Λουκέτο στην ΕΡΤ
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Re: Λουκέτο στην ΕΡΤ
Ειμαι πανω απο δυο χρονια εδω.
Αν ηθελα να βγαλω κεντρι ,απεναντι στους γειτονες μου Ηλιε θα το εκανα.
Μπορω δεν θελω,γιατι βλεπω το δασος και οχι το δεντρο ,μια ζωη.
Με επιλογη μακρια ,απο το συστημα που φτιαξανε ,προσπαθω να ζω,μεσα στην στιγμιαια ρουφηξια,της ελευθεριας,
που προσφερει η Θαλασσα.ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ.
Απο χρονια ειχα την ακαιραιοτητα της προσωπικοτητας μου.
Κολλητοι θελανε να με βολεψουνε σε πολλες θεσεις,του δημοσιου.
Δεν ειμαι παπαρολογος.Ειναι αληθινο, οσο και αν ειναι ''απιστευτο''.
Μπορω δεν θελω,γιατι βλεπω το δασος και οχι το δεντρο ,μια ζωη.
Με επιλογη μακρια ,απο το συστημα που φτιαξανε ,προσπαθω να ζω,μεσα στην στιγμιαια ρουφηξια,της ελευθεριας,
που προσφερει η Θαλασσα.ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ.
Απο χρονια ειχα την ακαιραιοτητα της προσωπικοτητας μου.
Κολλητοι θελανε να με βολεψουνε σε πολλες θεσεις,του δημοσιου.
Δεν ειμαι παπαρολογος.Ειναι αληθινο, οσο και αν ειναι ''απιστευτο''.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Divine Sinner έγραψε:θα θελα να διαχωρισω την εννοια της ερτ απο τον υπαλληλο της ερτ.
Α) η ερτ ειναι η δημοσια τηλεοραση που πρεπει να υπαρχει. το κλεισιμο της δειχνει εναν συμβολισμο οτι δεν ειμαστε κρατος αλλα κατεχομενη γεωγραφικη εκταση.
β)στα @@ μου για τον εργαζομενο της ερτ που τον πληρωνει ο ανεργος απο το υστερημα του επειδη αυτη/ος προσληφθηκε γλυφοντας την (....) του καθε βουλευτη.
Γ) θεωρω επαιτεια ξετσιπωσια και παιδικη εκμεταλευση το οτι οι εργαζομενοι της ΕΡΤ βαλαν ενα παιδι μπροστα το οποιο εχασε μια μερα απο το σχολειο για να συμπαρασταθει στον μπαμπα του και να πει τα οσα του ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ (γιατι δεν ειναι λογια παιδιου αυτα, μην τρελαθουμε)
Δ) που εισασταν λαμογια της ΕΡΤ οταν ο κοσμος πεινουσε.
εν κατακλείδι η ερτ κακως εκλεισε, θα επρεπε να κοπει προσωπικο ενω εξεπεμπε και να εξυγιανθει. ναι θελω να υπαρχει ερτ με λιγοτερους εργαζομενους που θα χουν προσληφθει αξιοκρατικα και με προγραμμα της προκοπης. το οποιο να μιλαει και για θεματα πατριωτισμου. δεν ειναι κακο ε;
Divine Sinner έγραψε:αυτη τη στιγμη κλεινει η ελβο. πραγμα 1000 βαρυτερο απο το θεμα της ΕΡΤ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- axinosp
- Επικοινωνία:
Η ΕΡΤ άνοιξε
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τόσες πολλές ώρες τηλεόραση όσο τις τελευταίες ημέρες. Για την ακρίβεια, παρακολουθώ το πρόγραμμα της ΕΡΤ από το Διαδίκτυο, αφού στην τηλεόραση το σήμα της ΕΡΤ δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά.
Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ έξω από την ΕΡΤ αυτές τις ημέρες αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Είναι, όμως, όλοι οι φίλοι μου και με ενημερώνουν διαρκώς.
Έχω κάνει πολλές παρατηρήσεις παρακολουθώντας την ΕΡΤ.
Η κυριότερη είναι πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζωντάνεψαν. Βλέπεις κάτι δημοσιογράφους που σέρνονταν επί χρόνια να έχουν γίνει τούρμπο.
Επίσης, ακούς επιτέλους τις πραγματικές απόψεις αυτών των δημοσιογράφων, αφού έπρεπε πρώτα να απολυθούν για να αποφασίσουν να μας τις πουν, ώστε να τις μάθουμε κι εμείς.
Και επιτέλους μιλάνε σαν κανονικοί άνθρωποι. Ως και χιούμορ κάνουν. Ο αυτοσαρκασμός πάει σύννεφο. Γελάνε κιόλας. Κι όλα αυτά από δημοσιογράφους που τόσα χρόνια ήταν μόνιμα με την έκφραση της ξινίλας.
Βέβαια, βλέπεις και δημοσιογράφους που ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα, σίγουροι πως -ό,τι και να γίνει- αυτοί θα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς που δεν θα χάσουν την δουλειά τους.
Βλέπεις και κάτι άλλους που δεν ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον και φυλάνε τα ρούχα τους, ώστε να επιβιώσουν σε κάθε ενδεχόμενο.
Υπάρχουν και κάποιοι που εξαφανίστηκαν επειδή, ουσιαστικά, δεν ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά τα γνωστά ανθρωποειδή που επιβιώνουν σε όλες τις καταστάσεις.
Φυσικά, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που λένε σήμερα ό,τι έλεγαν πάντα. Αυτοί, αν κλείσει η ΕΡΤ, δεν πρόκειται να δουλέψουν ποτέ ξανά στη δημόσια τηλεόραση.
Μου αρέσει που πολλοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κάνουν την αυτοκριτική τους.
Είναι σωστό αυτό, αφού, επί τρία χρόνια, πέφτουν κορμιά στη χώρα, και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ έκανε την ανήξερη, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σνόμπαραν τους διαδηλωτές.
Υποθέτω πως συγκρίνουν την συμπαράσταση που τους δείχνουν οι πολίτες -τώρα που οι ίδιοι κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι-, με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι ίδιοι τις απολύσεις συναδέλφων τους και άλλων εργαζομένων αλλά και τις μεγάλες διαδηλώσεις της Αθήνας.
Γενικά, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τα πάνε πολύ καλά και, αν απέφευγαν τις πολλές αναφορές στο παρελθόν της ΕΡΤ -το οποίο διαρκώς ωραιοποιούν-, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Οι συχνές αναφορές στην ΕΡΤ της δεκαετίας του ’70 -που ήταν πολύ χειρότερη από την σημερινή- ακούγονται σαν παραδοχή της παρακμής της ΕΡΤ και είναι σαν να κλαίνε τον πεθαμένο, ενώ, αν ακουστεί άλλη μια φορά στο προαύλιο της ΕΡΤ το «Ακορντεόν», που είναι ένα υπέροχο τραγούδι, θα σηκωθεί ο Μάνος Λοΐζος και θα τους βαράει τα κεφάλια.
Δεν μπορείς να κάνεις αγωνιστική διαμαρτυρία μόνο με τραγούδια, συνθήματα και όρους του 1970, γιατί θα πέσει πολύ χασμουρητό. Σε αυτό φταίει πολύ η αναπηρία των κομμάτων της Αριστεράς και των καλλιτεχνών της Αριστεράς, που αρέσκονται ακόμα στο λυρισμό, τις Παναγιές, τις μανούλες, τα παλικάρια, τις κοπελιές, τις πούλιες και τους αυγερινούς.
Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ γράφει την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της, αφού, για πρώτη φορά, είναι ελεύθερη.
Μου αρέσει πολύ που μπαίνουν διάφοροι καλεσμένοι μέσα στο στούντιο – ή μιλάνε περαστικοί έξω από το στούντιο- και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.
Αυτό είναι δημόσια τηλεόραση. Θα μιλήσει και ο τρελός. Και θα τον ακούσουμε όλοι.
Η είδηση λέει πως ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ.
Όχι, ο Σαμαράς δεν έκλεισε την ΕΡΤ.
Ο Σαμαράς άνοιξε την ΕΡΤ.
Άθελά του, βέβαια, αλλά την άνοιξε.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΕΡΤ είναι ανοιχτή.
Στο χέρι μας είναι να την κρατήσουμε ανοιχτή και ελεύθερη.
Μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ -και οικονομικά-, ώστε επιτέλους η χώρα να έχει μια ελεύθερη δημόσια τηλεόραση και μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις του κόσμου.
Συνεχίζουμε να πληρώνουμε για την ΕΡΤ, και η ΕΡΤ περνάει στα χέρια των πολιτών. Στα δικά μας χέρια.
Αν σταματήσουν για λίγο οι φωνές, τα συνθήματα και τα τραγούδια για τις φτωχογειτονιές με τους αδικημένους, παίρνουμε την απόφαση να κρατήσουμε την ΕΡΤ ανοιχτή, να την χρηματοδοτήσουμε και να εγγυηθούμε την ελεύθερη λειτουργία της.
Η στιγμή είναι ιδανική.
Τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα υπάρξει ξανά.
Πιτσιρίκος
http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%B7-%C ... more-28717
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τόσες πολλές ώρες τηλεόραση όσο τις τελευταίες ημέρες. Για την ακρίβεια, παρακολουθώ το πρόγραμμα της ΕΡΤ από το Διαδίκτυο, αφού στην τηλεόραση το σήμα της ΕΡΤ δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά.
Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ έξω από την ΕΡΤ αυτές τις ημέρες αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Είναι, όμως, όλοι οι φίλοι μου και με ενημερώνουν διαρκώς.
Έχω κάνει πολλές παρατηρήσεις παρακολουθώντας την ΕΡΤ.
Η κυριότερη είναι πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζωντάνεψαν. Βλέπεις κάτι δημοσιογράφους που σέρνονταν επί χρόνια να έχουν γίνει τούρμπο.
Επίσης, ακούς επιτέλους τις πραγματικές απόψεις αυτών των δημοσιογράφων, αφού έπρεπε πρώτα να απολυθούν για να αποφασίσουν να μας τις πουν, ώστε να τις μάθουμε κι εμείς.
Και επιτέλους μιλάνε σαν κανονικοί άνθρωποι. Ως και χιούμορ κάνουν. Ο αυτοσαρκασμός πάει σύννεφο. Γελάνε κιόλας. Κι όλα αυτά από δημοσιογράφους που τόσα χρόνια ήταν μόνιμα με την έκφραση της ξινίλας.
Βέβαια, βλέπεις και δημοσιογράφους που ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα, σίγουροι πως -ό,τι και να γίνει- αυτοί θα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς που δεν θα χάσουν την δουλειά τους.
Βλέπεις και κάτι άλλους που δεν ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον και φυλάνε τα ρούχα τους, ώστε να επιβιώσουν σε κάθε ενδεχόμενο.
Υπάρχουν και κάποιοι που εξαφανίστηκαν επειδή, ουσιαστικά, δεν ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά τα γνωστά ανθρωποειδή που επιβιώνουν σε όλες τις καταστάσεις.
Φυσικά, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που λένε σήμερα ό,τι έλεγαν πάντα. Αυτοί, αν κλείσει η ΕΡΤ, δεν πρόκειται να δουλέψουν ποτέ ξανά στη δημόσια τηλεόραση.
Μου αρέσει που πολλοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κάνουν την αυτοκριτική τους.
Είναι σωστό αυτό, αφού, επί τρία χρόνια, πέφτουν κορμιά στη χώρα, και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ έκανε την ανήξερη, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σνόμπαραν τους διαδηλωτές.
Υποθέτω πως συγκρίνουν την συμπαράσταση που τους δείχνουν οι πολίτες -τώρα που οι ίδιοι κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι-, με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι ίδιοι τις απολύσεις συναδέλφων τους και άλλων εργαζομένων αλλά και τις μεγάλες διαδηλώσεις της Αθήνας.
Γενικά, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τα πάνε πολύ καλά και, αν απέφευγαν τις πολλές αναφορές στο παρελθόν της ΕΡΤ -το οποίο διαρκώς ωραιοποιούν-, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Οι συχνές αναφορές στην ΕΡΤ της δεκαετίας του ’70 -που ήταν πολύ χειρότερη από την σημερινή- ακούγονται σαν παραδοχή της παρακμής της ΕΡΤ και είναι σαν να κλαίνε τον πεθαμένο, ενώ, αν ακουστεί άλλη μια φορά στο προαύλιο της ΕΡΤ το «Ακορντεόν», που είναι ένα υπέροχο τραγούδι, θα σηκωθεί ο Μάνος Λοΐζος και θα τους βαράει τα κεφάλια.
Δεν μπορείς να κάνεις αγωνιστική διαμαρτυρία μόνο με τραγούδια, συνθήματα και όρους του 1970, γιατί θα πέσει πολύ χασμουρητό. Σε αυτό φταίει πολύ η αναπηρία των κομμάτων της Αριστεράς και των καλλιτεχνών της Αριστεράς, που αρέσκονται ακόμα στο λυρισμό, τις Παναγιές, τις μανούλες, τα παλικάρια, τις κοπελιές, τις πούλιες και τους αυγερινούς.
Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ γράφει την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της, αφού, για πρώτη φορά, είναι ελεύθερη.
Μου αρέσει πολύ που μπαίνουν διάφοροι καλεσμένοι μέσα στο στούντιο – ή μιλάνε περαστικοί έξω από το στούντιο- και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.
Αυτό είναι δημόσια τηλεόραση. Θα μιλήσει και ο τρελός. Και θα τον ακούσουμε όλοι.
Η είδηση λέει πως ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ.
Όχι, ο Σαμαράς δεν έκλεισε την ΕΡΤ.
Ο Σαμαράς άνοιξε την ΕΡΤ.
Άθελά του, βέβαια, αλλά την άνοιξε.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΕΡΤ είναι ανοιχτή.
Στο χέρι μας είναι να την κρατήσουμε ανοιχτή και ελεύθερη.
Μπορούμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ -και οικονομικά-, ώστε επιτέλους η χώρα να έχει μια ελεύθερη δημόσια τηλεόραση και μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις του κόσμου.
Συνεχίζουμε να πληρώνουμε για την ΕΡΤ, και η ΕΡΤ περνάει στα χέρια των πολιτών. Στα δικά μας χέρια.
Αν σταματήσουν για λίγο οι φωνές, τα συνθήματα και τα τραγούδια για τις φτωχογειτονιές με τους αδικημένους, παίρνουμε την απόφαση να κρατήσουμε την ΕΡΤ ανοιχτή, να την χρηματοδοτήσουμε και να εγγυηθούμε την ελεύθερη λειτουργία της.
Η στιγμή είναι ιδανική.
Τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα υπάρξει ξανά.
Πιτσιρίκος
http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%B7-%C ... more-28717
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
Κατανόηση
Όταν, πριν από λίγο, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανακοίνωσε πως τώρα θα ακούσουμε τα νέα για τον καιρό, νόμιζα πως ο μετεωρολόγος θα πει μόνο τι καιρό θα κάνει πάνω από το κτίριο της ΕΡΤ. Τελικά, είπε τον καιρό για ολόκληρη τη χώρα.
Είναι απόλυτα λογικό το πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ να είναι επικεντρωμένο στο λουκέτο της ΕΡΤ και τις απολύσεις τους.
Διαπιστώνω πως αρκετοί ζητούν επίμονα από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να μην αναφέρονται μόνο στον δικό τους αγώνα αλλά να αναφερθούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.
Το κάνουν σιγά-σιγά. Σήμερα το κάνουν περισσότερο από τις προηγούμενες ημέρες.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν διαφέρουν από τους άλλους ανθρώπους. Άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Έχουν πάθει το σοκ που παθαίνουν όλοι οι απολυμένοι -όταν τους ανακοινώνεται η απόλυσή τους-, αλλά διαφέρουν ως προς το γεγονός ότι η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που τους δίνει την δυνατότητα να πάθουν το σοκ μπροστά στα μάτια μας. Σε κοινή θέα.
Από τη μικρή μου προσωπική εμπειρία, ξέρω πως οι περισσότεροι άνθρωποι που εργάζονταν σε ΜΜΕ -και όχι μόνο αυτοί- είχαν πάθει ιδρυματισμό. Δεν τους περνούσε ποτέ από το μυαλό πως μπορεί να χάσουν την δουλειά τους. Την θεωρούσαν ισόβια.
Επί χρόνια, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ εργάζονταν μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, ενώ θεωρούσαν τις δουλειές τους δεδομένες.
Ξαφνικά, είναι άνεργοι αλλά -σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους- έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για τις απολύσεις τους και να ακουστούν από πάρα πολλούς ανθρώπους.
Είναι δύσκολο να μιλήσεις ελεύθερα όταν έχεις μάθει να αυτολογοκρίνεσαι.
Ας μην ξεχνάμε πως, αν ανοίξεις την πόρτα του κλουβιού, δεν φεύγουν όλα τα πουλάκια. Κάποια πετάνε μακριά, κάποια δεν βγαίνουν ποτέ από το κλουβί και κάποια άλλα κάνουν μια βόλτα και επιστρέφουν στο κλουβί. Πάντως, για όλα τα πουλιά υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα που κοιτούν με έκπληξη την ανοιχτή πόρτα.
Σε αυτό το σημείο βρίσκονται τώρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Κοιτούν την πόρτα του κλουβιού. Με έκπληξη. Τι να κάνουν;
Βλέπουν και τα άλλα πουλάκια -εμάς δηλαδή- να τους εμψυχώνουμε και έχουν πάθει σύγχυση επειδή ούτε την συμπαράσταση περίμεναν.
Πρέπει να δείξουμε κατανόηση. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ νιώθουν τώρα την ανάγκη να πουν πως δεν είναι άχρηστοι και διεφθαρμένοι -όπως κατηγορήθηκαν από την κυβέρνηση-, πως δεν είναι σκουπίδια.
