END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
συνέχεια από το προηγούμενο που έκλεισε εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 57#p216257
Λοιπόν το ξανασκέφτηκα και λέω ότι παρά τις επιφυλάξεις που έχω θα δώσω την υπογραφή μου στο Σώρρα (αφού πρώτα διαβάσω τι υπογράφω και όχι εν λευκώ) πρώτον γιατί έτσι θα φανεί η αλήθεια και δεύτερον ότι χειρότερα από τα μνημόνια δε μπορεί να είναι καμμία άλλη εξέλιξη.
Τόσα χρόνια ψήφιζα λαμόγια μια υπογραφή στο Σώρρα δε θα με κάνει να ντραπώ.
Που υπογράφω παρακαλώ;
Λοιπόν το ξανασκέφτηκα και λέω ότι παρά τις επιφυλάξεις που έχω θα δώσω την υπογραφή μου στο Σώρρα (αφού πρώτα διαβάσω τι υπογράφω και όχι εν λευκώ) πρώτον γιατί έτσι θα φανεί η αλήθεια και δεύτερον ότι χειρότερα από τα μνημόνια δε μπορεί να είναι καμμία άλλη εξέλιξη.
Τόσα χρόνια ψήφιζα λαμόγια μια υπογραφή στο Σώρρα δε θα με κάνει να ντραπώ.
Που υπογράφω παρακαλώ;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ostrako την Σάβ 17 Αύγ 2013, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ION 4ever
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πυροσβέεεεεστη!!!!!
Δεν μπορεί?
Η Μεγαλόχαρη το έκανε πάλι το θαύμα της.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07 ... hreoy.html
Δεν μπορεί?
Η Μεγαλόχαρη το έκανε πάλι το θαύμα της.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07 ... hreoy.html
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Κάποτε ζητούσε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος υπογραφές,σήμερα ζητάει ο Σώρρας.
..και εννοείται πως δεν θα υπογράψω.
Και σε οποιοδήποτε άλλον/η έρθει να ζητήσει την υπογραφή μου.
Θεωρώ την κατάσταση αντιπερισπασμό,κερδίζουν κάποιοι χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός ,για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος,που έπρεπε
ήδη να είχε ρίξει την κυβέρνηση.
Μη μου έρθει μετά και η Εκκλησία και φορτώσει τον κόσμο με προφητείες ,φόβους κ.α και γίνει ακόμα πιο μπάχαλο η κατάσταση.
..και εννοείται πως δεν θα υπογράψω.
Και σε οποιοδήποτε άλλον/η έρθει να ζητήσει την υπογραφή μου.
Θεωρώ την κατάσταση αντιπερισπασμό,κερδίζουν κάποιοι χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός ,για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος,που έπρεπε
Μα γι΄αυτό θεωρώ πως έπρεπε να είχε πέσει η κυβέρνηση(από το Α μνημόνιο)και θεωρώ πια τον Σώρρα ως ένα από τους πολλούς αντιπερισπασμούς.ostraka sos έγραψε:Θα κυκλοφορησουν εντυπα, κατα το τελος του Αυγουστου,για την υποθεση,υπογραφης.
Αλκινοε ,λενε οτι τα μη υπογεγραμενα ,εντυπα των μυστικων υπηρεσιων τις Αμερικης ,μιλουν
για θερμα επεισοδια με συμμετοχη των αλλοδαπων ,στη χωρα.
Φοβος ,απελπισια,χειραγωγηση της σκεψης,στο ματαιο και την απελπισια....
Μη μου έρθει μετά και η Εκκλησία και φορτώσει τον κόσμο με προφητείες ,φόβους κ.α και γίνει ακόμα πιο μπάχαλο η κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alkinoos την Σάβ 17 Αύγ 2013, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διόρθωση σύνταξης κειμένου
Λόγος: διόρθωση σύνταξης κειμένου
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ION 4ever
Να ρίξει την κυβέρνηση Ναι!!!+1000.alkinoos έγραψε:ο κόσμος,που έπρεπε
και να έρθει σε αυτή την κρίσιμη έκτακτη υποτιθέμενη κατάσταση. τι?
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Σωρρας δεν ζητάει υπογραφές για πάρτη του.
Αυτό που ζητάει είναι
να ζητήσουμε ονομαστικά ο κάθε ένας και υπεύθυνα
να εξεταστεί από την κυβέρνηση η πρόταση του.
