Λουκέτο στην ΕΡΤ
Re: Λουκέτο στην ΕΡΤ
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ ... Y/pdf3.pdf (22 Αυγούστου 2011)
Άρθρο 66
Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων
1. Μετά το άρθρο 14Α του ν. 3429/2005 (Α΄ 314) προστίθεται άρθρο 14Β ως εξής:β«Άρθρο 14Β Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων
1. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος Υπουργού: α) οι ανώνυμες εταιρείες με την επωνυμία «Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. (Κ.Ε.Δ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού Α.Ε. (Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.)», «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)», «Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.», «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.)», «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. Α.Ε.)», «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «Ελληνικός Οργανισμός Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Α.Ε. (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Α.Ε.)», β) τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία, «Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.)» και «Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.)» και γ) άλλα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο Κράτος, εφόσον επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις εφόσον το Ελληνικό Δημόσιο είναι κύριο του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού τους κεφαλαίου, μπορεί, αν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό άμεσα ή έμμεσα ή αν επιδιώκουν παρεμφερή σκοπό ή για τον εξορθολογισμό του κόστους λειτουργίας τους: αα) να καταργούνται, να συγχωνεύονται ή να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή με απορρόφηση και σύσταση νέων εταιρειών ή/και ββ) να αποσπώνται από αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) 3953 και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή/και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα ή ο επιδιωκόμενος σκοπός σε άλλο νομικό πρόσωπο. δ) Ειδικότερα, με την κοινή απόφαση της παρούσας παραγράφου, συγχωνεύονται σε ενιαίο φορέα με την επωνυμία «Ενιαίος Γεωργικός Οργανισμός – «ΔΗΜΗΤΡΑ»», τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία: αα) «Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.)», ββ) «Οργανισμός Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης (Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α.) – «ΔΗΜΗΤΡΑ»», γγ) ο «Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.)» με διακριτικό τίτλο AGROCERT και δδ) ο «Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.)».
2. Με την απόφαση της προηγούμενης παραγράφου καθορίζεται η τύχη της περιουσίας του νομικού προσώπου που τυχόν καταργείται, ο φορέας που καθίσταται διάδοχος των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του, το καταστατικό ή ο οργανισμός που το διέπει στην περίπτωση συγχώνευσης και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου.»
http://ergazomenoi-ota.blogspot.gr/2013 ... s-ert.html
Από τον Ιούλιο του 2011 έχει αποφασισθεί το κλείσιμο
"Closure of non-essential public entities and agencies (0.5 percent of GDP).
We have already made progress in this area, with some 4,500 entities closed or merged under the “Kallikratis” local government reform. The focus will now shift to the more than 1,500 public entities under line ministries and in the social security sector. We have already closed 77 of these entities and by mid-August we will pass legislation to close a further 40 small entities, merge 25 other small entities, and to close, merge or consolidate an additional 11 large entities with total current employment of 7,000 (including existing asset management companies; construction companies; and public television stations). "
Άρθρο 66
Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων
1. Μετά το άρθρο 14Α του ν. 3429/2005 (Α΄ 314) προστίθεται άρθρο 14Β ως εξής:β«Άρθρο 14Β Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων
1. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος Υπουργού: α) οι ανώνυμες εταιρείες με την επωνυμία «Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. (Κ.Ε.Δ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού Α.Ε. (Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.)», «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)», «Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.», «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.)», «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. Α.Ε.)», «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «Ελληνικός Οργανισμός Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Α.Ε. (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Α.Ε.)», β) τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία, «Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.)» και «Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.)» και γ) άλλα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο Κράτος, εφόσον επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις εφόσον το Ελληνικό Δημόσιο είναι κύριο του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού τους κεφαλαίου, μπορεί, αν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό άμεσα ή έμμεσα ή αν επιδιώκουν παρεμφερή σκοπό ή για τον εξορθολογισμό του κόστους λειτουργίας τους: αα) να καταργούνται, να συγχωνεύονται ή να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή με απορρόφηση και σύσταση νέων εταιρειών ή/και ββ) να αποσπώνται από αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ) 3953 και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή/και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα ή ο επιδιωκόμενος σκοπός σε άλλο νομικό πρόσωπο. δ) Ειδικότερα, με την κοινή απόφαση της παρούσας παραγράφου, συγχωνεύονται σε ενιαίο φορέα με την επωνυμία «Ενιαίος Γεωργικός Οργανισμός – «ΔΗΜΗΤΡΑ»», τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία: αα) «Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.)», ββ) «Οργανισμός Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης (Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α.) – «ΔΗΜΗΤΡΑ»», γγ) ο «Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.)» με διακριτικό τίτλο AGROCERT και δδ) ο «Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ.)».
