END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 13 Αύγ 2013, 23:09

Παρακολουθώ τον Σώρρα από το χειμώνα,από τα Μυστικά περάσματα.Οφείλω να εκφράσω αυτά που το ένστικτό μου λέει,διότι η βάση της άποψης μου είναι πια συμπαγής.Ο αντιπερισπασμός καλά κρατεί,η δε ενέργεια ελέγχεται δια της ελπίδας.Είναι ένας από τους πολλούς αντιπερισπασμούς.Δεν χρειαζόμαστε ελπίδες και μεσσίες.Το έχω ξαναδεί το έργο.Είναι παλιό και δεν οδηγεί πουθενά.Αυτός είναι στην ουσία και ο σκοπός του.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Τρί 13 Αύγ 2013, 23:11

Λαμπρακης 6-8 2013.στο 1,45,15¨.

Μαρια το ΔΝΤ ειναι ,μηχανισμος ελεγχος του χρεους.
Αλλα απο τα ιδια τα λαμογια τι περιμενεις ,ποιον να ελεγξουν?

Ποιο πανω μια λεξη ,αλλαζει ολο το νοημα και συνεχιζουμε.
Ακουμε προσεκτικα ,και συνεχιζουμε. :rose:
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τρί 13 Αύγ 2013, 23:15

alkinoos έγραψε:Παρακολουθώ τον Σώρρα από το χειμώνα,από τα Μυστικά περάσματα.Οφείλω να εκφράσω αυτά που το ένστικτό μου λέει,διότι η βάση της άποψης μου είναι πια συμπαγής.Ο αντιπερισπασμός καλά κρατεί,η δε ενέργεια ελέγχεται δια της ελπίδας.Είναι ένας από τους πολλούς αντιπερισπασμούς.Δεν χρειαζόμαστε ελπίδες και μεσσίες.Το έχω ξαναδεί το έργο.Είναι παλιό και δεν οδηγεί πουθενά.Αυτός είναι στην ουσία και ο σκοπός του.
Οι αλλοι δεν σκορπουν ελπιδα?.Καλα τα ενστικτα αλλα δεν φτανουν.
Υποκειμενικα ο καθενας κρινει.
Ο Σωρρας δε μιλα φιλε μου με πολλα θα.Αυτο το ενστικτο μου ,με οδηγει σε
αλλους συνειρμους απο τους δικους σου.Δεν ασκει πολιτικη,με βασεις ,οπως πολλοι
αλλοι τοσα χρονια ,εχουν σαν ευαγγελια.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 13 Αύγ 2013, 23:33

Το θέμα είναι ο Σώρρας και σε αυτόν εστιάζω.Ὀχι σε άλλους.Δεν με ενδιαφέρουν στη παρούσα φάση οι άλλοι.Βασικά έχω έναν κανόνα.Δεν γίνομαι κατήγορος υπεράσπισης για κανέναν.Ούτε καν στον πατέρα μου.Πόσο μάλλον για ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
pamboullis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από pamboullis » Τρί 13 Αύγ 2013, 23:33

Φίλε Όττον, έχω την εντύπωση ότι δεν είσαι πλήρως ενημερωμένος για το θέμα Σώρρα και συνεπώς βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα. Παρακολούθώ πολύ στενά το θέμα Σώρρα από τον καιρό που βγήκε στην επιφάνεια επειδή το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον. Δεν έχω χάσει συνέντευξη ούτε του Σώρρα ούτε του Λαμπράκη.
Και εξηγούμαι...
Ζητά λογιστικό έλεγχο γιατί πρώτον, είναι σίγουρος ότι το χρέος που μας παρουσιαζουν είναι καθαρά πλασματικό. Όποταν η μία χρησιμότητα του ελέγχου είναι για να εξακριβωθεί το αληθινό ύψος του χρέους και όχι αυτό που μας παρουσιάζουν. Και δεύτερον για να τους βάλει όλους φυλακή. Και αυτούς που κυβερνούν τώρα και αυτούς που κυβερνήσαν στο παρελθόν. Όχι για να σιγουρευτεί ότι τα χρήματα που θα δώσει δεν θα τα φάνε οι κυβερνήσεις. Όταν γίνει λογιστικό έλεγχος ξέχνα τις κυβερνήσεις. Πάει τελειώσαν αυτοί(για αυτό και η κυβέρνηση και το γαμημένο το σύστημα τον αγνοεί επειδικτικά). Τα ομόλογα είναι ήδη κατατεθημένα σε λογαριασμό της κυπριακής δημοκρατίας (δηλαδή στον ΛΑΟ) και όχι της κυπριακής κυβέρνησης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβεις. Η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να αγγίξει αυτά τα χρήματα. Το αν υπάρχουν όντως τα χρήματα θα φανεί αμέσως με την αποδοχή της πρότασης του. Με το πάτημα ενός κουμπιού...Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση δεν είναι διαθετιμένη να πατήσει αυτό το κουμπί...για ευνόητους λόγους φυσικά...

Εννοείτε ότι αν τα χρήματα δεν υπάρχουν δεν μπορεί να υποχρεώσει την κυβέρνηση σε κανένα λογιστικό έλεγχο. Αυτό όμως μπορεί να εξακριβωθεί ΜΟΝΟ με την αποδοχή της πρότασης του...
Έκεί θα φανεί αν υπάρχουν τα χρήματα ή όχι...

Αν δεν τα έχει τότε φίλε μου είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πάρα πολύ απλά όσο και αν θες να τα κάνεις να φαίνονται πολύπλοκα. Θα πάει φυλακή...και αυτός και όλη η ομάδα του.

Δεν καταλαβαίνω πως θα με εξαπατήσει? Επειδή θα υπογράψω σαν πολίτης ότι απαιτώ να ελεγχθεί η πρόταση του και αν υπαρχουν τα λεφτα να την αποδεχτούμε άμεσα? Πού είναι ή εξαπάτηση? Γιατί συνεχίζεις να συγχίζεις τον κοσμο και να λες τα δικά σου? Αν λέμε είναι απάτη τότε θα πάει φυλακή...απλά τα πράγματα. Ο ίδιος είπε αν είμαι ψεύτης κρεμμάστε με στο σύνταγμα...

Αλλά επειδή, δυστυχώς για σένα, έχεις βιαστεί να πάρεις θέση εναντίον του, για λόγους καθαρά δικούς σου, δεν βλέπεις ούτε την Ρόδο ούτε το πήδημα...
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:03

Στην ομιλια της 6-8-2013
απο 1,46 εως το 1,58
ο Λαμπρακης μιλα, και θα ηθελα να τα ακουσετε ολοι.Αν θελετε φυσικα.

Αξιζει τον κοπο.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BFnUaNDFWc

Θα ηθελα να πειτε και τη γνωμη σας
αν θελετε φυσικα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:15

Εκτός από υπογραφή ή πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών τι άλλο ζητά να κάνει ένας υποστηριχτής της end?

Δεν τα έχω ακούσει όλα τα βίντεο και απ όσα έχω ακούσει δεν αναφέρεται σαφώς τι πρέπει να κάνει κάποιος που υποστηρίζει την ομάδα αυτή.

Δεν βλέπω να κινδυνεύει κάποιος αν βάλει υπογραφή.
Τι είχαμε τι χάσαμε.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:21