τίποτα άλλο. Ούτε πίστη ούτε υποταγή ούτε τίποτα.
Κακώς τον λέμε Σωτήρα.
Αν ήταν θα μας είχε σώσει χωρίς την βοήθεια μας.
Έχει όμως πει ο Λαμπράκης επανειλημμένα ότι αν δεν το ζητήσουμε οι ίδιοι
δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Όχι μόνο λόγω συντάγματος που στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ σημαντικό
αλλά λόγω και συμπαντικών νόμων.
Οι φωτεινές δυνάμεις δεν παρεμβαίνουν ποτε αν δεν τους ζητηθεί
από ικανό αριθμό..
Μόνο το σκοτεινό και το μαύρο παρεμβαίνει για το "καλό σου"
Και συμβαίνει κατά κόρον τον τελευταίο καιρό
- Τάλως
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Ετσι! ειναι πολυ απλα τα πραγματαION 4ever έγραψε: Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Σωρρας δεν ζητάει υπογραφές για πάρτη του.
Αυτό που ζητάει είναι
για λιγοτερες αιτιες εχουν ελεγθει ανθρωποι και εχουν παει στα δικαστηρια οσοι ελεγαν ψεματα
ποσο μαλλον ενας ανθρωπος που με βαση καποιους εμπαιζει εναν ολοκληρο λαο
(Εδω δικασαν τον Πλευρη γιατι ειπε κατι για τους Εβραιους και δεν θα δικασουμε τον Σωρρα που ισως δουλευει 10.000.000 ανθρωπους ?)
οποτε κανονικα θα επρεπε για να ξεκαθαριστει η περιπτωση του εμπαιγμου
να ελεγθει απο το κρατος το αν οντως εχουν κατατεθει τα 600 δις σε ομολογα .
(αυτη η μπουρδα οτι εχει καταθεσει πλαστα ομολογα οποιος την σκεφτικε ειναι απλα ανιδεος . δεν γινεται
ουτε σε τραπεζες ουτε σε υποθηκοφυλακεια ουτε σε ΚΑΝΕΝΑ επισημο φορεα να καταθεσεις τιποτα πλαστο
καθως το καθε τιθ ελεγχεται κατα την καταθεση ειδικα αν μιλαμε για τετοια χαοτικα ποσα )
οποτε πρεπει να γινει ελεγχος ΑΝ εχουν κατατεθει η οχι .
αν οχι να δικαστει για εμπαιγμο απανεντι στον Ελληνικο λαο
Αν ομως λεει αληθεια ? τοτε τι θα κανει η αρχουσα ταξη ?
θα παει να βγαλει στη φορα στα λογιστικα στοιχεια του κρατους?
θα πανε δηλαδη οι 300 να κλεισουν τους εαυτους τους φυλακη μαζι με τα τσιρακια τους?
αυτο δεν παιζει να γινει ουτε μια στο εκατομυριο .
Ο Σωρρας μπορει να ειναι ενας μεγαλος ψευτης (αν και για την ωρα αλλα βλεπουμε)
αλλα μπορει επισης το κρατος να τον τρεμει αν ξερει οτι αυτα που λεει ειναι αληθεια
και θα κανει για παντα να τον πολεμησει . αρχικα προσπαθωντας να τον ριξει στην αφανεια .
το εχουμε δει πολλες φορες. οταν οι πολιτικοι προκειται να χασουν την κουταλα
τοτε δεν σταματανε μπροστα σε τιποτα προκειμενου να μην χασουν τις θεσεις τους.
και 1 τρις να εχει καταθεσει ο
Σωρρας η κυβερνηση δεν θα επιτρεψει ποτε να γινει χρηση τους υπο τους ορους του Σωρρα .
η κυβερνηση πρεπει να πεσει και οι 300 να μην εχουν το δικαιωμα να ξανα εκλεγουν
και το συνταγμα να αλλαξει
αν θελουμε πραγματικα αλλαγη
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- alkinoos
- Επίτιμος
Όχι τι ,αλλά ποιοι .Άνθρωποι που αγαπούν τους συνανθρώπους τουςION 4ever έγραψε:Να ρίξει την κυβέρνηση Ναι!!!+1000.alkinoos έγραψε:ο κόσμος,που έπρεπε
και να έρθει σε αυτή την κρίσιμη έκτακτη υποτιθέμενη κατάσταση. τι?
και τη γη ετούτη.
Που δεν πρέπει να είναι πολιτικοί.Που πρέπει να δηλώσουν και τα σανδάλια τους.
