END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Re: END - Σώρρας-από Αύγουστο 2013
Καλημερα ΙΟΝ.Χαλιεμε, μονο, οταν αλλαζουν τα λογια μου.
Το χαζο κανω ,δεν ειμαι ,ειναι κατι που το κανω στη ζωη.Για να ξεκλειδωσω μυαλα.
Δεν εχει νοημα,να ευλογω τα νοητικα μου γενια.Δεν εχω διαστροφη εγωπαθειας.
Στα Ιδεο ειμαι μονο επειδη ,εδω μου δωσατε την εντυπωση ,οτι ειστε αναζητες αληθειων.
Ολων και οχι επιλεκτικων αληθιων.Ενας χωρος που ,φιλοδοξει ,ανοιγματα του νου.
Δεν κρυβομαι δεν παιζω υστεροβουλα ,παιχνιδια ματαιοδοξιας.Μιλω για μενα,και δεν θελω ,
κατι απο αλλους.Μονο μια οαση επικοινωνιας.Ποσες φορες ειπα ,δεν ειμαι οπαδος,ειμαι ,θετικος
αναζητητης.Το μικρο καλαθι για ολους, ειναι αυτονοητο για μενα.Πολοι κρινουν,εξ ιδιων τα αλλοτρια στη ζωη.Δεν μπαινω σε αυτο το τρυπακι.Εχω νιωσει και εχω ζησει πολλους ρολους στη ζωη.Εχω αυτην την εμπειρια ,δεν φταιω εγω ,ετσι ειναι.Εχω ξαναγραψει.Δεν θελω να γοητευω κανενα.
Πως να ερωτευτω καποιον ετσι απλα.
Ας δουμε τωρα και ενα βιντεο του Σωρρα,και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Εγω εχω τα δικα μου,για αυτον,προς το παρον.Δεν ειμαι προφητης ουτε σκυλακι κανενος.
Δεν εχω απαντησεις ,σε ερωτηματα,μαντικης διανοιας.Οτι καταλαβαινω λεω.
Υπαρχει δικαστηριο για αυτον .Τοτε πριν μηνες σε πρωινα ,εφαγε επιθεση.Εκαναν το κοματι τους τα ΜΜΕ,που ειναι τωρα να δικαιωσουν τον ανθρωπο?Τον καθε ανθρωπο.ΕΕ αυτο εμενα μου φαινεται υποπτο.Αν το ερμηνευει ο καθενας, ερωτα ,προς αυτον .Τι να κανω.Δεν θα πεσω τ'ανασκελα για κανενα.
Το χαζο κανω ,δεν ειμαι ,ειναι κατι που το κανω στη ζωη.Για να ξεκλειδωσω μυαλα.
Δεν εχει νοημα,να ευλογω τα νοητικα μου γενια.Δεν εχω διαστροφη εγωπαθειας.
Στα Ιδεο ειμαι μονο επειδη ,εδω μου δωσατε την εντυπωση ,οτι ειστε αναζητες αληθειων.
Ολων και οχι επιλεκτικων αληθιων.Ενας χωρος που ,φιλοδοξει ,ανοιγματα του νου.
Δεν κρυβομαι δεν παιζω υστεροβουλα ,παιχνιδια ματαιοδοξιας.Μιλω για μενα,και δεν θελω ,
κατι απο αλλους.Μονο μια οαση επικοινωνιας.Ποσες φορες ειπα ,δεν ειμαι οπαδος,ειμαι ,θετικος
αναζητητης.Το μικρο καλαθι για ολους, ειναι αυτονοητο για μενα.Πολοι κρινουν,εξ ιδιων τα αλλοτρια στη ζωη.Δεν μπαινω σε αυτο το τρυπακι.Εχω νιωσει και εχω ζησει πολλους ρολους στη ζωη.Εχω αυτην την εμπειρια ,δεν φταιω εγω ,ετσι ειναι.Εχω ξαναγραψει.Δεν θελω να γοητευω κανενα.
Πως να ερωτευτω καποιον ετσι απλα.
Ας δουμε τωρα και ενα βιντεο του Σωρρα,και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Εγω εχω τα δικα μου,για αυτον,προς το παρον.Δεν ειμαι προφητης ουτε σκυλακι κανενος.
Δεν εχω απαντησεις ,σε ερωτηματα,μαντικης διανοιας.Οτι καταλαβαινω λεω.
Υπαρχει δικαστηριο για αυτον .Τοτε πριν μηνες σε πρωινα ,εφαγε επιθεση.Εκαναν το κοματι τους τα ΜΜΕ,που ειναι τωρα να δικαιωσουν τον ανθρωπο?Τον καθε ανθρωπο.ΕΕ αυτο εμενα μου φαινεται υποπτο.Αν το ερμηνευει ο καθενας, ερωτα ,προς αυτον .Τι να κανω.Δεν θα πεσω τ'ανασκελα για κανενα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πρόσχωμεεεεεεννννν......ION 4ever έγραψε:Προτείνω μάλιστα σε όλους όσους δεν τον πιστεύουν να το κάνουν πρώτοι.
Μονό με αυτόν το τρόπο θα δικαιωθείτε εσείς οι άπιστοι.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Θα ήθελα να μου πεις πώς και πότε αλλάξαμε τα λόγια σου και ποια ακριβώς λόγια αλλάξαμε.ostraka sos έγραψε:Καλημερα ΙΟΝ.Χαλιεμε, μονο, οταν αλλαζουν τα λογια μου.
Εγώ θα σου δείξω πώς αλλάζεις και λόγια και προθέσεις, μέσα από αυτό που λες εδώ:
1/ Είπα ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ -εστιάζεις-ασχολείσαι (με) εμένα, ΟΤΤΟ, Κωστάκη, Καζάκη κλπ.Τι ειναι αυτα που λες?Εγω σχολιαζω εσας.Εσενα ?Στο νημα του Σωρρα εισαι.Πως σας σχολιαζω τι ειναι αυτα που μου λες.Εδω παρανοητε συνεχεια τις προθεσεις μου.Ειστε επιθετικοι μαζι μου,Εσυ με ειπες μεχρι και κολλημενο,χρησιμοποιητε,επιθετα επι πρωσωπικου,και εγω σας σχολιαζω?Εσεις ρωτατε και κρινετε χωρις να εχετε παρακολουθησει.Ο Οττον μου σερνει,εσυ μου σερνεις και εγω προσπαθω να σας πω ακουστε μη κρινετε,ουτ εμενα ουτε τον Λαμπρακη χωρις να τον εχετε ακουσει.
Ζειτε μια αρνηση και μια Βεβαιοτητα απατης .Οταν εχεις χρονο βαλε που χρησιμοποιω επιθετα προς τον καθενα.Στο αντιστρεφω.
ΔΕΝ είπα ότι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ κανέναν.
2/Ο ίδιος έκανες πχ ένα ολόκληρο θέμα για τον χρυσό. Σου απάντησα κι εγώ και ο Κωστάκης επ'αυτού, και επέστρεψες λέγοντας πάλι ότι αλλάζουμε τα λόγια σου.
Πώς τα αλλάξαμε; Αφού ρωτούσες για το χρυσό και απαντούσαμε.
2/ Ο ΟΤΤΟΝ παρέθεσε ένα σωρό επιχειρήματα, ΑΦΟΥ άκουσε το 3ωρο (που εγώ ομολογώ δεν άκουσα). Όταν τα παρέθεσε, του ζήτησες να κάνει προσωπικό στίγμα να δεις "ποιος είναι", υπέθεσες πως είναι κάποιος αντίνοος (αυτά εννοώ σχολιάζεις άλλους- και ΟΧΙ χαρακτηρίζεις) και τελικά δεν εστίασες και δεν απάντησες σε κανένα από τα επιχειρήματα που έθεσε μετά το βίντεο που άκουσε, αλλά επανέφερες τον Καζάκη και τι είχε πει στο βίντεο, και πού είναι το ποστ σου...
στο τέλος του είπες κι όλας ότι σε κούρασε...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε κανέναν χαζό. Απεναντίας προσωπικά είπα, πως αν δε βλέπετε κάποια πράγματα, δεν είναι από έλλειψη νοημοσύνης...ostraka sos έγραψε:Το χαζο κανω ,δεν ειμαι ,ειναι κατι που το κανω στη ζωη.Για να ξεκλειδωσω μυαλα.
Αυτό το διάβασες;
Eίπες "για να ξεκλειδώσω μυαλά" και σε ρωτώ...
Αν κάποιος απέναντί σου, νιώθει ότι το δικό σου μυαλό έχει "κλειδώσει" κάπου και προσπαθεί να ξεκλειδώσει το δικό σου το μυαλό, τότε είναι επιθετικός;;;
Ποιος είναι επιθετικός; Και πώς; Όταν δηλαδή λέμε την αλήθεια μας, που τυχαίνει να μη σας αρέσει, είμαστε επιθετικοί και αλλάζουμε τα λόγια σου;
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Αν ειδες να την έχει κανένας άλλος ή εγώ, να το πεις αλλά να δώσεις και τα τεκμήρια που σε οδήγησαν σ'αυτό το συμπέρασμα.ostraka sos έγραψε:Δεν εχω διαστροφη εγωπαθειας.
Η αλήθεια ΔΕΝ είναι επιλεκτική. Η αλήθεια είναι μία. Το πώς την αντιλαμβάνεται κανείς, διαφέρει και αλλάζει ανάλογα με τη χρονική στιγμή, τις συνθήκες της ζωής του, και την ψυχονοητική του κατάσταση.ostraka sos έγραψε:Στα Ιδεο ειμαι μονο επειδη ,εδω μου δωσατε την εντυπωση ,οτι ειστε αναζητες αληθειων.
Ολων και οχι επιλεκτικων αληθιων.
Δε ζητήθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα μαντικής διάνοιας από κανέναν.ostraka sos έγραψε:Δεν εχω απαντησεις ,σε ερωτηματα,μαντικης διανοιας.Οτι καταλαβαινω λεω.
Εγώ ζήτησα απαντήσεις-ουσιαστικά ζήτησα να απαντήσετε στο μέσα σας, όχι σε μένα- σε επιχειρήματα λογικής διάνοιας που έφερε ο ΟΤΤΟΝ, (γι'αυτό και παρέθεσα κάμποσα απ'αυτά σε ένα δικό μου κατεβατό) αλλά τέτοιες δεν είδα παρά μόνο ορισμένες από την ΙΟΝ σήμερα, τις οποίες αφήνω τον ΟΤΤΟΝ να πραγματευτεί, αφού σ'εκείνον απευθύνονται.
Από της ΙΟΝ το ποστ, θα κρατήσω μόνο μια ή δυο αποστροφές:
όπως προείπα, δεν έχω το χρόνο (αλλά ούτε και τη δυνατότητα εδώ που είμαι - λόγω νετ) να ακούσω το 3ωρο. Μπορείς να φέρεις εσύ αυτά που επιλεκτικά (επιλεκτικά δεν εννοείς; γιατί το'γραψες αλλιώς...) δεν έφερε ο ΟΤΤΟΝ εδώ;ION 4ever έγραψε:αλλά είπε πράγματα που επίσης επιλέχτηκα δεν φέρνεις εδώ
Η κατανόηση πράγματι, είναι πολύ μεγάλο πράγμα... (κάτι σαν τη σωτηρία της ψυχής...)ION 4ever έγραψε:Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει και αυτός που καταλαβαίνει θα βοηθήσει
και εμάς τους βλάκες τους ερωτογοητευμενοπαρμένους να καταλαβαίνουμε.
Άψογο το τρολ του Γιώργου σ'αυτή την ατάκα, αλλά εγώ δεν ξέρω να τρολάρω...ION 4ever έγραψε:Προτείνω μάλιστα σε όλους όσους δεν τον πιστεύουν να το κάνουν πρώτοι.
Οπότε θα το πω όπως το νιώθω.
Η πίστη (στη θρησκεία) είναι θέμα προσωπικό του καθενός δε βασίζεται στο απτό-χειροπιαστό-διαπραγματεύσιμο, αλλά σε τυφλό ενστερνισμό θεωριών, ιδεοληψιών κλπ. οι οποίες και δημιούργησαν τις αντιλήψεις που ενστερνίζεται ο πιστός. Γι'αυτό και δεν προσφέρεται για παράθεση-αντιπαράθεση επιχειρημάτων-αντεπιχειρημάτων που στηρίζονται στο λογικό αυτονόητο, διότι η πίστη (η θρησκευτική) όπως αυτή πασάρεται από το δόγμα των ιερατείωνδεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το λογικό αυτονόητο..
Γι'αυτό και δε μ'αρέσει να παρεμβαίνω στην θρησκευτική πίστη του καθενός, και γι'αυτό όποτε έχω επιχειρήσει να συνδιαλεχτώ σ'αυτή τη βάση (διαφορετικές αφετηρίες των συνδιαλεγομένων) δεν προχώρησε ποτέ η συζήτηση σε ένα θεμιτό και καλό σημείο...
Στην προκειμένη, βλέπω την πίστη που προτάσσεις εδώ, πανομοιότυπη με
την πίστη σε θρησκεία. Η μόνη διαφορά είναι ότι το "ιερατείο" στην προκειμένη, δεν είναι ρασοφόροι, αλλά η ΕΝΤ. Σ'αυτό δεν μπορώ ούτε θέλω να παρέμβω, διότι οιαδήποτε παρέμβαση, θα ήταν ουτοπική έτσι κι αλλιώς.
Πολύ φοβάμαι ότι ησυγκεκριμένη πίστη σου, δεν θα σε σώσει, αλλά κι αυτό δική σου επιλογή είναι Ιονίτσα μου, όχι δική μου...
Καλή σας μέρα από καρδιάς, χωρίς εχθρικότητα, χωρίς επιθετικότητα,
απλά με διαφορετική αντίληψη...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Otton έγραψε:
Για τοποθετήσεις Otton, Bίκυς απλά και συνυπογράφω.
Dread, πολύ έξυπνο τρολάρισμα!
Μόλις είχα ένα ντεζαβού.Εσύ λύσσαξες να δω το βίντεο. Πιο πολύ από σένα κάθησα και το μελέτησα. Και παραδέχτηκα ότι μου έκανε καλό, διότι έχω άποψη πλέον. Και τώρα μας λες ότι σε κούρασα;;; Μπράβο σου! Δηλαδή επειδή δεν απέκτησα την ίδια γνώμη με σένα σε κούρασα;
Για τοποθετήσεις Otton, Bίκυς απλά και συνυπογράφω.
Dread, πολύ έξυπνο τρολάρισμα!
- ostrako
Δεν ειδες Βασω,οτι ο Οττον αλλαξε τα λογια μου?Εδω=''Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν .''
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ?Με ερωτηματικο αντιληψης το εννοω
γιατι δεν ξερω, εσυ ξερεις?Η, η αντιληψη σου περιοριζεται, σε στεγανα, με παρωπιδες?
Αυτο καταλαβαινω με τον τροπο σου.
Δες,τι ειχε γραψει==''Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!
Δες πως του μιλω.
''Σε καταλαβαινω ,σε ακουω ,σε σεβομαι Οττον.
Δεν εχω φιλε, να πω κατι αλλο.Ακουσες να μας βοηθησεις, σε αυτα που λεει? Πιο πανω σου δειχνω.''
Μιλας και λες Βασω, οτι σχολιαζω τους παντες ,Τι να κανω να μην μιλω,τι εννοεις εδω δεν το καταλαβαινω?
Δες τι αλλο λεει==''Για να είμαι ειλικρινής, θέλησα να σε τσιγκλίσω και από ότι φαίνεται τα κατάφερα, αν και τελικά δεν με χαροποιεί αυτό. Απλά ήλπιζα να σε ξυπνήσω γιατί έχεις γερό κόλλημα... Να. Τέτοιες στιγμές είναι που νιώθω ότι κάνω λάθη...''
Λες μετα εσυ==Δεν κατανοώ τη λογική του να ζητάμε "διαπιστευτήρια" από έναν άνθρωπο που συμμετέχει σε ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διάλογο. Σε ένα φόρουμ διαλόγων, τα μόνα διαπιστευτήρια του καθενός μας είναι η σκέψη και ο λόγος μας, και δεν καταλαβαίνω γιατί για κάποιους δεν αρκούν αυτά...
Σου λεω αυτα==Οττον=''Δεν σου είπα να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε τον Καζάκη, ούτε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, γι αυτό και κάποιοι θα σε εκμεταλλευτούν. Δεν βλέπω να προβάλλεις όμως καμία αντίσταση...''
Οττον=''Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!''
[εδω κοβει και ραβει τα λογια μου]
Οττον''Αυτά που ωραία παραθέτεις δεν τα λέει μόνο η END. Τα λένε πολλλοιιιιιι..... Τα λέει ο Καμμένος, ο Καζάκης, μητροπολίτης πειραιώς Σεραφείμ και άλλοι δεκάδες... ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά εσύ "ερωτεύτηκες" την END.''
Οττον''Δεν υπάρχει κάρτα που να μην επινοήθηκε με βάση το τελικό σχέδιο του τσιπαρίσματος. Περαστικά σου.''
Οττον''Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.''
Οττον''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''
Οττον''Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι.''
Οττον''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''
-----------------------------------------------------------
Οσρακα==Πως δηλαδη ειναι ενας διαλογος επι προσωπικου ?
Δεν λες κατι,δεν σου φαινετε τιποτα προσωπικο ,ετσι καταλαβαινω.
Ο Οττον και ο καθε Οττον που δεν εχει νημα εδω ,με ενοχλει.Φυσικα και θελω να ξερω με ποιον ανθρωπο μιλω.
Το εχω ξαναπει.Οταν μιλω,σε καποιον, θελω να κοιτω, τα ματια του.Τι καπνο φουμαρει στη ζωη.Αν ειναι υποκριτης κλπ Για μενα ναι εχει ΑΞΙΑ.Αν καποιος μονο λεει και αλλα κανει στη ζωη,με ενοχλει και δεν μπορω να του δειξω τιποτα που να τον ,βελτιωνει.Απο αγαπη και οχι απο εγωπαθεια.
Αν μιλαμε για να λεει ο καθενας,τα δικα του και να μην ακουει τον αλλο ,με συγχωρεις δεν μπορω να επικοινωνησω.Ο Οττον μιλησε σε μενα, για πιστη.Του ειπα πως το λεει αυτο?Εψαξε μπας και βρει τη λεξη,δεν
την βρηκε και μου ειπε ,''Προφανώς και δεν ανέφερες την λέξη πίστη, αλλα το είπα έτσι για να σου δείξω την έλλειψη γνώσεων και αποδείξεων.''
Τα νοηματα δεν εχουν σημασια?Μονο οι λεξεις?Για ολα αυτα που καταλαβα τον ειπα ΑΝΤΙΝΟΟ.
Οταν καποιος λεει ,''ειμαι εξυπνος''εσυ καταλαβαινεις οτι σε λεει χαζη?
Οταν καποιος λεει ειμαι χαζος εννοει ,εισαι εξυπνη και ξερολα?
Δεν μπορω να συμεττεχω σε αυτες τις λογικες νοησης.
Και οσο αφορα τη Δραχμη,ρωτα,τον Καζακη.''Αν αυριο παμε στο μαγαζι μας τι χρημα κοβουμε?Με τι αξια σε σχεση με τα κρατη του εξωτερικου?Με ποιον θα συνεργαστουμε, για να εχει αξια το νομισμα?
Θα βαλουμε υποθηκη τη γη μας τον ουρανο η τα μελλοντικα κουραγια του λαου?Αφου οι αλλοι ειναι το συστημα που μας εφερε εδω, και ζητας πληρη, ελεγχο εισαγωγων, εξαγωγων και αυτοδυναμη χωρα μεσα στη σφαιρα της απομονωσης?
Αυτο ειναι η αναζητηση ,του εφικτου Βασω.Τα αλλα ολα ειναι, ΘΑ.
Τα ΘΑ ειναι ολη η πολιτικη στηριξη του νομισματος στην διαρκεια της πορειας της χωρας.
Η καθε πολιτικη ,ειναι υποκειμενικη και με λιγα λογια το λεω ''παραμετροι στηριξης''
Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ?Με ερωτηματικο αντιληψης το εννοω
γιατι δεν ξερω, εσυ ξερεις?Η, η αντιληψη σου περιοριζεται, σε στεγανα, με παρωπιδες?
Δες,τι ειχε γραψει==''Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!
Δες πως του μιλω.
''Σε καταλαβαινω ,σε ακουω ,σε σεβομαι Οττον.
Δεν εχω φιλε, να πω κατι αλλο.Ακουσες να μας βοηθησεις, σε αυτα που λεει? Πιο πανω σου δειχνω.''
Μιλας και λες Βασω, οτι σχολιαζω τους παντες ,Τι να κανω να μην μιλω,τι εννοεις εδω δεν το καταλαβαινω?
Δες τι αλλο λεει==''Για να είμαι ειλικρινής, θέλησα να σε τσιγκλίσω και από ότι φαίνεται τα κατάφερα, αν και τελικά δεν με χαροποιεί αυτό. Απλά ήλπιζα να σε ξυπνήσω γιατί έχεις γερό κόλλημα... Να. Τέτοιες στιγμές είναι που νιώθω ότι κάνω λάθη...''
Λες μετα εσυ==Δεν κατανοώ τη λογική του να ζητάμε "διαπιστευτήρια" από έναν άνθρωπο που συμμετέχει σε ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διάλογο. Σε ένα φόρουμ διαλόγων, τα μόνα διαπιστευτήρια του καθενός μας είναι η σκέψη και ο λόγος μας, και δεν καταλαβαίνω γιατί για κάποιους δεν αρκούν αυτά...
Σου λεω αυτα==Οττον=''Δεν σου είπα να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε τον Καζάκη, ούτε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, γι αυτό και κάποιοι θα σε εκμεταλλευτούν. Δεν βλέπω να προβάλλεις όμως καμία αντίσταση...''
Οττον=''Όποιοι και να είναι οι σκοποί τους;;;; Υπάρχεις;;; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σκοποί τους τότε είναι σαν να αυτοκτονείς!''
[εδω κοβει και ραβει τα λογια μου]
Οττον''Αυτά που ωραία παραθέτεις δεν τα λέει μόνο η END. Τα λένε πολλλοιιιιιι..... Τα λέει ο Καμμένος, ο Καζάκης, μητροπολίτης πειραιώς Σεραφείμ και άλλοι δεκάδες... ο καθένας με τον τρόπο του. Αλλά εσύ "ερωτεύτηκες" την END.''
Οττον''Δεν υπάρχει κάρτα που να μην επινοήθηκε με βάση το τελικό σχέδιο του τσιπαρίσματος. Περαστικά σου.''
Οττον''Τίποτα δεν σου φαίνεται ύποπτο στον Λαμπράκη. Όπως προείπα, συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ερωτευμένος με την END.''
Οττον''Διαφωνώ στο ύποπτος. Ο ρόλος των ιεραρχών έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Είναι υποταγμένοι στον οικουμενισμό και στη νέα τάξη. Είναι υπηρέτες του διαβόλου. Εκτός από ελάχιστους ρασοφόρους. Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.''
Οττον''Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι.''
Οττον''Άκου τους όσο θες. Εξάλλου τα μεταφυσικά όπως προανέφερα έχουν ψωμί. Αλλά αν υπέγραψες, όχι μόνο περαστικά σου, αλλά περαστικά σε όλους μας.''
-----------------------------------------------------------
Οσρακα==Πως δηλαδη ειναι ενας διαλογος επι προσωπικου ?
Δεν λες κατι,δεν σου φαινετε τιποτα προσωπικο ,ετσι καταλαβαινω.
Ο Οττον και ο καθε Οττον που δεν εχει νημα εδω ,με ενοχλει.Φυσικα και θελω να ξερω με ποιον ανθρωπο μιλω.
Το εχω ξαναπει.Οταν μιλω,σε καποιον, θελω να κοιτω, τα ματια του.Τι καπνο φουμαρει στη ζωη.Αν ειναι υποκριτης κλπ Για μενα ναι εχει ΑΞΙΑ.Αν καποιος μονο λεει και αλλα κανει στη ζωη,με ενοχλει και δεν μπορω να του δειξω τιποτα που να τον ,βελτιωνει.Απο αγαπη και οχι απο εγωπαθεια.
Αν μιλαμε για να λεει ο καθενας,τα δικα του και να μην ακουει τον αλλο ,με συγχωρεις δεν μπορω να επικοινωνησω.Ο Οττον μιλησε σε μενα, για πιστη.Του ειπα πως το λεει αυτο?Εψαξε μπας και βρει τη λεξη,δεν
την βρηκε και μου ειπε ,''Προφανώς και δεν ανέφερες την λέξη πίστη, αλλα το είπα έτσι για να σου δείξω την έλλειψη γνώσεων και αποδείξεων.''
Τα νοηματα δεν εχουν σημασια?Μονο οι λεξεις?Για ολα αυτα που καταλαβα τον ειπα ΑΝΤΙΝΟΟ.
Οταν καποιος λεει ,''ειμαι εξυπνος''εσυ καταλαβαινεις οτι σε λεει χαζη?
Οταν καποιος λεει ειμαι χαζος εννοει ,εισαι εξυπνη και ξερολα?
Δεν μπορω να συμεττεχω σε αυτες τις λογικες νοησης.
Και οσο αφορα τη Δραχμη,ρωτα,τον Καζακη.''Αν αυριο παμε στο μαγαζι μας τι χρημα κοβουμε?Με τι αξια σε σχεση με τα κρατη του εξωτερικου?Με ποιον θα συνεργαστουμε, για να εχει αξια το νομισμα?
Θα βαλουμε υποθηκη τη γη μας τον ουρανο η τα μελλοντικα κουραγια του λαου?Αφου οι αλλοι ειναι το συστημα που μας εφερε εδω, και ζητας πληρη, ελεγχο εισαγωγων, εξαγωγων και αυτοδυναμη χωρα μεσα στη σφαιρα της απομονωσης?
Αυτο ειναι η αναζητηση ,του εφικτου Βασω.Τα αλλα ολα ειναι, ΘΑ.
Τα ΘΑ ειναι ολη η πολιτικη στηριξη του νομισματος στην διαρκεια της πορειας της χωρας.
Η καθε πολιτικη ,ειναι υποκειμενικη και με λιγα λογια το λεω ''παραμετροι στηριξης''
Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η υπόθεση μου φαίνεται ενδιαφέρουσα και δεν την απορρίπτω έτσι απλά.
Θέλω να μάθω περισσότερα.
Ήδη ακούω το νεότερο βίντεο.
Άκουσα ξανά τις απόψεις του Καζάκη.
Συμπίπτουν με του αδερφού μου που και εκείνος μίλησε για νερά Καματερού και δηλητήρια σκορπιού χθες.
Αλλά ποιος είπε ότι η επιστήμη είναι μόνο ακρωτηριασμοί και χημειοθεραπείες?
Πέρα από την κατεστημένη λογική υπάρχει και μια άλλη λογική που ίσως είναι περισσότερο λογική.
Είπε ο Καζάκης ότι αν οι τίτλοι ήταν έγκυροι θα του βάραγαν προσοχή οι Πρωθυπουργοί.
Και επειδή κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια λέω ότι πολύ εύκολα θα κατηγορήσουν και εμένα ότι έχω πλαστό ντοκτορά επειδή δεν μου βαράνε προσοχή και δεν είμαι γενική διευθύντρια όπως άλλοι και άλλες, αλλά απλή υπάλληλος.
Το να μην υπάρχουν αποδείξεις δεν σε εμποδίζει να κάνεις υποθέσεις.
Λοιπόν ξεκινάω από την πρώτη υπόθεση:
Έστω ότι υπήρχε κάποιος που πράγματι έχει 600δις ευρωπουλάκια ζεστά σπαρταριστά και πέρα για πέρα αληθινά.
Δεν λεγόταν Σώρρας αλλά Τρεχαγυρευόπουλος ή ότι άλλο.
Πες πως άνοιγε την τσάντα και τα έδειχνε.
Θα τον άφηναν ή θα τα έβγαζαν πλαστά?
Αφού το πρόβλημα τους δεν είναι ένα χρέος και να πάρουν τα λεφτά που κάποτε είχαν δώσει πίσω αλλά το ξεπούλημα.
Θέλω να μάθω περισσότερα.
Ήδη ακούω το νεότερο βίντεο.
Άκουσα ξανά τις απόψεις του Καζάκη.
Συμπίπτουν με του αδερφού μου που και εκείνος μίλησε για νερά Καματερού και δηλητήρια σκορπιού χθες.
Αλλά ποιος είπε ότι η επιστήμη είναι μόνο ακρωτηριασμοί και χημειοθεραπείες?
Πέρα από την κατεστημένη λογική υπάρχει και μια άλλη λογική που ίσως είναι περισσότερο λογική.
Είπε ο Καζάκης ότι αν οι τίτλοι ήταν έγκυροι θα του βάραγαν προσοχή οι Πρωθυπουργοί.
Και επειδή κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια λέω ότι πολύ εύκολα θα κατηγορήσουν και εμένα ότι έχω πλαστό ντοκτορά επειδή δεν μου βαράνε προσοχή και δεν είμαι γενική διευθύντρια όπως άλλοι και άλλες, αλλά απλή υπάλληλος.
Το να μην υπάρχουν αποδείξεις δεν σε εμποδίζει να κάνεις υποθέσεις.
Λοιπόν ξεκινάω από την πρώτη υπόθεση:
Έστω ότι υπήρχε κάποιος που πράγματι έχει 600δις ευρωπουλάκια ζεστά σπαρταριστά και πέρα για πέρα αληθινά.
Δεν λεγόταν Σώρρας αλλά Τρεχαγυρευόπουλος ή ότι άλλο.
Πες πως άνοιγε την τσάντα και τα έδειχνε.
Θα τον άφηναν ή θα τα έβγαζαν πλαστά?
Αφού το πρόβλημα τους δεν είναι ένα χρέος και να πάρουν τα λεφτά που κάποτε είχαν δώσει πίσω αλλά το ξεπούλημα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- pamboullis
- Φρεσκαδούρα
Τώρα στις 21.00 στον Νίκο Αμάραντο ζωντανά ο Αρτέμης Σώρρας.
Όποιος θέλει να τον ρωτήσει κάτι(μέσω του αμάραντου) μπαίνει στο τσατ και ρωτάει...απλά τα πράγματα. Εγώ αυτό κάνω...Χωρίς υπαινιγμούς και ειρωνείες...
www.artfmradio.com
Όποιος θέλει να τον ρωτήσει κάτι(μέσω του αμάραντου) μπαίνει στο τσατ και ρωτάει...απλά τα πράγματα. Εγώ αυτό κάνω...Χωρίς υπαινιγμούς και ειρωνείες...
www.artfmradio.com
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ευχαριστώ για το link
Το ακούω τώρα.
Για πες μας μια και είσαι Κύπριος.
Τι λένε στην Κύπρο για το Σώρρα?
Και ποιός ήταν ο ρόλος του Χριστόφια?
Γιατί λένε ότι ήταν παλικάρι?
Μήπως ξέρεις τι έπαιξε στο παρασκήνιο?
Σε πολλές ομιλίες μιλούσε για την Κύπρο.
Έγινε κάτι εκεί?
Το ακούω τώρα.
Για πες μας μια και είσαι Κύπριος.
Τι λένε στην Κύπρο για το Σώρρα?
Και ποιός ήταν ο ρόλος του Χριστόφια?
Γιατί λένε ότι ήταν παλικάρι?
Μήπως ξέρεις τι έπαιξε στο παρασκήνιο?
Σε πολλές ομιλίες μιλούσε για την Κύπρο.
Έγινε κάτι εκεί?
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Βάσω ξεκίνησα να μελετώ την παρουσίαση του Τόμπρα.
Μήτσο, μάθε πρώτα τι σημαίνει ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διάλογος, όπως ανέφερε και η ArELa. Αν κρίνω από τα λεγόμενά σου συνολικά, φαίνεται ότι είτε δεν ξέρεις ή ξέρεις αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θέλεις να συμμετέχεις σε τέτοιο διάλογο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι και τι κάνεις. Τουλάχιστον όχι αυτήν την περίοδο. Με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματά σου, ΑΝ ΕΧΕΙΣ. Και σε κάποια φάση προσπάθησα να θίξω την αφέλειά σου (την οποία συμπέρανα από τα λεγόμενά σου, άποψή μου), αλλά με μάλλον όχι σωστό τρόπο όταν σε χαρακτήρισα "ερωτευμένο".
Και με το να με γνωρίσεις νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι; Θέλεις να φορέσω μια ταμπέλα για να αποφασίσεις αν θα ακούσεις αυτά που θα σου πω; Η ταμπέλα είναι ο οδηγός σου; Δηλαδή, το ότι ξέρεις το όνομα του ΣΑΜΑΡΑ για παράδειγμα, ή όποιου άλλου, αλλάζει κάτι; Το ότι ξέρεις το τι επαγγέλονται; Ή μήπως οι πράξεις τους είναι που μετράνε; ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ. ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Και επί του είναι, εγώ σου προσφέρω επιχειρήματα (και βίντεο στο κανάλι μου για άλλα θέματα). Σκέψου τι άνθρωπος είναι αυτός που στο κανάλι του έχει αυτά βίντεο. Θα μπορούσα να έβαζα ό,τι ήθελα. Γιατί προβάλλω αυτά; Γιατί ενημερώνω επ αυτών; Γιατί ΚΟΠΙΑΖΩ να υποτιτλίζω αυτά τα βίντεο, αντί να πηγαίνω σε καφετέρεια; Και βεβαίως δεν ζητώ υπογραφές ή οτιδήποτε σχετικό.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω ποτέ.
ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ!
Επίσης τα ερωτήματα εξ αρχής ήταν ρητορικά. Αν δεν ήθελες να το δεχτείς, δεν σου φταίω εγώ.
Αλλά δεν το διάβασες. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!
Για να θυμηθούμε τι είπες παρακάτω:
Λύσσαξες να διαβάσεις νήμα μου για να δεις το ποιον μου. Δεν σου φτάνουν τα επιχειρήματα, θέλεις το ταμπελάκι μου, να δεις τι καπνό φουμάρω.
Ε λοιπόν δεν θα το πάρεις. Κρίμα. Είμαι ο ΟΤΤΟ με συγκεκριμένο έργο στο κανάλι μου (και συγκεκριμένη συμμετοχή στα ιδεο). Αν κρύβομαι, δεν το κάνω για να κρυφτώ από σένα (όρεξη είχα), αλλά από το σύστημα. Και δεν θα θυσιάσω το δεύτερο για να σου κάνω την χάρη. Αν δεν έχεις καρύδια να αξιολογείς το έργο, όχι μόνο το δικό μου, αλλά οποιουδήποτε, man, you have a condition. Sorry, αλλά σχεδόν τρία χρόνια στα ιδεό, και ο μόνος που μου απαίτησε νήμα και με τέτοιο τρόπο είσαι εσύ.
Και μετά συνέχισες να παραθέτεις λόγια μου που σε ενόχλησαν χωρίς να εξηγείς για το καθένα ξεχωριστά τι σε ενόχλησε. Να μυρίσω τα δάκτυλά μου;
Στην τελική, αν δεν τον άκουσα, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟΥΛΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑ TRANSCRIPT ΑΠΌ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ; Και επειδή είπατε ότι επιλεκτικά διάλεγα κομμάτια, ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;;; Στην τύχη;;;
Τι ακούω;;; Άρχισε να βρέχει τάπες;
Ψυχραιμία. Μήτσο, δεν έψαξα να βρω την λέξη γιατί ήξερα ακριβώς τι είπα. Αν θέλεις να μου καταλογήσεις ότι έψαξα, ΥΠΟΡΕΟΥΣΑΙ δεν ξέρω με ποιον τρόπο ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έψαξα. Κοίτα να δεις...
