Λουκέτο στην ΕΡΤ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Re: Λουκέτο στην ΕΡΤ

Δημοσίευση από Irene3006 » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:04

Dread έγραψε:
Irene3006 έγραψε:
Dread έγραψε: Α...και αυτός που το πήρε, κοιτάξτε τι έχει στο site.... :lol: :lol:
Θα μπορούσε να 'ναι και φίλος σου.....
Απόλυτα... :wink:
Επιβάλλεται να γνωριστείτε.... Κοίταξέ το.... :wink:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:12

Exciter έγραψε:Εγώ ανέφερα τα νούμερα και τίποτε άλλο. Η διαίρεση, για όποιον δεν την έκανε, βγάζει κόστος περίπου 48.000 ανά εργαζόμενο το χρόνο (ΜΕ εργοδοτικές εισφορές, δλδ κάπου 37.000 χωρίς, αυτό που λέμε μεικτά, το χρόνο). Προφανώς, μη έχοντας αναλυτικά στοιχεία, αυτά δεν δημοσιεύονται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε παραπάνω.

Χρειάζονται, πάντως, πολλοί "καρεκλοκένταυροι" για να βγει τέτοιος μέσος όρος, αν οι υπόλοιποι είναι των 800 ευρώ (δλδ περίπου 14.000 ετήσιο κόστος).
Πού τους βρήκες αυτούς τους αριθμούς; Από κανά σάιτ της ΝΔ? Τέλος πάντων...
Οι αριθμοί που δίνεις και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ο μέσος όρος που βγάζεις, εμένα προσωπικά δεν με πείθουν. Ξέρω καλά πως κάποιοι διορισμένοι προσφάτως από Σίμο, έπαιρναν μισθουλάκια από 50 ως και 90 χιλιάρικα... Όπως επίσης ξέρω καλά, ότι υπήρχαν άλλοι, κάτι ταλαίπωροι ρεπόρτερ που έβγαιναν στους δρόμους με ήλιο, χιόνι, ή βροχή, και έπαιρναν 700...

Αλλά και έτσι να'ταν όπως τα λες (που δεν είναι)

1/η ΕΡΤ δεν έπαυε να είναι κερδοφόρος οργανισμός που έδινε στο κράτος, δεν του έπαιρνε. και τα ομιχλώδη επιχειρήματα της ΝΔ και άλλων καλόπαιδων που έλεγαν ότι "έμπαιναν μέσα" καλύτερα να τα λένε αλλού.

2/ η ΕΡΤ δεν είναι μόνο αριθμοί, είναι και άνθρωποι που βγαίνουν ξεκρέμαστοι στον αέρα εν μία νυκτί, άνθρωποι με οικογένειες, δάνεια, υποχρεώσεις.
Κι αντί να λέμε, δεν τους λυπάμαι γιατί βγήκα κι εγώ στην ανεργία κι άλλοι σαν εμένα, θα'ταν καλύτερα να λέμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να έχουμε το δικαίωμα της εργασίας ΟΛΟΙ, όχι να επιχαίρουμε (έστω και ενδόμυχα) που έχασαν άλλοι 3000 τη δουλειά τους. Κι αν κάποιοι είχαν προνόμια, το ζητούμενο των συμπολιτών θα έπρεπε να είναι να έχουν κι εκείνοι προνόμια, όχι να χάσουν οι άλλοι τη δουλειά τους...

3/ Η ΕΡΤ είναι επίσης και πολιτισμός. Παρουσίαζε πολιτιστικά δρώμενα, λαογραφία, θαυμάσια καλλιτεχνικά προγράμματα, ντοκυμαντέρ και άλλες ποιοτικές εκπομπές, έναντι των λάιφ στάιλ των ιδιωτικοκάναλων, που οι παρουσιαστές τέτοιων "ανώτερου επιπέδου" εκπομπών, έπαιρναν τρελά λεφτά και γι'αυτούς δεν μιλάει κανείς, ενώ οι μισθοί των ανθρώπων της ΕΡΤ ενοχλούν ξάφνου πάρα πολύ.

