Αιφνιδιοι θανατοι νεαρων ατομων

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Αιφνιδιοι θανατοι νεαρων ατομων

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 19 Απρ 2013, 09:21

Τις τελευταιες 3-4 μερες ειναι σα να διαβαζω την ιδια ειδηση αλλα σε διαφορετικο μερος της
Ελλαδας καθε φορα. Το συζητουσαμε με ανησυχια με τον αντρα μου.
(χωρια που μολις συζητουσαμε στης Νικ το τοπικ για την αιθερικη επιθεση εναντιον Ελληνων)
για το θέμα αιφνίδιοι θάνατοι μίλησα κι ανέφερα την αρπαγή των πιστών μιας και ήδη στο αρχικό ποστ του τοπικ υπήρχε η άλλη εκδοχή περί ακατάπαυστης επίθεσης στο αιθερικό πεδίο κατά των Ελλήνων/Ελληνίδων. με ρώτησαν πράγματα, έπρεπε να απαντήσω και σε αυτά τι να έκανα; νέα τοπικ; για ποιο λόγο; χωρίς να πλατιάσω κατά την γνώμη μου, τοποθετήθηκα και σε αυτές τις ερωτήσεις μέρος του διαλόγου. απροπος δεν νομίζω κανείς να πολυξέφυγε από το θέμα που ερευνάται. διότι όλα όσα αναφέρθηκαν έχουν σχέση με το γιατί μπορεί να πεθαίνουν νέοι ξαφνικά χωρίς λόγο. η ίδια η θρησκοληψία είναι ένα είδος psychic attack. ειδικά η προερχόμενη από τις αιρέσεις. όσο πιο κοντά μένεις στο ορίτζιναλ τοσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχεις μόνος σου ωριμάζοντας να το ξεσκαρτάρεις, είναι πολύ λιγότεροι οι νόες που έχουν εμπλακεί στη γένεσή του. απλά ο χρόνος λιγοστεύει για όσους λένε καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω την ώρα που ακόμα και το πλησιέστερο σε οριτζιναλ έχει αποτελματωθεί.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 19 Απρ 2013, 09:59

Μιας και το 'φερε η κουβεντα, αλλη αγιατρευτη απορια μου:
Γιατι οι Αμερικανοι εχουν φαει τρελο κολλημα με την Βιβλο;
Πού και πότε και πώς γινεται αυτο;
Ποσοι ειναι ετσι; Ειναι πολλοι; Συγκεκριμενου παρακλαδιου του Χριστιανισμου;
Ή ανεξαρτητως; Και τελικα σχετιζεται αυτο και με τα πολιτικα πιστευω τους, δλδ
τους συντηρητικους; Δεν ξεχνω την εντυπωση που μου εκανε οταν εμαθα
οτι ο Μιτ Ρομνευ ανηκει στην θρησκεια που ανηκει.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2013, 10:15

Eva Luna έγραψε:Γιατι οι Αμερικανοι εχουν φαει τρελο κολλημα με την Βιβλο;
Πολύ δόκιμη απορία. Θα σου πω τη δική μου άποψη, γιατί στα χρόνια που είμαι στο νετ, έχω ακούσει πληθωρα αμερικάνων μέσω ΥΤ αφ'ενός, στα χρόνια που έζησα Ν. Αφρική (τα κρίσιμα, από παιδί σε ενήλικας) κάτι παρόμοιο έζησα και στη Ν. Αφρική αφ'ετέρου.