Όταν σου επιτίθενται, είναι απόλυτα λογικό να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι έπαρση, είναι άμυνα.
Βρίσκω απόλυτα θετική την αλληλεγγύη των πολιτών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ βρίσκω μικρόψυχους και ανόητους αυτούς που λένε πως δεν πρέπει να τους συμπαρασταθούμε γιατί αυτοί δεν συμπαραστάθηκαν σε εμάς. Αυτή είναι η λογική του Σαμαρά.
Η συμπαράσταση της κοινωνίας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ τους αλλάζει. Τους κάνει καλύτερους ανθρώπους.
Η συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ κάνει κι εμάς καλύτερους.
Και αφού τελειώσουν όλα αυτά, θα πάμε όλοι μαζί μια κρουαζιέρα και θα τρώμε όλη μέρα παγωτά.
(Η φωτογραφία είναι της φίλης μου, της Αλίκης, που ψήφισε ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, και τώρα, για να εξιλεωθεί, ξημεροβραδιάζεται έξω από την ΕΡΤ, με ήλιο και βροχή.)
Πιτσιρίκος
http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%BA%CE ... %83%CE%B7/
Όταν, πριν από λίγο, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανακοίνωσε πως τώρα θα ακούσουμε τα νέα για τον καιρό, νόμιζα πως ο μετεωρολόγος θα πει μόνο τι καιρό θα κάνει πάνω από το κτίριο της ΕΡΤ. Τελικά, είπε τον καιρό για ολόκληρη τη χώρα.
Είναι απόλυτα λογικό το πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ να είναι επικεντρωμένο στο λουκέτο της ΕΡΤ και τις απολύσεις τους.
Διαπιστώνω πως αρκετοί ζητούν επίμονα από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να μην αναφέρονται μόνο στον δικό τους αγώνα αλλά να αναφερθούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.
Το κάνουν σιγά-σιγά. Σήμερα το κάνουν περισσότερο από τις προηγούμενες ημέρες.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν διαφέρουν από τους άλλους ανθρώπους. Άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Έχουν πάθει το σοκ που παθαίνουν όλοι οι απολυμένοι -όταν τους ανακοινώνεται η απόλυσή τους-, αλλά διαφέρουν ως προς το γεγονός ότι η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που τους δίνει την δυνατότητα να πάθουν το σοκ μπροστά στα μάτια μας. Σε κοινή θέα.
Από τη μικρή μου προσωπική εμπειρία, ξέρω πως οι περισσότεροι άνθρωποι που εργάζονταν σε ΜΜΕ -και όχι μόνο αυτοί- είχαν πάθει ιδρυματισμό. Δεν τους περνούσε ποτέ από το μυαλό πως μπορεί να χάσουν την δουλειά τους. Την θεωρούσαν ισόβια.
Επί χρόνια, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ εργάζονταν μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, ενώ θεωρούσαν τις δουλειές τους δεδομένες.
Ξαφνικά, είναι άνεργοι αλλά -σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους- έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για τις απολύσεις τους και να ακουστούν από πάρα πολλούς ανθρώπους.
Είναι δύσκολο να μιλήσεις ελεύθερα όταν έχεις μάθει να αυτολογοκρίνεσαι.
Ας μην ξεχνάμε πως, αν ανοίξεις την πόρτα του κλουβιού, δεν φεύγουν όλα τα πουλάκια. Κάποια πετάνε μακριά, κάποια δεν βγαίνουν ποτέ από το κλουβί και κάποια άλλα κάνουν μια βόλτα και επιστρέφουν στο κλουβί. Πάντως, για όλα τα πουλιά υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα που κοιτούν με έκπληξη την ανοιχτή πόρτα.
Σε αυτό το σημείο βρίσκονται τώρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Κοιτούν την πόρτα του κλουβιού. Με έκπληξη. Τι να κάνουν;
Βλέπουν και τα άλλα πουλάκια -εμάς δηλαδή- να τους εμψυχώνουμε και έχουν πάθει σύγχυση επειδή ούτε την συμπαράσταση περίμεναν.
Πρέπει να δείξουμε κατανόηση. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ νιώθουν τώρα την ανάγκη να πουν πως δεν είναι άχρηστοι και διεφθαρμένοι -όπως κατηγορήθηκαν από την κυβέρνηση-, πως δεν είναι σκουπίδια.
Όταν σου επιτίθενται, είναι απόλυτα λογικό να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι έπαρση, είναι άμυνα.
Βρίσκω απόλυτα θετική την αλληλεγγύη των πολιτών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ βρίσκω μικρόψυχους και ανόητους αυτούς που λένε πως δεν πρέπει να τους συμπαρασταθούμε γιατί αυτοί δεν συμπαραστάθηκαν σε εμάς. Αυτή είναι η λογική του Σαμαρά.
Η συμπαράσταση της κοινωνίας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ τους αλλάζει. Τους κάνει καλύτερους ανθρώπους.
Η συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ κάνει κι εμάς καλύτερους.
Και αφού τελειώσουν όλα αυτά, θα πάμε όλοι μαζί μια κρουαζιέρα και θα τρώμε όλη μέρα παγωτά.
(Η φωτογραφία είναι της φίλης μου, της Αλίκης, που ψήφισε ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, και τώρα, για να εξιλεωθεί, ξημεροβραδιάζεται έξω από την ΕΡΤ, με ήλιο και βροχή.)
Πιτσιρίκος
http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%BA%CE ... %83%CE%B7/
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Δημήτρη αυτά που είπα, τα έγραφα πριν δω τις δικές σας δημοσιεύσεις.ostraka sos έγραψε:Ειμαι πανω απο δυο χρονια εδω.
Δεν γνώριζα, ούτε έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω.
Δεν προσπάθησα να στοχοποιήσω ή φωτογραφίσω κανέναν προσωπικά.
Η διαπίστωση μου αυτή να την λέω, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου από εκεί.
- Hlios
- Επίτιμος
Αχ αυτές οι Αλίκες μας έκαψαν. Αχ αυτές οι Αλίκες λέω αχ!axinosp έγραψε:(Η φωτογραφία είναι της φίλης μου, της Αλίκης, που ψήφισε ΔΗΜΑΡ στις εκλογές, και τώρα, για να εξιλεωθεί, ξημεροβραδιάζεται έξω από την ΕΡΤ, με ήλιο και βροχή.)
Καλά, μην το πάμε και στο άλλο άκρο, αν και καταλαβαίνω πως το εννοείς.Hlios έγραψε:Αυτοί την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν καλά.
Συμφωνώ με τον Πιτσιρίκο. Έχω βαρεθεί τις μικροαστικές μιζέριες (αν και τις καταλαβαίνω και δεν τις έχω ξεφορτωθεί εντελώς). Αλλού πρέπει να δωθούν ευκαιρίες και αλλού τιμωρίες, αλλά πρέπει να φτιάξουμε πρώτα μία κατάσταση που να το επιτρέπει και να το υποστηρίζει αυτό. Και αυτή είναι μία πιθανή αρχή.