2. Με την απόφαση της προηγούμενης παραγράφου καθορίζεται η τύχη της περιουσίας του νομικού προσώπου που τυχόν καταργείται, ο φορέας που καθίσταται διάδοχος των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του, το καταστατικό ή ο οργανισμός που το διέπει στην περίπτωση συγχώνευσης και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου.»
http://ergazomenoi-ota.blogspot.gr/2013 ... s-ert.html
Από τον Ιούλιο του 2011 έχει αποφασισθεί το κλείσιμο
"Closure of non-essential public entities and agencies (0.5 percent of GDP).
We have already made progress in this area, with some 4,500 entities closed or merged under the “Kallikratis” local government reform. The focus will now shift to the more than 1,500 public entities under line ministries and in the social security sector. We have already closed 77 of these entities and by mid-August we will pass legislation to close a further 40 small entities, merge 25 other small entities, and to close, merge or consolidate an additional 11 large entities with total current employment of 7,000 (including existing asset management companies; construction companies; and public television stations). "
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ήξερα... όχι για κλείσιμο, αλλά για τις προθέσεις του ΓΑΠ να "αλλάξει" και να συρρυκνώσει κατά πολύ την ΕΡΤ. Από αυτό μέχρι το μαύρο που έπεσε, υπάρχει τεράστια απόσταση.Illuminus έγραψε:Από τον Ιούλιο του 2011 έχει αποφασισθεί το κλείσιμο
Τωρα είμαστε σε αναμονή της διαβούλευσης 3 πολιτικών νάνων που θα αποφασίσουν για άλλη μια φορά για τις ζωές ανθρώπων λες κι είναι μοσχάρια.
Ο Βενιζέλος θα φέρει πρόταση να σφαγιαστούν άλλα μοσχάρια κι όχι τα συγκεκριμένα για να εκτονωθεί η ζοχάδα των υπόλοιπων μοσχαριών...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Ένας από τους πολλούς κινδύνους του κλεισίματος της ΕΡΤ:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πάντως η στάση του "γιατρού" εξακολουθεί να με εκπλήσει.
Είχε προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές πέρσι.
Δεν αποκλείεται να τον δούμε στη Χρυσή Αυγή και να τρίβουμε τα μάτια μας.
Σίγουρα δεν θα είναι πιά με τον Καμμένο
Εκτός αν τον δούμε στη ΝΔ
Ο λόγος του ενάντια στην ΕΡΤ δεν μοιάζει σε τίποτα με όλα αυτά που έλεγε πρώτα.
Εντάξει όλοι έχουμε κάνει κριτική στην ΕΡΤ αλλά δεν συμφωνούμε με το κλείσιμο.
Και πως είναι δυνατόν να λιβανίζει αυτούς που κάποτε κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία και να εγκρίνει τις επιλογές τους?
Δεν είναι ο ΓΑΠ αλλά δεν κολλάμε στα πρόσωπα.
Πρόκειται για συνέχεια της ίδιας πολιτικής που ξηλώνει, χαρατσώνει, πετάει στο δρόμο και εξαθλιώνει.
Και τον Αντωνάκη τον είχε στολίσει σαν χριστουγενιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.
Τον είχε αποκαλέσει άχρουν άοσμον άγευστον.
Εκεί που πρώτα έχεζε τώρα γλύφει. Απαράδεκτος
Είχε προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές πέρσι.
Δεν αποκλείεται να τον δούμε στη Χρυσή Αυγή και να τρίβουμε τα μάτια μας.
Σίγουρα δεν θα είναι πιά με τον Καμμένο
Εκτός αν τον δούμε στη ΝΔ
Ο λόγος του ενάντια στην ΕΡΤ δεν μοιάζει σε τίποτα με όλα αυτά που έλεγε πρώτα.
Εντάξει όλοι έχουμε κάνει κριτική στην ΕΡΤ αλλά δεν συμφωνούμε με το κλείσιμο.
Και πως είναι δυνατόν να λιβανίζει αυτούς που κάποτε κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία και να εγκρίνει τις επιλογές τους?
Δεν είναι ο ΓΑΠ αλλά δεν κολλάμε στα πρόσωπα.
Πρόκειται για συνέχεια της ίδιας πολιτικής που ξηλώνει, χαρατσώνει, πετάει στο δρόμο και εξαθλιώνει.
Και τον Αντωνάκη τον είχε στολίσει σαν χριστουγενιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.
Τον είχε αποκαλέσει άχρουν άοσμον άγευστον.
Εκεί που πρώτα έχεζε τώρα γλύφει. Απαράδεκτος
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Το άτομο με ξενέρωσε ήδη από την τηλεφωνική μας συνομιλία...
Και ναι, απ'ό,τι κατάλαβα έφυγε κακήν κακώς και από τους ανεξάρτητους.
Απλά μ'αυτό το ποστ επισφράγισε αυτό που φανταζόμουν αλλά δεν είχα
πει ακόμα φωναχτά.
Θεωρώ τον συγκεκριμένο ανάξιο λόγου πλέον...
Το θέμα που καίει εδώ είναι η ΕΡΤ.
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι μέσα σ'αυτήν που δεν είναι λαμόγια
και η ιστορία της που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί
να πάει στο σκουπιδοτενεκέ των αποκτηνωμένων.
Και ναι, απ'ό,τι κατάλαβα έφυγε κακήν κακώς και από τους ανεξάρτητους.
Απλά μ'αυτό το ποστ επισφράγισε αυτό που φανταζόμουν αλλά δεν είχα
πει ακόμα φωναχτά.
Θεωρώ τον συγκεκριμένο ανάξιο λόγου πλέον...
Το θέμα που καίει εδώ είναι η ΕΡΤ.
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι μέσα σ'αυτήν που δεν είναι λαμόγια
και η ιστορία της που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί
να πάει στο σκουπιδοτενεκέ των αποκτηνωμένων.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Εδώ και μια βδομάδα, από το "πειρατικό" πρόγραμμα της ΕΡΤ, έχουν παρελάσει ένα σωρό κωμματικά υποκείμενα, καθ' υπόδειξη προφανώς αντιπολιτευόμενων παρατάξεων (sic).....
Και εδώ και μια εβδομάδα, το μόνο που λένε, είναι το πόσο άδικο είναι αυτό που έγινε για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, και το πόσο πολιτισμό έδινε η ΕΡΤ, κλπ, κλπ,κλπ....
Είχαν την ευκαιρία, για πρώτη φορά, να βγάλουν προς τα έξω, πραγματικά προβλήματα του κόσμου, προβλήματα που έχουν γονατίσει ένα σωρό κόσμο αυτά τα 3 χρόνια, και στην τελική ανάλυση, να κάνουν αυτό για το οποίο υπάρχουν, ως οργανισμός, και ως δημοσιογράφοι, και μάλιστα χωρίς τον εκάστοτε κυβερνητικό πέλεκυ πάνω απ' το κεφάλι τους....
Κάτι, που το έκαναν στην ΕΤ3. Είχαν εκπομπή για τις Σκουριές, για την αυτοδιαχειριζόμενη πλέον ΒΙΟΜΕ, για τα γεγονότα στην πλατεία Ταξίμ, για το θέμα της διαχείρισης απορριμάτων στην Θεσσαλονίκη, και άλλα πολλά....
Αν το έκαναν αυτό, αφ' ενός η συμπαράσταση του κόσμου θα ήταν τεράστια, και αφ' εταίρου, θα ήταν ίσως και το έναυσμα για το τελικό ξεκαθάρισμα....
Απλά, οι συνδικαλισταράδες, έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τόσες δεκαετίες....Να δίνουν κατευθύνσεις (ανάλογα με τις εντολές τους)....
Όταν λοιπόν θα τους ξεφορτωθούν, θα έχουν κάνει το πρώτο βήμα....
(αυτό ισχύει γενικώς, για όλα τα συνδικαλιστικά υποκείμενα....)
Και εδώ και μια εβδομάδα, το μόνο που λένε, είναι το πόσο άδικο είναι αυτό που έγινε για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, και το πόσο πολιτισμό έδινε η ΕΡΤ, κλπ, κλπ,κλπ....
Είχαν την ευκαιρία, για πρώτη φορά, να βγάλουν προς τα έξω, πραγματικά προβλήματα του κόσμου, προβλήματα που έχουν γονατίσει ένα σωρό κόσμο αυτά τα 3 χρόνια, και στην τελική ανάλυση, να κάνουν αυτό για το οποίο υπάρχουν, ως οργανισμός, και ως δημοσιογράφοι, και μάλιστα χωρίς τον εκάστοτε κυβερνητικό πέλεκυ πάνω απ' το κεφάλι τους....
Κάτι, που το έκαναν στην ΕΤ3. Είχαν εκπομπή για τις Σκουριές, για την αυτοδιαχειριζόμενη πλέον ΒΙΟΜΕ, για τα γεγονότα στην πλατεία Ταξίμ, για το θέμα της διαχείρισης απορριμάτων στην Θεσσαλονίκη, και άλλα πολλά....
Αν το έκαναν αυτό, αφ' ενός η συμπαράσταση του κόσμου θα ήταν τεράστια, και αφ' εταίρου, θα ήταν ίσως και το έναυσμα για το τελικό ξεκαθάρισμα....
Απλά, οι συνδικαλισταράδες, έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τόσες δεκαετίες....Να δίνουν κατευθύνσεις (ανάλογα με τις εντολές τους)....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Εγώ έχω την αίσθηση πως για άλλη μια φορά χάθηκε το παιχνίδι, για όλους ..
Κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, γίνεται (και θα γίνεται..) το έλα να δεις, και η ΕΡΤ επισκίασε τα πάντα..Θεωρώ πως παρα-ασχοληθήκαμε, (χωρίς να θέλω να μειώσω ούτε το γεγονός αυτό καθευατό του κλεισίματος της ΕΡΤ, τα είπαμε αυτά, ούτε την ειλικρινή διάθεση του κόσμου που μαζεύται μέρες τώρα στο ραδιομέγαρο) και γίνονται γύρω μας διάφορα, τις συνέπειες των οποίων θα τις νιώσουμε άμεσα...
Κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, γίνεται (και θα γίνεται..) το έλα να δεις, και η ΕΡΤ επισκίασε τα πάντα..Θεωρώ πως παρα-ασχοληθήκαμε, (χωρίς να θέλω να μειώσω ούτε το γεγονός αυτό καθευατό του κλεισίματος της ΕΡΤ, τα είπαμε αυτά, ούτε την ειλικρινή διάθεση του κόσμου που μαζεύται μέρες τώρα στο ραδιομέγαρο) και γίνονται γύρω μας διάφορα, τις συνέπειες των οποίων θα τις νιώσουμε άμεσα...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ και χειροκροτώ την Αρελα και την εμπειρία που είχε.
Και δεν έχω καμιά αμφιβολία για το κλίμα συναδέλφωσης
που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους
που συμμετέχουν.
Για άλλη μια φορά όμως συμβαδίζω με τον φίλο dread.
Έχουν/είχαν μια ευκαιρία να τα πουν έξω από τα δόντια
να κάνουν αυτό που πρέπει έστω και μία φορά και...
όπως τα λέει ο dread.
Ο κόσμος είναι έτοιμος , άλλος λίγο και άλλος πολύ (και άλλος καθόλου )
Η ερτ θα μπορούσε να γίνει το έναυσμα, το πραγματικό βήμα...
αύριο που θα γίνει νεριτ,...
πάμε για ύπνο Κατερίνα.
Και η κατ έχει δίκιο. Άμεσα!!!
Και δεν έχω καμιά αμφιβολία για το κλίμα συναδέλφωσης
που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους
που συμμετέχουν.
Για άλλη μια φορά όμως συμβαδίζω με τον φίλο dread.
Έχουν/είχαν μια ευκαιρία να τα πουν έξω από τα δόντια
να κάνουν αυτό που πρέπει έστω και μία φορά και...
όπως τα λέει ο dread.
Ο κόσμος είναι έτοιμος , άλλος λίγο και άλλος πολύ (και άλλος καθόλου )
Η ερτ θα μπορούσε να γίνει το έναυσμα, το πραγματικό βήμα...
αύριο που θα γίνει νεριτ,...
πάμε για ύπνο Κατερίνα.
Και η κατ έχει δίκιο. Άμεσα!!!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
κι εγώ συμβαδίζω με τον Γιώργο, ταυτίζομαι μπορώ να σου πω,ION 4ever έγραψε:Για άλλη μια φορά όμως συμβαδίζω με τον φίλο dread.
αλλά παράλληλα δεν μπορώ να λέω πως επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλω εγώ, δε θα συμμετέχω ενεργά σε καμία προσπάθεια να αντιπαλέψουμε το κακό.
Το έκανα παλιότερα, σήμερα το θεωρώ λάθος.
Σ'αυτή τη φάση νιώθω ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα, να παλέψουμε με ό,τι διαθέσιμο, με ό,τι υπαρκτό και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Το ίδιο συμβαίνει και με την άποψή μου για τις εκλογές.
Πιστεύω ακράδαντα και το'χω ήδη πει εδώ μέσα, ότι η κάλπη είναι μια δημοκρατική παραμύθα, και πως ό,τι και να ψηφίσει ο κόσμος, αυτοί θα βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Στις επόμενες εκλογές όμως (αν γίνουν) θα πάω στην κάλπη...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
ArELa έγραψε: αλλά παράλληλα δεν μπορώ να λέω πως επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλω εγώ, δε θα συμμετέχω ενεργά σε καμία προσπάθεια να αντιπαλέψουμε το κακό.
Το έκανα παλιότερα, σήμερα το θεωρώ λάθος.
Σ'αυτή τη φάση νιώθω ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα, να παλέψουμε με ό,τι διαθέσιμο, με ό,τι υπαρκτό και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Το ίδιο συμβαίνει και με την άποψή μου για τις εκλογές.
Πιστεύω ακράδαντα και το'χω ήδη πει εδώ μέσα, ότι η κάλπη είναι μια δημοκρατική παραμύθα, και πως ό,τι και να ψηφίσει ο κόσμος, αυτοί θα βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Στις επόμενες εκλογές όμως (αν γίνουν) θα πάω στην κάλπη...