Κατ'αρχάς και αν το δούμε γενικότερα (όχι ειδικότερα για την Αμερική),
η θρησκεία που λέγεται Χριστιανισμός, συμπεριλαμβάνει τη βίβλο,
(ενώ δε θα'πρεπε σε ό,τι με αφορά- τα'χω πει επανειλημμένα στην ενότητα "θρησκεία" αυτά). Κατά δεύτερον, συγκεκριμένα στην Αμερική και στην Αγγλία, (και κάμποσες πρώην αποικίες της όπως Καναδάς, Ν. Αφρική, Αυστραλία κλπ) συγκεντρώθηκαν (και εδραίωσαν τη δύναμη που βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα) οι περισσότεροι Εβραίοι, ιερό βιβλίο των οποίων, είναι η Βίβλος. Η επίδρασή τους δεν ήταν καταλυτική μόνο στα πολιτικοϊδεολογικά κελεύσματα αλλά και στα θρησκευτικά. (που αμφότερα είναι μέσα χειραγώγησης των μαζών).
Φρονώ πως οι Εβραίοι υπήρξαν καταλυτικοί στην συγκεκριμένη λαϊκή προσήλωση,
σε βαθμό που οι άνθρωποι έχουν ενσωματώσει ΠΛΗΡΩΣ το εβραϊκό θρήσκευμα (βίβλο) στη χριστιανική (?) τους πίστη... Τόσο, που συχνά αναρωτιέται κανείς γιατί δεν εστιάζουν ποτέ στο Χριστό, όσο στον Μωυσή, τον Αβραάμ και όλα αυτά τα καλόπαιδα... Είναι χειρότεροι κι από εμάς που μη γελιόμαστε, η Χ/ορθοδοξία, έχει (δυστυχώς) κάνει το ίδιο πράγμα - εξ ου και χτίζεται και χριστιανική (???) εκκλησία με την ονομασία "Προφήτης Ηλίας" (ένας αναντάμ μπαμπαντάμ Εβραίος...)
Θεωρώ πως αυτή η "συγχώνευση" δεν είναι τυχαία.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 19 Απρ 2013, 11:38

και γι' αυτό κι εδώ όσοι αλλαξοπίστησαν πήγαν σε υποαιρέσεις του προτεσταντισμού που την Αγία Γραφή δηλαδή Παλαιά και Καινή Διαθήκη σε ένα την διαβάζουν από την αρχή ως το τέλος ως υποχρεωτικό κομμάτι της πίστης τους, και δεν χωράνε αντιρρήσεις. τα έχω ζήσει με την παλιά κατά τα άλλα καλή μου φίλη την πρώην Ευαγγελικιά μετά Πεντηκοστιανή. είναι να φρικάρεις με το πόσο ο εγκεφαλος τους ποτίστηκε από την Παλαιά Διαθήκη και τον εβραϊσμό. οι υποαιρέσεις αυτές κυρίως προέρχονται από τις ΗΠΑ. κι απο κει χρηματοδοτήθηκαν ιεραπόστολοι κι ήρθαν στην Ελλάδα. η Φρειδερίκη έχει παίξει βρώμικο ρόλο στην υπόθεση. η επίθεση ποτέ δεν σταμάτησε άλλαξε μορφές απλά. κάποτε ίσως δούμε και βία και σκοτωμούς. ως τότε θα μας χτυπάνε

αιθερικά
οικονομικά
εκπαιδευτικά
για να αποδυναμώσουν το Ελληνικό Ήθος και να αποτελειώσουν την Μνήμη του ενδοξου εκπολιτιστικού παρελθόντος μας του αρχαίου.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Dread » Παρ 19 Απρ 2013, 11:41

Ρε θα με τρελλάνεται πρωινιάτικα..... :banghead:

Και καλά, η Νικ δικαιολογήθηκε για το που πήγε την κουβέντα, εσείς γιατί συνεχίζετε το :offtopic: ????
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 19 Απρ 2013, 11:49

δεν είναι οφφ τοπικ, έχει σχέση. για μένα συνδέεται η σωματική διαταραχή που καταλήγει σε θάνατο με την ψυχική διαταραχή εξαιτίας πολλών παραγόντων όπως ο αιθερικός πόλεμος κατά του λαού μας. αναφερόμαστε και στις άλλες προσπάθειες αλλοίωσης με σκοπό την θανάτωση του ελληνικού πνεύματος ή την απομώρανσή του. ο διάλογος ανοίγει νέες πόρτες, το αρχικό ποστ παραμένει όμως ακάλυπτο σε απαντήσεις και πιθανές αιτίες κυρίως γιατί δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες και το πόσο πραγματικά είναι τα στοιχεία γιατί αναπαράχθηκαν κακήν κακώς από τα δημοσιογραφάκια κλοπυ πέιστ αναμεταξύ τους.
το γιατί βγήκαν όμως αυτές οι ειδήσεις κι αυτό αποτελεί ένδειξη του πολέμου στον οποίο αναφέρομαι.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 19 Απρ 2013, 11:53

