Εξωγήινοι: (υπάρχουν; μας επισκέφτηκαν ;)
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Τελικά μας επισκέφτηκαν εξωγήινοι;
Citizen Hearing on Disclosure – April 29 to May 3, 2013 – Washington, DC
An event with historical implications will be held at the National Press Club in Washington, DC from April 29 to May 3, 2013. At that time as many as forty researchers and military/agency witnesses will testify for thirty hours over five days before former members of the United States Congress.
The Citizen Hearing Committee will be Senator Mike Gravel (Dem/Lib, AK), Congresswomen Lynn Woolsey (Dem, CA), Carolyn Kilpatrick, (Dem, MI), Darlene Hooley (Dem, OR); and Congressmen Roscoe Bartlett (Rep, MD) and Merrill Cook (Rep, UT),
The Citizen Hearing on Disclosure of an extraterrestrial presence engaging the human race will attempt to accomplish what the Congress has failed to do for forty-five years - seek out the facts surrounding the most important issue of this or any other time.
For this reason the motto for the Citizen Hearing on Disclosure is "If the Congress will not do its job, the people will."
Reflecting the global implications of the issue, the entire CHD will be live streamed worldwide in English, Spanish, Arabic, Hindi, Japanese and Mandarin (archive only). This represents approximately one half of the world's population. The live webcast will also include side press conferences with witnesses as well as interviews by former CNN News Anchor Cheryll Jones. The English and Spanish webcast will include evening lectures presented by Hearing witnesses.
http://www.citizenhearing.org/
An event with historical implications will be held at the National Press Club in Washington, DC from April 29 to May 3, 2013. At that time as many as forty researchers and military/agency witnesses will testify for thirty hours over five days before former members of the United States Congress.
The Citizen Hearing Committee will be Senator Mike Gravel (Dem/Lib, AK), Congresswomen Lynn Woolsey (Dem, CA), Carolyn Kilpatrick, (Dem, MI), Darlene Hooley (Dem, OR); and Congressmen Roscoe Bartlett (Rep, MD) and Merrill Cook (Rep, UT),
The Citizen Hearing on Disclosure of an extraterrestrial presence engaging the human race will attempt to accomplish what the Congress has failed to do for forty-five years - seek out the facts surrounding the most important issue of this or any other time.
For this reason the motto for the Citizen Hearing on Disclosure is "If the Congress will not do its job, the people will."
Reflecting the global implications of the issue, the entire CHD will be live streamed worldwide in English, Spanish, Arabic, Hindi, Japanese and Mandarin (archive only). This represents approximately one half of the world's population. The live webcast will also include side press conferences with witnesses as well as interviews by former CNN News Anchor Cheryll Jones. The English and Spanish webcast will include evening lectures presented by Hearing witnesses.
http://www.citizenhearing.org/
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
αυτά που λένε "εξωγήινους" είναι πάντα εδώ και είναι διαφόρων ειδών πνεύματα. |εξω-γήινος| είναι κάποιος έξω απο τη δική σου "γη". όντας πολύ διαφορετικός απο τα δικά σου "μέτρα", είναι απο "άγνωστη γη", απο αλλού. είναι δηλ. "απο άλλο σύμπαν", όπως τα πνεύματα. εάν θεωρήσουμε και ορίσουμε σύμπαν μας, το "υλικό σύμπαν".
=>> το γιατι δεν κυκλοφορούν υλικοί κάτοικοι ενός πλανήτη, σε άλλον πλανήτη, θα το αναπτύξω αλλού.
=>> το γιατι δεν κυκλοφορούν υλικοί κάτοικοι ενός πλανήτη, σε άλλον πλανήτη, θα το αναπτύξω αλλού.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Γυναίκα
Σε ενα προσφατο αρθρο για τον Πατερα Παϊσιο διαβασα οτι κατι αναλογο ειχε απαντησει οταν ρωτηθηκε σχετικα με την υπαρξη εξωγηινων. Και ειπε οτι μονο εδω στην Γη υπαρχει η ζωη οπως εμεις την ξερουμε.ICAROS έγραψε:αυτά που λένε "εξωγήινους" είναι πάντα εδώ και είναι διαφόρων ειδών πνεύματα. εξω-γήινος είναι κάποιος πολύ διαφορετικός απο τα δικά σου "μέτρα", είναι απο "άγνωστη γη", απο αλλού. είναι δηλ. "απο άλλο σύμπαν", όπως τα πνεύματα.
Δεν ειμαι πιστη με την εννοια που θα θελε ενας παπάς, ισως με καμμια εννοια.
Παντως μορφες οπως ο Παϊσιος, μου εμπνεουν μονο σεβασμο, γιατι δεν χρειαζεται να εισαι Χριστιανος
για να δεις το Ανωτερο. Διαφορετικο τροπο και οργανο αντιληψης ισως θελουμε.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- firefightergr
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ενδιαφέρον το βίντεο Πυρο
Εξωγήινα είναι σίγουρα τα πνεύματα, οι άγγελοι καθώς και τα δαιμόνια που αναφέρουν οι θρησκείες. (τα τελευταία ίσως και ενδογήινα, δεν ορκίζομαι)
Εξωγήινοι είναι επίσης οι πολιτισμοί και οι εν σώματι φυλές
που βρίσκονται εκτός Γής (εξω-γήινος =έξω από τη γη hello?)
Τώρα αν εσύ Ικαρε δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν φυλές (με φυσικά σώματα) εκτός Γης, είσαι κι εσύ στο κλαμπ των περιχαρακωμένων μέσα σε κάποια (εσύ ξέρεις ποια) θρησκεία ή απίστευτα ηλίθια και εγωτιστικά ανθρωποκεντρική κοσμοθεωρία που θέλει σ'ολάκερο κόσμο-σύμπαν να'μαστε μόνο εμείς. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Εξωγήινα είναι σίγουρα τα πνεύματα, οι άγγελοι καθώς και τα δαιμόνια που αναφέρουν οι θρησκείες. (τα τελευταία ίσως και ενδογήινα, δεν ορκίζομαι)
Εξωγήινοι είναι επίσης οι πολιτισμοί και οι εν σώματι φυλές
που βρίσκονται εκτός Γής (εξω-γήινος =έξω από τη γη hello?)
Τώρα αν εσύ Ικαρε δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν φυλές (με φυσικά σώματα) εκτός Γης, είσαι κι εσύ στο κλαμπ των περιχαρακωμένων μέσα σε κάποια (εσύ ξέρεις ποια) θρησκεία ή απίστευτα ηλίθια και εγωτιστικά ανθρωποκεντρική κοσμοθεωρία που θέλει σ'ολάκερο κόσμο-σύμπαν να'μαστε μόνο εμείς. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
(εξω-γήινος =έξω από τη γη hello?)
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- firefightergr
Λέτε να είμαστε ο μόνος 3D πλανήτης όπως μάλλον εννοεί ο Ικαρος;
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
Μαρτυρία γυναίκας που είδε ιπτάμενο δίσκο τη δεκαετία του '60 και τους επιβαίνοντες τους οποίους περιγράφει ως όμορφους ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος firefightergr την Παρ 13 Σεπ 2013, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Νέο link youtube
Λόγος: Νέο link youtube
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Πολύ καλό αυτό που έφερες!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
προσωπικά δεν θεωρώ οτι είμαι στον τάδε πλανήτη, περίπου σφαιρικό, απο πολλούς παρόμοιους.
είναι επιφάνεια: γη και θάλασσα.
αντί της βεβαιότητας για πλανήτη, σίγουρα έχουμε έδαφος. που κοιτάζοντας μακριά, δείχνει να καμπυλώνει.