4/ Οι μισθοί δεν παίρνονται εκβιαστικά από το προσωπικό, τους ορίζουν οι εκάστοτε διοικήσεις των καναλιών. Αν υπήρχαν αργόμισθοι με πολύ μεγάλους μισθούς, οι κυβερνήσεις ήταν αυτές που τους διόριζαν, (δηλαδή τα παληκάρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσαν τόσα χρόνια) κι αυτές ευθύνονται,
όχι αυτοί που τώρα απολύθηκαν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, με συνοπτικές διαδικασίες και απάνθρωπα. Ας άλλαζε η κυβέρνηση τη διοίκηση που ΑΥΤΗ είχε διορίσει, ας απέλυε τους πολύυυυυυυ υψηλόμισθους που πάλι αυτή είχε διορίσει, ας έμπαινε μέσα να κάνει πραγματική κάθαρση και να διορθώσει το λειτουργικό εκεί που χώλαινε. Το κατέβασμα του διακόπτη δεν είναι επιλογή που θα'πρεπε να συζητάμε καν! Έλεος δηλαδή!

5/ Η ΕΡΤ ήταν επίσης ο φορέας που έδειχνε και αθλητικά δρώμενα, από ποδόσφαιρο μέχρι meetings στίβου, πατινάζ, ολυμπιακών και δε συμμαζεύεται.
Για τα λεφτά που θα χαθούν απ'αυτές τις μη εκπληρούμενες πλέον υποχρεώσεις, δε βλέπω να κόπτεσαι ως Ελληνας πολίτης...Γιατί αν μέχρι τώρα έδινες 4,5 ευρουδάκια για την ΕΡΤ, το κλείσιμό της θα σου κοστίσει περισσότερο... αλλά δε βαριέσαι... φαίνεται πως είναι πιο σημαντικό για σένα να δικαιολογήσεις - ή και να δικαιώσεις κι όλας- το κατέβασμα των διακοπτών, πράγμα που όμως δεν δικαιολογείται ούτε δικαιώνεται, όσα "σαθρά" κι αν προτάξεις, διότι είναι απολυταρχική, φασιστική ενέργεια, ΟΠΩΣ και να το δει κανείς.
seliniasmenos έγραψε:Γιατί λοιπόν αυτή η διάκριση μεταξύ ιδιωτικού τομέα και δημόσιου;
Γιατί; Γιατί παίζουν και πολλοί από τους παραπάνω λόγους που ανέφερα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ/ΑΝ για ένα Αλτερ, γιατί η ΕΡΤ είναι δημόσια κι όχι ιδιωτική, και ως τέτοια ανήκει στον λαό της εκάστοτε χώρας και όχι στον όποιον Κουρή... Γιατί η ΕΡΤ έχει ιστορία και πολιτισμό που προφανώς δεν γνωρίζεις- και δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις γι'αυτόν... Ιστορία άνω των 50 χρόνων έναντι της κερδοσκοπικής ιστορίας πολύ λιγότερων χρόνων ενός ιδιωτικού χαφιεδοκάναλου. Γιατί παρά το "κατευθυνόμενο" της ενημέρωσης/των ειδήσεων, η ΕΡΤ ήταν πολύ πιο αξιοπρεπής στην παρουσίασή τους, απ'ό,τι τα ιδιωτικά που παρέδιδαν και οπίσθια στις εκάστοτε εξουσίες. (Εγώ βλέπεις είμαι απ'αυτούς τους μαλάκες που έβλεπα ΕΡΤ- ή την προτιμούσα αν θες απ'τα ιδιωτικά κανάλια...)

Ο κόσμος που μαζεύεται εκεί, δεν είναι μόνο για τους εργαζόμενους που μένουν ξεκρέμαστοι... είναι και για όλα τα υπόλοιπα.

Το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισαν άνθρωποι να στηρίξουν ΚΑΙ εργαζόμενους χωρίς να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν το έκαναν, δεν είναι λόγος να μεμψιμοιρούμε, απεναντίας είναι λόγος να λέμε ΜΠΡΑΒΟ! Στόχος των εξουσιαστών είναι να διαιρούν και να διχάζουν. Οταν πολίτες τσιμπάνε και ενστερνίζονται το διχαστικό τριπάκι που το φύτεψαν τόσο άτσαλα και ηλίθια αυτή τη φορά, τότε το κριτήριό τους είναι καπελωμένο, παγιδευμένο, περιχαρακωμένο και αμφίβολο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Dread » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:20

Και κάτι που διαπίστωσα το απόγευμα....

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, δεν είχαν απεργία σήμερα ????

Γιατί ΜΟΝΟ το MEGA και ο ANT1 έπαιξαν ειδήσεις στις 20:00 ??
Για λίγα λεπτά μονο (κανά τέταρτο το πολύ), αλλά γιατί ????
Και μόνο αυτοι ?
:dunno:

Δεν πρέπει να τους καταγγείλει η ΕΣΗΕΑ και να τους διαγράψει ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:22

Έβγαλε κι ο αποκαλυπτικός στο ΕΞΤΡΑ, αλλά δεν το βλέπεις φαίνεται...

Τις άλλες των ΜΕΓΑ-ΑΝΤ1 δεν τις είδα. Έβλεπα κυρίως απ'το νετ, την ΕΡΤ.
Είδα λίγο το αποκαλυπτικό, αλλά μου'ρθε να ξεράσω όταν είδα την Ιακωβίδου και έκλεισα τελείως την τηλεόραση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:25

Όσο για την απεργία "προς στήριξη" της ΕΡΤ, από τα ιδιωτικά...
Είναι παλιό το κόλπο. Μεθοδευμένη κι αυτή για να μην αναγκάζονται να'χουν συνδέσεις με την ΕΡΤ... Άλλωστε η δημοκρατικότατη κυβέρνηση απείλησε να κλείσει τις συχνότητες σταθμών που συνδέονταν με ΕΡΤ...
Μπράβο στον 902 που δε μάσησε.
Το μεγαλυτερο μπράβο στα λάιβστριμινγκ στο διαδίκτυο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 14 Ιουν 2013, 00:28

Dread έγραψε:H προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο....

Ανακοίνωσαν οτι ο "νέος" οργανισμός θα λέγεται ΝΕΡΙΤ......

Ούτε το domain δεν κατοχύρωσαν οι ηλίθιοι....και μετά θα το αγοράζουν γιατί είναι τόσο βλάκες.....

Α...και αυτός που το πήρε (στις 12/06/2013 έγινε η κατοχύρωση, μια μέρα μετά την ανακοίνωση ....γι αυτό λέω οτι είναι τόοοοσο μαλάκες), κοιτάξτε τι έχει στο site.... :lol: :lol:

http://www.nerit.gr :respect:

:rofl2: :rofl2: :rofl2:
το καλύτερο από όλα είναι οτι τους πήραν το ονομα.
αλλά και η αντιπρόταση...:rofl2:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Παρ 14 Ιουν 2013, 01:39

Έγραψα από μνήμης και δεν θυμόμουν καλά. 120,95 μύρια ευρώ η συνολική δαπάνη το 2011 με 3.392 εργαζομένους στις 31/12/2011.

Πιο αξιόπιστη πηγή δεν υπάρχει: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9 ... E%94%CE%A0 Στη σελίδα 79 η ανάλυση, μαζί με τα ποσά του 2010.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις Αρέλα απλώς δε με αφορούν. Δεν είμαι απολογητής της κυβέρνησης για να απαντήσω.

Έχω, πάντως, γράψει και παραπάνω την άποψή μου, ας την επαναλάβω: στην ΕΡΤ έπρεπε ν'αλλάξουν πολλά, καταλαβαίνω την προσέγγιση της τομής του γόρδιου δεσμού αντί της προσπάθειας λύσης του, αλλά αυτό που έγινε είναι προχειροδουλειά, και το χάλι με το domain name το κατέδειξε.

Προφανώς δεν επιθυμώ η ΝΕΡΙΤ να μοιάζει με τα ιδιωτικά κανάλια, και όπως έχω γράψει και παραπάνω επιθυμώ να έχει ως πρότυπο δημόσιες τηλεοράσεις όπως το BBC.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 02:27

Exciter έγραψε:Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.
Συνεννοηθήκαμε μια χαρά.
Αυτό που εγώ (και όχι μόνο εγώ ευτυχώς) αποκαλώ απολυταρχική, φασιστική κίνηση από πλευράς κυβέρνησης, εσύ το θεωρείς απλά μια "προχειροδουλειά"
διότι καταλαβαίνεις...
Exciter έγραψε: ...την προσέγγιση της τομής του γόρδιου δεσμού αντί της προσπάθειας λύσης του,
Φυσικά η λογική σου στέκεται εκ διαμέτρου αντίθετα της δικής μου, με δεδομένο πως δεν σε αφορούν αυτά που κατέγραψα, (συ ειπας) αλλά συνεννοηθήκαμε.

στο μόνο που δεν συνεννοηθήκαμε (φαίνεται...) είναι πως εγώ μιλούσα
για την ΕΡΤ κι εσύ μου το γύρισες (άγνωστο πότε) στη ΝΕΡΙΤ-ξενέριτ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 03:15

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 14 Ιουν 2013, 07:28

Θυμάστε που λέγαμε κάτι για τους αποκωδικοποιητές?

Τους είχε πιάσει πολύ πρεμούρα να βάλουμε όλοι το μαραφέτι.

Είχες κάνει πολύ ωραία έρευνα Αρελα για τα μαραφέτια αλλά το είχες πάει πολύ μακρυά.
Όχι πως δεν παίζουν και τα "μακρυά" Αλλά υπάρχουν και τα "κοντά" μέσα στη μύτη μας.
Χωρίς τα μαραφέτια δεν θα μπορούσαν με το πάτημα ενός κουμπιού να κλείνουν κανάλια.

Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να εμποδίσουν την ΕΡΤ να εκπέμπει αλλά και να τιμωρουν όποιον τους έδινε συχνότητα. Έτσι μαύρισε το ΡΙΚ το BBC το Ντοιτσε βέλε και ο 902.

Παίζει το αναλογικό Ζούγκλα. Ο 902 παίζει ΕΡΤ μετ εμποδίων.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 14 Ιουν 2013, 09:17

ArELa έγραψε:Κι αντί να λέμε, δεν τους λυπάμαι γιατί βγήκα κι εγώ στην ανεργία κι άλλοι σαν εμένα, θα'ταν καλύτερα να λέμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να έχουμε το δικαίωμα της εργασίας ΟΛΟΙ, όχι να επιχαίρουμε (έστω και ενδόμυχα) που έχασαν άλλοι 3000 τη δουλειά τους. Κι αν κάποιοι είχαν προνόμια, το ζητούμενο των συμπολιτών θα έπρεπε να είναι να έχουν κι εκείνοι προνόμια, όχι να χάσουν οι άλλοι τη δουλειά τους...
Για άλλη μιά φορά :urock: και :respect: και με bold για να φαίνονται..

Έχω βαρεθεί να το φωνάζω και έχει γκανιάξει και μαλλιάσει η γλώσσα μου πως το διαίρει και βασίλευε τους λειτούργησε και τους βόλεψε μιά χαρά... και πως το ζητούμενο ΔΕΝ είναι να μπω στην τσέπη σου να δω πόσο πάιρνεις παραπάνω από εμένα ,αλλά να σου αποδείξω πως είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και πως πρέπει να το αντιληφθούμε το συντομότερο, πριν να είναι αργά για όλους μας..

Δυστυχώς, η φαγωμάρα μεταξυ μας συνεχίζεται και το βλέπω καθημερινά..στο τέλος θα φοβόμαστε για τη ζωή μας όσοι έχουμε ακόμα δουλειά ή (ακόμα χειρότερα) όσοι έχουμε την ατυχία να είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι..Πέτυχαν μιά χαρά οι προπαγανδιστές να επιλέξουν σαφείς και υπαρκτές αδυναμίες του αμαρτωλού κρατικού μηχανισμού, να τις καταδείξουν με τα πλέον μελανά χρώματα στον πολίτη και να τις παρουσιάσουν σαν γενικό σύμπτωμα ολου του δημοσίου τομέα, τις ΕΡΤ συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, για να βγαίνουν και να λένε πολλοί- ναι είναι πολλοί και το βλέπω στα φόρουμ αλλά και στην καθημερινότητά μου- " να απολυθούν όλοι οι κοπρίτες.." Και χάνεται η ουσία, που είναι η πολυπόθητη ένωσή μας μπροστά στον κοινό εχθρό..Λυπάμαι.. :(
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 09:40

doctormarkon έγραψε:Είχες κάνει πολύ ωραία έρευνα Αρελα για τα μαραφέτια αλλά το είχες πάει πολύ μακρυά.
και όταν εδεήσω να πάρω το βίντεο με τον Λαμπρόπουλο έτοιμο και να το ανεβάσω, θα διαπιστώσεις πως ίσως δεν το είχα πάει καθόλου μακρυά, πως πάει ακόμα μακρύτερα, διότι δεν έχω χωθεί ακόμα αρκετά βαθιά στις σατανικές πρακτικές και δεν έχω βρει ακόμα τον πάτο...

πάντως στην προκειμένη, ναι...
doctormarkon έγραψε:Χωρίς τα μαραφέτια δεν θα μπορούσαν με το πάτημα ενός κουμπιού να κλείνουν κανάλια.
έδειξαν για άλλη μια φορά τις "δημοκρατικές" πρακτικές τους μέσω της digea που φυσικά κατέβασε το διακόπτη στο 902, γιατί έκανε το έγκλημα να αναμεταδίδει ΕΡΤ...
doctormarkon έγραψε:Παίζει το αναλογικό Ζούγκλα. Ο 902 παίζει ΕΡΤ μετ εμποδίων.
Και τα εμπόδια με πέθαναν στο γέλιο χθες βράδυ, που η αναμετάδοση της ΕΡΤ διακοπτόταν κι έπεφτε στη θέση της... καραγκιόζης! :lol:

Όπως προείπα, χθες είχα σχεδόν συνέχεια το δέκτη συντονισμένο στον 902.
Δηλαδή αν μετρήσει κανείς το συνολικό χρόνο που έχω ζαπάρει στο 902 από τότε που υπάρχει σαν σταθμός, χθες τον ξεπέρασα μακράν μέσα σε μία μέρα... :P

Αν και σύντομο το ποστ σου Μαρία, χαίρομαι που μίλησες κι εσύ σ'αυτό το τόπικ.
Η απουσία σου μου έγινε αισθητή. Να υποθέσω ότι ήσουν στην ΕΡΤ με το ΠΑΜΕ?
kat_woman έγραψε:Για άλλη μιά φορά :urock: και :respect: και με bold για να φαίνονται..
Κατερινάκι μου τα λέω από τότε που πρωτογράφτηκα σε φόρουμ, από τότε που πρωτομπήκα στο διαδίκτυο... και φωνή βοούσα εν τη ερήμω τότε... στο πρώτο φόρουμ που είχα γραφτεί δε,
με είπαν από "βαμμένη ΚΚΕ" μέχρι μλκ μέχρι αναρχική, μέχρι... νεοταξίτισσα. Και οι πρώτοι χαρακτηρισμοί δε με ενόχλησαν, όσο με σάλταρε ο τελευταίος όπως καταλαβαίνεις... αλλά τόσο ένιωθαν τόσο έλεγαν... (γι'αυτό και τους κούνησα το μαντήλι). Βλέποντας τώρα τη ροκιά (έστω από έναν) δεν είναι ότι ικανοποιείται το εγώ μου , παρηγορείται και χαμογελά όμως η ψυχή μου στην σκέψη ότι το τοπίο στα μυαλά αρχίζει να αλλάζει. Δεν φιλοδοξούσα ποτέ ν'αλλάξει σ'όλα τα μυαλά, αυτό θα ήταν ουτοπικό... μου αρκεί ν'αλλάξει αρκετά ώστε η κρίσιμη μάζα να μεταλαμπαδεύει με την σκεπτική της (φωτεινή) ενέργεια μια παρακίνηση και σε άλλους να βγουν από το φυτεμένο τριπάκι του "να πεθάνει η κατσίκα του διπλανού". Αν δεν έδειξε τίποτε άλλο η μεγαλειώδης προσέλευση του κόσμου στην ΕΡΤ αυτές τις μέρες, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ το έδειξε. Σημάδι που το μεταφράζω αισιόδοξα, με τα λόγια του Άικ... ότι αρχίζει να αλλάζει η παλίρροια... :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 14 Ιουν 2013, 10:30

Exciter έγραψε:
ArELa έγραψε:
Exciter έγραψε:Σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό την ΕΡΤ οι δαπάνες προσωπικού ήταν περίπου 128 εκατομμύρια ευρώ (όλα μέσα, και υπερωρίες και εργοδοτικές εισφορές δλδ). Διαιρέστε με τον αριθμό των εργαζομένων (2700 χονδρικά) και τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν πάει έτσι. Δεν μπορείς να εξισώνεις τον εργαζόμενο που παίρνει 800Ε, με τον καρεκλοκένταυρο-κομματόσκυλο που παίρνει 50.000Ε το μήνα, με τέτοιο μέσο όρο.

Λυπάμαι πολύ (αλλά δεν εκπλήσσομαι και καθόλου) που υπάρχουν άνθρωποι
οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς στηρίζουν τη λογική αυτής της κυβέρνησης.

Συμφωνώ απολύτως με LD
Εγώ ανέφερα τα νούμερα και τίποτε άλλο. Η διαίρεση, για όποιον δεν την έκανε, βγάζει κόστος περίπου 48.000 ανά εργαζόμενο το χρόνο (ΜΕ εργοδοτικές εισφορές, δλδ κάπου 37.000 χωρίς, αυτό που λέμε μεικτά, το χρόνο). Προφανώς, μη έχοντας αναλυτικά στοιχεία, αυτά δεν δημοσιεύονται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε παραπάνω.

Χρειάζονται, πάντως, πολλοί "καρεκλοκένταυροι" για να βγει τέτοιος μέσος όρος, αν οι υπόλοιποι είναι των 800 ευρώ (δλδ περίπου 14.000 ετήσιο κόστος).
και στους 2 απανταω σε ενα ποστ για αυτο κανω το quote αυτο .

Ο εργαζομενος των 800 ευρω που παει μαζι με τους συνδικαλιστες και τους εργατοπατερες
πρεπει να εξισωθει .
Αν υπερασπιστω τον Σαμαρα ειμαι ισα κι ομοια .
πως θα γινει ? εχουμε φθασει στο σημειο να υπαρασπιζουμε τους αγωνες που κανουν οι εργατοπατερες για να μην χασουν τον παχυ 2-3 μισθο .

αν βγουν με σωματειο αυτοι που παιρνουν 800 ευρω θα ειμαι μαζι τους.
αλλα οσο βγαινουν μαζι με τους συνδικαλιστες για εμενα ειναι συνενοχοι
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 14 Ιουν 2013, 15:10

Τον τελευταίο καιρό ήμουν πολύ απογοητευμένη με όσα γίνονται αλλά κυρίως με όσα δεν γίνονται.
οταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ σοκαρίστηκα όπως όλοι. Τις δύο πρώτες μέρεςπαρακολουθούσα όλα όσα γίνονταν με σκεπτικισμό. Έλεγα, οκ θα μαζευτει κόσμος και μετα θα ξεθυμάνει το πράγμα και μετα πάλι μία από τα ίδια.
Σιγά σιγά όμωας αρχισα νατο παίρνω αλλιώς. Αρχισα να το παίρνω προσωπικά

Αυτό που έκαναν και με τον τρόπο που το εκαναν είναι χτύπημα σε μένα προσωπικά και σε όλους μας. Αν σέβομαι λοιπόν τον εαυτό μου σαν ανθρωπο οφείλω να βρίσκομαι εκεί.

Δεν με ενδιαφέρει τι και αν μερικοί στην ΕΡΤ επαιρναν παχυλούς μισθούς. Δεν θα τους βάλω όλους σε ενα τσουβάλι. Αν μπώ σε αυτή τη λογική κανω διαχωρισμό και τους βάζω απέναντι μου Απέναντί τους όμως είναι και αυτοί που κατέβασαν το διακόπτη και με έκαναν να τα βλέπω μαύρα και η θέση μου δεν είναι σε αυτή την όχθη.

Δεν θα κάτσω να περιμένω αυθόρμητους ξεσηκωμούς όπως πρινδύο χρόνια για να θεωρήσω ότι αυτό που γίνεται είναι αυθεντικό ούτε θα κάτσω να σκεφτώ αν όλα αυτό θα καπελωθεί από κόματα. Ούτε θα κάτσω να σκεφτώ να όλο αυτό ξεθυμάνει σε λίγο.
Με λίγα λόγια δεν θα κάτσω σπίτι μου επειδή μπορεί και ίσως και αν κ.λ.π.
Αν σεβομαι τον εαυτό μου οφείλω να ειμαι εκεί.
Χτες πήγα και θα συνεχίσω και όπου θέλει ας βγει. Είμαι έτοιμη να απογοητευτώ ξανά...δεν πειράζει.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 14 Ιουν 2013, 15:34

Λοιπόν, για τους εντός Αττικής, συντονίστε τον ψηφιακό δέκτη στο UHF Channel 40, κάντε αναζήτηση, και θα βλέπετε κανονικά και ΝΕΤ, και ΕΤ3....... :wink:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 14 Ιουν 2013, 15:49

θα θελα να διαχωρισω την εννοια της ερτ απο τον υπαλληλο της ερτ.
Α) η ερτ ειναι η δημοσια τηλεοραση που πρεπει να υπαρχει. το κλεισιμο της δειχνει εναν συμβολισμο οτι δεν ειμαστε κρατος αλλα κατεχομενη γεωγραφικη εκταση.
β)στα @@ μου για τον εργαζομενο της ερτ που τον πληρωνει ο ανεργος απο το υστερημα του επειδη αυτη/ος προσληφθηκε γλυφοντας την (....) του καθε βουλευτη.
Γ) θεωρω επαιτεια ξετσιπωσια και παιδικη εκμεταλευση το οτι οι εργαζομενοι της ΕΡΤ βαλαν ενα παιδι μπροστα το οποιο εχασε μια μερα απο το σχολειο για να συμπαρασταθει στον μπαμπα του και να πει τα οσα του ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ (γιατι δεν ειναι λογια παιδιου αυτα, μην τρελαθουμε)
Δ) που εισασταν λαμογια της ΕΡΤ οταν ο κοσμος πεινουσε.
εν κατακλείδι η ερτ κακως εκλεισε, θα επρεπε να κοπει προσωπικο ενω εξεπεμπε και να εξυγιανθει. ναι θελω να υπαρχει ερτ με λιγοτερους εργαζομενους που θα χουν προσληφθει αξιοκρατικα και με προγραμμα της προκοπης. το οποιο να μιλαει και για θεματα πατριωτισμου. δεν ειναι κακο ε;
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 14 Ιουν 2013, 16:01

αυτη τη στιγμη κλεινει η ελβο. πραγμα 1000 βαρυτερο απο το θεμα της ΕΡΤ
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 14 Ιουν 2013, 16:44

Φωτη,εχεις δικιο.

Μια ερωτηση σε ολους.
Οι εργαζομενοι ,της ΕΡΤ ειναι διορισμενοι,απο την πισω γνωστη πορτα?
Σε τι ποσοστο ειναι η αναξιοκρατια των προσληψεων στην ΕΡΤ?

Αν ειναι πανω απο 50% τοτε, επρεπε να ειχε κλεισει απο καιρο.-
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 14 Ιουν 2013, 17:29

Το 2005 πέρασαν ξανά από αξιολόγηση ΑΣΕΠ όλοι οι εργαζόμενοι εκεί.

Ή τουλάχιστον οι περισσότεροι....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 14 Ιουν 2013, 17:33

Γιωργο μακαρι να ηρθε, η αξιοκρατια το 2005 στην ΕΡΤ.Ευχαριστω.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 14 Ιουν 2013, 17:36

Και στην τελική ανάλυση, ότι έχω να πω για το θέμα της ΕΡΤ, το έχω πει και στις προηγούμενες σελίδες, αλλά και στο facebook....

Όποιος δεν τα διαβάζει, ή εξακολουθεί και δεν τα καταλαβαίνει, πρόβλημα του....
Καραμέλες για αναμάσημα υπάρχουν πολλές...

Την θεωρία του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα, επειδή ψόφησε και η δικιά μου, είναι για "ανθρώπους" που δεν θα ήθελα να συναναστρέφομαι....

Και όσο μπορώ, δεν το κάνω....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 14 Ιουν 2013, 17:49

Γιωργο ισοπεδωνεις,προκαταβαλοντας τις αποψεις μου.
Με προκαταληψη,φιλε μου,συνειρμικα,με κατατασεις σε αυτους που θελουν να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
Με προσβαλεις φιλε .Δεν μου αξιζει.

Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης.Στο ΦΒ,σχολιασα οτι ''ξεχασες επαγγελματα'',οχι με ειρωνεια.αλλα με αληθεια.
Εχει αρχισει η φθορα μας, πριν την ΕΡΤ.
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 14 Ιουν 2013, 18:00

Δημήτρη, αυτό κατάλαβες ?
Δεν ισοπεδώνω τις απόψεις σου...

Και μιας και ανέφερες τον διάλογο στο fb, τον μεταφέρω εδώ, για να ακούσω και σχόλια...

Παρεπιπτόντως, το αρχικό ποστ μου στο fb, αφορούσε την κατάργηση και συγχώνευση σχολείων....

"Μετά την τηλεόραση, τα νοσοκομέια....
Μετά τα νοσοκομεία, τα σχολεία....

Κι έχει και συνέχεια...."
"Καταργούν, συγχωνεύουν και υποβιβάζουν περίπου 200 δημοτικά και νηπιαγωγεία"

Gabriel Remo εμ ..η ερτ εχει μονο 2600 εργαζομενους .... μεχρι τους 150.000 που θελουν να απολυσουν
πριν από 2 ώρες · Μου αρέσει!

Δημητρης Χατζηβασιλειου Γιωργο εχεις ξεχασει,πολλα επαγγελματα.
πριν από 49 λεπτά · Μου αρέσει!

George Ntouvas Ναι ρε συ Δημήτρη, το ξέρω....απλά εδώ αναφέρομαι για τη δημόσια ραχοκοκκαλιά της χώρας...
πριν από 34 λεπτά · Μου αρέσει!

Δημητρης Χατζηβασιλειου Απο τη στιγμη που εχουμε δημοσιονομικο προβλημα,τι θα γινοτανε ρα Γιωργο?
πριν από 33 λεπτά · Μου αρέσει!

Δημητρης Χατζηβασιλειου Ξαφνιαστηκανε οι δημοσιοι υπαλληλοι?

Δημητρης Χατζηβασιλειου Τι συνταξεις δινει το δημοσιο?

Δημητρης Χατζηβασιλειου Τι εφαπαψ?

George Ntouvas Αστο....δεν έχει νόημα....
πριν από 32 λεπτά · Μου αρέσει!

Δημητρης Χατζηβασιλειου Απο που?Απο τα ενσημα μου?η του πατερα μου/

George Ntouvas Είπα αστο, δεν έχει νοημα...

Δημητρης Χατζηβασιλειου Υποκριτης δεν ημουν ποτε.ΘΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημητρης Χατζηβασιλειου ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
πριν από 30 λεπτά · Μου αρέσει!

George Ntouvas Μήτσο, επειδή δεν με καταλαβαίνεις, κι επειδή δεν θέλω να γεμίζω τον τοίχο μου με ασκοπες αντιπαραθέσεις, το σταματάμε εδώ....
Αν θες, πολύ ευχαρίστως, το πάμε στα Ιδεό ή στον τοίχο σου...
πριν από 29 λεπτά · Μου αρέσει!

Gabriel Remo μην παιζετε το παιχνιδι τους ! η φτωχοποιηση ερχεται για ολους ... αν του γειτονα η κατσικα δεν εχει ψοφησει ακομα ... μην ευχεσαι να ψοφησει ... πεστην σε αυτους που σου στερησαν τη δικια σου !
ααα... κ μην τους ξαναψηφισεις να σε σωσουν
πριν από 23 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1

George Ntouvas Να ξερες ρε Βίλυ πόσοι δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι ακόμα....
πριν από 22 λεπτά · Μου αρέσει!

Δημητρης Χατζηβασιλειου Μαλλον οι δημοσιοι, ειναι οι ψηφοφοροι τους,χρονια τωρα.
πριν από 19 λεπτά · Μου αρέσει!

Gabriel Remo περαστικα !
πριν από 19 λεπτά · Μου αρέσει! · 1

George Ntouvas Μήτσο, είσαι αλλού γι αλλού....περαστικά κι από 'μένα...
πριν από 18 λεπτά · Μου αρέσει! · 1

Δημητρης Χατζηβασιλειου Ευτυχως που ειμαι αλλου.Δεν πειραζει καθολου,ευχαριστω.Αμα γινω καλα θα σας κερασω
πριν από 17 λεπτά · Μου αρέσει!

Gabriel Remo δε θα χεις φραγκα για κερασματα ...ουτε εσυ ...ουτε κανεις μας !
δεν θα υπαρχει ικα ...για να γινεις καλα ...ουτε κ θα σου περισευουν απ τα 300/μηνα για ιδιωτικη ασφαλιση
πριν από 16 λεπτά · Μου αρέσει!
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 14 Ιουν 2013, 18:12

Το σχολειο σου αφορα τα σχολεια σωστα.
Ο φιλος σου αναφερε,για τις απολυσεις που ερχονται στο δημοσιο.
Και γραφω ''τι περιμενουν οι δημοσιοι υπαλληλοι,''?

Απλα εγω θα ξεκιναγα την αναρτηση αυτη,προσθετοντας,και αλλα επαγγελματα.
Αυτο ηθελα να πω και τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 14 Ιουν 2013, 18:13

Σαν "σύνολο" αναφερόμενος πάντα:
Όταν λέω και ξαναλέω πως αξίζουμε τα όσα βιώνουμε… όταν λέω πως όσα γίνονται έξω είναι απόρροια του μέσα…
όταν λέω πως δεν αξίζουμε κάτι διαφορετικό ή περισσότερο… θεωρείτε αυτά τα λόγια υπερβολικά. (ή κάνω λάθος? Δεν νομίζω.)
Όλοι ρίχνουμε το βάρος των ευθυνών σε κάποιους άλλους πολύ κακούς και εμείς θεωρούμε τον εαυτό μας σωστό και εντάξει. (ή κάνω λάθος και σε αυτό? Δεν νομίζω)

Μας ταιριάζει αυτό που συμβαίνει γιατί εμείς το επιδιώκουμε, εμείς το δημιουργούμε, εμείς το συντηρούμε.
Στην τελική αντιλαμβάνομαι πως μας αρέσει και το γουστάρουμε.
Ελάτε λοιπόν τώρα στις δύσκολες ώρες να βγάλουμε όλοι έξω το κεντρί μας και να εξαπολύσουμε όσο δηλητήριο έχουμε.
Αυτό που βλέπουμε σαν καταστροφή, είναι στην πραγματικότητα αυτοκαταστροφή. Δεν φταίνε οι προδότες. Αυτοί την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”