Συμπληρώνουμε τήν αίτηση, τήν υπογράφουμε καί κάτω πού γράφει βεβαίωση γιά τό γνήσιο τής υπογραφής, υπογράφουν δύο γνωστοί μας (ονοματεπώνυμο-υπογραφή-αρ. ταυτότητας)
ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ THN ΣΤΕΛΝΕΤΕ σε οποιοδήποτε από τα εξής 2 και μόνον emails : ellas600dis@yahoo.gr, ellhnes600@yahoo.gr ή για όσους δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής email στο φαξ : 2752045080 H' ΣTO 2103470884
ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ, Ή ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,
ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 19, 3ος όρ,
10675 ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΑΘΗΝΑ......................................................................................................ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ (ΟΛΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1/8 /2013 ΕΩΣ 1/9/2013 ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ )
ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα εξής τηλέφωνα :
6947260144 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
6973823945 ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,
6984989582 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ,
6932335821 ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
6972718830 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μαρια ,σου εχω το θαρρος, ακου την ομιλια στο σημειο ,που λεω πιο πανω.Πες τι λεει
η δικη σου νοηση και ας πουμε ενστικτο.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:36

ostraka sos έγραψε:Ταλος δεν εχεις ακουσει τη φωνη μου.Η συχνοτητα της ξεβρακωνει,αφυπνιζει,και ειναι
τοσο βροντερη που ,το μυνημα της το νιωθει το ΙΧΩΡ σου.
Ο λογος του Ελληνα νικα και αφυπνιζει.Μετακινει βουνα,νικα τον πνευματικο θανατο.....
Ενθαρυνει.Σαν πολυβολο νοησης σε ξυπνα.
Γειά σου ρε Μήτσο με την φωνάρα σου.... :cleft: :cright:

Ποιά σάλπιγγα της Ιεριχούς, ποια ηχητικά όπλα, ποια ELF ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:52

Γιωργο μηπως θες να μου πεις ,κατι και ντρεπεσε να μου το πεις?
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:57

ostraka sos έγραψε:Γιωργο μηπως θες να μου πεις ,κατι και ντρεπεσε να μου το πεις?
Να ντραπώ ?

Μπα....δεν ντρέπομαι για τίποτα.....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 00:59

Απλα βλεπω να μου ''πετας'' λιγα λογια ,κατι σαν ατακες.
Ακους και κατι στο νημα, η μονο,ετσι ''παιζεις''στο νημα.?

Ακου αν θες αυτο που εδειξα πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:02

Εκείνο που λέει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τιμωρητική και τα ομόλογα και τα 13 εργαλεία που λύνουν το πρόβλημα όλου του πλανήτη?
Μιλάει για την ελληνική φιλοσοφία και το συμπαντικό νόμο κατά τον οποίο όταν ένα 10% ζητήσει κάτι θα του δοθεί. Μιλάει και για τα ακασικά πεδία.
Και για αρνητικά πεδία όταν το κράτος θέλει να σου πάρει το σπίτι.

Ποιο απ όλα θέλεις να συζητήσουμε?. Τα περί ακασικών πεδίων μου είναι άγνωστα.

"Ενώ η ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων του πλανήτη είναι σε ελληνικά χέρια η διαδικασία απελευθέρωσης είναι στα χέρια των Καζάριων".

Απομονώνω αυτή την πρόταση στο 1.57
Έχει αρκετό ζουμί.

Έτσι κι αλλιώς 600 δις και άνω μπορούν να πάρουν από τον ελληνικό λαό μέσα σε λίγα χρόνια.
Αν έρθει κάποιος και τους τα δώσει ντούκου δεν θα μπορούν να αρμέγουν εις τους αιώνας των αιώνων.
Η end έχει λεφτά αλλά δεν έχει εξουσία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:07

ostraka sos έγραψε:Απλα βλεπω να μου ''πετας'' λιγα λογια ,κατι σαν ατακες.
Ε...μα αυτό με την φωνή σου, το ζήταγε το troll.... :wink:

Και ....τα λίγα λόγια ζάχαρη, και τα καθόλου μέλι, που έλεγε η γιαγιά μου...

Ότι θέλω να πω, το λέω....
Ότι δεν θέλω, δεν το λέω....

Αυτά... :giverose:

Υ.Γ. και btw, η συμμετοχή μου στο νήμα, είναι αυτή που κρίνω οτι θα έπρεπε να είναι....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:09

Λεει και για το 13% θετικων και 87% αρνητικων ,αυτη τη στιγμη στη γη.Αν παμε κατω απο 10%
στο 9% ,ερχετε ο Αρμαγεδων.