από που κι ως που οφφ τόπικ εφόσον το αρχικό ποστ λέει αυτά εδώ;
Τις τελευταιες 3-4 μερες ειναι σα να διαβαζω την ιδια ειδηση αλλα σε διαφορετικο μερος της
Ελλαδας καθε φορα. Το συζητουσαμε με ανησυχια με τον αντρα μου.
(χωρια που μολις συζητουσαμε στης Νικ το τοπικ για την αιθερικη επιθεση εναντιον Ελληνων)
τεσπα όποιος θέλει ας το συνεχίσει στην Μολυβοθήκη κι εκεί ας μιλήσει όπως νομίζει κι όπου τον βγάλει για τους πρόσφατους αιφνίδιους θανάτους.

καλόν υπόλοιπον της μέρας να έχετε.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 19 Απρ 2013, 12:31

Dread έγραψε:Ρε θα με τρελλάνεται πρωινιάτικα..... :banghead:

Και καλά, η Νικ δικαιολογήθηκε για το που πήγε την κουβέντα, εσείς γιατί συνεχίζετε το :offtopic: ????
Α, εγω φημιζομαι για τα οφτοπικια :wink:
Γουσταρω. Το κανω και στην καθομιλουμενη! Ειναι η αδυναμια μου.
Αν τυχει και βρεθουμε μαζι σε συζητηση, εκει να δεις ποσο θα συγχυστεις! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Απρ 2013, 12:49

Dread έγραψε:Ρε θα με τρελλάνεται πρωινιάτικα..... :banghead:

Αχαχαααααααααααααα :lol: :lol: Εγώ παραιτήθηκα με τα άναρχα μανάρια εδώ μέσα. Όμως, χαίρομαιπου πήρε άλλος τη σκυτάλη της δικής μου ιδιοτροπίας!
Χαίρε Γιώργη, η εύρυθμη λειτουργία των τόπικς, είναι σε πολύ καλά χέρια! :makia:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 08 Ιουν 2013, 10:41

Θρήνος στη Λειβαδιά: Μητέρα βρήκε την κόρη της νεκρή στο κρεβάτι της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star στις 12 το μεσημέρι η μητέρα της πήγε στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού τους, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Μιλούσε στην κόρη της αλλά εκείνη δεν απαντούσε.
Όταν την άγγιξε, την έλουσε κρύος ιδρώτας και τότε εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές, που ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονία. Η 39χρονη κοπέλα δεν είχε σφυγμούς.
Αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν αργά.
Ιατροδικαστής αναμένεται να εξετάσει την άτυχη κοπέλα έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Βρε παιδια, μηπως αυτου του ειδους οι (προφανως) ανεξηγητοι αιφνιδιοι θανατοι
δεν ειναι εντελως ασχετοι και με την πληθωρα αυτοκτονιων;
Θελω να πω, πως ο,τι ειναι αυτο που μας αποδεκατιζει (;) ειτε μας αιφνιδιαζει στον υπνο
ειτε μας επιβαλλει αυτοκτονικες-αυτοκαταστροφικες τασεις;
Κι αφου λεμε για υπνο και θανατο στον υπνο, εχει αυτο να κανει με την αστρικη προβολη;
Εννοω, οποιος μας "τρωει" στο φυσικο πεδιο, πρωτα μας εχει φαει στο, ας πουμε, αιθερικο;
Πολλα λεβελς εχει ανεβει το "παιχνιδι" τελευταια και δεν το προλαβαινουμε λεω :punch:

Οκ, εβαλα παλι πολλα ζητηματα μαζι στο μπλεντερ. Να βαλω μεσα και λιγη ομιχλοπαγιδα;
Ετσι για το σασπενς. :?

Επισης, τι κοινο να ειχαν ολα αυτα τα ατομα;
Μηπως κοιμονταν σε ξεχωριστο δωματιο;
Παιδακια και πιο μεγαλοι μονοι τους, σε δικο τους δωματιο.
((Ισως οι οποιες (;) ενεργειακης φυσης επιθεσεις πετυχαινουν οταν κοιμασαι μονος)
Και οι περιοχες παλι ισως μας βαλουν σε σκεψεις.
Ανατολικη κεντρικη Ελλαδα νομιζω ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 08 Ιουν 2013, 10:53

Eva Luna έγραψε:Οκ, εβαλα παλι πολλα ζητηματα μαζι στο μπλεντερ. Να βαλω μεσα και λιγη ομιχλοπαγιδα;
Ετσι για το σασπενς. :?
Το μυαλό σου κάνει εξαιρετικές συνθέσεις και μπράβο σου. :clap:

Οι υπόηχοι - τα elf ως συχνότητες πάρα πολύ χαμηλές, δημιουργούν αναστατώσεις και προβλήματα στο φυσικό μας σώμα. Ξεκινώντας από την απλή στομαχική διαταραχή (ανακατωσούρα, τάση προς έμετο κλπ) και φτάνοντας και μέχρι διάτρηση στομάχου... Φρονώ (αν και αναπόδεικτα) πως έχοντας αναγάγει το θέμα σε επιστήμη, μπορούν να ρυθμίσουν έτσι τις συχνότητες που να επηρεάσουν το όλο λειτουργικό στο σώμα. Οι αυτοκτονίες μπορεί κάλλιστα να έχουν ρίζα από την επίδραση κάποιας συγκεκριμένης συχνότητας στην οποία κάποιοι έχουν εξαιρετική ευαισθησία, και οι αιφνίδιοι θάνατοι το ίδιο... να προκαλείται ένα μαζικό shut down στο οργανικο λειτουργικό. Άκουγα το πρωί (στη συνέντευξη που έδωσε στο Μάξιμουμ) τον Καζάκη να απορεί που ένας λαός σαν τον ελληνικό, έχει "πάρει βάλιουμ" και δεν έχει σηκωθεί να προκαλέσει την απίστευτη ανατροπή. Ο άνδρας είναι γνώστης των οικονομικών και πολλών κόλπων των ολιγαρχών, αλλά είναι προφανές ότι δεν έχει ασχοληθεί με την επίδραση των elf στον εγκέφαλο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Σάβ 08 Ιουν 2013, 13:33

Η είδηση είναι πραγματική αλλά δεν έχει πολυ-κυκλοφορήσει (τουλάχιστον εδώ τριγύρω) απ' ό,τι βλέπω. Στην αρχή τη θεώρησα ψεύτικη αφού έχει την ίδια διατύπωση με τις άλλες, χωρίς λεπτομέρειες. Η αιτία θανάτου δεν έχει πάντως καμία σχέση με αυτά που λέτε. :search:
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 08 Ιουν 2013, 15:33

Δεν είπε κανείς πως έχει σχέση, Ιλούμινε... υποθέσεις εργασίας κάνουμε...
Ξέρεις την αιτία θανάτου;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Κυρ 09 Ιουν 2013, 01:09

ArELa έγραψε:Οι υπόηχοι - τα elf ως συχνότητες πάρα πολύ χαμηλής, δημιουργούν αναστατώσεις και προβλήματα στο φυσικό μας σώμα.
Κατασκευαστικά δεν είναι εφικτή η δημιουργία ήχου χαμηλής συχνότητας σε εξωτερικούς χώρους.
Μόνο σεισμικές δονήσεις της γης είναι ικανές να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο στο ανοικτό περιβάλλον.
Δεν θα επιχειρηματολογήσω με τεχνικές λεπτομέρειες όπου εκ των πραγμάτων είναι δυσνόητες
για τους μη γνωρίζοντες από φυσιολογία της ακοής, διασπορά ήχων, ηχητικά χαρακτηριστικά,
και απαιτήσεις εξοπλισμού και ισχύος. Κρατήστε μόνο το παραπάνω που είπα, πως μόνο η ενέργεια
ενός σεισμού μπορεί να παράξει τέτοιους ήχους για να καταλάβετε την δυσκολία που καθιστά
την θεωρία των elf απλή φαντασία.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Κυρ 09 Ιουν 2013, 07:38

Ανείπωτη τραγωδία: 38χρονη κοπέλα ξεψύχησε στην αγκαλιά του άντρα της

Σύμφωνα με το viotianews.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις οκτώ και μισή το βράδυ του Σαββάτου, όταν η 38χρονη μαζί με το σύζυγό της ετοιμάζονταν για φαγητό.
Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να παραπονιέται πως δεν αισθάνεται καλά και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της.
Ο σύζυγός της αμέσως κάλεσε σε βοήθεια, ενώ στο μεταξύ η 38χρονη δεν είχε καν σφυγμούς.
Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο της Λαμίας, όμως ήταν πλέον αργά, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Το συσχετιζω με τους αλλους θανατους εδω γιατι παλι ειναι περιπτωση νεου ανθρωπου
με μη εμφανη προβληματα υγειας (προφανως) εξ ου και ο λογος που θα γινει νεκροψια.
Επισης, η περιοχη παλι με προβληματιζει. Λαμια λεει.
Χτες ηταν Λειβαδια. Πριν εναμιση μηνα ηταν Ευβοια και περιοχή απεναντι της.
Στην γεωγραφια δεν ειμαι καλη, αλλα δεν ειναι μια ευρυτερη περιοχη που καλυπτει
Κεντρικη Ανατολικη Ελλαδα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 09 Ιουν 2013, 10:18

Hlios έγραψε:Κατασκευαστικά δεν είναι εφικτή η δημιουργία ήχου χαμηλής συχνότητας σε εξωτερικούς χώρους.
Είναι εφικτή η δημιουργία του σε υποθαλάσσιο και υπόγειο περιβάλλον... Πώς νομίζεις ότι επικοινωνούσαν/επικοινωνούν τα υποβρύχια με τα επίγεια διοικητήρια;
Τέλος πάντων το τι ξέρεις εσύ (και όλοι εμείς) για το "κατασκευαστικά" όπως λες και το τι ξέρουν αυτοί, είναι συχνά δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, αφού δρουν/λειτουργούν με διαφορετικά (πολύ πιο προηγμένα τεχνολογικά) συστήματα και γνώσεις...
Hlios έγραψε:Μόνο σεισμικές δονήσεις της γης είναι ικανές να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο στο ανοικτό περιβάλλον.
Σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουμε εμείς οι "κοινοί θνητοί" και την τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σε μας. Είναι πεποίθησή μου ότι έχουν δυνατότητες που υπερβαίνουν τις γεωδυναμικές που δημιουργούν κύματα "εκ φύσεως"
Eva Luna έγραψε:Επισης, η περιοχη παλι με προβληματιζει. Λαμια λεει.
Χτες ηταν Λειβαδια. Πριν εναμιση μηνα ηταν Ευβοια και περιοχή απεναντι της.
Στην γεωγραφια δεν ειμαι καλη, αλλα δεν ειναι μια ευρυτερη περιοχη που καλυπτει
Κεντρικη Ανατολικη Ελλαδα;
ειναι και εύλογα σε προβληματίζει. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Κυρ 09 Ιουν 2013, 12:36

ArELa έγραψε:Δεν είπε κανείς πως έχει σχέση, Ιλούμινε... υποθέσεις εργασίας κάνουμε...
Ξέρεις την αιτία θανάτου;
Ναι. Ακόμα και να ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν (ανεξάρτητα του αν έχω επιφυλάξεις για αυτά), σίγουρα δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Συγγνώμη αν βγάζει επιθετικότητα το post. Ήθελα να πω ότι δεν αξίζει να σπαταλάτε το χρόνο σας θεωρητικολογώντας για το συγκεκριμένο γεγονός.

Eva Luna έγραψε:Επισης, η περιοχη παλι με προβληματιζει. Λαμια λεει.
Αυτό θα συμφωνήσω ότι είναι άξιο απορίας. Και τα προηγούμενα ήταν σε κοντινή περιοχή και με παρόμοια χαρακηριστικά. :?
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 09 Ιουν 2013, 12:43

Illuminus έγραψε:Ακόμα και να ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν (ανεξάρτητα του αν έχω επιφυλάξεις για αυτά), σίγουρα δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Συγγνώμη αν βγάζει επιθετικότητα το post. Ήθελα να πω ότι δεν αξίζει να σπαταλάτε το χρόνο σας θεωρητικολογώντας για το συγκεκριμένο γεγονός.
Προσωπικά δεν ένιωσα επιθετικότητα. Και εφ'όσον γνωρίζεις όπως λες, θα δεχτώ ότι χάνουμε χρόνο σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο γεγονός.
Ο προβληματισμός έγκειται στο ότι παίζουν κάποιοι "ανεξήγητοι" θάνατοι και δη πολύ νεότερων... Απλά από ένα σημείο και μετά, λογικό είναι να έχουμε το νου μας για οποιαδήποτε μελλοντικά περιστατικά τέτοιου είδους...

Πολλά απ'αυτά αποδίδονται (ή θα αποδοθούν) από την ιατροδικαστική
εξάταση σε ανακοπή καρδιάς.
Το (εύλογο) ερώτημα τίθεται στο τι προκαλεί την ανακοπή καρδιάς
και ειδικά σε πολύ νέα άτομα-
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 09 Ιουν 2013, 12:45

μπορει απλα ο θεος να ηθελε να τους παρει κοντα του
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Κυρ 09 Ιουν 2013, 16:35

Όσο εφικτό είναι να δυναμώσω την ένταση στο λάπτοπ μου και να πιάσει τον "όστρακο" πονόκοιλος, άλλο τόσο
είναι εφικτή η δημιουργία elf. Αυτή είναι η δική μου πεποίθηση που στηρίζεται σε αυτά που ξέρω, όχι σε υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 09 Ιουν 2013, 17:11

Hlios έγραψε:Όσο εφικτό είναι να δυναμώσω την ένταση στο λάπτοπ μου και να πιάσει τον "όστρακο" πονόκοιλος, άλλο τόσο
είναι εφικτή η δημιουργία elf. Αυτή είναι η δική μου πεποίθηση που στηρίζεται σε αυτά που ξέρω, όχι σε υποθέσεις.
ειναι δυνατη αλλα για μικρη αποσταση. εχει κατασκευαστει αρμα που προοριζεται για ματατζηδες
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Κυρ 09 Ιουν 2013, 17:20

Hlios έγραψε:Όσο εφικτό είναι να δυναμώσω την ένταση στο λάπτοπ μου και να πιάσει τον "όστρακο" πονόκοιλος, άλλο τόσο
Πραγματι, σε αυτα που ξερεις και ξερουμε (υποτιθεται) και ξερουν οσοι διαβαζουν Φυσικη.
Μα εσυ ο ιδιος δεν ησουν που μας ελεγες να μην εχουμε ως αυθεντια τον παραγοντα εκεινον που σε αλλο
ζητημα τον εχουμε (μερικως) διαψευσει;
Εχω την εντυπωση οτι με την δυο διαστασεων θεωρια, διαψευδεις την μεχρι τωρα γνωστη Φυσικη.
(Που για μενα, εκει, σε κεινα τα τοπικ κανεις αριστα, γιατι μονο ετσι σκεφτομενοι θα παμε πιο περα, στην Μετα-Φυσικη.
Στην συνεχεια της Φυσικης που ξερουμε δλδ).
Εαν λοιπον ακυρωνεται μερικως μια θεωρια δεν υπαρχουν βασιμες υποψιες να ακυρωνεται και αλλου;
Πχ στις συχνοτητες ELF;

Και προς τον Ιλλουμινο και ολους εδω μεσα κι εξω:
εννοειται πως επιβαλλεται να πειτε την γνωμη σας, ειδικα οταν διαφωνειτε.
Μονο ετσι θα προαχθει η συζητηση, θα κινητοποιηθουμε να μαθουμε κι αλλες πλευρες του ζητηματος.
Εμενας ας πουμε μου εδωσες μια πολυτιμη πληροφορια, οτι το περιστατικο ως ειδηση δεν ειναι μουφα, κατι
που συνηθως αμφισβητουμε λογω των ευτελων ΜΜΕ που την αναδημοσιευουν.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 09 Ιουν 2013, 17:27

επισης ο ηχος μπορει να εχει μια κατευθηνση αλλα δνε μπορει να εστιασει σε ενα ατομο/σημειο...
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Κυρ 09 Ιουν 2013, 17:39

Divine Sinner έγραψε:επισης ο ηχος μπορει να εχει μια κατευθηνση αλλα δνε μπορει να εστιασει σε ενα ατομο/σημειο...
:clap:
Τωρα που ειπες εστιασει, φλασια δικια μου νεα!!
Θυμαστε που λεγαμε καπως παλιοτερα, ισως στο νημα των εμβολιων
(κι αλλου ενδεχομενως ισως και στο αλλο με το τσιπακι ; )
οτι ενας απο τους σκοπους τους (ποιων; των αγνωστων "εκεινων") ισως να ειναι
και η ελεγχομενη στοχοποιηση και χειραγωγηση μας σε φυσικο επιπεδο;
Δλδ ας υποθεσουμε οτι μας εχουν ηδη κατηγοριοποιησει με δικα τους κριτηρια
κι οταν κανουν μια συγκεκριμενη ενεργεια θα αναμενεται μια συγκεκριμενη
επιδραση πανω σε μια καθορισμενη ομαδα ατομων.
Πχ απο τους εμβολιασμενους ξερω γω με την ταδε ουσια, μετα απο την επιδραση
της αλλης ταδε ενεργειας να παρουσιαζουν ολα τα ατομα αυτα συγκεκριμενα
συμπτωματα, ξερω γω; Ιλιγγους, εμβοες, σκεψεις αυτοκαταστροφης, κρισεις πανικου κλπ
Οτιδηποτε.
Και το ζητημα "συχνοτητα" ειναι ατιμο πραγμα, η επιδραση της ειναι και αισθητη και μη αισθητη
ομως σιγουρα καθοριστικη με τον εναν ή τον αλλον τροπο.
Μοιαζει λιγο με τον αλλο παντοδυναμο παραγοντα, την Χημεια, παιζει παντου στον κοσμο μας.

Σορυ για τα καπως ακαταλαβιστικα. Τα γραφω χωρις να τα εχω επεξεργαστει, χωρις μονταζ.
Πώς λεμε καλυτερα να μασας παρα να μιλας; Ε, το αντιθετο ακριβως :loco: :lol:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 09 Ιουν 2013, 20:12

Κι εγώ έχω ανακατωσούρα. Αλλά ευτυχώς που δεν είμαι πιά νέα.

Αλλά γιατί μιλάμε για θανάτους νέων?

Τι σχέση έχουν τα elf με τη νεαρά ηλικία.

Εκτός αν οι θάνατοι αφορούν και μεγαλύτερες ηλικίες αλλά βαφτίζονται ανακοπές εγκεφαλικά κλπ

Οι αιφνίδιοι θάνατοι μεγαλύτερων ηλικιών πιθανόν να εκλογικεύνται κάπως.

Πάντως και στις μεγαλύτερες ηλικίες συμβαίνει ανεξάρτητα αν θα πούνε κάτι οι γιατροί για να το δικαιολογήσουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”