Ο Σόρος δώρισε 40 τόνους πετρελαίου στο Δ.Αθηναίων
- MalDiTesta
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Φύλο: Γυναίκα
Ο Σόρος δώρισε 40 τόνους πετρελαίου στο Δ.Αθηναίων
Από το... παράθυρο και με πραξικοπηματικό τρόπο βάζει ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας τον κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος. Ειδικότερα, όπως πληροφορείται η «δημοκρατία», συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου και ενέκρινε με ψήφους 4-3 την προσφορά 40 τόνων πετρελαίου από τον κ. Σόρος για τις κοινωνικές δομές.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, η οποία εξαπέλυσε κυριολεκτικά μύδρους εναντίον του κ. Καμίνη τόσο για τον τρόπο που πάει να βάλει τον κ. Σόρος στον δήμο όσο και για την ουσία της κίνησης αυτής. Οι εκπρόσωποι της παράταξης Κακλαμάνη κατηγόρησαν τον δήμαρχο ότι συνεργάζεται και συμπλέει με έναν διεθνή κερδοσκόπο και, το κυριότερο, ανθέλληνα, ο οποίος κάνει ό,τι είναι δυνατόν εναντίον της Ελλάδας, υπερασπιζόμενος τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων.
Επιπλέον, ζήτησαν το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς στην Οικονομική Επιτροπή δεν συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις, κάτι που η πλευρά Καμίνη έκανε αποδεκτό. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την οικονομική κρίση και καταστροφή της Ελλάδας, μέσω του διεθνή οργανισμού βοήθειας που έχει ιδρύσει, του Open Society Foundations, δήλωσε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα, δωρίζοντας εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Πηγη: inews.gr
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, η οποία εξαπέλυσε κυριολεκτικά μύδρους εναντίον του κ. Καμίνη τόσο για τον τρόπο που πάει να βάλει τον κ. Σόρος στον δήμο όσο και για την ουσία της κίνησης αυτής. Οι εκπρόσωποι της παράταξης Κακλαμάνη κατηγόρησαν τον δήμαρχο ότι συνεργάζεται και συμπλέει με έναν διεθνή κερδοσκόπο και, το κυριότερο, ανθέλληνα, ο οποίος κάνει ό,τι είναι δυνατόν εναντίον της Ελλάδας, υπερασπιζόμενος τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων.
Επιπλέον, ζήτησαν το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς στην Οικονομική Επιτροπή δεν συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις, κάτι που η πλευρά Καμίνη έκανε αποδεκτό. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την οικονομική κρίση και καταστροφή της Ελλάδας, μέσω του διεθνή οργανισμού βοήθειας που έχει ιδρύσει, του Open Society Foundations, δήλωσε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα, δωρίζοντας εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Πηγη: inews.gr
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: Ο Σόρος δώρισε 40 τόνους πετρελαίου στο Δ.Αθηναίων
Το πρωί στην εκπομπή της Τσαπανίδου άκουσα πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης δεν δέχτηκε τη προσφορά του Σόρρου για 50 τόνους πετρέλαιο.Άποψη μου ,καλά έκανε.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ο Σόρος δώρισε 40 τόνους πετρελαίου στο Δ.Αθηναίων
Aπόσπασμα (10λεπτο) της εκπομπής "ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε." στον Art fm
όπου ο δικηγόρος Νίκος Καραβέλος, μιλάει με τη Γεωργία Μπάστα και αναπτύσσει μεταξύ άλλων μια άλλη διάσταση του θέματος (των Δήμων) που προμηνύει πολύ περίεργη κατάσταση...
κάτι που πρέπει να έχουμε υπ'όψιν...
http://www.tubechop.com/watch/1022367
Το ότι δεν δέχτηκε ο συγκεκριμένος (Μπουτάρης) μου κάνει ιδιαιτέρως ύποπτο...
όπου ο δικηγόρος Νίκος Καραβέλος, μιλάει με τη Γεωργία Μπάστα και αναπτύσσει μεταξύ άλλων μια άλλη διάσταση του θέματος (των Δήμων) που προμηνύει πολύ περίεργη κατάσταση...
κάτι που πρέπει να έχουμε υπ'όψιν...
http://www.tubechop.com/watch/1022367
Το ότι δεν δέχτηκε ο συγκεκριμένος (Μπουτάρης) μου κάνει ιδιαιτέρως ύποπτο...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble