Συμφωνώ και ομολογώ ότι όλη αυτή η κουβέντα μου προκαλεί το λιγότερο άνοια.Στην προκειμένη, απλά αισθάνομαι ότι χαλάει η ροή οποιουδήποτε τόπικ-διαλόγου (και αυτού εδώ) όταν αναλωνόμαστε σε μαλακώδεις επεξηγήσεις για παρανοήσεις που δεν έπρεπε να είχαν παίξει in the first place.
Διαφωνώ.Αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, θα ομολογήσω πως φέρνεις και ένα "αλατοπίπερο" στο τόπικ, που δυνητικά το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε αναγνώστη (μέλος ή επισκέπτη).
Σε αυτό το τόπικ δεν μπαίνω για να επαναλάβω πράγματα που ήδη δυσκολεύτηκα ως μην ειδικός να τα συλλάβω (βλ. οικονομικές αναλύσεις) αφού προηγουμένως ανάλωσα χρόνο σε παρακολουθήσεις εκπομπών και διάβασμα για να καταφέρω να μείνω σε επαφή με όλα αυτά.
Μπαίνω για να δω νέα ποσταρίσματα, κομμάτια από εκπομπές και πράγματα σχετιζόμενα με την ροή του Επαμ και του Καζακή τα οποία πιθανότατα να μου έχουν διαφύγει.
Τώρα αυτό το back to basics που γίνεται με αφήνει παγερά αδιάφορο αν όχι ενοχλημένο (δικό μου πρόβλημα).
Τωρά θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο, ότι αν δεν γουστάρεις μην το διαβάζεις αλλά στην τελική πολλοί από εμάς εδώ μέσα μπαίνουμε σε συγκεκριμένα τόπικς για τους δικούς μας λόγους.
Το να έρχομαι και να βλέπω "μπαγιάτικα ερωτήματα" μου φαίνεται χάσιμο χρόνου.
Ιον όσα έγραψα δεν σχετίζονται επ' ουδενί με κάτι προσωπικό εναντίον σου απλά αυτό νιώθω και αυτό λέω.
Βίκυ συμφωνώ σε όσα έχει πει μέχρι τώρα, νομίζω πως στο θέμα του Καζάκη συμπλέουμε απολύτως.
Αυτά.