Συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 19 Μαρ 2013, 11:39

Το παρακάτω πρέπει να υπάρχει εδώ:

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930

Εικόνα

Η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.

O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση.

Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τις συσκευές που βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο. Εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον Cryptocides primordiales και κατέστρεψε όλους τους όγκους. Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.

Όταν ο Rife βγήκε δημόσια το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευθεί χωρίς καμία παρενέργεια από την θεραπεία.

O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.

Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Η AMA ήθελε να τον κόψει. Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί (με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια). Λάβετε υπόψιν ότι ο Rife είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο του και τα άλλα μηχανήματα και κατέστρεφε μικρόβια για δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα πιέζονταν να σταματήσουν. Τα ιατρεία τους διαρήχθηκαν και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν.

Ένας μηχανικός που δούλευε μαζί του με την υποστήριξη της ΑΜΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Rife. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Οι ατελείωτες δίκες τον έφθειραν, έπαθε κατάθλιψη και έπινε πολύ. Και το τρομακτικό τέλος , του κλέψανε το μικροσκόπιο και βάλανε φωτιά στο εργαστήριο του, τα πάντα χαθήκανε. Το εργαστήριο Burnett Lab στην New Jersey που διακρίβωνε ανεξάρτητα την δουλειά του κάηκε τελείως. Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε.

Ο Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστηριό του 40 μίλια μακρυά σκοτώθηκε στην μυστηριώδη φωτιά που έπιασε και καήκανε όλα τα αρχεία του. Ο πλησιέστερος συνεργάτης του πήρε δωρεά 200.000 δολαρίων και εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι που δουλεύανε μαζί του ξαφνικά αρνιόνταν ότι τον ξέρανε. Ο Rife βυθίστηκε περισσότερο στην κατάθλιψη και στον αλκοολισμό. Το 1940 η δουλειά του είχε εξαφανιστεί τελείως. Κάθε φορά που προσπαθούσε να ανασυστήσει την έρευνα του κυνηγιόταν, μέχρι που πέθανε σε ένα νοσοκομείο από υπερβολική δόση φαρμάκου που ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει. Η δουλειά του Rife βασίζεται εν μέρει στην τεχνολογία Τεσλα, αυτή που με τόσο κόπο και δολιότητα εξαφάνισαν, προωθώντας και επιβάλλοντας σαν «μεγαλοφυΐα» έναν παν- ηλίθιο σαν τον Αινστάιν, -κάποιοι γελάνε εις βάρος μας πολύ- μπορείτε να μάθετε γιατί στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Κανένας δεν κατάφερε να ξαναφτιάξει το μικροσκόπιο του Rife (που έδειχνε ζωντανούς τους ιούς μέσα στον άρρωστο). Αρκετοί από τους συνεργάτες του τις τελευταίες δύο δεκαετίες ξαναφτιάξανε τα μηχανήματα που δημιουργούν τις φωτεινές ακτινοβολίες που χρησιμοποιούσε. Χωρίς βέβαια το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife και τα σκόπιμα προβλήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες και το FDA, θα πάρει πολλά χρόνια πριν τα καταφέρουν.

Είναι λυπηρό που όλη αυτή η έρευνα διεξάγεται υπόγεια. Δεν υπάρχει εγγύηση για την ιατρική ελευθερία. Οι άνθρωποι που παίρνουν η θα πάρουν “τα φάρμακα του συνταξιούχου”, που χρειάζονται νοσοκομεία, γιατί τρώνε ζωικά και κάνουν όξινο τον οργανισμό τους, είναι ήδη νεκροί …απλά δεν το ξέρουν ακόμη. Προσπαθείστε να βρείτε το βιβλίο του Rife «The Cancer Cure that Worked» και φυσικά διαβάστε να μάθετε γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πληρώνουν πανάκριβα το ηλεκτρικό !!!!!! που θα ‘πρεπε να είναι δωρεάν ή σε ευτελή τιμή.

Το E = MC2 είναι η πιο διάσημη εξίσωση όλων των εποχών. Πρόκειται για ενα απολύτως εκπληκτικό επίτευγμα για το πόσο απολύτως λάθος είναι. Η εξίσωση αυτή δημιουργεί μια ισοδυναμία της μάζας προς την ενέργεια και στη συνέχεια τα δεσμεύει όλα σε ένα όριο ταχύτητας. Γνωρίζουμε από την εργασία του καθενός από τον Faraday έως τον Τέσλα και τον Steinmetz ότι δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία της ενέργειας με την μάζα.

Ο Oliver Heaviside καθιστά σαφές ότι η μάζα δεν έχει θέση σε Ηλεκτρικές Μονάδες. Αυτό συν η επίμονη έμφαση στην αδυναμία της να υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός στα κύρια χαρακτηριστικά της, δημιούργησαν ένα επιστημονικό meme του μυαλού γνωστό ως E = MC2. Ο Charles Wheatstone, ήδη από το 1868, απέδειξε ότι η ηλεκτρική ενέργεια κινείται o 288,00 μίλια το δευτερόλεπτο, σχεδόν 1,5 φορές ταχύτερα από ότι το φως με 186.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο. Μόλις τώρα μπορούμε να δούμε πώς αυτή η meme εξίσωση φιλοτεχνήθηκε ειδικά για να δηλητηριάσει τα μυαλά όλων των μελλοντικών επιστημόνων και να απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν δισεκατομμύρια να ψάχνουν για κάποιο περιπλανώμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο φυσικά και ποτέ δεν θα βρεθεί. Για το λόγο αυτό οι μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις ανακοινώνονται στα ψιλά και δεν ακούγονται ποτέ ξανά, ούτε φυσικά τίθενται σε εφαρμογή. Η σύγχρονη φυσική βασίζεται σε ψέματα και παίζουν με τις λέξεις για να μας κρατήσουν μακρυά απ’ την εξέταση των «μη φυσικών φαινόμενων» που ελέγχουν όλα τα φυσικά φαινόμενα, όπως και την ηλεκτρική ενέργεια.

http://www.katohika.gr/2013/03/i-sovaro ... kinou.html

επίσης και αυτό πρέπει να υπάρχει εδώ

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ro1dUELpsU
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 19 Μαρ 2013, 11:42

Επίσης κι ο Ευάγγελος Μιχελάκης από Καναδά... το είχα φέρει το '08 ή το '09, αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω.

το σχετικό βίντεο εδώ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TrcH4ockcw

το άρθρο εδώ
http://www.katohika.gr/2013/03/ellinas- ... rkino.html

DR ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ¨Ο καρκίνος θεραπεύεται τελικά με ενα παμφθηνο φαρμακο το DCA στον Καναδά.., αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον.

Το γεγονός ότι η διεθνής βιομηχανία ναρκωτικών και φαρμάκων δεν έχουν κανένα συμφέρον, διότι η θεραπεία είναι πολύ φθηνότερη από ό, τι μια πλάκα σοκολάτας και δεν έχουν περιθώρια κέρδους.

Εκτός αυτού, αν οι άνθρωποι είχαν τη θεραπεία τόσο εύκολα, πώς οι ιατρικές εταιρείες θα συνέχιζαν να έβγαζαν τρελά χρήματα από αυτό;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Τρί 19 Μαρ 2013, 14:26

ArELa έγραψε:

Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.

Μια ματια στο βιβλιο του
http://www.amazon.com/The-Cancer-Cure-T ... 0919951309
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Πέμ 21 Μαρ 2013, 12:19

Θεραπευμένος : Μια ιστορία κάνναβης-ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

Είναι μια θλιβερή κατάσταση, όταν τα χρήματα και η πολιτική
είναι πιο σημαντική από τη ζωή των ανθρώπων.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες ελέγχουν αν ζουν ή
πεθαίνουν και οι περισσότερες από τις παρενέργειες από αυτά τα φάρμακα
είναι μερικές φορές χειρότερες από την ίδια την ασθένεια.
Λάδι κάνναβης και όλες οι άλλες μορφές του
θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους τούς πάσχοντες από καρκίνο
ώστε να τις χρησιμοποιούν, εφόσον το επιθυμούν, ως εναλλακτική λύση.

Η χρήση κανναβινοειδών αναλόγων και της κάνναβης είναι παράνομη σε πολλές χώρες
ωστόσο η χρήση τους για ιατρικούς σκοπούς έχει δημιουργήσει νομικά προβλήματα
και αμφισβητήσεις, ως προς την ορθότητα ή όχι της δίωξης κατόχων μικρών ποσοτήτων τους.

Συμπερασματικά οι κυριότερες θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης
Διουρητικό, αντισπασμωδικό, υπνωτικό, αναλγητικό, κατά της υστερίας
της επιληψίας και των χρόνιων ρευματισμών.

Εφαρμογές της κάνναβης
-Με τα φρέσκα φύλλα παρασκευάζονται καταπλάσματα κατά των οιδημάτων.
-Το έγχυμα των σπόρων χρησιμοποιείται κατά της γονόρροιας
ενώ το γαλάκτωμα των σπόρων για τους δερματικούς ερεθισμούς
και για τον κατάρρου της κύστης.
-Το κανναβέλαιο χρησιμοποιείται για εντριβές στο στήθος
και το γαλάκτωμά του για εσωτερική χρήση κατά της γάλακτόρροιας.
-Το έγχυμα των φύλλων χρησιμοποιείται κατά των φλεγμονών των νεφρών
και παρασκευάζεται με 30-60 γρ. προς 1000γρ. νερό
το δε γαλάκτωμα με 60-120γρ. προς 1.000γρ νερό.
-Οι καρποί του είναι τροφή για τα πουλιά που ζουν στα κλουβιά
και οι πλακούντες, αφού πιεστούν οι σπόροι, για την εξαγωγή λαδιού χρησιμεύουν στις ζωοτροφές.
-Το άνθος της κάνναβης είναι αυτό που περιέχει τη δραστική ευφορική ουσία.

newsitamea.gr

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 21 Μαρ 2013, 13:31

Ω ναι! Το θέμα "κάναβις" σκόπευα να το φέρω παρακάτω, με γλύτωσες από τον κόπο Μάνο. :thumb:
Μαντέψτε γιατί κυνηγάνε με τόση "ηθική" μανία, τη διακινιση και καλλιέργεια κανάβεως λοιπόν... και γιατί είναι "εγκληματίες" οι διακινούντες και καλλιεργητές...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 21 Μαρ 2013, 13:52

ArELa έγραψε:Ω ναι! Το θέμα "κάναβις" σκόπευα να το φέρω παρακάτω, με γλύτωσες από τον κόπο Μάνο. :thumb:
Μαντέψτε γιατί κυνηγάνε με τόση "ηθική" μανία, τη διακινιση και καλλιέργεια κανάβεως λοιπόν... και γιατί είναι "εγκληματίες" οι διακινούντες και καλλιεργητές...
Γιατί είναι ελεύθερη και δεν πατεντάρεται - εκμετελλεύεται από κανέναν.

Τουτέστιν, δεν έχει κέρδος.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 21 Μαρ 2013, 14:23

Ευτυχώς που το καναβέλαιο κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα.

14 ευρωπουλάκια έχει.

Για τον Ραιφ λέμε κάθε φορά στις συναντήσεις μας.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 21 Μαρ 2013, 14:45

Ποιά η διαφορά Hemp Oil και cannabis oil ;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 21 Μαρ 2013, 15:14

Για Hemp oil μιλάω.

Το ίδιο είναι. Υπάρχει κάναβις σε σποράκια αποφλοιωμένα νοστιμότατα και σε πρωτεϊνη.

Έχει πολύ πρωτεϊνη.

Αλλά ας μιλήσουμε λίγο για τις ακτίνες Ραϊφ.

Υπάρχει γιατρός εδώ στην Ελλάδα που έχει θεραπεύσει πολλούς με τη μέθοδο ραιφ.
Σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.

Όταν ακούω πως κάποιο πρόσωπο πάσχει από καρκίνο και τον έχουν ξεγραμμένο πιστεύω ότι έχω υποχρέωση να ενημερώσω σχετικά.

Αλλά δεν θέλω και να επιμείνω πολύ. Υπάρχει προκατάληψη.
Θα λένε ότι θέλω να βγάλω λεφτά από τον πόνο του άλλου και μπλα μπλα μπλα. Αλλά και για κάποιον άνεργο που δεν έχει καθόλου χρήματα η θεραπεία μπορεί να είναι ακόμα και δωρεάν
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Πέμ 21 Μαρ 2013, 15:40

Δόκτωρ,γνωρίζεις συγκεκριμένα ;;;
Έχεις όλα τα στοιχεία του ;;;
Μ' ενδιαφέρει,καθώς όλο καί συχνότερα
κυρίως εδώ στο μαγαζί
εμφανίζονται τέτοιες περιπτώσεις
καταφεύγοντας φυσικά στην
γνωστή...δολοφονική...μέθοδο.
Προ διετίας...χάσαμε τον πεθερό της αδελφής μου
από παχέος εντέρου.
Αν δεν γίνεται σε κοινή θέα
με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ !!!
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 21 Μαρ 2013, 15:57

Aχρειαστο να 'ναι, το θελω κι εγω.
Εχω σκεφτει οτι αν εγω παθω καρκινο δεν θα διστασω να δοκιμασω "εναλλακτικες" μεθοδους,
ολες αν χρειαστει. Το δυσκολο ειναι οταν αφορα αλλο ατομο και πολυ αγαπημενο.
Προς το παρον ειμαστε ολοι οκ. Δυστυχως καποιοι εχουν ηδη απο καιρο φυγει
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 21 Μαρ 2013, 16:04

O καρκίνος είναι μήκυτας.
Η διττανθρακική σόδα εξολοθρεύει τους μύκητες.

http://www.naturalnews.com/035876_bakin ... ungus.html

Συνεπώς, κάποιος κάπου κάποτε που υποστήριξε τα της θεραπείας καρκίνου με σόδα, δεν ήταν καθόλου τρελός όπως κάποια παλιά μας μέλη θέλησαν να τον χαρακτηρίσουν...

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 14#p116114

Για την ακτίνα Ράιφ, υπάρχει τόπικ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 05#p111705

Dread έγραψε:Γιατί είναι ελεύθερη και δεν πατεντάρεται - εκμετελλεύεται από κανέναν.

Τουτέστιν, δεν έχει κέρδος.
ΚΑΙ διότι δεν θέλουν οι powers that be να θεραπεύεται ο καρκίνος.
Εκτός του κερδοφόρου εμπορίου που θα χάσουν, χαλάει και η ατζέντα του αποπληθυσμού...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Πέμ 21 Μαρ 2013, 16:57

Για το χασισελαιο(εγω ετσι το εμαθα απο μικρο παιδι) το ηξερα και ξερω και παραδειγμα ανθρωπου που οπως και στο βιντεο σωθηκε απο καρκινο δερματος(ο landlord μου στην Αγγλια). Εχω φαει δουλεμα οταν το αναφερω και γενικα οταν αναφερω τις ευεργετικες ιδιοτητες της κανναβης...

Τα 10 χρονια που εζησα Αγγλια αγοραζα με συνταγη γιατρου γιατι συμβατικα φαρμακα απλα δεν βαζω στο στομα μου απο μικρο παιδι(εχω προβλημα σε ολη την πλατη λογω ατυχηματος).

Εχω παψει να προσπαθω να πεισω...αλλά στεναχωριεμαι οταν βλεπω και ακουω το ποσο βαθεια εχει περασει η πλυση εγκεφαλου για το "κακο" χασις. Προσοχη, δεν λεω να μαστουριαζουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλά να ειμαστε ανοιχτοι βρε αδερφε να βγουμε λιγο εξω απο την πεπατημενη.

Αυτο για την μαγειρικη σοδα δεν το ηξερα και ευχαριστω σας για τις πληροφοριες....εχει διαβασμα το σ/κ :)

(και φανταστειτε οτι εχω χασει 3 ανθρωπους απο καρκινο...)
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 21 Μαρ 2013, 17:11

Lazy Dog έγραψε:Τα 10 χρονια που εζησα Αγγλια αγοραζα με συνταγη γιατρου γιατι συμβατικα φαρμακα απλα δεν βαζω στο στομα μου απο μικρο παιδι(εχω προβλημα σε ολη την πλατη λογω ατυχηματος).
LD όσο σε διαβάζω, τόσο νιώθω ότι ταυτιζόμαστε σε πλείστα όσα...
ακόμα και στην πολιτική μας θέαση. Ίσως επειδή υπήρξαμε ξενητεμενάκια... τα παιδιά της διασπορας προφανώς έχουν άλλη πολιτική νοοτροπία απ'τους γεννηθέντες-ανατραφέντες στα πάτρια εδάφη, και συχνά αυτό παρεξηγείται κι όλας, αλλά δεν μασάω πια, κι έχω την αίσθηση πως δε μασάς ούτε κι εσύ. Χαίρομαι που δεν παίρνεις φάρμακα. Το μόνο που μπορεί ΜΙΑ φορά το χρόνο να πάρω, είναι ασπιρίνη, κι αυτό μετ'επιφυλάξεων πλέον, όταν έμαθα τα "καλοσυνάτα" της Μπάγιερ.

Ελπίζω το πρόβλημα στην πλάτη, να'ναι μόνο σε επίπεδο πόνου κι όχι σε επίπεδο κινητικότητας.
Lazy Dog έγραψε:Εχω παψει να προσπαθω να πεισω...αλλά στεναχωριεμαι οταν βλεπω και ακουω το ποσο βαθεια εχει περασει η πλυση εγκεφαλου για το "κακο" χασις.
Κι εγώ έχω πάψει... ή προσπαθώ να πάψω, γιατί καταντάει ενστικτώδικο να προσπαθεί κανείς να τους βγάλει απ'την ύπνωση της αποδοχής κάθε συστεμικού που τους πασάρεται...
Ένα βίντεο που έκανα πρόσφατα, είναι πολύ σωστό, το έφερα κι εδώ, αλλά πέρασε στα ψιλά... (συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια :P )
Σου το αφιερώνω, διότι κάνοντάς το πράξη (το είχα δει από πέρσι, απλά τώρα έτυχε να το κάνω) είδα κάποια καλά αποτελέσματα από τη μια, και απ'την άλλη κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια, νιώθοντας πως έκανα την προσπάθειά μου μεν, δεν πίεσα και δεν έφυγα νιώθοντας ηλίθια δε
Είναι απλά αυτά που λέει, αλλά ως "νεοφώτιστη" δύσκολα έμπαινα σ'αυτή τη λογική. Τώρα πια, αυτές τις προσεγγίσεις έχω.

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Πέμ 21 Μαρ 2013, 18:08

ArELa έγραψε:LD όσο σε διαβάζω, τόσο νιώθω ότι ταυτιζόμαστε σε πλείστα όσα...
ακόμα και στην πολιτική μας θέαση. Ίσως επειδή υπήρξαμε ξενητεμενάκια... τα παιδιά της διασπορας προφανώς έχουν άλλη πολιτική νοοτροπία απ'τους γεννηθέντες-ανατραφέντες στα πάτρια εδάφη, και συχνά αυτό παρεξηγείται κι όλας, αλλά δεν μασάω πια, κι έχω την αίσθηση πως δε μασάς ούτε κι εσύ. Χαίρομαι που δεν παίρνεις φάρμακα. Το μόνο που μπορεί ΜΙΑ φορά το χρόνο να πάρω, είναι ασπιρίνη, κι αυτό μετ'επιφυλάξεων πλέον, όταν έμαθα τα "καλοσυνάτα" της Μπάγιερ.

Ελπίζω το πρόβλημα στην πλάτη, να'ναι μόνο σε επίπεδο πόνου κι όχι σε επίπεδο κινητικότητας.
:giverose:

Οσον αφορα την πλατη ναι, ειναι θεμα πονου και μονο(αν και εμαθα να ζω με δαυτον πια)

Το βιντεακι θα το δω παραυτα(ως συνηθως)
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 21 Μαρ 2013, 19:37

Όπως είπα το θέμα με τις ραιφ είναι κεντρικό στις συναντήσεις μας στο cozi.
Η κουβέντα άρχισε από το περασμένο καλοκαίρι που είχαμε συναντήσεις στο Λυχνάρι μια φορά την εβδομάδα.

Εκεί ερχόταν ο αδερφός της Βασούλας και ο φίλος του ο Αντώνης ο οποίος άρχισε τη συζήτηση.

Στο γραφείο η γυναίκα ενός συναδέλφου είχε καρκίνο.

Έκανε συχνές εξετάσεις τεστ παπ και μαστογραφίες.

Η τελευταίες εξετάσεις ήταν πεντακάθαρες αλλά αμέσως μετά τις εξετάσεις παρουσιάστηκε καρκίνος με πολλές μεταστάσεις. Του έδωσα τηλέφωνα αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησε.

Δεν επέμεινα αν και ήθελα να πάει και να γίνει καλά.
Δεν πήγε και τώρα είναι στα τελευταία της. Οι συμβατικοί γιατροί λένε το γνωστό ο "θεός"

Αν υπάρχει η θέληση το να χρησιμοποιήσει κάποιος μια άλλη θεραπεία πέρα από τις συμβατικές μπορεί να γίνει με πολύ λίγα χρήματα ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του ατόμου που επιθυμεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 21 Μαρ 2013, 19:51

doctormarkon έγραψε:Έκανε συχνές εξετάσεις τεστ παπ και μαστογραφίες.

Η τελευταίες εξετάσεις ήταν πεντακάθαρες αλλά αμέσως μετά τις εξετάσεις παρουσιάστηκε καρκίνος με πολλές μεταστάσεις. Του έδωσα τηλέφωνα αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησε.
Aν έκανε κάμποσες μαστογραφίες, να'σαι βέβαιη πως αν δεν είναι αυτές το πρώτο αίτιο εμφάνισης καρκίνου, σίγουρα επέσπευσαν και εκδήλωσαν τη ροπή προς αυτόν σε full scale νόσημα. Γι'αυτό και το κράτος "πρόνοιας" των ΗΠΑ, έχει βγάλει βανάκια με μαστογράφους στο δρόμο, για να εξετάζονται οι άπορες στις φτωχογειτονιές... Είναι γνωστό ότι είναι πονεσιάρηδες μέχρις δακρύων και... "προστάτες" των φτωχών.

Πέρα από τη ράιφ, επιμένω πως και στη σόδα υπάρχει υλικό για ψάξιμο και στο ΜΜΣ και στη σκόνη του Μιχελάκη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 21 Μαρ 2013, 20:14

Δεν το είχα σκεφτεί. Αλλά πολύ πιθανόν οι εξετάσεις να προκαλούν νοσήματα τέτοιου είδους.

Έχουν γραφτεί πολλά για το τεστ παπ.

Ο Δρ Παπανικολάου εισήγαγε μία μέθοδο πρόληψης.
Αλλά άλλες οι προθέσεις του ερευνητή και άλλα συμβαίνουν όταν η μέθοδος βγεί από το επιστημονικό εργαστήριο και γίνει γραφειοκρατική πρακτική.

Τότε με την παραμικρή ένδειξη αφαιρούνται τα όργανα και μετά στέλνονται για βιοψία για να ερευνηθεί αν υπήρχε ανάγκη αφαίρεσης.

Και η ιατρική έχει μεγάλες δόσεις ιδεολογίας και προάγει ιδεολογία.

Η γυναίκα για την ιατρική είναι αναπαραγωγική μηχανή και δεν βλέπουν άλλο ρόλο και λόγο ύπαρξης πέρα από αυτόν. Έτσι όταν η γυναίκα κλείνει τα 50 αρχίζουν να αφαιρούν όργανα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 21 Μαρ 2013, 20:24

doctormarkon έγραψε:Δεν το είχα σκεφτεί. Αλλά πολύ πιθανόν οι εξετάσεις να προκαλούν νοσήματα τέτοιου είδους.
Δεν μιλάω για το τεστ παπ. Μιλάω για τη μαστογραφία.
Η ακτινοβολία που δέχεται το σώμα σε μια μαστογραφία είναι σχεδόν 10πλάσια αυτής που δέχεται σε μια απλή ακτινογραφία... και πού; Σ'ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Στο μαστό (ή τους μαστούς)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 21 Μαρ 2013, 21:42

Σωστά τα λες.

Η ακτινοβολία είναι μεγάλη και μάλιστα οι γιατροί συστήνουν μαστογραφία κάθε χρόνο ΄(?) σε γυναίκες άνω των 50 ή άνω των 40.

Η γυναίκα του συναδέλφου σαν φρόνιμη κυρία έκανε όλες τις εξετάσεις της. (έτρωγε όλο το φαγάκι)
Και πάνω που όλες ήταν καθαρές μετά από ένα μήνα ένοιωσε κάποια συμπτώματα και βρέθηκε καρκίνος παντού πολύ επιθετικός που ξεκίνησε λένε από το στήθος.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Την ξέρεις την ιστορία γιατί μιλήσαμε γι αυτό το θέμα το περασμένο καλοκαίρι.

Την έβαλαν για χημειοθεραπείες ξέροντας ότι δεν έχει καμία ελπίδα.
Μακάρι να ακολουθούσε τη μέθοδο του Ραϊφ και να γινόταν καλά.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Κυρ 26 Μάιος 2013, 19:37

Έπεσα πάνω σ'αυτό:
Prostate Cancer- Stage 4 Healed with Alkaline Diet and Supplements

My name is John Curry, I am 62 years old and I live in Duncan, Oklahoma. I’m telling my story in hopes that it might save you some time, money and misery.

I’m not too good with time lines, but I figure it was about two years ago (around October 2010) when my back began to hurt. I found that I would be standing in line at Wal-Mart, or the post office and suddenly I’d have extreme pain in my left hip. I went to the chiropractor several times but got very little relief. On some occasions, the pain was so bad that I was reduced to crawling on the floor, or using a walker or a cane to get around.

I went to the emergency room twice, and both times they told me that they couldn’t find anything wrong, and then suggested that I go visit my regular doctor to get my medications…. I think they thought that I was just looking for painkillers. The third time I went to the emergency room I told my wife that I was going to chain myself to the light pole if they couldn’t find what was wrong.
Η συνέχεια εδώ: http://cancercompassalternateroute.com/ ... line-diet/
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 26 Μάιος 2013, 20:20

παιδια. δεν υπαρχει ΕΝΑΣ καρκινος ειναι πολλες διαφορετικες νοσοι με παρεμφερη συμπτωματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”