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako
- Irc ψευδώνυμο: jim
Ε, αυτα κουβεντιαζουμε, τοσες μερες.Αλλα ηξεραν, τι εκαναν στη χωρα.Πρωτα πηδηξανε τον ιδιωτικο τομεα ,που ειναι ανοργανωτος για να πεινασει,ενω ειχαμε δημοσιονομικο προβλημα[φυσικα,κατα τα δικα τους,παραμυθια και σχεδια].Dread έγραψε:Εδώ και μια βδομάδα, από το "πειρατικό" πρόγραμμα της ΕΡΤ, έχουν παρελάσει ένα σωρό κωμματικά υποκείμενα, καθ' υπόδειξη προφανώς αντιπολιτευόμενων παρατάξεων (sic).....
Τωρα ο λαος ,δεν εχει βενζινα να παει Αθηνα.ΔΙΧΑΣΜΟΣ.Οι θερμοκεφαλοι να λενε ''γιατι το δημοσιο να μην εχει απολυσεις ,τα ξερουμε τα λαμογια του δημοσιου''.Ετσι παει η αντισταση.Η αμεση απεργια των αλλων,δημοσιογραφων,να κοπασει,η θυελλα,βολεψε,την εξουσια,ετσι παει και η ελπιδα του ''μπαμ''.[οπως και να το φανταζεται κανεις.]
Ετσι χασαμε αλλη μια ευκαιρια για ενωση .
Λυπαμαι,ερχεται διαλυση ολοκληρωτικη.Δεν ελπιζω τιποτα.
[καλα που υπαρχει και η ΕND,και εχω ενα ονειρο.]
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
eimai fan των χαινηδων περιπου 20 χρονια...ημουνα νιος και γερασα...με κοντα παντελονακια κτλ κτλ και λοιπα κλισε...ο δημητρης αποστολακης ενιοτε μεσω τιβιεξες [με το οποιο γενικως ΔΕΝ συντασσομαι] κανει τοποθετησεις για κοινωνικα θεματα επικαιροτητος, εξαιρετικα ενδιαφερουσες τις περισσοτερες φορες [εξαιρω κατα τη γνωμη μου εννοειται τις οπτικες γωνιες του εθνομηδενισμου της αποδομησης κτλ]...ετσι και τωρα στον αποκεφαλισμο της ερτ μιλησε για ασκημια πιανοντας πολλες πτυχες του θεματος...αυτες οι αναλυσεις κατεμε θιγουν βαθεια θεματα πολιτισμου, αλληλοσεβασμου, αυτοοργανωσης κτλ που αναφερονται σε κοινωνιες και ατομα υψηλης παιδειας-κουλτουρας για να ισχυσουν...ετσι προκυπτουν καποιες ενστασεις περι ρεαλισμου και εφαρμοστικοτητος σε χωρους οπου επικρατει η νεοταξιτικη εκδοχη του αδιαβαστου νεοελληνα ή γενικοτερα δυτικοστροφου διαβρωμενου παρτακια αστου...???
τεσπα
α ναι το λινκ
http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81% ... E%B1%CF%82
τεσπα
α ναι το λινκ
http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81% ... E%B1%CF%82
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (απο Μάϊο 2013)...
Αυτή ήταν εξ'αρχής η τοποθέτησή μου στο θέμα (τα έντονα τα έβαλα τώρα), πριν μια βδομάδα ακριβώς.
Σα να είχα προβλέψει την απόφαση του ΣτΕ... στο σκεπτικό διαφέρουμε, αλλά όχι πολύExciter έγραψε:Η ΕΡΤ συγκρινόμενη με άλλες ευρωπαϊκές δημόσιες τηλεοράσεις, και δεν εννοώ μόνο το BBC που επειδή έχει τη χρηματοδότησα από το TV License δεν έχει καθόλου διαφημίσεις, είναι ένα ανέκδοτο. Πολύ ακριβή, με μικρή σχετικά θεαματικότητα και καθόλου ανεξάρτητη από τα κυβερνητικά συμφέροντα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει χωρίς να είναι έτοιμη η διάδοχη κατάστασή της (και η οποία, αυτονόητα, θα πρέπει να πλησιάζει στα πρότυπα οργανισμών όπως το BBC). Μπορώ να καταλάβω την επιλογή "το κλείνουμε το μαγαζί και ξεκινάμε από μηδενικής βάσεως," αλλά είναι αδιανόητο να μιλάμε για χρονικό κενό πλέον των τριών μηνών (και χωρίς να έχουν τελειώσει τα play offs στο μπάσκετ!). Μία σοβαρή κυβέρνηση λέει "αποφασίζω σήμερα να κλείσει στις 31/8 τα μεσάνυχτα και από 1/9 θα λειτουργεί ο διάδοχος οργανισμός, που μέχρι τότε θα είναι έτοιμος."
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ION 4ever
Αν μου αρέσει η end είναι ακριβώς γιατί δεν είναι κόμμα και δεν έχει πρόθεση να γίνει.ArELa έγραψε:Αν ήταν η END υποψήφιο κόμμα, δε νομίζω πως θα έβαζες αυτή την εικόνα...
Έχει επανειλημμένα δηλώσει δια στόματος Σώρρα ότι
τα κόμματα είναι σημεία στίξης για να μπαίνουν σε μια φράση
και να αλλάζουν το νόημα της. τίποτα άλλο.
Τα κόμματα μας χωρίζουν, μας διαιρούν.
Υποστηρίζουν όλους τους Έλληνες
και προωθούν την ενότητα.
δεν έχουν χρώμα δόγμα κόμμα.
Αν ποτέ ξεφύγουν από αυτό τότε θα πάψουν και να με ενδιαφέρουν.
καλά που υπάρχει και η ΕND,και έχω όραμα, έμπνευση και στόχο.ostraka sos έγραψε:[καλα που υπαρχει και η ΕND,και εχω ενα ονειρο.]
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013 ... st_19.html
...
Με άλλα λόγια το σύνολο των λεπτομερειών και εκκρεμοτήτων της κατάργησης του φορέα, αλλά και το πέρασμα στο διάδοχο σχήμα αποτελεί αποκλειστικά αρμοδιότητα του υπουργού οικονομικών και του αρμόδιου εποπτεύοντος υπουργού. Η Βουλή δεν παρεμβάλλεται πουθενά, ούτε απαιτείται η έγκρισή της σε καμιά φάση της όλης διαδικασίας.
...
Υπήρξε εισήγηση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως τυπικά απαιτεί το Σύνταγμα; Όχι. Διότι η εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν φέρει την υπογραφή όλων των υπουργών της κυβέρνησης, αλλά μόνο εκείνων που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ.
...
Με την απόφασή του το ΣτΕ νομιμοποιεί όλη την πρακτική της κυβέρνησης και δίνει εντολή «μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».
Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 10/6 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τεύχος πρώτο, αριθμ. φύλλου 139/11/6/’13, τροποποιείται το άρθρο 14Β παρ. 2 με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στον υπουργό οικονομικών και τον εκάστοτε εποπτεύοντα υπουργό «σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, όπως και τυχόν θυγατρικών του, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας του καθώς και των τυχόν θυγατρικών του, ως και ο χρόνος αυτής, η τύχη της περιουσίας του καταργούμενου νομικού προσώπου, όπως και των τυχόν θυγατρικών του, ρυθμίζονται όλα τα θέματα της διαδοχής των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών τους, όπως και η τύχη των εκκρεμών δικών, της αυτοδίκαιης λύσης των πάσης φύσεως εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων έργου, της αυτοδίκαιης λήξης όλων των αποσπάσεων προσωπικού καθώς και κάθε σχετικό με αυτά θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για τη διαδοχή καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.»
Τα λέμε όλα αυτά γιατί τόσο κάποιοι δικηγόροι – από ίδιον συμφέρον, σε διατεταγμένη υπηρεσία, ή από άγνοια; – όσο και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους και κυρίως τους συνδικαλιστές τους ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι θετική γι’ αυτούς και ότι τους δίνει την δυνατότητα να ελιχθούν ή να διαπραγματευθούν. Στην πραγματικότητα, τόσο οι νομικοί σύμβουλοι, όσο και τα κόμματα σέρνουν τους εργαζόμενους σε παγίδα προκειμένου να μην αναδειχθεί το κυρίαρχο ζήτημα: Σε ποιον οφείλει ν’ ανήκει η ΕΡΤ; Στην κυβέρνηση και το κράτος, ή στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν γι’ αυτήν;
Και μια αναφορά στη συνεισφορά των κομμάτων:
...
Με άλλα λόγια το σύνολο των λεπτομερειών και εκκρεμοτήτων της κατάργησης του φορέα, αλλά και το πέρασμα στο διάδοχο σχήμα αποτελεί αποκλειστικά αρμοδιότητα του υπουργού οικονομικών και του αρμόδιου εποπτεύοντος υπουργού. Η Βουλή δεν παρεμβάλλεται πουθενά, ούτε απαιτείται η έγκρισή της σε καμιά φάση της όλης διαδικασίας.
...
Υπήρξε εισήγηση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως τυπικά απαιτεί το Σύνταγμα; Όχι. Διότι η εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν φέρει την υπογραφή όλων των υπουργών της κυβέρνησης, αλλά μόνο εκείνων που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ.
...
Με την απόφασή του το ΣτΕ νομιμοποιεί όλη την πρακτική της κυβέρνησης και δίνει εντολή «μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».
Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 10/6 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τεύχος πρώτο, αριθμ. φύλλου 139/11/6/’13, τροποποιείται το άρθρο 14Β παρ. 2 με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στον υπουργό οικονομικών και τον εκάστοτε εποπτεύοντα υπουργό «σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, όπως και τυχόν θυγατρικών του, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας του καθώς και των τυχόν θυγατρικών του, ως και ο χρόνος αυτής, η τύχη της περιουσίας του καταργούμενου νομικού προσώπου, όπως και των τυχόν θυγατρικών του, ρυθμίζονται όλα τα θέματα της διαδοχής των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών τους, όπως και η τύχη των εκκρεμών δικών, της αυτοδίκαιης λύσης των πάσης φύσεως εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων έργου, της αυτοδίκαιης λήξης όλων των αποσπάσεων προσωπικού καθώς και κάθε σχετικό με αυτά θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για τη διαδοχή καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.»
Τα λέμε όλα αυτά γιατί τόσο κάποιοι δικηγόροι – από ίδιον συμφέρον, σε διατεταγμένη υπηρεσία, ή από άγνοια; – όσο και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους και κυρίως τους συνδικαλιστές τους ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι θετική γι’ αυτούς και ότι τους δίνει την δυνατότητα να ελιχθούν ή να διαπραγματευθούν. Στην πραγματικότητα, τόσο οι νομικοί σύμβουλοι, όσο και τα κόμματα σέρνουν τους εργαζόμενους σε παγίδα προκειμένου να μην αναδειχθεί το κυρίαρχο ζήτημα: Σε ποιον οφείλει ν’ ανήκει η ΕΡΤ; Στην κυβέρνηση και το κράτος, ή στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν γι’ αυτήν;
Και μια αναφορά στη συνεισφορά των κομμάτων:
The lunatics are running the asylum...
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
"Είμαστε πεποισμένοι ότι αυτό που έγινε στην Ελλάδα, είναι πείραμα.
Δεν είναι μεμονωμένη απόφαση.
Είναι βία, πραξικόπημα, ένα έγκλημα ενάντια στη δημοκρατία, για να παραδειγματιστούν και αλλου.
Η Ναόμι Κλάιντο αποκαλεί: "Το δόγμα του σοκ".
Να γίνει ένα σοκ, ώστε όλος ο κόσμος να φοβάται, όλοι να παραιτούνται, να εγκαταλείπουν. "
L'état, c'est moi
- axinosp
- Επικοινωνία:
ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/6 (7:00 μμ) ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες στην υπό κατάλειψη ΕΡΤ. Δημιουργείται ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα εργαζομένων που θεωρεί πλέον ότι πρέπει να πάρει δυναμικά μέτρα προκειμένου η ροή προγράμματος της υπό κατάλειψη ΕΡΤ να εκφράσει μια αληθινά δημόσια και αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοτηλεόραση στην υπηρεσία του λαού.
Αρνείται να παραδώσει την ΕΡΤ και την περιουσία της στα τσακάλια που εκπροσωπεί ο νέος Γκαίμπελς της κυβέρνησης, κ. Παντελής Καψής. Αρνείται να συζητήσει τους όρους της απόλυσής και του "αναδιάρθρωσης" της ΕΡΤ και αγωνίζεται πλέον ανοιχτά για δημόσια αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοτηλεόραση υπό κοινωνικό έλεγχο ανοιχτή και στον τελευταίο έλληνα πολίτη.
.............
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013 ... st_27.html
Μετά τις 8 θα είμαι εκεί .....
Κάνω ένα διάλειμμα από τα Οικονομικά γεγονότα που τρέχουν με παρτάκι στο γρασίδι της ΕΡΤ
Όχι αγκαλιά με τη Στάη αλλά με τους φίλους που γνωρίσαμε όλοι στην ΕΡΤ
LazyDog βάλε να παγώνει η ρακή από τώρα και ερχόμαστε !!!!!!!
Φυσικά τα ΙΔΕΟ είναι προσκαλεσμένα πρώτο τραπέζι πίστα......γρασίδι !!
Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες στην υπό κατάλειψη ΕΡΤ. Δημιουργείται ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα εργαζομένων που θεωρεί πλέον ότι πρέπει να πάρει δυναμικά μέτρα προκειμένου η ροή προγράμματος της υπό κατάλειψη ΕΡΤ να εκφράσει μια αληθινά δημόσια και αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοτηλεόραση στην υπηρεσία του λαού.
Αρνείται να παραδώσει την ΕΡΤ και την περιουσία της στα τσακάλια που εκπροσωπεί ο νέος Γκαίμπελς της κυβέρνησης, κ. Παντελής Καψής. Αρνείται να συζητήσει τους όρους της απόλυσής και του "αναδιάρθρωσης" της ΕΡΤ και αγωνίζεται πλέον ανοιχτά για δημόσια αυτοδιαχειριζόμενη ραδιοτηλεόραση υπό κοινωνικό έλεγχο ανοιχτή και στον τελευταίο έλληνα πολίτη.
.............
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013 ... st_27.html
Μετά τις 8 θα είμαι εκεί .....
Κάνω ένα διάλειμμα από τα Οικονομικά γεγονότα που τρέχουν με παρτάκι στο γρασίδι της ΕΡΤ
Όχι αγκαλιά με τη Στάη αλλά με τους φίλους που γνωρίσαμε όλοι στην ΕΡΤ
LazyDog βάλε να παγώνει η ρακή από τώρα και ερχόμαστε !!!!!!!
Φυσικά τα ΙΔΕΟ είναι προσκαλεσμένα πρώτο τραπέζι πίστα......γρασίδι !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ION 4ever
Συγχαρητήρια!!!!
σήμερα βρήκατε να κάνετε το παρτάκι στην ερτ.
Την ώρα μάλιστα που η END ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.
- axinosp
- Επικοινωνία:
Θα με τρελάνεις εσύION 4ever έγραψε:Συγχαρητήρια!!!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν είναι "παρτάκι" αυτό που οργανώνεται στην ΕΡΤ.
Το Σπόρτινγκ και όλα τα σχετικά, δεν έχουν καμία σχέση και συνάφεια
με το ζήτημα της ΕΡΤ που δυστυχώς πάει να πέσει κι αυτό στη χοάνη της ανυπαρξίας γιατί έτσι το θέλουν οι "σωτήρες".
Είναι άλλο το ένα ζήτημα (Σώρρας, ΕΝΤ, σπόρτινγκ κλπ) και εντελώς
άλλο το θέμα ΕΡΤ.
'Ενα κοινό τους σημείο βλέπω, αλλά δεν το βλέπει άλλος, οπότε δε θα το αναφέρω, γιατί και πάλι δεν έχει σχέση με τις δύο εκδηλώσεις.
Το να βάζεις τη μία (εκδήλωση) απέναντι στην άλλη ΙΟΝίτσα, (πράγμα που πραγματικά ούτε καν μου πέρασε από το νου) δεν είναι δόκιμο κατά τη γνώμη μου.
Το Σπόρτινγκ και όλα τα σχετικά, δεν έχουν καμία σχέση και συνάφεια
με το ζήτημα της ΕΡΤ που δυστυχώς πάει να πέσει κι αυτό στη χοάνη της ανυπαρξίας γιατί έτσι το θέλουν οι "σωτήρες".
Είναι άλλο το ένα ζήτημα (Σώρρας, ΕΝΤ, σπόρτινγκ κλπ) και εντελώς
άλλο το θέμα ΕΡΤ.
'Ενα κοινό τους σημείο βλέπω, αλλά δεν το βλέπει άλλος, οπότε δε θα το αναφέρω, γιατί και πάλι δεν έχει σχέση με τις δύο εκδηλώσεις.
Το να βάζεις τη μία (εκδήλωση) απέναντι στην άλλη ΙΟΝίτσα, (πράγμα που πραγματικά ούτε καν μου πέρασε από το νου) δεν είναι δόκιμο κατά τη γνώμη μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε χωριστά ο καθένας μας τη λάιλαπα αντί να ενωθούμε.
Έτσι δεν έχουμε καμμία ελπίδα ,"ισχύς εν τη ενώσει" είναι η απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό.
Η E.N.D θα έπρεπε να "στηρίξει" την ΕΡΤ γιατί εκεί γίνεται ένας πόλεμος,αν και χάθηκε μια μάχη οι εργαζόμενοι δεν το βάζουν κάτω.
Αν γίνονταν η συγκέντρωση (της E.N.D ) στην ΕΡΤ δε νομίζω να υπήρχε πρόβλημα ,δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα αλλά πολλά κοινά.
Έτσι δεν έχουμε καμμία ελπίδα ,"ισχύς εν τη ενώσει" είναι η απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό.
Η E.N.D θα έπρεπε να "στηρίξει" την ΕΡΤ γιατί εκεί γίνεται ένας πόλεμος,αν και χάθηκε μια μάχη οι εργαζόμενοι δεν το βάζουν κάτω.
Αν γίνονταν η συγκέντρωση (της E.N.D ) στην ΕΡΤ δε νομίζω να υπήρχε πρόβλημα ,δεν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα αλλά πολλά κοινά.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Πυρο ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble