ "ΑΠΟΦΑΣΗ"...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ VMEDIA [ 23-72013 ]

http://www.ustream.tv/recorded

http://www.epamhellas.gr
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:49

Πάντως εκτός του Μήτσου που είπε τον Καζάκη συστεμικό, χθες τον αποκάλεσε έτσι κι ένας φίλος όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, και διαπιστώνω πως είναι αρκετά διαδεδομένη αυτή η αντίληψη...

Κι αναρωτιέμαι, πού ακριβώς βασίζονται και το λένε αυτό. Στο ότι κάποτε υπήρξε σε συστεμικό χώρο (ΚΚΕ); Οκ ναι, υπήρξε. Από κάποιον τέτοιο χώρο ανδρώθηκαν πολιτικά οι παλιότεροι, δεν γινόταν διαφορετικά. Από τον χώρο όμως απεχώρησε το '96, ακριβώς γιατί δεν άντεχε κάποιες διαδρομές του που σιγοντάριζαν το σύστημα. (γι'αυτό και συστεμικός- αν και λιγότερο από τους άλλους)

Όσους έχω ρωτήσει (και σε μπλογκς, και το φίλο στο τηλέφωνο χθες, και το Μήτσο σε ρητορικό ερώτημα) δεν μπόρεσαν να μου το τεκμηριώσουν με κάτι συγκεκριμένο. Και παράλληλα, ό,τι έχω ακούσει από τον άνθρωπο μέχρι τώρα, όσες οπτικές, αντιλήψεις και θέσεις, κάθε άλλο παρά συστεμικές είναι. αμιγώς απέναντι και πολέμιες του σημερινού σαθρού συστήματος θα τις έλεγα.

Αν οι πολιτικοί αντίπαλοι ή εχθροί βρήκαν μόνο αυτό (το αναπόδεικτο) να του προσάψουν, σημαίνει ότι δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι άλλο πιο ζουμερό, πιο χειροπιαστό, πιο εμφανές, γι'αυτό και παλεύουν να δημιουργήσουν mind set με ταμπελοποιήσεις. Κι αφού δεν βρίσκεται κάτι χειροπιαστό 4 χρόνια τώρα που είναι ευρύτερα γνωστός, είναι λογικό να συμπεράνει κανείς πως είναι "καθαρός" τελικά ο ανήρ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Αύγ 2013, 09:50

AROTRIS έγραψε:
O OΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ "ΑΠΟΦΑΣΗ"...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ VMEDIA [ 23-72013 ]

απάντηση σ'αυτό άραγε, έδωσε το ΕΠΑΜ;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 30 Αύγ 2013, 11:47

Οι γνωστοί "άγνωστοι" ξαναχτύπησαν...

Από το δικτυακό τόπο "πατάρι" που έμμισθα από το "βαθύ κράτος" και πολύ γνωστό κύκλωμα, ασχολείται αποκλειστικά με το ΕΠΑΜ, υπήρξε η παρακάτω δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 29, 2013 8:51 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το Δ.Καζάκη για δικτατορική συμπεριφορά και λογοκρισία!
Στο μπλογκ του, στα σχόλια για τη συνεργασία ΕΠΑΜ-ΣΕΕ, έγραψα το εξής, το οποίο ΕΚΟΨΕ επειδή προφανώς ΔΕΝ μπορεί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις:

"Αφού είναι casus beli η συμμετοχή του ΣΕΕ στις δεξιές γιορτές μίσους, ΓΙΑΤΙ Δ.Καζάκη δεν τους ζήτησες την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της συμμετοχής τους; Και πώς θα επανορθώσουν, όπως λες; Συμμετέχοντας και σε κάποια εκδήλωση μνήμης του ΔΣΕ που οργανώνει κατά βάση το ΚΚΕ;

Το ζήτημα είναι πως ενώ για το θέμα των επαφών του ΕΠΑΜ με τον Καραμπελιά περιγράφεις και κράζεις άγρια κι άδικα το Λεωνίδα Αποσκίτη ως υπεύθυνο, τον υπεύθυνο για τις επαφές του ΕΠΑΜ με το ΣΕΕ, τον ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπό του. ΓΙΑΤΙ Δ.Καζάκη; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ είναι αυτή; ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τέτοιες αυτοκτονικές κινήσεις και σε αναγκάζει να απολογείσαι αντ'αυτού;

Είναι ζήτημα ηθικό αλλά και πολιτικό-οργανωτικό για ένα δημοκρατικό λαικό κίνημα όπως το ΕΠΑΜ. Κι ο νοών νοείτω για τις προεκτάσεις του"

Γρηγόρης Μαρινάκης (Πυρήνας Χανίων)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ο συγκεκριμένος Γρηγόρης Μαρινάκης είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και δεν υπάρχει ούτε σαν μέλος, ούτε σαν φίλος του Πυρήνα Χανίων, όπως με διαβεβαίωσε ο ίδιος ο πυρήνας. Απλά είναι μια ακόμη προβοκάτσια.

Σε κάθε περίπτωση με την ευκαιρία αυτή συνέταξα μια αναλυτική απάντηση για όλους τους προβοκάτορες και άσπονδους φίλους του ΕΠΑΜ που ψάχνουν την αφορμή για να το συκοφαντήσουν. Την απάντηση συνέταξα χθες και την απέστειλα δια των διαδικασιών που προβλέπει το καταστατικό του ΕΠΑΜ τόσο στον οικείο πυρήνα, όσο και στα όργανα του ΕΠΑΜ προς ενημέρωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προβοκάτορα που μου δίνει την ευκαιρία να την δημοσιοποιήσω:

1. Αποκλείεται να δεχτώ ότι ο εν λόγω κύριος είναι μέλος του ΕΠΑΜ και χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους για να επικοινωνήσει με εμένα, ή με τα όργανα του ΕΠΑΜ. Το μέλος του ΕΠΑΜ σέβεται όχι μόνο τις καταστατικές διαδικασίες, αλλά διαθέτει και την ευαισθησία να ζητά διαμέσου των διόδων του Μετώπου να μάθει όλα τα γεγονότα και τα δεδομένα πριν εκφέρει γνώμη. Έτσι διαμορφώνει άποψη και την καταθέτει στις διαδικασίες του Μετώπου, ζητώντας αν το κρίνει σκόπιμο και τις ανάλογες ευθύνες από πρόσωπα και όργανα. Ο εν λόγω κύριος δεν ξέρω από ποια τρύπα τυφλοπόντικα ξεπήδησε, αλλά μέλος του ΕΠΑΜ δεν μπορεί να είναι γιατί δεν ξέρει καν τις στοιχειώδεις διαδικασίες του Μετώπου. Απλά θέλει να κάνει το κομμάτι του σαν τυπικό κουτσαβάκι. Τζάμπα μάγκες και κουτσαβάκια δεν μπορούν να είναι μέλη στο ΕΠΑΜ. Μιας και δεν τον γνωρίζω τον εν λόγω κύριο και αν όντως είναι μέλος του ΕΠΑΜ, αφήνω στον πυρήνα του να του μάθει τα στοιχειώδη ώστε να αποκτήσει την αξιοπρέπεια και την προσωπική εντιμότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα μέλος του Μετώπου. Αν αποδειχτεί ανεπίδεκτος μαθήσεως, τότε έχω πλήρη εμπιστοσύνη τους συναγωνιστές του να του δείξουν την πόρτα ώστε να βρει κάπου αλλού να πάει να περνά την ώρα του. Απ’ ότι ξέρω από πολιτικά καφενεία δεν στερούνται ούτε τα Χανιά.

2. Προσωπικά, αν κάτι με απελπίζει, είναι η απίστευτη ανθρώπινη βλακεία. Γράφει ο εν λόγω κύριος: «Αφού είναι casus beli η συμμετοχή του ΣΕΕ στις δεξιές γιορτές μίσους, ΓΙΑΤΙ Δ. Καζάκη δεν τους ζήτησες την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της συμμετοχής τους;» Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην αντιλαμβάνεται ότι αυτό ακριβώς ζητήθηκε από την ΠΓ; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος που στήνει με τον μυαλό του σενάρια χωρίς να ζητά επίσημα εξηγήσεις για να του πει η ΠΓ ότι όχι μόνο ζητήσαμε τη μη συμμετοχή τους στις γιορτές μίσους, αλλά και επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΕ που να καταδικάζει γενικά τέτοιες πρακτικές και ενέργειες; Αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος, κακοήθης και βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να στέλνει δημόσιο σχόλιο χωρίς καν να ζητήσει αρμοδίως εξηγήσεις. Πόσο δύσκολο θα ήταν να ρωτήσει τα όργανα ή εμένα προσωπικά για διευκρινήσεις; Ή μήπως τα όργανα, τα μέλη τους και η αφεντομουτσουνάρα μου είναι τόσο δυσπρόσιτα και αφ’ υψηλού που δεν μπορεί να τα προσεγγίσει κάποιο μέλος; Χρειαζόταν αυτό το αλήτικο σχόλιο για να αναρτηθεί δημόσια στο blog μου; Εκτός πάλι κι αν το σχόλιο αυτό στάλθηκε για να δημοσιοποιηθεί για να προκαλέσει δημόσια αντιπαράθεση με εμένα και το Μέτωπο, ώστε ο εν λόγω κύριος να δώσει καλά διαπιστευτήρια εκεί που πραγματικά ανήκει. Αν δεν ήθελε να δώσει διαπιστευτήρια αλλού και ήταν αγαθών προθέσεων – αν είναι ποτέ δυνατό με τόσο χυδαία υπονοούμενα – τότε γιατί δεν ζητούσε όλα τα δεδομένα από τα όργανα, ή από εμένα πριν εκφέρει γνώμη; Κι αν οι απαντήσεις δεν τον ικανοποιούσαν, τότε θα είχε κάθε δικαίωμα όχι μόνο να μας ξεφωνίσει, αλλά θα μπορούσε να κινήσει διαδικασίες μομφής και ανάκλησης για τα όργανα, αλλά και για τα πρόσωπα που θεωρεί υπεύθυνα. Συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Αν κάτι με καταβάλει και με απελπίζει είναι αυτές οι συμπεριφορές. Έχω φτάσει να πιστεύω, ότι επειδή ο εχθρός δεν μπορεί να με καταβάλει διαφορετικά, δεν με μπορεί να με αντιμετωπίσει με άλλο τρόπο, έχει βαλθεί να εκτοξεύει όλη την ανθρώπινη βλακεία και κακοήθεια εναντίον μου! Έλεος με την ανθρώπινη ηλιθιότητα, κακοήθεια και βλακεία. Φτάνει δεν μπορώ άλλο!

3. Πάλι ο εν λόγω κύριος αναφέρει: «Το ζήτημα είναι πως ενώ για το θέμα των επαφών του ΕΠΑΜ με τον Καραμπελιά περιγράφεις και κράζεις άγρια κι άδικα το Λεωνίδα Αποσκίτη ως υπεύθυνο, τον υπεύθυνο για τις επαφές του ΕΠΑΜ με το ΣΕΕ, τον ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπό του.» Μάλλον έχω χάσει επεισόδια, αλλιώς δεν εξηγείται το σχόλιο αυτό παρά μόνο με ψυχιατρικούς όρους. Πότε και που περιέγραψα και έκραξα άγρια και άδικα τον Λεωνίδα Αποσκίτη; Πότε και πού; Επαναλαμβάνω: πότε και πού; Το να είσαι ψεύτης είναι πάθηση. Το να είσαι κακοήθης ψεύτης είναι ανίατη πάθηση. Πολύ φοβάμαι ότι υποκείμενα σαν τον εν λόγω κύριο – αν υπάρχει, γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά – κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ τζάμπα μάγκας, ούτε Κατίνα να κρίνω με κουτσομπολιά και να κινούμαι στο ημίφως του παρασκήνιου. Όποτε ήθελα να θέσω ζήτημα προσωπικά για κάποιον το έθετα και μάλιστα επώνυμα. Νομίζω ότι το έχω αποδείξει και μάλιστα για ανθρώπους που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν πολύ κοντά μου, σχεδόν αδέρφια μου. Γι’ αυτό και θεωρώ τουλάχιστον μέγιστη προσωπική προσβολή από ένα υποκείμενο να αφήνει υπονοούμενα ότι αφενός αδικώ συναγωνιστές και αφετέρου καλύπτω άλλους. Πρέπει να είναι πολύ πρόστυχος κάποιος για να αφήσει τέτοιο υπονοούμενο για μένα. Και πολύ θρασύδειλο υποκείμενο, γιατί αν εγώ ήμουν στη θέση του και διαπίστωνα κάτι τέτοιο για τον ΓΓ του Μετώπου, θα αναποδογύριζα γη και ουρανό προκειμένου να ανακληθεί από το όργανο και τη θέση ευθύνης που κατέχει. ‘Όπως μου δίνει το δικαίωμα ως μέλους του ΕΠΑΜ το καταστατικό του Μετώπου. Δεν θα καθόμουν σαν γυναικωτός να στέλνω αλήτικα και κακοήθη σχόλια στο προσωπικό του blog. Εκτός κι αν αποχωρούσα από το Μέτωπο. Αλλά τότε η προσωπική μου αξιοπρέπεια δεν θα μου επέτρεπε να οικειοποιούμε τον τίτλο του μέλους μιας οργάνωσης που θέλω να χτυπήσω δημόσια. Μόνο σε πρόστυχους τυχοδιώκτες ταιριάζει αυτή η συμπεριφορά.

4. Και για να τελειώνουμε με τις κατινιές: Κανένα θέμα δεν έχω θέσει ούτε για τον Αποσκίτη, ούτε για κανέναν άλλο. Όποιος το λέει ή το διακινεί είναι κακοήθης ψεύτης και πρόστυχος. Αν το είχα θέσει, τώρα θα συζητούσε ο πυρήνας του την διαγραφή του με βάση αίτηση που θα είχα καταθέσει εγώ ο ίδιος ως μέλος του ΕΠΑΜ. Κι αν όντως πίστευα ότι ο Αποσκίτης αποτελεί κίνδυνο για το ΕΠΑΜ δεν θα δίσταζα ούτε λεπτό. Δεν θα ησύχαζα αν δεν διαγραφόταν από τις γραμμές του ΕΠΑΜ. Κι αυτό θα το έκανα πάντα σεβόμενος τις διαδικασίες του μετώπου, όπως προβλέπει το καταστατικό του. Δεν είμαι από εκείνους που μετράνε ισορροπίες, ούτε υπολογίζω συνέπειες όταν πρόκειται για το κίνημα. Γι’ αυτό και επιμένω να λέω: δεν με νοιάζει ποιος θα ακολουθήσει το κίνημα. Εγώ ακόμη και μόνος μου θα τα βγάλω πέρα, θα φτάσω μέχρι το τέλος του δρόμου και θα νικήσω. Αυτό τον πόλεμο δεν θα τον χάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να τον δώσω ολομόναχος. Έχω τέτοια εμπιστοσύνη στο λαό μας,, τέτοια βαθιά γνώση της ιδιοσυγκρασίας του, που είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσει τον αγώνα, όσοι κι αν χαθούν μέσα στις ιδεοληψίες τους, όσοι κι αν λιγοψυχήσουν στο δρόμο, όσοι κι αν αφήσουν την κακοήθεια με την οποία τους ανέθρεψαν από κούτσικα να τους στείλει στο διάολο κι ακόμη παρά πέρα. Για μένα ο λαός και η πατρίδα μου είναι αστείρευτη πηγή δύναμης και αντοχής. Γι’ αυτό και δεν υπολογίζω τίποτε και κανέναν. Δεν φοβάμαι τίποτε και κανένα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το ΕΠΑΜ που σήμερα πιστεύω ότι στέκεται τόσο γερά στα πόδια του και μέσα στο λαό ώστε κανένας κακοήθης συκοφάντης δεν μπορεί να το πλήξει. Ακόμη κι αν δρα μέσα από τις γραμμές του. Κι όποιος πιστεύει για μένα ότι θα μετρήσω περισσότερο από τον αγώνα φιλίες ή ισορροπίες, τότε δεν με ξέρει ούτε από την καλή, ούτε από την ανάποδη.

5. Όταν βέβαια θέλω να ασκήσω κριτική σε πράξεις και ατοπήματα, αυτό θα το κάνω στο όργανο και στον πυρήνα που ανήκω όπως οφείλει να το κάνει κάθε μέλος του ΕΠΑΜ. Και το έχω κάνει ευθέως, χωρίς να μετρήσω τα λόγια μου όταν το έκρινα αναγκαίο, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να χαλάσουμε τις καρδιές μας ακόμη και με αγαπημένους συναγωνιστές που ξέρω ότι δίνουν και την ψυχή τους για το Μέτωπο. Δεν το έπαιξα ποτέ τσάμπα μάγκας, ή κουτσαβάκι. Δεν χτύπησα ποτέ πισώπλατα και ποτέ δεν καταδέχτηκα να χρησιμοποιήσω κουτσομπολιά εναντίον εχθρών ή φίλων. Πρώτα και κύρια σέβομαι το Μέτωπο όπου ανήκω και τις διαδικασίες του. Όποιος λέει ότι κινούμαι υπόγεια, κρίνει απλά εξ ιδίων. Κι αυτό γιατί είμαι κακομαθημένος. Η ανατροφή μου δεν το επιτρέπει, όπως και η εκτίμηση που τρέφω στον εαυτό μου και στους συναγωνιστές μου. Ακόμη και σ’ αυτούς με τους οποίους έχω σοβαρές διαφωνίες κι έχω ανταλλάξει πυρά ακόμη και δημόσια. Ξέρω πολύ καλά ότι η δράση του καθενός μέσα στην κοινωνία, μέσα στο λαό, είναι το ανώτερο κριτήριο όλων. Αυτό δικαιώνει και αυτό καταδικάζει, συχνά αμετάκλητα. Ότι και να πει ο οποιοσδήποτε όσο μεγάλη σοφία κι αν φαντάζει σε αδαείς και ανόητους, δεν μετρά ούτε παρά όταν αυτός έχει μηδενική πρακτική συνεισφορά στο κίνημα και στην άντρωση του λαού. Γι’ αυτό και δεν ανησυχώ για τίποτε. Η κριτική μέσα στο Μέτωπο είναι απαραίτητη όσο το οξυγόνο για τον άνθρωπο, ακόμη κι όταν είναι επιθετική. Αρκεί να θέλει να βοηθήσει τους συναγωνιστές που θεωρεί ότι έπεσαν σε σφάλμα, αλλά και το κίνημα από στραβοτιμονιές. Αλλά και πρόστυχη να είναι και συκοφαντική, σαν αυτό το σχόλιο, δεν πειράζει. Η συλλογική δράση του Μετώπου ξέρει να κάνει τις δικές της αξιολογήσεις και να επιβάλει το δικό της αμείλικτο ποινικό κώδικα στους ξοφλημένους που ξέρουν μόνο από ιδεοληψίες, ή στους ανίκανους που ξέρουν μόνο από συκοφαντίες, χωρίς να χρειάζεται κανενός είδους παρεμβάσεις από τα κεντρικά όργανα. Άλλωστε οι πυρήνες μας πλέον – στη συντριπτική τους πλειοψηφία – είναι αρκετά ώριμοι για να ξεμπερδεύουν με τη σαβούρα που τους ταλαιπωρεί. Αυτή θεωρώ οφείλει να είναι η αντρίκια στάση για όσους τουλάχιστον σέβονται τον εαυτό τους και τον αγώνα στον οποίο έχουν ενταχθεί. Συγνώμη για την «σεξιστική» δήλωση, αλλά η υπογραφή Γρηγόρης Μαρινάκης (πυρήνας Χανίων) παραπέμπει σε άντρα. Αν και ο τρόπος του άλλα υποδηλώνει για το ποιόν του.

6. Τέλος, μιας και το έφερε η κουβέντα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά τα εξής σε σχέση με τον ΣΕΕ. Ο ΣΕΕ στήθηκε μερικούς μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου 2012 από πρώην στρατιωτικούς κυρίως. Αυτοί που είχαν το «πάνω χέρι» μέχρι και τις εκλογές ήταν ακροδεξιά στοιχεία – κάποιοι με χουντικό παρελθόν – και συνδέονταν με τα επίσημα όργανα των αποστράτων, τα οποία λειτουργούν κατ’ ουσία σαν παραρτήματα του υπουργείου άμυνας και οι ηγεσίες τους σαν εντεταλμένοι. Μετά τις εκλογές και μετά από μήνες εσωτερικών διεργασιών και αναμετρήσεων, αναδείχτηκε νέα ηγεσία που προσέβλεπε σε μια πιο πατριωτική και δημοκρατική μετεξέλιξη του ΣΕΕ. Στις αρχές του καλοκαιριού μας πλησίασαν με δική τους πρωτοβουλία με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας. Κάτι που για την προηγούμενη ηγεσία ήταν casus beli. Η ΠΓ το συζήτησε και απάντησε θετικά με την προϋπόθεση ότι υπάρχει όντως βάση για τέτοια συνεργασία. Κι έτσι ξεκίνησαν οι επαφές. Πρώτο ερώτημα: ήταν λάθος που δέχτηκε η ΠΓ την επαφή; Όχι βέβαια, αν όντως φιλοδοξούμε να είμαστε Μέτωπο και μάλιστα παλλαϊκό κι όχι αριστερό γκρουπούσκουλο σαν αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, ή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

7. Κατά τη διάρκεια των επαφών διευκρινίστηκε από μεριάς τους ότι αφενός η παλιά ακροδεξιά ηγετική ομάδα έχει περιθωριοποιηθεί, αν και υφίσταται ακόμη στις γραμμές του ΣΕΕ και ότι αφετέρου υπάρχει η διάθεση να υιοθετήσουν ανάλογα με τα προτάγματα του ΕΠΑΜ. Εμείς θέσαμε ότι αφενός η στάση απέναντι στο ευρώ και στην ΕΕ κρίνει τον πατριωτικό χαρακτήρα μιας δύναμης και τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί της. Μας διευκρίνισαν ότι κι αυτοί ήταν υπέρ του εθνικού νομίσματος και έχουν ξεκινήσει μια διαδικασία αλλαγής της θέσης τους που πρόβλεπαν να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. Μετά από όλα αυτά εμείς είπαμε ότι η δυνατότητα συνεργασίας τελικά θα κριθεί στο δρόμο. Κάτι στο οποίο συμφώνησαν κι αυτοί, αν και είναι έξω από την ιδιοσυγκρασία τους. Όλα αυτά αποτυπώνονται στο κοινό ανακοινωθέν, που συντάχθηκε μετά την επίσημη συνάντηση κλιμακίων των σχηματισμών στις 21 Ιουλίου. Έχουν σημασία οι ημερομηνίες. Δεύτερη ερώτηση: Που υπάρχει πρόβλημα στον χειρισμό της όλης υπόθεσης; Που πλήττεται ο ηθικός, ο πολιτικο-οργανωτικός, ο δημοκρατικός χαρακτήρας του κινήματος και οι άλλες παπάρες που αναφέρει ο εν λόγω κύριος; Ή μήπως ο κ. Καραμπελιάς και το σκυλολόι που σέρνει μαζί του με χρηματοδότηση Εμφιετζόγλου είναι καλύτερο;

8. Η ΠΓ συζήτησε αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης ΣΕΕ-ΕΠΑΜ και ομόφωνα, αν και οφείλω να ομολογήσω με ενδοιασμούς κυρίως από τους συναγωνιστές που χειρίστηκαν τις επαφές και ξέρουν τον εσωκομματικό αγώνα που διεξάγεται εντός του ΣΕΕ, αποφασίστηκε να γίνει η από κοινού δημοσιοποίηση. Προσωπικά ήμουν απ’ αυτούς που ένθερμα και χωρίς κανένα ενδοιασμό ήθελα την δημοσιοποίηση του κοινού ανακοινωθέντος. Οι λόγοι πολλοί. Όχι μόνο για λόγους ενημέρωσης, όπως κάνουμε με το κίνημα «δεν πληρώνω», το Π.Π.Κ και με όποιον άλλο έχουμε συνευρεθεί και έχουμε έστω καταρχήν αποφασίσει να δοκιμαστούμε σε κοινές δράσεις και αγώνα. Το βασικό κίνητρο για μένα ήταν ότι μια τέτοια κίνηση θα πυροδοτούσε, αφενός, οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα στον ΣΕΕ προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση και, αφετέρου, γιατί έτσι θα χαλάγαμε την σούπα που πήγαινε να στηθεί με την «ενότητα της λαϊκής δεξιάς». Η κίνησή μας να δημοσιοποιήσουμε τις επαφές και την καταρχήν συμφωνία σε προτάγματα και κοινές δράσεις, συντάραξε τα νερά τόσο μέσα στο ΣΕΕ, όσο και ευρύτερα στη λεγόμενη «πατριωτική» ή «λαϊκή δεξιά», στην οποία θέλει να παίξει και ο Καραμπελιάς με την σύσταση του δικού του «πατριωτικού χώρου». Κι έτσι άρχισαν τα κλαπατσίμπαλα, που όλοι μας περιμέναμε. Η ακροδεξιά αντιπολίτευση του ΣΕΕ αρνήθηκε να αποδεχθεί το κοινό ανακοινωθέν και τη συνεύρεση με τα προτάγματα και τις δράσεις του ΕΠΑΜ. Εξ ου και η καθυστέρηση να αναρτηθεί το κοινό ανακοινωθέν από τη δική τους ιστοσελίδα. Προκειμένου να εκθέσουν τη νέα ηγεσία του ΣΕΕ και να σπάσουν κάθε επαφή και σχέση με το ΕΠΑΜ, η αντιπολίτευση σε συνεργασία με τις ηγεσίες των καθεστωτικών συνδέσμων αποστράτων, που συνδέονται οργανικά με το υπουργείο άμυνας, έστησαν τη γιορτή μίσους και ζήτησαν από τον ΣΕΕ να συμμετάσχει για να πετάξουν, λέει, έξω την ΧΑ. Η ανακοίνωση για την γιορτή μίσους αναρτήθηκε πριν η ηγεσία του ΣΕΕ πάρει απόφαση για συμμετοχή και πριν την ανάρτηση του κοινού ανακοινωθέντος, το οποίο ακόμη δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΕ. Ταυτόχρονα υπήρξε ένας ορυμαγδός πιέσεων από δεξιά και αριστερά – μέχρι το σχήμα του Κοτζιά κατηγόρησε τον ΣΕΕ για την συνέυρεσή του με το ΕΠΑΜ – στον ΣΕΕ να αναθεωρήσει τη στάση απέναντι στο ΕΠΑΜ και να τραβήξει πίσω την προσπάθεια να υιοθετήσει ανοιχτά και καθαρά θέσεις για το χρέος, το εθνικό νόμισμα και το Σύνταγμα σαν εκείνες του ΕΠΑΜ. Η νέα ηγεσία του ΣΕΕ υπολογίζοντας ότι η βασική πηγή δύναμής τους είναι οι επίσημοι σύνδεσμοι αποστράτων, ενέδωσαν στη συμμετοχή τους στη γιορτή μίσους. Τους ξεκαθαρίσαμε ότι η συμμετοχή τους αυτή αναιρεί μια από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις συνάντησης των δυο μας: την πάλη για την ενότητα του λαού πάνω από διαχωρισμούς δεξιάς και αριστεράς. Και ζητήσαμε να τοποθετηθούν δημόσια εναντίον των γιορτών μίσους που επαναφέρουν τους διαχωρισμούς του εμφυλίου μέσα στο λαό. Περιμένουμε να δούμε το πώς θα ανταποκριθούν και ανάλογα θα πράξουμε.

9. Τρίτη λοιπόν ερώτηση και τελευταία: Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Μια γνώμη είναι εκείνη που λέει πώς αμέσως μόλις έγινε γνωστή η συμμετοχή του ΣΕΕ στη γιορτή μίσους θα έπρεπε το ΕΠΑΜ να βγει δημόσια να τον κατακεραυνώσει και να διακόψει κάθε επαφή. Αυτή είναι μια γνώμη που διαμορφώνει πολιτικές απόψεις από το διαδίκτυο και το συναίσθημα, χωρίς να βαθαίνει στις πολιτικές εξελίξεις και δεν ενδιαφέρεται να πλήξει τον αντίπαλο στα σχέδιά του, απλά θέλει να κάνει καλή εντύπωση στην παρέα της. Συγνώμη, αλλά η ΠΓ οφείλει να σκέφτεται πολύ πιο σοβαρά και σε μεγαλύτερο βάθος. Αλλιώς είναι βαρύδι για το Μέτωπο. Η προσέγγιση με τον ΣΕΕ μας ευνόησε; Και βέβαια ναι. Μας άνοιξε τις πόρτες σε εξαιρετικά συντηρητικούς ιδεολογικά και περιχαρακωμένους χώρους, αποδεικνύοντας ότι όταν λέμε ενότητα από τα κάτω πάνω από ιδεολογικούς διαχωρισμούς το εννοούμε. Να γιατί αντέδρασε έτσι το χουντοακροδεξιό σκυλολόι που θεωρούσε ότι μονοπωλεί αυτούς του χώρους. Να γιατί εγώ βγήκα δημόσια και υπερασπίστηκα την συνάντηση ΣΕΕ-ΕΠΑΜ ξεμπροστιάζοντας την στημένη επιχείρηση «ενότητα της λαϊκής δεξιάς». Για την οποία παρεμπιπτόντως μας είχε ενημερώσει πρώτος ο ίδιος ο Καραμπελιάς, όπως και για την πρόθεσή του να παίξει σ’ αυτό το παιχνίδι. Να γιατί θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι των χουντοπρακτόρων μέσα στον ΣΕΕ και στις ηγεσίες των συνδέσμων αποστράτων, κόβοντας με δική μας πρωτοβουλία κάθε δίοδο επαφής με τον χώρο αυτόν. Τους πετάξαμε το μπαλάκι και δώσαμε τη δυνατότητα στον ίδιο το ΣΕΕ να ξεμπερδέψει μ’ αυτόν τον συρφετό. Αν δεν το κατορθώσει, κανείς δεν θα μπορεί να ρίξει την ευθύνη σε μας για την διακοπή των σχέσεων και έτσι θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά και σ’ αυτούς τους χώρους. Αν το κατορθώσει, ακόμη καλύτερα. Να θυμίσω ότι αντίστοιχη τακτική ακολουθούμε με όλους τους χώρους σε δεξιά και αριστερά. Γιατί στην περίπτωση του ΣΕΕ να διαφέρει; Επειδή το λέει ο κάθε παπαρούνας που θέλει να ικανοποιήσει τις δικές του ιδεοληψίες και προτιμήσεις σε βάρος της πολιτικής του Μετώπου;

10. Γιατί θα πρέπει να αποδειχτούμε παντελώς ηλίθιοι πολιτικά και να χάψουμε την προβοκάτσια που έστησαν όλοι αυτοί που ήθελαν να δυναμιτίσουν τη συνεύρεση των δυο σχημάτων και να κάνουμε εμείς οικειοθελώς την δική τους δουλειά; Τι σόι ηθική, πολιτική, οργανωτική και δημοκρατική διάσταση θα έδινε στο Μέτωπό μας; Κι όλα αυτά γιατί; Για να ικανοποιήσουμε την ηλιθιότητα και την κακοήθεια ελάχιστων που υποτίθεται ότι είναι μέλη μας; Και για να τελειώνουμε: Μόνο τα γνωστά τρωκτικά του διαδικτύου, που κυριολεκτικά δεν έχουν άλλη δουλειά από το να συκοφαντούν χυδαία το Μέτωπο από το πρωί ως το βράδυ, όπως και η απίστευτη ηλιθιότητα και κακοήθεια στις γραμμές μας είδα να αντιδρούν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή και υπονοούμενα για τα όργανα του Μετώπου. Λες και δήθεν επήλθε η συντέλεια του κόσμου για το Μέτωπο! Μπορεί ορισμένοι και μέσα στις γραμμές μας να το επιθυμούν διακαώς, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Με τον κόσμο που συναναστρέφομαι κι αυτός είναι πολύ περισσότερος από τον κόσμο που συναναστρέφονται όλοι μαζί οι πυρήνες και τα μέλη του ΕΠΑΜ – και εννοώ τον κανονικό κόσμο κι όχι τις παρέες των ξεφτιλισμένων ιδεολογιών της αριστεράς και της δεξιάς – είδα μόνο θετική ανταπόκριση και μια καλοπροαίρετη διάθεση να μην μας πάρει από κάτω η χυδαία επίθεση που δέχεται το Μέτωπο και εγώ προσωπικά. Οι τρωγλοδύτες του διαδικτύου δεν με απασχολούν. Δεν μετράνε στην κοινωνία και επομένως δεν με ανησυχούν. Δεν ασχολήθηκα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. Αυτοί τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Κάποτε όμως θα πρέπει να τελειώνουμε με την ηλιθιότητα, την βλακεία και την κακοήθεια στις γραμμές μας, που σπέρνουν την ηττοπάθεια στα μέλη μας και δεν επιτρέπουν στους πυρήνες του ΕΠΑΜ να βγουν και να αγκαλιαστούν με τον απλό, με τον κανονικό κόσμο. Ιδίως τώρα που ο κόσμος είναι διατεθειμένος όσο ποτέ άλλοτε να μας ακούσει και να καταλάβει αυτό που του λέμε ότι πρέπει να κάνει.

29/8/2013.
Δημήτρης Καζάκης

ΥΓ: Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το ύφος του κειμένου, αλλά όταν με προσβάλουν προσωπικά και με τόσο αλήτικο τρόπο, μου είναι αδύνατο να μετρήσω τα λόγια μου όπως κάνουν οι καλοστεκούμενες κυρίες των σαλονιών, με καλόγριες, γαλλικά και πιάνο στο βιογραφικό τους, οι πραματευτάδες της ιδεολογίας και της πολιτικής και οι κομματάρχες. Αξιώματα άλλωστε που ποτέ δεν διεκδίκησα και δεν κατέχω. Όποιος δεν έχει νιονιό να σκεφτεί και να μετρήσει την ουσία, μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα θιχτεί από το ύφος και τις εκφράσεις μου. Όποιος ψάχνει στο ύφος και στις εκφράσεις μου για να δικαιώσει τις δικές του ψυχώσεις, ιδεοληψίες, τα δικά του κρυφά κίνητρα και τις αληθινές προθέσεις του, παρακαλώ ελεύθερα. Έχει το ελεύθερο να το κάνει. Κακό στον εαυτό του κάνει, μιας και τίποτε κρυφό υπό τον ήλιο. Τα δικά μου πρότυπα είναι γίγαντες σαν τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Δασκαλαντωνάκη και τους ομοίους τους. Κι όχι σκουλήκια που κρύβονται πίσω από κουτσομπολιά στο παρασκήνιο και ξέρουν μόνο να είναι κακοήθεις ψεύτες. Ούτε ο επώνυμος συρφετός της σημερινής γλοιώδους πολιτικής, που τρέφεται μόνο με κολακείες από ανόητους και ηλίθιους. Κι αν κάτι έμαθα στη ζωή μου απ’ αυτούς του γίγαντες είναι να μην φοβάμαι, να μην κρύβομαι, να μην ανέχομαι με τίποτα τον μπαμπέση και την μπαμπεσιά, αλλά και να μιλάω πάντα ντόμπρα και σταράτα. Και σ’ όποιον αρέσει. Η ζωή και η πράξη πάντα δικαιώνει αυτόν που έχει δίκιο. Και ξέρουμε πολύ καλά που κατέληξαν όλοι οι επίδοξοι κριτές του ΕΠΑΜ που νόμιζαν ότι μπορούν να κόψουν και να ράψουν το Μέτωπο με μέτρο τις ιδεοληψίες τους, ή να το χρησιμοποιήσουν για τις δικές τους προσωπικές ατζέντες. Ποιος τους ανέχεται και ποιος τους δίνει σημασία σήμερα; Ούτε καν οι παρέες τους. Όσο μεγάλοι αγωνιστές κι αν φάνταζαν στον καθρέφτη του σπιτιού τους όταν θωρούσαν τους εαυτούς τους, όταν στράφηκαν ανοιχτά εναντίον του ΕΠΑΜ, όση χολή κι αν έβγαλαν, όσο κι αν το συκοφάντησαν, όσο κι αν το πολέμησαν και το πολεμούν με πάθος, το Μέτωπο προχωρά σταθερά και αναπτύσσεται ενώ αυτοί – μηδενός εξαιρουμένου – κατέληξαν κάτι λιγότερο από μηδενικά. Ας το μετρήσει αυτό όποιος θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

dimitriskazakis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Αύγ 2013, 13:00

Δεν άφησε τίποτα αναπάντητο στο ανύπαρκτο μέλος... :thumb:

Μένει και μια απάντηση στον κ. Γιακουμάκη.
(αν έχει δοθεί να τη φέρει κάποιος Plz)

Ιλούμινε, μίκρυνε τις φωτο σε παρακαλώ,
έχουν καραξεχειλώσει το νήμα, και παιδεύομαι με τα quotes
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Παρ 30 Αύγ 2013, 13:22

Μέχρι στιγμής,η απάντηση Καζάκη προς Γιακουμάκη,είναι ετούτη
καθώς αυτόν φωτογραφίζει σαφέστατα,όπως επισημαίνει κι ο 2ος
στο άρθρο του.

viewtopic.php?p=213554ικά

Ουσιαστικά η αντίδραση Καζάκη,κατόπιν εκπομπής Γιακουμάκη.
Νεότερον επ' αυτού...ουδέν !!!
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Σάβ 31 Αύγ 2013, 15:04

Μα κι αυτοί τώρα... Issue 43 : Tuesday, September 22, 1992 / Τρίτη 22 Σπτεμβρίου 1992 Μήπως ταξίδεψε ο Καζάκης στο χρόνο και έκανε τροποποιήσεις στην ιστορία;
http://tech.mit.edu/V112/N43/economists.43n.html

Καθηγητές οικονομικών του ΜΙΤ συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν χθες το απόγευμα για την προτεινόμενη ενοποίηση του ευρωπαϊκού νομίσματος. Τα ευρωπαϊκά οικονομικά θέματα έχουν ακουστεί πολύ πρόσφατα, με τη Γαλλία να αποδέχεται στενά τη Συνθήκη τιυ Μάαστριχτ την Κυριακή και τη γερμανική Bundesbank να διατηρεί τα υψηλά επιτόκια. Οι καθηγητές, Olivier Blanchard PhD '77, Rudiger W. Dornbusch, Stanley Fischer PhD '69, και Paul R. Krugman PhD '77, συμφώνησαν ότι ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα θα είχε δυσάρεστο οικονομικό αντίκτυπο.

"Δεν υπάρχει στην ουσία λόγος για ένα ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα", €ίπε ο Fischer.

Ο Blanchard υπογράμμισε ότι οι επικλήσεις για νομισματική ενοποίηση έχουν μερικώς σχέση με την επιτυχία του κοινού νομίσματος στις ΗΠΑ (σημείωση: χμ, χμ...). Ένα μειονέκτημα της υιοθέτησης ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος είναι ότι οι συμμετέχουσες χώρες ίσως να αντιμετωπίσουν αύξηση της ανεργίας. Παρά ταύτα, τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι η ανεργία τελικά θα μειωθεί και θα σταθεροποιηθεί, ένα γεγονός το οποίο απαλύνει το φόβο για το μελλοντικό ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, είπε.

Αλλά, ο Blancahrd λέει, ότι η ανεργία πιθανώς να μην σταθεροποιηθεί τόσο εύκολα στην Ευρώπη, όσο εδώ (στις ΗΠΑ). Στην Αμερική, οι εργάτες μπορούν να ματεκινηθούν εύκολα μεταξύ των πολιτειών, απαλύνοντας έτσι τα σοκ της ανεργίας˙ αντίθετα, στην Ευρώπη, τα γλωσσικά εμπόδια μεταξύ των χωρών ίσως να παρεμποδίσουν παρόμοια μετανάστευση.

"Η ενοποίηση του νομίσματος λειτουργεί στις ΗΠΑ επειδή το εργατικό δυναμικό μπορεί να μετακινηθεί ανάμεσα στις Πολτιείες. Η κινητικότητα του δυναμικού στην Ευρώπη είναι αμελητέα", είπε. Η Ευρωπαϊκή προσαρμογή στην ανεργία θα είναι "πολύ μακροχρόνια και επώδυνη", προέβλεψε.

Ο Κρούγκμαν είπε ότι πρέπει να υπάρχει επαρκές εμπόριο μεταξύ δύο περιοχών που μοιράζονται το ίδιο νόμισμα για να είναι επιτυχές το ενιαίο νόμισμα. Δηλαδή, το συνολικό μέγεθος του εμπορίου μεταξύ δύο πόλεων σε δύο διαφορετικές χώρες θα έπρεπε να είναι συγκρίσιμο με αυτό δύο πόλεων στη ίδια χώρα.

Έφερε σαν παράδειγμα τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παρ' όλους τους χαμηλούς δασμούς ανάμεσα στις δύο χώρες, πολύ περισσότερες συναλλαγές γίνονται ανάμεσα σε δύο Καναδικές πόλεις απ' ότι μεταξύ δύο αντίθετων πλευρών πέρα από τα σύνορα. Προσθέτει ότι ακόμα λιγότερο εμπόριο γίνεται στην Ευρώπει εξαιτίας των διαφορών στη γλώσσα, την κουλτούρα, το γούστο και τις νοοτροπίες.

Αν και οι οικονομολόγοι εξέφρασαν φόβους σχετικά με το κοινό, ενιαίο νόμισμα, κάποιοι Ευρωπαίοι σπουδαστές (οπαδοί;) καλωσόρισαν την ιδέα. Ο Patrick M. Piccione, ένας μαθητής από το Βέλγιο, είπε, "Νομίζω ότι ένα κοινό νόμισμα, θα εξανάγκαζε τις χώρες σε περισσότερο συντονισμό μέσα στην Ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα".

(Σημείωση: Μα τί είναι (τουλάχιστον ο) Καναδάς; Σε μεγάλο ποσοστό... χώρα μεταναστών και πολυπολιτισμική κοινωνία - http://www.youtube.com/watch?v=N3EAmoG2pYE)
(Σημείωση: Θα αναπτυχθούμε όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ)]

Και ο Κρούγκμαν γράφει τώρα στους NY Times ότι μάλλον είχαν πέσει και λίγο έξω (προς το χειρότερο), ασχέτως της λύσης που προτείνει - και που όλως τυχαίως υποστηρίζουν και κάποιοι "ανεξάρτητοι" (συστημικοί) εγχώρια.

Α, και τα έλεγαν Αμερικάνοι αυτά... Αν δεν το συνειδητοποιήσατε.

~~~~

http://krugman.blogs.nytimes.com/2013/0 ... ts-at-war/

I guess there’s some room for interpretation of the meaning of the word “standard”, but it became painfully clear in 2008-2009 that many economists — especially, but not only, at the University of Chicago — not only didn’t work in a New Keynesian framework, they were unaware that such a thing existed. As far as they knew, everything Keynesian had been refuted in the 1970s. And as for “the efficacy of appropriately designed fiscal policy” — well, here’s John Cochrane:

It’s not part of what anybody has taught graduate students since the 1960s”, Cochrane said. “They are fairy tales that have been proved false. It is very comforting in times of stress to go back to the fairy tales we heard as children but it doesn’t make them less false.

---

http://krugman.blogs.nytimes.com/2013/0 ... le-excuse/

http://krugman.blogs.nytimes.com/2013/0 ... ro-crisis/

http://krugman.blogs.nytimes.com/2013/0 ... n-and-now/

http://www.prakashloungani.com/2013/08/ ... ithin.html

(Περί ανάκαμψης με εθνικό νόμισμα και υποτίμηση - Σε αντίθεση με του Καζάκη που μιλά για έλεγχο καφαλαίων αλλά έστω...)

---

http://en.wikipedia.org/wiki/Keynesian_economics

In the Keynesian view, aggregate demand does not necessarily equal the productive capacity of the economy; instead, it is influenced by a host of factors and sometimes behaves erratically, affecting production, employment, and inflation. (Μα τί μου θυμίζει...)

http://en.wikipedia.org/wiki/1973%E2%80%9375_recession

It differed from many previous recessions as being a stagflation, where high unemployment coincided with high inflation. The period was also described as one of "malaise" (ill-ease; compare "depression").

http://en.wikipedia.org/wiki/New_Keynesian_economics

Therefore, New Keynesians argue that macroeconomic stabilization by the government (using fiscal policy) or by the central bank (using monetary policy) can lead to a more efficient macroeconomic outcome than a laissez faire policy would.

(Δε λέει βέβαια αν πρόκειτα για την ΕΚΤ, για κρατική τράπεζα ή για ιδιωτική-παραδομένη-και-καλά-κρατική τράπεζα ή για σοβραή κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rational_expectations
http://en.wikipedia.org/wiki/Rational_choice_theory

Rational expectations is a hypothesis in economics which states that agents' predictions of the future value of economically relevant variables are not systematically wrong in that all errors are random. Equivalently, this is to say that agents' expectations equal true statistical expected values.

(Περί "ελεύθερης αγοράς" και για το κατά πόσο μαθαίνει το ΔΝΤ από την ιστορία [του]...)

Αν διαβάσετε και οι ίδιοι τα αμφισβητούν εν πολλοίς τα Κεϋνσιανά μοντέλα και θεωρίες και τα της "Σχολής του Σικάγου" και τα περί "δημιουργικών καταστροφέων και εν ουσία κατεστραμμένων". Κατά τα άλλα, εμείς ας ακούμε τα λογύδρια των εσωτερικών συστημικών περί "Μπολσεβίκων, καταστροφολόγων και 'σωστών συνταγών'"...

>>>

http://www.youtube.com/watch?v=splpc0oxdCs / http://www.onalert.gr/stories/apolyti-a ... is-elladas

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην ανεργία με 27,6% (με στοιχεία Μαϊου και τρα-λα-λα με νούμερα και από ουσία μηδέν)
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 7&catid=13

Καλή χώνεψη... :secret: :suicide: :run: :string:
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Σάβ 31 Αύγ 2013, 15:39

Μερικές παρατηρήσεις για τη διακοπή των σχέσεων Ε.Πα.Μ. – Σ.Ε.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις αρχές του καλοκαιριού μας πλησίασε, με δική της πρωτοβουλία, αντιπροσωπία του «Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας» με σκοπό να διερευνήσει τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας. Η Π.Γ. του Ε.Πα.Μ. συζήτησε το θέμα και απάντησε θετικά με την προϋπόθεση ότι υπάρχει όντως βάση για τέτοια συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια των επαφών διευκρινίστηκε από μεριάς τους ότι υπάρχει η διάθεση να υιοθετήσουν θέσεις ανάλογες με τα προτάγματα του ΕΠΑΜ. Εμείς θέσαμε το ζήτημα της στάσης απέναντι στο ευρώ και στην ΕΕ, το οποίο κρίνει τον πατριωτικό χαρακτήρα μιας πολιτικής δύναμης και τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί της. Μας διευκρίνισαν ότι κι αυτοί ήταν υπέρ του εθνικού νομίσματος και έχουν ξεκινήσει μια διαδικασία αλλαγής της θέσης τους που πρόβλεπαν να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. Μετά από όλα αυτά τους επισημάναμε ότι η δυνατότητα συνεργασίας τελικά θα κριθεί στο δρόμο. Κάτι στο οποίο συμφώνησαν κι αυτοί. Όλα αυτά αποτυπώνονται στη κοινή δήλωση, που συντάχθηκε μετά την επίσημη συνάντηση κλιμακίων των δύο σχηματισμών την 21η Ιουλίου.

Δυστυχώς, μετά την απόλυτη συμφωνία όσον αφορά και στο περιεχόμενο της κοινής ανακοίνωσης και ενώ εμείς τη δώσαμε στη δημοσιότητα, όπως είχε συμφωνηθεί, δεν υπήρξε αντίστοιχη κίνηση από την πλευρά τους, με συνέπεια να δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για το αν υπήρξε υπαναχώρηση από την πλευρά του ΣΕΕ.

Μετά από επανειλημμένες πιέσεις από την πλευρά μας να δημοσιοποιήσουν και εκείνοι την κοινή ανακοίνωση, διαπιστώσαμε ότι στην ιστοσελίδα τους αντί της κοινής ανακοίνωσης, αναρτήθηκε ένα γενικόλογο Δελτίο Τύπου με αριθμό 59, που αναφέρεται αόριστα σε πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον ΣΕΕ για την ένωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων.

Επίσης - και πέραν μιας περίεργης δήλωσης του Προέδρου τους για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο - ανήρτησαν κείμενο - πρόσκληση για συμμετοχή σε γιορτές μίσους που διχάζουν τον ελληνικό λαό υποδαυλίζοντας εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα που ο ελληνικός λαός πάσχισε πάνω από 50 χρόνια για να τα ξεπεράσει και τα οποία μόνο το καθεστώς των δωσιλόγων ωφελούν στη προσπάθειά του να κρατά διαιρεμένο τον ελληνικό λαό και να «βασιλεύει».

Αμέσως ξεκαθαρίσαμε ότι η συμμετοχή τους αυτή αναιρεί μια από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις συνάντησης των δυο μας, αφού τορπιλίζει την πάλη για την ενότητα του λαού πάνω από διαχωρισμούς δεξιάς και αριστεράς. Ζητήσαμε να τοποθετηθούν δημόσια εναντίον των γιορτών μίσους που επαναφέρουν τους διαχωρισμούς του εμφυλίου μέσα στο λαό. Δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτό δεν έγινε, παρά τις προφορικές υποσχέσεις τους. Αντίθετα μάλιστα διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν με αριθμό Νο 60, ότι είναι το Ε.Πα.Μ. που επιλέγει «τον δρόμο του διχασμού και της αντιπαράθεσης» με βάση «προσωπικές επιδιώξεις και ξεπερασμένες ιδεολογικές διαχωριστικές αντιλήψεις στο περιθώριο». Κατ’ αυτούς λοιπόν, η ενότητα του λαού επιτυγχάνεται με εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους κατά των «κομμουνιστοσυμμοριτών» και πλέκοντας το εγκώμιο των δυνάμεων καταστολής του Δένδια.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο κατόπιν των εξελίξεων αυτών διακόπτει άμεσα την οποιαδήποτε επαφή με τον «Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας», ο οποίος πέραν από την ασυνέπεια και αφερεγγυότητά του απέναντί μας, δείχνει να μην έχει το σθένος και τη δύναμη να κόψει τον ομφάλιο λώρο με χώρους που λειτουργούν ως ανεπίσημος βραχίονας του καθεστώτος κατοχής, που ουδεμία σχέση έχει με την ενότητα του λαού, αντίθετα αποδεικνύεται ότι επιδιώκουν τον διχασμό, στηριγμένο σε άρρωστες ιδεοληψίες που προέρχονται από την πιο σκοτεινή περίοδο της πρόσφατης ιστορίας μας και την οποία με κανένα τρόπο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί.

Εμείς σταθεροί και συνεπείς στις απόψεις και την πολιτική μας, δώσαμε κάθε ευκαιρία προκειμένου ο ΣΕΕ να ξεμπερδέψει μια και καλή με όλον αυτόν το συρφετό των χουντοπρακτόρων. Δεν τα κατάφερε και σύρεται από δαύτους, αν δεν είναι και ο ίδιος κατασκεύασμα και προκάλυμμά τους. Εκτός αυτού, αποκαλύπτει και μια πλήρη ανακολουθία με τον τίτλο που υποκριτικά επέλεξαν για τον πολιτικό τους φορέα. Εκτός κι αν με το «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας», δεν εννοούν την ενότητα του έθνους, αλλά την ένωση των φασιστο-φιλοχουντικών θυλάκων που, με πρόσχημα την «εθνικοφροσύνη» τους, επέφεραν απανωτά πλήγματα κατά του έθνους. Αλλά έστω κι έτσι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για το ποιος είναι ποιος και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί στο πλευρό του κατοχικού καθεστώτος, σε βάρος των συμφερόντων της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Αθήνα 30 Αυγούστου 2013

Η Πολιτική γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

www.epamhellas.gr
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Δευ 02 Σεπ 2013, 12:05

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΚΑΖΑΚΗ

Στην Ελλαδα υπαρχει τεραστιος αριθμος μουσουλμανων λαθρομεταναστων πολλοι εκ των οποιων φανατικοι ισλαμιστες. Καποιοι απο αυτους μπορει να χρησιμοποιηθουν και για προβοκατσια απο μυστικες υπηρεσιες αλλων χωρων (ΗΠΑ, Τουρκια κλπ.). Να υποθεσουμε και το σεναριο οπου μια μελλοντικη κυβερνηση απορριπτει το bailout και προσπαθει να απελασει τους λαθρομεταναστες, οι λαθραιοι ξεκινανε εξεγερση και τοτε παρεμβαινει η Ε.Ε και οι ΗΠΑ να "τιμωρησουν" τη ρατσιστικη Ελλαδα που δεν σεβεται τα ανθρωπινα δικαιωματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο απλά. Θα οργανωθούν "συμμορίες με καλάσνικοφ", όπως τις έχει ονοματίσει ο ίδιος ο Δένδιας, από την ημεδαπή και την αλλοδαπή για να προκαλέσουν ταραχές μετά από κάποιο στημένο θεαματικό γεγονός. Σαν απάντηση θα βγουν "ομάδες κρούσεις" από χουντοδεξιά σταγονίδια και χρυσαυγίτες, στις οποίες θα απαντήσουν οι ομογάλακτοί τους antifa. H κυβέρνηση θα επικαλεστεί έκτακτη ανάγκη και θα χρησιμοποιήσει τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που ήδη διαθέτει με βαρύ οπλισμό και καθώς θα καίγονται συνοικίες θα καλέσει τις ένοπλες δυνάμεις να βοηθήσουν στην καταστολή. Οι πολιτικές δυνάμεις στο κοινοβούλιο να κάτσουν σούζα για να μην χρεωθούν το οτιδήποτε. Άντε το πολύ να καταγγείλουν την κυβέρνηση και μετά λούφα και παραλλαγή. Το σενάριο αυτό σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές, αλλά με τον βασικό κορμό του απαράλλαχτο, κυκλοφορεί στα ανώτερα κυβερνητικά γραφεία και έχει ζητηθεί ήδη η γνώμη των ενόπλων δυνάμεων και το κατά πόσο θα ήταν διαθέσιμες στο να επέμβουν. Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το βάλουν μπροστά πριν, αφενός, σιγουρευτούν ότι οι ένοπλες δυνάμεις θα παίξουν στο παιχνίδι και, αφετέρου, θα προχωρήσει η πολιτειακή αλλαγή που ετοιμάζουν. Θέλουν με δημοψήφισμα, αν τους βγαίνει, να προχωρήσουν στην εγακθίδρυση Προεδρικής Δημοκρατίας με Πρόεδρο άμεσα εκλέξιμο από εκλογές και ενισχυμένες εξουσίες στην εξωτερική πολιτική και άμυνα, καθώς και στη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Ήδη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδεχτεί τη μετάβαση στο Προεδρικό πολίτευμα με δηλώσεις του Τσίπρα στα Χανιά. Ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί "απευθείας από τον λαό" θα έχει τη δυνατότητα να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ή και στρατιωτικού νόμου για υπέρτατο εθνικό συμφέρον, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Κι αν είναι επίσης και ανώτατος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, όπως προβλέπεται συνήθως από τα Προεδρικά συστήματα, τότε θα μας οδηγήσουν στη σφαγή νομότυπα. Τι μπορεί να τινάξει στον αέρα όλα αυτά τα σχέδια; Η δραστική αποδυνάμωση όλων των κομμάτων της Βουλής, η αποφασιστική αυτοοργάνωση και αυτενέργεια του λαού και η αποφασιστική ενίσχυση δυνάμεων σαν το ΕΠΑΜ. Σε πολύ λίγο καιρό θα φανεί το πόσο κρίσιμη είναι η όλη κατάσταση.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”