ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ - ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ - ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 12:44

Λίγες μέρες πριν κατάλαβα πως αν δεν κάνουμε κατι δραστικό, άμεσο και ειλικρινές ως Έλληνες πολίτες, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα για χάρη μας από άλλους. Ήταν η κατάληξη μετά από μια συζήτηση στο φέις μπουκ με άτομο που εκτιμώ πολύ, αγωνίστρια και φυσικά θυμωμένη με τα όσα γίνονται. Δεν πιστεύω πια πως ο δρόμος όπως γίνεται είναι η λύση στο πραγματικό πρόβλημα. Και δεν είναι γιατί διασκορπίζουμε τις ενέργειές μας και τις δυνάμεις μας σε 1000 διαφορετικούς σκοπούς, ενώ το πρόβλημα είναι ΕΝΑ. Τρέχουμε σε συλλαλητήρια για την ΕΡΤ, τους εκπαιδευτικούς, τους αστυνομικούς, τους συνταξιούχους, κλπ κλπ, ενώ η ΑΙΤΙΑ όλων αυτών των προβλημάτων είναι οι προδότες που μας κυβερνούν και αυτοί που κάθονται και παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό. Περιέργως όλοι τους μένουν στο ίδιο "σπίτι". ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Γι' αυτό σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα για μια μαζική διαδήλωση (ειρηνική) με μία μόνο απαίτηση: να φύγουν τα καθάρματα από την Βουλή. Κάποιοι από τους φίλους εδώ που το είπα ζήτησαν εχέγγυα (όχι με κακή διάθεση, το αντίθετο) ότι μπορεί να γίνει κάτι΄ετσι. Δεν έχω εχέγγυα, δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον. Αλλά μπορώ να το δω να έρχεται αν συνεχίσουμε να καθόμαστε να περιμένουμε από αλλού σωτηρία... Έχει ήδη πάρει μορφή και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για ένα καλύτερο. Η πλάκα είανι ότι ούτε οι δικοί μου άνθρωποι δεν ξέρουν τι σκέφτομαι, και αν το μάθουν παίζει να χωρίσω κιόλας (:P), αλλά δεν παλεύω για κανέναν υγιή ενήλικο (σαν τον άντρα μου :P). Παλεύω για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ και για όσους δεν μπορούν να παλέψουν για τον εαυτό τους.

Αν συμφωνήσετε σ' αυτό το κάλεσμα, η ημερομηνία είναι σίγουρα ανοιχτή, αλλά θα χρειαστεί επίσης να συζητηθούν άλλες λεπτομέρειες. Θα ρωτήσω στο αστυνομικό τμήμα τι χρειάζεται για να δηλωθεί μια διαδήλωση. Ίσως χρειαστεί να γίνουμε "νόμιμη" ομάδα, ίσως χρειαστεί να συνταχτούμε με άλλες ανεξάρτητες ομάδες για ευκολία. ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ, πχ κάπου είχα δει μια ομάδα που παρουσίασε ο αχινός. Δεν θυμάμαι τώρα. Το σημαντικότερο όλων είανι να συζητηθούν τρόποι για να διασφαλιστεί το΄οτι ΜΕΤΑ την νίκη (γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος) θα αναλάβουν ανθρωποι όντως ανεξάρτητοι και ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι κι άλλοι προδότες και γουαναμπί Τσίπρες!!!!!! Καθώς και το πώς θα επιλεγούν αυτοί και από ποιους.

ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ που θα ήθελα να απευθύνουμε μέσω ίντερνετ κυρίως, αλλά και με φυλλάδια, το οποίο είανι επίσης υπό συζήτηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ!!!!!!!!

ΚΑΛΕΣΜΑ
Αγαπητοί συνταξιδιώτες σ’ αυτό το δύσκολο ταξίδι που μας έλαχε, στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, στην πιο ύποπτη και δύσκολη για τον απλό άνθρωπο εποχή της σύγχρονης ιστορίας…

Απευθύνουμε κάλεσμα δράσης και αντίστασης σε όλους όσους αναζητούν αξιοπρεπείς αλλά δυναμικούς τρόπους να πολεμήσουν γι’ αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει. Την ελευθερία τους!

Σε ελάχιστους μήνες δε θα έχουμε μόνο το θέαμα ανθρώπων που τρώνε από τα σκουπίδια, έξω από τα σπίτια μας. Θα τρώμε όλοι μας από τα σκουπίδια, και θα κοιμόμαστε στους δρόμους, έξω από τα πάλαι πότε σπίτια μας, που πλέον θα ανήκουν σε τράπεζες, και μάλιστα του εξωτερικού.

Η προδοσία όσων έχουν βγάλει ρίζες μέσα στη Βουλή και τρέφονται με το αίμα μας, δεν έχει όρια. Ο πάτος είναι απύθμενος και όσο αφηνόμαστε να πέφτουμε, θα αρχίσουμε να πιστεύουμε, και το χειρότερο, θα αρχίσουν να πιστεύουν τα παιδιά μας, πως αυτή είναι η ζωή. Μια σκοτεινή τρύπα που σε ζαλίζει καθώς πέφτεις, και σε ρίχνει σε έναν επικίνδυνο λήθαργο απραξίας και φόβου μαζί.

Είμαστε στο σημείο μηδέν. Αν αφεθούμε λίγο ακόμα, δεν υπάρχει επιστροφή και θα πρέπει να περιμένουμε τον όποιο «μεσσία» να μας βγάλει από την τρύπα. Και οι μεσσίες πέθαναν. Για την ακρίβεια, τους σκότωσαν οι εχθροί μας. Ο μόνος μεσσίας που μας έμεινε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Αυτός ο ζαλισμένος, ο φοβισμένος και σχεδόν παραδομένος στη μοίρα του. Σε αυτόν δόθηκε το ιερό κάλεσμα της Ιστορίας να αλλάξει την ζωή του και την ζωή των παιδιών του προς το καλύτερο.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και το μέλλον δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς. Ως ανθρωπότητα, αλλά και ειδικότερα ως φυλή έχουμε κάνει πολλές φορές λάθη, συχνά τραγικά, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να μην σηκώσουμε το κεφάλι και την γροθιά και να απαιτήσουμε τα αυτονόητα.

Η αρχή στον δρόμο για μια Νέα Ελλάδα είναι απλή. Απίστευτα απλή. Το πρώτο αλλά απαραίτητο βήμα είναι να φύγουν από την Βουλή οι «μνηστήρες» και οι «βρυκόλακες». Αυτή είναι και η μόνη μας απαίτηση αυτή τη στιγμή. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, και να αφήσουν χώρο για αληθινούς Έλληνες *** που θα ακυρώσουν χωρίς συζητήσεις και «διαπραγματεύσεις» το επαίσχυντο δήθεν χρέος, και θα απαιτήσουν αποζημιώσεις για τον πόνο και την οδύνη και τον θάνατο τόσων αθώων Ελλήνων. Να αφήσουν χώρο για Έλληνες που δεν φοβούνται να πουν ΟΧΙ σε όλες τις γλώσσες αυτού του πλανήτη και σε κάθε σκοτεινό άνθρωπο που επιβουλεύεται την ελευθερία μας και την γη μας. Να αφήσουν χώρο για Έλληνες χωρίς χρώματα, χωρίς συμφέροντα άλλα πέραν των ανθρωπίνων συμφερόντων και των συμφερόντων των πολλών.

Πώς ξεκινάει ο αγώνας; Με μία διαδήλωση-απαίτηση στις 14 Σεπτέμβρη. Κανείς δε θα φύγει αν δεν ξεκουμπιστούν πρώτα οι προδότες. Εκεί θα μείνουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάζουμε βάρδιες μέσα στις οικογένειές μας, μέχρι να αδειάσουν τον ιερό και πολύπαθο χώρο της Βουλής των Ελλήνων, και να παραιτηθούν από το φαγοπότι που έχουν στήσει, αλλά κυρίως από το προστατευτικό τοίχος που έχουν χτίσει γύρω τους, επιτρέποντας στην δικαιοσύνη να επιληφθεί της περίπτωσής τους. Ποια είναι η τιμωρία για προδοσία; Αυτό θα το πουν οι Δικαστές της Πατρίδας. Εμείς θα γίνουμε μόνο ο δρόμος πάνω στον οποίο θα πατήσει η Δικαιοσύνη για να φτάσει στους προδότες."

Αυτά…

ΥΓ αχινέ, σε αυτό αναφερόμουν προ ολίγων ημερών :)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ - ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 14:02

ποιοι ειναι αυτοι οι αληθινοι ελληνες;
ποιοι θα κυβερνησουν;
πως θα αποφασιστει το ποιοι θα κυβερνησουν;
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 14:18

Divine Sinner έγραψε:ποιοι ειναι αυτοι οι αληθινοι ελληνες;
ποιοι θα κυβερνησουν;
πως θα αποφασιστει το ποιοι θα κυβερνησουν;
Εγω θεωρω οτι ειμαι, οσο θρασυ κι αν ακουγεται.
Συν οτι ειμαι καλυτερη οταν "κυβερναω" παρα οταν κυβερνιεμαι, με τον
τροπο που γινεται τωρα. Ισως γινει με περισσοτερους αντιπροσωπους, ωστε
να εκπροσωπουμαστε καλυτερα κι ισως να αποκτησουν περισσοτερο τοπικο
χαρακτηρα οι εκαστοτε συνελευσεις και οχι κεντρικα σε ενα παλατι, σε μια
πρωτευουσα πολη.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 14:24

Αμαρτωλέ, ακριβώς αυτά θέλω να συζητήσουμε.

Εβαλού, μ' αρέσει η απάντησή σου. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν, απλώς θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή να μην τον καπηλευθούν αυτόν τον τρόπο κάποιοι "έξυπνοι",΄οπως έκαναν στις ανοιχτές συνελεύσεις των αγανακτισμένων, που έμπαιναν διάφοροι μέσα στο πλήθος και φώναζαν ο,τι να 'ναι για να "ψηφιστεί" αυτό... Θέλει πολλή προσοχή γενικώς...
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 14:39

Ε, θα το πω κι ας παρεξηγηθω:
δε νομιζω να ειναι τυχαιο που ενα τετοιο εγχειρημα γεννιεται αυτη την
στιγμη και παει να κανει τα πρωτα του βηματα μετα απο ιδεα & πρωτοβουλια
μιας γυναικας
και βεβαια καθολου τυχαιο επισης που σ΄αυτο το φορουμ αντμιν ειναι μια γυναικα.
Ιδεογραφηματα-ιδεογεννηματα :D
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 15:41

προτεινω κατι σε αυτο το πνευμα.
http://ellhnismosblog.blogspot.gr/2013/ ... -post.html
Άβαταρ μέλους
felix+
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από felix+ » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 18:29

Οπως λεει και ο Eric
ηρθε η ωρα της γυναικας
οι γυναικες θα αλλαξουν τον κοσμο
ηρθε η εποχη της θυληκης ενεργειας!

στο 9.40 κ μετα

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 19:03

felix+ έγραψε:Οπως λεει και ο Eric
ηρθε η ωρα της γυναικας
οι γυναικες θα αλλαξουν τον κοσμο
ηρθε η εποχη της θυληκης ενεργειας!

στο 9.40 κ μετα

δεν νομιζω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 19:32

Εγώ πάλι το νομίζω. :)

Πέγκι όταν ανεβάσεις κάτι σχετικό στο fb, φέρε το λινκ εδώ να το κάνουμε share, γιατί εγώ τουλάχιστον δε μπαίνω τόσο συχνά στο φατσοβιβλίο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Σάβ 13 Ιούλ 2013, 20:34

felix+ έγραψε:οι γυναικες θα αλλαξουν τον κοσμο
Συμφωνώ!
Αν δεν ισσοροπήσει η γυναίκα, δεν θα μπορέσει να ισσοροπήσει ο άνθρωπος!
Αλλά μιλάω για την γυναικεία ποιότητα και ενέργεια, όχι για την γυναίκα με την αρσενική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 14 Ιούλ 2013, 12:29

Τα πάντα στη φύση έχουν την τάση να προσπαθούν να ισορροπήσουν. Η ζυγαριά του σύμπαντος είναι σε συνεχείς κραδασμούς και δονήσεις προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η νομοτέλεια. Επειδή τους τελευταίους αιώνες, ο άντρας ξέφυγε από την αντρική του ενέργεια και πήγε στο άλλο άκρο, ήρθε η ώρα η γυναίκα να πράξει ακόμα και σαν άντρας προκειμένου να ισορροπήσουν οι δύο ενέργειες (θηλυκή-αρσενική). Όταν έρθουμε λίγο στα ίσα μας, τότε οι γυναίκες θα είναι πάλι γυναίκες, και οι άντρες άντρες :)

Μέχρι τότε, ας βγάλουμε και μουστάκι αν είναι να επιτευχθεί η ιστορική συγκυρία :P (θα το κάνουμε χαλάουα, αλλά μην το πείτε παραέξω!!!)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 14 Ιούλ 2013, 12:29

Βικάκι, θα πάω στο Α.Τ. της περιοχής μου να δω τι χρειάζεται, και θα ενημερώσω :)
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Δευ 15 Ιούλ 2013, 00:19

προσυπογράφω έτσι και αλλιώς λιώσανε τα ποδαράκια μου στους δρόμους τώρα
12 μέρες και είμαστε πολλές γυναικάς, γιατί όχι και από εδώ με τη δική μας ελληνική καρδιά
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 15 Ιούλ 2013, 10:03

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διερευνηθούν σε αυτό το εγχείρημα, Πέγκυ.
Προσωπικά είμαι πολύ απογοητευμένη, όσο δεν γίνεται, με όλα τα τεκταινόμενα, για να μη σου πω πικραμένη και με άλλα πολλά τα οποία δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν εδώ. Και είναι αυτή η πίκρα συσσωρευτική, λίγο-λίγο προστίθεται κάθε μέρα και από κάτι. Ένα κομμάτι του εαυτού μου μου λέει πως θα πάει άπατο και αυτό, όπως και τόσες κινητοποιήσεις και " κινητοποιήσεις" στο παρελθόν. Ένα άλλο κομμάτι όμως, οφείλω να ομολογήσω, παρασέρνεται από την ορμητικότητα αυτών που γράφεις και την τρομερή ενέργεια που βγάζει η κάθε σου λέξη.Κάθομαι με σκυμμένο το κεφάλι (μη σου πω στα πρόθυρα κατάθλιψης σχεδόν :lol: ) και έρχεται μιά Πέγυ χειμαρρώδης και αψηλή και με τραβάει από το (αμάνικο) μπλουζάκι, με καλεί να ακολουθήσω και με εμπνέει η ρουφιάνα! :lol: :lol:
Για αυτό δεν αποκλείω τίποτα...Επειδή είμαι και ολίγον απρόβλεπτο άτομο, και ολίγον τρελή και πυροβολημένη και αν μου γυρίσει το μάτι ανάποδα δεν ξέρω πού θα φτάσω..ραντεβού τον Σεπτέμβρη, που λένε και οι σινεμάδες! :makia: :makia: :makia:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 15 Ιούλ 2013, 12:03

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 15 Ιούλ 2013, 12:12

ArELa έγραψε:
Οτι θα είχα και τη..Γαρμπή να μου τραγουδάει για να με εμψυχώσει..ούτε που το φανταζόμουν! :loco: :loco:
Ζω μεγάλες ανατροπές! :lol:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 15 Ιούλ 2013, 12:14

:lol: :lol: :lol:

γι'αυτό την έβαλα! :trampolino:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 15 Ιούλ 2013, 12:21

Η πλάκα είναι ότι κι εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς φάση με σένα, Κατερίνα! Και ήρθαν κάτι περίεργα από το παρελθόν και με τράβηξαν από το μανίκι και λέω... βρε λες... βρε λες να μη μιλούσαν συμβολικά;;; Αν βγει κι αυτό, δύο τινά να γνωρίζετε άπαντες και το λέω δημοσίως:
1. ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑΡΑΧΗ
2. ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΨΕΤΕ

Αν δεν βγει, θα πέσουμε αγκαζέ σε κατάθλιψη, πίνοντας ουίσκια και ακούγοντας γαρμπη!... :)

Και τώρα πάμε όλοι μαζί... ΛΟΛ!

ΥΓ ασχέτως, δεν είμαι σίγουρη ότι τελικά χρειάζεται άδεια από αστυνομικό τμήμα. Μήπως απλά μια ενημέρωση;;; Μεθαύριο θα πάω στο Α.Τ. αλλά μέχρι τότε το ψάχνω στο διαδίκτυο και δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο ως τα τώρα...

ΥΓ2 στο τέλος θα πάμε μόνο γυναίκες, όμως... γιατί ρε αγόρια;

ΥΓ3 Βίκυ... :lol: :respect:
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 15 Ιούλ 2013, 18:13

Εγώ θα είμαι εκεί!

Δε ξέρω αν η ώρα μηδέν έφτασε, εγώ όμως ορίζω το δικό μου σημείο μηδέν.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα είναι σαν να έχω γενέθλια, θα είναι τα δικά μου διαφορετικά γενέθλια που αντί να τα γιορτάσω απολαμβάνοντας κάποιο γεύμα δίπλα στη θάλασσα με καλό κρασί και φαγητό, θέλω να γιορτάσω την αρχή μιας καινούργιας ημέρας, μιας αλλαγής.

Εγώ θα είμαι εκεί στις 20:00, μπροστά από το άγαλμα του άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή και θα σας περιμένω ΟΛΟΥΣ, να γεμίσει ο χώρος Ελπίδα έξω από το σπίτι μέσα στους δρόμους.

http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 59#p212259
Σημ.axinosp:Αντί να περιμένω το Σεπτέμβρη ας είμαστε Τρίτη 16 Ιουλίου στις οκτώ,
στο άγνωστο στρατιώτη μας καλεί ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 15 Ιούλ 2013, 22:02

Πέγκυ είμαστε όλοι εδώ, (και αγόρια και κορίτσια). Και θα είμαστε και εκεί φυσικά. :D
Σε παρακολουθούμε με τα μάτια, τα αφτιά και τα χέρια ανοικτά να αγκαλιάσουμε κάθε καλή προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 15 Ιούλ 2013, 22:13

Mantam Froufrou έγραψε: ήρθε η ώρα η γυναίκα

Χάσαμε το δρόμο και το σκοπό μας....ξυπνήστε μας
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 18 Ιούλ 2013, 17:34

Καλέ φρουφρού που είσαι;
Άβαταρ μέλους
BlueAngel
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 20 φορές
Έλαβε Likes: 9 φορές

Δημοσίευση από BlueAngel » Σάβ 20 Ιούλ 2013, 01:24

Πέγκυ μου γλυκιά...αυτό και αν ήταν έκπληξη!
Λοιπόν, ως οικογένεια είμαστε στη φάση "Πρωην- πορωμένοι Αγανακτισμένοι-νην απογοητευμένοι".
Παρόλα αυτά, αν ξεκινήσεις οτιδήποτε θα το στηρίξω όπως μπορώ.
Γιατί ναι μεν έχω απογοήτευση αλλά δεν υπάρχει παραίτηση.
Αυτό που σκέφτομαι πάντως εναιι ότι και οι 300 μπήκαν εκεί μέσα γιατί κάποιος τους έβαλε...
Τους ψήφισαν
Τους έχουμε δώσει την δύναμη.
Πως θα τη πάρουμε πίσω λοιπόν;
:rose:
...cause we all have wings but some of us don't know why...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 25 Αύγ 2013, 15:36

1. Όταν συνεχίζουμε και πηγαίνουμε σε "δρώμενα" (με όλο τον σεβασμό στο παληκάρι που διοργάνωσε το δρώμενο με τα κεράκια έξω από την βουλή) δεν έχουμε κατανοήσει τι γίνεται (πόλεμος).
2. Μπήκαν με ψέμματα και κόλπα και μερικούς κοιμισμένους, θα τους βγάλουμε με την αλήθεια που μας έχει αφυπνίσει, με ξεκάθαρη πρόθεση. Φεύγετε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Δεν πάμε πουθενά αν δεν ξεκουμπιστείτε!

Το θέμα είναι... πως σε όσους το είπα είτε γέλασαν είτε κούνησαν το κεφάλι είτε μου αντιπαρέθεσαν ένα σωρό επιχειρήματα φοβικά ή αμφιβολίας. Δεν κατηγορώ κανέναν. Όλοι μας φοβόμαστε (εγώ περισσότερο, να 'στε βέβαιοι), κι όλοι είμαστε απογοητευμένοι ή και καταβεβλημμένοι. Το μελετάω.

Περιμενω μια απάντηση από το Βικάκι, για κάτι πολύ σημαντικό, και θα επανέλθω... ίσως δεν χρειαστεί καν να κάνουμε καμία κίνηση τώρα, γιατί σε λίγο θα μείνουν πολλοί χωρίς σπίτι, και τότε μάλλον θα έχουμε μαζική αφύπνιση των κοιμισμένων! Είναι κι αυτό ένα σενάριο που με θλίβει, αλλά και μου δίνει ελπίδα ταυτόχρονα.

Βίκυ... anything????
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 25 Αύγ 2013, 17:47

Mantam Froufrou έγραψε:Βίκυ... anything????
Κουκλα μου μόλις τώρα επέστρεψα Αθήνα και μπήκα απ'το λαπ τοπ. Τόσες μέρες έμπαινα μέσω κινητού (ένας εφιάλτης)
Κατ'αρχάς να σου πω ότι χαίρομαι πολύ που επανέκαμψες.
Τη συγχρονικότητα της επιστροφής αμφοτέρων μας την ίδια μέρα, δε θα τη σχολιάσω :wink:

Κατά τα άλλα τίποτα...
Αφήσαμε την Ομάδα ΑΑΑ να "κοιμηθεί"
Χαίρομαι που μπήκε αρχικά ο ΟΤΤΟΝ να την ξυπνήσει και μετέπειτα εσύ...
Κάτι θα κάνουμε...
Πάντως να καθόμαστε να περιμένουμε σωτήρες...ΔΕΝ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”