Που εστιαζεις, εκει που λεει ΄΄με αυτο το χαρτι εχω την δυνατοτητα να χρηματοδοτησω τη χωρα μου?''
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:10

Έρχομαι λίγο ετεροχρονισμένα βέβαια με αυτό που θέλω να σχολιάσω OTTO, και μάλλον είναι ψιλοάσχετο με τη ροή του διαλόγου εδώ, (λογικό με την αδυναμία μου να παρακολουθώ άμεσα όσα γράφονται εδώ) αλλά μια και το'φερε η κουβέντα σου με την ΙΟΝ (κάπου στη σελίδα 6 του παρόντος) , θέλω να το πω.
Είπες λοιπόν:

Έχω μια μεγάλη λίστα με βίντεο που θέλω να φτιάξω. Απλά δεν μπορώ να τα φτιάξω, κυρίως λόγω χρόνου και προτεραιοτήτων. Ένα από αυτά αφορούσε ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Δυστυχώς, μια από αυτές τις καταραμένες και επινοημένες από τους απάνθρωπους λέξεις είναι η "λαϊκισμός" και τα παράγωγά του. Ποιος το λέει; Εγώ. Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να βγάλω αυτό το βίντεο.

σε παραπέμπω σ'ένα προπέρσυνο νήμα που άνοιξα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 84#p149584 περί "ορολογίας νεοταξιτών και ευρωπαϊστών", που πήγε άπατο όπως θα δεις, (προφανώς δεν δόθηκε σημασία, γι'αυτό κι η ΙΟΝ χρησιμοποιεί τον όρο άνετα όπως και τόσοι άλλοι στην Ελλάδα του 2013...)

Κάτι μου λέει πως εσύ μπορεί να το εκτιμήσεις αλλιώς,
και πού ξέρεις... ίσως να βοηθήσει στο βίντεο που θες να φτιάξεις. :wink:

Σόρι για την παρέμβαση παίδες, συνεχίστε...
(αλλά ΠΡΟΣΕΞΤΕ και σκεφτείτε πολύ καλά που βάζετε την υπογραφή και το... καλά αφήστε το άλλο, στην προκειμένη, την υπογραφή σας...)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:11

ArELa έγραψε:
ION 4ever έγραψε:
ArELa έγραψε:Τους χρειάζονται οι συστεμικοί για να μαλακοποιούν όσους μπορούν,
Α!!!! ευχαριστώ και για την μαλακοποίηση. :urock:
Άφησα και το δικό μου quote, που πήρες και παρέθεσες μεν, ΔΕΝ διάβασες ΣΩΣΤΑ δε. Είπα όσους μπορούν
Αν παραδέχεσαι πρώτον ότι μπόρεσαν και δεύτερον ότι σε μαλακοποίησαν, τα ευχαριστήρια όχι σ'εμένα, αλλά σ'εκείνους, που τα κατάφεραν.

Και κοίτα, αυτό το στυλάκι της ανωτερότητας και της ειρωνίας, μπορώ να το υιοθετήσω κι εγώ, αλλά δε θα το κάνω επ'ουδενί για χάρη τρίτων και αγνώστων για μένα! Εγώ τη σχέση μου με τους φίλους μου, δεν την ξεπουλάω για πενταροδεκάρες. Είναι άλλο να τους επισημαίνω αυτά που θεωρώ λάθη τους (ΚΑΛΟπροαίρετα γιατί τους νοιάζομαι) και εντελώς άλλο να στρέφομαι εχθρικά απέναντί τους, όπως κάνατε ορισμένοι εδώ μέσα...

Αν εσείς κρίνετε σκόπιμο, δόκιμο και μαγκιά να στρέφεστε εχθρικά για χάρη ενός Σώρρα/Λαμπράκη/ΕΝΤ απέναντι σε συνανθρώπους σας, που είναι στην ίδια μοίρα με σάς, ανθρώπους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ/ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ αγωνίζονται ενάντια στη φαυλότητα (ΟΤΤΟΝ), και που κάμποσους απ'αυτούς τους ξέρετε από καιρό, (περισσότερο καιρό απ'ό,τι ΔΕΝ ξέρετε τους κυρίους) που έχετε δημιουργήσει δεσμούς ΦΙΛΙΑΣ μ'αυτούς, ενώ τους άλλους ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ, (ξέρετε μόνο ό,τι σας πασάρουν)- αν μας πουλάτε τόσο φτηνά επειδή σας "θίξαμε" τους "σωτήρες", ε, να χαίρεστε τις επιλογές σας, να χαίρεστε και αυτούς που σας βάζουν σε αυτή τη λογική δίπολου, τρίπολου, τετράπολου, ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, ενώ παράλληλα λένε λόγια ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ περί ενότητας. Να τους χαίρεστε, να τους πιστεύετε και να τους ακολουθείτε απόλυτα τυφλά αφού έτσι σας αρέσει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά αυτούς που τοποθετούνται ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ (όχι για σας) με τρόπο που δε σας γουστάρει, καλό θα είναι να τους αντιμετωπίζετε τουλάχιστον με σεβασμό αν όχι με προσοχή στα επιχειρήματά τους -διότι όπως εσείς έχετε δικαίωμα να ανάβετε κεριά, να λατρεύετε/πιστεύετε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο νιώθετε για την ΕΝΤ, έτσι κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τοποθετούμε τις αντιλήψεις μας που διαφέρουν απ'τις δικές σας. Εκτός αν το νήμα είναι μόνο για να βλογάτε τα γένια τους, οπότε αλλάζετε τίτλο, τον κάνετε "Σπονδή στον πανάγαθο Σώρρα", και εμείς πάμε σε άλλο νήμα να βάλουμε τα δικά μας.

Ευχαριστώ
Κοίταξε αρέλα ούτε ειρωνικό είναι το στυλ μου ούτε εχθρικό.
Από την αρχή που γράφω για τον Σωρρα έχω ακούσει διάφορα
και από εσένα και από άλλους.
Ε!! τώρα με είπες και μαλάκα.
Ε δεν με νοιάζει και πολύ. για την ακρίβεια έβαλα τα γέλια
γιατί σκέφτηκα πόσο φουρκισμένη είσαι με το σωρρα και την End.

Έχω ξαναγράψει
οτι αυτά που λέγονται από τον Λαμπράκη
μου προκαλούν μια προσωπική ευδαιμονία.
Δεν με απασχολεί αν τον πιστεύεται η όχι.
Μου αρκεί που τον πιστεύω εγώ.

η END και οι απόψεις που εκφράζονται μέσω του Λαμπρακη,
για μένα, είναι αυτό που επιθυμώ να γίνει.
έχω το ίδιο όραμα. Μου αρέσει αυτό το πλάνο.
Άπειρες φορές, πριν end εποχής, το είχα επεξεργαστεί στο μυαλό μου
και το ειχα κατατάξει στην φαντασία μου.
και ξαφνικά μια ωραία πρωία εμφανίστηκε η END και μου είπε
Όλα όσα φαντάστικες είναι εδώ και μπορουν να γίνουν πράξη.

Για μένα η εμφάνιση της end είναι σαν μυστικιστική εμπειρία.
Γουστάρω!!! πώς αλλιώς να το πω?
Και δεν ανησυχώ και καθόλου.
το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει.

Οι αψιμαχίες είναι καλές και άγιες και πολύ χρήσιμες
αλλά το αίσθημα μου είναι δυνατότερο.

Μονό αν αποδειχθεί πραγματικά και επί της ουσίας ότι είναι ψεύτες και απατεώνες
θα το αποδεχθώ.

Μην ανησυχείς δεν έχω πουλήσει κανέναν για 30 αργύρια.
Δεν είσαι η μόνη που γνωρίζω που αντιδρά στην END.

Ούτε πούλημα... ούτε έχθρα....
διαφωνούμε. ε και?

εδώ μου την είπε ο βασιλιάς του τρολ του ιδεο και
εγώ μου έφτιαξε την μέρα. τον εθαύμασα!!!

εγώ ας πούμε τον καζάκη που εσύ θεωρείς αυθεντία δεν τον πάω.
Δεν μου αρέσει. δεν συμφωνώ με το όραμα το σχέδιο και το ήθος του.
Δεν με πείθει.
(Τα χουμε πει και στο νήμα του οπου more or less έφαγα πόρτα.)
Ε δεν σου την πέφτω για να σε συνετίσω και για να βάλεις μυαλό.
Αν εσύ θελεις να γυρίσουμε όλοι μαζί σούμπιτοι στην εποχή των σπηλαίων,
τράβα μπροστά και τα σκυλιά δεμένα.
Το μόνο που θα έχεις χάσει θα είναι η ενέργεια σου.
διότι καζακης και Ελλάδα δεν πάνε μαζί.
αγώνας αγάπης άγονος.

υγ. τον ottona ούτε τον προσέβαλα ούτε τον έβρισα ούτε τον εχθρευτηκα.
ούτε και σε εσένα έχω φερθεί με αγένεια αν και πολλές φορές είσαι προκλητική.
Αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. δύσκολα παίρνω στα σοβαρά, προκλήσεις.
Εδώ που έχουμε φθάσει ας κάνει ο κάθε ένας κουμάντο με τον εαυτό του
τι επιθυμεί και τι επιδιώκει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:14

Γιωργο δεν με εχεις ακουσει, να βροντω, και να αστραφτω.
Με γνωρισες ευγενικα ,απαλο.Δεν ειδες ενταση.Και επιτελους ουσια θα εχουμε η θα
κανουμε μπαχαλο τρολλ το νημα.Εχει που εχει αντινοηση ,μη ριχνεις λαδι στη φωτια που λεει
και η λαικη ρυση.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:16

ostraka sos έγραψε: Απαντα σε ερωτηση,γιατι οι Μασονοι ,φορανε ποδιες?.....
Η απάντηση έχει πολύ γέλιο.
είναι ευνούχοι χαχαχαχα!!!!
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:20

ION 4ever έγραψε:
ostraka sos έγραψε: Απαντα σε ερωτηση,γιατι οι Μασονοι ,φορανε ποδιες?.....
Η απάντηση έχει πολύ γέλιο.
είναι ευνούχοι χαχαχαχα!!!!
Ο Σωρρας ,ειναι ολα τα λεφτα, οταν τους απαξιωνει.Ομολογω δεν μου πηγαινε καθολου ο νους.
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:23

ostraka sos έγραψε:Γιωργο δεν με εχεις ακουσει, να βροντω, και να αστραφτω.
Με γνωρισες ευγενικα ,απαλο.Δεν ειδες ενταση.Και επιτελους ουσια θα εχουμε η θα
κανουμε μπαχαλο τρολλ το νημα.Εχει που εχει αντινοηση ,μη ριχνεις λαδι στη φωτια που λεει
και η λαικη ρυση.
Δεν περίμενε εμένα το νήμα για να μπαχαλέψει....

Και ναι, ...το χιούμορ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά αντί για υψηλά φορτισμένες λέξεις και φράσεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω....
Όποιος το 'χει καταλάβει, καλώς...
Οι υπόλοιποι, ας συνεχίσουν να το βλέπουν ως trollάρισμα.... :wink:

Υ.Γ. φαντάζομαι οτι η λέξη "αντίνοος" και τα παράγωγα της, είναι η λέξη του μήνα, ε ?

Υ.Γ.2.
ION 4ever έγραψε:εδώ μου την είπε ο βασιλιάς του τρολ του ιδεο και
εγώ μου έφτιαξε την μέρα. τον εθαύμασα!!!
Καλωσύνη σου δεσποσύνη.... :giverose:

Αλλά, πότε έγινε αυτό ? :dunno: (γιατί έχω και επιλεκτική μνήμη :loco: )
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:30

Οι υπόλοιποι, ας συνεχίσουν να το βλέπουν ως trollάρισμα.... :wink:

Εσυ το ειπες .Παλι θα μυριζω τα χερια μου.?

Μαρια για τα 3 κρατη λες ?Και για τον Κορεα του Ισημερινου .Φοβερο,γιατι δεν το ειπαν τα ΜΜΕ?
Η το ειπαν δεν βλεπω...

Η Δικαιοσυνη ειναι απόρια Αρετης .Τι κουβεντα....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:32

pamboullis έγραψε: Ο μόνος τρόπος για να μάθω και εγώ και εσύ καθώς και όλοι οι Έλληνες είναι να μαζευτεί ένα 10% του εκλογικού σώματος και τότε και μόνον τότε θα υποχρεωθούν οι κυβερνήσεις να το κάνουν βάση συντάγματος. Εξού και το χαρτί-δήλωση που άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδύχτιο εδώ και λίγο καιρό. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό να υπογράψω αυτή τη δήλωση που λέει ξεκάθαρα ότι απαιτώ σαν πολίτης η κυβέρνηση να εξετάσει άμεσα το θέμα Σώρρα. Δεν είδα η συγκεκριμένη δήλωση να έχει μικρά γραμματάκια στυλ τράπεζας που θες φακό για να τα διαβάσεις...
Οπόταν αν θες να είσαι και εσύ δίκαιος με τον εαυτό σου δεν έχεις παρά να υπογράψεις και εσύ...
ακριβως!!! όλοι πρέπει να διεκδικήσουμε την αλήθεια.
και αυτοί που την έχουν δεχθεί και αυτοί που δεν την έχουν δεχθεί.
Γιατί αν είναι αληθεια αυτό που ισχυρίζεται η END τοτε τα πραγματα θα είναι πολύ διαφορετικά από σήμερα και όλοι εμείς πολύ ευτυχέστεροι.
Αν τελικά ολα είναι φουμαρα και μεταξωτές κορδελες θα έχουμε χάσει μόνο λίγο χρόνο και θα έχουμε κερδίσει πολύ έτσι ώστε
για να οργανώσουμε την αντίσταση
στο κατεστημένο που μας την πέφτει από παντού.
Όσο για τον Σωρρα δεν νομίζω ότι θα προλάβουν
να τον διαμελίσουν οι εχθροί του, θα έχουν ήδη κάνει οι φίλοι του.
pamboullis έγραψε:Όσο για την θέση της Αρέλας που λέει ότι βολεύει την κυβέρνηση ο Σώρρας γιατί έτσι ο κόσμος περιμένει τον "Σωτήρα" του να καθαρίσει για αυτόν με αποτέλεσμα να παραμένουμε αδρανείς (σε παρακαλώ διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ε να λοιπόν ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Υπογράψτε τη δήλωση να τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα με αυτή την ιστορία...
απλά τα πράματα και γρήγορα.
pamboullis έγραψε:Άσε που διαφωνώ φυσικά με αυτό το επιχείρημα. Από που και ως που το να ξυπνάς κόσμο (γιατί αυτό κάνει ο Λαμπράκης) τον αδρανοποιείς.
Ίσα ίσα τον ξεσηκώνεις.
Πες τα ρε μπαμπούλις. για θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:33

Dread έγραψε:

προσχωμενννννννν :makia:
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 14 Αύγ 2013, 01:38

ION 4ever έγραψε:
Dread έγραψε:

προσχωμενννννννν :makia:
Α....εντάξ' :D (καλό ήταν όμως, ε ? :lol: )

Την καληνύχτα μου στην ομήγυρη... :bye:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”