Αντιλήφθηκα ότι αφού δεν πολιτικολογούν και ξεμπροστιάζουν, ας είναι όποιοι είναι οι σκοποί τους, και σου απάντησα έτσι με βάση το πως το κατάλαβα.
Τα λόγια σου ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟΥΛΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΑΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ;
Και εν πάσει περιπτώσει, μάθε να βάζεις σωστά τα κόμματα, γιατί είναι δύσκολο φαντάζομαι για όλους εδώ μέσα να σε ακολουθήσουν μερικές φορές. Το να ασχολούμαστε με το τι θέλει να πει ο ποιητής, είτε λέγεται Λαμπράκης, είτε λέγεται Μήτσος, είναι άσχημο.
ΊΟΝ,
2) Τι άλλο να κάνει; Να αποδείξει ότι τα έχει, και να αποδεικνύει κάθε άλλο ισχυρισμό του, ή τουλάχιστον να παραδέχεται ότι λέει θεωρίες.
Γιατί στα λέω αυτά; Για να σου πω ότι σε εμένα η καρδιά προηγείται της σκέψης. Πάντα η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ κάνουν την πρώτη κίνηση. Δηλαδή η διαίσθηση. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν στέκει. Και έπειτα αποφασίζω να δώσω σάρκα και οστά σε αυτή τη διαίσθηση, να την εκφράσω με επιχειρήματα.
Ναι μεν το τελικό αποτέλεσμα δείχνει σαν ψυχρή λογική, αλλά όλα ξεκίνησαν από τη διαίσθηση. Αυτό που μου συμβαίνει μου αρέσει, διότι νιώθω πιο δημιουργικός. Αλλά δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή η ψυχρή λογική, δημιουργεί "εχθρότητες", ή καλύτερα παρεξηγήσεις, στον δύσκολο κόσμο που ζούμε. Η λογική μου λοιπόν ξέρω καλά ότι περιέχει και την καρδιά μου μέσα. Με καρδιά τα διάβασα και τα άκουσα ΟΛΑ, και με καρδιά εκφράστηκα.
Αλλά σας ενημερώνω πως νιώθω αφάνταστα προσβεβλημένος, όχι επειδή είπε ότι οι ήρωες του 21 ήταν μασόνοι, αλλά επειδή το είπε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ. Να μας φέρει αποδείξεις που να κάνει ΜΠΑΜ ότι ήταν πράγματι μασόνοι. Να ξέρω τι θα λέω στα παιδιά μου. Συνεπώς άτομα που με προσβάλλουν τόσο βάναυσα, δεν θα πάρουν ποτέ ούτε υπογραφή από μένα, ούτε τίποτα άλλο. Δεν μου "κάνει κάπως", αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.
Για τα άλλα που λες για τους Κύπριους δεν έχω άποψη.
"Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι."
Και εγώ απαιτώ από τον ΣΩΡΡΑ αποδείξεις και όχι θεωρίες, διότι μόνο θεωρίες προβάλλει, όσον αφορά τα 600 δις. Για παράδειγμα από τον Λιακόπουλο δεν απαιτώ αποδείξεις γιατί όπως και ο ίδιος λέει "μυθιστόρημα... αχαλίνωτης πραγματικότητας". Παραδέχεται ότι θεωρητικολογεί.
Στο τέλος το χάφτω;;; Δηλαδή τι εννοείς; Αν το πιστεύω; Φυσικά και το πιστεύω. Ό,τι λέω τα πιστεύω. Θεωρώ ότι αν είχε ένα μικρούτσικο κλάσμα των 600, και δεδομένου ότι θέλει να σώσει τους Έλληνες, ας λ.χ έκανε μία στέγη για αυτούς που πρόσφατα έχασαν το σπίτι τους λόγω κρίσης. Ας έδινε λίγα χρήματα για συσσίτια. Δεν το κάνει γιατί δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή, ή γιατί δεν συμπονεί κανέναν και υποκρίνεται.
Δεν αντιλέγω για το αν το έχει πει. Τον βλέπουμε όμως και ο ίδιος να κάνει αυτά που κατονομάζει ως "κόλπα τον Καζάρων". Άρα ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ. Οπότε αν το έχει πει, ακόμα χειρότερα για αυτόν.
Αλλά έχει λόγο. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει αποδείξεις. Ίσως δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να καταφέρει να σκεφτεί κάποια πειστική δικαιολογία για να το ψευτοστηρίξει.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, και αν το θέτεις ότι έχουμε ήδη κάρτες, απαντώ:
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά που αποσκοπεί όλη αυτή η καταγραφή προσωπικών δεδομένων, και ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής (η οποία είναι δημιούργημά τους) είναι το πρόσχημα για την "νόμιμη" υποταγή μας.
Και μάλιστα, αντί να το πει από μόνος του ότι είναι κατά του chip, έπρεπε να του τεθεί ερώτηση για να δώσει απάντηση... ΤΣ ΤΣ... την στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα... ΤΣ ΤΣ...
Και εν πάσει περιπτώσει την φράση "Δάνειο εκατονταετούς διαρκείας", δηλαδή ουσιάστικά την λέξη "Δάνειο" δεν θα την προσκυνήσω(= δεν θα τη δεχτώ) ποτέ. Να μην υπάρχει. Κρίμα.
2) Ο Λαμπράκης ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την στάση που έχουν κάποια φόρα της END ενάντια στον Χριστό. Περιττό να πω ότι θα έπρεπε να το κάνει ΠΡΙΝ του τεθεί η ερώτηση.
Στην περίπτωση που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα φόρα, θα έπρεπε να πει: "αν αληθεύει, το καταδικάζω". ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, πέταξε το μπαλάκι στον ΣΩΡΡΑ.
Από εκεί και πέρα όλοι σας γίνατε μάρτυρες της σχολαστικής ανάλυσης που έκανα. Αν εσείς θέλετε να κάνω transcript όλη την τρίωρη ομιλία, λυπάμαι πολύ, αυτό είναι πέραν των δυνάμεών μου. Είναι προφανές ότι έκανα επιλογές, και κριτήριο ήταν τα σημεία που προβληματίστηκε η καρδιά μου, που ένιωσα να με θίγουν περισσότερο, διότι όπως προείπα, πρώτα λειτουργεί η καρδιά, και μετά "ενσαρκώνει" το μυαλό.
Αλλά επίσης νιώθω στενοχώρια/απογοήτευση για την αντιμετώπισή σας, κυρίως την αντιμετωπιση του Μήτσου.
Τα επιχειρήματά μου είναι εστιασμένα. Βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία που βγαίνουν από αυτά τα δύο βίντεο. Και κάποια από αυτά ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ.
ΟΥΦ, κουράστηκα...
Μήτσο, μάθε πρώτα τι σημαίνει ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διάλογος, όπως ανέφερε και η ArELa. Αν κρίνω από τα λεγόμενά σου συνολικά, φαίνεται ότι είτε δεν ξέρεις ή ξέρεις αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θέλεις να συμμετέχεις σε τέτοιο διάλογο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι και τι κάνεις. Τουλάχιστον όχι αυτήν την περίοδο. Με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματά σου, ΑΝ ΕΧΕΙΣ. Και σε κάποια φάση προσπάθησα να θίξω την αφέλειά σου (την οποία συμπέρανα από τα λεγόμενά σου, άποψή μου), αλλά με μάλλον όχι σωστό τρόπο όταν σε χαρακτήρισα "ερωτευμένο".
Και με το να με γνωρίσεις νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι; Θέλεις να φορέσω μια ταμπέλα για να αποφασίσεις αν θα ακούσεις αυτά που θα σου πω; Η ταμπέλα είναι ο οδηγός σου; Δηλαδή, το ότι ξέρεις το όνομα του ΣΑΜΑΡΑ για παράδειγμα, ή όποιου άλλου, αλλάζει κάτι; Το ότι ξέρεις το τι επαγγέλονται; Ή μήπως οι πράξεις τους είναι που μετράνε; ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ. ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Και επί του είναι, εγώ σου προσφέρω επιχειρήματα (και βίντεο στο κανάλι μου για άλλα θέματα). Σκέψου τι άνθρωπος είναι αυτός που στο κανάλι του έχει αυτά βίντεο. Θα μπορούσα να έβαζα ό,τι ήθελα. Γιατί προβάλλω αυτά; Γιατί ενημερώνω επ αυτών; Γιατί ΚΟΠΙΑΖΩ να υποτιτλίζω αυτά τα βίντεο, αντί να πηγαίνω σε καφετέρεια; Και βεβαίως δεν ζητώ υπογραφές ή οτιδήποτε σχετικό.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω ποτέ.
Σιγά τα αίματα.ostraka sos έγραψε:Ο Οττον μου σερνει
Τώρα και εγώ ανυπομονώ! Και πες του αντίνοου να σου δώσει τα επιμέρους αρχεία με τα οποία κάνω τα βίντεό μου. Πχ, το αρχείο του λογότυπου, το αρχείο των υποτίτλων, το intro που έχω στο MetaMorposisGR, κλπ. Εγώ μπορώ να τα δώσω, ο αντίνοος μπορεί;ostraka sos έγραψε:Το αν ειναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ θα το κρινω εγω.
Οσο για το ποιος ειναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ θα το μαθεις ,οταν ερθει η ωρα.
ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ!
Δεν σε προκάλεσα. Μόνος σου προκλήθηκες. Εσύ ήσουν που φαγώθηκες να σου πω την άποψή μου για το συγκεκριμένο βίντεο και σε δύο γραμμές στην είπα. Εγώ ο κατ'εσέ Καζακικός, παράθεσα ΟΛΟΔΙΚΑ μου επιχειρήματα, δεν επικαλέστηκα ούτε ένα του Καζάκη. Αλλά μάλλον δεν σου άρεσε.ostraka sos έγραψε:Ολα καλα,αφου τα λεει ο Καζακης για
το Σωρρα αληθεια θα ειναι.Με προκαλεσε ο Οττον να το κανω,αφου δεν ειδε τιποτα εκει,και εχει τοσο καλο ματι και αυτι,για τον Λαμπρακη στο νημα.
Τι κρίμα που παρακολούθησα όλο το τρίωρο αλλά και το άλλο το 6άλεπτο. Και μου πήρε πάνω από το μισό σαββατοκύριακο. Αλλά εσύ επιμένεις με ΘΡΑΣΟΣ να λες ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει.ostraka sos έγραψε:Ζητα και επιχειρηματα,χωρις να
παρακολουθει.
Εσεις ρωτατε και κρινετε χωρις να εχετε παρακολουθησει.
μη κρινετε,ουτ εμενα ουτε τον Λαμπρακη χωρις να τον εχετε ακουσει
Τι απέφυγα; Αν δεν πεις, αυθαιρετολογείς. Τίποτα δεν απέφυγα.ostraka sos έγραψε:Αποφευγει κιολας λεγοντας,
κατοπιν εορτης οτι ειναι και ρητορικα.
Επίσης τα ερωτήματα εξ αρχής ήταν ρητορικά. Αν δεν ήθελες να το δεχτείς, δεν σου φταίω εγώ.
Και μετά απάντησα "Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι."ostraka sos έγραψε:Με λεει και ερωτευμενο.
Αλλά δεν το διάβασες. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!
Με το να μιλάς έτσι δείχνεις ότι δεν τη σέβεσαι.ostraka sos έγραψε:Για να δω τι αντιληψη εχει μια που τον σεβομαστε για αυτην.
Εγώ πάντως δεν στον έφερα (τον Καζάκη), οπότε σταμάτα τον πληθυντικό. Είναι άκυρος.ostraka sos έγραψε:αλλα αν μου τον φερνεται μπροστα μου με βιντεο,θα τον σχολιαζω
Για αυτό ειδικά είμαι απολύτως βέβαιος.ostraka sos έγραψε:να ειστε σιγουροι ,οτι οχι μονο μυριζομαι το ψεμα και την πλανη,αλλα την νοιωθω κιολας.
Ούτε που...ostraka sos έγραψε:Πως σας σχολιαζω τι ειναι αυτα που μου λες.
Για να θυμηθούμε τι είπες παρακάτω:
Αλλά δεν με σχολιάζεις. Παιδιά, δεν με σχολιάζει.ostraka sos έγραψε:Και δεν καταλαβα δηλαδη η ηλικια του ειναι αλλοθι.
Ποιος εισαι Οττον ,πως βαδισες στη ζωη,μια που εισαι και ''μεγαλος''?
Δειξε μου.Εχεις προβλημα ,σε αυτο?
Λύσσαξες να διαβάσεις νήμα μου για να δεις το ποιον μου. Δεν σου φτάνουν τα επιχειρήματα, θέλεις το ταμπελάκι μου, να δεις τι καπνό φουμάρω.
Ε λοιπόν δεν θα το πάρεις. Κρίμα. Είμαι ο ΟΤΤΟ με συγκεκριμένο έργο στο κανάλι μου (και συγκεκριμένη συμμετοχή στα ιδεο). Αν κρύβομαι, δεν το κάνω για να κρυφτώ από σένα (όρεξη είχα), αλλά από το σύστημα. Και δεν θα θυσιάσω το δεύτερο για να σου κάνω την χάρη. Αν δεν έχεις καρύδια να αξιολογείς το έργο, όχι μόνο το δικό μου, αλλά οποιουδήποτε, man, you have a condition. Sorry, αλλά σχεδόν τρία χρόνια στα ιδεό, και ο μόνος που μου απαίτησε νήμα και με τέτοιο τρόπο είσαι εσύ.
Μακάρι να τις παρανοούσα. Αν και δεν αντιλέγω ότι είναι καλοπροαίρετες.ostraka sos έγραψε:Εδω παρανοητε συνεχεια τις προθεσεις μου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενόχλησε εδώ από τα λόγια μου; Το ότι δεν βλέπω να αντιστέκεσαι τους υποψήφιους απατεώνες; Αυτό βλέπω, αυτό λέω. Ποιο το πρόβλημα; Έχω δικαίωμα να πω αυτό που βλέπω.ostraka sos έγραψε:ΟΤΤΟΝ έγραψε:Δεν σου είπα να εμπιστευτείς κανέναν, ούτε τον Καζάκη, ούτε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, γι αυτό και κάποιοι θα σε εκμεταλλευτούν. Δεν βλέπω να προβάλλεις όμως καμία αντίσταση...''
Και μετά συνέχισες να παραθέτεις λόγια μου που σε ενόχλησαν χωρίς να εξηγείς για το καθένα ξεχωριστά τι σε ενόχλησε. Να μυρίσω τα δάκτυλά μου;
Φίλε μου, τον άκουσα και τον έκρινα. Απολύτως λογικό και θεμιτό. Γιατί δεν το δέχεσαι;ostraka sos έγραψε:εγω προσπαθω να σας πω ακουστε μη κρινετε,ουτ εμενα ουτε τον Λαμπρακη χωρις να τον εχετε ακουσει.
ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΌΧΙ, άρνηση θα ήταν ΜΟΝΟ στην περίπτωση που χωρίς να τον ακούσω εξέφραζα άποψη. Συνεπώς δεν δικαιούσαι να λες ότι ζω σε άρνηση.ostraka sos έγραψε:Ζειτε μια αρνηση και μια Βεβαιοτητα απατης
Στην τελική, αν δεν τον άκουσα, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟΥΛΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑ TRANSCRIPT ΑΠΌ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ; Και επειδή είπατε ότι επιλεκτικά διάλεγα κομμάτια, ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;;; Στην τύχη;;;
Τι ακούω;;; Άρχισε να βρέχει τάπες;
Δεν αναφέρθηκα για τη θρησκευτική σου πιστη! Είπα ότι τον ΣΩΡΡΑ ΕΜ-ΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ (ΕΝ + ΠΙΣΤΕΥΩ), άρα έχεις πιστη σε αυτά που σου λέει. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!! SHOW MERCY!!!ostraka sos έγραψε:Ο Οττον μιλησε σε μενα, για πιστη.
Έψαξα μπας και βρω τη λεξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;????????????????ostraka sos έγραψε:Του ειπα πως το λεει αυτο?Εψαξε μπας και βρει τη λεξη,δεν
Ψυχραιμία. Μήτσο, δεν έψαξα να βρω την λέξη γιατί ήξερα ακριβώς τι είπα. Αν θέλεις να μου καταλογήσεις ότι έψαξα, ΥΠΟΡΕΟΥΣΑΙ δεν ξέρω με ποιον τρόπο ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έψαξα. Κοίτα να δεις...
Θεώρησα ότι η φράση "όποιοι και να είναι οι σκοποί τους" έδειχνε ότι αδιαφορείς για τους σκοπούς τους, και εστιάζεις στο "δεν πολιτικολογούν, ξεμπροστιάζουν".ostraka sos έγραψε:Δεν ειδες Βασω,οτι ο Οττον αλλαξε τα λογια μου?Εδω=''Αυτοι οι ανθρωποι οποιοι και να ειναι οι σκοποι τους σιγουρα ,δεν πολιτικολογουν,ξεμπροστιαζουν .''
Αντιλήφθηκα ότι αφού δεν πολιτικολογούν και ξεμπροστιάζουν, ας είναι όποιοι είναι οι σκοποί τους, και σου απάντησα έτσι με βάση το πως το κατάλαβα.
Τα λόγια σου ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟΥΛΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΑΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ;
Και εν πάσει περιπτώσει, μάθε να βάζεις σωστά τα κόμματα, γιατί είναι δύσκολο φαντάζομαι για όλους εδώ μέσα να σε ακολουθήσουν μερικές φορές. Το να ασχολούμαστε με το τι θέλει να πει ο ποιητής, είτε λέγεται Λαμπράκης, είτε λέγεται Μήτσος, είναι άσχημο.
ΊΟΝ,
1) Η ΛΟΓΙΚΗ ορίζει ότι το να μας λέει ότι "οι μασόνοι είναι ο εχθρός" δεν αποδεικνύει ότι ο ίδιος δεν είναι μασόνος. Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Επειδή όμως τους θίγει με τα λόγια, εσείς θεωρείτε (με μικρές επιφυλάξεις) ότι δεν είναι. Σε αυτό απλούστατα διαφωνώ. Δεν υπάρχει λόγος να τον πιστέψω.ION 4ever έγραψε:Δεν το παίζει κατα των στοών
δηλώνει με το όνομα του και τον Λόγο του
ποιος και που βρίσκεται ο σημερινός εχθρός.
τι άλλο να κάνει δηλαδή?
2) Τι άλλο να κάνει; Να αποδείξει ότι τα έχει, και να αποδεικνύει κάθε άλλο ισχυρισμό του, ή τουλάχιστον να παραδέχεται ότι λέει θεωρίες.
Να σου πω πώς ξεκίνησε το πάθος μου με την επιχειρηματολογία; Πάντα, όταν ερχόμουν αντιμέτωπος με πράγματα που μου προκαλούσαν κάποιο συναίσθημα, προσπαθούσα να βρω την αιτία. Και για εκείνα που μου προκαλούσαν θετικά συναισθήματα, αλλά περισσότερο για εκείνα που μου προκαλούσαν αρνητικά συναισθήματα, διότι τα αρνητικά σε προβληματίζουν και τα ψάχνεις πιο πολύ, τα θετικά τα απολαμβάνεις. Πριν πολλά χρόνια, άκουγα κάποιους να λένε πράγματα τα οποία ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΛΑ, αλλά δεν μπορούσα να βρω το γιατί. Πολλές φορές ένιωθα... είτε να αδικούμαι προσωπικά, είτε να αδικούνται άλλοι, αλλά δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί. Για καιρό πάλευα να βρω απαντήσεις. Ποτέ δεν υπήρξα πολύ καλός σε φιλολογικά μαθήματα, μάλλον και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Όμως σταδιακά άρχισα να αλλάζω. Άρχισα να βλέπω τι πάει στραβά, και άρχισα να το εκφράζω με λέξεις και τελικά με επιχειρήματα.ION 4ever έγραψε:Τον ακούς, ενίοτε τον κοιτάς κιόλας, αισθάνεσαι
( με την καρδιά η το μυαλό. όπως θες. δικό σου θέμα.)
Γιατί στα λέω αυτά; Για να σου πω ότι σε εμένα η καρδιά προηγείται της σκέψης. Πάντα η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ κάνουν την πρώτη κίνηση. Δηλαδή η διαίσθηση. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν στέκει. Και έπειτα αποφασίζω να δώσω σάρκα και οστά σε αυτή τη διαίσθηση, να την εκφράσω με επιχειρήματα.
Ναι μεν το τελικό αποτέλεσμα δείχνει σαν ψυχρή λογική, αλλά όλα ξεκίνησαν από τη διαίσθηση. Αυτό που μου συμβαίνει μου αρέσει, διότι νιώθω πιο δημιουργικός. Αλλά δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή η ψυχρή λογική, δημιουργεί "εχθρότητες", ή καλύτερα παρεξηγήσεις, στον δύσκολο κόσμο που ζούμε. Η λογική μου λοιπόν ξέρω καλά ότι περιέχει και την καρδιά μου μέσα. Με καρδιά τα διάβασα και τα άκουσα ΟΛΑ, και με καρδιά εκφράστηκα.
Δεν έχω να πω κάτι για τον Γιαλτουρίδη.ION 4ever έγραψε:Για τους Μασόνους αναφέρεται εκτενώς λόγω Γιαλτουρίδη.
Αλλά σας ενημερώνω πως νιώθω αφάνταστα προσβεβλημένος, όχι επειδή είπε ότι οι ήρωες του 21 ήταν μασόνοι, αλλά επειδή το είπε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ. Να μας φέρει αποδείξεις που να κάνει ΜΠΑΜ ότι ήταν πράγματι μασόνοι. Να ξέρω τι θα λέω στα παιδιά μου. Συνεπώς άτομα που με προσβάλλουν τόσο βάναυσα, δεν θα πάρουν ποτέ ούτε υπογραφή από μένα, ούτε τίποτα άλλο. Δεν μου "κάνει κάπως", αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.
Για τα άλλα που λες για τους Κύπριους δεν έχω άποψη.
Ε αυτό είπα ΙΟΝ, τι το επαναλαμβάνεις;; Το είπα όμως σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν το είπα για το σύνολο της ανάλυσής μου. Να είμαστε ακριβείς. Δεν το είπα πχ για το ερώτημα του αν φάσκει και αντιφάσκει ο Σώρρας. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ότι φάσκει και αντιφάσκει. Αν μπορεί κάποιος ας αναιρέσει την απόδειξή μου ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.ION 4ever έγραψε:ΟΛΑ οττον ΟΛΑ. οχι τα μισά. δηλαδή οι πιθανότητες είναι και υπέρ και κατά.
Επαναλαμβάνω. Στην περίπτωση που ο Σώρρας δεν έχει τα χρήματα, όταν αυτό αποδειχθεί, θα έχει γίνει ήδη το δικό του. Θα έχετε ήδη υπογράψει. Δηλαδή θα έχετε εξαπατηθεί, αλλά αυτός θα έχει κάνει τη δουλειά του. Υπογραφές σας ζήτησε και θα τις έχει στα χέρια του. Γιατί να θέλει υπογραφές και να τις παίρνει με εξαπάτηση; Μετά... καλή μας τύχη.ION 4ever έγραψε:Όσο παράλογο και να σου φαίνεται
ένας τρόπος υπάρχει να δούμε αν υπάρχουν λεφτά και κατά πόσον είναι απατεώνες.
Να υπογράψουμε αυτό το χαρτί όσοι περισσότεροι γινεται
και να φανεί πάραυτα και άμεσα αν υπάρχουν η όχι.
Προτείνω μάλιστα σε όλους όσους δεν τον πιστεύουν να το κάνουν πρώτοι.
Φοβάμαι πως αυτή τη σειρά, εκτός από τον Μήτσο, ούτε κι εσύ τη διάβασες και προτρέχεις:ION 4ever έγραψε:εγώ προσωπικά δεν δηλώνω πιστή.
(άσχετα αν με θεωρείται την πλέον Σωρριασμένη)
δηλώνω όμως γοητευμένη
(σε προλαβαίνω μη με πεις ότι με έχει τυφλώσει και μένα ο έρωτας.)
"Ο έρωτας δεν επιτρέπει να δεις τις ασχήμιες. Εντάξει, μην το πάρεις και στα σοβαρά, πλάκα κάνω. Απλά προβληματίσου και λιγάκι."
Το γενικό ουσιαστικό είναι "πληροφορία". Αν υπάρχει απόδειξη για μια πληροφορία, τότε η πληροφορία είναι γνώση. Αν δεν υπάρχει απόδειξη για μια πληροφορία, τότε η πληροφορία είναι θεωρία. Απλά και κατανοητά.ION 4ever έγραψε:Είναι λίγο μεγαλύτερο θέμα το θέμα, Γνώση
και δεν είναι πάντα συνυφασμένο με αποδείξεις.
Και εγώ απαιτώ από τον ΣΩΡΡΑ αποδείξεις και όχι θεωρίες, διότι μόνο θεωρίες προβάλλει, όσον αφορά τα 600 δις. Για παράδειγμα από τον Λιακόπουλο δεν απαιτώ αποδείξεις γιατί όπως και ο ίδιος λέει "μυθιστόρημα... αχαλίνωτης πραγματικότητας". Παραδέχεται ότι θεωρητικολογεί.
Τουλάχιστον για μένα, θεωρώ προφανές ότι δεν μπρώ να σου δώσω τέτοια χαρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καταλήγω σε συγκεκριμένα λογικότατα συμπεράσματα με βάση τα δεδομενα που έχω, και μετά να τα μοιράζομαι. Τόση είναι η δύναμή μου. Τόσο κάνω. Τουλάχιστον δεν θα σε εξαπατήσω.ION 4ever έγραψε:Και είμαι και σχεδόν βέβαιη
ότι την χαρά του κλικ δεν θα μου την δώσουν οι "άπιστοι" της end
Μπερδεύεσαι ευχάριστα; Προφανώς λειτουργούμε σε διαφορετική συχνότητα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σου εύχομαι καλή τύχη.ION 4ever έγραψε:εσένα αυτά σε μπερδεύουν δυσάρεστα
έμενα με μπερδεύουν, (γιατί κι εγώ μπερδεύομαι κάπως με αυτά) ευχάριστα.
αντιλαμβάνομαι οτι κάτι αποκρύπτεται η είναι συγκεχυμένο άλλα δεν του έχω βάλει ακόμη αρνητικό πρόσημο.
Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ του Λαμπράκη. Δεν θα δώσω την υπογραφή μου σε έναν που δεν καταλαβαίνω. Αν δεν μπορεί να γίνει κατανοητός, ας βάλει κάποιον άλλον που να μπορεί να μας τα εξηγήσει, αλλιώς ας λήξει το παιχνίδι.ION 4ever έγραψε:η παραπάνω φράση του Λαμπράκη δεν είναι μια εύκολα κατανοητή φράση.
Έχω μια μεγάλη λίστα με βίντεο που θέλω να φτιάξω. Απλά δεν μπορώ να τα φτιάξω, κυρίως λόγω χρόνου και προτεραιοτήτων. Ένα από αυτά αφορούσε ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Δυστυχώς, μια από αυτές τις καταραμένες και επινοημένες από τους απάνθρωπους λέξεις είναι η "λαϊκισμός" και τα παράγωγά του. Ποιος το λέει; Εγώ. Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να βγάλω αυτό το βίντεο.ION 4ever έγραψε:Παρόλα αυτά την ερμηνεύεις εκλαϊκευμένα (δηλαδή λαϊκιστικά) και στο τέλος το χάφτεις κιόλας. οκ. πάσο. τι ακριβώς χάφτεις? την φράση του Λαμπράκη η την ερμηνεία που τις δίνεις?
Στο τέλος το χάφτω;;; Δηλαδή τι εννοείς; Αν το πιστεύω; Φυσικά και το πιστεύω. Ό,τι λέω τα πιστεύω. Θεωρώ ότι αν είχε ένα μικρούτσικο κλάσμα των 600, και δεδομένου ότι θέλει να σώσει τους Έλληνες, ας λ.χ έκανε μία στέγη για αυτούς που πρόσφατα έχασαν το σπίτι τους λόγω κρίσης. Ας έδινε λίγα χρήματα για συσσίτια. Δεν το κάνει γιατί δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή, ή γιατί δεν συμπονεί κανέναν και υποκρίνεται.
Το "άστο" δεν είναι επιχείρημα. Το υπενθυμίζω απλά γιατί μου το έχουν πει πολλοί στο YT.ION 4ever έγραψε:Άστο ΟΤΤΟΝΑ σε έχει προλάβει ο Λαμπράκης σε άλλο βίντεο
που λέει ότι τέτοια κόλπα (δίπολα) είναι κόλπα των καζάρων.
Δεν αντιλέγω για το αν το έχει πει. Τον βλέπουμε όμως και ο ίδιος να κάνει αυτά που κατονομάζει ως "κόλπα τον Καζάρων". Άρα ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ. Οπότε αν το έχει πει, ακόμα χειρότερα για αυτόν.
Κάτι ξέρει η ArELa και λέει ότι δεν με διαβάζετε... αν ήταν στην Αθήνα η ομιλία ίσως και να μην το έθετα. Στην Κρήτη όμως οι ομάδες είναι ΟΦΗ και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Και αυτός επικαλέστηκε το δίπολο των "αιωνίων αντιπάλων", τη στιγμή που θα μπορούσε κάλλιστα κανένας από τους παρεβρισκόμενους να μην ήταν "αιώνιος".ION 4ever έγραψε:Αν θέλεις να είσαι τόσο καχύποπτος please be my guest
Δεν νοείται να αφήνει πράγματα στον αέρα όταν ζητά υπογραφές. Δεν νοείται να έχουν περάσει 2 χρόνια και να λέμε ότι θα επανέλθει. Αν ήταν Λιακόπουλος ας άφηνε όσα ήθελε. Όχι όμως όταν το παίζει σωτήρας.ION 4ever έγραψε:Δεν αφήνει πράγματα στον αέρα χωρίς λόγο. θα επανέλθει.
Αλλά έχει λόγο. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει αποδείξεις. Ίσως δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να καταφέρει να σκεφτεί κάποια πειστική δικαιολογία για να το ψευτοστηρίξει.
Φορολογούμαι. Συγχαρητήρια για το ερώτημα που μου έθεσες...ION 4ever έγραψε:άκουσε το ξανα αν δεν το καταλαβαίνεις. φορολογείσαι?
η εισαι πολύ μικρός για τέτοια?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, και αν το θέτεις ότι έχουμε ήδη κάρτες, απαντώ:
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά που αποσκοπεί όλη αυτή η καταγραφή προσωπικών δεδομένων, και ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής (η οποία είναι δημιούργημά τους) είναι το πρόσχημα για την "νόμιμη" υποταγή μας.
Και μάλιστα, αντί να το πει από μόνος του ότι είναι κατά του chip, έπρεπε να του τεθεί ερώτηση για να δώσει απάντηση... ΤΣ ΤΣ... την στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος για ερωτήματα... ΤΣ ΤΣ...
Έτσι φαντάζεσαι. Άλλος βιάζεται να πάρει υπογραφές χωρίς να έχει δεκάρα, και άλλοι βιάζονται να του τις δώσουν.ION 4ever έγραψε:βιάζεσαι οττονα βιάζεσαι πολύ.
Άρα παραδέχεται ότι το αγγλικό δίκαιο έχει εξουσία πάνω μας, και κάνοντας μια πράξη βάσει αυτού το νομιμοποιεί. Συγχαρητήρια! Και μετά μας λες ότι δεν θα πληρώσει το απεχθές. Εγώ δυστυχώς είμαι από εκείνους που λένε ότι όλα είναι παράνομα και καταχρηστικά και το αγγλικό δίκαιο δεν έχει καμία εξουσία πάνω μας.ION 4ever έγραψε:Λόγω του αγγλικού δίκαιου που εχουμε μπει λογο μνημονίων
μόνο έτσι μπορεί να γίνει.
Και εν πάσει περιπτώσει την φράση "Δάνειο εκατονταετούς διαρκείας", δηλαδή ουσιάστικά την λέξη "Δάνειο" δεν θα την προσκυνήσω(= δεν θα τη δεχτώ) ποτέ. Να μην υπάρχει. Κρίμα.
1) Η κυρία ή της END ήταν, ή της ομάδας υποστήριξης Χανιών. Άρα υποψιάζομαι.ION 4ever έγραψε:πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω οττονα.
σε αυτή την ερώτηση ο Λαμπράκη δίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα απάντηση.
εξαιρετικά σημαντική. δεν αρνήθηκε καθόλου να απάντηση
ασχέτως αν η κυρία είπε τα δικά της.
2) Ο Λαμπράκης ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την στάση που έχουν κάποια φόρα της END ενάντια στον Χριστό. Περιττό να πω ότι θα έπρεπε να το κάνει ΠΡΙΝ του τεθεί η ερώτηση.
Στην περίπτωση που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα φόρα, θα έπρεπε να πει: "αν αληθεύει, το καταδικάζω". ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, πέταξε το μπαλάκι στον ΣΩΡΡΑ.
Και ο Μήτσος είπε:ION 4ever έγραψε:Όχι μόνο απάντησε,
αλλά είπε πράγματα που επίσης επιλέχτηκα, δεν φέρνεις εδώ
αλλά επιλέγεις να φέρεις και να σχολιάσεις την αντίδραση της διοργανώτριας,
αυτό είναι ΑΙΣΧΟΣ κατά την γνώμη μου.
Άλλος βιάζεται τελικά... Αν θεωρείτε ότι ήμουν επιλεκτικός, σας παρακαλώ να φέρετε εσείς τα κομμάτια που άφησα έξω. Αλλά να επαναλάβω ότι το να λέτε να ήμουν επιλεκτικός ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι είδα όλο το βίντεο.ostraka sos έγραψε:Να επιχειρηματολογησουμε σοβαρα,και οχι επιλεκτικα οπως κανει.
Από εκεί και πέρα όλοι σας γίνατε μάρτυρες της σχολαστικής ανάλυσης που έκανα. Αν εσείς θέλετε να κάνω transcript όλη την τρίωρη ομιλία, λυπάμαι πολύ, αυτό είναι πέραν των δυνάμεών μου. Είναι προφανές ότι έκανα επιλογές, και κριτήριο ήταν τα σημεία που προβληματίστηκε η καρδιά μου, που ένιωσα να με θίγουν περισσότερο, διότι όπως προείπα, πρώτα λειτουργεί η καρδιά, και μετά "ενσαρκώνει" το μυαλό.
Πιθανόν να υπάρχει. Αλλά θέλω αποδείξεις. Για παράδειγμα, θέλω φωτογραφίες που να δείχνουν ότι το ευαγγέλιο βρίσκεται στις βιβλιοθήκες εντός των στοών του βατικανού. Και εν συνεχεία το θέλω σκαναρισμένο για να το μελετήσω κι εγώ ο ίδιος. Χωρίς αυτά, οι αφηγήσεις του είναι ΘΕΩΡΙΕΣ. Να βγω κι εγώ και να πω ότι έχουν τον μπατμαν κρυμένο εκεί μέσα.ION 4ever έγραψε:άλλα και ως προς το τι γράφει το πραγματικό ευαγγέλιο
το οποίο βρέθηκε στα χέρια του Μπροκου (ακαδημαϊκός αν δεν κάνω λάθος)
οταν είχε πρόσβαση στο Βατικανό.
(Γιατί δεν σχολίασες οτι στο Βατικανό έχουν ολόκληρο το ευαγγέλιο
ενώ εμας μας έχουν δώσει το πετσοκομμένο σύμφωνα με τα μέτρα τους.
Δεν έχω να ντραπώ για ΤΙΠΟΤΑ! Δεν μετανιώνω για τίποτα (εκτός από τα περί "έρωτα", που το παραδέχτηκα σε προηγούμενο ποστ). Ήμουν καθαρός απέναντί σας. Ακολούθησα την καρδιά μου και συμπλήρωσα με το μυαλό μου. ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ.ION 4ever έγραψε:το αίσχος και η ντροπή είναι όλη δική σου. με θύμωσες τώρα πολύ.
Αλλά επίσης νιώθω στενοχώρια/απογοήτευση για την αντιμετώπισή σας, κυρίως την αντιμετωπιση του Μήτσου.
Κι εγώ επίσης όσο πιο ειλικρινά μπορώ απαντώ. Όσον αφορά το πόσο γνωρίζω την END, επαναλαμβάνω ότι την εξέθεσα με βάση δύο βίντεο που έχω δει (ένα 6άλεπτο, και ένα τρίωρο). Και τα είδα πολύ περισσότερη ώρα από την κανονική τους διάρκεια.ION 4ever έγραψε:επίσης σου απαντώ όσο πιο ειλικρινά μπορώ. Μην βιάζεσαι και μην υποτιμάς εκεινο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.
Τα επιχειρήματά μου είναι εστιασμένα. Βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία που βγαίνουν από αυτά τα δύο βίντεο. Και κάποια από αυτά ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ.
ΟΥΦ, κουράστηκα...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Οπως είπε και η οικοδέσποινα με χαλάει που θέλει να λύσει το πρόβλημα που τα χρήματα δημιούργησαν με το χρήμα.
Τόσο μεταφυσική και γνώση και καταλήγουμε στο συστημικό καταραμένο εργαλείο των λαμογίων το χρήμα.
Δε θέλω να ακούω για χρήμα ,θέλω να καταργηθεί να μην υπάρχει πιά.
Τόσο μεταφυσική και γνώση και καταλήγουμε στο συστημικό καταραμένο εργαλείο των λαμογίων το χρήμα.
Δε θέλω να ακούω για χρήμα ,θέλω να καταργηθεί να μην υπάρχει πιά.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- pamboullis
- Φρεσκαδούρα
Δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ ενθαρρυντικά τα πράγματα. Για τον απλούστατο λόγο ότι τα Μέσα Μαζικής χειραγώγησης δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα (εσκεμμένα φυσικά). Και όταν πολύ σπάνια το κάνουν ασχολούνται απαξιωτικά. Πως θα ενημερωθεί ο κόσμος? Ο μόνος που ασχολείται με το θέμα είναι ο Αμάραντος και μπράβο του. Οι Κύπριοι ακόμη τα έχουν χαμένα...Δεν ξέρουν από που τους ήρθε...Μακάρι να ξυπνήσουν...
Η Κύπρος είναι ένα βαθιά κομματικοποιημένο νησί. Όποιο κόμμα έβγαινε και βγαίνει στην εξουσία "κανονίζει" τους δικούς του. Έτσι κατά κάποιο τρόπο οι περισσότεροι έχουν λερωμένες τις φωλιές τους.
Ο Χριστόφιας ήταν μια από τα ίδια. Ένας ανάξιος πρόεδρος...Ένας μαλάκας και μισός ήτανε. Θα σου πω ένα μικρό παράδειγμα. Όταν έγινε η φονική έκρηξη στο Μαρί που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένα σωρό αθώοι στρατιώτες (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμο) είχε διορίσει μετά από πολλές πιέσεις ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή για να βγάλει πόρισμα. Το πόρισμα ήταν καταπέλτης εναντίον του Χριστόφια. Τον έβρισκε ένοχο και μάλιστα τον ΚΥΡΙΟ ΕΝΟΧΟ. Πριν βγει το πόρισμα είχε πει ότι θα σεβαστεί και θα δεχτεί την όποια απόφαση του ανακριτή. Ε όχι μόνο δεν δέχτηκε το πόρισμα αλλά το εθεώρησε ως άκυρο και ανάθεσε σε άλλους "δικούς του" να βγάλουν νεο πόρισμα το οποίο φυσικά τον έκρινε Αθώο. Τραγελαφικά πράματα. Ο άνθρωπος έπρεπε να ήταν ισοβίτης στις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ αυτή την στιγμή που μιλάμε.
Δεν ξέρω γιατί τον χαρακτήρισαν παλληκάρι...ίσως επειδή θα ήταν ο μόνος ο οποίος ασχολήθηκε λίγο σοβαρά μαζί τους. Αλλά και πάλι μάλλον θα το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού.
Για το τι παίχτηκε στο παρασκήνιο εκτός από αυτά που ο Λαμπράκης έχει πει, θα σου πω τι μου είπε εμένα προσωπικά στο τηλέφωνο η Αντιγόνη Παπαδοπούλου (Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ). Μου είπε ότι είχε η ίδια κανονίσει ραντεβού της ομάδας Σώρρα με τον Κάρογιαν (πρόεδρο του ΔΗΚΟ και συγκυβερνών κόμμα) μέσα στην βουλή την ημέρα που θα γινόταν η ψηφοφορία για την έγκριση η όχι της ΤΡΟΙΚΑΣ. Τους παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα και το μόνο που απέμενε ήταν ένα τηλεφώνημα από πλευράς κυβερνήσεως στις αρμόδιες αμερικάνικες αρχες για την επιβαιβέωση της ύπαρξης των χρημάτων (από ότι μου ειπε μόνο η επίσημη κυβέρνηση μπορούσε να κάνει αυτό το τηλεφώνημα και κανένας άλλος). Τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ γιατί η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Όπως μου τόνισε η απόφαση ήταν δυστυχώς καθαρά πολιτική και είχε επιβληθεί από άνωθεν. Να μην σου πω ότι μου χαρακτήρισε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ και αχάπαρους.
Αυτά πρώτη φορά τα λέω και όποιος θέλει τα πιστεύει... Όταν την πίεσα πάρα πολύ να μου πει την γνώμη της αν τα λεφτά υπάρχουν παραδέχτηκε ότι το πιο πιθανόν να υπάρχουν αλλά δεν γνωρίζει από που προήλθαν (αν ήταν μαύρα χρήματα δηλαδη)...
Κλείνοντας να πω ότι πιστεύω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί καμιά κυβέρνηση όυτε Ελληνική ούτε Κυπριακή την πρόταση Σώρρα για τον απλούστατο λόγο ότι θα πάνε όλοι φυλακή αφού ο ΟΡΟΣ του Σώρρα για να πάρουμε τα λεφτα είναι εξωνυχιστικός έλεγχος όλων των λογιστικών πράξεων από το 1974. Φανταστείτε δηλαδή τι κεφάλια έχουν να πέσουν...Δεν θα μείνει κανένας.
Εγώ ζω για αυτή την στιγμή της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. Δεν με νοιάζει για τα λεφτά, δεν θέλω ούτε σεντ απο τον Σώρρα. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτα. Με ενδιαφέρει να δω όλα τα λαμόγια φυλακή. Να περάσει όλος ο κόσμος να τους φτύσει στα μούτρα. Και ειλικρινά απόρω πως ακόμη και σε αυτόν εδώ το χώρο τρώει τόσο πόλεμο ο Σώρρας. Επικεντρώνεστε πιο πολύ στο αν υπάρχουν τα λεφτα και στο τι είπε το κάθε λουλούδι - τόμπρας, γιαλτουρίδης και σια - και όχι στην ουσία που είναι ο αδιαπραγματευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο.
Η Κύπρος είναι ένα βαθιά κομματικοποιημένο νησί. Όποιο κόμμα έβγαινε και βγαίνει στην εξουσία "κανονίζει" τους δικούς του. Έτσι κατά κάποιο τρόπο οι περισσότεροι έχουν λερωμένες τις φωλιές τους.
Ο Χριστόφιας ήταν μια από τα ίδια. Ένας ανάξιος πρόεδρος...Ένας μαλάκας και μισός ήτανε. Θα σου πω ένα μικρό παράδειγμα. Όταν έγινε η φονική έκρηξη στο Μαρί που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένα σωρό αθώοι στρατιώτες (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμο) είχε διορίσει μετά από πολλές πιέσεις ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή για να βγάλει πόρισμα. Το πόρισμα ήταν καταπέλτης εναντίον του Χριστόφια. Τον έβρισκε ένοχο και μάλιστα τον ΚΥΡΙΟ ΕΝΟΧΟ. Πριν βγει το πόρισμα είχε πει ότι θα σεβαστεί και θα δεχτεί την όποια απόφαση του ανακριτή. Ε όχι μόνο δεν δέχτηκε το πόρισμα αλλά το εθεώρησε ως άκυρο και ανάθεσε σε άλλους "δικούς του" να βγάλουν νεο πόρισμα το οποίο φυσικά τον έκρινε Αθώο. Τραγελαφικά πράματα. Ο άνθρωπος έπρεπε να ήταν ισοβίτης στις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ αυτή την στιγμή που μιλάμε.
Δεν ξέρω γιατί τον χαρακτήρισαν παλληκάρι...ίσως επειδή θα ήταν ο μόνος ο οποίος ασχολήθηκε λίγο σοβαρά μαζί τους. Αλλά και πάλι μάλλον θα το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού.
Για το τι παίχτηκε στο παρασκήνιο εκτός από αυτά που ο Λαμπράκης έχει πει, θα σου πω τι μου είπε εμένα προσωπικά στο τηλέφωνο η Αντιγόνη Παπαδοπούλου (Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ). Μου είπε ότι είχε η ίδια κανονίσει ραντεβού της ομάδας Σώρρα με τον Κάρογιαν (πρόεδρο του ΔΗΚΟ και συγκυβερνών κόμμα) μέσα στην βουλή την ημέρα που θα γινόταν η ψηφοφορία για την έγκριση η όχι της ΤΡΟΙΚΑΣ. Τους παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα και το μόνο που απέμενε ήταν ένα τηλεφώνημα από πλευράς κυβερνήσεως στις αρμόδιες αμερικάνικες αρχες για την επιβαιβέωση της ύπαρξης των χρημάτων (από ότι μου ειπε μόνο η επίσημη κυβέρνηση μπορούσε να κάνει αυτό το τηλεφώνημα και κανένας άλλος). Τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ γιατί η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Όπως μου τόνισε η απόφαση ήταν δυστυχώς καθαρά πολιτική και είχε επιβληθεί από άνωθεν. Να μην σου πω ότι μου χαρακτήρισε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ και αχάπαρους.
Αυτά πρώτη φορά τα λέω και όποιος θέλει τα πιστεύει... Όταν την πίεσα πάρα πολύ να μου πει την γνώμη της αν τα λεφτά υπάρχουν παραδέχτηκε ότι το πιο πιθανόν να υπάρχουν αλλά δεν γνωρίζει από που προήλθαν (αν ήταν μαύρα χρήματα δηλαδη)...
Κλείνοντας να πω ότι πιστεύω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί καμιά κυβέρνηση όυτε Ελληνική ούτε Κυπριακή την πρόταση Σώρρα για τον απλούστατο λόγο ότι θα πάνε όλοι φυλακή αφού ο ΟΡΟΣ του Σώρρα για να πάρουμε τα λεφτα είναι εξωνυχιστικός έλεγχος όλων των λογιστικών πράξεων από το 1974. Φανταστείτε δηλαδή τι κεφάλια έχουν να πέσουν...Δεν θα μείνει κανένας.
Εγώ ζω για αυτή την στιγμή της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. Δεν με νοιάζει για τα λεφτά, δεν θέλω ούτε σεντ απο τον Σώρρα. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτα. Με ενδιαφέρει να δω όλα τα λαμόγια φυλακή. Να περάσει όλος ο κόσμος να τους φτύσει στα μούτρα. Και ειλικρινά απόρω πως ακόμη και σε αυτόν εδώ το χώρο τρώει τόσο πόλεμο ο Σώρρας. Επικεντρώνεστε πιο πολύ στο αν υπάρχουν τα λεφτα και στο τι είπε το κάθε λουλούδι - τόμπρας, γιαλτουρίδης και σια - και όχι στην ουσία που είναι ο αδιαπραγματευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά κάτι να γίνει που θα ταράξει τα νερά.
Να φύγουν όλοι. Να βγούν τα άπλυτα στη φόρα.
Γι αυτό είπα ότι ακόμα και αν δεν υπάρχουν το ίδιο μου κάνει.
Αν στην ΕND είναι τόσο μάγκες και μπορούν να ταράξουν τα νερά μπράβο τους.
Ούτε εγώ θέλω να μιλάω για λεφτά.
Μου φέρνουν αναγούλα.
Γιατί όταν δεν υπάρχουν στην τσέπη δεν γουστάρω να μιλάω για τα λεφτά των άλλων και προπαντός γι αυτά που χρωστάω ή γι αυτά που μας υποδουλώνουν
Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά κάτι να γίνει που θα ταράξει τα νερά.
Να φύγουν όλοι. Να βγούν τα άπλυτα στη φόρα.
Γι αυτό είπα ότι ακόμα και αν δεν υπάρχουν το ίδιο μου κάνει.
Αν στην ΕND είναι τόσο μάγκες και μπορούν να ταράξουν τα νερά μπράβο τους.
Ούτε εγώ θέλω να μιλάω για λεφτά.
Μου φέρνουν αναγούλα.
Γιατί όταν δεν υπάρχουν στην τσέπη δεν γουστάρω να μιλάω για τα λεφτά των άλλων και προπαντός γι αυτά που χρωστάω ή γι αυτά που μας υποδουλώνουν
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Πες μου έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο να μη θεωρήσω προσβολή και επίθεση τα λόγια του ΣΩΡΡΑ ότι όλοι οι ήρωες του 21 ήταν μασόνοι.
Εγώ απορώ γιατί δέχεται τέτοιο πόλεμο η πρόσφατη ιστορία μας από τον ΣΩΡΡΑ.pamboullis έγραψε:Και ειλικρινά απόρω πως ακόμη και σε αυτόν εδώ το χώρο τρώει τόσο πόλεμο ο Σώρρας.
Θα υπήρχε ο "αδιαπραγμάτευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο" αν δεν υπήρχαν τα ισχυριζόμενα ως αυθεντικά ομόλογα; Ναι ή όχι;pamboullis έγραψε:Επικεντρώνεστε πιο πολύ στο αν υπάρχουν τα λεφτα και στο τι είπε το κάθε λουλούδι - τόμπρας, γιαλτουρίδης και σια - και όχι στην ουσία που είναι ο αδιαπραγματευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
OTTON εισαι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.-
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Κυτταξε ottona αυτό που σου ειπα για τον μιαουλη πχ είναι αλήθεια.OTTON έγραψε:Πες μου έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο να μη θεωρήσω προσβολή και επίθεση τα λόγια του ΣΩΡΡΑ ότι όλοι οι ήρωες του 21 ήταν μασόνοι.
Εγώ απορώ γιατί δέχεται τέτοιο πόλεμο η πρόσφατη ιστορία μας από τον ΣΩΡΡΑ.pamboullis έγραψε:Και ειλικρινά απόρω πως ακόμη και σε αυτόν εδώ το χώρο τρώει τόσο πόλεμο ο Σώρρας.
Δεν το ήξερα ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου για τον "μπουρλοτιέρη" των τουρκων στην Ύδρα. όταν όμως το άκουσα το συζήτησα με κάποιους ντοπιους
και τα ήξεραν πολύ καλά και οι μόνο αυτά για τον μιαούλη.
Ο Λαμπράκης έχει και στοιχεία και γνώσεις.
Δεν χαιρομαι στην ιδέα οτι ήταν μασωνοι
αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί δεν ξερουμε και πολλά.
Τι ακριβός ήταν οι φιλικοί και από ποια κέντρα κατευθύνοντο εν γνώσει τους η οχι.
Ότι είναι σάπιο θα διαλυθεί όσο και να πονά.
Ούτε είναι καλός οδηγός το θιξιμο και οι προσβολές.
Ούτε και τρέχει και τίποτα αν δέχεσαι τα λεγόμενα του Λαμπράκη.
υπάρχουν αλλοι που αντιλαμβάνονται τι λέει και άλλοι που είναι θέση αντίδραση.
Οκ κανένα πρόβλημα.
ξεδιπλώνεται η END ανοίγει τα χαρτιά της και η ζυγαριά από φυσικού της
θα γείρει στην μεριά που της πρέπει.
Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου.
Μου κάνεις πιο λιανά αυτή την ερώτηση γατί δεν την πιάνωOTTON έγραψε:Θα υπήρχε ο "αδιαπραγμάτευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο" αν δεν υπήρχαν τα ισχυριζόμενα ως αυθεντικά ομόλογα; Ναι ή όχι;pamboullis έγραψε:Επικεντρώνεστε πιο πολύ στο αν υπάρχουν τα λεφτα και στο τι είπε το κάθε λουλούδι - τόμπρας, γιαλτουρίδης και σια - και όχι στην ουσία που είναι ο αδιαπραγματευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο.
είσαι τοξότης στο ζώδιο?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Αν δεν υπήρχαν τα υποτιθέμενα ομόλογα, θα μπορούσε ο ΣΩΡΡΑΣ να διαπραγματευτεί; Και μάλιστα να βάλει και τον όρο;ION 4ever έγραψε:Μου κάνεις πιο λιανά αυτή την ερώτηση γατί δεν την πιάνωOTTON έγραψε:Θα υπήρχε ο "αδιαπραγμάτευτος ΟΡΟΣ του Σώρρα για έλεγχο" αν δεν υπήρχαν τα ισχυριζόμενα ως αυθεντικά ομόλογα; Ναι ή όχι;
είσαι τοξότης στο ζώδιο?
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ION 4ever
Δεν σε καταλαβαίνω.
ο σωρρας φέρει μια λύση. Δεν ήρθε να διευκολύνει πολιτικούς και κυβερνήσεις.
Η λύση που έχει πετάει εκτός, την πολιτική και όχι μόνο σε όλο της το φάσμα.
Και αλλη μιλούν για λογιστικό έλεγχο πχ Λαπαβιτσας ε και?
Σημασία έχει αυτός ο ελεχος να πραγματοποιηθεί θέλουνε δεν θέλουνε.
Πολλοί τον προτείνουν αλλά Κανείς άλλος δεν έχει τον τρόπο να την επιβάλλει.
Αλλά το ακόμα πιο σημαντικό δεν είναι να επιβάλεις τον ελεχγο αλλά τι θα κάνεις μετά.
Ο σωρρας, κατά συνέπεια η end αν τεθεί θέμα πραγματικού χρέους ξέρουν τι θα κάνουν.
Έχουν και τον τρόπο και το όπλο.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται και το ισχυρίζονται με παθος.
ο σωρρας φέρει μια λύση. Δεν ήρθε να διευκολύνει πολιτικούς και κυβερνήσεις.
Η λύση που έχει πετάει εκτός, την πολιτική και όχι μόνο σε όλο της το φάσμα.
Και αλλη μιλούν για λογιστικό έλεγχο πχ Λαπαβιτσας ε και?
Σημασία έχει αυτός ο ελεχος να πραγματοποιηθεί θέλουνε δεν θέλουνε.
Πολλοί τον προτείνουν αλλά Κανείς άλλος δεν έχει τον τρόπο να την επιβάλλει.
Αλλά το ακόμα πιο σημαντικό δεν είναι να επιβάλεις τον ελεχγο αλλά τι θα κάνεις μετά.
Ο σωρρας, κατά συνέπεια η end αν τεθεί θέμα πραγματικού χρέους ξέρουν τι θα κάνουν.
Έχουν και τον τρόπο και το όπλο.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται και το ισχυρίζονται με παθος.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Να ρωτήσω διαφορετικά: Με ποιον τρόπο προσπαθεί ο Σώρρας να πετύχει τον λογιστικό έλεγχο;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Εγώ δεσμεύομαι πως αν αποδείξεις ότι είμαι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, θα φτιάξω βίντεο και θα το ανεβάσω στο ΥΤ που να γράφει για ένα λεπτό: Ο OTTONUS ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ.ostraka sos έγραψε:OTTON εισαι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.-
Για την περίπτωση που πιστεύεις ότι δεν θα το κάνω, και δεδομένου (σου αποδείχθηκε πρόσφατα) ότι δεν σβήνει κανείς τίποτα από δω μέσα, θα εκτεθώ τουλάχιστον σε ΟΛΟΥΣ τους ιδεογραφίτες.
Σειρά σου. Εσύ αν αποδειχθεί ότι δεν είμαι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, τι θα κάνεις;;;;;;;;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ION 4ever
Ο σωρρας όπως και ο κάθε σωρρας και ο κάθε ελληνας βλέπει τι γινεται,
γνωρίζει και αυτός όπως όλοι μας ότι το χρέος είναι πλασματικό και ήρθε και λέει.
Οκ! οικονομικό το ζήτημα.
Να το λύσουμε. έχω τα χρήματα. Να πληρώσουμε οτι χρωστάμε.
Αλλά να ξερουμε καθαρά και ξάστερα τι χρωστάμε.
Δεν θα δίνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα στον κάθε έναν που μας λέει ότι του χρωσταμε.
Ας κανουμε λοιπόν έναν έλεγχο και οτι πρέπει να δοθεί να δοθεί.
γνωρίζει και αυτός όπως όλοι μας ότι το χρέος είναι πλασματικό και ήρθε και λέει.
Οκ! οικονομικό το ζήτημα.
Να το λύσουμε. έχω τα χρήματα. Να πληρώσουμε οτι χρωστάμε.
Δεν θα δίνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα στον κάθε έναν που μας λέει ότι του χρωσταμε.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Μπράβο!ION 4ever έγραψε:έχω τα χρήματα. Να πληρώσουμε οτι χρωστάμε.
Αν λοιπόν δεν είχε τα χρήματα, θα διεκδικούσε λογιστικό έλεγχο;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Eva Luna
Οττον, ο Δημητρης δεν νομιζω να εννοει αλλο ατομο με το ονομα ή το ψευδωνυμο "Αντίνοος".
Το "Αντίνοος" εδω το χρησιμοποιει με την ιδιοτητα του αντιθετου στον νου,
οπως φανταζομαι. Ως μια αντιπαραβολή νου/αντι-νού.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Σύμφωνα με την Αρέλα, υπάρχει ιδεογραφίτης με το όνομα αντίνοος.Eva Luna έγραψε:Οττον, ο Δημητρης δεν νομιζω να εννοει αλλο ατομο με το ονομα ή το ψευδωνυμο "Αντίνοος".
Και ακόμα και αν είναι έτσι, ας το πει ο Δημήτρης αυτό.
Αλλά και πάλι, ως επίθετο που το λες εσύ, δεν παίρνει άρθρο μπροστά του. Άρα δεν μπορεί... όνομα θα είναι.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ION 4ever
γιατί να διεκδικήσει λογιστικό έλεγχο?OTTON έγραψε:Μπράβο!ION 4ever έγραψε:έχω τα χρήματα. Να πληρώσουμε οτι χρωστάμε.
Αν λοιπόν δεν είχε τα χρήματα, θα διεκδικούσε λογιστικό έλεγχο;
Ο σωρρας δεν έχει έρθει να ασκήσει πολιτική η άλλο.
Ήρθε να βγάλει τη χώρα από ένα πλαστό οικονομικό αδιέξοδο.
- ostrako
Μικρε ,Αντινοε σκεψου.