Θυμήθηκα και τί είχα παραθέσει πριν λίγες μέρες εδώ:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 99#p209399
[box=]6.2 Ηλεκτρονικές επικοινωνίεςiv. υιοθετήσει το δευτερογενές δίκαιο που καθορίζει την υποχρεωτική ημερομηνία για την κατάργηση των αναλογικών αναμεταδόσεων και την τεχνολογικά ουδέτερη χρήση της ζώνης 800MHz μετά την απενεργοποίηση, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις διατάξεις του Προγράμματος Πολιτικής για το Ραδιοφάσμα (RSPP). (Ιούνιος 2013) (Γιατί τόση πρεμούρα;)
Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία για τη τηλεόραση θα απελευθερώσει ένα σημαντικό κομμάτι υψηλής ποιότητας ραδιοφάσματος που θα είναι ελεύθερα για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και νέων τεχνολογιών. Το λεγόμενο «ψηφιακό μέρισμα» μπορεί να ενισχύσει τόσο τον τομέα της ραδιοφωνίας και του κλάδου ασύρματης επικοινωνίας, να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη, και να παρέχει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών οφελών. Τα στοιχεία που ακολουθούν παρέχουν ένα χάρτη πορείας για την απελευθέρωση του ψηφιακού μερίσματος στην Ελλάδα
1. Σχετικά με την απελευθέρωση του Ψηφιακού Μερίσματος, η Κυβέρνηση (και/ή η ΕΕΤΤ) αναλαμβάνει να:
i. Θεσπίσει την αναγκαία δευτερεύουσα νομοθεσία για την εκχώρηση αδειών για αναμετάδοση και για τη θέσπιση των διαδικασιών αδειοδότησης. (Ιούνιος 2013)
ii. ξεκινήσει τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προσφορών για την ανάθεση του ψηφιακού μερίσματος (ζώνη 800 MHz), κατανέμοντας και επιτρέποντας τη χρήση του ψηφιακού μερίσματος στις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2010/267/ΕΕ και τις προθεσμίες και τις διαδικασίες του Προγράμματος Πολιτικής για το Ραδιοφάσμα (RSPP). (Μάρτιος 2014) (*)
iii. επιλύσει τα ζητήματα διασυνοριακού συντονισμού με τις γειτονικές χώρες, αν υπάρχουν. Αν δυσκολίες σχετικά με τον διεθνή συντονισμό καθιστούν ανέφικτη την ημερομηνία αυτή, τα σχέδια συχνοτήτων και αναμετάδοσης μπορεί να υποδεικνύουν εναλλακτικούς διαύλους για την επανατοποθέτηση των αναμεταδοτών, συνεχίζοντας παράλληλα τις διαπραγματεύσεις με τρίτες χώρες με σκοπό την τελική εκχώρηση συχνοτήτων στους φορείς αναμετάδοσης και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. (Συνεχής)
iv. υιοθετήσει το δευτερογενές δίκαιο που καθορίζει την υποχρεωτική ημερομηνία για την κατάργηση των αναλογικών αναμεταδόσεων και την τεχνολογικά ουδέτερη χρήση της ζώνης 800MHz μετά την απενεργοποίηση, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις διατάξεις του Προγράμματος Πολιτικής για το Ραδιοφάσμα (RSPP). (Ιούνιος 2013)
v. να ξεκινήσει το διαγωνισμό για την εκχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης αναμετάδοσης. (Ιούνιος 2013)
vi. να προχωρήσει στη διαδικασία του διαγωνισμού για την εκχώρηση συχνοτήτων του ψηφιακού μερίσματος, κατανέμοντας και επιτρέποντας τη χρήση του ψηφιακού μερίσματος (ζώνη 800 MHz) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2010/267/ΕΕ και τις προθεσμίες και διαδικασίες του Προγράμματος Πολιτικής για το Ραδιοφάσμα (RSPP). (Οκτώβριος 2014). Η υποχρέωση για τη διασφάλιση της ζώνης των 800 MHz μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες εκτός της αναμετάδοσης από 1ης Νοεμβρίου 2014 (*)
Οι προθεσμίες για τα βήματα (ii) και (vi) μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την αίτηση για παρέκκλιση από την προθεσμία που προβλέπεται από το άρθρο 6.4 του Προγράμματος Πολιτικής για το Ραδιοφάσμα που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση στις 15 Μάη του 2012.[/box]
Βγάζει λίγο περισσότερο νόημα τώρα.
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
http://www.ancom.org.ro/uploads/links_f ... s_EETT.pdf
http://www.inatelecom.org/Portals/0/PDF ... Athens.pdf
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... 2k&cad=rja
...there is a significant benefit to the Greek economy of around EUR3.5 billion if part of the UHF band (800 MHz band) is awarded for mobile use, rather than for DTT the total economic impact would be around EUR26.2 billion, over a period of 20 years:
~ EUR15.9 billion generated from mobile services EUR10.3 billion is derived from the digital switchover
Network providers for serving content providers
ERT public owned broadcaster
DIGEA serves private owned national coverage broadcasters
5 more registered under the general license regime
Important dates for Greece
Contest for DTT Licensing : 1st quarter 2013
Auction of 800 MHz band: 2nd quarter 2013
Switchover: 30/6/2013
Summary of actions needed
- Ministerial Decision to be issued on the use and exploitation of the DD based on the Advisor’s results
- Currently adoption by the Parliament of the Telecoms Package Law - Legal separation between network and content providers
- Completion of the final digital TV frequency plan
- International frequency coordination with our telecoms neighbors
- Licensing of broadcasters
- Removal of military forces from DD
- Auction of DD
Timescales:
Mid May: draft digital frequency plan & draft for the digital dividend
Mid August: final version of digital frequency plan & final version for the digital dividend
Principles:
Optimisation of spectrum
Creation of digital dividend
Migration of the army to alternative options
Conformity with ITU requirements
http://www.lawandtech.eu/nea-eidiseis/a ... s-law.html
Due to the fact that the deadline set by the European Commission for the analogue switch-off of terrestrial broadcasting has expired on January 1, 2012, and the deadline for the full availability of the 800 MHz radio frequencies for wireless broadband services will also expire on January 1, 2013, the Greek Government has applied for a derogation to the European Commission until June 30, 2014, arguing on the basis of the critical situation of the Greek economy and the unattractive conditions of the Greek electronic communications market.
In June 2009, the NTPC published a report by Aegis on digital dividend options in Greece. Aegis recommends the allocation of the 790 - 862 MHz radio spectrum frequencies to mobile broadband (72 ΜΗz in sum). Nevertheless, this option lies on the precondition that spectrum use by the army within these frequencies will be transferred to another part of the spectrum.
In any case, whenever the 800 MHz radio frequencies are assigned by the Greek state, they will have to be granted under the technology neutral terms and conditions of Commission Decision 2010/267/EU for non-broadcasting services.
Μάλλον σχετίζονται και ποιος ξέρει τι παιχνίδια θα παίξουν με τα δικαιώματα και τις αγοραπωλησίες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2010: H ΕΡΤ χωρίς διαφήμιση... συγχωνεύσεις καναλιών (Ανεξαρτήτως του αν πρέπει ή όχι να έχει η ΕΡΤ διαφημίσεις)
http://pitsirikos.net/2013/01/%CF%83%CE ... %81%CE%B1/
http://www.sdtv.gr/smf/archive.php?topic=15231.0
«Τρίζει» το τηλεοπτικό σύστημα από τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης. Η πτώση στα 440 εκατ. ευρώ μετά από φόρους, όπως δήλωσε (1.2.2010) στη Βουλή ο Πάνος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Star, σηματοδοτεί την πίεση που δέχονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης.
«Προ δύο ετών, προ της κρίσεως, το ποσόν ήταν 550 εκατ. ευρώ» είπε, με αποτέλεσμα η πτώση να είναι της τάξεως του 28%. «Εάν πάρετε και το σύνολο των ισολογισμών των καναλιών, θα δείτε ότι έχουν ζημία», είπε χαρακτηριστικά στη συζήτηση για την ψηφιακή τηλεόραση ο Π. Κυριακόπουλος.
Μεταξύ των λύσεων που συζητούνται είναι και οι συγχωνεύσεις μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών, δηλαδή οι επτά σταθμοί να γίνουν τρεις! Όμως, κανένα από τα στελέχη ή τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών δεν είναι σε θέση να πάρει τέτοια απόφαση, αφού είναι υπόθεση των ιδιοκτητών.
Η κυβέρνηση γνωρίζει τις σκέψεις αυτές, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει την άποψή της.
Μεταξύ των αναδιαρθρώσεων περιλαμβάνεται και η σκέψη για μετατροπή του Μακεδονία TV σε ΑΝΤ2, να δημιουργηθεί δηλαδή ένας σταθμός που θα μεταδίδει ταινίες και σειρές όλο το 24ωρο.
Ως ανασταλτικός παράγοντας αναφέρεται το ύψος των επενδύσεων που απαιτούνται για μια τέτοια κίνηση.
Μια από τις ιδέες που επανέρχονται είναι η απόσυρση της ΕΡΤ από τη διαφημιστική αγορά, όπου συγκεντρώνει ετησίως περίπου 50 εκατ. ευρώ. Η ιδέα είναι για την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου, με την κατάργηση των διαφημίσεων και των εμπορικών δραστηριοτήτων και την αντικατάστασή τους από νέους φόρους που επιβαρύνουν τις εταιρείες τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών.
Η ΕΡΤ, με την κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να απέχει από τη διαφημιστική αγορά, με εξαίρεση τα διαφημιστικά πακέτα και τις χορηγίες που έχει ήδη εξασφαλίσει για μεγάλα γεγονότα, όπως το Μουντιάλ και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντως, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε επίσημα διαδικασία διερεύνησης του νέου φορολογικού συστήματος για τη χρηματοδότηση του ισπανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού RTVE. Η Επιτροπή, δεν αμφισβητεί την τροποποίηση του συστήματος χρηματοδότησης, ωστόσο έχει αμφιβολίες για τη συμβατότητα των νέων φόρων με το κοινοτικό δίκαιο, ιδίως για τις ρυθμίσεις που αφορούν τα δίκτυα και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Ο νόμος της Ισπανίας προβλέπει φόρο 3% επί των εσόδων των εμπορικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών ελεύθερης λήψης και 1,5% για τους παροχείς συνδρομητικής τηλεόρασης, φόρο 0,9% επί των εσόδων των παροχέων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και 80% του υπάρχοντος φόρου για τη χρήση του ραδιοφάσματος, μέχρι του ύψους των 330 εκατ. ευρώ.