Με την οποιαδήποτε μορφή κατάχρηση τους,να χάνουν και αυτά που ΉΔΗ είχαν.Αμ πως
Που η θέση τους θα είναι καθήκον ιερόν .Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι...μια από τα ίδια.
Καμιά σχέση με το Δυτικό μίασμα.Απολύτως καμία.Αυτονομία.
Έχω λόγους σοβαρούς να διαφωνώ...ION 4ever έγραψε: Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Σωρρας δεν ζητάει υπογραφές για πάρτη του.
Αυτό που ζητάει είναι
Κακώς τον λέμε Σωτήρα.
Αν ήταν θα μας είχε σώσει χωρίς την βοήθεια μας.
Έχει όμως πει ο Λαμπράκης επανειλημμένα ότι αν δεν το ζητήσουμε οι ίδιοι
δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Όχι μόνο λόγω συντάγματος που στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ σημαντικό
Ο ύποπτος αυτοπροσδιορισμός του σε " Πολέμαρχο της Παγκόσμιας Ελευθερίας"
...δηλώνει πως την έχει δει Σωτήρας. Κυριολεκτικά.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- ION 4ever
εσύ ξέρεις...alkinoos έγραψε:Έχω λόγους σοβαρούς να διαφωνώ...
.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
Επιτρέψτε μου να στείλω δεύτερη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πάσα στη διαχείριση για τις προσωπικές επιθέσεις που γίνονται εδώ μέσα. Οι κύριοι θα μπορούσαν κάλλιστα να επικοινωνήσουν μαζί μου με πμ, είτε για να τους κάνω ιδιαίτερα επιχειρηματολογίας (αν ζηλεύουν τόσο πολύ την επιχειρηματολογία μου), είτε για να μου δώσουν τις συμβουλές τους. Αλλά επειδή δεν στέλουν πμ, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους, αλλά θέλουν χωρίς επιχειρήματα να δημιουργούν εντυπώσεις. Θέλουν να μου κάνουν πόλεμο εντός φόρουμ. Συγγνώμη, αλλά σε δημόσιες επιθέσεις είμαι υποχρεωμένος να απαντώ δημοσίως.Τάλως έγραψε:ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαOTTON έγραψε:Δεν ντρέπεσαι; Εγώ όταν μίλησα για "έρωτα", πέραν από το ότι εντός του ίδιου ποστ συμπεριέλαβα την φράση "εντάξει, πλάκα κάνω", αναφέρθηκα σε "έρωτα" με την END (που έχει απρόσωπο χαρακτήρα), όχι με συνάνθρωπο.
Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...
κοιτα ποιος μιλαει
Οταν εγω χθες σου ελεγα να δεις ποιο περα απο τις λεξεις φτωχος πλουσιος εσυ σταθηκες στις λεξεις
αντι να δεις το νοημα αυτου που εγραψα που απλα μιλουσα για τις δυο κυριες ομαδες της χωρας.
μισθωτους και ευκατασταστους απο ενα βαθμο πλουτου και ανω .
και τωρα ζητας να δουμε κατι περα απο την απλη εννοια του ορου ερωτας και που ειχες απευθυνθει ?
εισαι αστειος .
οντως ντροπη ρε φιλε
στο ενα θεμα εισαι ετσι στο αλλο γιουβετσι
μην περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα οταν το παιζεις διπλο ταμπλο αναλογα το πως σε βολευει στο καθε θεμα
για να πεις απλα κατι .
1) Είχα μιλήσει για "έρωτα" με μια οργάνωση, η οποία αφού αποτελείται από πολλά πρόσωπα, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως απρόσωπη, όπως εξάλλου και οι εταιρείες. Είναι αυτονόητο και δεδομένο. Άπαντες το γνωρίζουν, εκτός ίσως από σας. Θα μπορούσα κάλλιστα να αναφερθώ σε έρωτα με τον Λαμπράκη ή τον Σώρρα, αλλά δυστυχώς για σένα, δεν το έκανα. Ήξερα τι έλεγα. Κρίμα! Πέραν τούτου, στο ίδιο ποστ (και όχι σε άλλο), συμπεριέλαβα την φράση "πλάκα κάνω".
Ο όστρακα όμως έκανε κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Μίλησε για έρωτα μεταξύ δύο προσώπων, αλλά και δεν έγραψε τίποτα που να δείχνει ότι πλάκα κάνει.
Συνεπώς κύριε Τάλε, είναι κρίμα να διαλύεις το όποιο κύρος σου έχει απομείνει. ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ, διαφορετικά η σιωπή είναι ο καλύτερος φίλος. Και καλό θα ήταν να ζητήσεις και κάνα συγγνώμη για τις αυθαιρετολογίες και τους χαρακτηρισμούς (αν και ο εγωισμός σου δεν βλέπω να το επιτρέψει).
2) Όντας λοιπόν ξεκάθαρο το μήνυμα της πλάκας στα περί έρωτα, όπως απέδειξα παραπάνω, αποδεικνύεται επίσης ότι δεν έβαλα κρυφά νοήματα πίσω από τις λέξεις. Η φρασεολογία μου είναι τελείως ξεκάθαρη. Δεν ζήτησα να βρείτε τι εννοώ, αλλά παραπονέθηκα γιατί δεν διαβάζετε τα πάντα. Δεν ζήτησα να το σκεφτείτε ως κρυφή έννοια.
Αντιθέτως, εσύ γράφεις "από τους φτωχούς έως τους πλούσιους" και σε ενοχλεί που στάθηκα στις λέξεις (ε πού δηλαδή πρέπει να σταθεί ο κάθε νοήμων άνθρωπος;;; ) και που δεν είδα ότι μιλούσες για τις κατ'εσένα δύο κύριες ομάδες τις χώρας μισθωτούς και ευκατάστατους.
Σε ενημερώνω λοιπόν, ότι εγώ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΥΦΟ ΝΟΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, όπως το "πλάκα κάνω".
Εσύ αντιθέτως, ενοχλείσαι που διαβάζω κάθε σου λέξη, και τελικά ο μόνος που ζητά από τον άλλον να μυρίσει τα δάκτυλά του και να βρει το "τι θέλει να πει ο ποιητής" είσαι ΕΣΥ!
Αυτό είναι η αυθαιρετολογία και ψευδολογία σου, καθώς δεν έχεις επιχειρήματα και με τα μυαλά που κουβαλάς αμφιβάλλω αν ποτέ θα βρεις. Δεν ζήτησα να βρείτε βαθύτερα νοήματα, αντιθέτως παραπονέθηκα που ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ, λες και δεν υπάρχουν. Φυσικά, σε συμφέρει αυτή ξενδιαντροπιά, αφού ξέρεις μέσα στο μυαλουδάκι σου ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να με επιτεθείς με άλλο τρόπο. Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις.Τάλως έγραψε:και τωρα ζητας να δουμε κατι περα απο την απλη εννοια του ορου ερωτας και που ειχες απευθυνθει ?
Το ποιος θα με πάρει στα σοβαρά αφορά τον καθένα ξεχωριστά. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η απόψεις σου γενικά αφορούν αποκλειστικά εσένα και δεν έχουν καμία σχέση με την κοινή γνώμη. Σιγά μην κλάψω επειδή εσύ δεν θα με παίρνεις στα σοβαρά, αν και... με παίρνεις υπό την έννοια ότι σε ενοχλούν τα επιχειρήματά μου και προσπαθείς να τα καταρρίψεις δημοσίως για να δημιουργήσεις εντυπώσεις... δυστυχώς όμως χωρίς επιχειρήματα. Κρίμα.Τάλως έγραψε:μην περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα οταν το παιζεις διπλο ταμπλο αναλογα το πως σε βολευει στο καθε θεμα για να πεις απλα κατι .
Συγγνώμη για τον πόνο που σου προκαλεί αυτή η απάντησή μου (ξέρω βεβαίως ότι υποκριτικά θα το αρνηθείς), αλλά εσύ το ζήτησες. Πάρτην σαν ένα φροντιστήριο επιχειρηματολογίας, αν και είναι ταπεινωτικό να δέχεσαι μάθημα από έναν μη-δάσκαλο.