τα υπόλοιπα που διδάσκουν και ισχυρίζονται, δεν τα βλέπεις εσύ άμεσα, ούτε τα έχεις εξακριβώσει:
σου τα δείχνουν επεξεργασμένα, και υποθέτεις καλή τη πίστη, οτι λένε αλήθεια.
τα Σώματα κινούνται σε σχέση με τη Θέση του Παρατηρητή που συνήθως είναι στο Έδαφος.
είναι επιφάνεια: γη και θάλασσα.
αντί της βεβαιότητας για πλανήτη, σίγουρα έχουμε έδαφος. που κοιτάζοντας μακριά, δείχνει να καμπυλώνει.
τα υπόλοιπα που διδάσκουν και ισχυρίζονται, δεν τα βλέπεις εσύ άμεσα, ούτε τα έχεις εξακριβώσει:
σου τα δείχνουν επεξεργασμένα, και υποθέτεις καλή τη πίστη, οτι λένε αλήθεια.
τα Σώματα κινούνται σε σχέση με τη Θέση του Παρατηρητή που συνήθως είναι στο Έδαφος.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
(*) στο "πίστη", το η το εννοώ με υπογεγραμμένη αντί για ει.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- firefightergr
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Υ.γ Επίσης ,έχω την πεποίθηση, πως αρκετοί επεκτατικοί πόλεμοι έγιναν,ήταν μια πρόφαση ο πόλεμος, για να παρθούν στοιχεία και πληροφορίες ,ίσως και τεχνογνωσία ...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ο θρύλος των εξωγήινων "ερχόμενων Σωτήρων", είναι άμεσα συσχετιζόμενος με τον Πολιτικό Θρύλο της Προς_Σελήνωσης.
κατ' εμέ, τα πράγματα είναι γενικώς πολύ διαφορετικά απο αυτό που προβάλλουν.
εάν με τον όρο Διάστημα και τον τρόπο που το παρουσιάζουν έχουν μετατρέψει τον Νοητικό - Πνευματικό Χώρο και την |Απόσταση| των Θέσεων Αντίληψης μεταξύ τους (Διάστημα σημαίνει Απόσταση, τα υπόλοιπα είναι νέα πατέντα), τότε έχουν κλειδώσει και ελέγχουν απόλυτα αυτούς που περιμένουν να γίνει κάτι απο υποτιθέμενους "υλικούς εξωγήινους". που υποτίθεται οτι πάνε απο τον ένα πλανήτη και ήλιο στον άλλο, όπως πάμε εμείς Σύνταγμα - Κολιάτσου. (υπερβολικό και παράλογο, και όμως, ... έχουν πείσει οτι ισχύει.)
για να θεωρείται πιο πιθανό απο τους μαζοποιημένους να υπάρχουν ερχόμενοι απο αλλού (οπου στηρίζεται η τελευταία μορφή Μεσσιανισμού που βολεύει Πολιτικά για τη δημιουργία "Ειδώλων" Σωτήρων, "αυτός που περιμένω"), έπρεπε να παρουσιάζεται και ο ανθρωπάκος οτι πάει αλλού. απλό είναι... στη σύλληψη. ώστε να θεωρείς οτι "τεχνικά" είναι εφικτή η μετακίνηση απο το ένα Σώμα στο άλλο.
μετά πάνω σε αυτό δημιουργούν και διαφωνίες όπως τί βρήκε και τί δεν βρήκε ο ανθρωπάκος στη Σελήνη, ώστε να έχεις δεδομένο οτι πήγε. αυτό είναι το επόμενο επίπεδο για να εγγραφεί καλύτερα και να μην αμφισβητείται.
οι διαφωνίες είναι σε άλλο θέμα που έχει χτιστεί πάνω του. έτσι με όποια πλευρά και να συμφωνήσεις, αποδέχεσαι το προηγούμενο που είναι η προϋπόθεση για το άλλο - και τελικά περνάει και μένει (μέχρι να ξυπνήσεις, αν αυτό συμβεί ποτέ).
κατ' εμέ, τα πράγματα είναι γενικώς πολύ διαφορετικά απο αυτό που προβάλλουν.
εάν με τον όρο Διάστημα και τον τρόπο που το παρουσιάζουν έχουν μετατρέψει τον Νοητικό - Πνευματικό Χώρο και την |Απόσταση| των Θέσεων Αντίληψης μεταξύ τους (Διάστημα σημαίνει Απόσταση, τα υπόλοιπα είναι νέα πατέντα), τότε έχουν κλειδώσει και ελέγχουν απόλυτα αυτούς που περιμένουν να γίνει κάτι απο υποτιθέμενους "υλικούς εξωγήινους". που υποτίθεται οτι πάνε απο τον ένα πλανήτη και ήλιο στον άλλο, όπως πάμε εμείς Σύνταγμα - Κολιάτσου. (υπερβολικό και παράλογο, και όμως, ... έχουν πείσει οτι ισχύει.)
για να θεωρείται πιο πιθανό απο τους μαζοποιημένους να υπάρχουν ερχόμενοι απο αλλού (οπου στηρίζεται η τελευταία μορφή Μεσσιανισμού που βολεύει Πολιτικά για τη δημιουργία "Ειδώλων" Σωτήρων, "αυτός που περιμένω"), έπρεπε να παρουσιάζεται και ο ανθρωπάκος οτι πάει αλλού. απλό είναι... στη σύλληψη. ώστε να θεωρείς οτι "τεχνικά" είναι εφικτή η μετακίνηση απο το ένα Σώμα στο άλλο.
μετά πάνω σε αυτό δημιουργούν και διαφωνίες όπως τί βρήκε και τί δεν βρήκε ο ανθρωπάκος στη Σελήνη, ώστε να έχεις δεδομένο οτι πήγε. αυτό είναι το επόμενο επίπεδο για να εγγραφεί καλύτερα και να μην αμφισβητείται.
οι διαφωνίες είναι σε άλλο θέμα που έχει χτιστεί πάνω του. έτσι με όποια πλευρά και να συμφωνήσεις, αποδέχεσαι το προηγούμενο που είναι η προϋπόθεση για το άλλο - και τελικά περνάει και μένει (μέχρι να ξυπνήσεις, αν αυτό συμβεί ποτέ).
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Όπως πάντα εξαιρετικός ο ICAROS
Όμορφη και ουσιαστική η διαδρομή σου.
Όμορφη και ουσιαστική η διαδρομή σου.
- peleas
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ομολογώ πως δεν διάβασα τα όσα αναγράφοναι στο παρόν θέμα και ούτε προτίθεμαι να το κάνω. Απλά πάτησα "προβολή νέων δημοσιεύσεων" και μου ήρθε. Ο μόνος λόγος που απαντώ εδώ είναι η κεκτημένη ταχύτητα του νεόκοπου...
Το θέμα αγαπητοί δεν είναι αν μας επισκέπτονται εξωγήινοι, αλλά αν μας επισκέπτονται γήινοι. Ακόμα περισσότερο, αν εμείς επισκεπτόμαστε τους άλλους ή παραμένουμε έγκλειστοι στο τείχος προστασίας του εαυτού, που έγινε η φυλακή μας και δεν το πήραμε είδηση.
Σχετικά με το κείμενο του Ικαρου και προς επίρρωσιν των όσων εύστοχα αναφέρει, παραθέτω:
ΣΩΤΗΡΕΣ
Η μέρα εξημέρωσε που μαζευτήκαν οι σοφοί
και αποφασίσαν, αρκετά πως βρήκαν το λαό δεινά.
Καιρόν εξόδεψαν πολύ, γενναίοι μα αδύναμοι αυτοί,
τους ισχυρούς να πολεμούν -τι κι αν τις τύχες των
οι ίδιοι διαφεντεύουν- τα της ειρήνης αγαθά,
τα πλούτη και τα περιττά επόθησε η ψυχή των.
Τον πιό κραταιό επέλεξαν απ' όλους τους εχθρούς,
στο βασιλιά του έπεμψαν δήλωσιν υποτέλειας,
Εκείνος πιά θα όριζε, δίκαιος καθώς ήταν,
του βίου των τα μελλούμενα -και για την πράξη των αυτή
αδρά θα τους αντάμειβε, με διαρκή ειρήνη.
Ετσι θα ελάμβανε καθείς, αυτά που του αξίζαν.
Τη συμφωνία ετήρησεν ο μέγας ηγεμόνας
και ζούσε τρυφηλά ο λαός, ας ήτο σκλαβωμένος.
Μα πριν κινήσει ο βασιλιάς σε πόλεμο να πάει,
άρπαξε όλη τη σοδειά, κατάσχεσε το βιός τους
για να ξοπλίσει τα στρατό με άλογα και τόξα
κι όσων διαμαρτυρήθηκαν, τους πήρε το κεφάλι.
Εμαζευτήκαν οι σοφοί ξανά ν' αποφασίσουν
πως θα 'ταν φρόνιμο τη συμφωνία με τον εχθρό να σπάσουν
και νέο σωτήρα, πιό έντιμο, τώρα ν' αναζητήσουν.
Μα ο γηραιότερος σοφός έτσι τους αποκρίθη:
Ουδείς σωτήρας έντιμη ζωή δε θα προσφέρει
σ' ένα λαό που ξέχασε έντιμα να πεθαίνει...
Το θέμα αγαπητοί δεν είναι αν μας επισκέπτονται εξωγήινοι, αλλά αν μας επισκέπτονται γήινοι. Ακόμα περισσότερο, αν εμείς επισκεπτόμαστε τους άλλους ή παραμένουμε έγκλειστοι στο τείχος προστασίας του εαυτού, που έγινε η φυλακή μας και δεν το πήραμε είδηση.
Σχετικά με το κείμενο του Ικαρου και προς επίρρωσιν των όσων εύστοχα αναφέρει, παραθέτω:
ΣΩΤΗΡΕΣ
Η μέρα εξημέρωσε που μαζευτήκαν οι σοφοί
και αποφασίσαν, αρκετά πως βρήκαν το λαό δεινά.
Καιρόν εξόδεψαν πολύ, γενναίοι μα αδύναμοι αυτοί,
τους ισχυρούς να πολεμούν -τι κι αν τις τύχες των
οι ίδιοι διαφεντεύουν- τα της ειρήνης αγαθά,
τα πλούτη και τα περιττά επόθησε η ψυχή των.
Τον πιό κραταιό επέλεξαν απ' όλους τους εχθρούς,
στο βασιλιά του έπεμψαν δήλωσιν υποτέλειας,
Εκείνος πιά θα όριζε, δίκαιος καθώς ήταν,
του βίου των τα μελλούμενα -και για την πράξη των αυτή
αδρά θα τους αντάμειβε, με διαρκή ειρήνη.
Ετσι θα ελάμβανε καθείς, αυτά που του αξίζαν.
Τη συμφωνία ετήρησεν ο μέγας ηγεμόνας
και ζούσε τρυφηλά ο λαός, ας ήτο σκλαβωμένος.
Μα πριν κινήσει ο βασιλιάς σε πόλεμο να πάει,
άρπαξε όλη τη σοδειά, κατάσχεσε το βιός τους
για να ξοπλίσει τα στρατό με άλογα και τόξα
κι όσων διαμαρτυρήθηκαν, τους πήρε το κεφάλι.
Εμαζευτήκαν οι σοφοί ξανά ν' αποφασίσουν
πως θα 'ταν φρόνιμο τη συμφωνία με τον εχθρό να σπάσουν
και νέο σωτήρα, πιό έντιμο, τώρα ν' αναζητήσουν.
Μα ο γηραιότερος σοφός έτσι τους αποκρίθη:
Ουδείς σωτήρας έντιμη ζωή δε θα προσφέρει
σ' ένα λαό που ξέχασε έντιμα να πεθαίνει...
Ανελεύθερος είναι αυτός που στρέφει το βλέμμα στο παράθυρο και βλέπει το παράθυρο...
- ArELa
- Founder-Administrator
μεταφράζω από εδώ
http://www.davidicke.com/headlines/mexi ... ce-travel/
Έγγραφα και αντικείμενα των Μάγια που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, και χρονολογούνται τουλάχιστον πριν 1300 χρόνια, αποκαλύπτουν ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι μόνη, και ότι προηγμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν διαστημικά ταξίδια, πιθανότατα υπήρχαν από καιρό.
Τα ευρήματα που δημοσιοποιήθηκαν από τη μεξικανική κυβέρνηση, όχι μόνο δείχνουν την ύπαρξη μιας φυλής εξερευνητών, αλλά μπορεί και να αποκαλύψει τις ρίζες της ανθρωπότητας.
Κάποιοι θεωρούν την παρουσίαση της κυβέρνησης, ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την ανθρωπότητα, καθώς η αλήθεια βγαίνει επιτέλους στο φως. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα παροτρύνει και άλλες κυβερνήσεις να γίνουν πιο πρόθυμες να εμφανίσουν τέτοιες πληροφορίες, αλλάζοντας έτσι οριστικά το ρεύμα στην κοινότητα εξερεύνησης ΑΤΙΑ και εξωγήινης ζωής.
Δείτε και εδώ http://intellihub.com/2013/11/30/mexica ... ce-travel/
http://www.davidicke.com/headlines/mexi ... ce-travel/
Έγγραφα και αντικείμενα των Μάγια που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, και χρονολογούνται τουλάχιστον πριν 1300 χρόνια, αποκαλύπτουν ότι η ανθρώπινη φυλή δεν είναι μόνη, και ότι προηγμένες τεχνολογίες που περιλαμβάνουν διαστημικά ταξίδια, πιθανότατα υπήρχαν από καιρό.
Τα ευρήματα που δημοσιοποιήθηκαν από τη μεξικανική κυβέρνηση, όχι μόνο δείχνουν την ύπαρξη μιας φυλής εξερευνητών, αλλά μπορεί και να αποκαλύψει τις ρίζες της ανθρωπότητας.
Κάποιοι θεωρούν την παρουσίαση της κυβέρνησης, ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την ανθρωπότητα, καθώς η αλήθεια βγαίνει επιτέλους στο φως. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα παροτρύνει και άλλες κυβερνήσεις να γίνουν πιο πρόθυμες να εμφανίσουν τέτοιες πληροφορίες, αλλάζοντας έτσι οριστικά το ρεύμα στην κοινότητα εξερεύνησης ΑΤΙΑ και εξωγήινης ζωής.
Δείτε και εδώ http://intellihub.com/2013/11/30/mexica ... ce-travel/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
...δεν ταιριάζουμε στην "αλυσίδα".Αυτά
- ArELa
- Founder-Administrator
alkinoos έγραψε:...δεν ταιριάζουμε στην "αλυσίδα".Αυτά
?
για κάντο μου λίγο πιο λιανά αυτό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Παρατηρώντας τους κύκλους της ζωής ,της χλωρίδας και της πανίδας, και πόσο είναι σε αρμονία μεταξύ τους.Ο άνθρωπος δεν δένει,δεν ταιριάζει στην αρμονία αυτή κατά την άποψη μου.Άρα ,το συμπέρασμα με οδηγεί στο ό,τι δεν είμαστε γέννημα θρέμμα του πλανήτη αυτού.
- ArELa
- Founder-Administrator
Σίγουρα ο Δαρβίνος δε μας τα λέει καλά, αν και η θεωρία του, (ελλείψει αποδείξεων) έχει γίνει αξίωμα (γιατί οι χειριστές του συστήματος το ηθελαν).
Υπάρχουν δύο πιθανότητες που έχουν εκφραστεί από άτομα διαφορετικών κοσμοθεωριών,
στις οποίες μπορεί να υπάρχουν πολλά ψήγματα αλήθειας...
Η μία θέλει τους εξωγήινους (ανουνάκι ίσως) να ήρθαν εδώ κάτω, να πήραν κάποιους πιθήκους,
ή homo erectus (άλλο είδος- αν υπήρχε) να επενέβησαν στο DNA τους και από εκεί να έφτιαξαν ανθρώπους όπως τους ξέρουμε σήμερα, για να τους εξυπηρετούν ως δούλοι...
Η άλλη θέλει να ήρθαμε ως έχουμε απ'τα αστέρια.
Και η μία εκδοχή και η άλλη, σίγουρα εμπεριέχει μια εξωπλανητική προέλευση.
Τείνω περισσότερο στην πρώτη, διότι το μεγαλύτερο μέρος του DNA μας που η σύγχρονη επιστήμη αποκαλεί "άχρηστο", επειδή δεν έχει κατανοήσει-ή δε λέει το λόγο της ύπαρξής του, είναι ανενεργό.
Οπότε, μπορεί τα αρχαία εκείνα εξωγήινα λαμόγια, να έκαναν σχετικές γενετικές ρυθμίσεις, ώστε να είμαστε μεν "κατ'εικόνα και ομοίωσιν" όπως ορίζει και η βιβλική λογική, αλλά να μην είμαστε πλήρως "εξοπλισμένοι" με τις δικές τους ικανότητες/δυνατότητες...
Υπάρχουν δύο πιθανότητες που έχουν εκφραστεί από άτομα διαφορετικών κοσμοθεωριών,
στις οποίες μπορεί να υπάρχουν πολλά ψήγματα αλήθειας...
Η μία θέλει τους εξωγήινους (ανουνάκι ίσως) να ήρθαν εδώ κάτω, να πήραν κάποιους πιθήκους,
ή homo erectus (άλλο είδος- αν υπήρχε) να επενέβησαν στο DNA τους και από εκεί να έφτιαξαν ανθρώπους όπως τους ξέρουμε σήμερα, για να τους εξυπηρετούν ως δούλοι...
Η άλλη θέλει να ήρθαμε ως έχουμε απ'τα αστέρια.
Και η μία εκδοχή και η άλλη, σίγουρα εμπεριέχει μια εξωπλανητική προέλευση.
Τείνω περισσότερο στην πρώτη, διότι το μεγαλύτερο μέρος του DNA μας που η σύγχρονη επιστήμη αποκαλεί "άχρηστο", επειδή δεν έχει κατανοήσει-ή δε λέει το λόγο της ύπαρξής του, είναι ανενεργό.
Οπότε, μπορεί τα αρχαία εκείνα εξωγήινα λαμόγια, να έκαναν σχετικές γενετικές ρυθμίσεις, ώστε να είμαστε μεν "κατ'εικόνα και ομοίωσιν" όπως ορίζει και η βιβλική λογική, αλλά να μην είμαστε πλήρως "εξοπλισμένοι" με τις δικές τους ικανότητες/δυνατότητες...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
Απ'όλες τις θεωρίες καμία,μα καμία δεν με εκφράζει,διότι κανείς δεν γνωρίζει τα γεγονότα λόγω των πολλών καταστροφών.
Υ.γ λόγω καζίνου πρέπει να αποχωρήσω..
Υ.γ λόγω καζίνου πρέπει να αποχωρήσω..