(Μάλλον σαν τις άδειες συχνοτήτων για το WiMax ή σαν τα δικαιώματα που δεν πληρώνουν ούτε το 0,1%... http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 78#p210178)
http://www.inatelecom.org/Portals/0/PDF ... Athens.pdf
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... 2k&cad=rja
...there is a significant benefit to the Greek economy of around EUR3.5 billion if part of the UHF band (800 MHz band) is awarded for mobile use, rather than for DTT the total economic impact would be around EUR26.2 billion, over a period of 20 years:
~ EUR15.9 billion generated from mobile services EUR10.3 billion is derived from the digital switchover
Network providers for serving content providers
ERT public owned broadcaster
DIGEA serves private owned national coverage broadcasters
5 more registered under the general license regime
Important dates for Greece
Contest for DTT Licensing : 1st quarter 2013
Auction of 800 MHz band: 2nd quarter 2013
Switchover: 30/6/2013
Summary of actions needed
- Ministerial Decision to be issued on the use and exploitation of the DD based on the Advisor’s results
- Currently adoption by the Parliament of the Telecoms Package Law - Legal separation between network and content providers
- Completion of the final digital TV frequency plan
- International frequency coordination with our telecoms neighbors
- Licensing of broadcasters
- Removal of military forces from DD
- Auction of DD
Timescales:
Mid May: draft digital frequency plan & draft for the digital dividend
Mid August: final version of digital frequency plan & final version for the digital dividend
Principles:
Optimisation of spectrum
Creation of digital dividend
Migration of the army to alternative options
Conformity with ITU requirements
http://www.lawandtech.eu/nea-eidiseis/a ... s-law.html
Due to the fact that the deadline set by the European Commission for the analogue switch-off of terrestrial broadcasting has expired on January 1, 2012, and the deadline for the full availability of the 800 MHz radio frequencies for wireless broadband services will also expire on January 1, 2013, the Greek Government has applied for a derogation to the European Commission until June 30, 2014, arguing on the basis of the critical situation of the Greek economy and the unattractive conditions of the Greek electronic communications market.
In June 2009, the NTPC published a report by Aegis on digital dividend options in Greece. Aegis recommends the allocation of the 790 - 862 MHz radio spectrum frequencies to mobile broadband (72 ΜΗz in sum). Nevertheless, this option lies on the precondition that spectrum use by the army within these frequencies will be transferred to another part of the spectrum.
In any case, whenever the 800 MHz radio frequencies are assigned by the Greek state, they will have to be granted under the technology neutral terms and conditions of Commission Decision 2010/267/EU for non-broadcasting services.
Μάλλον σχετίζονται και ποιος ξέρει τι παιχνίδια θα παίξουν με τα δικαιώματα και τις αγοραπωλησίες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2010: H ΕΡΤ χωρίς διαφήμιση... συγχωνεύσεις καναλιών (Ανεξαρτήτως του αν πρέπει ή όχι να έχει η ΕΡΤ διαφημίσεις)
http://pitsirikos.net/2013/01/%CF%83%CE ... %81%CE%B1/
http://www.sdtv.gr/smf/archive.php?topic=15231.0
«Τρίζει» το τηλεοπτικό σύστημα από τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης. Η πτώση στα 440 εκατ. ευρώ μετά από φόρους, όπως δήλωσε (1.2.2010) στη Βουλή ο Πάνος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Star, σηματοδοτεί την πίεση που δέχονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης.
«Προ δύο ετών, προ της κρίσεως, το ποσόν ήταν 550 εκατ. ευρώ» είπε, με αποτέλεσμα η πτώση να είναι της τάξεως του 28%. «Εάν πάρετε και το σύνολο των ισολογισμών των καναλιών, θα δείτε ότι έχουν ζημία», είπε χαρακτηριστικά στη συζήτηση για την ψηφιακή τηλεόραση ο Π. Κυριακόπουλος.
Μεταξύ των λύσεων που συζητούνται είναι και οι συγχωνεύσεις μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών, δηλαδή οι επτά σταθμοί να γίνουν τρεις! Όμως, κανένα από τα στελέχη ή τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών δεν είναι σε θέση να πάρει τέτοια απόφαση, αφού είναι υπόθεση των ιδιοκτητών.
Η κυβέρνηση γνωρίζει τις σκέψεις αυτές, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει την άποψή της.
Μεταξύ των αναδιαρθρώσεων περιλαμβάνεται και η σκέψη για μετατροπή του Μακεδονία TV σε ΑΝΤ2, να δημιουργηθεί δηλαδή ένας σταθμός που θα μεταδίδει ταινίες και σειρές όλο το 24ωρο.
Ως ανασταλτικός παράγοντας αναφέρεται το ύψος των επενδύσεων που απαιτούνται για μια τέτοια κίνηση.
Μια από τις ιδέες που επανέρχονται είναι η απόσυρση της ΕΡΤ από τη διαφημιστική αγορά, όπου συγκεντρώνει ετησίως περίπου 50 εκατ. ευρώ. Η ιδέα είναι για την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου, με την κατάργηση των διαφημίσεων και των εμπορικών δραστηριοτήτων και την αντικατάστασή τους από νέους φόρους που επιβαρύνουν τις εταιρείες τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών.
Η ΕΡΤ, με την κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να απέχει από τη διαφημιστική αγορά, με εξαίρεση τα διαφημιστικά πακέτα και τις χορηγίες που έχει ήδη εξασφαλίσει για μεγάλα γεγονότα, όπως το Μουντιάλ και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντως, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε επίσημα διαδικασία διερεύνησης του νέου φορολογικού συστήματος για τη χρηματοδότηση του ισπανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού RTVE. Η Επιτροπή, δεν αμφισβητεί την τροποποίηση του συστήματος χρηματοδότησης, ωστόσο έχει αμφιβολίες για τη συμβατότητα των νέων φόρων με το κοινοτικό δίκαιο, ιδίως για τις ρυθμίσεις που αφορούν τα δίκτυα και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Ο νόμος της Ισπανίας προβλέπει φόρο 3% επί των εσόδων των εμπορικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών ελεύθερης λήψης και 1,5% για τους παροχείς συνδρομητικής τηλεόρασης, φόρο 0,9% επί των εσόδων των παροχέων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και 80% του υπάρχοντος φόρου για τη χρήση του ραδιοφάσματος, μέχρι του ύψους των 330 εκατ. ευρώ.
(Μάλλον σαν τις άδειες συχνοτήτων για το WiMax ή σαν τα δικαιώματα που δεν πληρώνουν ούτε το 0,1%... http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 78#p210178)
The lunatics are running the asylum...
50 εκατομμύρια; Πολύ αισιόδοξο... 18,3 το 2010 και 8,6 το 2011. Και τις χορηγίες να βάλουμε μέσα, 28,7 και 12.7 αντίστοιχα είναι.Illuminus έγραψε:Μια από τις ιδέες που επανέρχονται είναι η απόσυρση της ΕΡΤ από τη διαφημιστική αγορά, όπου συγκεντρώνει ετησίως περίπου 50 εκατ. ευρώ. Η ιδέα είναι για την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου, με την κατάργηση των διαφημίσεων και των εμπορικών δραστηριοτήτων και την αντικατάστασή τους από νέους φόρους που επιβαρύνουν τις εταιρείες τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών.
Προσωπική μου θέση είναι ότι η δημόσια τηλεόραση δεν πρέπει να έχει διαφημίσεις. Αρκεί το ανταποδοτικό τέλος (299 μύρια το 2011).
Στοιχεία από εδώ: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9 ... E%94%CE%A0, σελίδα 73
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- Eva Luna
- Φύλο: Γυναίκα
Εμενα, που ειμαι διστακτικη σε καθε ειδους αψυχολογητων ντου, αυτο το αρθρο με κεντρισε:
Γιατί σε θέλουν ως αγανακτισμένο στον δρόμο με πρόσχημα την ΕΡΤ;
Το ιδιο ακριβως ειχα διερωτηθει κι εγω. Μια απορια που μου σφηνωθηκε αστραπιαια στην σκεψη την ωρα που παρατηρουσα ενα
απο τα πρωτα ερασιτεχνικα βιντεακια απο μεσα απο την ΕΡΤ. Εβλεπα καποιον να περπαταει σε αδειους διαδρομους, ομως φωτισμενους
διαδρομους κι εκει εφαγα την φλασια: αν πραγματικα σε ηθελαν φιμωμενο, δεν θα σε αφηναν να σουλατσερνεις στο κτηριο με νταλα φωτα.
Κατι αλλο παιζει. Καί κατι αλλο περα απο το προκλητικο λουκετο.
Προκλητικο και προκλητο, ετσι το ειδα προσωπικα.
(Εννοειται πως συνεχιζω να διαφωνω καθετα με αυτο το λουκετο).
Μικρο αποσπασμα:
[...]Αν δεν ήθελαν οι κρατούντες που εχουν τα ηνία της χώρας (όποιοι κι αν είναι αυτοί) να πάρει διαστάσεις το θέμα σε βαθμό υπερπαραγωγής, από την στιγμή που νομοθετικά το θέμα θεωρείται λήξαν, θα έπρεπε χωρίς φασαρίες και χωρις ΜΑΤ, να πάει ένας εισαγγελέας με έναν υπάλληλο της ΔΕΗ και με επιδοτήριο την απόφαση που πάρθηκε, απλά να κατεβάσει τις ασφάλειες στις χελώνες του ρεύματος, οπότε δεν θα μπορούσαν να εκπέμψουν. Τόσο απλό και χωρίς αντιδράσεις, αφού οι εκπομπές γίνονται με το ρεύμα και το ρεύμα παρέχεται στην ΕΡΤ!