Υ.Γ. Λες ότι οι δύο κύριες ομάδες είναι οι μισθωτοί και οι ευκατάστατοι. Σε ενημερώνω ότι οι τάξεις κάποτε ήταν τρεις, φτωχοί, μεσαία τάξη και πλούσιοι, και εν έτη 2013, οι περισσότεροι είναι φτωχοί και άνεργοι, και έχουν μείνει ελάχιστοι μεσαίοι που για να επιβιώσουν ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να μην πληρώνουν φόρους. Με τη σημερινή κατάσταση, λεφτά για φόρους δεν έχουν ούτε οι φτωχοί, ούτε οι εναπομείναντες μεσαίοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Εκτός ίσως κάτι ψιχουλάκια τα οποία αν προκύπτουν, προκύπτουν από μεταβάσεις: Του μεσαίου σε φτωχού, και του φτωχού σε νεκρό. Συνεπώς η λέξη φοροδιαφυγή και νομιμότητα (πάνω στα οικονομικά) αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του πλούσιους. Όλα τα άλλα είναι για να σκοτωθεί κόσμος.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- firefightergr
Αν δεν το προσπαθήσουμε δε θα μάθουμε ποτέ,αν και η τελική απόφαση είναι στα χέρια των πολιτικών και αυτό είναι που με κάνει να πιστεύω ότι οι ελπίδες είναι ελάχιστες.
Είναι σαν αυτό που είπε ο Καζάκης ότι ακόμα και σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών έδιναν την εξουσία στο επάμ δε θα γίνονταν αποδεκτό από την υπηρεσιακή κυβέρνηση για λόγους δήθεν εθνικού συμφέροντος και για να μη κινδυνεύσει η ευρώπη.
Μιας και ο ξεσηκωμός αποκλείεται και οι εκλογές είναι κοροιδία ας υπογράψουμε τουλάχιστο και ας αγοράσουμε ποπ κόρν να δούμε το έργο.
Με το να τρωγόμαστε μεταξύ μας δε γίνεται τίποτα.
Επίσης όσοι θέλετε ψηφίστε και Καζάκη στις εκλογές που αργούν ακόμη και ίσως τον ψηφίσω και εγώ.
Σε παρακαλώ Ιον ασε τη μεγαλόχαρη για αυτούς που πιστεύουν στις κατασκευασμένες θρησκείες αν πιστεύεις στο Σώρρα τότε δε πιστεύεις στις παναγίτσες.
Είναι σαν αυτό που είπε ο Καζάκης ότι ακόμα και σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών έδιναν την εξουσία στο επάμ δε θα γίνονταν αποδεκτό από την υπηρεσιακή κυβέρνηση για λόγους δήθεν εθνικού συμφέροντος και για να μη κινδυνεύσει η ευρώπη.
Μιας και ο ξεσηκωμός αποκλείεται και οι εκλογές είναι κοροιδία ας υπογράψουμε τουλάχιστο και ας αγοράσουμε ποπ κόρν να δούμε το έργο.
Με το να τρωγόμαστε μεταξύ μας δε γίνεται τίποτα.
Επίσης όσοι θέλετε ψηφίστε και Καζάκη στις εκλογές που αργούν ακόμη και ίσως τον ψηφίσω και εγώ.
Σε παρακαλώ Ιον ασε τη μεγαλόχαρη για αυτούς που πιστεύουν στις κατασκευασμένες θρησκείες αν πιστεύεις στο Σώρρα τότε δε πιστεύεις στις παναγίτσες.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ION 4ever
Πιστεύω στη Μεγάλη Μητέρα και Τροφό του Σύμπαντος Κόσμου.firefightergr έγραψε:Σε παρακαλώ Ιον άσε τη Μεγαλόχαρη για αυτούς που πιστεύουν στις κατασκευασμένες θρησκείες αν πιστεύεις στο Σώρρα τότε δε πιστεύεις στις παναγίτσες.
αυτή με θρέφει και αυτή με φροντίζει.
αν εδώ την λέμε παναγία και αλλού αλλιώς λίγη σημασία έχει.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
Όποιος έχει παρακολουθήσει λίγο όσα λένε στο facebook και στα βιντεάκια, δεν μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά. Πρόκειται για προπαγάνδα κακής ποιότητος που έχει επιστρατεύσει μέχρι και το... προσωπικό (!) που παραδοσιακά διαδίδει και επιβεβαιώνει τα σενάρια συνωμοσίας και ουφικής.
Θα την έλεγα αστεία, αν η κατάσταση δεν περιείχε και δράμα, γιατι κάποιοι απελπισμένοι τους πιστεύουν. Με μία λέξη, τραγέλαφος, και το αποτέλεσμα σε εμένα... κλαυσιγέλωτας.
Θα την έλεγα αστεία, αν η κατάσταση δεν περιείχε και δράμα, γιατι κάποιοι απελπισμένοι τους πιστεύουν. Με μία λέξη, τραγέλαφος, και το αποτέλεσμα σε εμένα... κλαυσιγέλωτας.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
- ostrako
''Αν ομως λεει αληθεια ? τοτε τι θα κανει η αρχουσα ταξη ?
θα πανε δηλαδη οι 300 να κλεισουν τους εαυτους τους φυλακη μαζι με τα τσιρακια τους?
αλλα μπορει επισης το κρατος να τον τρεμει αν ξερει οτι αυτα που λεει ειναι αληθεια
και θα κανει για παντα να τον πολεμησει . αρχικα προσπαθωντας να τον ριξει στην αφανεια .
Σωρρας η κυβερνηση δεν θα επιτρεψει ποτε να γινει χρηση τους υπο τους ορους του Σωρρα .
η κυβερνηση πρεπει να πεσει και οι 300 να μην εχουν το δικαιωμα να ξανα εκλεγουν
αν θελουμε πραγματικα αλλαγη''.
-----------------------------------------------
Ταλως ειπες πριν τα παραπανω.Τα ομολογα υπαρχουν στο λογαριαμο.
Υπαρχουν δυο οροι αμεσα, δεμενοι με τα ομολογα.Αυτο αναγκαζουμε νΑ δεχτουν.Και τα ομολογα και τους ορους.Απεναντι τους θα ειμαστε, ολοι να το δεχτουν.
Τωρα γινετε αγωνας, να φυγουν οι αμφιβολιες απο τους πολιτες.
Μετα θελουν δεν θελουν τι θα κανουν?Τοτε σκεψου.Οι θεσμοι[πρωθυπουργος] [ιεραρχες]
αλλαζουν.Η προταση ομως μενει.Και θα μεινει για οποιον και να ερθει....
Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.Τη χωρα θα την ξεχρεωσουμε με την πενα.
Ο ελεγχος των λαμογιων θα γινει.Αυτο δεν ειναι το ποθητο απ'τους πολλους?
αν θελουμε πραγματικα αλλαγη''.
-----------------------------------------------
Ταλως ειπες πριν τα παραπανω.Τα ομολογα υπαρχουν στο λογαριαμο.
Υπαρχουν δυο οροι αμεσα, δεμενοι με τα ομολογα.Αυτο αναγκαζουμε νΑ δεχτουν.Και τα ομολογα και τους ορους.Απεναντι τους θα ειμαστε, ολοι να το δεχτουν.
Τωρα γινετε αγωνας, να φυγουν οι αμφιβολιες απο τους πολιτες.
Μετα θελουν δεν θελουν τι θα κανουν?Τοτε σκεψου.Οι θεσμοι[πρωθυπουργος] [ιεραρχες]
αλλαζουν.Η προταση ομως μενει.Και θα μεινει για οποιον και να ερθει....
Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.Τη χωρα θα την ξεχρεωσουμε με την πενα.
Ο ελεγχος των λαμογιων θα γινει.Αυτο δεν ειναι το ποθητο απ'τους πολλους?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ostrako την Σάβ 17 Αύγ 2013, 15:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- firefightergr
Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως Ικαρε,εγώ από την απραξία τα πήρα στο κρανίο και αποφάσισα να εξεταστεί η πρόταση Σώρρα.
Ας εξεταστεί και βλέπουμε,έχεις κάποια καλύτερη πρόταση για το άμεσο μέλλον;
Ας αποδειχτεί ψεύτης ή πατριώτης να τελειώνουμε,τι θα μας στοιχίσει;
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ostrako
firefightergr έγραψε:Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως Ικαρε,εγώ από την απραξία τα πήρα στο κρανίο και αποφάσισα να εξεταστεί η πρόταση Σώρρα.
Αυτο ειναι και το δικο μου πνευμα,ακριβως.
Και για την ''Ιστορια'' Πυροσβεστη,εχω αποφασισει να παρω ενεργα μερος,
σε μοιρασμα φυλλαδιων ενημερωσης κλπ....
- ostrako
''Θα την έλεγα αστεία, αν η κατάσταση δεν περιείχε και δράμα, γιατι κάποιοι απελπισμένοι τους πιστεύουν. Με μία λέξη, τραγέλαφος, και το αποτέλεσμα σε εμένα... κλαυσιγέλωτας.''
Τωρα εγω τι να σκεφτω?Οτι με λεει απελπισμενο?Αυτο ειναι το νοημα που βγαζετε σε αυτο το νημα αρκετοι.Ενταξει ''δεν κανω το καρπουζι δικο μου''αλλα ειναι πολλοι, που δεν βλεπουν το δασος ,κρινοντας ''εξ ιδιων τα αλλοτρια''.
Τωρα εγω τι να σκεφτω?Οτι με λεει απελπισμενο?Αυτο ειναι το νοημα που βγαζετε σε αυτο το νημα αρκετοι.Ενταξει ''δεν κανω το καρπουζι δικο μου''αλλα ειναι πολλοι, που δεν βλεπουν το δασος ,κρινοντας ''εξ ιδιων τα αλλοτρια''.
- ostrako
Λιγα λογια για το Σωρρα.[απο το fb ομαδα Ε5]
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ . . ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ; ΤΙ ΔΙΝΕΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ; ΚΑΙ . . . ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! ...... Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ. . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!! . ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ Ι ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ [ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ] ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80/100 ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ 20/100 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ . . ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΕΝΕΧΕΙΡΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ .!!! ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΦ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ !!!! . . ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΤΟ 1927 Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 400 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ . . ΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ . Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ..ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ . . Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Σ Ι Α ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ . !!!!. . . ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . . !!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ . . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ...!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ . . ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ; ΤΙ ΔΙΝΕΙ ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ; ΚΑΙ . . . ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! ...... Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .!! ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ. . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!! . ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ Ι ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ [ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ] ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80/100 ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ 20/100 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ . . ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΕΝΕΧΕΙΡΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ .!!! ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΦ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ !!!! . . ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΤΟ 1927 Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 400 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ . . ΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ . Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ..ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ . . Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Σ Ι Α ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ . !!!!. . . ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . . !!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ . . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ...!!!!!!!!
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Συμφωνώ με τον πυροσβέστη.
Δημήτρη. Έβαλα το βίντεο του Καζάκη σε λινκ ακριβώς επειδή εδώ είναι το νήμα του Σώρρα.
Πρόκειται για διαφορετικά χωράφια και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να συγκρίνει κανείς αυτούς τους δύο.
Συγνώμη αλλά θα αναφερθώ και πάλι στον Καζάκη που παρομοίασε την υπόθεση Σώρρα με το "Νερό του Καματερού"
Πρόκειται για μία ιστορία που είχε προκαλέσει χαμό στο πανελλήνιο.
Τι να κάνουνε οι καρκινοπαθείς?
Αφού η λύση που τους προσφέρεται από την επίσημη επιστήμη οδηγεί στο θάνατο με φρικτά βασανιστήρια κόστος και όλο αυτό το δίκτυο νοσοκομείων φακελακίων και τα σχετικά.
Τα βάζουν κάτω και λένε.
Μου δίνουν 6 μήνες ζωή που θα τους περάσω με χημειοθεραπείες κόψε το να κόψε τάλλο. Σε 6 μήνες έχετε γειά βρυσούλες.
Το νερό του Καματερού, τα κουκούτσια του βερύκοκκου και η φραπελιά είναι μία λύση. Ο καρκινοπαθής δεν κρίνει πόσο αποτελεσματική είναι αφού έτσι κι άλλιώς έχετε γειά βρυσούλες.
Και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας placebo που κάνει θαύματα.
Έτσι κι εδώ.
Αφού θα μας ξετινάξουν, ας μην τους αφήσουμε σε ησυχία.
Σκεφτείτε μήπως η λύση προκύψει τελικά από εμάς?
Οι ενθουσιασμοί και οι "ερωτες" είναι πολύ καλό σημάδι.
Δημήτρη. Έβαλα το βίντεο του Καζάκη σε λινκ ακριβώς επειδή εδώ είναι το νήμα του Σώρρα.
Πρόκειται για διαφορετικά χωράφια και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να συγκρίνει κανείς αυτούς τους δύο.
Συγνώμη αλλά θα αναφερθώ και πάλι στον Καζάκη που παρομοίασε την υπόθεση Σώρρα με το "Νερό του Καματερού"
Πρόκειται για μία ιστορία που είχε προκαλέσει χαμό στο πανελλήνιο.
Τι να κάνουνε οι καρκινοπαθείς?
Αφού η λύση που τους προσφέρεται από την επίσημη επιστήμη οδηγεί στο θάνατο με φρικτά βασανιστήρια κόστος και όλο αυτό το δίκτυο νοσοκομείων φακελακίων και τα σχετικά.
Τα βάζουν κάτω και λένε.
Μου δίνουν 6 μήνες ζωή που θα τους περάσω με χημειοθεραπείες κόψε το να κόψε τάλλο. Σε 6 μήνες έχετε γειά βρυσούλες.
Το νερό του Καματερού, τα κουκούτσια του βερύκοκκου και η φραπελιά είναι μία λύση. Ο καρκινοπαθής δεν κρίνει πόσο αποτελεσματική είναι αφού έτσι κι άλλιώς έχετε γειά βρυσούλες.
Και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας placebo που κάνει θαύματα.
Έτσι κι εδώ.
Αφού θα μας ξετινάξουν, ας μην τους αφήσουμε σε ησυχία.
Σκεφτείτε μήπως η λύση προκύψει τελικά από εμάς?
Οι ενθουσιασμοί και οι "ερωτες" είναι πολύ καλό σημάδι.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ostrako
Ενα μικρο ''κοματι'' απο τη χτεσινη συνεντευξη .Λαμπρακης
- ostrako
- alkinoos
- Επίτιμος
ostraka sos έγραψε:''Θα την έλεγα αστεία, αν η κατάσταση δεν περιείχε και δράμα, γιατι κάποιοι απελπισμένοι τους πιστεύουν. Με μία λέξη, τραγέλαφος, και το αποτέλεσμα σε εμένα... κλαυσιγέλωτας.''
Αν είναι να παίρνουμε στα σοβαρά το τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος ή το πως εκφράζεται για εμάς .Άλλωστε Δημήτρη ,το κοσμικό επίθετο ή το υπονοούμενο λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε...μέσα μας.Το θέμα είναι να βγαίνει εκεί που πρέπει να βγαίνει .Από τη δική του Θέαση έτσι τα παρατηρεί.Εσύ από τη δική σου διαφορετικά..εγώ από μια άλλη .
Πάμε παρακάτω...
- ostrako
Αυτο το εγραφο ειναι απαντηση απο σοβαρο ατομο τραπεζιτη.
Οτι επαγγελμα και να εχεις ,απο το διαδυκτιο δεν πληροφορησε....
- Τάλως
Σε οτι με αφορα σου απαντησα οπως απαντησες με δικες σου φρασεις .OTTON έγραψε: Επιτρέψτε μου να στείλω δεύτερη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πάσα στη διαχείριση για τις προσωπικές επιθέσεις που γίνονται εδώ μέσα. Οι κύριοι θα μπορούσαν κάλλιστα να επικοινωνήσουν μαζί μου με πμ, είτε για να τους κάνω ιδιαίτερα επιχειρηματολογίας (αν ζηλεύουν τόσο πολύ την επιχειρηματολογία μου), είτε για να μου δώσουν τις συμβουλές τους. Αλλά επειδή δεν στέλουν πμ, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους, αλλά θέλουν χωρίς επιχειρήματα να δημιουργούν εντυπώσεις. Θέλουν να μου κάνουν πόλεμο εντός φόρουμ. Συγγνώμη, αλλά σε δημόσιες επιθέσεις είμαι υποχρεωμένος να απαντώ δημοσίως.
αν σου εκανα επιθεση θα πει πως εκανες πρωτος εσυ σε μελος του φορουμ
στα παρακατω δεν εχω να πω κατι απλα επιβεβαιωσες αυτα που ειπα .
δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε καθως τσαμπα θα γραφω παλι .
οποτε φιλαρακι καλη συνεχεια και καλο θα ηταν οταν σε σχολιαζουν με τα δικα σου λογια να μην παραπονιεσαι
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
- Τάλως
Δεν εχω αριστερες δεξιες φιλελευθερες κεντρωες πεποιθησειςostraka sos έγραψε:Ενα μικρο ''κοματι'' απο τη χτεσινη συνεντευξη .Λαμπρακης
γιατι ειμαι Ελληνας
Οταν εισαι Ελληνας δεν μπορει να εισαι κατι απο τα παραπανω
Ο ελληνισμος εχει δωσει απαντηση σε ολα
και σαν διοικητικο συστημα και σαν πνευματικη οντοτητα
και σαν φυσικη διαβιωση
Στο παραπανω συμφωνω με τον Λαμπρακη και υπογραφω
- pamboullis
- Φρεσκαδούρα
firefightergr έγραψε:Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως Ικαρε,εγώ από την απραξία τα πήρα στο κρανίο και αποφάσισα να εξεταστεί η πρόταση Σώρρα.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες φίλε...τίποτα λιγότερο...τίποτα περισσότερο!