Μας θυμίζει κάτι σχετικό η πολύ πρόσφατη ιστορία σχετικά με την προώθηση της αγανάκτησης;[...]
Το ιδιο ακριβως ειχα διερωτηθει κι εγω. Μια απορια που μου σφηνωθηκε αστραπιαια στην σκεψη την ωρα που παρατηρουσα ενα
απο τα πρωτα ερασιτεχνικα βιντεακια απο μεσα απο την ΕΡΤ. Εβλεπα καποιον να περπαταει σε αδειους διαδρομους, ομως φωτισμενους
διαδρομους κι εκει εφαγα την φλασια: αν πραγματικα σε ηθελαν φιμωμενο, δεν θα σε αφηναν να σουλατσερνεις στο κτηριο με νταλα φωτα.
Κατι αλλο παιζει. Καί κατι αλλο περα απο το προκλητικο λουκετο.
Προκλητικο και προκλητο, ετσι το ειδα προσωπικα.
(Εννοειται πως συνεχιζω να διαφωνω καθετα με αυτο το λουκετο).
Μικρο αποσπασμα:
[...]Αν δεν ήθελαν οι κρατούντες που εχουν τα ηνία της χώρας (όποιοι κι αν είναι αυτοί) να πάρει διαστάσεις το θέμα σε βαθμό υπερπαραγωγής, από την στιγμή που νομοθετικά το θέμα θεωρείται λήξαν, θα έπρεπε χωρίς φασαρίες και χωρις ΜΑΤ, να πάει ένας εισαγγελέας με έναν υπάλληλο της ΔΕΗ και με επιδοτήριο την απόφαση που πάρθηκε, απλά να κατεβάσει τις ασφάλειες στις χελώνες του ρεύματος, οπότε δεν θα μπορούσαν να εκπέμψουν. Τόσο απλό και χωρίς αντιδράσεις, αφού οι εκπομπές γίνονται με το ρεύμα και το ρεύμα παρέχεται στην ΕΡΤ!
Μας θυμίζει κάτι σχετικό η πολύ πρόσφατη ιστορία σχετικά με την προώθηση της αγανάκτησης;[...]
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
έχει κενά το σκεπτικό και δεν είναι "τόσο απλό" όσο λέει.Eva Luna έγραψε:Εμενα, που ειμαι διστακτικη σε καθε ειδους αψυχολογητων ντου, αυτο το αρθρο με κεντρισε:
Πρώτον, αυτή τη φορά ο κόσμος κατέβηκε-μαζεύτηκε πολύ λιγότερο ως "αγανακτησμένος", (έχει σπάσει η χολή του από τα απανωτά χτυπήματα) και μάλλον περισσότερο σαν "αποφασισμένος". Η ηρεμία που επικρατεί σε μια τεράστια μάζα ανθρώπων, ακόμα και το "γλέντι" που στήνεται κάποιες στιγμές εκεί, κάνει αυτή τη μάζωξη, πολύ διαφορετική από τις άλλες.
Δεύτερον, δεν είναι "τόσο απλό" να στείλει εισαγγελέα με υπάλληλο της ΔΕΗ και να κατεβάσει διακόπτες του ρεύματος. Αφ'ενός διότι αν το έκανε θ'αναγκαζόταν να εμφανίσει και τα ΜΑΤ να συνοδεύσουν μια τέτοια "πομπή' και αυτό ΔΕΝ την παίρνει την κυβέρνηση, δεύτερον γιατί στην προκειμένη τα'βαλε μ'έναν οργανισμό που έχει αρκετά μεγάλη ενεργειακή αυτονομία, και έχει και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και του ΟΤΕ να υποβοηθούν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Ακούγονται πολλά για τους λόγους που έκαναν τέτοια ξαφνική και αδιανόητη κίνηση. 'Εχω πάψει να προσπαθώ να το καταλάβω με την κοινή λογική, διότι εδώ παίζονται και παιχνίδια πέρα και έξω οποιασδήποτε κοινής λογικής και αυτό το νιώθω έντονα, από τη στιγμή που "μαύρισε" ο δέκτης μου στις συχνότητες της ΕΡΤ. Ας είναι όποιοι θέλουν οι λόγοι. Δε θα εγκλωβίζω άλλο το μυαλό και την ενέργειά μου σ'αυτούς. Πάει χαμένη και τους τρέφει κι από πάνω. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να τους υπερβούμε όλους αυτούς... βαθύτατα μέσα μας...
και κυρίως, πρέπει να νιώσουμε ότι αυτές τις ιστορικές στιγμές- δεν πρέπει
να σκεφτόμαστε "μικρά" και "κομματικά"... Αυτές οι στιγμές/ώρες/μέρες...
μπορεί να είναι σταθμός και στροφή στην εξέλιξη της πορείας όλων μας,
και της ύπαρξής μας ως έθνους.
Δεν ξέρω αν ακούσατε το τελευταίο βίντεο που έβαλα με τον Καζάκη (στο νήμα του) να μιλάει (ευρισκόμενος μέσα στην ΕΡΤ) με τον Κακλαμάνο. Λέγονται πράγματα πολύ σημαντικά σ'αυτό το 19λεπτο, ίσως σημαντικότερα απ'όλα όσα έχει πει ο Καζάκης μέχρι τώρα...
ακούστε το
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... d3UEmOS7Jk
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Επικοινωνία:
Κώδικας: Επιλογή όλων
Εμενα, που ειμαι διστακτικη σε καθε ειδους αψυχολογητων ντου, αυτο το αρθρο με κεντρισε:
Αυτό το καθίκι με το ψευδώνυμο "Έλ λην Μακεδόνας" σταλάζει σιγά -σιγά το φαρμάκι του
για να σου βάλει την αμφιβολία, όπως έκαναν και με τους αγανακτισμένους
στις πλατείες το 2011 !!
Σαν απάντηση δίνω αυτό το βίντεο
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
Η τελευταία συναυλία της ΕΡΤ…
Με δάκρυα στα μάτια, έπειτα από 75 χρόνια η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ έδωσε χθες βράδυ την τελευταία της συναυλία.
Οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο το κοινό τους...
Σημ.axinosp. Όταν είσαι κομματόσκυλο δεν κλαις τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο, ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με δάκρυα στα μάτια, έπειτα από 75 χρόνια η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ έδωσε χθες βράδυ την τελευταία της συναυλία.
Οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο το κοινό τους...
Σημ.axinosp. Όταν είσαι κομματόσκυλο δεν κλαις τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο, ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- Hlios
- Επίτιμος
+1000!!ArELa έγραψε:Ακούγονται πολλά για τους λόγους που έκαναν τέτοια ξαφνική και αδιανόητη κίνηση. 'Εχω πάψει να προσπαθώ να το καταλάβω με την κοινή λογική, διότι εδώ παίζονται και παιχνίδια πέρα και έξω οποιασδήποτε κοινής λογικής και αυτό το νιώθω έντονα, από τη στιγμή που "μαύρισε" ο δέκτης μου στις συχνότητες της ΕΡΤ. Ας είναι όποιοι θέλουν οι λόγοι. Δε θα εγκλωβίζω άλλο το μυαλό και την ενέργειά μου σ'αυτούς. Πάει χαμένη και τους τρέφει κι από πάνω. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να τους υπερβούμε όλους αυτούς... βαθύτατα μέσα μας...
και κυρίως, πρέπει να νιώσουμε ότι αυτές τις ιστορικές στιγμές- δεν πρέπει
να σκεφτόμαστε "μικρά" και "κομματικά"... Αυτές οι στιγμές/ώρες/μέρες...
μπορεί να είναι σταθμός και στροφή στην εξέλιξη της πορείας όλων μας,
και της ύπαρξής μας ως έθνους.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Άλλος ένας προβληματισμός για τα τεκταινόμενα της ερτ.
http://savrez.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4773.html
το διάβασα στον αλφειο
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/06 ... berta.html
προσωπικά δεν γνωρίζω πράματα και θάματα ούτε παρασκήνιο και προσκήνιο.
όλα παίζονται και όλα μπορούν να εκμεταλλευτούν προς και από πάσα κατεύθυνση.
Θεωρω ομως τον προβληματισμό αυτού του αγνώστου για μένα ανθρώπου,
περί φιμώσεως η οχι του διαδικτύου, αρκετά σοβαρό και όχι εντελώς αβάσιμο.
http://savrez.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4773.html
το διάβασα στον αλφειο
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/06 ... berta.html
Η ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΣΩΣΙΒΙΟ!ΚΟ ΝΕ (Τ) ΑΒΕΡΤΑ;
Η ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΣΩΣΙΒΙΟ! ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ... ΚΟ ΝΕ (Τ) ΑΒΕΡΤΑ;
Προς τους διαχειριστές επικοινωνιών της ΕΡΤ τον τομέα ενημέρωσης ή άλλο υπό αυτές τις συνθήκες αρμόδιο τμήμα.
Στις 9:33 μ.μ.της Πέμπτης 13 Ιουνίου μετά από απόφαση δύο ακόμα επαγγελματιών blogger -ανεξάρτητων δημοσιογράφων μελών της ΕΣΔ και με την σύμφωνη γνώμη αρθρογράφων της ομάδας που εκπροσωπώ και εκφράζω, σας απέστειλα σχετικό e-mail με το οποίο σας ενημέρωσα για τις ενέργειες στήριξης κυρίως του Thraki Life News και δευτερευόντως του υπό ανάπτυξη Gr Life News.
Εκτός των στοιχείων επικοινωνίας σε αυτό αναφέραμε τα εξής παρακάτω:
* * * Σας γνωστοποιούμε πως με εξωτερικό εμφανή player αλλά και εσωτερικό, είμαστε συνεχώς σε σύνδεση μαζί σας μέσω της EBU τόσο στο Τhraki Life News με ευρεία αποδοχή σε όλη την Θράκη, αλλά και στο νέο μας Gr Life News με πανελλαδικό χαρακτήρα που πρόσφατα δημιουργήσαμε.
Ως ένδειξη μάλιστα συμπαράστασης φροντίσαμε να κυριαρχεί η ΕΡΤ αλλά και συμβολικά διαθέσαμε μέρος των backgrounds μας με θέμα την ΕΡΤ.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη , καλή συνέχεια και σύντομα να είστε κοντά μας από τις σταθερές σας συχνότητες! * * *
Χωρίς να παραγνωρίζουμε την υποχρεωτική εξυγίανση της Δημόσιας Τηλεόρασης... η μικρή μας προσφορά σκοπό είχε μόνο την ενθάρρυνση πλήθους οικογενειών για ελπίδα.
Την καταθέσαμε σαν πράξη αλληλεγγύης μόνο για τους εργαζόμενους της διπλανής πόρτας που εκεί παλεύουν για τη ζωή τους και σήμερα δοκιμάζονται προς χάριν των βολεμένων ακριβοπληρωμένων!
Για την συμμετοχή μας στον αγώνα και την αγωνία τους ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε οποιοδήποτε ανταποδοτικό όφελος!
Στη συνέχεια και παρακολουθώντας σας με ενδιαφέρον ώστε να διαμορφώσω προσωπική άποψη και δημοσιογραφική δράση αναφορικά με τις εξελίξεις... παρατήρησα μάλλον την θλιβερή πραγματικότητα!
Πρόσεξα τα "σουπεράκια" με τις σελίδες - sites και blogs - συναδέλφων που σε απ' ευθείας σύνδεση, σας έβγαζαν και αυτοί στον διαδικτυακό αέρα...
Για τα επόμενα λίγα λεπτά πίστεψα πως θα έβλεπα να σκρολάρει πλειάδα διαδικτυακών τόπων, αφού σημαντικό μέρος του Ελληνικού internet μεταλλάχθηκε σε "πλατφόρμα" της ΝΕΤ (ΕΡΤ) και χάρηκα για το "αντίδωρο" όχι τόσο της αναγνώρισης όσο της ουσιαστικής αλληλεγγύης (αμφίδρομη σχέση)
Λίγο μετά και παρακολουθώντας σας συνεχώς ανησύχησα μήπως τελικά όσοι σας αναμεταδίδουν είναι αυτοί οι λίγοι που...φιγουράρουν στη γκρι "φάσα" φιλοξενίας ή μήπως με εντολή Σαμαρά άρχισαν τα λουκέτα και στο διαδίκτυο!
Τότε "σκέφτηκα" προβληματισμένος, πως ο χώρος φιλοξενίας - αναφοράς των συνεργαζόμενων σελίδων που διαθέσατε θα γινόταν όλο και φτωχότερος ώσπου... η κυβέρνηση Σαμαρά θα "σφράγιζε μέχρι και το τελευταίο site ή blog...
Αργότερα κατάλαβα κάτι που μάλλον "δεν ήθελα" τόσες ώρες να συνειδητοποιήσω!!!
Κανείς δεν "σφράγισε" ούτε το Thraki Life News ούτε το Gr Life News!
Στην αναζήτησή μου είδα πως και κανένας από όσους σας προσέφεραν έναν ακόμα χώρο έκφρασης... δεν σφραγίστηκε!
Τελικά άργησα λίγο αλλά... μετά από κάποιες ώρες υποψιάζομαι γιατί πολλοί από τους συναδέλφους μου δεν είχαν την φιλοξενία σας!
Επειδή όμως ...άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε... σας ερωτώ για να ξέρω τι πρέπει να πω στον βαθύτερο εαυτό μου!
Μήπως η συμπαράσταση των υπολοίπων της εναλλακτικής ενημέρωσης... σας είναι αδιάφορη;
Ή... Μήπως ή "λούπα" με τους ίδιους και ίδιους κόλλησε;
Μήπως είναι τυχαίο;
Ή μήπως... γιατί πολλοί από εμάς δεν έχουμε ΚΟ...ΝΕ (Τ);;;
προσωπικά δεν γνωρίζω πράματα και θάματα ούτε παρασκήνιο και προσκήνιο.
όλα παίζονται και όλα μπορούν να εκμεταλλευτούν προς και από πάσα κατεύθυνση.
Θεωρω ομως τον προβληματισμό αυτού του αγνώστου για μένα ανθρώπου,
περί φιμώσεως η οχι του διαδικτύου, αρκετά σοβαρό και όχι εντελώς αβάσιμο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- axinosp
- Επικοινωνία:
Σήμερα ανεβαίνω ΕΡΤ μετά από απουσία μία μέρας μετά από κάποια "τυχαία" γεγονότα !!
Όταν ανέβηκα την Πέμπτη το βράδυ στο Ραδιομέγαρο με την μοτοσυκλέτα στο δρόμο,
με έπιασε μπόρα, φτάσαμε μέσα Ιούνη και "τυχαία" κάθε βράδυ μετά τις οκτώ βρέχει πάνω από την ΕΡΤ !!
δεν υπήρχε σημείο του σώματος μου που να έμεινε στεγνό !!
Χάρι στην πολύτιμη συμπαράσταση της Joy γλίτωσα την πνευμονία και το κρυολόγημα,
τροφοδοτώντας με συνεχώς με δόσεις τσίπουρου σαν φαρμακευτική αγωγή !!
Ξημερώματα Παρασκευής φεύγοντας από την ΕΡΤ
μετά το τέλος της βάρδιας της περιφρούρησης, μαζί με την Joy με περίμεναν τα ...
λεβεντόπαιδα του Δένδια στο ύψος του Νομισματοκοπίου και με σταμάτησαν για Αλκοτέστ !!
Όποιος έβγαινε από την ΕΡΤ "τυχαία" πάλι το τονίζω τον σταματούσαν !!
Αποτέλεσμα κατάσχεση της μηχανής......700 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση του διπλώματος,
για τρεις μήνες !!
Όποιος έχει μεταφορικό μέσο ας μου στείλει μήνυμα-τηλ για την επιστροφή αργά το βράδυ από την ΕΡΤ !!
Όταν ανέβηκα την Πέμπτη το βράδυ στο Ραδιομέγαρο με την μοτοσυκλέτα στο δρόμο,
με έπιασε μπόρα, φτάσαμε μέσα Ιούνη και "τυχαία" κάθε βράδυ μετά τις οκτώ βρέχει πάνω από την ΕΡΤ !!
δεν υπήρχε σημείο του σώματος μου που να έμεινε στεγνό !!
Χάρι στην πολύτιμη συμπαράσταση της Joy γλίτωσα την πνευμονία και το κρυολόγημα,
τροφοδοτώντας με συνεχώς με δόσεις τσίπουρου σαν φαρμακευτική αγωγή !!
Ξημερώματα Παρασκευής φεύγοντας από την ΕΡΤ
μετά το τέλος της βάρδιας της περιφρούρησης, μαζί με την Joy με περίμεναν τα ...
λεβεντόπαιδα του Δένδια στο ύψος του Νομισματοκοπίου και με σταμάτησαν για Αλκοτέστ !!
Όποιος έβγαινε από την ΕΡΤ "τυχαία" πάλι το τονίζω τον σταματούσαν !!
Αποτέλεσμα κατάσχεση της μηχανής......700 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση του διπλώματος,
για τρεις μήνες !!
Όποιος έχει μεταφορικό μέσο ας μου στείλει μήνυμα-τηλ για την επιστροφή αργά το βράδυ από την ΕΡΤ !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Έλεος ρε Αχινέ, έλεος....
Αν ήμουν Αθήνα, δεν το συζητάμε.
Από Δευτέρα θα είμαι εκεί μαζί σας, βρέξει χιονίσει.
(μην αποκλείεις ΚΑΙ να χιονίσει Ιούνη μήνα... )
Στείλε μου ρε το κινητό σου σε ΡΜ, γιατί έχω λάθος κινητό λέμε.
Αν ήμουν Αθήνα, δεν το συζητάμε.
Από Δευτέρα θα είμαι εκεί μαζί σας, βρέξει χιονίσει.
(μην αποκλείεις ΚΑΙ να χιονίσει Ιούνη μήνα... )
Στείλε μου ρε το κινητό σου σε ΡΜ, γιατί έχω λάθος κινητό λέμε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Επικοινωνία:
Μήπως λέω "τυχαία" πάλι το Internet κάνει συνεχώς διακοπές ;;;;
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Πάνω που άρχισε να λέει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εκεί, κόπηκε εικόνα/ήχος, μετά επανήλθε η εικόνα, τώρα επανέρχεται κι ο ήχος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Επικοινωνία:
είδα και τη φάτσα του Lazydog !!
Πάλι μου έπεσε το δίκτυο
Πάλι μου έπεσε το δίκτυο
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
αχινέ, μόλις διάβασα το μήνυμά σου και τα έχω πάρει στο κρανίο με τους @@!! είναι ύπουλοι και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.. μη μασάς φίλε, θα την πάρεις την μηχανή σου, και αν χρειαστεί θα βοηθήσουμε όλοι μας για αυτό..
χθες το βράδυ τελικά κατάφερα και εγώ να πάω από εκεί.. έφτασα κατά τις 11 το βράδυ και μου έκανε εντύπωση ότι φεύγοντας, στις 5 το πρωί υπήρχε ακόμα έξω κόσμος που τραγουδούσε και χόρευε.. πλησιάζοντας στο κτήριο, σε χτυπάει μια εκπληκτική, ηλεκτρισμένη πανηγυρική-επαναστατική ατμόσφαιρα, χαρακτηριστική των τόπων όπου γράφεται ιστορία, η οποία είναι διάχυτη και στους χώρους του κτηρίου..
στην είσοδο βρήκα και τον αρίωνα (να το πω και εδώ μέσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο - διαμάντι, πραγματικά πολύ σπάνια ποιότητα, από τους ελάχιστους), ο οποίος με καλοδέχτηκε, με έβαλε μέσα και ανεβήκαμε πάνω, όπου βρήκα έναν φίλο παραγωγό και ανεβήκαμε πάνω, και όλη νύχτα τα λέγαμε με τους απολυμένους του ραδιοφώνου.. κάποιοι από αυτούς μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξύπνησαν βίαια στην υπαρκτή εδώ και καιρό πραγματικότητα για εμάς τους υπόλοιπους, χάρηκα όμως που διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι είναι αφυπνισμένοι.. ο πραγματικός όμως παλμός της ερτ είναι έξω από το μέγαρο
πρέπει να φύγω σε λίγο και δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά περισσότερα.. δείτε όμως αυτό (από τα γραφεία του 3ου ορόφου)
(σημ. η ένταση της μουσικής είναι αρκετά δυνατή - σόρρυ, δεν ήξερα πώς να το ρυθμίσω - οπότε χαμηλώστε τον ήχο στους υπολογιστές σας, αν δεν θέλετε να αναπηδήσετε στις καρέκλες σας)
χθες το βράδυ τελικά κατάφερα και εγώ να πάω από εκεί.. έφτασα κατά τις 11 το βράδυ και μου έκανε εντύπωση ότι φεύγοντας, στις 5 το πρωί υπήρχε ακόμα έξω κόσμος που τραγουδούσε και χόρευε.. πλησιάζοντας στο κτήριο, σε χτυπάει μια εκπληκτική, ηλεκτρισμένη πανηγυρική-επαναστατική ατμόσφαιρα, χαρακτηριστική των τόπων όπου γράφεται ιστορία, η οποία είναι διάχυτη και στους χώρους του κτηρίου..
στην είσοδο βρήκα και τον αρίωνα (να το πω και εδώ μέσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο - διαμάντι, πραγματικά πολύ σπάνια ποιότητα, από τους ελάχιστους), ο οποίος με καλοδέχτηκε, με έβαλε μέσα και ανεβήκαμε πάνω, όπου βρήκα έναν φίλο παραγωγό και ανεβήκαμε πάνω, και όλη νύχτα τα λέγαμε με τους απολυμένους του ραδιοφώνου.. κάποιοι από αυτούς μου έδωσαν την εντύπωση ότι ξύπνησαν βίαια στην υπαρκτή εδώ και καιρό πραγματικότητα για εμάς τους υπόλοιπους, χάρηκα όμως που διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι είναι αφυπνισμένοι.. ο πραγματικός όμως παλμός της ερτ είναι έξω από το μέγαρο
πρέπει να φύγω σε λίγο και δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά περισσότερα.. δείτε όμως αυτό (από τα γραφεία του 3ου ορόφου)
(σημ. η ένταση της μουσικής είναι αρκετά δυνατή - σόρρυ, δεν ήξερα πώς να το ρυθμίσω - οπότε χαμηλώστε τον ήχο στους υπολογιστές σας, αν δεν θέλετε να αναπηδήσετε στις καρέκλες σας)
...να είστε πάντα καλά...
- axinosp
- Επικοινωνία:
Δεν είναι βαλς είναι Τάνγκο
"Scent of a Woman" με τον Αλ Πατσίνο
Τα σπάει η ΕΡΤ !!
Όλα συνοψίζονται σε μια φράση.......
ΥΓΕΙΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!
Εγώ το βράδυ πάντως θα είμαι Μέγαρο (της ΕΡΤ) μαζί με το παίδαρο τον Αιθερό
"Scent of a Woman" με τον Αλ Πατσίνο
Τα σπάει η ΕΡΤ !!
Όλα συνοψίζονται σε μια φράση.......
ΥΓΕΙΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!
Εγώ το βράδυ πάντως θα είμαι Μέγαρο (της ΕΡΤ) μαζί με το παίδαρο τον Αιθερό
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
χαχαχα αχινέ, συγχώρεσέ μου μου την τεχνική άγνοια στα χορευτικά, πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι το βαλς ακούγεται πολύ πιο όμορφο σαν τίτλος από το ταγκό
απόψε είναι λίγο δύσκολο να έρθω από εκεί νωρίς, έχει γενέθλια ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους, σίγουρα όμως θα κάνω ένα πέρασμα στην επιστροφή, όσο αργά και αν είναι.. αν είσαι ακόμα εκεί, με μεγάλη μου χαρά θα σε επιστρέψω και σπίτι (το ξέρω ότι είναι δύσκολα χωρίς μηχανή φίλε)
καλή συνέχεια!!
απόψε είναι λίγο δύσκολο να έρθω από εκεί νωρίς, έχει γενέθλια ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους, σίγουρα όμως θα κάνω ένα πέρασμα στην επιστροφή, όσο αργά και αν είναι.. αν είσαι ακόμα εκεί, με μεγάλη μου χαρά θα σε επιστρέψω και σπίτι (το ξέρω ότι είναι δύσκολα χωρίς μηχανή φίλε)
καλή συνέχεια!!
...να είστε πάντα καλά...
- ArELa
- Founder-Administrator
Eγώ αύριο πάω ΕΡΤ ο κόσμος να χαλάσει. Το ότι είμαι ακόμα μακρυά απ'αυτή την μάζωξη, μ'έχει κυριολεκτικά αρρωστήσει.
Θα ξεκινήσω μεσημέρι από μεταξύ 12-2. Όποιος θέλει να'ρθει μαζί μου, ας πάρει τον ηλεκτρικό να συναντηθούμε έξω απ'την αγ. βαρβάρα και να φύγουμε από 'κει χαλαρά για Αγ. Παρασκευή.
Αχινέ, μια βόλτα στον ηλεκτρικό σου είναι εύκολη. Καβάλα το τρένο,
κατέβα Ανω Πατήσια και φύγαμε!
Πάρε με εσύ τηλέφωνο αφού δεν έχεις κινητό.
Τον Αρίωνα δεν ξέρω πού θα τον βρω.
Αν έχω Αχινό ή Χαρούλα μαζί μου, θα με οδηγήσουν εκείνοι.
Διαφορετικά, το καλό που σου θέλω Αρίων, να απαντάς όταν
σε καλώ στο κινητό, αλλιώς...
Θα ξεκινήσω μεσημέρι από μεταξύ 12-2. Όποιος θέλει να'ρθει μαζί μου, ας πάρει τον ηλεκτρικό να συναντηθούμε έξω απ'την αγ. βαρβάρα και να φύγουμε από 'κει χαλαρά για Αγ. Παρασκευή.
Αχινέ, μια βόλτα στον ηλεκτρικό σου είναι εύκολη. Καβάλα το τρένο,
κατέβα Ανω Πατήσια και φύγαμε!
Πάρε με εσύ τηλέφωνο αφού δεν έχεις κινητό.
Τον Αρίωνα δεν ξέρω πού θα τον βρω.
Αν έχω Αχινό ή Χαρούλα μαζί μου, θα με οδηγήσουν εκείνοι.
Διαφορετικά, το καλό που σου θέλω Αρίων, να απαντάς όταν
σε καλώ στο κινητό, αλλιώς...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble